T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı"

Transkript

1 T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Selçuk ÇÖMLEKÇİ (Dekan V.) Prof.Dr.Ata Utku AKÇİL Prof.Dr.Birol KILIÇ Doç.Dr. Sibel KAPLAN Doç.Dr.Ecir Uğur KÜÇÜKSİLLE Yrd.Doç.Dr. Şevki Yılmaz GÜVEN TOPLANTIYA KATILMAYANLAR Prof.Dr.Celalettin BAŞYİĞİT (GÖREVLİ) KARARLAR 01- Mezuniyetler hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı, Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı, Tekstil Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazıları ve ekleri incelendi. Bölüm öğretim programındaki derslerini ve stajlarını başarı ile tamamladıkları anlaşılan aşağıda adı soyadı bölümü numarası belirtilen 30 (otuz) öğrencinin mezuniyetlerinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. S.No ADISOYADI NUMARASI BÖLÜMÜ 01 Melike BARAK İnşaat Müh. 02 Betül KILIÇ İnşaat Müh. 03 Şüheyda ACAR İnşaat Müh. 04 Murat Onuralp DEMİRCİ İnşaat Müh. 05 Gizem KAÇAROĞLU İnşaat Müh. 06 Çağatay ASLAN İnşaat Müh.

2 S.No ADISOYADI NUMARASI BÖLÜMÜ 07 Burak ÖZDAMAR İnşaat Müh. 08 Medine Şeyma TEPE İnşaat Müh. 09 Mehmet Sıddık ABAY İnşaat Müh. 10 Gözde UZUN İnşaat Müh. 11 Nizamettin ÇOBANOĞLU İnşaat Müh. 12 Mehmet ALKAN İnşaat Müh. 13 Onur YAVUZ İnşaat Müh. 14 Ali ERTEKİN İnşaat Müh. 15 Berat MERT İnşaat Müh. 16 Öznur KARADAĞ İnşaat Müh. 17 Ayşe Mine KOSAVAERİ İnşaat Müh. 18 Bekir ATEŞ Makine Müh. 19 Tufan ELMAS Tekstil Müh. 20 Sinem BEŞİKCİ Tekstil Müh. 21 Sulhiye SEÇEN Gıda Müh. 22 Can DAVUTOĞLU Gıda Müh. 23 Elif Can KARAKULLUKÇU Gıda Müh. 24 Nermin KARAKOÇ Gıda Müh. 25 Mutlu USTAOĞLU Gıda Müh. 26 Seda TURŞUCU Gıda Müh. 27 Büşra KISA Gıda Müh. 28 Cansu AÇAR Gıda Müh. 29 Efnan BOYACI Gıda Müh. 30 Arzu CURA Gıda Müh. 02- Arş.Gör. Melis TAŞKIN ın Yurt İçi Görevlendirmesi hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim elemanı Arş.Gör. Melis TAŞKIN ın, Akdeniz Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü nden Kompozit Yapısal Analizi II dersini almak üzere, 06 Şubat - 02 Haziran 2017 tarihleri arasında derslerinin yapıldığı gün olan Perşembe günleri olmak üzere haftada 1 (bir) gün süre ile yolluksuz ve yevmiyesiz olarak Antalya da görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

3 03- Yrd.Doç.Dr. Şule Sultan UĞUR un Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Tekstil Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Tekstil Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Şule Sultan UĞUR un, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına yapılan başvuruları yerinde incelemek üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre, 02 Mart 2017 tarihinde 1 (bir) gün süre ile yolluksuz ve yevmiyesiz olarak Bursa da görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. 04- Yrd.Doç.Dr. Şule Sultan UĞUR un Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Tekstil Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Tekstil Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Şule Sultan UĞUR un, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü Değerlendirme ve Denetim Komisyonu üyesi olarak katılmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre, 07 Mart 2017 tarihinde 1 (bir) gün süre ile yolluksuz ve yevmiyesiz olarak Ankara da görevlendirilmesinin ve ders telafisinin aşağıdaki şekliyle uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. Dersin Kodu-Adı Kredisi Ders Tarihi Telafi Tarihi TKS-306 Kimyasal Tekstil (13:15) Muayeneleri (1.öğr.) 05- Doç.Dr. Sibel KAPLAN ın Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Tekstil Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Tekstil Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Sibel KAPLAN ın, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü Değerlendirme ve Denetim Komisyonu üyesi olarak katılmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre, 08 Mart 2017 tarihinde 1 (bir) gün süre ile yolluksuz ve yevmiyesiz olarak Ankara da görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

