-KARAR- ADAYLAR PARTİSİ ALDIĞI OY Yusuf KILIÇ AKPARTİ 22 Ebru ATEŞ AKPARTİ 22 Bilal EKEN AKPARTİ 22 Ahmet KESER AKPARTİ 22

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "-KARAR- ADAYLAR PARTİSİ ALDIĞI OY Yusuf KILIÇ AKPARTİ 22 Ebru ATEŞ AKPARTİ 22 Bilal EKEN AKPARTİ 22 Ahmet KESER AKPARTİ 22"

Transkript

1 KARAR TARIHI : 07/04/2014 KARAR NOSU : 61 ÖZÜ: Açılış ve Yoklama Belediye Meclis Başkanı Dr Tuncay ACEHAN 6.Dönem 5.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı duruşuna davet etti. 1 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı hep birlikte okundu. ÖZÜ: DİVAN HEYETİ KATİP ÜYELİĞİ SEÇİMİ Gündemin 2.Maddesi -KARAR sayılı Belediye Kanunun 19.maddesi ; Belediye meclisi, seçim sonuçlarının ilânını takip eden beşinci gün belediye başkanının başkanlığında kendiliğinden toplanır. Meclis bu toplantıda, üyeleri arasından, gizli oyla meclis birinci ve ikinci başkan vekili ile en az iki kâtip üyeyi ilk iki yıl için görev yapmak üzere seçer. İlk iki yıldan sonra seçilecek başkanlık divanı yapılacak ilk mahallî idareler seçimlerine kadar görev yapar. Başkanlık divanı seçimi üç gün içinde tamamlanır. Meclise belediye başkanı, katılamaması durumunda meclis birinci başkan vekili, onun da katılamaması durumunda ikinci başkan vekili başkanlık eder. Şeklindeki başkanlık yazısının okunmasından sonra ;Meclis Katipliği ve Vekilliği için AK Partiden teklif edildi.söz alan Meclis Üyesi Harun OLMUŞ Meclis üyelerinden Yusuf KILIÇ,Ebru ATEŞ,Bilal EKEN,Ahmet KESER teklif edildi.meclis Üyelerine toplam 25 mühürlü zarf ve oy pusulası dağıtıldı.yapılan gizli oylama neticesinde tasnif heyetince oy pusulaları açılarak sayım sonucu Meclise açıklandı. ADAYLAR PARTİSİ ALDIĞI OY Yusuf KILIÇ AKPARTİ 22 Ebru ATEŞ AKPARTİ 22 Bilal EKEN AKPARTİ 22 Ahmet KESER AKPARTİ 22 Asil Üye olarak Yusuf KILIÇ,Ebru ATEŞ, Vekil olarak Bilal EKEN ve Ahmet KESER 2 yıllığına Meclis Katibi olarak görev yapmak üzere seçilmiş bulunmaktadır. Dr.Tuncay ACEHAN Nurdan ÇOBAN Ali TAŞKESTİ

2 KARAR TARIHI : 07/04/2014 KARAR NOSU : 62 ÖZÜ: DİVAN HEYETİ MECLİS BAŞKAN I.VE II.VEKİLLİĞİ SEÇİMİ Gündemin 3.Maddesi -KARAR sayılı Belediye Kanunun 19.maddesi ; Belediye meclisi, seçim sonuçlarının ilânını takip eden beşinci gün belediye başkanının başkanlığında kendiliğinden toplanır. Meclis bu toplantıda, üyeleri arasından, gizli oyla meclis birinci ve ikinci başkan vekili ile en az iki kâtip üyeyi ilk iki yıl için görev yapmak üzere seçer. İlk iki yıldan sonra seçilecek başkanlık divanı yapılacak ilk mahallî idareler seçimlerine kadar görev yapar. Başkanlık divanı seçimi üç gün içinde tamamlanır. Meclise belediye başkanı, katılamaması durumunda meclis birinci başkan vekili, onun da katılamaması durumunda ikinci başkan vekili başkanlık eder. Şeklindeki başkanlık yazısının okunmasından sonra ;Meclis Başkan Vekilliği için AK Partiden teklif edildi.ak Parti adına söz alan Meclis Üyesi Harun OLMUŞ meclis birinci başkan vekili Mustafa DEMİR ve ikinci başkan vekili Şükrü ÖZEK teklif edildi. Meclis Üyelerine toplam 25 mühürlü zarf ve oy pusulası dağıtıldı.yapılan gizli oylama neticesinde tasnif heyetince oy pusulaları açılarak sayım yapıldı. Sayım sonucu Meclise açıklandı. ADAYLAR PARTİSİ ALDIĞI OY Mustafa DEMİR AKPARTİ 22 Şükrü ÖZEK AKPARTİ 22 Meclis I. Başkan Vekili Mustafa DEMİR ve II. Başkan Vekili Şükrü ÖZEK 2 yıllığına görev yapmak üzere seçilmiş bulunmaktadır.

3 KARAR TARIHI : 07/04/2014 KARAR NOSU : 63 ÖZÜ: ENCÜMEN ÜYELİĞİ SEÇİMİ Gündemin 4.Maddesi -KARAR- Başkanlık Yazısı Belediye Encümen Üyesi Seçimi 5393 sayılı Belediye Kanunun 33.maddesinin b bendinde ; Diğer belediyelerde, belediye meclisinin her yıl kendi üyeleri arasından bir yıl için gizli oyla seçeceği iki üye, malî hizmetler birim amiri ve belediye başkanının birim amirleri arasından bir yıl için seçeceği bir üye olmak üzere beş kişiden oluşur. hükmü amirdir.ilgili kanun gereğince Belediye Encümenine 2 üye seçiminin yapılması hususunda, gereğini arz ederim. Şeklindeki başkanlık yazısının okunmasından sonra ; Belediye Encümen Üyeliği için AK PARTİ adına söz alan Harun OLMUŞ,meclis üyeleri Meral KAYAN ve Nuri FİDAN teklif edildi. Meclis Üyelerine toplam 25 mühürlü zarf ve oy pusulası dağıtıldı.yapılan gizli oylama neticesinde tasnif heyetince oy pusulaları açılarak sayım yapıldı. Sayım sonucu Meclise açıklandı.. Encümen Üyeliği İçin ; ADAYLAR PARTİSİ ALDIĞI OY Nuri FİDAN AKPARTİ 22 Meral KAYAN AKPARTİ 21 Encümen üyesi olarak Nuri FİDAN ve Meral KAYAN 1 yıl süre ile görev yapmak üzere seçilmiş bulunmaktadır.

