NAOMI CAMPBELL DEN MADONNA YA BÜYÜK JEST

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "NAOMI CAMPBELL DEN MADONNA YA BÜYÜK JEST"

Transkript

1 NAOMI CAMPBELL DEN MADONNA YA BÜYÜK JEST Dünyaca ünlü model Naomi Campbell Bodrum da eğlenmek için gittiği Halikarnas diskodan Bodrum Kalesine lazerle yazı yazdırarak Amerikalı şarkıcı Madonna nın doğum gününü kutladı. Türkiye nin ve Dünya nın en ünlü açık hava diskolarından biri olan Halikarnas a gelen Dünyaca ünlü model Naomı Campbell yakın arkadaşı olan Amerikalı ünlü şarkıcı Madonna nın doğum gününü diskodan tarihi Bodrum kalesine lazer sitemi ile yazdırdı. Dünyaca ünlü Halikarnas Disko nun kurucusu ve sahibi Süleyman Demir de gece boyunca Naomi ye eşlik etti. Bodrum Kalesi duvarlarına lazer ile Happy Birthday Madonna Love Naomı yazısı ile doğum gününü kutladı. Gece yarısı diskoya gelen Campbeel elinden bir an olsun telefonunu düşürmedi. Dünya starlarına Bodrum u öneren ünlü model Bodrum aşığı olduğunu da bir kez daha kanıtlamış oldu. Diskodaki dans gösterilerini izleyen Campbell yaklaşık 2 saat boyunca eğlence kulübünde takıldı. Daha sonra diskoyu gezen Campbell tarihi Bodrum kalesine yazdırdığı yazının fotoğrafını telefonu ile Madonna ya göndererek ünlü sanatçıyı Bodrum da davet etti.

2 KOLON KANSERİNİ DEV MAKET İLE TANITTILAR Bodrum Rotary Kulübü Bugün 1 Saat, Yarın 1 Hayat adı verilen farkındalık projesi Bodrum da başladı. Proje kapsamında halkı bilgilendirmek için el ilanları, broşürler ve detaylı kitapçıklar dağıtıldı. Ziyaret eden konuklara, kansere karşı önlem olarak tüketilmesi gereken lifli yiyeceklerden oluşan salata ikram edilmesi ilgi çekti. Bodrum Ortakent-Yahşi Mahallesinde bulunan Midtown alışveriş merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe, Denizli Rotary Kulübü, Bodrum Rotary Kulübü, Bodrum Rotarak Kulübü, Kanserle Dans Derneği başkan ve üyelerinin yanı sıra Bodrum Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Oğuz Şahin ile çok sayıda vatandaş katıldı.

3 Sanatçı Desteği Projeye destek olmak için tiyatrocu Alp Öyken ile ses sanatçısı Seyyal Taner de etkinliğe katıldılar. Seyyal Taner hazırlanan proje ile toplum sağlığına önem verdiği için Rotary başkanı Şehval Öztürk e teşekkür etti. 12 İlde gerçekleştirilmesi planlanan projenin Bodrum da Midtown AVM de başladı. Kalın Bağırsak ve Meme Kanseri hakkında toplumun bilinçlendirilmesi ve farkındalık yaratılması amaçlanan projede erken teşhisin hayat kurtardığı anlatılıyor. Üç metre yüksekliğinde ve on metre uzunluğundaki şişme kolon maketi büyük ilgi çekti. Maketi gezen vatandaşlar maket içinde yer alan bilgi notlarını okuyarak kolon kanseri hakkında bilgi sahibi oldular. Projenin mimarlarından Denizli Rotary Kulübü Dönem Başkanı Mürüvvet Algümüş kolon ve meme kanseri ile ilgili proje konusunda şunları söyledi; Öncelikle kolon kanseri ile ilgili vatandaşlarımızı bilgilendirmek amacıyla, erken teşhise yönlendirmek ve taramalara yönlendirmek düşüncesiyle başlattığımız bir proje. İkinci aşaması da meme kanseri ile ilgili kendi kendine muayeneyi öğretmek ve belirtileri limonlar üzerinde tanıtmak. Limon görsellerimizden de arkadaşlarımıza gelen ziyaretçilerimize bunları magnet olarak dağıtıyoruz ki her an gözlerinin önünde olsunlar ve buzdolaplarında limon görsellerini gördükçe kendilerini muayene etsinler ve konuyu unutmasınlar dedi. Bodrum Rotary Kulübü dönem Başkanı Şehval Öztürk ise İnşallah birkaç hayata dokunabiliriz, birkaç hayatı erken teşhisle kurtarabiliriz. Bu bizim için çok önemli. Projemizin amacı da bu zaten diyerek projenin önemini anlattı. Projenin en büyük destekçilerinden biri olan Kanserle Dans

4 Derneği Başkanı Dr. Deniz Öner ise dev maket hakkında şunları söyledi: Biz insanlara görerek, dokunarak en iyi farkındalık yaratabileceğimiz bilinciyle bu maketi sunduk. Burada özellikle kolon kanserlerinin erken aşamada yakalandığı durumlarda tedavi şansının çok yüksek olduğunu vurgulamak istiyoruz. Bu kolonu gezerek de işte bütün barsak hastalıkları, kanser olsun olmasın, ülser olabilir, diğer kalıtsal hastalıklar olabilir bunların hepsini burada görerek öğrenebiliyor yani nasıl yapısal değişiklikler yapabiliyor, neler olabiliyor bunu görme şansları var dedi.

5 BUGÜN 1 SAAT YARIN 1 HAYAT MEME VE KOLON KANSERI ERKEN TEŞHİS PROJESİ Bodrum Rotay Kulübü dönem başkanı Şehval Öztürk bir açıklama yaparak Kanserle mücadele konusunda bir etkinlik düzenlediklerini bildirdi. Başkan Şehval Öztürkün açıklama ve çağrı metni şöyle: Kanserle Dans Derneği ve Roche iş birliği ile; topluma ve insanlığa yarar sağlayacağına inandığımız yepyeni bir proje hazırladık. Projemiz, BUGÜN 1 SAAT- YARIN 1 HAYAT başlığını taşıyor. Projemiz Kanserle Dans Derneği ile birlikte Denizli Rotary Kulübü öncülüğünde toplam 12 İlde ve 22 Rotary Kulübünün katılımı ile gerçekleştirilecektir. Proje açılışı, Bodrum Rotary Kulubünün ev sahipliğinde saat 18:30 Midtown AVM de gerçekleşecektir. Projemizin Bodrum etabı, Bodrum Rotary Kulübü, Roma Med Tıp merkezi ve Midtown AVM işbirliği ile gerçekleşmektedir. Kalın Bağırsak (kolon ve rektum) ve Meme Kanseri hakkında toplumun bilinçlendirilmesi ve farkındalık yaratılması amaçlanmıştır. Erken teşhisin hayat kurtardığını vurgulayan bölgesel çapta bir sağlık projesidir. Bu proje içerisinde yer alarak; Kolon Kanseri ve Meme Kanseri

6 hakkında bölgemiz insanının bilinçlendirilmesi, farkındalık oluşturulması ve erken teşhis ile sağlıklı bir toplum yaratılması konusunda gerekli adımların atılmasını sağlamaya çalışacağız. Proje süresince halkı bilgilendirmek için materyaller kullanacağız, el ilanları dağıtacağız, hazırlattığımız broşürler ve detaylı kitapçıklarla erken teşhisi mümkün kılacağız. Bu projeyle, sağlık alanında insan hayatına farklı bir yaklaşım sunacağız. Bu sayede erken teşhis ile hayatlara dokunacak, hayatlar kurtaracağız. Amerika dan Dance With Cancer Derneğinin katkıları ile üç metre yüksekliğinde ve on metre uzunluğunda Şişme Kolon maketi ithal edilmiştir. Bu dev maketin içerisinde insanlar gezecek, meydana gelebilecek tüm hastalıkları ve Kolon Kanseri tanılarını görecek ve bunları öğrenme şansı bulacaklardır. Worlwidebreastcancer organizasyondan resmi izinli olarak aldıgimiz interaktif limon modelleri Proje kapsamında, çeşitli modeller üzerinde meme kanserinin belirtilerini görme ve inceleme imkânı sağlayacağız.

