KARAR. Mazeretli Olanlar: Aliseydi ÜNLÜ, Hüseyin SELÇUK, Sadin ŞAHİN ve Ahmet KELEŞ in mazeretinin oy birliği ile kabulünden sonra,

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KARAR. Mazeretli Olanlar: Aliseydi ÜNLÜ, Hüseyin SELÇUK, Sadin ŞAHİN ve Ahmet KELEŞ in mazeretinin oy birliği ile kabulünden sonra,"

Transkript

1 Sayısı: Yoklama, Gündeme İlaveler Ve Önceki Toplantının Karar Özetinin Kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında, Ramazan YAKICI, Nurettin KARAASLAN, Mehmet KARAMAN, Mehmet GÜNER, Mehmet ÇINAR, Meltem KAVUK, Bekir KARAKUŞ, Ümüt DAĞILMIŞGÜL, Abdulkadir EYİDEMİR, Salih URFALI, Şahin ÖZER, Dursun Cumali SUCU, Zühal DİŞER, Cercis TAŞDEMİR, Ramazan ÇETİN, Murat KARAPINAR, Suna ŞEKEROĞLU, Şükran GÖNÜLTAŞ, Kadircan ESEN, Osman COŞKUN, Ş.Alpaslan ZARIÇLAR, Seydi ERKUŞ, Ramazan MADEN, Ali PALANCI, Nurettin DURMAZ, Mehmet ÖZEN, Ramazan ACAR, İsmail AYDIN, Günnur TABEL, Orhan TANATAŞ, Fadıl ÇİÇEK, M. Önder ÖZTÜRKOĞLU nun iştirakiyle çoğunlukla toplandı Toplantıda Bulunmayanlar: Celalettin GÖNÜLTAŞ Mazeretli Olanlar: Aliseydi ÜNLÜ, Hüseyin SELÇUK, Sadin ŞAHİN ve Ahmet KELEŞ in mazeretinin oy birliği ile kabulünden sonra, Toplantıya, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT toplantıda hazır bulunan Meclis üyelerini, M. Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizin manevi huzurunda 1 dakikalık saygı duruşuna ve akabinde İstiklal Marşımızı okumaya davetiyle başlanıldı. Gündem maddelerine geçmeden önce, gündem ilanından sonra meclise intikal eden; 1. Ardahan Göle Belediyesi ile kardeş belediye olunması hakkında Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü teklifinin gündemin 29 ncu maddesi olarak, 2. Duruldu Mahallesi yerleşik alan tespiti ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifinin 30 ncu madde olarak; 3. Fatih Mahallesi yerleşik alan tespiti ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifinin 31 nci madde olarak; 4. Yan Bahçe Mesafelerinin Belirlenmesi ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifinin 32 nci maddesi olarak Oy birliğiyle gündeme alındıktan ve gündem maddeleri buna göre teselsül ettirildikten sonra; Gündemin 1 nci maddesi; alınan kararlara uygun olarak yazıldığı anlaşılan 03 Mart 2015 tarihli toplantının karar özeti oy birliğiyle kabul edildi.

2 Sayısı: Mali Yılı Belediye Faaliyet Raporunun Görüşülmesi. Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekili Ramazan YAKICI nın Başkanlığında çoğunlukla toplandı. Gündemin 2 nci maddesi, 2014 Mali Yılındaki faaliyetleri kapsayan 1 yıllık faaliyet raporu hakkındaki Mali Hizmetler Müdürlüğü nün tarih, sayılı yazısı ve eki Belediye Başkanı nın 5393 sayılı Kanunun 56 ncı maddesi uyarınca ve 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 41 inci maddesine dayanılarak hazırlanan Kamu İdarelerince Hazırlanacak Faaliyet Raporları Hakkında Yönetmelik çerçevesinde hazırladığı senelik faaliyet raporu, Meclis I.Başkan Vekili Ramazan YAKICI nın Başkanlığında müzakere edildi. Belediye Başkanlığının 2014 Mali Yılındaki faaliyetlerini kapsayan 1 yıllık faaliyet raporu Belediye Başkanı tarafından meclise sunulduktan sonra, yapılan müzakereleri müteakip, söz konusu 2014 Mali Yılı Faaliyet Raporunun ve bu rapordaki açıklamaların yeterli bulunduğunun kabulüne yapılan oylamada katılanların oybirliğiyle karar verildi.

3 Sayısı: Denetim Komisyonu Raporu. Gündemin 3 üncü maddesi, 5393 sayılı Belediye Kanununun 25.maddesi hükümlerine göre hazırlanan ve Denetim Komisyonu Başkanlığının tarihli Raporunun değerlendirilmesi neticesinde; Denetim Komisyonu Başkanı tarafından da izah edilen, belediyemizin 2014 Mali Yılı gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve işlemlerinin denetimine dair Denetim Komisyonu Raporu Belediye Meclisine sunulmuş olup, konusu suç teşkil eden herhangi bir hususun olmadığı anlaşılmıştır.

4 Sayısı: Belediye Encümeni Üyelerinin Seçimi Gündemin 4 ncü maddesi; Encümen Üyelerinin seçimleri 5393 sayılı Belediye Kanununun 33 üncü maddesine göre gizli oyla yapıldı. Oyların tasnifinde: Encümen üyeliklerine, 1- Ramazan YAKICI 2- Salih URFALI 3- Nurettin KARAASLAN ın Seçildikleri anlaşıldı.

5 Sayısı: Plan Ve Bütçe Komisyonu Üyelerinin Seçimi Gündemin 5 nci maddesi; Plan ve Bütçe Komisyonu üyelerinin seçimi hakkındaki gündem maddesi görüşülerek, Plan ve Bütçe Komisyonu üyelerinin seçimi açık oyla yapıldı sayılı Belediye Kanununun 24.maddesinde öngörülen şekle göre teşkil edilen Plan ve Bütçe Komisyonunun, 1. Ramazan YAKICI 2. Ümüt DAĞILMIŞGÜL 3. Hüseyin SELÇUK 4. Osman COŞKUN 5. Ramazan ÇETİN den Teşekkül ettirilmesine ( Günnur TABEL, İsmail AYDIN, Orhan TANATAŞ, Fadıl ÇİÇEK ile M. Önder ÖZTÜRKOĞLU nun çekimser kaldıkları oylamada ) katılanların oy çokluğu ile karar verildi.

6 Sayısı: İmar Komisyonu Üyelerinin Seçimi Gündemin 6 ncı maddesi, İmar Komisyonu üyelerinin seçimi hakkındaki gündem maddesi görüşülerek, İmar Komisyonu üyelerinin seçimi açık oyla yapıldı sayılı Belediye Kanununun 24.maddesinde öngörülen şekle göre teşkil edilen İmar Komisyonunun, 1. Celalettin GÖNÜLTAŞ 2. Mehmet ÇINAR 3. Şahin ÖZER 4. Bekir KARAKUŞ 5. Kadircan ESEN den Teşekkül ettirilmesine ( Günnur TABEL, İsmail AYDIN, Orhan TANATAŞ, Fadıl ÇİÇEK ile M. Önder ÖZTÜRKOĞLU nun çekimser kaldıkları oylamada ) katılanların oy çokluğu ile karar verildi.

