Teknik Servis Bakım Anlaşması

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Teknik Servis Bakım Anlaşması"

Transkript

1 Teknik Servis Bakım Anlaşması Teknik servis bakım anlaşması, taraflar arasında teknik donanım ve yakın destek hizmetlerini içermektedir. Sahip olduğunuz bilgisayar sistemleri ve çevre birimlerinin, Seganet Bilgisayar Sistemleri tarafından, 1 (Bir) yıl süre ile bakımının yapılmasını ve arızalanması durumunda yerinde müdahale edilerek servis verilmesi taahhüdü içermektedir. Bu anlaşma ile, aşağıda belirtilen koşulları kabul etmiş sayılır. 1. Taraflar...bu sözleşmede "Müşteri" olarak anılacaktır, Seganet Bilgisayar Sistemleri ve Danışmanlık Ticaret Ltd.Şti. Perpa Ticaret Merkezi A Blok Kat:13 No: 2008 Şişli / İstanbul, Bu sözleşmede Seganet Bilgisayar olarak anılacaktır. 2. Kapsama Giren Ürünler Bu sözleşmede "Sistem" olarak geçen ürünler, masaüstü ve taşınabilir bilgisayarlar, sunucular, iş istasyonları ve çevre birimleri olup listesi ve kurulum adresleri belirtilmiştir. 3. Yedek Parçalar Servis esnasında kullanılan yedek parçaların bedelleri müşteri tarafından karşılanacaktır. Müşteri isterse yedek parça stoku tutabilir. Müşteri stok tutması durumunda yedek parçalar bu stoktan kullanılacaktır, değişmesi gereken ve müşteride bulunmayan yedek parçaları, Seganet Bilgisayar temin edecek ve bedelini müşteriye fatura edecektir. Değişen yedek parçalar üretici firmanın verdiği garanti süreleri ile sınırlıdır. Tüm parçaların fiyat listesi Amerikan Doları bazındadır ve Fatura tarihindeki Serbest Piyasa Döviz Satış kurundan tanzim edilir. 4. Servis İçeriği Standart Paket: Ay içerisinde sınırsız müdahale ve sorun giderme amaçlı servisten oluşur. Normal mesai saatleri ve iş günleri içerisinde servis verilir. Yine aynı süreler içerisinde sınırsız çağrı merkezinden yararlanma hizmeti vardır. Bakım ve Servis Anlaşması kapsamında aşağıdaki prosedürleri takip ettiğinizde, bir yetkili teknisyen 24 saat içerisinde hizmet vermek üzere adresinize yönlendirilecektir. Yukarıda belirtilen hizmetler dışındakiler özel anlaşma kapsamında taraflar arasında belirlenecektir. Destek Servisi Sınırları: Bu sözleşme aşağıdaki koşullarda geçerlidir: Yakın destek hizmetleri, müşteri istekleri dışında, müşterinin yerinde yapılır. Sözleşme süresi 1 (bir) yıldır. Süre bitiminde taraflar birbirlerini yazılı olarak uyarıp anlaşmayı devam ettirebilirler. Anlaşma, sınırsız destek hizmetlerini kapsamakta olup, sözleşme kapsamındaki sistem veya sistemlerde oluşacak hatalara karşı geçerlidir.

2 Hafta içi saat ile saatleri arasında verilir. Diğer zamanlardaki çağrılar ücrete tabii olacaktır. Anlaşma dahilinde, maksimum 24 saat içinde soruna müdahale edilir. Seganet ile bakım anlaşması yapan müşteri, bakım anlaşması süresince kesinlikle SERVİS ÜCRETİ ödemez. (Taşınma ve ilave ekipmanlar hariç) Bakım yada servis esnasında tespit edilen arızalı parçalar, müşteriye bildirilmek suretiyle ÜCRETLİ olarak değiştirilir. (Gerekli ise soğutucu fanlar onay alınmadan değiştirilir) Müşteri, Seganet Bilgisayar ın bilgisi dışında, sistem konfigürasyonunda değişiklik yapamaz ve yaptıramaz. Değişiklik yapıldığı takdirde, doğacak sorunlardan Seganet Bilgisayar sorumlu tutulamaz. Telefon ve uzak bağlantı desteği bu anlaşma dahilindedir. Ek Maddeler: EK-A Sözleşme gereği makinalara her 4 (dört) ayda bir periyodik bakım yapılır. Bu bakımlar makinanın iç temizliğinin yapılması, yazılım updateleri, virüs kontrolü, yazıcılarda mekanik kısımların bakımlarını kapsar. Cihazların dış temizliğinden kullanıcıların kendileri sorumludur. Cihazlar test edilip çalışır durumda müşteriye teslim edilir. Periyodik bakımlar 4 ayda bir randevu alınarak yapılır. (Bu madde sözleşmeye eklenecek ayrıca ücrete tabidir.) EK-B Seganet Bilgisayar ın belirleyeceği günlerde, haftada bir, yarım gün periyodik ziyaret yapılacaktır. (Bu madde sözleşmeye eklenecek ayrıca ücrete tabidir.) Aşağıdaki durumlar sözleşme kapsamına girmez: İşletim sistemi dahil yazılım hataları, sistemin Seganet Bilgisayar Yetkilileri dışında kişilerin müdahalesi sonucu doğacak hatalar ve sistem ayarlarında yapılacak değişiklikler sonucu doğan hatalar bu sözleşme kapsamına girmez. Uygunsuz şebeke voltajı, yanlış kullanım, kaza ve uyumsuz tüketim malzemesi seçiminden dolayı ortaya çıkacak hasarlar bu sözleşme kapsamına girmez. Yıldırım düşmesi, sel, deprem vs gibi doğal afetler sonucu oluşacak hasarlar bu sözleşme kapsamına girmez.

3 Sahip olduğunuz Sistemin yada bileşenlerinin garanti kartında veya kitapçıklarında yazılı garanti dışı durumları içeren maddelerin herhangi birinden dolayı oluşacak durumlarda bu garanti kapsamına girmez. Seganet Bilgisayar dışında temin edilen parçalar ve cihazlar garanti dışı olup, bakım anlaşmasına dahil edilmezler. Bilgisayar ekipmanları dışında olan cihazlar ve kişiye özel çeşitli yazılımlar, anlaşma dahilinde değildir. (Cep telefonları, Palm cihazları; msn, skype gibi chat ve download programaları vb.) Bu ürün ve yazılımlara firmamızca servis hizmeti verilmemektedir. Seganet Bilgisayar; elektrik değişim ve kesintileri, virüs, yetkisiz kişilerin müdahelesi, hatalı kullanım gibi nedenlerden dolayı oluşacak arızalardan kesinlikle sorumlu tutulamaz. Kullanıcı programını korumak ve bilgilerini yedeklemekle yükümlüdür. Bilgi kaybından Seganet Bilgisayar sorumlu değildir. Sorumluluk Sınırı: Seganet in yükümlülüğü arızalı parça ya da sistemi bu sözleşmedeki şartlar çerçevesinde onarmak veya üretici firma tarafından onarımını sağlamaktır. Eğer ürün üretici firma tarafından dahi onarılamıyorsa, yenisinin temini ve maliyetinin karşılanması müşteriye aittir. Hiçbir durumda Seganet direkt veya endirekt doğabilecek iş, kar, bilgi veya diğer muhtemel kayıplardan sorumlu değildir. 5. Müşterinin Yükümlülükleri Servis ve destek hizmeti almak için aşağıdaki prosedüre uyulmalıdır. 1. Servis Sözleşmesini Geçerli Kılma: Seganet, servis sözleşmesi imzalandıktan sonra kesilen aylık fatura bedelini, fatura tarihinden itibaren 15 gün içinde tahsil etmiş olmalıdır. 15 gün içinde ödenmeyen bedeller için aylık % 6 vade farkı tahakkuk ettirilir. 2. Çağrı İçin Hazırlık Yapma: Servisi aradığınızda ilgili Teknisyenin size daha iyi hizmet vermesini sağlamak için aşağıdaki bilgileri hazır ediniz; Sistem seri numarası Model ve model nosu Sistemin bulunduğu adres-lokasyon ve ilgili personel Kullandığınız çevre birimlerinin tip ve versiyonu 3. Destek için arama: Servis desteği için nolu telefonu arayın. Çağrı merkezi tatil günleri hariç pazartesi-cuma günleri arası hizmet vermektedir. 4. Problemi Teknisyene anlatma: Görüştüğünüz teknisyene karşılaştığınız problemi, sistemde gözüken hata mesajını, bu mesajı ne zaman aldığınızı, hata mesajı oluştuğunda ne yapmakta olduğunuzu ve problemi çözmek için yaptıklarınızı anlatınız.

