MxS Markası Olarak Teknik Hizmet Ve Destek Çalışmalarımız Tüm Hızıyla Devam Ediyor.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MxS Markası Olarak Teknik Hizmet Ve Destek Çalışmalarımız Tüm Hızıyla Devam Ediyor."

Transkript

1 Kasım Sayı 4 BÜLTEN MxS yayın organıdır ( Parayla satılmaz ). MxS in Satış ve Pazarlama Müdürü Yavuz YAMAN İle Sohbetimiz... İmaj Otomotiv Boya grubu olarak Türkiye nin 7 bölgesinde 81 ilimize ulaşmaktayız. MxS Markası Olarak Teknik Hizmet Ve Destek Çalışmalarımız Tüm Hızıyla Devam Ediyor. Genel tüm ürünleri kapsayacak çalışma Gaziantepli Kardeşler Ford Servisinde, yapıldı. Akman Boya nın Sahibi Murat AKMAN İle Söyleyişimizi Gerçekleştirdik. İmaj Otomotiv in vermiş olduğu satış ve teknik destek hizmetlerinden son derece memnunuz.

2 HABERLER KIBRISTAYIZ! Denizin ve gökyüzünün mavisi ile yeşilin buluştuğu, muazzam bir doğa, tarihin buluştuğu şahane ada olan Kıbrıstayız. Geçtiğimiz aylarda yaptığımız Kıbrıs kampanyamız sonuçlandı. MxS markasını tercih eden müşterilerimize teşekkür ederiz. Satış Temsilcisinin Eğitimi & Bölge Toplantımız Satış yönetiminin en önemli görevlerinden biri şüphesiz satış temsilcilerinin eğitimidir. Satış ekibinden yüksek verim alabilmek için, hem işe yeni alınan satış temsilcileri başlangıç eğitimleri almalı, hem de varolan satış temsilcileri planlı aralıklarla meslek içi eğitime tabi tutulup, bilgilerinin taze tutulması sağlanmalıdır. Müşteriler artık satış temsilcilerinin ürün hakkında eksiksiz bilgi sahibi olmalarını beklemektedir. En ufak bir itiraz karşılayamama durumunda ürünün satışı mümkün olamayabilmektedir. Satış temsilcisinin müşteri için aynı zamanda bir danışman ve ürün hakkında deneyimleri aktaran bir eğitici gibi olması gerekmektedir. Tüm bunları sağlamak için artık satış temsilcilerimizin aylık periyotlarda tüm ürünlerde eğitim almalarını sağlamaya çalışmaktayız ve bunun için ilk eğitimimizi aşındırıcı grubunda başlatmış bulunmaktayız

3 HABERLER MxS markası olarak teknik hizmet ve destek çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ürünlerimizi kullanan ustalardan aldığımız geri dönüşlerle ürünlerimizi daha da ileriye nasıl taşıyacağımızın çalışmalarını güncel verilerle sürekli kendimizi geliştiriyoruz. Bu çalışmalar çerçevisinde; cırtlı hookit zımpara, kapı kenar süngeri, maskeleme kağıdı, maskeleme bantı ve genel tüm ürünleri kapsayacak çalışma Gaziantepli Kardeşler Ford Servisinde, yapıldı. Eğitim karşılıklı olarak verimli bilgi paylaşımı ve sorun çözümü odaklı ürünlerimizin maksimum verimlilikte kullanımı ile çalışmalar yapıldı. Başta Uğur usta olmak üzere katkıda bulunan Gaziantepli Kardeşler Ford Servisi ustalarına teşekkür ediyoruz.

4 BAYİ SÖYLEYİŞİ AKMAN BOYA MURAT AKMAN Bu haftadaki sayımızda Akman Boya Paz. San. ve Tic. Ltd. Şti. sahibi Murat Akman ı tanıyacağız. Murat bey ile keyifli bir söyleyişi gerçekleştirdik. Murat bey, firmanızı tanıtır mısınız? A kman Boya Paz. San. Ve Tic. Ltd. Şti. sahibi Murat AKMAN İstanbul Anadolu yakası Pendik bölgesinde 1983 yılında Hırdavat ürünleri satışı ile başlayan ticari hayatımız, 1992 yılından itibaren Oto Tamir Boyaları ile tanışarak satışını yapmaya başladık. Yaklaşık 20 yıldır DYO ve BASF bayiliklerini yapmaktayız. Otomotiv servisleri ve atölyelerine deneyimli personelimizle birlikte hizmet vermekteyiz. Bayi olarak MxS ürün ve hizmetleri hakkında neler düşünüyorsunuz? 1999 yılından önce pazarda sadece 3M ürünleri varken daha sonra İmaj Otomotiv in MxS markalı ürünleri pazara rekabetçi fiyat ve kalite anlamında hızlı bir giriş yaptı ve bizlere sarf malzemelerin satışında çok yardımcı olmuştur. Yaklaşık 15 yıldır MxS ürünlerini