7 BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM Bodrum un sevilen öğretmeni, sporcu sevenlerinin ellerinde, gözyaşları ve Demet Tezgider dualar ile son yolculuğuna uğurlandı. Demet Yorgancı Tezgider, dün sabah saatlerinde İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım servisinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşama veda etmişti. Demet öğretmen geçirdiği romatizmal bir hastalık sonrası altı ay önce kalp kapakçığından ameliyat olmuştu. Geçtiğimiz mayıs ayında İstanbul da yine kalp kapakçığından ikinci kez ameliyat olan Demet öğretmen kontrol amaçlı olarak Ege Üniversitesi Hastanesine ailesi ile gitmiş, kan değerleri düşük bulunduğu için yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Demet Tezgider için bu gün öğleden sonra Bodrum Lisesi nde bir tören düzenlendi. Törene, annesi, kardeşleri, eşi, kızı, Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, okul yönetimi, öğretmen arkadaşları, öğrencileri, arkadaşları katıldı. Gözyaşları içinde dualar okundu. Okul Müdürü Mustafa Göral Erdem ve eski Okul Müdürü Mahmut Özbelen birer konuşma yaparak Demet öğretmenin işini ve öğrencilerini ne kadar çok sevdiğini ifade ettiler. Daha sonra okunan duaların ardından Demet öğretmenin çok kullandığı by byy sözleri ile cenaze namazının kılınması için Adliye Camisine nakledildi. Adliye camisinde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazına, aralarında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, geçmiş dönem milletvekillerimizden Fevzi Topuz, Belediye meclis üyeleri nin de bulunduğu çok sayıda kişi katıldı. 55 yaşında yaşama veda eden Demet Tezgider, daha sonra gözyaşları ve dualarla Karaburgaz mezarlığına defnedildi. Tanju Tezgider ile evli olan ve Ceren adında bir kızı bulunan

8 Demet Tezgider Yorgancı bir süredir tedavi görüyordu. rahatsızlığı nedeniyle Bodrumlu, sevilen ve başarılı bir sporcu geçmişine sahip olan Demet Tezgider eğitimci kişiliğinin yanısıra, İzmirspor, İstanbul Üniversitesi ve Taç spor kulüplerinde profesyonel olarak basketbol oynamış, Bodrumlu birçok genci spor yapması için teşvik etmiş fedakar, dürüst, sevilen kişiliği ile tanınıyor. Demet Tezgider, merhum PTT müdürü İsmail ile Tangör Kaygısız un kızı ve Sema Yorgancı Nebioğlu, Alev, ve Aykut Kaygısız ın kardeşleri ve eski PTT müdürü Tamer Çınar ın da yeğeni oluyor. Bodrum Güncel Haber ailesi olarak Tezgider ve Yorgancı ailelerine başsağlığı, sabır dileriz.

9 DEMET TEZGİDER VEFAT ETTİ Bodrum da sevilen eğitimci ve sporcu Demet Tezgider geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat etti. Tanju Tezgider ile evli olan ve Ceren adında bir kızı bulunan Demet Tezgider Yorgancı bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. Son olarak iki kez kalp kapakçığından ameliyat olan Demet Tezgider in yaşama tutunmak için verdiği mücadele sonuç vermedi. Son haftalarda rahatsızlığı ilerleyen Demet Tezgider bu sabah İzmir de kaldırıldığı Ege Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım servisinde vefat etti.

10 Bodrumlu, sevilen ve başarılı bir sporcu geçmişine sahip olan Demet Tezgider eğitimci kişiliğinin yanısıra, İzmirspor, İstanbul Üniversitesi ve Taç spor kulüplerinde profesyonel olarak basketbol oynamış, Bodrumlu birçok genci spor yapması için teşvik etmiş fedakar, dürüst, sevilen kişiliği ile tanınıyor. Demet Tezgider Yorgancı nın naaşının bu akşam saatlerinde Bodrum Devlet Hastanesi Morguna getirilecek. Cenazesi 5 Ağustos 2014 salı günü, Bodrum Belediye Meydanında Adliye Camisinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Karaburgaz mezarlığında defnedilecek. Demet Tezgider, merhum PTT müdürü İsmail ile Tangör Kaygısız un kızı ve Sema Yorgancı Nebioğlu, Alev, ve Aykut Kaygısız ın kardeşleri ve eski PTT müdürü oluyor. Tamer Çınar ın da yeğeni Bodrum Güncel Haber ailesi olarak Tezgider ve Yorgancı ailelerine başsağlığı, sabır dileriz.

11 Rotary den Başkan Kocadon a ziyaret Bodrum Rotary Kulübü yeni yönetim kurulu başkan ve üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret ederek belediyenin hazırlayacağı projelerde destek sözü verdi. Bodrum Rotary Kulübü dönem Başkanı Şehval Öztürk, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette dönem Başkanı Şehval Öztürk yanı sıra yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. Şehval Öztürk ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada; Sayın Mehmet Kocadon un hem geçmiş Ramazan Bayramı nı kutladık, hem de dönemi yönetim kurulu olarak bir tanışma ziyareti gerçekleştirmiş olduk. Bodrum Rotary Kulübü olarak Bodrum Belediyesi nin yapacağı projelerde kendilerine destek olacağımızı, bizim üstümüze düşen bir görev olursa da mutlu olacağımızı ilettik. Aynı şekilde Sayın Kocadon da Bodrum Belediyesi olarak Bodrum Rotary Kulübü nün projelerine destek olacaklarını söyledi. Bodrum Belediye Başkanı olarak yanımızda olan Sayın Mehmet Kocadon a kulüp üyelerim adına çok teşekkür ederim. dedi.

