İntegral Web Trader 6.1 Kullanım Kılavuzu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İntegral Web Trader 6.1 Kullanım Kılavuzu"

Transkript

1 İntegral Web Trader 6.1 Kullanım Kılavuzu

2 Telif Hakları Tüm fotoğraflar, şekiller ve yazılım dahil bu yayın uluslararası telif hakları kanunları çerçevesinde korunmaktadır ve tüm hakları saklıdır. Bu kılavuz veya içerdiği her türlü materyal yayınlayıcısının önceden onayı olmaksızın çoğaltılamaz. Yasal Uyarı Bu dokümanda yer alan bilgiler önceden bildirilmeksiniz değiştirilebilir. İntegral Menkul Değerler A.Ş., içerikle ilgili olarak herhangi bir beyanda bulunmamakta veya garanti vermemektedir ve özellikle satılabilirlik veya belirli bir amaca uygunluk için örtük garantiler vermemektedir. İntegral Menkul Değerler A.Ş., herhangi bir bildirimde yükümlülüğü bulunmaksızın bu yayınında değişiklik yapma ve içeriğinde muhtelif zamanlarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

3 Genel Bakış İntegral WebTrader Web-tabanlı bir uygulamadır. HTML 5 ve üzeri versiyonları destekleyen tüm internet tarayıcılarında kullanılabilir. İntegral Web Trader' a 7 gün 24 saat Mac, Linux ve Windows işletim sistemli bilgisayarınızdan ulaşabilirsiniz. İçindekiler: Oturum Açmak Ana Ekran Araç Çubuğu Basit Görünüm Klasik Görünüm Piyasa Fiyatları Alış/Satış Küpleri Emirler İşlemdeki emirler Trend Grafikleri Açık Pozisyon Kapalı Pozisyonlar İşlemdeki Emirler

4 Platformda oturum açmak Kullanıcı Adı & Şifre: Müşteri Hesap numaranızı ve şifrenizi kullanın. Sunucu: Demo ve Canlı İlgili ortamı seçin: demo veya Live Beni Hatırla: Kişisel bir PC kullanıyorsanız, oturum açma bilgilerinizi kaydetme seçeneğiniz bulunmaktadır (Herkese Açık veya Paylaşımlı bir Bilgisayar kullanıyorsanız bu özelliği kullanmayınız örn. İnternet Cafe ve benzeri ortak kullanılan bilgisayarlar) Giriş: Hesabınıza girmek için Giriş butonuna tıklayın.

5 Ana Ekran 1. Araç Çubuğu Giriş Kimliği:Hesap numarasını veya misafir modunda iken misafir görüntüler. Çevre:Oturum açtığınız ortamın bilgisini verir. Saat: Sunucu saati Dil: Farklı diller arasında seçim yapabilirsiniz. Yardım: İntegral Menkul Değerler A.Ş.'nin yardım bölümüne yönlendirir Hakkında: Platform hakkında detaylı bilgiler. Bu bilgiler bağlandığınız platformun versiyonu ve Sunucu Linki ile ilgilidir. İşlem Dökümü gönder: İntegral Menkul Değerler A.Ş. tarafından talep edildiğinde, sistem kaydı gönder seçeneği, platform geliştiricilere bir sistem kaydı gönderecektir. Bu sistem kaydı belirli bir konunun tanımlanmasında ve bu sorunların tekrar etmemesi için geliştirme çabalarına destek olmak için kullanılabilir.

6 Geri Bildirim: Geri bildirimleriniz için mail adresini kullanabilir yada 'den bizlere ulaşabilirsiniz. Fonlama: İntegral Menkul sitesindeki müşteri paneli alanına yönlendirir Klasik/Basit: Klasik ve Basit görünümler arasında geçiş yapar. Klasik Görünüm, yatırımcının çoklu enstrüman tiplerine erişilebilirliğini destekler, basit görünüm trading işlemlerini basitleştirir ve sadece 2 enstrüman için piyasa bilgisini gösterir. Takvim*: Ekonomi Takvimini yükler. Hesap Bilgileri: i. Açık K/Z: Açık pozisyonlarda kar ve zarar ii. Bakiye: Para Yatırma-Çekme +/-Kapalı K/Z iii. Sermaye: Bakiye +/- Açık K/Z + Kredi iv. Marj: Kaldıraç/USD cinsinden açık alış/satış miktarı v. Serbest Marj: Sermaye Marj vi. Marj Seviyesi: (Sermaye/Marj)*100 = % olarak kalan alınır/satılır miktar vii. Kredi: Brokerdan alınan kredi veya bonus. Basit görünüm:

7 Emir işlemi: Alış/satış miktarı pip başına maliyetle ilgili bilginin sağlandığı alandır, açılır pencere okuna tıklanarak ayarlanabilir. İlgili fiyat ve miktarda belirli bir enstrüman için emir vermek için emir düğmelerine (Al veya Sat) tıklayın.

8 3. Piyasa fiyatları i. Sık kullanılanlar: Seçilen enstrümanları sık kullanılan enstrümanlar listesine eklemek için simgeyi işaretleyin. ii. Hareket okları: Yeni fiyat önceki fiyattan daha yüksek ise yeşil yukarı oku gösterir. Yeni fiyat önceki fiyattan daha düşük ise kırmızı aşağı oku gösterir. iii. Enstrüman: Sembol. Sembole tıklanması, emirler penceresi yanı sıra grafikleri seçilen enstrümana geçirir. i. Alış/Satış: Alış& Satış fiyatları. ii. Bilgi: İmlecin mavi sembolün üzerinde getirilmesi, ilgili enstrüman hakkında daha fazla bilgi gösterecektir. Arama penceresi: Enstrümanın adını otomatik tamamlayıcılı arama penceresine girerek enstrüman listesini daraltır. Filtre: Belirli bir enstrüman türü veya sık kullanılan enstrümanlar listesini görüntülemek için seçim yaparak enstrüman listesini daraltır. Ayarlar : Yüksek/düşük ve saat gibi ek bilgi sütunlarını ekle/kaldır.

9 4. Alış/Satış İşlem Küpleri: İşlemleri hızlandırmak için tasarlanan küpler enstrüman ve lot büyüklüğü kurulumu dahil olmak üzere önceden yapılandırılabilir. Alış veya satış fiyatı düğmesine tıklayarak ilgili enstrüman ve miktar için alış/satış işlemi talep edin. Küplerin eklenmesi/çıkarılması: Yeni alış/satış küpleri eklemek için Ekle düğmesine tıklayın. Varsayılan küp EURUSD olup 0.01 miktarına ayarlıdır. Aşağı okuna tıklayın ve enstrümanı istenen sembole çevirin. Küpün sağ üst köşesindeki X düğmesine tıklayarak istenmeyen küpleri kaldırın. Miktar: Yukarı/Aşağı oklara tıklayarak veya gerekli alış/satış miktarını doğrudan yazarak varsayılan miktarı değiştirir. Al/Sat: Bir küpün al veya sat bölümüne tıklayarak seçilen miktarla birlikte emri işleme konulması için gönderebilirsiniz. Tek Tık Al/Sat etkinleştir: Onay penceresini kaldırarak al/sat işlemlerini hızlandırır.

10 Küp Rengi Kırmızı/Yeşil: Yeni fiyat önceki fiyattan daha yüksek ise küp yeşil renk olur. Yeni fiyat önceki fiyattan daha düşük ise küp kırmızı renk olur. Zaman: Son fiyat artış/azalış zamanı. 5. Emir Sekmesi i. Enstrüman: Farklı enstrümanlar arasında geçiş yapar. ii. Miktar: Yukarı/Aşağı oklara tıklayarak veya gerekli alış/satış miktarını doğrudan yazarak varsayılan miktarı değiştirir. iii. Z/D & K/A: Sadece Anında Alış-Satış/Sadece Sabit Marjlar için geçerlidir. Bir işlem talep edildiğinde Zararı durdur ve Karı Al girme kabiliyeti. Piyasa Realize Etme Zararı Dur ve Karı Al Emirleri, halihazırda alış/satış işlemleri açıldıktan sonra verilmelidir. Emir gerçekleştirme türünüz hakkında detaylı bilgi için i arayarak lütfen bilgi alınız. Al ve Sat düğmeleri: Seçili miktar ve emir türleri ile yukarıda seçilen pozisyonu alır veya satar. Bekleyen Emir Aç. Belirli bir fiyatta gerçekleştirilecek bir giriş emri ayarlayın.

