ŞİRKET PROFİLİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "www.isbak.com.tr ŞİRKET PROFİLİ"

Transkript

1 ŞİRKET PROFİLİ

2 İSBAK İSTANBUL ULAŞIM HABERLEŞME VE GÜVENLİK TEKNOLOJİLERİ A.Ş. İSBAK İstanbul Ulaşım Haberleşme ve Güvenlik Teknolojileri A.Ş. trafik ve sistem mühendisliği, projelendirme ve uygulama hizmetlerini gerçekleştirmek ve yerli sanayi ile üretim yaparak teknolojide dışa bağımlılığı bertaraf etmek amacıyla 1986 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından kuruldu. A dan Z ye Akıllı Ulaşım Sistemleri Türkiye nin ilk yerli sinyalizasyon sistemini kurarak teknolojide değişime yön veren İSBAK, bugün 552 çalışanı ile Ülkemizin inovasyon kapasitesinin artması ve rekabetçi gücünü geliştirmesi için Akıllı Ulaşım Sistemleri alanında üretim yapmaktadır. Türkiye nin en büyük Akıllı Ulaşım Sistemleri üreticisi ve uygulayıcısı olarak uluslararası pazarda sektörün önemli aktörlerinden biri haline gelmiştir. Akıllı Ulaşım Sistemleri konusunda, her biri kendi alanında uzman profesyonel kadrosu ile İSBAK, üretimden imalat, kurulum ve satışa, proje analizi ve fizibilite çalışmalarından planlamaya kadar A`dan Z`ye komple hizmet vermektedir. 30 yıla yakın deneyimiyle sektöründe takip edilen bir konuma gelen İSBAK Trafik ve Sistem Mühendisliği konusunda eğitim, danışmanlık hizmetleri de vermektedir. Koşulsuz müşteri memnuniyetini ilke edinmiş olan İSBAK, başarılarını yükseltmek için marka bilincine, doğru medya planlamasına ve halkla ilişkilere odaklı tecrübeli bir Tanıtım ve Pazarlama ekibi, konusunda uzman kişilerden oluşan Dış Ticaret ekibi ve her geçen gün geliştirdiği teknolojik altyapısıyla bir dünya markası olma yolunda hızla ilerlemektedir. Vizyonunu; Akıllı ulaşım, iletişim ve güvenlik sistemleri alanlarında yaşanabilir bir dünya hedefine katkıda bulunacak teknolojileri geliştirerek sektöre yön veren bir dünya markası olmak olarak belirleyen İSBAK ın misyonu ise; Akıllı ulaşım, iletişim ve güvenlik sistemleri alanlarında enerji verimliliğine uygun, çevreye dost teknolojileri, ulusal / uluslararası standartlarda tasarlamak ve üretmek, hızlı, etkin ve yasal mevzuatlar çerçevesine uygun bir şekilde kamu / özel sektörün hizmetine sunmaktır.

3 KISA TARİHÇE İSBAK A.Ş. İstanbul Büyükşehir Belediyesi araç bakım onarım hizmetlerini yapmak ve İstanbul un Trafik Sinyalizasyon hizmetlerini yürütmek amacı ile kuruldu. İlk yerli trafik sinyal denetleyicisi ve ilk yerli trafik lambası uygulaması İstanbul da hayata geçirildi. Uluslararası standartlara sahip ilk trafik sinyal denetleyicisi ve trafik lambası, dönemin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından tanıtıldı. Araştırma ve Geliştirme (AR-GE) departmanının kurulması ile başta trafik sinyalizasyonu olmak üzere, Akıllı Ulaşım Sistemleri alanında profesyonel çalışmalara başlandı. Türkiye nin İlk Trafik Kontrol Merkezi İstiklal Caddesi nde kuruldu Türkiye nin ilk ledli trafik lambası LIGHTRA üretildi Geri Sayım Cihazı üretildi Türkiye nin İlk Değişken Mesaj Sistemi, İSBAK tarafından hayata geçirildi Türkiye nin İlk Trafik Ölçüm Sistemi hayata geçirildi Türkiye nin ilk gelişmiş Trafik Kontrol Merkezi olan İBB Trafik Kontrol Merkezi kuruldu. Türkiye de ilk EDS, Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi Projesi ile uygulandı. İSBAK bünyesinde Trafik Mühendisliği Proje Ve Analiz Birimi oluşturuldu. İlk yurtdışı sinyalizasyon sistem satışı ve kurulumu Irak a gerçekleştirildi. Türkiye nin ilk mobil bilgilendirme amaçlı Cep Trafik uygulaması hayata geçirildi. Tüm dünyanın kabul ettiği İlk Fullcolor Değişken Mesaj Sistemi (DMS) hayata geçirildi. Tek bir sistem üzerinden 5000 araç takibi yapabilen Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi faaliyete geçti Türkiye de ilk Mobil EDS, İSBAK tarafından geliştirildi İSBAK, İTÜ Arı Teknokent te yerini aldı İlk Tünel SCADA yazılımı İstanbul Halit Ulukurt Tüneli nde kullanılmaya başlandı 2012 Türkiye nin İlk Adaptif Trafik Yönetim Sistemi kuruldu Erzurum Arkun Tüneli A dan Z ye elektromekanik işlerin tamamı Tünel SCADA ve güvenli sürüş ilkesi ile kuruldu.

4 Akıllı Ulaşım Sistemlerinde Yeni ve Yerli Teknolojiler Akıllı Ulaşım Sistemleri alanında birçok ilki hayata geçiren İSBAK, sektörde lider duruma gelmenin haklı gururunu yaşamaktadır. Sahip olduğu global vizyon ile trafikte akış ve hareket kabiliyetini kolaylaştıran birçok ürün ve sistemi güvenilir bir şekilde hizmete sunmaktadır. Akıllı Ulaşım Sistemleri çatısı altında, Trafik Sinyalizasyon Yönetim Sistemleri, Trafik Mühendisliği, Adaptif Trafik Yönetim Sistemi (ATAK), Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS), Trafik Ölçüm Sistemleri, Kamera ve Güvenlik Sistemleri, Dijital Bilgilendirme Sistemleri, Aydınlatma Sistemleri, Tünel SCADA Yönetim Sistemleri, Araç Takip ve Filo Yönetimi alanlarında yeni teknolojiler Türkiye de ve Dünyada ilk olarak Turk Mühendisliği ve yerli sanayi ile İSBAK imzası altında karşımıza çıkmaktadır. Bu teknolojiler ile sadece İstanbul un değil yurtiçi ve yurtdışında ITS alanında gereksinimleri olan şehirlerin de talepleri karşılanmaktadır. İSBAK, Otopark Bilgilendirme ve Yönlendirme Sistemleri, Araç Telemetri Sistemleri, Optik ve Çevre Şartları Laboratuvarları, Sosyal Projeler, Çocuk Trafik Eğitim Parkı, Deprem Parkları ve Akıllı Konteyner alanlarında da çalışmalar yürütüyor. Akıllı Ulaşım Sistemleri Trafik Mühendisliği Adaptif Trafik Yönetim Sistemleri (ATAK) Trafik Kontrol Merkezi (TKM) Trafik Sinyalizasyon Sistemleri Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) Kamera ve Güvenlik Sistemleri Trafik Ölçüm Sistemi Değişken Mesaj Sistemleri Haberleşme Sistemleri Dijital Bilgilendirme Sistemleri Aydınlatma Sistemleri Tünel SCADA Araç Takip Ve Filo Yönetimi (İSMOBİL) Türkiye nin En Büyüğü Türkiye nin en büyük akıllı ulaşım sistemleri üreticisi ve uygulayıcısı olan İSBAK, uluslararası pazarda da sektörün önemli aktörlerinden biri olarak hizmet veriyor. Türkiye de 50 yi aşkın şehir ile dünyada 20 yi aşkın ülkede, tamamen Türk mühendisleri tarafından geliştirilen İSBAK ürün ve sistemleri kullanılıyor. Kendi bünyesinde bulunan Optik ve Çevre Şartları Laboratuvarları; çeşitli ürün standartlarının öngördüğü performans kriterlerinin oluşturulmasına, ürün belgelendirme amaçlı test ve ölçümler ile Ar-Ge çalışmalarının yapılabilmesine olanak sağlamaktadır.

