BALIKESİR SANAYİ ODASI BAŞKANI İSMAİL UĞUR KILIÇDAROĞLU'NUN KONVOYUNA YAPILAN SALDIRIYI KINADI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BALIKESİR SANAYİ ODASI BAŞKANI İSMAİL UĞUR KILIÇDAROĞLU'NUN KONVOYUNA YAPILAN SALDIRIYI KINADI"

Transkript

1 BALIKESİR SANAYİ ODASI BAŞKANI İSMAİL UĞUR KILIÇDAROĞLU'NUN KONVOYUNA YAPILAN SALDIRIYI KINADI Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, eli kanlı terör örgütü PKK mensubu teröristler tarafından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan hain saldırıyı kınadı.uğur saldırıda son dönemde milletçe gösterilen birlik ve bütünlüğe kastedildiğini belirttiği kınama metninde; 'Artvin in Şavşat ilçesinden Ardanuç ilçesine gittiği sırada Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu nun konvoyuna yapılan menfur saldırıyı kınıyorum. Bu alçakça saldırı son dönemde oluşan birlik ve beraberliğimize, aynı zamanda demokrasimize yapılan bir saldırıdır. Sayın Kılıçdaroğlu na, Cumhuriyet Halk Partisi ne ve tüm siyaset camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.bu saldırıyı gerçekleştirenler bilmelidir ki, ülkemizin barış ve huzur ortamını bozmaya güç yetiremeyeceklerdir. Hain saldırıda şehit olan askerimize Cenab-ı Hak tan rahmet, yaralı askerlerimize ise acil şifalar diliyorum. Milletçe bir bütün olarak ülkemiz üzerine oynanan bu sinsi oyunlara karşı mücadelemizi sürdüreceğiz. Gün milli birlik ve dayanışma ruhuyla dik durma günüdür.' ifadelerini kullandı.

2 ERCAN DAĞDEVİREN, SANAYİ ODASI BAŞKANI İSMAİL UĞUR İLE BİR ARAYA GELDİ Balıkesir e yeni atanan İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren şehirde protokol ziyaretlerine devam ediyor. Dağdeviren önceki gün Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur ile bir araya geldi. Emniyet Müdürü Dağdeviren i Organize Sanayi Bölgesi ndeki makamında ağırlayan Sanayi Odası Başkanı Uğur,Dağdeviren e görevinde başarılar diledi. Alınan bilgiye göre ikilinin yaptığı görüşmede İl Emniyet Müdürü Dağdeviren intürkiye nin sayılı sanayi bölgeleri arasında yerini alan Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi hakkında İsmail Uğur dan bilgi aldığı kaydedildi. Basına kapalı olarak gerçekleşen görüşmenin yaklaşık 1 saat sürdüğü ve İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'in daha sonra Organize Sanayi Bölgesi'nden ayrıldığı öğrenildi.

3 KALE GRUBU YATIRIM PLANI İÇİN BALIKESİR DE Teknoloji çağında şehirlerin gelişimlerini etkileyen en önemli faktörlerin başında geliyor organize sanayi bölgeleri. Planlı şehirlerin planlı ekonomileri başarıyı da beraberinde getiriyor.. Balıkesir de planlı şehircilik anlamında gösterdiği performansla bu durumdan payını alan kentler arasında ilk sıralarda yer alıyor... KALE GRUBU YATIRIM PLANI İÇİN BALIKESİR DE Önceki gün Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyaymemleketi Balıkesir i ziyaret etti. Ziyaretin amacı ise Okyay ın yöneticiliğini üstlendiği dev firmanın şehre yatırım planları... Başkan Okyay ilk olarak Türkiye nin yeni gözdesi haline gelen Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi'nde detaylı bir inceleme yaptı. Daha sonra Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğurile bölgedeki mevcut ve planlanan yatırımlar üzerine istişarelerde bulundu. Okyay,bunun akabinde Türkiye nin ilk ve tek robotik çiftliği Lely hakkında bilgi aldı... Balıkesir de gelişen şartlar ve kentin yatırımcıya sunduğu fırsatların şehir için büyük bir avantaj olduğunu vurguladı...okyay yapılması planlanan yatırımların tarım ve hayvancılık sektörüyle ilgili olacağı yönünde ip uçları da verdi... TÜRKİYE NİN YENİ GÖZDESİ BSO YİNE KENDİNE HAYRAN BIRAKTI Yaptığı ziyaretler sonrasında TV100 mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay; Kurumsal olarak yolumuza devam ederken bir yandan bugünümüzü bir diğer yandan geleceğimizi de düşünerek hareket ediyoruz.bu nedenle yaptığımız planlamalar kapsamında yatırımlarımızı Balıkesir bölgesine kaydırmayı düşünüyoruz.ziyaretimizin en önemli nedeni de yatırım planlamasının altyapı çalışmaları.

