KARAR TARIHI : 02/05/2014 KARAR NOSU : 74. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KARAR TARIHI : 02/05/2014 KARAR NOSU : 74. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler"

Transkript

1 KARAR TARIHI : 02/05/2014 KARAR NOSU : 74 ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı Dr Tuncay ACEHAN 6.Dönem 6.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı duruşuna davet etti. 1 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı hep birlikte okundu. 1.Meclis üyelerinden Şükrü ÖZEK,Ali TİFTİKÇİ,Nuri FİDAN, Nurdan ÇOBAN tarihli önergesinde Çubuk Belediye İlçesi sınırları içerisinde bulunan tarihi, kültürel ve turistik yerlerin tespiti yapılarak bu yerlerin yerli ve yabancı turizme açılması, bu yerlerin Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde tanıtılması konusunda çalışmaların yapılmasını arz ederiz. şeklindeki önerge Belediye Meclisine okundu. Konu Yapılan açık oylama neticesinde gündeme alınmasına ve gündeme bir madde eklenmesine Gündemin 13.Maddesi olarak belirlenen önergenin KÜLTÜR VETURİZM KOMİSYONU na sevkine oybirliği ile karar verildi. 2.Meclis üyelerinden Şükrü ÖZEK,Ali TİFTİKÇİ,Nuri FİDAN, Nurdan ÇOBAN tarihli önergesinde;şeklindeki önerge Belediye Meclisine okundu. Sağlıklı ve dinamik bir nesil için başta sigara, alkol ve madde bağımlılığını azaltmak amacıyla gençlerimizi bilinçlendirmek üzere seminer, konferans ve etkinliklerin oluşturulmasına yönelik çalışmaların planlamasını arz ederiz. Konu Yapılan açık oylama neticesinde gündeme alınmasına ve gündeme bir madde eklenmesine Gündemin 14.Maddesi olarak belirlenen önergenin GENÇLİK EĞİTİM VE SPOR KOMİSYONUNA sevkine oybirliği ile karar verildi. 3-Meclis üyelerinden Meral KAYAN,Aynur KOPARAN,Ebru ATEŞ,H.Hüseyin KARAKUŞ tarihli önergesinde; İlçemiz Fatih mahallesinin alt yapıyla ilgili sorunlarının araştırılmasını belediye meclisine arz ederiz. Şeklindeki önerge Belediye Meclisine okundu. Yapılan açık oylama neticesinde gündeme alınmasına ve gündeme bir madde eklenmesine Gündemin 15.Maddesi olarak belirlenen önergenin EMLAK İSTİMLAK YENİ YERLEŞİMLER VE ALT YAPI komisyonuna sevk edilmesine karar verildi. 4-Meclis üyelerinden Meral KAYAN,Aynur KOPARAN,Ebru ATEŞ,H.Hüseyin KARAKUŞ tarihli önergesinde;. İlçemiz Akkuzulu mahallesinde Tarım la uğraşan çiftçilerimizin sorunlarıyla ilgili araştırma yapılmasına belediye meclisine arz ederiz.şeklindeki önerge Belediye Meclisine okundu. Yapılan açık oylama neticesinde gündeme alınmasına ve gündeme bir madde eklenmesine gündemin 16.Maddesi olarak belirlenen önergenin TARIM HAYVANCILIK VE AR-GE KOMİSYONU na sevkine oybirliği ile karar verildi. 5-Meclis üyelerinden,ahmet KESER tarihli önergesinde ; İlçemizde bulunan engelli ve engelli dostları derneği tarafından Engelsiz Bahar ve Dostluk Festivali düzenlenmektedir. Adı geçen bu festivalde Belediye olarak nasıl destek verebileceğinin araştırılmasını arz ederim.şeklindeki önerge Belediye Meclisine okundu. Konu Yapılan açık oylama neticesinde gündeme alınmasına ve gündeme bir madde eklenmesine Gündemin 17. Maddesi olarak belirlenen önergenin SOSYAL İŞLER YAŞLILAR VE ENGELLİLER KOMİSYONU na sevkine oybirliği ile karar verildi.

2 6. Meclis üyelerinden,ahmet KESER tarihli önergesinde; İlçemizde faaliyet gösteren Turşu üreticilerinin turşu üretiminde kullandıkları bidon türü malzemelerinin sağlık açısından uygun olup olmadığı konusunun araştırılmasını arz ederim.şeklindeki önerge Belediye Meclisine okundu. Konu Yapılan açık oylama neticesinde gündeme alınmasına ve gündeme bir madde eklenmesine Gündemin 18.Maddesi olarak belirlenen önergenin SAĞLIK VE ÇEVRE KOMİSYONU na sevkine oybirliği ile karar verildi. 7. Meclis üyelerinden,ümüt POLAT,Habip KOPARAN,Recep ÖZ tarihli önergesinde İlçemizde son günlerde intihar olaylarında artış meydana gelmiştir. İntihar olaylarının sebeplerinin araştırılarak belediyemizce neler yapılabileceğinin tespit edilmesi için konunun İnsan Hakları ve Halkla İlişkiler komisyonuna sevkini arz ederiz.şeklindeki önerge Belediye Meclisine okundu.yapılan açık oylama neticesinde gündeme alınmasına ve gündeme bir madde eklenmesine Gündemin 19.Maddesi olarak belirlenen önergenin İNSAN HAKLARI VE HALKLA İLİŞKİLER KOMİSYONU na sevkine oybirliği ile karar verildi. 8-Meclis üyelerinden,ümüt POLAT,Habip KOPARAN,Recep ÖZ tarihli önergesinde Araç muayene istasyonu açılması, şartlarını uygunluğunun araştırılması ve bu konu ile ilgili esnafın düşüncelerinin alınması çalışmalarının planlanıp yapılması için konunun Esnaf Sanatkarlar ve Tüketici Komisyonuna sevkini arz ederiz.şeklindeki önerge Belediye Meclisine okundu. Konu Yapılan açık oylama neticesinde gündeme alınmasına ve gündeme bir madde eklenmesine Gündemin 20 Maddesi olarak belirlenen önergenin ESNAF SANATKARLAR VE TÜKETİCİ KOMİSYONU na sevkine oybirliği ile karar verildi. Başkanlık Yazısı (Gündem Dışı) 1/1000 ölçekli imar Planlarımızda Konut Alanı içerisinde kalan, İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi 5075 ada 10 ve 13 nolu parseller de plan değişikliği yapılması ile ilgili talebin Belediyemiz Meclisinde görüşülmesini arz ederim Şeklindeki başkanlık yazısı Belediye Meclisine okundu. Konu Yapılan açık oylama neticesinde gündeme alınmasına ve gündeme bir madde eklenmesine Gündemin 21.Maddesi olarak belirlenmesine ve incelenmek üzere BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONUNA sevkinin yapılmasına oy birliği ile kabul edildi.