12 BAŞKAN KOCADON BAYRAMLAŞTI CHP LİLERLE Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Ramazan Bayramı nın ikinci gününde Cumhuriyet Halk Partisi üyeleriyle bayramlaştı. Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Merkezi nde gerçekleşen bayramlaşmaya Başkan Kocadon un yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, Muğla Barosu Başkanı Av. Mustafa İlker Gürkan, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum Belediye Meclisi Üyeleri, CHP Bodrum İlçe Kadın Kolları, CHP Bodrum İlçe Gençlik Kolları ve birçok vatandaş katıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri Gürsel Tekin, İranlı bir sosyoloğun İran ın geçmişiyle ilgili bir konuşmasından alıntı yaparak; Siz İran ın bu dönüşümünü bir türlü göremediniz. diyen bir gazeteciye Her gün baktığınız ağacın ne kadar büyüdüğünü fark edemezsiniz. demiştir diyerek başladığı konuşmasına şöyle devam etti: Türkiye nin ne kadar tehlikeli bir süreçten geçtiğini görmek tabii ki mümkün değildir. Basının, medyanın prangalandığı, insanların kendisini özgürce ifade edemediği bir ortamda bütün olup bitenleri görmeniz mümkün değildir. 10 Ağustos ta sadece bizler değil, bizim çevremizde, çeşitli sebeplerle farklı siyasi partilere oy vermiş bütün yurttaşlarımızın, Türkiye nin geleceği için, çocuklarının geleceği için yapacakları bir tek şey var; 10 Ağustos ta gidecek Ekmeleddin Bey e oy verecek ve

13 Türkiye bir nefes alacak. Bu vesileyle tekrar hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Bütün Türk kadınlarına da gülmek yakışacak ve hep beraber güleceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri Gürsel Tekin e konuşmasının sonunda Cumhuriyet Halk Evleri Bodrum Toplumsal Eğitim ve Gelişim Derneği tarafından çiçek verildi. MAHFEL TÖRENİ CAFE DE BAYRAMLAŞMA Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından düzenlenen Ramazan Bayramı bayramlaşması, Bodrum Belediyesi Mahfel Cafe de yapıldı. Bodrum da bayramlaşma törenine Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Garnizon Komutanı Albay Göksel Oral, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Gökalp Poyraz, Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hakan Demirörs, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, Bodrum Sahil Güvenlik Komutanı Seyir Kıdemli Başçavuş Melih Geçgil, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Orman, Belediye Meclisi Üyeleri, Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum daki siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu yöneticileri ile vatandaşlar katıldı. Sıcak bir ortamda gerçekleşen bayram töreninde Başkan Mehmet Kocadon yaşlısından gencine kadar tüm konuklarla tek tek bayramlaştı. Bayramlaşma töreninin ardından Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet

14 Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Gökalp Poyraz, Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hakan Demirörs, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, Bodrum Sahil Güvenlik Komutanı Melih Geçgil dan oluşan heyet Bodrum Çarşısı nda esnaf ile bayramlaşıp sırasıyla; Bodrum Muharip Gazi Derneği, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Jandarma Komutanlığı, İtfaiye Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü ne giderek bayramlaştılar. 28 Temmuz 2014 Bodrum Güncel Haber

15 Mezarlıkları ziyaret eden vatandaşlara şeker ve kolonya ikram edildi Bodrum Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri, mezarlıkları ziyaret eden yakınlarını kaybetmiş vatandaşlara kolonya ve şeker ikramları yaparak bayramlarını kutladı. Ramazan Bayramı nedeniyle Bodrum Belediyesi Mezarlık Müdürlüğü ekipleri tarafından Bodrum genelindeki mezarlıklarda vatandaşlara kolonya ve şeker ikram edildi. İlk kez bu yıl gerçekleştirilen uygulama, Ramazan Bayramı arifesinde

16 mezarlıkları ziyaret eden, yakınlarını kaybetmiş vatandaşlara moral oldu. Ekipler, kaybettikleri yakınlarına dua etmek için mezarlık ziyareti yapan vatandaşlara kolonya ve şeker ikramı yaptıktan sonra bayramlarını kutladı. Başkan Kocadon, gazetecilerin Basın Bayramı nı kutladı Basında Sansürün Kaldırılışının 106. Yıldönümü nde Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bir basın toplantısı düzenleyerek Bodrum daki yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi. 24 Haziran 2014 Bodrum Güncel Haber Basının her zaman özgür olmasından yana olduğunu ifade eden Kocadon, her türlü eleştiriye de açık olduğunu yineledi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, her yıl 24 Temmuz da Basın Bayramı olarak kutlanan Türk Basınında Sansürün Kaldırılışının 106. Yıldönümü nedeniyle Bodrum daki yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi. Bodrum Belediyesi nde düzenlenen basın toplantısında Başkan Kocadon, gazetecilere tek tek hoş geldiniz diyerek bayramlarını kutladı. Mehmet Kocadon, Bodrum Belediye Başkanı olarak basının her

17 zaman özgür olmasından yana olduğunu belirttiği konuşmasında; Sizlerin emek vererek, gecenizi gündüzünüze katarak yaptığınız haberler bizlere yol gösteriyor. Bu haberler olumlu da olabilir, olumsuz da olabilir. Ben eleştirilere bugüne kadar hep açık oldum. Hiç birinize kalkıp da neden onu yazdın, ya da onu yazamazsın demedim; yazılanların hepsini okudum, inceledim ve değerlendirdim. Bir eksiğimiz varsa, onu tespit edip çözmeye çalıştım. Tabi bazen haksızca eleştirildiğimiz de oluyor. Bunlar karşısında da gerekli açıklamayı yine size yapıyoruz. Böylece hem siz basın mensuplarını, hem de halkımıza işin aslını anlatıp bilgilendiriyoruz. dedi. Gazetecilik mesleğinin çok özel, çok değerli ve çok kutsal bir meslek olduğunun da altını çizen Başkan Kocadon, Bu meslekte hiçbirinizin gecesi ve gündüzü yok. Büyük emeklerle çalışıyorsunuz, mücadele ediyorsunuz. Basında sansürün olmadığı daha çağdaş bir ülkede çocuklarımızı, torunlarımızı yetiştirmeyi ümit ediyorum. Atatürk ün çizdiği medeniyet yolunun, ışık yolunun her zaman takipçileri olacağız. diye konuştu. Kocadon, 30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Bodrum da 10 belde belediyesinin kapandığını da yineleyerek basın mensuplarına yapılan çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi: Bu süreçte Bodrum Belediyesi olarak 19 tane müdürlük oluşturarak yeni yapılanma sürecini de hızla tamamladık. Personel görevlendirmelerini, araç tahsislerini müdürlüklerin hizmet binası yerleşimlerini yaparak vatandaşlara hizmet vermeye başladık. Yeni süreçte birçok yetki, büyükşehir belediyesine devrolmasına rağmen sorunların giderilmesi için hızla, uyumlu bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türkiye de bu kadar çok belediyenin kapanarak birleştiği yer çok az. Buna rağmen oluşturulan müdürlüklerimiz hızla Bodrum Belediye Meclisi tarafından oy birliğiyle kabul edilen yönetmelik çerçevesinde görevlerini yapmaya başladı. Başkan Kocadon konuşmasının sonunda ise Sizlerle bugün basın

