deli lezzetler her yerde

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "deli lezzetler her yerde"

Transkript

1

2 deli lezzetler her yerde Deli Kasap, lezzet ustası Özgür Şef in yıllara dayanan deneyimi ile oluşturduğu, ızgara ürünlerin, üstün lezzetin kusursuz tedarik zinciri ile sağlandığı, çok basitleştirilmiş bir işletme sisteminin uygulandığı, zevk sahibi müşterilere hitap eden, yormadan kazandıran bir iş fırsatı. Deli Kasap arkasına Özgür Şef in üretim gücünü ve mutfaktaki yaratıcılığını alarak franchise veriyor, Türkiye den tüm dünyaya yayılmayı hedefliyor.

3 Değerli franchise yatırımcı adayımız Delikasap yatırımı için gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Özgür Şef ekibi olarak özenle hazırladığımız Delikasap konsepti, benim gözümde adeta çocuğum yerinde. Eğlenceli, lezzetli, kolay kurulan, kolay işletilen küçük bir restoran. Çevresinde yaşayanlar için bir lezzet durağı, paket servisle evlere giren bir lezzet elçisi. Yılların boyu kazandığım deneyimi ve birikimi hep işime yatırdım. Üstün lezzetleri sürekliliğini sağlayabilmek için İstanbul daki entegre üretim merkezini kurdum. Hızlı ve kolay hazırlanabilecek ürünlerden herkesin zevkine ve kesesine hitap edecek bir menü oluşturdum. Özgür Şef te geliştirdiğim özgün lezzetleri Delikasap a aktardım. Restoran işinin zahmetli kısmını ben üstlendim, keyifli kısmını size bıraktım. Lezzet delisi iş ortaklarımla bu konsepti önce ülkemizde, sonra dünyada yaymak için yola çıktım. Bu yolculukta yanımda olacaklara, sevecekleri ve gurur duyacakları bir iş öneriyorum. Benimle birlikte koşmaktan yorulmayacaksanız sizi de Delikasap ailesine katılmaya davet ediyorum. Saygılarımla Özgür Şef

4 Özgür Şef, fine dining tarzında, seçkin bir ortamda, geniş ürün gamı sunan bir restoran. Misafirlerimizin artan ilgisiyle kendi tarzında büyümeye devam edecek. Kırmızı et odaklı, Türk ve dünya mutfağından örnekler sunuyor. Delikasap, Özgür Şef in üstün kalitedeki ürünlerini kitlelere sunmak için kuruldu. Fiyatları ekonomik tutuldu. Hamburger ve köftelerin yanı sıra, birçok özgün lezzet daha menüye konuldu. Deli Kasap eğlenceli, dinamik bir ortam olarak tasarlandı. Az sayıda personel çalıştıran, düşük yatırımla kurulabilen, paket servise de ağırlık veren bir işletme oldu. İstanbul Anadolu yakasındaki entegre üretim merkezimiz, Özgür Şef in arkasındaki güçtür. Etler yöresine göre karkas alınır, dikkatle seçilir, özenle ayıklanır, porsiyonlanır, dinlendirilir. Ön işlem yapılanların kimi marine edilir, kimi islenir, kimi odun fırınında 24 saat pişirilir, kimi 24 gün kuru soğukta dinlendirilir. Sonrasında tüm etler ambalajlanır ve etiketlenir. Restoranlara sevkiyat soğuk zincir içinde yapılır. Her bir porsiyonluk et izlenebilir şekilde kayıt altına alınır. Hijyen ve pişirme konusunda kusursuz bir sistem dahilinde, soğuk ve donuk depolarda her zaman yüksek stok tutulur. Etler restoranlara porsiyonluk adetlerle gönderilir ve kullanılır. Etler kullanılacağı ürüne göre, islenmiş, dinlendirilmiş, marine edilmiş halde gelir. Kimi ızgarada pişirilip tabakta servis yapılır, kimi ızgarada mühürlenip masada sıcak metal tabakta kıvama getirilir, kimi de merkezde 24 saat özel fırında pişirilerek üstün lezzetini alır, restoranda ısıtılarak servis yapılır. Delikasap zinciri, Özgür Şef in altyapısını ve birikimini kullanıyor. Ürünleri lezzet ve çeşit açısından rakip tanımıyor. Küçük bir mutfaktan büyük bir restoranın menüsünü çıkarıyor. Sürekli yapılan ürün geliştirme çalışmalarıyla yeni ve özgün lezzetler menüye ekleniyor. Entegre üretim tesisi sayesinde her porsiyon aynı lezzette servis ediliyor. Özgür Şef in televizyon programlarında edindiği popülaritesi, misafirlerin ilgisini sürekli kılıyor.

5 Özgür Özkan, Türkiye deki popüler ismiyle Özgür Şef, tam anlamıyla mutfaktan yetişmiş bir lezzet aşığı. Çocukluğundan itibaren mutfaktan çıkmayan Özgür Şef, lise ve üniversite eğitimini doğal olarak mutfak konusunda aldı. Seçkin restoranlarda çalıştı. Mega yatlarla dünyanın yarısını gezdi. Abramowich, Julio Iglesias, Gloria Stephan gibi isimler, ağırladığı ünlülerden sadece birkaçı. Yurt dışındaki hizmeti süresince Dünya mutfağını iyi tanımış, başarıyla uygulamış. Sürekli yeni lezzetler arıyor, keşfediyor, mükemmele olan tutkusunu peşinden koşuyor. Özgür Şef, kendi deyişiyle ağır ateşte pişmiş bir şef. Hiç mutfaktan çıkmayan, zevkle çalışan, yanında çalışanlara severek öğreten, hobisini meslek edinmiş bir mutfak delisi. Türkiye ye geldikten sonra seçkin restoranlarda çalıştı. Ataşehir ve Fenerbahçe de açtığı Özgür Şef restoranlarından sonra Baldır ve Delikasap konseptlerini oluşturdu. Klasik ülke mutfaklarının lezzet sırrı bağdaştırmak tır. Patlıcanla eti, elmayla salatayı, portakalla ördeği, fesleğenle makarnayı, çilekle yoğurdu birbiriyle bağdaştırır, yeni lezzetler elde ederler. Özgür Şef in mutfağının sırrı ise sadelik tir. Doğanın nimetlerini doğal haliyle kullanır. Her malzemenin en kalitelisini ve en doğalını seçer. Her birinin yapısına uygun pişirme yöntemini kullanır. Özgür Şef, yıllar boyunca dünyanın en zor beğenenlerine dünya mutfaklarından seçkin örnekler sunarak kazandığı deneyimi, kitaplar ve televizyon programları vasıtasıyla kitlelere ulaştırıyor. Türkiye de TV programları ile tanınan Özgür Şef, inandığı doğrultuda seçkin hizmet veren Özgür Şef steakhouse restoranlarını açtı. Kırmızı et odaklı, katkı kullanmayan, etin içindeki lezzeti özgün hazırlama ve pişirme teknikleriyle maksimuma çıkaran bir tarzı benimsedi. Özgür Şef steakhouse, Türk, Avrupa, Kuzey ve Güney Amerika mutfaklarının klasik lezzetlerini sunuyor. Kendi geliştirdiği helva, hurma, kadayıf gibi özgün lezzetlerle misafirlerini kendine bağlıyor. Baldır tek bir özgün ürünle, Delikasap dar ızgara menüsüyle dikkat çeken, Özgür Şef in bünyesinden doğan iki yeni konsept.

6 Delikasap için, Özgür Şef steakhouse konseptinin hızlı bir özeti diyebiliriz. Aynı kalitede, daha az çeşitle, daha küçük mekanda açılır, makul fiyatlarıyla Özgür Şef kalitesini geniş kitlelerle buluşturur. Etleri kendi entegre üretim merkezinden tedarik ettiği için, ürün kalitesi tüm Özgür Şef işletmelerinde aynıdır. Gurme burgerler, normal ve büyük boyutlu köfteleriyle, zor doyanlar için çift köfteyle herkesin zevkine uygun seçenekler sunar. Klasik akıllı burgerin yanı sıra deli sarı, deli mavi, deli kasap, deli füme burgerler menüyü zenginleştirir. Mini burgerler büyüklerin menüsünü zenginleştirirken, çocukları da gerçek lezzetlerle tanıştırır.