5 Ulusal ve Uluslararası Projeler Türkiye nin önde gelen profesyonel Trafik Mühendisliği Ekibi, ArGe Ekibi, Proje Uygulama Ekibi, Tecrübeli Satış Pazarlama, Tanıtım ve Dış Ticaret Ekibi ile İSBAK ulusal ve uluslararası projelere imza atıyor. Akıllı Ulaşım Sistemlerine dair Merkez Ofis ve Teknokent Ofis olmak üzere iki farklı lokasyonda devam ettirdiği projeleri, Türkiye genelinde 10 un üzerinde seçkin üniversiteden pek çok Profesör, Doçent ve Doktor Danışman Grubu tarafından da destekleniyor. Entelektüel Sermayemiz 27 Marka Tescili 10 Faydalı Model 6 Patent 7 Endüstriyel Tasarım 2 Ürün Belgesi ISO Çevre Yönetim ISO 9001 Kalite Yönetimi İSO Bilgi Güvenliği Yönetim belgeleri ile İSBAK, yeni teknoloji ve ürünlerini koruma altına almaktadır. İSBAK gerçekleştirdiği projelerde aralarında TÜBİTAK-TEYDEB, İSTKA, SANTEZKAMAG, EUROKA, Celtic PLUS gibi kurumların da yer aldığı ulusal ve uluslararası fonlar ve devlet teşviklerinden yararlanmaktadır. Dünya çapında pek çok önemli projenin altında imzası olan İSBAK, sektörün önde gelen yerli/ yabancı firma ve kurumları ile iş birliği yapmakta ve ortak projeler üzerinde çalışmaktadır. Ulusal ve Uluslararası Arenada Ödüllendirilen Başarılarımız Geliştirdiği teknolojilerle kentlerin yaşam kalitesini artıran İSBAK ın çalışmaları Türkiye den ve dünyadan pek çok saygın ödülle onurlandırılmaktadır. İSBAK aralarında GulfTraffic ( lik ödülleri), İntertraffic 2011, ATAK Projesi Simülasyon Yazılımı I-SIM ile kazanılan Duke schoiceaward ödüllerinin yer aldığı şeref tablosuna her geçen gün bir yenisini daha eklemektedir. Cep Trafik Projesi ile Gulf Traffic Exhibition 2009 Conference Ödülleri nde birincilik TAKİBB Projesi ile GulfTraffic2011 Exhibition Conference Ödülleri nde birincilik OracleDuke schoice Ödülleri nde Adaptif Trafik Yönetim Sistemi Projesi Mikroskopik Trafik Simülasyonu I-SIM (İSBAK Simulasyon) dünyanın en iyi 10 yazılımı arasında Yönetilebilen Akıllı Aydınlatma Ağları LIGHTİST Projesi, Marmara Belediyeler Birliği2012 Yılı Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri Yarışması nda birincilik Yaya EDS Projesi ile Marmara Belediyeler Birliği 2012 Yılı Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri Yarışması nda ikincilik MÜSİAD 5. Biltronik Proje Yarışması nda Akıllı Park Bahçe Aydınlatma Yönetim Sistemi projesiyle üçüncülük ödülü İSBAK İBB Cep Trafik Projesi ile, Kadir Has Üniversitesi tarafından En İyi Mobil Uygulama dalında birincilik

6 Sosyal Sorumluluklarımız İSBAK yaşanabilir bir dünya için geleceğe yönelik yatırımlar yapıyor. Alternatif enerji kaynakları kullanarak sürdürülebilir bir trafik yönetimini teşvik ediyor. Trafik Eğitim Parkları, Deprem Parkları, Geri Dönüşebilir Katı Atık Toplama Otomatı (Akıllı Konteyner) ve Engelli Yaya Sinyalizasyonu gibi pek çok sosyal sorumluluk projeleriyle geleceği bugünden inşa ediyor. Yatırımlarıyla yerel ve ulusal kalkınmaya öncülük yapan İSBAK, çevre politikaları ile korunmuş bir dünya, kalkınmış bir ülke ve güvenli bir gelecek sunuyor. Başta İstanbul olmak üzere ulaşım ve haberleşme tarihinin önemli köşe taşlarını oluşturan İSBAK; kuruluşundan bugüne sürekli yenilenen üstün teknolojisi ile sürücülere ve yayalara maksimum fayda için çalışmaktadır. 30 yıla yaklaşan tecrübesini güvenilirlik, zaman tasarrufu ve doğa dostu ilkeleriyle bütünleştirerek yalnızca İstanbullulara değil, ülkemize ve dünyaya da daha iyi hizmet sunmak için yolculuğuna devam eden İSBAK ın geliştirdiği projeler birçok ülkede kullanılır hale gelmiştir. İSBAK, yaptığı ve yapacağı hizmetler ile kent yaşamının vazgeçilmezleri arasında yerini alırken aynı zamanda geleceğin şehirlerini tasarlayacak teknolojik değişimlerde de öncü rol oynamaktadır. İSBAK Yeni Nesil Akıllı Ulaşım Sistemleri ASIST Akıllı Kavşak Bilgisayarı Adaptif Trafik Yönetim Sistemi (ATAK) AKS Akıllı (manyetik) Kablosuz Sensör EDS (CLOUD) Bulut Teknolojisi WIMAX Uygulamaları Tünel Scada Tünel Yönetim Sistemleri LightIST Akıllı Dinamik Aydınlatma Sistemi Mini LED Bilgi Ekranları V2X-Comosef Konuşan Yollar Konuşan Araçlar E-CALL (Emergancy CALL) Smart City Akıllı Şehir Uygulamaları Görüntü Tabanlı Trafik Denetleme Sistemleri EKO-TAKİP Filo Yönetim Çözümleri SMARTRED-SMARTSPEED Yeni Nesil Radar Uygulamaları Gelişmiş Trafik Bilgi Sistemi Yaya EDS Park Bilgilendirme Sistemleri Yolcu Bilgilendirme Sistemi İçerik Yönetim Sistemleri Mobil Uygulamalar LED Aydınlatma Teknolojileri Gelecek Nesil Trafik Yönetim Uygulamaları

7 İSBAK Stratejik Hedefler İSBAK ın öncelikli amacı İstanbul dan Türkiye ye oradan da dünyaya yayılan ulaşım ve iletişim sistemleri ile ilgili ihtiyaçları karşılamaya yönelik ürün ve hizmetleri hızlı, güvenilir ve uluslararası standartlarda sunmanın yanısıra yaşanabilir bir kent hedefine katkıda bulunmaktır. Bununla birlikte; ITS ile ilgili müşterinin ihtiyaç duyduğu ve/veya müşterinin farkında olmadığı, ancak gerekli olan konularda ArGe çalışmaları yapmak veya mevcut ürünlerden esinlenerek yeni ürünler tasarlamaküretmek, satın almak, teknoloji transfer etmek. Gerekli durumlarda ulusal ve uluslararası kurumlarla işbirliği yapmak, İSBAK ın marka değerini artırmak, Ürün ve hizmetlerimizde gelişen şartlara göre kurumsal çıkarlarımızı sürdürebilmeye yönelik geliştirme ve iyileştirmeler yapmak, Toplu taşıma sistemleri konusunda çalışmalar yapmak, Ürün yelpazesinde sahip olunan veya kullanılan trafik sistemlerini trafik yönetim sistemi çatısı altında toplamak, Çevreci yaklaşımlarda bulunmak, Ulusal ve uluslararası alanda tanınırlığı artırmak ve pazarda söz sahibi olmak, Sektöre farklı anlayış getirmek, Müşteri memnuniyetini ve kârlılığı en üst düzeyde sağlamak için kaliteli ve süratli bir şekilde ürünleri sahaya uygulamak, Üretkenlik ve verimliliği sürekli kılacak dinamik yönetim yapılarını aktif olarak uygulamak, Kurumsallaşmayı sağlamak, sürekli geliştirmek ve farkındalığı artırmak, Kurumsal kapasiteyi geliştirmek. İSBAK A.Ş. Sermaye ve Ortaklık Yapısı İ.B.B. Adalar İlçe Bld. Bşk. Beykoz İlçe Bld.Bşk. Beyoğlu İlçe Bld. Bşk. Bakırköy İlçe Bld. Bşk. Beşiktaş İlçe Bld. Bşk. G.O.Paşa İlçe Bld. Bşk. Kartal İlçe Bld. Bşk. Sarıyer İlçe Bld. Bşk. Şişli İlçe Bld. Bşk. Z.Burnu İlçe Bld. Bşk. İSKİ Genel Müdürlüğü İETT Genel Müdürlüğü İSTAÇ AŞ.