7 Sayısı: Birleşim: 3 Oturum: 1 Meslek Odaları ve Sivil Toplum Komisyonu Üyelerinin Seçimi Gündemin 7 nci maddesi; Meslek Odaları ve Sivil Toplum Komisyonu üyelerinin seçimi hakkındaki gündem maddesi görüşülerek, Meslek Odaları ve Sivil Toplum Komisyonu üyelerinin seçimi açık oyla yapıldı sayılı Belediye Kanununun 24.maddesinde öngörülen şekle göre teşkil edilen İmar Komisyonunun, 1. Abdulkadir EYİDEMİR 2. Aliseydi ÜNLÜ 3. Seydi ERKUŞ 4. Dursun Cumali SUCU 5. Ali PALANCI dan Teşekkül ettirilmesine ( Günnur TABEL, İsmail AYDIN, Orhan TANATAŞ, Fadıl ÇİÇEK ile M. Önder ÖZTÜRKOĞLU nun çekimser kaldıkları oylamada ) katılanların oy çokluğu ile karar verildi.

8 Sayısı: Birleşim: 3 Oturum: 1 Kent Kültürü Ve Estetiği Komisyonu Üyelerinin Seçimi Gündemin 8 nci maddesi; Kent Kültürü ve Estetiği Komisyonu üyelerinin seçimi hakkındaki gündem maddesi görüşülerek, Kent Kültürü ve Estetiği Komisyonu üyelerinin seçimi açık oyla yapıldı sayılı Belediye Kanununun 24.maddesinde öngörülen şekle göre teşkil edilen İmar Komisyonunun, 1. Hüseyin SELÇUK 2. Ramazan ÇETİN 3. Murat KARAPINAR 4. Ramazan MADEN 5. Aliseydi ÜNLÜ den Teşekkül ettirilmesine ( Günnur TABEL, İsmail AYDIN, Orhan TANATAŞ, Fadıl ÇİÇEK ile M. Önder ÖZTÜRKOĞLU nun çekimser kaldıkları oylamada ) katılanların oy çokluğu ile karar verildi.

9 Sayısı: Birleşim: 3 Oturum: 1 Kadın Ve Aile Komisyonu Üyelerinin Seçimi Gündemin 9 ncu maddesi; Kadın ve Aile Komisyonu üyelerinin seçimi hakkındaki gündem maddesi görüşülerek, Kadın ve Aile Komisyonu üyelerinin seçimi açık oyla yapıldı sayılı Belediye Kanununun 24.maddesinde öngörülen şekle göre teşkil edilen İmar Komisyonunun, 1. Zühal DİŞER 2. Şükran GÖNÜLTAŞ 3. Ümüt DAĞILMIŞGÜL 4. Nurettin DURMAZ 5. Meltem KAVUK dan Teşekkül ettirilmesine ( Günnur TABEL, İsmail AYDIN, Orhan TANATAŞ, Fadıl ÇİÇEK ile M. Önder ÖZTÜRKOĞLU nun çekimser kaldıkları oylamada ) katılanların oy çokluğu ile karar verildi.

10 Sayısı: Eğitim Komisyonu Üyelerinin Seçimi Gündemin 10 ncu maddesi; Eğitim Komisyonu üyelerinin seçimi hakkındaki gündem maddesi görüşülerek, Eğitim Komisyonu üyelerinin seçimi açık oyla yapıldı sayılı Belediye Kanununun 24.maddesinde öngörülen şekle göre teşkil edilen İmar Komisyonunun, 1. Cercis TAŞDEMİR 2. Sadin ŞAHİN 3. Ramazan MADEN 4. Şükran GÖNÜLTAŞ 5. Abdulkadir EYİDEMİR den Teşekkül ettirilmesine ( Günnur TABEL, İsmail AYDIN, Orhan TANATAŞ, Fadıl ÇİÇEK ile M. Önder ÖZTÜRKOĞLU nun çekimser kaldıkları oylamada ) katılanların oy çokluğu ile karar verildi

11 Sayısı: Gençlik ve Spor Komisyonu Üyelerinin Seçimi Gündemin 11 nci maddesi; Gençlik ve Spor Komisyonu üyelerinin seçimi hakkındaki gündem maddesi görüşülerek, Gençlik ve Spor Komisyonu üyelerinin seçimi açık oyla yapıldı sayılı Belediye Kanununun 24.maddesinde öngörülen şekle göre teşkil edilen İmar Komisyonunun, 1. Dursun Cumali SUCU 2. Ş. Alpaslan ZARIÇLAR 3. Ali PALANCI 4. Mehmet ÖZEN 5. Murat KARAPINAR dan Teşekkül ettirilmesine ( Günnur TABEL, İsmail AYDIN, Orhan TANATAŞ, Fadıl ÇİÇEK ile M. Önder ÖZTÜRKOĞLU nun çekimser kaldıkları oylamada ) katılanların oy çokluğu ile karar verildi.

12 Sayısı: Hukuk İhtisas Komisyonu Üyelerinin Seçimi Gündemin 12 nci maddesi; Hukuk İhtisas Komisyonu üyelerinin seçimi hakkındaki gündem maddesi görüşülerek, Hukuk İhtisas Komisyonu üyelerinin seçimi açık oyla yapıldı sayılı Belediye Kanununun 24.maddesinde öngörülen şekle göre teşkil edilen İmar Komisyonunun, 1. Ramazan ACAR 2. Ş. Alpaslan ZARIÇLAR 3. Cercis TAŞDEMİR 4. Ramazan YAKICI 5. Şükran GÖNÜLTAŞ dan Teşekkül ettirilmesine ( Günnur TABEL, İsmail AYDIN, Orhan TANATAŞ, Fadıl ÇİÇEK ile M. Önder ÖZTÜRKOĞLU nun çekimser kaldıkları oylamada ) katılanların oy çokluğu ile karar verildi.

13 Sayısı: Halepçe Belediyesi ile Kardeş Şehir Olunması Gündemin 13 ncü maddesi;yeşilyurt Belediyesi ile Irak Devletinin Halepçe Belediyesi arasında kardeş şehir ilişkisi kurulması hakkındaki Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü nün 17/03/2015tarih, /85 sayılı yazısı okunarak gereği görüşüldü: Farklı kültürel, ekonomik ve sosyal şartlar içerisinde yaşayan toplumların karşılıklı düşünce alışverişi ve iş birliği içinde bulunmaları; hem toplumların gelişme sürecinde, hem de dünya barışı ve huzurunun korunmasında etkili olduğu, bu açıdan bakıldığında dünya şehirleri arasındaki Kardeş Şehir ilişkilerinin önemli ve etkili olduğu; zira yerel yönetimlerin etkinliğinin artması ile birlikte kardeş şehir ilişkileri de yalnız Kardeş Şehir ilişkisi kuran iki şehir arasında değil, ülkeleri arasında da bir yakınlaşma ve işbirliği zemini yaratılabildiği durumlarının birlikte değerlendirilmesi neticesinde; Belediyemizce, Irak Devletinin Halepçe vilayetine verilen önemin gösterilmesi yerel düzeyde, halktan halka ve özel sektörü biraraya getirecek şekilde daha da geliştirilmesi açısından faydalı olacağından; İçişleri Bakanlığından alınacak izne tabi olarak; Yeşilyurt Belediyesi nin Halepçe Belediyesi ile karşılıklı dostluk, kardeşlik ve işbirliği ilişkileri kurmak amacıyla; geleneksel, tarihi ve kültürel bağlar çerçevesinde, kültür, enformasyon, bilim, teknik, ekonomi, sanat, çevre, sağlık, spor ve turizm, şehir planlaması, sosyo-ekonomik gibi alanlarda işbirliğini düzenleyen kardeş şehir protokolünün imzalanmasına ve protokolleri imzalaması için Belediye Başkanı Hacı Uğur POLAT a yetki verilmesine, Yeşilyurt Belediyesi ile Irak Devletinin Halepçe Belediyesi nin kardeş şehir sayılmalarına, yapılan oylamada katılanların oybirliğiyle karar verildi.

