ADIMIZ; BU GÜVENİN TEMELİNDE

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ADIMIZ; BU GÜVENİN TEMELİNDE"

Transkript

1 HUZURLU BİR YAŞAM

2 ADIMIZ; BU GÜVENİN TEMELİNDE Markamızın temsil ettiği güvenin; yaşamıza yaraşır bir armağan olması, bizim en değerli ödülümüz Akal İnşaat, insan hayatına, yatırıma değer katacak projelerle yükseliyor. Son yılların en çok prim yapan, gayrimenkul araştırmalarında en çok tercih edilen bölgesi Yunuseli de AKALKENT & AKALKENT PLUS ı hayatınıza sunuyor. Yapı standartlarıyla, bütünsel dekorasyon konseptiyle, mimari çizgisiyle AKALKENT, Yunuseli nin simge yaşam projesi olacak. Bu mutluluğun içinde yer almak sizin de hakkınız. Hem konforunu yaşayacak, hem de hep değerlenecek bir yatırıma ortak olacaksınız.

3 HUZURLU BİR YAŞAM, KALİTELİ BİR YUVA 3 blok 5 katlı Toplam 30 daire 5 dükkan 24 adet 3+1 normal daire 6 adet 5+1 dubleks Kamera sistemi, Açık otopark, Kamelya Bursa nın her geçen gün kıymetlenen, güzelleşen lokasyonu Yunuseli ye bambaşka bir yaşam teması armağan ediyoruz. Akal İnşaat güvencesiyle 2 farklı konsept, 2 farklı yaşam keyfi. Hayatı; lüks standartlarda kucaklamak isteyenler için AKALKENT PLUS, yaşamı dengeli normlarda bütünlemek isteyenler için AKALKENT. İKİSİ DE MÜKEMMEL, İKİSİ DE AYRICALIKLARLA DOLU

4

5 ARTIK ONLARDAN DAHA GÖZALICISI YOK! FARK EDİLİR YAŞAM MUTLULUĞU...

6 YAŞAMA YAKIN LOKASYON, HAYATA YAKIŞAN KONFOR. A kalkent, Yunuseli nin, toplu ulaşım ağına en yakın bölgelerinden birinde yükseliyor. Modern mimari tarzı, yeşil alanlara daha çok yer açan site yerleşimleriyle, huzurlu güvenli bir yaşamı müjdeliyor. Yunuseli Havaalanı na 3 dakika, Bursaray a sadece 5 dakika uzaklıkta, AVM, hastane ve çevre yolu bağlantısına 10 dakikalık mesafede yepyeni, her anı özel yaşanacak yeni bir hayat başlıyor.

7 3 BLOKTA 30 ÖZEL YUVA AKALKENT Lİ OLMAK HAYATA LEZZET KATAR. Ç ağdaş stilde tasarlanmış mimari hatları, her metrekaresi fonksiyonel kat planları, gün ışığını özgür bırakan pencereleri, ferah balkonlarıyla AkalKent, iyi yaşama sanatının Yunuseli ndeki marka projelerinden biri... Hangi kat planı hayatınıza göre, siz karar vereceksiniz. Yüksek standartlarda mühendislik algısı, birinci sınıf inşaat kalitesiyle AkalKent, konforu hep kıymetlenecek değeriyle yaşamınıza taşıyacak.

8 HER +1 DE GENİŞ SALONLAR, AKALKENT AYRICALIĞIDIR. B iliyoruz, hayallerin sınırı yok. Yuvanızı, düşlediğiniz eşyalarla donatmak, her noktası kullanışlı, geometrik orantısı dengeli kat planlarıyla gerçek oluyor. Geniş pencereleri, dekoratif hatlara sahip tarzıyla AkalKent yuvalarının salonları, tam düşlediğiniz gibi. Koltuklarınızı, yemek takımlarınızı özgürce seçin.

9 AKALKENT TE; MUTLULUK YATAK ODALARINDA UYKUDUR. H anımefendilerin en çok sorduğu sorudur; Bu yatak odasına gardırop, yatak, komidin, etejer nasıl sığacak? AkalKent yuvalarında yatak odaları, orantılı geometrileriyle hayallerinize büyük bir konfor sunuyor. Yatak odalarınızı istediğiniz gibi dekore edin. Ses izolasyonu ve projedeki konumlarıyla AkalKent yatak odaları huzurlu, dinlendirici bir uyku için planlandı.

10 AKALKENT TEN MUTFAK KÜLTÜRÜNÜZE ESTETİK BİR KATKI. S eramikleri, dolapları, armatürleri ve ıslak zeminleriyle nasıl bir mutfak hayal ediyorsunuz bilmiyoruz ama; size düş gibi lezzetli, enfes bir mutfak sunuyoruz. Bütünsel dekorasyon konseptiyle hazırladığımız AkalKent mutfaklarında, günün moda renklerini ve tarzını bulacaksınız. Birinci sınıf malzemenin, uygulamadaki kusursuzluğu AkalKent mutfaklarını daha özel kılıyor.

11 BANYOLARI DA SON DERECE RENKLİ BİR PROJE AKALKENT. A kal İnşaat ın bir yaşam projesine kattığı güzelliği AkalKent banyolarına da taşıdık. Bütünsel dekorasyon konseptiyle tasarlanan banyolarda hem malzeme seçimi birbiriyle uyumlu, hem de ürünlerin kalitesi göz alıcı. Dolapları, duş ünitesi, armatürleri, lüks bir otelin banyosunu kıskandıracak kadar güzel

12 BİR ÇOCUĞUN HEYECANINA YARAŞIR MUTLULUĞU DA AKALKENT TE BULACAKSINIZ. A ile olmanın güzelliği bir çocukla kök salar. Neşenin en küçük hali için benzersiz konforda çocuk odaları tasarladık. Onlara özel mobilyalarla yuvanızın mutluluk kalbi bu odalarda atacak. Rengarenk bir dünya, sıcacık bir yuva.

13 GÜVENLE YAŞAYIN, GÜVENLE PARK EDİN. ELEKTRONİK GÜVENLİK VE AÇIK OTOPARK AKALKENT TE. A kalkent, 7/24 güvenle yaşamanız için her noktasında; elektronik CCTV kameraları ile takip ediliyor. Her an kayıt altına alınıyor. Sitenizde her alan sizin kontrolünüzde. AkalKent, açık otoparkıyla aracınızı da güven altına alıyor. Aracınızla sitenize girip, huzurla bloğunuza devam edebilirisiniz. AkalKent hayatınıza güzel bir armağan.

14 A-B BLOK 1 KAT PLANI A BLOK B BLOK TİP A 3+1 Daire 1 SALON m² MUTFAK m² GİRİŞ HOLÜ 4.40 m² YATAK ODASI m² YATAK ODASI m² EBEVEYN YATAK O m² BANYO 5.00 m² EBEVEYN BANYO 2.30 m² WC 1.40 m² HOL 6.80 m² BALKON m² BALKON m² NET: m² BRÜT: m² TİP B 3+1 Daire 2 SALON m² MUTFAK m² GİRİŞ HOLÜ 4.40 m² YATAK ODASI m² YATAK ODASI m² EBEVEYN YATAK O m² BANYO 5.00 m² EBEVEYN BANYO 2.30 m² WC 1.40 m² HOL 6.80 m² BALKON m² BALKON m² NET: m² BRÜT: m²

15 A-B BLOK KAT PLANI C BLOK KAT PLANI 3+1 Normal Daire Daire SALON m² MUTFAK m² GİRİŞ HOLÜ 4.40 m² YATAK ODASI m² YATAK ODASI m² EBEVEYN YATAK O m² BANYO 5.00 m² EBEVEYN BANYO 2.30 m² WC 1.40 m² HOL 6.80 m² BALKON m² BALKON m² NET: m² BRÜT: m² 3+1 Normal Daire Daire SALON m² MUTFAK m² GİRİŞ HOLÜ 4.40 m² YATAK ODASI m² YATAK ODASI m² EBEVEYN YATAK O m² BANYO 5.00 m² EBEVEYN BANYO 2.30 m² WC 1.40 m² HOL 6.80 m² BALKON m² BALKON m² NET: m² BRÜT: m²