4 06- Doç.Dr. Sibel KAPLAN ın Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Tekstil Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Tekstil Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Sibel KAPLAN ın, Çelik Çorap a proje desteği amaçlı firma ziyareti yapmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre, 03 Mart 2017 tarihinde 1 (bir) gün süre ile yolluksuz ve yevmiyesiz olarak İstanbul da görevlendirilmesinin ve ders telafisinin aşağıdaki şekliyle uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. Dersin Kodu-Adı Kredisi Ders Tarihi Telafi Tarihi TKS-410 Bitirme Ödevi II (1.öğr.) (14:05-15:45) 07- Yrd.Doç.Dr. Feyza AKARSLAN ın Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Tekstil Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Tekstil Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Feyza AKARSLAN ın, İstanbul Teknik Üniversitesi nde yapılacak olan Doçentlik Sözlü Sınavına katılmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre, Mart 2017 tarihlerinde 3 (üç) gün süre ile yolluksuz ve yevmiyesiz olarak İstanbul da görevlendirilmesinin ve ders telafisinin aşağıdaki şekliyle uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. Dersin Kodu-Adı Kredisi Ders Tarihi Telafi Tarihi Bitirme Ödevi I (08:45-10:20) 08- Prof.Dr. Tuncay YİĞİT in Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Tuncay YİĞİT in, TÜBİTAK Panelist jüri üyeliği yapmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre, 03 Mart 2017 tarihinde 1 (bir) gün süre ile yolluksuz ve yevmiyesiz olarak Ankara da görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

5 09- Arş.Gör. Sebahattin Serhat TURGUT un Yurt Dışı Görevlendirmesi hk. Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ve ekleri incelendi. Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim elemanı Arş.Gör. Sebahattin Serhat TURGUT un, 6th International Congress on Food Technology isimli uluslararası kongrede sözlü sunum yapmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre, Mart 2017 tarihlerinde yurt içi-yurt dışı yolluk, 2 (iki) gün yevmiyesi, katılım ücreti (80 Euro) ve konaklama giderleri Fakülte Bütçesinden karşılanmak üzere 3 (üç) gün yevmiyesiz olarak toplam 5 (beş) gün Atina/Yunanistan da görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. 10- Prof.Dr. Erdoğan KÜÇÜKÖNER in Yurt Dışı Görevlendirmesi hk. Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ve ekleri incelendi. Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Erdoğan KÜÇÜKÖNER in, 6th International Congress on Food Technology isimli uluslararası kongrede sözlü sunum yapmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre, Mart 2017 tarihlerinde yurt içi-yurt dışı yolluk, 2 (iki) gün yevmiyesi ve katılım ücreti (250 Euro) Fakülte Bütçesinden karşılanmak üzere 3 (üç) gün yevmiyesiz olarak toplam 5 (beş) gün Atina/Yunanistan da görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. 11- Yrd.Doç.Dr. Erkan KARACABEY in Yurt Dışı Görevlendirmesi hk. Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ve ekleri incelendi. Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Erkan KARACABEY in, 6th International Congress on Food Technology isimli uluslararası kongrede sözlü sunum yapmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre, Mart 2017 tarihlerinde yurt içi-yurt dışı yolluk, 2 (iki) gün yevmiyesi ve katılım ücreti (250 Euro) Fakülte Bütçesinden karşılanmak üzere 3 (üç) gün yevmiyesiz olarak toplam 5 (beş) gün Atina/Yunanistan da görevlendirilmesinin ve ders telafisinin aşağıdaki şekliyle uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. Dersin Kodu-Adı Kredisi Ders Tarihi Telafi Tarihi GDM-302 Gıda T-2, (3) Mühendisliği Temel İşl. II GDM-420 Mezuniyet Tez Çalışması II U (4)

