Yapabileceğin kadar söz ver Söz verdiğinden fazlasını yap

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yapabileceğin kadar söz ver Söz verdiğinden fazlasını yap"

Transkript

1 Yapabileceğin kadar söz ver Söz verdiğinden fazlasını yap

2

3

4 EMTA ŞİRKETLER GRUBU EMTA şirketler grubu 1974 yılından bu güne Enerji üretimi, İletim hatları ve elektrik dağıtım sektöründe hizmet vermektedir. Bünyesinde bulunan Ticaret, Üretim ve Müteahhitlik firmalarıyla sektörde öncü bir marka haline gelmiştir. VİZYON - Müşteri memnuniyeti ve iş sürekliliğini en üst seviyede sağlamak - Çalışanların memnuniyet ve mutluluğunu sağlamak, bilgi, beceri ve davranışlarını sürekli geliştirmek - Tüm ürün ve hizmetlerde kaliteyi bir yaşam biçimi haline getirmek Bu sayede, Enerji İletimi ve Dağıtımı Sektörü nde dünyada en büyük kuruluşlardan birisi olmak ve EMTA yı dünya markası yapmak MİSYON Enerji İletimi ve Dağıtımı Sektörü nde, topluma ve çevreye olan sorumluluk bilinci ile çalışanların ve müşterilerimizin memnuniyetini en üst düzeyde tutarak sürekli gelişmek, en üst seviyede kaliteli ürün ve hizmet sunmak, tüm dünyanın enerji iletim ve dağıtım sistemlerinin oluşumundan pay alarak ülkemizin ve dünya ülkelerinin gelişmesine katkıda bulunmak, bu sayede insanların yaşam kalitelerini yükseltmek ve geleceklerini aydınlatmaktır.

5 EMTA Ticaret ve Pazarlama A.Ş EMTA, Enerji İletimi ve Dağıtımı Sektöründe 1974 yılından bu güne hizmet vermekte olup, faaliyetlerimiz, değerli müşterilerimize en üst kalitede hizmet vermek amacında bulunan, üretim, taahhüt ve ticaret bağımlı şirketlerimiz tarafından icra edilmektedir. Faaliyet alanlarımız; Alüminyum iletken ve alüminyum ara ürün imalatı Enerji iletim hattı ve trafo merkezi, orta gerilim dağıtım şebekesi ve otoyol aydınlatması projelerinde malzeme satış ve pazarlama faaliyetleri AG şalt malzemeleri ve elektrik panoları satış ve pazarlama faaliyetleri Ülkemiz enerji iletim ve dağıtım sektörünün, yerli sermayeli en köklü ve güçlü kuruluşu olarak EMTA, yurt içinde kazanmış olduğu haklı saygınlığını global markete taşıyarak, Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Kuzey Amerika ve BDT ülkelerinde ticari faaliyetlerini yaygınlaştırmaktadır. EMTA, müşterilerimizin projelerinin değerini yükseltmek ve onlara katma değer sağlamak amacıyla, güvenilir çözüm ortağı olmayı amaçlamaktadır. EMTA nın faaliyet alanlarının şekillendirilmesinde stratejik yatırımcılar önemli rol oynamıştır. Bu doğrultuda gelecekte de çeşitli ve değişen yatırımcı ihtiyaçları, EMTA politika ve disiplinlerini oluşturacaktır. EMTA TİCARET A.Ş., kardeş ve çözüm ortağı şirketlerinin üretim kabiliyetlerindeki ürünlerin yurt içi pazarlama ve satış faaliyetlerini düzenleyen, ticaret şirketidir. Şirket, alternatiflerinden farklı olarak, değerli işverenlerine mühendislik desteği vererek, projelerine katma değer kazandırmaktadır.

6 EMTA Kablo Sanayi ve Ticaret A.Ş İstediğiniz tecrübeye, beklediğiniz kaliteye sahibiz. Hak ettiğiniz değeri biliyoruz. EMTA Kablo EMTA Grup şirketleri içinde tek üretim yapan firma olarak büyüme potansiyelinin ve enerji sektörünün gerekliliğinin bilincinde olarak, insan kaynakları, teknoloji, kapasite ve yenilikçi yatırımlarını sürdürmektedir. Türkiye ihracatçılar Meclisi TIM in hazırladığı istatistik sonuçlarına göre EMTA Kablo 1000 ihracatçı arasında, ayrıca Istanbul Sanayi Odası nın araştırma sonuçlarına göre ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasında her yıl yer almaktadır. EMTA Kablo nun tüm alüminyum ürünleri sürekli döküm işlemleri ile % 99,7 elektrolitik olarak arıtılmış aluminyum külçelerden imal edilmektedir. Döküm işleminin sonucu 9,50 mm ve 12 mm Aluminyum filmaşin ve 1,8 mm ile 5mm arası teller üretilmektedir. Bölgede saygın bir Havai Hat iletken (ACCC, AAC, ACSR, AAAC) ve ABC Kablo üreticisi olarak EMTA tecrübesinin ve enerji sektöründe bilinirliğinin sağladığı avantajın farkındadır. Rekabetçiliğin gerekliliği olarak EMTA Kablo 2010 yılı başlarında Kadirli / Osmaniye de fabrikasının kapasitesini artırarak yeni ürünler üretmek için yatırım yapmıştır. Bu yeni fabrika m² si kapalı m² arsa üzerinde kurulmuştur. Yeni fabrikanın teknolojisi kapasitenin iki katına çıkmasına ve daha geniş ürün gamı elde edilmesine olanak sağlamıştır.

7 ÜRÜN YELPAZESİ ALÇAK GERİLİM MALZEMELER Zayıf Akım Kablolar Alçak Gerilim Kablolar Kablo Aksesuarları (Başlık - Ekmuf) Örgülü Bakır İletken Porselen İzolatör Şalt Malzeme AG Harici - Dahili Dağ. ve Kum. Pan. ORTA GERİLİM MALZEMELER Kablo Kablo Aksesuarları (Başlık - Ekmuf) Örgülü Bakır İletken Porselen İzolatör Silikon İzolatör 36 kv Hat Aksesuarları (Hırdavatları) Yağlı Tip Dağıtım Trafoları Kuru Tip Dağıtım Trafoları OG Kesiciler OG Hücreler RMU Hücreler Prefabrik - Beton Köşk OG Ölçü Trafosu (Akım - Gerilim) OG Ayırıcı Tam Alüminyum İletken (AAC) Çelik Özlü Alüminyum İletken (ACSR) Topraklama Teli Galvaniz, Kaynaklı ve Civatalı ENH Direkleri Şalt Sahası Çelik Konstrüksiyon Topraklama Sistemleri Akü ve Redresör YÜKSEK GERİLİM MALZEMELER Kablo Kablo Aksesuarları (Başlık - Ekmuf) Porselen İzolatör kv Silikon İzolatör kv Cam İzolatör kv Hat Aksesuarları (Hırdavatları) YG Güç Trafoları YG Kesiciler YG Hücreler YG Ölçü Trafosu (Akım - Gerilim) YG Ayırıcı Çelik Özlü Aluminyum İletken (ACSR) Topraklama Teli OPGW İletkenler Galvaniz, Civatalalı ENH Direkleri Şalt Sahası Çelik Konstrüksiyon AYDINLATMA Galvaniz Aydınlatma Direkleri Alüminyum Aydınlatma Direkleri Bayrak Direkleri Aydınlatma Armatür - Ampül