8 ÖRNEK PROJELERİMİZ REFERANSLAR Irak Musul Belediyesi / Trafik Sinyalizasyon Sistemleri Malzeme Satışı Sudan Hartum Belediyesi / Trafik Sinyalizasyon Sistemleri Malzeme Satışı 2006 Bayrampaşa Alışveriş Vadisi (Ora İstanbul, Forum İstanbul, Mega Center) Trafik Etki Analizi Romanya / Trafik Sinyalizasyon Ekipmanları Satışı Suriye - Halep Belediyesi / Trafik Sinyalizasyon Sistemleri Malzeme Satışı İstanbul İleri Trafik Yönetim Sistemi Kurulması, Optimizasyonu Ve Simülasyonu Projesi 2008 Kayseri İl Özel İdaresi / Kent Güvenlik Yönetim Sistemi 2008 İDO / CCTV Sistemi Alım İşi Irak Bağdat Belediyesi / Bağdat Geneli Trafik Sinyalizasyon Sistemleri Malzeme Satışı 2009 Kazlıçeşme Aktarma Merkezi Ve Turizm Kompleksi Etkileşim Analizi 2009 Fethiye İlçesi Trafik İyileştirme Çalışması, 2010 Avrasya Tüneli (Isrtc) Trafik Etki Analizi 2010 İBB /Tercihli Otobüs Yolu İçin Elektronik Denetleme Sistemi Yapılması İşi 2010 Cezayir / Trafik Sinyalizasyon Ekipmanları Satışı 2010 K.K.T.C Karayolları / Trafik Sinyalizasyon Sistemleri Malzeme Satışı

9 ÖRNEK PROJELERİMİZ REFERANSLAR 2011 Kastamonu Şehri Ulaşım Modelleme Ve Trafik İyileştirme Çalışması Avusturya / Trafik Sinyalizasyon Ekipmanları Satışı 2011 Ankara Büyükşehir Belediyesi / Ankara Büyükşehir Belediyesi Mücavir Alan Sınırları İçerisindeki Kavşakların Sinyalizasyon Yapım İşi 2011 Yunanistan / Trafik Sinyalizasyon Ekipmanları Satışı 2012 Türkmenistan / Trafik Sinyalizasyon Sistemleri Malzeme Satışı 2012 Rize Belediyesi Trafik İyileştirme Çalışması, 2012 Gürcistan / Trafik Sinyalizasyon Sistemleri Malzeme Satışı 2012 Sudan Port Sudan Belediyesi / Trafik Sinyalizasyon Sistemleri Malzeme Satışı 2012 Irak Musul Belediyesi / Araç Takip Kontrol Merkezi Kurulumu 2012 Irak Erbil Belediyesi / Trafik Sinyalizasyon Sistemleri Malzeme Satışı 2012 Fethiye / Trafik ve Turistik Kamera Sistemleri İle Kırmızı Işık ve Hız EDS Hizmetleri 2012 İSTAÇ A.Ş. / Çevre Kontrol Merkezinin Araç Takip Sisteminde Bulunan Araçların Araç Kitlerinin Periyodik Bakım ve Servislerinin Yaptırılması Hizmet Alım İşi 2012 İstanbul Büyükşehir Belediyesi / EDS, DMS, Dedektör, Kameraların, Trafik Kontrol Merkezinin Bakım Onarımı ve İşletilmesi ile Tünellerinin Bakım Onarımı ve Tünel Kontrol Merkezinin İşletilmesi 2012 İstanbul Büyükşehir Belediyesi / İstanbul Geneli Trafik Sinyalizasyon Sistemlerinin Bakım- Onarım Ve Revizyonu İşi 2012 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi / Kocaeli Kent Geneli 3.Etap Sinyalize Kavşak Yapım İşi 2012 Rize Belediyesi / Ulaşım Düzenleme ve Trafik İyileştirme Çalışmaları Hizmet Alımı 2012 İstanbul Büyükşehir Belediyesi / İstanbul Geneli Elektronik Denetleme Sistemleri Yapılması İşi 2012 İstanbul İl Özel İdaresi İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mobese Şehir Görüntüleme (Yüksek Çözünürlüklü Kamera) ve Plaka Algılama Sistemi Alımı 2012 İstanbul Büyükşehir Belediyesi/ İstanbul Genelinde Ulaşım Ağının Geliştirilmesine Yönelik Trafik Sayımı ve Geometrik Düzenleme İşi Libya Ajdabiye Belediyesi / Trafik Sinyalizasyon Ekipmanları Satışı 2013 İBB İstanbul Genelinde Ulaşım Ağının Geliştirilmesine Yönelik Trafik Sayım Ve Geometrik Düzenleme Çalışması, 2013 Lübnan / Trafik Sinyalizasyon Sistemleri Malzeme Satışı 2013 Arap Dünyasının seçkin teknoloji firmalarından Smart Facilities Technology Company (SMAFTCO) ile İSBAK arasında GulfTraffic 2013 fuarında çözüm ortaklığı anlaşması

10 2013 Gulf Traffic Dubai 2013 Ve Rabat Expo Fair 2013 Intertraffic Amsterdam 2013 Fuarlarına Katılım 2013 İGDAŞ A.Ş. / Kurum İçi Bilgi Ekranı, İBB Webtv Kapalı Devre Yayın Sistemi 2013 İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Geneli Trafik Ölçme Ve Bilgilendirme Sistemleri Yapılması İşi 2013 Zeytinburnu Belediyesi / Park Yasağını İhlal Eden Araçlara Yönelik Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) Kurulumu 2013 Ego Genel Müdürlüğü Ulaşım Dairesi Başkanlığı / Ankara Kent Genelinde Arter İyileştirme ve Sinyal Optimizasyonu Projeleri Hazırlanması 2013 Ankara Büyükşehir Belediyesi / LED li Bilgilendirme Sistemi Yapım İşi 2013 Denizli Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü / Sinyalizasyon Malzemesi 2013 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Elektronik Sistemler Müdürlüğü / Avcılar - Beylikdüzü Metrobüs Hattına Dijital Bilgilendirme Ekranları Alımı 2013 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Ulaşım Daire Başkanlığı Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü / İstanbul Genelinde Ulaşım Ağının Geliştirilmesine Yönelik Ulaşım Bilgi Sisteminin Güncellenmesi, Trafik Sayımı Ve Geometrik Düzenlemelerin Yapılması 2013 İstanbul Büyükşehir Belediyesi / Trafik Müdürlüğü İstanbul Geneli Trafik Sinyalizasyon Sistemlerinin Bakım-Onarım Ve Revizyon İşi 2013 İstanbul Büyükşehir Belediyesi / İstanbul Geneli Trafik Sinyalizasyon Sistemlerinin İşletilmesi 2013 İGDAŞ A.Ş. / Kurum İçi Bilgi Ekranı, İBB WebTV Kapalı Devre Yayın Sistemi 2013 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Elektronik Sistemler Müdürlüğü / İstanbul Büyükşehir Belediyesi İletişim Noktalarına Dijital Bilgilendirme Ekranları Alımı İşi 2013 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Elektronik Sistemler Müdürlüğü / Kamu Kullanım Amaçlı Genişbant Kablosuz Haberleşme Malzemeleri Temini ve Montajı 2013 İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü / Dış Ortam Yolcu Bilgilendirme Cihazları Mal Alımı İşi 2013 Afyonkarahisar Belediyesi / Afyonkarahisar İl Merkezi Ulaşım Fizibilitesi 2013 İzmir Büyükşehir Belediyesi / Hermetik LED Diyotlu Oto ve Yaya Sinyal Verici Alımı 2013 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi / Mobil Elektronik Denetleme Sistemi (Mobil EDS) (Montaj ve Kurulum ile Hizmet Aracı Oluşturulması) 2013 T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü / Akıllı Ulaşım Sistemleri Danışmanlık Hizmetleri kapsamında, Karayolu Ağı Akıllı Ulaşım Sistemleri Mimarisi ve Uygulama Planının Hazırlanması, Eğitimlerin Verilmesi ve Teknik Raporların Hazırlanması 2014 İstanbul Şehir Hatları / Gemi Filo Takip Yönetim Sistemi 2014 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Müdürlüğü / Üniversiteler İçin Trafik Kontrol Merkezi Laboratuvarına Malzeme Temini Ve Montajı

11 İSBAK stanbul Ulaşım Haberleşme ve Güvenlik Teknolojileri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Seyrantepe Mah. Cendere Cad. No:56 Kağ thane / stanbul Tel: +90 (212) /isbakas

Çözümleri TRAFİK MÜHENDİSLİĞİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir.

Çözümleri TRAFİK MÜHENDİSLİĞİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Çözümleri TRAFİK MÜHENDİSLİĞİ İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Trafik Mühendisliği İnsan-araç ve yol üçgeninde ulaşım çalışmalarının ve yatırımlarının temelini; planlama, projelendirme

Detaylı

DÜNDEN İ S B A K

DÜNDEN İ S B A K DÜNDEN BUGÜNE İSBAK 1986-2014 Kadir TOPBAŞ İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İstanbul u bir dünya kenti olarak uluslararası standartlarda AB ye hazırlamak ve Avrasya nın kalbi yapabilmek için yola çıktık.

Detaylı

Çözümleri DEĞİŞKEN MESAJ SİSTEMLERİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir.

Çözümleri DEĞİŞKEN MESAJ SİSTEMLERİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Çözümleri DEĞİŞKEN MESAJ SİSTEMLERİ İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. (DMS) Değişken Mesaj Sistemleri (DMS); trafik amaçlı LED ler kullanılarak grafik tabanlı yazı, şekil ve resim

Detaylı

Çözümleri KONTROL MERKEZİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir.

Çözümleri KONTROL MERKEZİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Çözümleri KONTROL MERKEZİ İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Trafik Kontrol Merkezi (TKM) Trafik Kontrol Merkezi; kentlerin her gün artan ulaşım problemlerinin çözümünde önemli bir

Detaylı

Çözümleri İÇERİK YÖNETİM SİSTEMLERİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir.

Çözümleri İÇERİK YÖNETİM SİSTEMLERİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Çözümleri İÇERİK YÖNETİM SİSTEMLERİ İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. i-sign İçerik Yönetim Yazılımı İçerik yönetim yazılımı LCD ve LED tabanlı bilgilendirme sistemlerinde ekranlarda

Detaylı

AKILLI BELEDİYECİLİK EK: 10 SAYI: 99 YIL: 2016 MARMARALIFE AKILLI BELEDİYECİLİK EKİ. Marmara Belediyeler Birliği nin Yayın Organıdır.

AKILLI BELEDİYECİLİK EK: 10 SAYI: 99 YIL: 2016 MARMARALIFE AKILLI BELEDİYECİLİK EKİ. Marmara Belediyeler Birliği nin Yayın Organıdır. MARMARALIFE AKILLI BELEDİYECİLİK EKİ EK: 10 SAYI: 99 YIL: 2016 AKILLI BELEDİYECİLİK Marmara Belediyeler Birliği nin Yayın Organıdır. www.marmara.gov.tr AKILLI BELEDİYECİLİK 2 2016 Yenilikçi Çözümlerin

Detaylı

Çözümleri TRAFİK ÖLÇÜM SİSTEMLERİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir.

Çözümleri TRAFİK ÖLÇÜM SİSTEMLERİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Çözümleri TRAFİK ÖLÇÜM SİSTEMLERİ İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Trafik Ölçüm Sistemleri Akıllı Ulaşım Sistemleri nin temel bileşenlerinden biri olan trafik ölçüm dedektörleri;

Detaylı

Çözümleri ADAPTİF TRAFİK YÖNETİM SİSTEMİ (ATAK) İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir.

Çözümleri ADAPTİF TRAFİK YÖNETİM SİSTEMİ (ATAK) İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Çözümleri ADAPTİF TRAFİK YÖNETİM SİSTEMİ (ATAK) İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Adaptif Trafik Yönetim Sistemi (ATAK) Adaptif Trafik Yönetim Sistemi (ATAK); bir yol ağındaki ortalama

Detaylı

Akbil den İstanbulkart a Elektronik Ücret Toplama Sistemi...

Akbil den İstanbulkart a Elektronik Ücret Toplama Sistemi... Akbil den İstanbulkart a Elektronik Ücret Toplama Sistemi... 1987 yılından beri, şehir insanının hayatını kolaylaştıran çözümler üretiyoruz. Nitelikli insan gücümüz ve tecrübemizle elektronik ücret toplama

Detaylı

DORUK ULAŞIM PLANLAMA MÜH. ve İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

DORUK ULAŞIM PLANLAMA MÜH. ve İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. DORUK ULAŞIM PLANLAMA MÜH. ve İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Adres : Nispetiye Mah. Barbaros Bul. Tel. : + 90 212 274 74 77 Gazi Güçnar Sok. Uygur İş Mrk. Kat:5 Fax. : + 90 212 273 26 43 Beşiktaş / İstanbul

Detaylı

www.asyatrafik.com.tr R 2019 dan tüm dünyaya Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Dünya Gazetesi nin 2016 yılında düzenlemiş olduğu İhracatın Gizli Kahramanları ödül töreninde Genç İhracatçı Jüri Özel

Detaylı

Akıllı Şehir. Mustafa UÇAK Akıllı Şehir Koordinatörü

Akıllı Şehir. Mustafa UÇAK Akıllı Şehir Koordinatörü Akıllı Şehir Mustafa UÇAK Akıllı Şehir Koordinatörü mucak@isbak.istanbul Dünden Bugüne İBB İSBAK AŞ. Kamera Sistemleri Trafik Ölçüm Sistemleri EDS Trafik Sinyalizasyon Sistemleri Raylı Sistemler Trafik

Detaylı

2016 asyatrafik 2016

2016 asyatrafik 2016 2 2016 asyatrafik İÇERİK ISO 9001 ISO 14001 TS EN 12368 TS EN 50556 %100 PC EN 12899-1 ASTM D 4956 IEC 61215 YENİLENEBİLİR ENERJİ VE ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ KÜMELENMESİ Discover the potential HAKKIMIZDA SERTİFİKALAR

Detaylı

27.Kuruluş Yılı. Tünel Yönetim Sistemleri

27.Kuruluş Yılı. Tünel Yönetim Sistemleri 27.Kuruluş Yılı Tünel Yönetim Sistemleri Haziran, 2013 / Muhammed ALYÜRÜK ArGe ve BT MÜDÜRÜ Projelerimiz Akıllı Şehir için Akıllı Ulaşım Sistemleri Akıllı Şehir Kavramı Akıllı Taşıma Hizmeti Akıllı Ulaşım

Detaylı

Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul

Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul 27.02.2011 1 Giriş Okosis San. Ve Tic. Ltd. Şirketi, otomasyon sektörü için yazılım ve donanım çözümleri üretmek, konusunda profesyonel

Detaylı

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Hakkımızda İstaş Turizm şehir içi personel ve öğrenci taşımacılığı, toplu taşımacılık sektörlerinde faaliyetini gerçekleştirmektedir. Misyonu sektöründe ayrıcalıklı,

Detaylı

Akıllı Mobilite Çalıştayı: AUS Türkiye açısından AUS nin durumu ve yapılması gerekenler