18 bayramı dolayısıyla bir aradayız ve bu vesileyle de tüm halkımızın ve sizlerin Ramazan Bayramını kutluyorum. Tüm birimlerimiz bayram için hazırlıklarını tamamlıyor. Yaşanan aksaklıklar mutlaka olacaktır ve bu aksaklıkların minimuma indirilmesi için gerekli ihtimamı gösteriyoruz. Vatandaşlarımızdan da bu yönde hoşgörü bekliyoruz. dedi. Yerel seçimlerin ardından çalışmalarının bazılarıdır: Bodrum Belediye Müdürlükleri BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ (BODRUM) Bodrum Belediyesi faaliyetleri takip edilip çalışmalar haberleştirildi. 30 Mart yerel seçimlerinin ardından bugüne kadar toplam 211 haber, basın bülteni şeklinde servis edildi. Bodrum Belediyesi yeni yapılanma süreci görüntülü ve fotoğraflı belgelendi ve Bodrum Belediyesi nin düzenlediği etkinliklerin görüntülü ve fotoğraflı arşiv oluşturuluştu. Bu faaliyetlerle ilgili de 2 adet prodüksiyon yapıldı. Ulusal ve uluslararası basında kullanılmak üzere Bodrum fotoğrafları çekilerek müdürlük bünyesinde arşivlendi. Bodrum Belediyesi Bülteni olan Halikarnas ı yayın hayatına geçirme çalışmaları başladı. Bayram sonrasında da ilk sayının dağıtımının yapılmasına karar verildi. Ayrıca Bodrum Belediyesi nin destek verdiği etkinliklere grafik tasarım desteği verildi. Sosyal medya üzerinden toplam 230 şikayet kaydı alındı. Bu şikayetler ilgili birimlere iletildi ve şikayetlerin yaklaşık 100 ü sonuçlandırıldı. Çözümle ilgili işlemi devam eden de yaklaşık 100 şikayet var. Diğer şikayetler ise değerlendiriliyor. FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ (YALIKAVAK) Bodrum genelinde toplam 28 bin m2 asfalt yapıldı. Yol Betonu, Dere Yolu Betonu: 6 bin m2 Yollara Kilit Parke Taşı Yapımı: 15 bin m2 Mermer Döşeme: 710 m2 Granit Küp Taş Tamiratı: m2 Andezit taş döşeme: 475 m2 Ham yol açma Çalışması: 2200 metre

19 2 Adet Köprü: 95 m3 Kayrak Taşı ile Yaya Yolu: 500 m2 Bordür Yapımı: Mtül Betonarme Duvar İçin Beton Dökümü: 12 m3 Dere ve Köprü Betonlanması: 194 m3 Betonarme Perde: 80 m Taş Duvar: 760 m2 Sahil Düzenlemesi: 16 Kamyon Kum Çöp Evi: 5 Adet Baca Giydirilmesi: 20 Adet Aydınlatma Direği: 85 Adet İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ (ORTAKENT) Kapanan 10 belde belediyesinden gelen 100 binin üzerinde imar dosyası, oluşturulan müdürlük bünyesinde tasnif edilmiş. Kısa sürede bu dosyalarla işlem yapılabilir hale gelinmiştir. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Koruma amaçlı imar planları uygulamaları devam etmekte. İmar planları ile ilgili işlemler sürüyor. MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ (KONACIK) Müdürlük kurulduğundan bu yana 400 defin işlemi gerçekleşmiştir.defin işleminde cenaze hastaneden yada evden nakil aracıyla alınıp,dini usullere göre Belediye yıkama görevlisi tarafından yıkanmakta; kefenleme, mezar yeri belirleme, kazım ve defin işlemleri de Müdürlük personelleri tarafından yapılmaktadır. Ayrıca cenaze evine pide-ayran ikramı verilmektedir. Cenaze sonrası mevlütlerde vatandaşların tabure ihtiyacı karşılanmaktadır. (yaklaşık 3000 mevlüde tabure dağıtımı yapılmıştır) Bunların hepsi tamamen ücretsizdir.şehir dışı 70 görevlendirme (cenaze nakil) yapılmıştır.adli vakalarda Müdürlük personelimiz Cenaze Nakil araçlarıyla olay yerine gidip nakil olayını gerçekleştirir. Toplam 70 mezarlıktan (köy mezarlıkları ve yarımada mezarlıkları) 60 ı temizlenmiş ve bakımı yapılmıştır.mezarlıklarda yapılan işlemler şunlardır. Mezar

20 içindeki otlar temizlenmiş, badana -boya, çöp temizliği, çit yapımı, mezarlık içine çeşme yapımı (bazı köy mezarlıklarında), zararlı otları ilaçlama işlemi gibi bakım ve onarım işleri yapılmıştır. PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ (BODRUM) 67 adet spor aleti montajı yapıldı 125 bin mevsimlik bitki alındı ve kamusal ve park alanlarına dikildi Park düzenlemeleri Çocuk parkları çevre düzenlemesi yapılmış Yol kenarlarındaki ağaçların bakımı ve budanması Damlama sulama sistemleri döşendi Çim futbol sahalarının ilaçlama ve bakım Emniyetsiz çocuk oyun grupları söküldü yeni alımlar ile ilgili envanter çalışması sürüyor TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ (KONACIK) Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak ilçemiz sınırları içerisinde 120 araç ve 390 personel ile hizmet verilmektedir. Bodrum merkez, Turgutreis ve Yalıkavak mahallelerinde özel temizlik şirketi diğer mahallelerde belediyemiz araç ve personeli ile çöp toplama ve kent temizliği hizmeti verilmektedir. Faaliyetlerimiz arasında evsel ve organik atıkların toplanması ve çöp döküm sahasına nakli, çalı moloz ve inşaat atıklarının toplanması, cadde ve sokakların süpürülmesi ve temizliği, ambalaj atıklarının toplanması ve takibi, atık bitkisel yağların toplanması, ömrünü tamamlayan lastiklerin toplanması gibi faaliyetler bulunmaktadır. İlçemizde yaz aylarında günde ton, kış aylarında ton evsel atık toplanmaktadır. Müdürlüğümüz şu anda temizlik hizmetleri ihalesi çalışmalarına devam etmektedir. Temizlik işleri hizmet ihalesi tarihinde 3 yıllığına ihale edilecektir. Mumcular ve Yalıçiftlik mahalleleri dışında tüm yarımadayı kapsayacaktır. İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ (BODRUM) Yerel seçimler sonrası oluşturulan müdürlük bünyesinde tüm