3 KARAR TARIHI : 02/05/2014 KARAR NOSU : 75 (GÜNDEM DIŞI) Gündemin 21.Maddesi 1/1000 ölçekli imar Planlarımızda Konut Alanı içerisinde kalan, İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi 5075 ada 10 ve 13 nolu parseller de plan değişikliği yapılması ile ilgili talebin Belediyemiz Meclisinde görüşülmesini arz ederim.şeklindeki başkanlık yazısı incelenmek üzere BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONUNA sevkinin yapılmasına oy birliği ile kabul edildi. KARAR TARIHI : 02/05/2014 KARAR NOSU : 76 Gündemin 3.Maddesi İlçemiz Ömercik Mahallesi yerleşik alan ve gelişme alanına ait 1/1000 ölçekli imar planı çalışmalarına ilişkin tarih ve 140 sayılı Çubuk Belediye Meclisi kararı alınarak, Ankara Büyükşehir Belediyesine gönderilmiş olup, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin tarih ve 1931 sayılı Meclis Kararı ile onaylanmıştır. Onaylanan 1/1000 ölçekli imar planı çalışmaları tarihleri arasında askıya çıkarılmıştır. Askı esnasında 1 (Bir) adet talep yazısı bulunmaktadır.seklindeki başkanlık yazısı incelenmek üzere BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONUNA sevkinin yapılmasına oy birliği ile kabul edildi.

4 KARAR TARIHI : 02/05/2014 KARAR NOSU : 77 Gündemin 4.Maddesi İlçemiz Taşpınar Mahallesi yerleşik alan ve gelişme alanına ait, 1/1000 ölçekli imar planlarına askı esnasında yapılan itiraz ve taleplerin Belediyemiz Meclisinde görüşülmesini arz ederim.şeklindeki başkanlık yazısı incelenmek üzere BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONUNA sevkinin yapılmasına oy birliği ile kabul edildi. KARAR TARIHI : 05/05/2014 KARAR NOSU : 78 Belediye Meclis Başkanı Dr Tuncay ACEHAN 6.Dönem 7.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaptı. Gündemin 5.Maddesi İlçemiz Atatürk Mahallesi adalar ile Barbaros Mahallesi 963 adaya ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği ve çevresine ait yeniden düzenlenen 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği Çubuk Belediyesi nin tarih ve 219 sayılı meclis kararı alınarak Ankara Büyükşehir

5 Belediyesi ne gönderilmiş olup, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi nin tarih ve 248 sayılı meclis kararı ile onaylanmıştır. Onaylanan 1/1000 ölçekli imar planı çalışmaları tarihleri arasında askıya çıkarılmıştır. Askı esnasında 1 (Bir) adet itiraz dilekçesi bulunmaktadır.şeklindeki başkanlık yazısı incelenmek üzere BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONUNA sevkinin yapılmasına oy birliği ile kabul edildi. KARAR TARIHI : 05/05/2014 KARAR NOSU : 79 Gündemin 6.Maddesi İlçemize ait 1/1000 ölçekli imar planlarında revizyon yapılması için alınan 2009/153 sayılı meclis kararına istinaden başlatılan yaklaşık 135 hektarlık alanı kapsayan Y.Beyazıt Mahallesi 1.Etap 1/1000 ölçekli imar planı çalışmalarının, Başkanlık Makamınca da uygun görülmesi halinde konunun Belediye Meclisinde görüşülmesini arz ederim.şeklindeki başkanlık yazısı incelenmek üzere BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONUNA sevkinin yapılmasına oy birliği ile kabul edildi. Belediye Meclis Başkanı Dr Tuncay ACEHAN 6.Dönem 7.Birleşim 1.oturum meclis toplantısını kapattı.

6 KARAR TARIHI : 06/05/2014 KARAR NOSU : 2014/80 Belediye Meclis Başkanı Dr Tuncay ACEHAN 6.Dönem 8.Birleşim 1.oturum meclis toplantısını kapattı. Gündemin 7.Maddesi Ankara İli Çubuk İlçesi Melikşah Mahallesinde Eğitim ve Spor Kompleksi ile Koruma Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Kompleksi yapılması amacıyla Melikşah 330, 331, 332, 333, 334, 335, 336, 337, 338, 339, 374, 375, 376 ve 654 numaralı parsellerin ve yakın çevresinin 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarının yapılması hususunun, Başkanlık Makamınca da uygun görülmesi halinde konunun Belediye Meclisinde görüşülmesini arz ederim.şeklindeki başkanlık yazısı incelenmek üzere BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONUNA sevkinin yapılmasına oy birliği ile karar verildi. Dr.Tuncay ACEHAN Yusuf KILIÇ Bilal EKEN Meclis Başkanı Meclis Katibi Meclis Katip V.

7 KARAR TARIHI : 06/05/2014 KARAR NOSU : 2014/81 Gündemin 8.Maddesi Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tasfiye Hizmetleri Genel Müdürlüğü nün tarih ve 541 sayılı yazı ile İlçemiz Yenice Mahallesi 110 Ada 30 nolu m2 yüzölçümlü parselde tesis kurulabilmesi amacıyla, 1/1000 ölçekli imar planlarının yapılması talep edilmektedir. Başkanlık Makamınca da uygun görülmesi halinde konunun Belediye Meclisinde görüşülmesini arz ederim.şeklindeki başkanlık yazısı incelenmek üzere BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONUNA sevkinin yapılmasına oy birliği ile karar verildi. Dr.Tuncay ACEHAN Yusuf KILIÇ Bilal EKEN Meclis Başkanı Meclis Katibi Meclis Katip V. KARAR TARIHI : 07/05/2014 KARAR NOSU : 2014/82 Belediye Meclis Başkanı Dr.Tuncay ACEHAN 6.Dönem 9.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaptı. Gündemin 9.Maddesi 1/1000 ölçekli imar planlarımızda Ticaret Alanı içerisinde kalan ilçemiz Y.Selim Mahallesi 5047 ada 6 parselde plan değişikliği yapılması ile ilgili talebin Belediye Meclisinde görüşülmesini arz ederim.şeklindeki başkanlık yazısı incelenmek üzere BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONUNA sevkinin yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

