BALEN S-SERİSİ YÜRÜYEN MERDİVEN YÜRÜYEN YOL

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BALEN S-SERİSİ YÜRÜYEN MERDİVEN YÜRÜYEN YOL"

Transkript

1 BALEN S-SERİSİ YÜRÜYEN MERDİVEN YÜRÜYEN YOL

2 BALEN, 18 yılı aşkın bir süredir yurtiçi ve yurtdışı müşterileri ile iş yapma tecrübesi ve aynı zamanda müşterilerinin talepleri doğrultusunda hem ticari ve toplu taşıma uygulamalarındaki tüm yürüyen merdiven ve yürüyen yol ihtiyaçlarını karşılamaktadır. BALEN yürüyen merdiven ve yürüyen yol bugüne kadar Türkiye nin çeşitli yerlerinde başarı ile çalışmaktadır. Balen Kamu sektöründe de yaptığı satış ve montajları ile sektöründe en önemli firmalar arasında yerini almıştır. BALEN-S310 Yürüyen Merdiven yüksekliği 8 metreye kadar ulaşmaktadır. İş merkezi, otel, çok katlı mağazalar, alışveriş merkezleri uygulamaları için uygundur BALEN-S320 Toplu Taşım Ağır Hizmet Tipi Yürüyen Merdiven yüksekliği 15 metreye kadar ulaşmaktadır. Demiryolu istasyonları, havalimanı terminalleri, üst-geçitlerde ve metro toplu taşım uygulamaları için uygundur.

3 BALEN-S510&520 Yürüyen Yolu yüksekliği 8 metreye ulaşmaktadır. Çok katlı mağazalar, süpermarket, alışveriş merkezi, ticari uygulamaları için uygundur BALEN-S530 Toplu Taşım Yürüyen Yolu uzunluğu 200 metreye ulaşmaktadır. Maksimum palet genişliği 1400mm ye ulaşmaktadır. Ağır trafik akışlı havalimanlarında ve toplu taşım için uygundur. BALEN-S700 Ağır Hizmet Yürüyen Merdiveni yüksekliği 20 metreye ulaşmaktadır. Ağır trafik akışlı metro istasyonları, tramvay, toplu taşıma için uygundur

4 Korkuluk Tasarımı Tip-I (İnce) Tip-I (İnce) : Korkuluk, gizli korkuluk bölümlü kompakt görünüm sunan şeffaf temperli camdan yapılmıştır. Tip-P (Normal), Işıklandırmasız Tip-P (Normal), Işıklandırmalı Tip-P (Normal) : Korkuluk, alüminyum korkuluk bölümlü ve opsiyonel ışıklandırmalı görünür zarafet sunan şeffaf temperli camdan yapılmıştır Tip-T (Eğimli) : Korkuluk sağlam yapı ve sarsıntı önleyici özellikler sunan paslanmaz panelden yapılmıştır. Tip-T toplu taşıma uygulamaları için uygundur. Tip-T (Eğimli) Korkuluk Standart 900mm, Gelişmiş güvenlikli opsiyonel olarak 1000mm. El Bandı Yüksek kaliteli ve uzun servis ömürlü astik l tırabzan siyah renk standart olarak seçilmiştir. Opsiyonel renkler arasında kırmızı, mavi vs, bulunmaktadır. Tırabzan Giriş Tasarımı Şık bir çekicilik sergileyen yenilikçi aerodinamik tasarım standarttır. Zarif ve rafine bir izlenim sağlayan klasik dik açılı tasarım opsiyoneldir.

5 Basamak/Palet Siyah paslanmaz basamak/palet şık bir görünüm oluşturan yan tarafındaki sarı reçine sınır çizgileriyle standarttır. Klasik alüminyum kalıp döküm basamak/palet opsiyoneldir. Çeşitli uygulamalar için: Yürüyen Merdiven için üç farklı basamak genişliği 600/800/1000mm mevcuttur. Yürüyen Yol için üç farklı palet genişliği 800/1000/1400mm mevcuttur. Beklentilerinize uyacak esnek tasarım EN115 Avrupa normlarında üretim İç ve Dış Kenar Döşemesi Standard iç ve dış kenar döşemesi paslanmaz Opsiyonlar arasında boyalı çelik ve alüminyum paneller bulunmaktadır. Süpürgelik Paneli Süpürgelik panelinin standarttır. İniş Plakası/Tarak Plakası İniş plakası/tarak plakasının standardı kaymaz desenli paslanmaz olarak imal edilmektedir.

6 Tahrik Ünitesi Sonsuz dişli ve 6-kutuplu düşük-hız motoruyla donatılmış, düşük çalışma sesine sahip ve verimli enerji tasarruflu. Güvenilir fren, bir acil durum duruşunda yolcuları bir kazaya karşı korur. VVVF li tahrik opsiyoneldir. Kontrol BALEN yürüyen merdiven/yürüyen yol, uzun bir süre güvenli çalışma garanti eden kompakt ve güvenilir bir PLC ile kontrol edilmektedir. Arıza meydana geldiğinde arıza kodları bakım ekibinin problemi en kısa sürede çözmesi için ve yeniden çalışmasını sağlaması için sorunun sebebini hemen teşhis edilmesine olanak sağlamaktadır. PLC bina izleme cihazıyla veya arayüz üzerinden uzaktan izleme cihazıyla bağlanabilir.

7 Otomatik Yağlama Cihazı (Opsiyonel) Yürüyen merdiven/yürüyen yolu uzun bir süre sorunsuz olarak işler halde tutmak ve bakım servisi için gereken arızalı süreyi kısaltmak için tahrik zinciri ve basamak zincirinin otomatik olarak yağlaması içindir. Otomatik Çalışma (Opsiyonel) Tarayıcı sensörler yaklaşan yolcuları algılaması için El bandı girişine entegre edilir. Kullanıcıların olmadığı durumunda yürüyen merdiven/yürüyen yol otomatik olarak duracaktır. Üstün Kalite, Verimli Enerji Tasarruflu ve en iyi komponentler ile imalat Frekans Kontrollü Tahrik VVVF (Opsiyonel) Frekans kontrolu monte etmek suretiyle enerji tüketimini ve mekanik aşınmayı önlemek içindir. Yürüyen merdiven boşken hız düşürülür, kullanıcı merdivene yaklaştığında normal hıza ulaşılır. Trafik Yön Işığı (Opsiyonel) Yeşil ışık yürüyen merdivenin/yürüyen yolun lerlemekte i olduğu yönü göstermektedir. Belirtilen renk görsel etkiyi derhal sağlar. Kırmızı girilmez işareti yanlış yön girişlerini önlenmesini sağlar.