21 personel için oryantasyon çalışması başlatıldı. Oryantasyon çalışması haricinde ilgili müdürlüklerin talepleri doğrultusunda ilk etapta satın alma süreci, resmi yazışma mevzuatı, Saysis ve stratejik planlama eğitimleri gerçekleştirildi. eğitim çalışmalarının haricinde birimler arası koordinasyonu hızlandırmak için çalıştaylar düzenlendi. hazırlanan raporlar müdürlere iletildi. Önümüzdeki süreçte müdürlük bünyesinde; kişisel gelişim eğitimleri, hizmet içi eğitimler ve müdürlüklerin talepleri doğrultusunda uzmanlık eğitimleri planlandı. KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ (KONACIK) Yerel seçimlerin ardından oluşturulan müdürlük bünyesinde faaliyet gösteren etkinlik birimi, Bodrum Belediyesi tarafından destek verilen 44 etkinliğe yer, ses sistemi, masa sandalye, duyuru, personel desteği verildi. etkinliklerin Bodrum Belediyesi kimliğine yakışır şekilde gerçekleşmesi sağlandı. Sosyal İşler Birimi olarak Ramazan Bayramı dolayısıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara 2000 adet gıda yardımı yapıldı. Hasta nakil araçlarıyla engelli vatandaşların ve felçli hastaların sağlık kontrolleri için hastaneye ulaşımları sağlandı. 2 engelli vatandaşa 2 adet tekerlekli sandalye yardımı yapıldı. Doktor ve sağlık ekibi eşliğinde mahalle mahalle gezilerek çeşitli muayeneleri kapsayan sağlık taraması çalışmaları başlatıldı. Birim bünyesinde yer alan avukat ve psikolog eşliğinde de ücretsiz danışmanlık hizmeti veriliyor. MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ (BODRUM) Yerel seçimlerin ardından kapanan belde belediyelerinden hesaplar devralınarak mali yapı belirlendi. Bodrum Belediyesi nin bütçesi oluşturularak hizmetler sürdürüldü. PLAN VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ (BODRUM) Bodrum Belediyesi nin yeni süreçle birlikte yarımada genelinde yürüteceği projelerin takibi için oluşturulan müdürlük, hızla çalışmalarına başladı. ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ (KONACIK)

22 Zabıta müdürlüğü tarafından tüm yarımada genelinde ruhsat denetimleri gerçekleştirildi. Toplam 4958 denetlendi 265 ine ceza kesildi. Vatandaşlardan gelen şikayetler değerlendirilerek işlemler yapıldı. ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ (BODRUM) Yarımada genelinde uçkun ve haşerelere karşı mücadele yapıldı. 3 ekip yaya olarak, 6 ekip de araçlı olarak çalışmaları planlı bir şekilde yarımada çapında sürdürüyor. Veterinerlik hizmetleri kapsamında Sokak Hayvanları Birimi tarafından, vatandaşlardan gelen şikayetler değerlendirilerek; yaralı hayvanların kontrolleri ve bakımı yapıldı. Yarımada genelinde kısırlaştırma işlemleri de devam ediyor. Bodrum Hayvan Barınağı nda kemik ameliyatı da dahil tıbbi müdahaleler, ameliyatlar yapılabiliyor. Turgutreis ve Bodrum Hayvan Barınaklarında toplam 740 adet hayvan var. 3 ay içerisinde barınağa toplam 350 hayvan geldi. Bunların 100 tanesi yavru. Bunlardan 93 ü sahiplendirildi. 220 si tedavileri yapıldıktan sonra geri bırakıldı ve 3 ay içerisinde 410 kedi ve köpek kısırlaştırılarak işaretlendi. Çevre yönetimi birimi tarafından rutin ses denetimleri yapılarak 40 işletmeye işlem yapıldı. Denetimlerde işletmelerin canlı müzik izinleri kontrol edildi. Toplam 150 işletmenin ses konusunda denetimi yapıldı. Mavi bayrak birimi de 7 halk plajının mavi bayrağa uygunluğu sağlandı ve mavi bayrak almaya hak kazandı. Bu plajlar; Kumbahçe, Bitez, Ortakent, Turgutreis Günbatımı, Gümüşlük Çayıraltı, Gümüşlük Bölme, Yalıkavak. EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ (ORTAKENT) Yeni yapılanma sürecinde personel görevlendirmeleri yapıldı. Bodrum Belediyesi ne devrolan taşınmazlarla ilgili çalışma ve tespitler gerçekleştirildi. YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ (BODRUM) Yeni yapılanma sürecinde personel görevlendirmeleri yapıldı.

23 Müdürlük çalışmalarını sürdürmektedir. DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ (TURGUTREİS) Yeni yapılanma sürecinde Satın Alma Birimi kurulup belediyenin tüm satın alma işlemleri bu birim tarafından yapılmaya başlanıldı. Kapanan belde belediyelerinden devrolan araçların işler hale getirilmesi için belediye kademesi yeniden yapılandırıldı. Oluşturulan Atölyeler Birimi, tüm yarımadada belirlenen ihtiyaçlar doğrultusunda boya, badana, marangozluk, demir işleri vb. işlerle ilgili çalışmaya başladı. Belde belediyelerin kapanmasının ardından devrolan araçların incelenmesi sonucu çıkartılan rapor doğrultusunda belirlenen araç ihtiyaçları kiralama yöntemiyle karşılandı. Tüm araçların ve taşınırların envanteri çıkarılması çalışmaları yapılıyor. Kapanan belde belediyelerinin ardından başlatılan taşınma işlemlerinde diğer birim müdürlükleriyle koordineli bir şekilde çalışılarak destek verildi. BİLGİ İŞLEM MÜDÜRLÜĞÜ (BODRUM) Belde belediyelerinin kapanmasının ardından yeniden yapılanan Bodrum Belediyesi nin tüm teknik alt yapısının kurulması işi, Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi. tweet

24

Başkan Kocadon, gazetecilerin Basın Bayramı nı kutladı

Başkan Kocadon, gazetecilerin Basın Bayramı nı kutladı Başkan Kocadon, gazetecilerin Basın Bayramı nı kutladı Basında Sansürün Kaldırılışının 106. Yıldönümü nde Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bir basın toplantısı düzenleyerek Bodrum daki yerel ve

Detaylı

BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM

BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM Bodrum un sevilen öğretmeni, sporcu Demet Tezgider sevenlerinin ellerinde, gözyaşları ve dualar ile son yolculuğuna uğurlandı. Demet Yorgancı Tezgider, dün sabah saatlerinde İzmir

Detaylı

ACIBADEM BODRUM A ONKOLOJİ MERKEZİ AÇTI

ACIBADEM BODRUM A ONKOLOJİ MERKEZİ AÇTI ACIBADEM BODRUM A ONKOLOJİ MERKEZİ AÇTI SAĞLIK TURİZMİ İÇİN ÖNEMLİ BİR MERKEZ OLMASI BEKLENİYOR Muğla ve Ege Bölgesi için büyük önem taşıyan Onkoloji Merkezi, Acıbadem Bodrum Hastanesi bünyesinde hizmete

Detaylı

Gurur Göç, yazarlığa adım attı

Gurur Göç, yazarlığa adım attı Gurur Göç, yazarlığa adım attı Bodrum da geçirdiği trafik kazası sonucu omurilik felci olan ve tekerlekli sandalyeye bağımlı olarak yaşayan 22 yaşındaki Gurur Göç, Erken Gördüm Hayatı adlı ilk kitabını

Detaylı

KOLON KANSERİNİ DEV MAKET İLE TANITTILAR

KOLON KANSERİNİ DEV MAKET İLE TANITTILAR KOLON KANSERİNİ DEV MAKET İLE TANITTILAR Bodrum Rotary Kulübü Bugün 1 Saat, Yarın 1 Hayat adı verilen farkındalık projesi Bodrum da başladı. Proje kapsamında halkı bilgilendirmek için el ilanları, broşürler

Detaylı

Minik Avrupa Şampiyonlarına Altın ödül

Minik Avrupa Şampiyonlarına Altın ödül Minik Avrupa Şampiyonlarına Altın ödül İtalya da düzenlenen Optimist Avrupa Şampiyonasında mücadele ederek 16 ülke milli takımı arasında ilk sırayı alan Türk Milli Takımının Bodrumlu 3 sporcusu, madalyaları