11 i. Enstrüman: Farklı enstrümanlar arasında geçiş yapar. ii. Miktar: Yukarı/Aşağı oklara tıklayarak veya gerekli alış/satış miktarını doğrudan yazarak varsayılan miktarı değiştirir. iii. Z/D & K/A: Sadece Anında Alış-Satış/Sadece Sabit Marjlar için geçerlidir. Bir işlem talep edildiğinde Zararı durdur ve Karı Al girme özelliğini içerir. Piyasa Realize Etme Zararı Dur ve Karı Al Emirleri, halihazırda alış/satış işlemleri açıldıktan sonra verilmelidir. Emir gerçekleştirme türünüz hakkında detaylı bilgi için bize danışın. Tür: Giriş emir türünüzü seçin: Alış limiti: Mevcut pazar fiyatından daha iyi bir fiyatta alış işlemi yapmak için bir işleme alınacak emir verin. Fiyat bu nedenle, bir alış limiti için mevcut piyasa teklif fiyatının altında olmalıdır. Satış Limiti: Mevcut pazar fiyatından daha iyi bir fiyatta satış işlemi yapmak için bir işleme alınacak emir verin. Fiyat bu nedenle bir satış limiti için mevcut piyasa teklif fiyatının üstünde olmalıdır. Alış Durdur: Mevcut pazar fiyatından daha kötü bir fiyatta alış işlemi açmak için bir işleme alınacak emir verin. Fiyat bu nedenle, bir alış durdur için mevcut piyasa teklif fiyatının üstünde olmalıdır. Satış Durdur: Mevcut pazar fiyatından daha kötü bir fiyatta satış işlemi açmak için bir işleme alınacak emir verin. Fiyat bu nedenle, bir satış durdur için mevcut piyasa teklif fiyatının altında olmalıdır.

12 iv. Emir Fiyatı: Emrin yerine getirileceği fiyatı seçin. v. Son Geçerlilik Tarihi: Opsiyoneldir İstenirse, bir emir sona erme tarihi ve saati eklenebilir (MT sunucu saati). Varsayılan olarak sona erme tarihi GTC İptal Edilinceye kadar iyi olarak ayarlıdır. 8. Tarihsel Grafik - İntegral Web Trader platformunda temel grafik hazırlama mevcuttur. i. Enstrüman: Enstrümanı seç ii. Zaman Aralığı: İstenen zaman aralığını seçin (1 saat, 4 saat, 1 gün, 1 hafta, 1 ay) iii. Grafik Türü: Mumlar: Mum grafik Çizgi: Çizgi grafiği Çubuk: Çubuk grafik iv. Tam boyutlu görünüm: Grafiği tam ekranda görmek için simgesine tıklayın v. 3D görünüm 3D mum grafiklerini görmek için kırmızı-mavi gözlüğe tıklayın Kalem Kalem simgesi ile çizgiler çizin vi. Silgi Silgi simgesine tıklayarak çizgileri kaldırın ve grafikleri sıfırlayın. Hacim her dönem için her fiyat hareketi için işlem hacmini gösterir hacim göstergesini kaldırmak için, göstergenin sağ üst tarafındaki X düğmesine tıklayın. vii. Eskiyi göster Tarihsel verileri grafiğe yükler daha fazla geçmiş bilgi görmek için sola ilerleyin veya gerekli tarihleri el ile giriniz. 9. Gerçek Zamanlı Grafik gerçek zamanlı bir grafik gösterir.

13 10. Açık Pozisyonlar portföyünüzdeki açık pozisyonlarız için detaylı gerçek zamanlı hesap bilgilerini gösterir. i. Kimlik: Emir numarası ii. Enstrüman: İşlem konusu enstrüman iii. Eylem: Alış veya Satış iv. Miktar: Lotlar halinde işlem miktarı v. Açılış Fiyatı: İşlemin açılış fiyatı vi. Açılış Zamanı: İşlemin açıldığı zaman (MT sunucu zamanı) vii. Z/D: Zararı durdur fiyatı viii. K/A: Karı al fiyatı ix. Kar: Açılış karı veya zararı. Kırmızı zarar, yeşil karı ifade eder. x. Yer Değişikliği/ Swap: Realize edilen swap fiyatı xi. Komisyon: Bir işlemin açılması üzerine açılış-kapanış komisyonu alınacaktır xii. İşlemler: hangi trading platformunun işlemi açmak için kullanıldığına dair bilgi xiii. Kapanış Fiyatı: Güncel piyasa fiyatı. xiv. Eylemler Trader ilgili işlemleri kullanarak açık bir pozisyonu hızlı bir şekilde düzeltebilir veya kapatabilir. ***Trading küpleri veya emirler sekmesini kullanarak açık bir işleme ters bir işlem girilmesi açık konumu kapatmaz, yeni bir pozisyon açacaktır. Belirli açık işlemle ilgili kapat düğmesine tıklanması halinde ancak bu işlemi gerçekten kapatacaktır. Düzenle : Açık bir konuma Zararı Durdur ve Karı Al ekleme veya düzenleme Kabiliyeti

14 1) Zararı Durdur (Z/D) veya Karı Al (K/A) eklemek veya düzenlemek için, fiyatın solundaki kutuyu işaretleyin. 2) Zararı durdur ve/veya karı al için değerleri düzenle. Açık bir alış işlemi için: Z/D cari piyasa fiyatının altında olmalıdır K/A cari piyasa fiyatının üstünde olmalıdır Açık bir satış işlemi için: Z/D cari piyasa fiyatının üstünde olmalıdır K/A cari piyasa fiyatının altında olmalıdır 3) Güncelleye tıkla Kapat : Açık pozisyonu kapatmak için bir pencere açılacaktır. Tam miktarın kapatılması (varsayılan olarak) veya Kısmi pozisyon kapanışını sağlamak için miktar alanının değiştirilmesi mümkündür. Kısmi kapanışlar için miktarı düzenle & kapata tıkla.

15 Tek Tık Al/Sat etkinleştir: Onay penceresini kaldırarak al/sat işlemlerini hızlandırır. Kısmi işlem kapatma, sadece Tek Tık Trading Etkinleştir işaretli olduğunda yapılabilecektir. 11. Kapalı Pozisyonlar kapalı pozisyonlar hakkında detaylı bilgi sağlar. i. Kimlik : MT emir numarası ii. Enstrüman: İşlem konusu enstrüman iii. İşlem: Alış veya Satış iv. Miktar: Lotlar halinde işlem miktarı v. Açılış Fiyatı: İşlemin açılış fiyatı vi. Açılış Zamanı: İşlemin açıldığı zaman (MT sunucu zamanı) vii. Kapanış Fiyatı: İşlemin kapanış fiyatı viii. Kapanış Zamanı: İşlemin kapandığı zaman (MT sunucu zamanı) ix. S/L: Zararı durdur fiyatı x. T/L: Karı al fiyatı xi. Kar: Kapanış karı veya zararı. Kırmızı zarar, yeşil karı ifade eder. xii. Swap: Realize edilen swap fiyatı. xiii. Komisyon: Kapanış işlemi için alınan komisyon (işlem açılışı üzerine yansıtılır) xiv. İşlemler - hangi trading platformunun işlemi açmak için kullanıldığına dair bilgi xv. Tarih Aralığı Seç: Platformda görünecek kapanış işlemlerinin aralığını seçin (7/14/30 gün veya TÜMÜ) xvi. Kar: Kapalı pozisyonlarda toplam kar veya zarar İşlemdeki Emirler İşlemdeki emirleri görüntüle/düzenle i. ID: MT emir numarası ii. Enstrüman: İşlem konusu enstrüman iii. Tür: Alış Limiti, Satış Limit, Alışı Durdur, Satışı Durdur. Detaylar için bakınız sayfa 8. iv. Miktar: Lotlar halinde işlem miktarı v. Sona Erme Tarihi Bir emrin sona erme tarihi var ise, burada gösterilecektir (MT sunucu zamanı)