7 deli lezzetler Yeşil kadayıf, Delikasap a özel bir ürün. Üretim merkezinde 18 saat pişirilip soğutulan özel bir et, restoranda servise hazırlanıyor. Sıcak tabakta, pide üzerinde, yoğurt ile sunulurken, taze yeşillikler bu harika lezzeti tamamlıyor. Yemeğin üzerine sıcacık fırından çıkmış Gaziantep in katmer tatlısına kim hayır diyebilir? Delikasap katmeri dolapta donuk bekletilir, sipariş üzerine fırına atılır, dumanı üstünde servis edilir. Yemek saati dışında gelen misafirlerimiz için kahvenin ve çayın yanında, donuk ve dilimli olarak gelen, nefis cheesecake çeşitlerimizi sunuyoruz. Delikasap ın tombul köfteleri en kaliteli etlerden, hiç katkı kullanmadan hazırlanır. Sade ve kaşarlı çeşitleri sunulur. Delikasap köftelik etlerin kullanıldığı, kendi üretimi olan sucuk ve sosis ile de ezber bozuyor. Özgür Şef in efsane lezzetlerinden Lokum da Delikasap ta yerini aldı. Kontrfileden yapılmış, etin en lezzetli kısmı, ızgarada çifte mühürlendi, meraklısını bekliyor. Delikasap, misafirlerini üstün lezzetleriyle kendine bağlıyor. Merkezi üretim tesisimiz, kullandığımız mükemmel ekipmanlar ve ustalarımızın sürekli eğitimi ile hep aynı kalitede ürün sunabiliyoruz. Delikasap ı bir kez tadan, bu lezzete deli oluyor. Delilik bulaşıcı ve biz bunu çok seviyoruz, hep yapıyoruz.

8 Delikasap restoranı, üstün lezzet standardını korumak ve kolay işletilmek için tasarlandı. Menü, yer seçimi, dekorasyon buna göre planlandı. Küçük işletme ve az personelle kolay ve karlı çalışma hedeflendi. Delikasap işletmesini karlı çalıştırmak için aşağıdaki hususlara dikkat edilmelidir. delikasap nasıl çalışır Satış ve stok takibi özel programla yapılır. Günlük olarak ihtiyaç belirlenir, sipariş işletmeden verilir, merkezden onaylanır. Haftalık olarak satış analizi yapılır, satış artırıcı çalışmalar yapılır. Düzenli sayımlarla sarf izlenir, masrafların standartlar içinde kalması sağlanır. Satınalma anlaşmalı tedarikçilerden yapılır. İşletmeci siparişini verir, kapıda teslim alır. Etler merkezin entegre üretim tesisinden gelir, tüm Özgür Şef işletmeleriyle aynı fiyat listesi uygulanır. Satınalma harcaması %40 civarında beklenir, ancak ürünlerin cinsine ve karlılığına bağlı olarak değişir. Kira, restoranın önemli masraf kalemlerinden biridir. Doğru noktada ve büyüklükte, makul kiralı yer bulunması çok önemlidir. AVM lerde kiralar hem miktarı, hem ciroya oranı daha yüksektir. Personel 1 kasiyer, 2-3 mutfak, 2-3 salon, 2-4 motorcudan oluşur. Belli bir ciroya kadar bayi işletmeyi kendisi yönetebilir, belli cironun üzerine çıkıldığında mutlaka işi bilen bir müdür atanmalıdır.. Pazarlama giderleri tanıtım, promosyon ve komisyonlardan oluşur. Tanıtımda broşür, afiş, magnet gibi yerel tanıtım teknikleri ve sosyal medya kullanılır. Promosyon olarak özel müşterilere, boş saatlerde, yeni ürünlerde indirim ve bedelsiz ürün verilir, Komisyonlar yemeksepeti, yemek çeki, kredi kartı gibi kurumlara ödenir. Delikasap merkezi reklam katılımı olarak ciro üzerinden %1 alır. Franchise ödemesi olarak aylık net ciro üzerinden %5 ödenir. Delikasap franchise ekibi, her işletme için beklenen yatırımı, masrafı ve karlılığı tahmin olarak çıkarır. Franchise alan adayı ile müzakere ederek kararları onunla birlikte alır. Yer, proje, yatırım, personel, ciro, fiyatlandırma gibi konularda mutabakat sağlandıktan sonra tahmini karlılık hesaplanır. Ciro, yere ve çevreye göre misliyle artabilir. Delikasap özgün hesap yöntemiyle ciroya paralel artacak masrafları hesaplar, azami karlılığın sağlanacağı işletme yerini ve modelini önerir.

9 Delikasap yatırımı, aşağıdaki kalemlerden oluşur. Delikasap zinciri, gücünü entegre üretim merkezimizden alır. Etler merkezden standart kalitede, bazıları islenmiş veya pişmiş olarak, porsiyonlar halinde gelir, fire, kayıp olmaz. Bu sayede Delikasap restoranı kolay kurulur, kolay işletilir. Delikasap restoranları işlek alışveriş merkezlerinde de açılabilir, ancak cadde mağazaları uygun kira ve paket servis potansiyeli açısından tercih edilir m2 büyüklükte, bahçesi veya terası olan zemin katta, görünürlüğü iyi, otoparkı olan mağazalar uygundur. Mutfak ve depoda kullanılan pişirme ve saklama ekipmanları, kaliteli, dayanıklı ve uzun ömürlü seçilir. Yoğun iş temposunu kaldırması ve her ürünün aynı lezzette misafire sunulması için buna özen gösterilir. Dükkan tutma aşamasında emlakçi, depozito gibi harcamalar olabilir, genelde hava parası ödenmez. İnşaat; yerin ihtiyacına göre maliyet çıkar, ancak Delikasap ı küçük ve basit yapıda kurguladığımız için büyük tadilat gerekmez. Tesisat; elektrik, gaz, su, atık su, klima, iletişim altyapısı hiç sorunsuz çalışacak şekilde kurulur, burada masraftan kaçılmaz. Izgara yapıldığı için çatıya kadar müstakil baca çekilmelidir, ancak yer çok cazipse katın tavanına filtreli baca da kurulabilir. Dekorasyon; hafif, rahat ve eğlencelidir. Zeminde, duvarda, tavanda karakteristik malzemeler kullanılır. Delikasap ın Delidana sı misafirlerini karşılar. Hareketli mobilyalar sade ve rahat seçilir. Franchise giriş bedeli; Delikasap franchise anlaşması yapıldığında ödenir. İşletme sermayesi; restoran işinde 3-6 ay işin oturması beklenir, bu sürede personel fazla tutulur, fire artar, promosyon fiyatı uygulanır, reklam yapılır. Normal karlılığa ulaşana kadarki harcama öngörülmelidir. Delikasap restoran yapımını kendisi üstlenmez, uzman tedarikçilerine yaptırır. Franchise alanın tercihine bağlı olarak sadece proje ve kontrol hizmeti de verdirebilir, restoranı anahtar teslim de yaptırabilir. Franchise başvurusu aşamasında restoran açılması söz konusu olan yer için araştırma ve fiyatlandırma yapılır. Tahmini yatırım miktarı adaya bilgi olarak verilir. Franchise anlaşması yapıldığında detaylı iş planı yapılır ve taşeronlardan teklif alınır.