8 TEDARİKÇİLER

9

10 REFERANS LİSTESİ ENERJİSA 2014 MLZ Trafo Grb Malzeme alımı (Başkent - Ayedaş - Toroslar) 2014 MLZ. 30 Hava Yalıtımlı Hücre alımı (Başkent - Ayedaş - Toroslar) 2014 MLZ.2 Aydınlatma direk-travers alımı (Başkent - Ayedaş - Toroslar) 2012 MLZ.008 AG Kablo Alımı (Başkent - Ayedaş - Toroslar) Ankara - G.antep altyapı şebeke işleri (Malzemeleri) Ankara - Kırıkkale Elektrik Tessis İşleri (Malzemeleri) Zonguldak Bartın Kastamonu Tesis İşleri (Malzemeleri) Toroslar EDAŞ Mersin Adana Tesis İşleri (Malzemeleri) Ayedaş /Toroslar EDAŞ / Başkent EDAŞ Elektrik Tesis İşleri (Malzemeleri) ALCEN ENERJİ DAĞITIM PARAKENDE SATIŞ HİZMETLERİ 2012 Yılı Hava Yalıtımlı Hücre alımı 2013 Yılı Hava Yalıtımlı Hücre alımı 2013 Yılı Aydınlatma Direk alımı 2013 Yılı Porselen İzolatör Alımı 2014 Yılı Porselen İzolatör Alımı 2014 Yılı Aydınlatma Direk alımı 2015 Yılı Aydınlatma Direk alımı KAYSERİ VE CİVARI ELK A.Ş. KAYSERİ VE CİVARI A.Ş. Kayseri İli Grup Nolu Kocasinan ve İncesu İlçeleri AG-OG Elektrik Tesisi Yapım İşi (Malzemeleri) ENERJİ NAKİL HATLARI (ENH) H280 Referanslı 380 Kv Luk (~101,7 Km) Çift Devre 3B 1272 Mcm İletkenli Ada 2 Paşaköy EİH (Malzemeleri) H290 Referanslı 380 Kv luk (~51,5 Km) Çift Devre 3B 1272 Mcm İletkenli Zetes-amasra Tes (Hema) EİH (Malzemeleri) H310 Referanslı 380 kv luk Tortum 380 TM İrtibat Hatları (Malzemeleri) H326 Referanslı 380 Kvluk Tek Devre 3B 1272 Mcm İletkenli Borçka-Ispir-Erzurum Ei Hattının (~154,5 Km) Borçka-Ispir Kısmının Teklif Birim Fiyatlı Komple Tesis İşi Yapım İşi (Malzemeleri) H445 Referanslı 154 Kv Luk 1272 Mcm İletkenli (~102 Km) Kastamonu-Araç-Safranbolu EİH (Malzemeleri) H449 Referanslı 154 Kv Luk (~10,2 Km) Si Çift Devre Ve (~39,8 Km) Si Tek Devre 1272 Mcm İletkenli Aksa Antalya-Asçim-Bucak Tm (Yenileme) EİH (Malzemeleri) H481 Referanslı 154 Kv Luk (~61 Km) Tek Devre 1272 Mcm İletkenli Topçam Reşadiye EİH (Malzemeleri) H509 Referanslı 154 kv luk (~63 km) Tek Devre 1272 MCM iletkenli Ardahan-Olur EİH (Malzemeleri) H525 Referanslı 154 kv luk (~75,5 km) Tek Devre 1272 MCM İletkenli Tümosan-Sultanhanı-Kızören EİH (Malzemeleri) H531 Referanslı 154 kv luk Çift Devre 1272 MCM İletkenli (~39,5 km) Soma-Bergama (Yenileme) EİH (Malzemeleri) H559 Referanslı 154 Kv luk (~24 Km) Çd Ve (~15 Km) Td 1272 Mcm Göbel Balıkesir 2 (Yen) E İ H İle 154 Kv luk (~11,5 Km) Td 1272 Mcm Şarköy Sarıkaya Res EİH (Malzemeleri) Kotanlı HES EİH (Ardahan) (Malzemeleri) Çayırhan Linyit İşletmesi / 380kV-154kV-36kV İletim Hatlarının Varyantı (Malzemeleri) Dicle Edaş Elektrik Şebekesi İşleri (DİYARBAKIR) (Malzemeleri) OSMANGAZİ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş Yılı Hücre Alımı

11 AKSA ENERJİ ÜRETİM A.Ş Yılı Porsalen İzolatör Alımı 2012 Yılı Porsalen İzolatör Alımı 2013 Yılı Porsalen İzolatör Alımı 2013 Yılı İletken ve Alpek Kablo Alımı DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMELERİ Ordu Giresun Havaalanı (Malzemeleri) Sinop Havaalanı (Malzemeleri) İSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İski Genel Müdürlük Şantiyesi (Malzemeleri) MAKİNA ve KİMYA ENDÜSTRİSİ (MKE) Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu Projesi (Malzemeleri) TRAFO MERKEZLERİ (ITM) İTM kv Hasançelebi TM (Malatya) (Malzemeleri) İTM kv Tunceli TM (Tunceli) (Malzemeleri) İTM kV Emet TM (Kütahya) (Malzemeleri) İTM kV Maçka TM (Trabzon) (Malzemeleri) İTM kV Malorsa TM (Malatya) (Malzemeleri) İTM kV Akyurt TM (Malzemeleri) ITM-156 Arapgir TM (Malzemeleri) ITM-167 Kayseri Kapasitör TM (Malzemeleri) ITM-168 G.antep-3 TM (Malzemeleri) 154kV Akdağmadeni TM (Yozgat)(Tevsiat) (Malzemeleri) 154kV Kayseri-3 TM (Kayseri)(Tevsiat) (Malzemeleri) 154kV Zara TM (Sivas)(Tevsiat) (Malzemeleri) Göksun TM (Malzemeleri) TEİAŞ-Adana Bölge İhalesi Yumurtalık TM (Malzemeleri) TEİAŞ-Adana Bölge İhalesi Misis TM (Malzemeleri) Bandırma-Balıkesir-Manisa-Menemen(hariç)Hat kesimine elektrifikasyon tesisleri kurulması Kısım-5 (5 adet TM) (Malzemeleri) Balıklı DM - Çamlı DM (Malzemeleri) ÖZEL PROJELER Ankapark Projesi - ANKARA (Malzemeleri) Antalya Expo Projesi - ANTALYA (A.G. - O.G. - Aydınlatma Malzemeleri)

12 EMTA Ticaret ve Pazarlama A.Ş. Merkez İstasyon Mahallesi İbişağa Cad. No: 4 Tuzla - İSTANBUL T: (Pbx) F: Fabrika - Osmaniye Kadirli Organize Sanayi Bölgesi 1. Cadde No: 15 Kadirli - OSMANİYE T: F: Ankara Şube Çetin Emeç Bulvarı Ceyhun Atıf Kansu Cad Sk. No: 1/7 Balgat - ANKARA T: F: KANADA 73 Water Street Suite 700 Vancouver / CANADA T:

biz kimiz. Simtes / Ostim

biz kimiz. Simtes / Ostim biz kimiz. Simtes Elektrik olarak bizler; enerji iletimi, dağıtımı ve kontrolu konularında şirketinizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak üzere hizmet vermekteyiz. 1975 yılından günümüze kadar Simtes,

Detaylı

Enerji Verimliliğinde Akıllı Şebekelerin Rolü ULUSLARARASI İSTANBUL AKILLI ŞEBEKELER KONGRE VE SERGİSİ

Enerji Verimliliğinde Akıllı Şebekelerin Rolü ULUSLARARASI İSTANBUL AKILLI ŞEBEKELER KONGRE VE SERGİSİ Enerji Verimliliğinde Akıllı Şebekelerin Rolü ULUSLARARASI İSTANBUL AKILLI ŞEBEKELER KONGRE VE SERGİSİ 10.05.2013 EnerjiSA & Başkent Elektrik Dağıtım AŞ Türkiye nin en büyük sanayi ve finans topluluklarından

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

LBSG 36 KOMPLE SF6 GAZ YALITIMLI METAL MAHVAZALI MODÜLER HÜCRELER (RMU)

LBSG 36 KOMPLE SF6 GAZ YALITIMLI METAL MAHVAZALI MODÜLER HÜCRELER (RMU) LBSG 36 KOMPLE SF6 GAZ YALITIMLI METAL MAHVAZALI MODÜLER HÜCRELER (RMU) DİNAMİZM / SÜREKLİLİK / PERFORMANS / TECRÜBE ULUSOY ELEKTRİK A.Ş. 1985 yılında bir mühendislik şirketi olarak kurulmuştur. Ulusoy

Detaylı

ANKARA-ETİTAŞ TRANSFORMATÖR ( HERMETİK TİP - A SINIFI - BAKIR SARGILI ) BİRİM FİYAT LİSTESİDİR. * KV Trafo 4.500,00 $ 56% 55% 44% 42% 46% 44%