14 Sayısı: Melikgazi Belediyesi ile Kardeş Şehir Olunması Gündemin 14 ncü maddesi;yeşilyurt Belediyesi ile Kayseri İli Melikgazi Belediyesi arasında kardeş şehir ilişkisi kurulması hakkındaki Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü nün 17/03/2015 tarih, /86 sayılı yazısı okunarak gereği görüşüldü: Kayseri iline bağlı Melikgazi Belediyesi ile sosyal ve kültürel ilişkiler kurmak, sanat ve sportif faaliyetlerde bulunmak, turizm ve tanıtım alanlarında faaliyet ve projeler geliştirmek, teknik ve idari konularda işbirliği sağlamak iki şehir arasında eğitim, turizm, kültür, şehir planlaması, sosyo-ekonomik ve kültürel projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunmak, yeni açılımlar sağlamak, çeşitli alanlarda işbirliği ve dostluğun pekiştirilmesi amacıyla kardeş (belediye) şehir olunması hususunda 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesinin (p) bendi gereğince, kardeş şehir protokolünün imzalanmasına ve Yeşilyurt Belediyesi ile Kayseri İli Melikgazi Belediyesi nin kardeş şehir sayılmalarına, yapılan oylamada katılanların oybirliğiyle karar verildi.

15 Sayısı: Kovancılar Belediyesi ile Kardeş Şehir Olunması Gündemin 15 nci maddesi;yeşilyurt Belediyesi ile Elazığ İli Kovancılar Belediyesi arasında kardeş şehir ilişkisi kurulması hakkındaki Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü nün 17/03/2015 tarih, /89 sayılı yazısı okunarak gereği görüşüldü: Elazığ iline bağlı Kovancılar Belediyesi, Belediyemiz ile sosyal ve kültürel ilişkiler kurmak, sanat ve sportif faaliyetlerde bulunmak, turizm ve tanıtım alanlarında faaliyet ve projeler geliştirmek, teknik ve idari konularda işbirliği sağlamak amacıyla kardeş (belediye) şehir olunması hususunda tarih ve 2014/11 sayılı Meclis Kararını almış olduğundan ve 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesinin (p) bendi gereğince Elazığ iline bağlı Kovancılar Belediyesi ile sosyal ve kültürel ilişkiler kurmak, sanat ve sportif faaliyetlerde bulunmak, turizm ve tanıtım alanlarında faaliyet ve projeler geliştirmek, teknik ve idari konularda işbirliği sağlamak iki şehir arasında eğitim, turizm, kültür, şehir planlaması, sosyo-ekonomik ve kültürel projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunmak, yeni açılımlar sağlamak, çeşitli alanlarda işbirliği ve dostluğun pekiştirilmesi amacıyla kardeş (belediye) şehir olunması hususunda 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18. maddesinin (p) bendi gereğince, kardeş şehir protokolünün imzalanmasına ve Yeşilyurt Belediyesi ile Elazığ İli Kovancılar Belediyesi nin kardeş şehir sayılmalarına, yapılan oylamada katılanların oybirliğiyle karar verildi.

16 Sayısı: Tut Belediyesi ile Kardeş Şehir Olunması Gündemin 16 ncı maddesi; Yeşilyurt Belediyesi ile Adıyaman İli Tut Belediyesi arasında kardeş şehir ilişkisi kurulması hakkındaki Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü nün 23/03/2015 tarih, /88 sayılı yazısı okunarak gereği görüşüldü: Adıyaman iline bağlı Tut Belediyesi, Belediyemiz ile sosyal ve kültürel ilişkiler kurmak, sanat ve sportif faaliyetlerde bulunmak, turizm ve tanıtım alanlarında faaliyet ve projeler geliştirmek, teknik ve idari konularda işbirliği sağlamak amacıyla kardeş (belediye) şehir olunması hususunda tarih ve 2014/19 sayılı Meclis Kararını almış olduğundan ve 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18. maddesinin (p) bendi gereğince Adıyaman iline bağlı Tut Belediyesi ile sosyal ve kültürel ilişkiler kurmak, sanat ve sportif faaliyetlerde bulunmak, turizm ve tanıtım alanlarında faaliyet ve projeler geliştirmek, teknik ve idari konularda işbirliği sağlamak iki şehir arasında eğitim, turizm, kültür, şehir planlaması, sosyo-ekonomik ve kültürel projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunmak, yeni açılımlar sağlamak, çeşitli alanlarda işbirliği ve dostluğun pekiştirilmesi amacıyla kardeş (belediye) şehir olunması hususunda 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18. maddesinin (p) bendi gereğince, kardeş şehir protokolünün imzalanmasına ve Yeşilyurt Belediyesi ile Adıyaman İli Tut Belediyesi nin kardeş şehir sayılmalarına, yapılan oylamada katılanların oybirliğiyle karar verildi.

17 Sayısı: Göle Belediyesi ile Kardeş Şehir Olunması Gündemin 29 ncu maddesi;yeşilyurt Belediyesi ile Ardahan İli Göle Belediyesi arasında kardeş şehir ilişkisi kurulması hakkındaki Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü nün 25/03/2015 tarih, /94 sayılı yazısı okunarak gereği görüşüldü: Ardahan iline bağlı Göle Belediyesi ile sosyal ve kültürel ilişkiler kurmak, sanat ve sportif faaliyetlerde bulunmak, turizm ve tanıtım alanlarında faaliyet ve projeler geliştirmek, teknik ve idari konularda işbirliği sağlamak iki şehir arasında eğitim, turizm, kültür, şehir planlaması, sosyo-ekonomik ve kültürel projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunmak, yeni açılımlar sağlamak, çeşitli alanlarda işbirliği ve dostluğun pekiştirilmesi amacıyla kardeş (belediye) şehir olunması hususunda 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesinin (p) bendi gereğince, kardeş şehir protokolünün imzalanmasına ve Yeşilyurt Belediyesi ile Ardahan İli Göle Belediyesi nin kardeş şehir sayılmalarına, yapılan oylamada katılanların oybirliğiyle karar verildi.