10 Delikasap yer seçimi uzmanları gerek caddelerde en uygun yeri bulma, gerekse AVM lerde yer alma konusunda aktif çalışır. Delikasap uygun yerleri kendi kiralayıp Franchise alanlara alt kiraya da verebilir. Özgür Şef entegre üretim merkezinin sağladığı üstün kaliteli ve istikrarlı tedarik, Delikasap zincirinin en büyük gücü ve avantajıdır. Özgür Şef restoranlarında sunulan ürünlerin aynı hammaddesi, Delikasap restoranının kapısında işletmeciye teslim edilir. Delikasap bünyesinde verilen eğitimle bir restoranı işletmek için gereken bilgi ve beceri franchise alana ve ekibine aktarılır. Çalışma süresince de deneyimli ekibimizle eğitim ve danışmanlık desteği sürer. Delikasap uzman ekibinin denetimiyle işletmenin eksikleri görülür ve derhal giderilir. Gizli müşteri denetimi ile işletmeler müşteri gözüyle değerlendirilir. Sürekli denetimle işletme performansı azamide tutulur. Özgür Şef, hazırlayıp sunduğu TV programları, jürisi olduğu yemek yarışmaları, yazdığı yemek kitaplarıyla kamuoyunda tanınan ve sürekli gündemde olan bir kişiliktir. Kurucusu olduğu Delikasap konseptini her ortamda bizzat tanıtarak, restoranlarda varlığını hissettirerek destek olur. Delikasap reklam ve halkla ilişkiler ekibi, yazılı ve görsel medyadaki haberleri, etkin sosyal medya yönetimi ve düzenli verdiği internet ağırlıklı reklamlarıyla Delikasap ı tanıtır ve hakkında konuşturur.

11 delikasap nasıl biridir Franchise, temelde işi bilmeyen girişimcilere verilir, deneyim paylaşılır, iş öğretilir. Markanın çektiği müşteriyi işletmeci karşılar, markanın standartlarına uygun hizmet verir. Delikasap işletmecisi olarak restoran işletme deneyimi olan girişimciler aranmaz, yönetim ve iletişim becerisi olan kişileri seçilir ve eğitilir. Delikasap, lezzetinin farkına varan seçkin bir kitleye hitap eder. Franchise alacak işletmecinin de misafirleriyle aynı dili konuşmasını ister. Üstün kaliteyi hedeflemek, müşteri memnuniyetini esas almak, severek hizmet etmek, ekip çalışmasına inanmak, kendini işine adamak, Delikasap işletmecisinde aranan özelliklerdir. Franchise alan kişisel niteliklerine göre seçilir ve uzun süreli bir franchise anlaşması yapılır.

12 Delikasap restoranı için asgari 80 m2 kapalı alan gerekir. Üst sınır ise 150 m2 gibi düşünülebilir. Düzenli ve sürekli iş oluyorsa, masa sayısı az tutulur, kira ve personel gideri düşer, kar artar. Aynı anda çok müşteri geliyorsa, talebi karşılayabilmek için masa sayısı çok olmalıdır, yarı zamanlı personel çalıştırılır. Bahçe, teras gibi açık alan bulunması şarttır. delikasap nerede olmalı Delikasap merkez ekibi, aktif olarak yer arayışını sürdürür. Açılması istenen şehirleri ve bölgeleri belirler. Kendisine gelen önerileri değerlendirir. Yeni açılacak ve mevcut alışveriş merkezleri ile görüşür.. Delikasap müşterileri tarafından keşfedilen ve zevkle ödenen bir lezzet sunduğu için işlek yere muhtaç değildir, yüksek kiradan kaçınır. Restoranın görünür ve ulaşılır yerde olması yeterlidir, etkin yerel tanıtımla gerçek müşteri zaten bizi bulur. Delikasap lezzeti ile müşterisini kendine çekebildiği için alışveriş merkezlerinde yer almak zorunda değildir. Alışveriş merkezlerinde kira yüksektir, ciro çok artmayacaksa girmek gerekmez. Girilirse, banko arkasından hizmet verilmemeli, mutlaka kendi oturma alanı olmalı, misafirlerine eğlenceli ortamını yaşatmalıdır. Delikasap üstün lezzetiyle misafirlerini kendine çekmeyi başardığı için yüksek hava paraları ödenmesi gerekmez. İstisna olarak hazır restoran, yüksek ciro beklenen yer olursa makul miktarda hava parası verilebilir. Çok işlek yerde kira, tek öğün çalışan yerde personel masrafı oransal olarak yükselir, sonuçta hareket artar, masraf artar ancak karlılık artmayabilir. Delikasap için paket servis önemlidir. Franchise alana korumalı bölge tanındığı için, yer seçimi sadece yerin işlek olmasına değil, bölgenin tamamına hızla ulaşabilecek bir konumda olmasına da bakılarak da yapılır. Trafik, mesafe, yollar göz önüne alınarak merkezi bir nokta belirlenir. Deli Kasap restoranları tamamen franchise vererek yayılacak şekilde kurgulandı. Entegre üretim merkezi sayesinde tedarik kolay, ustalık basit tutuldu, hızlı gelişme öngörüldü. İlk Delikasap ı kendi açtı, sonrasını franchise verecek. İşletme konusunda eğitim ve destek veriyor, ancak franchise alanın işinin başında olmasını şart koşuyor, ilgisizlikten kaynaklanabilecek işletme sorunları ile uğraşmak istemiyor. Öncelikle İstanbul da büyüyecek, diğer büyük şehirlerden gelecek taleplere de yanıt verecek. Yurt dışındaki yayılmasını ise kendini bu işe adayacak ortaklarla, o ülkede entegre üretim merkezi kurarak başlatacak.

her yerde deli lezzetler

her yerde deli lezzetler deli lezzetler her yerde Deli Kasap, lezzet ustası Özgür Şef in yıllara dayanan deneyimi ile oluşturduğu, ızgara ürünlerin, üstün lezzetin kusursuz tedarik zinciri ile sağlandığı, çok basitleştirilmiş

Detaylı

1962 yılından bu yana İskenderun da soslu döner Bu markayla tanındı ve sevildi FRANCHISE DOSYASI

1962 yılından bu yana İskenderun da soslu döner Bu markayla tanındı ve sevildi FRANCHISE DOSYASI 1962 yılından bu yana İskenderun da soslu döner Bu markayla tanındı ve sevildi FRANCHISE DOSYASI Eski köye yeni lezzet Türkiye de ilk soslu döner, 1962 yılında İSOS markası ile İskenderun da yapıldı İSOS

Detaylı

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU FRANCHISE TANITIM KATALOĞU Asırlık Hikayemiz 1927 yılından beri 3 nesildir tecrübe ve güven ile Bursa da 5 şubeyle hizmet vermeye devam eden markamız Ayanoğlu, Türkiye nin birçok şehrinden özenle seçtiğimiz

Detaylı

KİMDİR. Tombiş felsefesi ve başarısı üç temel esasa dayanır kendin yemeyeceğini kimseye yedirme %100 müşteri memnuniyeti sağla takım çalışması yap

KİMDİR. Tombiş felsefesi ve başarısı üç temel esasa dayanır kendin yemeyeceğini kimseye yedirme %100 müşteri memnuniyeti sağla takım çalışması yap KİMDİR Tombiş Kumru 1990 yılında İzmir Karşıyaka da kuruldu Ankara da tostları, İstanbul da sıcak yemekleri ekledi Franchise ile cadde ve AVM lerde 20 den fazla noktaya ulaştı Tombiş felsefesi ve başarısı

Detaylı

FRANCHISE TANITIMI intable SELF SERVİS MASADA OCAK BAŞI RESTORAN KONSEPTİ İŞ FİKRİ Alman şef Paul Hammelehle Almanya dışında Doğu ülkelerinde de çalıştı Ocakbaşı keyfini tanıdı, Avrupa ya taşıdı Hava filtreli

Detaylı

FRANCHISE TANITIMI. Mangal keyfini masada yaşatan Kolay, karlı ve eğlenceli Benzersiz restoran konsepti

FRANCHISE TANITIMI. Mangal keyfini masada yaşatan Kolay, karlı ve eğlenceli Benzersiz restoran konsepti FRANCHISE TANITIMI Mangal keyfini masada yaşatan Kolay, karlı ve eğlenceli Benzersiz restoran konsepti İŞ FİKRİ Alman şef Paul Hammelehle Almanya dışında Doğu ülkelerinde de çalıştı Ocakbaşı keyfini tanıdı,

Detaylı

Mr.Pato Franchise Bilgileri

Mr.Pato Franchise Bilgileri Mr.Pato Franchise Bilgileri Mr.Pato Đş Fikri Mr. Pato; Hakan Argüzen in yıllar boyu profesyonel olarak çalıştığı dünya lideri patates ve meşrubat üreticisi kuruluşlarda edindiği deneyim ve bilgi birikimini,

Detaylı

Dünyada otomatlar. İçindekiler:

Dünyada otomatlar. İçindekiler: Dünyada otomatlar İçindekiler: 1. Dünyada Otomatlar 2. Türkiye de Jetbite Jetomat nedir? Jetomatlar neden çok sevildi? Klasik severler için Jetbite Uygulama ve kullanım şekli İlkeler Hedefler 3. Ürünler

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

Franchise Tanıtım Dosyası. Suadiye Mahallesi, Kazım Özalp Sokak, No: 50, Suadiye Kadıköy /İstanbul Telefon: +90 216 363 2110 www.palmadoro.com.

