2017 FAALİYETLERİMİZ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2017 FAALİYETLERİMİZ"

Transkript

1 2017 FAALİYETLERİMİZ

2 2017 YILINDA YAPILAN MECLİS VE YÖNETİM KURULU TOPLANTI SAYISI VE KATILIM ORANLARI YÖNETIM KURULU TOPLANTI SAYI 50 KATILIM ORANI %98 MECLİS KURULU TOPLANTI SAYISI 13 KATILIM ORANI %80

3 VERİLEN BAZI BELGE SAYILARI FAAL İYET BELGESİ 405 MÜTEAHHİTLİK BELGESİ 81 ORTAKLIK DURUM BELGESİ 28 İHALE DURUM BELGESİ 45 SANAYİ KAPASİTE RAPORU 19 ODA KAYIT LEVHASI 156 İŞ MAKİNESİ TESCİL 50 SURET TASDİKİ 350 TİCARET SİCİL YETKİ BELGESİ 228 TİCARET SİCİL TASDİKNAMESİ 308 ODA ÜYE KİMLİK KARTI 155 MUHTELİF BELGE HİZMETİ 75 ODA KAYIT BEYANNAME 158 TÜZEL KİMLİK DEĞİŞİKLİK İŞLEMLERİ 176

4 2017 YILINDA KAYIT YAPILAN ÜYE SAYISI MESLEK GRUBU GERÇEK KİŞİ TÜZEL KİŞİ TOPLAM 1.MESLEK GRUBU MESLEK GRUBU MESLEK GRUBU MESLEK GRUBU MESLEK GRUBU MESLEK GRUBU MESLEK GRUBU MESLEK GRUBU MESLEK GRUBU MESLEK GRUBU

5 ASKIYA ALINAN ÜYE SAYISI 45 KANUNİ YÜKÜMLÜLÜKLERİNİ YERİNE GETİRİP FAAL YAPILAN FİRMA SAYISI 221 KAMU KURUM VE KURULUŞLARIYLA FİRMALARDAN KAYDA ALINAN EVRAK SAYISI 3337 KAMU KURUM VE KURULUŞLARIYLA FİRMALARDAN GELEN TALEPLERİNE KARİILIK RESMİ OLARAK VERİLEN CEVAP SAYISI 986

6 TİCARET SİCİLMÜDÜRLÜİÜNCE VERİLEN HİZMET KAYIT TERKİN VE DEİİİİKLİK TESCİLİ 385 TİCARET SİCİL TASDİKNAMESİ 380 ORTAKLIK TEYİT BELGESİ --- TAPU YETKİ BELGESİ 158 İFLAS KANKARDATO BELGESİ 61 GELEN EVRAK 338 GİDEN EVRAK 1311

7 2017 YILI ZİYARETLERİMİZ Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurul Başkanı Ulvi SAKARYA ve Yönetim Kurul Üyeleri, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Polatlı İlçe Başkanlığına yeni atanan Kürşat Yüksel e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.( ) Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurul Başkanı Ulvi SAKARYA yı ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.( ) --Milliyetçi Hareket Partisi Polatlı İlçe Başkanı Uğur Güngör ve Yönetim Kurul Üyeleri,PTO Yönetim Kurulu Başk. Ulvi Sakarya yı ve Yönetim Kurul Üyelerini ziyaret etti.( ) GTİ Yönetim Kurulu Ulvi SAKARYA Kapıkule Gümrük Kapısının açılışına katıldı.( ) Şekerbank Polatlı Şube Müdürü Emre Sırtoğlu Başkan Sakarya yı ziyaret etti. ( ) Yağcıoğlu Derneğinden Başkan Sakarya ya Teşekkür Ziyareti( ) Polatlı Ticaret Odası Başkanı ve Yönetim Kurul Üyeleri BB ne Hayırlı olsun Ziyareti ( ) Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurul Başkanı Ali Fatoğlu Polatlı Ticaret Odasını ziyaret etti.( ) Polatlı Spor Kulüp Başkanı ve Teknik Direktörü Polatlı Ticaret Odası ve Yönetim Kurul Üyelerini ziyaret etti.( ) Başkan Sakarya üyemiz Doğtaş açılışına katıldı. ( )