8 KARAR TARIHI : 07/05/2014 KARAR NOSU : 2014/83 Gündemin 10.Maddesi Her yıl Belediyemiz Meclisinde görüşülerek karara bağlanan,2464 Sayılı Belediye Gelirleri Kanununa göre tespit edilerek arttırılan harç ve ücret tarife cetvelimiz 2014 yılında her hangi bir artırım yapılmadan,bir önceki yılda olan tarifeler üzerinden uygulanmaktadır. Bilindiği üzere Belediyemizin Mali açıdan sıkıntılı durumda bulunması nedeni ile bahse konu harç ve ücret tarifelerinin yeniden görüşülerek karara bağlanması için yazımızın Belediye Meclisine sevk edilmesi hususunda gereğini arz ederim. Şeklindeki başkanlık yazısı incelenmek üzere PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONUNA sevkinin yapılmasına oy birliği ile karar verildi. KARAR TARIHI : 07/05/2014 KARAR NOSU : 2014/84 İLÇEMİZDE YAPI RUHSATI BULUNAN BİNALARIN YOL KATILIM BEDELİ HK. ÖZÜ: BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYON RAPORU Gündemin 11.Maddesi Belediye Meclisinde okunan Başkanlık yazısı ile komisyonumuza havale edilen, İlçemiz, sınırları içerisinde bulunan ve Ankara Büyükşehir Belediyesine dahil olmadan önce alınmış yapı ruhsatı

9 bulunan binaların, iskan başvurularında alınan yol katılım bedeli ile ilgili konu komisyonumuzca incelenmiştir. Yapılan incelemeler sonucunda; İlçemiz, sınırları içerisinde bulunan ve Ankara Büyükşehir Belediyesine dahil olmadan önce alınmış yapı ruhsatı bulunan binaların, iskan başvurularında alınan yol katılım bedeli ile Belediyemiz Hukuk Bürosundan konu ile ilgili görüş alınması komisyonumuzca uygun görülmüştür. Konunun, Belediye Meclisinde görüşülerek karar verilmek üzere iş bu rapor tarafımızca düzenlenmiştir.şeklindeki komisyon raporu hukuk görüşü almak üzere tekrar BAYINDIRLIK VE İMAR komisyonuna incelenmek üzere sevkinin yapılmasına oy birliği ile karar verildi. KARAR TARIHI : 07/05/2014 KARAR NOSU : 2014/85 İLÇEMİZ CUMHURİYET MAHALLESİ 91 ADA 110 VE 189 NUMARALI PARSELLERDE 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ YAPILMASI TALEBİNİN GÖRÜŞÜLMESİ ÖZÜ: BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYON RAPORU Gündemin 12.Maddesi Belediye Meclisi nde okunan ve Başkanlık yazısı ile komisyonumuza havale edilen İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi 91 ada 110 ve 189 numaralı parsellerde 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği yapılması talebinin görüşülmesi hususu komisyonumuzca incelenmiştir. Konu üzerinde yapılan incelemeler sonucunda; Ankara İli Çubuk İlçesi Cumhuriyet Mahallesi 91 ada 110 ve 189 numaralı parsel hakkında Ankara Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü nün tarih ve 133 kayıt numaralı dilekçesinde; taşınmazların isabet ettiği alana Genel Müdürlüğümüzce 2014 yatırım programında gençlik merkezi yapılması planlandığından 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planındaki Emsalin 0,50 Hmax:Serbest ve yapı yaklaşma mesafelerinin her yönden 5 m olacak şekilde ( mevcut spor salonunun imar haklarını korumak kaydıyla) düzenlenmesi için gerekli plan değişikliği işlemlerinin başlatılması şeklinde talebin yer aldığı, Cumhuriyet Mahallesi 91 ada 110 ve 189 numaralı parsellerin; Çubuk Belediye Meclisinin gün ve 350 sayılı kararı ile uygun görülen, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi nin tarih ve 2729 sayılı kararı ile onanan 1/1000 ölçekli Çubuk (Merkez) Ankara Revizyon İmar Planı kapsamında olduğu, Bu plana göre Spor Alanı kullanımlı olup, plan notlarında belirtildiği hususta Emsali 0.10; maksimum yüksekliğin ise yapının teknolojik özelliği ve hava mania koşullarına göre belirleneceği

10 belirtilmiştir, belirtilmeyen hususlarda onaylı plan notları, 3194 sayılı İmar Kanunu ve İlgili Yönetmelik Hükümlerinin geçerli olduğu, İncelemeler sonucunda Başkanlığımızca; İlçemiz artan nüfusu göz önünde bulundurularak, Sosyal Tesislere ve Spor Tesislerine olan taleplerin zamanla artacağı öngörülerek, 91 ada 110 ve 189 numaralı parselleri kapsayacak şekilde 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğinin hazırlandığı, Bu imar planı değişikliği ile; Çubuk İlave ve Revizyon İmar Planı kapsamında Cumhuriyet Mahallesi 91 Ada 110 ve 91 Ada 189 numaralı parsellere ait Emsalin 0,50, maksimum yüksekliğin (Hmax:)Serbest, yapı yaklaşma mesafelerinin her yönden 5 m yapılabileceği anlaşılmaktadır. Bu amaçla hazırlanan; Cumhuriyet Mahallesi 91 Ada 110 ve 91 Ada 189 numaralı parsellere 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği, plan açıklama raporlarının, 5216 sayılı Yasanın 14.Maddesine göre onaylanmak üzere Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı na gönderilmesi komisyonumuzca uygun görülmüştür.konunun, Belediye Meclisinde görüşülerek karar verilmek üzere iş bu rapor tarafımızca düzenlenmiştir.şeklindeki komisyon raporu Belediye Meclisine sunuldu.yapılan açık oylama neticesinde Meclis üyelerinden Recep ÖZ,ihsan MUTLU,Durali SİMSAR çekimser oy kullanarak oy çokluğu ile kabul edildi. Belediye Meclis Başkanı Dr.Tuncay ACEHAN 6.Dönem 9.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı gündemdeki kalan maddeleri devam eden günde görüşmek üzere toplantıyı kapatmıştır. KARAR TARIHI : 08/05/2014 KARAR NOSU : 2014/86 KESİN HESAP Meclis Başkanı Dr.Tuncay ACEHAN Meclis toplantısının 6.Dönem 10.birleşim 1.oturum açılışını yaptı. Gündemin 2.Maddesi: KARAR Çubuk Belediyesinin 2013 yılına ait Gelir ve Gider Kesin Hesabı 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunun 42.maddesi ve 5393 sayılı Belediye Kanunun 64.maddesi hükümleri doğrultusunda Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından hazırlanmış, Belediye Encümeninde görüşülmüş olup, 16/04/2014 tarih ve 55 sayılı Belediye Encümen kararına göre Belediye Meclisine sevkinin yapılması hususunda, Bilgi ve gereğini arz ederim.