5 artan satış grafiğimizle satmaya devam ediyoruz. İmaj Otomotiv in vermiş olduğu satış ve teknik destek hizmetlerinden son derece memnunuz. Pazarın talep ettiği ürünleri yenilikçi anlamda sürdürebilir olmaları İmaj Otomotiv in en büyük özelliğidir. Sektörü 10 yıl öncesiyle kıyaslarsanız sizce o günden bu güne neler değişti? Servis pazarı büyüdükçe buna paralel sarf malzeme satışımızda arttı. Buda yanında bir çok yeni ürün gamını beraberinde getirdi. MxS ve 3M markaları pazarında lider tedarikçileri iken şu an bir çok firma pazarda rekabet etmektedir. Bu ortamda MxS in verdiği hizmet, doğru fiyat ve kaliteli ürün her zaman ilk tercihimiz olmuştur. Son 10 yıldan bu güne geçen sürede satışın yanında tahsilat zorluklarını da beraber getirmiştir. Sattığınız MxS ürünleri hakkında müşterileriniz neler düşünüyor? Rekabetçi fiyat ve kaliteli ürünleriniz olduğundan müşterilerimiz tarafından her zaman takdir ve talep ediliyor. MxS olarak güzel sohbeti için Murat bey e teşekkür ederiz. MxS in dünü ve bugünü arasında gördüğünüz farklar nelerdir? Kuruluşundan bugüne her zaman dediğim gibi doğru fiyat, ürünlerin kalitesi ve hizmet olarak pazarın ihtiyacı olan her türlü ürün gamına sahip kurumsal bir firma kimliğine bürünmüştür. Bizlere vermiş olduğunuz rekabetçi ortam ve hizmet için minnettarız.

6 ARAÇ TANITIM Siz tasarruf Edin, Doğa Kazansın! Škoda Yeti, yeni yüzü ile safkan bir arazi aracından bekleneceği gibi ilk bakışta gücüne ve çevikliğine ilişkin ipuçları veriyor. Özellikle dev ön tamponun ve ortadaki çarpıcı gümüş koruma çıtasının hakim olduğu ön kısım, ŠKODA nın güncel tasarım felsefesinin güçlü tarafını yansıtıyor. ŠKODA nın yeni tasarım felsefesine göre yeniden şekillenen ön bölüm Yeti nin en çarpıcı bölümlerinden birisi olarak göze çarpıyor. Güçlü bir karakteri ve agresif tasarım çizgilerini barındıran ön yüz, Yeti nin ayırt edici yönlerini açığa çıkarıyor. Alt bölümde bulunan koruma çıtası ve dikey çizgiler Yeti nin Outdoor kimliğine göndermeler yaparak özgün tasarım elementleri olarak yerini alıyor. Yeni ön bölüm artık daha agresif çizgilere sahip olmasının yanında Bi-Xenon fara entegre edilen LED gündüz sürüş lambaları ile çok daha ayırt edici bir forma kavuştu. Yeniden tasarlanan ön far grubu, Yeti nin saygınlık uyandıran tasarımının yanında dinamik ve çevik bir görünüm kazandırıyor.. Ön sis lambaları yeni Yeti ile birlikte dikdörtgen bir forma kavuşuyor ve ön tamponun aşağısında konumlanıyor. ÖZEL İÇ MEKAN GÜVENLİK ÖZEL İÇ MEKAN ÖZEL İÇ MEKAN ÖZEL İÇ MEKAN Yeti nin bagajı, genişliği ve fonksiyonel detayları ile her ihtiyaca cevap verebilmek için tasarlanmıştır.stepne olmadığı durumlarda 416 litrelik bir hacme sahip olan bagaj bölümü, Skoda ya ait VarioFlex Arka Koltuk Sistemi sayesinde, koltuklar yatırıldığında litre veya tamamının çıkarıldığı durumlarda litrelik yaratılması güç alanlar sunarak farklı boyuttaki cisimler için yeterli saklama alanı oluşturur. Direksiyon konsolunun altında yer alan diz hava yastığı*, sürücünün bacaklarını korur. 6 adet Hava yastığının standart olarak sunulduğu Yeti yolculara maksimum güvenlik sağlıyor. Koltukların üst tarafında geniş bir alan yaratılmasına olanak sağlayan ve elektrikli olarak ayarlanabilen çift kademeli Panoramik Cam Tavan* macera dolu yolculuklarda özgürlük hissini arttıyor. Torpido bölümünde bulunan soğutma fonksiyonu, belli bir sıcaklık seviyesinde tutmak istediğiniz eşyalarınız için düşünülmüştür. Geri vitesteyken ön tarafta bulunan engeller için gereksiz yere uyarı verilmez. Yine de, park etmeyi mümkün olduğunca kolay hale getirmek istiyorsanız, 2. nesil otomatik park pilotu* sizin için en iyi seçenektir. Sistem, yan yana veya arka arkaya park etmiş araçlar arasında uygun bir park yeri seçer ve hatta arka arkaya park etmiş araçların arasından sizi çıkarabilir. Paralel park yerinin araçtan 60 cm daha uzun olması yeterlidir.

