Dünyanın en sessiz elektrikli süpürgesi*

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Dünyanın en sessiz elektrikli süpürgesi*"

Transkript

1 Dünyanın en sessiz elektrikli süpürgesi* Yeni Bosch In genius, Bosch un şimdiye kadar elde ettiği en iyi temizlik performansını sessizlikle birlikte sunar. Bosch Çağrı Merkezi /24 hizmetinizde BoschHomeTurkiye * Test ve sertifikalandırma konusunda uzmanlaşmış, bağımsız bir enstitü olan SLG Prüf und Zertifizierungs GmbH ın yapmış olduğu teste göre.

2 Sadece bugünkü değil gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler. Bosch un sürdürülebilir, verimli, estetik, ekonomik ve kullanışlı ev aletleri üretirken izlediği yolun temelini teknoloji oluşturur. Çevre dostu üretim yöntemlerinden enerji verimliliğine sahip teknoloji araştırmalarına kadar tüm birimlerde işimize daima bu ilke yön verir. Doğa Dostu Teknoloji Doğa Dostu Teknoloji mühürü; enerji, su veya diğer doğal kaynaklarda son derece düşük tüketim değerlerine sahip, devrim yaratan teknolojilerin kullanıldığı, en üst düzey verimliliği olan ürünleri gösterir. Ve tabii ki tüm bu ürünler, diğer Bosch ürünlerinde olduğu gibi çevre dostudurlar. Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir ya da yi ziyaret edebilirsiniz. Bosch Ev Aletleri Facebook ta! Ürünlerden kampanyalara, yarışmalardan fırsatlara Bosch Ev Aletleri ne dair her şey facebook.com/boschhometurkiye adresinde sizi bekliyor! Bizi takip edin; yeniliklerden ilk siz haberdar olun. * Bonus a özel 36 ay vade farklı satış, kartınıza tanınabilecek geçici Ekspres Limit le yapılabilecektir. Ticari kartlar kampanyaya dahil değildir.

3 Fizik kurallarını alt üst eden elektrikli süpürgeler... Bosch In genius elektrikli süpürgeler, daha verimli ve daha etkin sonuçlar sunar. In genius elektrikli süpürgeler, üstün temizlik performansı gösterir. In genius ProSilence 59, rekor kıran 59 desibel (A) ses seviyesi ile piyasadaki en sessiz elektrikli süpürgedir.* Tam temizlik performansı Verimlilik Tüm In genius elektrikli süpürgeler mükemmel temizlik performanslarına rağmen son derece sessizdir. Üstelik bu mükemmelliği inanılmaz düşük enerji tüketimi ile gerçekleştirirler. En sessiz* En sessiz elektrikli süpürge* In genius ProSilence 59 Yeni In genius ProSilence, sadece 59 desibellik çok düşük ses seviyesi ile çalışır. Bunun yanı sıra üstün temizlik performansını en düşük enerji tüketimi ile gerçekleştirir. * Test ve sertifikalandırma konusunda uzmanlaşmış, bağımsız bir enstitü olan SLG Prüf und Zertifizierungs GmbH ın yapmış olduğu teste göre.

4 Her ayrıntı sessizlik için tasarlandı. SuperSilent SilenceSound sistemi, In genius Pro Silence 59 elektrikli süpürgenin ses seviyesini minimuma indirmek için tasarlanmış bir bütündür. Hava kanallı egzoz sistemi Özel filtreli ekstra büyük egzoz sistemi sayesinde havayı daha yavaş ve çok daha sessiz bir şekilde dışarı atar. Sessizlik sağlayan malzemeler Çok katlı ses yalıtım malzemeleri ses frekanslarının büyük bir bölümünü filtreler. Özel motor konumu Motorun yerleştirildiği alan gürültünün hemen emilmesini sağlar. Sessiz motor İnovatif tasarıma sahip pervaneli yeni motor, gürültüyü oluştuğu noktada azaltır. Üçlü kapsül Motorun üç ayrı kapsül içine yerleştirilmesi, diğer elektrikli süpürgelerden çok daha sessiz olmasını sağlar.

5 Sesi tutan hortum Hortumdan geçerken havanın çıkardığı sesi azaltmak için hortumun iç kısmı pürüzsüz hale getirilmiştir. Ses çıkışını engelleyen bağlantılar Tüm bağlantı noktaları o kadar iyi yalıtılmıştır ki neredeyse hiç hava sızıntısı, dolayısıyla da gürültü olmaz. Yeni yüksek performanslı süpürme başlığı Daha büyük, daha iyi yalıtılmış hava kanalları, ekstra geniş ve özellikle derin hava emiş kanalı, sesi minimum düzeyde tutarken mükemmel bir temizlik performansı sunar.

6 Etkili sızdırmazlık Kapsamlı sızdırmazlık sistemi hava akımı kayıplarını önler, böylece çalışma sırasında motor tüm gücünü toz çekimi için kullanabilir. Yeni motor teknolojisi HiSpin motor, düşük enerji tüketimine karşın mükemmel bir temizlik performansı sunmak için üretildi.

7 Bosch tan her ayrıntıda üstün performans sağlayan QuattroPower sistemi... In genius la her şeye aynı anda sahip olabilirsiniz; daha az enerji tüketimi ve daha yüksek temizlik performansı. PowerProtect toz torbası Toz torbası dolu olduğunda bile yüksek performans sağlayan yeni çok katmanlı mikro-muflon toz torbası Yeni yüksek performanslı başlık Yeni yüksek performanslı süpürme başlığı mükemmel temizliği garanti eder.

8 Maksimum özgürlük In genius elektrikli süpürgeler, 15 metre süpürme yarıçapı ile geniş temizlik alanı sunar.

9 Ekstra geniş temizlik alanı Ekstra uzun kablosu ve 15 metre yarıçapında hareket alanı ile priz değiştirmeden dip köşe temizlik yapabilir, böylece hem rahat eder hem zaman kazanırsınız. Yıkanabilir HEPA filtre In genius elektrikli süpürgeler entegre HEPA filtresi sayesinde alerjisi olanlara bile rahat bir nefes aldırır. Değiştirilmesine gerek yoktur, ekstra filtre masrafı yaratmaz. Üstelik sık sık temizlenmesi gerekmez, gerektiğinde ise yıkanabilme özelliği sayesinde çok kolay temizlenebilir. 5 litrelik toz torbası kapasitesi 5 litrelik ekstra büyük kapasitesiyle sık sık değiştirmek ve yeni toz torbası almak zorunda kalmazsınız. Dört yumuşak dokulu tekerlek Özel dokusu sayesinde zemine zarar vermeden kolayca temizlik yapmanızı sağlar. AirBumper hava yastıkları AirBumper Süpürgelerin etrafını çevreleyen hava Protection yastıkları, mobilyanızın zarar görmesini engeller. Çarpmalarla oluşan siyah lekelere karşı koruma sağlar.