6 12- Prof.Dr. Aynur Gül KARAHAN ÇAKMAKÇI nın Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ve ekleri incelendi. Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Aynur Gül KARAHAN ÇAKMAKÇI nın, Çukurova Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü doktora tez izleme komitesinde jüri üyeliği yapmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre, 03 Mart 2017 tarihinde 1 (bir) gün yolluksuz ve yevmiyesiz olarak Adana da görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. 13- Görev Süresi Uzatımı hk. Süleyman Demirel Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma, Atama ve Yükseltilme ile ilgili Değerlendirme Kriterlerine istinaden aşağıda unvanı, adı soyadı yazılı öğretim üyelerinin 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 23. Maddesi uyarınca görev süresinin bitiş tarihinden itibaren karşısında belirtilen süre kadar uzatılarak, yeniden atanmasının uygunluğuna ve Rektörlük Makamına arzına oy birliği ile karar verildi. Kurum Görev Süresi Uzatılacak Sicil No Ünvanı ve Adı Soyadı Bitiş Tarihi Süre Yrd.Doç.Dr. Tansel KOYUN yıl 14- Not Düzeltmeleri hk. Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazıları ve ekleri incelendi. Aşağıda adı soyadı ve numarası yazılı öğrencinin yine aşağıda belirtilen derslerinin ara sınav-final-bütünleme notunda maddi hata yapıldığı dersin öğretim üyesi tarafından tespit edildiğinden, aşağıda belirtilen not değişikliğinin öğrenci işlerindeki kayıtlara işlenmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. Öğrencinin Numarası Adı Soyadı Belma PEK Dersin Adı Mühendislik Malzemeleri Eski Notu Yeni Notu Ort. Harf Notu Vize Final Büt. Vize Final Büt. Katsayı BB

7 15-Kayıt Sildirme Talepleri hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığının tarih ve sayılı yazıları ve ekleri incelendi. Aşağıda adı soyadı ve numaraları belirtilen Fakültemiz öğrencisinin kendi isteği üzerine kaydının silinmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. Bölümü Öğrenci No Adı Soyadı Makine Müh İsmail AKMAN Eğitim-Öğretim Yılı Kayıt Dondurma İstekleri hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığının tarih ve sayılı, Maden Mühendisliği Bölüm Başkanlığının tarih ve sayılı yazıları ve ekleri incelendi. Aşağıda adı soyadı belirtilen öğrencinin mazeretinin kabul edilerek eğitim-öğretim yılında karşılarında belirtilen dönemlerde kayıtlarının dondurulması isteğinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. Adı Soyadı Bölümü-Öğr.Nosu Kayıt Dondurma Dönemi Erman YALÇIN Makine Müh Bahar yarıyılı Daha önce 4 yarıyılı Maden Müh Mehmet TOK dondurduğu için RED 17-Teknik Gezi Hk. Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanlığının tarih ve Fakültemiz Çevre Mühendisliği bölümü öğrencilerine Çarşamba günü Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü bünyesindeki tesislere Yrd.Doç.Dr.Hüseyin YAZICI nın koordinatörlüğünde teknik gezi yapılmasının ve 38 kişilik araç tahsis edilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. 18-Kongre Etkinliği Hk. Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanlığının tarih ve Selçuk Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ve Bilişim Topluluğu nun ev sahipliğinde Konya da Mart 2017 tarihlerinde 13.sü düzenlenecek olan Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresi nde Fakültemiz Bilgisayar Mühendisliği bölümü 1.sınıf öğrencilerinden no lu Alperen COŞKUN ve no lu Mehmetcan TEMİZERLER in Fakültemizi temsilen katılmalarının uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

8 19- Araştırma Görevlileri Konseylerinin Kurulması Hk. Strateji Geliştirme Daire Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı ve ekleri incelendi. Üniversitemiz Senatosunun tarihli toplantısında kabul edilerek yürürlüğe giren Araştırma Görevlileri Konseylerinin Kurulmasına İlişkin Yönerge nin 4.ve 6.maddeleriyle bölüm ve birim konseylerinin oluşturulacağı hükmü gereği, Fakültemiz bölüm ve birim geçici ilk temsilcilerinin listesinin ekteki şekliyle uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. Bölüm Temsilcileri Bölümü Adı Soyadı Tel No Mail Makine Müh. Arş.Gör. Hasbi KIZILHAN İnşaat Müh. Arş.Gör. Tuba AYDIN Jeoloji Müh. Arş.Gör.Deniz DEDEOĞLU Maden Müh. Arş.Gör. Merve KARAABAT VAROL Jeofizik Müh. Arş.Gör.Dr. Erdinç ÖKSÜM Çevre Müh. Arş.Gör. Necati Berk BITRAK Tekstil Müh. Arş.Gör. Sertaç GÜNEY Elek. Hab. Müh. Arş.Gör. Gizem DURSUN Endüstri Müh. Arş.Gör. Fatma GÜMÜŞ Bilgisayar Müh. Arş.Gör. İbrahim Arda ÇANKAYA Gıda Müh. Arş.Gör. Salih EROĞLU Kimya Müh. Arş.Gör. Ali YALÇIN Fakülte Temsilcisi ADI SOYADI TELEFON MAİL Asil: Deniz DEDEOĞLU Yedek: Tuba AYDIN Ekle-Siller ve Çakışan Dersler hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı, tarih ve sayılı, Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı, Maden Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı, 39380, Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı, Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı, Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazıları ve ekleri incelendi. Mazeretleri nedeniyle ekle sil işlemi yapamayan öğrencilerin ekle sil işlemlerinin yapılmasının ve çakışan derslerin öğrenci işleri birimi tarafından düzenlenmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

9 21- Teknik Resim Dersi hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümü numaralı 4.sınıf öğrencisi Burak KÜÇÜK ün, Teknik Resim dersinin notunun aşağıdaki şekilde düzeltilmesi ve ilgili dersle sınırlı olmak üzere benzer durumdaki öğrencilerin de notunun öğrencilerin lehine olacak şekilde düzeltilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. Dersin Kodu Dersin Adı Eski Vize Notu Yeni Vize Notu MAK-103 Teknik Resim Ders Muafiyetleri hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Bölümü nolu öğrencisi Yücel SAYAN ın Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümünden almış olduğu ve daha önce komisyon kararı ile muafiyeti verilen derslerin not dönüşümünün aşağıdaki şekliyle uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. Dersin Kodu Dersin Adı SDÜ Başarı/Harf Notu ATA-160 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I CB FIZ-125 Fizik I BB ING-101 İngilizce I DC KIM-606 Genel Kimya BA TUR-170 Türk Dili I CB ATA-260 Atatürk İlk. ve İnkılap Tarihi II BB ING-102 İngilizce II BB TUR-270 Türk Dili II AA

10 23- Muafiyetler hk. Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ile ekleri incelendi. Fakültemiz Kimya Mühendisliği Bölümüne dikey geçiş ile kayıt yaptıran numaralı Dilara BENLİER in daha önce aldığı aşağıdaki derslerin bölüm intibak komisyonu görüşü doğrultusunda sayılarak, öğrencinin 2.sınıfa intibakının yapılmasının uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. Türk Dili I Türk Dili II A.İ.İ.T I A.İ.İ.T II BA(85-89)-(3.5) BB(75-84)-(3.0) CB(70-74)-(2.5) BA(85-89)-(3.5) 24-Arş.Gör. Salih EROĞLU nun Yurt Dışı Görevlendirmesi hk. Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın bila tarih ve sayılı yazısı ve ekleri incelendi. Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim elemanı Arş.Gör. Salih EROĞLU nun, 6th International Congress on Food Technology isimli uluslararası kongrede sözlü sunum yapmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre, Mart 2017 tarihlerinde yurt içi-yurt dışı yolluk, 2 (iki) gün yevmiyesi, katılım ücreti (80 Euro) ve konaklama giderleri Fakülte Bütçesinden karşılanmak üzere 3 (üç) gün yevmiyesiz olarak toplam 5 (beş) gün Atina/Yunanistan da görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

11 25- Erasmus Öğrencileri hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı, Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı, Tekstil Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı, Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve 37820, sayılı, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazıları ve ekleri incelendi. Erasmus Öğrenci Değişim Programı ile eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında Vilniaus Gediminas Technical Univercity Litvanya da eğitim alan İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri Shir Shah HASHIMI, Mehmet Zeki YAĞMAHAN, Mehmet TAPAN, Melih UYSAL ın, Lodz Univercity of Technology Polonya da eğitim alan Makine Mühendisliği öğrencisi Çağrı ÇAVUŞOĞLU nun, Tekstil Mühendisliği öğrencisi Uğurcan YAMANOĞLU nun, Czech Technical Universty Republic de eğitim alan Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri Ali Burak AYDIN ve Burak AKYÜZ ün, ITERAMO01 Universita degli Studi di Teramo İtalya da eğitim alan Gıda Mühendisliği öğrencisi Bilgenur ÜÇGÜL ve Ayşenur MUTLU nun, Polytechnic İnstitute of Coimbra da eğitim alan Gıda Mühendisliği öğrencisi Merve ASLANTAŞ ın alacağı derslere ait Öğrenim Anlaşmaları ile eğitim öğretim yılı güz yarıyılında Czech Tecnical Üniversity Republic de eğitim alan Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi Şakir DEMİRHAN ın aldığı derslere ait Ders Tanınırlık Belgesinin Bölüm görüşü doğrultusunda aşağıdaki şekliyle uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. Shir Shah HASHIMI

12 Mehmet Zeki YAĞMAHAN Mehmet TAPAN

13 Melih UYSAL

14 ERASMUS DERS TANINIRLIK BELGESİ ( PROOF OF RECOGNITION ) Öğrencinin Adı Soyadı ( Name and Surname ) : Çağrı Çavuşoğlu Bölümü ( Department ) : Makine Mühendisliği Gittiği Üniversite ( Name of the University ) : Lodz University of Technology Home University; Ders kodu SULEYMAN DEMIREL UNIVERSITY Dersin Adı ECTS Kredisi Host University; LUBLIN UNIVERSITY OF TECHNOLOGY Ders kodu Ders adı SDÜ Kredisi CODE COURSE NAME ECTS CREDIT CODE EQUIVALENT COURSE SDU CREDIT MAT- 128 Matematik 2 5, Mathematics 2 6,0 MAK- 526 Teknoloji ve İnavasyon Yönetemi 4, Operation Management 5,0 MAK- 450 Teknik İngilice 4, English in Action (B1) 4,0 MAK- 514 HVAC Sistemleri 4, HVAC Systems 2,0 MAK- 482 Mühendislikte Paket Program Uygulamaları II 4, MATLAB and Simulink 6,0 XXX Eşleniği Bulunamamıştır x Polish A1 (Regular semester Couse) 4,0

15 Uğurcan YAMANOĞLU Home University: Süleyman Demirel Üniversitesi Host University: Lodz University of Technology Course Unit Code Title of the Unit Course ECTS Credist Course Unit Code Title of the Unit Course ECTS Credist TKS404 Elektroteknik ve Otomatik Kontrol Textile Project 2 20 TKS406 Kimyasal Tekstil Muayeneleri Computer Aided Desing Studio 1 2 TKS408 Kumaş Analizi ve Tasarımı Polish A (Regular Semester course) 4 TKS410 Tekstilde Bitim İşlemleri English in Action 4 TKS452 Fabrika Organizasyon ve İşletme 3 TKS460 Mesleki Yabancı Dil 2 3 TKS302 Dokuma Teknolojisi 2 3 TKS310 Pamuk İplikçiliği 3

16 MERVE ASLANTAŞ

17

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 30.05.2017 301 13 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 28.11.2017 333 17 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 23.05.2017 300 18 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 05.12.2017 334 15 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 26.12.2017 338 06 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 16.05.2017 299 18 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 27.02.2018 348 21 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 22.05.2018 360 01 01- Mezuniyetler hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 25.1.219 42 13 KARARLAR 2- Mezuniyetler hk. Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın 24.1.219 tarih

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 21.11.2017 332 15 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 09.05.2017 298 19 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 12.04.2017 294 18 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 30.01.2018 343 11 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 14.11.017 330 14 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Selçuk ÇÖMLEKÇİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 31.01.2017 282 13 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Selçuk ÇÖMLEKÇİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 07.11.2017 329 24 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 24.01.2017 281 16 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ(Dekan

Detaylı

S.N. ADISOYADI NUMARASI BÖLÜMÜ 01 Mustafa SAĞLAM Makine Müh.