16 A-B-C BLOK 5. KAT PLANI A-B-C BLOK ÇATI KATI PLANI 5+1 Dubleks Daire Daire 9-10 (Alt Kat) 5+1 Dubleks Daire Daire 9-10 (Üst Kat) SALON m² MUTFAK m² GİRİŞ HOLÜ 4.40 m² YATAK ODASI m² YATAK ODASI m² BANYO 4.30 m² WC 1.80 m² HOL 1.40 m² BALKON m² BALKON m² NET: = m² BRÜT: m² YATAK ODASI m² YATAK ODASI m² EBEVEYN YATAK O m² GİYİNME ODASI 4.70 m² KİLER 3.90 m² ÇAMAŞIR ODASI 3.10 m² BANYO 4.00 m² EBEVEYN BANYO 3.30 m² HOL 7.15 m² BALKON m² NET: = m² BRÜT: m²

17 AkalKent in residance standartlarındaki Plus projesinin; 2. Fazı, 8 katlı 2 bloktan oluşuyor. Çağdaş mimari hatlara sahip, yüksek mühendislik standartları ve inşaat kalitesiyle yapılandırılan AkalKent Plus ta, sınırlı sayıda yuva var. Her noktası bütünsel iç mimari konseptiyle tasarlanan AkalKent Plus, sürekli değerlenecek, yaşarken de mutluluğu sunacak. Yunuseli de bütün gözler AkalKent Plus a kilitlenecek. KENTE YÜKSEKTEN BAKIN, LÜKSE ŞIMARTAN AYRICALIKLARLA SAHİP OLUN 2 Blok 8 katlı Toplam 48 daire 36 adet 3+1 normal daire 4 adet 2+1 dubleks 8 adet 3+1 dubleks Kamera sistemi, Açık otopark, Yüzme havuzu

18

19 YAŞAM MUTLULUĞU AKALKENT PLUS EVLERİNDE YÜKSELİYOR.

20 HER +1 DE DİNAMİK YAŞAM ENERJİSİ. Yüksek katlı projelendirilen AkalKent Plus, mutfaklarından salonlarına, modern kent insanın daha konforlu bir hayat sürebilmesi için tasarlandı. Orantılı geometriye sahip kat planlarıyla evinizin her köşesini fonksiyonel kullanabileceksiniz. Trendy bütünsel iç dekorasyon, her yönüyle AkalKent Plus ı benzersiz kılıyor. Seramikleri, ıslak zeminleri, ahşap unsurları kusursuz, kıskandıracak güzellikte +1 ler AkalKent Plus ta.

21 AKALKENT BAHÇELERİNDE SOHBET VE KOMŞULUK BAŞKA GÜZEL. Y unuseli nin en gözde lokasyonunda yer alan AkalKent, siteye özel bahçesiyle de; dostluğu ve komşuluğu ayrıcalıklı yaşatacak. Yemyeşil peyzajıyla, kamelyalarıyla AkalKent bahçelerinde minik yürüyüşler, ayaküstü muhabbetler size ve ailenize iyi gelecek. Hayatı keyifle kucaklamak için AkalKent te her şey var.

22 FAZLA FAZLA KEYİF İÇİN YÜZME HAVUZU. Tatil, AkalKent Plus ile hayatınızın tam merkezine geliyor. Sadece AkalKent Plus sakinlerinin kullanımına açık olacak olan modern yüzme havuzu, filtrasyon sistemi ile son derece güvenli ve hijyenik. Bir tatil köyünün her türlü ayrıcalığı AkalKent Plus ta yaşanacak. Çocuklar için neşeli ve güvenli eğlence, ebeveynler için birkaç kulaç keyif.

23 7/24 GÜVENLİ YAŞAM & AÇIK OTOPARK SİTENİZ ELEKTRONİK TAKİP SİSTEMİYLE KONTROL EDİLİYOR. AkalKent Plus ta; otopark probleminiz yok. Her konut için açık otoparkta, araç yeriniz tahsis edildi. Hem aracınız güvende, hem de yolculuklarınız daha konforlu. AkalKent Plus ın; apartman girişlerinden otoparkına her noktası CCTV kamera sistemiyle elektronik takip ediliyor. 365 gün güvenli bir hayat için AkalKent Plus ta, lükse ve mutluluğa yatırım yapın.

24

25 A-B BLOK ZEMİN VE KAT PLANI A-B BLOK 6.KAT PLANI DAİRE Normal Daire DAİRE 23 (ALT KAT) 3+1 Dubleks Daire DAİRE 22 (ALT KAT) 3+1 Dubleks Daire SALON m² SALON m² SALON m² MUTFAK m² MUTFAK m² MUTFAK m² WC 1.00 m² WC 2.10 m² WC 2.20 m² GİRİŞ HOLÜ 9.00 m² HOL 7.00 m² HOL 7.00 m² EBEVEYN YATAK O m² BALKON m² BALKON 9.40 m² EBEVEYN BANYO 2.10 m² YATAK ODASI m² YATAK ODASI m² NET: = m² BRÜT: m² NET: = m² BRÜT: m² BANYO 4.00 m² HOL 4.50 m² BALKON m² BALKON m² NET: m² BRÜT: m² DAİRE Normal Daire DAİRE Normal Daire SALON m² MUTFAK m² WC 2.36 m² GİRİŞ HOLÜ 5.40 m² EBEVEYN YATAK O m² EBEVEYN BANYO 2.70 m² YATAK ODASI m² YATAK ODASI m² DAİRE 24 (ALT KAT) 2+1 Dubleks Daire SALON m² MUTFAK m² WC 1.00 m² HOL 3.00 m² BALKON 5.90 m² NET: =82.40 m² BRÜT: m² DAİRE 21 (ALT KAT) 2+1 Dubleks Daire SALON m² MUTFAK m² WC 2.36 m² HOL 8.00 m² BALKON m² NET: = m² BRÜT: m² SALON m² MUTFAK m² WC 1.00 m² GİRİŞ HOLÜ 5.40 m² EBEVEYN YATAK O m² EBEVEYN BANYO 2.00 m² YATAK ODASI m² YATAK ODASI m² BANYO 4.10 m² HOL 4.50 m² BALKON m² BALKON m² BANYO 5.10 m² HOL 4.00 m² BALKON m² BALKON m² NET: m² BRÜT: m² DAİRE (ALT KAT) 3+1 Dubleks Daire SALON m² MUTFAK m² WC 1.50 m² HOL 6.00 m² BALKON m² NET: = m² BRÜT: m² NET: m² BRÜT: m²

