KULLAN. BÜYÜLEN. DEĞİŞİMİ YAŞA.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KULLAN. BÜYÜLEN. DEĞİŞİMİ YAŞA."

Transkript

1 KULLAN. BÜYÜLEN. DEĞİŞİMİ YAŞA. İLERİ FORMÜL ENERJUVE Amway'e özel patentli* bir komplekstir. Özel güçlendirici lipit çeşitleri kreatini güçlendirir ve hasarlı saçta bulunan negatif yükü nötrleştirmek için tasarlanmış 18-MEA'yı düzgünleştirir. Güçlü kompleks saça dıştan içe girerek merkezde hasar belirtilerine muhatap olur - içten dışa onarır ve yeniden canlandırır. BENZERSİZ BİTKİSELLER VE BESİN ELEMANLARI Mükemmel saç doğa ve bilimin mükemmel dengesiyle gerçekleşir. Bu nedenle SATINIQUE koleksiyonundaki her formül bitkiseller ve besin elemanları karışımı da içerir. Enerji veren Ginseng'den yeniden canlandırıcı Pro-Vitamin B5'e kadar bitkisel bileşenlerimiz ürünlerimizin yenilikçi formüllerini desteklemek ve saçın doğal güzelliğini artırmak için titizlikle seçilmiştir. *Amerika patentlidir

2 SATINIQUE KOLEKSİYONU SAÇLARIN GÜCÜNÜ ORTAYA ÇIKARIN. 21'inci yüzyılın saç bakım sistemini takdim ediyoruz. Her çeşit saç ihtiyacı için özel çözümler sağlayan Saçlar hayatımızı değiştirir. Saçlar bizim kim olduğumuzu duygusal ve dinamik bir şekilde ifade eder. komple bir bakım ve şekillendirme koleksiyonu. Özgün ENERJUVE kompleksi ile güçlendirilen saça SATINIQUE'de biz bilimseli duyusal ile birleştirerek saçları tam potansiyeline yükseltiyoruz. Özgün, yüksek aynı anda hem enerji verir hem de saçı gençleştirerek göz alıcı sonuçlar sağlar. teknolojili saç bakım ürünlerimiz saçın ihtiyacı olan şeyi karşılamak üzere özel olarak tasarlanmıştır, Saçı düzgünleştirir 1 ve güçlendirir 2 Saç boyasını uzun süre yıkamaya karşı korur 3 Sadece bir kullanışta ve daha sonra çatal saç uçlarını onarır 4 Serimizdeki her ürün saçı sağlık ve canlılık içinde tekrar canlandırmak için formüle edilmiştir. Böylece sizin saçların gerçek gücünü ortaya çıkarmanız mümkün olur. KULLANACAKSINIZ, BÜYÜLENECEKSİNİZ VE DEĞİŞİMİ YAŞAYACAKSINIZ. Yeni SATINIQUE Koleksiyonunu deneyin - koleksiyon bilimi, doğayı ve güzelliği tam bir yeni yöntemle birleştiriyor. (1) Nemlendirici Koleksiyon için Sistem beyanı, (2, 3) Boyalı Saçlar için Onarıcı Şampuan Beyanı, (4) Gece Onarım Bakımı beyanı

3 KULLAN: PERFORMANS Her şey dışarıdan içeriye doğru başlar. Yeni SATINIQUE ve ileri ENERJUVE Kompleksi saçınızı onarır ve tekrar enerji şarj eder. Böylece saçları pozitif, enerji kazanmış ve sağlıklı durumuna geri döndürür. Aktif bitkiseller ve besin elemanları sizi ve saçlarınızı her zaman olduğundan daha da güzel bırakır. BÜYÜLEN: DENEYİM Harika görünmenin zevkini tadın. İlginç formüller, SATINIQUE'in üç yeni özgün parfümüyle zenginleşerek saçlara ve duyulara çiçek açtırır. Aromatik meyveler ve taze çiçekler seveceğiniz çoklu duyusal bir deneyim sağlar. DEĞİŞİMİ YAŞA: GÜÇ Satinique'in enerji ve canlılığı, saçlarınız zindeliğinizin esin verici bir yansıması haline geldiğinde, sizi içten dışa doğru pozitif bir şekilde dönüştürür. Kendinizi yeniden canlanmış, günü güvenle ve görkemle karşılamaya hazır, güzelliğinizi dünyaya yaymaya hazır durumda hissedersiniz.

4 ONAR. CANLANDIR. hayata hazirla. Boyalı Saçlar İçİN onarıcı ŞampuaN ve Saç Kremİ Sülfatsız SAtINIQUE Boyalı Saçlar İçin Onarıcı formüller ENERJUVE nin gücünü kullanarak yıpranmış ve boyayla işlem görmüş saçı onarır ve korurken parlaklığı artırır. Nar ve Üzüm Çekirdeği Özleri karışımı gücü ve canlılığı destekler. Çatal uçların onarılmasına ve önlenmesine yardım ederek yıpranmış saçı canlandırır.* Saçı daha kuvvetli yapar.* Boya daha uzun süre daha gerçek renginde kalır ve saç boyasını uzun süre yıkamaya karşı korur.** *Boyalı Saçlar için Onarıcı Şampuan, Saç Kremi, Canlandırıcı Maske ve Çift Etkili Koruyucu Sprey şeklinde bir sistem olarak kullanıldığında **Boyalı Saçlar için Onarıcı Şampuan Beyanı

5 hacimlendir. CANLANDIR. ENERJİyİ SEV. ekstra HacİmleNDİrİcİ ŞampuaN ve Saç Kremİ SAtINIQUE Ekstra hacimlendirici formülleri ENERJUVE nin gücünü harekete geçirerek narin, ince veya cansız saçları yeni bir dolgunluk, hacim ve yaşam düzeyine yükseltir. hafif Macadamia Cevizi yağı ve Soya Proteini ile harmanlanan ürün saçın hacimlenmesini ve boyut kazanmasını hızlandırır. İnce saçları yeni bir dolgunluk düzeyine yükseltir. Saç dolgun ve kalın görünür.* Statik elektriklenmeyi azaltır * Ekstra Hacimlendirici Şampuan ve Saç Kremi şeklinde bir sistem olarak kullanıldığında.

6 yumuşak. PÜRÜZSÜZ. OLAĞANÜStÜ PARLAK. NemleNDİrİcİ ŞampuaN ve Saç Kremİ SAtINIQUE Nemlendirici formülleri ENERJUVE nin gücünü harekete geçirerek kuru saçı kökünden ucuna kadar derinlemesine nemlendirir ve yeniden su desteği sağlar. Kukui tohumu yağı ve Pro-Vitamin B5 in yardımıyla susuz kalmış saçı zenginleştirerek dramatik bir yumuşaklık, düzgünlük ve parlaklık desteği sağlar. Bir kullanıştan sonra hayati önemdeki nemi geri kazandırır. Elektriklenmeyi önler. Saç parlak görünür, yumuşak hissedilir.* Saçı düzgünleştirir.* * Nemlendirici Şampuan, Saç Kremi ve Düzleştirici Losyon şeklinde bir sistem olarak kullanıldığında.