10 Daha keyifli sesler duymak isteyenler için tasarlandı. Evde elektrikli süpürge çalışırken; müzik dinlemek, uyumak, telefonla veya yanınızdaki kişiyle rahatça konuşmak şimdiye kadar mümkün değildi. Ancak 59 desibellik ses seviyesiyle artık In genius ProSilence 59 çalışırken siz de yaşamınızdaki keyifli sesleri duyabilirsiniz. db(a) En sessiz elektrikli süpürge* In genius Sessiz çalışma: 59 desibel (A) Hem sert zeminlerde hem de halılarda Bosch'tan mükemmel temizlik performansı En düşük enerji tüketimi Temizlikte In genius devrimi Mühendislerimiz In genius ProSilence 59 u geliştirirken süpürge başlığından egzoz sistemine kadar her şeyi en ince ayrıntısına kadar tasarladı ve SilenceSound sistemini yarattı. Bu yenilikçi sistem sayesinde In genius un filtreleri dahil olmak üzere her bir parçası son ayrıntısına kadar gürültüye karşı mükemmelleştirilmiştir. Böylece ilk kez elektrikli süpürgelerde ses seviyesini 59 desibel e (A) indirmeyi başardık. Hem de üstün temizlik performansından ödün vermeden. In genius ProSilence 59, yeni yüksek performanslı süpürme başlığı sayesinde Almanya da test birincisi olan BSG 81000** ile aynı performansı sergiler. Buna rağmen enerji verimliliğinde üç sınıf üstte yer alır. * Test ve sertifikalandırma konusunda uzmanlaşmış, bağımsız bir enstitü olan SLG Prüf und Zertifizierungs GmbH ın yapmış olduğu teste göre. ** Diğer markaların elektrikli süpürgeleriyle birlikte standart başlığa sahip elektrikli süpürge kategorisinde test birincisi. 10 elektrikli süpürge ile yapılan testte, 8 I değiştirilebilir zemin başlığına sahipti (StiftungWarentest Almanya, 2/2013).

11 BGL In genius Elektrikli Süpürge Performans QuattroPower System: Benzersiz temizleme performansını düşük enerji tüketimiyle sunan Bosch teknolojisi PowerProtect System: Toz torbası dolsa dahi, uzun süre yüksek temizleme performansı sunar. PowerProtect sayesinde toz torbasını daha seyrek değiştirir, daha az maliyetle her zaman yüksek performans alırsınız. Ses seviyesi: 72 db(a) Hijyen Yıkanabilir HEPA filtre Toz torba kodu: BBZ41FGXXL ve BBZ41FGALL Kullanım Kolaylığı Ayarlanabilir, sesi azaltılmış metal tabanlı SilentClean Plus süpürme başlığı Teleskopik boruya klipslenebilen 3 parçalı aksesuar: Kenar-köşe için dar aralık ucu ve mobilya, yastık için çıkarılabilir fırçalı uç Sürgülü ve kilitleme mekanizmalı teleskopik boru Ergonomik tutma yeri Toz alma kapasitesi: 5 l Etkinlik alanı yarıçapı: 15 m Otomatik kablo toplama özelliği Elektronik güç ayarı Elektronik toz torbası doluluk göstergesi Evdeki eşyalara cihazın çarpmasına karşı şeffaf koruyucu: AirBumper Özel kaplaması sayesinde yüzeyi çizmeden hareket edebilen, üstün manevra kabiliyetine sahip 4 adet tekerlek Dikey ve yatay park etme özelliği Ağırlık: 5,5 kg (sadece gövde) Renk: Turkuaz BGL 8SIL59T In genius ProSilence 59 Elektrikli Süpürge Performans QuattroPower System: Benzersiz temizleme performansını düşük enerji tüketimiyle sunan Bosch teknolojisi PowerProtect System: Toz torbası dolsa dahi, uzun süre yüksek temizleme performansı sunar. PowerProtect sayesinde toz torbasını daha seyrek değiştirir, daha az maliyetle her zaman yüksek performans alırsınız. Ses seviyesi: 59 db(a) Hijyen Yıkanabilir HEPA filtre Toz torba kodu: BBZ41FGXXL ve BBZ41FGALL Kullanım Kolaylığı Ekstra kuvvetli temizleme performansı sağlayan sessiz SilentClean Premium süpürme başlığı Teleskopik boruya klipslenebilen 3 parçalı aksesuar: Kenar-köşe için dar aralık ucu ve mobilya, yastık için çıkarılabilir fırçalı uç Sürgülü ve kilitleme mekanizmalı teleskopik boru Ergonomik tutma yeri Toz alma kapasitesi: 5 l Etkinlik alanı yarıçapı: 15 m Otomatik kablo toplama özelliği Elektronik güç ayarı Elektronik toz torbası doluluk göstergesi Evdeki eşyalara cihazın çarpmasına karşı şeffaf koruyucu: AirBumper Özel kaplaması sayesinde yüzeyi çizmeden hareket edebilen, üstün manevra kabiliyetine sahip 4 adet tekerlek Dikey ve yatay park etme özelliği Ağırlık: 5,9 kg (sadece gövde) Renk: Siyah

12 %100 güvenebileceğiniz servis. Bosch Servis, yaygın servis ağı ve 2 saat aralığında randevu sistemi ile haftanın 7 günü hizmetinizdedir Küçük ev aletlerinin evden teslim alınarak onarılması On-line servis kaydı Tüketicimize tavsiyeler Satın aldığınız üründen en yüksek faydayı sağlamanız için lütfen yetkili satıcımızdan yeterince bilgi alınız. Satın aldığınız ürünü kullanmaya başlamadan önce kullanma kılavuzunu mutlaka okuyunuz ve kullanma kılavuzuna uygun kullanınız. Yetkili satıcılarımız, sattıkları ürünleri hemen teslim etmektedirler. Ürünlerin ileriki bir tarihte teslim edilmesini talep etmeniz ve yetkili satıcılarımız ile bu yönde anlaşmanız halinde, teslimata ilişkin sorumluluk sadece ürünü satın aldığınız yetkili satıcımızda olacaktır. Satın alacağınız ürünün montajını ve onarımını mutlaka yetkili servislerimize yaptırınız. Ürünlerimizin (özellikle klima, şofben ve ankastre ürünler) montaj yeri ve tesisatı, kullanma ve veya montaj kılavuzunda belirtilen teknik şartlara mutlaka uygun olmalıdır. Aksi halde montaj gerçekleştirilemeyecektir. Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. 09/2014 BSH Ev Aletleri San. ve Tic. AŞ Fatih Sultan Mehmet Mah. Balkan Cad. No: 51 Ümraniye İstanbul Bosch Çağrı Merkezi /24 hizmetinizde

Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık.

Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık. Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık. Yeni Bosch Athlet kablosuz dikey süpürge, her yere ulaşma konforunu ve 2400 Watt* lık elektrikli süpürge ile aynı temizlik performansını bir arada sunar. www.bosch-home.com/tr

Detaylı

güvenebileceğiniz servis.

güvenebileceğiniz servis. %100 güvenebileceğiniz servis. Bosch Servis, yaygın servis ağı ve 2 saat aralığında randevu sistemi ile haftanın 7 günü hizmetinizdedir. 444 6 333 Küçük ev aletlerinin evden teslim alınarak onarılması

Detaylı

Her türlü kirliliğe karşıyız, gürültü dahil.

Her türlü kirliliğe karşıyız, gürültü dahil. Her türlü kirliliğe karşıyız, gürültü dahil. Yeni Bosch Relaxx x toz torbasız elektrikli süpürge, 71 db ile hem çok sessiz, hem çok güçlü. www.bosch-home.com/tr Etkili emiş gücüyle gerçek sessizlik bir

Detaylı

Dünyanın en sessiz toz torbasız süpürgesi.

Dünyanın en sessiz toz torbasız süpürgesi. Dünyanın en sessiz toz torbasız süpürgesi. Relaxx x ProSilence 66 db e indirilmiş ses seviyesiyle toz torbasız elektrikli süpürgeler arasında dünyanın en sessizidir. www.bosch-home.com/tr BoschHomeTurkiye

Detaylı

Yeni Roxx x ile diğer torbasız süpürgeler arasındaki fark kolayca anlaşılır.

Yeni Roxx x ile diğer torbasız süpürgeler arasındaki fark kolayca anlaşılır. Yeni Roxx x ile diğer torbasız süpürgeler arasındaki fark kolayca anlaşılır. Bosch un yeni toz torbasız elektrikli süpürgesi Roxx x, zorlu tadilat artıklarında bile gösterdiği üstün performansla sizi şaşırtacak.

Detaylı

T 12/1 eco!efficiency

T 12/1 eco!efficiency Yüksek verimli ve sessiz yeni Kärcher T12/1; oteller, restoranlar, ofisler, dükkanlar, hastanelerde kullanılabilir. Manevra kabiliyeti önde ve arkada bulunan 2'şer tekerlek ile sağlanmıştır. 1 Enerji tasarrufu

Detaylı

Minik boyut, dev performans

Minik boyut, dev performans küçük alanlar için idealdir. Evinizde yeterli alanınız yok ve küçük bir elektrikli süpürge mi arıyor sunuz? Dar alanlar için yüksek manevra kabiliyetine mi ihtiyacınız var? O zaman sizin için ideal bir

Detaylı

T 10/1. Kolay kullanım için ayak pedalı. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner

T 10/1. Kolay kullanım için ayak pedalı. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner Fonksiyonelliği, güçlü emiş gücü ve dayanıklılığı ile öne çıkan T 10/1 kuru elektrikli süpürge, ergonomik tasarımı ile oteller ve temizlik firmaları için ideal bir seçenektir. 1 2 1 Kolay kullanım için

Detaylı

Değiştirin, yenileyin, yenilenin! Size uygun setinizi seçin. Bosch solo ve ankastre setlerde büyük fırsatlar.

Değiştirin, yenileyin, yenilenin! Size uygun setinizi seçin. Bosch solo ve ankastre setlerde büyük fırsatlar. Değiştirin, yenileyin, yenilenin! Size uygun setinizi seçin. Bosch solo ve ankastre setlerde büyük fırsatlar. Üçlü set 4.214 TL yerine 2.699 TL * www.bosch-home.com/tr 2.699 TL li indirimli fiyat, KDN

Detaylı

Bosch, yaygın servis ağı, 2 saat aralığında randevu ile haftanın 7 günü 24 saat hizmetinizde. 444 6 333

Bosch, yaygın servis ağı, 2 saat aralığında randevu ile haftanın 7 günü 24 saat hizmetinizde. 444 6 333 Türkiye nin neresinde olursa olsun Bosch müşterileri, artık bu numarayla Bosch Çağrı Yönetim Merkezi ne ulaşacak. Bu numara, Bosch markalı ürünlerin satış öncesi keşif, satış sonrası montaj, bakım ve onarım

Detaylı

T 10/1. Ekstra rahatlık için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı

T 10/1. Ekstra rahatlık için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı Fonksiyonelliği, güçlü emiş gücü ve dayanıklılığı ile öne çıkan T 10/1 kuru elektrikli süpürge, ergonomik tasarımı ile oteller ve temizlik firmaları için ideal bir seçenektir. 1 Ekstra rahatlık için ayak

Detaylı

AERO 21 Küçük ve etkili

AERO 21 Küçük ve etkili AERO 21 Küçük ve etkili Yenilenen AERO serisi Yenilenen AERO serisi, kompakt ve çok amaçlı bir ıslak&kuru vakum makinesi olarak tasarlanmıştır. AERO modeli, aşağıdaki özellikleri ile öne çıkmaktadır; Kompakt

Detaylı

Gücü çok, torbası yok.

Gücü çok, torbası yok. Gücü çok, torbası yok. Fakir Commander 2400 Cyclonic Kuru Vakum Süpürgesi Toz torbasız Fakir Commander 2400, güçlü motoru ve cyclonic filtresi sayesinde sabit yüksek emiş gücü sağlıyor. Yani toz haznesi

Detaylı

BV 5/1 VAKUM MAKINESI

BV 5/1 VAKUM MAKINESI Sırta takılan BV 5/1, temizliğin güç olduğu sinema, tiyatro salonları, uçak kabinleri, otobüs ve tren kompartımanları gibi dar alanlarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. 1 Patentli Sırt Hava Akım Sistemi

Detaylı

BV 5/1 VAKUM MAKINESI

BV 5/1 VAKUM MAKINESI Sırta takılan BV 5/1, temizliğin güç olduğu sinema, tiyatro salonları, uçak kabinleri, otobüs ve tren kompartımanları gibi dar alanlarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. 1 Patentli Sırt Hava Akım Sistemi

Detaylı

T 17/1. Geniş tank kapasitesiyle uzun süreli kullanım olanağı sağlayan güçlü kuru elektrikli süpürge. Ana filtre. Makine üzerinde kablo muhafaza

T 17/1. Geniş tank kapasitesiyle uzun süreli kullanım olanağı sağlayan güçlü kuru elektrikli süpürge. Ana filtre. Makine üzerinde kablo muhafaza Geniş tank kapasitesiyle uzun süreli kullanım olanağı sağlayan güçlü kuru elektrikli süpürge. 1 2 3 4 1 Ana filtre 3 Makine üzerinde kablo muhafaza 2 Geniş, değiştirilmeyen ana filtre sayesinde makinenin