4 KARAR TARIHI : 07/04/2014 KARAR NOSU : 64 ÖZÜ: HAYVANCILIK İHTİSAS ORGANİZE MÜTEŞEBBİS HEYETİ SEÇİMİ Gündemin 5.Maddesi -KARAR- Belediyeniz, Çubuk Hayvancılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin %30 hisse ile kurucu üyesi olup Müteşebbis Heyette 4 asıl ve 4 yedek üye ile temsil edilmektedir. Ancak, tarihinde yapılan mahalli idareler seçimi ile birlikte OSB de yer alan temsilcilerinizin tamamının görev süresi sona ermiş olup 4562 Sayılı OSB Kanunun 7. maddesi gereğince kalan süreyi tamamlamak üzere ( tarihine kadar) 4 asıl ve 4 yedek üye ismi bildirilmesi gerekmektedir Sayılı OSB Kanunun 7. maddesi gereğince tarihinden itibaren Belediyenizi Çubuk Hayvancılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyetinde kalan süreyi tamamlamak üzere ( tarihine kadar) temsil edecek 4 (dört) asıl ve 4 (dört) yedek üye için AKPARTİ adına söz alan Harun OLMUŞ;Asil üye olarak Tuncay ACEHAN,İsmail ÇELİK,Ahmet KILIÇ,Habip KOPARAN,Yedek Üye olarak Bilal EKEN,Ali TİFTİKÇİ,Selman YURT,Hüseyin KARACA olarak teklif edildi. Yapılan açık oylama neticesinde; ASİL ÜYELER Dr.Tuncay ACEHAN () İsmail ÇELİK Ahmet KILIÇ Habip KOPARAN YEDEK ÜYELER Bilal EKEN Ali TİFTİKÇİ Selman YURT Hüseyin KARACA Meclis üyelerinden Durali SİMSAR,Recep ÖZ ve İhsan MUTLU ret oyu vererek oy çokluğu ile kabul edildi.

5 KARAR TARIHI : 07/04/2014 KARAR NOSU : 65 ÖZÜ: ANADOLU BELEDİYELER BİRLİĞİ ÜYELİK SEÇİMİ -KARAR- Gündemin 6.Maddesi 5335 sayılı Mahalli İdare Birlikleri Kanunu nun 8 inci maddesinde belirtilen Birlik meclisi; birliğin karar organıdır ve birlik üyesi mahalli idarelerin meclislerinin kendi üyeleri veya belediye meclis üyeliğine seçilmeyi haiz kişiler arasından; birlik tüzüğünde belirlenen sayıda ve gizli oyla seçecekleri üyelerden oluşur... Hükmü ile ; Anadolu Medeniyetleri Belediyeler Birliği Tüzüğünün 7 inci maddesinde belirtilen Birlik meclisi üye mahalli idare meclisinin kendi üyeleri arasından seçecekleri 2 (iki) şer üyeden oluşur. Asıl üye sayısının yarısı kadar da yedek üye seçilir. Üye mahalli idare birimlerinin görev süresi ; mahalli idare seçimleri ile sona erer. Meclisin seçimle gelen üyeliklerinin boşalması durumunda yerine yedekleri getirilir. Belediye başkanlığı, muhtarlık,il genel meclisi ve belediye meclisi üyelikleriyle köy ihtiyar meclisi üyeliğini kaybedenler,birlik meclisi üyeliğini de kaydetmiş sayılırlar. Hükmü gereğince ; belediye meclisinizce,anadolu Belediyeler Birliği meclis üyeliğine 2 asil ve 1 yedek üyenin seçilmesi konusu Meclise sunuldu.akparti adına söz alan Harun OLMUŞ;Asil üye olarak Zeki METİN,Ali TİFTİKÇİ Yedek üye olarak Hasan Hüseyin KARARKUŞ teklif edildi. Yapılan açık oylama neticesinde; ASİL ÜYELER Zeki METİN Ali TİFTİKÇİ YEDEK ÜYELER HASAN Hüseyin KARAKUŞ Meclis üyelerinden Durali SİMSAR,,Recep ÖZ ve İhsan MUTLU çekimser oy vererek oy çokluğu ile kabul edildi.

6 KARAR TARIHI : 07/04/2014 KARAR NOSU : 66 ÖZÜ: JEOTERMAL KAYNAKLI BELEDİYELER BİRLİĞİ ÜYELİK SEÇİMİ Gündemin 7.Maddesi -KARAR- Üyesi Bulunduğumuz T.C Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği nin 30 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri nedeni ile Birlik Meclisi, Birlik Meclisi ve Birlik Başkanlık divanından oluşan organları yeniden teşekkül ettirileceğinden ; 30 Mart 2014 tarihinden seçilen, birlik tüzüğünün 7. maddesinden (a) bendi gereğince birlik doğal üyesi olacaktır. Yine tüzüğün 7.maddesinden (b) bendi gereğince seçimden sonra Belediyenizce yapacağınız ilk meclis toplantısında Birliğimizde belediyenizi temsil etmek üzere seçilmiş belediye meclis üyelerinden;belde ve ilçe belediye meclis üyelerinden 1 asil 1 yedek üye, seçilmesi konusu Meclise sunuldu.akparti adına söz alan Harun OLMUŞ;Asil üye olarak Ahmet KESER,Yedek Üye olarak Ebru ATEŞ teklif edildi. Yapılan açık oylama neticesinde; ASİL ÜYELER Ahmet KESER YEDEK ÜYELER Ebru ATEŞ Meclis üyelerinden,recep ÖZ ve İhsan MUTLU çekimser oyu vererek oy çokluğu ile kabul edildi.

7 KARAR TARIHI : 08/04/2014 KARAR NOSU : 67 ÖZÜ:BELEDİYE BAŞKAN YRD.ÖDENEĞİNİN GÖRÜŞÜLMESİ KARAR Belediye Meclis Başkanı 6.Dönem 5.Birleşim 3.oturum meclis toplantısı gündemdeki kalan maddeleri görüşmek üzere toplantı açılmıştır. Gündemin 8.maddesi 5393 sayılı Belediye kanunun 49. Maddesi hükümlerine göre Belediye Meclis Üyeleri arasından görevlendirilen Belediye Başkan Yardımcısına Belediye başkanına verilen ödeneğin 2/3 nü aşmamak üzere Belediye Meclisi tarafından belirlenecek ödenek verilir. Hükmü gereğince Belediye başkan Yardımcısına verilecek ödeneğin belirlenmesi hususu Belediye Meclisinin görüşlerine sunuldu.yapılan açık oylama neticesinde na verilen ödeneğin 2/3 nün Belediye Başkan Yardımcısı ödeneği olarak ödenmesi konusunda Meclis üyelerinden Recep ÖZ,İhsan MUTLU red oyu,durali SİMSAR çekimser kalarak oy çokluğu ile kabul edildi. KARAR TARIHI : 08/04/2014 KARAR NOSU : 68 ÖZÜ:DENETİM KOMİSYON RAPORUNUN GÖRÜŞÜLMESİ Gündemin 9.maddesi KARAR 5393 sayılı Belediye Kanunun 25.maddesi gereğince 2013 yılı Gelir-Gider evrakları Denetim komisyonu tarafından incelenmiş ve rapor hakkında meclis üyelerine bilgi vermiştir.