4 Balıkesir de son dönemlerde gelişen şartlarla birlikte kentin yatırımcıya sunduğu fırsatları değerlendirmek istiyoruz.özellikle Onet Balıkesir Et ve Et Ürünleri A. Ş.fabrikasını inceledik.bölgede bu tarz,alışık olmadığımız bir alanda yatırım planlaması içine girmeyi hedefliyoruz.tarım ve hayvancılık sektöründe kendini ispatlamış olan kentte bizim de bir açılım gerçekleştirebileceğimizi düşünüyoruz. diye konuştu. BALIKESİR DE YENİ BİR İŞ KAPISI MI ARALANIYOR? Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay ın süpriz ziyareti akıllara Balıkesir de yeni bir iş kapısı mı aralanıyor sorusunu getirdi... Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti toplantısı Vali Ersin Yazıcı,Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur,Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur ve müteşebbis heyeti üyeleri tarafından gerçekleştirildi. Ardından aynı heyet Organize Sanayi Bölgesi nde incelemelerde bulunarak sanayicileri ziyaret etti. Daha sonra Nisan ayında Büyükşehir ile imzalanan anlaşma sonrası olası yangınlara anında müdahale edilebilecek itfaiye grup amirliğinin ve 112 hizmet binalarının yapım aşaması hakkında bilgiler alındı. İncelemeler esnasında heyet, eğitim-öğretim yılında hayata geçirilecek olan kreşi de ziyaret etti. Miniklerin eğitim yuvası olacak olan bina,organize Sanayi Bölgesi çalışanları çocuklarına kapılarını açacak. Son olarak Türkiye de sayılı enerji sistemleri arasında olan güneş paneli tarlası heyet tarafından hayranlıkla incelendi. 2 bin 400 adet panel bulunan tarlada atık su arıtma tesisinin yıllık tüketiminin yüzde 60 ı karşılanacak. Yapılan ziyaretler sonrası değerlendirmede bulunan Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur bölgede sanayiciler için yapılan her şeyin üretime olumlu bir şekilde yansıdığını belirterek,sanayici 15 Temmuz a rağmen ihracat sıkıntısı yaşamıyor diye konuştu.uğur,müteşebbis heyeti toplantısı sonrası heyetle birlikte yatırımlarla ilgili incelemelerde bulunup,sanayicileri ziyaret ettiklerini belirterek,osb'de güneş enerjisi panelleriyle elektrik üretimine geçildiğinin de altını çizdi.ayrıca OSB bünyesinde çalışanların çocuklarının eğitim alabileceği kreş binasının da tamamlandığını ve eğitim-öğretime hazır

5 olduğunu ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Uğur,15 Temmuz sonrası sanayicinin üretiminde hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi.uğur,ayrıca sanayicinin moralinin yerinde olduğunu,birlik ve beraberlik içinde Türkiye'yi daha iyi günlerin beklediğini vurguladı. Üretim artarak devam ederken şehrin büyüyen dengeleri de Balıkesirekonomisini ileriye taşıyor.bu durum üretim yapan sanayiciyi de memnun bırakıyor. KALE GRUBU BALIKESİR'DE YATIRIM PLANLIYOR KALE Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi'nde incelemeler yaptı. KALE Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi'nde incelemeler yaptı. OSB'ye yatırım planladıklarını söyleyen Zeynep Bodur Okyay, ONET ve Lely

6 firmalarını inceledi. Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur'la görüşen Okyay, "Kurumsal olarak yolumuza devam ederken bir yandan bugünümüzü bir diğer yandan geleceğimizi de düşünerek hareket ediyoruz.bu nedenle yaptığımız planlamalar kapsamında yatırımlarımızı Balıkesir bölgesine kaydırmayı düşünüyoruz.ziyaretimizin en önemli nedeni de yatırım planlamasının altyapı çalışmaları.balıkesir de son dönemlerde gelişen şartlarla birlikte kentin yatırımcıya sunduğu fırsatları değerlendirmek istiyoruz.özellikle Onet Balıkesir Et ve Et Ürünleri A. Ş. fabrikasını inceledik.bölgede bu tarz,alışık olmadığımız bir alanda yatırım planlaması içine girmeyi hedefliyoruz.tarım ve hayvancılık sektöründe kendini ispatlamış olan kentte bizim de bir açılım gerçekleştirebileceğimizi düşünüyoruz" diye konuştu.

7

8

9 Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi ni ziyaret etti. Burada, Türkiye nin ilk ve tek robotik çiftliği Lely i gezen Okyay, OSB deki hayvancılık yatırımlarını mercek altına aldı.kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, dev firmaların yatırım planlarını yerinden görmek için Balıkesir e geldi. İlk ziyaretini Organize Sanayi Bölgesi ne gerçekleştiren Okyay a Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur eşlik etti. Bölgedeki mevcut ve planlanan yatırımlar hakkında İsmail Uğur dan bilgi alan Okyay, Türkiye deki ilk ve tek robotik çiftliği Lely i gezdi. Balıkesir in gelişen şartları ve yatırımcılara sunduğu fırsatlara dikkat çeken Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Kurumsal olarak yolumuza devam ederken bir yandan bugünümüzü bir diğer yandan geleceğimizi de düşünerek hareket ediyoruz. Bu nedenle yaptığımız planlamalar kapsamında yatırımlarımızı Balıkesir bölgesine kaydırmayı düşünüyoruz. Ziyaretimizin en önemli nedeni de yatırım planlamasının altyapı çalışmaları. Balıkesir de son dönemlerde gelişen şartlarla birlikte kentin yatırımcıya sunduğu fırsatları değerlendirmek istiyoruz. Özellikle Onet Balıkesir Et ve Et Ürünleri A. Ş. fabrikasını inceledik.bölgede bu tarz,alışık olmadığımız bir alanda yatırım planlaması içine girmeyi hedefliyoruz.tarım ve hayvancılık sektöründe kendini ispatlamış olan kentte bizim de bir açılım gerçekleştirebileceğimizi düşünüyoruz. diye konuştu.