Detaylı

CHP ihtiyaç sahiplerine Ramazan Kolileri dağıtıyor

CHP ihtiyaç sahiplerine Ramazan Kolileri dağıtıyor CHP ihtiyaç sahiplerine Ramazan Kolileri dağıtıyor CHP Bodrum İlçe Başkanlığı Ramazan ayı nedeniyle ilçe de ihtiyaç sahiplerine içinde çeşitli gıda maddelerinin bulunduğu Ramazan Kolilerinin dağıtımına

Detaylı

Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı

Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı Coğrafyamızın huzura ve barışa olan ihtiyacının yoğun bir şekilde hissedildiği şu günlerde Kurban Bayramı vesilesiyle tüm insanlığa barış diliyorum. Geleceğe

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ NDE GÖREVLENDİRMELER YAPILDI

BODRUM BELEDİYESİ NDE GÖREVLENDİRMELER YAPILDI BODRUM BELEDİYESİ NDE GÖREVLENDİRMELER YAPILDI Başkan Kocadon Muğla genelinde müdürlüklerini oluşturmuş, bütçelerini ilçe ve büyükşehir belediye meclisinden geçirebilmiş tek belediyeyiz Kocadon: Özlenen

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

Belediye dalış ekibi Bitez koyunu temizledi

Belediye dalış ekibi Bitez koyunu temizledi Belediye dalış ekibi Bitez koyunu temizledi Denize en çok MAVİ yakışır sloganıyla Bodrum Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası bu hafta Bitez de devam

Detaylı

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti Kurban Bayramında Didim Protokolü bayramlaştı sayfa 3 Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz Yıl : 1 Sayı : 47 10/Eylül/2016 DIDIM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA Bodrum Belediyesi nin tüm birimleri Bodrum Merkez ve mahallelerdeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

Bodrum da Üretici Pazarı Her Çarşamba Pazaryerinde

Bodrum da Üretici Pazarı Her Çarşamba Pazaryerinde Bodrum da Üretici Pazarı Her Çarşamba Pazaryerinde Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tohum Derneği tarafından hayata geçiren Bodrum Üretici Pazarı projesi, imzalanan protokol ile Bodrum Pazaryeri nde açıldı.

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünün 01.01.2003 tarihinden 31,12,2003 tarihine kadar olan çalışmaları başlıklar halinde

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Denize en çok MAVİ yakışır sloganıyla Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen ve Bodrum Belediyesi Dalış Ekibinin çalışmalarıyla gerçekleştirilen Bodrum Deniz Dibi

Detaylı

03 Ocak 2018 Çarşamba 09:24 Bu haber 3530 kez okundu.

03 Ocak 2018 Çarşamba 09:24 Bu haber 3530 kez okundu. KARSLIOĞLU NUN ACI GÜNÜ Düzce Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Karslıoğlu nun babası 90 yaşındaki Selahattin Karslıoğlu vefat etti. Baba Karslıoğlu, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. 03 Ocak

Detaylı

Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi

Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası çalışmaları kapsamında belediye personelinden oluşan Bodrum Belediyesi Dalış Ekibi, bu hafta Turgutreis

Detaylı

Denize En Çok Mavi Yakışır

Denize En Çok Mavi Yakışır Denize En Çok Mavi Yakışır Belediyesi tarafından bu Bodrum Deniz Dibi Temizlik çalışmalarla bu yıl için İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü de alan yakışır

Detaylı

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Bodrum Belediyesi önlemler alınıncaya kadar inşaatı durdurdu Bodrum un en işlek yerleşim yerlerinden biri olan Kumbahçe Plajı yakınında Cumhuriyet Caddesi

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

Bodrum da feci kaza, otomobil ikiye bölündü; 1 öldü, 1 yaralı

Bodrum da feci kaza, otomobil ikiye bölündü; 1 öldü, 1 yaralı Bodrum da feci kaza, otomobil ikiye bölündü; 1 öldü, 1 yaralı Bodrum da yaşanan feci kazada bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı. Orta refüjdeki ağaca çarpan araba ise ikiye bölündü. Gece saatlerinde

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ HAZİRAN 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ HAZİRAN 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ HAZİRAN 2015 65 YAŞ ÜSTÜ İLE ENGELLİ VATANDAŞLARA ZİYARETLERİMİZ 28 Mayıs 2015 Perşembe günü Müstecep, Vakıfiğdemir ve Deliler Mahallelerine gidip, ihtiyaç

Detaylı

Destek Hizmetleri Müdürlüğü

Destek Hizmetleri Müdürlüğü Destek Hizmetleri Müdürlüğü 2016 Faaliyet Raporu 76 Destek Hizmetleri Müdürlüğü 2016 Faaliyet Raporu I - GENEL BİLGİLER A - MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI 1 Müdürlüğümüzün Görevleri: Destek

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

GAZETECİ YAZAR BÜLENT AKKURT BODRUM DA DEFNEDİLDİ

GAZETECİ YAZAR BÜLENT AKKURT BODRUM DA DEFNEDİLDİ GAZETECİ YAZAR BÜLENT AKKURT BODRUM DA DEFNEDİLDİ Önceki gün vefat eden gazeteci yazar Bülent Akkurt Bodrum da dostları, yakınlarının kollarında son yolculuğuna defnedildi. Bülent Akkurt un yazıları bir

Detaylı

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 1- Beyaz Masaya gelen 59 telefon şikâyetinin, tamamı sonuçlandırıldı. 2- Temizlikle ilgili şikâyetlerin yerinde incelenmesi ve

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 1- Beyaz Masaya gelen 59 telefon şikâyetinin, tamamı sonuçlandırıldı. 2- Temizlikle ilgili şikâyetlerin yerinde incelenmesi ve ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 1- Beyaz Masaya gelen 59 telefon şikâyetinin, tamamı sonuçlandırıldı. 2- Temizlikle ilgili şikâyetlerin yerinde incelenmesi ve gereğinin yaptırılması sağlanmıştır. 3- Su ve kanal arızaları

Detaylı

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum Belediyesi, yarımada genelinde çocuk oyun gruplarının da yer aldığı; dinlenme, yürüyüş, bisiklet ve spor alanlarından oluşan yeşilliklerle kaplı park

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİHİZMETLERİ : 1- İlçemiz Temaşalık Mahallesi İlçe Jandarma binası yanı Çamdibi Mahallesi yolu

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI Türkiye İstatistik Kurumu ve Özürlüler İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan Türkiye Özürlüler Araştırması sonuçlarına göre, ülkemizde yaklaşık 8,4 milyon

Detaylı

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığını almak

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum muhtarlarıyla buluştu. Bitez deki Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi 277-378-232-260-303-236-237-331-

Detaylı

SWİSSOTEL DE, YAZA MERHABA DEDİLER

SWİSSOTEL DE, YAZA MERHABA DEDİLER SWİSSOTEL DE, YAZA MERHABA DEDİLER Çağdaş Holding bünyesinde yer alan Swissotel Resort Bodrum Beach personeli yaza merhaba partisinde buluştu. Muhteşem deniz ve ada manzarasıyla Bodrum un en güzel lokasyonunda