7 Satış ve Pazarlama Müdürümüz Yavuz YAMAN YÖNETİCİ KÖŞESİ Yavuz bey kendinizi tanıtırmısınız? 1970 İstanbul doğumluyum 2 erkek 2 kız 4 çocuk sahibiyim. Otomotiv tamir sektörüne ilk adımlarımı 1982 tarihinde yaz tatillerinde çırak olarak katıldım. Profesyonel olarak 1995 yılında Sabır Boya ile başlayan sektör maceramı İmaj Otomotivde Satış ve Pazarlama Müdürü olarak devam ettirmekteyim. Sektörde 20 yılı doldurmama rağmen başladığım ilk günkü heyecanı yaşayarak çalışmaya devam ediyorum. Çalışan profiliniz hakkında bilgi alabilir miyim? İmaj Otomotiv Boya gurubu olarak Türkiye nin 7 bölgesinde 81 ilimize ulaşmaktayız. %100 yerli sermaye olan şirketimiz sektöre 36 çalışanı ile hizmet etmektedir. Teknik pazarlama alanında çalışanlarımızın saygınlığı dinamik yapıları ve %100 müşteri memnuniyetine odaklanmaları bizim diğer firmalara karşı farklılığımızı göstermektedir. Çok geniş bir ürün gamı ile müşterilerimize hizmet etmekteyiz. Geniş bir alanda çalışmaktayız. Bu yüzden Türkiye nin dört bir yanında çalışanlarımız olması sektör içinde firmamız içinde çok önemlidir. Oto tamir sektörü hakkında görüşleriniz lı yıllarda yükselişe geçmeye başlayan oto tamir gurubu her geçen yıl cirosal olarak büyümeye devam etmiş lü yıllarda cirolar 6,5 milyar dolarlara kadar yaklaşmıştır. Geçmişte yabancı firmaların elinde olan sektör 2000 li yıllarda yerli firmaların atılımıyla bir dengeye oturmuştur. Yerli firmaların son 10 yılda yaptığı ataklar ihracattaki dengeleri değiştirmiş. Türkiye deki ihracat rakamlarında otomotiv satışından sonra boya ve kimya ihracatta ikinci sıraya oturmuştur. Gelişen bu piyasalarda İmaj Otomotiv gibi yerli şirketlerin atılımlarıyla rekabetçi bir düzen oluşturulmuş. Yüksek fiyatla ürün satışlarının önüne geçilmeye çalışılmıştır. Bu yüzden yerli firmalar sektörümüzde desteklenmeli rekabetçi yapısı korunmalıdır. Teşekkür Ederiz.