8 1. Acil Durdurma Cihazı 2. Tarak Plakası Emniyet Cihazı 3.Tırabzan Giriş Emniyet Cihazı 4.Faz İzleme Cihazı 5.Aşırı Hız Detektörü 6.Ters Yön Önleme Emniyet Cihazı 7.Basamak Zinciri Emniyet Cihazı 8.Süpürgelik Paneli Emniyet Cihazı 9.Basamak Emniyet Cihazı 10. Basamak Boşluğu Yeşil Işığı 11.Tırabzan Emniyet Cihazı 12.Tırabzan Anti-statik Cihazı 13.Yardımcı Fren 14.Tahrik Zinciri Emniyet Cihazı 15.Tarak Plakası Işığı 16.Elbandı Hız Detektörü 17.Süpürgelik Emniyet Fırçası Standart S310 S320(I) S320(II) Yükseklik > 6m olduğunda Standart S700 S510 S520 S530 Opsiyonel

9 1. Acil Durdurma Cihazı: Acil bir durumda basıldığında yürüyen merdiven/yolu derhal durdurur. 2. Tarak Plakası Emniyet Cihazı Tarak plakası ve basamak dişlerinin arasına herhangi bir nesne sıkışırsa yürüyen merdiveni/ yolu durdurur 3. Tırabzan Giriş Emniyet Cihazı Tırabzan girişine el veya herhangi bir nesne sıkışırsa yürüyen merdiveni/yürüyen yolu durdurur. 4. Faz İzleme Cihazı. Kayıp faz veya yanlış faz meydana geldiğinde yürüyen merdiveni / yürüyen yolu durdurur 5. Aşırı Hız Detektörü Normal hızın üzerine çıktığında yürüyen merdiveni/yürüyen yolu durdurur 6. Ters Yön Önleme Emniyet Cihazı. Çalışma yönü tersine döndüğünde yürüyen merdiveni/ yolu durdurur 7. Basamak Zinciri kopma siviçi Basamak zinciri kırılırsa veya gevşerse yürüyen merdiveni/ yolu durdurur. 8. Süpürgelik Paneli Emniyet cihazı Basamak ve süpürgelik panelinin arasına herhangi bir nesne sıkışırsa yürüyen merdiveni/yürüyen yolu durdurur. 9. Basamak Emniyet Cihazı Basamaklar kırık basamak nedeniyle anormal şekilde çalışıyorsa yürüyen merdiveni/ yolu durdurur 10. Basamak Boşluğu Yeşil Işığı Yatay basamaklar altındaki yeşil ışık yolcuların emniyetli şekilde ilerlemesini kolaylaştırmaktadır 11. El bandı Emniyet Cihazı Tırabzan bozulursa veya durursa yürüyen merdiveni durdurur. 12. Tırabzan Anti-statik Cihazı Statik elektriği bloke ederek statik elektriği önler 13. Yardımcı Fren Tahrik zinciri kırılırsa veya aşırı hızda giderse yürüyen merdiveni/ yolu durdurur. 14. Tahrik Zinciri Emniyet Cihazı Tahrik zinciri kırılırsa veya aşırı derecede gevşerse yürüyen merdiveni/ yolu durdurur 15. Tarak Plakası Işığı Tarak plakasının her iki yanındaki ışıklandırma yolcuların emniyet içinde ilerlemesini kolaylaştırmaktadır. 16. Tırabzan Hız Detektörü Tırabzan arızası veya uzama nedeniyle tırabzan normal hızın altındaysa yürüyen merdiveni/ yolu durdurur 17. Süpürgelik Paneli Emniyet Fırçası Nesnelerin basamak ve süpürgelik paneli arasına sıkışmasını önler.

10 Teknik Özellikler Yürüyen Merdiven Yürüyen yol Uygulama Ticari Toplu Taşıma Ticari Toplu Taşıma Ürün Hattı S310 S320(I) S320(II) S700 S510 S520 S530 Nominal Hız (m/s) / /0.65 Eğim Açısı ( ) 30 / /11 /12 0 Basama/Palet Genişliği(mm) 600/800/ / /1000/1400 Teorik taşıma kapasitesi (kişi/saat) 4500/6750/ / /9000/12600 Yükseklik/Uzunluk(m) H<7 (30 ) H<6 (35 ) H 11 10<H <H 20 H 8 L 200 Yatay Basamaklar/Paletler 2/3 3/4 Üst İniş Üst ve Alt İniş - Güç Kaynağı AC 3 Faz 380V 50Hz/60Hz Işık Kaynağı AC Tek Faz 220V 50Hz/60Hz 9 S310 S320(I) S320(II) S700 S510 S520 S530 Tip-I (İnce) - - Tip-P(Normal), Işıklandırmasız - - Korkuluk Tasarımı Tip-P(Normal), Işıklandırmalı - - Tip-T(Eğimli) Saydam Temperli Cam - - Korkuluk Paneli Paslanmaz mm Korkuluk Yüksekliği 1000mm Paslanmaz Tırabzan Kesiti Alüminyum - - El bandı Siyah Kırmızı, Mavi, Diğerleri Siyah Paslanmaz Sarı Reçine Sınır Çizgili Basamak/ Palet Dökme Alüminyum Sarı Reçine Sınır Çizgili - - İç ve Dış Kenar Döşemesi Fırça Hattı Boyanmış Çelik - - Alüminyum panel - - Fırça Hattı Süpürgelik Paneli Teflon-kaplama Panel - - İniş Plakası/Tarak Plakası Kaymaz desenli oyulmuş paslanmaz Alüminyum Plaka Standart Opsiyonel

11 BALEN-S310 Yürüyen Merdiven 30 derece Yükseklik: Maksimum 6m Nominal Hız V=0.5m/s Yatay Basamaklar: 2 1) Basamak genişliği 600 ise, kuyu 417mm uzatılması gerekmektedir 2) a=hx ) Dış mekân yürüyen merdivenleri için çukur derinliği 1310mm olacaktır. Dış mekân Montajı için Su Tahliyesi A: Basamak Genişliği B: Tırabzan Merkez Uzaklığı C: Yürüyen Merdiven Genişliği D: Uç Açılış ve Çukurun Genişliği E: Açılışın Genişliği F: İç Desteksiz Maksimum Aralık Uzunluğu Sevkiyat Boyutları Basamak Yükseklik Ağırlık Destek Yükleri P motor Taşıma Boyutu Genişliği A mm H mm R1 R2 KW V= 0.5m/s Yükseklik h Uzunluk l Güç Kaynağı (işveren) (Detay X) Uyarı: Tüm boyutlar mm bazında verilmiştir Eğer L>F, bu durumda ara destek gerekir Standart olmayan boyutlar için lütfen satış departmanımıza danışınız.

12 BALEN S310 Yürüyen Merdiven 35 derece -Yükseklik: Maksimum 6m Nominal Hız V=0.5m/s Yatay Basamaklar: 2 1) Basamak genişliği 600 ise, kuyu 417mm uzatılması gerekmektedir 2) a=hx ) Dış mekân yürüyen merdivenleri için çukur derinliği 1310mm olacaktır Dış mekân Montajı için Su Tahliyesi 11 A: Basamak Genişliği B: Tırabzan Merkez Uzaklığı C: Yürüyen Merdiven Genişliği D: Uç Açılış ve Çukurun Genişliği E: Açılışın Genişliği F: İç Desteksiz Maksimum Aralık Uzunluğu Basamak Genişliği A mm Yükseklik H mm Ağırlık Destek Yükleri P mot R1 R2 KW V= 0.5m/s Taşıma Boyutu Yükseklik h Uzunluk l (Detay X) Sevkiyat Boyutları Güç Kaynağı (işveren) Uyarı: Tüm boyutlar mm bazında verilmiştir Eğer L>F, bu durumda ara destek gerekir Standart olmayan boyutlar için lütfen satış departmanımıza danışınız