18 Sayısı: Duruldu Mahallesi Yerleşik Alan Tespiti Gündemin 30 ncu maddesi;ilçemiz Duruldu Mahallesi Yerleşik Alan Tespiti hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün 27/03/2015 tarih, /1666 sayılı yazısı okunarak gereği görüşüldü. İlçemiz Duruldu Mahallesi Yerleşik Alan Tespiti Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinin 43. maddesine göre mahalle ihtiyar heyeti ve yerleşik alan tespit komisyonunca hazırlandığı, hazırlanan yerleşik alan dosyasının 3194 sayılı İmar Kanununun 8. maddesinin (ğ) bendi ve plansız alanlar İmar Yönetmeliğinin 4. maddesinin 1. fıkrası gereğince, Yerleşik Alan Tespit Komisyonunca hazırlanan rapor ve pafta doğrultusunda Duruldu Mahallesi Yerleşik Alan sınırının onaylanmasının kabulüne yapılan oylamada oy birliği ile karar verildi.

19 Sayısı: Fatih Mahallesi Yerleşik Alan Tespiti Gündemin 31 nci maddesi;ilçemiz Fatih Mahallesi Yerleşik Alan Tespiti hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün 27/03/2015 tarih, /1667 sayılı yazısı okunarak gereği görüşüldü. İlçemiz Fatih Mahallesi Yerleşik Alan tespiti Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinin 43. maddesine göre mahalle ihtiyar heyeti ve yerleşik alan tespit komisyonunca hazırlandığı, hazırlanan yerleşik alan dosyasının 3194 sayılı İmar Kanununun 8. maddesinin (ğ) bendi ve Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinin 4. maddesinin 1. fıkrası gereğince, Yerleşik Alan Tespit Komisyonunca hazırlanan rapor ve pafta doğrultusunda Fatih Mahallesi Yerleşik Alan sınırının onaylanmasının kabulüne yapılan oylamada oy birliği ile karar verildi.

20 Sayısı: Yakınca Mahallesinde Yan Bahçe Mesafelerinin Belirlenmesi Gündemin 32 nci maddesi;ilçemiz Yakınca Mahallesi yan bahçe mesafelerinin belirlenmesi hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün 31/03/2015 tarih, /1741 sayılı yazısı okunarak gereği görüşüldü Sayılı On Dört İlde Büyükşehir Belediyesi ve Yirmi Yedi İlçe Kurulması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun yürürlüğe girmeden önce 07/08/2012 tarihinde Yakınca Belediye Meclisinin almış olduğu 1/5000 Nazım İmar Planı ve 1/1000 Uygulama İmar Planının İlave + Revizyon kararına göre konut adalarında bina yükseklikleri göz önünde bulundurulmadan yan bahçe ve yol kenarlarından çekme mesafelerinin 3 metre olarak bırakıldığı ve bu alanlarda imar durumu belgesi ve yapı ruhsatı düzenlemeleri aşamalarında bazı tereddütler oluştuğundan yakınca Mahallesinde ki bu durumun çözümü için 02/11/1985 gün ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Planlı Alanlar Tip Yönetmeliğinde yapılan 08/09/2013 tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren değişiklikle yönetmeliğin 18. Maddesinde geçen Ön bahçe ve yol kenarına rastlayan bahçe mesafeleri en az (5,00) metredir ve Yan ve arka bahçe mesafeleri; tabii ve tesviye edilmiş zeminin üzerinde kalan bodrum katları dâhil, 4 ten fazla katlı binalarda 4 katın üzerinde ki her kat için ( 0,50) metre artırılır. Hükümleri göz önünde bulundurularak bina yükseklikleri belirtilmeyen konut adalarında yönetmelikte geçen yan bahçe ve yol kenarlarından çekme mesafeleri hükmünün uygulanmasının kabulüne yapılan oylamada oy birliğiyle karar verildi.

21 Sayısı: Birleşimin Kapatılması Gündemin 33 üncü maddesi; Nisan ayı olağan Meclis toplantısının 1. oturumunun kapatılarak 2.nci oturumun 03/04/2015 tarihinde, saat da MAŞTİ Karşısı Belediye Hizmet Binası toplantı salonunda yapılmasına ve toplantının kapatılmasına katılanların oybirliğiyle karar verildi.

Tarihi: 03/04/2015 Sayısı: Birleşim: 4 Oturum: 2 T.C. YEŞİLYURT BELEDİYESİ MECLİSİ

Tarihi: 03/04/2015 Sayısı: Birleşim: 4 Oturum: 2 T.C. YEŞİLYURT BELEDİYESİ MECLİSİ Sayısı: 20582433-301.05-61 Yoklama, Gündeme İlaveler Ve Önceki Toplantının Karar Özetinin Kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında, Ramazan YAKICI, Nurettin KARAASLAN, Mehmet

Detaylı

KARAR T.C YEŞİLYURT BELEDİYESİ MECLİSİ

KARAR T.C YEŞİLYURT BELEDİYESİ MECLİSİ YEŞİLYURT BELEDİYESİ Sayısı 20582433 302.03-1 Yoklama, gündeme ilaveler ve önceki toplantının karar özetinin kabulü. Belediye Meclisi, Belediye ın BaĢkanlığında, Mehmet ÇINAR, Meltem KAVUK, ġahin ÖZER,

Detaylı

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında;

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında; Sayısı: 20582433-301.05-73 Yoklama, Gündeme İlaveler Ve Önceki Toplantının Karar Özetinin Kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında; Salih URFALI Meltem KAVUK Ramazan YAKICI

Detaylı

KARAR. Gündem maddelerine geçmeden önce, gündem ilanından sonra meclise intikal eden;

KARAR. Gündem maddelerine geçmeden önce, gündem ilanından sonra meclise intikal eden; Sayısı: 20582433-301.05-19 Yoklama, gündeme ilaveler ve önceki toplantının karar özetinin kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında, Mehmet KARAMAN, Mehmet GÜNER, Mehmet

Detaylı

KARAR. Mazeretli Olanlar: Ramazan Acar, Salih Urfalı, Ahmet Keleş, İsmail Aydın ın mazeretlerinin oy birliği ile kabulünden sonra

KARAR. Mazeretli Olanlar: Ramazan Acar, Salih Urfalı, Ahmet Keleş, İsmail Aydın ın mazeretlerinin oy birliği ile kabulünden sonra Sayısı 20582433-302.03-86 Yoklama, gündeme ilaveler ve önceki toplantının karar özetinin kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında,,Mehmet Karaman, Mehmet Güner, Mehmet Çınar,

Detaylı

KARAR. Mazeretli Olanlar: Hüseyin SELÇUK ve Dursun Cumali SUCU nun mazeretlerinin oy birliği ile kabulünden sonra,

KARAR. Mazeretli Olanlar: Hüseyin SELÇUK ve Dursun Cumali SUCU nun mazeretlerinin oy birliği ile kabulünden sonra, Sayısı 20582433-301.05-120 Yoklama, gündeme ilaveler ve önceki toplantının karar özetinin kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında, Celalettin Gönültaş, Mehmet Karaman, Mehmet

Detaylı

KARAR. Mazeretli Olanlar: Aliseydi Ünlü, Ramazan Acar, Salih Urfalı, Ahmet Keleş, Orhan Tanataş, mazeretlerinin oy birliği ile kabulünden sonra,