Detaylı

İntihar eden genç kadının cenazesi toprağa verildi

İntihar eden genç kadının cenazesi toprağa verildi İntihar eden genç kadının cenazesi toprağa verildi Antalya da polis memuru arkadaşına ait tabancayla intihar eden 34 yaşındaki Elif Üre nin cenazesi, Bodrum da gözyaşlarıyla dualar eşliğinde son yolculuğuna

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU A- YAPIM İŞLERİ: 1- İlçemize bağlı Tekke Mahallesi Tekke Cami yanı Çevre duvar, Abdestlik, Bay Bayan WC, Bahçe karo taş döşeme çalışmaları

Detaylı

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK OLDU KOCADON: HALKIN İSTEMEDİĞİ PROJE, BODRUM DA OLMAZ BODRUM BELEDİYE BAŞKANI KOCADON, RES KONUSUNDAKİ TAVRINI KOYDU: MÜCADELEYE DEVAM KOCADON, ŞİRKETİN BELEDİYE BİZİ BAĞLAMAZ

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Eylül 2015 Salı günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ

BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ ROCK SANATÇISI ÖZLEM TEKİN SEÇİLDİĞİ SANDIK TA OY KULLANMAYA GELMEDİ Bodrum Belediye Meclisinin 7 Mayıs 2015 tarihinde aldığı ve Kaymakamlık Makamınca onaylanan yeni mahallelerde

Detaylı

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. TESK Otelde gerçekleştirilen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş

Detaylı

Bodrum dan Adana ya yardım eli

Bodrum dan Adana ya yardım eli Bodrum dan Adana ya yardım eli Geçtiğimiz günlerde Adana da ortaokul öğrencilerinin kaldığı kız yurdunda meydana gelen ve 12 kişinin ölümüyle tüm ülkeyi yasa boğan yangın faciasının ardından yardım kampanyası

Detaylı

Başkan Kocadon Milli Sporcu Öznesil i tebrik etti

Başkan Kocadon Milli Sporcu Öznesil i tebrik etti Başkan Kocadon Milli Sporcu Öznesil i tebrik etti Başkan Kocadon Milli Sporcu Öznesil i tebrik etti İngiltere nin başkenti Londra daki O2 Arena da WBFF Muscle Model e katılacak olan milli sporcu Ersen

Detaylı

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesi, Bodrum Ticarete Odası ve Bodrum Belediyesinin katkıları ile tamamlanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Kasım 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçesi CHP Belediye Başkanı aday adaylarının

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

T.C. SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI

T.C. SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI T.C. SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYESİ 2012 YILI DENETİM RAPORU ARALIK/2013 T.C. SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI 06100 Balgat / ANKARA Tel: 0 312 295 30 00; Faks: 0 312 295 40 94 e-posta: sayistay@sayistay.gov.tr

Detaylı

Bodrum Katı Atık projesinde yeni bilgilendirmeler

Bodrum Katı Atık projesinde yeni bilgilendirmeler Bodrum Katı Atık projesinde yeni bilgilendirmeler CHP İlçe Başkanı Recai Seymen Bodrum Katı Atık projesinde yeni bilgilendirmeler de bulundu. CHP İlçe binasında düzenlenen ve parti yöneticilerinin de katıldığı

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Yaz sezonunun son günlerinde Belediye Fen İşleri Müdürü ile görüşen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yeni dönemde yapılacak işler ve projelerle

Detaylı

PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI PARK ve BAHÇELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI PARK ve BAHÇELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI PARK ve BAHÇELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu yönergenin

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİVE ÇOÇUK OYUN PARKLARI YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemiz YeniMahalle 80.Sokak yolu çevre düzenlemesi

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

ACIBADEM BODRUM HASTANESİ

ACIBADEM BODRUM HASTANESİ ACIBADEM BODRUM HASTANESİ KANSERE İNAT, EL ELE HAYAT DEDİ Acıbadem Bodrum Hastanesi, en sık görülen kanser türlerinin başında gelen kolon ve meme kanserine karşı farkındalık yaratmak için Kansere İnat,

Detaylı

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet...

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... 1 Büyükşehir den Yollara 360 Milyon TL Yatırım Vatandaşlarımızın daha güvenli yollarda seyahat edebilmeleri için bugüne kadar 360 Milyon TL yatırımla 2 bin 210

Detaylı

MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI

MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI Tosun: Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Yarımada nın ikinci büyük beldesi olan Turgutreis te seçim iletişim merkezini

Detaylı

Fransa da ki saldırıya Bodrumdan tepki

Fransa da ki saldırıya Bodrumdan tepki Fransa da ki saldırıya Bodrumdan tepki Gazeteciler Günü Trafo da Kutlandı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Bodrum da görev yapan gazetecilerle Trafo Bodrum

Detaylı

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 TARİHÇE:Ergene nin köylerindendir. Tipik Trakya köy yerleşimi özellikleri göstermektedir. 19. Yy sonu 20. Yy başından itibaren

Detaylı

AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ

AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ Bodrum Rotary Kulübü Geçmiş Dönem Başkanı, tarihçi Aziz Başan ın, İnsan Doğası temalı sergisi Bodrum Trafo Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezinde açıldı. Azizi

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü Yalıkavak Mahalle Temsilciliği tarafından geniş katılımlı birlik ve dayanışma

Detaylı

2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞ...3 I. OCAK-HAZİRAN 2017 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI...4 1. BÜTÇE GİDERLERİ...4 2. BÜTÇE GELİRLERİ...4 3. FİNANSMAN...5

Detaylı

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR Sultangazi de 36 Altın Ay Altyapı ve Üstyapı HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 SULTANGAZİ NİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ Sultangazi

Detaylı

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OSMED, BODRUM DA SEKTÖRÜ BULUŞTURDU Merkezi Antalya da bulunan Otel Satın Alma Müdürleri ve Eğitimi Derneği (OSMED), Bodrum da sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi açıldı

Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi açıldı Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum un Ortakent mahallesinde yer alan Bodrum Belediyesi Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi ni ziyaret etti.

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ

BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ DR.FATMA YAZICI YI KIRIKHAN DA AĞIRLADI BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ DR.FATMA YAZICI VE TUZLA BELEDİYESİNDEN GELEN KONUKLARINI

Detaylı

GİRESUN BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 2012 YILI PERFORMANS RAPORU. STRATEJİK AMAÇ/ 10-Yeşil Alanlar ve Fiziksel Aktivite

GİRESUN BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 2012 YILI PERFORMANS RAPORU. STRATEJİK AMAÇ/ 10-Yeşil Alanlar ve Fiziksel Aktivite GİRESUN BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 212 YILI PERFORMANS RAPORU STRATEJİK AMAÇ/ 1-Yeşil Alanlar ve Fiziksel Aktivite GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ Park ve Yeşil alanlarda;

Detaylı

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, 29 Kasım Pazar günü yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kongresinde ilçe başkanlığına tekrar aday olduğunu

Detaylı

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ 4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ Siyah Beyaz Gündem BodrumART ın dört senedir Ekim-Kasım aylarında geleneksel haline getirdiği SANAT Merkezi n de düzenleniyor. GÜNLERİ Trafo Hakan Aykan Sanat Daha önce ressam