8 KARAR TARIHI : 09/04/2014 KARAR NOSU : YILI Faaliyet raporunun görüşülmesi ve onaylanması Belediye Meclis Başkanı 6.Dönem 5.Birleşim 4.oturum meclis toplantısı gündemdeki kalan maddeleri görüşmek üzere toplantı açılmıştır. Gündemin 10. Maddesi KARAR Dr.Tuncay ACEHAN, 5393 sayılı Belediye Kanunun 19.maddesi gereğince Meclis Başkanlığını Meclis Başkanvekili Mustafa DEMİR e devretti. Meclis Başkanvekili Mustafa DEMİR : Meclis üyelerine faaliyet raporu hakkında görüşleri soruldu. Görüşmeler sonucunda Çubuk Belediyesinin 2013 yılı Faaliyet raporu 5393 sayılı kanunun 56.maddesi gereğince Belediye Meclisinin oylarına sunuldu. Yapılan açık oylama neticesinde 2013 YILI FAALİYET RAPORU Meclis üyesi Recep ÖZ ün RED oyu vererek oy çokluğu ile kabul edildi. Mustafa DEMİR Yusuf KILIÇ Ebru ATEŞ Meclis Başkan V. Meclis Katibi Meclis Katibi KARAR TARIHI : 09/04/2014 KARAR NOSU : 70 KADRO İPTAL VE İHDAS Gündemin 11. Maddesi

9 KARAR 6360 sayılı kanunun geçici 1.maddesi 6.fıkrası hükmü uyarınca,ilimiz İl Özel İdaresinde görevli memurlardan 1 adet Şehir plancısının Belediyemize naklen ataması yapılacaktır. Bu nedenle; Belediye Meclisinin tarih ve 141 sayılı kararı ile ihdas edilen 1 adet 3. Dereceli Sosyolog kadrosunun iptal edilerek 1 adet 3. Dereceli Şehir Plancısı kadrosunun ihdas edilmesi hususu Belediye Meclisine sunuldu.yapılan açık oylama neticesinde oy birliği ile kabul edildi. BOŞ KADRO DEĞİŞİKLİK CETVELİ KALDIRILMAK İSTENEN KADRONUN ALINMAK İSTENEN KADRONUN UNVAN KODU SINIFI ÜNVANI DER. ADEDİ UNVAN KODU 6495 TH SOSYOLOG TH SINIFI ÜNVANI DER. ADEDİ ŞEHİR PLANCISI 3 1 KARAR TARIHI : 10/04/2014 KARAR NOSU : 71 TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNCE HİZMET ALIM İHALESİ Belediye Meclis Başkanı 6.Dönem 5.Birleşim 4.oturum meclis toplantısı gündemdeki kalan maddeleri görüşmek üzere toplantı açılmıştır. Gündemin 12. Maddesi KARAR Belediyemiz tarafından tarihinde temizlik hizmeti araçları,belediyemizden personel hizmet alımı şeklinde özel bir firmaya ihale edilmiş olup,sözleşme tarihinde sona erecektir.be nedenle bitim tarihinden evvel yeni bir ihale yapılması gerekmektedir.yeni yapılacak olan ihale 2 yıl olarak planlanmaktadır. İlçemizin bulvar,meydan cadde ve sokakların süpürülmesi,çöplerin alınması ve nakledilmesi işi için;5393 sayılı belediye kanunun 67.maddesi gereğince yıllara sarih (2 yıl) ihale yapılması

10 konusunun Belediye Meclisinde görüşülmesi rica ederim.şeklindeki başkanlık yazısı Belediye Meclisine sunuldu.meclise görüşü soruldu.yapılan açık oylama neticesinde Başkanlık yazısı geldiği şekliyle oy birliği ile kabul edildi. KARAR TARIHI : 10/04/2014 KARAR NOSU : 72 DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNCE HİZMET ALIM İHALESİ Gündemin 13. Maddesi KARAR Belediyemiz tarafından tarihinde yol bakım-onarım hizmetinde çalıştırılacak işçi ihalesi Destek Hizmetleri Müdürlüğünce özel bir firmaya ihale edilmiş olup, ihale süresi tarihinde sona erecektir. Bu nedenle sözleşme bitim tarihinden evvel yeni bir ihale yapılması gerekmektedir. Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 2 yıl süreli hizmet alım ihalesinin yapılması konusunun belediye meclisinde görüşülerek karara bağlanmasını arz ederim.şeklindeki başkanlık yazısı Belediye Meclisine sunuldu.meclise görüşü soruldu.yapılan açık oylama neticesinde Başkanlık yazısı geldiği şekliyle oy birliği ile kabul edildi. KARAR TARIHI : 11/04/2014 KARAR NOSU : 73 İhtisas Komisyonlarının kurulması ve üyeliklerinin belirlenmesi Meclis Başkanı Dr.Tuncay ACEHAN Meclis toplantısının 6.Dönem 5.birleşim 5.oturum açılışını yaptı. Gündemin 14.Maddesi:Başkanlık Yazısı KARAR

11 5393 sayılı Belediye Kanunun 24.maddesinde; Belediye meclisi, üyeleri arasından en az üç en fazla beş kişiden oluşan ihtisas komisyonları kurabilir. Komisyonların bir yılı geçmemek üzere ne kadar süre için kurulacağı aynı meclis kararında belirtilir.ihtisas komisyonları, her siyasî parti grubunun ve bağımsız üyelerin meclisteki üye sayısının meclis üye tam sayısına oranlanması suretiyle oluşturulur. İl ve ilçe belediyeleri ile nüfusu 'in üzerindeki belediyelerde plân ve bütçe ile imar komisyonlarının kurulması zorunludur. İlgili kanun gereğince Nisan 2014 itibariyle bir yıl süreyle görev yapmak üzere İhtisas komisyonlarının oluşturulması ve üyelerinin seçiminin yapılması hususunda, gereğini arz ederim.şeklindeki Başkanlık Yazısı Belediye Meclisine okundu. AKPARTİ Grup Başkanı Harun OLMUŞ un komisyonların kurulmasına ait sözlü önergesi Belediye Meclisine sunuldu.ihtisas komisyonlarından SAĞLIK VE ÇEVRE KOMİSYONU, SOSYAL İŞLER YAŞLILAR VE ENGELLİLER KOMİSYONU,EMLAK İSTİMLAK ALTYAPI YENİ YERLEŞİMLER KOMİSYONU,TARIM HAYVANCILIK VE AR-GE KOMİSYONUKÜLTÜR VE TURİZM KOMİSYONU, GENÇLİK EĞİTİM VE SPOR KOMİSYONU ESNAF SANATKARLAR VE TÜKETİCİYİ KORUMA KOMİSYONU İNSAN HAKLARI VE HALKLA İLİŞKİLER KOMİSYONU BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONU,PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONUN oluşturulması hususu Belediye Meclisine sunuldu.yapılan açık oylama neticesinde komisyonların 1 yıllığına görev yapmak üzere kurulmasına oybirliği ile karar verildi. AKPARTİ Grup Başkanı Harun OLMUŞ un komisyon üyelerinin belirlenmesine ait sözlü önergesi Belediye Meclisine sunuldu.buna göre ; SAĞLIK VE ÇEVRE KOMİSYONU SOSYAL İŞLER YAŞLILAR VE ENGELLİLER KOMİSYONU AHMET KESER MUSTAFA DEMİR ALAATTİN BEZCİ SELMAN YURT İHSAN MUTLU AHMET KESER MUSTAFA DEMİR ALAATTİN BEZCİ SELMAN YURT İHSAN MUTLU Şeklindeki önersi Meclise sunuldu.yapılan açık oylama neticesinde meclis üyelerinden Recep ÖZ,İhsan MUTLU,Durali SİMSAR Çekimser oy kullanarak oy çokluğu ile kabul edildi. EMLAK İSTİMLAK ALTYAPI YENİ YERLEŞİMLER KOMİSYONU TARIM HAYVANCILIK VE AR-GE KOMİSYONU MERAL KAYAN HARUN OLMUŞ AYNUR KOPARAN EBRU ATEŞ HASAN HÜSEYİN KARAKUŞ MERAL KAYAN HARUN OLMUŞ AYNUR KOPARAN EBRU ATEŞ HASAN HÜSEYİN KARAKUŞ