26 A-B BLOK ÇATI KATI PLANI DAİRE 23 (ÜST KAT) 3+1 Normal Daire EBEVEYN YATAK O m² EBEVEYN BANYO 3.20 m² YATAK ODASI m² YATAK ODASI m² BANYO 4.80 m² HOL 2.40 m² TERAS 2.70 m² NET: = m² BRÜT: m² DAİRE 24 (ÜST KAT) 2+1 Dubleks Daire YATAK ODASI m² YATAK ODASI m² BANYO 3.10 m² HOL 2.60 m² TERAS 3.80 m² NET: =82.40 m² BRÜT: m² DAİRE (ÜST KAT) 3+1 Dubleks Daire EBEVEYN YATAK O m² EBEVEYN BANYO 3.00 m² YATAK ODASI m² YATAK ODASI m² BANYO 5.00 m² TERAS 3.40 m² NET: = m² BRÜT: m² DAİRE 22 (ÜST KAT) 3+1 Normal Daire EBEVEYN YATAK O m² EBEVEYN BANYO 1.90 m² YATAK ODASI m² YATAK ODASI m² BANYO 5.40 m² HOL 2.40 m² TERAS 5.60 m² NET: = m² BRÜT: m² DAİRE 21 (ÜST KAT) 2+1 Dubleks Daire EBEVEYN YATAK O m² EBEVEYN BANYO 3.20 m² YATAK ODASI m² BANYO 4.50 m² HOL 3.30 m² TERAS 3.80 m² NET: = m² BRÜT: m² TEKNiK ŞARTNAME AKAL İNŞAAT projede ve katalogda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. YAPI GENEL Kullanılacak tüm malzemeler, TSE normlarındadır. Yapı taşıyıcı sistemi son Deprem Yönetmeliği ne uygun betonarme perde ve kolon olacaktır, temel sistemi ise radye temeldir. Sosyal alanlar ve blok içi zemin etütleri yapılmıştır. İç duvarlar delikli tuğla, gaz beton üzeri alçı sıva veya mimari projeye göre alçıpan vb. malzemeden yapılacaktır. Döşemelerde plak kiriş sistemi ve asmolen döşeme sistemi kullanılacaktır. ISI, SU ve SES YALITIMI Binada temelden başlayarak ısı, ses ve su bakımından teknik şartnamelere ve projesine uygun olarak gerekli yalıtımlar yapılmaktadır. Bina temelleri ve bodrum katlar, projelerine uygun olarak bohçalama yöntemi ile sudan yalıtılacaktır. Bodrum tavanlarına ve perdelerine, projelerine uygun olarak ısı yalıtımı yapılacaktır. Tüm blokların çatılarında ısı ve su yalıtımı projelerine uygun şekilde yapılacaktır. Tüm ıslak hacimlerde su yalıtımı yapılacaktır. Asansör makine dairelerinde gerekli ses yalıtımı yapılacaktır. Dış cephede ısı yalıtımını sağlayan mantolama sistemi ve/ veya projesine uygun kaplama malzemesi kullanılacaktır. Bloklarda, her iki bağımsız bölüm ve her kat arasında ısı yalıtım yönetmeliğine uygun yalıtım yapılacaktır. TESİSAT Konutların içme ve kullanma suyu, şehir ana dağıtım şebekesinden temin edilecektir. Tüm dairelerimiz kombi tesisat projesine uygun olarak hazırlanmaktadır. Banyolarda havlupan tipi radyatörler diğer mahallerde panel radyatörler kullanılacaktır. Elektrik tesisatı, binalar ve sosyal tesislerde, teknik şartnamesine ve projesine uygun olarak yapılacaktır. Tüm binalarda topraklama tesisatı bulunmaktadır. Her dairede telefon hattı kurulacaktır. Uydu yayın sistemlerine uygun TV tesisatı yapılacaktır GÜVENLİK Site çevresi dışarıdan geçişi engelleyen peyzaj ile uyumlu duvarlarla ve/veya tel çitle, demir korkuluklarla çevrilerek güvenlik duvarı oluşturulacaktır. Güvenlik sistemi olarak site girişi ve sitenin çevresi boyunca belirli noktalarda kamera sistemi kurulacaktır. Görüntülü interkom diafon sistemi Şifreli blok giriş kapıları Otopark girişinde otomatik giriş kontrol sistemi (bariyer) yapılacaktır. Site çevresinde bulunan güvenlik kameraları ile 24 saat güvenlik sağlanacaktır. ASANSÖRLER Tüm asansörler TSE ve CE standartlarında ve şartnamelere uygundur. OTOPARK Site sakinleri ve misafirler için yeterli sayıda açık otopark alanı sağlanacaktır. PEYZAJ/ÇEVRE DÜZENLEMESİ Mimari konsepte uygun peyzaj düzenlemesi yapılacaktır. Araç ve yaya yollarının alt yapıları, kanalizasyon, su ve drenaj sistemleri oluşturulacaktır. BİNA ORTAK MAHALLER Merdivenler, ana giriş ve dış merdivenler doğaltaş ve/veya seramik olacaktır. Bina içi duvarlar alçı sıva üzeri su bazlı plastik boya ve/veya dekoratif sıva ve/veya duvar kağıdı olacaktır. Blok giriş holünde tüm daireler için kilitli kişiye özel posta kutuları konulacaktır. Blok giriş holüne easypan, alçıpan vb. uygulamalar yapılacaktır. Kapıcı daireleri İÇ VE DIŞ DOĞRAMA, ÇELİK KAPILAR Özel tasarım blok giriş kapıları ve daire giriş kapıları yapılacaktır. Dış cephelerde PVC doğrama kullanılacaktır ve gün ışığından maksimum fayda sağlayacak şekilde tasalanacaktır. DAİRE İÇ MEKANLARI Antre, hol ve koridorlarda; zemin yüksek kalite laminat parke veya birinci sınıf yerli seramik olacaktır. Duvar alçı sıva üzeri saten boya olup, asma tavan uygulaması yapılacaktır. Antre girişlerindeki vestiyer-portmanto dolap özel tasarım üründür. Salon ve odalarda; zemin yüksek kalite laminat parke, duvarlar ise alçı sıva üzeri saten boyadır. Salonda asma tavan ve ışık bandı uygulaması yapılacaktır. Mutfak; zemin birinci sınıf seramik veya granit kaplama. Duvar alçı sıva üzeri saten boya. Birinci sınıf özel üretim mutfak dolapları, granit tezgah ve quarz evye birinci sınıf yerli armatür kullanılacaktır. Mutfakta asma tavan ve ışık bandı uygulaması yapılacaktır. Banyo ve tuvaletlerde; zemin ve duvarlar birinci sınıf seramik kaplama. Birinci sınıf banyo dolapları, tezgahı ve armatür kullanılacaktır. Asma tavan uygulaması yapılacaktır. Daire iç kapıları mebran kapı olacaktır. Duvarlr alçı sıva üzeri su bazlı boya ve duvar kağıdı olacaktır.

27

28 AKALKENT LOKASYON KORUPARK AVM AKALKENT PLUS YUNUSELİ HAVAALANI

29 MERKEZ OFİS Hüdavendigar Mh. Dikkaldırım Cd. No:73 Osmangazi/Bursa T SATIŞ OFİSİ ve ŞANTİYE Yunuseli Mh. Fuat Kuşçuoğlu Cd. No:373 Osmangazi/Bursa G

Mutluluğa Açılan Kapı

Mutluluğa Açılan Kapı Mutluluğa Açılan Kapı Yunuseli nin Yeni Yaşam Alanı Bostancıkent 35.Etap 4500 m2 Üzerinde 5 Er Katlı Binalarda Toplamda 76 Daire 5 Adet Ticari Alanıyla Sizlerin Yaşamına Değer Katıyor. Yaşamınıza Değer

Detaylı

Bu üçlüye dikkat. Yatırım araştırılarak yapılır. En iyi her zaman sorgulanır!