13 BALEN-S310 Ticari Yürüyen Merdiven 30 derece Yükseklik: Maksimum 7m Nominal Hız V=0.5m/s Yatay Basamaklar: 3 1) Basamak genişliği 600 ise, kuyu 417mm uzatılması gerekmektedir 2) a=hx ) Dış mekân yürüyen merdivenleri için çukur derinliği 1310mm. Dış mekân Montajı için Su Tahliyesi 12 A: Basamak Genişliği B: Tırabzan Merkez Uzaklığı C: Yürüyen Merdiven Genişliği D: Uç Açılış ve Çukurun Genişliği E: Açılışın Genişliği F: İç Desteksiz Maksimum Aralık Uzunluğu Basamak Genişliği A mm Yükseklik H mm Ağırlık Destek Yükleri P mot R1 R2 KW V= 0.5m/s Taşıma Boyutu Yükseklik h Uzunluk l Sevkiyat Boyutları Güç Kaynağı (işveren) (Detay X) Uyarı: Tüm boyutlar mm bazında verilmiştir Eğer L>F, bu durumda ara destek gerekir Standart olmayan boyutlar için lütfen satış departmanımıza danışınız

14 BALEN S310 Ticari Yürüyen Merdiven 35 derece Yükseklik: Maksimum 6m Nominal Hız V=0.5m/s Yatay Basamaklar: 3 1) Basamak genişliği 600 ise, genişletilmiş 417mm gerekmektedir 2) a=hx ) Dış mekân yürüyen merdivenleri için çukur derinliği 1310mm. Dış mekân Montajı için Su Tahliyesi 13 A: Basamak Genişliği B: Tırabzan Merkez Uzaklığı C: Yürüyen Merdiven Genişliği D: Uç Açılış ve Çukurun Genişliği E: Açılışın Genişliği F: İç Desteksiz Maksimum Aralık Uzunluğu Basamak Genişliği A mm Yükseklik H mm Ağırlık Destek Yükleri P mot R1 R2 KW V= 0.5m/s Taşıma Boyutu Yükseklik Uzunluk Sevkiyat Boyutları Güç Kaynağı (işveren) (Detay X) Uyarı: Tüm boyutlar mm bazında verilmiştir Eğer L>F, bu durumda ara destek gerekir Standart olmayan boyutlar için lütfen satış departmanımıza danışınız

15 BALEN-S320 Toplu Taşıma Yürüyen Merdiven 30 Yükseklik: Maksimum 15m Nominal Hız V=0.5/0.65m/s Yatay Basamaklar: 3 1) Basamak genişliği 600 ise, genişletilmiş 417mm gerekmektedir 2) a=hx ) Dış mekân yürüyen merdivenleri için çukur derinliği 1400mm. Dış mekân Montajı için Su Tahliyesi A: Basamak Genişliği B: Tırabzan Merkez Uzaklığı C: Yürüyen Merdiven Genişliği D: Uç Açılış ve Çukurun Genişliği E: Açılışın Genişliği F: İç Desteksiz Maksimum Aralık Uzunluğu Basamak Genişliği A mm 1000 Yükseklik H mm Ağırlık R1 Destek Yükleri R2 R3 P mot KW V= 0.5m/s Yükseklik Taşıma Boyutu Uzunluk Parçalar halinde Parçalar halinde Parçalar halinde Parçalar halinde Parçalar halinde Parçalar halinde Parçalar halinde Parçalar halinde x11 Parçalar halinde Parçalar halinde x11 Parçalar halinde Parçalar halinde Sevkiyat Boyutları (Detay X) Güç Kaynağı (işveren) (Detay Y) Uyarı: Tüm boyutlar mm bazında verilmiştir Eğer L>F, bu durumda ara destek gerekir Standart olmayan boyutlar için lütfen satış departmanımıza danışınız

16 BALEN-S510 Ticari Yürüyen Yol 10 / 11 / 12 Yükseklik: Maksimum 8m Nominal Hız V=0.5m/s Yatay Paletler: Üst Dış mekân Montajı için Su Tahliyesi 1) Dış mekân Yürüyen yol için çukur derinliği 1300mm. 15 A: Palet Genişliği B: Tırabzan Merkez Uzaklığı C: Yürüyen yol Genişliği D: Uç Açılış ve Çukurun Genişliği E: Açılışın Genişliği F: İç Desteksiz Maksimum Aralık Uzunluğu Destek Yükü q M N Parametresi Yükseklik İç Destek La Lb Lc Eğim -den -e R3 R L/2 L/ L/3 L/3 L/ L/2 L/ L/3 L/3 L/ L/2 L/ L/3 L/3 L/3 Destek Yükleri İç Desteksiz Tek İç Destek İç Destek R1=Lxq+M R1=Laxq+M R1=Laxq+M R2=Lbxq+N R2=Lbxq+N R2=Lxq+N R3=(La+Lc)x1.3xq R3=(La+Lb)x1.3xq R4=(Lb+Lc)x1.3xq (Detay X) Güç Kaynağı (işveren) Uyarı: Tüm boyutlar mm bazında verilmiştir Al,.Palet Diş Arası=133mm Standart olmayan boyutlar için lütfen satış departmanımıza danışınız (Detay Y)

17 BALEN-S520 Ticari Yürüyen Yol 10 / 11 / 12 Yükseklik: Maksimum 8m Nominal Hız V=0.5m/s Yatay Paletler: Üst ve Alt su tahliyesi için Dış mekân Yürüyen yol için çukur 1300mm. A: Palaet Genişliği B: Tırabzan Merkez Uzaklığı C: Yürüyen yol Genişliği D: Uç Açılış ve Çukurun Genişliği E: Açılışın Genişliği F: İç Desteksiz Maksimum Aralık Uzunluğu Destek Yükü q M N Parametresi Yükseklik İç Destek La Lb Lc Eğim -den -e R3 R L/2 L/ L/3 L/3 L/ L/2 L/ L/3 L/3 L/ L/2 L/ L/3 L/3 L/3 Destek Yükleri İç Desteksiz İç Desteksiz İç Desteksiz R1=Lxq+M R1=Laxq+M R1=Laxq+M R2=Lbxq+N R2=Lbxq+N R2=Lxq+N R3=(La+Lc)x1.3xq R3=(La+Lb)x1.3xq R4=(Lb+Lc)x1.3xq (Detay X) Güç Kaynağı (işveren) Uyarı: Tüm boyutlar mm bazında verilmiştir. Paslanmaz Palet Diş Arası=266mm Standart olmayan boyutlar için lütfen satış departmanımıza danışınız (Detay Y)

18 BALEN-S530 Toplu Taşıma Yürüyen yol 0 ~ 6 Yatay Uzunluk: Maksimum.200m Nominal Hız V=0.5/0.65m/s Dış mekân Mntajı için Su Tahliyesi 1) Dış mekân Yürüyen yol için çukur derinliği 1310mm Dış mekân Montajı için Su Tahliyesi 17 A: Palet Genişliği B: Tırabzan Merkez Uzaklığı C: Yürüyen yol Genişliği D: Uç Açılış ve Çukurun Genişliği (Detay X) Palet Genişliği R R R R R (Detay Y) Güç Kaynağı (işveren) Uyarı: Tüm boyutlar mm bazında verilmiştir Paslanmaz Palet Diş Arası=266mm Standart olmayan boyutlar için lütfen satış departmanımıza danışınız

19 Yürüyen Merdiven ve Yürüyen Yol Yerleşimleri Tek-yön Sürekli Düzenleme Avantajları: Üç satış seviyesini birleştirir. Dezavantajları: Ara verilmiş düzenlemeden daha fazla alan gerektirir. Tek-yön Ara Verilmiş Düzenleme Avantajları: Yolcuların mağazadan alışveriş yapma şansını artırır. Dezavantajları: Geçiş için sürekli düzenlemeden daha fazla zaman gerektirir. Paralel Ara Verilmiş Düzenleme Avantajları: çift yönlü trafik akışını gerçekleştirir, yolcuların mağazadan alışveriş yapma şansını artırır. Dezavantajları: Geçiş için sürekli düzenlemeden daha fazla zaman gerektirir. Çaprazlama Kesişen Sürekli Düzenleme Avantajları: çift yönlü trafik akışını gerçekleştirir, geçiş için ara verilmiş düzenlemeden daha kısa zaman gerektirir. Dezavantajları: yolcuların mağazadan alışveriş yapma şansını azaltır