8 2017 YILI ZİYARETLERİMİZ Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurul Başkanı ve Yönetim Kurul Üyeleri MHP İlçe Başkanına Hayırlı olsun ziyareti( ) Başkan Sakarya ve Yönetim Kurul Üyeleri Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı, Polatlı Sobacılar, Kalaycılar, Nalbantçılar, Tenekeciler Esnaf Odası Başkanı, Polatlı Terziler Konfeksiyoncular ve Tuhafiyeciler Esnaf ve sanatkarlar Odası Başkanını, Polatlı Müteahhitler Derneği Eski Başkanı Salih Yılmaz ı ziyarette bulundular.( ) Başkan ve Yönetimi Türkiye Sebzeciler ve Seyyar Federasyonu Başkanı, Polatlı Ticaret Borsasını, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini, Lokantacılar Kahveciler, Pastacılar ve Fırıncılar Odası gibi birçok odayı ziyarette bulundu.( ) Yönetim Kurul Başkanı, AK Parti Genel Başk. Yard.Harun Karacan a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.( ) Polatlı Şoförler ve Otomobilciler Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İsmail Tarhan, Polatlı Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sakarya yı ziyaret etti. ( ) Polatlı Belediye Başkan Vekili Eşref Yücel ve Meclis Üyesi Mustafa Kayış, Polatlı Ticaret Odası Başkanını ziyaret etti. ( ) Ulvi Sakarya ve Anadolu Kadın Kooperatifi üyelerinin yer aldığı 4 Girişimci CHP Ankara Millet Vekili Bülent Kuşoğlu nu TBMM Makamında ziyaret etti.( )

9 2017 YILI ZİYARETLERİMİZ Gümrük ve Tic. Bakanı Sayın Bülent Tüfekçi iftarını restaurantımız da yaptı.( ) Aydın Ticaret Odası Başkanı PTO ya ziyarette bulundu.( ) Başkan Sakarya Esendere Gümrük Kapısı açılışında ilçemizi temsil etti.( ) Türkiye nin dört bir yanından gelen Oda/Borsa Genel Sekreteri Odamızı ziyaret etti.( ) Yönetim Kurulu Başkanımız Ulvi SAKARYA İlçe Emniyet Müdürü Fikri Yıldırım a ziyarette bulundu.( ) Meclis Başkanımız Erol Ünal ve Yönetim kurulu Başkanımız Ulvi Sakarya Türk Büyükleri Büstlerinin açılışına katıldı.( ) İlçemiz Kaymakamı Sayın M. Nedim Tuncer, Başkanımız Ulvi Sakarya ya ziyarette bulundu.( ) QNB Finansbank Şube Müdürü Özgür Şahin odamıza ziyarette bulundu.( ) Kick Box ve Muey Thoi Türk Milli Takım Hocası ve Milli Sporcularımız Başkanımıza ziyarette bulundu.( ) Türkiye Çalışma ve İş Kurumu İl Mdr. Yrd. Ve Polatlı Çalışma ve İş Kurumu Müdürü odamıza ziyarette bulundu.( ) Ortadoğu Rulman San. Genel Müdürü Feridun Özhan odamıza iade-i ziyarette bulundu.( ) Ruanda Ankara Büyükelçisi Williams Nkrunziza Polatlı Ticaret Odasına ziyarette bulundu. ( ) Odamız, ATO Başkanı Gürsel Baran ı ziyaret etti.( )

10 YURT İÇİ FUARLARIMIZ Başlangıç / Bitiş Tarihi Konu: POLAGRİ'16 1.Polatlı Tarım ve Hayvancılık Fuarı Açıklama: Polatlı Belediyesi ile birlikte gerçekleştirdiğimiz İlk Tarım ve Hayvancılık Fuarıdır. Tarıma dayalı ilçemiz için kalkınmaya yönelik büyük bir adım atılmıştır POLAGRİ'17 2.Polatlı Tarım ve Hayvancılık Fuarı Polatlı Belediyesi ile birlikte gerçekleştirdiğimiz İkinci Tarım ve Hayvancılık Fuarıdır. Tarıma dayalı ilçemiz için kalkınmaya yönelik büyük bir adım atılmıştır Eylül Sakarya Zaferi Fuarı 13 Eylül Sakarya Zaferi kapsamında Polatlı Belediyesi ve Polatlı Ticaret Odası önderliğinde 63 standın kurulduğu fuarda 50 nin üzerinde firma katılım sağladı YÖREX Fuarı 8.si düzenlenen YÖREX Fuarında Polatlı Ticaret Odasını temsilen Polatlı nın ilk Kadın Kooperatifi Anadolu Bacıları Kadın Kooperatifi stant açtı Uluslararası Beypazarı Yöresi Festivali 23.Uluslararası Beypazarı ve Yöresi Kültür Tarih ve Turizm Festivaline Polatlı Ticaret Odasını Temsilen Polatlı Kadın Kooperatifi Anadolu Bacıları katılım sağlayarak stant açtı.

11 YURT DIŞI FUARLARIMIZ Başlangıç / Bitiş Tarihi Konu: HANNOVER TARIM MAKİNELERİ FUARI /ALMANYA Açıklama: Oda olarak tarım makinası üreticilerinin katılımını sağlamak amacıyla Hannover fuarını yerinde görmek incelemede bulunmak amacıyla fuara katılım sağlandı EIMA TARIM FUARI /İTALYA Uluslararası büyük bir önem taşıyan fuara PTO Üyesi 14 Firma ile birlikte katılım sağlandı. Tarım makineleri, traktörler, hasat makineleri, hayvancılık öncelikli olan fuarda üyeler detaylı incelemede bulundu AGRITECHNICA FUARI /ALMANYA Ticaret Odası Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Üyeler olmak üzere fuara 39 kişi katılmıştır. Programda Fuar ziyaretinin yanı sıra birebir iş görüşmeleri, konsolosluk ve ticari ataşelik ziyareti yapıldı Şubat 2018 tarihleri arasında Dubai de gerçekleştirilecek olan GULFOOD GIDA FUARINA ve Şubat 2018 Berlin ULUSLARARASI YAPI FUARI na Polatlı Ticaret Odası Üyeleri için FUAR programı organize etti.

12 KARDEŞ ODA PROTOKOLLERİMİZ Polatlı Ticaret Odası Kardeş Oda Protokolleri ile odalar arasında iletişimi güçlendirmek, işbirliğini arttırmak, ortak toplantılar ve faaliyetler düzenlemek, projeler hazırlamak, birlikte gerçekleştirmek, sanayi ve ticaretin gelişmesinin yanında sosyal ve kültürel faaliyetlerde de birlikte hareket etmek ve diğer odalara da rol model olmayı amaçlamaktadır. Bu amaç doğrultusunda; Beypazarı Ticaret Odası Nizip Ticaret Odası Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Susurluk Ticaret Odası Birecik Ticaret Odası Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Aydın Ticaret Odası ile protokol imzalanmıştır.

13 SOSYAL SORUMLULUK ÇALIŞMALARIMIZ Polatlı Ticaret Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nin (TOBB) katkılarıyla her sene olduğu gibi bu sene de ihtiyaç sahibi çocuklara kışlık bot(600 adet) ve mont(665 adet) yardımında bulunarak soğuk kış günleri öncesinde çocukları ısıttı. Polatlı merkezde yer alan ilkokul ve ilköğretim okulu düzeyinde bulunan okullara yardım yapan Ticaret Odası, yaklaşık 1200 çocuğu sevindirdi. Polatlı Ticaret Odası her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) katkılarıyla ihtiyaç sahibi 666 aileye gıda paketi yardımında bulundu.. İhtiyaç sahiplerine Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerinin aracılığıyla ulaşan Polatlı Ticaret Odası nın yaptığı çalışmalar sonrasında Ramazan erzak paketleri sahiplerine ulaştırıldı.

14 EĞİTİMLERİMİZ Hijyen Eğitimi, KOSGEB Bilgilendirme Eğitimi, Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma, Zaman Yönetimi, İletişim Teknikleri, Protokol Kuralları, Resmi Yazışma Kuralları, Dosyalama ve Arşivleme Eğitimi, Ürün Geliştirme ve Markalaşma, Sıcak Satış Teknikleri gibi birçok alanda eğitimler düzenlenmiştir.

15 PROJELERİMİZ Başlangıç Bitiş Tarihi Proje Adı 01/02/ Öğreten ve Gelişen Ticaret Odası Açıklama Proje Ankara Kalkınma Ajansının Sürdürülebilir Teknik Destek Kapsamında yürütülmüştür Pancar İle İlgili Tarımsal Üretime Dayalı Ürün Geliştirme Proje Ankara Kalkınma Ajansının Sürdürülebilir Mali Destek Programı Kapsamında yürütülmüştür.

16 DİĞER HİZMETLERİMİZ İndirim Protokollerimiz ; Polatlı Ticaret Odası üyelerine 5 Yıldızlı Hizmet Anlayışıyla yola çıktığı yönetimi ile indirim protokolleri arasına birçok koldan sektör ekledi. Amacımız odamız üyeliğini cazip kılmak ve oda-üye bütünleşmesinin yanında üyelerimizin de birbirleri ile bütünleşmesini sağlamaktır. Polatlı Ticaret Odası üyelerimizin memnuniyeti ve istekleri doğrultusunda sosyal bir sivil toplum kuruluşu anlayışıyla hareket ederek şimdiye kadar 20 ye yakın firma ile indirim protokolü imzalanmıştır. Online Hizmet; Üyeler TOBB un online işlemler uygulaması ile e-imzalı sicil kayıt sureti, faaliyet belgesi, ihale durum belgesi alabiliyor ve aidatlarını bilgisayar veya mobil cihazları üzerinden online olarak ödeyebilmektedirler. Teknik destek almak isteyen üyelerimiz odamız bilgi işlem birimiyle iletişime geçebilir. Polatlı Ticaret Odası daha iyi hizmet verebilmek adına yenilenen online işlemler uygulaması ile artık 7/24 borç sorgulama ve e-belge talebinde bulunabilirler. Yapılması gereken web adresinden üyelik oluşturup, işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilirler.

17 DİĞER HİZMETLERİMİZ Ticaret Sicili Harçları ; PTO, 2017 yılında üyelerinin daha kolay ve hızlı hizmet almalarına yönelik çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. Yeni yılla birlikte Ticaret sicil harçları Vergi Dairesine ya da bankalara yatırma zorunluluğu ortadan kalktı. PTO Üyeleri, ticaret sicil harçlarını hizmet binası dışına çıkmadan PTO veznelerinden kolaylıkla (aynı tutarda) ödeyebilmektedirler. İŞKUR Hizmet Noktası ; Polatlı Ticaret Odası ile İŞKUR Polatlı Hizmet Merkezi arasında imzalanan İŞKUR hizmetlerinin sunumuna ilişkin protokol ile Oda bünyesinde İŞKUR hizmet birimi açıldı. İmzalanan protokolün amacı; işverenlere yönelik, etkili işveren danışmanlık hizmetleri sunulması, iş gücü piyasasının talep ettiği niteliklerde iş gücü temin edilmesine yardımcı olmak için iş arayanlara yönelik danışmanlık hizmetleri sunulması, işverenlerin stajyer ihtiyaçlarının karşılanması ve nihayetinde iş arayanların istihdam edilmelerinin ve işverenlerin ihtiyaç duydukları nitelikli iş gücünün temin edilmesinin sağlanması maksadı ile kurulmuş olup Polatlı Ticaret Odası tarafından açılan hizmet noktasında hiç bir ücret talep edilmeden hizmet sağlanacaktır.

18 TEŞEKKÜR EDERİZ

POLATLI TİCARET ODASI 2017 YILI FAALİYET RAPORU

POLATLI TİCARET ODASI 2017 YILI FAALİYET RAPORU Küreselleşmenin doğan bir sonucu olarak sürekli değişim ve gelişim gösteren dünyada Polatlı Ticaret Odası olarak kendini yenileyen ve geliştiren hizmette maksimum kalite anlayışıyla hareket eden bir oda

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2015 Yılı İçinde Gerçekleşen Faaliyetlerden fotoğraflar 74 Slayt 16.01.2015 Saadet Partisi Yetkililerinden Odamıza

Detaylı

POLATLI TİCARET ODASI 2017 YILI İŞ PLANI

POLATLI TİCARET ODASI 2017 YILI İŞ PLANI POLATLI TİCARET ODASI 2017 YILI İŞ PLANI gerçekleştirilmesi için 1.YENİ PROJELERİ DESTEKLEYECEK GİRİŞİMCİLİK Girişimcilik ORTAMI SAĞLAMAK yetkinliğinin 1.1 Yeni Projeleri Destekleyecek arttırılması için

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2017 GÜNDEM - TOBB 73. Genel Kuruluna katıldık. -İstanbul Yapı Fuarı na katıldık. - KOSGEB Kredisini en çok kullandıran ilçe olduk. - 666 aileye Ramazan

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı:

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı: Ertuğrul Cad. No:15 35660 Menemen/İZMİR Tel : 0(232) 832 1021 Fax : 0(232) 832 1634 AMERİKAN KÜLTÜR YABANCI DİL KURSLARI MENEMEN TEMSİLCİLİĞİNDEN ZİYARET Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Menemen Temsilciliği

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

2017 Yılı Kasım / Aralık Bülteni BÜLTEN NO 6. Katıldı

2017 Yılı Kasım / Aralık Bülteni BÜLTEN NO 6. Katıldı CTO Yönetimi Külliye'de Düzenlenen İstihdam Seferberliği Ödül Törenine Katıldı (CTO) Meclis Başkanı Mehmet Ali Toptaş, Yönetim kurulu Üyesi Halil Eygi, Meclis Üyesi Nurettin Bozkurt ve Genel Sekreter Zafer

Detaylı

MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK.

MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK. YAHYALI TİCARET ODASI E-BÜLTEN Yahyalı Ticaret Odası Yayınıdır Yıl:4 Sayı:11 (Ocak-Şubat-Mart 2018) MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK. Yahyalı İlçemizin ve yöremizin en önemli gelir

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2010 Yılı Faaliyet Raporu Mart - Nisan 2010 tarihlerinde Çekerek te 30 kişiye iye Girişimcilik imcilik Eğitimi ve Sertifika Töreni T Gerçekle ekleştirildi. Eylül l 2010 tarihinde

Detaylı

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni 2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 4 Nisan 2015 tarihinde ATSO da düzenlenen Güneş Enerjisi Bilgilendirme Semineri Borsamızı temsilen Egemen ARSLANKIRAY

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU İŞ GELİŞTİRME ÇALIŞMALARI Başkanlardan Birlik Mesajı. 2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU 02.08.2017 tarihinde Antalya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO), Antalya Ticaret Borsası(ATB), Alanya Ticaret ve Sanayi

Detaylı

2015 Ağustos Ayı Bülteni

2015 Ağustos Ayı Bülteni 2015 Ağustos Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 05.08.2015 tarihinde İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Zafer Toplantı Salonunda saat 15:00 te Toprak Koruma Kurulu

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 23.02.2016 22.03.2016 ALTSO İLE İŞKUR ARASINDA UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ PROTOKOLÜ İMZALANDI 01.03.2016 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI VE İŞKUR ALANYA HİZMET MERKEZ