8 Yeni boyalı veya eski boyalı yüzeylerde pasta yapmak için makine ile kullanılan yumuşak bir süngerdir. Boya akıntılarını ve zımpara çiziklerini ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Orta çizik ve kirleri çıkarır. Emiş derecesi düşük olduğu için pastayı tamamen yüzeye yayar. Otomotiv sektöründeki araçların eski ve yeni boyalarında çizik almak için kullanılır. Mobilya, fiberglas marin sektöründe, v.b. kullanılır. Polisaj makinesi ile kullanılır devir aralığında kullanılması tavsiye edilir. Talimatlar: MxS Polisaj makinesine vidalayınız. Uygulama yaparken araç kenar ve köşelerine takılmamasına dikkat ediniz. Süngerin ısınması halinde su ile ıslatınız. Renk & Özellik: Mavi, Sarı, Beyaz, Kırmızı & Aplikatörlü Kullanıldığı Sektörler: Oto boya servisleri, car care servisleri, marin sektörü, mobilya sektörü, fiberglas, akrilik banyo ve mutfak üreticileri, pasta ve cila kullanılan her yer. TAKLİTLERİMİZDEN KAÇININ! Her mavi sünger MxS mavi sünger değildir

Kiraz Boya dan Hüseyin Kiraz ile Söyleyişimizi Gerçekleştirdik.

Kiraz Boya dan Hüseyin Kiraz ile Söyleyişimizi Gerçekleştirdik. Haziran 2015 - Sayı 11 BÜLTEN MxS yayın organıdır (Parayla Satılmaz). MxS Ailesi Eğitim için İtaya ya Gitti. MxS, iş ortaklarının piyasadaki gücünü daha da arttırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kiraz

Detaylı

Reklam Ürünleri Satış Müdürümüz Aydın ALTUN ile Söyleşi Gerçekleştirdik.

Reklam Ürünleri Satış Müdürümüz Aydın ALTUN ile Söyleşi Gerçekleştirdik. Eylül 2015 - Sayı 14 BÜLTEN MxS yayın organıdır (Parayla Satılmaz). İkizler Oto Boya Nuri Yurtsever ile Söyleşi Gerçekleştirdik. MxS markası geçmişten bu güne kadar yapmış olduğu hizmetler ışığında bizlere

Detaylı

İmaj Otomotiv in Geleneksel Hale Getirdiği Seyahat Kampanyası...

İmaj Otomotiv in Geleneksel Hale Getirdiği Seyahat Kampanyası... Mayıs 2015 - Sayı 10 BÜLTEN MxS yayın organıdır (Parayla Satılmaz). İmaj Otomotiv Boya Bölümü Eğitimlerinde... Otomotiv sektöründe, kaporta ve boya tarafında ciddi anlamda eğitimli personel sıkıntısı çekilmektedir.

Detaylı

Hakkı Aksoy Otomotiv den Hakkı Aksoy ile Söyleyişimizi Gerçekleştirdik.

Hakkı Aksoy Otomotiv den Hakkı Aksoy ile Söyleyişimizi Gerçekleştirdik. Temmuz 2015 - Sayı 12 BÜLTEN MxS yayın organıdır (Parayla Satılmaz). MxS Eğitimlere Hız Kesmeden Devam Ediyor. Elmas Hyundai Servisi nde Ömer Usta ve diğer çalışan ustalarımızla rakip ürünler hakkında

Detaylı

Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX...

Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX... Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX... Ford B-MAX 2010 yılında Cenevre fuarında konsept araç olarak ilk kez tanıtıldığında eşsiz tasarımı sayesinde büyük hayranlık uyandırmış ve tüm otomobilseverlerin

Detaylı

Magazinci.com İnternet Medyası 2014 yılının En İyilerini Ödüllendiriyor.

Magazinci.com İnternet Medyası 2014 yılının En İyilerini Ödüllendiriyor. Mart 2015 - Sayı 8 BÜLTEN MxS yayın organıdır (Parayla satılmaz). Helper Polyester Macun Yenilenmiş Formülü ile Polyester macunda, kullanıcıların isteklerini göz önünde bulundurarak Arge çalışmaları nihai

Detaylı

KS Grup Boya da Çoşkun Kolukısa ile Söyleyişimizi Gerçekleştirdik.

KS Grup Boya da Çoşkun Kolukısa ile Söyleyişimizi Gerçekleştirdik. Ağustos 2015 - Sayı 13 BÜLTEN MxS yayın organıdır (Parayla Satılmaz). MxS Ürün Gamını Genişletmeye Devam Ediyor. MxS markamız daha iyi hizmet sunabilmek için her geçen gün yeni ürünleri bünyesine topluyor.