20 BALEN Sizin Daha İyi Seçeneğiniz SATIŞ MONTAJ SERVİS BALEN MAKİNA ENERJİ İNŞAAT SANAYİ ve TİCARET A.Ş. Ekinciler Cad. Kavacık Mah. Yeni Sok. VIP Plaza No: 5 Kat: 5 KAVACIK BEYKOZ / İSTANBUL TEL: (pbx) FAKS:

YÜRÜYEN MERDİVENLERDE / BANDLARDA BAKIMIN ÖNEMİ

YÜRÜYEN MERDİVENLERDE / BANDLARDA BAKIMIN ÖNEMİ Asansör Sempozyumu 25-27 Eylül 2014 // İzmir 233 YÜRÜYEN MERDİVENLERDE / BANDLARDA BAKIMIN ÖNEMİ Battal Murat Öztürk Löher Asansör ve Yürüyen Merdiven bmuratozturk@loher.com.tr ÖZET Her geçen gün sayısı

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR WHT 401. Yarım Boy Turnikeler

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR WHT 401. Yarım Boy Turnikeler Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR WHT 401 Yarım Boy Turnikeler METAXDOOR WHT 401 METAXDOOR WHT 401 S METAXDOOR WHT 401 D METAXDOOR WHT 401

Detaylı

mec mec mobil erişilebilir cihazlar Mobil Erişilebilirlik Cihazları

mec mec mobil erişilebilir cihazlar  Mobil Erişilebilirlik Cihazları mec mec Mobil Erişilebilirlik Cihazları mobil erişilebilir cihazlar www.meccozum.com Merits TAM OTOMATIK TİLT YAPABİLEN MANUEL SANDALYE VEYA KENDİ PLATFORMUYLA TAŞIYABİLEN ENGELLİ TAŞIMA SİSTEMİ Mükemmel

Detaylı

KLEEMANN Çözümleri. Engineering

KLEEMANN Çözümleri. Engineering KLEEMANN Çözümleri Makine Dairesiz Çözümler (MRL) Düşük kuyu dibi / Son kat için çözümler Eşsiz Özel Çözümler / Sertifikalı ler Makine Daireli Çözümler (MR) Yürüyen Merdivenler & Yürüyen Bantlar Araç Park

Detaylı

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik.

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik. Orijinal! Almanya da üretilmiştir. ***** FORMULA 600 /STEP 100 Otomatik Yürüyen Merdiven Temizleme Makinesi (Islak) Teknik Veri Uzunluk x Genişlik x Yükseklik: 1094 x 540 x 1001 mm Çalışma Genişliği: 520

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

Meeting Point For More. Qualified Life... Daha İyi Bir Yaşam İçin Buluşma Noktası... Engelsiz Yaşam Üniteleri

Meeting Point For More. Qualified Life... Daha İyi Bir Yaşam İçin Buluşma Noktası... Engelsiz Yaşam Üniteleri Meeting Point For More Qualified Life... Daha İyi Bir Yaşam İçin Buluşma Noktası... S H E HYDRODENT GÖZÜNÜZ ARKADA KALMASIN Tahrik Tipi : Motorlu Max. Kapasite : 125 kg Max Hız : 0,15 m/sn Kuyu Dibi :

Detaylı

Hijyenik dizayn. Küçük ve kompakt panolar HD. Terminal kutuları HD Kompakt panolar HD Aksesuarlar...172

Hijyenik dizayn. Küçük ve kompakt panolar HD. Terminal kutuları HD Kompakt panolar HD Aksesuarlar...172 Küçük ve kompakt panolar HD Terminal kutuları HD...170 Kompakt panolar HD...171...172 Rittal Katalog 34/Endüstriyel panolar 169 HD aksesuarları Sayfa 172 Sistem aksesuarları Sayfa 507 KL paslanmaz çelik

Detaylı

. ArVına. minihome. Güvenirlilik ve dayanıklılık kelimelerin tam karşılığı, AV163 minihome serisi villalar için en ideal çözüm.

. ArVına. minihome. Güvenirlilik ve dayanıklılık kelimelerin tam karşılığı, AV163 minihome serisi villalar için en ideal çözüm. AV163 Güvenirlilik ve dayanıklılık kelimelerin tam karşılığı, AV163 serisi villalar için en ideal çözüm.. Özellikler Kapasite Hız Motor Kumanda Traf ik Seyir Kapı 320-480kg, 4-6 kişi 0,4-0,63m/s Dişlisiz,

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ. Image here

Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ. Image here Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ Image here Makaslı Kapasite: 400 KG Hızı: 0,5-0,15 m/sn Kat ve Durak: 2/2 Askı Tipi: Makaslı Kat Rumuzları: 0,1 Makina Dairesi: Aşağıda Seyir: max-1700 mm Sistem: Hidrolik

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Geçiş trafiğinin, standart kapıların yetersiz kaldığı yoğun girişlerde METAXDOOR GRA30/GRAND otomatik döner kapılar

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

TS EN115-1 STANDARDINA A1 REVİZYONU İLE GELEN YENİLİKLER

TS EN115-1 STANDARDINA A1 REVİZYONU İLE GELEN YENİLİKLER Asansör Sempozyumu 2012 // İzmir 175 TS EN115-1 STANDARDINA A1 REVİZYONU İLE GELEN YENİLİKLER Battal Murat ÖZTÜRK Löher Asansör ve Yürüyen Merdiven San. Tic. A.Ş. bmuratozturk@loher.com.tr ÖZET 01.01.2012

Detaylı

mtse Serisi Network Kabinleri

mtse Serisi Network Kabinleri mtse Serisi Network Kabinleri Teknoloji Özellikleri ve Fonksiyonları: ANSI/EIAR-310-D, DIN41491: Part1, IEC297-2, DIN41494: Dart7, GB/T3047-92, standartlarına, 19" uluslararası standartlara, metrik sistem

Detaylı

Metaxdoor MR30/SA. Standart Otomatik Döner Kapı. www.metaxdoor.com

Metaxdoor MR30/SA. Standart Otomatik Döner Kapı. www.metaxdoor.com Metaxdoor MR30/SA Standart Otomatik Döner Kapı www.metaxdoor.com Şık tasarım, yüksek çeşitlilik, yalıtım, akıcı geçiş, metaxdoor MR30/SA otomatik döner kapıların size sunabileceklerinden sadece bir kaçı.

Detaylı

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ 01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ EL / AL ÇOK YÜKSEK VE AĞIR KAPILAR İÇİN ZİNCİRLİ MEKANİZMA Standart boyutların üzerindeki kapılarınız için mükemmel bir çözüm. Yeni nesil zincirli

Detaylı

CAM BALKON S STEMLER TEKN K KATALOG. Ba lar Mah. Osmanpafla Cad. No:89 34540 Güneflli / stanbul T: 0 212 550 49 47 F: 0 212 515 81 00 www.saraygrup.