ANKARA-ETİTAŞ TRANSFORMATÖR ( HERMETİK TİP - A SINIFI - BAKIR SARGILI ) BİRİM FİYAT LİSTESİDİR. * KV Trafo 4.500,00 $ 56% 55% 44% 42% 46% 44% davutbabayigit@hotmail.com Sinandurmus06@hotmail.com ANKARA-ETİTAŞ TRANSFORMATÖR TRAFO CİNSİ BİRİM FİYAT HERMETİK 60 A SINIFI BAKIR SARGI PEŞİN GÜN PEŞİN 60 GÜN PEŞİN 60 GÜN 25 KVA 28,5-34,5/0,4 KV Trafo

Detaylı

Hedef ve İlkelerimiz. Güvenilirlik ve Dürüstlük Müşteri Memnuniyeti Çözüm ve Sonuç Odaklılık Uyum ve İşbirliği Kalite ve Özveri

Hedef ve İlkelerimiz. Güvenilirlik ve Dürüstlük Müşteri Memnuniyeti Çözüm ve Sonuç Odaklılık Uyum ve İşbirliği Kalite ve Özveri Tanıtım Kataloğu İçindekiler Hakkımızda Hedef ve İlkelerimiz Proje ve Danışmanlık Elektrik Taahhüt Organizasyon Şeması Yaptığımız İşler Referanslar İletişim Bilgilerimiz Hakkımızda Dünyada ve ülkemizde

Detaylı

TANITIM KATALOĞU.

TANITIM KATALOĞU. TANITIM KATALOĞU 2019/1 www.infraenerji.com İÇİNDEKİLER Hakkımızda Orta Gerilim Çözüm Ortaklarımız 2 4-10 Astor Ekos Group Aktif Group Armtek Batel Eltaş 4-5 6 7 8 9 10 Alçak Gerilim Çözüm Ortaklarımız

Detaylı

USLUEL TAMAMLANMIŞ PROJELER

USLUEL TAMAMLANMIŞ PROJELER ENERJİ İLETİM HATLARI 4 5 6 7 8 9 0 80 kv Çolakoğlu-Tepeören E.İ. Hattı 80 kv 9 km x954 MCM kv Jazair SS-Yarmook İletim Hattı İletim hattı malzemelerinin sağlanması, montaj ve tel çekimi işleri kv New

Detaylı

PROJE ONAY TARİHİ VE SAYISI PROJE ADI YATIRIM PROJE NO ,51. Sunum Tarihi EPE 0 (Haz. 2015)

PROJE ONAY TARİHİ VE SAYISI PROJE ADI YATIRIM PROJE NO ,51. Sunum Tarihi EPE 0 (Haz. 2015) Lisans No Vergi No Lisans Sahibi Unvanı Uygulama Yılı Uygulama Dönemi ED/87413/677 2950368442 Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. 2016 20162020 Sunum Tarihi EPE 0 (Haz. 2015) 10.2.2016 259,51 YATIRIM PROJE NO

Detaylı

ENERJİ DAĞITIMI. Dersin Kredisi Başarı Değerlendirmesi: Derse Devam % Ödevler % Ara Sınav % Final Sınavı %

ENERJİ DAĞITIMI. Dersin Kredisi Başarı Değerlendirmesi: Derse Devam % Ödevler % Ara Sınav % Final Sınavı % Enerji Dağıtımı Enerji Dağıtımı Proje Başarı Değerlendirmesi: ENERJİ DAĞITIMI Güz Dönemi Bahar Dönemi Dersin Kredisi 4 + 0 + 0 Derse Devam % Ödevler % Ara Sınav % Final Sınavı % Ders Kitapları: Ders Kitapları:

Detaylı

İÇ ANADOLU BÖLGESİ ENERJİ FORUMU

İÇ ANADOLU BÖLGESİ ENERJİ FORUMU TÜRKİYE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İÇ ANADOLU BÖLGESİ ENERJİ FORUMU ( 20 NİSAN 2007 SİVAS ) Sami KOVANCI AR-GE Plan. Ve Dış İliş. Daire Başkanı Sunum İçeriği Hakkında Faaliyet Alanları Temel

Detaylı

YÜKSEK GERİLİM ELEMANLARI. Prof. Dr. Özcan KALENDERLİ

YÜKSEK GERİLİM ELEMANLARI. Prof. Dr. Özcan KALENDERLİ YÜKSEK GERİLİM ELEMANLARI Prof. Dr. Özcan KALENDERLİ Yüksek Gerilim Elemanları A. Temel Elemanlar; 1. Generatörler 2. Transformatörler 3. Kesiciler 4. Ayırıcılar 5. İletim Hatları 6. Direkler 7. İzolatörler

Detaylı

www.kerimoglultd.com İçindekiler Genel Bilgi Hakkımızda Vizyon & Misyon Temel Değerlerimiz Çözümlerimiz Organizasyon Şeması Referanslar 1 Hakkımızda Kerimoğlu Elektrik 1994 den beri telekom ve elektrik

Detaylı

EK-1 (REVİZE-2) ED/101-21/028 Hesaplamaya Konu Uygulama Dönemi: 2011-2015. Lisans No:

EK-1 (REVİZE-2) ED/101-21/028 Hesaplamaya Konu Uygulama Dönemi: 2011-2015. Lisans No: EK-1 (REVİZE-2) Lisans Sahibi Tüzel Kişi: BAŞKENT ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. Lisans No: ED/101-21/028 Düzenlemeye Esas Net Yatırım Harcamasına İlişkin Veriler Tablolarda yer alan planlanan tutarlar ise Kasım

Detaylı

HAVAİ HAT İLETKENLERİ VE HAT SABİTELERİ

HAVAİ HAT İLETKENLERİ VE HAT SABİTELERİ HAVAİ HAT İLETKENLERİ VE HAT SABİTELERİ Yüksek gerilim hava hatlarında kullanılan iletkenlerin hem enerji taşıması hem de mekanik yönden uygun olarak seçilmesi gerekir. İletkenlerin gerekli esnekliği sağlamak,

Detaylı

EK-1 ÖN YETERLİLİK İLANI

EK-1 ÖN YETERLİLİK İLANI EK-1 ÖN YETERLİLİK İLANI Şirketimiz sorumluluk bölgesinde bulunan Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illerinde;yapım işleri ile hizmet ve malzeme alımlarına ilişkin şirket ihtiyaçlarımızı

Detaylı

Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz.

Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz. Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz. İÇİNDEKİLER 1 İÇİNDEKİLER 2 FİRMA HAKKINDA 3 FAALİYET ALANLARI 5 REFERANSLAR - TAAHHÜT 6 REFERANSLAR - PROJE 7 TAAHHÜT 2018 ALEMDAR MÜHENDİSLİK FİRMA HAKKINDA Alemdar

Detaylı

UÇUŞ EMNİYETİ AÇISINDAN ENERJİ İLETİM HATLARININ İŞARETLENMESİ

UÇUŞ EMNİYETİ AÇISINDAN ENERJİ İLETİM HATLARININ İŞARETLENMESİ UÇUŞ EMNİYETİ AÇISINDAN ENERJİ İLETİM HATLARININ İŞARETLENMESİ Abdi KÖRPINAR Abdi KÖRPINAR TEİAŞ 8.İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü İşletme ve Bakım Müdürlüğü ANA BAŞLIKLAR AMAÇ TEİAŞ 8.İLETİM TESİS

Detaylı

RES ELEKTRIK PROJELENDIRME SÜREÇLERI O Z A N B A S K A N O Z A N. B A S K A N @ K E S I R. C O M. T R + 9 0 ( 5 3 9 ) 7 8 5 9 7 1 4

RES ELEKTRIK PROJELENDIRME SÜREÇLERI O Z A N B A S K A N O Z A N. B A S K A N @ K E S I R. C O M. T R + 9 0 ( 5 3 9 ) 7 8 5 9 7 1 4 RES ELEKTRIK PROJELENDIRME SÜREÇLERI O Z A N B A S K A N O Z A N. B A S K A N @ K E S I R. C O M. T R + 9 0 ( 5 3 9 ) 7 8 5 9 7 1 4 ÖZET Önbilgi Projelendirmeye Bakış Elektriksel Tasarım Ön-Hazırlık Enterkonnekte