10

11 Bölgenin en büyüğü Balıkesir OSB de Balıkesir OSB ye dev yatırım. GMKA tarafından desteklenen proje ile Balıkesir OSB Bölgesi nde artık su arıtma tesisinin çalışması için gerekli olan elektrik güneş enerjisi ile sağlanacak. Balıkesir bölgesinin en büyük güneş enerji yatırımı Balıkesir Organize Sanayi Bölgesinde tüm hızıyla devam ediyor. 2 milyon 400 bin TL lik projede sona gelindi. Proje ile ilgili bilgi veren OSB Teknik İşler Müdürü İsmail Vatman, 9 dönümlük alan üzerine yapılan projenin Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) ile yapıldığını söyledi. Vatman, Proje 2015 yılında destek almaya hak kazandı. Proje ile yıllık 830 megavvatt gücünde bir üretim hedefleniyor. 9 dönümlük arazi içindeki panellerin anlık üretimi ise 600 Kw olacak. Yıllık, güneşli yıl sayısına bağlı olarak 832 megavvattlık bir enerji hedefleniyor. Atık su arıtma tesisinin yıllık tüketimi ise bin 440 megavvatt civarında. Elektrik enerjisinin yaklaşık yüzde 60'ını güneş enerjisinden karşılanması hedeflenmektedir" dedi. OSB Teknik İşler Müdürü İsmail Vatman, Projemizi GMKA ile yürütüyoruz. 2 bin 400 adet panel kullanılmaktadır. Su arıtma istasyonunun enerjisini buradan karşılayacağız. İlerleyen dönemlerde kapasite arttırımı ile enerji kapasitesini de arttırabiliriz. Projenin bedeli ise 2 milyon 400 bin TL'dir dedi. Proje ile cazibe merkezi haline gelmeye başlayan Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi, yatırım yapacak firmaların dikkatlerini de Balıkesir e yönelmesini sağlayacak.

12 Kale Grubu Başkanı ve CEO'su Zeynep Bodur Okyay, OSB yi gezdi. Kale Grubu Başkanı ve CEO'su Zeynep Bodur Okyay, Organize Sanayi Bölgesi ni (OSB) Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur eşliğinde gezerek kendisinden yatırım amaçlı bilgi aldı. Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, Kale Grubunu organize sanayi bölgemizde görmeyi çok istediğini belirterek Zeynep Bodur Okyay ve beraberindeki heyeti ilimizde yatırım yapmaya davet etti.

13 Dağdeviren den BSO ya ziyaret Giriş Tarihi : 25 Ağustos 2016 Perşembe

14 İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, şehirde protokol ziyaretlerine devam ediyor. Dağdeviren önceki gün Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur ile bir araya geldi. Başkan Uğur, Emniyet Müdürü Dağdeviren i Organize Sanayi Bölgesi ndeki makamında ağırladı.sanayi Odası Başkanı Uğur,İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren e görevinde başarılar diledi. İl Emniyet Müdürü Dağdeviren in, Türkiye nin sayılı sanayi bölgeleri arasında yerini alan Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi hakkında İsmail Uğur dan bilgi aldığı kaydedildi. Basına kapalı olarak gerçekleşen görüşmenin yaklaşık 1 saat sürdüğü ve İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'in daha sonra Organize Sanayi Bölgesi'nden ayrıldığı öğrenildi. (HABER MERKEZİ) Yatırım planı için Balıkesir de Giriş Tarihi : 25 Ağustos 2016 Perşembe

15 Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi ni ziyaret etti. Burada, Türkiye nin ilk ve tek robotik çiftliği Lely i gezen Okyay, OSB deki hayvancılık yatırımlarını mercek altına aldı. Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, dev firmaların yatırım planlarını yerinden görmek için Balıkesir e geldi. İlk ziyaretini Organize Sanayi Bölgesi ne gerçekleştiren Okyay a Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur eşlik etti. Bölgedeki mevcut ve planlanan yatırımlar hakkında İsmail Uğur dan bilgi alan Okyay, Türkiye deki ilk ve tek robotik çiftliği Lely i gezdi. Balıkesir in gelişen şartları ve yatırımcılara sunduğu fırsatlara dikkat çeken Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Kurumsal olarak yolumuza devam ederken bir yandan bugünümüzü bir diğer yandan geleceğimizi de düşünerek hareket ediyoruz. Bu nedenle yaptığımız planlamalar kapsamında yatırımlarımızı Balıkesir bölgesine kaydırmayı düşünüyoruz. Ziyaretimizin en önemli nedeni de yatırım planlamasının altyapı çalışmaları. Balıkesir de son dönemlerde gelişen şartlarla birlikte kentin yatırımcıya sunduğu fırsatları değerlendirmek istiyoruz. Özellikle Onet Balıkesir Et ve Et Ürünleri A. Ş. fabrikasını inceledik.bölgede bu tarz,alışık olmadığımız bir alanda yatırım planlaması içine girmeyi hedefliyoruz.tarım ve hayvancılık sektöründe kendini ispatlamış olan kentte bizim de bir açılım gerçekleştirebileceğimizi düşünüyoruz. diye konuştu. (HABER MERKEZİ) Kale Grubu, OSB de yer baktı Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi nde incelemelerde bulundu. Kale Grubu nun Balıkesir e yatırım planları kapsamında Organize Sanayi Bölgesi nde

16 incelemelerde bulunan Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur ve OSB Müdürü Mesut Eray dan bölgeyle ilgili bilgi aldı. Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Türkiye nin yeni gözdesi haline gelen Balıkesir Organize Sanayi Bölgesinde inceleme yaptı. Okyay, Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur ile bölgedeki mevcut ve planlanan yatırımlar üzerine istişarelerde bulundu. Okyay, Türkiye nin ilk ve tek robotik çiftliği hakkında bilgi aldı. Okyay, Balıkesir de gelişen şartlar ve kentin yatırımcıya sunduğu fırsatların şehir için büyük bir avantaj olduğunu vurguladı. Yapılması planlanan yatırımların tarım ve hayvancılık sektörüyle ilgili olacağı yönünde ipuçları da verdi. Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Kurumsal olarak yolumuza devam ederken bugünümüzü ve geleceğimizi de düşünerek hareket ediyoruz. Bu nedenle yaptığımız planlamalar kapsamında yatırımlarımızı Balıkesir bölgesine kaydırmayı düşünüyoruz. Ziyaretimizin en önemli nedeni de yatırım planlamasının altyapı çalışmaları. Balıkesir de son dönemlerde gelişen şartlarla birlikte kentin yatırımcıya sunduğu fırsatları değerlendirmek istiyoruz. Özellikle Onet Balıkesir Et ve Et Ürünleri A.Ş. fabrikasını inceledik. Bölgede bu tarz, alışık olmadığımız bir alanda yatırım planlaması içine girmeyi hedefliyoruz. Tarım ve hayvancılık sektöründe kendini ispatlamış olan kentte bizim de bir açılım gerçekleştirebileceğimizi düşünüyoruz diye konuştu. (Haber Merkezi)