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Firma Tanıtımı BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Adres: Telefon: 0232 479 58 10 Faks: 0232 479 25 85 E-Posta: info@bozdagendustri.com Otomotiv sektöründeki güçlü tedarikçiniz. Bozdağ

Detaylı

Audi A3 1.6 TDI Attraction

Audi A3 1.6 TDI Attraction İlan no: 387049 Audi A3 1.6 TDI Attraction Sahibinden Audi A3 1.6 TDI Attraction 2013 model 39870 km de. İSTOÇ 84.950 TL İlan tarihi: 3 Şubat 2017 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Bağcılar, Mahmutbey

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ 2 MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı İlan no: 255431 Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi Titanium 2012 model 43540 km de. İSTOÇ 57.500 TL İlan tarihi: 5 Ocak 2016 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz.

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz. Hakkımızda. Kuzey Dizayn market Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti. olarak 2011 Kasımında başladığımız AR-GE,Proje ve Fizibilite çalışmalarımızı 2012 başında hayata geçirerek tam kapasite son model makine

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

Opsiyon Fiyat Listesi Nisan 16

Opsiyon Fiyat Listesi Nisan 16 Opsiyon Fiyat Listesi Nisan 16 Nisan 16 Ford Fiesta Opsiyon Fiyat Listesi Seçilebilir Donanım Seviyesi Tüm Donanım Seviyeleri Titanium Donanım Seviyesi Metalik Boya Şeker Mavi, Şeker Kırmızı, Hardal Sarı

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Hyundai i CVVT Style

Hyundai i CVVT Style Hyundai i20 1.4 CVVT Style Sahibinden 23500 km 2017 i20 mpı otomatik İlan no: 409786 66.500 TL İlan tarihi: 15 Temmuz 2017 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2017 Km Kasa tipi Vites tipi

Detaylı

Yeni Ford Focus Dış Tasarım

Yeni Ford Focus Dış Tasarım Yeni Ford Focus Dış Tasarım Otomobilden fazlasını isteyenlere... Piyasaya çıktığı 1999 yılında Atlantik Okyanusu nun iki tarafında da Yılın Otomobili ödülünü alan ilk otomobil olma unvanını kazanan Focus

Detaylı

Volkswagen Golf 1.6 TDI 105 HP Comfortline

Volkswagen Golf 1.6 TDI 105 HP Comfortline İlan no: 411893 Volkswagen Golf 1.6 TDI 105 HP Comfortline Sahibinden Volkswagen Golf 1.6 TDi Comfortline 2017 model 0 km de. 118.500 TL İlan tarihi: 30 Eylül 2017 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

CITROËN BERLINGO COMBI

CITROËN BERLINGO COMBI CITROËN BERLINGO COMBI MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör ızgarası

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-025059 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-VD3524 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-025059 Sayfa: 2 / 9 VF7RD9HR8BL537133 Araç Bilgileri

Detaylı

CıTROËN NEMO COMBI PLUs MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

CıTROËN NEMO COMBI PLUs MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR CITROËN NEMO CıTROËN NEMO COMBI PLUs MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR Citroën Nemo Combi Plus, Nemo Combi nin üstün özelliklerine bir de üçüncü sırada cam, yukarı açılır arka kapı ve yan hava yastıkları

Detaylı

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium İlan no: 216074 Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium Sahibinden BUZ BEYAZ 2011 Mondeo 1.6 EcoBoost Titanium 50.000 KM 52.500 TL İlan tarihi: 3 Aralık 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

Dünyanın En Büyük Aşındırıcı Zımpara Firması İmaj Otomotiv Bünyesinde...

Dünyanın En Büyük Aşındırıcı Zımpara Firması İmaj Otomotiv Bünyesinde... Nisan 2015 - Sayı 9 BÜLTEN MxS yayın organıdır (Parayla satılmaz). Mxs APPP EXPO 2015 Shanghai China Fuarında Yenilikleri her zaman en iyi şekilde takip etmeye devam ediyoruz. Fuarı yeni fikirlerimizle

Detaylı

Nissan Qashqai 1.5 dci 106 HP Platinum 4X2 M/T

Nissan Qashqai 1.5 dci 106 HP Platinum 4X2 M/T İlan no: 253068 Nissan Qashqai 1.5 dci 106 HP Platinum 4X2 M/T Sahibinden Tertemiz Nissan Qashqai... 58.500 TL İlan tarihi: 6 Aralık 2015 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2010 Km Kasa tipi

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-119082 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 34-UU1634 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-119082 Sayfa: 2 / 11 KMHDH41CBCU203001 Araç Bilgileri