7 ÖZEN GÖStER. temizle. tamamen CANLANDIR. 2 Sİ 1 arada ŞampuaN ve Saç Kremİ SAtINIQUE 2 si 1 Arada Şampuan ve Saç Kremi formülü ENERJUVE nin gücünü harekete geçirerek saçı zahmetsizce temizler ve besler. Saç mükemmelce temizlenir, enerji kazanır ve ferahlatıcı bir canlılıkta hissedilir. Borage (hodan) tohumu yağı ve E Vitamini ile karıştırılan ürün saçın nemlenmesine ve korunmasına yardım eder. tek bir basit adımda saçın daha sağlıklı görünmesini sağlayan beslenme sunar. Saç yumuşak hissedilir, saçı taranması kolay ve sağlıklı görünür bırakır. her kullanışta nazikçe temizler ve yumuşatır. Günlük temizlik ve şekillendirme için mükemmeldir.

8 yenile. NEMLENDİR. SAÇ StİLİNİ tekrar CANLANDIR. canlandırıcı maske SAtINIQUE Canlandırıcı Maske, Boyalı Saçlar İçin Onarıcı Şampuan ve Saç Kremi ile birlikte çalışarak çatal uçları onarır, yumuşaklığı geri kazandırır ve çok şiddetli hasar görmüş saçı bile güçlendirir.* takviye edici uygulama ENERJUVE ile birleşerek şekillendirme işleminden önce saçı onarır ve derinlemesine yumuşatır. Çevresel hasara karşı saçların korunmasına yardım eden Üzüm Çekirdeği Özü ve saçları sağlıklı ve nemli bırakmak için Kukui tohumu yağı ile karıştırılmıştır. Çatal uçların onarılmasına ve önlenmesine yardım eder. her bir saç telini güçlendirip korurken saç içinde derinlemesine çalışır. tüm saç tipleri içindir, fakat özellikle stresli veya hasar görmüş yahut boyalı saçlar için iyidir. her gün kullanılacak kadar naziktir. * Boyalı Saçlar İçin Onarıcı Şampuan ve Saç Kremi, Çift Etkili Koruyucu Sprey ve Canlandırıcı Maske şeklinde bir sistem olarak kullanıldığında (yalnız maske ile 6 defaya kadar daha kuvvetli).

9 ŞEKİLLENDİR. SPREyLE. GÜÇLÜ SAÇLARA ULAŞ. SoNlaNDırıcı Saç Spreyİ SAtINIQUE Sonlandırıcı Saç Spreyi bütün gün boyunca uzun süre kalıcı, orta bir tutuş sağlayan buğu şeklinde ince bir saç spreyidir. Şekillendirilmiş saçları kalıcı bir şekilde kaldırarak cilalar, tüm gün boyunca nem direnci, maksimum kontrol ve parlaklık sağlar. yumuşaklık hissiyle kalıcı tutuş ve kontrol. Günde birkaç defa kullanılacak kadar naziktir. Saç stillerini ayarlamak, uçuşan saçları kontrol etmek ve cilalı görünümler için mükemmeldir. tüm gün nem direnci.

10 yumuşak. NEMLENDİRİCİ. hassas yapida. Kepeğe KarŞı etkili ŞampuaN SAtINIQUE Kepeğe Karşı Etkili Şampuan formülü ENERJUVE nin gücünü harekete geçirerek saçı ve saç derisini yıkar, böylece kepek azalmasına yardım eder ve saç derisine nem sağlar. Arındırma ve nemlendirmeye yardım için Avokado ve E Vitamini ile karıştırılmıştır. Çinko Pyrithione kepek kontrolüne yardım eder ve kuru, kaşıntılı saç derisini rahatlatır. Deri parçacıkları ve kuruluk azaldığından saç derisi yatışır ve saç sağlıkla ışıldar. 4 hafta sonra panelistlerin tamamı kepeklerde bir azalma gördü.* * Kepeğe Karşı Etkili Şampuan ve Saç Derisi İçin Tonik şeklinde bir sistem olarak kullanıldığında, Stephen Klinik Araştırması C12-C001.

11 CANLANDIR. DEStEKLE. GÖRÜNÜMÜNÜ GÜÇLENDİR. Saç DöKülmeSıNe KarŞı ŞampuaN ve Saç Kremİ SAtINIQUE Saç Dökülmesine Karşı Şampuan ve Saç Kremi saç derisine enerji verir ve uyarır, böylece kırılgan, ince veya incelmiş saçın kopması nedeniyle gerçekleşen saç dökülmesinin azaltılmasına yardım eder. ENERJUVE nin gücüyle beraber saç folikülünün beslenmesi için özgün bir formül sunar. Saç derisinin soyularak yenilenmesine yardım eden ve diğer saç derisi uygulamalarının daha etkili emilmesini sağlayan Ginseng ile antioksidan özellikleri sayesinde sağlıklı saçın büyümesini destekleyen Dut yaprağı Özü karışımını içerir. yeni saç büyümesini teşvik eden sağlıklı bir saç derisi ortamının sağlanmasına yardım eder. Binlerce saç telini dökülmekten kurtarır. Daha kalın, daha dolgun görünen saça yardım için dolaşımın uyarılmasına yardım eder.* Ayda 1800 saç telini kurtarır. * Saç Dökülmesine Karşı Şampuan, Saç Kremi ve Saç Derisi İçin Tonik şeklinde bir sistem olarak kullanıldığında.

12 DEStEKLE. GÜZELLEŞtİR. RENGİNİ PARLAKLAŞtIR. çift etkili Koruyucu Sprey SAtINIQUE Çift Etkili Koruyucu Sprey özellikle boyalı saçlar için formüle edilmiştir. Şeffaf sprey saçın çevreye karşı doğal savunmasını restore eder ve saçı UV ışınlarının ve saç şekillendirme işleminin zararlı etkilerinden korur. Sönük, kuru saçın yeniden canlanmasına yardım eden Nar Özü ile harmanlanmıştır. UV ışınlarının neden olduğu boya solmasını azaltarak rengi daha uzun süre daha gerçek tutar. Parlaklık yaratırken kuruluğu ve kırılganlığı önlemek için nem ekler tüm saç tipleri içindir, fakat özellikle renk solmasına eğilimi olan boyanmış saça yardımcıdır. Saçı daha kuvvetli yapar.* * Boyalı Saçlar İçin Onarıcı Şampuan, Saç Kremi, Canlandırıcı Maske ve Çift Etkili Koruyucu Sprey şeklinde bir sistem olarak kullanıldığında.

13 GÜÇLENDİR. KORU. MÜKEMMEL SAÇ BAKIMI SAĞLA. Gece onarım BaKımı Saçta kalan uygulaması ve yağsız, hafif formülü ile SAtINIQUE çok hasar görmüş saçın ve çatal uçların onarılmasına yardım eder. Siz uyurken güçlendirilen kütiküller gelecekteki hasara karşı korunmaya yardım eder. Sönük, kuru saçın yeniden canlanmasına yardım eden Nar Özü ve saçın çevresel hasara karşı korunmasına yardım eden Üzüm Çekirdeği Özü ile harmanlanmıştır. Çok hasar görmüş kuru, işlenmesi zor saç için mükemmeldir. Boyalı saç için güvenlidir. Uzun süre kalıcı düzgünlük ve yumuşaklık sağlar. hızla emilir ve yastıkta kalıntı bırakmaz. Sadece bir kullanışta çatal saç uçlarını büyük ölçüde onarır.