Detaylı

T 15/1. Elektronik fırça aşırı yüklenme koruması. Entegre aksesuar muhafaza

T 15/1. Elektronik fırça aşırı yüklenme koruması. Entegre aksesuar muhafaza 59 db (A) ses seviyesi ile çok sessiz çalışır. Bu özellik kullanıcıların, otel koridorları, fuayeler, hastaneler, butikler gibi çalışırken sessizlik sağlanması gereken her mekan için uygundur. 1 Elektronik

Detaylı

Oldukça küçük Oldukça etkili

Oldukça küçük Oldukça etkili Merkezi Vakum Sistemleri Oldukça küçük Oldukça etkili www.sistemairturkiye.com Büyük düşünün, En iyisini satın alın... Wolly2, mükemmel kurulum kolaylığı sağlayan tasarımı, sessiz çalışma ve çok değişik

Detaylı

ÜSTÜN PERFORMANS YENİLİKÇİ GÜÇ. Yenilikçi Vortex Teknolojisine sahip ince tozları bile ayıran Miele Blizzard CX1 toz torbasız elektrikli süpürge.

ÜSTÜN PERFORMANS YENİLİKÇİ GÜÇ. Yenilikçi Vortex Teknolojisine sahip ince tozları bile ayıran Miele Blizzard CX1 toz torbasız elektrikli süpürge. ÜSTÜN PERFORMNS YENİLİKÇİ GÜÇ Yenilikçi Vortex Teknolojisine sahip ince tozları bile ayıran Miele Blizzard CX1 toz torbasız elektrikli süpürge. En Yüksek Performans, Güç, İnovasyon Miele, Blizzard CX1

Detaylı

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner.

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner. 1200 mm yan fırça çalışma genişliği ile kompakt, modern ve esnek süpürücü elektrikli süpürge. Orta ölçekli alanlardan geniş alanlara ve bina dışı alanlara kadar profesyonel kullanım için. 1 2 3 4 1 2 Otomatik

Detaylı

Ev Tipi Elektrikli Süpürgeler

Ev Tipi Elektrikli Süpürgeler serisi, mükemmel temizlik isteyenler için üretilmiştir. Alerjiden rahatsız olanlar için Animal modeli Fransız Alerji Derneği (AFPRAL) tarafından tavsiye edilmiştir. Daha etkili bir HEPA filtre kullanan

Detaylı

T 12/1. Temiz egzoz gazı için HEPA filtresi. Ana filtre. Elektrikli emiş fırçaları için adaptör. Ekstra rahatlık için ayak pedalı

T 12/1. Temiz egzoz gazı için HEPA filtresi. Ana filtre. Elektrikli emiş fırçaları için adaptör. Ekstra rahatlık için ayak pedalı Yeni Kärcher T 12/1, son derece verimli ve sessiz bir elektrikli süpürgedir. Ünite, kolay kullanım için kullanışlı basmalı bir anahtara ve maksimum manevra kabiliyeti için iki arka tekerlek ve iki ön tekerleğe

Detaylı

Cihazınızın Tanıtılması

Cihazınızın Tanıtılması GARANT 2 YIL Cihazınızı kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyun ve ileride yararlanmak üzere saklayın. Cihazınızın Tanıtılması 1. Tutamak 2. Ön Kapak 3. Açma/Kapama Düğmesi 4. Devir Ayar Düğmesi

Detaylı

Servis hizmetlerimize

Servis hizmetlerimize Servis hizmetlerimize %100 güvenebilirsiniz. www.bosch-home.com/tr www.bosch-yetkiliservisi.com Bosch Çağrı Yönetim Merkezi: 444 6 333 BoschHomeTurkiye Ürünlerimize güvenmeseydik, 7 yıl garanti veremezdik.

Detaylı

Endüstriyel Vakum Makineleri

Endüstriyel Vakum Makineleri Bu vakum makinesi neredeyse zarar verilemeyecek kadar sağlamdır bu sayede zorlu koşullarda ve ağır şartlarda kullanılabilir. Özel uygulamalar için alerjilere karşı da koruma sağlayan iki özel egzost filtresinden

Detaylı

Küçüklerle bir hafta.

Küçüklerle bir hafta. Küçüklerle bir hafta. Bosch Küçük Ev Aletleri, 7 gün 24 saat hayatınızı kolaylaştırmak için dizayn edilmiştir. Şık tasarımları ve pratik kullanımlarıyla ilk kullandığınız andan itibaren onlardan vazgeçemezsiniz.

Detaylı

Ebrar Halı.

Ebrar Halı. Ebrar Halı Ebrar %100 Yün Cami Halıları Ebrar %100 Yün Cami Halıları KIRMIZI EH 2000 MAVİ EH 2000 YÜN HALI TEKNİK ÖZELLİKLERİ Toplam Ağırlık : 4250 gr/m 2 (+%4) İlmek Gramajı : 4 Numara (26 gr x 2 kat

Detaylı

STORMY DC 4100. Yatık Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

STORMY DC 4100. Yatık Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU STORMY DC 4100 Yatık Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș STORMY DC 4100 Yatık Toz Torbalı Elektrikli

Detaylı

HAMARAT P 1500. Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU

HAMARAT P 1500. Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU HAMARAT P 1500 Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș HAMARAT P 1500 Kuru Tip Elektrikli Süpürge mizi seçtiğiniz

Detaylı

Endüstriyel vakumlu temizlik makineleri

Endüstriyel vakumlu temizlik makineleri Bu vakum makinesi neredeyse zarar verilemeyecek kadar sağlamdır bu sayede zorlu koşullarda ve ağır şartlarda kullanılabilir. Özel uygulamalar için alerjilere karşı da koruma sağlayan iki özel egzost filtresinden

Detaylı

SESSİZ SS Sessiz Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

SESSİZ SS Sessiz Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU SESSİZ SS 2400 Sessiz Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș SESSİZ SS 2400 Elektrikli Süpürge mizi seçtiğiniz

Detaylı

Milyonlarca müşterinin tercihi, şimdi GD930Q ile ultra sessiz

Milyonlarca müşterinin tercihi, şimdi GD930Q ile ultra sessiz Ticari elektrikli ler 15 litrelik geniş toz torbası kapasitesi ile sağlam ve dayanıklı bir makinedir. Zeka ürünü tasarımı, hava akım şeklini optimize ederken enerji kaybını mutlak bir minimuma indirir.