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret. ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret. ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK Edremit Ticaret Odası, Coğrafi İşaret çalışmaları kapsamında, Uluslararası Coğrafi İşaretler Ağı'na (OriGIn) üye oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MART AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 13-16 NİSAN

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.06.2017-27.07.2017) I- KAYIT, DEĞİŞİKLİK ve TERKLER: 23.06.2017-27.07.2017 tarihleri arasında Odamıza; 42 yeni üye kaydedilmiş, 71 üyenin kayıtlarında değişiklik yapılmış,

Detaylı

NİZİP TİCARET BORSASI STRATEJİK HEDEFLER ve GERÇEKLEŞME DURUMLARI TABLOSU 2015

NİZİP TİCARET BORSASI STRATEJİK HEDEFLER ve GERÇEKLEŞME DURUMLARI TABLOSU 2015 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 STRATEJİK AMAÇ 1 STRATEJİK Stratejik plandaki hedeflere yenilerini ekleyerek İş Planları ile takibini sağlamak TSE ISO EN 9001 Kalite Yönetim Sistemi nin Gerektirdiği Standartları

Detaylı

46 % 84,78 9 % 68,98

46 % 84,78 9 % 68,98 YÖNETİM KURULU TOPLANTI SAYISI MECLİS KURULU TOPLANTI SAYISI KATILIM ORANI 46 % 84,78 KATILIM ORANI 9 % 68,98 6473 1839 512 35 2266 166 278 16 442 49 194 13 16 606 41 MESLEK GURUBU 2015 YILINDA KAYIT YAPILAN

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (27.04.2018-24.05.2018) 27.04.2018-24.05.2018 tarihleri arasındaki faaliyetleri ve çalışmalarımız bilgilerinize sunulmaktadır. AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

YILLIK İŞ PLANI ZİLE TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI NIN 2017 YILI YILLIK İŞ PLANI

YILLIK İŞ PLANI ZİLE TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI NIN 2017 YILI YILLIK İŞ PLANI YILLIK İŞ PLANI ZİLE TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI NIN 2017 YILI YILLIK İŞ PLANI ÖNSÖZ Dünyada yaşanan değişim ve gelişmeler doğrultusunda Türkiye de de yeniden yapılanma, kurumsallaşma gibi ihtiyaçlardan

Detaylı

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ŞUBAT AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

POLATLI TİCARET BORSASI FAALĐYET ve ETKĐNLĐKLER TAKVĐMĐ

POLATLI TİCARET BORSASI FAALĐYET ve ETKĐNLĐKLER TAKVĐMĐ OCAK / 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Yönetim Kurulu Meclis Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Ve Genel Sekreter

Detaylı

2015 Temmuz Ayı Bülteni

2015 Temmuz Ayı Bülteni 2015 Temmuz Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 08.07.2015 tarihinde AFSİAD ın düzenlediği iftar yemeğine Borsamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MÜHSÜRLER katılım

Detaylı

MUT TİCARET VE SANAYİ ODASI EYLÜL AYI BÜLTENİ. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir.

MUT TİCARET VE SANAYİ ODASI EYLÜL AYI BÜLTENİ. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir. 05/09/2018 Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir. 10/09/2018 MUT ZEYTİNİ AVRUPA YOLUNDA: Koordinatörlüğü Mersin Üniversitesi bünyesinde

Detaylı

2014 YILI FAALİYETLERİ VE BÖLGEMİZİN İKTİSADİ -SINAİ RAPORU

2014 YILI FAALİYETLERİ VE BÖLGEMİZİN İKTİSADİ -SINAİ RAPORU 214 YILI FAALİYETLERİ VE BÖLGEMİZİN İKTİSADİ -SINAİ RAPORU OF TİCARET VE SANAYİ ODASI'NIN 214 YILI FAALİYETLERİ İLE BÖLGEMİZİN İKTİSADİ VE SINAİ RAPORU Odamız Organları 5174 Sayılı Kanun ve bu kanunun

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyetleri

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyetleri YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2009 Yılı Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2009-2010 Yılı 12 Aralık 2009 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 26.01.2018-22.02.2018 Oda Meclisimizin 22 Şubat 2018 tarih ve 60 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

DEVELİ TİCARET ODASI 2013 YILI FAALİYET RAPORU

DEVELİ TİCARET ODASI 2013 YILI FAALİYET RAPORU DEVELİ 2013 YILI FAALİYET RAPORU Geride bıraktığımız 2013 yılı oda mız açısından çok yoğun ve verimli olmuştur. Yönetim kurulu olarak öncelikle Şubat-Mart ayında yapılacak olan, ancak daha sonra Mayıs-Haziran

Detaylı

Anadolu Bacıları ndan Tam Destek

Anadolu Bacıları ndan Tam Destek Pancar İle İlgili Tarımsal Üretime Dayalı Ürün Geliştirme - PANPEK Projesinin Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi Ankara Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen, Polatlı Ticaret Odası, Başkent Üniversitesi,

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 TEMMUZ AĞUSTOS 2017 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 TEMMUZ AĞUSTOS 2017 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 TEMMUZ 2017 24 AĞUSTOS 2017 FAALİYET RAPORU 27 TEMMUZ 2017 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 77 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ,28 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 77 ADET FİRMANIN; 3 ADETİ

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

Gücünüzle güçlüyüz, Gücümüzle güç katıyoruz..

Gücünüzle güçlüyüz, Gücümüzle güç katıyoruz.. Gücünüzle güçlüyüz, Gücümüzle güç katıyoruz.. 2013 YILINI BÜYÜK ORANDA KURUMSAL ALT YAPI ÇALIŞMALARINA AYIRDIK KURUMSAL ALT YAPI ÇALIŞMALARI Online arşiv, online evrak yönetim süreci ve e- oda gibi altyapı

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN GÜNDEM -Orhangazi Vizyon Çalıştayı Sonuç sunumlarının yer aldığı toplantının ikinci bölümünü gerçekleştirdik -Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Kapsamında Gemlik

Detaylı

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1 OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR e-dergi Sayfa 1 1. SEÇİMLERİNİ TAMAMLADI 2. NDAN Rifat HİSARCIKLIOĞLU NA ZİYARET 3. AKREDİTE BORSA OLDU 4. YÖNETİMİNDEN ANKARA ZİYARETLERİ 5. YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 AĞUSTOS EYLÜL 2017 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 AĞUSTOS EYLÜL 2017 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 AĞUSTOS 2017 21 EYLÜL 2017 FAALİYET RAPORU 25 AĞUSTOS 2017 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 50 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 27 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 50 ADET FİRMANIN; 3

Detaylı

AKŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI 2011 FAALİYET RAPORU

AKŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI 2011 FAALİYET RAPORU AKŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI 2011 FAALİYET RAPORU 1 Başkandan Özel sektör, kamu kurum ve kuruluşları, dünyada yaşanan değişim ve gelişmeler neticesinde yeniden yapılanma sürecine girmişlerdir. Günümüzde

Detaylı

HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Haziran ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 48 Kapasite Raporu, 16 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

DEVELİ TİCARET ODASI 2012 YILI FAALİYET RAPORU

DEVELİ TİCARET ODASI 2012 YILI FAALİYET RAPORU DEVELİ 2012 YILI FAALİYET RAPORU Oda yönetim kurulu olarak çok yoğun ve verimli bir çalışma dönemini daha geride bıraktık. Oda nın olağan faaliyetlerinin düzenli, eksiksiz ve zamanında yerine getirilmesinin

Detaylı

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 14.05.2014 Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Çalışma ve İş Kurumu Ordu İl Müdürlüğü işbirliğinde alternatif iş fırsatları yaratmak, öğrenciler ile

Detaylı

POLATLI TİCARET BORSASI FAALĐYET ve ETKĐNLĐKLER TAKVĐMĐ

POLATLI TİCARET BORSASI FAALĐYET ve ETKĐNLĐKLER TAKVĐMĐ OCAK / 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Yönetim Kurulu Meclis Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Ve Genel Sekreter

Detaylı

Faaliyet Raporu 2015

Faaliyet Raporu 2015 Faaliyet Raporu 2015 İç Yazışma Kime: Yönetim Kurulu, Genel Sekreter Bilgi: Meclis Başkanı Kimden: Semra Ispartaloğlu Tarih: 28.01.2015 Konu: 27.01.2015 tarihli memnuniyet anketine ilişkin değerlendirme

Detaylı

TBMM MİLLETVEKİLLERİ Cinsiyete göre dağılım. TBMM MİLLETVEKİLLERİ Partilere göre dağılım YEREL YÖNETİMLER KADIN ORANI (%)

TBMM MİLLETVEKİLLERİ Cinsiyete göre dağılım. TBMM MİLLETVEKİLLERİ Partilere göre dağılım YEREL YÖNETİMLER KADIN ORANI (%) TBMM MİLLETVEKİLLERİ Cinsiyete göre dağılım SEÇİM YILI PARLAMENTODAKİ MİLLETVEKİLİ MİLLETVEKİLİ 1935 395 18 4.6 1943 435 16 3.7 1950 487 3 0.6 1957 610 8 1.3 1965 450 8 1.8 1973 450 6 1.3 1991 450 8 1.8

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

-224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ

-224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ . -224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ MUHTELIF KONULARDA 25 EĞİTİM DÜZENLENDİ.493 SANAYİCİMİZ

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II- İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MART / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

MALATYA TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

MALATYA TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU MALATYA TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Gürsel ÖZBEY Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kurulduğu tarih olan 1969 yılından itibaren artan bir hızda bölgemiz ve ülkemiz ekonomisine

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU KOMİTE ÜYELERİ SEKTÖREL

Detaylı

www.fto.org.tr Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda,

www.fto.org.tr Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda, EYLÜL 2014 SAYI:36 GÜÇBİRLİĞİ`NİN GÜNDEMİ ÖLÜDENİZ`Dİ. Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda, Ölüdeniz in sorunlarının çözümü için belirlenecek