14 DÜZGÜN. İPEKSİ. SOFİStİKE SAÇ ŞEKİLLENDİRME. DüZleŞtİrİcİ losyon SAtINIQUE Düzleştirici Losyon saç şekillendirme sırasında yitirilen su miktarını azaltarak saçlara karşı termal (ısı) koruma sağlar. Şekillendirme sırasında saç yatıştırılır ve düzgünleştirilerek gün boyunca nem direnci kazanır. İçine karıştırılan Kukui Fındığı yağı saç gövdesine girerek saçı sağlıklı görünür ve nemlenmiş bırakır. Saçları şekillendirme işleminden koruyan Phytantriol içerir. Sönük, kuru veya işlenmesi zor saçı güzel, düzgün, parlayan saça dönüştürmek için mükemmeldir. Saçların uzun süre düzgün kalmasına yardım eder.* Saçı daha düzgün tutar.* her gün kullanılacak kadar naziktir. * Nemlendirici Şampuan, Saç Kremi ve Düzleştirici Losyon şeklinde bir sistem olarak kullanıldığında.

15 DÜZLEŞtİR. PARLAKLIK KAt. IŞILtINI GÖStER. parlaklaştırıcı Sprey SAtINIQUE Parlaklaştırıcı Sprey tüm saç tipleri için, özellikle saç mat veya kuru ise saçlara anında bir parlaklık veren, hafif tutuşta ve hafif bir spreydir. Nemlendirme ve parlaklığı artırma yeteneği nedeniyle özellikle seçilmiş Argan yağı ile harmanlanmıştır. Saçın doğal renk parlaklığını artırır. Uçuşan saçları hizaya sokarken kıvırcıklığı kontrol eder. yağsız formül saçların ağırlaşmasını önler.

16 ŞEKİL VER. BİÇİMLENDİR. EN İyİ StİLİNİ MUhAFAZA Et. mat DoKulu Wax SAtINIQUE Mat Dokulu Wax orta yoğunlukta, doğal bir tanım yaratarak saçların kolayca tutulmasını ve şekillendirilmesini sağlar. Vax tek tek saçlara yapışarak bütün gün boyunca yerinde kalmasını sağlar. Orta tutuş düzeyinde saçları ayırır ve tanımlar. tüm saç tipleri içindir ve doku ve tanım yaratmak üzere kısa saç stilleri için idealdir. Saçlar doğal görünen bir son örtü içerir ve asla yağlı görünmez. Saç üzerinde görünmez; kumaşlarda asla kendini göstermez.

17 DÜZGÜNLEŞTİRME ŞEKİL verme. ÜsTÜN ŞEKİLLENDİRME ÖZELLİĞİ ŞEKİLLENDİRİCİ KREm satinique Şekillendirici Krem özellikle saç kıvırcıklığı için geliştirilmiştir. saçı düzgünleştirir, şekillendirir ve uçuşan saçları azaltır. Böylece saçlar istenilen şekli kolayca alır ve uzun süre kontrol edilebilir. Kukui Tohumu Yağı ve E Vitamini ile harmanlanan ürün saçları sağlıklı görünür, nemlenmiş ve pırıl pırıl bırakır İçerdiği Yumuşatıcılar ve Polimerler kıvırcıklık tanımını artırır Sertlik yaratmadan saç şeklini tutar Her gün kullanılacak kadar naziktir Nemli veya kuru saçta kullanılabilir Yapışkanlık hissi, pullanma olmaz KULLAN. BÜYÜLEN. DEĞİŞİMİ YAŞA.

18 SAç DERİNİZİ LEYİN. GENÇLEŞTİRİN. CANLANDIRIN. Saç DERİSİ İçİN TONİK SATINIQUE Saç Derisi için Tonik daha kalın, daha dolgun görünen saçı destekler. Patentli doğal bitki özleri karışımı olan benzersiz saç Derisini Canlandırıcı Kompleks içerir*. Saw Palmetto (Cüce Palmiye), Yeşil Roybos (Afrika Kızıl çayı), Meyankökü Özü ile harmanlanmıştır Canlandırıcı etkileri olan ve Japon bitkilerinden çıkarılan Shiso Özü içerir Kırılma nedeniyle oluşan saç kaybının azalmasına yardım eder Tahrişin azaltılmasına yardım eder ve masajla uygulandığında saç derisine enerji verir Kuru, kaşıntılı saç derisinin rahatlamasına yardım eder ve saç derisinde nemi artırır Kepek kontrolüne yardım eder KULLAN. BÜYÜLEN. DEĞİŞİMİ YAŞA. * Amerika patentli # 8,197,865 B2

YeNI SIK SORULAN SORULAR

YeNI SIK SORULAN SORULAR Yeni SIK SORULAN SORULAR KOLEKSİYON SATINIQUE NEDİR? Satinique sadece Amway serbest girişimcileri tarafından sunulan tüm saç tiplerinin ihtiyaçlarını karşılayan premium bir saç bakım, uygulama ve saç şekillendirme

Detaylı

Ne tip ürünler sunulmaktadır?

Ne tip ürünler sunulmaktadır? Yeni SIK SORULAN SORULAR Yalnız Amway personelinin dahili kullanımı içindir. Yerel hukuki ve teknik mevzuat incelemesi olmadan reklam, serbest girişimci eğitimi, literatür veya pazarlama materyali olarak

Detaylı

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi Bitkisel Şampuan Serisi Active Shine, her saç tipine özel olarak tasarlanmış, bitkisel aktiflerle zenginleştirilmiş bir seridir. Bitkisel içeriğiyle herhangi bir yan etkiye neden olamadan doğrudan saçlara

Detaylı

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir, benzersiz, olağanüstü bir bitkidir. Geleneksel olarak kenevir, yelkenli gemi halatlarının imalatında kullanılır. Yakın geçmişte moda tasarımcıları,

Detaylı

YeNI SIK SORULAN SORULAR

YeNI SIK SORULAN SORULAR Yeni SIK SORULAN SORULAR KOLEKSİYON SATINIQUE NEDİR? Satinique sadece Amway serbest girişimcileri tarafından sunulan tüm saç tiplerinin ihtiyaçlarını karşılayan premium bir saç bakım, uygulama ve saç şekillendirme

Detaylı

Kusursuz Saç Güzelliği

Kusursuz Saç Güzelliği Kusursuz Saç Güzelliği CEYLINN PROFESSIONAL FELSEFESİ Ceylinn Professional, saç güzelliği ve estetiği felsefesini benimser. Bu düşünceden hareketle, profesyonel saç bakımı alanında bilimsel, çözümsel,

Detaylı

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ ŞAMPUANLAR İçeriğinde bulunan zeytinyağı, ısırgan özü, sarımsak özü, argan yağı ve defne özü sayesinde saçlarınızda bulunan tüm sorunları çözebilirsiniz. Saç ve saç

Detaylı

Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke

Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke ! Saç bakım eko-ürünlerinin tasarımı, doğa ile bilimin sentezi temelinde yenilikçi ürünleri yaratabilen profesyonellere bırakılmalıdır. Saç bakımı

Detaylı

Keratin Saç Düzleştirme Sistemi KERA-FORCE TREATMENT. Straight, Smooth, Shine

Keratin Saç Düzleştirme Sistemi KERA-FORCE TREATMENT. Straight, Smooth, Shine Keratin Saç Düzleştirme Sistemi KERA-FORCE TREATMENT Straight, Smooth, Shine KERATİN SAÇ DÜZLEŞTİRME SİSTEMİ Ceylinn Keratin Systems Keratin Saç Düzleştirme Sistemi, tüm saç tipleri için geliştirilmiş,

Detaylı

SPAKARE Kenevir yağı ile

SPAKARE Kenevir yağı ile Kenevir yağı ile Kenevir oldukça çok yönlü bir bitkidir. Geleneksel olarak, kenevir yelkenli gemilerde halatlar yapmak için kullanılır. Daha yakın zamanlarda, moda tasarımcıları kenevir liflerini elbise

Detaylı

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik İMDİ YENİLENME ZAMANI! IT'S TIME TO SLOW DOWN! EXCLUSIVE Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik ŞİMDİ YENİLENME ZAMANI! Ultra Enerji Kremi Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Cildi yenilemek için olağanüstü

Detaylı

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü 3 %100 Bitkisel Krem Reishi 50 ml Total kırışıklık bakımı %100

Detaylı

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice.