Bu üçlüye dikkat. Yatırım araştırılarak yapılır. En iyi her zaman sorgulanır! E N Y A K I N B E N Z E R İ K E N D İ S İ Bu üçlüye dikkat Yatırım araştırılarak yapılır. En iyi her zaman sorgulanır! Yunuseli nin en çok kazandıran, en nitelikli, en çok prim yapan marka projeleri

Detaylı

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU 3 MUTLULUK DOLU Bilim Kent Meşe Evleri aileniz ve sevdiklerinizle birlikte güvenli ve mutlu, hayattan soyutlanmadan huzur içerisinde sürdürebileceğiniz bir yaşamın kapılarını aralıyor. 5 HUZURLU Bilim

Detaylı

MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA

MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA H E P H A Y A T I N İ Ç İ N D E 2006 yılından bu yana mutluluk inşa eden Atış Yapı, Yunuseli de hayata ve yatırımınıza değer katmak için şimdi de Yunistar la karşınızda... MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA

Detaylı

Huzuru Burada Sizin İçin yeniden Tanımladık Butik Bir Yaşam Sizi Bekliyor

Huzuru Burada Sizin İçin yeniden Tanımladık Butik Bir Yaşam Sizi Bekliyor LİNDA BUTİK Huzuru Burada Sizin İçin yeniden Tanımladık Butik Bir Yaşam Sizi Bekliyor Yaşama Değer Katmayı Seviyoruz Atış Yapı imzasıyla Linda Butik, kusursuzluktan aldığı ilhamı, mutluluğunuza armağan

Detaylı

Huzur, güven ve konforla her gününüzü yaşayın.

Huzur, güven ve konforla her gününüzü yaşayın. Huzur, güven ve konforla her gününüzü yaşayın. Modern mimari anlayışı, son teknolojiyle kurulmuş alt yapısı, sosyal donatıları, kaliteli hizmet anlayışıyla değer yaratarak manzarası güzel, nefes alan,

Detaylı

Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip,

Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip, www.astasaries.com Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip, beklenen konfor, güven ve rahatlığı sağlamayı ilke edinen ASTAŞARİES Yapı ortakları gerek yurtiçi gerek yurtdışı birçok önemli projede

Detaylı

www.akinlargroup.com

www.akinlargroup.com www.akinlargroup.com Yaşamın ta kendisi... Gözlerinizi açtığınızda yemyeşil bir dünyaya uyandığınızı hayal edin... Muhteşem peyzajı ve bol oksijeniyle sağlık ve mutluluk dolu bir yaşam Akın Park ta sizleri

Detaylı

YAŞAM BURADA BAŞLIYOR...

YAŞAM BURADA BAŞLIYOR... YAŞAM BURADA BAŞLIYOR... GÜVENLİ YAŞAM BİZİMLE BAŞLIYOR BURGÜVEN İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. 2007 yılında Bursa da kurulmuştur. Büyük projelere imza atarak kurumsal kimliğine oluşturmuştur. MUTLU EDECEK

Detaylı

MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder

MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder YÜKSEKOBA YILDIRIM LA KENDİNİZİ ÖZEL HİSSEDECEKSİNİZ İnşaat sektörünün yeni gözdesi olan, Yüksekoba imzalı pek çok kaliteli projenin de yer aldığı Millet Mahallesinde

Detaylı

Yapıda uzman imzası. Make. projesi

Yapıda uzman imzası. Make. projesi Yapıda uzman imzası Make 30 projesi Yapıda uzman imzası Şirketimiz, alt ve üst yapı inşaatlarının projelendirme, fizibilite ve uygulama alanlarında faaliyet göstermektedir. Neden Make İnşaat? Projelerini

Detaylı

5603 m² alan üzerinde toplam 5 blok, 54 daire ve 14 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 14 Adet 2+1 (89,83-101,37-101,90 m²), 20 Adet 3+1

5603 m² alan üzerinde toplam 5 blok, 54 daire ve 14 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 14 Adet 2+1 (89,83-101,37-101,90 m²), 20 Adet 3+1 Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de yer alan doğanın içinde yer alan 0 m² alan üzerinde toplam blok, daire ve dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde Adet + (89,8-0, - 0,90 m²), 0 Adet + (,0 m²), Adet

Detaylı

Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor

Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor www.yesilpark.com.tr YENİLİKLERİN ÖNCÜSÜ YEŞİLPARK HAYATINIZI GÜZELLEŞTİRECEK Sıra Dışı Tasarım, Konfor Ayrıcalık Yeşilpark Modern de Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor Yepyeni Bir Heyecan

Detaylı

www.insainsaat.com.tr Hayallerinizden hep bir adım öndeyiz... M O D E R N M İ M A R İ İ L E K O N F O R U YA Ş AY I N Eğlence ve sosyal yaşamı birlikte sunan İstanbul un keyfini doya doya yaşamanıza olanak

Detaylı

Denİz, Hayata Ses Verdİ

Denİz, Hayata Ses Verdİ Denİz, Hayata Ses Verdİ İlhamı Körfezden Standartları Eşsİzlİkten HAYDİ EŞLİK ET, HAYDİ SÖYLE BU SENİN ARYAN! Denizin sesi rüzgara, martıların özgür çığlıkları zeytin yapraklarından süzülen doğal notalara

Detaylı

Vatanım Hazır Beton İnşaat

Vatanım Hazır Beton İnşaat 01 02 Vatanım Hazır Beton İnşaat Ardıç Evleri projesinde sizlere yeni ve huzurlu bir dünya vadeden Vatanım Hazır Beton İnşaat, kurulduğu 1992 yılından günümüze kadar, çok sayıda kamu ve özel sektör projelerine

Detaylı

Önce düşler vardı. Meteor Balart, Bursa nın yükselen değeri Balat'ta aklınızdan geçenleri hayata geçiriyor

Önce düşler vardı. Meteor Balart, Bursa nın yükselen değeri Balat'ta aklınızdan geçenleri hayata geçiriyor Önce düşler vardı Hayatlara renk katacak farklı projeler inşa etmek için "Meteor İnşaat" olarak çıktığımız bu yolda bir yaşam alanının nasıl olması gerektiğini düşlerken, sizlerin isteklerini göz önüne

Detaylı

Güvenliğin ve Modernliğin Adresinden Ayrıcalıklı İki Yeni Yaşam Alanı

Güvenliğin ve Modernliğin Adresinden Ayrıcalıklı İki Yeni Yaşam Alanı Güvenliğin ve Modernliğin Adresinden Ayrıcalıklı İki Yeni Yaşam Alanı TÜRK RİVİERASI ANTALYA Bergama Kralı II. Attalos akıncılara Gidin bana yeryüzünün cennetini bulun der. Akıncılar kralın bu emriyle

Detaylı

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz.

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. 2 Sizlere yakışır bir yaşam alanı sunuyoruz, çünkü sevdiklerinizin ne kadar değerli olduğunu biliyoruz.

Detaylı

Özgürlüğün Ev Hali. www.ntepeyapi.com

Özgürlüğün Ev Hali. www.ntepeyapi.com Özgürlüğün Ev Hali www.ntepeyapi.com İki Adımda Tatil Keyfi NTEPE Panoramanın yaşama yer açan mimarisi içerisinde evinizden 5 yıldızlı bir tatile ulaşmak için yapmanız gereken tek şey evinizin kapısından

Detaylı

www.cagprojeinsaat.com Çağdaş yaşam alanları inşâ ediyoruz Profesyonel ekiplerle yoluna devam eden Çağ Proje Mühendislik, kentin çeşitli semtlerinde inşa ettiği konut projelerinde mutlu yuvalar kurmaya

Detaylı

BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR

BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR www.yuksekoba.com www.yuksekoba.com BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR Kendine özgü sıradışı tasarımı, projesi ve mekanı ile YÜKSEKOBA RESIDENCE, her anınıza yeni bir boyut kazandıran sosyal imkanları ile

Detaylı

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. Levent Güzeltepe etabında her açıdan huzurlu, her tarafı ayrıcalıklarla dolu

Detaylı

Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat

Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat 02 03 GÜVENLİ YAŞAM BİZİMLE BAŞLIYOR GÜVENLİ YAŞAM BURADA Burgüven İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. 1994 yılında Bursa da kurulmuştur. Kuruluşundan bugüne kadar birçok

Detaylı

Hayat yeniden başlasın...