12 Şeklindeki önersi Meclise sunuldu.yapılan açık oylama neticesinde meclis üyelerinden Recep ÖZ,İhsan MUTLU,Durali SİMSAR Çekimser oy kullanarak oy çokluğu ile kabul edildi. KÜLTÜR VE TURİZM KOMİSYONU GENÇLİK EĞİTİM VE SPOR KOMİSYONU ŞÜKRÜ ÖZEK ALİ TİFTİKÇİ NURİ FİDAN DURALİ SİMSAR NURDAN ÇOBAN ŞÜKRÜ ÖZEK ALİ TİFTİKÇİ NURİ FİDAN DURALİ SİMSAR NURDAN ÇOBAN Şeklindeki önersi Meclise sunuldu.yapılan açık oylama neticesinde meclis üyelerinden Recep ÖZ,İhsan MUTLU,Durali SİMSAR Çekimser oy kullanarak oy çokluğu ile kabul edildi. ESNAF SANATKARLAR VE TÜKETİCİYİ KORUMA KOMİSYONU İNSAN HAKLARI VE HALKLA İLİŞKİLER KOMİSYONU HABİP KOPARAN ÜMİT POLAT İSMAİL ÇELİK BİLAL EKEN RECEP ÖZ HABİP KOPARAN ÜMİT POLAT İSMAİL ÇELİK BİLAL EKEN RECEP ÖZ Şeklindeki önersi Meclise sunuldu.yapılan açık oylama neticesinde meclis üyelerinden Recep ÖZ,İhsan MUTLU,Durali SİMSAR Çekimser oy kullanarak oy çokluğu ile kabul edildi. BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONU PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU ZEKİ METİN ALİ TAŞKESTİ AHMET KILIÇ YUSUF KILIÇ HÜSEYİN KARACA ZEKİ METİN ALİ TAŞKESTİ AHMET KILIÇ YUSUF KILIÇ HÜSEYİN KARACA Şeklindeki önersi Meclise sunuldu.yapılan açık oylama neticesinde meclis üyelerinden Recep ÖZ ve İhsan MUTLU nun RED,Durali SİMSAR ın Çekimser oyuna karşılık oy çokluğu ile kabul edildi.

13 Meclis Başkanı Dr.Tuncay ACEHAN başkanlığındaki Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısını yapmış olup toplantıyı kapatmıştır.

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Karar No: 206/36 Konu: Meclis Başkan Vekili Seçimi Evrak No: 232 Özet: Meclis. Başkan Vekili ile Meclis 2. Başkan Vekili Seçimi. T E K L İ F VE K A R A R : "5393 sayılı Belediye Kanununun 9. maddesinde

Detaylı

KARAR TARIHI : 02/05/2014 KARAR NOSU : 74. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler

KARAR TARIHI : 02/05/2014 KARAR NOSU : 74. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler KARAR TARIHI : 02/05/2014 KARAR NOSU : 74 ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı Dr Tuncay ACEHAN 6.Dönem 6.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Karar No: 204/20 Özet: Meclis.Başkan Vekili ile Meclis 2.Başkan Vekili seçimi. K A R A R : "5393 sayılı Belediye Kanununun 9. maddesi uyarınca Belediye Meclisinde 2 yıl müddetle görev yapmak üzere, Meclis.Başkan

Detaylı

T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ. Mehmet GÜLDALI Harun SARI Ali YÖN

T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ. Mehmet GÜLDALI Harun SARI Ali YÖN T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ MECLİS BAŞKANI : Mükerrem TOLLU Belediye Başkanı MECLİS ÜYELERİ Serdar ARSLAN Duran KARA Veli ŞAHMAN Şevk ŞEVK

Detaylı

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi K A R A R

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi K A R A R Karar No : 58 Konusu: Başkanının gizli oy açık tasnif neticesinde seçilmesi., Meclisin en yaşlı İl Genel Meclis üyesi Mehmet YILDIRIM ın Başkanlığında, üyelerin katılımı ile Toplantı salonunda 14.04.2014

Detaylı

BAKIRKÖY BELEDİYE MECLİSİNİN 7. SEÇİM DÖNEMİ 5.

BAKIRKÖY BELEDİYE MECLİSİNİN 7. SEÇİM DÖNEMİ 5. BAKIRKÖY BELEDİYE MECLİSİNİN 7. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2018 SENESİ NİSAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISININ 04 NİSAN 2018 TARİHLİ İKİNCİ BİRLEŞİMİNE AİT ZABIT ÖZETİDİR. Ekseriyetin bulunduğu tespit

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE MECLİSİ. Dönemi : 2014 Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 20

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE MECLİSİ. Dönemi : 2014 Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 20 Karar No : 20 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 5.ve 19.maddesi uyarınca görev süreleri tamamlanan 1. Meclis Başkan Vekili ve 2. Meclis Başkan Vekilinin

Detaylı

İhtisas komisyonları

İhtisas komisyonları İhtisas komisyonları Belediye meclisi, üyeleri arasından en az üç en fazla beş kişiden oluşan ihtisas komisyonları kurabilir. Komisyonların bir yılı geçmemek üzere ne kadar süre için kurulacağı aynı meclis

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 08.04.2014 Kararın Nosu : 43 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19.maddesine göre I.ve II.Meclis Başkan Vekili ile 2 asil ve 2 yedek Meclis Katibinin gizli oy ile seçiminin yapılması.

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 02.01.2012 Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Yoklama yapıldı hazirun listesi meclis

Detaylı

MECLİS KARAR ÖZETİ KARAR TARİHİ : 04/01/2019 KARAR NUMARASI : 2019/1

MECLİS KARAR ÖZETİ KARAR TARİHİ : 04/01/2019 KARAR NUMARASI : 2019/1 KARAR TARİHİ : 04/01/2019 KARAR NUMARASI : 2019/1 TEŞKİL EDENLER :Süleyman ÖZBAĞ, Fatih KAVAK, Hüsniye BAYRAM, Selami BAYHAN, Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Süleyman ÖZBAĞ ın Başkanlığında, üyelerden

Detaylı

MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 1: Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki.

MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 1: Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki. MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 1: Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki. Çoğunluk olduğundan oturum açıldı, gündem tetkik edildi. KARAR SAYISI- 2: 2015 Yılı Mart ayı meclis karar özetlerinin

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 24 gündemin V. Bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi 1 inci maddesinde yer alan Birinci ve İkinci Meclis Başkan Vekili seçimine ilişkin 29/03/2016 tarih ve 2798 ayılı Yazı İşleri

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Kozluk Mahallesi İmar Plan Tadilatına Ait Komisyon

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 05.11.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Meclis Üyeleri

Detaylı

Ü Y E L E R. Meclis Başkanın açılış konuşmasını tamamladıktan sonra Gündem Maddelerini okudu ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Ü Y E L E R. Meclis Başkanın açılış konuşmasını tamamladıktan sonra Gündem Maddelerini okudu ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. KARAR NUMARASI : 07 Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20. maddesi uyarınca 2014 yılı Nisan ayı toplantısı için Belediye Hizmet binası, Başkanlık odasında toplandı. Toplantı başında yapılan

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 01 Mevcut Mustafa ÖZDEMİR- Mustafa TOKSÖZ - İsmail KAHYA- Doğan SAYDAM- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 01.09.2014 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Başkanlığında, hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Yusuf Hakan ÖZDEMİR in izin dilekçesi okundu izinli

Detaylı

T. C. AFYONKARAHİSAR İLİ ÇEVRE HİZMETLERİ BİRLİĞİ 6. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEMİ 07.05.2008 ÇARŞAMBA BİRİNCİ OTURUM;

T. C. AFYONKARAHİSAR İLİ ÇEVRE HİZMETLERİ BİRLİĞİ 6. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEMİ 07.05.2008 ÇARŞAMBA BİRİNCİ OTURUM; 6. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEMİ BİRİNCİ OTURUM; 1. Yoklama, Açılış, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı. 2. Bir önceki Birlik Meclis Toplantısı na ait Tutanak Özeti nin Meclisin bilgisine sunularak onaylanması.

Detaylı

MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 20 : Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki.çoğunluk olduğundan oturum açıldı, gündem tetkik edildi.

MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 20 : Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki.çoğunluk olduğundan oturum açıldı, gündem tetkik edildi. MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 20 : Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki.çoğunluk olduğundan oturum açıldı, gündem tetkik edildi. KARAR SAYISI- 21 : 2011 Yılı Mart ayı Meclis Karar Özetlerinin

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/04/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/04/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 04/04/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Erenler Mahallesi 1085 Sokakta Bulunan Parka İsim

Detaylı

Meclis Başkanı Katip Katip Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Tevfik AYYARKIN Belediye Başkanı

Meclis Başkanı Katip Katip Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Tevfik AYYARKIN Belediye Başkanı Karar Tarihi : 06/04/2009 Karar No : 08 Belediye Meclisi; nın 01/04/2009 tarihli yazılı daveti üzerine Belediye Başkan üyelerin tamamının mevcut olduğunu açıklayarak, 2009 yılı döneminin 4.toplantısının

Detaylı

Belediyenin Organları

Belediyenin Organları Belediyenin Organları Belediye meclisi MADDE 17.- Belediye meclisi, belediyenin karar organıdır ve ilgili kanunda gösterilen esas ve usûllere göre seçilmiş üyelerden oluşur. Meclisin görev ve yetkileri

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 21 Özü: Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi. Karar Trh :

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 21 Özü: Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi. Karar Trh : Karar No : 21 Özü: Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi. Karar Trh : Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, seçilmiş DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, Selvet KARAOĞLU, Ahmet ÇALIŞKAN,, Mehmet KOCABAY, Mahmut

Detaylı

T.C. KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL KURULU

T.C. KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL KURULU Karar No : 2014 / 1 Toplantı Tarihi : 12/05/2014 Konu : Başkan Vekilleri Seçimi Toplantı No : 1 Olağan Toplantısının 1 inci maddesinde bulunan Genel Kurul Başkan Vekilleri Seçimi ile ilgili Genel Müdürlüğün

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2019-1000 Birleşim Tarihi : 07/01/2019 Birleşim Saati : 18:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

Karar Tarihi Karar No Kararın- Meclis Başkan Vekillerinin Seçimi. 11 / 04 /2014 ( 19 ) Konusu. BAŞKAN : Dr. Hasan AKGÜN

Karar Tarihi Karar No Kararın- Meclis Başkan Vekillerinin Seçimi. 11 / 04 /2014 ( 19 ) Konusu. BAŞKAN : Dr. Hasan AKGÜN Karar Tarihi Karar No Kararın- Meclis Başkan Vekillerinin Seçimi. 11 / 04 /2014 ( 19 ) Konusu GÜNDEMİN ( 2. ) MADDESİ : seçimi; : 5393 sayılı yasanın 19. Maddesi gereğince Meclis 1. ve 2. Başkan Vekillerinin

Detaylı

Kosova Cumhuriyeti İpek Belediyesi Kardeş Şehir Olma Talebi

Kosova Cumhuriyeti İpek Belediyesi Kardeş Şehir Olma Talebi T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU 21 Kosova Cumhuriyeti İpek Belediyesi Kardeş Şehir Olma Talebi Kosova Cumhuriyeti İpek Sarıçam İlçe Belediye Meclisinin 02.04.2018 tarihli oturumunda

Detaylı

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR Karar Tarihi Ve Sayısı (04.01.2016) (2016-1/1-1) Konusu: (Gündeme İlave Madde: Yerleşik Alan

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 19 gündemin V. Bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi 1inci maddesinde yer alan Encümene iki üye seçimine ilişkin 27/03/2018 tarih ve 3449 sayılı Yazı İşleri Müdürlüğü ifadeli

Detaylı

Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 41850698.301.05-36. Konu : Meclis Başkan Vekilliği Seçimi

Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 41850698.301.05-36. Konu : Meclis Başkan Vekilliği Seçimi Karar No : 41850698.301.05-36 Konu : Meclis Başkan Vekilliği Seçimi KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 19. maddesi gereğince, iki yıl süre ile

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 03.01.2011 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Sn. Başkan Ahmet HERDEM in hoş geldiniz temennisiyle gerçekleşti. Yoklama yapılıp hazirun cetveli imza altına alınarak. 2011 yılı

Detaylı

T C. GÜRSU BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Esas No : 2014/128 ÖZETİ : Yatırım Teşvik Belgesi

T C. GÜRSU BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Esas No : 2014/128 ÖZETİ : Yatırım Teşvik Belgesi Esas No : 2014/128 ÖZETİ : Yatırım Teşvik Belgesi Karar No : 2014/187 Mali Hizmetler Müdürlüğünün; Belediyemizin Yatırım Teşvik Belgesi başvurusu ve kabulü halinde Mali Hizmetler Müdürü M.Nesim CEYLAN

Detaylı

Büyükşehir Belediyesinin Organları

Büyükşehir Belediyesinin Organları Büyükşehir Belediyesinin Organları Büyükşehir belediye meclisi Büyükşehir belediye meclisi, büyükşehir belediyesinin karar organıdır. Büyükşehir belediye başkanı büyükşehir belediye meclisinin başkanıdır;

Detaylı

BELEDİYE MECLİS KARARI KARAR TARİHİ: KARAR NO: NOLU MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI

BELEDİYE MECLİS KARARI KARAR TARİHİ: KARAR NO: NOLU MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI Açılış Yoklama 36. 2017 Yılı Kesin Hesabının Görüşülmesi 37. Meclis 2. Başkan Vekili Seçimi 38. Osman DEMİR in Encümen Üyeliğinden istifasının Görüşülmesi 39. Encümen Üyesi Seçimi 40. Yozgat İli Katı Atık

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2010 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2010 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 200 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI Karar tarihi : 04/0/200 Karar sayısı : 200/09 Birleşim : 9 Oturum :.7 : Başkan Değerli arkadaşlar gündemimizin