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Yeni Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Cildin yaşlanması ile ilgili gerçekler Kabul edelim, kadınlar da erkekler de mümkün olduğunca uzun süre genç görünümünü korumak ister. Zamanın ilerleyişini durdurmayı,

Detaylı

Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder

Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder www.dermadolin.com.tr www.minidolin.com.tr www.seranem.com.tr Büyükler de kullanabilir 1- Hodan Yağı (Borago Officinalis) 2- Bal Özütü (Ekstraktı) 3-

Detaylı

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur G İ R İ Ş %100 Doğal Hiçbir katkı maddesi içermez Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar Cildi nemlendirir Doğal nem dengesine kavuşturur Cilde taze ve duru bir görünüm

Detaylı

YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı

YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı Menalind professional Yaşlı ve hassas cilt için profesyonel cilt bakım serisi YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı Cildin koruyuculuğuna mükemmel destek: Nutriskin Protection Complex Yeni Nutriskin Protection

Detaylı

Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü GHESER ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK

Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü GHESER ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK ERKEK KOZMETİK SERİSİNDE İLKİ* ULTRA KONFOR TRAŞ JELİ Bu ferahlatıcı jel mükemmel tıraş için olağanüstü ipeksi kopük oluşturur. Jel sadece

Detaylı

Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri

Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri Mescare ürünleri, insanların kaliteli ve doğal ürün isteklerine cevap verebilmek için, uzun ve özenli bir ar-ge sürecinden sonra Polattürk güvencesi ile üretilmiştir.

Detaylı

Trend pazarında erkek akımı

Trend pazarında erkek akımı Care Line Man Trend pazarında erkek akımı İçerik: Mineraller ve doğal ekstreler Saç güçlendirici ajanlar Saçlı deri için onarıcı ürünler Şekillendirici ürünlerde destekleyici ajanlar Trend pazarında erkek

Detaylı

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc.

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. 90 yıllık bir Bulgaristan şirketidir. Üretim sahası olarak Balkanların

Detaylı

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma Gıdalar ve Güzellik Besinlerin dengeli bir şekilde tüketilmesi cildin sağlıklı bir görünüme sahip olmasını sağlar. Aşağıda cilt sağlığına katkıları olan besinler ve içerdikleri vitaminler ile mineraller

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

www.efendikozmetik.com

www.efendikozmetik.com www.efendikozmetik.com HAKKIMIZDA 2005 yılında kurulan Efendi Kozmetik, kurucularının kozmetik ve perakende sektöründeki 17 yıllık deneyimini de birleştirerek, müşterilerine doğal kozmetik alanında uzun

Detaylı

TIENS. Aprotie Organics. Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz!

TIENS. Aprotie Organics. Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz! TIENS Aprotie Organics Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz! APROTIE ORGANICS Aprotie Organics, organik portakal suyunu su yerine kullanır, çünkü bu, vitamin ve mineraller gibi besleyici maddeler açısından

Detaylı

DÜNYADA TEK SERTİFİKALI, ORGANİK, PROFESYONEL SAÇ BAKIMI SERİSİ.

DÜNYADA TEK SERTİFİKALI, ORGANİK, PROFESYONEL SAÇ BAKIMI SERİSİ. DÜNYADA TEK SERTİFİKALI, ORGANİK, PROFESYONEL SAÇ BAKIMI SERİSİ. İLE SAÇLARIN ORGANİK VE SAĞLIKLI Natulique neden üstün? Natulique de vizyonumuz, saç bakım endüstrisinde mümkün olan en güvenilir ve temiz

Detaylı

MASKE Normal Ciltler için

MASKE Normal Ciltler için MASKE Normal Ciltler için Normal, kuru, yağlı ve akneli cilt tipleri için 4 farklı çeşidi bulunmaktadır. İçeriğinde zengin bileşimlerin (Demir, Magnezyum, Kalsiyum, Bakır, Fosfor) yanı sıra, Susam Yağı,

Detaylı

SAÇLARINIZIN GÜZELLİĞİ KONUŞULSUN.

SAÇLARINIZIN GÜZELLİĞİ KONUŞULSUN. SAÇLARINIZIN GÜZELLİĞİ KONUŞULSUN www.perfectmeturkiye.com Belıso Dünyanın bir çok ülkesinde tüketicinin sık kullandığı saç serilerine sahip olan Polonya firmasıdır. Perfect.Me serisi Londra tesislerinde

Detaylı

Saç dökülmelerinde*: Saçları güçlendirir. YENİ. * Hastalığa bağlı olmayan saç dökülmelerinde.

Saç dökülmelerinde*: Saçları güçlendirir. YENİ. * Hastalığa bağlı olmayan saç dökülmelerinde. Saç dökülmelerinde*: Saçları güçlendirir. YENİ * Hastalığa bağlı olmayan saç dökülmelerinde. Saçımız: doğanın bir mucizesi Saçlar, insan vücudunun en gösterişli yerlerinden biridir. Kişiliğimizi vurgular,

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri

Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri KİŞİSEL TEMİZLİK ve HİJYEN ÜRÜNLERİ M101 El Yıkama Ürünü - Sedefli Beyaz M101 El Yıkama Ürünü - Sedefli Pembe El temizliği için idealdir. Yumuşak formülü sayesinde

Detaylı

SAĞLIKLI SAÇLAR İÇİN BESLEYİCİ MİNERALLER

SAĞLIKLI SAÇLAR İÇİN BESLEYİCİ MİNERALLER SAĞLIKLI SAÇLAR İÇİN BESLEYİCİ MİNERALLER Neden Care Line Salon Konsepti? Sağlıklı saçlar için tasarlanmış kusursuz salon programı Temel Mineraller Saç ve saçlı deriyi besleyen 5 temel mineral kombinasyonu.

Detaylı

CİLT BESLENMESİ: 7 7 GÜNDE ETKİ

CİLT BESLENMESİ: 7 7 GÜNDE ETKİ ÜRÜN EĞİTİMİ 7 günde daha parlak, pürüzsüz ve genç görünümlü bir cilde sahip olmanıza yardımcı cilt bakım ürünleri* ETKİLİ CİLT BESLENMESİ: 7 GÜNDE ETKİ İçeriğinde 15 in üzerinde vitamin ve bitkisel içerik

Detaylı

Ürünlerimiz paraben içermez

Ürünlerimiz paraben içermez Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder Ürünlerimiz paraben içermez www.dermadolin.com.tr www.minidolin.com.tr SLES, SLS, Sabun, Boyar Madde, Fenoksietanol, Paraben içermez Nemlendirici bileşenler

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri. Hijyenik. bir yaşam biçimi!