Detaylı

DAHİLİ AKSESUARLAR ÜRÜN KODU GEREKLİ ADET FLOOR NOZZLE 38 MM BASİC 302002798 1 CREVİCE NOZZLE 302002890 1 CURVED HAND TUBE 302002889 1

DAHİLİ AKSESUARLAR ÜRÜN KODU GEREKLİ ADET FLOOR NOZZLE 38 MM BASİC 302002798 1 CREVİCE NOZZLE 302002890 1 CURVED HAND TUBE 302002889 1 Günlük bakım temizliğinde güvenebileceğiniz güçlü bir elektrikli süpürgedir. Güçlü ve çabuk temizlik için idealdir. Hem döküntülerin süpürülmesinde, hem günlük bakım temizliklerinde her türlü zor koşulda

Detaylı

Milyonlarca müşterinin tercihi, şimdi GD930Q ile ultra sessiz

Milyonlarca müşterinin tercihi, şimdi GD930Q ile ultra sessiz Ticari elektrikli ler 15 litrelik geniş toz torbası kapasitesi ile sağlam ve dayanıklı bir makinedir. Zeka ürünü tasarımı, hava akım şeklini optimize ederken enerji kaybını mutlak bir minimuma indirir.

Detaylı

IV 100/55 M B1. Dirençli ve çok yönlü alanı. Aksesuarlar için makinenin şasisinde kullanışlı saklama. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100/55 M B1. Dirençli ve çok yönlü alanı. Aksesuarlar için makinenin şasisinde kullanışlı saklama. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/55 M B1, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrik süpürgesidir. Özellikle 2 ST 1, ST 2 ve ST 3 patlama sınıflarında bulunan tozlar için geliştirilmiştir.

Detaylı

Yüksek çözünürlüklü ses

Yüksek çözünürlüklü ses Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Kablosuz Bluetooth kulaklık 40 mm sürücülü/arkası kapalı Kulak üstü Yumuşak kulak yastıkları SHB7250/00 Yüksek çözünürlüklü ses için dijital bas kuvvetlendirme

Detaylı

NT 27/1. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde. Yüzer kartuş filtre.

NT 27/1. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde. Yüzer kartuş filtre. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde bulundurur. 1 Yüzer kartuş filtre 3 Dayanıklı tampon Geniş kartuş filtre sürekli vakum gücü sağlar. Taşma

Detaylı

Dünyayı. Temizliyoruz! Merkezi Süpürge Sistemleri Konut Serisi

Dünyayı. Temizliyoruz! Merkezi Süpürge Sistemleri Konut Serisi Dünyayı Temizliyoruz! Merkezi Süpürge Sistemleri Konut Serisi BİZİ FARKLI KILAN NEDENLER YENİLİK Otomatik sistem ile hemen hemen hiç bakım gerektirmeden ıslak ve kuru tüm mekanları rahatlıkla temizleyebilirsiniz.

Detaylı

Sadece bugünkü değil gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler.

Sadece bugünkü değil gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler. Sadece bugünkü değil gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler. Bosch un sürdürülebilir, verimli, estetik, ekonomik ve kullanışlı ev aletleri üretirken izlediği yolun temelini teknoloji oluşturur.

Detaylı

Drivematic Delight Parlak zeminler ve ıșıldayan gözler için.

Drivematic Delight Parlak zeminler ve ıșıldayan gözler için. Drivematic Delight Parlak zeminler ve ıșıldayan gözler için. Drivematic Delight: keyif veren akıllı teknoloji Çalıșanlarınız kolay kullanım özelliğinden memnun kalacak. Siz de daha fazla verim ve daha

Detaylı

Minimum güç kullanımı ile maksimum kazanç.

Minimum güç kullanımı ile maksimum kazanç. Minimum güç kullanımı ile maksimum kazanç. Yeni Bosch yüksek basınçlı yıkama cihazları. Yeni Aquatak Go. Küçük, mobil ve çok güçlü. Bu yüksek basınçlı yıkama cihazı ile ileri geri itmeyi unutun. Aquatak

Detaylı

Ticari Elektrikli Süpürgeler

Ticari Elektrikli Süpürgeler /10 BACK İyi bir sırt süpürgesinde olması gereken birçok özellik vardır. Hafif olmalı, ağırlık dağılımı eşit olmalı ve ses seviyesi mümkün olduğunca düşük olmalıdır. Kullanıcı konforu için düşük ses düzeyi

Detaylı

Endüstriyel vakumlu temizlik makineleri

Endüstriyel vakumlu temizlik makineleri IVB 5 ve IVB 7 M/H,daha sık ve daha çesitli temizlik talebi olanlar için idealdir.ivb 5/7 şirketinizdeki,atölyenizdeki,garajınızdaki,üretim sahanızdaki bütün büyük işlerin üstesinden gelir.ayrıca bu yüksek

Detaylı

Yeni yıla, küçük bir hediye ile büyük bir giriş yapın.

Yeni yıla, küçük bir hediye ile büyük bir giriş yapın. Aralık kampanyaları Yeni yıla, küçük bir hediye ile büyük bir giriş yapın. www.bosch-home.com/tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir

Detaylı

Küçükler, sonbaharı fırsatlarla şenlendiriyor!

Küçükler, sonbaharı fırsatlarla şenlendiriyor! Eylül kampanyaları Küçükler, sonbaharı fırsatlarla şenlendiriyor! www.bosch-home.com/tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir ya

Detaylı

www.boschevaletleri.com Bosch çaðrı yönetim merkezi 09/2008 BSH Ev Aletleri San. ve Tic. AÞ Çakmak Mah. Balkan Cad. No.: 51 Ümraniye 34770 - Ýstanbul

www.boschevaletleri.com Bosch çaðrı yönetim merkezi 09/2008 BSH Ev Aletleri San. ve Tic. AÞ Çakmak Mah. Balkan Cad. No.: 51 Ümraniye 34770 - Ýstanbul 09/2008 Bosch çaðrı yönetim merkezi 444 6 333 Türkiye nin en yaygın servis aðı Üç yıl garanti kapsamına giren Bosch ürünleri: Soðutucular, derin dondurucular, çamaþır makineleri, kurutma makineleri, bulaþık

Detaylı

Flisy ile merkezi süpürgenizi açın, kapayın.

Flisy ile merkezi süpürgenizi açın, kapayın. Flisy ile merkezi süpürgenizi açın, kapayın. Teknoloji harikası, üstelik çok hafif Elektronik parçalar için ömür boyu garanti Geleneksel kumandalı hortumlar gibi, hortum boyutunda sınırlama yok, istediğiniz

Detaylı

IV 100/40 M B1. Manüel filtre temizleme. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Güvenli elektrikli süpürge sistemleri. Güvenlik

IV 100/40 M B1. Manüel filtre temizleme. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Güvenli elektrikli süpürge sistemleri. Güvenlik IV 100/40 M B1, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Bu elektrikli süpürge, özellikle Bölge 2 ST 1, ST 2 ve ST 3 toz patlama sınıflarında

Detaylı

Profesyonel yardımcılar şimdi bayrama özel fırsatlarla...