Franchise Tanıtım Dosyası. Suadiye Mahallesi, Kazım Özalp Sokak, No: 50, Suadiye Kadıköy /İstanbul Telefon: +90 216 363 2110 www.palmadoro.com. Franchise Tanıtım Dosyası Suadiye Mahallesi, Kazım Özalp Sokak, No: 50, Suadiye Kadıköy /İstanbul Telefon: +90 216 363 2110 www.palmadoro.com.tr Palma d Oro Hakkında Palma D oro 1966 yılında İzzet Özilhan

Detaylı

FRANCHISE TANITIMI MÜŞTERİLER YEMEKLER

FRANCHISE TANITIMI MÜŞTERİLER YEMEKLER FRANCHISE TANITIMI MÜŞTERİLER Müşterileri Castia yı iki şey için seçerler ve tanıdıktan sonra terk edemezler. Öncelikle Casita rahat vakit geçirilen bir ortamdır. Kendine özgü dekoru, formel olmayan masa

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

DOGO'da neler var? TURQS ve OTTO RELOADED koleksiyonları başta olmak üzere birbirinden farklı tasarımlar ile bay bayan t-shirt seçenekleri,

DOGO'da neler var? TURQS ve OTTO RELOADED koleksiyonları başta olmak üzere birbirinden farklı tasarımlar ile bay bayan t-shirt seçenekleri, FRANCHISE TANITIMI DOGO kimdir? 3500'e yakın tasarım ürünü olan ve sürekli yenilerini ekleyen DOGO T-shirt, sticker, ayakkabı, çanta, tablo, saat, ayna gibi ürünlerde ki tasarımları ile müşterilerinin

Detaylı

KURUMSAL. Misyonumuz. Vizyonumuz

KURUMSAL. Misyonumuz. Vizyonumuz 1 2 3 HAKKIMIZDA 4 KURUMSAL Misyonumuz Sağlıklı çalışma koşullarında, kalitesine güvenilen malzemeleri, bilinçli ve kusursuz işçilik ile işleyerek, sağlıklı ve lezzetli beslenme ilkesi ile sürekli müşteri

Detaylı

Casita Rapido. Franchise Tanıtımı. +90-216-580 8828 @ post@franchisemore.com www.franchisemore.com

Casita Rapido. Franchise Tanıtımı. +90-216-580 8828 @ post@franchisemore.com www.franchisemore.com Casita Rapido Franchise Tanıtımı 2014 1 MÜŞTERİLER Müşterileri Casita yı iki şey için seçerler ve tanıdıktan sonra terk edemezler. Öncelikle Casita rahat vakit geçirilen bir ortamdır. Kendine özgü dekoru,

Detaylı

MARKAMIZ HAKKINDA. 1983Beyoğlu Çikolata & Kahve şubeleri; Antalya, Muğla, Mersin, Elazığ

MARKAMIZ HAKKINDA. 1983Beyoğlu Çikolata & Kahve şubeleri; Antalya, Muğla, Mersin, Elazığ MARKAMIZ HAKKINDA Beyoğlu nun tarihi meşhur kırma çikolatasını kahve konsepti ile birleştiren 1983Beyoğlu Çikolata & Kahve, ilk olarak Antalya da açıldı. Marka, her çeşidine aşk ve tutku ile bağlanılan,

Detaylı

MARKAMIZ HAKKINDA. çikolata severlerin beğenisine sunuyor.

MARKAMIZ HAKKINDA. çikolata severlerin beğenisine sunuyor. MARKAMIZ HAKKINDA Beyoğlu nun tarihi meşhur kırma çikolatasını kahve konsepti ile birleştiren 1983Beyoğlu Çikolata & Kahve, ilk olarak Antalya da açıldı. Marka, her çeşidine aşk ve tutku ile bağlanılan,

Detaylı

DEĞERLERİMİZ. Mükemmellik anlayışımız

DEĞERLERİMİZ. Mükemmellik anlayışımız TARİHÇE 1968 yılında, Gaziantepli Burhan ve Mehmet Dinçerler kardeşler, baklava sektöründe işçi olarak çalışmaya başlarlar. Mesleğin tüm inceliklerini öğrenen kardeşler, 1983 yılına geldiklerinde bu sektörün

Detaylı

LOVE EAT SUNUM E-RESTAURANT KETTE START HERE. Contact Us Taner Çolak tr.linkedin.com/in/tanercolak/

LOVE EAT SUNUM E-RESTAURANT KETTE START HERE. Contact Us Taner Çolak tr.linkedin.com/in/tanercolak/ LOVE EAT E-RESTAURANT KETTE START HERE SUNUM Taner Çolak / İÇERİK İş Fikri 1 Misyon. 2 Vizyon.. 2 Nedir. 3 Konsept.. 4 Ürün Hizmet Tanıtım. 5 Ülke Profili 6 Yer Şeçimi. 7 Paket Servis Şehir Bilgi... 8

Detaylı

AKADEMİSİ 10- Bölge 11- Yer 12- Girişimcilik testi 1 - 10 - Bölge 2 10-Bölge BÖLGE SEÇİMİ Franchise alan bölge satın alır Yıllar boyunca aynı bölgeden geçinir Bölgede hata yapan cezasını çeker Bölge müşteri

Detaylı

Değerli dostlarımız ile geldiğimiz bu noktada OSKAR ailesi olarak sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Değerli dostlarımız ile geldiğimiz bu noktada OSKAR ailesi olarak sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz. 36 yıl önce başladığımız bu yolculuk şimdi, bütün heyecanı ve güzellikleri ile devam ediyor. Bu uzun yolculuğumuz da siz değerli müşterilerimizin bize olan desteği ve sevgisi ile bugünlere ulaştık. OSKAR

Detaylı

Doguran konsept Kazandiran kahve

Doguran konsept Kazandiran kahve Doguran konsept Kazandiran kahve İçindekiler Hakkımızda... Vizyon ve Misyon... Franchising... Hedeflerimiz... HAKKINDA Sektördeki 10 yılı aşkın deneyimiyle Ayaküstü Kahve markası Murat Öz tarafından İzmir

Detaylı

So Big Burger Bir Adana Markasıdır.

So Big Burger Bir Adana Markasıdır. Biz Kimiz... So Big Burger olarak, 2012 yılında sadece bir fikir olan projemizi, 2 yıl süren ar-ge çalışmalarımızı tamamladıktan sonra, 2014 yılında müşterilerimize hizmet vermeye başladık. Handmade hamburgerlerimizle,

Detaylı

ismi ile İstanbul Fatih Fevzipaşa Caddesinde kadromuzla hızlı bir şekilde sizlere ulaştırmak için sürekli

ismi ile İstanbul Fatih Fevzipaşa Caddesinde kadromuzla hızlı bir şekilde sizlere ulaştırmak için sürekli Hakkımızda ismi ile İstanbul Fatih Fevzipaşa Caddesinde faaliyete devam etmektedir. Uzun yıllar burada hizmet verdikten sonra. Faaliyet alanını ve bayi ağını genişleterek büyümeye devam etmektedir. Müşteri

Detaylı

ŞEFİN MUTFAĞI CATERING YEMEK ÜRETİM VE DAĞITIM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.