17

DEVLET SANAYİCİNİN YANINDA

DEVLET SANAYİCİNİN YANINDA DEVLET SANAYİCİNİN YANINDA Marmara nın ulaşım üçgeninde yer alan Balıkesir, Organize Sanayi Bölgesi ile yatırımlar açısından büyük bir heyecan uyandırmaya başladı. Son zamanlarda bölgeye yapılan yatırımlar

Detaylı

Sanayicilerden destek

Sanayicilerden destek Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Başkanı İsmail Uğur, Balıkesir Sanayici ve İş Adamları Derneği (BASİAD) üyeleriyle bir araya geldi. Uğur, Balıkesir Sanayi Odası'nın, iş dünyası ile sürekli istişare halinde

Detaylı

BALIKESİR OSB DEN DÜNYAYA

BALIKESİR OSB DEN DÜNYAYA Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, Organize Sanayi Bölgesi ndeki fabrikaları ziyaret etti. Türkiye ekonomisinin giderek güçlendiğini söyleyen Uğur, Biz de sanayiciler olarak hükümetimizin 15 Temmuz

Detaylı

http://www.yeniasir.com.tr/surmanset/2017/02/21/istihdam-icin-sahaya-indiler Cumhurbaşkanı Erdoğan ın istihdam seferberliği çağrısına Balıkesir den tam destek geldi. Balıkesir Valisi Yazıcı, Sanayi Odası

Detaylı

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/mesleki-egitim-tanitim-ve-isbirligi-protokolu-balikesir- 1685591/ Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü Meslek lisesi Organize Sanayi Bölgesi ile İl Milli

Detaylı

Pazartesi İzmir Basın Gündemi

Pazartesi İzmir Basın Gündemi 12.12.2016 Pazartesi İzmir Basın Gündemi İKÇÜ'DEN Teröre Lanet! Hafta sonunda İstanbul'da gerçekleştirilen hain terör saldırısında hayatını kaybedenlerin anısına, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi çalışanları

Detaylı

http://m.iha.com.tr/istanbul-haberleri/gunaydin-grouptan-demiryolu-atagi-1757210/ Lojistik sektörünün güçlü kuruluşu Günaydın Group, Balıkesir Lojistik Köyü nde üçüncü demiryolu lojistik merkezini açtı.

Detaylı

Meclis toplantısında darbe girişimini kınayan Balıkesir Sanayi Odası, Yatırıma ve üretime devam mesajı verdi

Meclis toplantısında darbe girişimini kınayan Balıkesir Sanayi Odası, Yatırıma ve üretime devam mesajı verdi Meclis toplantısında darbe girişimini kınayan Balıkesir Sanayi Odası, Yatırıma ve üretime devam mesajı verdi Balıkesir Sanayi Odası'nın son meclis toplantısında 15 Temmuz'daki darbe kalkışmasının etkileri

Detaylı

İKÇÜ'lü öğrencilerden polise destek DHA

İKÇÜ'lü öğrencilerden polise destek DHA 15.12.2016 Perşembe İzmir Basın Gündemi İKÇÜ'lü öğrencilerden polise destek DHA İZMİR Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı öğrenci toplulukları, İzmir Çevik

Detaylı

http://www.trthaber.com/foto-galeri/balikesirdeki-yerli-helikopter-projesi/13610/sayfa-1.html Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yerli helikopter üretimi için Ar-Ge çalışmalarına başlayan firmanın

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU A- YAPIM İŞLERİ: 1- İlçemize bağlı Tekke Mahallesi Tekke Cami yanı Çevre duvar, Abdestlik, Bay Bayan WC, Bahçe karo taş döşeme çalışmaları

Detaylı

http://www.milliyet.com.tr/bso-ayvalik-ta-uyeleriyle-bulustu-balikesir-yerelhaber-2086839/ Balıkesir Sanayi Odası (BSO), geleneksel iftar buluşmalarına bir yenisini daha ekleyerek, Ayvalık ta üyesi olan

Detaylı

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı:

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı: Ertuğrul Cad. No:15 35660 Menemen/İZMİR Tel : 0(232) 832 1021 Fax : 0(232) 832 1634 AMERİKAN KÜLTÜR YABANCI DİL KURSLARI MENEMEN TEMSİLCİLİĞİNDEN ZİYARET Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Menemen Temsilciliği

Detaylı

http://www.tv100.com.tr/guclu-sanayi-guclu-balikesir/12798/ SANAYİCİLER GÖNEN DE BİR ARAYA GELDİ Hem Türkiye hem de Balıkesir in 2023 hedeflerini gerçekleştirmesi için yoğun çaba sarfeden Balıkesir sanayicisi

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.07.2016 2016 Temmuz Ayı Faaliyet Raporu 25 Haziran 22 Temmuz 2016 Tarihleri Arasında Odamızda Gerçekleştirilen Faaliyetler Ülkemizin birliğine ve demokrasisine karşı

Detaylı

01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI

01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI 01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI ALIŞVERİŞ GÜNLERİ YAKINDA BAŞLIYOR SAYFA 1 EĞİTİM İÇİN AKSARAY'A GELDİLER SAYFA 2 ATSO SENDİKA ZİYARETLERİ SAYFA 3 ATSO'DAN ALMANYA'YA ÇIKARMA SAYFA 4 KOÇAŞ AYKAŞ'I

Detaylı

Türk tekstil sektörünün en büyük üreticisi Kahramanmaraş, Milano da düzenlenen ITMA Fuarında 106 kişilik bir heyetle Türkiye yi temsil ediyor.