Detaylı

ENERJİ DAĞITIMI. Dersin Kredisi Başarı Değerlendirmesi: Derse Devam % Ödevler % Ara Sınav % Final Sınavı %

ENERJİ DAĞITIMI. Dersin Kredisi Başarı Değerlendirmesi: Derse Devam % Ödevler % Ara Sınav % Final Sınavı % Enerji Dağıtımı Enerji Dağıtımı Proje Başarı Değerlendirmesi: ENERJİ DAĞITIMI Güz Dönemi Bahar Dönemi Dersin Kredisi 4 + 0 + 0 Derse Devam % Ödevler % Ara Sınav % Final Sınavı % Ders Kitapları: Ders Kitapları:

Detaylı

2012 SEKTÖR RAPORU TEMSAN TÜRKİYE ELEKTROMEKANİK SANAYİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

2012 SEKTÖR RAPORU TEMSAN TÜRKİYE ELEKTROMEKANİK SANAYİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEMSAN TÜRKİYE ELEKTROMEKANİK SANAYİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DÜNYADA ELEKTRİK ENERJİSİ SEKTÖRÜNÜN GÖRÜNÜMÜ Bilindiği üzere, elektrik enerjisi tüketimi gelişmişliğin göstergesidir. Bir ülkedeki kişi başına düşen

Detaylı

2013 SEKTÖR RAPORU TEMSAN TÜRKİYE ELEKTROMEKANİK SANAYİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

2013 SEKTÖR RAPORU TEMSAN TÜRKİYE ELEKTROMEKANİK SANAYİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEMSAN TÜRKİYE ELEKTROMEKANİK SANAYİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DÜNYADA ELEKTRİK ENERJİSİ SEKTÖRÜNÜN GÖRÜNÜMÜ Bilindiği üzere, elektrik enerjisi tüketimi gelişmişliğin göstergesidir. Bir ülkedeki kişi başına düşen

Detaylı

2010 SEKTÖR RAPORU TEMSAN TÜRKİYE ELEKTROMEKANİK SANAYİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

2010 SEKTÖR RAPORU TEMSAN TÜRKİYE ELEKTROMEKANİK SANAYİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEMSAN TÜRKİYE ELEKTROMEKANİK SANAYİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DÜNYADA ELEKTRİK ENERJİSİ SEKTÖRÜNÜN GÖRÜNÜMÜ Bilindiği üzere, elektrik enerjisi tüketimi gelişmişliğin göstergesidir. Bir ülkedeki kişi başına düşen

Detaylı

FORUM 2009 Doğu Karadeniz Bölgesi Hidroelektrik Enerji Potansiyeli ve Bunun Ülke Enerji Politikalarındaki Yeri, Kasım 2009, Trabzon

FORUM 2009 Doğu Karadeniz Bölgesi Hidroelektrik Enerji Potansiyeli ve Bunun Ülke Enerji Politikalarındaki Yeri, Kasım 2009, Trabzon TEDAŞ ÇALIŞMALARI Sami KOVANCI Ar-Ge Planlama ve Dış İlişkiler Daire Başkanı 233 sayılı KHK ye istinaden, TEK nun TEDAŞ ve TEİAŞ olarak yeniden yapılandırılması ile 1993 yılında kurulmuştur. Şirketimiz,

Detaylı

SEDAŞ TAN KOCAELİ DE MÜŞTERİ ODAKLI BÜYÜK YATIRIMLAR

SEDAŞ TAN KOCAELİ DE MÜŞTERİ ODAKLI BÜYÜK YATIRIMLAR SEDAŞ TAN KOCAELİ DE MÜŞTERİ ODAKLI BÜYÜK YATIRIMLAR Enerji kalitesinin arttırılması, güç taleplerinin karşılanması ve kesintilerde alternatif hatların oluşturulması için yatırımların yapıldığı yerlerde

Detaylı

ENERJİ DAĞITIMI. Dersin Kredisi 4 + 0 + 0. Başarı Değerlendirmesi: Derse Devam % Ödevler % Ara Sınav % Final Sınavı %

ENERJİ DAĞITIMI. Dersin Kredisi 4 + 0 + 0. Başarı Değerlendirmesi: Derse Devam % Ödevler % Ara Sınav % Final Sınavı % Enerji Dağıtımı Enerji Dağıtımı Proje Başarı Değerlendirmesi: ENERJİ DAĞITIMI Güz Dönemi Bahar Dönemi Dersin Kredisi 4 + 0 + 0 Derse Devam % Ödevler % Ara Sınav % Final Sınavı % Ders Kitapları: Ders Kitapları:

Detaylı

2014 YILI TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU (T.T.K.) 54 KALEM ELEKTRİK MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

2014 YILI TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU (T.T.K.) 54 KALEM ELEKTRİK MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 2014 YILI TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU (T.T.K.) 54 KALEM ELEKTRİK MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ Kurumumuz Genel Müdürlük Birimleri ile Maden Makinaları Fabrika İşletme Müdürlüğü nün ihtiyaçları olarak

Detaylı

YEREL SEÇİM ANALİZLERİ. Şubat, 2014

YEREL SEÇİM ANALİZLERİ. Şubat, 2014 YEREL SEÇİM ANALİZLERİ Şubat, 2014 Partilerin Kazanacağı Belediye Sayıları Partilere Göre 81İlin Yerel Seçimlerde Alınması Muhtemel Oy Oranları # % AK Parti 37 45,7 CHP 9 11,1 MHP 5 6,2 BDP/HDP 8 9,9 Rekabet

Detaylı

kurumsal katalog

kurumsal katalog www.udmuhendislik.com kurumsal katalog www.udmuhendislik.com Web Sitemizi ziyaret ederek şirke mizin tüm detaylarına erişim sağlayabilirsiniz. AG - ALÇAK GERİLİM Alçak Gerilim Sistemleri Alanında; Elektrik

Detaylı

DİNAMİZM / SÜREKLİLİK / PERFORMANS / TECRÜBE

DİNAMİZM / SÜREKLİLİK / PERFORMANS / TECRÜBE METAL CLAD HÜCRELER DİNAMİZM / SÜREKLİLİK / PERFORMANS / TECRÜBE ULUSOY ELEKTRİK A.Ş. 1985 yılında bir mühendislik şirketi olarak kurulmuştur. Ulusoy Elektrik A.Ş. 1985 yılında bir mühendislik şirketi

Detaylı

Ulusoy Elektrik İmalat Taahhüt ve Ticaret A.Ş

Ulusoy Elektrik İmalat Taahhüt ve Ticaret A.Ş Ulusoy Elektrik İmalat Taahhüt ve Ticaret A.Ş Fiyat Tespit Raporu Hakkında Değerlendirme Raporu Fiyat Tespit Değerlendirme Raporu, Sermaye Piyasası Kurulu nun 12/02/2013 tarihli ve 5/145 sayılı kararında

Detaylı

SİVAS İÇANADOLU ENERJİ FORUMU ( İÇEF ) ÇAMLIBEL ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.