CAM BALKON S STEMLER TEKN K KATALOG. Ba lar Mah. Osmanpafla Cad. No:89 34540 Güneflli / stanbul T: 0 212 550 49 47 F: 0 212 515 81 00 www.saraygrup. CAM BALKON S STEMLER TEKN K KATALOG Ba lar Mah. Osmanpafla Cad. No:89 34540 Güneflli / stanbul T: 0 212 550 49 47 F: 0 212 515 81 00 www.saraygrup.com İ Ç İ N D E K İ L E R 1.CAM BALKON SİSTEMİ Sayfa No

Detaylı

AV ArVına. eco. Asansör için yenilikler

AV ArVına. eco. Asansör için yenilikler AV110 eco serisi ile artık binalarınız emniyet ve konfor altında, kullanışlı ve ekonomik olmasının oluşturduğu ürün segmentleri ile sizleri farklı bir izlenim yaşatacak 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Özellikler

Detaylı

YENİ. RollMatic sarmal kepenk sistemi. Dar cepheli dükkanlar için pratik kapı tipi

YENİ. RollMatic sarmal kepenk sistemi. Dar cepheli dükkanlar için pratik kapı tipi YENİ RollMatic sarmal kepenk sistemi Dar cepheli dükkanlar için pratik kapı tipi Cezbeden teknik Birbiriyle tam uyumlu detaylar İki panel varyasonu ile sunulan kompakt kapı tipi Montaj yüksekliği veya

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 1 Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

BERTOUR Destekleme sistemi Broşürü BERTOUR. Destekleme sistemi. v2014/01tr

BERTOUR Destekleme sistemi Broşürü BERTOUR. Destekleme sistemi. v2014/01tr BERTOUR Destekleme sistemi Broşürü BERTOUR Destekleme sistemi v2014/01tr Güçlü ve esnek 02 Güvenilir Sadeliği ve Uluslararası Kalite Standardı İle Sınıfının En İyisi Bertour destekleme sistemi, inşaat

Detaylı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı Undan... Pişkin Lezzete. Sağlıkla! HAMUR HAZIRLAMA GRUBU () Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı KDM / AHM / SKC AHM KDM SKC SPİRAL

Detaylı

Grand Otomatik Döner Kapı

Grand Otomatik Döner Kapı Metaxdoor MR30/GRA Grand Otomatik Döner Kapı Metaxdoor Mr30/GRA grand otomatik döner kapılar yüksek insan trafiği olan girişler için özel olarak tasarlanmıştır. MR30/GRA serisi ile yüskek trafiği karşılarken

Detaylı

AKILLI ÜRETİM İÇİN ÇİFT ŞERİTLİ PALET SİSTEMİ TEKNİK GENEL BAKIŞ

AKILLI ÜRETİM İÇİN ÇİFT ŞERİTLİ PALET SİSTEMİ TEKNİK GENEL BAKIŞ AKILLI ÜRETİM İÇİN ÇİFT ŞERİTLİ PALET SİSTEMİ TEKNİK GENEL BAKIŞ MONTAJ, IŞLEME VE TEST IÇIN Transferler, yerleştirme istasyonları ve durdurucular gibi işlevlerin tümü elektriklidir. IIoT ile kullanıma

Detaylı

Daha iyi bir yaşam için BULUŞMA NOKTASI

Daha iyi bir yaşam için BULUŞMA NOKTASI www.devas.com.tr Yaşamlarını bedensel engelli olarak veya yürümekte zorluk çekerek sürdürmek zorunda kalan vatandaşlarımızın, gündelik yaşamlarındaki ulaşımı kolaylaştırmak için DEVAS ASANSÖR ailesi olarak

Detaylı

RADYATÖR KATALOĞU. www.termoteknik.com

RADYATÖR KATALOĞU. www.termoteknik.com RADYATÖR KATALOĞU www.termoteknik.com Termo Teknik Çorlu Üretim Tesisleri Termo Teknik uluslararası ısı devi Ideal Stelrad Group un Türkiye iştirakidir. 1966 yılında kurulan Termo Teknik, yapılan düzenli

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları GARAJ Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System TRONCO Endüstriyel Seksiyonel Kapılar TRONCO endüstriyel seksiyonel

Detaylı

Haziran 2015 www.termoteknik.com

Haziran 2015 www.termoteknik.com RADYATÖR KATALOĞU Haziran 2015 www.termoteknik.com Termo Teknik Çorlu Üretim Tesisleri Termo Teknik, uluslararası ısı devi Stelrad Radiators Group un Türkiye iştiraki ve Türkiye ile Avrupa nın en büyük

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Şık tasarım, yüksek çeşitlilik, yalıtım, akıcı geçiş METAXDOOR MR30/SA Otomatik Döner Kapıların size sunabileceklerinden

Detaylı

lite SEPARATÖR SİSTEMLER Derzli Separatör Sistemi Cam Cama Separatör Sistemi

lite SEPARATÖR SİSTEMLER Derzli Separatör Sistemi Cam Cama Separatör Sistemi lite Derzli Separatör Sistemi Cam Cama Separatör Sistemi SEPARATÖR SİSTEMLER DİVERSA LİTE S NOVA 102 1989 dan beri Türk Yap Sektörü ne modern mimarinin gereklilikleri olan malzeme ve uygulama yöntemlerini

Detaylı

ASKILI KONVEYÖRLER. Askılı Konveyör Detayı. Askılı Konveyör Uygulaması

ASKILI KONVEYÖRLER. Askılı Konveyör Detayı. Askılı Konveyör Uygulaması ASKILI KONVEYÖRLER Askılı Konveyör Uygulaması Askılı Konveyör Detayı Genellikle malzeme, yarı mamül ve mamüllerin boyama, kurutma ve soğutma proseslerinde kullanılmaktadırlar. Montaj hatları için tasarlanan

Detaylı

Amada TECH Corporation

Amada TECH Corporation Biliyoruz ki, en iyi referans mutlu ve memnun müşteridir. Bir asansör satın alırken uzun süre ilişkide olacağınız, dostluklar kuracağınız bir organizasyon satın alırsınız. Bu nedenle satış sonrası servis

Detaylı

Hareketli. Sistem. Sistemleri. Hareketli. Sistemi

Hareketli. Sistem. Sistemleri. Hareketli. Sistemi Sistemi tartım sistemleri birçok yapının birbirine entegre edilmesiyle oluşur. kalite kriteri sistemleri direkt olarak etkilemektedir. Bu parçaların çoğunun direkt üretimini gerçekleştirebiirnek kurulacak

Detaylı

DÜŞEY SİRKÜLASYON ARAÇLARI

DÜŞEY SİRKÜLASYON ARAÇLARI DÜŞEY SİRKÜLASYON ARAÇLARI Sirkülasyon, kelime anlamı olarak; insan akımı, deveran, gidip gelme hareketlerini ifade etmektedir. Düşey sirkülasyon ise insanların bir noktadan farklı bir kottaki noktaya

Detaylı

Yüksek hızlı, modüler perdeli katlanır kapılar

Yüksek hızlı, modüler perdeli katlanır kapılar Yüksek hızlı, modüler perdeli katlanır kapılar Sağlam, güvenilir ve modüler orta ve büyük ölçekli geçişler için ideal çözüm Hızlı hareket edebilen, fonksiyonel ve güvenilir bu kapılar, sanayi ve ticari

Detaylı

MAKAS KESİM. ermaksan.com.tr

MAKAS KESİM. ermaksan.com.tr MAKAS KESİM ermaksan.com.tr MAKAS KESİM HİDROLİK MAKASLAR GİYOTİN MAKAS DEVİRMELİ MAKAS CNC HVR Otomatik Çözümler Mükemmel Kesimler... 4-4 - 6-8(ops.) m boy seçenekleri 6 -... - 40 mm kapasite seçenekleri

Detaylı

MIC400 Sualtı PTZ Kamera

MIC400 Sualtı PTZ Kamera Kapalı Devre TV MIC400 Sualtı PTZ Kamera MIC400 Sualtı PTZ Kamera 25 metreye kadar tamamen suya batırılabilir Fırçasız motor teknolojisi Birçok montaj ve görüntüleme seçeneği Çoklu protokol çalıştırma

Detaylı

Gururla PILOTCAR ı sunuyoruz...