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EKİM 2016 YIL 1 SAYI 20 09.11.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:20 EDİRNE YUNANİSTAN KONSOLOSLUĞU NDAN UTSO YA FESTİVAL ZİYARETİ (01.10.2016)

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ODAMIZDA SEKTÖR TOPLANTISI YAPILDI. "İnşaat Mühendisleri Odası Edremit Temsilciliğinin Katkıları ve Turgutlu Tuğla ve Kiremit Sanayicileri Derneği Katılımı ile Yapı Malzemeleri Yönetmeliğine Uygun Malzeme

Detaylı

2014 YILI ATB YILLIK İŞ PLANI

2014 YILI ATB YILLIK İŞ PLANI Stratejik Amaç : SH. Bilgi İşlem Biriminin Faaliyetlerinde İyileştirmelerde Bulunmak... Yeni yönetim bilgi sistemini devreye almak ANKARA TİCARET BORSASI 204 YILI ATB YILLIK İŞ PLANI..2. Web sitesinin

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.09.2017-26.10.2017) Oda Meclisimizin 26 Ekim 2017 tarih ve 56 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 29.09.2017-26.10.2017

Detaylı

NUSAYBİN TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 OCAK AYI BÜLTENİ

NUSAYBİN TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 OCAK AYI BÜLTENİ NUSAYBİN TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 OCAK AYI BÜLTENİ Sayı 01 DİLUCU GÜMRÜK KAPISINDA İNCELEME Dilucu gümrük kapısında, 21-23 Ocak 2015 tarihlerinde yapılan incelemede Yönetim Kurulu başkanı ve Dilucu

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.12.2017-25.01.2018) Oda Meclisimizin 25 Ocak 2018 tarih ve 59 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi

Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi FUAR ÖZET RAPORU Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi 1. ARAŞTIRMANIN KONUSU 3 1.1. FUAR KÜNYESİ 3 1.2. ARAŞTIRMANIN AMACI 4 1.3. ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ VE ÖRNEK YAPISI 4 2. GENEL FUAR BİLGİLERİ 4 3.

Detaylı

el ele geleceğe Karacabey Chamber of Commerce and Industry KARACABEY TİCARET VE SANAYİ ODASI

el ele geleceğe Karacabey Chamber of Commerce and Industry KARACABEY TİCARET VE SANAYİ ODASI Misyonumuz; Sistemli, planlı ve ilkeli bir Oda olarak, Üyelerimize yönelik yükümlülüklerimizi en etkin sekilde yerine getirmek, Kent Yönetiminde görevli veya sorumlu tüm unsurlarla ortak bir güç olusturarak,

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK.

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK. TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK. TOBB un 72 inci Genel Kurulu M. Rifat Hisarcıklıoğlu nun ev sahipliğinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Gümrük ve Ticaret Bakanı

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu Teke Yöresi 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 27-30 Nisan tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açtı. Üreticinin yeni teknolojilerle buluştuğu fuarı ilk gün

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ ORTAK TOPLANTISI. Ender YORGANCILAR EBSO Yönetim Kurulu Başkanı TOBB Başkan Yardımcısı

MESLEK KOMİTELERİ ORTAK TOPLANTISI. Ender YORGANCILAR EBSO Yönetim Kurulu Başkanı TOBB Başkan Yardımcısı MESLEK KOMİTELERİ ORTAK TOPLANTISI Ender YORGANCILAR EBSO Yönetim Kurulu Başkanı TOBB Başkan Yardımcısı 12 Eylül 2017 DÜNYA DÖNÜŞÜYOR ÜRETİM DÖNÜŞÜMÜ DİJİTAL DÖNÜŞÜM DÜNYA DÖNÜŞÜYOR EĞİTİM DÖNÜŞÜMÜ İŞGÜCÜ

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2016 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili OCAK 2012 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yenice Belde Belediye Başkanı Ali Kuru yu makamında ziyaret

Detaylı

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.04.2015 Mayıs ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK YENİ ŞUBE MÜDÜRÜ CANSEL ÇAĞLAR'DAN BORSAMIZA ZİYARET (05.01.2016) İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Yeni Şube Müdürü

Detaylı

DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık

DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık Mevcut Durum Değerlendirmesi: Dünya ticaretinde gıda sektörü

Detaylı

MALİ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 2 FİRMANIN TALEBİNE İSTİNADEN BORÇ DÖKÜMÜ VERMEK 1 DAKİKA -

MALİ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 2 FİRMANIN TALEBİNE İSTİNADEN BORÇ DÖKÜMÜ VERMEK 1 DAKİKA - SIRA NO HİZMETİN ADI HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) HİZMET BEDELİ 1 MUNZAM AİDAT TAHAKKUKU (TİCARİ BİLANÇOLARIN KURUMLAR VERGİSİ BEYANNAMESİ VEYA GELİR VERGİSİ BEYANNAMESİNE GÖRE İŞLENMESİ) 1 DAKİKA

Detaylı

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 30 MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 31 Kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Şube çalışmalarımızda önemli bir yer tutmaktadır.