Profesyonel yardımcılar şimdi bayrama özel fırsatlarla... Eylül kampanyaları Profesyonel yardımcılar şimdi bayrama fırsatlarla... www.bosch-home.com/tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir

Detaylı

Profilo nuzun dilinden en iyi biz anlarız!

Profilo nuzun dilinden en iyi biz anlarız! Profilo nuzun dilinden en iyi biz anlarız! Profilo Yetkili Servis Bakım&Onarım Broşürü Uzman personel Orijinal yedek parça 3+4 yıl garanti 7/24 teknik destek 2 saat aralığında randevu Küçük ev aletlerinde

Detaylı

Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. Büyük Bölümler İçin Küçük Makineler

Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. Büyük Bölümler İçin Küçük Makineler Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. 1. Taşıması Kolay Esnek itme kolu ile her pozisyona uygundur. Kullanıcı dostudur ve otomobiliniz

Detaylı

4 ÇEKER DC 4300. Toz Torbalı Elektrikli süpürge KULLANIM KILAVUZU

4 ÇEKER DC 4300. Toz Torbalı Elektrikli süpürge KULLANIM KILAVUZU 4 ÇEKER DC 4300 Toz Torbalı Elektrikli süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș 4 ÇEKER DC 4300 Toz Torbalı Elektrikli Süpürge

Detaylı

TETA & TEDA. Sıcak Hava Apareyleri

TETA & TEDA. Sıcak Hava Apareyleri TETA & TEDA Sıcak Hava Apareyleri İçindekiler Teknogen Kimiz? Ne iş yaparız? Genel Özellikler... 1 Teknik Özellikler... 1 Bileşenler... 2 Montaj ve Bakım... 3 Elektrik Bağlantı Şeması... 3 Ölçüler... 4

Detaylı

Her harekette mükemmellik

Her harekette mükemmellik Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () SmartClean PLUS Sistemine sahip, Aquatec Islak ve Kuru tıraş özellikli tıraş makinesi V-Track Precision Bıçaklar 8 yönlü Contour Detect Başlıklar SmartClean

Detaylı

Bu Ramazan günler uzun, bari işler kısa olsun: Küçüklerde büyük indirimler.

Bu Ramazan günler uzun, bari işler kısa olsun: Küçüklerde büyük indirimler. Haziran kampanyaları Bu Ramazan günler uzun, bari işler kısa olsun: Küçüklerde büyük indirimler. www.bosch-home.com/tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz

Detaylı

MITSUBISHI ELECTRIC YENİ KİRİGAMİNE MSZ-FH SERİSİ

MITSUBISHI ELECTRIC YENİ KİRİGAMİNE MSZ-FH SERİSİ MITSUBISHI ELECTRIC YENİ KİRİGAMİNE MSZ-FH SERİSİ Sağlıklı nefes alın, sağlıklı ve konforlu yaşayın Yeni Kirigamine ile tanışın Mitsubishi Electric Klimalar tüm dünyada kusursuz konfor sağlayan yüksek

Detaylı

Minimum efor maksimum sonuç

Minimum efor maksimum sonuç Minimum efor maksimum sonuç Aquatak yüksek basınçlı yıkama cihazı programı www.bosch-garden.gen.tr 1619LA8539 Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş. Maslak Polaris Plaza Maslak Mh.Ahi Evran Cd. No:21 Kat:22 34398

Detaylı

Endüstriyel Vakum Makineleri IVB 961-0L. En zor uygulamalar için iki motorlu endüstriyel ıslak&kuru elektrikli süpürgeler

Endüstriyel Vakum Makineleri IVB 961-0L. En zor uygulamalar için iki motorlu endüstriyel ıslak&kuru elektrikli süpürgeler Günlük bakım temizliğinde güvenebileceğiniz güçlü bir elektrikli süpürgedir. Güçlü ve çabuk temizlik için idealdir. Hem döküntülerin süpürülmesinde, hem günlük bakım temizliklerinde her türlü zor koşulda

Detaylı

Küçük yardımcılarınız, yaza özel fırsatlarla karşınızda!

Küçük yardımcılarınız, yaza özel fırsatlarla karşınızda! Ağustos kampanyaları Küçük yardımcılarınız, yaza fırsatlarla karşınızda! www.bosch-home.com/tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir

Detaylı

IV 100 / 40. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100 / 40. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/40, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Elektrikli süpürge düz yüzeylerde bir kişi tarafından, hiç yormadan kullanılabilir. Dayanıklı

Detaylı

Eylül Kampanyaları. Hayatı kolaylaştıran küçüklerde büyük indirimler. Bosch Online Satış. Bosch Çağrı Merkezi

Eylül Kampanyaları. Hayatı kolaylaştıran küçüklerde büyük indirimler. Bosch Online Satış.   Bosch Çağrı Merkezi Eylül Kampanyaları Hayatı kolaylaştıran küçüklerde büyük indirimler. www.bosch-home.com.tr BoschHomeTurkiye Bosch Online Satış Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Sadece bugünkü değil gelecekteki

Detaylı

Küçüklerde kaçırılmayacak sonbahar fırsatları

Küçüklerde kaçırılmayacak sonbahar fırsatları Ekim kampanyaları Küçüklerde kaçırılmayacak sonbahar fırsatları www.bosch-home.com/tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir ya

Detaylı

Kusursuz biçimde kayar, hassas biçimde tıraş eder

Kusursuz biçimde kayar, hassas biçimde tıraş eder Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Islak/kuru tıraş için elektrikli tıraş makinesi SkinGlide Halkaları GentlePrecisionPRO Bıçaklar SmartClick hassas düzeltici SmartClean Sistemi S7710/26 Kusursuz

Detaylı

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Faaliyetlerine, 1925 yılında, Almanya nın Gutmadingen şehrinde traktör üretimi ile başlayan

Detaylı

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Free Joint DC Inverter Viessmann İle tek dış üniteye 5 adede kadar iç ünite kombinasyonu yapabilir, değişken debili soğutucu akışkan teknolojisi ile bireysel iklimlendirmenin

Detaylı

Küçük yardımcılar bahara özel büyük indirimlerle.