KARAR. Mazeretli Olanlar: Aliseydi Ünlü, Ramazan Acar, Salih Urfalı, Ahmet Keleş, Orhan Tanataş, mazeretlerinin oy birliği ile kabulünden sonra, Sayısı 20582433-301.05-109 Yoklama, gündeme ilaveler ve önceki toplantının karar özetinin kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında, Celalettin Gönültaş, Mehmet Karaman,

Detaylı

KARAR. Mazeretli Olanlar: Şükran GÖNÜLTAŞ, Celalettin GÖNÜLTAŞ, Cercis TAŞDEMİR, Ahmet KELEŞ, in mazeretinin oy birliği ile kabulünden sonra,

KARAR. Mazeretli Olanlar: Şükran GÖNÜLTAŞ, Celalettin GÖNÜLTAŞ, Cercis TAŞDEMİR, Ahmet KELEŞ, in mazeretinin oy birliği ile kabulünden sonra, Sayısı: 20582433-301.05-70 Yoklama, Gündeme İlaveler Ve Önceki Toplantının Karar Özetinin Kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkan vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında, Nurettin KARAASLAN, Mehmet KARAMAN,

Detaylı

KARAR. Mazeretli Olanlar: ın mazeretlerinin oy birliği ile kabulünden sonra

KARAR. Mazeretli Olanlar: ın mazeretlerinin oy birliği ile kabulünden sonra Tarihi 05/09/204 Sayısı 20582433-302.03-93 BirleĢim 8 Oturum Yoklama ve önceki toplantının karar özetinin kabulü Belediye Meclisi, Meclis BaĢkanı Hacı Uğur POLAT BaĢkanlığında, Celalettin GönültaĢ, Mehmet

Detaylı

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında;

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında; Sayısı: 20582433-301.05-1 Yoklama, Gündeme İlaveler ve Önceki Toplantının Karar Özetinin Kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında; Mehmet GÜNER Salih URFALI Ramazan YAKICI

Detaylı

Tarihi: 05/06/2018 Sayısı: Birleşim: 7 Oturum: 1 T.C. YEŞİLYURT BELEDİYESİ MECLİSİ. Özü: Yoklama KARAR

Tarihi: 05/06/2018 Sayısı: Birleşim: 7 Oturum: 1 T.C. YEŞİLYURT BELEDİYESİ MECLİSİ. Özü: Yoklama KARAR Sayısı: 20582433-301.05-248 Yoklama Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Mehmet ÇINAR Başkanlığında Mehmet GÜNER Hacı Mehmet AYDEMİR Ramazan ÇETİN Salih URFALI Meltem KAVUK Dursun Cumali SUCU Kadircan ESEN

Detaylı

KARAR. Mazeretli Olanlar: Seydi Erkuş un mazeretinin oy birliği ile kabulünden sonra,

KARAR. Mazeretli Olanlar: Seydi Erkuş un mazeretinin oy birliği ile kabulünden sonra, Sayısı: 20582433-301.05-1 Yoklama, gündeme ilaveler ve önceki toplantının karar özetinin kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında, Celalettin Gönültaş, Mehmet Karaman, Mehmet

Detaylı

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkan vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında;

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkan vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında; Sayısı: 20582433-301.05-56 Yoklama, Gündeme İlaveler Ve Önceki Toplantının Karar Özetinin Kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkan vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında; Salih URFALI Meltem KAVUK Mehmet ÇINAR

Detaylı

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT'ın Başkanlığında,

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT'ın Başkanlığında, Sayısı: 20582433-301.05-148 Yoklama, Gündeme İlaveler ve Önceki Toplantının Karar Özetinin Kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT'ın Başkanlığında, Mehmet GÜNER Mehmet KARAMAN Ramazan

Detaylı

KARAR T.C YEŞİLYURT BELEDİYESİ MECLİSİ. Yoklama, gündeme ilaveler Özü ve önceki toplantının karar özetinin kabulü

KARAR T.C YEŞİLYURT BELEDİYESİ MECLİSİ. Yoklama, gündeme ilaveler Özü ve önceki toplantının karar özetinin kabulü YEŞİLYURT BELEDİYESİ Sayısı 20582433 302.03-33 Yoklama, gündeme ilaveler ve önceki toplantının karar özetinin kabulü Belediye Meclisi, Başkanlığında, Mehmet ÇINAR, Meltem KAVUK, Şahin ÖZER, Nurettin KARAASLAN,

Detaylı

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında;

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında; Sayısı: 20582433-301.05-115 Yoklama ve Önceki Toplantının Karar Özetinin Kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında; Salih URFALI Meltem KAVUK Ramazan YAKICI Mehmet ÇINAR Memet

Detaylı

KARAR. Toplantıda Bulunmayanlar: Mehmet KARAMAN, Nurettin KARAASLAN, Osman COŞKUN, Ahmet KELEŞ. : Şahin ÖZER, Bekir KARAKUŞ, Cercis TAŞDEMİR

KARAR. Toplantıda Bulunmayanlar: Mehmet KARAMAN, Nurettin KARAASLAN, Osman COŞKUN, Ahmet KELEŞ. : Şahin ÖZER, Bekir KARAKUŞ, Cercis TAŞDEMİR Sayısı: 20582433-301.05-1 Yoklama Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Mehmet ÇINAR Başkanlığında Ramazan YAKICI Abdulkadir EYİDEMİR Salih URFALI Hacı Mehmet AYDEMİR Meltem KAVUK Murat KARAPINAR Aliseydi ÜNLÜ

Detaylı

KARAR. Günnur TABEL Mehmet ALĞAN Fadıl ÇİÇEK İsmail AYDIN M. Önder ÖZTÜRKOĞLU nun İştirakiyle Çoğunlukla Olağan toplandı.

KARAR. Günnur TABEL Mehmet ALĞAN Fadıl ÇİÇEK İsmail AYDIN M. Önder ÖZTÜRKOĞLU nun İştirakiyle Çoğunlukla Olağan toplandı. Sayısı: 20582433-301.05-396 Yoklama Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Mehmet ÇINAR Başkanlığında Salih URFALI Mehmet GÜNER Meltem KAVUK Hacı Mehmet AYDEMİR Mehmet KARAMAN Şahin ÖZER Nurettin KARAASLAN Ramazan

Detaylı

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında;

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında; Sayısı: 20582433-301.05-139 Yoklama Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında; Salih URFALI Meltem KAVUK Ramazan YAKICI Mehmet ÇINAR Hüseyin SELÇUK Mehmet KARAMAN Ümüt DAĞILMIŞGÜL

Detaylı

Tarihi. Özü KARAR. Mazeretsiz katılmayanlar :----- Necmettin ÖZCAN ve Bülent GÜDE

Tarihi. Özü KARAR. Mazeretsiz katılmayanlar :----- Necmettin ÖZCAN ve Bülent GÜDE Tarihi Saat 14.00 07.04.2016 Sayısı 19 4 Özü Meclis katipi Seçilmesi 2 (İki)Asil 2 ( İki) Yedek ( Gizli Oyla) Akçadağ Belediye Meclisi, Meclis 2 Başkan vekili Başkanlığında, Belediye Meclis Üyeleri, Cumali