Detaylı

2015 Yılı Şubat Ayı Bülteni

2015 Yılı Şubat Ayı Bülteni 2015 Yılı Şubat Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 1 Şubat 2015 tarihinde Başbakanımız Sayın Ahmet DAVUTOĞLU nun Afyonkarahisar Ziyaretine geldiği sırada Yön. Kur. Bşk.

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2016 YIL 1 SAYI 15 10.07.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 03.06.2016 SINIR TANIMAYAN PROJE SON BULDU Uzunköprü Ticaret ve Sanayi

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2017 YIL 2 SAYI 28

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2017 YIL 2 SAYI 28 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2017 YIL 2 SAYI 28 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:28 (02.06.2017) SÜLEYBE-ŞEFİK ÖZTÜRK HUZUREVİ MÜDÜRÜNDEN YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.08.2016 2016 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu 25 Temmuz 25 Ağustos 2016 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler 15 Temmuz da milli iradeye yönelik yapılan

Detaylı

2014 YILI ATB YILLIK İŞ PLANI

2014 YILI ATB YILLIK İŞ PLANI Sayfa No 1/8 Stratejik Amaç 1: MEVCUT BİRİMLERİN ALT YAPI VE İŞLEVSEL OLARAK İYİLEŞTİRİLMESİ VE YENİ BİRİMLERİN OLUŞTURULMASI Teslim ya da İşin Tamamlanma Tarihi SH 1.1 Bilgi İşlem Biriminin Faaliyetlerinde

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.11.2017-28.12.2017) Oda Meclisimizin 28 Aralık 2017 tarih ve 58 sayılı toplantısının gündeminde yer alan,

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ODAMIZ 5. MESLEK KOMİTE BAŞKANI MUSTAFA BARIŞ BAKIR IN MAĞAZA AÇILIŞI

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ODAMIZ 5. MESLEK KOMİTE BAŞKANI MUSTAFA BARIŞ BAKIR IN MAĞAZA AÇILIŞI ODAMIZ 5. MESLEK KOMİTE BAŞKANI MUSTAFA BARIŞ BAKIR IN MAĞAZA AÇILIŞI Odamız 5. Meslek Komitesi Başkanı Mustafa Barış BAKIR'ın Akçay'daki yeni mağazasının açılışı odamız yöneticileri ve genel sekreterimizin

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2016 YIL 1 SAYI 15 10.06.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 ERCAN İHTİYAR, ONUR ÖZÇELİKÇİ NİN İŞYERİ AÇILIŞINA KATILDI 06.05.2016

Detaylı

AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EYLÜL AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN EYLÜL AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

Odamız Başkanı Akif Arıcan ve Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Selamettin Yılmaz Litvanya yı Ziyaret Ettiler

Odamız Başkanı Akif Arıcan ve Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Selamettin Yılmaz Litvanya yı Ziyaret Ettiler Odamız Başkanı Akif Arıcan ve Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Selamettin Yılmaz Litvanya yı Ziyaret Ettiler Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, Dalaman Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Fırat, Muğla Ticaret

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 19.10.2010 23.11.2010 BAYRAM ZİYARETLERİMİZ KURBAN BAYRAMI NEDENİ İLE MECLİS BAŞKANMIZ İLE BİRLİKTE ODAMIZDA GEÇMİŞ DÖNEM GÖREV YAPAN ESKİ BAŞKANLARIMIZI ZİYARET ETTİK VE

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 OCAK ŞUBAT 2018 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 OCAK ŞUBAT 2018 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 OCAK 2018 22 ŞUBAT 2018 FAALİYET RAPORU 25 OCAK 2018 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 40 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 18 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 40 ADET FİRMANIN 3 ADETİ FABRİKA

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri 2017

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry EYLÜL 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (28.08.2015-18.09.2015)

Detaylı

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

AKHİSAR TİCARET BORSASI

AKHİSAR TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI STRATEJİK AMAÇ 1: HEDEF 1.1 HEDEF 1.2 HEDEF 1.3 HEDEF 1.4 Üyeler ile iletişim verimliliğini arttırmak Üyelerin eğitim ihtiyaçlarını karşılamak Üyelere danışmanlık hizmeti sunmak Lobi

Detaylı

ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR

ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı; Denizli Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

2015 Ekim Ayı Bülteni

2015 Ekim Ayı Bülteni 2015 Ekim Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 01.10.2015 tarihinde Borsamız, TE - TA Teknik Tarım aracılığıyla Üyelerimize ve Bölgedeki Sektör ilgililerine hitaben " Hayvancılıkta

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK 2014 0 İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2014 EKİM / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin Ekim ayı ihracatı, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4,6 artışla

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 17 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri sektörel

Detaylı