Detaylı

T.C. NAZİLLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. NAZİLLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 2009/60-1 DAİRESİ : YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Belediyemiz Meclisi 09.01.2009 Cuma günü saat 20.00 de Aytekin Başkanlık Makamından meclisimize havale olunan Yazı İşleri Müdürlüğü nün 09.01.2009 tarih

Detaylı

Tarihi. Özü KARAR. Mazeretsiz katılmayanlar :----- Necmettin ÖZCAN ve Bülent GÜDE

Tarihi. Özü KARAR. Mazeretsiz katılmayanlar :----- Necmettin ÖZCAN ve Bülent GÜDE Tarihi Saat 14.00 07.04.2016 Sayısı 19 4 Özü Meclis katipi Seçilmesi 2 (İki)Asil 2 ( İki) Yedek ( Gizli Oyla) Akçadağ Belediye Meclisi, Meclis 2 Başkan vekili Başkanlığında, Belediye Meclis Üyeleri, Cumali

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 22 gündemin V. Bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi 1 inci maddesinde yer alan Encümene iki üye seçimine ilişkin önerge meclisin görüşüne sunuldu: Encümen Üyeliğine Erdoğan ÖZTÜRK

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 04.04.2011 Meclis toplantısı Sn. Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in hoş geldiniz temennisiyle gerçekleşti. Yoklama yapıldı Mahmut DEVECİ nin izin dilekçesi okundu

Detaylı

Ergün DOĞAN Meclis Katibi

Ergün DOĞAN Meclis Katibi Tarihi 02.09.2016 Sayısı 51 Özü İlçemiz Merkez mahallelerini kapsayan toplamda 103 adet sokak ve mevcutta bulunan caddelerin isimlerinin onaylanması hususunun görüşülmesi, Gündemin 3. Maddesi; Gündemimizin

Detaylı

Dönemi 2017 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 1 Birleşim 1 Oturum Özü T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ KARAR.

Dönemi 2017 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 1 Birleşim 1 Oturum Özü T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ KARAR. Tarihi 06.01.2017 Sayısı 1 Oturum Özü 5393 sayılı Belediye Kanununun 25. Maddesi gereği Denetim Komisyonuna üye seçimi (Gizli Oylama) yapılması. Akçadağ Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, Belediye Meclis

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2017-1000 Birleşim Tarihi : 02/01/2017 Birleşim Saati : 19:30 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİ KARAR ÖZETLERİ

BELEDİYE MECLİSİ KARAR ÖZETLERİ BELEDİYE MECLİSİ KARAR ÖZETLERİ Meclis Toplantı Tarihi :05/04/2011 Salı günü saat 18:30 Nisan Ayı Olağan Toplantısı. Meclis Başkanı :Belediye Başkanı Abdurrahman KUZU Meclis Üye Durumu :Başkan dâhil 16

Detaylı

Sıra No. Kararın Tarihi. Kararın No /51 Geçen toplantı zaptı.

Sıra No. Kararın Tarihi. Kararın No /51 Geçen toplantı zaptı. Özeti 1 01.04.2015 2015/51 Geçen toplantı zaptı. Mart / 2015 Dönemi Olağan Meclis toplantısı I. birleşim görüşme tutanağı okundu sayılarak, Belediye Meclis Çalışma Yönetmeliğinin 11.maddesine istinaden

Detaylı

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 2. TOPLANTI YILI 2015 SENESİ KASIM AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 2. TOPLANTI YILI 2015 SENESİ KASIM AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 2. TOPLANTI YILI 2015 SENESİ KASIM AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 2. Toplantı yılı 2015 Senesi KASIM ayı

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 05.12.2011 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Yoklama yapıldı hazirun listesi meclis

Detaylı

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ KARAR NO 75 TARİH VE NOSU 10.06.2015/ 3118 KÜLTÜR MAHALLESİ DUDAYEV CADDESİNİN İMAR KOMİSYONUNA HAVALESİ 2 İmar Komisyonu ile ilgili evrakların Görüşülmesi 10.06.2015 tarih ve 3118 sayılı müzekkeresi meclise

Detaylı

Göreve Yeni Başlayan Belediye Başkanının Yapması Gereken Resmi İşlemler

Göreve Yeni Başlayan Belediye Başkanının Yapması Gereken Resmi İşlemler Göreve Yeni Başlayan Belediye Başkanının Yapması Gereken Resmi İşlemler A. İlk Hafta (7 gün) İçinde Yapılacak İşlemler 1. İl/ilçe seçim kurulundan mazbata alınır. 2. Önceki Başkan ile devir teslim töreni

Detaylı

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi.

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi. KONU : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi. İNCELEME : Belediye Meclisimizin 03.10.2016 günlü birinci Birleşiminde Plan ve Bütçe Komisyonu ile Hukuk Komisyonuna havale edilen Mali Hizmetler Müdürlüğünün

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 07.02.2011 Meclis toplantısı Sn. Başkan Ahmet HERDEM in hoş geldiniz temennisiyle gerçekleşti. Yoklama yapıldı Filiz YILMAZ GÜNER ve Mustafa BAKTIR ın izin

Detaylı

KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KARAR TARİHİ 05.04.2011 KARAR NO 6

KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KARAR TARİHİ 05.04.2011 KARAR NO 6 I TARİHİ 05.04.2011 NO 6 KONUSU BELEDİYE ENCÜMENİNE YETKİ VERİLMESİ (KİRALAMA GAYRİMENKUL SATIŞI) Gündem Maddemin Üçüncü Maddesi olan Belediyemize ait bazı Gayrimenkullerin kiraya verilmesi ve satılabilme

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

BELEDİYE MECLİSİ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BELEDİYE MECLİSİ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliği İçişleri Bakanlığından: Resmi Gazete Tarihi : 09/10/2005 Resmi Gazete Sayısı : 25961 1 BİRİNCİ BÖLÜM : Amaç, Kapsam, Dayanak ve

Detaylı

T.C. DARICA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1

T.C. DARICA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1 MECLİS I Karar Tarihi :01/02/2018 Karar Numarası : 9 Gündem No/Sıra : 9-1 KONUSU: PARKA İSİM VERİLMESİ (Kore Gazisi Feti BOZKURT) Yazı İşleri Müdürlüğünün 25/01/2018 tarih ve E-8121 sayılı Park isimlendirmesi

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 02.07.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Hazirun cetveli

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 09.11.2016 Kararın Nosu : 98 Belediye Meclisinin 01.11.2016 tarih ve 95 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen sokak ismi ile ilgili 09.11.2016 tarih ve 12 sayılı İmar

Detaylı

YEREL YÖNETİM ORGANLARI, KOMİSYONLARI, HUZUR HAKKI

YEREL YÖNETİM ORGANLARI, KOMİSYONLARI, HUZUR HAKKI YEREL YÖNETİM ORGANLARI, KOMİSYONLARI, HUZUR HAKKI Hüseyin ÇELİK Sayıştay Denetçisi 1. GİRİŞ Mahalli idareler, Anayasanın 127 nci maddesinde; il, belediye veya köy halkının mahalli müşterek ihtiyaçlarını

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 06/04/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 06/04/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 06/04/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1-2014 Yılına Ait Denetim Komisyonu Raporu 2- Seçimlerin

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2015-21000 Birleşim Tarihi : 09/10/2015 Birleşim Saati : 20:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

K A R A R. T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-304 29.11.2013 Özü: Seyhan İlçe Belediyesi 2014 mali yılı bütçesi