Detaylı

KARAR. Gündem maddelerine geçmeden önce, gündem ilanından sonra meclise intikal eden;

KARAR. Gündem maddelerine geçmeden önce, gündem ilanından sonra meclise intikal eden; Sayısı: 20582433-301.05-85 Yoklama, Gündemden çıkarma, Gündeme İlaveler Ve Önceki Toplantının Karar Özetinin Kabulü Belediye Meclisi, Meclis II. Başkan Vekili Sadi ŞAHİN Başkanlığında, Nurettin KARAASLAN,

Detaylı

KARAR. Mazeretli Olanlar: Celalettin GÖNÜLTAŞ, Suna ŞEKEROĞLU ve Kadircan ESEN in mazeretinin oy birliği ile kabulünden sonra,

KARAR. Mazeretli Olanlar: Celalettin GÖNÜLTAŞ, Suna ŞEKEROĞLU ve Kadircan ESEN in mazeretinin oy birliği ile kabulünden sonra, Sayısı: 20582433-301.05-29 Yoklama, gündeme ilaveler ve önceki toplantının karar özetinin kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında, Nurettin KARAASLAN, Mehmet KARAMAN,

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 47 Palandöken İlçesi Adnan Menderes Mahallesinde bulunan taşınmazın ifraz tevhit ve parselasyon işlemleri sonucunda Kadastronun ada 1620 parsel 17 de kayıtlı 172,38 m² den ibaret olan taşınmazda

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 01/09/2014 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 01/09/2014 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 01/09/2014 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Rüzgar Enerji Santrali kurmak üzere hazırlanan

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE MECLİSİ. Dönemi : 2014 Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 20

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE MECLİSİ. Dönemi : 2014 Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 20 Karar No : 20 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 5.ve 19.maddesi uyarınca görev süreleri tamamlanan 1. Meclis Başkan Vekili ve 2. Meclis Başkan Vekilinin

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Kozluk Mahallesi İmar Plan Tadilatına Ait Komisyon

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 06/04/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 06/04/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 06/04/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1-2014 Yılına Ait Denetim Komisyonu Raporu 2- Seçimlerin

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 23 Mevcut Yaşar KESKİN- Mustafa ÖZDEMİR- Feruze DUMAN-İsmail KAHYA- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile 2017

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :101 KARAR 101 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Nisan ayı meclis toplantısının ikinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis toplantısının 02 Mayıs 2014 Cuma günü

Detaylı

Karar Tarihi : / Karar No: 2015 / Meclis Başkanı : Halil Dilek ÖZCAN

Karar Tarihi : / Karar No: 2015 / Meclis Başkanı : Halil Dilek ÖZCAN Karar Tarihi : 01.05.2015 24344638-301.05/ Karar No: 2015 / : 1. birleşim Türkeli Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20.nci maddesi gereğince 01.05.2015 Cuma günü saat 15:00 da Belediye Başkanlığı

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 1 geçilen ve gündemin 5 inci bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergeleri Görüşülmesi 1 inci maddesinde yer alan 2016 Meclis Tatil ayının belirlenmesine ilişkin 29/12/2015 tarih ve 11156 sayılı Yazı

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Eylül 2015 Salı günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 08/10/2014 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ 1.OTURUM

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 08/10/2014 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ 1.OTURUM ERENLER N 08/10/2014 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ 1.OTURUM G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Çaykışla Mahallesi Revizyon Uygulama

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :30 KARAR 30 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Ocak ayı meclis toplantısının birinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 9 Ocak 2015 Cuma günü saat

Detaylı

KARAR. Mazeretli Olanlar: Ümüt DAĞILMIŞGÜL,Celalettin GÖNÜLTAŞ, Ramazan MADEN, Suna ŞEKEROĞLU nun mazeretlerinin oy birliği ile kabulünden sonra,

KARAR. Mazeretli Olanlar: Ümüt DAĞILMIŞGÜL,Celalettin GÖNÜLTAŞ, Ramazan MADEN, Suna ŞEKEROĞLU nun mazeretlerinin oy birliği ile kabulünden sonra, T.C. YEŞİLYURT BELEDİYESİ MECLİSİ KARAR Tarihi 24/10/2014 Sayısı 20582433-302.03-106 Birleşim 10 Oturum 1 Özü Yoklama ve önceki toplantının karar özetinin kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/04/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/04/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 04/04/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Erenler Mahallesi 1085 Sokakta Bulunan Parka İsim

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 21 Özü: Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi. Karar Trh :

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 21 Özü: Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi. Karar Trh : Karar No : 21 Özü: Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi. Karar Trh : Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, seçilmiş DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, Selvet KARAOĞLU, Ahmet ÇALIŞKAN,, Mehmet KOCABAY, Mahmut

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 28 : İller Bankasından Araç Ve İş Makinesi Alımı İçin Kredi Kullanılması Hususunun Görüşülmesi Destek Hizmetleri Müdürlüğümüzün Araç ve İş Makinesi Alımı Hususunda kredi

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 57 Mevcut Mustafa ÖZDEMİR-Yaşar KESKİN- Feruze DUMAN- İsmail KAHYA- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile 2017

Detaylı

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR Karar Tarihi Ve Sayısı (04.01.2016) (2016-1/1-1) Konusu: (Gündeme İlave Madde: Yerleşik Alan

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 205/23 Karar Tarih:07/04/205 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Plan Tadilatı. Evrak No: 9483 Özet: Zeytinburnu İlçesi, Beştelsiz Mahallesi, 400/ Pafta, 2085 Ada 8 ve 9 parsel sayılı

Detaylı

Meclis Başkanı Katip Katip Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Tevfik AYYARKIN Belediye Başkanı

Meclis Başkanı Katip Katip Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Tevfik AYYARKIN Belediye Başkanı Karar Tarihi : 06/04/2009 Karar No : 08 Belediye Meclisi; nın 01/04/2009 tarihli yazılı daveti üzerine Belediye Başkan üyelerin tamamının mevcut olduğunu açıklayarak, 2009 yılı döneminin 4.toplantısının

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 01.09.2014 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Başkanlığında, hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Yusuf Hakan ÖZDEMİR in izin dilekçesi okundu izinli

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 205/23 Karar Tarih:07/04/205 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Plan Tadilatı. Evrak No: 9483 Özet: Zeytinburnu İlçesi, Beştelsiz Mahallesi, 400/ Pafta, 2085 Ada 8 ve 9 parsel sayılı

Detaylı

MECLİS KARAR ÖZETİ KARAR TARİHİ : 04/01/2019 KARAR NUMARASI : 2019/1

MECLİS KARAR ÖZETİ KARAR TARİHİ : 04/01/2019 KARAR NUMARASI : 2019/1 KARAR TARİHİ : 04/01/2019 KARAR NUMARASI : 2019/1 TEŞKİL EDENLER :Süleyman ÖZBAĞ, Fatih KAVAK, Hüsniye BAYRAM, Selami BAYHAN, Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Süleyman ÖZBAĞ ın Başkanlığında, üyelerden

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI TARİH : 08/09/2017 BİRLEŞİM NO : 1 OTURUM NO : 1 KARAR NO : 55 Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantısının 1 inci birleşim ve 1 inci oturumunda görüşülmesine geçilen