Akıllı Mobilite Çalıştayı: AUS Türkiye açısından AUS nin durumu ve yapılması gerekenler Akıllı Mobilite Çalıştayı: AUS Türkiye açısından AUS nin durumu ve yapılması gerekenler TÜRKİYE AKILLI ULAŞIM SİSTEMLERİ DERNEĞİ 17 Ocak 2019 AUS Türkiye Türkiye Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği Kuruluş

Detaylı

08 Kasım 2012. Ankara

08 Kasım 2012. Ankara 08 Kasım 2012 Ankara KOBİ ler ve KOSGEB Türkiye de KOBİ tanımı KOBİ tanımı 250 den az çalışan istihdam eden, Yıllık bilanço veya net satış hasılatı 25 milyon TL yi geçmeyen işletmeler Ölçek Çalışan Sayısı

Detaylı

Yaşam İçin Teknolojik Çözümler

Yaşam İçin Teknolojik Çözümler Büyük Veri Data Center Hizmetleri Akıllı Ulaşım Sistemleri Network ve Altyapı Çözümleri CCTV Sistemleri Yangın Algılama Sistemleri Yüksek Teknoloji, Kusursuz Hizmet IP Telefon Sistemleri Led Ekran Uygulamaları

Detaylı

ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES.

ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES. ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES www.entes.com.tr ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES ENTES, 1980 yılından bu yana enerjinin verimliliği ve kalitesi alanlarında çözümler sunan lider teknoloji şirketidir.

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

Mali Kaynak Dağılım Tablosu BİLGİ TEKNOLOJİLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI PERFORMANS PROGRAMI

Mali Kaynak Dağılım Tablosu BİLGİ TEKNOLOJİLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI PERFORMANS PROGRAMI TOPLAM MALİ KAYNAK İHTİYACI 28.981.800 24.336.000 27.040.000 29.744.000 32.718.400 STRATEJİK AMAÇLAR İÇİN TOPLAM MALİ KAYNAK İHTİYACI 6.394.310 23.450.800 26.068.000 16.100.000 5.750.000 TOPLAM DİĞER MALİ

Detaylı

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler www.faktorgrup.com İşlerinizde Profesyonel Çözümler Değerli yöneticiler, Bildiğiniz gibi, içinde yaşadığımız yüzyılda modern işletmecilik kavramı beraberinde

Detaylı

ANKARA KALKINMA AJANSI. www.ankaraka.org.tr

ANKARA KALKINMA AJANSI. www.ankaraka.org.tr ANKARA KALKINMA AJANSI www.ankaraka.org.tr TÜRKİYE'NİN En Genç Kalkınma Ajansı Ankara Kalkınma Ajansı bölge içi gelişmişlik farklarını azaltmak, bölgenin rekabet gücünü artırmak ve gelişimini hızlandırmak

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir.

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir. Şirket Profili Antak Enerji, Akdeniz Bölgesinde Fotovoltaik Modül üretim tesislerini kuran ve üretime başlayan ilk Türk firmasıyız. Firmamız Fotovoltaik modül üretim sektöründe 2010 yılından beri sürdürmektedir.

Detaylı

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir.

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir. FİRMA TANITIM Kuruluşundan itibaren doğru işi zamanında teslim etme anlayışı başarı odaklı yaklaşımıyla sektörün yetkin şirketlerinden biri haline gelmiştir. Şirket politikası gereği yalnız inşaat sektöründe

Detaylı

Güneş Enerji Sistemleri. www.cansolar.com.tr

Güneş Enerji Sistemleri. www.cansolar.com.tr Güneş Enerji Sistemleri www.cansolar.com.tr Hakkımızda Yenilenebilir ve sürdürülebilir enerji sektöründe faaliyet göstermek amacıyla 2013 yılı başlarında kurulan firmamız, uzmanlık alanı güneş enerji sistemleri

Detaylı

leri RAYINA koyma vakti geldi... fmdemiryolu.com

leri RAYINA koyma vakti geldi... fmdemiryolu.com leri RAYINA koyma vakti geldi... fmdemiryolu.com Kalite Politikamız Temel ilkelerimiz; - Yapılan işi, doğru ve zamanında yapmak. - Müşterinin istekleri doğrultusunda, isteklerinin doğru analiz edilmesi

Detaylı

SAKARYA ULAŞIM ANA PLANI

SAKARYA ULAŞIM ANA PLANI VE ÖNCELİKLİ TOPLU TAŞIMA SİSTEMLERİ PROJELERİNİN HAZIRLANMASI SAKARYA ULAŞIM ANA PLANI ULAŞIM DAİRE BAŞKANLIĞI UKOME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL, 2012 VE ÖNCELİKLİ TOPLU TAŞIMA SİSTEMLERİ PROJELERİNİN HAZIRLANMASI

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

İnci Akü A.Ş. Kurumsal Tanıtım Sunumu. Değişimde çevik olan, başarıda öncü olur 2015

İnci Akü A.Ş. Kurumsal Tanıtım Sunumu. Değişimde çevik olan, başarıda öncü olur 2015 İnci Akü A.Ş. Kurumsal Tanıtım Sunumu Değişimde çevik olan, başarıda öncü olur 2015 İndeks I. İnci Holding ve Grup Şirketleri II. Vizyon-Misyon III. Organizasyon Şeması IV. Tarihçe V. Operasyonlar VI.

Detaylı

2010 yılı içinde B/3, D/1-A, D/2-A, D/4, 15/H, 80, D/13 hatları oluşturuldu.

2010 yılı içinde B/3, D/1-A, D/2-A, D/4, 15/H, 80, D/13 hatları oluşturuldu. Faaliyet ve Proje Bilgileri 6.995.86 kişi Belediye otobüslerimizi kullanarak seyahat etmiştir. Ortalama bir günde 9 hatta 44 adet Belediye otobüsleriyle Bursalı hemşerilerimize değişik güzergahlarda toplu

Detaylı

PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES

PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES INFOGROUP olarak,1991 yılından beri elektronik ürünler pazarında, profesyonel ses ürünleri konusunda Dünya nın en önemli mühendislik/tasarım firmaları ile Türkiye

Detaylı

Hedef Kalite olarak sizlere;

Hedef Kalite olarak sizlere; Hedef Kalite olarak sizlere; Yönetim Sistemleri (ISO) Danışmanlığı TSE Standartları için Danışmanlık Hizmetleri Eğitim Hizmetleri Belgelendirme Hizmetleri Marka & Patent Tescil Hizmetleri Web Sayfası Tasarımı

Detaylı

ERPA İLETİŞİM ELEKTRONİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

ERPA İLETİŞİM ELEKTRONİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. ERPA İLETİŞİM ELEKTRONİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. KURUMSAL ŞİRKET SUNUMU Şirket Profili Misyonumuz / Vizyonumuz Kalite Politikamız Faaliyet Alanlarımız Projelerimiz ERPA, TEKNOLOJİYE DEĞER KATAR ERPA, Yüksek

Detaylı

T.C. ULAŞTIRMA BAKANLIĞI ULAŞIMDA ENERJİ VERİMLİLİĞİ

T.C. ULAŞTIRMA BAKANLIĞI ULAŞIMDA ENERJİ VERİMLİLİĞİ T.C. ULAŞTIRMA BAKANLIĞI ULAŞIMDA ENERJİ VERİMLİLİĞİ Strateji Geliştirme Başkanlığı Mart 2011 İÇERİK 1. Ulaşımda Enerji Verimliliği Nedir? 2. Enerji Verimliliğinde Ulaştırma Sektörünün Mevcut Durumu 3.

Detaylı

Şirket Profili Şirketimiz, yirmi yılı aşkın sektör tecrübesiyle 2015 yılında aktif rol almaya başlamıştır.

Şirket Profili Şirketimiz, yirmi yılı aşkın sektör tecrübesiyle 2015 yılında aktif rol almaya başlamıştır. - 1 - Şirket Profili Şirketimiz, yirmi yılı aşkın sektör tecrübesiyle 2015 yılında aktif rol almaya başlamıştır. Yurtiçi ve yurtdışı anahtar teslim projelere imza atarak, inşaat ve dekorasyonun yanı sıra

Detaylı

Müminhan BİLGİN TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Müminhan BİLGİN TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI KİŞİSEL BİLGİLER Doğum yeri/tarihi : Trabzon, 1964 Askerlik Hizmeti : Tamamlandı, 1985 Medeni Durumu : Evli, 3 çocuk babası PROFESYONEL DENEYİM DEVLET/ ÖZEL SEKTÖR HİZMET TECRÜBELERİ NETAŞ 4G ve Kamu Acil

Detaylı

Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak.

Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak. Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak. Misyon Müşteri odaklı çözümler sağlayarak güncel ve gelişen teknolojilerle uyumlu, nitelikli ve maliyet etkin ürün ve sistemler

Detaylı

Bilginin Teknolojiye Dönüşümü. Teknoloji Transfer Ofisi. Teknoloji Transfer Ofisi.

Bilginin Teknolojiye Dönüşümü. Teknoloji Transfer Ofisi. Teknoloji Transfer Ofisi. www.atatto.com.tr +90 442 282 2006 +90 442 282 2006-124 info@atatto.com.tr Atatürk Üniversitesi Yerleşkesi ATA Teknokent B Blok No: 113, 25240 Yakutiye/Erzurum/TÜRKİYE www.atatto.com.tr Atatürk Üniversitesi

Detaylı

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI yılların birikimi tek bir çatı altında KARPA & VENA YAPI ORTAK GİRİŞİMİ hakkımızda İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir geniş bir yelpazede hizmet veren KARPA YAPI VE VENA

Detaylı

T.C AKDENİZ BELEDİYELER BİRLĞİ 2011 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI

T.C AKDENİZ BELEDİYELER BİRLĞİ 2011 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI T.C AKDENİZ BELEDİYELER BİRLĞİ 2011 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI Akdeniz Belediyeler Birliği, üyelerine üst düzey hizmet sunan, yerel ölçekteki Reform süreçlerine ve Ülkemizin AB ile bütünleşme sürecine destek

Detaylı

TOREKS Elektrik Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti

TOREKS Elektrik Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti HİZMETLERİMİZ Firmamız, her tesisin kendine özgü işletme ihtiyaçları olduğuna inanmakta ve standart bir çözümden ziyade müşteri odaklı çözümler üretmektedir. Gerçek çözüm; ürün yelpazesindeki çeşitlilik

Detaylı

İVEDİK OSB. Misyon-Vizyon

İVEDİK OSB. Misyon-Vizyon İVEDİK OSB Misyon-Vizyon Ankara nın ve üyelerinin; ulusal ve uluslararası ticaretten daha fazla pay alan, rekabet gücüne ulaşmış siyasi ve ekonomik oluşumları kendi yararı doğrultusunda kullanabilen, varlık

Detaylı

Borsa Bilgi Sistemi TEKLİF DOSYASI

Borsa Bilgi Sistemi TEKLİF DOSYASI Borsa Bilgi Sistemi TEKLİF DOSYASI GİRİŞ Alpata Yazılım, müşterilerine yeni bin yılda çağdaş teknolojilerle daha iyi hizmetler üretmek amacı ile, farklı bir vizyon ve yapılanma düşüncesinden hareketle

Detaylı

TRAFİK GÜVENLİĞİ SORUNU

TRAFİK GÜVENLİĞİ SORUNU TRAFİK GÜVENLİĞİ SORUNU Dünya genelinde 2013 yılında trafik çarpışmalarında hayatını kaybedenler yaklaşık: 1.3 milyon kişi 2013 yılında trafik çarpışmalarında yaralananlar: 50 milyon kişiden fazla Trafik

Detaylı

www.ozturkmakmetal.com KURUMSAL KİMLİĞİMİZ Firmamız 1989 yılında Öztürk Makina adıyla kurulmuş olup bu tarihten itibaren çeşitli sektörlerdeki firmaların ihtyaçları doğrultusun da sac parçaların Cnc Panç

Detaylı

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler Şirket Tanıtım Sunumu İÇERİK 1. Hakkımızda 2. Vizyon, Misyon ve Değerlerimiz 3. Müşteri Değer Önerimiz 4. Hizmetlerimiz 5. Çalışan Deneyimi 6. Ekibimiz 1. Hakkımızda A.Ş. olarak, gelişimi önemseyen kurumlara,

Detaylı

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon institutional AQUA COSMETICS TM Copyright 2014 aquacosmetic.com 04 Üretim Planı Avrupa kalite standartlarına uygun, en gelişmiş çevre dostu donanımları ve kozmetik ürünlerinin otomatik üretimi, ambalaj

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

FABRiKALAR MARKA GÜNCEL ÜRÜNLER ÜRÜN GAMI

FABRiKALAR MARKA GÜNCEL ÜRÜNLER ÜRÜN GAMI MARKA Türk otomotiv sanayinin köklü firması Karsan, kurulduğu 1966 yılından bu yana, ticari araç segmentinde kendi markası da dahil, dünyanın önde gelen markaları için Bursa da yer alan modern ve esnek

Detaylı

www.evrekateknik.com.tr Mekanik Tesisat alanında sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan Evreka Teknik; faaliyetlerine 1997 yılında, Ankara Ostim de ısıtma soğutma malzemesi satış ve servis hizmetleri

Detaylı

10 kütüphane ile 200 bin kitap daha kazandırmayı programladık.

10 kütüphane ile 200 bin kitap daha kazandırmayı programladık. 135 BİN TON ATIK ASFALTI GERİ KAZANDIK!ilçelerimize HEDEF YILDA 550 BİN TON! Şeker Otobüs ile kültür-sanat etkinliklerimizi taşıdık. İstanbul un ana arterleri yollarına 14 milyon 611 bin 317 ton asfalt

Detaylı

Şirket Profili. Savronik, Kuruluş aşamasında özel olarak savunma sanayimize hizmet vermek amacıyla;

Şirket Profili. Savronik, Kuruluş aşamasında özel olarak savunma sanayimize hizmet vermek amacıyla; Şirket Profili Savronik, Kuruluş aşamasında özel olarak savunma sanayimize hizmet vermek amacıyla; Milli ve kritik teknolojilere odaklı, Şirket birikimi öncelikle yetişmiş insan kaynaklarına dayalı, Araştırma,

Detaylı

w w w. a v e o r. c o m. t rw w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r.

w w w. a v e o r. c o m. t rw w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m.. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e

Detaylı

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir.

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. Reon Enerji, enerji tüketimini daha ekonomik ve fonksiyonel bir hale getirme misyonundan

Detaylı

ENERJİDE VERİMLİLİK BİZİM İŞİMİZ SİZLERE HANGİ HİZMETLERİ SUNUYORUZ?

ENERJİDE VERİMLİLİK BİZİM İŞİMİZ SİZLERE HANGİ HİZMETLERİ SUNUYORUZ? Şirketimiz, 30 yıllık tecrübesini, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı na bağlı Elektrik İşleri Etüt İdaresi Genel Müdürlüğü nden almış olduğu ENERJİ VERİMLİLİĞİ DANIŞMANLIK ŞİRKETİ ve T.C. Bayındırlık

Detaylı

2013/101 (Y) BTYK nın 25. Toplantısı. Üstün Yetenekli Bireyler Stratejisi nin İzlenmesi [2013/101] KARAR

2013/101 (Y) BTYK nın 25. Toplantısı. Üstün Yetenekli Bireyler Stratejisi nin İzlenmesi [2013/101] KARAR 2013/101 (Y) Üstün Yetenekli Bireyler Stratejisi nin İzlenmesi [2013/101] BTYK nın 2009/102 no.lu kararı kapsamında hazırlanan ve 25. toplantısında onaylanan Üstün Yetenekli Bireyler Stratejisi nin koordinasyonunun

Detaylı

YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri. http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/

YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri. http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/ YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/ HAKKIMIZDA; Araç Filo Yönetim sektöründe hizmet veren Yeşil Filo Yönetim Hizmetleri,eşsiz filo

Detaylı

İGABİS. İGDAŞ Altyapı Bilgi Sistemi

İGABİS. İGDAŞ Altyapı Bilgi Sistemi İGABİS İGDAŞ Altyapı Bilgi Sistemi İGDAŞ * 12 milyonluk bir Mega Kent te * 1,7 milyonu bulan abonesiyle * İstanbul un %55 ine ulaşan * Hızla büyüyen ve gelişen bir DOĞALGAZ DAĞITIM kuruluşudur. İGDAŞ IN

Detaylı

Vizyon : Dünyadaki ilk 500, Türkiye deki ilk 5 (bazı alanlarda ilk 3 ) üniversite içine girmek ve üniversiteyi ülkenin bilim, sanat ve spor

Vizyon : Dünyadaki ilk 500, Türkiye deki ilk 5 (bazı alanlarda ilk 3 ) üniversite içine girmek ve üniversiteyi ülkenin bilim, sanat ve spor 2 Vizyon : Dünyadaki ilk 500, Türkiye deki ilk 5 (bazı alanlarda ilk 3 ) üniversite içine girmek ve üniversiteyi ülkenin bilim, sanat ve spor merkezlerinden biri yapmak. Misyon: Her alanda profesyoneller

Detaylı

2012 www.makroteknik.com.tr

2012 www.makroteknik.com.tr 2012 www.makroteknik.com.tr 1 Dünden bugüne Makro Teknik 2 Saha tecrübesi oluşmaya başladı. Makro Teknik kuruldu. Ekonomik açıdan kırılma yaşandı, şirket büyük ortağı ayrıldı. Satış kabiliyeti geliştirildi.

Detaylı

Firma, Türkiye de ilk ve tek PASLANMAZ ÇELİK Paket Atıksu Arıtma Sistemleri üreticisidir.

Firma, Türkiye de ilk ve tek PASLANMAZ ÇELİK Paket Atıksu Arıtma Sistemleri üreticisidir. Firma Profili 2012 1 Hakkımızda... 1983 yılında kurulan Kazancıoğlu, Isı Cihazları, Buhar Jeneratörleri, Buhar Kazanları, Kalorifer Kazanları ve Yakıt Tankları imalatı yaparak Türk Sanayii nde yüksek kaliteli

Detaylı

Güvenlikte BOYUT farkı

Güvenlikte BOYUT farkı Güvenlikte BOYUT farkı Biz K im iz? Boyut Güvenlik Teknolojleri; 16 yıllık sektör deneyimi ile elektronik güvenlik ve kontrol sistemleri konusunda faaliyet gösteren ülkemizin önde gelen rmalarından biridir.

Detaylı

Oracle çözüm ortağı olan firmamız, gerçekleştirdiği tüm projelerde oracle ürünlerinin güvenilirliğini ve teknolojik altyapısını sunmaktadır.

Oracle çözüm ortağı olan firmamız, gerçekleştirdiği tüm projelerde oracle ürünlerinin güvenilirliğini ve teknolojik altyapısını sunmaktadır. Firma Profili Probel Bilgisayar 1998 yılında IT sektöründe orta ve büyük ölçekli kurum ve kuruluşlara yönelik başlatmış olduğu çalışmalarına, günümüzde uzman kadrosu ile devam etmektedir. İlk yıllarda

Detaylı

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Firma Tanıtımı BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Adres: Telefon: 0232 479 58 10 Faks: 0232 479 25 85 E-Posta: info@bozdagendustri.com Otomotiv sektöründeki güçlü tedarikçiniz. Bozdağ

Detaylı

www. gelecege dokun.com

www. gelecege dokun.com www. gelecege dokun.com Rekabetçi ve yenilikçi çalışma anlayışı ile her geçen gün büyüyen Anitec yoluna emin adımlarla devam etmektedir. 20 yılı aşkın süredir teknolojik sistemler alanında faaliyet gösteren

Detaylı

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır.

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Tüm altyapı çalışmalarının ilk adımı olan harita mühendislik hizmetlerinin ülke kalkınmasındaki

Detaylı

MİSYON VİZYON KALİTE

MİSYON VİZYON KALİTE kaplanplastik.com HAKKIMIZDA 1979 yılında kurulmuş olan kaplan plastik, kurulduğu günden beri izlemiş olduğu yenilikçi, sürdürülebilir ve hep daha iyisini üretme politikası sayesinde Türkiye nin en büyük

Detaylı

ÖZGÜN FİKİRLERİNİZİ PROJELENDİRELİM

ÖZGÜN FİKİRLERİNİZİ PROJELENDİRELİM Şirket Tanıtımı Progino PROGİNO 2005 yılından itibaren Eskişehir de mühendislik ve danışmanlık hizmetleri vermektedir. Faaliyetlerine 2008 yılından beri Eskişehir Teknoloji Geliştirme Bölgesinde sürdürmektedir.

Detaylı

Turbüs ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI. Ulaşım Hizmetleri

Turbüs ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI. Ulaşım Hizmetleri Turbüs ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI Ulaşım Hizmetleri HAKKIMIZDA '' BİR SERVİS ARACINDA NELER OLMALI '' Düşüncesiyle yola çıkarak önce güvenlik, daha sonra kalite ve yenilikçilik anlayışından vazgeçmeden Seçkin

Detaylı

Güvenli İnternet Teknolojileri. Kurumsal Şirket Tanıtımı

Güvenli İnternet Teknolojileri. Kurumsal Şirket Tanıtımı Güvenli İnternet Teknolojileri Kurumsal Şirket Tanıtımı - Hakkımızda - Vizyon & Misyon - Tarihçe INDEX - Faaliyetlerimiz - Marka - Hizmetlerimiz - Sistem Destek ve Uzmanlıklarımız - Kurumsal Danışmanlıklarımız

Detaylı

MEHMET Ş. SANLI EĞİTİM BİLGİLERİ UZMANLIK ALANI KISA TANITIM. STRATEJİK YÖNETİM ve KURUMSAL GELİŞME DANIŞMANI KURUCU ORTAK

MEHMET Ş. SANLI EĞİTİM BİLGİLERİ UZMANLIK ALANI KISA TANITIM. STRATEJİK YÖNETİM ve KURUMSAL GELİŞME DANIŞMANI KURUCU ORTAK MEHMET Ş. SANLI STRATEJİK YÖNETİM ve KURUMSAL GELİŞME DANIŞMANI KURUCU ORTAK E-mail: m.sanli@girisimmerkezi.com EĞİTİM BİLGİLERİ Ortadoğu Teknik Üniversitesi, Endüstri Mühendisliği (ANKARA) (1990) UZMANLIK

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

Teknoloji Partneri. Çözüm Ortağı

Teknoloji Partneri. Çözüm Ortağı Mühendislik Çözümleri OTO M A S YO N Teknoloji Partneri MÜHENDiSLiK Çözüm Ortağı DA N I S M A N L I K www.inovamuhendislik.net KURUMSAL Endüstride ve sanayide kullanılan ve üretilen makine, sistem ve ekipmanlarda

Detaylı

Geleceği İnşa Ediyoruz

Geleceği İnşa Ediyoruz Geleceği İnşa Ediyoruz ARD HOLDİNG bünyesinde bulunan ARD İNŞAAT, İnşaat Gayrimenkul ve Yatırım alanında faaliyet göstermektedir. ARD HOLDİNG şirketler grubunun diğer faaliyet alanları arasında Bilişim,

Detaylı

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ Firma Tarihçesi SetcomBt 2000 yılından bu yana ev ve bina otomasyonları konusunda kablosuz teknoloji ile çalışan ürünlerin Ar-Ge, üretim

Detaylı

AKDENİZ GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş YATIRIMCI SUNUMU 30.09.2012

AKDENİZ GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş YATIRIMCI SUNUMU 30.09.2012 1 AKDENİZ GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş YATIRIMCI SUNUMU 30.09.2012 ORTAKLIK YAPISI Kayıtlı Sermaye : 100 milyon TL Ödenmiş Sermaye : 12.200.000 TL 7% 2% 7% 12% Akdeniz Girişim Holding A.Ş. 72% Necmeddin Şimşek