K A R A R. T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-304 29.11.2013 Özü: Seyhan İlçe Belediyesi 2014 mali yılı bütçesi T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-304 29.11.2013 Özü: Seyhan İlçe Belediyesi 2014 mali yılı bütçesi K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 29.11.2013 tarihli oturumunda

Detaylı

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2019 SENESİ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2019 SENESİ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2019 SENESİ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 5. Toplantı Yılı 2019 Senesi OCAK ayı Meclis

Detaylı

T.C. SİVAS İLİ ŞARKIŞLA BELEDİYE BAŞKANLIĞI M E C L İ S K A R A R I

T.C. SİVAS İLİ ŞARKIŞLA BELEDİYE BAŞKANLIĞI M E C L İ S K A R A R I Birleşim No : 1 Karar No : 1 KARAR ÖZETİ: SÖZLEŞMELİ PERSONEL ÇALIŞTIRILMASI Belediyemiz bünyesinde 2019 yılı içerisinde bir adet Yarı Zamanlı Avukat, bir adet Tam Zamanlı Harita Mühendisi, bir adet Tam

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI TARİH : 08/09/2017 BİRLEŞİM NO : 1 OTURUM NO : 1 KARAR NO : 55 Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantısının 1 inci birleşim ve 1 inci oturumunda görüşülmesine geçilen

Detaylı

T.C. KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Yönetim Kurulu Bürosu

T.C. KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Yönetim Kurulu Bürosu SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Yönetim Kurulu Bürosu SAYI : M.38.1.KBB.5.01.05.01 /102 22/10/2013 KONU : Genel Kurul Toplantısı Sayın : Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Kurulu gündeminde

Detaylı

T.C. DEFNE KAYMAKAMLIĞI DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE KAYMAKAMLIĞI DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 1 : 5393 SAYILI BELEDİYE YASASININ 19. MADDESİ GEREĞİNCE İKİ ASIL İKİ YEDEK DİVAN KÂTİBİ SEÇİMİ YAPILMASI 5393 Sayılı Belediye Kanunun 19. Maddesi gereğince, iki asıl iki

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :96 KARAR 96 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Nisan ayı meclis toplantısının birinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 11 Nisan 2014 Cuma günü

Detaylı

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 10/10/2014 Cem KARA ( ) Karar No 50

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 10/10/2014 Cem KARA ( ) Karar No 50 GÜNDEM-3: 2015 yılı ve izleyen 2 yıla ait Çatalca Belediyesi Bütçesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon raporunun görüşülmesi. TEKLİF: 2015 Yılı Bütçe Tasarısı 26/08/2014 tarih 311 Karar numarası ile Encümenimizde

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2012 / 1 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2012 / 1 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 03.01.2012 HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2012 / 1 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU KONU : Fazla Çalışma Ücreti. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 23 Mevcut Yaşar KESKİN- Mustafa ÖZDEMİR- Feruze DUMAN-İsmail KAHYA- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile 2017

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Eylül 2015 Salı günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

KARAR TARİHİ : 05/04/2014 KARAR NUMARASI : 1

KARAR TARİHİ : 05/04/2014 KARAR NUMARASI : 1 TARİHİ : 05/04/2014 NUMARASI : 1 : Belediye Organlarının Seçimi. Çukurkuyu Belediyesi Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi gereği Belediye Başkanı Adnan DELİKANLIOĞLU Başkanlığında üye Adem

Detaylı

U T A N A K. Dönem : 2015 Toplantı : Nisan Birleşim : 5 Oturum : 1 Birleşim Tarihi : 10.04.2015 Birleşim Saati : 17.30

U T A N A K. Dönem : 2015 Toplantı : Nisan Birleşim : 5 Oturum : 1 Birleşim Tarihi : 10.04.2015 Birleşim Saati : 17.30 T U T A N A K Dönem : 2015 Toplantı : Nisan Birleşim : 5 Oturum : 1 Birleşim Tarihi : 10.04.2015 Birleşim Saati : 17.30 Gündemin 1. maddesinde yer alan yoklama yapıldı. 34 üyeden müteşekkil İl Genel Meclisinin

Detaylı

K A R A M A N BELEDİYE MECLİS KARARLARI

K A R A M A N BELEDİYE MECLİS KARARLARI MECLİS BAŞKANI : SAVAŞ KALAYCI : NESLİHAN AKKAYA-ÜMİT GÖÇER GELEN ÜYELER :MUSTAFA KARAARDIÇ- KAZIM GÜCÜYENER- MAHMUT GÜVENTÜRK-FATİH GÜLCAN- İLKNUR HARANİ-BEKİR KÜÇÜKTÜRK- EKREM TOKAY-ERCAN ÇALIŞKAN- KEMAL

Detaylı

T.C. MALKARA BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ

T.C. MALKARA BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ T.C. MALKARA BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ KARAR TARİHİ : 09.05.2017 KARAR NO : 118 KONUSU : 2016 Mali Yılı Kesin Hesabı MECLİS BAŞKANI : Ulaş YURDAKUL MECLİS KÂTİPLERİ : Ali İhsan USLU, Nuran BAŞKÜTÜK OTURUMA

Detaylı

T.C. BELEDİYE MECLİSİ

T.C. BELEDİYE MECLİSİ T.C. TURHAL BELEDİYE MECLİSİ Toplantının Yılı-Ayı Birleşim Oturum : 2017-Haziran Toplantının Tarihi Toplantının Günü :01.06.2017 :Perşembe Belediye Meclisinin 01.06.2017 tarihi Perşembe günü saat 14.00'da

Detaylı

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları 06.06.2017 Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları KARAR NO 66 TARİH VE NOSU 15.05.2017 / 4212 İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ DEVİR İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ne ait 15.05.2017

Detaylı

Karar No 50 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU

Karar No 50 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU GÜNDEM-2): 2017 yılı ve izleyen 2 yıla ait Çatalca TEKLİF: 2017 Yılı Bütçe Tasarısı 23/08/2016 tarih 425 karar numarası ile Encümenimizde görüşülmüş olup, hazırlanan Bütçe tasarısının Mahalli İdareler

Detaylı

HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2018 / 02 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : Yetki Verilmesi (SULTANBEYLİ95). Komisyonumuza havale edilen Strateji Geliştirme Müdürlüğü nün 19/01/2018 tarih ve 36 sayılı teklifi

Detaylı

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 09/10/2015 Cem KARA ( )

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 09/10/2015 Cem KARA ( ) GÜNDEM 1: 2016 yılı ve izleyen 2 yıla ait Çatalca TEKLİF: 2016 Yılı Bütçe Tasarısı 25/08/2015 tarih 353 karar numarası ile Encümenimizde görüşülmüş olup, hazırlanan Bütçe tasarısının Mahalli İdareler Bütçe

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 47 Palandöken İlçesi Adnan Menderes Mahallesinde bulunan taşınmazın ifraz tevhit ve parselasyon işlemleri sonucunda Kadastronun ada 1620 parsel 17 de kayıtlı 172,38 m² den ibaret olan taşınmazda

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2012 YILI HAZİRAN AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI Karar tarihi : 06/06/2012 Karar sayısı : 2012/06 Birleşim : 01 Oturum : 1, 5 1: Başkan-Değerli arkadaşlar