ŞEFİN MUTFAĞI CATERING YEMEK ÜRETİM VE DAĞITIM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. ŞEFİN MUTFAĞI CATERING YEMEK ÜRETİM VE DAĞITIM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. Altıntepe Mahallesi Bahar Sokağı No:12 Maltepe / İSTANBUL 0532 158 73 22 www.sefinmutfagi.com.tr HAKKIMIZDA Gerçek tatlar korumamız altında,

Detaylı

Cihangir Sosyal Tesisi

Cihangir Sosyal Tesisi Cihangir Sosyal Tesisi İstanbul un Prestij Mekanları Arnavutköy Avcılar Avcılar Deniz Köşk Beykoz Koru Beykoz Sahil Büyükçekmece Cihangir Çamlıca Dragos Fethipaşa Florya Gözdağı Haliç İstinye Kasımpaşa

Detaylı

Vizyon BÜYÜK LOKMA YİYİN

Vizyon BÜYÜK LOKMA YİYİN Tarihçe Burger Break Markası 2013 te Ankara da kurulmuştur. Marka Yücelen Şirketler Grubu iştirakidir. Yücelen Şirketler Grubu başta akaryakıt, deniz taşımacılığı, lojistik, filo kiralama, yatçılık, turizm,

Detaylı

FRANCHISE TANITIMI. Dogo müşterisi; yaşamına renk katmak isteyen, kişiliğini kendine özgü yansıtmayı seven 7'den 70'e herkestir.

FRANCHISE TANITIMI. Dogo müşterisi; yaşamına renk katmak isteyen, kişiliğini kendine özgü yansıtmayı seven 7'den 70'e herkestir. DOGO kimdir? 3500'e yakın tasarım ürünü olan ve sürekli yenilerini ekleyen DOGO; T-shirt, sticker, ayakkabı, çanta, tablo, saat, ayna gibi ürünlerde ki tasarımları ile müşterilerinin kendini mutlu ve farklı

Detaylı

FRANCHISE SİSTEMİ TANITIMI

FRANCHISE SİSTEMİ TANITIMI FRATELLI LA BUFALA BİR NAPOLI GELENEĞİ FRANCHISE SİSTEMİ TANITIMI Fratelli La Bufala, Napoli nin Eboli kasabasında doğan üç kardeşin, mozzarella üreticisi babalarının ani ölümüyle dünyanın farklı ülkelerine

Detaylı

FRANCHISE SİSTEMİ TANITIMI

FRANCHISE SİSTEMİ TANITIMI FRATELLI LA BUFALA BİR NAPOLI GELENEĞİ FRANCHISE SİSTEMİ TANITIMI Fratelli La Bufala, Napoli nin Eboli kasabasında doğan üç kardeşin, mozzarella üreticisi babalarının ani ölümüyle dünyanın farklı ülkelerine

Detaylı

NE YAPAR. Saldi Türkiye nin tek karma ucuzluk mağazasıdır. Saldi ünlü markaların stok ürünlerini ucuza alır, ucuza satar

NE YAPAR. Saldi Türkiye nin tek karma ucuzluk mağazasıdır. Saldi ünlü markaların stok ürünlerini ucuza alır, ucuza satar NE YAPAR Saldi Türkiye nin tek karma ucuzluk mağazasıdır. Saldi ünlü markaların stok ürünlerini ucuza alır, ucuza satar Saldi yerli markaları değil, yabancı markaları satar Saldi üretim fazlası 1. kalite

Detaylı

ŞİRKET TANITIM DOSYASI

ŞİRKET TANITIM DOSYASI ŞİRKET TANITIM DOSYASI Serçeönü Mah.Ahmet Paşa Cad. Uğur Plaza Kat:1 No:5 Kocasinan / KAYSERİ Tel & Fax: 0352 220 0 155 e-mail: bilgi@uzgrup.com HİZMETLERİMİZ GAYRİMENKUL ALIŞ, SATIŞ ve KİRALAMADA PROFESYONEL

Detaylı

Biz Kimiz? Hakkımızda

Biz Kimiz? Hakkımızda Biz Kimiz? Hakkımızda Hamsi Finger; Karadeniz in lezzetli balığı olan hamsinin müşteriler için özenle seçilmiş, besin değerlerini kaybetmeden ve tazeliğini koruyarak temizlenip fileto şekline getirilerek

Detaylı

ş i r k e t l e r g r u b u Profesyonel bir anlayış ve uzman bir kadroyla önemli bir müşteri kitlesine hizmet veriyoruz. gelişim içinde olan iş dünyasında zamanın ritmini yakalamak, ancak yeni fikirler

Detaylı

FRANCHISE KOŞULLARI. kucukseyler.com.tr

FRANCHISE KOŞULLARI. kucukseyler.com.tr MERHABA Küçük Şeyler Anaokulu, 2006 yılında Prof. Dr. Üstün Dökmen ve Uzm. Psk. Süleyman Hecebil tarafından çocuklar için yola çıkarılmış bir projedir. Anaokulu (okul öncesi dönem) çağı insan yaşamı için

Detaylı

öneriyor FRANCHISE ALMAK FRANCHISE ALMANIN ADIMLARI PERLA cafe veya stand işletmeleri için franchise talebinde bulunan girişimcilerin kendileri için en doğru kararı vermeleri için aşağıdaki beş adımı sırasıyla

Detaylı

Oza Kahve yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti nde

Oza Kahve yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti nde Cafe katalogu TR:Mizanpaj 1 30.09.2016 04:27 Sayfa 1 40 yıllık hatır için çalışıyoruz Cafe katalogu TR:Mizanpaj 1 30.09.2016 04:27 Sayfa 2 Oza Kahve 1984 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti nde kurulan

Detaylı

İçindekiler. HSG Tarım... 3 Elma... 5 Appy... 7 Üretim Tesisimiz... 9 Üretim... 13 Soğuk Zincir... 17 Satış ve Pazarlama... 19

İçindekiler. HSG Tarım... 3 Elma... 5 Appy... 7 Üretim Tesisimiz... 9 Üretim... 13 Soğuk Zincir... 17 Satış ve Pazarlama... 19 İçindekiler HSG Tarım... 3 Elma... 5 Appy... 7 Üretim Tesisimiz... 9 Üretim... 13 Soğuk Zincir... 17 Satış ve Pazarlama... 19 1 2 HSG Tarım Adını 1969 da üretilen ilk yerli traktörden alan HSG Tarım, tarımda

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

herkesin bir reklamı olmalı

herkesin bir reklamı olmalı bilgi@herkesinreklami.com www.herkesinreklami.com herkesin bir reklamı olmalı herkesin bir reklamı olmalı Günümüzde reklam ve tanıtım gibi faaliyetlerin öneminin herkes farkında. Ancak çok zaman bu işler

Detaylı

Ramazan sofralarında keyifli buluşmalar

Ramazan sofralarında keyifli buluşmalar Basın bülteni 5 Temmuz 2013 Ramazan sofralarında keyifli buluşmalar Her zevke ve her bütçeye uygun tasarım ürünleriyle çeşitli dekorasyon çözümleri sunan IKEA, ev dekorasyonu uzmanlığını hem mağazalarındaki

Detaylı

FRANCHISE SİSTEMİNİ KURMAK BİZİM İŞİMİZ YÖNETMEK SİZİN İŞİNİZ

FRANCHISE SİSTEMİNİ KURMAK BİZİM İŞİMİZ YÖNETMEK SİZİN İŞİNİZ 1 FRANCHISE SİSTEMİNİ KURMAK BİZİM İŞİMİZ YÖNETMEK SİZİN İŞİNİZ ÖNCE DURUMU İNCELİYORUZ Franchise sistemini kurmadan önce girişimciyi, firmayı, markayı, ürünlerini, kadrolarını, tedarikçilerini, rakiplerini,

Detaylı

Ürün Kataloğu.