Hayat yeniden başlasın... Hayat yeniden başlasın... Hayat yeniden başlasın. Bursa nın yükselen değeri Özlüce, yepyeni bir projeye ev sahipliği yapıyor. Konumu, mimarisi ve iç dizaynıyla ailenizle birlikte mutlu ve kaliteli bir

Detaylı

Doğa ile iç içe, hayallerinizin ötesinde...

Doğa ile iç içe, hayallerinizin ötesinde... Doğa ile iç içe, hayallerinizin ötesinde... Sizi hayalini kurduğunuz eve davet ediyoruz... Değerli dostlarımız. ZEYKO İNŞAAT A.Ş. güvencesiyle Köşk te ilk projemiz olan Zeytinkent Sitesine siz değerli

Detaylı

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var...

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var... Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var... 357 ayrıcalıklı daireden oluşan konut yaşamı, 52 ticari alanı ve cadde üstü yaşamı ile Vaditepe Gölevleri Bahçeşehir in standatlarını, sizin de yaşam kalitenizi

Detaylı

G L O B A L L O F T. www.globalinsaat.com.tr

G L O B A L L O F T. www.globalinsaat.com.tr G L O B A L L O F T GLOBAL LOFT Şehirde kendini gösteren yeni mimari arayışların en son temsilcisi olan projemiz şehir merkezinde 8000m2 inşaat alanına sahiptir. Tek katlı ve dubleks dairelerin bulunduğu

Detaylı

w w w. i f b k a m e r y a p i. c o m

w w w. i f b k a m e r y a p i. c o m H A Y A T I B U R A D A Y A Ş A www.ifbkameryapi.com H a y a t ı B u r a d a Y a ş a!.. w w w. i f b k a m e r y a p i. c o m HAKKIMIZDA Yatırım yaptığı her noktada kalite ve güveni garanti eden, Bursa

Detaylı

KEYFİN GÜZELİ MAVİDEN

KEYFİN GÜZELİ MAVİDEN KEYFİN GÜZELİ MAVİDEN 5 FARKLI MAVİDEN PLATINUM, PLUS, GOLD, SILVER, BRONZ... BİRİ SİZİN İÇİN DÜNYANIN İYİLİĞİ BİÇİM BULDU Uysal, dengeli, farklı, kıymetli, özgün, cömert, yaşanabilir, alışkanlık yaratıcı

Detaylı

YENİ YAŞAM GÖRÜKLE m 2 lik inşaat alanı üzerine kurulan Yeni Yaşam Görükle Evleri; Bursa Nilüfer ilçesinde yer alan, Uludağ Üniversitesi ne

YENİ YAŞAM GÖRÜKLE m 2 lik inşaat alanı üzerine kurulan Yeni Yaşam Görükle Evleri; Bursa Nilüfer ilçesinde yer alan, Uludağ Üniversitesi ne YENİ YAŞAM GÖRÜKLE 6.850 m 2 lik inşaat alanı üzerine kurulan Yeni Yaşam Görükle Evleri; Bursa Nilüfer ilçesinde yer alan, Uludağ Üniversitesi ne yakınlığı ve öğrenci kenti imajıyla öne çıkan Görükle bölgesinde,

Detaylı

yaşamak güzeldir! burası yaşamaya değer bir yer.

yaşamak güzeldir! burası yaşamaya değer bir yer. yaşamak güzeldir! burası yaşamaya değer bir yer. yıllar geçtikçe değeri artan, tüm ihtiyaçlarınızı bir arada bulabileceğiniz, sevdiklerinizle mutlu olacağınız... burası Venara! 422 aile için: mutluluk,

Detaylı

Cadde Yaşamı. Huzurla. Buluşuyor!

Cadde Yaşamı. Huzurla. Buluşuyor! Hayat de güzel! Cadde Yaşamı Huzurla Buluşuyor! Aile Boyu Mutluluk Yüksekoba Cadde sakini olmanın, belki de yaşamınıza katacağı en önemli güzelliklerden biri, birlikte yaşama kültürünü benimsemiş seçkin

Detaylı

Şehrin İçindeki. Huzur

Şehrin İçindeki. Huzur Şehrin İçindeki Şehrin İçindeki Huzur Sehirle iç içe... Bursa Beşevler, Eğitimciler Caddesi nde inşa edilen Safalı Evler, sizi şehrin merkezinde ama şehrin karmaşasından uzakta, sakin ve huzurlu bir yaşam

Detaylı

Yeni evinizde konforlu bir hayat sizi bekliyor.

Yeni evinizde konforlu bir hayat sizi bekliyor. Yeni evinizde konforlu bir hayat sizi bekliyor. HOŞGELDİNİZ Ordu da standartlar yükseliyor. Şahincili Mahallesi nde inşaatı başlayan FH İnşaat ın Ordu daki ilk konut projesi Beyaz Evler de konforlu bir

Detaylı

HER NEFESTE MUTLULUK

HER NEFESTE MUTLULUK HER NEFESTE MUTLULUK HER AÇIDAN ENFES KÖRFEZİ KARŞINA AL TEK KIYISIYLA YAŞANAN DENİZLERİN ÖYKÜSÜ YOKTUR. HAYATINIZA DEĞER KATACAK, HER KIYISIYLA YAŞANACAK BİR ÖYKÜYE DAVETLİSİNİZ. ŞİMDİ DERİN DERİN NEFES

Detaylı

Şehrin Merkezinde Özlenen Hayat...

Şehrin Merkezinde Özlenen Hayat... Şehrin Merkezinde Özlenen Hayat... İnşaat sektörünün güçlü ismi M. Çavuşoğlu Grup yeni bir projeye daha imza atıyor. 6834 metrekarelik arsa alanı, 0,40 inşaat alanı, 4100 metrekare otopark ve yeşil alan

Detaylı

KEYFİN GÜZELİ MAVİDEN 5 FARKLI MAVİDEN PLATINUM, PLUS, GOLD, SILVER, BRONZ... BİRİ SİZİN İÇİN

KEYFİN GÜZELİ MAVİDEN 5 FARKLI MAVİDEN PLATINUM, PLUS, GOLD, SILVER, BRONZ... BİRİ SİZİN İÇİN KEYFİN GÜZELİ MAVİDEN 5 FARKLI MAVİDEN PLATINUM, PLUS, GOLD, SILVER, BRONZ... BİRİ SİZİN İÇİN DÜNYANIN İYİLİĞİ BİÇİM BULDU Uysal, dengeli, farklı, kıymetli, özgün, cömert, yaşanabilir, alışkanlık yaratıcı

Detaylı

Demirtaş a CEMRE. Düşüyor...

Demirtaş a CEMRE. Düşüyor... Demirtaş a CEMRE Düşüyor... 2 3 Özgün Mimari, Mutlu Yaşam... Demirtaş ta modern, estetik, kaliteli, sağlam ve özgün mimarisi ile Cemre Evlerinde ailenizle ve sevdiklerinizle mutlu bir yaşam sizleri bekliyor.

Detaylı

YAŞAM ALANLARIYLA HAYATINIZI RENKLENDİRİYOR... M İ M A R L I K İ N Ş A A T S A N. T İ C. L T D Ş T İ.

YAŞAM ALANLARIYLA HAYATINIZI RENKLENDİRİYOR... M İ M A R L I K İ N Ş A A T S A N. T İ C. L T D Ş T İ. YAŞAM ALANLARIYLA HAYATINIZI RENKLENDİRİYOR... Y A P I s u r M İ M A R L I K İ N Ş A A T S A N. T İ C. L T D Ş T İ. Altınsur Yapı 2011 yılında kurulmuştur. Kuruluş gayesi, müşterilerine sağlıklı, güvenli

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66 m²), 4 Adet

1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66 m²), 4 Adet Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de yer alan 3 doğanın içinde yer alan 1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66

Detaylı

Ev deyince... Yaşayınca... Sevince...