16 vi. Fiyat: istenen giriş fiyatı vii. Z/D: Zararı durdur fiyatı viii. K/A: Karı al fiyatı ix. Cari fiyat: Güncel piyasa fiyatı x. İşlemler: İşlemi düzenle veya sil. 13. Haberler* i. Tarih: Yeni duyurunun tam zamanı (MT sunucu zamanı) ii. Başlık: Haber duyurusunun konusu iii. İçerik: Haber duyurusunun gövde metni Tür: Haber türü: Forex Merkez Bankaları Faiz Oranları Finansal Emtia Borsası Genel Sektör Dedikoduları Hisse Senedi Piyasası Ekonomik Göstergeler iv. Filtre: Farklı haber türlerini filtrele. v. Haber Okuyucu: Tam makalenin yeni bir pencerede gösterilmesi

Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü. Kullanıcı Kılavuzu. TradeMaster FX - BlackBerry. Sinem Yiğit

Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü. Kullanıcı Kılavuzu. TradeMaster FX - BlackBerry. Sinem Yiğit Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü Kullanıcı Kılavuzu TradeMaster FX - BlackBerry Ürün : TradeMaster FX - BlackBerry Hazırlayan: Sinem Yiğit Değişiklik tarihi: 07.02.2012 Versiyon:

Detaylı

Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü. Kullanıcı Kılavuzu. TradeMaster FX - iphone. Sinem Yiğit

Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü. Kullanıcı Kılavuzu. TradeMaster FX - iphone. Sinem Yiğit Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü Kullanıcı Kılavuzu TradeMaster FX - iphone Ürün : TradeMaster FX - iphone Hazırlayan: Sinem Yiğit Değişiklik tarihi: 07.02.2012 Versiyon: 1,0

Detaylı

BorsaOnline. ebroker Kullanım Kılavuzu

BorsaOnline. ebroker Kullanım Kılavuzu BorsaOnline ebroker Kullanım Kılavuzu 1 BorsaOnline 1. BorsaOnline 2. Portföy 3. Hisse Senedi Emir Girişi 4. VİOP Emir Girişi 5. Bekleyen İşlemler 6. Gerçekleşen İşlemler 7. İptal Edilen İşlemler 8. Emir

Detaylı

Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü. Kullanıcı Kılavuzu. TradeMaster FX - WebTrader. Sinem Yiğit

Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü. Kullanıcı Kılavuzu. TradeMaster FX - WebTrader. Sinem Yiğit Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü Kullanıcı Kılavuzu TradeMaster FX - WebTrader Ürün : TradeMaster FX - WebTrader Hazırlayan: Sinem Yiğit Değişiklik tarihi: 07.02.2012 Versiyon:

Detaylı

Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü. Kullanıcı Kılavuzu. TradeMaster FX - Ipad. Sinem Yiğit

Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü. Kullanıcı Kılavuzu. TradeMaster FX - Ipad. Sinem Yiğit Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü Kullanıcı Kılavuzu TradeMaster FX - Ipad Ürün : TradeMaster FX - Ipad Hazırlayan: Sinem Yiğit Değişiklik tarihi: 07.02.2012 Versiyon: 1,0 Özet:

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu. Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. TradeMasterFX Meta. Ürün : Değişiklik tarihi: 20.12.2011 Versiyon: 1,0 Özet: TradeMasterFX Meta

Kullanıcı Kılavuzu. Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. TradeMasterFX Meta. Ürün : Değişiklik tarihi: 20.12.2011 Versiyon: 1,0 Özet: TradeMasterFX Meta Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Kullanıcı Kılavuzu TradeMasterFX Meta Ürün : TradeMasterFX Meta Değişiklik tarihi: 20.12.2011 Versiyon: 1,0 Özet: TradeMasterFX Meta Kullanıcı Kılavuzu Gizlilik, Uyarı ve

Detaylı

MT4 Platformu Kullanıcı Kılavuzu

MT4 Platformu Kullanıcı Kılavuzu MT4 Platformu Kullanıcı Kılavuzu OCAK 2012 PLATFORMUN BAŞLATILMASI Program indirme linki: http://www.gedik.com/liveupdate/gedikforex4setup.zip Program çift tıklayarak başlatılır. Açılan pencere İleri butonu

Detaylı

META TRADER 4 MOBİL İŞLEM PLATFORMLARI. Kullanım Kılavuzu

META TRADER 4 MOBİL İŞLEM PLATFORMLARI. Kullanım Kılavuzu META TRADER 4 MOBİL İŞLEM PLATFORMLARI META TRADER 4 MOBİL İŞLEM PLATFORMLARI KULLANMA KILAVUZU 1 Kurulum Meta Trader 4 mobil işlem platformunu cihazınıza kurmak için öncelikle uygulama marketine giriş

Detaylı

Açılan pencerede tarafınıza iletilen kullanıcı adı ve şifre ile oturum açabilirsiniz.

Açılan pencerede tarafınıza iletilen kullanıcı adı ve şifre ile oturum açabilirsiniz. Masa üstündeki ikon üzerine tıklayarak Tradexpress`i çalıştırabilirsiniz. Açılan pencerede tarafınıza iletilen kullanıcı adı ve şifre ile oturum açabilirsiniz. Oturum açmadan önce şifre değiştir kutucuğuna

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu. Ürün : Değişiklik tarihi: 26.07.2012 Versiyon: 1,0 Özet: TradeMasterFX Platformları. TradeMasterFX Platformları Kullanıcı Kılavuzu

Kullanıcı Kılavuzu. Ürün : Değişiklik tarihi: 26.07.2012 Versiyon: 1,0 Özet: TradeMasterFX Platformları. TradeMasterFX Platformları Kullanıcı Kılavuzu İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Kullanıcı Kılavuzu TradeMasterFX Platformları Ürün : TradeMasterFX Platformları Değişiklik tarihi: 26.07.2012 Versiyon: 1,0 Özet: TradeMasterFX Platformları Kullanıcı Kılavuzu

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu. Ürün : Değişiklik tarihi: 25.07.2012 Versiyon: 1,0 Özet: TradeMasterFX Android. TradeMasterFX Android Kullanıcı Kılavuzu

Kullanıcı Kılavuzu. Ürün : Değişiklik tarihi: 25.07.2012 Versiyon: 1,0 Özet: TradeMasterFX Android. TradeMasterFX Android Kullanıcı Kılavuzu İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Kullanıcı Kılavuzu TradeMasterFX Android Ürün : TradeMasterFX Android Değişiklik tarihi: 25.07.2012 Versiyon: 1,0 Özet: TradeMasterFX Android Kullanıcı Kılavuzu Gizlilik,

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu. Ürün : Değişiklik tarihi: 25.07.2012 Versiyon: 1,0 Özet: TradeMasterFX iphone. TradeMasterFX iphone Kullanıcı Kılavuzu

Kullanıcı Kılavuzu. Ürün : Değişiklik tarihi: 25.07.2012 Versiyon: 1,0 Özet: TradeMasterFX iphone. TradeMasterFX iphone Kullanıcı Kılavuzu İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Kullanıcı Kılavuzu TradeMasterFX iphone Ürün : TradeMasterFX iphone Değişiklik tarihi: 25.07.2012 Versiyon: 1,0 Özet: TradeMasterFX iphone Kullanıcı Kılavuzu Gizlilik, Uyarı

Detaylı

MetaTrader 4 ios. Kullanım Kılavuzu

MetaTrader 4 ios. Kullanım Kılavuzu İçerik İçerik 01 Kurulumu 02 Mevcut Hesaba Giriş (Demo / Real) 03 Çalışma Alanı Fiyatlar Grafik İşlem Tarihçe Ayarlar 04 Emir Girişi Pozisyon Açma Pozisyon Kapama 01 Kurulumu Kurulumu B urganfx setup dosyasını

Detaylı

Android İşletim Sistemlerinde Meta Trader 4 İşlem Platformunun Kullanılması

Android İşletim Sistemlerinde Meta Trader 4 İşlem Platformunun Kullanılması Android İşletim Sistemlerinde Meta Trader 4 İşlem Platformunun Kullanılması İçindekiler 1 - Kurulum 2. Sayfa 2 Hesaba Giriş 3. Sayfa 3 İşlem Açma 4. Sayfa 4 İşlem Kapatma 5. Sayfa 5 Genel Özellikler 6.

