KOÇ ÜNİVERSİTESİ IES TANITIM DOSYASI. Rumelifener Yolu , Sarıyer - İST. Tel: ıes.ku.edu.tr

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KOÇ ÜNİVERSİTESİ IES TANITIM DOSYASI. Rumelifener Yolu , Sarıyer - İST. Tel: ıes.ku.edu.tr"

Transkript

1 2016 KOÇ ÜNİVERSİTESİ IES TANITIM DOSYASI Rumelifener Yolu , Sarıyer - İST. Tel: ıes.ku.edu.tr

2 Hakkımızda IES (Industrial Engineering Society) döneminde Mühendislik Kulübü alt topluluğu olarak kurulmuştur yılında ise Koç Üniversitesi Endüstri Mühendisliği ve Teknoloji Kulübü adıyla bağımsız bir kulüp statüsüne kavuşmuştur yılında üye profilini genişleterek endüstri mühendislerinin yanında diğer bölümlerden de öğrencilere kapılarını açmış ve etkinliklerinin hedef kitlesi genişletmiştir. Bu doğrultuda etkinliklerine de sektörel çeşitlilik kazandırmıştır. 2014'ten beri IES, Okulumuzun en çok sponsorluk geliri getiren kulübü, Ulusal etkinliğimiz IndEx ise en yüksek katılımlı kariyer etkinliği olmuştur.

3 Değerlerimiz A İ L E Y A P I S I Kulübümüz değişim sürecinin başından itibaren tüm üyelerimizin hayatlarının her alanında yanlarında olarak onları destekleyen bir aile olmayı amaçlamıştır. E Ş İ T L İ K Yaratıcılığı ve motivasyonu üst düzeye taşıdığına inandığımız için kulüp yönetimimizde başkandan yeni üyelerimize kadar herkes eşittir. P R O F E S Y O N E L L İ K Kulüplerin bizi iş hayatına hazırladığının farkında olarak her etkinliğimizde şirket titizliği ve profesyonelliği ile hareket etmeye özen göstermekteyiz. A Ç I K L I K Şirketlerle, okul birimleri ile ve kendi aramızdaki tüm iletişimlerimizde sorunlara en hızlı çözümleri getirmek için dürüst ve açık olmak bizim için çok önemlidir. Üyelerimiz 2011 yılındaki değişim süreci ile birlikte endüstri mühendislerinin yanında Koç Üniversitesi nde okuyan bütün öğrencilere kapılarını açmıştır yılında kulübümüzde ekonomi, bilgisayar mühendisliği, psikoloji, işletme ve hukuk bölümleri başta olmak üzere birçok bölümden öğrenci yer almıştır. Toplamda 450 aktif üye ve çok daha fazla katılımcımız ile etkinliklerimizi sürdürmekteyiz. Eşitlik ve devamlı iletişimi temel alarak kurduğumuz aile ortamında sene içindeki çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz.

4 Üyeliklerimiz E M T I N F O R M S INFORMS(Institute for Operations Research and Management Sciences), dünyanın en büyük yöneylem araştırması, yönetim bilimi ve matematiksel analiz kuruluşudur yılından beri büyük bir titizlik ile devam ettirdiğimiz başvuru süreci 2015 yılında sonuçlanmıştır ve IES Kuzey Amerika dışındaki tek öğrenci grubu olarak kabul edilmiştir. Üyelerimizin akademik başarılarına ve kulübümüzün uluslararası olma hedeflerine büyük katkısı olan kuruluş ile ortak çalışmalarımız devam etmektedir. EMT, (Endüstri Mühendisliği Toplulukları Birliği), Türkiye ve KKTC deki en aktif 15 endüstri mühendisliği kulübünün üye olduğu senede 3 Genel Kurul düzenleyerek endüstri mühendisliği odası olma yolunda aktif olarak ilerlemektedir. Kulübümüz 2012 Haziran Genel Kurulunda üyelik sürecini tamamlamış ve 2013 Şubat Genel Kurulunda en aktif kulüp olmuştur. Etkinlik tanıtımları ve tecrübe paylaşımı için çok uygun bir platform olan EMT için bu süreçte 4 etkinlik düzenlemiş ve 2016 Haziran Genel Kuruluna ev sahipliği yapmıştır. I A E S T E 80 ülkede faaliyet gösteren IAESTE her sene 4000 öğrenciye yurtdışında staj imkanı sağlamaktadır yılı başına kadar ayrı bir kulüp olarak hayatına devam eden IAESTE, şu anda kulübümüz altında faaliyetlerine devam etmektedir. Kariyer Merkezi ile birlikte yürüttüğümüz ve Koç Üniversitesi öğrencilerine farklı ülkelerde staj imkanı yaratmayı amaçlayan projemizin önemli bir ayağı olan IAESTE ile her sene daha çok ülkeye ulaşma fırsatı yakalamaktayız. Her sene daha iyiye götürmeye çalıştığımız kulübümüzün şu anda BEST(Board of European Students of Technology) ve ESTIEM (European Students of Industrial Engineering and Management) üyelik süreçleri devam etmektedir.

5 Hedeflerimiz Farklı bölümlerden öğrencileri kulübümüze dahil etmek Farklı yapıda ve içerikte etkinlikler düzenlemek Farklı ülkelerdeki okullarla işbirliği yapmak Farklı profildeki öğrencilere ulaşmak K I Ş I S E L G E L I Ş I M S Ü R D Ü R Ü L E B I L I R L I K K A R İ Y E R İç Eğitimler Lise Projeleri Hedef Belirleme Mentorluk Oryantasyon Hedefe ulaşma Sosyal Sorumluluk Mezun Projeleri IES Akademi

6 Kişisel Gelişim Üyelerimizin ilgi alanlarına ve yeteneklerine uygun alanları farketmelerini sağlamak ve bu alanlarda kişisel gelişim imkanları sunmak kulübümüzün başlıca hedefleri arasında yer almaktadır. Kulübümüzün kişisel gelişim aktiviteleri üç ana başlık altında toplanmaktadır. İç Eğİtİm Üyelerimizin, yaptığımız kişilik envanteri testi sonucu belirlenen istekleri ve yönetim kurulumuz tarafından tespit edilen ihtiyaçları doğrultusunda, kulüp üyelerimize özel olarak iç eğitimler düzenlemekteyiz. Eğitimciler, konuya hakim kulüp üyelerimiz olabildiği gibi akademisyenler, kariyer koçları ve birlikte çalıştığımız sponsor şirketlerimizin profesyonel eğitmenleri de olabilmektedir. Eğitim ve ilerlemenin birlikte olacağına inandığımız için hedefimiz daha çok öğrenci kulübü ve şirketle birlikte eğitimler düzenlemektir. sosyal sorumluluk Bu sene ilk adımlarını atacağımız sosyal sorumluluk projelerimizde toplumsal fayda esas alınarak empati, fedakarlık, yaşam felsefesi ve bir gruba ait olma gibi değerler motive edilir. Öncelikli hedefimiz sosyal sorumluluk algısını kulüp içine yerleştirerek, etkinliklerimizin bir parçası haline getirmek. Bunun yanı sıra kurumsal sosyal sorumluluk gerçekleştiren şirketlerle beraber çalışarak projeler gerçekleştireceğiz. Türkiye nin birçok şehrine yaymak istediğimiz ve daha çok şirketle beraber çalışmak istediğimiz sosyal sorumluluk projelerimiz Koç Üniversitesi Kurumsal İletişim Ofisi tarafından da desteklenmektedir. mentorluk 2012 yılında kulübümüzün eski Yönetim Kurulu üyeleri tarafından oluşturulan ve danışma kurulu görevi üstlenen oldies ekibimiz zaman içinde sadece kulüp danışmanı değil bütün üyelerin akademik ve profesyonel hayatları ile ilgili yol gösterici konumuna gelmiştir yılı itibariyle mentorluk sistemimize halihazırda çalışmakta olan mezunlarımız da katılmış ve kendi tecrübeleri ile bizlere yardımcı olmaya başlamışlardır. Sene içerisinde yeni üyelerimizden gelen talep üzerine eski aktif üyeler ile yeni üyeler kulüp içi mentorluk çatısı altında eşleştirilmiştir. Bu sayede kulübe bağlılık ve adaptasyon hızında kayda değer bir gelişim gözlenmiştir.

7 Sürdürülebilirlik Her organizasyon için olduğu gibi etkinliklerimizin ve üye profilimizin kalitesini daha da arttırarak korumak, böylelikle kulübümüzün devamlılığını sağlamak en önemli hedeflerimiz arasında yer almaktadır IES bizler için sadece üniversite döneminde dahil olduğumuz bir öğrenci kulübü değil, öncesinde ve sonrasında yanımızda olacak bir ailedir LİSE PROJELERİ L İ S E S U N U M U EMT ile birlikte sürdürdüğümüz lise sunumları üye üniversitelerin kendi bölgelerindeki liselere giderek aslında çok talep gören ama tam olarak ne olduğu bilinmeyen endüstri mühendisliğini, dersleri ve sonrasındaki imkanları tanıtmayı hedeflemektedir. Okul tanıtımlarından bağımsız olan bu projemizi EMT üyeliğimiz dahilinde bir sosyal sorumluluk projesi olarak yapmaktayız. MEZUN PROJELERİ M E Z U N - A K A D E M I S Y E N - Ö Ğ R E N C I B U L U Ş M A S I Her sene başında düzenlediğimiz Mezun Brunch ımızda okulumuz mezunları, akademisyenleri ve öğrencileri arasında iletişimimizi sağlamlaştırmayı hedeflemekteyiz. Kişisel olarak tanışma, kendimizi ve kulübümüzü tanıtma şansı yakaladığımız etkinliğimizin bu sene yine Ekim ayında gerçekleşmesini planlamaktayız. M E Z U N T A L K S Kimi zaman ofislerinde, kimi zaman da okulumuzda mezunlarımız ile düzenlediğimiz teatalklar sayesinde şirketleri, kariyerleri ve hayatları ile ilgili istediğimiz soruları sorma imkanı yakalamaktayız. Her sene severek bize katılan ve yardımcı olan mezunlarımız ise kulüp kültürümüzün bir yansımasıdır.

8 ORYANTASYON YENİ GİRİŞLİLERE Her sene yeni girişli oryantasyonu çerçevesinde açılan kulüp standları kulüplerin yeni üyeler kazanmak için en önemli platformu ve kulüplerin kendilerini tanıtmak için en önemli fırsatıdır. IES olarak her sene tanıtım ekibimiz ve partner şirketlerimizin desteği ile en çarpıcı standlardan birini kurmaktayız. Bu sene de sosyal medya yarışmalarımız ve hediye çarkımız ile standımızı renklendirmeyi planlamaktayız. ANADOLU BURSİYERLERİNE Koç Üniversitesi önderliğinde gerçekleştirilen Anadolu Bursiyerleri projesi Anadolu nun her yerinden 100% burs kazanamayan ama başarılı öğrencilere sponsor şirketler tarafından burs verilmesini hedeflemektedir. IES olarak biz ise bursiyerlerin İstanbul a ve üniversitenin sosyal ortamına adaptasyonunu sağlamak adına Kurumsal İletişim Ofisi ile birlikte oryantasyon yapan tek kulüp olma sıfatını taşımaktayız.

9 Kariyer Her o g renci kulu bu nu n ana hedefleri arasında yer alan uÿelerin kariyerlerini desteklemek bizim de etkinliklerimizin temel hedefleri arasında yer almaktadır. Bu dog rultuda etkinliklerimizi iki temel basļık altında toplamaktayız. hedef belirleme hedefe ulaşma IndEX Kulübümüzün ve okulumuzun en büyük kariyer etkinliği olan IndEx,her sene 6 sektörden 20 ye yakın Genel Müdür veya Genel Müdür Yardımcısı seviyesinde konuşmacının katılımı ve 20 case yarışmasıyla 3 gün boyunca konaklamalı olarak gerçekleşmektedir. Seminerler süresince katılımcılara farklı sektörleri ve lider şirketlerin sektöre ilişkin tutumunu anlatmayı hedefleyen etkinliğimizde katılımcılar şirketlerin fuaye alanında açtıkları standlar ile de şirketlerle direkt iletişime geçme ve sorular sorma imkanı yakalamaktadır. IndEx 16,1500 başvuru arasından seçilmiş 81 üniversiteden 430 katılımcı ile Koç Üniversitesi ndeki kariyer etkinlikleri arasında bir rekora imza atmıştır.

10 Kariyer YENİ ETKİNLİKLERİMİZ BENDEN OLUR MU? Daha çok kariyer yollarında seçimlerini yeni yapmakta olan 2. ve 3. sınıflara yönelik olarak planladığımız bu etkinliğimizde seçilen bir iş dalı üzerinde katılımcılarımız 1 gün boyunca eğitim alarak sektörün önde gelen profesyonellerinin tecrübelerinden faydalanma fırsatı bulmaktadırlar. Bu eğitimlerin ertesi gününde ise yapılan iş simülasyonu ile katılımcılarımıza hem aldıkları eğitimleri kullanma hem de konu olan sektörü yakından tanıma fırsatı yakalamalarına olanak sağlamayı planlamaktayız. Aynı zamanda katılımcılarımıza başvuru süresince kişilik envanteri testi uygulayıp, değerlendirme sürecinde test sonuçlarına da yer vererek katılımcılarımıza daha sağlıklı geri bildirimler vermeyi hedeflemekteyiz. THE ONE Bu etkinliğimizde partner şirketlerimiz ile online eleme yöntemleri kullanılıp niyet mektubu alınarak derin bir eleme süzgecinden geçen, Türkiye'nin seçkin öğrencilerini buluşturmayı hedeflemekteyiz. Pitch, negotiation, inovasyon, marketing, finans, strateji gibi firmaların yeni trendlerine yönelik vaka analizleri ve öğrencilerin ilgisini çeken konuları seçerek verimliliğin arttırılmasını sağlamaktayız. Bu sene ilk defa düzenlenecek olan etkinliğimiz ile hem insan kaynakları açısından hem de başarılı öğrencilerin kendilerini gerçek hayata olabildiğince yakın vaka analizleri ile geliştirebilmeleri açısından köklü ve prestij sahibi bir etkinliğe imza atmayı planlamaktayız.. LEAP Koç Üniversitesi IES (Industrial Engineering Society) olarak üyelerimiz ve katılımcılarımızı farklı sektörlerdeki kariyer yollarına en iyi şekilde hazırlamayı amaçlamaktayız. Türkiye'de girişimcilik sektörüne olan ilginin artması ve okulumuzdan çıkan başarılı girişimciler ile birlikte girişimci olmak isteyenlerin sayısı oldukça artmıştır. Bu vizyon ışığında bu sene ilk kez organize edeceğimiz Leap "fikirden yatırımcıya" mottosuyla 2 gün boyunca aralıksız olarak, katılımcıların fikirlerini, alanında tecrübeli mentorlar ve juri üyeleri ile paylaşmalarına ve fikirlerini hayata geçirme sürecini geliştirmelerine olanak sağlayan bir proje olacak. Fikirlerin gelişmesi için her girişimin karakterine özel bir yol haritası oluşturmayı amaçladığımız etkinlik boyunca verilecek eğitimlerin yanı sıra çalışma zamanları boyunca eğitimcilerimizden birebir yardım alma imkanı sağlanacaktır.

11 Kariyer SEMİNERLER CAREERS IN CONSULTING Koç Üniversitesi Kariyer Merkezi ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz Careers in Consulting etkinliğimizde okulumuzun her bölümünden ve her sınıfından öğrencilerimizi danışmanlık alanındaki firmalar ile iki hafta boyunca bir araya getirmekteyiz. Careers in Consulting etkinliği ağırladığımız işverenlere kendi şirketlerini ve staj imkanlarını öğrencilerimize duyurma, şirket tanıtım toplantısı ve vaka çalışması yapma imkanı sunmaktadır. Saygın danışmanlık firmalarıyla yaptığımız etkinliğimizde okulumuz öğrencileri hem danışmanlık firmalarını yakından tanıma hem de vizyonlarını genişletebilme fırsatlarına sahip olmaktadır. Bu sene Ekim ayında gerçekleştireceğimiz etkinliğimiz iki hafta sürecek olup, ilk haftası şirketlerin tanıtım seminerleri, ikinci haftası ise şirketlerin vaka çalışmalarına ayrılacaktır. BE PRODUCTIVE Katılımcılarımıza kariyerleriyle ilgili tercih edebilecekleri alternatif yolları tanıtmak amacıyla düzenlediğimiz etkinliğimizde, sektörlerinde fark yaratmayı başarmış, eğitimlerinden farklı bir kariyer planı seçmiş profesyonelleri ve yaratıcılığı ön planda tutan şirketleri konuk etmekteyiz. Sene boyunca süren, birçok seminerden ve workshoptan oluşan etkinliğimizin hedef kitlesini, yaratıcı, yeniliklere açık ve alternatif kariyer planları olan katılımcılar oluşturmaktadır. Seminerlerden sonra isteyen katılımcılarımız kendi fikirlerini tartışmaya açarak konuşmacımızın tecrübelerinden ve katılımcılarımızın bakış açılarından yararlanabilmektedir.

12 Kariyer SPONSORLUK SEMİNERLERİ Katılımcılarımıza sektörleri ve şirketleri tanıma, kendileri ile uyumlu olup olmadıklarını görme; şirketlere ise kendilerini, staj programlarını, yarışmalarını vb tanıtma imkanı sağlayan şirket seminerleri sene içine yayılmış bir şekilde şirketlerin talepleri doğrultusunda gerçekleştirilmektedir. Şirket isteğine bağlı olarak seriler halinde ya da case/ workshop gibi destekleyici etkinlikler ile birleştirilerek gerçekleştirilebilmektedir. Etkinliklerimiz çoğunlukla herkesin katılımına açıktır. IES AKADEMİ Hem geçtiğimiz yıllardan kalan ders notları ve projeler hem de 2014 yılında ilk defa uygulamaya başladığımız kulüp içi ders anlatımları ile okulun en büyük kulübü olmanın faydalarını üyelerimizin akademik başarılarına da yansıtmaya çalışmaktayız. Özellikle yakın ilişkiler içerisinde olduğumuz mühendislik, ekonomi, işletme ve pazarlama dersi eğitmenlerinin sınav ve proje tarihlerini etkinlik tarihlerimize göre ayarlama hassasiyeti göstermeleri sayesinde üyelerimizin akademik başarılarına diğer kulüplerden fazla katkı sağlama şansı yakalamaktayız. Yine yakın ilişkilerimiz olan akademisyenler sayesinde üyelerimizin çift anadal, yandal gibi başvurularına yardımcı olmaktayız. CEO'LARLA TEA-TALK Alanında büyük başarılara imza atmış liderlerin iş hayatlarındaki tecrübelerini ofislerinde dinlediğimiz CEO larla Tea Talk etkinliğimizde, bu kişilerin kariyerleri boyunca karşılaştığı zorlukları ve bize yol gösterecek deneyimlerini kendi çalışma ortamlarında bizlerle paylaşabileceği buluşmalar düzenliyoruz. Genel tavsiyelerdense daha özelleşmiş sorularımızın da cevaplarını bulabildiğimiz etkinliğimiz, sıcak bir ortamda gerçekleşmekte ve üyelerimize rol modelleri ile bire bire iletişim kurma imkanı sunmaktadır.

13 Kariyer CAREER WORKSHOPS CAREER WEEKS Kariyer Merkezi'mizin de işbirliği ile sene içerisinde, kulübümüzün İç Eğitim ve Organizasyon komitelerinin ortak çalışmalarıyla, kariyer odaklı çeşitli workshoplar düzenlemekteyiz. Bu workshopları düzenlemekteki hedefimiz CV yazımı, mülakat teknikleri, sunum teknikleri gibi konularda hem kulüp üyelerimizi hem de okulumuz öğrencilerini geliştirmektir. Kariyer Merkezi ile ortaklaşa düzenlediğimiz Career Weeks etkinliğimiz okulumuzun tüm bölümlerinden ve sınıflarından öğrencilerimizi işverenlerle bir araya getirmeyi ve öğrencilerimize iş ve staj fırsatlarını sunmayı hedeflediğimiz, yaklaşık bir buçuk ay kadar sürecek kariyer etkinliğimizdir. Etkinliğimizin konsepti her hafta farklı bir kariyere odaklanarak, o kariyer alanında saygınlık kazanmış işverenleri okulumuzda ağırlamak, onlara iş ve staj imkanlarını öğrencilerimize duyurma, iş başvurusu alma, vaka çalışması ve kampüsümüzde mülakat yapma imkanı sunmaktır. Etkinliğimiz süresince öğrencilerimizin her hafta farklı kariyer fırsatlarını keşfederek vizyonlarını genişletmeyi hedeflemekteyiz. Career Weeks, öğrencilerimizin şirket yöneticileriyle tanışma, sektörler, iş alanları ve profesyonel iş yaşantısı hakkında bilgi edinmeleri, iş ve staj ilanlarına başvuru yapabilmeleri için önemli bir fırsattır. Etkinliğimiz geçen senelerden farklı olarak Mart ayının ilk haftalarında düzenleyeceğimiz Kariyer Panayırı ile başlayacaktır. İşverenler arzu ederlerse Kariyer Panayırı'nda stand açarak şirketlerini tanıtma ve ileriki haftalarda okulumuzda yapacakları mülakat ve vaka çalışmaları için kayıt alma fırsatına sahip olacaklardır. Kariyer Panayırı'ndan sonra etkinliğimiz her hafta farklı bir kariyer alanına odaklanacak ve bu alanlardaki saygın işverenler okulumuzda kendi vaka çalışmalarını ve bireysel mülakatlarını düzenleyebileceklerdir.