S.N. ADISOYADI NUMARASI BÖLÜMÜ 01 Mustafa SAĞLAM Makine Müh. 01- Mezuniyetler hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın 10.04.2018 tarih ve 113171 Bölüm öğretim programındaki derslerini ve stajlarını başarı ile tamamladıkları anlaşılan aşağıda adı soyadı bölümü

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 11.07.2017 308 34 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 08.08.2017 313 33 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 04.04.2017 293 24 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 21.03.2017 290 30 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 13.03.2019 408 01- Mezuniyetler hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 29.05.208 36 0 0- Mezuniyetler hk. Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı i Toplantı Sayısı Karar Sayısı 29.03.2017 292 27 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan V.)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 04.12.2018 393 01 01- Öğrenci Doğukan ÜNAL ın Refakatçı Talebi hk.

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 15.03.2017 289 25 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 20.02.2018 346 19 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 24.07.2018 371 01 01- Mezuniyetler hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 14.11.2018 390 01 01-Mezuniyetler hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 0.0.2018 32 01 01- Mezuniyetler hk. Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 14 Mart 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 18.07.2017 310 35 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 18.12.2018 396 01 01- Mezuniyetler hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 10.10.2017 635 8 YÖNETĠM KURULU ÜYELERĠ 1- Prof. Dr. Mevlüt TÜRK

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 14.08.2018 375 01 01- Kayıt Sildirme Talepleri hk. Endüstri Mühendisliği

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI S.D.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 14.10.2014 348 14 FAKÜLTE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1. Prof.Dr.M.Hakan TÜRKKAHRAMAN 5. Doç.Dr. Zuhal YETKİN

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 04.04.2018 357 Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Haluk SONGUR başkanlığında Fakülte Yönetim Kurulumuz aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 22.03.2018 352 23 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 14.12.2017 335 15 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 02.05.2017 297 22 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 31.07.2018 373 01 01- Mezuniyetler hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 12.09.2017 319 18 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 21 Mart 2018 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Çevre Mühendisliği Bölümü Başkanlığının 14.03.2018

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 10.01.2017 278 20 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ:10.01.2012 TOPLANTI SAYISI:285 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr.Cahit BALABANLI Prof.Dr.İdris OĞURLU Prof.Dr.Mustafa AVCI Doç.Dr.Atila GÜL Doç.Dr. Halil Turgut ŞAHİN Yrd.Doç.Dr.İsmail DUTKUNER

Detaylı

Sonuç (Harf Olarak Karşılığı) ORM402. Arda Artuna BA. Erkan YİĞİT CC. Prof.Dr. Cahit BALABANLI Dekan (İmza)

Sonuç (Harf Olarak Karşılığı) ORM402. Arda Artuna BA. Erkan YİĞİT CC. Prof.Dr. Cahit BALABANLI Dekan (İmza) 19.06.2012 308 1 1- Doç.Dr. Süleyman GÜLCÜ, Yrd.Doç.Dr. Mehmet EKER, Yrd.Doç.Dr. İbrahim Halil ÖZDAMAR ve Yrd.Doç.Dr. Mehmet TOPAY ın Not Düzeltme İstekleri Orman Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 18.06.2012

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ nin başkanlığında 18 Kasım 2014 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

kanalıyla ilgiliye bildirilmesine ve konunun Rektörlük Makamına arz edilmesine,

kanalıyla ilgiliye bildirilmesine ve konunun Rektörlük Makamına arz edilmesine, Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 08 Nisan 2019 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 05.04.2019

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ nin başkanlığında 10 Kasım 2015 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Metalurji ve Malzeme Mühendisliği

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 18 Şubat 2019 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 14.02.2019