Ev deyince... Yaşayınca... Sevince... Ev deyince... Yaşayınca... Sevince... 2 Kaliteli ve konforlu bir eve sahip olmak. Komşuluk ilişkileriyle çoğalmak, geleneksel ve yaşamsal değerlerin sorunsuz paylaşılması ile var olmak isteniyor ev deyince...

Detaylı

Yeni bir yaşam için...

Yeni bir yaşam için... Yeni bir yaşam için... 1 2 ÖZTOP kimdir? Hilmi ÖZTOP tarafından kurulan ÖZTOP TİCARET, 1972 ylından beri, kaliteli, sağlam ve güvenilir yapıların inşasında tercih edilen inşaat malzemelerinin satışını

Detaylı

Tamda istediğim SİZİN İÇİN, 1972 DEN GÜNÜMÜZE

Tamda istediğim SİZİN İÇİN, 1972 DEN GÜNÜMÜZE Tamda istediğim SİZİN İÇİN, gibi... SINIRLI SAYIDA 1972 DEN GÜNÜMÜZE un arka bahçesi GEMLİK Gemlik, marmara denizinde zeytini ve güzellikleri ile ünlü ilçemizdir. Tarih boyu İstanbul ile ticari, sosyal,

Detaylı

İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle

İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle birleştirilerek çağdaş mimari anlayışıyla projelerimize aktarılmaktadır. MBN İNŞAAT,

Detaylı

Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz.

Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz. Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz. Bu katalogdaki daire görüntüleri içinde kullanılmış olan dekorasyon malzeme, materyal ve peyzaj görüntüleri temsili nitelikte olup,

Detaylı

TİP 2 TİP 1. Hol ve Koridor : 21.5 m 2. Hol ve Koridor : 31.5 m 2 Salon : 40 m 2 Oturma Odası : 15 m 2 Mutfak : 18 m 2 Oda : 12 m 2

TİP 2 TİP 1. Hol ve Koridor : 21.5 m 2. Hol ve Koridor : 31.5 m 2 Salon : 40 m 2 Oturma Odası : 15 m 2 Mutfak : 18 m 2 Oda : 12 m 2 VAZİYET PLANI KAT KAT PLANI Tip 1 Daire Planı Tip 2 Daire Planı Mutfak Salon Mutfak Salon Hol ve Koridor Hol ve Koridor Banyo Banyo Eby Yatak sı Eby Banyo Eby Banyo Eby Yatak sı Giy. sı Giy. sı TİP 1 Hol

Detaylı

www.byminsaat.com.tr rüya sehir

www.byminsaat.com.tr rüya sehir www.byminsaat.com.tr rüya sehir RÜYA ŞEHİR KAPILARINI AÇIYOR Hayalinizdeki konforlu, huzurlu ve eğlenceli yaşam standartını RÜYA ŞEHİR de bulacaksınız. Her yaş grubundan çocuğun güven içinde oynayacağı

Detaylı

Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım...

Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım... Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım... BAŞARININ ANAHTARI, DÜNYADA OLUP BİTENLERİ ALGILAYIP GÜNÜN İHTİYAÇLARINA UYGUN ÜRÜNLERİ SUNMAKTIR. Pieter C. Vink Sizlerden aldığımız güç ve güvenle, köklü ticaret

Detaylı

değişimin başlangıç noktası

değişimin başlangıç noktası değişimin başlangıç noktası sizin ve çocuklarınızın mutluluğu için... 4.231 m² arazi üzerine kurulu olan 19 katlı 2 blokta, 2+1 ve 3+1 olmak üzere, 105 m² den 146 m² ye kadar toplam 4 farklı tipte daire,

Detaylı

Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam...

Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam... Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam... Seçilmiş saygın komşularınız ile şehrin merkezinde sessiz sakin bir yaşam için Hane-i Adımlar da yerinizi alın. Berköz İnşaat görseller üzerinde değişiklik yapma

Detaylı

Yaşamınızda isteyeceğiniz tüm seçenekler bir arada!

Yaşamınızda isteyeceğiniz tüm seçenekler bir arada! Yenı nesil Yasam 4 Yürüyüş mesafesindeki, Alışveriş merkezi, Okulu, Spor tesisi, Hastanesi ve Ulaşım kolaylığı ile... Bağcılar Güneşli de Yeni nesil yaşam merkezi hayata geçiyor! Yaşamınızda isteyeceğiniz

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ?

SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ? SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ? TÜM BEKLENTİLERİNİZE EN İYİ YANITLARI BULACAĞINIZ PROJE, SULTANBEYLİ EMLAK KONUTLARI;

Detaylı

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 0424 247 47 66-0532 546 42 38 bilgi@armadaelaziz.com www.armadaelaziz.com Çaydaçıra Mah. Hacı Ali Efendi Sk. No:7 Elazığ g ü z e l y a ş a m a k s a n

Detaylı

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN 0 532 608 64 08 0 532 317 12 49 AYDIN IN YEPYENİ YAŞAM PROJESİ: GREEN PARK AYDIN 1 2 ZEYKO İNŞAAT ZEYKO İNŞAAT GÜVENCESİYLE ZEYKO İNŞAAT TAN AYDIN A ARTI DEĞER KAZANDIRACAK

Detaylı

şehrin yanıbaşında DOĞAYLA İÇ İÇE yeni bir yaşam başlıyor.

şehrin yanıbaşında DOĞAYLA İÇ İÇE yeni bir yaşam başlıyor. www.ariinsaat.com.tr bilgi@ariinsaat.com.tr şehrin yanıbaşında DOĞAYLA İÇ İÇE yeni bir yaşam başlıyor. Her gün değerine değer katan Bartın Orduyeri mevkiinde; yarınlarınızı güvence altına almak için sağlam

Detaylı

Yieni nesil yaşam anlayışının temsilcisi Dikencik Meşeli Bahçe Evleri projemiz için sizden gelen

Yieni nesil yaşam anlayışının temsilcisi Dikencik Meşeli Bahçe Evleri projemiz için sizden gelen www.astasaries.com Yieni nesil yaşam anlayışının temsilcisi Dikencik Meşeli Bahçe Evleri projemiz için sizden gelen yoğun istek üzerine 2. Etap çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Dikencik Meşeli Bahçe

Detaylı

MUTFAKLAR Projesine göre mutfak dolapları ve gereçleri: paslanmaz çelik çift gözlü ve damlalıklı eviye, davlumbaz ve çöp öğütücü.

MUTFAKLAR Projesine göre mutfak dolapları ve gereçleri: paslanmaz çelik çift gözlü ve damlalıklı eviye, davlumbaz ve çöp öğütücü. İkebana Evleri FARKLI KONUT SEÇENEKLERİ Farklı bloklarda, 63 m2 ile 197 m2 arasında, 1+1 den 4+1 e farklı konut seçenekleri Daha geniş konut tercih edenler için 245 m2 ile 313 m2 arasında değişen özel

Detaylı

Ödülü hayat olanlar için... Ayrıcalığı ile

Ödülü hayat olanlar için... Ayrıcalığı ile Ödülü hayat olanlar için... Ayrıcalığı ile Beylikdüzü nde özlenen bir hayat... Huzur dolu mekanlar, yüksek konforlu yaşamlar Beylikdüzü Kavaklı da, bölgenin gelişmekte olan en önemli yerlerinden birinde

Detaylı

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir.

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir. HAKKIMIZDA 1995 yılında kurulan firmamız Fener İskele, iskele kiralama hizmeti vermeye başlamış, günümüze kadar aralıksız büyüme ile Bursa da dış cephe iskele sistemlerinde kalite ve sistemsel çözümler

Detaylı

Em neller İnşaat modern ve güvenl mekanlar... Dört Dörtlük Bir Yaşam...