Türk tekstil sektörünün en büyük üreticisi Kahramanmaraş, Milano da düzenlenen ITMA Fuarında 106 kişilik bir heyetle Türkiye yi temsil ediyor. 106 İŞADAMI ITMA da Türk tekstil sektörünün en büyük üreticisi Kahramanmaraş, Milano da düzenlenen ITMA Fuarında 106 kişilik bir heyetle Türkiye yi temsil ediyor. Türkiye de yapılan tekstil yatırımlarının

Detaylı

KALKINMA BANKALARI ARASINDA İŞBİRLİĞİ

KALKINMA BANKALARI ARASINDA İŞBİRLİĞİ BASINDAN EKONOMİ HABERLERİ 24 MAYIS 2016 SALI KIBRIS GENÇ TV (23.05.2016) KALKINMA BANKALARI ARASINDA İŞBİRLİĞİ Kalkınma Bankası'nın Türkiye Kalkınma Bankası ile yürüttüğü Teknik İşbirliği Programı kapsamında;

Detaylı

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 1 Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ, Disiplin Kurulu Başkanı Murat BAŞARAN SAĞRA, Haksız Rekabet Kurulu Başkanı Sayit GÜLTEPE, Etik Kurulu Başkanı

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

E-BÜLTEN. tw tter.com/edrem tt caret

E-BÜLTEN. tw tter.com/edrem tt caret Edremit Zey ni İnegöl Mobilya Kümelenmesi'ni Örnek Alıyor 02 Ağustos 2018 tarihinde Edremit Ticaret Odamız Meclis Başkanı Mehmet Hakkı Semerci, Edremit Ziraat Odası Başkan Vekili Ali Yılmaz Diker, Edremit

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :300 KARAR 300 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Ağustos ayı meclis toplantısının birinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 5 Ağustos 2016 Cuma

Detaylı

http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/is-dunyasi-bso-iftarinda-bulustu-balikesir-1730409/ Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur un ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI CEZAYİR FAS OTOMOTİV SEKTÖREL TİCARET HEYETİ

İZMİR TİCARET ODASI CEZAYİR FAS OTOMOTİV SEKTÖREL TİCARET HEYETİ İZMİR TİCARET ODASI Hazırlayan: Ahmet TOPRAK CEZAYİR FAS OTOMOTİV SEKTÖREL TİCARET HEYETİ 16 21 Kasım 2015 tarihleri arasında tarafından, Odamız 53. (Otomotiv ve Diğer Ulaşım Araçları Parçalarının İmalatı,

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

BÖLGESEL TİCARET TOPLANTISI İZMİR

BÖLGESEL TİCARET TOPLANTISI İZMİR BÖLGESEL TİCARET TOPLANTISI İZMİR 13.01.2018 Sayın Valim, Sayın TOKİ Başkan Yardımcım, Sayın Ticaret Odası Başkanım, Sayın Rektörlerim, Değerli Yönetim Kurulu Üyelerim, Değerli MÜSİAD Üyeleri ve Dostları

Detaylı

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI AĞUSTOS 2017 Bülten 4 AĞUSTOS 2017 BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI Burdur 1 inci, 2 inci Organize Sanayi Bölgesi ve Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

AK PARTi Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan Bosna-Hersek te

AK PARTi Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan Bosna-Hersek te AK PARTi Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan Bosna-Hersek te Mart 25, 2008-12:00:00 AK PARTi Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan Bosna-Hersek te Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bölücü terör örgütüne yönelik

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni REKTÖR SABRİ GÖKMEN DEN KTSO BAŞKANI MUSTAFA TOKTAY A VEDA ZİYARETİ Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay'a veda ziyaretinde bulundu. Görev süresi

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry EYLÜL 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II-İLİMİZİN İHRACAT RAKAMI 2016 EYLÜL / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

BASIN BÜLTENİ 31 OCAK 2017

BASIN BÜLTENİ 31 OCAK 2017 İNEGÖL MOBİLYA AĞAÇ İŞLERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİK Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası nın öncülük ettiği ilimiz mobilya sektörünü kümelenme yöntemi ile bir araya getirmeyi amaçlayan

Detaylı

ÜLKEMİZDE HUZURU BOZMAK İSTİYORLAR

ÜLKEMİZDE HUZURU BOZMAK İSTİYORLAR Meslek odaları ve bazı sivil toplum kuruluşları, son günlerde yaşanan iç kargaşalarda meydana gelen ölümler, Türk Bayrağına ve Atatürk heykellerine yapılan saldırılar üzerine sağduyu çağrısında bulundu.

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni olmasını diler; ülkemizin ve İslam Aleminin mübarek gecesini tebrik ederiz" dediler. 01/06/2015 KARAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN ve Yönetim Kurulu

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK 2014 0 İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2014 EKİM / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin Ekim ayı ihracatı, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4,6 artışla

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Şubat Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Şubat Ayı Bülteni KARAMAN TSO DA GÖKSU TAŞELİ HAVZASI KALKINMA PROJESİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa TOKTAY'ın ev sahipliğinde Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya IFAD uzmanları Nedret

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Bülteni KTSO BAŞKANLARINDAN KARAMAN OSB DE ÇIKAN BÜYÜK YANGIN A GEÇMİŞ OLSUN MESAJI Odası Meclis Başkanı M. Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Odası Meclis Başkanı Toktay, Organize Sanayi Bölgesinde

Detaylı

Yerli otomobil hedefi

Yerli otomobil hedefi Otomotiv ve havacılık firmalarına parça üreten Alman devi PD Grup, Balıkesir OSB de 100 milyon Euro luk yatırımla üretim tesisi kuracak. Airbus uçaklarının camları, Mercedes, BMW gibi otomotiv devlerinin

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :14. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da söz yine halkın!

Detaylı

20. ŞUBE ÇALIŞMA RAPOR ÖZETLERİ

20. ŞUBE ÇALIŞMA RAPOR ÖZETLERİ 20. ŞUBE ÇALIŞMA RAPOR ÖZETLERİ ADANA ŞUBE 10. GENEL KURULUMUZ Şubemiz 10. Olağan Genel Kurulu Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi Toplantı Salonu nda 08-09 Şubat2014 tarihlerinde yapıldı. 13.02.2014

Detaylı

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI. Faaliyet Programı

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI. Faaliyet Programı EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI 2010 Faaliyet Programı İçindekiler 1- Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu 2010 Yılı Faaliyet 1-2 Programı 2- EBSO Üyelerine Yönelik Faaliyetler 3-4 3- EBSO Dışı Kuruluşlarla

Detaylı

www.fto.org.tr Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda,

www.fto.org.tr Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda, EYLÜL 2014 SAYI:36 GÜÇBİRLİĞİ`NİN GÜNDEMİ ÖLÜDENİZ`Dİ. Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda, Ölüdeniz in sorunlarının çözümü için belirlenecek

Detaylı

8-Haz-16 Türkiye-Filistin İş Forumu

8-Haz-16 Türkiye-Filistin İş Forumu 8-Haz-16 Türkiye-Filistin İş Forumu 29-30 Mayıs 2016, Kudüs, Ramallah, Nablus Türkiye-Filistin İş Forumu Ramallah Toplantısı 1 29-30 Mayıs 2016, Kudüs, Ramallah, Nablus Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry EYLÜL 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (28.08.2015-18.09.2015)

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

YENİLENEBİLİR ENERJİ YATIRIMLARI İÇİN YEREL TEŞVİK MEKANİZMALARI «İZMİR» TUREK, 5 Kasım 2015

YENİLENEBİLİR ENERJİ YATIRIMLARI İÇİN YEREL TEŞVİK MEKANİZMALARI «İZMİR» TUREK, 5 Kasım 2015 YENİLENEBİLİR ENERJİ YATIRIMLARI İÇİN YEREL TEŞVİK MEKANİZMALARI «İZMİR» TUREK, 5 Kasım 2015 Yerel Birimler: Kalkınma Ajansları 26 Kalkınma Ajansı Temel Görevler Bölgesel Kalkınma Planları hazırlamak Finansal

Detaylı

http://www.hurriyet.com.tr/balikesirde-agartma-topragi-tesisi-acildi-40424435 BALIKESİR' de yemeklik yağ sektörü için ağartma toprağı, ihracat ambalajları için kurutucu kil, kağıt ve döküm sektörleri için

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi 277-378-232-260-303-236-237-331-

Detaylı

MEDYANIN EYLÜL AYI GÜNDEMİ - DÖRDÜNCÜ KUVVET MEDYA - Özgür Gazeteciler Platformu Salı, 04 Ekim :31

MEDYANIN EYLÜL AYI GÜNDEMİ - DÖRDÜNCÜ KUVVET MEDYA - Özgür Gazeteciler Platformu Salı, 04 Ekim :31 Türkiye de geçen ay en çok konuşulan olay, kişi ve kurumlar belli oldu. Artan terör olayları, Piri Reis araştırma ve sondaj gemisi, Mavi Marmara olayı, Başbakan ın yurtdışı gezileri ve BM de yaptığı konuşma,

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-5 Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar 5 Yılda Modern Hale Dönüşecek Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu hedefinin Karabağlar ı

Detaylı

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin CHP İl Kongresine katılarak bir konuşma

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2016 YIL 1 SAYI 15 10.07.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 03.06.2016 SINIR TANIMAYAN PROJE SON BULDU Uzunköprü Ticaret ve Sanayi

Detaylı

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU)

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) İşbirliği Kuruluşu Tarafından Hazırlanacak) İşbirliği Kuruluşu Adı Programın Adı UŞAK TİCARET VE SANAYİ ODASI İRAN STH İŞ GEZİSİ RAPOR ŞABLONU: GİRİŞ:

Detaylı

BAKA BULUŞMALARI -I-

BAKA BULUŞMALARI -I- BAKA BULUŞMALARI -I- Onur Konuğu Isparta Belediye Başkanı Y. Mimar Yusuf Ziya GÜNAYDIN Tarih 01 Ekim 2010 Cuma Saat 10:00 Katılımcılar Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri ve Uzmanları Batı Akdeniz

Detaylı

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu 28-29 Kasım 2014 - Bursa Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve

Detaylı

http://www.cankiri.gov.tr

http://www.cankiri.gov.tr http://www.cankiri.gov.tr Sayın Valimiz Vahdettin Özcan, Ilgaz Kadınçayırı Yıldıztepe Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi nde yer alan, inşaatı %95 oranında tamamlanan Resmi Kurum Binasında 5 Şubat

Detaylı

1- Üreticiye prim desteği isteği Tekirdağ Şafak

1- Üreticiye prim desteği isteği Tekirdağ Şafak 1- Üreticiye prim desteği isteği Tekirdağ Şafak 10.07.2015 2-20 Milyonluk Yatırım Türkiye Erzurum Baskısı - 11.07.2015 3- Et Fiyatları Esnafı Zorluyor HaberTürk Ank. 13.07.2015 4- Bayraktar Ciddi fiyat

Detaylı

Lisanssız Rüzgar Enerjisi : Pazar Analizi ve İhtiyaçlar, 3.5 MW 3. Rüzgar Sempozyumu ve Sergisi (10.10.2015) Yalçın KIROĞLU Başkan

Lisanssız Rüzgar Enerjisi : Pazar Analizi ve İhtiyaçlar, 3.5 MW 3. Rüzgar Sempozyumu ve Sergisi (10.10.2015) Yalçın KIROĞLU Başkan Lisanssız Rüzgar Enerjisi : Pazar Analizi ve İhtiyaçlar, 3.5 MW 3. Rüzgar Sempozyumu ve Sergisi (10.10.2015) Yalçın KIROĞLU Başkan AMAÇ: SEKTÖR OYUNCULARINI BİR ARAYA GETİRMEK! ABONE ÜRÜN VE HİZMET EDAS