Detaylı

Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar

Style donanım seviyesine ek olarak 16 aluminyum jantlar 17 Aluminyum jantlar Style Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır yan aynalar Karartılmış arka camlar "Ford Power" anahtarsız çalıştırma sistemi Elektrikli,

Detaylı

Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz

Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz MARPAR Ev Gereçleri San.ve Tic. Ltd. Şti. 2001-2009 tarihleri arasında ulusal ve uluslararası alanda bilinen markaların Karadeniz ve Doğu Anadolu

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR06000001-222492 Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-KN8297 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR06000001-222492 Sayfa: 2 / 7 WDD2120401A922225 Araç Bilgileri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive İlan no: 209121 Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive Sahibinden 2012 MAYIS TRAFİĞE ÇIKIŞLI RENAULT LATİTUDE 58.500 TL İlan tarihi: 12 Ekim 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Beylikdüzü,

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-HE9032 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 6 WDD2120891A316051 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 MİNİBÜS Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren

Detaylı

FORD OTOSAN OTOMOBİL TAVSIYE EDILEN FİYAT LISTESI

FORD OTOSAN OTOMOBİL TAVSIYE EDILEN FİYAT LISTESI FORD OTOSAN OTOMOBİL TAVSIYE EDILEN FİYAT LISTESI 7 Kasım itibariyle geçerli 2015 MY Fiyat Listesi MODELLER T. EDĐLEN T. EDĐLEN DESTEKLĐ KREDĐLĐ ANAHTAR TESLĐM T. EDĐLEN PEŞĐN ĐNDĐRĐMLĐ ICA X X 5K 1.25i

Detaylı

FORD OTOSAN OTOMOBİL TAVSİYE EDİLEN FİYAT LİSTESİ

FORD OTOSAN OTOMOBİL TAVSİYE EDİLEN FİYAT LİSTESİ FORD OTOSAN OTOMOBİL TAVSİYE EDİLEN FİYAT LİSTESİ 6 Şubat itibariyle geçerli 2015 MY Fiyat Listesi MODELLER (TL) PEŞĐN ĐNDĐRĐMLĐ 5K 1.25i 82PS ESP 47.415 44.150 43.215 5K 1.6i 105PS PowerShift A/T ESP

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 Transit Custom VAN Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı Trend Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli ön camlar 2 adet 2 litrelik şişe

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı Trend Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli ön camlar 2 adet 2 litrelik şişe

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-221318 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RE2773 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-221318 Sayfa: 2 / 8 WDD2050371R171418 Araç Bilgileri

Detaylı

Volkswagen Passat 1.6 TDI 105 HP BlueMotion Comfortline

Volkswagen Passat 1.6 TDI 105 HP BlueMotion Comfortline İlan no: 387091 Volkswagen Passat 1.6 TDI 105 HP BlueMotion Comfortline Sahibinden Volkswagen Passat 1.6 TDi BlueMotion Comfortline 2013 89.950 TL İlan tarihi: 6 Şubat 2017 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı Trend Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli ön camlar 2 adet 2 litrelik şişe

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-119248 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PG4718 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-119248 Sayfa: 2 / 8 WF04XXGCC4FU41487 Araç Bilgileri

Detaylı

Honda Civic 1.6 Premium

Honda Civic 1.6 Premium İlan no: 244217 Honda Civic 1.6 Premium Sahibinden Direkt Sahibinden, Honda Civic Premium 1.6 i-vtec, Manuel 42.900 TL İlan tarihi: 26 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları İl Tekirdağ, Çerkezköy,

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR06000001-223922 Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-GZ6355 Eksper / imza TÜV SÜD ağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR06000001-223922 Sayfa: 2 / 7 WAFW1108C637861 Araç ilgileri Araç

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı Trend Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli ön camlar 2 adet 2 litrelik şişe

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı İlan no: 309885 Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi Titanium 2015 model 19000 km de. İSTOÇ 77.500 TL İlan tarihi: 8 Ekim 2016 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-VT9989 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 6 YV1FS445BB2018281 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-T7257 Eksper / imza TÜV SÜD ağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 6 WVWZZZ3CZE759431 Araç ilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil Tarihi

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-123660 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PG5296 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-123660 Sayfa: 2 / 8 TMBAG6NE0G0064508 Araç Bilgileri

Detaylı

Her detayda yeni bir keşif sizi bekliyor.