4 5. Teknisyenin Açıklamalarını Takip Etme: İstatistikler problemlerin önemli bir kısmının yakın bir işbirliği ile telefonla çözülebildiğini göstermektedir. Bu nedenle teknisyeni dikkatle dinleyin ve söylediklerini takip edin. 6. Eğer Teknisyen problemin telefonda çözülemeyeceğine karar verir ve adresinize servisin gerekli olduğuna karar verirse aşağıdaki prosedür uygulanır. Sisteminizdeki data kaybından Seganet hiçbir şekilde sorumlu olmadığı gerçeğiyle hareketle sistemin yedeklemesi tarafınızca yapılmalıdır. Adresiniz ve uygun olduğunuz saatler telefondaki teknisyene bildirilmelidir. Arıza ile ilgili verilen takip numarası servis sonlandırılıncaya kadar saklanmalıdır. Randevu saatinde müşteri servis adresinde problemi tanımlayacak, yetkili birini bulundurmak zorundadır. Verilen her hizmet sonrası Seganet uzmanları tarafından bir servis formu doldurulur. Bu form taraflarca imzalanır, formun bir nüshası kullanıcıda kalır. Süre ve yapılan işler bu formlar üzerinden takip edilir. Firma tarafından imzalanan servis formu, yapılan işlemlerin kabul edildiğinin belgesidir. Çağrı sonucunun anlaşma dışı olma durumu: Servis elemanı anlaşma dışı durum tespit ettiğinde tahmini arıza giderme işçilik ve parça bedelini müşteriye açıklar, müşteri bu bedeli ödeyeceğini taahhüt etmesi durumunda servis işlemi devam eder. 7. Servisin müşteri yerinde tamamlanamaması durumunda arızalı parçalar veya sistem sağlamı getirilmek koşulu ile servise alınır. 6. Genel Koşullar 1. Sözleşme Süresi ve Yenileme: Sözleşme süresi sonunda istediğiniz taktirde sözleşmeyi yenileyebilirsiniz. 2. Gizlilik ve Telif Hakları: Telefon, elektronik ortamda ya da başka bir şekilde Seganet'e gönderilen bilgilerin gizli olmadığı, telif hakkı içermediği tarafınızca kabul edilmiş sayılır. 3. İptal : Taraflardan herhangi biri 30 gün önceden diğer tarafa haber vermek koşuluyla sözleşmeyi iptal edilebilir. Müşterinin veya Seganet Bilgisayarın iptal etmesi durumunda kullanılmayan süreye karşılık gelen bedel geri ödenir. 7. Kullanıcı Tarafından Değiştirilebilir Ürünler Eğer telefonla destek veren teknisyen klavye, monitör vs gibi kolaylıkla takılıp çıkartılabilen ve kullanıcı tarafından değiştirilebilir. Bir parçanın arızalı olduğuna karar verilirse, arızalı parça ile değiştirilmek üzere servise alınır. 8. Parçaların Mülkiyeti Üretici garantisi altında olup Seganet Bilgisayar tarafından Garantör firmada değiştirilen ve müşteriye fatura edilmeyen arızalı parçaların mülkiyeti Garantör firmaya aittir, Arızalı olup da Seganet Bilgisayar tarafından temin edilen ve sağlamının parça bedeli müşteriye fatura edilen parçaların mülkiyeti ise müşteriye aittir.

5 9. Üretici Garantisi Devam Eden Sistemler Sözleşme süresinde Garantisi devam eden sistemlerin garanti durumundan istifade etmek için Seganet Bilgisayar müşteri yerine Garantör firmada arıza giderme işlemini takip eder. Garantör firmadaki parça bulunamaması gibi aksaklıklar bu sözleşme kapsamına girmez. Müşterinin onay vermesi durumunda Seganet Bilgisayar garantör yerine arızayı giderecektir ancak bu durumda gerektiğinde parça bedeli müşteri tarafından karşılanır ve sözleşmedeki diğer maddeler geçerli olur. 10. Sözleşmenin Transferi Sistemi, sözleşme süresinin dışında, herhangi bir adrese nakletmeniz durumunda, Seganet, sözleşmeyi iptal etmek ya da ek ücret istemek hakkını saklı tutar. 11. Ödeme Fatura tarihi itibari ile 15 gün içinde nakit olarak tahsil edilir. İstanbul il merkezi dışındaki yol, konaklama vb. giderler müşteriye ait olup, bu giderler her bakımdan sonra peşin olarak tahsil edilir. 12. Sözleşmenin Süresi İşbu sözleşme imza tarihinde yürürlüğe girer ve yukarıda 6.3 madde hükümleri saklı kalmak şartıyla yürürlükte kalır. Sözleşme süresi 1 yıldır. 12 Maddeden oluşan işbu sözleşme imzası tarihinde geçerlilik kazanır. Tarafların yazılı mutabakatı dışında değiştirilemez. Devir veya temlik edilemez, ihtilaf halinde İstanbul Mahkeme ve İcra Daireleri yetkilidir. İşbu sözleşme karşılığında toplam aylık bedel olarak... + K.D.V. belirlenmiş olup, her ayın ilk çalışma haftası tahsil edilecektir. Servis İçeriği : Ek Paket içeriği : Sözleşme Başlangıç Tarihi : Sözleşme Bitiş Tarihi : Yukarıdaki şartları kabul ediyorum. Kaşe/İsim/İmza: Kaşe/İsim/İmza

OTOMASYON ve KONTROL SİSTEMLERİ San. Tic. Ltd. Şti.

OTOMASYON ve KONTROL SİSTEMLERİ San. Tic. Ltd. Şti. BAKIM VE SERVİS SÖZLEŞMESİ Madde 1 Taraflar; 1) Erkol Otomasyon ve Kontrol Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti. bu sözleşmede Satıcı olarak anılacaktır, 2)... Bu sözleşmede Müşteri olarak anılacaktır. Madde

Detaylı

Vizyonsis Bilişim Hizmetleri Tenzile Düzgün

Vizyonsis Bilişim Hizmetleri Tenzile Düzgün Firma : Yetkili Adı : Telefon : Mail Adresi : Firma Adresi : Vergi Dairesi ve Nu. : Tarih Konu :.. /.. /.. : Bakım Anlaşması Teklif Konusu : Bu Sözleşme,Vizyonsis Bilişim Hizmetleri (bundan sonra VİZYONSİS

Detaylı

Data Media Bilgi İşlem Merkezi. Müşteri Bilgileri. Müşteri İsmi Şirket Adres DESTEK ALAN. Telefon Kullanıcı Sayısı

Data Media Bilgi İşlem Merkezi. Müşteri Bilgileri. Müşteri İsmi Şirket Adres DESTEK ALAN. Telefon Kullanıcı Sayısı PROGRAM ÖDEME DESTEK ALAN Sayın Data Media Yazılımları Kullanıcısı, Uzun bir süredir sizlere vermekte olduğumuz hizmetlerin devamını sağlayabilmek, Telefon destek servisimizden (mesai saatleri içinde)

Detaylı

BAKIM / ONARIM SÖZLEŞMESİ

BAKIM / ONARIM SÖZLEŞMESİ BAKIM / ONARIM SÖZLEŞMESİ İş bu sözleşme ekte belirtilen 10 Bölüm ve bu bölümler içerisinde yer alan maddelerden oluşmaktadır. Tarafların aralarında karşılıklı okunup anlaşılarak her sayfasının ayrı ayrı

Detaylı

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR Hizmet Veren : ABP Ölçü ve Kontrol Sistemleri İth. Paz. Tur. Tic. Ltd. Şti. Hizmet Alan : 2. HİZMET SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme Eskişehir Yolu 17. Km Çamlık Park

Detaylı

İcadiye Mah. Arifbey Sok. No:23 Da: 5 Üsküdar/İstanbul adresinde mukim

İcadiye Mah. Arifbey Sok. No:23 Da: 5 Üsküdar/İstanbul adresinde mukim HİZMET SÖZLEŞMESİ Altay Bilgisayar İcadiye mah. Arifbey sok No: 23 Da: 5 Üsküdar İstanbul Telefon: 0850 800 13 75 E-Posta: info@altaybilgisayar.com Sayfa 1 I. SÖZLEŞME TARAFLARI: İşbu sözleşme... adresinde

Detaylı

SERVİS ve BAKIM SÖZLEŞMESİ

SERVİS ve BAKIM SÖZLEŞMESİ SERVİS ve BAKIM SÖZLEŞMESİ Gülbağ Mah. Esentepe Cad. Karanfil Sk. No:8/1 Mecidiyeköy / İstanbul adresinde faaliyet gösteren ARMAK Büro Mak. Ltd.Şti. (Bundan sonra ARMAK olarak adlandırılacaktır.) ile...

Detaylı

TEKNĐK DESTEK BAKIM SÖZLEŞMESĐ ĐÇĐNDEKĐLER

TEKNĐK DESTEK BAKIM SÖZLEŞMESĐ ĐÇĐNDEKĐLER TEKNĐK DESTEK BAKIM SÖZLEŞMESĐ ĐÇĐNDEKĐLER 1. TARAFLAR 2. SÖZLEŞME KONUSU 3. SÖZLEŞME KAPSAMI 4. SÖZLEŞMENĐN AMACI 5. SÖZLEŞMENĐN SÜRESĐ 6. BAKIM KOŞULLARI 7. SERVĐS ALICININ SORUMLULUKLARI 8. SÖZLEŞME

Detaylı

TEKNİK SERVİS ve BAKIM-ONARIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVİS ve BAKIM-ONARIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVİS ve BAKIM-ONARIM SÖZLEŞMESİ İş bu sözleşme Yeni mah. sahil sok. güven apt. no: 14/1 adresinde mukim Protec Bilişim. (Bundan sonra Protec Bilişim olarak anılacaktır.) ile..... adresinde mukim......

Detaylı

GÜVENLİK SİSTEMLERİ CİHAZ GARANTİSİ DAHİL GARANTİ UZATMA SÖZLEŞMESİ MADDE 1 TARAFLAR A. ŞİRKET : Adı ve Soyadı/Unvanı DESS ELEKTRONİK SAN. TİC.LTD. ŞTİ. (bundan böyle ŞİRKET olarak anılacaktır) Adresi

Detaylı

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ PARÇA HARİÇ : SÖZLEŞME NO : 1. TARAFLAR : 2. SİSTEM : 1.1 Bir tarafta ticari ikametgahı AKŞEMŞETTİN MAH. ÇAĞLAYAN CAD. NO: 21/A Sincan / ANKARA olan YEDİEL ISITMA SOĞUTMA

Detaylı

BAKIM SÖZLEŞMESİ. (Yedek Parça Hariç) 1. TARAFLAR: EFELAB: KULLANICI: EFELAB Laboratuar cihazları ve kimyasalları. Sadettin TOLAY VD ASLANBEY

BAKIM SÖZLEŞMESİ. (Yedek Parça Hariç) 1. TARAFLAR: EFELAB: KULLANICI: EFELAB Laboratuar cihazları ve kimyasalları. Sadettin TOLAY VD ASLANBEY BAKIM SÖZLEŞMESİ (Yedek Parça Hariç) 1. TARAFLAR: EFELAB: KULLANICI: EFELAB Laboratuar cihazları ve kimyasalları Sadettin TOLAY VD ASLANBEY 471 941 757 94 İsmet Paşa Mah. Trabzon Cad. Nar İş Hanı 1 / 8

Detaylı

MADDE 2 SÖZLEŞME KONUSU

MADDE 2 SÖZLEŞME KONUSU SERVİS SÖZLEŞMESİ MADDE 1 TARAFLAR A- Kapanlar Otomotiv Ltd.Şti. Ozan Abay Cd.No:38 Salhane Bayraklı-İZMİR B- Müşteri MADDE 2 SÖZLEŞME KONUSU Müşterinin iş bu sözleşmede öngörülen ve tanımlanan şekilde

Detaylı

Televizyon Kullanma Kılavuzu F 49-209 LED TV

Televizyon Kullanma Kılavuzu F 49-209 LED TV Televizyon Kullanma Kılavuzu F 49-209 LED TV Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilen üründen en iyi verimi almanızı

Detaylı

JENERATÖR PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ

JENERATÖR PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ JENERATÖR PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ 1- TARAFLAR: Kanuni ikametgâhı, Adana/Yüreğir/Sinanpaşa Girne Bulvarı 78/A olan Atak Power ( Bundan sonra Atak Power diye anılacaktır) ile kanuni ikametgahı;... adresi

Detaylı

Türkiye de Satışı Yapılan Presario Ürünleri ne Yönelik Garanti Beyanı

Türkiye de Satışı Yapılan Presario Ürünleri ne Yönelik Garanti Beyanı 1 Türkiye de Satışı Yapılan Presario Ürünleri ne Yönelik Garanti Beyanı Burada yer alan bilgiler, size sunulan destek ve bakım hizmetleri hakkında fikir edinmenizi sağlayacaktır. Compaq Presario ürününe

Detaylı

3 4 5 6 7 8 9 10 11 6 Tüketici Hizmetleri Değerli Müșterimiz, Sizlere iyi ürün vermek kadar, iyi hizmet vermenin de önemine inanıyoruz. Bu nedenle siz bilinçli tüketicilere çok geniș kapsamlı yeni hizmetler