Detaylı

2018 YILI OCAK AYI 1. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM, 1. OTURUM KARAR ÖZETİ

2018 YILI OCAK AYI 1. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM, 1. OTURUM KARAR ÖZETİ 2018 YILI OCAK AYI 1. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM, 1. OTURUM KARAR ÖZETİ Belediye Meclisi 2018 Yılı Ocak ayı, 1. Olağan Toplantı Birinci Birleşim, Birinci Oturumunu yapmak üzere katılım tutanağında

Detaylı

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİNİN 03/04/2017 TARİHLİ NISAN AYININ 1 BİRLEŞİMİNE AİT KARAR TUTANAĞIDIR

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİNİN 03/04/2017 TARİHLİ NISAN AYININ 1 BİRLEŞİMİNE AİT KARAR TUTANAĞIDIR Belediye Meclisimiz Belediye Başkanı Sayın Muhittin SELVİTOPU'nun Başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları alınmıştır. 1 (Karar No: 37/2017) İzmir bütününde uygulanmakta olan, gerek 6306 Kanun kapsamında,

Detaylı

HEPDAK 2. GENEL KURUL RAPORU

HEPDAK 2. GENEL KURUL RAPORU HEPDAK 2. GENEL KURUL RAPORU Tarih : 08 Eylül 2016 Yer : Dokuz Eylül Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Balçova/İzmir Saat: 13.00-16.00 HEPDAK 2. Genel Kurul Raporu (08. 09. 2016) HEPDAK I1. GENEL KURUL

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 50 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Sarıçam İlçe Belediye Meclisinin 04.05.2015 tarihli oturumunda okunan parsel 1/1000

Detaylı

NİSAN 2015 MECLİS KARARLARI

NİSAN 2015 MECLİS KARARLARI NİSAN 2015 MECLİS KARARLARI Karar Tarihi Karar No Kararın- Belediye Başkanının 2014 Yılı 06 / 04 /2015 ( 29 ) Konusu Faaliyet Raporunun müzakeresi; (Hayrettin ALTUNOK-Meclis 1. Başkan Vekili) Belediye

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2019/1-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Yazı ĠĢleri Müdürlüğü nün 27.12.2018 tarih ve 41203 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereğince Belediye

Detaylı

T.C. AFYONKARAHİSAR İLİ ÇEVRE HİZMETLERİ BİRLİĞİ 17. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEMİ SALI

T.C. AFYONKARAHİSAR İLİ ÇEVRE HİZMETLERİ BİRLİĞİ 17. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEMİ SALI BİRİNCİ OTURUM; T.C. 1. 07.05.2013 tarihli 16ncı olağan Birlik Meclis Toplantısı na ait Tutanak Özetinin okunması. 2. 2014 Yılı Bütçe Teklifinin Plan ve Bütçe Komisyonu na havale edilmesi. 3. Üye Belediyelerin

Detaylı

OLAĞAN GENEL KURULA ÇAĞRI

OLAĞAN GENEL KURULA ÇAĞRI ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: TİM.AİB.GSK.TEŞ.2014/801 Antalya, 17/03/2014 Konu: Genel Kurula Çağrı Sayın Üyemiz, ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE ÜYELERİNE ÖZEL SİRKÜLER

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ TOPLANTI TARİHİ : 08 NİSAN 2014 TOPLANTI NUMARASI : 2014/01 TOPLANTI ŞEKLİ : OLAĞAN T.C. KAHRAMANMARAŞ ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Meclisi 08/04/2014 Salı

Detaylı

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN 05.03.2014 TARİH VE 105 SAYILI KARARI

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN 05.03.2014 TARİH VE 105 SAYILI KARARI 05.03.2014 TARİH VE 105 SAYILI KARARI Gündemin 2. Maddesi Karar No. 105 Özü: İsim Verme Komisyonu raporu doğrultusunda Şirinyalı Mahallesi eski Lara Caddesi-İsmet Gökşen Caddesi kesişimindeki parka Gezi

Detaylı

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi 02../ / 2018 Karar Numarası 23 BAŞKAN

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi 02../ / 2018 Karar Numarası 23 BAŞKAN Karar Tarihi 02../...04.../ 2018 Karar Numarası 23 Atabey Belediye Meclisi bugün saat 14.00 da Belediye Başkanı un GÜNDEM : Belediye Meclis Başkan Vekilliğinin yeniden seçilmesinin görüşülmesi. KARAR :

Detaylı

MECLİS KARARI SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Sözleşmeli personel istihdamı; 07 / 03 /2014 ( 17 ) Konusu

MECLİS KARARI SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Sözleşmeli personel istihdamı; 07 / 03 /2014 ( 17 ) Konusu SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Sözleşmeli personel istihdamı; 07 / 03 /2014 ( 17 ) Konusu GÜNDEMİN ( 1. ) MADDESİ : M E V Z U : Belediyemizde 2014 Yılında 5393 Sayılı Yasanın 49. maddesi ve

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 1 geçilen ve gündemin 5 inci bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergeleri Görüşülmesi 1 inci maddesinde yer alan 2016 Meclis Tatil ayının belirlenmesine ilişkin 29/12/2015 tarih ve 11156 sayılı Yazı

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 26 : Geçici ĠĢçi ÇalıĢtırma Vizesinin Verilmesi Belediyelerde istihdam edilecek geçici iģçi pozisyon vizesinin verilmesi, mevcut mevzua hükümleri çerçevesinde belediye meclisi

Detaylı

Sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi gereğince, Belediye Sağlık ve Diğer İşler Komisyonunun 5 kişiden oluşmasına ve

Sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi gereğince, Belediye Sağlık ve Diğer İşler Komisyonunun 5 kişiden oluşmasına ve 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. maddesi gereğince NİSAN 2009 Ayı toplantısını 05 Nisan Pazar günü saat 13.00 de yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya çıkarılmıştır.

Detaylı

T.C. AFYONKARAHİSAR İLİ ÇEVRE HİZMETLERİ BİRLİĞİ 10. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEMİ SALI

T.C. AFYONKARAHİSAR İLİ ÇEVRE HİZMETLERİ BİRLİĞİ 10. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEMİ SALI T.C. 10. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEMİ BİRİNCİ OTURUM; 1. Yoklama ve Açılış 2. Bir önceki Birlik Meclis Toplantısı na ait Tutanak Özeti nin Meclisin bilgisine sunularak onaylanması. 3. Birlik Encümen

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

BELEDİYE MECLİSİ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ Resmi Gazete Tarihi: 09.10.2005 Resmi Gazete Sayısı: 25961 BELEDİYE MECLİSİ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 Bu Yönetmeliğin amacı; belediye meclisinin çalışma

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2018-0007 Birleşim Tarihi : 06/04/2018 Birleşim Saati : 17:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

Yerel Yönetimler Katılımcılık - Mevzuat

Yerel Yönetimler Katılımcılık - Mevzuat Yerel Yönetimler Katılımcılık - Mevzuat Dr. Nuran Talu, ODTÜMD/STK Üyesi ODTÜMD, 11 Nisan 2009 1 5393 Sayılı Belediye Kanununda (13.7.2005 tarih ve 25874 sayılı RG) yeralan Katılımcılık ile ilgili Hükümler

Detaylı