11 2013 YILI ÇUBUK BELEDİYE GELİR-GİDER KESİN HESABI 2013 YILI GELİR BÜTÇESİ VE GERÇEKLEŞMESİ GELİR GELİR AÇIKLAMASI TAHMİNİ BÜTÇE GERÇEKLEŞEN ORAN Kodu BÜTÇE (%) 1 Vergi Gelirleri , , Teşebbüs ve Mülkiyet , , Gelirleri 4 Alınan Bağış ve , , Yardımlar ile Özel Gelirler 5 Diğer Gelirler , , Sermaye Gelirleri , , Red ve İadeler (-) ,00 0,00 0 TOPLAM , , YILI GİDER BÜTÇESİ VE GERÇEKLEŞMESİ GİDER AÇIKLAMASI 1 PERSONEL GIDERLERI 2 SOSYAL GUVENLIK 3 MAL VE HIZMET ALIM TAHMİNİ BÜTÇE BÜTÇE ÖDENEĞİ GERÇEKLEŞEN BÜTÇE GERÇEKLEŞEN BÜTÇE/BÜTÇE ÖDENEĞİ ORAN(%) , , , , , , , , , FAIZ , , ,59 15 GIDERLERI 5 CARI , , ,38 57 TRANSFERLER 6 SERMAYE , , ,80 71 GIDERLERI 8 BORC VERME 1.000, , YEDEK ODENEKLER , , TOPLAM , , ,34 88

12 5393 sayılı Belediye kanunun 64.maddesi gereğince Kesin Hesap belediye Meclisine sunuldu.yapılan açık oylama neticesinde oy birliği ile kabul edildi Meclis Başkanı Dr.Tuncay ACEHAN 6.Dönem 10.Birleşim 1.oturum MAYIS ayı toplantısını gündemdeki maddeleri görüşmüş olup,toplantı kapatılmıştır.

KARAR TARIHI : 01/07/2014 KARAR NOSU : 124. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler

KARAR TARIHI : 01/07/2014 KARAR NOSU : 124. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler KARAR TARIHI : 01/07/2014 KARAR NOSU : 124 ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı Dr Tuncay ACEHAN 6.Dönem 15.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini

Detaylı

-KARAR- ADAYLAR PARTİSİ ALDIĞI OY Yusuf KILIÇ AKPARTİ 22 Ebru ATEŞ AKPARTİ 22 Bilal EKEN AKPARTİ 22 Ahmet KESER AKPARTİ 22

-KARAR- ADAYLAR PARTİSİ ALDIĞI OY Yusuf KILIÇ AKPARTİ 22 Ebru ATEŞ AKPARTİ 22 Bilal EKEN AKPARTİ 22 Ahmet KESER AKPARTİ 22 KARAR TARIHI : 07/04/2014 KARAR NOSU : 61 ÖZÜ: Açılış ve Yoklama Belediye Meclis Başkanı Dr Tuncay ACEHAN 6.Dönem 5.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı duruşuna

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 01.08.2016 Karar No : 84 Karar Konusu : Komisyonlara havale edilen konular. İsmail YAĞCI(Katılmadı)-Yavuz KÖK-Bünyamin TÜRKCAN(Katılmadı) Meclis Üyelerinin 01.08.2016 tarihli vermiş oldukları

Detaylı

5-Meclis üyelerinden Ali TİFTİKÇİ VE Nurdan ÇOBAN tarihli önergesinde

5-Meclis üyelerinden Ali TİFTİKÇİ VE Nurdan ÇOBAN tarihli önergesinde KARAR TARIHI : 02/02/2015 KARAR NOSU : 30 ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkan V. Mustafa DEMİR 7.Dönem 2.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı

Detaylı

KARAR TARIHI : 02/09/2013 KARAR NOSU : 2013/182. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler

KARAR TARIHI : 02/09/2013 KARAR NOSU : 2013/182. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler KARAR TARIHI : 02/09/2013 KARAR NOSU : 2013/182 ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 5.Dönem 36.Birleşim 1.Oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini

Detaylı

KARAR TARIHI : 05/09/2011 KARAR NOSU : 225 GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış Yoklama ve Önergeler

KARAR TARIHI : 05/09/2011 KARAR NOSU : 225 GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış Yoklama ve Önergeler TARIHI : 05/09/2011 NOSU : 225 IN KONUSU : ÖZÜ: Açılış Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 3.Dönem 41.Birleşim meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı duruşuna

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R Sayı: M.01.1.ABB.0.10.01-050.01.04-141 10.09.2012 Özü: İsim verilmesi Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.09.2012 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 10.09.2012 tarih ve M.01.1.ABB.010.01-301.01-151 sayılı

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 02.05.2013 Karar No : 46 Karar Konusu : Belediyemize ait Yıldırım Mahallesi 376 ada 6 numaralı parselin İmar Planı Değişikliği. İmar Komisyonunun 19.04.2013 tarih ve 09 nolu raporu Belediye

Detaylı

Hacı ÇELEBİ İsmail ÖZDEMİR Yavuz Tansel DEMİROK Meclis Başkan I.Vekili Meclis Katibi Meclis Katibi

Hacı ÇELEBİ İsmail ÖZDEMİR Yavuz Tansel DEMİROK Meclis Başkan I.Vekili Meclis Katibi Meclis Katibi TARIHI : 03/05/2010 NOSU : 123 IN KONUSU : BAŞKANLIK YAZISI ÖZÜ : ÖZÜ Y.SELİM MAHALLESİ 35 ADA 14 PARSEL Gündemin 1.Maddesi : Açılış ve Yoklama Belediye Meclis Başkanı I.Vekili Hacı ÇELEBİ 2.Dönem 21.Birleşim

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI. Meclis toplantısı Belediye Başkanı Doğan EKİCİ Başkanlığında, sözleri ile başlatıldı.

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI. Meclis toplantısı Belediye Başkanı Doğan EKİCİ Başkanlığında, sözleri ile başlatıldı. 05.10.2015 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Doğan EKİCİ Başkanlığında, sözleri ile başlatıldı. hoş geldiniz Açılış ve yoklama yapıldı; Meclis Üyesi Yaşar

Detaylı

Şeklindeki önerge Belediye Meclisine okundu. Konu Yapılan açık oylama neticesinde gündeme

Şeklindeki önerge Belediye Meclisine okundu. Konu Yapılan açık oylama neticesinde gündeme TARIHI : 03/02/2014 NOSU : 19 ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 6.Dönem 2.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı duruşuna davet

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 50 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Sarıçam İlçe Belediye Meclisinin 04.05.2015 tarihli oturumunda okunan parsel 1/1000

Detaylı

Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN İsmail ÖZDEMİR Yavuz Tansel DEMİROK Belediye Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi

Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN İsmail ÖZDEMİR Yavuz Tansel DEMİROK Belediye Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi TARIHI : 01/06/2010 NOSU : 152 IN KONUSU : BAŞKANLIK YAZISI ÖZÜ : Açılış ve Yoklama Gündemin 1.Maddesi : Açılış ve Yoklama Belediye 2.Dönem 26.Birleşim meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini

Detaylı

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ=========================

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= ======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= Toplantı Dönemi : 2018 yılı Kasım Ayı Birleşim : 13 Oturum : 1 Tarihi : 05.11.2018 Karar Sayıları : 464, 465, 466, 467, 468, 469 ÖDEMİŞ