Detaylı

TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI(UPS) YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ

TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI(UPS) YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI(UPS) YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ 1- SÖZLEŞME KONUSU, TARAFLAR VE TANIMLARI: Bu sözleşme Oğuzlar mahallesi 1366 Sk. No:3 Balgat/ANKARA

Detaylı

NAVISION YAZILIM DESTEĞİ SÖZLEŞMESİ

NAVISION YAZILIM DESTEĞİ SÖZLEŞMESİ NAVISION YAZILIM DESTEĞİ SÖZLEŞMESİ NAVAPP YAZILIM VE DANIŞMANLIK LTD.ŞTİ. -- NAVISION YAZILIM DESTEĞİ SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR 1.1. Bu sözleşme Navapp Yazılım ve Danışmanlık Ltd. Şti. (Bu sözleşmede, bundan

Detaylı

ÇANAKKALE İL AMBULANS SERVİSİ TIBBİ CİHAZLARIN BAKIM, ONARIM, ÖLÇME AYAR VE KALİBRASYONLARININ SAĞLANMASI PROSEDÜRÜ

ÇANAKKALE İL AMBULANS SERVİSİ TIBBİ CİHAZLARIN BAKIM, ONARIM, ÖLÇME AYAR VE KALİBRASYONLARININ SAĞLANMASI PROSEDÜRÜ Dok. Kodu: YÖN.PR.09 Yay. Trh.: Kasım 2012 Rev. Trh.: -Ocak2014 Rev. No: 01 Sayfa No: 1/5 1. AMAÇ: İl Ambulans Servisi Başhekimliği ve istasyonlardaki ambulanslarda bulunan ölçüm cihazlarının kalibrasyonu

Detaylı

MOBILTRON + GARANTİ CEP TELEFONU ONARIM ve DESTEK HİZMET PAKETİ SÖZLEŞMESİ

MOBILTRON + GARANTİ CEP TELEFONU ONARIM ve DESTEK HİZMET PAKETİ SÖZLEŞMESİ MOBILTRON + GARANTİ CEP TELEFONU ONARIM ve DESTEK HİZMET PAKETİ SÖZLEŞMESİ İşbu MOBİLTRON+ GARANTİ CEP TELEFONU ONARIM VE DESTEK HIZMET PAKETI SÖZLEŞMESI (Bundan böyle "MOBİLTRON +GARANTİ SÖZLEŞMESİ" olarak

Detaylı

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TARAFLAR 1- SERVİS SAĞLAYICI : HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ (Sözleşmenin bundan sonraki bölümünde kısaca "Hostbey)"

Detaylı

ARTVİN İL AMBULANS SERVİSİ KALİTE BİRİMİ TIBBİ CİHAZLARIN BAKIM, ONARIM, ÖLÇME AYAR VE KALİBRASYONLARININ SAĞLANMASI PROSEDÜRÜ

ARTVİN İL AMBULANS SERVİSİ KALİTE BİRİMİ TIBBİ CİHAZLARIN BAKIM, ONARIM, ÖLÇME AYAR VE KALİBRASYONLARININ SAĞLANMASI PROSEDÜRÜ Revizyon Tarihi:00 Sayfa No:1/6 1. AMAÇ: İl Ambulans Servisi Başhekimliği ve istasyonlardaki ambulanslarda bulunan ölçüm cihazlarının kalibrasyonu ve hizmet kalitesini etkileyen ekipmanlarının bakım faaliyetlerinin

Detaylı

C. SÖZLEŞMENİN AMACI:

C. SÖZLEŞMENİN AMACI: 1 SERVİS & BAKIM SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme Sinbad Turizm İnşaat Bilgisayar İthalat İhracat Ticaret Limitet Şirketi (bundan sonra Fethiye.NET olarak anılacaktır) ile. (bundan sonra Müşteri olarak anılacaktır)

Detaylı

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ MADDE 1: SÖZLEŞMENİN TARAFLARI 1.1: Hizmet sağlayan, bundan böyle sözleşmede NETİNTERNET olarak anılacaktır. Ünvan : Netinternet Bilgisayar Telekomünikasyon San. ve Tic. Ltd. Şti.

Detaylı

NATRO SERVİS SEVİYESİ SÖZLEŞMESİ (NATRO SLAs NATRO SERVICE LEVEL AGREEMENTS)

NATRO SERVİS SEVİYESİ SÖZLEŞMESİ (NATRO SLAs NATRO SERVICE LEVEL AGREEMENTS) NATRO SERVİS SEVİYESİ SÖZLEŞMESİ (NATRO SLAs NATRO SERVICE LEVEL AGREEMENTS) Son revizyon tarihi: 28.06.2011 1. İş bu Sözleşme, NATRO tarafından sunulan muhtelif Web Barındırma ve Veri Merkezi Hizmetlerinin

Detaylı

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İş bu sözleşme; Akaretler, Süleyman Seba Cad. Bjk Plaza B Blok K:1 34357, Beşiktaş/İstanbul adresinde yerleşik

Detaylı

STANDART KALİBRASYON HİZMET VE KALİBRASYON TAKİP DESTEK ŞARTLARI SÖZLEŞMESİ

STANDART KALİBRASYON HİZMET VE KALİBRASYON TAKİP DESTEK ŞARTLARI SÖZLEŞMESİ 1. Tanımlamalar ve Genel Şartlar 1.1 Bu dokümanda Türk Hava Yolları Teknik A. Ş. Kalibrasyon Laboratuvarı Kalibrasyon Laboratuvarı olarak, hizmet talebinde bulunan firma, kurum ve şahıslar ise MÜŞTERİ

Detaylı

Solucan Haber Mayıs ve Haziran Kampanyası! Memnuniyet Garantili!*

Solucan Haber Mayıs ve Haziran Kampanyası! Memnuniyet Garantili!* Solucan Haber Mayıs ve Haziran Kampanyası! Memnuniyet Garantili!* Merhaba, Kırmızı Solucan ve Gübresi Ticareti yapan bir firma olarak kazancınızı arttırmak ve daha çok müşteriye erişmek istiyorsanız, Türkiye

Detaylı

6166 sk. No:24/F Karacaoğlan Mh. Işıkkent- İZMİR TEL: (0232) 472 14 22-23 FAX: (0232) 472 01 10 * www.naturak.com.tr * info@naturak.com.