Küçük yardımcılar bahara özel büyük indirimlerle. Nisan Kampanyaları Küçük yardımcılar bahara özel büyük indirimlerle. www.bosch-home.com.tr BoschHomeTurkiye Bosch Online Satış Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Sadece bugünkü değil gelecekteki

Detaylı

Eylül Kampanyaları. Marifetli küçüklerde sonbahara özel büyük fırsatlar. Bosch Online Satış. Bosch Çağrı Merkezi

Eylül Kampanyaları. Marifetli küçüklerde sonbahara özel büyük fırsatlar. Bosch Online Satış.  Bosch Çağrı Merkezi Eylül Kampanyaları Marifetli küçüklerde sonbahara özel büyük fırsatlar. www.bosch-home.com.tr BoschHomeTurkiye Bosch Online Satış Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Sadece bugünkü değil gelecekteki

Detaylı

IVC 60/12-1 Tact EC. Sürekli çalışma için tasarlanmıştır. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri. Düz oluklu kompakt filtreli

IVC 60/12-1 Tact EC. Sürekli çalışma için tasarlanmıştır. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri. Düz oluklu kompakt filtreli Kesintisiz çalışma için otomatik filtre temizleme sistemi ve aşınmayan EC motora sahip kompakt endüstriyel elektrikli süpürgedir. Üretim alanlarındaki ince tozlar için idealdir. Aynı zamanda sabit kullanımlar

Detaylı

Yeni yılı Ekim 2015 fiyatları ile karşılıyoruz.

Yeni yılı Ekim 2015 fiyatları ile karşılıyoruz. Ocak kampanyaları Yeni yılı Ekim 2015 fiyatları ile karşılıyoruz. www.bosch-home.com.tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir ya

Detaylı

Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack

Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack 50cm'lik çalışma genişliği ve 40 litrelik tank kapasitesine sahiptir. Arkadan ittirmeli bir makinenin manevra kabiliyetine sahip ve aynı zamanda binicili tip bir makine

Detaylı

Ekim Kampanyaları. Küçük yardımcılarda kaçırılmayacak yenilenme fırsatları. Bosch Online Satış. Bosch Çağrı Merkezi

Ekim Kampanyaları. Küçük yardımcılarda kaçırılmayacak yenilenme fırsatları. Bosch Online Satış.   Bosch Çağrı Merkezi Ekim Kampanyaları Küçük yardımcılarda kaçırılmayacak yenilenme fırsatları. www.bosch-home.com.tr BoschHomeTurkiye Bosch Online Satış Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Sadece bugünkü değil

Detaylı

Tropic 2.0 ultrasonik nebülizör

Tropic 2.0 ultrasonik nebülizör Tropic 2.0 ultrasonik nebülizör Hastanın yakınındaki ortam havasını nemlendirmek veya aerosol tedavisi uygulamak için Tropic 2.0 ultrasonik nebülizör doğru çözümdür. Etkin bakteri iltresi Zamanlayıcı içerir

Detaylı

Beko Multi Inverter Klimalar şimdi montaj dahil fiyatlarla! Mayıs- Haziran

Beko Multi Inverter Klimalar şimdi montaj dahil fiyatlarla! Mayıs- Haziran Beko Multi Inverter Klimalar şimdi montaj dahil fiyatlarla! Mayıs- Haziran 2018 Multi Inverter Sistem Klimaları ve Teknik Bilgiler Multi Inverter İç Üniteler Sezonsal Enerji Verimliliğine Sahip Beko Multi

Detaylı

Ticari Elektrikli Süpürgeler

Ticari Elektrikli Süpürgeler Nilfisk ticari elektrikli süpürge, giriş serisi ticari elektrikli süpürge ailesinin en son üyesidir, ofisler, otel odaları, parakende mağazaları gibi alanların hafif-orta derecedeki temizlik ihityaçları

Detaylı

Bu cihazı güvenli bir şekilde kullanabilmeniz için, lütfen kullanım kılavuzundaki talimatlara uyduğunuzdan emin olun.

Bu cihazı güvenli bir şekilde kullanabilmeniz için, lütfen kullanım kılavuzundaki talimatlara uyduğunuzdan emin olun. GARANTİ 2 YIL Bu cihazı güvenli bir şekilde kullanabilmeniz için, lütfen kullanım kılavuzundaki talimatlara uyduğunuzdan emin olun. Bu ürünün kullanımı süresince bu açıklamalara dikkat edin. Bu açıklamalar,

Detaylı

Bastırın ve daha fazla kazıyın tamamen size kalmış.

Bastırın ve daha fazla kazıyın tamamen size kalmış. Bastırın ve daha fazla kazıyın tamamen size kalmış. Çok amaçlı zımpara PSM 10,8 LI PowerAutomatic ile. YENİ! Çok amaçlı zımpara PSM 10,8 LI. Onunla kablosuz, kullanışlı ve son derece rahat biçimde zımparalarsınız.

Detaylı

HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU ISI POMPALI ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI VHR DX SERİLERİ

HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU ISI POMPALI ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI VHR DX SERİLERİ HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU ISI POMPALI ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI SERİLERİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE MONTAJ İŞLETME ve BAKIM KILAVUZUNU www.venco.com.tr ADRESİNDEN İNDİREREK OKUYUN ve SERVİS ELEMANININ KOLAYLIKLA

Detaylı

Ağustos Kampanyaları. Profesyonel yardımcılar şimdi bayrama özel fırsatlarla. Bosch Online Satış. Bosch Çağrı Merkezi

Ağustos Kampanyaları. Profesyonel yardımcılar şimdi bayrama özel fırsatlarla. Bosch Online Satış.   Bosch Çağrı Merkezi Ağustos Kampanyaları Profesyonel yardımcılar şimdi bayrama özel fırsatlarla. www.bosch-home.com.tr BoschHomeTurkiye Bosch Online Satış Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Sadece bugünkü değil

Detaylı

POSEIDON CC 6500. Su Filtreli Halı Yıkama Makinesi KULLANIM KILAVUZU

POSEIDON CC 6500. Su Filtreli Halı Yıkama Makinesi KULLANIM KILAVUZU POSEIDON CC 6500 Su Filtreli Halı Yıkama Makinesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș POSEIDON CC 6500 Su Filtreli Halı Yıkama

Detaylı

Marifetli küçüklerde Ekim 2015 fiyatları devam ediyor.

Marifetli küçüklerde Ekim 2015 fiyatları devam ediyor. Şubat kampanyaları Marifetli küçüklerde Ekim 2015 fiyatları devam ediyor. www.bosch-home.com.tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

Ticari elektrikli süpürgeler

Ticari elektrikli süpürgeler Beklediğiniz kalite Önemli Özellikler Nilfisk-Advance i temizlik profesyonelleri arasında dünya çapında tercih edilen marka yapan teknik mükemmellik ve detaylara gösterilen özen, GWD 300 serisinin ıslak

Detaylı

Küçük yardımcılar Anneler Günü ne özel büyük indirimlerle.

Küçük yardımcılar Anneler Günü ne özel büyük indirimlerle. Mayıs Kampanyaları Küçük yardımcılar Anneler Günü ne özel büyük indirimlerle. www.bosch-home.com.tr BoschHomeTurkiye Bosch Online Satış Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Sadece bugünkü değil

Detaylı

Bosch tan kaçırılmayacak bahar fırsatları

Bosch tan kaçırılmayacak bahar fırsatları Mart kampanyaları Bosch tan kaçırılmayacak bahar fırsatları www.bosch-home.com/tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir ya da www.bosch-home.com/tr

Detaylı

Küçük yardımcılar şimdi büyük fırsatlarla.