Em neller İnşaat modern ve güvenl mekanlar... Dört Dörtlük Bir Yaşam... Dört Dörtlük Bir Yaşam... www. verapark.com.tr Em neller İnşaat Doğayla, doğal olanla yaşamak için... Vera Park Konutları 4-1- www.verapark.com.tr Yeni bir daire alırken orada uzun bir hayat süreceğinizi

Detaylı

Başkent in en özel caddesinde,

Başkent in en özel caddesinde, Başkent in en özel caddesinde, size özel bir hayat... Şehrin merkezinde ama şehrin gürültüsü ve trafiğinden uzakta yer alan, günlük yaşamınızda ihtiyaç duyabileceğiniz her noktaya yakın mesafede konumlanan,

Detaylı

YAPI GENEL: ISI, SU ve SES YALITIMI:

YAPI GENEL: ISI, SU ve SES YALITIMI: Bu doküman, Ege Yapı Ltd. Şti İz Park Projesi nin mahal listesini tanımlanmaktadır. Mahal listesi; A blok a ait genel tasarım ve uygulama prensiplerini, kullanılacak sistem ve malzemelerin genel hatlarını

Detaylı

ELEGANT URLA

ELEGANT URLA 0232 204 04 04 www.gencerinsaat.net ELEGANT URLA GENCER İNŞAAT GENCER İNŞAAT . GENCER İNŞAAT GÜVENCESİYLE URLA KUŞÇULAR DA YEPYENİ BİR YAŞAM MERKEZİ KURULUYOR... 1 2 DOĞANIN İÇİNDE, LÜKS VE AYRICALIKLI

Detaylı

Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere

Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere CIFCI CELEBI YAPI Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere örnek iç ve dış mimarisi, geniş kullanım

Detaylı

Dubai Life. Huzur ve Konforun Buluşma Noktası

Dubai Life. Huzur ve Konforun Buluşma Noktası Dubai Life Huzur ve Konforun Buluşma Noktası B BLOK A BLOK Biz dubai inşaat olarak yolumuza, hem bugünü, hem de geleceği modern tasarlanmış yüksek kaliteli kente kimlik katan yaşam alanları inşa ederek

Detaylı

MODERN YAŞAMIN TÜM ÖZELLİKLERİ, KENT HAYATININ GEREKSİNİMLERİYLE BİR ARADA...

MODERN YAŞAMIN TÜM ÖZELLİKLERİ, KENT HAYATININ GEREKSİNİMLERİYLE BİR ARADA... MODERN YAŞAMIN TÜM ÖZELLİKLERİ, KENT HAYATININ GEREKSİNİMLERİYLE BİR ARADA... YAŞAM ALANINDAN ÇOK ÖTE, GERÇEK BİR KENT PROJESİ... 2 İZMİT İN MODERN YÜZÜNÜ OLUŞTURAN KÖRFEZKENT E; 1. VE 2. PROJELERİN ARDINDAN

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... ÖNSÖZ Maranda Yellow ile Çerkezköy ün tepe bölgesinde, farklı bir yaşam tarzına hazır mısınız? Muhteşem orman manzarası ile lüksü yeni lükse taşıyoruz.

Detaylı

MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER

MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER MEVKİİ : YAPI NİZAMI : BLOK : KAT : DAİRE : ARSA ALANI : Projedeki ölçülere uygun olarak inşaat yapılacaktır. TAŞIYICI SİSTEM : Betonarme karkas sistemi ile yapılacaktır.

Detaylı

KBlok L. EBlok. CBlok M. DBlok BBlok. ABlok

KBlok L. EBlok. CBlok M. DBlok BBlok. ABlok I Blok J Blok H Blok G Blok EBlok KBlok L Blok F Blok CBlok M Blok DBlok BBlok ABlok www.unbayinsaat.com Her köşesi konforunuz ve size özel bir yaşam alanı düşünülerek tasarlanmış 13 blok toplam 144 lüks

Detaylı

yıldızlara yer açtık...

yıldızlara yer açtık... Yıldızlara yer açtık Kentin hayatı kolaylaştırıcı tüm ayrıcalıklarına çok yakın ama doğa ile iç içe bir yaşam, yeşilin her tonunun teknoloji ile dostça bir araya geldiği detaylar, gündüz güneşin, gece

Detaylı

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. denizi, sahili ve kumsalı ile Samsun'un yeni yaşam merkezi Atakum'da 4-5 Yeni bir yaşama hazır olun... 6-7 Bir Yanım Derya Deniz Karadeniz in kalbinde, şehrin dokusuyla

Detaylı

GERÇEK KALİTE İLE TANIŞIN...

GERÇEK KALİTE İLE TANIŞIN... GERÇEK KALİTE İLE TANIŞIN... HAKKIMIZDA Ülkü Üstün Yapı Endüstrisi Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi olarak, müşterilerimizin tercihleri, beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda modern inşaat teknikleri,

Detaylı

3 Blok. 39 Daire. 7 İşyeri. 8 Blok. 1 Villa. 4 Blok 164 Daire. 206 Daire

3 Blok. 39 Daire. 7 İşyeri. 8 Blok. 1 Villa. 4 Blok 164 Daire. 206 Daire TAMAMLANAN PROJELER SATIŞI DEVAM EDEN PROJELER hepsinden daha fazla 3 Blok 96 Daire 7 İşyeri 1 Blok 7 İşyeri 170 Daire 8 Blok 39 Daire 1 Villa YAPIMI PLANLANAN PROJELER 2 Blok 12 Ofis 4 İşyeri 100 Daire

Detaylı

MALL OF ISTANBUL OFIS TEKNİK ŞARTNAME

MALL OF ISTANBUL OFIS TEKNİK ŞARTNAME Bu dokümanda Mall Of İstanbul projesinin ofis bloğunun teknik şartnamesi tanımlanmaktadır. Teknik Şartname genel tasarım ve uygulama prensiplerini, kullanılacak sistem ve malzemelerin genel hatlarını tariflemektedir.

Detaylı

www

www HUZURLU BİR HAYAT EVİNİZDEN BAŞLAR 2 1 7.400 m² alan üzerine ayrık nizam 3 blok toplamda 60 daire şeklinde inşa edilecek olan Hanedan Konakları şehrin gürültüsünden uzak, manzara ve doğayı karşısına alan

Detaylı

AKSOYLAR APARTMANI. Erenköy Mah. Hacı Hakkı Bey Sokak No:9

AKSOYLAR APARTMANI. Erenköy Mah. Hacı Hakkı Bey Sokak No:9 AKSOYLAR APARTMANI Erenköy Mah. Hacı Hakkı Bey Sokak No:9 Bu RESİM de Hayatın Renkleri Bir Arada Günün herhangi bir saatinde Bağdat Caddesi'nin en hareketli ortamına Divan Pastanesinin hemen yanından girebilme

Detaylı

ÜNİKENT 1. 40 Daire, 1 Sosyal Yaşam Alanı, Yetişkin ve Çocuk Yüzme Havuzları 2014 Aralık Anahtar Teslim

ÜNİKENT 1. 40 Daire, 1 Sosyal Yaşam Alanı, Yetişkin ve Çocuk Yüzme Havuzları 2014 Aralık Anahtar Teslim 5 ÜNİKENT 1 40 Daire, 1 Sosyal Yaşam Alanı, Yetişkin ve Çocuk Yüzme Havuzları 2014 Aralık Anahtar Teslim 3&6 5&8 4&7 ( 3-6-5-8 ) ( 4-7 ) B A D C E ÜNİKENT 1 İNŞAAT GENEL ÖZELLİKLERİ Çatılara

Detaylı

Çiçek gibi bir yuvanız olsun... www.florakonaklari.com

Çiçek gibi bir yuvanız olsun... www.florakonaklari.com Çiçek gibi bir yuvanız olsun... www.florakonaklari.com Flora Konakları nda hayat var! İstanbul un Anadolu yakasında Tuzla ya yeni bir şehir kuruluyor. Hayalini kurduğunuz yaşamı size sunmaya hazırlanan

Detaylı

Kullanıcı işverenler ve şehiriçin önceliğimiz iddialı değil özgün ve tutarlı yapılar oluşturabilmektir.

Kullanıcı işverenler ve şehiriçin önceliğimiz iddialı değil özgün ve tutarlı yapılar oluşturabilmektir. Arte İnşaat, 2001 yılındaki kuruluşundan bu yana vizyonlarından ödün vermeden, sektörde hızla gelişerek ilerleyen güvenilir ve başarılı bir isim haline gelmiştir. Konut, turizm, eğitim ve sağlık sektörü

Detaylı

BORDO Lıfe Park G Ü N E S L I

BORDO Lıfe Park G Ü N E S L I BORDO G Ü N E S L I Güneşli de yepye eni bir yaşam merkezi BORDO Sosyal tesisleriyle hayatınıza renk katacak yaşam alanları sizleri bekliyor Çağdaş mimarinin tüm olanaklarıyla Güneşli de özlem duyulan

Detaylı

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY OSCAR CITY Modern Çizgile Konf Biz Sizi Oscar a Layık Gördük Doğa Güvenlik Do Gü Konforlu Yaş Modern Çizgiler D OSCAR CITY r DoğaDoğa ğa venlik am oğa Konforlu Yaşam Güvenlik orlu Yaşam Modern Çizgiler

Detaylı

Her köşesi konforunuz ve sizler için özel olarak tasarlanmış 13 blok 138 daireden oluşmaktadır.

Her köşesi konforunuz ve sizler için özel olarak tasarlanmış 13 blok 138 daireden oluşmaktadır. F Blok H Blok G Blok DBlok EBlok I Blok BBlok CBlok J Blok ABlok KBlok L Blok M Blok Her köşesi konforunuz ve sizler için özel olarak tasarlanmış 13 blok 138 daireden oluşmaktadır. www.unbayinsaat.com

Detaylı

Yasamaya, deger yatırıma deger...

Yasamaya, deger yatırıma deger... Yasamaya, deger yatırıma deger...,, Doga - ve sehir, bir arada... Geniş vadi ve orman manzarasına sahip, mevcut orman alanları ile komşu olan projemizde, doğanın zarafeti her sabah sizi pencerenizde karşılayacak...

Detaylı

Hayatınıza elit bir değer katın...

Hayatınıza elit bir değer katın... Hayatınıza elit bir değer katın... Mustafa Kemal Mah. Fatih Cad. No 3/B Yenikent/ ANKARA T.0312 277 1 999 F. 0312 277 0 006 M. 0533 743 78 77 www.elityasamkonutlari.com 1992 yılından bugüne, dönemin şartlarına

Detaylı

www.turkozinsaat.com.tr 2 Projede kullanılan görseller ve yazılı bilgiler tanıtım amaçlıdır. Türköz İnşaat malzeme ve tasarımda değişikliğe gitme hakkını saklı tutar. Petkim Park ta yaşam devam ediyor...

Detaylı

yıldızlara yer açtık... 3 yıldızlara yer açtık...

yıldızlara yer açtık... 3 yıldızlara yer açtık... 1 3 Yıldızlara yer açtık Kentin hayatı kolaylaştırıcı tüm ayrıcalıklarına çok yakın ama doğa ile iç içe bir yaşam, yeşilin her tonunun teknoloji ile dostça bir araya geldiği detaylar, gündüz güneşin, gece

Detaylı

Günümüze kadar mimarlık, mühendislik, müteahhitlik, tasarım ve uygulama alanlarında pek çok projeye, imza atan firmamız;

Günümüze kadar mimarlık, mühendislik, müteahhitlik, tasarım ve uygulama alanlarında pek çok projeye, imza atan firmamız; Günümüze kadar mimarlık, mühendislik, müteahhitlik, tasarım ve uygulama alanlarında pek çok projeye, imza atan firmamız; 199 1999 001 00 00 İnşaat Mühendisi Ahmet Tuncer Sarıaslan tarafından ATS Yapı İnşaat

Detaylı

Bazı Rüyalar, Bıraktıkları Etkiyle, En Kusursuz Anları Yaşatır.

Bazı Rüyalar, Bıraktıkları Etkiyle, En Kusursuz Anları Yaşatır. Bazı Rüyalar, Bıraktıkları Etkiyle, En Kusursuz Anları Yaşatır. 5 SEYİRTEPE. YENİ BİR ŞEHİR, YENİ BİR GELECEK! Başkentte tüm yollar, yepyeni bir şehre çıkıyor. Anadolu Otoyolu bağlantı yolu, İstanbul

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı

İstediğiniz şey; güzel, huzurlu, konforlu ve şimdiye kadar İnegöl de benzeri görülmemiş bir yaşamsa, hayatın mutlu yakası Batıkent tam size göre...

İstediğiniz şey; güzel, huzurlu, konforlu ve şimdiye kadar İnegöl de benzeri görülmemiş bir yaşamsa, hayatın mutlu yakası Batıkent tam size göre... İstediğiniz şey; güzel, huzurlu, konforlu ve şimdiye kadar İnegöl de benzeri görülmemiş bir yaşamsa, hayatın mutlu yakası Batıkent tam size göre... MUTLULUK AYRICALIKLI OLDUĞUNU BİLMEKTİR Ayrıcalıklı olmak

Detaylı

KEYFİN GÜZELİ MAVİDEN

KEYFİN GÜZELİ MAVİDEN KEYFİN GÜZELİ MAVİDEN 5 FARKLI MAVİDEN PLATINUM, PLUS, GOLD, SILVER, BRONZ... BİRİ SİZİN İÇİN DÜNYANIN İYİLİĞİ BİÇİM BULDU Uysal, dengeli, farklı, kıymetli, özgün, cömert, yaşanabilir, alışkanlık yaratıcı

Detaylı

SİZİN İÇİN SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE

SİZİN İÇİN SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE SİZİN İÇİN SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE geçmişten gelen gücümüzle geleceğe emin adımlarla yürüyoruz... Sizlerden aldığımız güç ve güvenle, köklü ticaret anlayışımız, vazgeçilmez değerlerimizle, Bölgenin değerlerine

Detaylı

BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA

BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA Bahçeşehir in en değerli ve en büyük arazisinde, mahalle kültürünün izleri modern yaşamla bir araya geldi Vaditepe Bahçeşehir; sıcak mahalle

Detaylı

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak Evet sizin için düşündük... Her şeyin Daha sı Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak Hızlı bir hayat sürdüğümüz şu dönemlerde artık daha fazlasına ihtiyacınız olduğunu biliyoruz. Paylaşmak, anılar biriktirmek

Detaylı

YAŞAMAYA BEKLERİZ! 6. KISIM

YAŞAMAYA BEKLERİZ! 6. KISIM YAŞAMAYA BEKLERİZ! Özenli tasarımıyla size özel bir yapı. Arterium 6. Kısım, butik ve modern bir proje. Az sayıda daireden oluşuyor ama büyük bir projenin tüm imkanlarını da sunuyor! Geniş iç mekanları

Detaylı

ÇİÇEK APARTMANI. Zümrüt Çıkmazı Sokak No:8 Caddebostan

ÇİÇEK APARTMANI. Zümrüt Çıkmazı Sokak No:8 Caddebostan ÇİÇEK APARTMANI Zümrüt Çıkmazı Sokak No:8 Caddebostan Bu RESİM de Hayatın Renkleri Bir Arada Sabah yürüyüşü yeşillikler içindeki Göztepe Parkında, Bir ertesi sabah 15 km lik bisiklet turu Caddebostan sahil

Detaylı