SİVAS İÇANADOLU ENERJİ FORUMU ( İÇEF ) ÇAMLIBEL ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. SİVAS İÇANADOLU ENERJİ FORUMU ( İÇEF ) ÇAMLIBEL ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. SUNUMU Elektriğin Tarihçesi, Elektrik enerjisi dünyada ilk kez 1876 yılında günlük hayatta kullanılmaya başlandı. İlk elektrik santrali

Detaylı

UĞRAŞ ENERJİ ELEKTRİK İNŞAAT MÜHENDİSLİK ve TAAHHÜT SANAYİ ve TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

UĞRAŞ ENERJİ ELEKTRİK İNŞAAT MÜHENDİSLİK ve TAAHHÜT SANAYİ ve TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 2012 UĞRAŞ ENERJİ ELEKTRİK İNŞAAT MÜHENDİSLİK ve TAAHHÜT SANAYİ ve TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Acıbadem Cad. Uzunçayır Sk. N0:14/5, Üsküdar / İstanbul Mail : info@ugrasenerji.com Tel : 0216 361 54 54 Fax :

Detaylı

GENSED SUNUMU 12.04.2012

GENSED SUNUMU 12.04.2012 İSTANBUL ANADOLU YAKASI ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. GENSED SUNUMU 12.04.2012 1 SEKTÖRÜN GEÇMİŞİ TEİAŞ TEAŞ EÜAŞ TETAŞ TEK (1970 1994) TEDAŞ BEDAŞ GEDİZ ULUDAĞ 21 DAĞITIM ŞİRKETİ 1) 2002 YILINDAN İTİBAREN ENERJİ

Detaylı

2014 SEKTÖR RAPORU TEMSAN TÜRKİYE ELEKTROMEKANİK SANAYİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

2014 SEKTÖR RAPORU TEMSAN TÜRKİYE ELEKTROMEKANİK SANAYİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEMSAN TÜRKİYE ELEKTROMEKANİK SANAYİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DÜNYADA ELEKTRİK ENERJİSİ SEKTÖRÜNÜN GÖRÜNÜMÜ Gelişmekte olan ülkelerdeki sanayileşme enerjiye olan talebin hızla artmasına neden olmaktadır. Enerji,

Detaylı

Firma Profili. Yeteneklerimiz Ankara - 2015. www.endoks.com.tr

Firma Profili. Yeteneklerimiz Ankara - 2015. www.endoks.com.tr Firma Profili Yeteneklerimiz Ankara - 2015 Yol Haritası Endoks ENDOKS Firma Profili Tarihçe Firma Yapısı İlgi Alanlarımız ENDOKS Hakkımızda FİRMA PROFİLİ Yeteneklerimiz Kadromuz Başarılarımız Ürünlerimiz

Detaylı

Yatırım Teşvik Uygulamalarında Bölgeler

Yatırım Teşvik Uygulamalarında Bölgeler Yatırım Teşvik Uygulamalarında Bölgeler 1. Bölge: Ankara, Antalya, Bursa, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Muğla 2. Bölge: Adana, Aydın, Bolu, Çanakkale (Bozcaada ve Gökçeada İlçeleri Hariç), Denizli,

Detaylı

TEDAŞ/DAĞITIM ŞİRKETLER/ÖZEL DAĞITIM ŞİRKETLERİ ELEKTRİKSEL DEĞERLENDİRİLMESİ

TEDAŞ/DAĞITIM ŞİRKETLER/ÖZEL DAĞITIM ŞİRKETLERİ ELEKTRİKSEL DEĞERLENDİRİLMESİ TEDAŞ/DAĞITIM ŞİRKETLER/ÖZEL DAĞITIM ŞİRKETLERİ ELEKTRİKSEL DEĞERLENDİRİLMESİ E.M.O ANKARA ŞUBESİ 21.2.29 KASTAMONU Elektrik Mühendisi Mehmet Ali ATAY Başkent Elektrik Genel Müdür Yardımcısı Enerjisa maliatay@gmail.com

Detaylı

Mücahitler Mah Nolu Sok. ŞEHİTKAMİL/GAZİANTEP

Mücahitler Mah Nolu Sok. ŞEHİTKAMİL/GAZİANTEP Mücahitler Mah. 52023 Nolu Sok. WWW.NADEL.COM.TR ŞEHİTKAMİL/GAZİANTEP GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ KURULUM İŞLEMLERİ KONSTRÜKSİYON İŞLEMİ 1 KONSTRÜKSİYON İŞLEMİ Güneş Enerjisi tesisinizin uzun ömürlü olması için,

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ ADRESE DAYALI NÜFUS KAYIT SİSTEMİ (ADNKS) 2014 Yılı Türkiye İstatistik Kurumu 28/01/2015 tarihinde 2014 yılı Adrese Dayalı Kayıt Sistemi Sonuçları haber bültenini yayımladı. 31 Aralık 2014 tarihi itibariyle;

Detaylı

Yerel yönetimler, Kamu ve Sivil toplum kurum/kuruluşları, İşletmeler, Üniversiteler, Kooperatifler, birlikler

Yerel yönetimler, Kamu ve Sivil toplum kurum/kuruluşları, İşletmeler, Üniversiteler, Kooperatifler, birlikler Kalkınma İller Konu Başlığı Uygun Başvuru Sahipleri Son Başvuru Destek Üst Limiti (TL) Destek oranı (%) Ankara Ankara İleri Teknolojili Ürün Ticarileştirme Mali Destek Yerel Ürün Ticarileştirme Mali Destek

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ ADRESE DAYALI NÜFUS KAYIT SİSTEMİ (ADNKS) 2015 Yılı Türkiye İstatistik Kurumu 28/01/2016 tarihinde 2015 yılı Adrese Dayalı Kayıt Sistemi Sonuçları haber bültenini yayımladı. 31 Aralık 2015 tarihi itibariyle;

Detaylı

2015 FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER. İnsan Kaynakları Politikası 6-7. Satın Alınan Enerji Bölge Haritası. Şebeke Bilgileri 9-11

2015 FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER. İnsan Kaynakları Politikası 6-7. Satın Alınan Enerji Bölge Haritası. Şebeke Bilgileri 9-11 İÇİNDEKİLER Genel Müdürün Mesajı 2 Misyon, Vizyon Yönetim Anlayışımız Yönetim Kurulu Organizasyon Şeması Hizmet Alanı Varlıkları İnsan Kaynakları Politikası 6-7 3 4 5 2015 FAALİYET RAPORU Satın Alınan

Detaylı

ABB YAĞLI TİP DAĞITIM TRANSFORMATÖRLERİ

ABB YAĞLI TİP DAĞITIM TRANSFORMATÖRLERİ ABB YAĞLI TİP TRAFO (28,5-36/0,4kV) ELİT A ABB KURU TİP TRAFO (33/0,4kV) 50 kva 5.200,00 USD 400 kva 12.500,00 EUR 100 kva 6.150,00 USD 630 kva 14.000,00 EUR 160 kva 8.000,00 USD 800 kva 14.750,00 EUR

Detaylı

2016 Ocak İşkolu İstatistiklerinin İllere Göre Dağılımı 1

2016 Ocak İşkolu İstatistiklerinin İllere Göre Dağılımı 1 2016 Ocak İşkolu İstatistiklerinin İllere Göre Dağılımı 1 1 30 Ocak 2016 tarih ve 29609 sayılı Resmi Gazete de Yayınlanan İşkollarındaki Ve Sendikaların Üye na İlişkin 2016 Ocak Ayı İstatistikleri Hakkında

Detaylı

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr Tanıtım Kataloğu www.tuncelektrik.com.tr www.tuncelektrik.com.tr hakkımızda Tunç Elektrik 1985 ten beri gerçekleştirdiği tasarım, mühendislik ve taahhüt hizmetleriyle elektrik taahhüt sektöründe kendine

Detaylı

leri RAYINA koyma vakti geldi... fmdemiryolu.com

leri RAYINA koyma vakti geldi... fmdemiryolu.com leri RAYINA koyma vakti geldi... fmdemiryolu.com Kalite Politikamız Temel ilkelerimiz; - Yapılan işi, doğru ve zamanında yapmak. - Müşterinin istekleri doğrultusunda, isteklerinin doğru analiz edilmesi

Detaylı

BÜLBÜLOĞLU Vinç Sanayi ve Ticaret A.Ş. OG-AG elektrik tesisatı uygulama projelerinin hazırlanması, Elektrik tesislerinin anahtar teslimi yapım işi.