Detaylı

T.C. ADANA İLİ SEYHAN İLÇE BELEDİYESİ M ECLİ S

T.C. ADANA İLİ SEYHAN İLÇE BELEDİYESİ M ECLİ S T.C. ADANA İLİ SEYHAN İLÇE BELEDİYESİ M ECLİ S Sayı:58 03.07.2014 Özü: İmar plan değişikliği KARAR Belediye Meclisi Genel Kurulunda okunan İmar, Tüketiciyi Koruma, Hesap İnceleme, İnsan Hakları, Emlak,

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2015-21000 Birleşim Tarihi : 09/10/2015 Birleşim Saati : 20:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

KARAR. GÜNDEMİN 1.MADDESİNE GEÇİLDİ: Açılış ve Yoklama

KARAR. GÜNDEMİN 1.MADDESİNE GEÇİLDİ: Açılış ve Yoklama TARIHI : 01/07/2010 NOSU : 175 IN KONUSU : ÖNERGELER ÖZÜ : AÇILIŞ VE YOKLAMA GÜNDEMİN 1.MADDESİNE GEÇİLDİ: Açılış ve Yoklama Belediye 2.Dönem 30.Birleşim meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 44 Mülkiyeti Belediyemize ait Erzurum İli Palandöken İlçesi Yunus Emre (Osman Bektaş) Mahallesi Kadastronun Ada 6090, Parsel 5 de kayıtlı 2381.17 m² den ibaret konut arsası 2886 sayılı Devlet

Detaylı

Belediye Başkanı Lokman ÖZDEN Harun OLMUŞ Galip KARABUDAK Meclis Başkanı Meclis Kâtibi Meclis Kâtibi

Belediye Başkanı Lokman ÖZDEN Harun OLMUŞ Galip KARABUDAK Meclis Başkanı Meclis Kâtibi Meclis Kâtibi TARIHI : 02/07/2012 NOSU : 178 IN KONUSU: ÖZÜ: Açılış Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 4.Dönem 30. Birleşim 1.Oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 60 Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Değişikliği Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Sarıçam İlçe Belediye

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 436 Kocasinan Belediyesinin, Ahievran Mahallesinde, ''Riskli Alan'' ilan edilen alanda imar plan değişikliği yapılması talebi hususunda hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporunun görüşülmesi. Meclis

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 25.11.2015 Kararın Nosu : 91 Belediyemizin 2016 mali yılında vermiş olduğu hizmetlerden dolayı alınması gereken fiyat tarife cetvellerine ek gelir ücretlerinin belirlenmesinin

Detaylı

5.Başkanlık Yazısı: Mülkiyeti Belediyemize 3194 sayılı İmar Kanunun 17 maddesi gereği,

5.Başkanlık Yazısı: Mülkiyeti Belediyemize 3194 sayılı İmar Kanunun 17 maddesi gereği, KARAR TARIHI : 02/01/2014 KARAR NOSU : 1 : Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 6.Dönem 1.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı duruşuna

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 01.09.2014 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Başkanlığında, hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Yusuf Hakan ÖZDEMİR in izin dilekçesi okundu izinli

Detaylı

KARAR TARIHI : 02/05/2013 KARAR NOSU : 2013/105. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler

KARAR TARIHI : 02/05/2013 KARAR NOSU : 2013/105. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler KARAR TARIHI : 02/05/2013 KARAR NOSU : 2013/105 KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkan Lokman ÖZDEN 5.Dönem 15.Birleşim 1.Oturum meclis toplantısı açılışını yaparak,

Detaylı

KARAR TARIHI : 02/08/2010 KARAR NOSU : 199 GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖNERGELER ÖZÜ : AÇILIŞ YOKLAMA VE ÖNERGELER KARAR

KARAR TARIHI : 02/08/2010 KARAR NOSU : 199 GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖNERGELER ÖZÜ : AÇILIŞ YOKLAMA VE ÖNERGELER KARAR TARIHI : 02/08/2010 NOSU : 199 IN KONUSU : ÖNERGELER ÖZÜ : AÇILIŞ YOKLAMA VE ÖNERGELER Gündemin 1.Maddesi : Açılış ve Yoklama Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 2.Dönem 35.Birleşim meclis toplantısı

Detaylı

madde eklenmesine Gündemin 28.Maddesi olarak belirlenen önergenin ESNAF SANATKARLAR VE TARİFELER KOMİSYONU na sevkine oybirliği ile karar verildi.

madde eklenmesine Gündemin 28.Maddesi olarak belirlenen önergenin ESNAF SANATKARLAR VE TARİFELER KOMİSYONU na sevkine oybirliği ile karar verildi. TARIHI : 02/04/2012 NOSU : 85 IN KONUSU : Gündemin 1.Maddesi : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkan V.Y.Tansel DEMİROK 4.Dönem 16. Birleşim 1.Oturum meclis toplantısı açılışını yaparak,

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 336 Belediyemiz sınırları içerisinde uygulanacak Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinin görüşülmesi. Meclis gündeminin 1. maddesinde bulunan, Belediyemiz sınırları içerisinde uygulanacak Kayseri

Detaylı

KARAR TARIHI : 05/012015 KARAR NOSU : 1 KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler

KARAR TARIHI : 05/012015 KARAR NOSU : 1 KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler KARAR TARIHI : 05/012015 KARAR NOSU : 1 ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı Dr.Tuncay ACEHAN 7.Dönem 1.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R Sayı: M.01.1.ABB.0.10.01-050.01.04-264 12.12.2011 Özü: Geçici ve Mevsimlik İşçi Büyükşehir Belediye Meclisinin 12.12.2011 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 12.12.2011 tarih ve M.01.1.ABB.0.10.01-301.01-208

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R Sayı: M.01.1.ABB.0.10.01-050.01.04-112 10.07.2012 Özü: Nazım İmar Planı Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.07.2012 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 10.07.2012 tarih ve M.01.1.ABB.0.10.01-301.01-91

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Ekim 2015 Perşembe günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 09/01/2015 Cem KARA ( )

Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 09/01/2015 Cem KARA ( ) GÜNDEM -1: 1/1000 Ölçekli Nakkaş Mahallesi Komisyon Raporunun görüşülmesi. İMAR KOMİSYON RAPORU Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 29.12.2014 tarih 1745-9781 sayılı yazısında; İLGİ: a)08.11.2012 tarih ve 154

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :30 KARAR 30 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Ocak ayı meclis toplantısının birinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 9 Ocak 2015 Cuma günü saat

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No :249 KONUSU: 2. İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporlarının görüşülmesi r) İlimiz, Menteşe İlçesi, İkizce Mahallesi, Enişdibi Mevkiinde yer

Detaylı

KARAR TARIHI : 03/06/2013 KARAR NOSU : 2013/125. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler

KARAR TARIHI : 03/06/2013 KARAR NOSU : 2013/125. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler TARIHI : 03/06/2013 NOSU : 2013/125 IN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkan Lokman ÖZDEN 5.Dönem 20.Birleşim 1.Oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 127 Melikgazi Belediye Meclisinin 08.03.2018 tarih, 94, 96, 97, 98, 99, 100 ve 101 sayılı kararlarının incelenmesi talebi. Meclis gündeminin 1. maddesinde bulunan, Melikgazi Belediye Meclisinin 08.03.2018

Detaylı

4-Meclis üyelerinden Ali TİFTİKÇİ ve Nurdan ÇOBAN 02.03.2015 tarihli önergesinde

4-Meclis üyelerinden Ali TİFTİKÇİ ve Nurdan ÇOBAN 02.03.2015 tarihli önergesinde KARAR TARIHI : 02/03/2015 KARAR NOSU : 58 ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı 7.Dönem 6.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı duruşuna davet

Detaylı

T.C. KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Yönetim Kurulu Bürosu

T.C. KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Yönetim Kurulu Bürosu SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Yönetim Kurulu Bürosu SAYI : M.38.1.KBB.5.01.05.01 /102 22/10/2013 KONU : Genel Kurul Toplantısı Sayın : Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Kurulu gündeminde

Detaylı

K A R A R. T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-304 29.11.2013 Özü: Seyhan İlçe Belediyesi 2014 mali yılı bütçesi

K A R A R. T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-304 29.11.2013 Özü: Seyhan İlçe Belediyesi 2014 mali yılı bütçesi T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-304 29.11.2013 Özü: Seyhan İlçe Belediyesi 2014 mali yılı bütçesi K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 29.11.2013 tarihli oturumunda

Detaylı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU. Tarih: İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Esat GÖYÜK İmar Kom.

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU. Tarih: İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Esat GÖYÜK İmar Kom. 7 J ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU Tarih:29.06.2015 BİRİM İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI TALEP SAHİBİ MECLİS TOPLANTISININ TARİHİ VE GÜNDEM MADDESİ TALEP KONUSU

Detaylı

T.C. BELEDİYE MECLİSİ

T.C. BELEDİYE MECLİSİ T.C. TURHAL BELEDİYE MECLİSİ Toplantının Yılı-Ayı Birleşim Oturum : 2017-Haziran Toplantının Tarihi Toplantının Günü :01.06.2017 :Perşembe Belediye Meclisinin 01.06.2017 tarihi Perşembe günü saat 14.00'da

Detaylı

5-Meclis üyelerinden Ali TİFTİKÇİ ve Nurdan ÇOBAN 04.05.2015 tarihli önergesinde

5-Meclis üyelerinden Ali TİFTİKÇİ ve Nurdan ÇOBAN 04.05.2015 tarihli önergesinde KARAR TARIHI : 04/05/2015 KARAR NOSU : 119 ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı 7.Dönem 13.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı duruşuna

Detaylı

İNCESU (KAYSERİ) BELEDİYESİ İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU A) PLANLAMA ALANININ TANIMI

İNCESU (KAYSERİ) BELEDİYESİ İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU A) PLANLAMA ALANININ TANIMI İNCESU (KAYSERİ) BELEDİYESİ İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU A) PLANLAMA ALANININ TANIMI Planlama alanı; Kayseri İli, İncesu İlçesi, Vali İhsan Aras Mahallesi, 286 ada 32,33,35,36,37,38,39,40,41,42

Detaylı

KONAK BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M

KONAK BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M KONAK BELEDİYE MECLİSİ 02.05.2016 G Ü N D E M 1-Meclisin açılışı. 2-Mecliste verilecek önergeler. 3-Birimlerden gelen önergeler. 1-(68/16)-Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 04.04.2016 tarihli

Detaylı

Karar Tarihi : / Karar No: 2015 / Meclis Başkanı : Halil Dilek ÖZCAN

Karar Tarihi : / Karar No: 2015 / Meclis Başkanı : Halil Dilek ÖZCAN Karar Tarihi : 01.05.2015 24344638-301.05/ Karar No: 2015 / : 1. birleşim Türkeli Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20.nci maddesi gereğince 01.05.2015 Cuma günü saat 15:00 da Belediye Başkanlığı

Detaylı

KONAK BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M

KONAK BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M KONAK BELEDİYE MECLİSİ 04.05.2015 G Ü N D E M 1-Meclisin açılışı. 2-Mecliste verilecek önergeler. 3-Birimlerden gelen önergeler. 1-(58/15)-İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasına vekaleten Avukat

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Şubat 2018 Perşembe günü saat 18.30 da Belediye Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 302 Kocasinan İlçesi, Şeker Mahallesinde, 4677 ada, 1 parsel, 4678 ada, 1 parsel, 4685 ada, 1 parsel, 4687 ada, 1 parsel nolu taşınmazların bulunduğu alan ve civarında yapılmış olan 1/5000 ölçekli nazım

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 02.07.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Hazirun cetveli

Detaylı

T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ 2018 YILI MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ

T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ 2018 YILI MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ 2018 YILI MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ 26.04.2018 Belediye Meclisimiz 5393 sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi gereğince aşağıdaki gündem maddelerini

Detaylı

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN TARİH VE 368 SAYILI KARARI

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN TARİH VE 368 SAYILI KARARI ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN 07.09.2018 TARİH VE 368 SAYILI KARARI Gündemin 18, Maddesi Karar No. 368 Özü: Konut kullanımlı 3338 ada 3 parselin ticaret kullanımına dönüştürülerek plan notu eklenmesine

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-125 10.06.2013 Özü: İsim verilmesi K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.06.2013 tarihli oturumunda okunan, Şehit Komiser Mustafa

Detaylı

KARAR TARIHI : 02/05/2012 KARAR NOSU : 118. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : Açılış ve Yoklama ve Önergeler

KARAR TARIHI : 02/05/2012 KARAR NOSU : 118. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : Açılış ve Yoklama ve Önergeler TARIHI : 02/05/2012 NOSU : 118 IN KONUSU : Açılış ve Yoklama ve Önergeler ÖZÜ: Gündemin 1.Maddesi Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 4.Dönem 21. Birleşim 1.Oturum meclis toplantısı açılışını yaparak,

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi;

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi; T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayı :56567348-105.02-E.1255 06.04.2018 Konu :MBB Meclis Toplantısı Sayın Meclis Üyesi; Muğla Büyükşehir Belediye Meclisimiz, aşağıdaki gündemde bulunan konuları

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 26.10.2016 Kararın Nosu : 92 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü' nün 24.10.2016 tarih ve E.11827418 sayılı yazısı ile Belediye Meclisimizin 01.06.2016 tarih ve 67 sayılı kararı ile Halk