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19 TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Vekili Prof.Dr. Süleyman SEYDİ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 06.03.2018 350 18 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 16.08.2017 628 16 YÖNETĠM KURULU ÜYELERĠ 1- Prof. Dr. Mevlüt

Detaylı

Karar No-2: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının tarihli ve sayılı

Karar No-2: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının tarihli ve sayılı Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 05 Kasım 2018 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

ADISOYADI NUMARASI BÖLÜMÜ

ADISOYADI NUMARASI BÖLÜMÜ 01- Kayıt Sildirme Talepleri hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 28.08.2018 tarih ve 225357 sayılı, Tekstil Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 27.08.2018 tarih ve 224666 sayılı yazıları ile İnşaat

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 8.0.017 01-05 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan V. Prof. Dr. Reşat SELBAŞ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır. KARARLAR: 01-

Detaylı

Karar No-2: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu.

Karar No-2: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 21 Mart 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Çevre Mühendisliği Bölümü Başkanlığının

Detaylı

Veli EFE nin Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümünden Alabileceği Dersler

Veli EFE nin Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümünden Alabileceği Dersler Sayfa-1-04 Şubat 2019 5 1 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 04 Şubat 2019 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Gıda Mühendisliği Bölümünün 01

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Prof. Dr. Orhan TATAR ın başkanlığında 29 Mart 2016 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 16.08.2017 315 20 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Toplantı Tarihi :06/02/2014 Perşembe Toplantı Sayısı :453 01-Fizik Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Erdal DİKMEN in Amerika ya 02-Atatürk Üniversitesi öğretim üyesi Prof.Dr. Önder ŞİMŞEK in Üniversitemize

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 07.03.2017 288 24 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 14.03.2018 351 31 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

Karar No-2: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının tarihli ve sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu.

Karar No-2: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının tarihli ve sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu. T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ başkanlığında 08 Nisan 2014 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 04.04.2014

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ nin başkanlığında 11 Kasım 2014 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Maden Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 10.11.2014

Detaylı

TOPLANTIYA KATILANLAR

TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan) Prof.Dr.Ata Utku AKÇİL Prof.Dr.Celalettin BAŞYİĞİT Prof.Dr.Birol KILIÇ Doç.Dr.Ecir Uğur KÜÇÜKSİLLE Doç.Dr. Sibel KAPLAN Yrd.Doç.Dr. Şevki Yılmaz GÜVEN

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 12.02.2019 404 01- Öğrenci Mesut KOYUNCU nın Özel Öğrenci Statüsünde

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 13.06.2017 303 22 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 10.01.2018 Çarşamba günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr. Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Toplantı Tarihi : 02.02.2016 KARAR 2016/005 01: 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Tek Ders Sınavına girmek isteyen öğrencilerin dilekçeleri Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 05.0.206 308 0-8 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan V. Prof. Dr. Reşat SELBAŞ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır. KARARLAR:

Detaylı

Tarih Yöre Gün 15-16-17-18 Ekim 2015 Fethiye-Muğla 4 23-24-25 Ekim 2015 Fethiye-Muğla 3 TOPLAM 7

Tarih Yöre Gün 15-16-17-18 Ekim 2015 Fethiye-Muğla 4 23-24-25 Ekim 2015 Fethiye-Muğla 3 TOPLAM 7 FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ:06.10.2015 TOPLANTI SAYISI:446 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdar CARUS Prof.Dr. H.Turgut ŞAHİN Prof.Dr. Mustafa AVCI Prof.Dr. Nebi BİLİR Doç.Dr. Hasan

Detaylı

dişi" î $ a- ' MAM. FAKÜLTE YÖNETİM KURULU YOKLAMA LİSTESİ Prof. Dr. Bekir BATI (Dekan v.) Prof. Dr. Ahmet UYANIK Prof. Dr.

dişi î $ a- ' MAM. FAKÜLTE YÖNETİM KURULU YOKLAMA LİSTESİ Prof. Dr. Bekir BATI (Dekan v.) Prof. Dr. Ahmet UYANIK Prof. Dr. FAKÜLTE YÖNETİM KURULU YOKLAMA LİSTESİ TOPLANTI TARİHİ : 19042017 TOPLANTI SAYISI: 14 TOPLANTI SAATI : 11:30 ADI SOYADI imza Prof Dr Bekir BATI (Dekan v) Prof Dr Ahmet UYANIK dişi" î,,,, ;, Prof Dr İsmail