14 FOLLOW US 2016

15 IndEx Bronz Sponsorluk IndEx tanıtımı için kullanılan materyallerde firmanızın ismi ve logosu bronz sponsor olarak yer alacaktır. IndEx sırasında fuaye alanımızda 1 gün boyunca stand açma imkanı sağlancaktır. IndEx sırasında katılımcılar arasından sizin belirlediğiniz kriterlere göre CV elemesinden geçen katılımcılara vaka analizi yapma, eğitim verme veya workshop düzenleme imkanı sağlancaktır. (Vaka analizi katılımcılarının CV leri ve iletişim bilgileri sizlerle paylaşılacaktır). IES sosyal medya hesapları ve üzerinden şirketiniz ile ilgili tanıtımlara da yer verilecektir. Bronz Sponsorluk : TL +KDV Bronz Sponsorluk imkanlarına ek olarak: IndEx Gümüş Sponsorluk Koç Ünivrsitesi Öğrenci merkezinde sizin istediğiniz bir tarihte stand açma, ürün dağıtma veya interaktif tanıtımlar düzenleme imkanı sağlancaktır. IndEx süresince 2 gün boyunca fuaye alanında stand açma imkanı sağlancaktır. IES mailing ağı üzreinden şirketinizle ilgili tanıtımlar veya duyurular paylaşılacaktır. Gümüş Sponsorluk: TL +KDV Sizin tercihiniz doğrultusunda Vaka Analizi etkinliğimize veya girişimcilik konusundaki Leap etkinliğimize katılım ve Gümüş Sponsorluk imkanları da sağlanacktır. (Bu imkanlar için etkinliklerin kendi sponsorluk dosyalarını inceleyebilirsiniz.) Senelik Gümüş Partnerlik: TL + KDV IndEx Altın Sponsorluk Gümüş ve Bronz Sponsorluk imkanlarına ek olarak: Bütün IndEx katılımcılarının CV leri ve iletişim bilgileri sizler ile paylaşılacaktır. IndEx boyunca (3 gün) Fuaye alanında stand açma imkanı sağlancaktır. Isteğiniz doğrultusunda belirleyeceğiniz bir tarihte Koç Üniversitesi öğrencilerine özel semineri, vaka analizi, stand açma, veya sizin belirlediğiniz bir etkinliği düzenleme imkanı sağlanacaktır. IES ile sizin ihtiyaçlarınıza göre tasarlanacak çeşitli tanıtım olanakları sağlancaktır. Altın sponsorluk: TL + KDV Sizin tercihiniz doğrultusunda Vaka Analizi etkinliğimize veya girişimcilik konusundaki Leap etkinliğimize katılım ve Altın Sponsorluk imkanları da sağlanacktır. (Bu imkanlar için etkinliklerin kendi sponsorluk dosyalarını inceleyebilirsiniz.) Senelik Altın Partnerlik: 20,000 TL + KDV

16 IndEx 17 En İyiler En İyiler ile buluşuyor..!

17 IndEx 17 En İyiler En İyilerle buluşuyor..! Kulübümüzün ve okulumuzun en geniş katılımlı etkinliği olan I dex, her se e 6 sektörden 15 Genel Müdür veya Genel Müdür Yardımcısı seviyesinde konuşmacının katılımı ve 18 case yarışmasıyla 3 gün boyunca konaklamalı olarak gerçekleşmektedir. Seminerler süresince katılımcılara farklı sektörleri ve lider şirketlerin sektöre ilişkin tutumunu anlatmayı hedefleyen etkinliğimizde katılımcılar şirketlerin fuaye alanında açtıkları sta d ar,mezu oturumları ve tea talklar ile de sorularını sorma imkanı yakalamaktadır. IndEx 16, 81 okuldan 430 CV ELEMELİ katılımcı ile Koç Üniversitesi ndeki kariyer etkinlikleri arasında bir rekora imza atmıştır.

18 IndEx 17 Şubat 2017 de Koç Üniversitesi nde! 3 Gün Boyunca 6 Sektörden IndEx 17 En İyiler En iyiler ile buluşuyor..! 13 Üst Düzey Yönetici 2 Sürpriz Konuk 18 Vaka Analizi Staj ve İş İmkanları 2 IndEx Partisi 5 Yıldızlı Otelde 3 gün 2 Gece Konaklama Icebreaker ve Takım Oyunu Çalışmaları Organizasyon Boyunca Çeşitli Aktivite, Sürpriz Ödüller Ve Çok Daha Fazlası

19 IndEx 16

20 IndEx 16

21 IndEx 16 Program Akışı

22 Karşılama-mentor etkinliği ŞUBAT 27 ŞUBAT 28 ŞUBAT Koç Üniversitesi Rektörü Umran İnan Açılış Konuşması Ulaşım Dr.Nilsen Altıntaş-TEB İnsan Kaynakları ve İnovasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı&Erdil Yaşaroğlu-Karikatürist Töre Birol-Türk Henkel Çamaşır ve Ev BAkım Grubu Genel Müdürü Simay Alsan-Borusan Holding Yönetim Kurulu Üyesi&Jaguar Land Rover Genel Müdürü IndEx ara Beyza Kapu-L'oréal CMO Hakan Uyanık-Eczacıbaşı Tüketici Ürünleri Grup Başkanı&Eylem Özgür-Tüketim Ürünleri Grubu İK Direktörü öğle yemeği Emre Demirel-Türkven Genel Müdür Yardımcısı&Barış Aldanmaz-Analist Program Akışı Şükrü Dinçer-Unilever Türkiye Gıda Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Berna Ülman-Visa Europe Güneydoğu Avrupa ve Bölge Genel Müdürü Mahmut Ünlü-Ünlü&Co Yönetim Kurulu Başkanı ara Cüneyt Yavuz-Mavi CEO ara Tolga Kılıç-BAT Türkiye Ticari Pazarlama&Satış Direktörü Cansen Başaran-Symes-TÜSİAD Başkanı Emre Kozlu-Philip Morris/ Sabancı Bölgeler Satış Müdürü TEB-Mobilite Hikayeleri TEB-Sosyal Stiller Eğitimi ara Oryantring hazırlığı Video Gösterimi Öget Kantarcı-Gittigidiyor Genel Müdürü akşam yemeği Oryantring 19:00 ulaşım Kapanış kokteyli

23 Altın Sponsor Gümüş Sponsorlar IndEx 16 Sponsorlarımız Bronz Sponsorlar

24 Ürün Sponsorları IndEx 16 Sponsorlarımız Case Sponsorları Konaklama Sponsoru İletişim Sponsoru Dijital Medya Partneri Sponsoru Stratejik Partner Eğlence Sponsoru

25 Stand sponsorları IndEx 16 Sponsorlarımız

26 IndEx 16 İstatistikleri

27 SINIF Hazırlık Mezun IndEx 16 6% 3% 21% İstatistikleri 23% 22% 25%

28 OKULLAR 9% Koç Üniversitesi Yeditepe Üniversitesi 3% İstanbul Teknik Üniversitesi İstanbul Üniversitesi IndEx 16 İstatistikleri 9% 2% 3% Yıldız Teknik Üniversitesi Orta Doğu Teknik Üniversitesi Boğaziçi Üniversitesi Diğer Okullar 7% 63% 4%

29 IndEx 16 2% 0% 1% 0% 45% İstatistikleri 1% 1% 1% 1% 1% 1% 0% 3% 0% 1% 2% 0% 4% 20% 2% 5% 3% 4% BÖLÜMLER 3% Endüstri Mühendisliği İşletme İktisat Ekonomi Makina Mühendisliği Uluslararası Ticaret Uluslararası İlişkiler Hukuk Bilgisayar Mühendisliği Endüstri ve Sistem Mühendisliği Uluslararası Lojistik Elektrik Elektronik Mühendisliği Mimarlık Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Endüstri Sistemleri Mühendisliği İnşaat Mühendisliği Psikoloji Kimya ve Biyoloji Mühendisliği Moleküler Biyoloji ve Genetik Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Sosyoloji Turizm ve Otel İşletmeciliği Çevre Mühendisliği Diğer Bölümler

30 Bölüm Kişi Sayısı Endüstri Mühendisliği 193 İşletme 11 İktisat 16 Ekonomi 12 Makina Mühendisliği 20 Uluslararası Ticaret 7 Uluslararası İlişkiler 19 IndEx 16 İstatistikleri Hukuk 2 Bilgisayar Mühendisliği 7 Endüstri ve Sistem Mühendisliği 3 Uluslararası Lojistik 1 Elektrik Elektronik Mühendisliği 11 Mimarlık 2 Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik 5 Endüstri Sistemleri Mühendisliği 3 İnşaat Mühendisliği 4 Psikoloji 3 Kimya ve Biyoloji Mühendisliği 3 Moleküler Biyoloji ve Genetik 3 Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler 8 Sosyoloji 2 Turizm ve Otel İşletmeciliği 3 Çevre Mühendisliği 1 Diğer Bölümler 87