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 57 Mevcut Mustafa ÖZDEMİR-Yaşar KESKİN- Feruze DUMAN- İsmail KAHYA- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile 2017

Detaylı

KARAR NOSU : 155 GELDİĞİ SERVİS

KARAR NOSU : 155 GELDİĞİ SERVİS TARIHI : 01/06/2011 NOSU : 155 IN KONUSU : ÖZÜ: Açılış Yoklama ve Önergeler Gündemin 1.Maddesi: Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 3.Dönem 25.Birleşim 1.Oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2017-1000 Birleşim Tarihi : 02/01/2017 Birleşim Saati : 19:30 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 182 Pınarbaşı İlçesi, K.Gümüşgün Mahallesinde bulunan 93 ada, 7, 8 parsel ve civarındaki alanda 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği yapılması talebi. Meclis gündeminin 1. maddesinde bulunan, Pınarbaşı

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-167 09.07.2013 Özü: Nazım imar planı K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-167 09.07.2013 Özü: Nazım imar planı K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-167 09.07.2013 Özü: Nazım imar planı K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 09.07.2013 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 09.07.2013

Detaylı

T.C. SİVAS BELEDİYESİ MECLİS PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU. Sayı :15 08/05/2018 Konu : MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU)

T.C. SİVAS BELEDİYESİ MECLİS PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU. Sayı :15 08/05/2018 Konu : MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU) MECLİS PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU Sayı :15 08/05/2018 Meclisimizin 03.05.2018 tarihli olağan toplantısında komisyonumuza havale edilen Gelir Gider Kesin Hesap incelenmesinde; A- GİDER BÜTÇESİ: 1-2017 yılı

Detaylı

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 10/10/2014 Cem KARA ( ) Karar No 50

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 10/10/2014 Cem KARA ( ) Karar No 50 GÜNDEM-3: 2015 yılı ve izleyen 2 yıla ait Çatalca Belediyesi Bütçesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon raporunun görüşülmesi. TEKLİF: 2015 Yılı Bütçe Tasarısı 26/08/2014 tarih 311 Karar numarası ile Encümenimizde

Detaylı

KARAR TARIHI : 01/11/2012 KARAR NOSU : 266 GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU: ÖZÜ: Açılış Yoklama ve Önergeler

KARAR TARIHI : 01/11/2012 KARAR NOSU : 266 GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU: ÖZÜ: Açılış Yoklama ve Önergeler TARIHI : 01/11/2012 NOSU : 266 IN KONUSU: ÖZÜ: Açılış Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkan Hüseyin DOĞANAY 4.Dönem 56. Birleşim 1.Oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 07/09/2017 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ : Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 07/09/2017 Perşembe günü

Detaylı

DUYURU KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M

DUYURU KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M DUYURU Belediye Meclisimiz 04/04/2011 Çarşamba günü Saat 18.00 de İzmir Büyükşehir Belediyesinin Konak taki Belediye Sarayı bünyesinde bulunan meclis toplantı salonunda aşağıdaki gündemde bulunan konuları

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No : 488 KONUSU: 2. Plan ve Bütçe Komisyon Raporlarının görüşülmesi. o) Seydikemer ilçe Belediye Başkanlığına ait 2017 yılı bütçesi ve gelir

Detaylı

HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU

HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU Komisyonlarımıza havale edilen 22.03.2018 tarih ve 45914605-756.02-E.1432 sayılı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü ifadeli Başkanlık önergesi incelendi.

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 8 Belediye Meclisi, Ocak ayı toplantısının 1 inci birleşim ve 1inci oturumda görüşülmesine geçilen ve gündemin 5 inci bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergeleri Görüşülmesi 1inci maddesinde yer

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No :371 KONUSU: 1. İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporlarının görüşülmesi. f) İlimiz Menteşe İlçesi, Çırpı Mahallesi, tapunun 125 Ada, 1 Parselinde

Detaylı

KARAR TARIHI : 03/10/2011 KARAR NOSU : 250 GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış, Yoklama ve Önergeler

KARAR TARIHI : 03/10/2011 KARAR NOSU : 250 GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış, Yoklama ve Önergeler KARAR TARIHI : 03/10/2011 KARAR NOSU : 250 GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış, Yoklama ve Önergeler Gündemin 1. Maddesi Belediye Meclis Başkanı Ömer AYDIN 3.Dönem 46.Birleşim

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 17.05.2016 Kararın Nosu : 63 Belediye Meclisinin 02.05.2016 tarih ve 59 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen Kargınkürü Mahallesi 102 ada 112 ve 113 parsel 1/1000 ölçekli

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 07.07.2014 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Başkanlığında, hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Hazirun cetveli imza altına alındı. Gündem maddelerinin

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2019-1000 Birleşim Tarihi : 07/01/2019 Birleşim Saati : 18:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

KARAR TARIHI : 01/03/2010 KARAR NOSU : 59 GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖNERGELER ÖZÜ : AÇILIŞ YOKLAMA VE ÖNERGELER

KARAR TARIHI : 01/03/2010 KARAR NOSU : 59 GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖNERGELER ÖZÜ : AÇILIŞ YOKLAMA VE ÖNERGELER TARIHI : 01/03/2010 NOSU : 59 IN KONUSU : ÖNERGELER ÖZÜ : AÇILIŞ YOKLAMA VE ÖNERGELER Gündemin 1.Maddesi : Açılış ve Yoklama Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN in 2.Dönem 11.Birleşim meclis toplantısı

Detaylı

Belediyemizin 2017 Mali Yılına ait hazırlanan Bütçe Kesin Hesabının görüşülmesi talebi. Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Belediyemizin 2017 Mali Yılına ait hazırlanan Bütçe Kesin Hesabının görüşülmesi talebi. Top Tarihi Karar No Konusu : : : 230 Belediyemizin 2017 Mali Yılına ait hazırlanan Bütçe Kesin Hesabının görüşülmesi talebi. Meclis gündeminin 1. maddesinde bulunan, Belediyemizin 2017 Mali Yılına ait hazırlanan Bütçe Kesin Hesabının

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU KONU : Bina Kiralama. TEKLİFİN ÖZÜ : Belediye Meclisi nin 03/12/2012 tarihli oturumunda incelenmek üzere komisyonumuza

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S. Sayı: 67597785-050.01.04/183 09.06.2015 Özü: Nazım İmar Planı K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S. Sayı: 67597785-050.01.04/183 09.06.2015 Özü: Nazım İmar Planı K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04/183 09.06.2015 Özü: Nazım İmar Planı K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisi nin 09.06.2015 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 09.06.2015

Detaylı

KARAR TARIHI : 03/11/2014 KARAR NOSU : 219 KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler

KARAR TARIHI : 03/11/2014 KARAR NOSU : 219 KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler KARAR TARIHI : 03/11/2014 KARAR NOSU : 219 KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkan V.Mustafa DEMİR 6.Dönem32.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis

Detaylı

ERGENE-YEŞİLTEPE MAHALLESİ 880 ADA 99 VE 105 NOLU PARSELLERE AİT İLAVE UYGULAMA İMAR PLANINDA, ERGENE BELEDİYE MECLİSİ NİN 02.05

ERGENE-YEŞİLTEPE MAHALLESİ 880 ADA 99 VE 105 NOLU PARSELLERE AİT İLAVE UYGULAMA İMAR PLANINDA, ERGENE BELEDİYE MECLİSİ NİN 02.05 ERGENE-YEŞİLTEPE MAHALLESİ 880 ADA 99 VE 105 NOLU PARSELLERE AİT İLAVE UYGULAMA İMAR PLANINDA, ERGENE BELEDİYE MECLİSİ NİN 02.05.2018 TARİH VE 77 SAYILI KARARINA İSTİNADEN HAZIRLANAN UYGULAMA İMAR PLANI

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Eylül 2015 Salı günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 02 Eylül 2016 Cuma günü saat 18.00 da Belediye Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında Kültür

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :249 KARAR 249 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Ekim ayı meclis toplantısının birinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 8 Ekim 2014 Çarşamba günü

Detaylı

/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ

/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ TOPLANTI TARİHİ 02.05.2017 KARAR NO 57 BÜTÇE KOMİSYON BAŞKANLIĞI 19-20-27.04.2017/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ 04.04.2017 tarih ve 47 nolu Meclis Kararı ile Plan

Detaylı

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi.

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi. KONU : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi. İNCELEME : Belediye Meclisimizin 03.10.2016 günlü birinci Birleşiminde Plan ve Bütçe Komisyonu ile Hukuk Komisyonuna havale edilen Mali Hizmetler Müdürlüğünün

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 70 ÖZÜ : (Önerge) Belediyemizce Yapılacak Asfalt Yapım İşi İçin İhtiyaç Duyulan Ödeneğin; İller Bankası, Yurt İçindeki Fonlardan, Özel Veya Kamu

Detaylı

T.C. KOCAELİ İL ÖZEL İDARESİ İL GENEL MECLİSİ

T.C. KOCAELİ İL ÖZEL İDARESİ İL GENEL MECLİSİ DÖNEM KARAR NO : 55 AĞUSTOS KARAR NO : 1 BİRLEŞİM TARİHİ : 01.08.2013 BİRLEŞİM NO : 1 İl Genel Meclisinin 2013 dönemi, Ağustos toplantısının 01 Ağustos 2013 tarihli, birinci birleşimine ait birinci oturum

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 01.11.2018 Karar No : 138 Karar Konusu : Meclis Üyesi İhtisas Komisyonlarına Yeni Üye Seçilmesi ASLAN-- Hilal AYIK -Reyhan TAŞTEMİR- Hüdai İsmail YAĞCI (katılmadı) -Yavuz KÖK- (katılmadı)

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 24.06.2016 Kararın Nosu : 68 Belediye Meclisinin 01.06.2016 tarih ve 66 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen konuya ilişkin İmar Komisyonu' nun 22.06.2016 tarih ve

Detaylı

KARAR TARIHI : 01/02/2012 KARAR NOSU : 24

KARAR TARIHI : 01/02/2012 KARAR NOSU : 24 TARIHI : 01/02/2012 NOSU : 24 IN KONUSU : ÖZÜ: Açılış Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 4.Dönem 6. Birleşim 1.Oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı

Detaylı

KARAR TARIHI : 01/07/2015 KARAR NOSU : 168 KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler

KARAR TARIHI : 01/07/2015 KARAR NOSU : 168 KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler KARAR TARIHI : 01/07/2015 KARAR NOSU : 168 ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı 7.Dönem 23.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı duruşuna

Detaylı

T.C. ANTALYA DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Belediye Başkan V.:Zafer YÖRÜK Divan Katibi :Suzan KÜÇÜKBAŞKAN Divan Katibi :Musa ÜNAR

T.C. ANTALYA DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Belediye Başkan V.:Zafer YÖRÜK Divan Katibi :Suzan KÜÇÜKBAŞKAN Divan Katibi :Musa ÜNAR 06.02014-14:00 74 KARARIN ÖZÜ : Döşemealtı Belediye Meclisinin 06.02014 tarihli toplantısında yapılan yoklama sonucunda Meclis üyelerinden Şevket ÖZKAN ve Yusuf AYGÜL ün bulunmadığı, diğer meclis üyelerinin

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 37 KARAR 37 İlçenin Altıntaş Mahallesi, 509 ada, 13 ve 14 parsel sayılı, Hazine adına kayıtlı taşınmazların E:0.10, hmax: 6.50 m yapılaşma şartı ile Spor Alanı olarak düzenlenerek imar ada sınırlarının

Detaylı

02.09.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI

02.09.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI TARİHLİ MECLİS KARARLARI Karar No. 458 Özü : günlü meclis toplantısına katılamayan Üye İbrahim Güney, Mehmet Tosun, Bahadır Yantaç, Mustafa Küçükoğlu, Can Kasapoğlu, Ercan Merthatun un mazeretli sayılmalarına

Detaylı

T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI

T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI Mersin İli. Erdemli İlçesi, Alata Mahallesi, 644 Adanın güneyindeki park alanı içerisinde işaretlenmiş olan trafo alanında

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 51 : 2014 Mali Yılı Kesin Hesabının Görüşülmesi 2014 Mali Yılı Kesin Hesabı 28.04.2015 tarihli oturumu ve 134 sayılı encümen kararında kesin hesaba dair cetvel ve kayıtların

Detaylı

KARAR TARIHI : 01/08/2013 KARAR NOSU : 2013/168. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler

KARAR TARIHI : 01/08/2013 KARAR NOSU : 2013/168. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler KARAR TARIHI : 01/08/2013 KARAR NOSU : 2013/168 KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkan V.Hüseyin DOĞANAY 5.Dönem 30.Birleşim 1.Oturum meclis toplantısı açılışını yaparak,

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :350 KARAR 350 : İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Emlak Yönetimi Dairesi Başkanlığı Taşınmazlar Şube Müdürlüğü nün 01.08.2016 tarih ve 19606469-756-3882 sayılı yazısı ile; Urla ilçesi Altıntaş

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 18 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 18 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 07.11.2017 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 18 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : Tahsis. TEKLİFİN ÖZÜ : Belediye Meclisi nin 06/11/2017 tarihli oturumunda komisyonumuza

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi;

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi; T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayı :56567348-105.02-E.4154 07.12.2018 Konu :MBB Meclis Toplantısı Sayın Meclis Üyesi; Muğla Büyükşehir Belediye Meclisimiz, aşağıdaki gündemde bulunan konuları

Detaylı