BÜLBÜLOĞLU Vinç Sanayi ve Ticaret A.Ş. OG-AG elektrik tesisatı uygulama projelerinin hazırlanması, Elektrik tesislerinin anahtar teslimi yapım işi. BÜLBÜLOĞLU Vinç Sanayi ve Ticaret A.Ş. ÜNAL PASLANMAZ Çelik Ltd. Şti. ALFER MÜHENDİSLİK Ltd. Şti. ÇEPAŞ GALVANİZ Demir Çelik A.Ş. MEDAŞ +1x2350kVA SERDAR PLASTİK San. ve Tic. Ltd. Şti. +1x1250kVA TERMİKEL

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ ADRESE DAYALI NÜFUS KAYIT SİSTEMİ (ADNKS) 2013 Yılı Türkiye İstatistik Kurumu 29/01/2014 tarihinde 2013 yılı Adrese Dayalı Kayıt Sistemi Sonuçları haber bültenini yayımladı. 31 Aralık 2013 tarihi itibariyle;

Detaylı

Türkiye de ABB Genel bir bakış

Türkiye de ABB Genel bir bakış Türkiye de ABB Genel bir bakış ABB Grubu Güç ve otomasyon teknolojilerinde global lider ~150,000 Çalışan sayısı $ 42 milyar gelirler (2013) Faaliyet gösterdiği +100 ülkeler Kuruluş 1988 İsviçre (BBC, 1891)

Detaylı

KPSS - 2004/2 ve Ek Yerleştirmedeki En Küçük ve En Büyük Puanlar ( TABLO-2 Önlisans Mezunları III. Grup Yeni Kadrolar )

KPSS - 2004/2 ve Ek Yerleştirmedeki En Küçük ve En Büyük Puanlar ( TABLO-2 Önlisans Mezunları III. Grup Yeni Kadrolar ) KPSS - 2004/2 ve Ek Yerleştirmedeki En Küçük ve En Büyük Puanlar ( TABLO-2 Önlisans Mezunları III. Grup Yeni Kadrolar ) EN EN BOŞ KÜÇÜK BÜYÜK K.KODU KONTENJAN KONTENJAN PUAN PUAN UNVAN KURUM ADI KURUM

Detaylı

İ Ç İ N D E K İ L E R

İ Ç İ N D E K İ L E R İ Ç İ N D E K İ L E R Bölüm-I 154 kv / 380 kv ENERJİ İLETİM HATLARI İÇİN GENEL TANIMLAR, ELEKTRİK KUVVETLİ AKIM TESİSLERİ YÖNETMELİĞİ NİN (EKATY) İLGİLİ BÖLÜMLERİ / ÇİZELGELERİ 1.1.1 Enerji İletim Hatlarında

Detaylı

FİYAT LİSTESİ MART 2015. Kablo Ekleri Kablo Başlıkları İzolasyon Sistemleri

FİYAT LİSTESİ MART 2015. Kablo Ekleri Kablo Başlıkları İzolasyon Sistemleri FİYAT LİSTESİ MART 2015 Kablo Ekleri Kablo Başlıkları İzolasyon Sistemleri FİYAT LİSTESİ MART 2015 Kablo Ekleri Kablo Başlıkları İzolasyon Malzemeleri Mekanik Vidalı Tip Pabuç ve Konnektörler Kablo Aksesuarı

Detaylı

2015 YILI EĞİTİM PLANI

2015 YILI EĞİTİM PLANI TEDAŞ TÜRKİYE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERFORMANS YÖNETİMİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI Eğitim Müdürlüğü EĞİTİMLER VE KOD NUMARALARI TEMEL EĞİTİMLER Eğitimin Kodu Eğitimin Adı Katılacak Gruplar 10001

Detaylı

Türkiye deki Elektrik Dağıtım Şirketlerinin İsimleri

Türkiye deki Elektrik Dağıtım Şirketlerinin İsimleri Türkiye deki Elektrik Dağıtım Şirketlerinin İsimleri Ülkemizde elektrik dağıtımının ve faturalandırılmasının gerçekleştirilmesi için her şehirde özel firmalar kurulmuştur bu firmaların görevi buradaki

Detaylı

TOREKS Elektrik Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti

TOREKS Elektrik Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti HİZMETLERİMİZ Firmamız, her tesisin kendine özgü işletme ihtiyaçları olduğuna inanmakta ve standart bir çözümden ziyade müşteri odaklı çözümler üretmektedir. Gerçek çözüm; ürün yelpazesindeki çeşitlilik

Detaylı

Doğru ve hızlı çözümler sunar. Tanıtım Kataloğu

Doğru ve hızlı çözümler sunar. Tanıtım Kataloğu www.emienerji.com Doğru ve hızlı çözümler sunar. Tanıtım Kataloğu Doğru ve hızlı çözümler sunar. HAKKIMIZDA Emi Enerji A. Ş. 1974 ten beri faaliyetlerini sürdürmekte olan Emi Grup bünyesinde faaliyet göstermektedir.

Detaylı

Elektrik Piyasası Sektör Raporu Ocak/2016

Elektrik Piyasası Sektör Raporu Ocak/2016 Elektrik Piyasası Sektör Raporu I GİRİŞ Bu rapor, elektrik piyasasında faaliyette bulunan lisans sahibi şirketlerin Kurumumuza sunmuş oldukları bildirimler esas alınarak hazırlanmıştır. Rapordaki lisanslı

Detaylı

Fren Test Cihazları Satış Bayiler. Administrator tarafından yazıldı. Perşembe, 05 Mayıs :26 - Son Güncelleme Pazartesi, 30 Kasım :22

Fren Test Cihazları Satış Bayiler. Administrator tarafından yazıldı. Perşembe, 05 Mayıs :26 - Son Güncelleme Pazartesi, 30 Kasım :22 FDR Adana Fren Test Cihazları FDR Adıyaman Fren Test Cihazları FDR AfyonFren Test Cihazları FDR Ağrı Fren Test Cihazları FDR Amasya Fren Test Cihazları FDR Ankara Fren Test Cihazları FDR Antalya Fren Test

Detaylı

İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Enerjisa Enerji A.Ş. Halka Arz Bilgi Notu

İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Enerjisa Enerji A.Ş. Halka Arz Bilgi Notu İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Enerjisa Enerji A.Ş. Halka Arz Bilgi Notu 30 Ocak 2018 1 Halka Arza İlişkin Genel Bilgiler Tablo 1 Halka Arza İlişkin Genel Bilgiler Halka Arz Öncesi Sermaye Halka Arz Sonrası

Detaylı

INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV...

INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV... INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA... 1 2 - REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV... 2 3 4 5 3 - İZMİR KALIP FABRİKA A - KALIP İŞLETMESİ... B - PRES

Detaylı

AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ

AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ Altıntepe Mahallesi, Sırmakeş Sokak, No:13/10 Maltepe-İSTANBUL Tel : 0216 518 0280 Fax : 0216 518 5316 Web : www.aktifgd.com e-posta : info@aktifgd.com Aktif

Detaylı

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir.

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir. Şirket Profili Antak Enerji, Akdeniz Bölgesinde Fotovoltaik Modül üretim tesislerini kuran ve üretime başlayan ilk Türk firmasıyız. Firmamız Fotovoltaik modül üretim sektöründe 2010 yılından beri sürdürmektedir.

Detaylı

2016 YILI DIŞ TİCARET RAKAMLARI

2016 YILI DIŞ TİCARET RAKAMLARI 2016 YILI DIŞ TİCARET RAKAMLARI 2016 yılında 726 firma ile 777 milyon dolar ihracat, 44 firma ile 344 milyon dolar ithalat yaparak 1 milyar 121 milyon dolar dış ticaret hacmi gerçekleştirmiştir. 2016 yılı

Detaylı

TEPE OTOMASYON ELEKTRİK MEKANİK MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MÜKEMMELİN İZİNDE

TEPE OTOMASYON ELEKTRİK MEKANİK MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MÜKEMMELİN İZİNDE TEPE OTOMASYON ELEKTRİK MEKANİK MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MÜKEMMELİN İZİNDE HAKKIMIZDA Şirketimiz 2007 yılında Ankara da TEPE MÜHENDİSLİK ELEKTRİK ismi altında şahıs firması

Detaylı

VERGİ BİRİMLERİ. Taşra Teşkilatındaki Birimlerin Yıllar İtibariyle Sayısal Durumu

VERGİ BİRİMLERİ. Taşra Teşkilatındaki Birimlerin Yıllar İtibariyle Sayısal Durumu VERGİ BİRİMLERİ Taşra Teşkilatındaki Birimlerin Yıllar İtibariyle Sayısal Durumu 2. Vergi Birimleri. 2.1. Vergi Birimlerinin Yıllar İtibariyle Sayısal Durumu Birimin Adı 31/12/1996 31/12/1997 31/12/1998

Detaylı

Kablo Ekleri Kablo Başlıkları İzolasyon Sistemleri Fiyat Listesi Ocak 2012

Kablo Ekleri Kablo Başlıkları İzolasyon Sistemleri Fiyat Listesi Ocak 2012 Kablo Ekleri Kablo Başlıkları İzolasyon Sistemleri Fiyat Listesi Ocak 2012 Raychem FİYAT LİSTESİ Ocak 2012 Kablo Ekleri Kablo Başlıkları İzolasyon Sistemleri İÇİNDEKİLER 36 kv a Kadar Isı Büzüşmeli Kablo

Detaylı

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ HAKKIMIZDA NESKA YAPI, işinde uzman teknik kadrosuyla fonksiyonel,

Detaylı

AK T E L.