6166 sk. No:24/F Karacaoğlan Mh. Işıkkent- İZMİR TEL: (0232) 472 14 22-23 FAX: (0232) 472 01 10 * www.naturak.com.tr * info@naturak.com. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1 - SATICI Ünvanı Naturak Gıda Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi (b2b.naturak.com.tr) Adresi Karacaoğlan Mah. 6166 Sk. No24/F Işıkkent-Bornova / İZMİR

Detaylı

7 Tüketici Hizmetleri Değerli Müșterimiz, Sizlere iyi ürün vermek kadar, iyi hizmet vermenin de önemine inanıyoruz. Bu nedenle siz bilinçli tüketicile

7 Tüketici Hizmetleri Değerli Müșterimiz, Sizlere iyi ürün vermek kadar, iyi hizmet vermenin de önemine inanıyoruz. Bu nedenle siz bilinçli tüketicile 7 Tüketici Hizmetleri Değerli Müșterimiz, Sizlere iyi ürün vermek kadar, iyi hizmet vermenin de önemine inanıyoruz. Bu nedenle siz bilinçli tüketicilere çok geniș kapsamlı yeni hizmetler sunmaya devam

Detaylı

HP Parça Değiştirme Hizmeti

HP Parça Değiştirme Hizmeti HP Parça Değiştirme Hizmeti HP Teknoloji Hizmetleri Sözleşmeli Hizmetler Teknik veriler HP Parça Değiştirme Hizmeti, HP envanteri genelinde yapılan geçerli revizyon düzeyinde kusurlu bulunan HP parçalarının

Detaylı

Ön İnceleme Çalışması Gizlilik Sözleşmesi

Ön İnceleme Çalışması Gizlilik Sözleşmesi EK 14 Ön İnceleme Çalışması Gizlilik Sözleşmesi 1) Taraflar İşbu Sözleşme, merkezi..., Türkiye adresinde bulunan. (bundan sonra Şirket olarak anılacaktır) ile merkezi., Türkiye adresinde bulunan Turquality

Detaylı

Uydu Alıcısı Kullanma Kılavuzu. BS-820 Smart CI

Uydu Alıcısı Kullanma Kılavuzu. BS-820 Smart CI Uydu Alıcısı Kullanma Kılavuzu BS-820 Smart CI Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilmiş ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilmiş olan ürününüzün size en iyi

Detaylı

Sayı :2015/ 22/12/2015 Konu : 2016 Yılı TOKBYS Hizmetleri ve Sözleşmeler Hk. ESNAF VE SANATKÂRLAR KREDİ KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANLIĞI NA

Sayı :2015/ 22/12/2015 Konu : 2016 Yılı TOKBYS Hizmetleri ve Sözleşmeler Hk. ESNAF VE SANATKÂRLAR KREDİ KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANLIĞI NA Sayı :2015/ 22/12/2015 Konu : 2016 Yılı TOKBYS Hizmetleri ve Sözleşmeler Hk. ESNAF VE SANATKÂRLAR KREDİ KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANLIĞI NA Sayın Başkanlarımız; TESKOMB tarafından kooperatiflerin kullanımına

Detaylı

Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanya Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanya Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen hatlarımız için

Detaylı

VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ

VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ Bu Vodafone Toplu Abonelik Satış Sözleşmesi (kısaca Sözleşme ), Yürürlük Tarihi Giriniz tarihinde ( Yürürlük Tarihi ), İstanbul da, 1) Büyükdere Cad. No:251 498,

Detaylı

Tarih:... /... /... İŞ SÖZLEŞMESİ. Ad Soyad Kaşe - İmza Ad Soyad Kaşe - İmza

Tarih:... /... /... İŞ SÖZLEŞMESİ. Ad Soyad Kaşe - İmza Ad Soyad Kaşe - İmza Tarih:... /... /... İŞ SÖZLEŞMESİ Ad Soyad Kaşe - İmza Ad Soyad Kaşe - İmza 1 heytalks HİZMET İŞBİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ Amaç : Bu sözleşme Müşteri heytalks ilişkisinin temel ilkelerine, ticari ve hukuki açıklık

Detaylı

TESLİM TARİHİ VE YERİ: FABRİKA AZAMİ TAMİR SÜRESİ : 30 (OTUZ) GÜN

TESLİM TARİHİ VE YERİ: FABRİKA AZAMİ TAMİR SÜRESİ : 30 (OTUZ) GÜN İMALATÇI FİRMANIN ÜNVANI: AKAY ASANSÖR İML. İNŞ. TEKS. İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. İSTİKLAL MAH. YILDIRIM BEYAZIT CAD. NO:11 / B KIRAÇ-ESENYURT / İSTANBUL TELEFON : 0212 624 32 15 16 FAKS : 0212 424

Detaylı

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ 1. Taraflar Bir taraftan, GÜLLÜBAĞLAR MAH. ANKARA CAD. MUAZZAM SOK. NO:2/1 DÜKKAN NO:4 PENDİK /İSTANBUL adresinde mukim DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ.

Detaylı

ELEKTRONİK NÜSHA.BASILMIŞ HALİ KONTROLSÜZ KOPYADIR.

ELEKTRONİK NÜSHA.BASILMIŞ HALİ KONTROLSÜZ KOPYADIR. YAYIN TARİHİ REV. NO REV. TARİHİ AÇIKLAMA 03.01.2012 01 16.04.2013 Madde 2.6 CPC LOGOSUNUN, İŞARETİNİN, RAPORUNUN, BELGESİNİN VE KİMLİK NUMARASININ KULLANIMI olarak isminin, 2.6.4 Müşteri, CPC raporunu,

Detaylı

... adet... (...) GB internet kullanımı içeren ve kampanya süresince aylık... (...) TL

... adet... (...) GB internet kullanımı içeren ve kampanya süresince aylık... (...) TL ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Vodafone ipad Air ve Mini Retina Tablet Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen

Detaylı

DİYABET PAKETİ (24 AY) KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

DİYABET PAKETİ (24 AY) KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ DİYABET PAKETİ (24 AY) KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin 20 Aralık 2017 tarihine kadar geçerli olacak ( AVEA ) DİYABET PAKETİ 24 AY KAMPANYASI ndan ( Kampanya )... adresinde mukim...

Detaylı

TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ SCADA SİSTEMİNİN YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ

TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ SCADA SİSTEMİNİN YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ SCADA SİSTEMİNİN YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ 1- SÖZLEŞME KONUSU, TARAFLAR VE TANIMLARI: Bu sözleşme Oğuzlar mahallesi 1366 Sk. No:3 Balgat/ANKARA adresinde mukim

Detaylı

Hi zmet Kapsamı aşağıdaki hizmetlere ek olarak sınırsız telefon desteği ve Uzak bağlantı desteği hizmetlerini kapsamaktadır.

Hi zmet Kapsamı aşağıdaki hizmetlere ek olarak sınırsız telefon desteği ve Uzak bağlantı desteği hizmetlerini kapsamaktadır. Kurumsal Bakım Sözleşmesi Nedir? Firma sahibisiniz yada bir herhangi bir firmada yönetici olarak çalışıyorsunuz. Çok sayıda bilgisayarınız ve bilişim ürününüz var. Sisteminizde meydana gelen her herhangi

Detaylı

NETSİS VERSİYON GARANTİ PAKETİ SÖZLEŞMESİ

NETSİS VERSİYON GARANTİ PAKETİ SÖZLEŞMESİ 1 TARAFLAR NETSİS VERSİYON GARANTİ PAKETİ SÖZLEŞMESİ İşbu Versiyon Garanti Paketi Sözleşmesi ( Versiyon Garanti Paketi ), bir tarafta. adresinde mukim (Bundan böyle MÜŞTERİ olarak anılacaktır.) diğer tarafta

Detaylı

MADDE 4 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ:

MADDE 4 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ: MADDE 1 - SÖZLEŞMENİN TARAFLARI SATICI: MISIR ÇARŞISI BAHARAT İTH. İHR. LTD. ŞTİ. Adresi: Selanik cad. 14/C Kızılay-ANKARA ALICI: Müşteri MADDE 2 - SÖZLEŞMENİN KONUSU: İş bu sözleşmenin konusu, Alıcının