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri. Hijyenik. bir yaşam biçimi! Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri Hijyenik bir yaşam biçimi! İşletmelerde etkin ve kalıcı hijyenin sağlanması, insan sağlığının korunması açısından büyük önem taşımaktadır. Selin, Hijyenmax, Sens, Maratem

Detaylı

SAÇ BOYASINDA İPEK BAKIMI. Renklerin Coşkusu

SAÇ BOYASINDA İPEK BAKIMI. Renklerin Coşkusu SAÇ BOYASINDA İPEK BAKIMI Renklerin Coşkusu COLOR EMOTION RENKLERİN DUYGUSU Kaaral profesyonel saç renklendirme ürünü Bacò nun renkleri, duyguları harekete geçirirken, saçlar sağlıklı, yumuşak ve ışıltılı

Detaylı

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi GÜZELLİĞİNİZ İÇİN Cilt Bakımları Bu bakım, cildin doğal parlaklığını ortaya çıkararak yüzün ışıldamasını sağlar. Ölü deri giderme, yüz ve boyun masajı ile başlar, özel bir maskenin uygulanması ile devam

Detaylı

w w w.sanovis.com.tr

w w w.sanovis.com.tr w w w.sanovis.com.tr WWW.MELINESKIN.COM NEDEN MELINE? ÇÜNKÜ HER CİLT KENDİNE ÖZEL BİR YAPIYA SAHİPTİR, MELINE BU BİLİNÇLE ÜRETİLMİŞTİR. FELSEFEMİZ Meline; nedeni ve yerleşim yeri neresi olursa olsun, her

Detaylı

PROFESYONEL SAÇ BAKIM SERİSİ THE COMPLETE NOURISHING THERAPY FOR SCALP & HAIR

PROFESYONEL SAÇ BAKIM SERİSİ THE COMPLETE NOURISHING THERAPY FOR SCALP & HAIR PROFESYONEL SAÇ BAKIM SERİSİ THE COMPLETE NOURISHING THERAPY FOR SCALP & HAIR Tam bir tedavi için, Nutri+ Şampuan haftada en az 2 kere olmak üzere düzenli olarak kullanılmalıdır. Haftada en az 1 kez Nutri+

Detaylı

Şubat-NİSAN 2013 HEDİYE KOLEKSİYONU. Siz ve sevdikleriniz için en iyileri BENZERSİZ HEDİYELER

Şubat-NİSAN 2013 HEDİYE KOLEKSİYONU. Siz ve sevdikleriniz için en iyileri BENZERSİZ HEDİYELER Şubat-NİSAN 2013 HEDİYE KOLEKSİYONU Siz ve sevdikleriniz için en iyileri BENZERSİZ HEDİYELER Önümüzdeki aylar her kadını memnun edecek özel fırsatlarla dolu. Anneniz, eşiniz, kız kardeşiniz, arkadaşınız

Detaylı

ŞAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ȘAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ

ŞAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ȘAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ŞAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ȘAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ŞAMPUANLAR Doğal Bitki ve Yağ Özleri Serisi KOD NO: FT054600 Şampuan Doğal Yağ Özlü Argan Yağı ve Papatya KOD NO:

Detaylı

Aloe Vera SSS. Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar

Aloe Vera SSS. Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar Aloe Vera SSS Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar s Aloe Vera nedir ve bakım için neden uygundur? Aloe Vera binlerce yıldır bilinmektedir. Aloe Vera bitkisinin içeriğindeki sayısız madde özellikle de

Detaylı

Eau de Perfumes 50 ml / 100 ml for men. 580-5: Active -100 ml

Eau de Perfumes 50 ml / 100 ml for men. 580-5: Active -100 ml 2 3 Eau de Perfumes 50 ml / 100 ml for men 580-1: Hazal -100 ml 580-2: VIE -100 ml 580-3: Blue -100 ml 580-4: Sport -100 ml 580-5: Active -100 ml 4 570-1-Sport -50 ml 570-2-Blue -50 ml 570-3-VIE -50 ml

Detaylı

Genç kalmanın sırrını keşfedin

Genç kalmanın sırrını keşfedin Genç kalmanın sırrını keşfedin GÜZELLEŞTİREN sizsiniz vitale +25 REVERSALIST +35 ultimate +45 clinical TÜM YAŞLAR 2014 Global Araştırma ve Geliştirme Merkezi. New York AVON un, güzellik teknolojilerini

Detaylı

Sleeping eauty. by DesleeClama Uyuyan Güzel - Doğanın güzellik sırlarından esinlenmiş yatak kumaşları

Sleeping eauty. by DesleeClama Uyuyan Güzel - Doğanın güzellik sırlarından esinlenmiş yatak kumaşları Uyuyan Güzel - Doğanın güzellik sırlarından esinlenmiş yatak kumaşları Doğanın güzelliği bir yatakta Uyuyan güzel yatak uygulamaları koleksiyonu, sizi doğanın güzellik ürünlerini keşfederek, dünya çapında

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri PROFESYONEL TEMIZLIK KAĞIDI ÜRÜNLERI / Professional Tissue Paper Products Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri Personal Care and Hygiene Products SIVI SABUNLAR VE EL DEZENFEKTANLARI / Liquid Soaps and

Detaylı

Sultanların Güzelliğini. Torosların Doğallığı ile Keşfedin...

Sultanların Güzelliğini. Torosların Doğallığı ile Keşfedin... Sultanların Güzelliğini Torosların Doğallığı ile Keşfedin... SİYAH SARIMSAK ÖZLÜ ŞAMPUAN SAÇ GÜÇLENDİRİCİ BAKIM KOMPLEKSİ Sarımsak özünde bulunan S-Allyl Cysteine (SAC) bakımından daha zengin olan siyah

Detaylı

Bio-Oil Cilt Bakım Yağı 125 ml. 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu. Hassas Dişler İçin Beyazlatıcı Diş Macunu. Diş Minesi Onarıcı Diş Macunu

Bio-Oil Cilt Bakım Yağı 125 ml. 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu. Hassas Dişler İçin Beyazlatıcı Diş Macunu. Diş Minesi Onarıcı Diş Macunu DUDAK BAKIM ÜRÜNLERİ İsmi 2940F 2940F Happy Lips Strawberry 14,00 TL 2950F 2950F Happy Lips Mango 14,00 TL 1100F 1100F MedPlus Stick 14,50 TL 8002F 8002F Lip Protector 14,00 TL 1001F 1001F European MedPlus

Detaylı

ÜSTÜN BESLEME YOĞUN KORUMA SAĞLIKLI SAÇ

ÜSTÜN BESLEME YOĞUN KORUMA SAĞLIKLI SAÇ ÜSTÜN BESLEME YOĞUN KORUMA SAĞLIKLI SAÇ MONOI RİTÜELİ Saçınıza yönelik uyum ve denge Günlük güzellik ritüelleri, güç, enerji ve canlılık kazandıran sonsuz nazik hoşluklar. Kişisel saç bakımı ihtiyaçlarınızı

Detaylı

Yenilenmiş ve geliştirilmiş anti-aging favori serisi CHRONOLONG.

Yenilenmiş ve geliştirilmiş anti-aging favori serisi CHRONOLONG. КРАСОТА HER YAŞTA В GÜZELLİK! ЛЮБОМ ВОЗРАСТЕ! ПРЕДСТАВЛЯЕМ ВАМ ОБНОВЛЕННУЮ И УСОВЕРШЕНСТВОВАННУЮ СЕРИЮ ЛЮБИМЫХ АНТИВОЗРАСТНЫХ СРЕДСТВ CHRONOLONG Yenilenmiş ve geliştirilmiş anti-aging favori serisi CHRONOLONG.

Detaylı

KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ

KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ Anew Vitale +25 Serisi -Pro Energy Kompleksi ile formüle edilen Anew Vitale serisi ilk yaşlanma belirtileri ile mücadelede ince çizgi görünümü, genişlemiş gözenek görünümü,

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

COLOR ILLUSION UZUN SÜRE KALICI FONDÖTEN. Doğal, Mat ve Parlamayan. Bir Cilt Görünümü. Açık Fildişi Naturel

COLOR ILLUSION UZUN SÜRE KALICI FONDÖTEN. Doğal, Mat ve Parlamayan. Bir Cilt Görünümü. Açık Fildişi Naturel MAKYAJ COLOR ILLUSION UZUN SÜRE KALICI FONDÖTEN Doğal, Mat ve Parlamayan Bir Cilt Görünümü Açık Fildişi 80439 Naturel 80440 Bronz 80441 COLOR ILLUSION UZUN SÜRE KALICI FONDÖTEN Doğal, Mat ve Parlamayan

Detaylı

Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir.

Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir. CORONA Tarihçe Şirketler-Laboratuvarlar Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir. Firmamız 1985 yılında kurulmuştur ve o zamandan beri kendini

Detaylı

M ERH ABA M UTLU Cİ L T YENİ

M ERH ABA M UTLU Cİ L T YENİ M ERH ABA M UTLU Cİ L T V I TAMIN C ISILT I VER E N NEMLEN DIRICI YOĞUN VE STRESLİ YAŞAMLAR, SAĞLIKLI GÖRÜNEN CİLTLER Isıltılı cilt ile ilgili olarak dünya genelinde her ay internette yarım milyona yakın

Detaylı

Cilt sorunlarının çözümü. Tıbbi etki. Doğal bakım.

Cilt sorunlarının çözümü. Tıbbi etki. Doğal bakım. Cilt sorunlarının çözümü Tıbbi etki. Doğal bakım. Yeni doğmuş bebek cildi gibi Cildiniz için sorun giderici DADO SENS DADO SENS olarak amacımız cildinizin ihtiyacı olanı vermektir. DADO SENS ürünlerini

Detaylı

Doğal hayatlar, hayat dolu yenilikler!

Doğal hayatlar, hayat dolu yenilikler! Doğal hayatlar, hayat dolu yenilikler! ECOBABY ÜRÜNLERİ Gelişimini tamamlamamış bebek cildi kat kat koruma gerektirir! Bebeğinizin cildi, sizin cildinizden 3 kat daha ince ve narindir. Yetişkin cildinin

Detaylı

Sağlıkla ışıldayan saçlar için

Sağlıkla ışıldayan saçlar için Sağlıkla ışıldayan saçlar için Saç dökülmesi: Saç dökülmesi hem erkeklerde hem de kadınlarda görülebilir. Erkeklerde daha sık olarak görülen saç dökülmesi, 25 yaşına kadar erkeklerin %25 ini, 40 yaşına

Detaylı

Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize

Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO 9001-2008 COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize markamızın arkasında Limit İç ve Dış Ticaret LTD. ŞTİ. vardır

Detaylı

Deriye Uygulanan Ürünler. 7. Hafta

Deriye Uygulanan Ürünler. 7. Hafta Deriye Uygulanan Ürünler 7. Hafta Deriye uygulanan preparatlar Günlük deri bakım preparatları Yaşlanmayı önleyici preparatlar Dekoratif kozmetik ürünler Deodorant ve antiperspiranlar Güneş preparatları

Detaylı

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cilt kırışıklıkları herhangi bir hastalık belirtisi değil, doğal bir süreçtir. Ciltte oluşan kırışıklıkların

Detaylı

OSMANLI HANEDAN KİMYA KOZMETİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

OSMANLI HANEDAN KİMYA KOZMETİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Kremler 1.Acıbademli El ve Yüz Kremi: Badem Yağı Kremi Faydaları, Badem yağı kremi uzun yıllardır faydaları bilinen ve özellikle cilt bakımı için kullanılan badem yağından yapılmakta ve badem yağına nazaran,

Detaylı

DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE

DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE GERÇEK BİLİM Experalta Platinum serisinin inanılmaz dönüşüm gücünün sırrı bitkisel ve ileri bileşenlerin etkili birleşimindedir. DÖNÜŞÜM FORMÜLÜ: Х50 MOLEKÜLÜ Hedeflenen,

Detaylı

Parkim Fragrance ile Mavi Yolculuk...

Parkim Fragrance ile Mavi Yolculuk... TEMMUZ 2017 SAYI 07 TrendBox Parkim Fragrance ile Mavi Yolculuk... www.parkimfragrance.com TRENDBOX Temmuz İçindekiler 03 Hoşgeldin Temmuz Sıcakları 04 10 Parkim Fragrance Cruise Koleksiyonu Parkim Fragrance

Detaylı

REJENERATİF RESTORATİF CANLANDIRICI BAKIM

REJENERATİF RESTORATİF CANLANDIRICI BAKIM REJENERATİF RESTORATİF CANLANDIRICI BAKIM MARAES RİTÜELLERİ Yüzyıllar boyu nesilden nesile aktarılmış bir gelenek olan Monoi Yağını kullanarak gerçekleştirilen eski Polinezya masaj sanatı, Maraes ürünlerinin

Detaylı

Yeni nem programı. hpm* Ha. b1055. Boletus extract. bpm. Exclusively in beauty institutes & spas.

Yeni nem programı. hpm* Ha. b1055. Boletus extract. bpm. Exclusively in beauty institutes & spas. Yeni nem programı Ha. hpm* Ha. bpm * b1055. * Boletus extract. Exclusively in beauty institutes & spas. Hydra3Ha_Tr.indd 1 11.02.2016 15:53:48 İyi nemlendirilmiş cilt daha genç görünür ve dış etkenlere

Detaylı

EN DEĞERLİ SİZSİNİZ...

EN DEĞERLİ SİZSİNİZ... EN DEĞERLİ SİZSİNİZ... SET DEMOSET 9 Parça 125 TL ORGA DAMLA 24 Parça 115 TL 500 Gr. ORGA'DAMLA ORGA'HALI MATİK ORGA GENEL TEMİZLİK 1000 Gr. ORGA'JEL ORGA'HALI I ORGA YAĞ ATIK KAN TEM. 1000 Gr. ORGA'SIVI

Detaylı

Y i. Yı l bu. Turkey. Dikkat! Fiyatlar Türkiye sınırları içinde geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Y i. Yı l bu. Turkey. Dikkat! Fiyatlar Türkiye sınırları içinde geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. "Yeni Yıl Buradan Başlıyor" Kataloğu/11.12.2016/Kasım-Aralık. Kampanya kapsamındaki teklifler 01.11.2012 ile 31.12.2016 tarihleri arasında geçerlidir. Dikkat! Fiyatlar Türkiye sınırları içinde geçerlidir.

Detaylı

Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma

Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma Würth Nano Teknolojisi Geleceği bugün yaşayınız! Yunanca nanos öneki, cüce anlamına gelir ve nanoteknolojinin 100 nanometreden (1 nanometre (nm) = milimetrenin

Detaylı

Deriye Uygulanan Ürünler. 9. Hafta

Deriye Uygulanan Ürünler. 9. Hafta Deriye Uygulanan Ürünler 9. Hafta Cilt bakım ürünlerinin temel amaçları: Cildin sağlıklı ve iyi durumda kalmasını sağlamak, Derinin temizlenmesi Derinin nem dengesinin korunması Derinin yaşlanması belirtilerinin

Detaylı

Toyota Araç Bakım Ürünleri

Toyota Araç Bakım Ürünleri TOYOTA PAZARLAMA VE SATIŞ A.Ş. Cumhuriyet Mah. E-5 Yan Yol No: 11 Yakacık 34876 Kartal - İSTANBUL Toyota İletişim Merkezi (0212) 354 0 354 www.toyota.com.tr Toyota Araç Bakım Ürünleri Aracınıza bakım yapmak

Detaylı

ageloc GALVANIC SPA SYSTEMS Parlak bir atılım

ageloc GALVANIC SPA SYSTEMS Parlak bir atılım ageloc GALVANIC SPA SYSTEMS Parlak bir atılım Daha genç görünmenizin ardındaki sırrı çözün Mesele genç görünmek olunca, bazıları için zamanın sabit dururken neden diğerleri için hızlandığını hiç merak

Detaylı

İlkbahar zamanı: Gökyüzü masmavi,

İlkbahar zamanı: Gökyüzü masmavi, mevsim için yeni görüntüler Sınırlı sayıda üretilen ARTISTRY 2015 İlkbahar makyaj koleksiyonu ile yaratıcı olun, mevsime yeni bir görüntü ile başlayın. İlkbahar zamanı: Gökyüzü masmavi, çiçekler açıyor.