Detaylı

T.C. ERZİNCAN İLİ ÇUKURKUYU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KARAR TARİHİ : 01/04/2016 KARAR NUMARASI : 4 KARAR

T.C. ERZİNCAN İLİ ÇUKURKUYU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KARAR TARİHİ : 01/04/2016 KARAR NUMARASI : 4 KARAR MECLİS I TARİHİ : 01/04/2016 NUMARASI : 4 : Belediye Organlarının Seçimi. YILMAZ, Feramuz AYÇİÇEK, Muharrem DÜNDAR ve Yusuf EREN in iştirakleri ile 01/04/2016 Cuma günü saat 14.00 de Belediye Meclis salonunda

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 01 Mevcut Mustafa ÖZDEMİR- Mustafa TOKSÖZ - İsmail KAHYA- Doğan SAYDAM- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile

Detaylı

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ KARAR NO 75 TARİH VE NOSU 10.06.2015/ 3118 KÜLTÜR MAHALLESİ DUDAYEV CADDESİNİN İMAR KOMİSYONUNA HAVALESİ 2 İmar Komisyonu ile ilgili evrakların Görüşülmesi 10.06.2015 tarih ve 3118 sayılı müzekkeresi meclise

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 04.04.2011 Meclis toplantısı Sn. Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in hoş geldiniz temennisiyle gerçekleşti. Yoklama yapıldı Mahmut DEVECİ nin izin dilekçesi okundu

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :541 KARAR 541: 5393 Sayılı Belediye Kanununun 32 nci maddesi gereğince, 01.07.2017 tarihinden geçerli olmak üzere Meclis ve ihtisas komisyonu toplantılarına katılan Meclis Başkanı ve üyelerine

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 02/11/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 02/11/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 02/11/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Emirler Mahallesi Revizyon Uygulama İmar Planı

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 117 KARAR 117 : Meclis Üyesi Yılmaz KARAKOYUNLU, Mehmet BİLGİN, Ayşın AKYARLI SAVATLI nın mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No : 118 KARAR 118 1/1000

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2017-1000 Birleşim Tarihi : 02/01/2017 Birleşim Saati : 19:30 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI DÖNEMİ : EKİM 2018 BİRLEŞİM : 2 OTURUM : 1 TOPLANTI TARİHİ : 18.10.2018 GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 56 ÖZÜ : 04.10.2018 Tarih Ve 2018 / 48 Sayılı Kararla Plan ve

Detaylı

T.C. KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Yönetim Kurulu Bürosu

T.C. KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Yönetim Kurulu Bürosu SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Yönetim Kurulu Bürosu SAYI : M.38.1.KBB.5.01.05.01 /102 22/10/2013 KONU : Genel Kurul Toplantısı Sayın : Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Kurulu gündeminde

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ Karar Tarihi : 05/04 /2010 Toplantı Dönemi : 2010 Karar Niteliği :Olağan Meclis Toplantısı Toplantı No : 04 Birleşim No : 04 Oturum No : 1 Belediye Meclisi 2010

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 07.07.2014 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Başkanlığında, hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Hazirun cetveli imza altına alındı. Gündem maddelerinin

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 52 Mevcut Yaşar KESKİN- İsmail KAHYA- Feruze DUMAN-Mustafa TOKSÖZ- İsmail Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki

Detaylı

-KARAR- ADAYLAR PARTİSİ ALDIĞI OY Yusuf KILIÇ AKPARTİ 22 Ebru ATEŞ AKPARTİ 22 Bilal EKEN AKPARTİ 22 Ahmet KESER AKPARTİ 22

-KARAR- ADAYLAR PARTİSİ ALDIĞI OY Yusuf KILIÇ AKPARTİ 22 Ebru ATEŞ AKPARTİ 22 Bilal EKEN AKPARTİ 22 Ahmet KESER AKPARTİ 22 KARAR TARIHI : 07/04/2014 KARAR NOSU : 61 ÖZÜ: Açılış ve Yoklama Belediye Meclis Başkanı Dr Tuncay ACEHAN 6.Dönem 5.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı duruşuna

Detaylı

K A R A M A N BELEDİYE MECLİS KARAR ÖZETİ

K A R A M A N BELEDİYE MECLİS KARAR ÖZETİ K A R A M A N BELEDİYE MECLİS KARAR ÖZETİ MECLİS BAŞKANI KATİPLER : ERTUĞRUL ÇALIŞKAN : Fadime AKKUŞ- Dede Rıza AKGÜL GELEN ÜYELER : ALİ KONUKSEVEN -ELİFE DİLARA GÜNGÖR- MUZAFFER ÖZDAL- YUSUF ULAŞ- ELMAS

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 19 gündemin V. Bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi 1inci maddesinde yer alan Encümene iki üye seçimine ilişkin 27/03/2018 tarih ve 3449 sayılı Yazı İşleri Müdürlüğü ifadeli

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 24 gündemin V. Bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi 1 inci maddesinde yer alan Birinci ve İkinci Meclis Başkan Vekili seçimine ilişkin 29/03/2016 tarih ve 2798 ayılı Yazı İşleri

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :521 KARAR 521 : İlçenin Sıra Mahallesi, 2055 ada, 2 parseli 1/1000 ölçekli İçmeler Revizyon İmar Planında Belediye Kent Park Rekreasyon Alanı olarak belirlenmiştir. 5216 Sayılı Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-125 10.06.2013 Özü: İsim verilmesi K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.06.2013 tarihli oturumunda okunan, Şehit Komiser Mustafa

Detaylı

İZMİR İLİ ÇİĞLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

İZMİR İLİ ÇİĞLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI İZMİR İLİ ÇİĞLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi:03.04.2015 Karar Sayısı: 84516765-301-05/36 Meclis Başkan: İnş. Müh. Hasan ARSLAN Belediye Başkanı MECLİS TOPLANTISINA KATILAN ÜYELER: SEMRA AKSU,

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 336 Belediyemiz sınırları içerisinde uygulanacak Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinin görüşülmesi. Meclis gündeminin 1. maddesinde bulunan, Belediyemiz sınırları içerisinde uygulanacak Kayseri

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü Karar No: 206/40 Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü Konu: Kapalı Kasa Evrak No: 8057 Özet: Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılan araçlara kapalı kasa yapılması. "04/04/206 tarihli Meclis

Detaylı

MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 1: Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki.

MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 1: Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki. MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 1: Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki. Çoğunluk olduğundan oturum açıldı, gündem tetkik edildi. KARAR SAYISI- 2: 2015 Yılı Mart ayı meclis karar özetlerinin

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2012 / 1 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2012 / 1 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 03.01.2012 HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2012 / 1 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU KONU : Fazla Çalışma Ücreti. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin

Detaylı

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT'ın Başkanlığında,

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT'ın Başkanlığında, Sayısı: 20582433-301.05-135 Yoklama, Gündeme İlaveler ve Önceki Toplantının Karar Özetinin Kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT'ın Başkanlığında, Mehmet GÜNER, Mehmet KARAMAN, Salih

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 26.10.2016 Kararın Nosu : 92 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü' nün 24.10.2016 tarih ve E.11827418 sayılı yazısı ile Belediye Meclisimizin 01.06.2016 tarih ve 67 sayılı kararı ile Halk

Detaylı

Dönemi 2016 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 58 Birleşim 1 Oturum Özü İlçemiz Kültür Mahallesi 61 ada 15- T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ

Dönemi 2016 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 58 Birleşim 1 Oturum Özü İlçemiz Kültür Mahallesi 61 ada 15- T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ Tarihi 07.10.2016 Sayısı 58 Özü İlçemiz Kültür Mahallesi 61 ada 15-16-19-20-21 ve 25 nolu parsellerin bulunduğu alanda yapılacak 1/1000 ölçekli İmar Plan Tadilatı için Malatya Büyükşehir Belediyesine yetki

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 05.11.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Meclis Üyeleri

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi;

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi; T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayı :56567348-105.02-E.1255 06.04.2018 Konu :MBB Meclis Toplantısı Sayın Meclis Üyesi; Muğla Büyükşehir Belediye Meclisimiz, aşağıdaki gündemde bulunan konuları

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 207/48 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Yenileme Avan Projesi. Evrak No: 24775 Özet: Zeytinburnu İlçesi,Kazlıçeşme Mahallesi, 392 Pafta,629 Ada bütünü ile,,2,3 Parsellerin Yenileme

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :459 KARAR 459: Meclis Üyesi Yılmaz KARAKOYUNLU, Çağlagül ÖZÇELİK TUNÇ, Aytül TOKGÖZLÜ ve Ali Haydar YILDIRIM ın mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No :460

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 104 Mülkiyeti Maliye Hazinesine Erzurum ili Palandöken ilçesi Güzelyurt Mahallesi, 1153 Parsel Belediyemiz sınırları içerisinde olup, 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımız dışındadır.çevre

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2019-1000 Birleşim Tarihi : 07/01/2019 Birleşim Saati : 18:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 24.06.2016 Kararın Nosu : 68 Belediye Meclisinin 01.06.2016 tarih ve 66 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen konuya ilişkin İmar Komisyonu' nun 22.06.2016 tarih ve

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 8 Belediye Meclisi, Ocak ayı toplantısının 1 inci birleşim ve 1inci oturumda görüşülmesine geçilen ve gündemin 5 inci bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergeleri Görüşülmesi 1inci maddesinde yer

Detaylı

KARAR. Gündem maddelerine geçmeden önce, gündem ilanından sonra meclise intikal eden;

KARAR. Gündem maddelerine geçmeden önce, gündem ilanından sonra meclise intikal eden; Sayısı: 20582433-301.05-107 Yoklama, Gündeme İlaveler ve Önceki Toplantının Karar Özetinin Kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında, Aliseydi ÜNLÜ, Ramazan ACAR, Kadircan

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 07.02.2011 Meclis toplantısı Sn. Başkan Ahmet HERDEM in hoş geldiniz temennisiyle gerçekleşti. Yoklama yapıldı Filiz YILMAZ GÜNER ve Mustafa BAKTIR ın izin

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 02.01.2012 Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Yoklama yapıldı hazirun listesi meclis

Detaylı

Dönemi 2017 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 1 Birleşim 1 Oturum Özü T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ KARAR.

Dönemi 2017 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 1 Birleşim 1 Oturum Özü T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ KARAR. Tarihi 06.01.2017 Sayısı 1 Oturum Özü 5393 sayılı Belediye Kanununun 25. Maddesi gereği Denetim Komisyonuna üye seçimi (Gizli Oylama) yapılması. Akçadağ Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, Belediye Meclis

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 05.12.2011 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Yoklama yapıldı hazirun listesi meclis

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU KONU : Bina Kiralama. TEKLİFİN ÖZÜ : Belediye Meclisi nin 03/12/2012 tarihli oturumunda incelenmek üzere komisyonumuza

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :593 KARAR 593: Meclis üyesi Zeki ALDI nın mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliğiyle karar verildi. Karar No :594 KARAR 594: Yelaltı Mahallesi 650 ada, 4 parsel kısmen Az Yoğunlukta

Detaylı

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ=========================

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= ======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= Toplantı Dönemi : 2018 yılı Kasım Ayı Birleşim : 13 Oturum : 1 Tarihi : 05.11.2018 Karar Sayıları : 464, 465, 466, 467, 468, 469 ÖDEMİŞ

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :01 KARAR 1 : Meclis Üyesi Yılmaz KARAKOYUNLU, Mehmet BİLGİN ve Günseli ÇELİK in mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No :02 KARAR 2 : Meclis Üyesi Okan İRGE

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA 30/07/2018 tarihinde saat 14:00 de Emirbeyazit Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı Muğla Büyükşehir Belediyesi 2 No.lu Hizmet Binasında toplanan Komisyonumuzca; İmar ve Şehircilik

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2014-11000 Birleşim Tarihi : 04/07/2014 Birleşim Saati : 17:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ Karar No : 119 Özü: İlçemiz, İstiklal Mahallesi, 54 pafta, Karar Trh : 2923 no lu parsel. (PİN:4260,7) Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, seçilmiş Tahsin ÇUHADAR, Yusuf KARACA, Adem KÜMBET, Haluk Uğur

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Ekim 2015 Perşembe günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

KARAR TARIHI : 02/05/2014 KARAR NOSU : 74. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler

KARAR TARIHI : 02/05/2014 KARAR NOSU : 74. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler KARAR TARIHI : 02/05/2014 KARAR NOSU : 74 ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı Dr Tuncay ACEHAN 6.Dönem 6.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 70 ÖZÜ : (Önerge) Belediyemizce Yapılacak Asfalt Yapım İşi İçin İhtiyaç Duyulan Ödeneğin; İller Bankası, Yurt İçindeki Fonlardan, Özel Veya Kamu

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 17 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 17 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 07.08.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 17 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : İBB Şartlı Hibe Yardımı. komisyonumuza havale edilen Fen İşleri Müdürlüğü nün 26/05/2012

Detaylı

T.C. SİVAS İLİ ŞARKIŞLA BELEDİYE BAŞKANLIĞI M E C L İ S K A R A R I

T.C. SİVAS İLİ ŞARKIŞLA BELEDİYE BAŞKANLIĞI M E C L İ S K A R A R I Birleşim No : 1 Karar No : 71 KARAR ÖZETİ: İMAR DEĞİŞİKŞİĞİ-MEZARLIK-CEZAEVİ ÜZERİ Sivas İli Şarkışla İlçesi Yukarı Mahalle 1357 ila 1385 numaralı imar adaları ile 375 ada 33 ila 46 parseller ve yine 375

Detaylı

T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ

T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ 30.07.2015 Belediye Meclisimiz 5393 sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi gereğince aşağıdaki gündem maddelerini

Detaylı

MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 20 : Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki.çoğunluk olduğundan oturum açıldı, gündem tetkik edildi.

MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 20 : Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki.çoğunluk olduğundan oturum açıldı, gündem tetkik edildi. MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 20 : Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki.çoğunluk olduğundan oturum açıldı, gündem tetkik edildi. KARAR SAYISI- 21 : 2011 Yılı Mart ayı Meclis Karar Özetlerinin

Detaylı