31 IndEx 15 Program Akışı

32 27.Şubat 28.Şubat 01.Mart Karşılama Mentor Etkinliği Ulaşım ÜNLÜ&CO. - Mahmut Ünlü CEO ARÇELİK - Osman Özdemir International HR Manager SOCAR - Kenan Yavuz CEO IndEx 15 Program Akışı Ara VESTEL - Dr. A. Tarkan TEKCAN Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürü FİNANSBANK - Hakan Alp GMY Öğle Yemeği 13:45-14:45 UNILEVER - Cem Tarık Yüksel Unilever Başkan Yardımcısı Satış - Müşteri Geliştirme & Yönetim Kurulu Üyesi KPMG - Servet Gözel GM YILDIZ HOLDİNG - Mustafa Aydemir CFO ORACLE - Filiz Doğan GM Ara TURKCELL - Tayfun Çataltepe GMY FİNANSBANK - Engin Turhan Ticari Bankacılık Satış ve Proje Finansmanı Direktörü PMI - Zeynep Güney Altıntaş İş Geliştirme & Planlama Direktörü (GMY) Ara BAT - Gökhan Bilgiç GM EVRİM KURAN Kişisel Gelişim Uzmanı NUTRICIA - Hakan Erkun Türkiye ve Ortadoğu Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı

33 Altın Sponsor Gümüş Sponsorlar IndEx 15 Sponsorlarımız Bronz Sponsorlar

34 Ürün Sponsorları IndEx 15 Sponsorlarımız Case Sponsorları Konaklama Sponsoru İletişim Sponsoru İnternet Sponsoru Stratejik Partner Eğlence Sponsoru

35 IndEx 15 Sponsorlarımız

36 IndEx 15 İstatistikleri

37 IndEx 15 İstatistikleri

38 OKULLAR Koç Üniversitesi 14% Yeditepe Üniversitesi İstanbul Teknik Üniversitesi IndEx 15 İstatistikleri 4% 5% 4% İstanbul Üniversitesi Yıldız Teknik Üniversitesi Orta Doğu Teknik Üniversitesi Boğaziçi Üniversitesi Diğer Okullar 57% 4% 6% 6%

39 SINIF Hazırlık Mezun 3% IndEx 15 13% 24% İstatistikleri 15% 16% 29%

40 BÖLÜMLER Endüstri Mühendisliği 13% İşletme İktisat Ekonomi 1% Makina Mühendisliği Uluslararası Ticaret 1% 1%1%1%1% Uluslararası İlişkiler Hukuk IndEx 15 İstatistikleri 1% 1%1% 1% 1% 1% 2% 2% 2% 2% 2% 44% Bilgisayar Mühendisliği Endüstri ve Sistem Mühendisliği Uluslararası Lojistik Elektrik Elektronik Mühendisliği Mimarlık Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Endüstri Sistemleri Mühendisliği İnşaat Mühendisliği Psikoloji Kimya ve Biyoloji Mühendisliği Moleküler Biyoloji ve Genetik Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler 2% 2% 2% 3% 11% Sosyoloji Turizm ve Otel İşletmeciliği Çevre Mühendisliği Diğer Bölümler

41 Bölüm Kişi Sayısı Endüstri Mühendisliği 182 İşletme 46 İktisat 12 Ekonomi 10 Makina Mühendisliği 10 Uluslararası Ticaret 10 Uluslararası İlişkiler 10 IndEx 15 İstatistikleri Hukuk 8 Bilgisayar Mühendisliği 7 Endüstri ve Sistem Mühendisliği 7 Uluslararası Lojistik 7 Elektrik Elektronik Mühendisliği 6 Mimarlık 6 Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik 6 Endüstri Sistemleri Mühendisliği 5 İnşaat Mühendisliği 5 Psikoloji 5 Kimya ve Biyoloji Mühendisliği 3 Moleküler Biyoloji ve Genetik 3 Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler 3 Sosyoloji 3 Turizm ve Otel İşletmeciliği 3 Çevre Mühendisliği 3 Diğer Bölümler 52

42 IndEx 15

43 IndEx 15

44 IndEx 15

45 IndEx 15 Sponsorlarımız

46 IndEx 14 İstatistikleri

47 Altın Sponsor IndEx 14 Bronz Sponsorlar Sponsorlarımız

48 IndEx 14 Sponsorlarımız

49 Ürün Sponsorları IndEx 14 Sponsorlarımız

50 IndEx 14 İstatistikleri

51 IndEx 14 İstatistikleri

52 Akdeniz Üniversitesi Okullar Anadolu Üniversitesi Bahçeşehir Üniversitesi Bilkent Üniversitesi 1% 1% 4% 2% 3% 1% 3% 7% Boğaziçi Üniversitesi Doğuş Üniversitesi Dokuz Eylül Üniversitesi 1% 3% 2% 4% Galatasaray Üniversitesi Gaziantep Üniversitesi Hacettepe Üniversitesi IndEx 14 5% 9% Işık Üniversitesi İstanbul Bilgi Üniversitesi İstanbul Teknik Üniversitesi İstatistikleri 4% 2% 2% 2% İstanbul Ticaret Üniversitesi İstanbul Üniversitesi İzmir Ekonomi Üniversitesi Kadir Has Üniversitesi Koç Üniversitesi 4% Kocaeli Üniversitesi Marmara Üniversitesi 20% 2% 1% 1% 1% Okan Üniversitesi Orta Doğu Teknik Üniversitesi Özyeğin Üniversitesi Sabancı Üniversitesi Sakarya Üniversitesi 12% Uludağ Üniversitesi 2% 1% 2% 1% Yeditepe Üniversitesi Yıldız Teknik Üniversitesi Mezun

53 IndEx 14 İstatistikleri OKUL Kişi Sayısı Akdeniz Üniversitesi 5 Anadolu Üniversitesi 12 Bahçeşehir Üniversitesi 26 Bilkent Üniversitesi 15 Boğaziçi Üniversitesi 34 Doğuş Üniversitesi 6 Dokuz Eylül Üniversitesi 8 Galatasaray Üniversitesi 16 Gaziantep Üniversitesi 2 Hacettepe Üniversitesi 3 Işık Üniversitesi 5 İstanbul Bilgi Üniversitesi 7 İstanbul Teknik Üniversitesi 46 İstanbul Ticaret Üniversitesi 2 İstanbul Üniversitesi 7 İzmir Ekonomi Üniversitesi 6 Kadir Has Üniversitesi 2 Koç Üniversitesi 77 Kocaeli Üniversitesi 8 Marmara Üniversitesi 17 Okan Üniversitesi 18 Orta Doğu Teknik Üniversitesi 3 Özyeğin Üniversitesi 10 Sabancı Üniversitesi 6 Sakarya Üniversitesi 3 Uludağ Üniversitesi 2 Yeditepe Üniversitesi 17 Yıldız Teknik Üniversitesi 8 Mezun 11

54 Bölümler IndEx 14 İstatistikleri Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bilgisayar Mühendisliği Ekonomi Elektrik Elektronik Mühendisliği Endüstri Mühendisliği Halkla İlişkiler Hukuk İktisat İşletme İşletme Mühendisliği Kamu Yönetimi Kimya Biyoloji Mühendisliği Kimya Mühendisliği Makine Mühendisliği Matematik MBA Mimarlık Psikoloji Uluslararası İlişkiler Uluslararası Ticaret 0% 4% 4% 9% 7% 1% 2% 3% 1% 2% 1% 1% 1% 4% 5% 22% 23% 3% 4% 3%

55 IndEx 14 İstatistikleri Bölüm Kişi Sayısı Amerikan Kültürü ve Edebiyatı 1 Bilgisayar Mühendisliği 15 Ekonomi 28 Elektrik Elektronik Mühendisliği 11 Endüstri Mühendisliği 85 Halkla İlişkiler 12 Hukuk 14 İktisat 10 İşletme 86 İşletme Mühendisliği 21 Kamu Yönetimi 5 Kimya Biyoloji Mühendisliği 5 Kimya Mühendisliği 4 Makine Mühendisliği 14 Matematik 3 MBA 7 Mimarlık 3 Psikoloji 8 Uluslararası İlişkiler 36 Uluslararası Ticaret 14

56 SINIF Hazırlık MBA Mezun 5% 2% 3% 21% IndEx 14 14% İstatistikleri 23% 32%

57 IndEx 15 TEŞEKKÜRLER!

IndEx 16 En İyiler Senin için Buluşuyor..!

IndEx 16 En İyiler Senin için Buluşuyor..! IndEx 16 IndEx 16 Kulübümüzün en geniş katılımlı etkinliği olan IndEx, her sene 6 sektörden 15 Genel Müdür veya Genel Müdür Yardımcısı seviyesinde konuşmacının katılımı ve 10 case yarışmasıyla 3 gün boyunca

Detaylı

KOÇ ÜNİVERSİTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ

KOÇ ÜNİVERSİTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ KOÇ ÜNİVERSİTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ TANITIM DOSYASI 2015 HAKKIMIZDA IES (Industrial Engineering Society) 2001-2002 döneminde Mühendislik Kulübü alt topluluğu olarak kurulmuştur. 2005 yılında

Detaylı

Malzeme Şenliği' Mart 2018

Malzeme Şenliği' Mart 2018 Malzeme Şenliği'18 8-9-10-11 Mart 2018 YAPIT Nedir? Kilis 7 Aralık Üniversitesi Yapı Topluluğu, kısa adıyla YAPIT, 2013 yılında kurulmuş bir öğrenci topluluğudur. Kurulduğundan bu yana seminerler, belgesel

Detaylı

LBG ISTANBUL,YILDIZ PARTNERLİK KİTAPÇIĞI

LBG ISTANBUL,YILDIZ PARTNERLİK KİTAPÇIĞI LBG ISTANBUL,YILDIZ 2018-2019 PARTNERLİK KİTAPÇIĞI YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 1911 den beri, 107 yılı aşan geçmişi ile birlikte, İstanbul da kurulan Yıldız Teknik Üniversitesi eğitim, araştırma ve kültür

Detaylı

MÜHENDİSLİK TOPLULUĞU BİZ KİMİZ?