Detaylı

39,90TL %70 İNDİRİMLE SADECE SOFRANIZI RENKLENDİRİN! ,00TL

39,90TL %70 İNDİRİMLE SADECE SOFRANIZI RENKLENDİRİN! ,00TL SOFRANIZI RENKLENDİRİN! Mavi Kelebek 6 lı Servis Tabağı Çap: 27 cm, Yükseklik: 2 cm, Et Kalınlığı: 4 mm, Ağırlık: 580 gr 122165 120,00TL %70 İNDİRİMLE 39,90TL Mikrodalga, fırın ve derin dondurucuda kullanılabilir.

Detaylı

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & TEDAVİ DEVAM ÜRÜNLERİ KOZMESÖTİK BAKIM

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & TEDAVİ DEVAM ÜRÜNLERİ KOZMESÖTİK BAKIM PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & TEDAVİ DEVAM ÜRÜNLERİ KOZMESÖTİK BAKIM ESTETİK DERMATOLOJİDE. FELSEFEMIZ : Araştırma, Geliştirme ve Yüksek Performans Dermaceutic Laboratuvarlarının ana amacı, doktorlara

Detaylı

Saç Dökülmesine Karşı Etkili Bitkisel Şampuanlar

Saç Dökülmesine Karşı Etkili Bitkisel Şampuanlar www.thaliasoap.com Saç Dökülmesine Karşı Etkili Bitkisel Şampuanlar NEDEN ISIRGAN ÖZLÜ ŞAMPUAN? Etken maddeleri laboratuvar ortamında hazırlanan % 100 bitki ekstrelerinden oluşmaktadır. Thalia laboratuarı

Detaylı

SAÇ YAPISI, SAÇIN DÖNGÜSÜ, SAÇIN DÖKÜLME NEDENLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

SAÇ YAPISI, SAÇIN DÖNGÜSÜ, SAÇIN DÖKÜLME NEDENLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME GİRİŞ HairMD şampuan ve saç serumu 2012 yılında eczacılarımızın ve hastalarımızın kullanımına sunulmuştur. İçeriği çok zengin olup 14 den fazla aktif madde içermektedir. Ve bu maddelerin (6 tanesi ile

Detaylı

METODOLOJİ Bu çalışma Avrupa Parlementosu ve Düzenleme Kurulu nun kozmetik ürünler üzerine olan 30 kasım 2009 tarih ve 1223/2009 numaralı düzenlemesine uygun olarak dizayn edilmiştir. Bu çalışma, Avrupa

Detaylı

Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ KONTAK 1 EVRENSEL YAĞ ÇÖZÜCÜ 2 PAS ÖNLEYİCİ 3 HIZLI 4 DONDURUCU 5 SİLAH YAĞI 6 SİLİKON KAYGANLAŞTIRICI 7 ETİKET ÇIKARICI 8 YAPIŞTIRICI

Detaylı

DOĞALA DÖNÜŞ. Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı. Petra dünyasına hoş geldiniz! Petra hep birlikte güçlü bir ekip!

DOĞALA DÖNÜŞ. Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı. Petra dünyasına hoş geldiniz! Petra hep birlikte güçlü bir ekip! Petra dünyasına hoş geldiniz! Şirketin tüm alanlarındaki sorumluluk bilinci, yetkinlik ve yaratıcılık, ayrıca partnerlerin ve müşterilerin memnuniyeti sayesinde, Petra evsel işler ve bakım konusunda belirleyici

Detaylı

METODOLOJİ Bu çalışma Avrupa Parlementosu ve Düzenleme Kurulu nun kozmetik ürünler üzerine olan 30 kasım 2009 tarih ve 1223/2009 numaralı düzenlemesine uygun olarak dizayn edilmiştir. Bu çalışma, Avrupa

Detaylı

Günde bir elma doktoru evden uzak tutar.

Günde bir elma doktoru evden uzak tutar. ELMANIN FAYDALARI Günde bir elma doktoru evden uzak tutar. Elmanın Sağlığa Faydaları Elma A, E, B6, C, K vitamin kaynağıdır, bunun yanında yüksek miktarda potasyum ve çeşitli mineralleri içeren su içerir.

Detaylı

CREAMOL. Creamol Cream&Cologne. Laber Kimya Ar-Ge San.Tic.

CREAMOL. Creamol Cream&Cologne. Laber Kimya Ar-Ge San.Tic. CREAMOL 1 2 CREAMOL Nedir? Yeni bir krem Yeni bir Balsam Yeni bir kolonya Yeni bir antiseptik Yeni bir parfüm şekli 3 CREAMOL Nedir? Yeni bir krem Yeni bir Balsam Yeni bir kolonya Yeni bir antiseptik Yeni

Detaylı

GÜZELLİK VE YENİLENME KATALOĞU 2013/01

GÜZELLİK VE YENİLENME KATALOĞU 2013/01 GÜZELLİK VE YENİLENME KATALOĞU 2013/01 Experalta koleksiyonu içeriğindeki Reishi mantarı cildin gençliğini ve esnekliğini destekler. Güzelliğin Doğal laboratuvarı Güzel olan her şey benzersizdir. Kar tanelerinin

Detaylı

ORGANİK BOYA İLE MÜKEMMEL BESLEME, GÜÇLÜ KORUMA VE MUHTEŞEM RENKLER

ORGANİK BOYA İLE MÜKEMMEL BESLEME, GÜÇLÜ KORUMA VE MUHTEŞEM RENKLER ORGANİK BOYA İLE MÜKEMMEL BESLEME, GÜÇLÜ KORUMA VE MUHTEŞEM RENKLER ANTİK BİLGELİK, MODERN RİTÜELLER İnsanlık tarihinin başlangıcında, Polonezya daki köylerin ileri gelenleri, volkanik toprakların üzerindeki

Detaylı

İntİm Temİzleme Ürünlerİ

İntİm Temİzleme Ürünlerİ İntİm Temİzleme Ürünlerİ 2 Gvyna, özel bölgenizin günlük bakım ve temizliğini sağlamak için güvenebileceğiniz bir yardımcıya ihtiyacınız olduğunun farkındadır. Bu nedenle size özellikle ihtiyaçlarınıza

Detaylı

INTENSIVE SKINCARE GELĠġMĠġ CĠLT TAMAMLAYICI

INTENSIVE SKINCARE GELĠġMĠġ CĠLT TAMAMLAYICI INTENSIVE SKINCARE KADĠFE YUMUġAKLIĞI. ANINDA ARINMA. Cilde pürüzsüz görünüm sağlayan faydalarıyla profesyonel fraksiyonel lazer tedavisiyle karģılaģtırılabilecek Yeni "Akıllı Gözenek Silici" *.* *Sonuçlar

Detaylı

19,9 0 TL. 75 BP Sipariş. Eylül Kataloğundan. Verin İndirim Fırsatlarından Yararlanın! 1 27 EYLÜL 2015 110990 29,90TL

19,9 0 TL. 75 BP Sipariş. Eylül Kataloğundan. Verin İndirim Fırsatlarından Yararlanın! 1 27 EYLÜL 2015 110990 29,90TL 09 1 27 EYLÜL 2015 Şekli ayarlanabilen, HAFİF VE ESTETİK ÇANTA Eylül Kataloğundan 75 BP Sipariş Verin İndirim Fırsatlarından Yararlanın! Pembe Yaz Çantası Boyutlar: 51 x 33 x 13 cm. 110990 19,9 0 TL 110990

Detaylı

09/11/2015 BEYAZ KAN HÜCRELERİ. Lökosit ya da akyuvarlar olarak adlandırılan beyaz kan hücresi, kemik iliğinde üretilir.