Gururla PILOTCAR ı sunuyoruz... www.pilotcar.com.tr Piyasalardaki elektrikli araçlara yeni bir soluk... PILOTCAR, Pilot Taşıt Koltukları San. ve Tic. A.Ş. sahibi, tutkulu girişimci Ahmet Özkılıç tarafından geliştirilmiş yeni bir markadır.

Detaylı

RollMatic sarmal kepenk sistemi

RollMatic sarmal kepenk sistemi RollMatic sarmal kepenk sistemi Dar cepheli dükkanlar için.ok uygun kompakt yapı tipi Tatmin edici teknoloji Birbiriyle tam uyumlu detaylar İki panel varyasonu ile sunulan kompakt yapı tipi Montaj yüksekliği

Detaylı

AV ArVına. service

AV ArVına. service AV171 Restoran ve diğer ufak çaplı malzemelerin taşındığı alanlarda, sizlere yardımcı bir asansör arıyorsanız, AV171 tam da aradığınız bir ürün.. Asansör için yenilikler 0216-706-0883 www.arvina.com.tr

Detaylı

Amada TECH Corporation

Amada TECH Corporation Biliyoruz ki, en iyi referans mutlu ve memnun müşteridir. Bir asansör satın alırken uzun süre ilişkide olacağınız, dostluklar kuracağınız bir organizasyon satın alırsınız. Bu nedenle satış sonrası servis

Detaylı

iwalk Çok yönlü yürüyen bandı keşfedin ThyssenKrupp Elevator

iwalk Çok yönlü yürüyen bandı keşfedin ThyssenKrupp Elevator Çok yönlü yürüyen bandı keşfedin ThyssenKrupp Elevator , dikkatli araştırma ve incelemeler ile müşterilerin ihtiyaçlarının belirlenmesi sonucunda yaratılmış yenilikçi bir yürüyen banttır. Tekerlekli çekçeklerin

Detaylı

eco Birlikte Yükseliyoruz

eco Birlikte Yükseliyoruz www.asansor.com YOLCU ASANSÖRLERİ RAL Boyalı 1.5 mm SAC 7035 RAL Boyalı SAC 7035 RAL Boyalı SAC 7035 ECL-001 ECL-002 Dekoratif PVC KABİN İÇİ AYNA ŞEKLİ Yarım Boy MOZAİK PVC DERETAŞI PVC ECL-003 ECL-004

Detaylı

Metaxdoor MR30/GLA-GLM. Cam Döner Kapı

Metaxdoor MR30/GLA-GLM. Cam Döner Kapı Metaxdoor MR30/GLA-GLM Cam Döner Kapı Metaxdoor Mr30/GLA-MR30/GLM cam döner kapılar size sunduğu esneklik ile hayallerinizdeki girişi yaratmanızı sağlar. MR30/GLA-MR30/GLM cam döner kapılarda teknoloji

Detaylı

FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ İLE KONFORU YAŞAYIN... YÜKSEK GİRİŞ ÇIKIŞ POTANSİYELİNE SAHİP HIZLI AÇLIP KAPANAN OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ İLE RAHAT EDİN

FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ İLE KONFORU YAŞAYIN... YÜKSEK GİRİŞ ÇIKIŞ POTANSİYELİNE SAHİP HIZLI AÇLIP KAPANAN OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ İLE RAHAT EDİN FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ İLE KONFORU YAŞAYIN... YÜKSEK GİRİŞ ÇIKIŞ POTANSİYELİNE SAHİP HIZLI AÇLIP KAPANAN OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ İLE RAHAT EDİN Fotoselli kapı sistemleri Harekete duyarlı sensörler

Detaylı

Maxos LED panel şık, yeşil ve doğrudan LED aydınlatma

Maxos LED panel şık, yeşil ve doğrudan LED aydınlatma Maxos LED panel şık, yeşil ve doğrudan LED aydınlatma Maxos LED panel Maxos LED panel, süpermarketlerin zorlu gereksinimlerini karşılayabilen pazardaki ilk LED ana devre sistemidir. Taşınabilir panel,

Detaylı

Spiral Yemlik. Kullanımı kolaylaştırmak için özel tasarlanmış tabak sayesinde civcivler ilk günlerinde yeme kolayca ulaşabilirler.

Spiral Yemlik. Kullanımı kolaylaştırmak için özel tasarlanmış tabak sayesinde civcivler ilk günlerinde yeme kolayca ulaşabilirler. YEMLEME SİSTEMLERİ Spiral Yemlik Anka yemlikleri ile kanatlılarda yetiştirmenin ilk gününden son güne kadar, en iyi yem dönüşüm oranlarına ulaşılır. Anka yemliklerinin tüm çeşitleri; kolay temizlenebilme,

Detaylı

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış

Detaylı

Ocak 2015

Ocak 2015 RDYTÖR KTLOĞU Ocak 2015 www.termoteknik.com Termo Teknik uluslararası ısı devi Ideal Stelrad Group un Türkiye iştirakidir. 1966 yılında kurulan Termo Teknik, yapılan düzenli yatırımlarla dünyanın en büyük

Detaylı

Otopark İçin Carpark

Otopark İçin Carpark Otopark İçin Carpark ÖNSÖZ Firmamız TTC Makine Mühendislik olarak, özellikle kalabalık şehirlerde yaşanan otopark sorununa çözüm olması amacıyla, tasarım, imalat, montaj ve satış sonrası hizmetleri gibi

Detaylı

Sub-Vil Zarif bir yer altı sistemi

Sub-Vil Zarif bir yer altı sistemi Villiger Entsorgungssysteme AG Sub-Vil Zarif bir yer altı sistemi The future of waste disposal systems Esnek Modüler Sistem Sub-Vil yer altı sistemi dört bileşenden oluşur: 01 02 03 04 01 Çerçeveli Beton

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Wilo EMUport Islak montaj hazır terfi istasyonu

Wilo EMUport Islak montaj hazır terfi istasyonu Pioneering for You Ürün broşürü Wilo EMUport Islak montaj hazır terfi istasyonu Wilo ile atıksu tahliyesi ve arıtma Islak montaj hazır terfi istasyonu Wilo pompalan ve sistemleri, belediye atık yönetimi

Detaylı

HALBACH & BRAUN. Madencilik ve hammadde sektörlerine hizmet veren H&B tüm dünyada kendini kanıtlamıştır.

HALBACH & BRAUN. Madencilik ve hammadde sektörlerine hizmet veren H&B tüm dünyada kendini kanıtlamıştır. HALBACH & BRAUN Bir aile şirketi olan H&B 1997 den bu yana Almanya Sprockhövel de faaliyet göstermektedir. Halbach Braun ürünleri yaratıcı ve sürekli yenilenen teknolojileri ile yer altı madenciliğinde

Detaylı

Türbin modeli : LARUS45. Güç: 45 kw. (Maksimum) Kanat çapı: 15,6 m., 3 kanat.

Türbin modeli : LARUS45. Güç: 45 kw. (Maksimum) Kanat çapı: 15,6 m., 3 kanat. TEKNİK BİLGİLER Türbin modeli : LARUS45 Güç: 45 kw. (Maksimum) Kanat çapı: 15,6 m., 3 kanat. Kule : Bakım ve kurulum eğilmesi yapılabilen, hidrolik piston monte edilebilen, galvanizli çelik kule. Yükseklik

Detaylı

E-ITN 30 RADYO FREKANSLI ELEKTRONİK ISI PAY ÖLÇER

E-ITN 30 RADYO FREKANSLI ELEKTRONİK ISI PAY ÖLÇER E-ITN 30 RADYO FREKANSLI ELEKTRONİK ISI PAY ÖLÇER Merkezi sistem ile ısınan binalarda ısı giderlerinin tüketime göre paylaştırılması için tasarlanmıştır Çok fonksiyonlu 5 haneli ekran EEPROM mikro işlemci

Detaylı

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış

Detaylı

Standart Manuel Döner Kapı

Standart Manuel Döner Kapı Metaxdoor MR30/SM Standart Manuel Döner Kapı Sağlam ve ekonomik bir giriş çözümü aradığınız heryerde metaxdoor MR30/SM manuel döner kapı en iyi tercihtir. MR30/Sm serisi manuel döner kapılar Bozulması

Detaylı

MEC mobil engelli erişebilirlilik çözümleri

MEC mobil engelli erişebilirlilik çözümleri www.meccozum.com MEC mobil engelli erişebilirlilik çözümleri Merits TAM OTOMATIK TİLT YAPABİLEN MANUEL SANDALYE VEYA KENDİ PLATFORMUYLA TAŞIYABİLEN ENGELLİ TAŞIMA SİSTEMİ Mükemmel manevra kabiliyetine

Detaylı

www.hasmetalmakina.com.tr info@hasmetalmakina.com.tr CEPHE PLATFORMU OTOMATİK İSKELE MAST CLIMBING WORK PLATFORMS Teknik Özellikler Has Grup Metal Makina cephe platformları, bina cephe kaplamaları, mantolama,

Detaylı

COMPACT ARITMA ÜNİTESİ

COMPACT ARITMA ÜNİTESİ COMPACT www.machinno.com.tr TASARIM VE FONKSIYON 1-İnce Izgara Özel koşullar ve pik debi, katı madde yükü ve kum yükü gibi verilere bağlı olarak, 1-6 mm arası seçilebilir ızgara aralığı. 2-Tutulan Malzeme

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları Çelik Izgara Sistem Donanım Ltd. Şti.,ızgara döşeme, geçit ızgara, kanal ızgara, hendek ızgara, platform ızgara ve çelik yapılar, inşaat metal kalas,

Detaylı

Su ile soğutma sistemleri

Su ile soğutma sistemleri Su ile soğutma sistemleri Hava/su ısı değiştiriciler Duvara monte...300 500 W...354 Duvara monte...600 1000 W...355 Duvara monte...1250 3000 W...356 Duvara monte...3000 5000 W...357 Duvara monte...7000

Detaylı

HIZLI KATLANIR PVC KAPI

HIZLI KATLANIR PVC KAPI HIZLI KATLANIR PVC KAPI MARKASI : 1-MODEL Katlanır Tip 2- TEKNIK ÖZELLİKLER Kanatlı ve sürgülü kapılara kıyasla ölü alan kaybı yoktur. Yaklaşık 60-70 km/h rüzgara dayanıklıdır. ( Ortam şartlarına göre

Detaylı

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner.

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner. 1200 mm yan fırça çalışma genişliği ile kompakt, modern ve esnek süpürücü elektrikli süpürge. Orta ölçekli alanlardan geniş alanlara ve bina dışı alanlara kadar profesyonel kullanım için. 1 2 3 4 1 2 Otomatik

Detaylı

GEÇİCİ ERİŞİMLER. Sürüm Malz. No Alman TÜV-BELGELENDİRME tarafından ISO 9001:2008 normuna uygun olarak onaylı kalite yo netimi

GEÇİCİ ERİŞİMLER. Sürüm Malz. No Alman TÜV-BELGELENDİRME tarafından ISO 9001:2008 normuna uygun olarak onaylı kalite yo netimi GEÇİCİ ERİŞİMLER Sürüm 12.2015 Malz. No. 8121.201 Alman TÜV-BELGELENDİRME tarafından ISO 9001:2008 normuna uygun olarak onaylı kalite yo netimi İskeledeki kolay erişimler, kamuya açık alanlardaki ve montaj

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

Yatay Pulluk ve Palet Karıştırıcı

Yatay Pulluk ve Palet Karıştırıcı Yatay Pulluk ve Palet Karıştırıcı ÜRÜN BİLGİSİ Yatay karıştırıcılar, özellikle tanecikli ürünler, tozlar ve macun kıvamındaki maddelerin üretiminde ve işlenmesinde kullanılır. Ürün sirkülasyonlarının çok

Detaylı

PANİK ÇIKIŞ DONANIMLARI İndeks İNDEKS. ... Genel Bilgiler. Panik Çıkış Aksesuarları 8.01-8.02

PANİK ÇIKIŞ DONANIMLARI İndeks İNDEKS. ... Genel Bilgiler. Panik Çıkış Aksesuarları 8.01-8.02 İndeks İNDEKS Panik Çıkış Aksesuarları.. Genel Bilgiler DORMA 8.0-8.02 Uygulama Seçenekleri PHA 2000 PHB 3000 Dış Müdahale Kolları Panik Çıkış Aksesuarlar 8.03 8.04 8.05 8.06 8.06 PHA 2000 Cam Panik Kapı

Detaylı

24-28 kw Konvansiyonel Kombi. Lawa / LawaPlus

24-28 kw Konvansiyonel Kombi. Lawa / LawaPlus 24-28 kw Konvansiyonel Kombi Lawa / LawaPlus LawaPlus Çift Eşanjörlü Konvansiyonel Kombiler 288 mm derinliği ile kompakt boyutlara sahip Lawa ve LawaPlus; kısıtlı alanlara dahi kolayca monte edilebilir

Detaylı

LDK Slot Difüzörler. Tanım. Hava Atıș Yönleri. 2

LDK Slot Difüzörler. Tanım. Hava Atıș Yönleri. 2 Slot Difüzörler LDK LDK Slot Difüzörler Tanım LDK Lineer Slot Difüzörleri hassas performans gerekliliklerini ve modern slot difüzör uygulama standardlarını karșılamak için tasarlanmıștır. Modern mimari

Detaylı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Kasaya Gömme Kapı Hidroliği

Kasaya Gömme Kapı Hidroliği 2800 Serisi Kasaya Gömme Kapı Hidroliği Cisa kasaya gömme kapı hidroliği kapı kontrolü için etkili ve estetik bir çözüm sunmaktadır. Alüminyüm, ahşap ve metal kapı ve kasalar dahil olmak üzere geniş kapsamda

Detaylı

Zemin ve gövde bölümlerinin 11 Farklı süblimasyon metali renginde imalatı yapılmaktadır.

Zemin ve gövde bölümlerinin 11 Farklı süblimasyon metali renginde imalatı yapılmaktadır. MYK01 Metal Yaka İsimliği Süblimasyon baskıya uygundur. Bu ürüne ait kalıpların tamamı firmamıza ait olduğu için mevcut olan her renk süblimasyon metaline tam profesyonel kesim yapılmaktadır. Süblimasyon

Detaylı

DERS BİLGİ FORMU Yürüyen Merdiven, Yol ve Vinç Sistemleri Elektrik-Elektronik Teknolojisi Elektromekanik Taşıyıcılar Bakım ve Onarımcılığı

DERS BİLGİ FORMU Yürüyen Merdiven, Yol ve Vinç Sistemleri Elektrik-Elektronik Teknolojisi Elektromekanik Taşıyıcılar Bakım ve Onarımcılığı Dersin Adı Alan Meslek/Dal Dersin Okutulacağı Dönem/Sınıf/Yıl Süre Dersin Amacı Dersin Tanımı Dersin Ön Koşulları Ders İle Kazandırılacak Yeterlikler Dersin İçeriği Yöntem ve Teknikler Eğitim Öğretim Ortamı

Detaylı

In-Line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları Fiyat Listesi

In-Line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları Fiyat Listesi In-Line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları Fiyat Listesi 2017-2 IN-LINE KURU ROTORLU SİRKÜLASYON POMPALARI ( EILR & EILR - FK SERİSİ ) 2900 d/dk - Trifaze EILR serisi in-line kuru rotorlu sirkülasyon pompaları,

Detaylı

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. idee Yoğuşmalı Kombi

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. idee Yoğuşmalı Kombi BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ idee Yoğuşmalı Kombi BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ idee Yoğuşmalı Kombiler %109.2 verim değeri* Kompakt ebatları sayesinde (yükseklik x genişlik x derinlik 4,1 cm x 6, cm x 6,4

Detaylı

OTOMATİK SÜRÜCÜLÜ ŞERİT TESTERE MODELLERİ

OTOMATİK SÜRÜCÜLÜ ŞERİT TESTERE MODELLERİ OTOMATİK SÜRÜCÜLÜ ŞERİT TESTERE MODELLERİ BMSO 570 XS - BMSO 650 CH/CS - BMSO 560 CH/CS BMSO 460 CH/CS - BMSO 360 CH/CS NC BMSO 330 CS/CH NC - P-SAW 330 CS XS Serisi Kesim hızının ve bıçak ömrünün öneminin

Detaylı

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera 2 MIC 500 Serisi Gözetim alanında standartları belirler ff Şehir içi kullanıma uyum sağlaması için çekici ve kompakt tasarım ff Sağlam,

Detaylı

Kısa Dalga Teknolojisi

Kısa Dalga Teknolojisi Kısa Dalga Teknolojisi Infrared Isıtma: Infrared ısıtıcılar güneşin dünyamızı ısıttığı şekilde ısıtma yaparlar. Güneşin yüzeyinden yayılan ışınların uzayı kat ederek dünyamızın yüzeyine çarptığı gibi,

Detaylı

Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var

Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var Hörmann sanayi kapı yenilikleri Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var Depolarda ve üretim hollerinde ve de diğer ticari amaçlı tesislerde aralıksız süreçler, personel için uygun ortam

Detaylı

Upper. Otomatik Bariyerler

Upper. Otomatik Bariyerler otomatik bariyerler: Yetki kontrolü için en iyi çözüm Özel alanlar, ticari veya sanayi kuruluşları, genellikle yetkisiz kişilerin araç park alanlarına girmelerini engellemek için yetki kontrolüne gerek

Detaylı

BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ

BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ 1 BARTAPLAN Modüler Bölme Duvar Sistemi BARTAPLAN Modüler Bölme Duvar Sistemi ithal çelik taşıyıcı dikme profillerine, özel alüminyum klips profilleri ile giydirilen

Detaylı

RADYATÖR KATALOĞU. Ocak

RADYATÖR KATALOĞU. Ocak RADYATÖR KATALOĞU Ocak 2019 www.termoteknik.com 1 Termo Teknik Çorlu Üretim Tesisleri 2 Termo Teknik, uluslararası ısı devi Stelrad Radiators Group un Türkiye iştiraki ve Türkiye ile Avrupa nın en büyük

Detaylı

HASTANE EKİPMANLARI VE DONANIMLARI

HASTANE EKİPMANLARI VE DONANIMLARI HASTANE EKİPMANLARI VE DONANIMLARI 40 yılı aşkın üretim tecrübesini, günümüz teknoloji ve tasarım anlayışıyla buluşturan MEYSA A.Ş. medikal sektörünün ihtiyaçlarına cevap verebilmek üzere MEISSA markasıyla

Detaylı

HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR

HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR MARKASI 1-MODEL Sarmal Tip 2- TEKNIK ÖZELLİKLER : Kanatlı ve sürgülü kapılara kıyasla ölü alan kaybı yoktur.yaklaşık 60-70 km/h rüzgara dayanıklı. ( ortam şartlarına göre arttırılabilir

Detaylı

DÜZCEDE KALİTE DENİNCE AKLA DÜZCE ASANSÖR GELİR

DÜZCEDE KALİTE DENİNCE AKLA DÜZCE ASANSÖR GELİR DÜZCE ASANSÖR ASANSÖR İMALAT/ MONTAJ / YEDEK PARÇA www.duzceasansor.com DÜZCEDE KALİTE DENİNCE AKLA DÜZCE ASANSÖR GELİR Hayatınızı geçireceğiniz mekanları en kaliteli ve en son teknoloji ürünlerle düzenleyelim!

Detaylı

2-4 5-9 10-11 12-13 SAC MODELLERİ 15-16 CAM MODELLERİ

2-4 5-9 10-11 12-13 SAC MODELLERİ 15-16 CAM MODELLERİ 2-4 5-9 10-11 12-13 14 14 SAC MODELLERİ 15-16 CAM MODELLERİ 17 SB 100 Butterfly Açısal Kanatlı Optik Turnike Kasa : AISI 304 kalite paslanmaz çelik ve dekoratif paslanmaz seçenekleri yapılabilmektedir.

Detaylı

TEKNİK BİLGİLER VE UYGULAMA

TEKNİK BİLGİLER VE UYGULAMA ÇELİK TAKVİYELİ KAUÇUK KÖPRÜ GENLEŞME DERZİ TEKNİK BİLGİLER VE UYGULAMA ARBRIDGE 01-02-03-04-05 KÖPRÜ GENLEŞME DERZİ; Avantajları Metal Olmayan Kısımlar Çok Yönlülük Kaymaya karşı koruma Düşük gürültü

Detaylı

Gazlı düz pleytli ızgara

Gazlı düz pleytli ızgara Electrolux thermaline S90 pişirme ekipmanları; otel, restaurant ve nispeten küçük kurumsal mutfakların ağır iş amaçlı ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. S90 ürün yelpazesi, moduler ünitelerden

Detaylı

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar.

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR SECURITY Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR RBK Road Blocker Metaxdoor RBK Road Blocker

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar METAXDOOR WHT 301. Yarım Boy Turnikeler

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar METAXDOOR WHT 301. Yarım Boy Turnikeler Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Security Geçiş Sistemleri Kapılar METAXDOOR WHT 301 Yarım Boy Turnikeler METAXDOOR WHT 301 METAXDOOR WHT 301 S METAXDOOR WHT 301 D METAXDOOR WHT 301

Detaylı

Yeni YENİ AKTAŞ OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ROPA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ

Yeni YENİ AKTAŞ OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ROPA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ Yeni YENİ AKTAŞ OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ROPA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ Söküm bıçağı, kademesiz hidrolik şanzıman tahriklidir. Tek sıralı, bağımsız şekilde söküm yapmak da mümkündür. (Söküm

Detaylı