MÜHENDİSLİK TOPLULUĞU BİZ KİMİZ? MÜHENDİSLİK TOPLULUĞU BİZ KİMİZ? Bilkent Üniversitesi Mühendislik Topluluğu 1992 yılında kurulmuş olup, Türkiye nin en köklü ve en önemli öğrenci toplululuklarından biridir. Mühendislik öğrencileri tarafından

Detaylı

12-15 Kasım 2017 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AYAZAĞA KAMPÜSÜ SÜLEYMAN DEMİREL KÜLTÜR MERKEZİ

12-15 Kasım 2017 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AYAZAĞA KAMPÜSÜ SÜLEYMAN DEMİREL KÜLTÜR MERKEZİ 12-15 Kasım 2017 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AYAZAĞA KAMPÜSÜ SÜLEYMAN DEMİREL KÜLTÜR MERKEZİ PFZ NEDİR? Pazarlama ve Finans Zirvesi, yaklaşık 2000 üniversite öğrencisini bir araya getiren bir organizasyondur.itü

Detaylı

B E Y T E P E K O N G R E M E R K E Z İ M A R T

B E Y T E P E K O N G R E M E R K E Z İ M A R T H a c e t t e p e K a r İ y e r F u a r ı ' 1 9 BİLGİLENDİRME SUNUMU B E Y T E P E K O N G R E M E R K E Z İ 2 1-2 2 İ Ç İ N D E K İ L E R Ekipten.. Hacettepe Kariyer Fuarı ile öğrencilerimizin ve mezunlarımızın

Detaylı

Mobil Günler Nedir? ----------------------------------------------------------------- 3

Mobil Günler Nedir? ----------------------------------------------------------------- 3 İÇİNDEKİLER Mobil Günler Nedir? ----------------------------------------------------------------- 3 Etkinliği Düzenleyen IEEE Nedir? -------------------------------------------------------------------

Detaylı

Sayfa1. Moleküler Biyoloji ve Genetik (İngilizce) Endüstriyel Tasarım Mühendisliği. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler

Sayfa1. Moleküler Biyoloji ve Genetik (İngilizce) Endüstriyel Tasarım Mühendisliği. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Okul Numarası 346 Üniversite Adı BOĞAZİÇİ Program Adı (İngilizce) 367 BOĞAZİÇİ İktisat (İngilizce) 309 BOĞAZİÇİ Tarih (İngilizce) 465 BOĞAZİÇİ Turizm İşletmeciliği (İngilizce) 494 BOĞAZİÇİ Matematik (İngilizce)

Detaylı

İç Denetimi Öğrencilere Tanıtmaya Yönelik Fikirler

İç Denetimi Öğrencilere Tanıtmaya Yönelik Fikirler Akademik İlişkiler İç Denetimi Öğrencilere Tanıtmaya Yönelik Fikirler Aşağıdaki listede önerilen projeler, öğrenciler arasında iç denetim konusunda farkındalık yaratmaya katkı sağlamak üzere enstitünüzün

Detaylı

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları KARİYER ZİRVESİ & FUARI MÜ Kariyer Merkezi(MARKAM); Yaşam boyu öğrenme felsefesi ışığında ve bilgi toplumu olma yolunda, öğrencilere yönelik kariyer planlama

Detaylı

Mühendislik Günleri. Makine Mühendisliği Öğrenci Topluluğu

Mühendislik Günleri. Makine Mühendisliği Öğrenci Topluluğu Mühendislik Günleri Makine Mühendisliği Öğrenci Topluluğu İÇİNDEKİLER: 1) Neden Mühendislik Günleri ve Nedir Mühendislik Günleri? Vizyon & Misyon 2) Mühendislik Günleri Program İçeriği 1. Neden MÜHENDİSLİK

Detaylı

Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program

Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program Amaç Kurumsal iletişim bir kuruluşun hedeflediği kitleye

Detaylı

S P O N S ORLU K DOSYASI TRABZON

S P O N S ORLU K DOSYASI TRABZON S P O N S ORLU K DOSYASI 17 19 20 21 M AY I S TRABZON Kodla17 Takvimi Etkinlik Tarihleri ve Saati Karadeniz Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Osman Turan Kongre Merkezi 19 20 21 MAYIS 2017 10:00 18:00 2017

Detaylı

-AKADEMİK PROGRAMLAR-

-AKADEMİK PROGRAMLAR- VARNA İŞLETME ÜNİVERSİTESİ (VARNA UNIVERSITY OF MANAGEMENT VUM ) Varna İşletme Üniversitesi, Bulgaristan ın Varna, Dobrich ve Sofya şehirlerinde kampüsleri olan bir yüksek öğrenim kurumudur. 1996 yılında

Detaylı

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER Tarık Volkan Cengen 93 1976 yılında İstanbul da doğdu. 1986-1993 yılları arasında İstanbul Lisesi nde okudu. 1998 yılında İTÜ Makina Mühendisliği Bölümü nden makina mühendisi

Detaylı

TÜRKİYE NİN MÜHENDİS KIZLARI BİLGİ NOTU

TÜRKİYE NİN MÜHENDİS KIZLARI BİLGİ NOTU TÜRKİYE NİN MÜHENDİS KIZLARI BİLGİ NOTU 17 Nisan 2016 Türkiye nin Mühendis Kızları (TMK) Hakkında: Kadın katılımının en düşük olduğu profesyonel alanlardan biri mühendislik olarak dikkat çekiyor. Limak,

Detaylı

Vizyonumuz. Misyonumuz

Vizyonumuz. Misyonumuz M.Ü. İşletme Kulübü, 2002 yılında kurulmuş olan ülkemizde ilk lisans düzeyinde işletmecilik eğitimi veren ve fakülte kimliği kazanmış, İ.İ.B.F. Bünyesinde 13 yıl boyunca aralıksız faaliyetlerini sürdürmüştür.marmara

Detaylı

TÜMKAF 18 TÜMKAF 18 TÜRKİYE MÜHENDİSLİK KARİYER FUARI EKİM 2018 VODAFONE PARK

TÜMKAF 18 TÜMKAF 18 TÜRKİYE MÜHENDİSLİK KARİYER FUARI EKİM 2018 VODAFONE PARK TÜMKAF 18 15-16 EKİM 2018 VODAFONE PARK TÜMKAF 18 Düzenleyen Ev Sahibi Catering Hizmetleri : Divan Teknik Hizmetleri : Stagecraft : Kariyer ve Yetenek Yönetimi Derneği (KYYD) : BJK TÜRKİYE MÜHENDİSLİK

Detaylı

GTÜ Bilgisayar Topluluğu

GTÜ Bilgisayar Topluluğu GTÜ Bilgisayar Topluluğu Tanıtım Dökümanı Şubat 2016 tarihinden itibaren GTÜ Bilgisayar Topluluğunun yapmış olduğu faaliyetlerin kapsamlı incelemesini içerir. GTÜ Bilgisayar Topluluğu Tanıtım Dökümanı

Detaylı

S P O N S ORLU K DOSYASI TRABZON

S P O N S ORLU K DOSYASI TRABZON S P O N S ORLU K DOSYASI 17 19 20 21 M AY I S TRABZON Kodla17 Takvimi Etkinlik Tarihleri ve Saati Karadeniz Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Osman Turan Kongre Merkezi 19 20 21 MAYIS 2017 10:00 18:00 2017

Detaylı

I. Türkİye. Mühendİslİk. Karİyer Fuarı. TÜMKAF n 5-6 EKİM 2015 n İTÜ Merkez Spor Salonu. www.kyyd.org.tr. Resmi Sponsor

I. Türkİye. Mühendİslİk. Karİyer Fuarı. TÜMKAF n 5-6 EKİM 2015 n İTÜ Merkez Spor Salonu. www.kyyd.org.tr. Resmi Sponsor I. Türkİye Mühendİslİk Karİyer Fuarı TÜMKAF n 5-6 EKİM 2015 n İTÜ Merkez Spor Salonu www.kyyd.org.tr Resmi Sponsor Resmi Sponsor Medya Takip Sponsoru 2 Yetenek Burada Sİz Neredesİnİz? TÜMKAF, mühendislik

Detaylı

Vizyonumuz Misyonumuz

Vizyonumuz Misyonumuz SPONSORLUK DOSYASI Biz Kimiz? Marketing Anadolu, pazarlama alanında gelişen olayları yakından takip ederek Anadolu Üniversitesi öğrencilerine bu konuda bilgi ve destek sağlamak amacıyla 2 Mayıs 2000 tarihinde

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ 23-24 Aralık 2014. w w w.sektorgunleri. c o m

MARMARA ÜNİVERSİTESİ BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ 23-24 Aralık 2014. w w w.sektorgunleri. c o m MARMARA ÜNİVERSİTESİ BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ 23-24 Aralık 2014 M.Ü. İşletme Kulübü 2014 yılında isim değiştirerek Marmara Üniversitesi Yaratıcı İşletmeciler Kulübü adını almıştır. M.Ü. İşletme Kulübü, 2002

Detaylı

EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU

EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU 2016 Kimdir? Türkiye'nin ilk ve tek KPI odaklı Satış, Pazarlama, Yönetim ve Liderlik, İş Dünyasında Hukuk, Koçluk ve Kişisel Gelişim Eğitimleri noktasında, sınıf içi ve online

Detaylı

ETTOM BÜLTEN TEZ NASIL YAZILIR? EĞİTİMİ

ETTOM BÜLTEN TEZ NASIL YAZILIR? EĞİTİMİ M A R K A D E M İ B U L U Ş M A L A R I ETTOM İletişim Bilgileri ESOGÜ Meşelik Yerleşkesi 26040 Eskişehir ettom@ogu.edu.tr www.eskisehirttp.com 0 222 229 39 54 10 Ocak 2018 tarihinde Eskişehir Osmangazi

Detaylı

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding Burcu Geriş 1999 da Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. London Business School ve Columbia Business School dan MBA derecesi

Detaylı

15 Nisan 2013 Tarihli Atölye Çalışması Sonuçları

15 Nisan 2013 Tarihli Atölye Çalışması Sonuçları İTÜ II. ULUSAL KARİYER ÇALIŞTAYI 15 Nisan 2013 Tarihli Atölye Çalışması Sonuçları Yakın Dönem Projelerimiz İTÜ I. ULUSAL KARİYER ÇALIŞTAYI 15 Nisan 2013 11 üniversite 13 uzman 4 farklı çalışma konusu İTÜ

Detaylı

GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ

GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ Doğuş markası, eğitime adanmış yarım asra yaklaşan bir anlam ifade etmektedir. Doğuş Üniversitesi eğitimde ilklerin sahibi, yeniliklerin öncüsü olarak, geçmişinden

Detaylı

TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015. Sponsorluk Dosyası

TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015. Sponsorluk Dosyası TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015 Sponsorluk Dosyası Amaç ve Hedeflerimiz Vizyonumuz Türkiye de yatırımcı ilişkileri ile ilişkili farklı hedef kitleleri kurumsal ve bireysel platformda bir araya

Detaylı

SPONSORLUK BİLGİ DOSYASI

SPONSORLUK BİLGİ DOSYASI SPONSORLUK BİLGİ DOSYASI 31 Mayıs 2019 MSGSÜ Sedad Hakkı Eldem Oditoryumu Avrasya BIM Forumu, ülkemizde ve dünyada hızla yaygınlaşmakta olan BIM-Yapı Bilgi Modellemesi yaklaşımlarını farklı yönleri ile