09/11/2015 BEYAZ KAN HÜCRELERİ. Lökosit ya da akyuvarlar olarak adlandırılan beyaz kan hücresi, kemik iliğinde üretilir. BEYAZ KAN HÜCRELERİ Lökosit ya da akyuvarlar olarak adlandırılan beyaz kan hücresi, kemik iliğinde üretilir. 1 Görevleri nelerdir? Bu hücreler vücudu bulaşıcı hastalıklara ve yabancı maddelere karşı korur.

Detaylı

55 Çeşit Cilt Hastalığına 55 Çeşit Sabun

55 Çeşit Cilt Hastalığına 55 Çeşit Sabun On5yirmi5.com 55 Çeşit Cilt Hastalığına 55 Çeşit Sabun Mardinli sabun üreticisi Mehmet Yüksel, 55 çeşit sabun ile 55 çeşit cilt hastalığına şifa kaynağı olduğunu söylüyor. Yayın Tarihi : 24 Şubat 2012

Detaylı

Selüloz, sentetik ve diğer elyaflarda kullanılabilen HAFİF KATYONİK YUMUŞATICI. Quenter Amonyum tuzu. Yağ asidi esteri ve Özel karışım

Selüloz, sentetik ve diğer elyaflarda kullanılabilen HAFİF KATYONİK YUMUŞATICI. Quenter Amonyum tuzu. Yağ asidi esteri ve Özel karışım EK 18 HF 15 EK 25 HSY 20 kullanılabilen yumuşak tutum veren HİDROFİL yumuşak tutum veren Yüksek HİDROFİL esteri ve Özel karışım Özel karışım İyonik Yapısı Hafif Katyonik Katyonik Hafif Katyonik Hafif katyonik

Detaylı

Derideki kök hücrelerinin korunması için bitkisel kök hücre teknolojisi!

Derideki kök hücrelerinin korunması için bitkisel kök hücre teknolojisi! www.orenda.gen.tr Derideki kök hücrelerinin korunması için bitkisel kök hücre teknolojisi! Cansız, mat ve dökülen saçlar için hazırlanmış, saç bakım ailesinin yeni bir üyesi olan Orenda Magic Power Serum

Detaylı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı 1 Deri en geniş ve en ağır organ (9 kg) tüm vücut ağırlığının ~ % 16 sını kaplar ve alanı yetişkinlerde ~ 1.8 m²- 2 m 2, bebeklerde ~ 0.25 m²dir

Detaylı

www.powerboyworld.com

www.powerboyworld.com www.powerboyworld.com PowerBoy aşk ilişkilerinde cinsel mutluluğu ve güveni artırmaya yardımcı olan kaliteli ürünler üretmektedir. Biz bunu Aşk Sanatı Felsefemiz olarak adlandırıyoruz. Ürünlerimiz PowerBoy

Detaylı

WORLD SONBAHARA ÖZEL KORUMA! SET İNDİRİMLERİ

WORLD SONBAHARA ÖZEL KORUMA! SET İNDİRİMLERİ WORLD SONBAHARA ÖZEL KORUMA! 09 2017 SET İNDİRİMLERİ LR Aloe Via Sonbaharın șımartan bakımı Yaz ayının son demlerini yașıyoruz, kendimizi kıș ayına hazırlamanın tam zamanı. nın uzun yıllara dayanan deneyiminden

Detaylı

İÇERİĞİ Krem bazı, Hümik asit, Gliserin, Kayısı çekirdek yağı, Fenoksietanol, Parfüm Paraben içermez.

İÇERİĞİ Krem bazı, Hümik asit, Gliserin, Kayısı çekirdek yağı, Fenoksietanol, Parfüm Paraben içermez. Cildi beslemeye, pürüzsüzleştirmeye ve yumuşatmaya yardımcı olmak üzere formüle edilmiştir. Temizlenmiş ve kurulanmış cildinize yukarı ve dışa doğru hareketlerle uygulayınız. Krem bazı, Hümik asit, Gliserin,

Detaylı

Ürün Tanıtım Kataloğu

Ürün Tanıtım Kataloğu SHILIBA O DOĞAL KİŞİSEL BA KIM ÜRÜNLE Rİ Ürün Tanıtım Kataloğu Kendi Güzelliğinizin Uzmanı Olun S H I L I B A O D OĞ A L Kİ Ş İ S E L B A KI M Ü R Ü N L E R İ Kendi Güzelliğinizin Uzmanı Olun Altıntepe

Detaylı

Turcos Kozmetik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Turcos Kozmetik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Turcos Kozmetik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Turcos Kozmetik A.Ş 2014 yılında kurulmuş olup kozmetik ürünleri, bitkisel ekstreler ve etken molekül üretiminde sektöre yön veren lider firmalardan biridir.

Detaylı

Arayış içinde misiniz?

Arayış içinde misiniz? Arayış içinde misiniz? İşe Başlama Zamanınızı nasıl kullanacağınıza karar verebiliyor musunuz? Hak ettiğinizi kazanıyor musunuz? Evden çalışmak ister miydiniz? İstediğiniz iş-özel yaşam dengesine sahip

Detaylı

INTENSIVE SKINCARE GELĠġMĠġ CĠLT TAMAMLAYICI

INTENSIVE SKINCARE GELĠġMĠġ CĠLT TAMAMLAYICI INTENSIVE SKINCARE KADĠFE YUMUġAKLIĞI. ANINDA ARINMA. Cilde pürüzsüz görünüm sağlayan faydalarıyla profesyonel fraksiyonel lazer tedavisiyle karģılaģtırılabilecek Yeni "Akıllı Gözenek Silici" *.* *Sonuçlar

Detaylı

Efsanevi SBK serisi 17 yıllık başarı! 20 den fazla ülke

Efsanevi SBK serisi 17 yıllık başarı! 20 den fazla ülke Efsanevi SBK serisi 17 yıllık başarı! 20 den fazla ülke 1 kural BİTKİSEL HAMMADDELERİN MAKSİMUM KULLANIMI Sibirya, Altay ve Baykal'ın yüksek biyoaktif etkisini taşıyan yabani otlarını, bitki ve turunçgillerini

Detaylı

Cildinizi değiştirin. 0% Asit, 100% Doğal

Cildinizi değiştirin. 0% Asit, 100% Doğal Cildinizi değiştirin 0% Asit, 100% Doğal Yağlı ciltler, açıcılar, pre-aging bakımları için multi-etnik kozmesötik* marka... SALONDA Pre-aging Bakımı 3 Olgun cilt Bakımı 4 Açıcı Bakımı 5 Yağlı ve akne eğilimli

Detaylı