Küçük yardımcılar şimdi büyük fırsatlarla. Şubat kampanyaları Küçük yardımcılar şimdi büyük fırsatlarla. www.bosch-home.com/tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir ya da

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

KM 100/100 R D. Konforlu bir kullanım sağlayan binicili tip süpürücü iç ve dış alanlarda, m²/sa alanlar için idealdir. Tampon.

KM 100/100 R D. Konforlu bir kullanım sağlayan binicili tip süpürücü iç ve dış alanlarda, m²/sa alanlar için idealdir. Tampon. Konforlu bir kullanım sağlayan binicili tip süpürücü iç ve dış alanlarda, 8000-10400m²/sa alanlar için idealdir. 1 2 3 4 1 2 Tampon Temizlik esnasında süpürücüyü ve nesneleri korur Otomatik filtre temizleme

Detaylı

NT 70/2. Entegre aksesuar muhafaza. Ergonomik itme kolu. Dayanıklı tampon. Entegre tahliye hortumu. Aksesuar bölmelerine sahip geniş konteyner

NT 70/2. Entegre aksesuar muhafaza. Ergonomik itme kolu. Dayanıklı tampon. Entegre tahliye hortumu. Aksesuar bölmelerine sahip geniş konteyner 70 litre konteyner kapasitesi ile NT 70 serisi, yüksek emiş gücü gerektiren tüm inatçı kirlerin vakumlanması için geliştirilmiştir. Tek, çift ve 3 motorlu versiyonları bulunmaktadır. 1 Entegre aksesuar

Detaylı

Haziran Kampanyaları. Küçüklerde Ramazan a özel büyük indirimler. Bosch Online Satış. Bosch Çağrı Merkezi

Haziran Kampanyaları. Küçüklerde Ramazan a özel büyük indirimler. Bosch Online Satış.  Bosch Çağrı Merkezi Haziran Kampanyaları Küçüklerde Ramazan a özel büyük indirimler. www.bosch-home.com.tr BoschHomeTurkiye Bosch Online Satış Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Sadece bugünkü değil gelecekteki

Detaylı

NT 70/2. Entegre aksesuar muhafaza. Ergonomik itme kolu. Dayanıklı tampon. Entegre tahliye hortumu. Aksesuar bölmelerine sahip geniş konteyner

NT 70/2. Entegre aksesuar muhafaza. Ergonomik itme kolu. Dayanıklı tampon. Entegre tahliye hortumu. Aksesuar bölmelerine sahip geniş konteyner 70 litre konteyner kapasitesi ile NT 70 serisi, yüksek emiş gücü gerektiren tüm inatçı kirlerin vakumlanması için geliştirilmiştir. Tek, çift ve 3 motorlu versiyonları bulunmaktadır. 1 Entegre aksesuar

Detaylı

Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR

Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sonesse - Sessiz motor serisi SOMFY TARAFINDAN AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sessizlik: piyasadaki önceliğiniz Yenilik ve ses kontrolü

Detaylı

SU FİLTRE WF 6200. Su Filtreli Yatık Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

SU FİLTRE WF 6200. Su Filtreli Yatık Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU SU FİLTRE WF 6200 Su Filtreli Yatık Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș WF 6200 Su Filtreli Elektrikli Süpürge

Detaylı

Nisan Kampanyaları Baharda küçük yardımcılarınızla işler çok daha kolay.

Nisan Kampanyaları Baharda küçük yardımcılarınızla işler çok daha kolay. Nisan Kampanyaları Baharda küçük yardımcılarınızla işler çok daha kolay. www.bosch-home.com.tr BoschHomeTurkiye Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Ütü deyince kaçmak isteyenlere kaçırılmayacak

Detaylı

Nisan Kampanyaları Küçük yardımcılara özel bahar fırsatları.

Nisan Kampanyaları Küçük yardımcılara özel bahar fırsatları. Nisan Kampanyaları Küçük yardımcılara özel bahar fırsatları. www.bosch-home.com.tr BoschHomeTurkiye Bosch Online Satış Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Sadece bugünkü değil gelecekteki yaşamımızı

Detaylı

Küçüklerde bahar tadında fırsatlar...

Küçüklerde bahar tadında fırsatlar... Mart kampanyaları Küçüklerde bahar tadında fırsatlar... www.bosch-home.com.tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir ya da www.bosch-home.com/tr

Detaylı

Dräger PARAT Kaçış başlıkları

Dräger PARAT Kaçış başlıkları Dräger PARAT Kaçış başlıkları Dräger PARAT kaçış başlıkları her zaman mümkün olduğunca hızlı bir kaçış gerekliliği dikkate alınarak kullanıcılarla beraber geliştirilmiştir. Dräger PARAT optimize edilmiş

Detaylı

NT 70/3. Entegre aksesuar muhafaza. Ergonomik itme kolu. Dayanıklı tampon. Entegre tahliye hortumu. Aksesuar bölmelerine sahip geniş konteyner

NT 70/3. Entegre aksesuar muhafaza. Ergonomik itme kolu. Dayanıklı tampon. Entegre tahliye hortumu. Aksesuar bölmelerine sahip geniş konteyner 70 litre konteyner kapasitesi ile NT 70 serisi, yüksek emiş gücü gerektiren tüm inatçı kirlerin vakumlanması için geliştirilmiştir. Tek, çift ve 3 motorlu versiyonları bulunmaktadır. 1 Entegre aksesuar

Detaylı

107404503 B INSTRUCTIONS FOR USE BRUGSANVISNING BETRIEBSANLEITUNG VP300 SERIES USER MANUAL MODE D EMPLOI INSTRUCCIONES DE USO

107404503 B INSTRUCTIONS FOR USE BRUGSANVISNING BETRIEBSANLEITUNG VP300 SERIES USER MANUAL MODE D EMPLOI INSTRUCCIONES DE USO 07404503 B INSTRUCTIONS FOR USE BRUGSANVISNING BETRIEBSANLEITUNG MODE D EMPLOI INSTRUCCIONES DE USO VP300 SERIES USER MANUAL Türkçe Kullanıcıdan beklenen işlemler resimlerde gösterilmiştir. Diğer bütün

Detaylı

Ev Tipi Elektrikli Süpürgeler

Ev Tipi Elektrikli Süpürgeler Orta büyüklükte, çocuklu, evcil hayvan sahibi ve hareketli bir yaşam süren aileler yu çok sevecektir. Çocukların arkadaşları eve geldiğinde ve her yere bisküvi saçtıklarında XL boydaki toz torbası ve etkili

Detaylı