Detaylı

Marmara Üniversitesi & Business Management Institute Geleceğin Lider CMO ları / Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı

Marmara Üniversitesi & Business Management Institute Geleceğin Lider CMO ları / Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı Marmara Üniversitesi & Business Management Institute Geleceğin Lider CMO ları / Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı Tarih: 27 Ekim - 25 Kasım 2018 Yer: Balmumcu - Point Hotel Süre: 5 Haftasonu

Detaylı

ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA

ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA MART EĞİTİMLERİ ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA EĞİTİM PROGRAMLARI Geçmişten geleceğe köprü... MART/ 2010 10 MARTT

Detaylı

BİLGİ İşletme 2013-2014

BİLGİ İşletme 2013-2014 BİLGİ İşletme 2013-2014 Sosyal Medya Uzmanı Yeni işletme dünyasından birkaç örnek Etik Ticaret Yöneticisi Yeşil Pazarlama Danışmanı Sürdürülebilir Proje Uzmanı Veri bilimcisi Uluslararası Raporlama Uzmanı

Detaylı

Genç MÜSİAD, Geleceğin işadamlarını yöneticilerini yetiştirmek, Genç MÜSİAD Adil Dünya Girişimi

Genç MÜSİAD, Geleceğin işadamlarını yöneticilerini yetiştirmek, Genç MÜSİAD Adil Dünya Girişimi Genç MÜSİAD, Geleceğin işadamlarını ve MÜSİAD yöneticilerini yetiştirmek, onları hayata hazırlamak, sahip olduğu değerleri ve tecrübelerini gençlerle paylaşmak maksadıyla MÜSİAD Yönetim Kurulu tarafından

Detaylı

İAFİP İSTANBUL ATATÜRK FEN İŞ PLATFORMU İAFEST 14 SPONSORLUK DOSYASI

İAFİP İSTANBUL ATATÜRK FEN İŞ PLATFORMU İAFEST 14 SPONSORLUK DOSYASI İAFİP İSTANBUL ATATÜRK FEN İŞ PLATFORMU İAFEST 14 SPONSORLUK DOSYASI 1 Birlikte Daha Güçlüyüz! İAFL ortak paydasında bir araya gelerek dayanışma ve yardımlaşma kültürümüzü geliştirmek önceliğimizdir. İş

Detaylı

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr 2015 Sosyal Medya Kulübü SMÖ 2015 Takvim Dijital Dünya da Biz Benzer Etkinlikler Sponsorluk Türleri Ana Sponsorluk Platin Sponsorluk Gold Sponsor Silver Sponsorluk Kategori Sponsorlukları Diğer Sponsorluklar

Detaylı

farklı tasarlanan modern çizgisi ile etkinliğin yeterli ilgi ve katılımı sağlaması hedeflenmektedir.

farklı tasarlanan modern çizgisi ile etkinliğin yeterli ilgi ve katılımı sağlaması hedeflenmektedir. Değerli İş Ortağımız, İMSAD tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek 3. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 11, düzenlenmeye başladığı 2009 yılından buyana inşaat endüstrisinin gündemini değiştiriyor İMSAD

Detaylı

Global Compact Türkiye Üye Etkileşim Toplantısı. 25 Ekim yıl

Global Compact Türkiye Üye Etkileşim Toplantısı. 25 Ekim yıl Global Compact Türkiye 2002-2017 Üye Etkileşim Toplantısı 25 Ekim 2017 Rakamlarla Global Compact Türkiye* 151 Şirket 62 STK 22 İş Dünyası Derneği 10 Üniversite 6 Diğer Dünyada 15. Avrupa da 6. Ağ *Ekim

Detaylı

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İstanbul Teknik Üniversitesi'nin tarihi, Osmanlı İmparatorluğu'na Sultan III. Mustafa nın saltanat yıllarına kadar uzanmaktadır. Osmanlı Devleti'nde ilk kez Batılı anlamda

Detaylı

6. ULUSAL BİYOMÜHENDİSLİK ÖĞRENCİ KONGRESİ

6. ULUSAL BİYOMÜHENDİSLİK ÖĞRENCİ KONGRESİ 6. ULUSAL BİYOMÜHENDİSLİK ÖĞRENCİ KONGRESİ DÜZENLEYENLER: YTÜ Biyomühendislik Bölümü YTÜ IEEE EMBS Bu Belge Yıldız Teknik Üniversitesi Biyomühendislik Bölümü ve IEEE YTÜ Öğrenci Kulübü Tarafından 2017-2018

Detaylı

AKILLI, SÜRDÜRÜLEBİLİR VE KAPSAYICI ÇÖZÜMLER

AKILLI, SÜRDÜRÜLEBİLİR VE KAPSAYICI ÇÖZÜMLER İŞLETME 2023 AKILLI, SÜRDÜRÜLEBİLİR VE KAPSAYICI ÇÖZÜMLER KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK PAZARYERİ 10 ARALIK 2O14 KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL KSS Pazaryeri Akıllı, Sürdürülebilir ve Kapsayıcı Çözümlerin

Detaylı

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI 2014 DEPREM ZİRVESİ TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI www.turkiyedepremvakfi.org.tr tdv@turkiyedepremvakfi.org.tr twitter: twitter.com/tdvakfi facebook: facebook.com/turkiyedepremvakfi

Detaylı

Bir Gün CEO Program Elçi Ağı ODGERS BERNDTSON

Bir Gün CEO Program Elçi Ağı ODGERS BERNDTSON Bir Gün CEO Program Elçi Ağı ODGERS BERNDTSON Bir Gün CEO Programı nedir? Dünyada sadece Odgers Berndtson Global tarafından gerçekleştirilen Bir Gün CEO (CEO 1 x Day) programının dünyada 12. Yılı ve Türkiye

Detaylı

KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK VE SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA HEDEFLERİ SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA AKADEMİ ÖDÜLLERİ 30 KASIM 2O17 İSTANBUL

KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK VE SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA HEDEFLERİ SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA AKADEMİ ÖDÜLLERİ 30 KASIM 2O17 İSTANBUL 9. KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK PAZARYERİ KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK VE SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA HEDEFLERİ SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA AKADEMİ ÖDÜLLERİ 30 KASIM 2O17 İSTANBUL Gelecek on yılda dünyayı bekleyen

Detaylı

Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri. Yerel İşletmeler

Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri. Yerel İşletmeler Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri Yerel İşletmeler Marketing Anadolu Platformu, üretici Anadolu sanayicisine satışı artırıcı bir fonksiyon olarak pazarlama ve bileşenleri konusunda yön göstermek amacıyla

Detaylı

4.ULUSLARARASI İTİBAR YÖNETİMİ KONFERANSI

4.ULUSLARARASI İTİBAR YÖNETİMİ KONFERANSI 4.ULUSLARARASI İTİBAR YÖNETİMİ KONFERANSI 26-27 Kasım 2015, İSTANBUL SPONSORLUK DOSYASI 1 İtibar Yönetimi Enstitüsü ve Kadir Has Üniversitesi işbirliğiyle 26-27 Kasım 2015 tarihlerinde İstanbul da 4. Uluslararası

Detaylı

ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu

ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu ACM (Association for Computing Machinery) 100.000 i aşkın üyesiyle alanında dünyanın en büyüğü olma özelliğine sahip, eğitsel ve bilimsel bir bilişim topluluğudur. 1947

Detaylı

ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ MERKEZLERİ PLATFORMU

ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ MERKEZLERİ PLATFORMU 1 ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ MERKEZLERİ PLATFORMU ÜSİMP ÜSİMP (Üniversite-Sanayi İşbirliği Merkezleri Platformu), üniversitelerde üretilen yeni teknolojilerin topluma aktarılmasını teşvik etmek ve sanayi

Detaylı

MAT-FEN EĞİTİM KURUMLARI YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ

MAT-FEN EĞİTİM KURUMLARI YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ 2007-2008-2009 YILI ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ'Nİ KAZANANLAR 30 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ 155 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK

Detaylı

Bölüm Profili. Gediz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü nde ;

Bölüm Profili. Gediz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü nde ; Bölüm Profili Gediz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü nde ; Lisans Programlarında hazırlık sınıfı dahil 281 öğrenci, Yüksek lisans programlarında 75 i tezli (69 u Türkçe

Detaylı

T.C. GEBZE KAYMAKAMLIĞI Gebze Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2010 Mezunlarımız ve Üniversite Yerleşme Bilgileri

T.C. GEBZE KAYMAKAMLIĞI Gebze Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2010 Mezunlarımız ve Üniversite Yerleşme Bilgileri 1 ÖĞRENCİ ÖĞRENCİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ İSTANBUL TIP 2 ÖĞRENCİ ÖĞRENCİ MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) TIP FAKÜLTESİ 3 ÖĞRENCİ ÖĞRENCİ ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA) TIP FAKÜLTESİ 4

Detaylı

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği), Türkiye'de çağdaş insan kaynakları yönetimi anlayışlarının yaygınlaştırılmasına ve gelişimine liderlik eden, bu konuda ülkemizin

Detaylı

26 EKIM TANITIM VE SPONSORLUK DOSYASI ENERJİ ALANINDA UZMAN FİRMALAR VE KONUŞMACI LAR SEKTÖRÜN KALBİ YTU DE ATACAK İKLİMLENDİRME (HVAC)

26 EKIM TANITIM VE SPONSORLUK DOSYASI ENERJİ ALANINDA UZMAN FİRMALAR VE KONUŞMACI LAR SEKTÖRÜN KALBİ YTU DE ATACAK İKLİMLENDİRME (HVAC) ENERJİ İKLİMLENDİRME (HVAC) ALANINDA UZMAN FİRMALAR VE KONUŞMACI LAR 26 EKIM TANITIM VE SPONSORLUK DOSYASI Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryum Sergi Salonu / Beşiktaş SEKTÖRÜN KALBİ YTU DE ATACAK SİZİDE

Detaylı

INNOGATE NEDİR? Uluslararası bağlantılara erişim, İş modeli ve strateji geliştirme fırsatları

INNOGATE NEDİR? Uluslararası bağlantılara erişim, İş modeli ve strateji geliştirme fırsatları INNOGATE NEDİR? Uluslararası bağlantılara erişim, Global pazarlara açılma, İş modeli ve strateji geliştirme fırsatları Innogate; eğitim, mentorluk, danışmanlık ve doğru kişi / kurumlara erişim desteklerini

Detaylı

8 ARALIK 2014 INTERCONTINENTAL İSTANBUL TÜRKİYE KUAFÖRLÜK KONGRESİ

8 ARALIK 2014 INTERCONTINENTAL İSTANBUL TÜRKİYE KUAFÖRLÜK KONGRESİ 8 ARALIK 2014 INTERCONTINENTAL İSTANBUL TÜRKİYE KUAFÖRLÜK KONGRESİ TÜRKİYE KUAFÖRLÜK KONGRESİ Türkiye nin kuaförlük sektöründeki ilk ve tek uluslararası Master Class eğitim platformu Academy Türkiye, Türkiye

Detaylı

Eylül Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş.