Detaylı

YFTRADEFX iphone KULLANIM KILAVUZU

YFTRADEFX iphone KULLANIM KILAVUZU YFTRADEFX iphone KULLANIM KILAVUZU PLATFORMA GĐRĐŞ App Store aracılığı ile iphone üzerine MetaTrader 4 uygulaması indirilir. Đndirildikten sonra ekrana gelen MetaTrader 4 kısayolu tıklanır. MetaTrader

Detaylı

FXBOX METATRADER4 KULLANIM KILAVUZU. Mart 2012

FXBOX METATRADER4 KULLANIM KILAVUZU. Mart 2012 FXBOX METATRADER4 KULLANIM KILAVUZU Mart 2012 İçerik Tablosu 1. Oturum Açma, Kapatma ve Şifre Değiştirme 2. Çalışma Alanı 3. İşlem Yapma 4. Emir Türleri 5. Hesap Bilgileri 6. Grafik 1. Oturum Açma, Kapatma

Detaylı

WEBFXPLUS. 1. Webfxplus, IMKB, VOB, Serbest Piyasa ve Yurtdışı Piyasaları olmak üzere çok geniş kapsamda piyasa verileri görüntülemenize imkân sunar.

WEBFXPLUS. 1. Webfxplus, IMKB, VOB, Serbest Piyasa ve Yurtdışı Piyasaları olmak üzere çok geniş kapsamda piyasa verileri görüntülemenize imkân sunar. WEBFXPLUS GENEL ÖZELLİKLER 1. Webfxplus, IMKB, VOB, Serbest Piyasa ve Yurtdışı Piyasaları olmak üzere çok geniş kapsamda piyasa verileri görüntülemenize imkân sunar. 2. Webfxplus sınırlandırılmamış, kişiselleştirilebilen

Detaylı

SAXOTRADER PLATFORMUNDA CFD İŞLEMLERİ

SAXOTRADER PLATFORMUNDA CFD İŞLEMLERİ SAXOTRADER PLATFORMUNDA CFD İŞLEMLERİ Saxo Capital Markets Menkul Değerler A.Ş. Dereboyu Caddesi Meydan Sokak Beybi Giz Plaza K:30 Maslak-İstanbul Tel: 0 212 705 58 00 / 705 58 50 Fax: 0 212 290 21 70

Detaylı

MT4 Platformu u Kullanıcı Kılavuzu ARALIK 2011

MT4 Platformu u Kullanıcı Kılavuzu ARALIK 2011 MT4 Platformu u Kullanıcı Kılavuzu ARALIK 2011 Platformun Başlat latılması Program indirme linki: http://www.gedik.com/liveupdate liveupdate/gedikforex4setup. /gedikforex4setup.zip Program çift tıklayarak

Detaylı

I PHONE İÇİN META TRADER 4 KULLANIM KILAVUZU

I PHONE İÇİN META TRADER 4 KULLANIM KILAVUZU I PHONE İÇİN META TRADER 4 KULLANIM KILAVUZU Öncelikle itunes ya da Apple Store da arama kısmına Meta Trader 4 yazılır. Arama sonuçlarında aşağıdaki gibi programın logosu ve adı görünecektir. İlgili sayfaya

Detaylı

KALDIRAÇLI ALIM SATIM İŞLEMLERİ HALKFX META TRADER 4 MOBİL UYGULAMALAR KULLANIM KILAVUZU

KALDIRAÇLI ALIM SATIM İŞLEMLERİ HALKFX META TRADER 4 MOBİL UYGULAMALAR KULLANIM KILAVUZU KALDIRAÇLI ALIM SATIM İŞLEMLERİ HALKFX META TRADER 4 MOBİL UYGULAMALAR KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER A- META TRADER 4 HALKFX Iphone Uygulaması 1. HalkFX Iphone Uygulaması Kurulum ve Hesap İşlemleri 2.

Detaylı

A1FX MT4 İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu

A1FX MT4 İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu A1FX MT4 İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu İçindekiler: 1- Demo Hesap Açılışı (Gerçek Hesap Girişi) 2- Genel Görünüm 3- Alım-Satım İşlemleri 4- Stop-Limit İşlemleri 5- Pozisyon Kapatma 6- Grafiklerin Kullanımı

Detaylı

Ata Foreks Trader Kullanım Kılavuzu

Ata Foreks Trader Kullanım Kılavuzu Ata Foreks Trader Kullanım Kılavuzu Page 1 of 13 İçindekiler 1.) Ata Foreks Trader Programının Kurulumu ve Platforma Giriş... 3 1.1.) Ata Foreks Trader Programının Kurulması...3 1.2.) Ata Foreks Trader

Detaylı

SAXOTRADER PLATFORMU İLE DÜNYA BORSALARINDA HİSSE SENEDİ İŞLEMİ

SAXOTRADER PLATFORMU İLE DÜNYA BORSALARINDA HİSSE SENEDİ İŞLEMİ SAXOTRADER PLATFORMU İLE DÜNYA BORSALARINDA HİSSE SENEDİ İŞLEMİ Saxo Capital Markets Menkul Değerler A.Ş. Dereboyu Caddesi Meydan Sokak Beybi Giz Plaza K:30 Maslak-İstanbul Tel: 0 212 705 58 00 / 705 58

Detaylı

BenchMark Social ve MetaTrader 4 platformları tamamen senkronize edilmiştir. MetaTrader 4 kullanıcı adı ve şifresi ile aynı anda her iki platformada

BenchMark Social ve MetaTrader 4 platformları tamamen senkronize edilmiştir. MetaTrader 4 kullanıcı adı ve şifresi ile aynı anda her iki platformada BenchMark Social ve MetaTrader 4 platformları tamamen senkronize edilmiştir. MetaTrader 4 kullanıcı adı ve şifresi ile aynı anda her iki platformada giriş yapabilirsiniz. BenchMark Social 7/24 Windows

Detaylı

Meta Trader 4 Android Sistem Kurulum Detayları

Meta Trader 4 Android Sistem Kurulum Detayları Meta Trader 4 Android Sistem Kurulum Detayları İnternet Explorer dan https://play.google.com/store/apps/details?id=net.metaquotes.metatraer4 sayfasına girilir. Sol köşedeki yükle butonuna basılır. Çıkan

Detaylı

HESABINIZA GİRİŞ YAPMAK İÇİN:

HESABINIZA GİRİŞ YAPMAK İÇİN: 1. SÜRÜM KONTROLÜ: Matriks Trader'ı kullanabilmeniz için, Matriks programınızın sürümünün 2.7.6 ve üzeri olması gerekmektedir. Sürüm kontrolünü, Matriks menüsünün üzerinde fare imlecini bekleterek yapabilirsiniz.

Detaylı

FOREX PİYASASI PLATFORM KULLANIMI

FOREX PİYASASI PLATFORM KULLANIMI FOREX PİYASASI PLATFORM KULLANIMI PLATFORMUN GÖRÜNÜMÜ FOREX PİYASASININ AVANTAJLARI Yukarıdaki grafiktede görüldüğü gibi kar al(tp) zarar durdur(sl) emirleri yeni emir penceresi ve terminal bölümündeki

Detaylı

Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü. Kullanıcı Kılavuzu. TradeMaster FX - Android. Sinem Yiğit

Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü. Kullanıcı Kılavuzu. TradeMaster FX - Android. Sinem Yiğit Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü Kullanıcı Kılavuzu TradeMaster FX - Android Ürün : TradeMaster FX - Android Hazırlayan: Sinem Yiğit Değişiklik tarihi: 07.02.2012 Versiyon:

Detaylı

ANDROID CİHAZLAR İÇİN META TRADER 4 KULLANIM KILAVUZU

ANDROID CİHAZLAR İÇİN META TRADER 4 KULLANIM KILAVUZU ANDROID CİHAZLAR İÇİN META TRADER 4 KULLANIM KILAVUZU Öncelikle android markete (https://play.google.com) gidilerek arama kısmına Meta Trader 4 yazılır. Arama sonuçlarında aşağıdaki gibi programın logosu

Detaylı

OYAK YATIRIM FX Meta İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu

OYAK YATIRIM FX Meta İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu İçindekiler: FX Meta İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu 1- Demo Hesap Açılışı 2- Genel Görünüm 3- Alım-Satım İşlemleri 4- Stop-Limit İşlemleri 5- Pozisyon Kapatma 6- Grafiklerin Kullanımı 7- Göstergeler

Detaylı

FXnet Kullanıcı Kılavuzu Mobil Platform

FXnet Kullanıcı Kılavuzu Mobil Platform FXnet Kullanıcı Kılavuzu Mobil Platform 1-Hızlı Başlangıç PrimeTrade in kullanıcı dostu FXNet platformuna gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Mobil İşlem Platformumuzu tanımak için, lütfen biraz vakit

Detaylı

FX Matriks İşlem Platformu

FX Matriks İşlem Platformu FX Matriks İşlem Platformu 25/8/2014 Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş. İçerik Matriks FX İşlemleri... 2 1 FX Ana Menü... 2 2 FX Fiyat izleme ve emir ekranları:... 2 3 FX Teminat İzleme Alanı:... 3

Detaylı

MATRİKS TRADER FX İŞLEMLERİ (Mayıs 2012)

MATRİKS TRADER FX İŞLEMLERİ (Mayıs 2012) MATRİKS TRADER FX İŞLEMLERİ (Mayıs 2012) MATRİKS DENEME ORTAMI Matriks Trader Deneme Ortamı, Matriks Trader programının, sanal bir hesap yaratılarak gerçek hesaba giriş yapmadan kullanılmasına olanak sağlar.

Detaylı

İntegral Pro. Yarı-Kopyalamaya Hızlı Başlangıç Kılavuzu GİRİŞ

İntegral Pro. Yarı-Kopyalamaya Hızlı Başlangıç Kılavuzu GİRİŞ İntegral Pro Yarı-Kopyalamaya Hızlı Başlangıç Kılavuzu GİRİŞ Yarı-kopyalama, traderlerin gerçek zamanlı olarak deneyimli forex traderlerin al ve sat işaretlerini görüntülemesini sağlayan yenilikçi bir

Detaylı

Garanti Yatırım FX Trader Java İşlem Platformu

Garanti Yatırım FX Trader Java İşlem Platformu Garanti Yatırım FX Trader Java İşlem Platformu Döküman İçeriği 2.13 Garanti FX Trader Java... 3 2.13.1 FX Ana Menü... 3 2.13.2 FX Fiyat İzleme ve Emir Ekranları:... 3 2.13.3 FX Teminat İzleme Alanı:...

Detaylı

TradeAll TR Tablet&Web Uygulaması Kullanım Kılavuzu

TradeAll TR Tablet&Web Uygulaması Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1- Uygulamaya Giriş 2- Açılış Ekranı 3- Menü Adımları 4- Portföy Ekranı 5- Zincir Emir 6- Teknik Analiz 7- Ayarlar 1. Uygulamaya Giriş TradeAll TR Tablet Uygulamasına Giriş TradeAll TR tablet

Detaylı

iphone ve ipad İşletim Sistemlerinde MetaTrader 4 İşlem Platformu KURULUM VE KULLANIM KILAVUZU

iphone ve ipad İşletim Sistemlerinde MetaTrader 4 İşlem Platformu KURULUM VE KULLANIM KILAVUZU iphone ve ipad İşletim Sistemlerinde MetaTrader 4 İşlem Platformu KURULUM VE KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1- KURULUM 2- HESABA GİRİŞ 3- KULLANIM DETAYLARI 4- İŞLEM AÇMA 5- İŞLEM KAPATMA 1.KURULUM itunes

Detaylı

TradeAll TR Mobil Uygulaması Kullanım Kılavuzu

TradeAll TR Mobil Uygulaması Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1- na Giriş 2- Açılış Ekranı 3- Menü Adımları 4-Portföy Ekranı 5-Zincir Emir 6-Alarm Hazırlama 7-Ayarlar 1- TradeAll TR Mobil Uygulamasına Giriş TradeAll TR mobil uygulamasına giriş yapmak

Detaylı

GDMFX MT4 İKİLİ OPSİYON YATIRIM KILAVUZU

GDMFX MT4 İKİLİ OPSİYON YATIRIM KILAVUZU GDMFX MT4 İKİLİ OPSİYON YATIRIM KILAVUZU İKİLİ OPSİYON HESABI AÇMAK 1. MetaTrader 4 platformu üzerinde tek bir hesapla hem İkili Opsiyon, hem de Forex ticareti yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken web

Detaylı

İntegral Pro Sık Sorulan Sorular

İntegral Pro Sık Sorulan Sorular İntegral Pro Sık Sorulan Sorular 1 YARI-KOPYALAMA HAKKINDA SORULAR 1. Canlı İşaretler bölümünde sunulan işaretleri kim sağlıyor? İşaretler, İntegral Pro kullanan tüm strateji sağlayıcıları tarafından sağlanmaktadır.

Detaylı

TRADEBOX EĞİTİMİ 2012

TRADEBOX EĞİTİMİ 2012 TRADEBOX EĞİTİMİ 2012 İçerik Tablosu 1. Oturum Açma ve Kapatma 2. Çalışma Alanı Yaratma ve Ayarlar 3. İşlem Yapma a. Hisse İşlemleri b. Vadeli Kontrat İşlemler 4. Emir Türleri 5. Hesap Bilgileri 6. Haberler

Detaylı

Ata Foreks Trader. Kullanım Kılavuzu

Ata Foreks Trader. Kullanım Kılavuzu Ata Foreks Trader Kullanım Kılavuzu 1 İçindekiler 1. Program Kurulumu 2. Hesabınızın Tanımlanması 3. Meta Trader 4 Ekran Kullanım Özellikleri 4. Emir Gönderilmesi 2 1. Programın Bilgisayarımıza Kurulumu

Detaylı

META TRADER 4 MOBİL İŞLEM PLATFORMLARI KULLANMA KILAVUZU 1. KURULUM

META TRADER 4 MOBİL İŞLEM PLATFORMLARI KULLANMA KILAVUZU 1. KURULUM META TRADER 4 MOBİL İŞLEM PLATFORMLARI KULLANMA KILAVUZU 1. KURULUM Meta Trader 4 mobil işlem platformunu cihazınıza kurmak için öncelikle uygulama marketine giriş yapmanız gerekmektedir. Girişin ardından

Detaylı

FX Matriks İşlem Platformu

FX Matriks İşlem Platformu FX Matriks İşlem Platformu 09/01/2017 Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş. İçerik Matriks FX İşlemleri... 2 1 FX Ana Menü... 2 2 Ayarlar... 2 3 FX Teminat İzleme Alanı:... 5 4 FX Açık Pozisyonlar:...

Detaylı

Mobil KULLANIM KILAVUZU

Mobil KULLANIM KILAVUZU Mobil KULLANIM KILAVUZU App Store / Google Play Store App Store veya Google Play Store dan Paritem uygulamasını cep telefonunuza indirmeniz yeterlidir. Ana Sayfa Uygulamayı indirdikten sonra Ana sayfa

Detaylı

Tera Menkul FX Platformu Kullanıcı Kılavuzu

Tera Menkul FX Platformu Kullanıcı Kılavuzu Tera Menkul FX Platformu Kullanıcı Kılavuzu MetaTrader4 Kullanım Rehberi GENEL GÖRÜNÜM Metatrader temel olarak 3 bölümden oluşur. Bunlar sırasıyla Piyasa Gözlem Ekranı, Grafik Ekranı ve Terminal Ekranıdır.

Detaylı

Copyright 2017 HP Development Company, L.P.

Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden bildirilmeden değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin garantiler, bu ürünler ve hizmetlerle

Detaylı

İÇİNDEKİLER A- META TRADER 4 HALKFX. 1.HalkFX MetaTrader Programı Kurulumu. 2.HalkFX MetaTrader Programı Oturumu Açma ve Kapatma

İÇİNDEKİLER A- META TRADER 4 HALKFX. 1.HalkFX MetaTrader Programı Kurulumu. 2.HalkFX MetaTrader Programı Oturumu Açma ve Kapatma 1 Aralık 2012 İÇİNDEKİLER A- META TRADER 4 HALKFX 1.HalkFX MetaTrader Programı Kurulumu 2.HalkFX MetaTrader Programı Oturumu Açma ve Kapatma 3.Piyasa İzleme ve İşlem Alanı 4.Emir İletimi 5.Pozisyon-Emir

Detaylı

OSMANLI MOBİL FX Trader

OSMANLI MOBİL FX Trader OSMANLI MOBİL FX Trader Döküman İçeriği 2.15 Osmanlı Mobil FX Trader Ekranları... 3 2.15.1 FX Ana Menü... 3 2.15.2 Fiyat İzleme Ekranı:... 4 2.15.3 Hesap Bilgisi Ekranı:... 5 2.15.4 Açık Pozisyonlar:...

Detaylı

METATRADER 4 ANDROİD SİSTEMİ KURULUM VE KULLANIM KILAVUZU

METATRADER 4 ANDROİD SİSTEMİ KURULUM VE KULLANIM KILAVUZU METATRADER 4 ANDROİD SİSTEMİ KURULUM VE KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1- KURULUM 2- HESABA GİRİŞ 3- KULLANIM DETAYLARI 4- İŞLEM AÇMA 5- İŞLEM KAPATMA 1.KURULUM Google Play aracılığı ile MetaTrader 4 aratılır

Detaylı

VOB E-ŞUBE GİRİŞ İŞLEMLERİ İNTEGRAL MENKUL DEĞERLER

VOB E-ŞUBE GİRİŞ İŞLEMLERİ İNTEGRAL MENKUL DEĞERLER VOB E-ŞUBE GİRİŞ İŞLEMLERİ 1 İnternet Explorer web tarayıcısı kullanılarak www.integralmenkul.com.tr adresinden GİRİŞ sekmesinden giriş yapılır 2 Açılan pencerelerden, VOB seçilir. 3 E- Şube kullanımı

Detaylı

FXNET İŞLEM PLATFORMU KULLANIM KILAVUZU

FXNET İŞLEM PLATFORMU KULLANIM KILAVUZU FXNET İŞLEM PLATFORMU KULLANIM KILAVUZU İçerik 1. Hızlı Başlangıç a. Sistem Gereksinimleri b. Sisteme Giriş 2. Genel a. Yeni Pozisyon Açılışı b. Aktif Ve Pasif Emir Girişi c. Zarar Durdur Ve Kar Al Emirleri

Detaylı

MATRİKS TRADER DERİNLİKLİ EMİR EKRANI

MATRİKS TRADER DERİNLİKLİ EMİR EKRANI MATRİKS TRADER DERİNLİKLİ EMİR EKRANI Versiyon 7.1.1 10.8.2014 Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş. DERİNLİKLİ EMİR EKRANI İÇİNDEKİLER : 1. GÖRÜNÜM-KISIMLAR 1.1. Hesap Bilgi Paneli 1.2. Emir Giriş Paneli

Detaylı

OSMANLI MENKUL FX Trader IPhone

OSMANLI MENKUL FX Trader IPhone OSMANLI MENKUL FX Trader IPhone Döküman İçeriği 2.15 Osmanlı Menkul FX Trader IPhone Ekranları... 3 2.15.1 FX Ana Menü... 3 2.15.2 Fiyat İzleme Ekranı:... 4 2.15.3 Hesap Bilgisi Ekranı:... 5 2.15.4 Açık

Detaylı

ideal Portföy Modülü Kullanımı

ideal Portföy Modülü Kullanımı ideal Portföy Modülü Kullanımı v2.80 1- ideal Araç Çubuğundaki sepet şeklindeki ikona ( ) basılarak veya ana menüden tıklanarak Portföy Penceresi açılır. Ekrana aşağıdaki pencere açılır 2- Hesap eklemek

Detaylı

BİST E-ŞUBE GİRİŞ İŞLEMLERİ İNTEGRAL MENKUL

BİST E-ŞUBE GİRİŞ İŞLEMLERİ İNTEGRAL MENKUL BİST E-ŞUBE GİRİŞ İŞLEMLERİ 1 İnternet Explorer web tarayıcısı kullanılarak www.integralmenkul.com.tr adresinden GİRİŞ sekmesinden giriş yapılır 2 Açılan Pencerelerden, BİST Seçilir. 3 E- Şube kullanımı

Detaylı

Hisse Planı Hesabınızda Hisse Senedi İşlemleri

Hisse Planı Hesabınızda Hisse Senedi İşlemleri Hisse Planı Hesabınızda Hisse Senedi İşlemleri Şirket hisselerinizi satmak amacıyla teklif vermeden önce aşağıdaki adımları uygulayın.* Alım satım emrini vermeden önce Gelecekteki kazançlarınızı nasıl

Detaylı

1.Adım: TradeAll masaüstü uygulamasını indirmek için, TradeAll web sitesine girip TradeAll Platformları butonuna tıklayın.

1.Adım: TradeAll masaüstü uygulamasını indirmek için, TradeAll web sitesine girip TradeAll Platformları butonuna tıklayın. KURULUM YÜKLEME VE SİSTEM GİRİŞ TradeAll ile Forex, Futures, CFD, Hisse Senedi ve EFT gibi tüm yatırım işlemlerinizi tek bir platform üzerinden hızlı, güvenli ve kesintisiz olarak gerçekleştirmek mümkün!

Detaylı

İntegral Analiz Mobil Uygulama Kullanım Kılavuzu V1.0.1

İntegral Analiz Mobil Uygulama Kullanım Kılavuzu V1.0.1 İntegral Analiz Mobil Uygulama Kullanım Kılavuzu V1.0.1 İçindekiler 1.Uygulama Hakkında 3 2.Uygulamaya Giriş 3 2.1. Analiz Üye Girişi 3 2.2. Misafir Girişi 4 2.3. Şifre Değişikliği 4 3.Menü Panelleri 3.1.

Detaylı

İNTEGRAL MENKUL DEĞERLER HİSSE/VİOP E-ŞUBE İŞLEMLERİ

İNTEGRAL MENKUL DEĞERLER HİSSE/VİOP E-ŞUBE İŞLEMLERİ İNTEGRAL MENKUL DEĞERLER HİSSE/VİOP E-ŞUBE İŞLEMLERİ www.integralmenkul.com.tr adresinden GiRiŞ sekmesinden e-şubeye giriş yapılır Açılan pencereden BİST ya da VİOP seçilir E-şube giriş ekranı: Uzaktan

Detaylı

Demo Talebi...3. Demo Kullanıcı Girişi...4. Şifre Değiştirme...5. Order Ticket DOMTrader Değişikliği...7. Kotasyon Ekleme- 2. Alternatif...

Demo Talebi...3. Demo Kullanıcı Girişi...4. Şifre Değiştirme...5. Order Ticket DOMTrader Değişikliği...7. Kotasyon Ekleme- 2. Alternatif... KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER Demo Talebi...3 Demo Kullanıcı Girişi...4 Şifre Değiştirme...5 Gerçek Hesap Girişi...6 Order Ticket DOMTrader Değişikliği...7 Kotasyon Ekleme- 1. Alternatif...9 Kotasyon Ekleme-

Detaylı

SERVISCELL AKILLI MOBİL TELEFON UYGULAMASI KULLANIM KILAVUZU 2013

SERVISCELL AKILLI MOBİL TELEFON UYGULAMASI KULLANIM KILAVUZU 2013 SERVISCELL AKILLI MOBİL TELEFON UYGULAMASI KULLANIM KILAVUZU 2013 Sayın Velimiz, Öncelikle Serviscell sistemini kullanmayı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Serviscell, okul servisinin, öğrencinin

Detaylı

PARİTEM KULLANICI KILAVUZU

PARİTEM KULLANICI KILAVUZU PARİTEM KULLANICI KILAVUZU 1 İÇİNDEKİLER 1.PARİTEM METATRADER PROGRAMI KURULUMU... 3 2.PARİTEM METATRADER PROGRAMI OTURUMU AÇMA VE KAPATMA... 5 3.PARİTEM MT5 İŞLEM PLATFORMU BÖLÜMLERİ... 8 4.EMİR İLETİMİ...