Detaylı

AKDENİZ GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş YATIRIMCI SUNUMU

AKDENİZ GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş YATIRIMCI SUNUMU 1 AKDENİZ GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş YATIRIMCI SUNUMU 31.12.2012 ORTAKLIK YAPISI Kayıtlı Sermaye : 100 milyon TL Ödenmiş Sermaye : 12.200.000 TL 7% 2% 7% 12% Akdeniz Girişim Holding A.Ş. 72% Necmeddin Şimşek

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

Mübeyyen TEPE KÜÇÜKOĞLU Yeni Yüzyıl Üniversitesi İstanbul. Prof. Dr. R. İbrahim PINAR İstanbul Üniversitesi

Mübeyyen TEPE KÜÇÜKOĞLU Yeni Yüzyıl Üniversitesi İstanbul. Prof. Dr. R. İbrahim PINAR İstanbul Üniversitesi Mübeyyen TEPE KÜÇÜKOĞLU Yeni Yüzyıl Üniversitesi İstanbul Prof. Dr. R. İbrahim PINAR İstanbul Üniversitesi AJANDA ÇEVRE BİLİNCİ VE ÇEVREYE DUYARLI İŞLETMELER ÇEVRECİ TEKNOLOJİLER İŞLETMELERİ ÇEVRECİ TEKNOLOJİLER

Detaylı

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi)

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU, 01.03.1957 tarihinde Rize, Güneysu da doğdu. 1982 yılında Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi nde Makine Mühendisliği bölümünden

Detaylı

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET!

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Nesnelerin İnterneti Analitik İş Çözümleri Kurumsal Çözümler Dijital Yayıncılık Veri Merkezi ve Bulut İletişim Ağı ve Ses Güvenlik İş İstasyonları

Detaylı

www.kerimoglultd.com İçindekiler Genel Bilgi Hakkımızda Vizyon & Misyon Temel Değerlerimiz Çözümlerimiz Organizasyon Şeması Referanslar 1 Hakkımızda Kerimoğlu Elektrik 1994 den beri telekom ve elektrik

Detaylı

TALİS ORGANİZASYON. ta is A Tailor Made Event Company. for tailor made events. www.talis.com.tr

TALİS ORGANİZASYON. ta is A Tailor Made Event Company. for tailor made events. www.talis.com.tr TALİS ORGANİZASYON www.talis.com.tr for tailor made events www.talis.com.tr { { { tailor made: made, adapted, or suited for a particular purpose, use or person { tailor made: belirli bir duruma, amaca

Detaylı

Yeniliklerin Liderliği

Yeniliklerin Liderliği Yeniliklerin Liderliği wwwnetiletisimnet 15 Yıllık Tecrübe Net İletişim Teknoloji, yeni nesil kablosuz ağ çözümlerinde gerçekleştirdiği projeler ve sistem entegrasyonlarıyla çok değerli bir tecrübeye sahiptir

Detaylı

Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm.

Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm. Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm. www.nuryap.com nur yapı biz kimiz? Başarılarını 1985 yılından bu yana sürdüren Nur Yapı, tek kişilik bir ofiste şahıs firması olarak Setdar ANAÇAL tarafından kurulup, o

Detaylı

MEZOPOTAMYA KALKINMA VE PROJE DANIŞMANLIK

MEZOPOTAMYA KALKINMA VE PROJE DANIŞMANLIK MEZOPOTAMYA KALKINMA VE PROJE DANIŞMANLIK BİZ KİMİZ? VİZYON-MİSYON FİKİRLER HİZMETLERİMİZ 1 (MKA) Mezopotamya Kalkınma ve Proje Danışmanlık, özel sektör, sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları

Detaylı

Marka ya üyelik farklılık yaratır

Marka ya üyelik farklılık yaratır Marka ya üyelik farklılık yaratır bestwestern.com Best Western, dünyanın en büyük otel zincirine katılmanın avantajları. Best Western bağımsız kişiler tarafindan sahip olunan ve yönetilen bir otelciler

Detaylı

AKDENİZ GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş YATIRIMCI SUNUMU

AKDENİZ GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş YATIRIMCI SUNUMU 1 AKDENİZ GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş YATIRIMCI SUNUMU 30.06.2012 ORTAKLIK YAPISI Kayıtlı Sermaye : 100 milyon TL Ödenmiş Sermaye : 12.200.000 TL 7% 2% 7% 12% Akdeniz Girişim Holding A.Ş. 72% Necmeddin Şimşek

Detaylı

Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler. ETGi Tanıtım Sunumu. ETGi: Eğitim Teknolojileri Ve Görüntülü İletişim. www.etgigrup.

Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler. ETGi Tanıtım Sunumu. ETGi: Eğitim Teknolojileri Ve Görüntülü İletişim. www.etgigrup. Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler ETGi Tanıtım Sunumu Ürünler Çözümler Hizmetler ETGi Hakkında ETGi, Eğitim Teknolojileri, Telekom ve Bilişim alanında çözümler ve yeni servisler sağlamak

Detaylı

www.enveenerji.com.tr Enve Enerji Mühendislik Proje Müşavirlik Taahhüt Ticaret A.Ş. 1971 yılında kurumsal çalışmalarına başlayan organizasyonumuz; elektrik, elektronik ve makina mühendisliği uygulamalarının

Detaylı

MEKATRONİK YAPI TAAHHÜT SANAYİ A.Ş. FİRMA TANITIM KATALOĞU

MEKATRONİK YAPI TAAHHÜT SANAYİ A.Ş. FİRMA TANITIM KATALOĞU MEKATRONİK YAPI TAAHHÜT SANAYİ A.Ş. FİRMA TANITIM KATALOĞU Projelerinize eksiksiz hizmet & akılcı çözüm anlayışıyla yaklaşıyoruz... HAKKIMIZDA 20 senelik sektör deneyimimizle yurt içi ve yurt dışında birçok

Detaylı

2015 asyatrafik 2015

2015 asyatrafik 2015 20 2015 asyatrafik ASYA TRAFİK A.Ş. ISO 9001 ISO 14001 TS EN 12368 TS EN 12675 TS HD 638 EN 12899-1 ASTM D 4956 EN 1463 IEC 61215 IP 55 IP 65 IP 67 %100 PC YENİLENEBİLİR ENERJİ VE ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ KÜMELENMESİ

Detaylı

ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ

ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ Türk aydınlatma ürünleri kalite, fiyat ve teslim sürelerindeki avantajından dolayı çevre coğrafyada tercih ediliyor.

Detaylı

T.C AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ

T.C AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ T.C AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ BİRLİĞİN VİZYONU Akdeniz Belediyeler Birliği, Yerel Yönetimler Reformu ve AB ile bütünleme süreçlerine destek sağlayan, hizmetlerinde kalite, verimlilik ve güvenirliği esas

Detaylı

FABRiKALAR GÜNCEL ÜRÜNLER

FABRiKALAR GÜNCEL ÜRÜNLER TR MARKA Türk otomotiv sanayinin köklü firması Karsan, kurulduğu 1966 yılından bu yana, ticari araç segmentinde kendi markası da dahil, dünyanın önde gelen markaları için Bursa da yer alan modern ve esnek

Detaylı

Yüz güldüren hizmet için...

Yüz güldüren hizmet için... Yüz güldüren hizmet için... HAKKIMIZDA Şener Otomotiv olarak otomotiv, savunma sanayi ve makine sektörüne hizmet vermek amacıyla 1983 yılında İstanbul Balat da kurulmuş ve şu anda 3500m2 kapalı alana sahip

Detaylı

KURUMSAL TANITIM DOSYASI

KURUMSAL TANITIM DOSYASI KURUMSAL TANITIM DOSYASI İNDEX 1. ŞİRKETİMİZ HAKKINDA 2. ŞİRKETİN İDARİ MERKEZİ 3. ŞİRKETİN AMAÇ VE KONULARI 4. ŞİRKETİN SERMAYESİ VE HİSSEDARLARI 5. ŞİRKETİN MÜŞTERİLERİ VE AYLIK SMS TRAFİĞİ 6. ŞİRKET

Detaylı