AK T E L. AK T E L REFERANSLARIMIZ AK T E L Aktel Elektronik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. faaliyetlerine 1990 yılında başlamış olup kurumsal ve yapısal kimliğini koruyarak çalışmalarını; grafik pano ( video board

Detaylı

GÖVDELER HAKKIMIZDA KURUMSAL VİZYON MİSYON DEĞERLERİMİZ ;

GÖVDELER HAKKIMIZDA KURUMSAL VİZYON MİSYON DEĞERLERİMİZ ; HAKKIMIZDA KURUMSAL Firmamız 1995 yılında Karaköy Perşembe Pazarında faaliyetine salmastra imalatı ile başlamış, ilerleyen zamanla ürün çeşitliliğini artırarak su armatürleri sektöründe Armatür gövdesi,

Detaylı

KIBRIS TÜRK ELEKTRİK KURUMU (KIB-TEK) İLETİM ŞEBEKESİ

KIBRIS TÜRK ELEKTRİK KURUMU (KIB-TEK) İLETİM ŞEBEKESİ KIBRIS TÜRK ELEKTRİK KURUMU (KIB-TEK) İLETİM ŞEBEKESİ Elektrik İletim Şebekesi iki ana bölümden oluşan bir sistemdir. 1. Trafo Merkezleri (TM) veya diğer adı ile Şalt sahaları. 2. Enerji Nakil Hatları

Detaylı

İGABİS. İGDAŞ Altyapı Bilgi Sistemi

İGABİS. İGDAŞ Altyapı Bilgi Sistemi İGABİS İGDAŞ Altyapı Bilgi Sistemi İGDAŞ * 12 milyonluk bir Mega Kent te * 1,7 milyonu bulan abonesiyle * İstanbul un %55 ine ulaşan * Hızla büyüyen ve gelişen bir DOĞALGAZ DAĞITIM kuruluşudur. İGDAŞ IN

Detaylı

Rüzgar Enerjisi Çalıştayı (Dağıtım Sistemine RES Bağlantıları)

Rüzgar Enerjisi Çalıştayı (Dağıtım Sistemine RES Bağlantıları) TÜRKİYE ELEKTRİK K DAĞITIM A.Ş. GENEL MÜDÜRLM RLÜĞÜ Rüzgar Enerjisi Çalıştayı (Dağıtım Sistemine RES Bağlantıları) 26 Kasım 2008 - ANKARA Olgun SAKARYA Elektrik MühendisiM 1 Dağıtım : Elektrik enerjisinin

Detaylı

HES HACILAR ELEKTRİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

HES HACILAR ELEKTRİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. HES HACILAR ELEKTRİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 97 yılında enerji kabloları üretmek üzere kurulan firma, çok hızlı bir gelişme kaydederek geçen zaman içerisinde bakır haberleşme kablosu, fiber optik kablo,

Detaylı

Fabrika: Kütahya Org. San. Böl. 6.cad. No:15 / KÜTAHYA /TÜRKİYE Tel: +90 274 266 25 72 / 79 Fax: +90 274 266 25 76 info@viggroup.com.

Fabrika: Kütahya Org. San. Böl. 6.cad. No:15 / KÜTAHYA /TÜRKİYE Tel: +90 274 266 25 72 / 79 Fax: +90 274 266 25 76 info@viggroup.com. w w w. s k - c w. c o m Fabrika: Kütahya Org. San. Böl. 6.cad. No:15 / KÜTAHYA /TÜRKİYE Tel: +90 274 266 25 72 / 79 Fax: +90 274 266 25 76 info@viggroup.com.tr VIG Metal, alüminyum ve magnezyum gibi haf

Detaylı

ORGANİZASYON Yer, Tarih İlgili Kişi

ORGANİZASYON Yer, Tarih İlgili Kişi ORGANİZASYON Yer, Tarih İlgili Kişi www.rehau.com Yapı Otomotiv Endüstri REHAU KİMDİR? UNLIMITED POLYMER SOLUTIONS Polimer bazlı çözümlerle, mümkün olanın sınırlarını hergün yeniden tanımlıyoruz. Jobst

Detaylı

1953 den beri Korudu / Koruyor / Koruyacak...

1953 den beri Korudu / Koruyor / Koruyacak... 1953 den beri Korudu / Koruyor / Koruyacak... YILDIRIMDAN KORUNMA TOPRAKLAMA İÇ YILDIRIMLIK / A.G.PARAFODUR Üretim Tesisi ANKARA / Hasanoğlan RADSAN A BAKIŞ Radsan, 1953 yılından beri, çalışmalarını üretim,

Detaylı

T.C. ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI Enerji İşleri Genel Müdürlüğü BAKANLIK MAKAMINA

T.C. ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI Enerji İşleri Genel Müdürlüğü BAKANLIK MAKAMINA *BENFBRM1Z* T.C. Sayı : 11379310-020-E. 210 26/08/2015 Konu : Elektrik Tesislerinin Proje Onay, Kabul ve Tutanak Onay Yetkilendirmeleri BAKANLIK MAKAMINA İlgi : a) 07.05.1995 tarihli ve 22280 sayılı Resmi

Detaylı

AG DAĞITIM PANO VE MALZEMELERİ

AG DAĞITIM PANO VE MALZEMELERİ AG DAĞITIM PANO VE MALZEMELERİ Ana dağıtım panosu ile tesisin enerjisi tek bir panodan kontrol edilebilir. Fabrika, atölye ve iş yerlerinde elektrik enerjisinin ana dağıtımının yapıldığı panolardır. Trafosuz

Detaylı

Karşılıksız İşlemi Yapılan Çek Sayılarının İllere ve Bölgelere Göre Dağılımı (1) ( 2017 )

Karşılıksız İşlemi Yapılan Çek Sayılarının İllere ve Bölgelere Göre Dağılımı (1) ( 2017 ) Karşılıksız İşlemi Yapılan Çek Sayılarının İllere ve Bölgelere Göre Dağılımı (1) İller ve Bölgeler (2) Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Toplam İstanbul 18.257

Detaylı

KALİTE BELGELERİMİZ GOST LPCB BAŞOĞLU KABLO

KALİTE BELGELERİMİZ GOST LPCB BAŞOĞLU KABLO Sertifika Kataloğu Biz Kimiz? Başoğlu Kablo ve Profil Sanayi ve Tic. A.Ş. 1980 yılından beri faaliyet gösteren, kazandığı deneyim ile hem ulusal hem de uluslararası alanda söz sahipliği yapan sektöründe

Detaylı

Doğayı Kurtarmak Elimizde

Doğayı Kurtarmak Elimizde Ürün iyat Listesi 09/2015 friendly Doğayı Kurtarmak Elimizde Elektrik enerjisinin üretilme maliyetinin yüksekliği, mevcut enerji kaynaklarının zamanla azalması vb. nedenlerden dolayı son yıllarda dünyadaki

Detaylı

İMALAT SANAYİİNİN ALT SEKTÖRLER İTİBARİYLE DAĞILIMI

İMALAT SANAYİİNİN ALT SEKTÖRLER İTİBARİYLE DAĞILIMI GENEL ARAŞTIRMALAR İSTATİSTİKİ BÖLGE BİRİMLERİ SINIFLANDIRMASI DÜZEY 2 YE GÖRE İMALAT SANAYİİNİN ALT SEKTÖRLER İTİBARİYLE DAĞILIMI (21 YILI, ISIC REVİZE 3 SINIFLAMASINA GÖRE ve İKİ RAKAMLI DÜZEYDE) GA-6-3-3

Detaylı

FİYAT LİSTESİ MART Kablo Ekleri Kablo Başlıkları İzolasyon Sistemleri

FİYAT LİSTESİ MART Kablo Ekleri Kablo Başlıkları İzolasyon Sistemleri FİYAT LİSTESİ MART 2015 Kablo Ekleri Kablo Başlıkları İzolasyon Sistemleri FİYAT LİSTESİ MART 2015 Kablo Ekleri Kablo Başlıkları İzolasyon Malzemeleri Mekanik Vidalı Tip Pabuç ve Konnektörler Kablo Aksesuarı

Detaylı

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir.