Detaylı

KURUMSAL BAKIM SÖZLEŞMESİ

KURUMSAL BAKIM SÖZLEŞMESİ KURUMSAL BAKIM SÖZLEŞMESİ 1) TARAFLAR Sözleşme Tarihi... /... / 20 - YÜKLENİCİ olarak anılacaktır FİRMA MACİT BİLGİSAYAR ADRES Oğuzlar Mahallesi 1602 Sokak 1/17 Hukukçular Plaza Elvankent Etimesgut ANKARA

Detaylı

KATILIMCI SÖZLEŞMESİ. A. Katılımcının hak ve yükümlülükleri :

KATILIMCI SÖZLEŞMESİ. A. Katılımcının hak ve yükümlülükleri : KATILIMCI SÖZLEŞMESİ 1. İş bu katılımcı sözleşmesi bir tarafta......adresinde bulunan. ile, diğer tarafta Çiğdem mah. Dünya 1 Vadi sitesi C-6/1 Blok Kat:4, No:16 Ankara adresinde bulunan MC Perfect Life

Detaylı

VODAFONE KURUMSAL IPHONE 3GS KAMPANYASI EK ÖDEME YAPISI 24 / 36 AYLIK KURGU TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE KURUMSAL IPHONE 3GS KAMPANYASI EK ÖDEME YAPISI 24 / 36 AYLIK KURGU TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Kurumsal iphone 3GS Kampanyası Ek Ödeme Kurgusu ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek-2 de listesi verilen GSM hatlarımız

Detaylı

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Bu Sözleşme, Ofisim.com 'un Müşteri ye CRM hizmetlerinin satış ve kullanım şartlarını düzenlemektedir. Müşteri ve Ofisim.com, aşağıda belirtilen şartlar üzerinde tam bir

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ACİL DESTEK VE SAĞLIK HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ACİL DESTEK VE SAĞLIK HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ACİL DESTEK VE SAĞLIK HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle

Detaylı

EK HAT İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

EK HAT İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ EK HAT İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) EK Hat İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu taahhütnamede ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında yararlanacağımı

Detaylı

YURTDIŞI YAZ OKULU KAYIT ve İPTAL SÖZLEŞMESİ

YURTDIŞI YAZ OKULU KAYIT ve İPTAL SÖZLEŞMESİ YURTDIŞI YAZ OKULU KAYIT ve İPTAL SÖZLEŞMESİ 1. Taraflar: Bir yanda Yakut Sok. Balkır İş Hanı. Kat 3, No. 58, Bakırköy-İstanbul adresinde mukim yuresgroup Yurtdışı Eğitim Servisi ile diğer yanda adresinde

Detaylı

ŞABLON KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

ŞABLON KİRALAMA SÖZLEŞMESİ ŞABLON KİRALAMA SÖZLEŞMESİ Müşteri ( bundan böyle kiracı olarak anılacaktır), mülkiyeti AKTİF YAPI MALZEMELERİ SAN.VE TİC. LTD ŞTİ. ne (bundan böyle kiralayan olarak anılacaktır) ait olan ve nitelikleri

Detaylı

BAKIM SÖZLEŞMESİ (YEDEK PARÇA HARİÇ)

BAKIM SÖZLEŞMESİ (YEDEK PARÇA HARİÇ) BAKIM SÖZLEŞMESİ (YEDEK PARÇA HARİÇ) 1. TARAFLAR : Bir tarafta DEGEMAK MAK.SERV.SAN.TİC.LTD.ŞTİ (bundan böyle DEGEMAK olarak anılacaktır), diğer tarafta (bundan böyle MÜŞTERİ olarak anılacaktır). 2. SÖZLEŞME

Detaylı

Kurulum ve Konfigürasyon Servisleri

Kurulum ve Konfigürasyon Servisleri Kurulum ve Konfigürasyon Servisleri Kurulum hizmetlerimiz, kamera, güvenlik, donanım, yazılım ve ağ altyapısının firmamız aracılığı ile temin edilmiş olup olmadığına bakmaksızın, kurulması, konfigürasyonunun

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OSGB HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ. 2... adresinde mukim (bundan böyle kısaca OSGB olarak anılacaktır.)

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OSGB HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ. 2... adresinde mukim (bundan böyle kısaca OSGB olarak anılacaktır.) DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OSGB HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak - Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ile (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA

Detaylı

Yetkili servislerimizin güncel listesine yukarıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.

Yetkili servislerimizin güncel listesine yukarıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz. MERKEZ SERVİS FİDELTUS İLERİ TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ SAN.TİC.A.Ş. AKMERKEZ TİCARET MERKEZİ NİSPETİYE CADDESİ E3 BLOK KAT:16 ETİLER 34337 İSTANBUL TEL : +90 (212) 317 60 00 FAX : +90 (212) 317 60 49 ONLINE SERVİS

Detaylı

Asgari Genç Sürücü Ehliyet Yılı Ekonomi Konfor Premium Asgari Ehliyet yılı. Sürücü Yaşı

Asgari Genç Sürücü Ehliyet Yılı Ekonomi Konfor Premium Asgari Ehliyet yılı. Sürücü Yaşı ARAÇ KİRALAMA KOŞULLARI Araç gruplarına bağlı minimum yaş ve ehliyet yılı bilgileri aşağıdaki tabloda verilmiştir. Asgari Yaş Asgari Ehliyet yılı Asgari Genç Sürücü Yaşı Asgari Genç Sürücü Ehliyet Yılı

Detaylı

A R E S TECHNOLOGY & MONEY

A R E S TECHNOLOGY & MONEY Sayfa 1 / 5 A R E S TECHNOLOGY & MONEY FRANCHİSİNG SÖZLEŞMESİ DÜĞÜN SİTESİ İÇİNDİR Sayfa 2 / 5 A T M - ARES TECHNOLOGY MONEY DÜĞÜN PROJESİ İÇİN FRANCHİSİNG SÖZLEŞMESİDİR. 1 - TARAFLAR A) Franchising Veren

Detaylı

TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ YANGIN POMPALARI YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ

TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ YANGIN POMPALARI YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ YANGIN POMPALARI YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ 1- SÖZLEŞME KONUSU, TARAFLAR VE TANIMLARI: Bu sözleşme Oğuzlar mahallesi 1366 Sk. No:3 Balgat/ANKARA adresinde mukim

Detaylı

*İkamet Adresi fotoğraf

*İkamet Adresi fotoğraf Abone No *TC Kimlik No *Adı - Soyadı BİSİKLET ABONE BİLGİ FORMU ÇABİS. *İkamet Adresi fotoğraf İş Adresi Ev Telefonu İş Telefonu *GSM E Mail *Doğum Yeri ve Tarihi İş bu sözleşme ABONE tarafından doldurulmuş,

Detaylı

www.er ce.net GARANTİ HÜKÜMLERİ Er Ce Ltd. Şti. ithal ettiği ve satışını yaptığı ürünler için aşağıdaki garanti hükümlerini uygulamaktadır.

www.er ce.net GARANTİ HÜKÜMLERİ Er Ce Ltd. Şti. ithal ettiği ve satışını yaptığı ürünler için aşağıdaki garanti hükümlerini uygulamaktadır. GARANTİ HÜKÜMLERİ Er Ce Ltd. Şti. ithal ettiği ve satışını yaptığı ürünler için aşağıdaki garanti hükümlerini uygulamaktadır. Genel hükümler: a Aksi belirtilmedikçe mekanik garanti süresi 1 yıldır. Elektronik

Detaylı

LUCA ROTA KİRALAMA SÖZLEŞMESİ (LUCA ÜYESİ OLMAYAN )

LUCA ROTA KİRALAMA SÖZLEŞMESİ (LUCA ÜYESİ OLMAYAN ) LUCA ROTA KİRALAMA SÖZLEŞMESİ (LUCA ÜYESİ OLMAYAN ) Taraflar Madde 1 - Türkiye Serbest Muhasebeci, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) adına hareket eden

Detaylı

1) Teminat Kapsamı tl satış bedeli arasındaki muhtelif marka ve modeldeki elektronik cihazlar için;

1) Teminat Kapsamı tl satış bedeli arasındaki muhtelif marka ve modeldeki elektronik cihazlar için; 1) Teminat Kapsamı 0-4000 tl satış bedeli arasındaki muhtelif marka ve modeldeki elektronik cihazlar için; 1.1. Sıvı teması sonucu doğan korozyon hasarları, 1.2. Çarpma, Düşme sonucu oluşacak kırılmalar,

Detaylı

Adaptörü USB portuna takmadan once mutlaka CD ile gelen sürücü yazılımını yükleyin.