Ürün Kataloğu. Ürün Kataloğu www.ikbal.com facebook.com/ikbalkeyfi /ikbalkeyfi 1922 yılında Afyon da mütevazi bir Anadolu lokantası olarak başlayan İKBAL in öyküsü, bugün kalitenin, lezzetin, güvenin ve dürüstlüğün adı

Detaylı

İsos Döner Lezzetini Doğallığından Alır...

İsos Döner Lezzetini Doğallığından Alır... 1962 KURULUŞ İsos Döner Lezzetini Doğallığından Alır... Misyonumuz... MÜŞTERİLERİMİZE En Kaliteli En Lezzetli En Doyurucu Ürünleri En Hızlı ve En Ekonomik Şekilde sunarak tercih edilen bir MARKA OLMAK

Detaylı

Bu dosyayı okuyor iseniz ;

Bu dosyayı okuyor iseniz ; FRANCHİSİNG Bu dosyayı okuyor iseniz ; KAAN ACCECORIES yeniliklerinden faydalanmak için ilk adımı atmışsınız demektir.farklı ve karlı bir yatırım için KAAN ACCECORIES in sizlere sunduğu yeniliklerden faydalanmanın

Detaylı

The Sports Cafe Bar Restaurant good food, good friends, good times Franchise tanıtımı NEDİR? Festiva, gelişmiş ülkelerde giderek yaygınlaşan Sports Cafe konseptinin Türkiye deki ilk ve tek, yaygın ve başarılı

Detaylı

İŞ ORTAKLIĞI EL KİTABI

İŞ ORTAKLIĞI EL KİTABI İŞ ORTAKLIĞI EL KİTABI MAĞAZA GÖRSELLERİ 1 İŞ ORTAKLIĞI MODELİMİZ UCZ Mağazacılık iş ortaklığı modeli iki kuruluş arasındaki sürdürülebilir ve karşılıklı kazançlı ticari ilişkiyi ifade eder. UCZ Mağazacılık

Detaylı

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin!

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! 444 87 36 Multinet Çağrı Merkezi Şirketlere, müşterilerine, üye işyerlerine ve çalışanlarına fayda sağlayan ve katma değerli çözümler sunan Multinet ile tanışın.

Detaylı

FUAR HİZMETLERİ KATALOĞU - 2012

FUAR HİZMETLERİ KATALOĞU - 2012 FUAR HİZMETLERİ KATALOĞU - 2012 HOSTES Servis Hostesi Fuar alanında standınıza gelen misafilerinize karşılama ve ikram servisinde bulunmanızda sizlere destek veren hostes ekiplerimizi oluşturmaktadır.

Detaylı

TÜRK ÜRÜNLERİNİN YURT DIŞINDA MARKALAŞMASI, TÜRK MALI İMAJININ YERLEŞTİRİLMESİ VE TURQUALITY NİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ (2006/4)

TÜRK ÜRÜNLERİNİN YURT DIŞINDA MARKALAŞMASI, TÜRK MALI İMAJININ YERLEŞTİRİLMESİ VE TURQUALITY NİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ (2006/4) TÜRK ÜRÜNLERİNİN YURT DIŞINDA MARKALAŞMASI, TÜRK MALI İMAJININ YERLEŞTİRİLMESİ VE TURQUALITY NİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ (2006/4) Özet Bilgilendirme Marka Destek Programı Kapsamına Alınan Şirketlerin

Detaylı

TURQUALITY DESTEKLERİ

TURQUALITY DESTEKLERİ TURQUALITY DESTEKLERİ PROGROUP, Dünyanın En Güvenilir Danışmanlık ve Eğitim Markasıdır Faydalı Model, Endüstriyel Tasarım, Marka Tesciline İlişkin Harcamalar Yurtdışında tescil ettirilmesine ilişkin bütün

Detaylı

FRANCHISE SİSTEM KURULUŞU İŞLERİ

FRANCHISE SİSTEM KURULUŞU İŞLERİ FRANCHISE SİSTEM KURULUŞU İŞLERİ 1-Ne yapmalı (Uygunluk Analizi) Uygunluk Analizi aşamasında danışman gibi çalışır, birkaç gün içinde Danışana yararlı olup olmayacağımızı inceleriz. Firmanın franchise

Detaylı

NE YAPAR. Saldi Türkiye nin tek karma ucuzluk mağazasıdır. Saldi ünlü markaların stok ürünlerini ucuza alır, ucuza satar

NE YAPAR. Saldi Türkiye nin tek karma ucuzluk mağazasıdır. Saldi ünlü markaların stok ürünlerini ucuza alır, ucuza satar NE YAPAR Saldi Türkiye nin tek karma ucuzluk mağazasıdır. Saldi ünlü markaların stok ürünlerini ucuza alır, ucuza satar Saldi yerli markaları değil, yabancı markaları satar Saldi üretim fazlası 1. kalite

Detaylı

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK Oteller, Restoranlar, Pastaneler, Fast Food Zincirleri, Barlar, Cafeler Konuk Ağırlama Sektöründeki Tüm İşletmeler İçin En Uygun Çözüm Donanım Bağımsız 7/24 Destek Opsiyonel

Detaylı

Helena Center Helena Wood Art. Elegance of The Wood

Helena Center Helena Wood Art. Elegance of The Wood Helena Center Helena Wood Art Elegance of The Wood HELENA WOOD ART. 1993 yılında sedef ve ahşap el sanatları sektörüne hizmet etmek üzere kurulmuştur. Türk el sanatlarının güzel sedef işlemelerinin en

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

Dile Gift ten ne dilersen!

Dile Gift ten ne dilersen! Dile Gift ten ne dilersen! Multinet in kurumsal firmaların çalışanlarına ve iş ortaklarına yapacakları teşvik ve yardım harcamalarına yönelik geliştirdiği ürünü Gift, firmanıza vergi avantajı ve karlılık

Detaylı

SOĞUK. Serinleme zamanı.

SOĞUK. Serinleme zamanı. PIZZA HUT EFSANESİ 1958 yılı Pizza Hut için doğum yılı olarak tarihe geçti. ABD Kansas ta iki kolej öğrencisi aile dostlarının tavsiyesiyle pizza işine girmeye karar verdi. Annelerinden 600 dolar alarak

Detaylı

Geleceğinizin İnşası...

Geleceğinizin İnşası... www.osmanmetininsaat.com Geleceğinizin İnşası... Oğuz İnşaat, sektöründe sahip olduğu tecrübesi ve kalite anlayışıyla her geçen yıl daha güçlü ve daha büyük projelere imza atarak başarılı ilerleyişini

Detaylı

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Sektörünüze layık bir hizmet! İhtiyaçlarınıza göre hizmetlerini şekillendirir, size özel çözümleri, sizin tercihlerinize göre sunarız.

Detaylı

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin kültürel kimliğine saygılı bir hizmet yaklaşımını sınır

Detaylı

FRANCHISE NEDİR NASIL YAPILIR, NEDEN YAYILIR, NEYE YARAR?

FRANCHISE NEDİR NASIL YAPILIR, NEDEN YAYILIR, NEYE YARAR? FRANCHISE NEDİR NASIL YAPILIR, NEDEN YAYILIR, NEYE YARAR? 1 FRANCHISE NEDİR Bir sistem ve marka kullanarak sürekli disiplin ve destek alarak yatırıma ek bir bedel ödeyerek uzun vadeli bir ilişki içinde

Detaylı

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ VE DEGÜSTASYON KULÜBÜ

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ VE DEGÜSTASYON KULÜBÜ BuGusto BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ VE DEGÜSTASYON KULÜBÜ BuGusto Hakkında Etkinlikler Gastronomi Festivali İletişim BuGusto Hakkında Etkinlikler Gastronomi Festivali İletişim BuGusto Hakkında İlginin

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

DEKORASYON AYDINLATMA GERGİ TAVAN

DEKORASYON AYDINLATMA GERGİ TAVAN DEKORASYON AYDINLATMA GERGİ TAVAN Tasarım, bilgi ve tecrübe gerektirir. PVC Gergi Tavan Sistemleri Bamax Gergi Tavan Sistemleri girişimci, yenilikçi ve sorumluluk taşıyan vizyon sahibi ruhuyla 2005 yılında

Detaylı

KO-CA-TE-PE TABLDOT EV YEMEKLERİ. İş yerlerine anlaşmalı yemek servisi. Sulu yemekte paket servis.

KO-CA-TE-PE TABLDOT EV YEMEKLERİ. İş yerlerine anlaşmalı yemek servisi. Sulu yemekte paket servis. meşhur KO-CA-TE-PE TABLDOT EV YEMEKLERİ İş yerlerine anlaşmalı yemek servisi Sulu yemekte paket servis www.kocatepelokantasi.com Bizi kimseyle kıyaslamayın, Farkımız Tarzımızdır... Sizin Farkınız, Bizim

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir.

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir. FİRMA TANITIM Kuruluşundan itibaren doğru işi zamanında teslim etme anlayışı başarı odaklı yaklaşımıyla sektörün yetkin şirketlerinden biri haline gelmiştir. Şirket politikası gereği yalnız inşaat sektöründe

Detaylı

SUBWAY INTERNATIONAL'ın Avrupa, Türkiye ve Ortadoğu resmi tedarikçisiyiz.

SUBWAY INTERNATIONAL'ın Avrupa, Türkiye ve Ortadoğu resmi tedarikçisiyiz. euplus.co BİZ KİMİZ? EUPLUS LOJİSTİK AMBALAJ SAN. TİC. A.Ş. olarak İzmir'de birden fazla iştirakimizle, geliştirdiğimiz işbirliklikleri ve çözümlerimizle pazara yeni heyecanlar getiriyoruz. Müşterilerimize,

Detaylı

ÇEKİM & STYLING ÜRÜN, MENÜ, KONSEPT VE İÇ MEKAN ÇEKİMLERİ İLE STYLING HİZMETLERİ

ÇEKİM & STYLING ÜRÜN, MENÜ, KONSEPT VE İÇ MEKAN ÇEKİMLERİ İLE STYLING HİZMETLERİ ÇEKİM & STYLING ÜRÜN, MENÜ, KONSEPT VE İÇ MEKAN ÇEKİMLERİ İLE STYLING HİZMETLERİ Yemek Organizasyonları Ürün ve Menü Çekimi İç Mekan Çekimi Mimari & Yemek Özel Catering Hizmetleri Konsept Çekimler *Tüm

Detaylı

2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır:

2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır: Ek 1 2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır: TV TV reklamları TV reklam yayın telifi TV reklam videolarının ülke bazlı adaptasyonu TV

Detaylı

Kara tarafından sunulmuş 3 boyutlu görseller. Siz hayal kurun Biz fark yaratalım.

Kara tarafından sunulmuş 3 boyutlu görseller. Siz hayal kurun Biz fark yaratalım. Kara tarafından sunulmuş 3 boyutlu görseller Siz hayal kurun Biz fark yaratalım. 1 Felsefemiz İşverenin hayallerini referans alarak tasarımda fark yaratmak, kişiye özel ve projenin gerektirdiği konsepti

Detaylı

Her başarılı işin ortak bir noktası vardır

Her başarılı işin ortak bir noktası vardır Bu sunum dosyasını sadece www.mobrabus.com adresinden indirdiyseniz güncel ve doğru olarak kabul edin. Her başarılı işin ortak bir noktası vardır Elbette Mo Brabus size hiçbir kesin gelirgarantisi veremez,

Detaylı

Taptaze pratik filtre kahve!

Taptaze pratik filtre kahve! Taptaze pratik filtre kahve! Yeni kavrulmuş taze & nitelikli çekirdeklerden kolayca demlenen pratik filtre kahve üretiyoruz. Kaliteli kahveyi zahmetsizce içmek isteyenlerin kapısına kadar götürüyoruz.

Detaylı

Armada Salon Kış Düğünleri Teklifi. www.armadadugun.com

Armada Salon Kış Düğünleri Teklifi. www.armadadugun.com Armada Salon Kış Düğünleri Teklifi ARMADA SALON İstanbul usulü yaşam tarzını yeniden yaşatan etkinlik, davet ve eğlenceler; ve yüzlerce çiftin dünya evine attığı ilk adımın kayda geçtiği düğünler İşte

Detaylı

YAŞAMAYA BEKLERİZ! 6. KISIM

YAŞAMAYA BEKLERİZ! 6. KISIM YAŞAMAYA BEKLERİZ! Özenli tasarımıyla size özel bir yapı. Arterium 6. Kısım, butik ve modern bir proje. Az sayıda daireden oluşuyor ama büyük bir projenin tüm imkanlarını da sunuyor! Geniş iç mekanları

Detaylı

Dünya standartlarına göre şekillendirilmiş hizmet anlayışımız, türk mutfağının eşsiz lezzetleriyle birleşince, müşterilerimizin memnuniyeti ile ödüllendirilmekte, sektöre kattığımız lezzet ve kalitenin

Detaylı

Her birini özenle seçtiğimiz çiçeklere ek olarak mağazamızda İtalya'dan getirdiğimiz kullanışlı ve dekoratif hediyelik eşyaları da bulacaksınız.

Her birini özenle seçtiğimiz çiçeklere ek olarak mağazamızda İtalya'dan getirdiğimiz kullanışlı ve dekoratif hediyelik eşyaları da bulacaksınız. La Maison des Fleurs, 2009 yılında çiçekçilikte farklı bir anlayış ve kaliteyi uygun fiyatlarla müşterileriyle buluşturma fikriyle Kuruçeşme'de kuruldu. Yurt dışında iç mimarlık ve Event Management konusunda

Detaylı

FRANCHISE VERENLERE DANIŞMANLIK HİZMETLERİMİZ

FRANCHISE VERENLERE DANIŞMANLIK HİZMETLERİMİZ FRANCHISE VERENLERE DANIŞMANLIK HİZMETLERİMİZ Franchise & More olarak, on yılı aşkın süredir franchise sistemini kurduğumuz markalara bize özgü bir yöntem, plan ve disiplin içinde hizmet vermekteyiz. Çalışma

Detaylı

Hakkımızda. Alaçatı muhallebicisi Ege nin kendine özgü doğasından ilham alır. Alaçatı doğallığı temel değer olarak benimsenmiştir.

Hakkımızda. Alaçatı muhallebicisi Ege nin kendine özgü doğasından ilham alır. Alaçatı doğallığı temel değer olarak benimsenmiştir. Hakkımızda Alaçatı Muhallebicisi, Tatlı Bereket Firmasının markalarından biridir. Ülkenin en iyi restoran işletmecisi şirketlerinden birisi olan Özsar tarafından kurulmuştur. Alaçatı muhallebicisi Ege

Detaylı

14-16 NİSAN 2016 BİR BAKIŞTA ANUFOOD

14-16 NİSAN 2016 BİR BAKIŞTA ANUFOOD 14-16 NİSAN 2016 BİR BAKIŞTA ANUFOOD İSTANBUL da ANUFOOD Eurasia Fuarı nı KEŞFEDİN Hoşgeldiniz Avrasya gıda & içecek sektörünün buluşma noktası olan ANUFOOD Eurasia Fuarı, 14-16 Nisan 2016 tarihlerinde

Detaylı

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ HAKKIMIZDA Sağlık hizmetleri / özel hastane yöneticiliği başta olmak üzere hizmet sektörünün çeşitli alanlarında edindiğimiz bilgi deneyim ve tecrübenin gücünden yararlanarak yatırım ve ticaret yolculuğuna

Detaylı

Dayanılmaz Lezzetler

Dayanılmaz Lezzetler Dayanılmaz Lezzetler * 2015 Kurumsal Kataloğu. Fırıncı Orhan, 1958 yılında Ankara Çukurambar da ekmek üretimiyle faliyetine başlayıp daha sonra temel konsepti olan fırın&cafe lerinin yanısıra restoran

Detaylı

YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ KURS PROGRAMI

YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ KURS PROGRAMI YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ KURS PROGRAMI 1. KURUMUN ADI : 2. KURUMUN ADRESİ : 3. KURUCUNUN ADI : 4. PROGRAMIN ADI : Yiyecek İçecek İşletmeciliği 5. PROGRAMIN DAYANAĞI : 1739 sayılı Milli Eğitim Temel

Detaylı

cafe Aktif yaşayanlara sağlıklı lezzetler

cafe Aktif yaşayanlara sağlıklı lezzetler cafe Aktif yaşayanlara sağlıklı lezzetler www.fanfancafe.com Hakkımızda Aktif yaşayanlara sağlıklı lezzetler.. Fanfan Cafe, genç ve hızlı yaşayanlar için, kaliteli ve besin değeri yüksek malzemelerle hazırlanmış

Detaylı

tüm toplantı ve buluşmalarınız için hizmetinizdeyiz...

tüm toplantı ve buluşmalarınız için hizmetinizdeyiz... www.tekocafe.com.tr Biz Kimiz? Etimesgut ta Etimed Hastanesi karşısında konumlanan Tek o Cafe Bistro, ev sıcaklığını hissettiren iç dekoru, lezzetli menüleri ve zengin içecek çeşitleri ile size eşsiz

Detaylı

www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia

www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia Holiday Inn Gebze - İstanbul Asia ya Hoşgeldiniz Dünyada 4500 ün üzerinde, en fazla otel sayısına sahip, IHG Intercontinental Hotels Grubu üyesi olan

Detaylı

Akarsu Group. Genel Özellikler. Daireler. Kat Planları 10 Konum 12. Optimum?

Akarsu Group. Genel Özellikler. Daireler. Kat Planları 10 Konum 12. Optimum? PTIMUM Akarsu Group L İnşaat sektöründeki en büyük faktörün güven olduğunun bilincinde olan firmamız, yaptığı bütün projelerinde kaliteden ödün vermeden, her türlü teknolojik gelişme ve yeniliklerden faydalanarak,

Detaylı

Maun Franchise Bilgilendirme Dosyası

Maun Franchise Bilgilendirme Dosyası Maun Franchise Bilgilendirme Dosyası çin ekil ø5 ø6 ø7 ø8 Biz Franchise Nedir? Maun Franchise (5 Adım) Kimler Yapabilir? conta c t 2 10 Daima Destekçiyiz Maliyet Tablosu er 12 14 Sıkça Sorulan Sorular

Detaylı

We set the standards Bill GATES. Tankut ASLANTAŞ Endüstri Mühendisi / Yönetim Danışmanı

We set the standards Bill GATES. Tankut ASLANTAŞ Endüstri Mühendisi / Yönetim Danışmanı We set the standards Bill GATES Tankut ASLANTAŞ Endüstri Mühendisi / Yönetim Danışmanı Franchising Hakkında Franchising Nedir? Franchising Türleri Neden Franchise? Neden İhtiyaç? Franchising sistemi, bir

Detaylı

The Art of Swiss Ice Cream

The Art of Swiss Ice Cream collectıon 2018 Doğanın sunduğu en iyi malzemelerle kutsanmış ve gastronomi tutkusu ile beslenmiş mükemmel bir dondurma. Mövenpick dondurmanın her bir tadına, özenle seçilmiş dünyanın en kaliteli malzemeleri

Detaylı

Yeni yıl keyfini IKEA ile yaşayın

Yeni yıl keyfini IKEA ile yaşayın Basın bülteni Ekim 2013 Yeni yıl keyfini IKEA ile yaşayın IKEA, her zevke ve her bütçeye uygun yeni yıl ürün gamıyla 2014 yılına girerken keyifli bir başlangıç yapmanız için hazır. 9.000 çeşidi aşkın ürün

Detaylı

AVM DOKTORUNA KULAK VERĠN, AVM NĠZĠN TALĠBĠ ÇIKTIĞINDA FIRSATI KAÇIRMAMAK ĠÇĠN ġġmdġden CHECK-UP YAPTIRIN!

AVM DOKTORUNA KULAK VERĠN, AVM NĠZĠN TALĠBĠ ÇIKTIĞINDA FIRSATI KAÇIRMAMAK ĠÇĠN ġġmdġden CHECK-UP YAPTIRIN! AVM DOKTORUNA KULAK VERĠN, AVM NĠZĠN TALĠBĠ ÇIKTIĞINDA FIRSATI KAÇIRMAMAK ĠÇĠN ġġmdġden CHECK-UP YAPTIRIN! Türkiye de alışveriş merkezleri son birkaç yılda hızla gelişme gösterse de, Avrupa ülkeleri ile

Detaylı

neden biz? fabrikaların en tatlısı lezzet motivasyon yaratıcılık meslek edinme özel günler 01 el yapımı çikolata 02 kurumsal workshoplar

neden biz? fabrikaların en tatlısı lezzet motivasyon yaratıcılık meslek edinme özel günler 01 el yapımı çikolata 02 kurumsal workshoplar neden biz? lezzet motivasyon yaratıcılık meslek edinme özel günler 01 el yapımı çikolata 02 kurumsal workshoplar 03 bireysel workshoplar 04 çikolata akademisi 05 diğer markalarımız cupcake sepeti aldente

Detaylı

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA!

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! Bornova da markalı yaşam kaldığı yerden devam ediyor. TRADEMARK Studio Bornova, kusursuz tasarımı ve sosyal donatıları ile beklentilerinizi bir adım öteye taşıyor. İZMİR ŞEHİR

Detaylı

Gold Wings te tek hayalimiz ailelerin mutlu olacakları eve sahip olmalarının mümkün olduğunu göstermektir.

Gold Wings te tek hayalimiz ailelerin mutlu olacakları eve sahip olmalarının mümkün olduğunu göstermektir. Ankara nın en eski yerleşim yerlerinden Yenimahalle de Gold Wings için Yenimahalle nin simgesi bahçeli-evleri için arsanın 7000 m 2 sini yeşil alana ayırdık. Rahatlığınızı ve mutluluğunuzu en ince ayrıntısına

Detaylı

50-55 milyar TL dır. Türkiye de Ev Dışı Tüketim

50-55 milyar TL dır. Türkiye de Ev Dışı Tüketim Nisan 2016 Türkiye de Ev Dışı Tüketim Evin dışında tüketimin gerçekleştiği otel, restoran, kafe, fastfood, pastane, hastane, okul, ofis, sanayi kuruluşları, askeri birlikler ve kamu kuruluşları ile buralara

Detaylı

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve 8 B E N Z E R S İ Z H A Y A T 4 A Y R I C A L I K L A R S E M T İ E T İ L E R 8 Y E N İ B İ R Y A Ş A M K O N S E P T İ A P A R T M E N T S 10 E L Y S I U M A P A R T M E N T S L A L E E T İ L E R 14 8

Detaylı

Restoran, cafe, bar, pastane ve oteller için güvenli ve hızlı işletme sistemi

Restoran, cafe, bar, pastane ve oteller için güvenli ve hızlı işletme sistemi Yeme içme sektörü için yeni nesil Satış Noktası Yönetim Çözümleri Restoran, cafe, bar, pastane ve oteller için güvenli ve hızlı işletme sistemi %100 YERLİ www.posmaks.com POSMAKS Nedir? POSMAKS, her ölçekteki

Detaylı

Her başarılı işin ortak bir noktası vardır

Her başarılı işin ortak bir noktası vardır Bu sunum dosyasını sadece www.mobrabus.com adresinden indirdiyseniz güncel ve doğru olarak kabul edin. Her başarılı işin ortak bir noktası vardır Elbette Mo Brabus size hiçbir kesin gelir garantisi veremez,

Detaylı