Detaylı

ÖĞRENME FAALİYETİ 1 ÖĞRENME FAALİYETİ 1

ÖĞRENME FAALİYETİ 1 ÖĞRENME FAALİYETİ 1 ÖĞRENME FAALİYETİ 1 ÖĞRENME FAALİYETİ 1 AMAÇ Bilgisayar ve elektronik tablolama yazılımı sağlandığında elektronik tablolama yazılımı çalışma alanı düzenlemelerini yapabileceksiniz. ARAŞTIRMA Güncel olarak

Detaylı

Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Kullanıcı Kılavuzu. TradeMasterFX Platformları. TradeMasterFX Platformları

Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Kullanıcı Kılavuzu. TradeMasterFX Platformları. TradeMasterFX Platformları Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Kullanıcı Kılavuzu TradeMasterFX Platformları Ürün : TradeMasterFX Platformları Değişiklik tarihi: 23.02.2012 Versiyon: 1,0 Özet: TradeMasterFX Platformları Kullanıcı Kılavuzu

Detaylı

CFH NetStation. 1 P a g e

CFH NetStation. 1 P a g e CFH NetStation 1 P a g e Özellikle r Veri İçeriği CFH ClearVision'dan işlem yapılabilir oranlar Müşteri tarafından seçilen kurum içi ve kurum dışı web sayfaları Küresel kur bilgileri (opsiyonel) Para Piyasası

Detaylı

AKBANK VOBFX-FOREKS KULLANIMI Ana Menülerin Ayarlanması Emir İletimi Portföy Takibi Ana Menülerin Ayarlanması Foreks programı default olarak bazı penceler ile beraber gelir, ancak bu klavuzda boş geldiği

Detaylı

OSMANLI AKTİF TRADER İNDEKS

OSMANLI AKTİF TRADER İNDEKS OSMANLI AKTİF TRADER İNDEKS 1. Başlangıç 2. Emir Oluşturma 2.1 Koşullu Emirler Sekmesi 2.1.1 Koşul Seçenekleri 2.1.2 Emir Tanımlama Bölmesi 2.1.2.1 İMKB Senedi emri veriyorsanız 2.1.2.2 VOB Enstrümanı

Detaylı

e-mutabakat Ekstre Gönderimi

e-mutabakat Ekstre Gönderimi e-mutabakat Ekstre Gönderimi Kurumlar ve şirketler arasındaki borç-alacak hesap hareket ve bakiyelerinin, bs-ba formlarının, elektronik ortamda gönderimi ve mutabakat sürecinin hızlandırılmasına yönelik

Detaylı

SaxoTrader Platformunda Forex İşlemlerİ

SaxoTrader Platformunda Forex İşlemlerİ SaxoTrader Platformunda Forex İşlemleri DENEME HESABI AÇIN GERÇEK HESAP AÇIN SaxoTrader Platformunda Forex İşlemlerİ Saxo Capital Markets Menkul Değerler A.Ş. Dereboyu Caddesi Meydan Sokak Beybi Giz Plaza

Detaylı

YENİ NISSAN GROUP EPC NİZ BAŞLANGIÇ KILAVUZU

YENİ NISSAN GROUP EPC NİZ BAŞLANGIÇ KILAVUZU YENİ NISSAN GROUP EPC NİZ BAŞLANGIÇ KILAVUZU ARACI TANIMLA Microcat Live tarafından desteklenen Nissan EPC en üst düzey parça satış sistemi sunar. Başlamak için, ana ekranlara göz atın. Araç Arama Araç

Detaylı

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU Üniversitemiz Webmail servisi yenilenmiş olup Roundcube webmail üzerinden servis vermeye başlamıştır. Daha önce kullanılan SquirrelMail servisi https://oldwebmail.cankaya.edu.tr/

Detaylı

MATRİKS E-BROKER ELEKTRONİK İŞLEM PLATFORMU MATRİKS TRADER VE JAVA MATRİKS ENTEGRASYONLARI

MATRİKS E-BROKER ELEKTRONİK İŞLEM PLATFORMU MATRİKS TRADER VE JAVA MATRİKS ENTEGRASYONLARI MATRİKS E-BROKER ELEKTRONİK İŞLEM PLATFORMU MATRİKS TRADER VE JAVA MATRİKS ENTEGRASYONLARI İMKB ve VOB Emir İletim ve Yönetim Platformu MATRİKS E-BROKER ELEKTRONİK İŞLEM PLATFORMU NEDİR? E-Broker programı,

Detaylı

Başlangıç. Efficy 2014 Kullanıcı Kılavuzu. Oturum Açma. Efficy Kontrol Panelim. Efficy de arama yapmak. Oturum kapatma

Başlangıç. Efficy 2014 Kullanıcı Kılavuzu. Oturum Açma. Efficy Kontrol Panelim. Efficy de arama yapmak. Oturum kapatma Başlangıç Efficy 0 Kullanıcı Kılavuzu Oturum Açma Efficy Kontrol Panelim Efficy de arama yapmak Oturum kapatma Oturum Açma İnternet tarayıcınızı açınız ve Efficy ye ait web adresini tuşlayınız. Bu adresi

Detaylı

Bireysel tercih ve işlem stillerine cevap verebilmek adına işlem yapmanın ya da emir girmenin birkaç yöntemi bulunmaktadır.

Bireysel tercih ve işlem stillerine cevap verebilmek adına işlem yapmanın ya da emir girmenin birkaç yöntemi bulunmaktadır. Nasıl Đşlem Yapılır? Vadeli Đşlem Alım-Satımı Giriş Bireysel tercih ve işlem stillerine cevap verebilmek adına işlem yapmanın ya da emir girmenin birkaç yöntemi bulunmaktadır. Đlgili işlem fonksiyonları

Detaylı

ONLINE BORSA (WEBFX+) KULLANIM KILAVUZU

ONLINE BORSA (WEBFX+) KULLANIM KILAVUZU ONLINE BORSA (WEBFX+) KULLANIM KILAVUZU 1. Şifre Oluşturma İşlemi 2. Online Borsa Erişim 3. Online Borsa Uygulamasında Portföy e Bağlantı 4. Portföy Bilgileri Görüntüleme 5. Emir İletimi 6. Hazır Emirler

Detaylı

Kurulum; Ana Bilgisayar ve Tahtalara ayrı ayrı yapılmaktadır. KURULUM ŞEMASI x.x x.x x.x x.

Kurulum; Ana Bilgisayar ve Tahtalara ayrı ayrı yapılmaktadır.  KURULUM ŞEMASI x.x x.x x.x x. KURULUM ŞEMASI 192.168.x.x 192.168.x.x 192.168.x.x 192.168.x.x ANA BİLGİSAYAR Kurulum; Ana Bilgisayar ve Tahtalara ayrı ayrı yapılmaktadır. KURULUM SİHİRBAZI adresine girerek aktahta_kur.exe dosyasını

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU MERSİN, 2018 MERSİN MESLEK YÜKSEKOKULU ANA SAYFASI TANITIMI Mersin Meslek Yüksekokulu resmi web sitesine http://uzak4.mersin.edu.tr/index.php

Detaylı

OYAK YATIRIM SANAL ŞUBE KULLANIM DOKÜMANI

OYAK YATIRIM SANAL ŞUBE KULLANIM DOKÜMANI OYAK YATIRIM SANAL ŞUBE KULLANIM DOKÜMANI BÖLÜMLER 1. Anasayfa 2. Hesabım 2.1. Portföy 2.2. İşlem Hacim Detay Raporu 2.3. Aylık Hacim Raporu 2.4. Hesap Ekstresi 2.5. Hisse Hareketleri 2.6. Günlük İşlem

Detaylı

Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu

Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu Uygulamaya giriş yapabilmek için https://iskop.istanbul.edu.tr/ adresine girilir. Proje Takip Platformu adlı bölümden Proje Takip Platformu linkine tıklanır. Açılan

Detaylı

PİYASA İZLEME EKRANI, EBROKER UYGULAMASI İLE EMİR İLETİMİ

PİYASA İZLEME EKRANI, EBROKER UYGULAMASI İLE EMİR İLETİMİ PİYASA İZLEME EKRANI, EBROKER UYGULAMASI İLE EMİR İLETİMİ 1. Artık alım satım işlemlerinizi gerçekleştirmeye hazırsınız. Sizlere ücretsiz olarak sunduğumuz piyasa izleme ekranına ulaşmak için İnternet

Detaylı

Platform Tanıtım Kılavuzu. Finplus bir Finansinvest markasıdır. v.2

Platform Tanıtım Kılavuzu. Finplus bir Finansinvest markasıdır. v.2 Platform Tanıtım Kılavuzu v.2 1 Finplus Nedir? Finplus, Finansinvest nezdinde döviz alım satım işlemlerinin yapıldığı online işlem platformudur. Finplus da, yurtiçi ve yurtdışı resmi tatiller hariç olmak

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ E - POSTA KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Adı ve Şifrenin Öğrenilmesi E-Posta Hesabına Giriş Ad ve Soyad E-posta Hesaplarını Öğrenme ve Geçiş Hesabına Kolay Erişmek İçin

Detaylı

TURKISH YATIRIM İNTERNET ŞUBESİ AÇILIŞ SAYFASI

TURKISH YATIRIM İNTERNET ŞUBESİ AÇILIŞ SAYFASI TURKISH YATIRIM İNTERNET ŞUBESİ DAHA HIZLI ve DAHA KOLAY İnternet şubede her sayfada sayaç bulunmaktadır. Böylelikle müşterilerimiz, şube üzerinde herhangi bir alanı tıkladığında sayaç sıfırlanacak; 20

Detaylı

Platform Tanıtım Kılavuzu. Finplus bir Finansinvest markasıdır. v.2

Platform Tanıtım Kılavuzu. Finplus bir Finansinvest markasıdır. v.2 Platform Tanıtım Kılavuzu v.2 1 Finplus Nedir? Finplus, Finansinvest nezdinde döviz alım satım işlemlerinin yapıldığı online işlem platformudur. Finplus da, yurtiçi ve yurtdışı resmi tatiller hariç olmak

Detaylı

GENEL GÖRÜNÜM İŞLEM YAPMA

GENEL GÖRÜNÜM İŞLEM YAPMA GENEL GÖRÜNÜM Meta webtraderda karşınıza üç ana ekran çıkar. Bunlar Piyasa gözlem ekranı, grafik ekranı ve terminal penceresidir. 1) Piyasa Gözlem Ekranı I. Grafik Penceresi; Grafik çalışması yapmak istediğiniz

Detaylı

LUCA YENİ ARAYÜZ UYGULAMASI

LUCA YENİ ARAYÜZ UYGULAMASI LUCA YENİ ARAYÜZ UYGULAMASI İçindekiler LUCA Yeni Arayüz Uygulaması... 1 Fiş Listesi Kullanımı... 3 Yeni Fiş... 7 KDV Hesapları... 16 KDV Hesapları Örnek Uygulamalar... 17 Fiş Ayarları... 21 Kısa Yollar...

Detaylı

VOBFX Trader Kullanım Kılavuzu

VOBFX Trader Kullanım Kılavuzu VOBFX Trader Kullanım Kılavuzu VADELİ İŞLEM VE OPSİYON BORSASI A.Ş. Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası AŞ Akdeniz Cad. Birsel İş Merkezi No:14 Daire: 402-601-602-702 35210 Konak/İZMİR Tel 0 (232) 4811081

Detaylı

Vmeet Hızlı Kullanım Kılavuzu Birtel İletişim Teknolojileri

Vmeet Hızlı Kullanım Kılavuzu Birtel İletişim Teknolojileri Vmeet Hızlı Kullanım Kılavuzu Birtel İletişim Teknolojileri İçindekiler Başlarken... 3 Ses ve görüntü ayarları için;... 3 1. Adım Hoparlör Kurulumu:... 5 2. Adım Mikrofon Kurulumu:... 6 3. Adım Kamera

Detaylı

ÜÇ ADIMDA DENETİM RAPORU

ÜÇ ADIMDA DENETİM RAPORU ÜÇ ADIMDA DENETİM RAPORU MUMEYEK Vakfı 2014 İSTANBUL MUMEYEK Vakfı yayını ------------------------------------------------------------------------------- 1 ISBN: 978-605-61870-x-x MUMEYEK VAKFI Dereboyu

Detaylı

Platformda ilk adımlar

Platformda ilk adımlar Platformda ilk adımlar MetaTrader Platformu yüklemek istediğiniz cihaz türünü seçiniz: Masaüstü bilgisayar kılavuzu Android cihazlar kılavuzu ios cihazlar kılavuzu Masaüstü bilgisayar kılavuzu 1. Ticarete

Detaylı

KALDIRAÇLI ALIM SATIM İŞLEMLERİ HALKFX META TRADER 4 MOBİL UYGULAMALAR KULLANIM KILAVUZU

KALDIRAÇLI ALIM SATIM İŞLEMLERİ HALKFX META TRADER 4 MOBİL UYGULAMALAR KULLANIM KILAVUZU KALDIRAÇLI ALIM SATIM İŞLEMLERİ HALKFX META TRADER 4 MOBİL UYGULAMALAR KULLANIM KILAVUZU Aralık 2012 İÇİNDEKİLER A- META TRADER 4 HALKFX Iphone Uygulaması 1. HalkFX Iphone Uygulaması Kurulum ve Hesap İşlemleri

Detaylı

Öğrenci Hızlıbaşlama Kılavuzu, Turnitin i kullanmaya başlamanızda ve ilk ödevinizi göndermenizde adım adım size yardımcı olacaktır.

Öğrenci Hızlıbaşlama Kılavuzu, Turnitin i kullanmaya başlamanızda ve ilk ödevinizi göndermenizde adım adım size yardımcı olacaktır. Öğrenci Hızlıbaşlama Kılavuzu Tanıtım Öğrenci Hızlıbaşlama Kılavuzu, Turnitin i kullanmaya başlamanızda ve ilk ödevinizi göndermenizde adım adım size yardımcı olacaktır. Başlamak için, Turnitin e kayıt

Detaylı

MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÇAĞRI SİSTEMİ UYGULAMASI GENEL TANITIM

MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÇAĞRI SİSTEMİ UYGULAMASI GENEL TANITIM MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÇAĞRI SİSTEMİ UYGULAMASI GENEL TANITIM Muhasebat Genel Müdürlüğü Çağrı Sistemi uygulamasıyla Kimlik Yönetimi Sorunları Say 2000i Yetkilendirme Sorunları KBS Yetkilendirme Sorunları

Detaylı

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI İÇİNDEKİLER GİRİŞ... 3 EPOSTA SİSTEMİNE BAĞLANMA... 3 ESKİ E-POSTLAR... 5 YENİ KİŞİ VEYA GÖREV OLUŞTURMA... 6 MESAJ YAZMA... 6 KİŞİLER...

Detaylı

GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA

GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA Google Docs yani Google Dokümanlar hizmeti bir süre önce Google Drive adlı bulut depolama hizmetinin içerisine alındı ve çok daha gelişerek yoluna devam etti. Google

Detaylı

İmtiyazınızı Kullanmak

İmtiyazınızı Kullanmak İmtiyazınızı Kullanmak Hisse planı katılımcıları için hızlı başlangıç kılavuzu Opsiyon kullanmak; şirketinizin hissesini, hissenin opsiyon kullanma sırasındaki piyasa fiyatına bakmaksızın, önceden belirlenmiş

Detaylı

MATRİKS TRADER GRAFİK ÜZERİNDEN EMİR GÖNDERİMİ

MATRİKS TRADER GRAFİK ÜZERİNDEN EMİR GÖNDERİMİ MATRİKS TRADER GRAFİK ÜZERİNDEN EMİR GÖNDERİMİ Versiyon 7.1.5 01.02.2016 Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş. GRAFİK ÜZERİNDEN EMİR GÖNDERİM UYGULAMASI Merhaba. Matriks Veri terminali programı içinde

Detaylı

Temel Bilgisayar kullanımı

Temel Bilgisayar kullanımı Temel Bilgisayar kullanımı Bu kısımda öğreneceğimiz bilgiler Bilgisayarı Açma Kapama Bilgisayarı yeniden başlatma Yanıt vermeyen programı kapatma Masaüstü ekranını tanıyalım Bilgisayarı Açma Reset Güç

Detaylı