Detaylı

Beykozlu Şehidimiz Er Erhan TERLETME ye Son Görev - Özgün Haber

Beykozlu Şehidimiz Er Erhan TERLETME ye Son Görev - Özgün Haber 1 / 6 Hatay İskenderun'da haince planlanan pusuda hayatını kaybeden Beykozlu şehidimiz Deniz Topçu Er Erhan TERLETME'ye son görev için bütün İstanbul bir araya geldi. Beykozlu şehidimiz sabah saatlerinde

Detaylı

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI Bodrum daki yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin müdürlüğün projeleri hakkında bilgiler verdi. İlçe

Detaylı

2013 MALİ YILI PERFORMANS PROGRAMI

2013 MALİ YILI PERFORMANS PROGRAMI TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ [203] 203 MALİ YILI PERFORMANS PROGRAMI SUNUŞ Birimimiz Performans Programı, Kamu İdarelerince Hazırlanacak Performans Programları Hakkında Yönetmelik ile Performans Programı

Detaylı

Sağlık İşleri Müdürlüğü

Sağlık İşleri Müdürlüğü Sağlık İşleri Müdürlüğü 198 Sağlık İşleri Müdürlüğü I - GENEL BİLGİLER A - MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI 1 Müdürlüğümüzün Görevleri: Sağlık İşleri Müdürlüğü, Belediye Kanunu, Büyükşehir

Detaylı

Stratejik YönetimY. Necmettin Oktay MEB-TÜBİTAK Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü Haziran 2006

Stratejik YönetimY. Necmettin Oktay MEB-TÜBİTAK Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü Haziran 2006 Stratejik YönetimY (Müşteri, Hizmet, Paydaş) Necmettin Oktay MEB-TÜBİTAK Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü Haziran 2006 1 Vizyon Stratejik YönetimY Müşteri/paydaş Ürün/hizmet Kritik Performans Ölçüleri

Detaylı

MHP BODRUM DAN TURGUTREİS MAHALLESİNDE İFTAR YEMEĞİ

MHP BODRUM DAN TURGUTREİS MAHALLESİNDE İFTAR YEMEĞİ MHP BODRUM DAN TURGUTREİS MAHALLESİNDE İFTAR YEMEĞİ MHP Bodrum İlçe Teşkilatı tarafından Ramazan Ayı dolayısıyla gerçekleştirilen iftar yemeğinin ikincisi Turgutreis Mahallesi Atatürk Meydanı nda yapıldı.

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. YĠTĠRDĠKLERĠMĠZ ve ANMALAR

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. YĠTĠRDĠKLERĠMĠZ ve ANMALAR YĠTĠRDĠKLERĠMĠZ ve ANMALAR PROF. DR. H. NUSRET YÜKSELER HOCAMIZ SONSUZLUĞA UĞURLANDI İTÜ Elektrik Fakültesi'nden 1955'de mezun olan ve çalışmalarını, Kasım 1998'de emekli oluncaya kadar, EMO çalışmalarına

Detaylı

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE İL KURULLARININ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE İL KURULLARININ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE İL KURULLARININ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI 1. Amaç Uyuşturucu ile Mücadele İl Kurullarının amacı, uyuşturucu ile mücadele sürecinde mevcut durumu tespit etmek ve hazırlanan eylem

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL BAYRAM TATİLİ İÇİN BODRUM A GELDİ

SÜLEYMAN DEMİREL BAYRAM TATİLİ İÇİN BODRUM A GELDİ SÜLEYMAN DEMİREL BAYRAM TATİLİ İÇİN BODRUM A GELDİ Ramazan Bayramı tatili için Bodrum a gelen 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılandı. Ramazan Bayramı nı Bodrum

Detaylı

PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, İLKELER VE TANIMLAR

PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, İLKELER VE TANIMLAR PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, İLKELER VE TANIMLAR AMAÇ Madde 1- Bu Yönergenin amacı, Kırşehir Belediyesi nde faaliyet

Detaylı

EVSEL ATIK (ÇÖP) TOPLAMA VE NAKLİ

EVSEL ATIK (ÇÖP) TOPLAMA VE NAKLİ Faaliyet Raporu Temizlik İşleri Müdürlüğü ATIKLARIN TOPLANMASI» Evsel Atıkların Toplanması ve Nakli» İnşaat Atıklarının (Moloz) Toplanması» Makine İle Süpürme Çalışması SÜPÜRME ÇALIŞMALARI» Sokak Süpürme

Detaylı

FAZLA SU HÜCRELERİ ŞİŞİRİYOR

FAZLA SU HÜCRELERİ ŞİŞİRİYOR FAZLA SU HÜCRELERİ ŞİŞİRİYOR Yeni yapılan çalışmalar birçok insanın egzersiz sırasında veya sonrasında çok fazla su tükettiğini ortaya koyuyor. Clinical Journal of Sport Medicine de yayımlanan çalışma,

Detaylı

Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı

Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı Ünlü Türk denizcisi Turgut Reis, 449. ölüm yıl dönümünde Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle anıldı. Atatürk Meydanı nda düzenlenen

Detaylı

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili OCAK 2012 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yenice Belde Belediye Başkanı Ali Kuru yu makamında ziyaret

Detaylı

Kerim AKSU Belediye Başkanı. Kazım ELMALI Belediye Başkan Yardımcısı. İsmail DEMİR Temizlik İşleri Müdürü. Hasan ÖZTÜRK Şef

Kerim AKSU Belediye Başkanı. Kazım ELMALI Belediye Başkan Yardımcısı. İsmail DEMİR Temizlik İşleri Müdürü. Hasan ÖZTÜRK Şef GİRESUN BELEDİYESİ TEMIZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜGÜ GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI YÖNETMELİĞİ TEŞKİLAT MADDE 5-Temizlik İşleri Müdürlüğü aşağıda yazıldığı şekilde teşkilatlanmıştır.müdürlük;belediye Başkan Yardımcısı

Detaylı

CHP Lİ GENÇLER 7 BÖLGEDEN 7 FİDAN GETİRDİ

CHP Lİ GENÇLER 7 BÖLGEDEN 7 FİDAN GETİRDİ CHP Lİ GENÇLER 7 BÖLGEDEN 7 FİDAN GETİRDİ CHP Bodrum Gençlik Kolları tarafından Türkiye nin 7 coğrafi bölgesinden yöreye özgü 7 fidan getirildi. Fidanların 23 Nisan günü Bodrum da kararlaştırılacak uygun

Detaylı

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU Bodrum da, Yunanistan ın İstanköy (Kos) Adası ve Bodrum a karşılıklı yolcu taşıyacak olan katamaran tipi feribot, sezonun ilk seferini İsrailli turistlerle

Detaylı

Şerafettin TUĞ Kaymakamı

Şerafettin TUĞ Kaymakamı T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI İLÇE YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ SAYI :BO54VLK4354802.880,01/ 1462 08.09.2010 KONU :19 Eylül 2010 Gaziler günü... GAZİEMİR Gaziemir İlçesi 19 Eylül 2010 Gaziler Günü Anma Tören Programı

Detaylı