Adaptörü USB portuna takmadan once mutlaka CD ile gelen sürücü yazılımını yükleyin. 802.11g High-Gain Kablosuz USB Adaptörü HIZLI KURULUM KILAVUZU Versiyon 1.0 Ocak, 2006 0 *Windows 98SE/Me/2000/XP: TÜRKÇE. Takip eden örnek yükleme Windows XP işletim sisteminde yapılmıştır. ( Windows

Detaylı

Bölüm 1 de ürün gereklilikleri ve müşteri talepleri doğrultusunda en az 3 (üç) adet alternatif tasarım ortaya konacaktır.

Bölüm 1 de ürün gereklilikleri ve müşteri talepleri doğrultusunda en az 3 (üç) adet alternatif tasarım ortaya konacaktır. TASARIM PROJESİ TEKLİF FORMU Tasarımcı: Bahaeddin Önal Musteri:... Projenin Adı ve Tanımı:... Projenin Aşamaları: Ücret (TL) Süre (İş Günü) Bölüm 1 : Konsept Tasarıma Karar verilmesi Bölüm 2 : Tasarım

Detaylı

ASUS TRANSFORMER TABLET KAMPANYASI

ASUS TRANSFORMER TABLET KAMPANYASI ASUS TRANSFORMER TABLET KAMPANYASI AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Asus Transformer Tablet Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) ve Ekleri nde belirtilen şartlar kapsamında

Detaylı

DAVAPRO DAVA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ

DAVAPRO DAVA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ DAVAPRO DAVA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ A- TARAFLAR : 1-ZİRVE BİLGİSAYAR TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ ( Hacettepe Üniversitesi İvedik OSB Teknokenti 1368. Cadde No : 61 Kat : 3 Ofis No : 15 İvedik / ANKARA)

Detaylı

YURTDIŞI MENKUL KIYMET MUHABİRLİĞİ İLE İLGİLİ EK SÖZLEŞME

YURTDIŞI MENKUL KIYMET MUHABİRLİĞİ İLE İLGİLİ EK SÖZLEŞME YURTDIŞI MENKUL KIYMET MUHABİRLİĞİ İLE İLGİLİ EK SÖZLEŞME... (isim),...... (adres) (Bundan böyle Müşteri olarak anılacaktır) ve Mecidiyeköy Yolu Sok. No:286 Şişli 80260 İstanbul adresinde faaliyette bulunan

Detaylı

Casper N410 Tablet Bilgisayar GARANTİ SÜRESİ İŞ AKIŞ DİYAGRAMI. Teslim Alma ve İlk Açılış

Casper N410 Tablet Bilgisayar GARANTİ SÜRESİ İŞ AKIŞ DİYAGRAMI. Teslim Alma ve İlk Açılış Casper N410 Tablet Bilgisayar GARANTİ SÜRESİ İŞ AKIŞ DİYAGRAMI Teslim Alma ve İlk Açılış Üründe sorun var mı? Evet Hayır Sınıflara Teslim Tutanağı ile Sınıf öğretmenleri tarafından Tutanak altına alınır(1)

Detaylı

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TOPRAK DİRENCİ ÖLÇÜ ALETİ ŞARTNAMESİ 2015-06

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TOPRAK DİRENCİ ÖLÇÜ ALETİ ŞARTNAMESİ 2015-06 1. KONU Bu şartname, Erişim Şebekelerinde Telekomunikasyon kablo, sistem ve binalarının topraklama sistemlerinin direnç ölçüleri yapmak üzere satın alınacak Kazıklı Tip ve Clamp Tipi Toprak Direnci Ölçü

Detaylı

TÜRMOB-TESMER in tebligat adresi Dikmen Cad No:562 Dikmen, Ankara, üyenin tebligat adresi ise,... dur.

TÜRMOB-TESMER in tebligat adresi Dikmen Cad No:562 Dikmen, Ankara, üyenin tebligat adresi ise,... dur. LUCA ROTA KİRALAMA SÖZLEŞMESİ (LUCA ÜYESİ MESLEK MENSUPLARI İÇİN) Taraflar Madde 1 - Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) adına hareket eden TÜRMOB-TESMER

Detaylı

İCRAPRO İCRA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ

İCRAPRO İCRA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ İCRAPRO İCRA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ SÖZLEŞMENİN KONUSU İşbu sözleşme İcraPro Bireysel icra takip yazılımı ürününün satışı, kurulumu ile tarafların karşılıklı yükümlülüklerini düzenlemektedir.

Detaylı

KURUMSAL TOPLU SATIŞ TEKLİFLERİ TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL TOPLU SATIŞ TEKLİFLERİ TAAHHÜTNAMESİ KURUMSAL TOPLU SATIŞ TEKLİFLERİ TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Kurumsal Toplu Satış Teklifleri Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) ve Ekleri nde belirtilen

Detaylı

Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 4* IZMAILOVO ALFA

Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 4* IZMAILOVO ALFA Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 24 AĞUSTOS 2014 TK417 SEFER SAYILI UÇAĞI İLE 08:30 DA MOSKOVA YA HAREKET VARIŞ : 12:20 29 AĞUSTOS 2014 TK414 SEFER SAYILI UÇAĞI İLE 13:30 DA İSTANBUL A HAREKET VARIŞ:

Detaylı

VODAFONE KURUMSAL BLACKBERRY 9320 KAMPANYASI EK ÖDEME YAPISI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE KURUMSAL BLACKBERRY 9320 KAMPANYASI EK ÖDEME YAPISI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone Kurumsal Blackberry 9320 Kampanyası Ek Ödeme Kurgusu ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek-2 de listesi verilen GSM

Detaylı

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Sözleşme; a) Türk hukukuna uygun olarak kurulmuş, adresinde mukim (bundan böyle KURUMSAL BAŞVURU SAHİBİ (KBS) olarak anılacaktır) ve, b) Türk hukukuna uygun

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Benim İşim Samsung Galaxy S III Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi

Detaylı

e-icrapro SATIŞ SÖZLEŞMESİ

e-icrapro SATIŞ SÖZLEŞMESİ e-icrapro SATIŞ SÖZLEŞMESİ A. SÖZLEŞMENİN KONUSU İşbu sözleşme e-icrapro UYAP entegrasyon yazılımı ürününün satışı, kurulumu ile tarafların karşılıklı yükümlülüklerini düzenlemektedir. B. TARAFLAR 1. ZİRVE

Detaylı

BAKIM SÖZLEŞMESİ Adres :

BAKIM SÖZLEŞMESİ Adres : BAKIM SÖZLEŞMESİ 1) TARAFLAR Sözleşme Tarihi... /... / 20 SATICI MACİT BİLGİSAYAR olarak anılacaktır FİRMA MACİT BİLGİSAYAR ADRES Oğuzlar Mahallesi 1602 Sokak 1/17 Hukukçular Plaza Elvankent Etimesgut

Detaylı

Vodafone İş Ortağım Smart Tab 10 Ve Yeni ipad Kampanyası

Vodafone İş Ortağım Smart Tab 10 Ve Yeni ipad Kampanyası ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Smart Tab 10 ve Yeni ipad Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen hatlarımız için

Detaylı

AR-GE DANIŞMANLIK SÖZLEŞMESİ

AR-GE DANIŞMANLIK SÖZLEŞMESİ AR-GE DANIŞMANLIK SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Sözleşme, merkezi Çankaya Üniversitesi Balgat Kampüsü, Öğretmenler Cad, No: 14, 06530 ANKARA adresinde bulunan Çankaya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi

Detaylı

Aspiratör Kullanma Kılavuzu A 37 I

Aspiratör Kullanma Kılavuzu A 37 I Aspiratör Kullanma Kılavuzu A 37 I Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilmiş ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilmiş olan ürününüzün size en iyi verimi sunmasını

Detaylı

CRM PROGRAMI KULLANIM SÖZLEŞMESİ

CRM PROGRAMI KULLANIM SÖZLEŞMESİ CRM PROGRAMI KULLANIM SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR 1.1 CRM Uygulaması, OFİSASSİST İŞ YAZILIMLARI TİC. LTD. ŞTİ. nın lisanslı bir iş uygulamasıdır. OFİSASSİST olarak anılacaktır. 1.2 Cihaz ve yazılım uygulamalarını

Detaylı

TAKASBANK BORSA İSTANBUL A.Ş. KIYMETLİ MADENLER VE TAŞLAR PİYASASI TAKAS VE TEMİNAT İŞLEMLERİ ÜYELİK SÖZLEŞMESİ

TAKASBANK BORSA İSTANBUL A.Ş. KIYMETLİ MADENLER VE TAŞLAR PİYASASI TAKAS VE TEMİNAT İŞLEMLERİ ÜYELİK SÖZLEŞMESİ TAKASBANK BORSA İSTANBUL A.Ş. KIYMETLİ MADENLER VE TAŞLAR PİYASASI TAKAS VE TEMİNAT İŞLEMLERİ ÜYELİK SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme; Şişli Merkez Mahallesi Merkez Cad. No:6, 34381 Şişli İSTANBUL adresinde faaliyet

Detaylı

BAKIM SÖZLEŞMESİ (1 YIL.)

BAKIM SÖZLEŞMESİ (1 YIL.) TARAFLAR: Digital Teknoloji Bilişim Hizmetleri: KULLANICI: Kazım Karabekir Mah. Kazım Karabekir Cad. No:61 Tel : 0(224) 360 6383 - Fax : 0(224) 360 6383 www.digitalteknoloji.com / info@digitalteknoloji.com

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, İş Ortağım Benim İşim Süper Tarifesi İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya 1 ) İş Ortağım Benim İşim Mega Tarifesi İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya 2 ) (birlikte

Detaylı

SAHRA TELEKOM TİC. LTD. ŞTİ.

SAHRA TELEKOM TİC. LTD. ŞTİ. HİZMET TİPİ SAHRA TELEKOM TİC. LTD. ŞTİ. TELEFON ABONELİĞİ BAŞVURU FORMU Tarih : ( ) SABİT TELEFON HİZMETİ ABONE BİLGİLERİ ( ) KURUMSAL ( ) BİREYSEL ( ) CALLSHOP ( ) CALLCENTER Şirket Adı: Yetkili Kişinin

Detaylı

KULLANICI SÖZLEŞMESİ

KULLANICI SÖZLEŞMESİ KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1 - Taraflar 1.1: Bu sözleşme hizmetler bölümünde belirtilen hizmetleri (Hizmetler olarak anılacaktır) sağlayan www.heryersms.com (bundan sonra Heryer SMS olarak anılacaktır) ile yeni

Detaylı

3G ROUTER CİHAZ TEKLİFİ KULLANICI TAAHHÜTNAMESİ

3G ROUTER CİHAZ TEKLİFİ KULLANICI TAAHHÜTNAMESİ 3G ROUTER CİHAZ TEKLİFİ KULLANICI TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) tarafımıza sunduğu 3G Router teklifinden işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) ve Ekleri nde belirtilen şartlar

Detaylı

Aspiratör Kullanma kılavuzu P 275 P 280

Aspiratör Kullanma kılavuzu P 275 P 280 Aspiratör Kullanma kılavuzu P 275 P 280 Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden geçirilmiş olan ürününüzün size en iyi verimi sunmasını

Detaylı

KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ABONE BİLGİ FORMU Firma Unvanı :... Firma Yetkili Web Mail :... Telefon Faks GSM Adres İlçe/İl Vergi Dairesi Vergi No Faaliyet Alanı OFİSASSİST İŞ YAZILIMLARI

Detaylı

ABONELİK SÖZLEŞMESİ. İmza / Kaşe:

ABONELİK SÖZLEŞMESİ. İmza / Kaşe: ABONELİK SÖZLEŞMESİ Bu abonelik sözleşmesi, İN-NO MOBİL BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ TİC.SAN.LTD.ŞTİ. (bundan böyle kısaca: "İNNOMOBİL") ile (bundan böyle kısaca: ABONE ) arasında ve aşağıda tamamen mutabık kalınan

Detaylı

GENEL SATIŞ ŞARTLARIMIZ SATIŞ ŞARTLARI SİPARİŞ ŞARTLARI TESLİMAT ŞARTLARI

GENEL SATIŞ ŞARTLARIMIZ SATIŞ ŞARTLARI SİPARİŞ ŞARTLARI TESLİMAT ŞARTLARI 2016 FİYAT LİSTESİ GENEL SATIŞ ŞARTLARIMIZ Fiyatlar 31.12.2015 tarihine kadar geçerlidir. Maliyetler Dolar kuruna göre yapılmıştır. Dolar kuru 3.20 TL. yi geçtiği takdirde fiyat değişikliği yapılacaktır.

Detaylı

KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Blackberry 9360 Blackberry 9790 Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, Ek-2 de listesi verilen GSM hatlarım

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 - TARAFLAR SATICI Ünvanı : Adresi : MERSİS No : Telefon : FAX : E-posta : ALICI Adı soyadı : Adresi : Telefon : E-mail : MADDE 2 - KONU İşbu sözleşmenin konusu, ALICI'

Detaylı

SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR: 1.2. Ltd. Şti. Ümraniye İstanbul

SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR: 1.2. Ltd. Şti. Ümraniye İstanbul SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR: 1.1.. Ltd. Şti. Ümraniye İstanbul 1.2. Ltd. Şti... MADDE 2- TANIMLAMALAR: 2.1. ALICI madde 1.2. adı geçen. yı 2.2. SATICI madde 1.1. de adı geçen. Ltd. Şti. yi 2.3.

Detaylı