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir. FİRMA TANITIM Kuruluşundan itibaren doğru işi zamanında teslim etme anlayışı başarı odaklı yaklaşımıyla sektörün yetkin şirketlerinden biri haline gelmiştir. Şirket politikası gereği yalnız inşaat sektöründe

Detaylı

ELİT MÜHENDİSLİK TANITIM DOSYASI 2013

ELİT MÜHENDİSLİK TANITIM DOSYASI 2013 ELİT MÜHENDİSLİK TANITIM DOSYASI 2013 ŞİRKETİN ORTAKLIK YAPISI VE YÖNETİCİ PROFİLİ ŞİRKET BİLGİLERİ ÖDENMİŞ SERMAYE 1.000.000.-TL KURULUŞ TARİHİ HAZİRAN 2003 FAAALİYET KONUSU ENERJİ, İNŞAAT, ALTYAPI, PROJE

Detaylı

Trenç; şık olmak doğanızda var. trenc.com.tr

Trenç; şık olmak doğanızda var. trenc.com.tr Trenç; şık olmak doğanızda var trenc.com.tr Biz kimiz? Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmalar arasında saygın bir yeri olan Trenç 2006 yılında Şişli Bomonti de kurulmuş olup trençkot, kaban, mont,

Detaylı

Türkiye İletim Sistemi Bağlantı Kapasitesi Raporu ( Dönemi)

Türkiye İletim Sistemi Bağlantı Kapasitesi Raporu ( Dönemi) Türkiye İletim Sistemi Bağlantı Kapasitesi Raporu (2016-2026 Dönemi) 13.04.2016 Yönetici Özeti Bu rapor, Türkiye elektrik iletim sistemi mevcut durumu, TEİAŞ tarafından planlanan iletim sistemi yatırımları

Detaylı

ENERJİ DAĞITIMI-I. Dersin Kredisi 4 + 0 + 0

ENERJİ DAĞITIMI-I. Dersin Kredisi 4 + 0 + 0 ENERJİ DAĞITIMI-I Dersin Kredisi 4 + 0 + 0 Panolar: OG AG Panolar: 1 Devre kesici kompartmanı 2 Ana bara kompartmanı 3 Kablo kompartmanı 4 Alçak gerilim kompartman1 5 Ark gaz tahliye kanalı 6 Akım trafoları

Detaylı

UYAP VİZYONU SEMİNERİ 04.06.2007 KATILIMCI PROFİLİ

UYAP VİZYONU SEMİNERİ 04.06.2007 KATILIMCI PROFİLİ 1. CUMHURBAŞKANLIĞI 1.1. Devlet Denetleme Kurulu UYAP VİZYONU SEMİNERİ 04.06.2007 KATILIMCI PROFİLİ 2. BAŞBAKANLIK 2.1. Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği(MGK) 2.2. Atatürk Kültür, Dil ve tarih Yüksek

Detaylı

OTO KALORİFER PETEK TEMİZLİĞİ - VİDEO

OTO KALORİFER PETEK TEMİZLİĞİ - VİDEO OTO KALORİFER PETEK TEMİZLİĞİ - VİDEO Oto Kalorifer Peteği Temizleme Makinası, Araç Kalorifer Petek Temizliği Cihazı. kalorifer peteği nasıl temizlenir, kalorifer peteği temizleme fiyatları, kalorifer

Detaylı

YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON. Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı

YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON. Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON 2011 yılında; bariyer montajı, solar enerji montajı ve çelik konstrüksiyon üzerine faaliyet göstermek amacıyla

Detaylı

ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ

ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ ŞİRKET PROFİLİ Şirketimiz; 2005-2013 yılları arasında yurtdışı projelerde sırasıyla inşaat mühendisliği, şantiye şefliği, proje müdürlüğü yapmış Tuğberk Esenyel tarafından 2014 yılında Ankara'da kurulmuştur.

Detaylı

Sınırlı Sorumlu Şirnak-73 Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi ( Şırnak Küçük Sanayi Sitesi ) YG AG Elektrik Şebekesi Alt Yapısının. Geliştirilmesi.

Sınırlı Sorumlu Şirnak-73 Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi ( Şırnak Küçük Sanayi Sitesi ) YG AG Elektrik Şebekesi Alt Yapısının. Geliştirilmesi. TR2 MİKTAR a) Malzeme ve montaj Sınırlı Sorumlu Şirnak-73 Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi ( Şırnak Küçük Sanayi Sitesi ) YG AG Elektrik Şebekesi Alt Yapısının Geliştirilmesi Sınırlı Sorumlu Şirnak-73

Detaylı

: Saf kil, Alüminyum Silikat; Al 2 O 3.2SiO 2.2H 2 O. Feldspat : Potasyum Alüminyum Silikat; K.Al.Si 3 O 8 veya K 2 O.Al 2 O 3.

: Saf kil, Alüminyum Silikat; Al 2 O 3.2SiO 2.2H 2 O. Feldspat : Potasyum Alüminyum Silikat; K.Al.Si 3 O 8 veya K 2 O.Al 2 O 3. 4. İZOLATÖRLER İzolatörler, hava hattı iletkenlerini direkler üzerinde taşımaya ve/veya faz iletkenlerini topraktan yalıtmaya yararlar. Bir izolatör aşağıdaki temel özellikleri taşımalıdır: Elektriksel

Detaylı

AKSESUAR FİYAT LİSTESİ 02 HAZİRAN

AKSESUAR FİYAT LİSTESİ 02 HAZİRAN OHSAS 18001 AKSESUAR FİYAT LİSTESİ 02 HAZİRAN 2003 Kablolarımız sayesinde, dünyanın her bir tarafında enerji iletimini ve haberleşmeyi sağlamaktayız. Bugünden itibaren isim değiştiriyoruz: Türk Pirelli

Detaylı

İÇERİK 1. HAKKIMIZDA 2. GRUP ŞİRKETLERİ 3. FAALİYET ALANLARI 4. ÇÖZÜM ORTAKLARI. Bir Dünya Enerji

İÇERİK 1. HAKKIMIZDA 2. GRUP ŞİRKETLERİ 3. FAALİYET ALANLARI 4. ÇÖZÜM ORTAKLARI. Bir Dünya Enerji İÇERİK Bir Dünya Enerji 1. HAKKIMIZDA 1.1. VİZYON & MİSYON 1.2. KALİTE POLİTİKASI - ÇEVRE VE TOPLUM 2. GRUP ŞİRKETLERİ 3. FAALİYET ALANLARI 3.1. ÜRETİM 3.2. PROJE GELİŞTİRME - KURULUM 3.3. AR-GE 4. ÇÖZÜM

Detaylı

SEKTÖR: ENERJİ (ENERJİ İLETİM HATTI)

SEKTÖR: ENERJİ (ENERJİ İLETİM HATTI) SEKTÖR: ENERJİ (ENERJİ İLETİM HATTI) SIRA 1 Habipler-Taşoluk EİH ÇED TEAŞ tarafından İstanbul İlinde yapımı planlanan EİH, Habipler ile Taşoluk İlçeleri arasında 19 km uzunluğundaki EİH projesi. AK-PE

Detaylı

keşfetmeye hazır mısın?

keşfetmeye hazır mısın? keşfetmeye hazır mısın? Kazım Dirik Mah. 372/16 Sokak No6 Bornova - İZMİR Tel 0232 339 25 55-56 Faks 0232 339 25 57 www.mevaport.com info@mevaport.com w w w. m e v a p o r t. c o m Tarihçemiz Üç kardeşin

Detaylı

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANTLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANTLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANTLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ HAKKIMIZDA NESKA YAPI, işinde uzman teknik kadrosuyla

Detaylı