Detaylı

AĞUSTOS 2018 ÇALIŞMA RAPORU

AĞUSTOS 2018 ÇALIŞMA RAPORU AĞUSTOS 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN TEB 41. DÖNEM DENETLEME KURULU

Detaylı

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Kasım 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçesi CHP Belediye Başkanı aday adaylarının

Detaylı

KAMU-ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ (KÜSİ) FAALİYETLERİ

KAMU-ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ (KÜSİ) FAALİYETLERİ BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI KAMU-ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ (KÜSİ) FAALİYETLERİ Doç. Dr. Mustafa Türkmen ERÜ Mühendislik Fak. 20 Mayıs 2016 KAYSO Sunum Planı KÜSİ Çalışma Grubu KÜSİ İl Planlama

Detaylı

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığını almak

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.12.2017-25.01.2018) Oda Meclisimizin 25 Ocak 2018 tarih ve 59 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

-224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ

-224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ . -224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ MUHTELIF KONULARDA 25 EĞİTİM DÜZENLENDİ.493 SANAYİCİMİZ

Detaylı

TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün 1928 yılında Ankara

Detaylı

ÇEKAP Çevresel Kapasitemiz Gelişiyor

ÇEKAP Çevresel Kapasitemiz Gelişiyor ÇEKAP Çevresel Kapasitemiz Gelişiyor Eğitimlerin 3. Ayağı 8-9 Eylül de Bursa da Bölgesel Çevre Merkezi (REC) Türkiye tarafından yürütülen ve temel yararlanıcısı Çevre ve ġehircilik Bakanlığı olan Türkiye

Detaylı

TARSUS TİCARET BORSASI

TARSUS TİCARET BORSASI TARSUS TİCARET BORSASI Ülkemizde yetiştirilen tarımsal ürünlerden, tarımsal üretimin bir kısmı doğrudan tüketilirken, bir kısmı sanayide hammadde olarak işlenerek değişik gıdalara dönüştürülmektedir. Tarımsal

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 TEMMUZ AĞUSTOS 2017 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 TEMMUZ AĞUSTOS 2017 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 TEMMUZ 2017 24 AĞUSTOS 2017 FAALİYET RAPORU 27 TEMMUZ 2017 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 77 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ,28 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 77 ADET FİRMANIN; 3 ADETİ

Detaylı

BANDIRMA ONYEDI EYLÜL ÜNIVERSITESI REKTÖRÜ PROF. DR. SÜLEYMAN...

BANDIRMA ONYEDI EYLÜL ÜNIVERSITESI REKTÖRÜ PROF. DR. SÜLEYMAN... BANDIRMA ONYEDI EYLÜL ÜNIVERSITESI REKTÖRÜ PROF. DR. SÜLEYMAN... Portal : www.bansesgazetesi.com İçeriği : Haber Tarih : 13.11.2018 Adres : http://www.bansesgazetesi.com/bandirma-onyedi-eylul-universitesi-rektoru-prof-dr-suleyman-ozdemir-kahvaltida

Detaylı

DEİK/TÜRKİYE-BREZİLYA İŞ KONSEYİ SAO PAULO ZİYARETİ Sonuç Raporu Ekim 2017, Sao Paulo

DEİK/TÜRKİYE-BREZİLYA İŞ KONSEYİ SAO PAULO ZİYARETİ Sonuç Raporu Ekim 2017, Sao Paulo DEİK/TÜRKİYE-BREZİLYA İŞ KONSEYİ SAO PAULO ZİYARETİ Sonuç Raporu 5-11 Ekim 2017, Sao Paulo TÜRKİYE-BREZİLYA İŞ KONSEYİ SAO PAULO ZİYARETİ 5-11 Kasım 2017, Sao Paulo DEİK/Türkiye-Brezilya İş Konseyi tarafından,

Detaylı

1 2 Eylül 2018, Bişkek

1 2 Eylül 2018, Bişkek T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ın Kırgızistan a Resmi Ziyareti Vesilesiyle Özel Sektör Heyet Programı ve 1 2 Eylül 2018, Bişkek 2 T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ın 1 2 Eylül

Detaylı

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Ağustos ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 40 Kapasite Raporu, 7 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

2018 YILI FAALİYET RAPORU

2018 YILI FAALİYET RAPORU 2018 YILI FAALİYET RAPORU Tarım Kredi Yem Sanayi A.Ş olarak, başarılı bir yılı geride bırakmış bulunuyoruz. 2018 yılında Tarım Kredi Kooperatifleri çiftçi ortaklarımızdan 258 Bin ton arpa, buğday ve mısır

Detaylı

30.06.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI

30.06.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI 30.06.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI ATSO BAŞKAN YARDIMCILIĞINA KOYUNCU SEÇİLDİ SGK PANELİ ATSO'DA DÜZENLENDİ EMNİYET MÜDÜRÜ ATSO'DA AHİKA'DA ASLAN PAYI AKSARAY'IN ELEMAN SIKINTISI UMEM'LE ÇÖZÜLÜYOR

Detaylı

DİKİLİ TARIMA DAYALI İHTİSAS SERA (Jeotermal Kaynaklı Sera) ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

DİKİLİ TARIMA DAYALI İHTİSAS SERA (Jeotermal Kaynaklı Sera) ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ TARIMA DAYALI İHTİSAS SERA ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ DİKİLİ TARIMA DAYALI İHTİSAS SERA (Jeotermal Kaynaklı Sera) ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MENDERES TARIMA DAYALI İHTİSAS SERA (Süs Bitkileri Ve Çiçekçilik)

Detaylı

BURSA İLİ NİN DEPREMSELLİĞİ VE TARİHİ PANELİ

BURSA İLİ NİN DEPREMSELLİĞİ VE TARİHİ PANELİ BURSA İLİ NİN DEPREMSELLİĞİ VE TARİHİ PANELİ Düzenleyen : Jeoloji Mühendisleri Odası Bursa İl Temsilciliği Tarih : 16 Ağustos 2008 Saat : 17:30 Yer : Osmangazi Belediyesi Ördekli Kültür Merkezi 16 Ağustos

Detaylı

LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİ. Yalçın KIROĞLU Başkan

LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİ. Yalçın KIROĞLU Başkan LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİ Yalçın KIROĞLU Başkan AMAÇ: SEKTÖR OYUNCULARINI BİR ARAYA GETİRMEK! ABONE ÜRÜN VE HİZMET EDAS KAMU www.lisanssizelektrik.org LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİ Üretim Lisanssız

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de 22.11.2017-22:35 Son Güncelleme: 22.11.2017-22:35 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, 2019 a giden yolda dava uğruna daha fazla mücadele edeceğiz

Detaylı

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13 Divan Başkanlığını Belediye Meclis Üyesi Yusuf Uzunlar,Başkan Yardımcılığını, Fatsa Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Özgen,Katip Üyeliklerini,Perşembe Muhtarlar Dernek Başkanı Namık Canik ve Korgan muhtarlar

Detaylı

ROMANYA KÖSTENCE TİCARET ODASI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

ROMANYA KÖSTENCE TİCARET ODASI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ ROMANYA KÖSTENCE TİCARET ODASI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ Eskişehir Ticaret Odası nın küresel vizyonuna güç katmak kentimizdeki iş adamlarına yeni hedef pazarlar sağlamak amacıyla 24 Mart Perşembe günü Romanya

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2016 YIL 1 SAYI 15 10.06.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 ERCAN İHTİYAR, ONUR ÖZÇELİKÇİ NİN İŞYERİ AÇILIŞINA KATILDI 06.05.2016

Detaylı

GEMLİK TİCARET ve SANAYİ ODASI

GEMLİK TİCARET ve SANAYİ ODASI GEMLİK TİCARET ve SANAYİ ODASI EKONOMİK SOSYAL DURUM ARAŞTIRMASI Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası na bağlı üyelerin Türkiye ve Gemlik Ekonomisi ve Sosyal durumu hakkındaki yorumlarının istatistiki yöntemler

Detaylı

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu HEYET ZİYARETLERİ. ASO I.Organize Sanayi Bölgesi

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu HEYET ZİYARETLERİ. ASO I.Organize Sanayi Bölgesi 13 HEYET ZİYARETLERİ 13.1. Cibuti Cumhurbaşkanı Ziyareti: Cibuti Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanlığı üst düzey yetkililerinden oluşan 100 kişilik heyet Başkan Vekilimiz Sn.Fahrettin KÜRKLÜ nün evsahipliğinde

Detaylı

http://www.tv100.com.tr/bakan-faruk-celik-balikesir-organize-sanayi-bolgesi-ni-ziyaret-etti/11108/ Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik,Balıkesir deki temasları kapsamında il merkezinde ilk olarak

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Eylül/2017 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU

Detaylı

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Anamur CHP İlçe Örgütünü ziyaret ederek ilçe yöneticilerinden

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (28.07.2017-24.08.2017) Oda Meclisimizin 24 Ağustos 2017 tarih ve 54 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 28.07.2017-24.08.2017

Detaylı

AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EYLÜL AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN EYLÜL AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Yunanistan ın Kos Belediye Başkanı George Kritsis, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Detaylı

oda etkinlikleri 2014 oda etkinlikleri

oda etkinlikleri 2014 oda etkinlikleri 2014 1 ORDU ODÜ Rektörü Prof.Dr. Tarık Yarılgaç tan OO Ziyareti Ordu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Tarık Yarılgaç, Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti. Ziyarette Ordu Mali Müşavirler

Detaylı

TBMM MİLLETVEKİLLERİ Cinsiyete göre dağılım. TBMM MİLLETVEKİLLERİ Partilere göre dağılım YEREL YÖNETİMLER KADIN ORANI (%)

TBMM MİLLETVEKİLLERİ Cinsiyete göre dağılım. TBMM MİLLETVEKİLLERİ Partilere göre dağılım YEREL YÖNETİMLER KADIN ORANI (%) TBMM MİLLETVEKİLLERİ Cinsiyete göre dağılım SEÇİM YILI PARLAMENTODAKİ MİLLETVEKİLİ MİLLETVEKİLİ 1935 395 18 4.6 1943 435 16 3.7 1950 487 3 0.6 1957 610 8 1.3 1965 450 8 1.8 1973 450 6 1.3 1991 450 8 1.8

Detaylı

Bolu 6 Adet Tesisin Açılış ve Temel Atma Merasimi 20 Temmuz 2014, Pazar 19:00

Bolu 6 Adet Tesisin Açılış ve Temel Atma Merasimi 20 Temmuz 2014, Pazar 19:00 Bolu 6 Adet Tesisin Açılış ve Temel Atma Merasimi 20 Temmuz 2014, Pazar 19:00 Sayın Bakanım, Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Sayın Belediye Başkanım, Genel Müdürlerim, değerli konuklar, hanımefendiler,

Detaylı

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI HAZİRAN AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

SEDAŞ İcra Başkanı 23 Nisan da Öğrencileri Makamında Ağırladı

SEDAŞ İcra Başkanı 23 Nisan da Öğrencileri Makamında Ağırladı SEDAŞ İcra Başkanı 23 Nisan da Öğrencileri Makamında Ağırladı Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ) Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Bekir Sami Güven, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Temmuz ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 65 Kapasite Raporu, 18 Ekspertiz Raporu,

Detaylı