Eylül Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Eylül 2014 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın Eylül 2014 Dönemi Değerlendirmeleri

Detaylı

S PONS ORL U K D OS YAS I TR AB ZO N.

S PONS ORL U K D OS YAS I TR AB ZO N. S PONS ORL U K D OS YAS I 18 21-22 - 23 NiSAN TR AB ZO N www.kodla.co Kodla18 Takvimi Karadeniz Teknik Üniversitesi Etkinlik Tarihleri ve Saati Prof. Dr. Osman Turan Kongre Merkezi NiSAN 2018 contact@kodla.co

Detaylı

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Çift Anadal/Yandal Verilen Bölüm ÇİFT ANADAL/YANDAL BAŞVURUSU YAPABİLECEK BÖLÜM Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Elektrik ve Elektronik Mühendisliği İnşaat Mühendisliği Mimarlık Bilgisayar

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

www.novusens.com 2012, Novusens

www.novusens.com 2012, Novusens www.novusens.com İNOVASYON VE GİRİŞİMCİLİK ENSTİTÜSÜ Vizyon... Ulusal ve uluslararası paydaşları ile sürdürülebilir büyüme ve rekabeti amaçlayan, ekonomiye ve toplumsal kalkınmaya katma değer yaratacak

Detaylı

GENÇ LİDERLER ZİRVESİ TANITIM DOSYASI

GENÇ LİDERLER ZİRVESİ TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI www.gencliderlerzirvesi.org 700 600 500 400 300 200 100 0 A B C D E F 0 17 ARALIK 2018 700 600 500 400 300 200 100 A B C D E F GLZ 2018 İZMİR NEDİR? Küreselleşen dünyada bilgi ve insan

Detaylı

Afrika Sanayici ve İşadamları Derneği «Türk Özel Sektörünün Afrika ya Açılan Kapısı»

Afrika Sanayici ve İşadamları Derneği «Türk Özel Sektörünün Afrika ya Açılan Kapısı» Afrika Sanayici ve İşadamları Derneği «Türk Özel Sektörünün Afrika ya Açılan Kapısı» AFRİKA 5 BÖLGE - Kuzey Afrika - Batı Afrika - Orta Afrika - Doğu Afrika - Güney Afrika Vizyonumuz Küreselleşen dünyada

Detaylı

Sabancı Üniversitesi

Sabancı Üniversitesi Sabancı Üniversitesi 1996 yılında kurulan Sabancı Üniversitesi araştırmaya ve bireye odaklanan disiplinler arası eğitimi, özgür akademik seçim ve performans ortamı ve tüm dünyada etkili öğretim kadrosu

Detaylı

Bu prosedürün amacı, bölüm içinde yürütülen eğitim ve öğretim faaliyetlerinin gerçekleştirilmesinde sorumluluk ve esasları belirlemektir.

Bu prosedürün amacı, bölüm içinde yürütülen eğitim ve öğretim faaliyetlerinin gerçekleştirilmesinde sorumluluk ve esasları belirlemektir. SAYFA NO : 1/7 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı, bölüm içinde yürütülen eğitim ve öğretim faaliyetlerinin gerçekleştirilmesinde sorumluluk ve esasları belirlemektir. 2.UYGULAMA ALANI Bölüm Başkanı, Dekanlık

Detaylı

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler Şirket Tanıtım Sunumu İÇERİK 1. Hakkımızda 2. Vizyon, Misyon ve Değerlerimiz 3. Müşteri Değer Önerimiz 4. Hizmetlerimiz 5. Çalışan Deneyimi 6. Ekibimiz 1. Hakkımızda A.Ş. olarak, gelişimi önemseyen kurumlara,

Detaylı

3.ULUSLARARASI İTİBAR YÖNETİMİ KONFERANSI

3.ULUSLARARASI İTİBAR YÖNETİMİ KONFERANSI 3.ULUSLARARASI İTİBAR YÖNETİMİ KONFERANSI 13-14 Kasım 2014, İSTANBUL SPONSORLUK DOSYASI 1 Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, İtibar Yönetimi Enstitüsü ve Kadir Has Üniversitesi işbirliğiyle

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için VIII. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın!

Detaylı

Zirve Takvimi

Zirve Takvimi 2016-2017 Zirve Takvimi İK profesyonellerinin buluşma noktası... 2016-2017 Zirve Takvimi 13. Seçme Yerleştirme & Yetenek Yönetimi Zirvesi 5-6 Ekim 2016, İstanbul Marriott Hotel Asia Performans, Ücret ve

Detaylı

NETAŞ - BAU TECHNO ACADEMY YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMI

NETAŞ - BAU TECHNO ACADEMY YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMI II. AR-GE MERKEZLERİ İYİ UYGULAMA ÖRNEKLERİ ZİRVESİ KAMU- ÜNİVERSİTE- SANAYİ İŞBİRLİĞİ NETAŞ - BAU TECHNO ACADEMY YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMI NETAŞ TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. SUNUM PLANI 1. UYGULAMANIN

Detaylı

KARİYER PANAYIRI İSTANBUL DAN ANADOLU YA

KARİYER PANAYIRI İSTANBUL DAN ANADOLU YA s KARİYER PANAYIRI Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) olarak, 2006 yılından itibaren; sektörlerin önde gelen firmalarıyla üniversite öğrencilerini, yeni mezunları ve kişisel kariyerine yön vermek

Detaylı

2011-ÖSYS YERLEŞTİRME PUANI EN YÜKSEK 100 ADAYIN YERLEŞTİRİLDİKLERİ YÜKSEKÖĞRETİM ROGRAMLARI

2011-ÖSYS YERLEŞTİRME PUANI EN YÜKSEK 100 ADAYIN YERLEŞTİRİLDİKLERİ YÜKSEKÖĞRETİM ROGRAMLARI 2011-ÖSYS YERLEŞTİRME PUANI EN YÜKSEK 100 ADAYIN YERLEŞTİRİLDİKLERİ YÜKSEKÖĞRETİM ROGRAMLARI 2011-ÖSYS sonuçlarına göre yerleştirme puanı en yüksek 100 adayın, puan türlerine göre yerleştirildikleri yükseköğretim

Detaylı

Yeni Öğrenme Evleri açmaya davet ediyoruz

Yeni Öğrenme Evleri açmaya davet ediyoruz Yeni Öğrenme Evleri açmaya davet ediyoruz Halen Ankara ve İzmir deki ÖğrEv lere ilave olarak İstanbul dahil 15 ilde daha Öğrenme Evi açmayı hedefledik. Desteklerinizi bekliyoruz Öğrenme Evi -kısaca ÖğrEv

Detaylı

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YATIRIM KULÜBÜ INVESTMENT GAMES FOREX YARIŞMASI SPONSORLUK DOSYASI. İşletme Fakültesi 80680 Maçka / İ STANBUL

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YATIRIM KULÜBÜ INVESTMENT GAMES FOREX YARIŞMASI SPONSORLUK DOSYASI. İşletme Fakültesi 80680 Maçka / İ STANBUL INVESTMENT GAMES FOREX YARIŞMASI SPONSORLUK DOSYASI İÇİNDEKİLER: 1. Yatırım Kulübü 2. Forex Yarışması 2.1 Forex Yarışması Nedir? 2.2 Forex Yarışması nın Amacı ve Hedef Kitlesi 2.3 Forex Yarışması Zaman

Detaylı

İÇİNDEKİLER. AtakanSeniz. Türk medyasını Üniversite Medya Birliği şekillendirecek. HAKKIMIZDA YÖNETİM KURULU EKİPLERİMİZ

İÇİNDEKİLER. AtakanSeniz. Türk medyasını Üniversite Medya Birliği şekillendirecek. HAKKIMIZDA YÖNETİM KURULU EKİPLERİMİZ 03 04 06 08 09 10 12 13 HAKKIMIZDA YÖNETİM KURULU EKİPLERİMİZ DESTEKÇİLERİMİZ ve İŞ ORTAKLARIMIZ İSTATİSTİKLERİMİZ NERELERDEYİZ? ETKİNLİKLERİMİZDEN BASINDA BİZ İÇİNDEKİLER Türk medyasını Üniversite Medya

Detaylı

Fikirden Girişime EN HIZLI YOL

Fikirden Girişime EN HIZLI YOL Fikirden Girişime EN HIZLI YOL Mayıs 2011 de, girişimcilerin toplumun ekonomik ve refah gelişiminin sürdürülebilir olmasındaki en önemli oyuncular olduğu inancıyla hayata geçirdiğimiz Girişim Fabrikası

Detaylı

Başarı Öyküleri: Üniversitelerin Sahip ve/veya Ortak Oldukları Teknoloji Yatırım Fonları SPONSORLUK DOSYASI. İş Birliğiyle

Başarı Öyküleri: Üniversitelerin Sahip ve/veya Ortak Oldukları Teknoloji Yatırım Fonları SPONSORLUK DOSYASI. İş Birliğiyle 4-5 Ekim 2018 Albert Long Hall Boğaziçi Üniversitesi, İstanbul Vlll. Uluslararası Üniversitelerde Fikri Mülkiyet Hakları Yönetimi Konferansı Başarı Öyküleri: Üniversitelerin Sahip ve/veya Ortak Oldukları

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ İSTATİSTİK BÖLÜMÜ. Telefon: M.Bahar BAŞKIR

BARTIN ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ İSTATİSTİK BÖLÜMÜ.   Telefon: M.Bahar BAŞKIR http://fen.bartin.edu.tr Telefon:0 378 501 10 00 M.Bahar BAŞKIR GENEL BİLGİLER: Eğitim Dili : Türkçe Eğitim Süresi : 4 Yıl 2013 yılı: 3 adet Öğretim üyesi 2016-2017 Eğitim-Öğretim faaliyeti başladı. Mezuniyet

Detaylı

Ar-Ge Merkezleri İletişim ve İşbirliği Platformu Nisan 2017/Mart 2018 Faaliyet Raporu

Ar-Ge Merkezleri İletişim ve İşbirliği Platformu Nisan 2017/Mart 2018 Faaliyet Raporu Ar-Ge Merkezleri İletişim ve İşbirliği Platformu Nisan 2017/Mart Faaliyet Raporu 1. Giriş 24 Mart 2017 tarihli son genel kuruldan bu yana ARGEMİP faaliyetleri Yürütme Kurulumuz tarafından bütçe sınırları

Detaylı

IEEE MCBÜ Öğrenci Topluluğu

IEEE MCBÜ Öğrenci Topluluğu IEEE MCBÜ Öğrenci Topluluğu 1 IEEE Hakkında IEEE açılımı Institute for Engineers and Everyone Else dır. IEEE, elektrik, elektronik, bilgisayar, otomasyon, telekomünasyon ve diğer birçok alanda, mühendislik

Detaylı

Doğal Kaynakların Yönetiminde YAEM. www.yaem2015.org

Doğal Kaynakların Yönetiminde YAEM. www.yaem2015.org ve Doğal Kaynakların Yönetiminde YAEM www.yaem2015.org Değerli Sektör Temsilcisi, Yöneylem Araştırması ve Endüstri Mühendisliği (YAEM) sosyo-teknik sistemlerin planlanması, tasarımı, iyileştirilmesi ve

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /10/2017 Konu : TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /10/2017 Konu : TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 26/10/2017-9213 *BE6P66AN* T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sayı : 30694532-821.05-E.9213 26/10/2017 Konu : TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA İlgi

Detaylı

KOÇLUK NEDİR? İNCİ TOKATLIOĞLU Profesyonel Koç-Uzman Eğitimci

KOÇLUK NEDİR? İNCİ TOKATLIOĞLU Profesyonel Koç-Uzman Eğitimci KOÇLUK NEDİR? İNCİ TOKATLIOĞLU Profesyonel Koç-Uzman Eğitimci Neden Koçluk? İnsanların günlük koşuşturma içinde hayatlarının bazı yönlerinde dengenin kaçtığını fark edemez. (iş, aile, dostlar ve kendimiz

Detaylı

Stajyer Eğitim Programı (SEP)

Stajyer Eğitim Programı (SEP) Stajyer Eğitim Programı (SEP) Güzin Ceyhan içindekiler İstanbul Enstitüsü Hakkında Stajyer Eğitim Programı (SEP) Vizyon ve Misyon Beklentilerimiz Programın Akışı Programın Özellikleri Başvuru Seminerler

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ REHBERLİK VE KARİYER MERKEZİ (ÖRKAM) YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ REHBERLİK VE KARİYER MERKEZİ (ÖRKAM) YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ REHBERLİK VE KARİYER MERKEZİ (ÖRKAM) YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı, Yıldız Teknik Üniversitesi Sağlık, Kültür

Detaylı

ERASMUS+ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞANLARI GÖREV TANIMLARI

ERASMUS+ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞANLARI GÖREV TANIMLARI ERASMUS+ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞANLARI GÖREV TANIMLARI Erasmus Kurum Koordinatörü Üniversite ile Ulusal Ajans arasındaki iletişimin ve koordinasyonun sağlanması İkili Anlaşmalar: AB Programları çerçevesinde

Detaylı

2006 yılında ilk kez İstanbul da gerçekleştirdiğimiz Kariyer Panayırı nı, 2010 yılında Anadolu ya taşıdık.

2006 yılında ilk kez İstanbul da gerçekleştirdiğimiz Kariyer Panayırı nı, 2010 yılında Anadolu ya taşıdık. 2006 yılında ilk kez İstanbul da gerçekleştirdiğimiz Kariyer Panayırı nı, 2010 yılında Anadolu ya taşıdık. 9 yılda 25 ilde 3.000 den fazla öğrenciye dokunduk, kişisel kariyer planlamalarında yeni ufuklar

Detaylı

lp 2017 SPONSORLUK DOSYASI VII.Uluslararası Üniversitelerde Fikri Mülkiyet Hakları Yönetimi Konferansı Ekim 2017 İş Birliğiyle

lp 2017 SPONSORLUK DOSYASI VII.Uluslararası Üniversitelerde Fikri Mülkiyet Hakları Yönetimi Konferansı Ekim 2017 İş Birliğiyle lp 2017 VII.Uluslararası Üniversitelerde Fikri Mülkiyet Hakları Yönetimi Konferansı Başarı Öyküleri : Laboratuvardan Pazara 12-13 Ekim 2017 SPONSORLUK DOSYASI İş Birliğiyle www.ipconference.boun.edu.tr

Detaylı

Teknolojide Yeni Trendler

Teknolojide Yeni Trendler 10. İSTANBUL BİLİŞİM KONGRESİ Teknolojide Yeni Trendler SPONSORLUK DOSYASI 10. İSTANBUL BİLİŞİM KONGRESİ Teknolojide Yeni Trendler 21 Aralık 2016 Bu sene 10. su düzenlenen İstanbul Bilişim Kongresi" ile

Detaylı

2017 Yılı GençKal Proje Raporu

2017 Yılı GençKal Proje Raporu 2017 Yılı GençKal Proje Raporu GençKal (GençKalderliler), KalDer'in 2016 yılında gençlere ve geleceklerine yatırım yapmak amacıyla, mükemmellik kültürünü benimsemiş, değişim ve gelişime açık, disiplin

Detaylı

Özyeğin Üniversitesi. Teknoloji Transfer Ofisi

Özyeğin Üniversitesi. Teknoloji Transfer Ofisi Özyeğin Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Özyeğin Üniversitesi Kuruluş : 18 Mayıs 2007 Açılış : 15 Eylül 2008 Kampüs : Çekmeköy, Türkiye nin ilk LEED Sertifikası alan kampüsü 220 bin m2 alana kurulu

Detaylı

2018 DÖNEMİ PAYDAŞ GÜNÜ KILAVUZU

2018 DÖNEMİ PAYDAŞ GÜNÜ KILAVUZU 2018 DÖNEMİ PAYDAŞ GÜNÜ KILAVUZU İÇİNDEKİLER BGİV TANITIM FİLMİ BÖLÜM 1 İletişim Stratejisi & Sosyal Medya Paylaşımları BÖLÜM 2 TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! Hakkında BÖLÜM 3 Ödüller & Fırsatlar Tanıtım

Detaylı

Gelişen Teknoloji Günleri 2012 [GETEK 12] 11-12-13 Aralık 2012

Gelişen Teknoloji Günleri 2012 [GETEK 12] 11-12-13 Aralık 2012 Gelişen Teknoloji Günleri 2012 [GETEK 12] 11-12-13 Aralık 2012 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLU Bu yıl 4. sünü düzenleyeceğimiz GETEK te sizleri de aramızda görmekten onur ve mutluluk duyarız. Elektrik

Detaylı

2015 SAYISI BKS İLERLEME RAPORU AĞUSTOS. Eylül 15

2015 SAYISI BKS İLERLEME RAPORU AĞUSTOS. Eylül 15 BKS İLERLEME RAPORU AĞUSTOS Eylül 15 2015 SAYISI Şubat 2013 tarihinde Müsteşarlığımız tarafından faaliyete alınan Bireysel Katılım Sermayesi Sistemine ilişkin aylık gelişmelerinin kamuoyuyla paylaşılması

Detaylı

MATFEN EĞİTİM KURUMLARI 2010 LYS SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ

MATFEN EĞİTİM KURUMLARI 2010 LYS SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ 2010 YILI ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ'Nİ KAZANANLAR 1 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ 9 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

Öğrenci Kulüpleri Zirvesi

Öğrenci Kulüpleri Zirvesi Öğrenci Kulüpleri Zirvesi Academy Hakkında Academy, 1996 yılında İstanbul da kurulan, kurumlara ve bireylere eğitim, danışmanlık hizmetleri veren bir kurumdur. 2008 yılında, üniversite öğrencilerinden

Detaylı

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ!

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 SAYI:1 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen MISAD Genel Kurul Toplantısı sektör aktörlerini bir araya getirdi... TEŞEKKÜRLER MİSAD Yönetim Kurulu

Detaylı

VİZYONUMUZ Bilim, teknoloji ve sana8a uzmanlığı ve yara?cılığı ile uluslararası, lider bir üniversite olmak. MİSYONUMUZ İstanbul Teknik Üniversitesi

VİZYONUMUZ Bilim, teknoloji ve sana8a uzmanlığı ve yara?cılığı ile uluslararası, lider bir üniversite olmak. MİSYONUMUZ İstanbul Teknik Üniversitesi VİZYONUMUZ Bilim, teknoloji ve sana8a uzmanlığı ve yara?cılığı ile uluslararası, lider bir üniversite olmak. MİSYONUMUZ İstanbul Teknik Üniversitesi nin varlık nedeni; bilim, teknoloji ve sana8a bilginin

Detaylı

- İş dünyası ve akademik dünyayı çevreleyen oluşumlarımız ile 600 ün üzerinde Profesyonel Konuşmacı ve Akademisyen ile işbirliği içindeyiz.

- İş dünyası ve akademik dünyayı çevreleyen oluşumlarımız ile 600 ün üzerinde Profesyonel Konuşmacı ve Akademisyen ile işbirliği içindeyiz. Hakkımızda BMI Conferences, 2004 yılından bu yana eğitim danışmanlık sektörünün vizyoner markası olan Business Management Institute organizasyonudur. Ulusal ve uluslararası uzmanların katılımıyla gerçekleştirdiği

Detaylı

CAĞALOĞLU ANADOLU LİSESİ 2014 ÖSYS ANALİZİ TÜRKİYE GENELİNDE LYS YE GİREN ADAY İSTATİSTİĞİ

CAĞALOĞLU ANADOLU LİSESİ 2014 ÖSYS ANALİZİ TÜRKİYE GENELİNDE LYS YE GİREN ADAY İSTATİSTİĞİ CAĞALOĞLU ANADOLU LİSESİ ÖSYS ANALİZİ ÖSYS YE BAŞVURAN ADAY SAYISI 160 LYS PUANI HESAPLANAN ÖĞRENCİ SAYISI 160 YERLEŞEN ÖĞRENCİ SAYISI 152 YERLEŞEMEYEN ÖĞRENCİ SAYISI 8 YERLEŞME ORANI %95 TÜRKİYE GENELİNDE

Detaylı