Her detayda yeni bir keşif sizi bekliyor. Amarok Canyon Tekdüzeliğe son. Her detayda yeni bir keşif sizi bekliyor. Heyecanı içine bindiğiniz anda yaşayacağınız Yeni Amarok Canyon, iç mekandan başlayan özel bir tasarıma sahip. Vites topuzundan

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR06000001-122434 Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-KN9218 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR06000001-122434 Sayfa: 2 / 6 WDD2120401A968524 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-022423 Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PR2084 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-022423 Sayfa: 2 / 7 NM0LXXTACLGR22414 Araç Bilgileri

Detaylı

Gururla PILOTCAR ı sunuyoruz...

Gururla PILOTCAR ı sunuyoruz... www.pilotcar.com.tr Piyasalardaki elektrikli araçlara yeni bir soluk... PILOTCAR, Pilot Taşıt Koltukları San. ve Tic. A.Ş. sahibi, tutkulu girişimci Ahmet Özkılıç tarafından geliştirilmiş yeni bir markadır.

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR06000001-017716 Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NP9104 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR06000001-017716 Sayfa: 2 / 6 W0LGM5E30G1040763 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR06000001-022027 Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PK2438 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR06000001-022027 Sayfa: 2 / 6 VF38DBHZTFL048436 Araç Bilgileri

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Style Titanium Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-024964 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-LC4531 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-024964 Sayfa: 2 / 8 WAUZZZ8V3EA178405 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-122471 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PR5439 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-122471 Sayfa: 2 / 8 VF1LZLF0E55202122 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR06000001-022645 Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 06-AG9602 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR06000001-022645 Sayfa: 2 / 6 WDD2120401A944527 Araç Bilgileri

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

Chevrolet Lacetti V CDX

Chevrolet Lacetti V CDX Chevrolet Lacetti 1.6 16V CDX İlan no: 226364 İlan detayları Sahibinden 23.500 TL 07 Mar 2015 23.500 TL 01 Mar 2015 24.250 TL Chevrolet Lacetti (LPG, Özel Plaka, Döşeme, 4 lastik) İlan tarihi: 1 Mart 2015

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-124650 Sayfa: 1 / 12 İkinci El Araç Ekspertizi 34-JR9792 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-124650 Sayfa: 2 / 12 NLAFB7640DW001091 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-JR5623 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 8 U5YHN516BDL040612 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

Volkswagen Golf 1.6 TDi Highline

Volkswagen Golf 1.6 TDi Highline İlan no: 242147 Volkswagen Golf 1.6 TDi Highline Sahibinden Volkswagen Golf 1.6 TDi Highline 2014 model 20900 km de. 87.950 TL İlan tarihi: 10 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Bağcılar,

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

Zorlu İnşaat Güvencesiyle... Yaylal

Zorlu İnşaat Güvencesiyle... Yaylal Zorlu İnşaat Güvencesiyle... TARİHÇE Bugün Zorlu Grup olarak adından söz ettiren firmamız, babamız Duran ZORLU tarafından 1977 yılında kurulan Zorlu Cam Ticaret olarak 20 metrekarelik bir dükkanda ticari

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-119399 Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 35-JF281 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-119399 Sayfa: 2 / 7 VSSZZZNHZG1021328 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-052694 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 16-SHR77 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-052694 Sayfa: 2 / 11 TMBAG6NE6H0011605 Araç Bilgileri

Detaylı

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon institutional AQUA COSMETICS TM Copyright 2014 aquacosmetic.com 04 Üretim Planı Avrupa kalite standartlarına uygun, en gelişmiş çevre dostu donanımları ve kozmetik ürünlerinin otomatik üretimi, ambalaj

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-064592 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RE9727 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-064592 Sayfa: 2 / 9 WBA8D5107GK807923 Araç Bilgileri

Detaylı

Nissan Qashqai 1.6 Tekna Executive 4x2

Nissan Qashqai 1.6 Tekna Executive 4x2 İlan no: 305703 Nissan Qashqai 1.6 Tekna Executive 4x2 Sahibinden İlk Sahibi Doktordan, Cam Tavanlı, Full, 1.6 Executive 43.400 TL İlan tarihi: 13 Temmuz 2016 İlan detayları İlan detayları İl Denizli Model

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-114677 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-JE6997 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-114677 Sayfa: 2 / 8 NLAFB7660CW005046 Araç Bilgileri

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı