Düşük tirajlı işler için hızlı ve çok yönlü sonlandırma. Kongsberg i-xe10 Auto



Benzer belgeler
Yüksek yük taşıma kapasiteli KUKA robotları

Orta yük taşıma. KUKA robotları

GETINGE wd46 Turbo çok daha hizli bir yikayici dezenfektör

Lojistik 2015 Depo lojistiğinde tüm ihtiyaçlarınıza komple çözümler sunuyoruz

Çalışma Alanı Bileşenleri Besleme Üniteleri İçin

Her zorluğun üstesinden gelen. Tork Konvertörlü Forklift sizlerle.

Liebert NXL KGK400 kva kva

Orta Gerilim AC Sürücüleri Seçim Kılavuzu. PowerFlex 7000 Direct-to-Drive Teknolojisi Hava soğutmalı Sıvı soğutmalı

BiG X 600 / 700 / 850 / 1100 Kendi Yürür Silaj Makinası

Xerox ConnectKey Bugünün talepleri ve geleceğin görevleri için doğru teknoloji.

Liebert APS 5-20 kva. Mevcut ve Gelecekteki Yük Talepleri için Modüler Güç Koruma

Durmazlar 1956 yılından beri sürekli gelişmeyi hedef alıyor.

Mac ve PC'de ambalaj üretim öncesi

Üç adımda sahip olmak istediğiniz makineye

Sizi Özgür Kılan Makine Sistemi. ENGEL victory. be the first.

Aksesuar kataloğu HP İş Aksesuarları

DCN Kablosuz Kongre Sistemi Toplantı yapılan her yerde...

Viega bağlantı sistemleri. Daima doğru bağlantı.

Tasarımdan seri üretime kadar maksimum esneklik

Genel Katalog Ocak System pro E comfort MISTRAL Kendi şaheserinizi yaratın

Trimble saha konumlama sistemleri İlİr ola hassas ven kullanimi

ZEBRA INSIDE OUT Zebra nın güçlü teknolojileri işinizde daha güçlü bilgiye sahip olmanızı ve geleceği daha iyi görmenizi sağlar.

İLK VE TEK BİRLEŞİK İÇERİK GÜVENLİĞİ ÇÖZÜMÜ

HER KAZANANIN ARKASINDA BIR EKİP VARDIR. Başarıyı hızlandırın.

SEKTÖR LİDERİ OLUN! İÇERİK İŞİNİZİ DESTEKLEYEN ÇÖZÜMLER HEDEF: DEĞER YARATMAK BAŞARIYA DAHA HIZLI ULAŞIN HIZLI İLERLEYENLER 2011 SAYI 15

Çimi tümüyle kendi biçer, siz de bu arada kendi işlerinizle ilgilenirsiniz.

TAVİZ YOK ATIK SU TRANSFERİNDE EN YÜKSEK TOPLAM VERİMLİLİK

Lider Kontrol Teknolojisine Sahip Su Soğutma Grupları Yüksek Performanslı Binalar İçin Yüksek Verimli Soğutma Grupları

PowerFlex Orta Gerilim AC Motor Sürücüler Seçim Kılavuzu. Güçlü Performans. Esnek Kontrol.

AC Power for Business-Critical Continuity. Liebert. NX kw

Transkript:

Düşük tirajlı işler için hızlı ve çok yönlü sonlandırma Kongsberg i-xe10 Auto

Kongsberg i-xe10 Auto

Düşük tirajlı üretimi ayağınıza getiriyor! Ofset, dijital baskı, serigraf baskı veya açık hava reklam sektörüne işler yapıyorsunuz ve kar marjınızı koruyarak işinizi büyütmek ve sunduğunuz hizmetleri genişletmek istiyorsunuz. Düşük tirajlı işleriniz için dijital sonlandırmayı dışarı yaptırmak zorunda kalmadan, sizi rakiplerinizden ayıracak bir portföye sahip olmak istiyorsunuz. Kurum içinde sonlandırma Cevap, i-xe10 Auto: Çok geniş bir malzeme yelpazesi için otomatik düşük adetli üretim sunar. Üretim ve sonlandırma işlemlerini kurumunuza getirerek size zaman ve para tasarrufu sağlar. Üçüncü şahıs tedarikçileri aradan çıkararak, başkalarının sunacağı hizmetlere bağlı kalmadan işleri daha hızlı şekilde halledersiniz. i-xe10 Auto son derece çok yönlü bir makinedir ve genişlemenize olanak verir. Sunduğunuz hizmetleri genişletin ve müşterilerinize sınırsız olasılıklar sağlayın. Çok çeşitli uygulamalar İnce coated ve uncoated kağıtlardan, karton kutulara, basınca karşı hassas vinil ve ince polikarbonat ve daha fazlasına kadar tüm malzemelerde çarpıcı sonuçlar sunar. İlanlar ve davetiyeler Otomotiv grafikleri Arkadan aydınlatmalı levhalar Broşürler Kartvizitler Özel ambalajlar Doğrudan posta Stand grafikleri Kubbeli grafikler Kapı askıları Zemin grafikleri Etiketler Magnetler Membran anahtarlar Panel baskıları Fotoğrafik baskılar POP grafikleri Ürün stantları Raf teşhir kartları Otomatik satış makinası grafikleri Özel grafikler Film teşhir standı Statik çıkartmalar Kaplamalar, yapışkanlı etiketler ve çıkartmalar Ticari gösteri grafikleri Vinil harfler Cam filmi

i-xe10 Auto ile çok yönlü düşük adetli sonlandırma Kongsberg i-xe10 Auto, tabela ve stantların dijital sonlandırması için hızlı ve verimli çözümler sunmak üzere tasarlandı. Araçların ve bıçakların çok yönlülüğü ile tanınan Kongsberg i-xe10 Auto pek çok malzemeyi işleyebilir ve böylece mevcut ve yeni pazarlara çok çeşitli ürünler sunmanızı sağlar. İstediğiniz şekli üretin, mükemmel sonlandırma ve yaratıcı çözümlerle farkınızı gösterin. i-cut Vision Pro ve i-script iş akışı, bıçaksız kesim konturlarının basılı görüntülerle mükemmel şekilde eşleşmesini sağlar. Çok çeşitli araçlara ve bıçaklara sahip kafa sisteminin takılması ve kullanması kolaydır. Şimşek hızlı hareketi, üstün hassasiyet ile birleşerek, sonlandırma verimliliğini ve kalitesini artırır. Yeni, yüksek hızlı tabaka besleme ünitesi, küçük formatlı, dijital veya ekran baskılı malzemeler için mükemmeldir: kısa kurulum süresi, farklı malzeme türleri için büyük bir çeşitlilik, manüel veya rulo besleme uygulamaları için kolayca çıkarılabilirlik özelliği.

Özel operatör konsolu, entegre bir PC iş istasyonundan, ekrandan, klavyeden ve operatör panelinden meydana gelir. Kongsberg i-xe10 Auto, otomatikleştirilmiş malzeme işleme için bir konveyör sistemi ile donatılmıştır. Yeni, yüksek hızlı istifleyici, kesilen grafikleri atıklardan ayırır. Çeşitli uygulamalar için kolaylıkla yeniden yapılandırılabilir.

Entegre bir çözüm Kongsberg i-xe10 Auto, entegre yazılım araçlarına sahiptir. Üretim iş akışının pürüzsüz, güvenilir ve hepsinden önemli modernize olmasını istiyorsunuz. Kongsberg i-xe10 Auto ile birlikte gelen yazılım araçları, gerekli tüm üretim adımlarını yerine getirir. Grafik ve strüktürel tasarımdan PDF ön kontrolüne, akıllı yerleştirmeye ve son teknoloji ürünü sonlandırmaya kadar i-cut Vision Pro hassasiyeti., yazılım araçlarını temin eder. Ve dahası, yazılım araçlarımız ölçeklenebilirdir; böylece işletmeniz büyüdükçe kurulumunuz da büyüyebilir. Mükemmel bir dijital baskı üretim iş akışı Grafik ve strüktürel Tasarım 3D model Baskı hazırlık ve yerleştirme PDF ten Baskı Makinesine Dijital sonlandırma Dijital baskı Finans - ihtiyaçlarınıza göre düzenlenmiştir Geleceğinize yatırım yapmak, düşünmeden atılacağınız bir iş değildir. Donanım ve yazılım yatırımlarınız için finansal çözümler sunuyoruz. Finans, çok geniş bir esnek finans çözümleri yelpazesi sunuyor. İşletme sermayenizi ve yatırım bütçenizi özgürleştirir. Bu, başka yatırımlara nakit ayırabilmeniz anlamına gelir. Nakit çıkışınız, yeni teknolojiyi kullanmanız sonucu elde edeceğiniz kazançlarla oluşan nakit girişinize en iyi şekilde uyar.

Teknik özellikler Kongsberg i-xe10 Auto Çalışma alanı 800 x 1.100 mm 31 x 43 Genel boyutlar 2.295 x 4.420 mm 7,5 x 14,5 ft İş istasyonu dahil Maksimum tabaka boyutu Besleyici tarafından sınırlandırılmış boyut: 800 x 660 mm 31 x 26 Kesim makinesi için: 900 x 2.460 mm 35,4 x 97 Maksimum istifleme kapasitesi 180 mm 7 İstiflerdeki paralel sayısı 1 veya 2 i-hs İstifleyici kontrol noktaları Standart 16 kontrol noktası ayrı ayrı emme ve tutma noktaları olarak yapılandırılabilir. Ek kontrol noktaları isteğe bağlıdır. Minimum döngü süresi 15 sn/1 istif, 20 sn/2 istif. Tasarıma bağlı Kontrol yazılımı i-cut Vision Pro (XE Kılavuz, besleyici ve istifleyici ile entegre) Maksimum hız (1) 80 m/dk, 52,5 IPS Maksimum hızlanma (1) 12 m/sn 2 1,2G Servo çözünürlüğü < 0,006 mm <,00024 Tekrarlanabilirlik +/- 0,02 mm (+/-,00078 ) Adreslenebilir artış boyutu 0,01 mm,00004 Maksimum yatay kesim gücü, 18,4 kg güç 180N 40,5 lbs güç herhangi bir yönde Maksimum dikey araç gücü 10 kg güç 100N 22,2 lbs güç Konveyör ile travers yüksekliği 20 mm,787 Operatör konsolu Makinenin yan tarafına yerleştirilen konsol, bir makine operatör paneli, ana şalter ve acil durum güç şalteri içerir. Düz ekran monitör, klavye ve fareye sahip bir kontrol PC si taşıyabilir. Operatör güvenliği Operatörü ve etraftakileri makinenin potansiyel tehlikelerinden koruyan DynaGuard Güvenlik Sistemi dahildir. Opsiyonel otomasyon özellikleri Rulo malzeme tutucu. Yazılım Sonlandırma aletiyle mükemmel bir yazılım entegrasyonu sağlamak amacıyla tabela ve stant için Yazılım ın bileşenleri içerilir. (1) X ve Y eksenli hız vektörlerinin bileşkesi boyunca ölçülmüştür. Yüksek Hızlı Tabaka Besleme Sistemi Yeni yüksek hızlı tabaka besleme ünitesi, küçük formatlı, dijital baskılı ve ekran baskılı malzemeler için idealdir. Çok kısa kurulum süresi. Kağıt, karton kutu, basınca karşı hassas vinil, polikarbonat gibi esnek malzemeler otomatik yükleme Maksimum malzeme boyutu GxU: 800 x 660 mm (31 x 26 ) Maksimum kalınlık: 2 mm (0,08 ). i-cut ve kesim makinesi ile iletişim içinde Servo doğrusal aktüatör kontrolü. Boyutlar GxUxY : 936 x 1.250 x 964 mm (37 x 49 x 38 ). Yüksek Hızlı İstifleyici Sistemi Küçük formatlı kesim grafikleri, kartlar, kartonlar, çıkartmalar, isimlikler için mükemmeldir. Çok kısa kurulum süresi. Kesim konveyöründen kesilen parçaları veya tüm tabakayı alır ve kaldırma tezgahına istifler. Maksimum parça boyutu GxU: 800 x 660 mm (31 x 26 ) Her tür tabaka boyutu için, sekiz istife kadar, 24 vakum konumu. Birden fazla istifler için yerleşik kaldırma tezgahı, atıklar otomatik olarak atılır. i-cut ve kesim makinesi ile iletişim içinde Servo doğrusal aktüatör kontrolü. Boyutlar (konveyör uzantısı dahil) GxUxY: 1.580 x 1.850 x 1.070 mm (62 x 73 x 42 ).

www.esko.com APR12 - G2558493_TR Kortrijksesteenweg 1095 9051 Gent Belgium Tel. +32 9 216 92 11 info.eur@esko.com 8 Changi Business Park Ave 1 UE BizHub East #07 51 South Tower Singapore 486018 Tel. +65 6420 0399 info.asp@esko.com 8535 Gander Creek Drive Miamisburg, OH 45342 USA Tel. +1 937 454 1721 info.usa@esko.com Shinjuku i-land Tower 7F 5-1 Nishishinjuku 6-Chome, Shinjuku-ku Tokyo, Japan 163-1307 Tel. +81 3 5909 7631 info.japan@esko.com Rua Professor Aprigio Gonzaga, n 78 11 andar - Conjunto 113/114 04303-000 - São Paulo Brasil Tel. +55 11 5078 1311 info.la@esko.com Floor 1, #2 Building, 1528 Gu Mei Road 200233 Shanghai China Tel. +86 21 6057 6565 info.china@esko.com 2014. All rights reserved. All specifications are subject to alteration.