Detaylı

S.No Fakülte No Öğrencinin Adı Soyadı Bölümü Ali İhsan ŞAHİN Orman Mühendisliği

S.No Fakülte No Öğrencinin Adı Soyadı Bölümü Ali İhsan ŞAHİN Orman Mühendisliği FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ:02.10.2012 TOPLANTI SAYISI:324 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof Dr. Cahit BALABANLI Prof.Dr. Musa GENÇ Prof.Dr. Serdar CARUS Doç.Dr. Atila GÜL Doç.Dr. Halil Turgut

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2018/005-01: Kimya Anabilim Dalı 140707504 numaralı Yüksek Lisans öğrencisi İsmail GÜZEY in Yüksek Lisans Tez Savunmasını 07.12.2017 tarihinde yapılarak Enstitümüze sunulmuştur. Yönetim Kurulunda

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI Fakültemiz Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof.Dr.Ahmet UZUN başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 21.09.

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 21.09. T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI Fakültemiz Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet UZUN başkanlığında

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 20 Aralık 2016 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 05 Temmuz 2018 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2014/027-01: Moleküler Biyoloji ve Genetik Anabilim Dalı 110725501 numaralı Doktora öğrencisi Süleyman ARI nın Tez Jürisi Atama Formu Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim Kurulunda yapılan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 06.06.2017 302 26 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 31.01.2018 6 68-87 Fakülte Yönetim Kurulu 31.01.2018 tarihinde saat 13:00'da Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 01.08.2017 312 18 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 23.10.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

Detaylı

Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı. yazısı ekindeki bölüm kurulunun 2 nolu kararı okundu.

Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı. yazısı ekindeki bölüm kurulunun 2 nolu kararı okundu. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 0 Mayıs 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KONU : 13.02.2013 tarih ve 9/1 say. YKK. 13 /02/ 2013 REKTÖRLÜĞÜ (Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına) Fakültemiz Yönetim Kurulu nun 13.02.2013 tarih ve 9/1 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. KARAR 1-2011-2012

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet GÖKCE nin başkanlığında 17 Eylül 2010 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 29.06.2017 265 01-16 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Vekili Prof. Dr. Sedat AKTAN başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 23.02.2018 33 1-1 Fakültemiz Dekan V. Yrd. Doç. Dr. Abdurrahman KAVASOĞLU başkanlığında Fakülte Yönetim Kurulumuz aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek

Detaylı

11 Nisan Nisan ÇEV4499 Bitirme Ödevi 11 Nisan

11 Nisan Nisan ÇEV4499 Bitirme Ödevi 11 Nisan T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet GÖKCE nin başkanlığında 15 Mart 2011 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 03.09.2013 T.C. KARAR 2013/022 01: 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına giren öğrencilerin Anabilim Dalı Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KATILIM TUTANAĞI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KATILIM TUTANAĞI 25.09.2018 303 10 1- Özel Öğrenci Yasincan ÇELİK in kayıt sildirme talebinin 2- Erasmus Öğrencisi Büşra KOÇYİĞİT in not dönüşümünün 3- Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencisi Ünsal ALTUĞ un kaydının silinmesinin

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. Evren GÖLGE nin başkanlığında 28 Mart 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 20 Mart 2019 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 13.03.2019

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet GÖKCE nin başkanlığında 13 Nisan 2010 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı KARARLAR 22.01.2019 401 17 01- Mezuniyetler hk. İnşaat Mühendisliği

Detaylı

ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : 21.11.2012 TOPLANTI NO : 17 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Halil KALABALIK başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI NA

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI NA Mezuniyet Dilekçesi Bölümünüz. no lu öğrencisiyim. Mezun olabilmek için bütün derslerimi tamamladım. Durumumun incelenerek mezuniyet işlemlerinin yapılması için gereğini arz ederim.... EKLER : 1- Nüfus

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 13 Kasım 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı