POLATLI TİCARET ODASI 2017 YILI FAALİYET RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "POLATLI TİCARET ODASI 2017 YILI FAALİYET RAPORU"

Transkript

1 Küreselleşmenin doğan bir sonucu olarak sürekli değişim ve gelişim gösteren dünyada Polatlı Ticaret Odası olarak kendini yenileyen ve geliştiren hizmette maksimum kalite anlayışıyla hareket eden bir oda olmak öncelikli hedefimizdir. Polatlı Ticaret Odası olarak kalite hedefleri doğrultusunda, stratejik plan çerçevesinde oluşturulan yıllık iş planıyla geleceğe yönelik plan ve programlarımızı yaparak, uygulayarak ve sonuçlarını ekip çalışmasıyla ölçüp değerlendirip değişen piyasa koşullarına göre yönümüzü belirleyerek aynı amaç doğrultusunda hizmet göstermekteyiz. Yıllık iş planı çerçevesinde gerçekleştirilen; EĞİTİMLERİMİZ Yeni girişimcileri desteklemek ve üyelerimizi bilgilendirmek amacıyla her yıl eğitimler düzenlenmektedir. Diğer yıllarda olduğu gibi 2017 yılında da Polatlı Ticaret Odası bünyesinde birçok eğitim verilmiştir. Hijyen Eğitimi, KOSGEB Bilgilendirme Eğitimi, Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma,Zaman Yönetimi, İletişim Teknikleri,Protokol Kuralları, Resmi Yazışma Kuralları,Dosyalama ve Arşivleme Eğitimi, Ürün Geliştirme ve Markalaşma, Sıcak Satış Teknikleri gibi birçok alanda eğitimler düzenlenmiştir. GİRİŞİMCİLİK FAALİYETLERİMİZ - Girişimcilik yetkinliğinin arttırılması desteklemek amacıyla uluslararası ticaret yapan ülkelere ilişkin sosyo-ekonomik bilgilere firmaların kolaylıkla ulaşabilmesi için odamız web sitesinde bir çok ülkenin ülke raporlarına ulaşmaları sağlanmıştır. -Kadın girişimciliğini desteklemek amacıyla kadınlara yönelik iş merkezinin açılmasının gerçekleştirilmesi desteklenmiştir. -Ankara Kalkınma Ajansı destekli Polatlı Ticaret Odasının yürüttüğü Pancar ile İlgili Tarımsal Üretime Dayalı Ürün Geliştirme Projesi kapsamında Polatlı da kurulan atölye faaliyetine başlamış ve Polatlı nın ilk Pancar Pekmezi üretilmiştir. Ticaret Odasının yürüttüğü proje aynı zamanda bir sosyal sorumluluk

2 projesi olup ilçemize katma değer yaratacak bir ürünün üretiminin ve satışının yapılmasının dışında kadınlara istihdam sağlamayı, kırsalda yaşayan kadınların girişimciliklerinin desteklenmesi, kooperatif anlayışının geliştirilmesi yoluyla ekonomik ve toplumsal hayata entegre olmalarına ve gelirden pay almalarının sağlanmasına katkı sağlamaktadır. -Odamız hizmet binasında KOSGEB Birimi açılmış olup KOSGEB desteklerinden yararlanmak isteyen girişimcilerimize hizmet verilmekte aynı zamanda KOSGEB Bilgi ve Hibe Programları Eğitimleri gerçekleştirilmektedir. YURTİÇİ-YURTDIŞI FUARLARIMIZ-İŞ GEZİLERİMİZ Üyelere iç ve dış pazar bilinci kazandırmak amacıyla hedef pazarlara yönelik iş gezileri düzenlenmekte ve fuarlara katılım sağlanmaktadır. -POLAGRİ 16 ve POLAGRİ 17 Polatlı Belediyesi ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ilk Tarım ve Hayvancılık Fuarıdır.2016 yılında gerçekleştirilmeye başlayan fuar tarıma dayalı ilçemiz için kalkınmaya yönelik büyük bir adım olarak atılmıştır. -13 Eylül Sakarya Zaferi Fuarı kapsamında Polatlı Belediyesi ve Polatlı Ticaret Odası önderliğinde 63 Standın kurulduğu fuarda 50 nin üzerinde firmanın katılımı sağlandı. -YÖREX FUARI, 8.si düzenlenen YÖREX Fuarında Polatlı Ticaret Odasını temsilen Polatlı nın ilk kadın kooperatifi stant açtı. -23.Uluslararası Beypazarı Yöresi Kültür Tarih ve Turizm Festivaline Polatlı Ticaret Odasını temsilen Polatlı kadın kooperatifi Anadolu Bacıları katılım sağlayarak stant açtı. -HANNOVER TARIM MAKİNALARI-Almanya, ve EIMA TARIM FUARI-İtalya olmak üzere 2015 ve 2016 yıllarında bu fuarlara katılımın akabinde 2017 yılında da AGRITECHNICA FUARI-Almanya ya Ticaret Odası Başkanı, Yönetim Kurul Üyeleri ve Üyeler olmak üzere fuara 39 kişi katılmıştır. Katılım gösteren üye sayısı her geçen yıl artmaktadır. Fuar programında fuar ziyaretinin yanı sıra birebir iş görüşmeleri, konsolosluk ve ticari ataşelik ziyareti yapıldı.

3 Şubat 2018 tarihleri arasında Dubai de gerçekleştirilecek olan GULFOOD GIDA FUARINA ve Şubat 2018 Berlin ULUSLARARASI YAPI FUARI na Polatlı Ticaret Odası Üyeleri için iş gezisi programı organize etti. KARDEŞ ODA PROTOKOLLERİMİZ Polatlı Ticaret Odası Kardeş Oda Protokolleri ile odalar arasında iletişimi güçlendirmek, işbirliğini arttırmak, ortak toplantılar ve faaliyetler düzenlemek, projeler hazırlamak, birlikte gerçekleştirmek, sanayi ve ticaretin gelişmesinin yanında sosyal ve kültürel faaliyetlerde de birlikte hareket etmek ve diğer odalara da rol model olmayı amaçlamaktadır. Bu amaç doğrultusunda; Beypazarı Ticaret Odası Nizip Ticaret Odası Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Susurluk Ticaret Odası Birecik Ticaret Odası Fatsa Ticaret ve Sanayi odası Aydın Ticaret Odası ile protokol imzalamıştır. PROJELERİMİZ Ticaret Odasında yıl içerisinde sosyal sorumluluk ve oda kalitesini arttırmaya yönelik projelerin yazılması amacıyla proje birimi oluşturulmuştur. -Odamızca yürüttüğümüz ulusal/uluslararası kuruluşlarca desteklenen projeler kapsamında Sakarya Nehrinden Fırat a Uzanan Tarihi Köprü Projesi Şanlıurfa nın Birecik İlçesi nde yer alan Birecik Sanayi ve Ticaret Odası ile Sosyal Etkileşim Kapsamında yürütülmüştür. Projenin temel amacı,her iki ilçe odası arasında tecrübe paylaşımı ve etkileşimi ile kurumsal yapıların güçlendirilmesinin yanı sıra Polatlı ve Birecik ilçelerinin tarih turizmi ve ticari gelişimine

4 katkı sunulmasıdır. POLATLI TİCARET ODASI 2017 YILI FAALİYET RAPORU - Pancar ile İlgili Tarımsal Üretime Dayalı Ürün Geliştirme Projesi Ankara Kalkınma Ajansının sürdürülebilir mali destek programında yürütülmüştür. Projenin amacı, kırsalda yaşayan kadınların girişimciliklerinin desteklenmesi kooperatifçilik anlayı8şının geliştirilmesi yoluyla ekonomik ve toplumsal hayata entegre olmalarına ve gelirden pay almalarının sağlanmasına katkı sağlanmıştır. Bu bağlamda kurulan kooperatifin adı Anadolu Bacıları Kadın Kooperatifi ürettiği pancar pekmezinin ismi PanPek olarak belirlenmiştir. - Öğrenen ve Gelişen Ticaret Odası Projesi ise Ankara Kalkınma Ajansının Sürdürülebilir Teknik Destek kapsamında yürütülmüştür.3 günlük eğitim programında geniş kapsamda yapılan eğitimde Ürün Geliştirme ve Markalaşma, Maliyet Muhasebesi, Sıcak Satış ve Pazarlama Teknikleri konuları üyelere uygulamalı oyunlar eşliğinde anlatıldı. UMEM BECERİ-10 KURSLARI TOBB,Milli Eğitim Bakanlığı, İŞKUR,Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, TOBB ETÜ Üniversitesinin proje sahibi olduğu ilçe de Polatlı Ticaret Odasının koordinatörlüğünde açılan UMEM-10 kursları açılmıştır. Polatlı da faaliyet gösteren üye işletmelerimize nitelikli istihdam sağlamak,iş gücü piyasasındaki arz talep uyumsuzluğundan kaynaklanan işsizlik sorununa çözüm amaçlı İŞKUR Müdürlüğü ile çalışmalar yapılmıştır. Proje kapsamında 14 Kurs açılmış ve birçok kişiye istihdam sağlanmıştır. Servis Elemanı Kursu, Torna Eğitimi Kursu, Aşçı Yardımcılığı ve Mobilya Elemanı Kursu bunlardan bazılarıdır. ZİYARETLER Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurul Başkanı Ulvi SAKARYA ve Yönetim Kurul Üyeleri, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Polatlı İlçe Başkanlığına yeni atanankürşat Yüksel e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.( ) Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurul Başkanı Ulvi SAKARYA yı ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.( ) Milliyetçi Hareket Partisi Polatlı İlçe Başkanı Uğur Güngör ve Yönetim Kurul Üyeleri,PTO Yönetim Kurulu Başk. Ulvi Sakarya yı ve Yönetim Kurul Üyelerini ziyaret etti.( ) GTİ Yönetim Kurulu Ulvi SAKARYA Kapıkule Gümrük Kapısının açılışına katıldı.( )

5 Şekerbank Polatlı Şube Müdürü Emre Sırtoğlu Başkan Sakarya yı ziyaret etti. ( ) Yağcıoğlu Derneğinden Başkan Sakarya ya Teşekkür Ziyareti( ) Polatlı Ticaret Odası Başkanı ve Yönetim Kurul Üyeleri BB ne Hayırlı olsun Ziyareti ( ) Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurul Başkanı Ali Fatoğlu Polatlı Ticaret Odasını ziyaret etti.( ) Polatlı Spor Kulüp Başkanı ve Teknik Direktörü Polatlı Ticaret Odası ve Yönetim Kurul Üyelerini ziyaret etti.( ) Başkan Sakarya üyemiz Doğtaş açılışına katıldı. ( ) Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurul Başkanı ve Yönetim Kurul Üyeleri MHP İlçe Başkanına Hayırlı olsun ziyareti( ) Başkan Sakarya ve Yönetim Kurul Üyeleri Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı, Polatlı Sobacılar, Kalaycılar, Nalbantçılar, Tenekeciler Esnaf Odası Başkanı, Polatlı Terziler Konfeksiyoncular ve Tuhafiyeciler Esnaf ve sanatkarlar Odası Başkanını, Polatlı Müteahhitler Derneği Eski Başkanı Salih Yılmaz ı ziyarette bulundular.( ) Başkan ve Yönetimi Türkiye Sebzeciler ve Seyyar Federasyonu Başkanı, Polatlı Ticaret Borsasını, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini, Lokantacılar Kahveciler, Pastacılar ve Fırıncılar Odası gibi birçok odayı ziyarette bulundu.( ) Yönetim Kurul Başkanı, AK Parti Genel Başk. Yard.Harun Karacan a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.( ) Polatlı Şoförler ve Otomobilciler Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İsmail Tarhan, Polatlı Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sakarya yı ziyaret etti. ( ) Polatlı Belediye Başkan Vekili Eşref Yücel ve Meclis Üyesi Mustafa Kayış, Polatlı Ticaret Odası Başkanını ziyaret etti. ( ) Ulvi Sakarya ve Anadolu Kadın Kooperatifi üyelerinin yer aldığı 4 Girişimci CHP Ankara Millet Vekili Bülent Kuşoğlu nu TBMM Makamında ziyaret etti.( ) Gümrük ve Tic. Bakanı Sayın Bülent Tüfekçi iftarını restaurantımız da yaptı.( ) Aydın Ticaret Odası Başkanı PTO ya ziyarette bulundu.( ) Başkan Sakarya Esendere Gümrük Kapısı açılışında ilçemizi temsil etti.( ) Türkiye nin dört bir yanından gelen Oda/Borsa Genel Sekreteri Odamızı ziyaret etti.( ) Yönetim Kurulu Başkanımız Ulvi SAKARYA İlçe Emniyet Müdürü Fikri Yıldırım a ziyarette bulundu.( ) Meclis Başkanımız Erol Ünal ve Yönetim kurulu Başkanımız Ulvi Sakarya Türk Büyükleri Büstlerinin açılışına katıldı.( ) İlçemiz Kaymakamı Sayın M. Nedim Tuncer, Başkanımız Ulvi Sakarya ya ziyarette bulundu.( ) QNB Finansbank Şube Müdürü Özgür Şahin odamıza ziyarette bulundu.( ) Kick Box ve Muey Thoi Türk Milli Takım Hocası ve Milli Sporcularımız Başkanımıza ziyarette bulundu.( )

6 Türkiye Çalışma ve İş Kurumu İl Mdr. Yrd. Ve Polatlı Çalışma ve İş Kurumu Müdürü odamıza ziyarette bulundu.( ) Ortadoğu Rulman San. Genel Müdürü Feridun Özhan odamıza iade-i ziyarette bulundu.( ) Ruanda Ankara Büyükelçisi Williams Nkrunziza Polatlı Ticaret Odasına ziyarette bulundu. ( ) Odamız, ATO Başkanı Gürsel Baran ı ziyaret etti.( ) İlçe Milli Eğitim Müdürü Alican Kılıç odamızı ziyaret etti.( ) Emniyet Müdürü Özer Şimdi PTO ya veda ziyaretinde bulundu.( ) SOSYAL SORUMLULUK ÇALIŞMALARIMIZ Polatlı Ticaret Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nin (TOBB) katkılarıyla her sene olduğu gibi bu sene de ihtiyaç sahibi çocuklara kışlık bot(600 adet) ve mont(665 adet) yardımında bulunarak soğuk kış günleri öncesinde çocukları ısıttı. Polatlı merkezde yer alan ilkokul ve ilköğretim okulu düzeyinde bulunan okullara yardım yapan Ticaret Odası, yaklaşık 1200 çocuğu sevindirdi. Polatlı Ticaret Odası her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) katkılarıyla ihtiyaç sahibi 666 aileye gıda paketi yardımında bulundu.. İhtiyaç sahiplerine Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerinin aracılığıyla ulaşan Polatlı Ticaret Odası nın yaptığı çalışmalar sonrasında Ramazan erzak paketleri sahiplerine ulaştırıldı. DİĞER HİZMETLERİMİZ İndirim Protokollerimiz ;Polatlı Ticaret Odası üyelerine 5 Yıldızlı Hizmet Anlayışıyla yola çıktığı yönetimi ile indirim protokolleri arasına birçok koldan sektör ekledi. Amacımız odamız üyeliğini cazip kılmak ve oda-üye bütünleşmesinin yanında üyelerimizin de birbirleri ile bütünleşmesini sağlamaktır.polatlı Ticaret Odası üyelerimizin memnuniyeti ve istekleri doğrultusunda sosyal bir sivil toplum kuruluşu anlayışıyla hareket ederek şimdiye kadar 20 ye yakın firma ile indirim protokolü imzalanmıştır.

7 Online Hizmet; Üyeler TOBB un online işlemler uygulaması ile e-imzalı sicil kayıt sureti, faaliyet belgesi, ihale durum belgesi alabiliyor ve aidatlarını bilgisayar veya mobil cihazları üzerinden online olarak ödeyebilmektedirler. Teknik destek almak isteyen üyelerimiz odamız bilgi işlem birimiyle iletişime geçebilir. Polatlı Ticaret Odası daha iyi hizmet verebilmek adına yenilenen online işlemler uygulaması ile artık 7/24 borç sorgulama ve e-belge talebinde bulunabilirler. Yapılması gereken web adresinden üyelik oluşturup, işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilirler. Ticaret Sicili Harçları ; PTO, 2017 yılında üyelerinin daha kolay ve hızlı hizmet almalarına yönelik çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. Yeni yılla birlikte Ticaret sicil harçları Vergi Dairesine ya da bankalara yatırma zorunluluğu ortadan kalktı. PTO Üyeleri, ticaret sicil harçlarını hizmet binası dışına çıkmadan PTO veznelerinden kolaylıkla (aynı tutarda) ödeyebilmektedirler. İŞKUR Hizmet Noktası ;Polatlı Ticaret Odası ile İŞKUR Polatlı Hizmet Merkezi arasında imzalanan İŞKUR hizmetlerinin sunumuna ilişkin protokol ile Oda bünyesinde İŞKUR hizmet birimi açıldı. İmzalanan protokolün amacı; işverenlere yönelik, etkili işveren danışmanlık hizmetleri sunulması, iş gücü piyasasının talep ettiği niteliklerde iş gücü temin edilmesine yardımcı olmak için iş arayanlara yönelik danışmanlık hizmetleri sunulması, işverenlerin stajyer ihtiyaçlarının karşılanması ve nihayetinde iş arayanların istihdam edilmelerinin ve işverenlerin ihtiyaç duydukları nitelikli iş gücünün temin edilmesinin sağlanması maksadı ile kurulmuş olup Polatlı Ticaret Odası tarafından açılan hizmet noktasında hiç bir ücret talep edilmeden hizmet sağlanacaktır Sosyal Tesis Hizmeti;Tüm vatandaşlara açık olacak olan Restaurantta odamız üyelerine üye kimlik kartlarını göstermek kaydıyla %20 indirim uygulanmaktır.oldukça Tecrübeli bir kadroyla hizmet verecek tesiste daha öncelerde Nusr-et,Günaydın ve Butcha gibi Restaurantlar da çalışmış ustalar Polatlı lı vatandaşlara hizmet vermektedir.

2017 FAALİYETLERİMİZ

2017 FAALİYETLERİMİZ 2017 FAALİYETLERİMİZ 2017 YILINDA YAPILAN MECLİS VE YÖNETİM KURULU TOPLANTI SAYISI VE KATILIM ORANLARI YÖNETIM KURULU TOPLANTI SAYI 50 KATILIM ORANI %98 MECLİS KURULU TOPLANTI SAYISI 13 KATILIM ORANI %80

Detaylı

POLATLI TİCARET ODASI 2017 YILI İŞ PLANI

POLATLI TİCARET ODASI 2017 YILI İŞ PLANI POLATLI TİCARET ODASI 2017 YILI İŞ PLANI gerçekleştirilmesi için 1.YENİ PROJELERİ DESTEKLEYECEK GİRİŞİMCİLİK Girişimcilik ORTAMI SAĞLAMAK yetkinliğinin 1.1 Yeni Projeleri Destekleyecek arttırılması için

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2015 Yılı İçinde Gerçekleşen Faaliyetlerden fotoğraflar 74 Slayt 16.01.2015 Saadet Partisi Yetkililerinden Odamıza

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2017 GÜNDEM - TOBB 73. Genel Kuruluna katıldık. -İstanbul Yapı Fuarı na katıldık. - KOSGEB Kredisini en çok kullandıran ilçe olduk. - 666 aileye Ramazan

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 23.02.2016 22.03.2016 ALTSO İLE İŞKUR ARASINDA UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ PROTOKOLÜ İMZALANDI 01.03.2016 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI VE İŞKUR ALANYA HİZMET MERKEZ

Detaylı

Anadolu Bacıları ndan Tam Destek

Anadolu Bacıları ndan Tam Destek Pancar İle İlgili Tarımsal Üretime Dayalı Ürün Geliştirme - PANPEK Projesinin Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi Ankara Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen, Polatlı Ticaret Odası, Başkent Üniversitesi,

Detaylı

MUT TİCARET VE SANAYİ ODASI EYLÜL AYI BÜLTENİ. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir.

MUT TİCARET VE SANAYİ ODASI EYLÜL AYI BÜLTENİ. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir. 05/09/2018 Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir. 10/09/2018 MUT ZEYTİNİ AVRUPA YOLUNDA: Koordinatörlüğü Mersin Üniversitesi bünyesinde

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı:

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı: Ertuğrul Cad. No:15 35660 Menemen/İZMİR Tel : 0(232) 832 1021 Fax : 0(232) 832 1634 AMERİKAN KÜLTÜR YABANCI DİL KURSLARI MENEMEN TEMSİLCİLİĞİNDEN ZİYARET Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Menemen Temsilciliği

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2010 Yılı Faaliyet Raporu Mart - Nisan 2010 tarihlerinde Çekerek te 30 kişiye iye Girişimcilik imcilik Eğitimi ve Sertifika Töreni T Gerçekle ekleştirildi. Eylül l 2010 tarihinde

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN GÜNDEM -Orhangazi Vizyon Çalıştayı Sonuç sunumlarının yer aldığı toplantının ikinci bölümünü gerçekleştirdik -Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Kapsamında Gemlik

Detaylı

2016 YILI İŞ/EYLEM PLANI

2016 YILI İŞ/EYLEM PLANI AMAÇ 1. SÜRDÜRÜLEBİLİR İŞ HAYATINA YÖNELİK AMAÇLAR Stratejik Hedef Strateji Faaliyetler Göstergeleri Hedef Dokümantasyon Kayıt 1.1.1. Ulaşım ve Lojistik Olanaklarını Niğde ye Hava Alanı Yapılmasını Sağlamak

Detaylı

MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK.

MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK. YAHYALI TİCARET ODASI E-BÜLTEN Yahyalı Ticaret Odası Yayınıdır Yıl:4 Sayı:11 (Ocak-Şubat-Mart 2018) MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK. Yahyalı İlçemizin ve yöremizin en önemli gelir

Detaylı

NİZİP TİCARET BORSASI STRATEJİK HEDEFLER ve GERÇEKLEŞME DURUMLARI TABLOSU 2015

NİZİP TİCARET BORSASI STRATEJİK HEDEFLER ve GERÇEKLEŞME DURUMLARI TABLOSU 2015 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 STRATEJİK AMAÇ 1 STRATEJİK Stratejik plandaki hedeflere yenilerini ekleyerek İş Planları ile takibini sağlamak TSE ISO EN 9001 Kalite Yönetim Sistemi nin Gerektirdiği Standartları

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

2017 Yılı Kasım / Aralık Bülteni BÜLTEN NO 6. Katıldı

2017 Yılı Kasım / Aralık Bülteni BÜLTEN NO 6. Katıldı CTO Yönetimi Külliye'de Düzenlenen İstihdam Seferberliği Ödül Törenine Katıldı (CTO) Meclis Başkanı Mehmet Ali Toptaş, Yönetim kurulu Üyesi Halil Eygi, Meclis Üyesi Nurettin Bozkurt ve Genel Sekreter Zafer

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

DARENDE KAYMAKAMLIĞI NCA2012 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROJELER. PROJENİN Bir Öğün Sıcak Yemek, Geleceğimiz Demek Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü

DARENDE KAYMAKAMLIĞI NCA2012 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROJELER. PROJENİN Bir Öğün Sıcak Yemek, Geleceğimiz Demek Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü DARENDE KAYMAKAMLIĞI NCA2012 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROJELER Hibe Kaynağı Uygulama Yeri Proje Ortakları Yararlanıcı Sayısı PROJENİN Bir Öğün Sıcak Yemek, Geleceğimiz Demek Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü

Detaylı

Hedef Çalışan Memnuniyetini Arttırmak

Hedef Çalışan Memnuniyetini Arttırmak Kurumsal Yapının Güçlendirilmesine İlişkin Amaç Stratejik Amaç 1.1 Borsanın Kurumsal Yönetim Yaklaşımı ile Yönetilmesi Hedef 1.1.1 Borsada Kurumsal Yönetim İlkeleri Konusunda Farkındalık Oluşturmak Strateji

Detaylı

AKŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI 2011 FAALİYET RAPORU

AKŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI 2011 FAALİYET RAPORU AKŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI 2011 FAALİYET RAPORU 1 Başkandan Özel sektör, kamu kurum ve kuruluşları, dünyada yaşanan değişim ve gelişmeler neticesinde yeniden yapılanma sürecine girmişlerdir. Günümüzde

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.06.2017-27.07.2017) I- KAYIT, DEĞİŞİKLİK ve TERKLER: 23.06.2017-27.07.2017 tarihleri arasında Odamıza; 42 yeni üye kaydedilmiş, 71 üyenin kayıtlarında değişiklik yapılmış,

Detaylı

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 14.05.2014 Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Çalışma ve İş Kurumu Ordu İl Müdürlüğü işbirliğinde alternatif iş fırsatları yaratmak, öğrenciler ile

Detaylı

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Öğrenci Odaklı Üniversite Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi ve FATÜBAT tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Öğrenci Kongresi ni onurlandırmanızı diler, saygılar sunarım. Prof. Dr. M. Ramazan YİĞİTOĞLU

Detaylı

Amasya da Kadın İstihdamının Artırılmasına Destek Projesi. Ülker Şener 1 Temmuz 2011, Amasya

Amasya da Kadın İstihdamının Artırılmasına Destek Projesi. Ülker Şener 1 Temmuz 2011, Amasya Amasya da Kadın İstihdamının Artırılmasına Destek Projesi Ülker Şener 1 Temmuz 2011, Amasya Projenin Hedefleri Projenin hedefi: Amasya da çalışmayan ama çalışmak isteyen ya da aktif olarak iş arayan 300

Detaylı

2017 YILLIK İŞ PLANI

2017 YILLIK İŞ PLANI 2017 YILLIK İŞ PLANI İLGİLİ/PERSONEL BİRİM OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK BÜTÇE FAALİYET 1.1.1.1 ISO 2-6 Ocak 2017 9001/2008 KYS Revizyonuna ilişkin her yıl

Detaylı

2014 YILI AYLIK PERİYODİK BASIN BÜLTENİ 2014 YILI MART AYI PERİYODİK BASIN BÜLTENİ

2014 YILI AYLIK PERİYODİK BASIN BÜLTENİ 2014 YILI MART AYI PERİYODİK BASIN BÜLTENİ 2014 YILI AYLIK PERİYODİK BASIN BÜLTENİ 2014 YILI ŞUBAT AYI PERİYODİK BASIN BÜLTENİ TARİH KONU AÇIKLAMA DUYURU YÖNTEMİ 17.2.2014 ALIŞVERİŞ GÜNLERİ YAKINDA BAŞLIYOR 3. MESLEK KOMİTESİ YEREL MEDYA WEB SİTESİ

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret. ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret. ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK Edremit Ticaret Odası, Coğrafi İşaret çalışmaları kapsamında, Uluslararası Coğrafi İşaretler Ağı'na (OriGIn) üye oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun

Detaylı

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi 1 . Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748 Kapasite Raporu 425 Adet Ekspertiz Raporu 144 Adet Fiili Tüketim Belgesi 93 Adet 2 3 . 54 TOPLANTI, SEMİNER, PANEL VE KONFERANS DÜZENLENDİ.

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

TÜRK İŞGÜCÜ PİYASASI MESLEKİ EĞİTİM İSTİHDAM İLİŞKİSİ VE ORTAKLIK YAKLAŞIMI

TÜRK İŞGÜCÜ PİYASASI MESLEKİ EĞİTİM İSTİHDAM İLİŞKİSİ VE ORTAKLIK YAKLAŞIMI TÜRK İŞGÜCÜ PİYASASI MESLEKİ EĞİTİM İSTİHDAM İLİŞKİSİ VE ORTAKLIK YAKLAŞIMI 15 Ekim 2012 Mehmet Ali ÖZKAN İŞKUR Genel Müdür Yardımcısı 1 SUNUM PLANI I- İşgücü Piyasası Göstergeleri II- Mesleki Eğitim ve

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU KOMİTE ÜYELERİ SEKTÖREL

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2016 YIL 1 SAYI 15 10.06.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 ERCAN İHTİYAR, ONUR ÖZÇELİKÇİ NİN İŞYERİ AÇILIŞINA KATILDI 06.05.2016

Detaylı

2018 YILI İŞ EYLEM PLANI Sayfa 1 / 11

2018 YILI İŞ EYLEM PLANI Sayfa 1 / 11 2018 YILI İŞ EYLEM PLANI Sayfa 1 / 11 PROSES HEDEFİ 1.1 YÖNETİM ODA/BORSA MEVZUATI PROSESİNİ İYİLEŞTİRMEK Yönetici Eğitimleri Düzenlemek Eğitim sayısı 2 eğitim F.14 Eğitim / Etkinlik Planı F.08 Yönetici/Personel

Detaylı

FTSO Haftalık Haber Bülteni sayı: 47 Tarih: 08.12.2014

FTSO Haftalık Haber Bülteni sayı: 47 Tarih: 08.12.2014 FTSO Haftalık Haber Bülteni sayı: 47 Tarih: 08.12.2014 SEYDİKEMER ESNAF ODASINDAN FTSO YA ZİYARET Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır ve ekibi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı

Detaylı

T.C AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ

T.C AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ T.C AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ BİRLİĞİN VİZYONU Akdeniz Belediyeler Birliği, Yerel Yönetimler Reformu ve AB ile bütünleme süreçlerine destek sağlayan, hizmetlerinde kalite, verimlilik ve güvenirliği esas

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2016 YIL 1 SAYI 15 10.07.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 03.06.2016 SINIR TANIMAYAN PROJE SON BULDU Uzunköprü Ticaret ve Sanayi

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (27.04.2018-24.05.2018) 27.04.2018-24.05.2018 tarihleri arasındaki faaliyetleri ve çalışmalarımız bilgilerinize sunulmaktadır. AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MART AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 13-16 NİSAN

Detaylı

AKHİSAR TİCARET BORSASI

AKHİSAR TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI STRATEJİK AMAÇ 1: HEDEF 1.1 HEDEF 1.2 HEDEF 1.3 HEDEF 1.4 Üyeler ile iletişim verimliliğini arttırmak Üyelerin eğitim ihtiyaçlarını karşılamak Üyelere danışmanlık hizmeti sunmak Lobi

Detaylı

T.C ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU KIRIKKALE İL MÜDÜRLÜĞÜ

T.C ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU KIRIKKALE İL MÜDÜRLÜĞÜ T.C ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU KIRIKKALE İL MÜDÜRLÜĞÜ } Türkiye İş Kurumu 2003 tarihinde 4904 sayılı kanun ile kurulmuştur. } 665 sayılı KHK ile Bölge Çalışma Müdürlükleri

Detaylı

07-10 ARALIK 2017 ATO CONGRESIUM ANKARA

07-10 ARALIK 2017 ATO CONGRESIUM ANKARA KOOP 2017 2. TÜRKİYE KOOPERATİFLER FUARI 07-10 ARALIK 2017 ATO CONGRESIUM ANKARA AMACI Sürdürülebilir sosyal ve ekonomik bir kalkınma için en önemli işletme modellerinden birisi olan Kooperatif ürünlerini

Detaylı

GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI EĞİTİM YAYIM VE YAYINLAR DAİRESİ BAŞKANLIĞI Kırsal Kesimde Kadın Kooperatifleri

GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI EĞİTİM YAYIM VE YAYINLAR DAİRESİ BAŞKANLIĞI Kırsal Kesimde Kadın Kooperatifleri GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI EĞİTİM YAYIM VE YAYINLAR DAİRESİ BAŞKANLIĞI Kırsal Kesimde Kadın Kooperatifleri Uzm.Nimet KALELİ Kırsalda Kadın Hizmetleri Koordinatörü 20 OCAK 2013 Tarımsal üretimi

Detaylı

DÖNEMİ KESİN MALİYETLENDİRME TABLOSU

DÖNEMİ KESİN MALİYETLENDİRME TABLOSU 2009-2013 DÖNEMİ KESİN MALİYETLENDİRME TABLOSU 1 ARAŞTIRMA ALTYAPISININ GELİŞTİRİLMESİ 1.1 1.1.1 1.1.2 1.1.3 1.1.4 Laboratuarlarımızın gelişimini sağlamak Gelibolu ilçemizde bulunan İrtibat büromuzda ayçiçeği

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

2014 YILI ATB YILLIK İŞ PLANI

2014 YILI ATB YILLIK İŞ PLANI Stratejik Amaç : SH. Bilgi İşlem Biriminin Faaliyetlerinde İyileştirmelerde Bulunmak... Yeni yönetim bilgi sistemini devreye almak ANKARA TİCARET BORSASI 204 YILI ATB YILLIK İŞ PLANI..2. Web sitesinin

Detaylı

ELAZIĞ TİCARET BORSASI 2017 İŞ PLANI

ELAZIĞ TİCARET BORSASI 2017 İŞ PLANI ELAZIĞ TİCARET BORSASI 2017 İŞ PLANI Elazığ, 2017 STRATEJİ 1: Elazığ Ticaret Borsası kimliğinin daha ön plana çıkarılması, Hedef 1.1: Tarımsal ve kırsal kalkınmanın desteklenmesi 1.1.1 Yapılacak ler Tarıma

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 28.03.2017 18.04.2017 ODAMIZ VE ALANYA SOSYAL HİZMET MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN HAYATA GEÇİRİLEN PROJE ÜYELERİMİZE VE VATANDAŞLARIMIZA TANITILDI- 12.04.2017 ODAMIZ VE ALANYA

Detaylı

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1 OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR e-dergi Sayfa 1 1. SEÇİMLERİNİ TAMAMLADI 2. NDAN Rifat HİSARCIKLIOĞLU NA ZİYARET 3. AKREDİTE BORSA OLDU 4. YÖNETİMİNDEN ANKARA ZİYARETLERİ 5. YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ

Detaylı

46 % 84,78 9 % 68,98

46 % 84,78 9 % 68,98 YÖNETİM KURULU TOPLANTI SAYISI MECLİS KURULU TOPLANTI SAYISI KATILIM ORANI 46 % 84,78 KATILIM ORANI 9 % 68,98 6473 1839 512 35 2266 166 278 16 442 49 194 13 16 606 41 MESLEK GURUBU 2015 YILINDA KAYIT YAPILAN

Detaylı

-224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ

-224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ . -224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ MUHTELIF KONULARDA 25 EĞİTİM DÜZENLENDİ.493 SANAYİCİMİZ

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

08 Kasım 2012. Ankara

08 Kasım 2012. Ankara 08 Kasım 2012 Ankara KOBİ ler ve KOSGEB Türkiye de KOBİ tanımı KOBİ tanımı 250 den az çalışan istihdam eden, Yıllık bilanço veya net satış hasılatı 25 milyon TL yi geçmeyen işletmeler Ölçek Çalışan Sayısı

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

STRATEJİK PLAN ( ) 2017 YILI FAALİYET PLANI

STRATEJİK PLAN ( ) 2017 YILI FAALİYET PLANI STRATEJİK PLA (2015-2018) 2017 YILI FAALİYET PLAI Faaliyet OCAK ŞUBAT MART İSA MAYIS Zaman ve Stres Yönetimi eğitimi GEEL SK. YRD. - ORG. Müşteri/Üye İlişkileri ve İletişim Teknikleri GEEL SK. YRD. - ORG.

Detaylı

TBMM MİLLETVEKİLLERİ Cinsiyete göre dağılım. TBMM MİLLETVEKİLLERİ Partilere göre dağılım YEREL YÖNETİMLER KADIN ORANI (%)

TBMM MİLLETVEKİLLERİ Cinsiyete göre dağılım. TBMM MİLLETVEKİLLERİ Partilere göre dağılım YEREL YÖNETİMLER KADIN ORANI (%) TBMM MİLLETVEKİLLERİ Cinsiyete göre dağılım SEÇİM YILI PARLAMENTODAKİ MİLLETVEKİLİ MİLLETVEKİLİ 1935 395 18 4.6 1943 435 16 3.7 1950 487 3 0.6 1957 610 8 1.3 1965 450 8 1.8 1973 450 6 1.3 1991 450 8 1.8

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.09.2017-26.10.2017) Oda Meclisimizin 26 Ekim 2017 tarih ve 56 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 29.09.2017-26.10.2017

Detaylı

18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI. Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme

18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI. Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme TOBB 18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI 30 Nisan 2015 Perşembe - Ankara Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme 12.30-13.30 Öğle Yemeği- Kent Otel (erken

Detaylı

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2014 YILI BASIN RAPORU

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2014 YILI BASIN RAPORU ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2014 YILI BASIN RAPORU Basın Yayın Politikamız Çanakkale Ticaret Borsası nın görüşlerinin tarafsızlık ilkesi çerçevesinde basın bültenlerinin basın yayın kuruluşları aracılığıyla

Detaylı

GADEM AÇILIŞ. Meclis üyelerimizin vermiş olduğu soru önergesi ile GADEM in temeli atılmıştır.

GADEM AÇILIŞ. Meclis üyelerimizin vermiş olduğu soru önergesi ile GADEM in temeli atılmıştır. KONU BAŞLIKLARIMIZ GADEM Açılış Misyonumuz Hedef kitlemiz İşleyişimiz İşbirliği yaptığımız kurumlar Mobil Ekip Uygulamamız Bütünşehir Sistemi Etkinliklerimiz Ödül Sistemimiz Danışan İstatistiklerimiz GADEM

Detaylı

Avrupa Birliğine Uyum Danışma ve Yönlendirme Kurulu Toplantısı

Avrupa Birliğine Uyum Danışma ve Yönlendirme Kurulu Toplantısı Avrupa Birliğine Uyum Danışma ve Yönlendirme Kurulu Toplantısı Sakarya Ticaret Borsası Sakarya da Tarım ve Hayvancılık Sektör Analizi ve Öneriler Raporu Projesi 1. Proje fikrini oluşturan sorunları nasıl

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.08.2016 2016 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu 25 Temmuz 25 Ağustos 2016 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler 15 Temmuz da milli iradeye yönelik yapılan

Detaylı

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.04.2015 Mayıs ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ŞUBAT 2012 ADANA SAĞLIK TURĠZMĠ DERNEĞĠ ġubat AYI FAALĠYET RAPORU 1. Sektörel Brifingler, GerçekleĢtirilen Toplantılar ve Bilgilendirmeler Göreve yeni gelmiş olan Çukurova

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 19.10.2010 23.11.2010 BAYRAM ZİYARETLERİMİZ KURBAN BAYRAMI NEDENİ İLE MECLİS BAŞKANMIZ İLE BİRLİKTE ODAMIZDA GEÇMİŞ DÖNEM GÖREV YAPAN ESKİ BAŞKANLARIMIZI ZİYARET ETTİK VE

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 TEMMUZ AĞUSTOS 2017 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 TEMMUZ AĞUSTOS 2017 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 TEMMUZ 2017 24 AĞUSTOS 2017 FAALİYET RAPORU 27 TEMMUZ 2017 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 77 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ,28 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 77 ADET FİRMANIN; 3 ADETİ

Detaylı

ELAZIĞ TİCARET BORSASI 2018 İŞ PLANI

ELAZIĞ TİCARET BORSASI 2018 İŞ PLANI ELAZIĞ TİCARET BORSASI 2018 İŞ PLANI Elazığ, 2018 STRATEJİ 1: Elazığ Ticaret Borsası kimliğinin daha ön plana çıkarılması, Hedef 1.1: Tarımsal ve kırsal kalkınmanın 1.1.1 Yapılacak ler Tarıma dayalı sanayinin

Detaylı

UMEM BECERİ 10 BECER 10

UMEM BECERİ 10 BECER 10 BECERİ 10 BECER 10 www.umem.org.tr www.beceri10.org.tr ÇAĞRI MERKEZİ 444 86 36 EKONOMİK FORUM 83i Elazığ da UMEM Beceri 10 Sertifika Töreni UMEM Beceri 10 Projesi nde başarılı kursiyerlere sertifikaları

Detaylı

2018 YILI İŞ EYLEM PLANI Sayfa 1 / 11

2018 YILI İŞ EYLEM PLANI Sayfa 1 / 11 2018 YILI İŞ EYLEM PLANI Sayfa 1 / 11 Hedef STRATEJİK HEDEF 1.1 YÖNETİM ODA/BORSA MEVZUATI PROSESİNİ İYİLEŞTİRMEK F. 1.1.1 Yönetici Eğitimleri Düzenlemek Eğitim 2 eğitim F. 1.1.2 Müşterek Meslek Komitesi

Detaylı

Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek in Konuşma Metni

Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek in Konuşma Metni GSO-TOBB-TEPAV Girişimcilik Merkezinin Açılışı Kredi Garanti Fonu Gaziantep Şubesi nin Açılışı Proje Değerlendirme ve Eğitim Merkezi nin Açılışı Dünya Bankası Gaziantep Bilgi Merkezi Açılışı 23 Temmuz

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 AĞUSTOS EYLÜL 2017 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 AĞUSTOS EYLÜL 2017 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 AĞUSTOS 2017 21 EYLÜL 2017 FAALİYET RAPORU 25 AĞUSTOS 2017 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 50 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 27 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 50 ADET FİRMANIN; 3

Detaylı

X Faaliyet Örnek Girişimcileri Üyelerle Buluşturmak

X Faaliyet Örnek Girişimcileri Üyelerle Buluşturmak Borsa Meclisi Yönetim Kurulu Genel Sekreter Kalite/Akreditasyon Basın Yayın Bilgi İşlem Sorumlusu İnsan Kaynakları/ Personel Politika Temsil Tescil Muamelat Sayfa 1 / 5 2017 yılı iş planı faaliyet sorumlular

Detaylı

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 30 MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 31 Kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Şube çalışmalarımızda önemli bir yer tutmaktadır.

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EKİM 2016 YIL 1 SAYI 20 09.11.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:20 EDİRNE YUNANİSTAN KONSOLOSLUĞU NDAN UTSO YA FESTİVAL ZİYARETİ (01.10.2016)

Detaylı

Gücünüzle güçlüyüz, Gücümüzle güç katıyoruz..

Gücünüzle güçlüyüz, Gücümüzle güç katıyoruz.. Gücünüzle güçlüyüz, Gücümüzle güç katıyoruz.. 2013 YILINI BÜYÜK ORANDA KURUMSAL ALT YAPI ÇALIŞMALARINA AYIRDIK KURUMSAL ALT YAPI ÇALIŞMALARI Online arşiv, online evrak yönetim süreci ve e- oda gibi altyapı

Detaylı

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU ARAŞTIRMA-GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ KOSGEB DESTEK PROGRAMLARI

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU ARAŞTIRMA-GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ KOSGEB DESTEK PROGRAMLARI 1 TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU ARAŞTIRMA-GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ KOSGEB DESTEK PROGRAMLARI Mart 2011 - Antalya 2 KOSGEB ORGANİZASYONEL YAPISI KOSGEB, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı ile ilgili

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 16.03.2010 20.04.2010 BAŞIMIZ SAĞ OLSUN.. 1 46.CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURU YÜZAKIMIZ OLDU 46. CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURNUVASI FİNALLERİNE ALANYA OLARAK YİNE BAŞARI

Detaylı

NUSAYBİN TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 OCAK AYI BÜLTENİ

NUSAYBİN TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 OCAK AYI BÜLTENİ NUSAYBİN TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 OCAK AYI BÜLTENİ Sayı 01 DİLUCU GÜMRÜK KAPISINDA İNCELEME Dilucu gümrük kapısında, 21-23 Ocak 2015 tarihlerinde yapılan incelemede Yönetim Kurulu başkanı ve Dilucu

Detaylı

UMEM BECERİ 10 BECER 10

UMEM BECERİ 10 BECER 10 BECERİ 10 BECER 10 www.umem.org.tr www.beceri10.org.tr ÇAĞRI MERKEZİ 444 86 36 EKONOMİK FORUM 81i Polatlı da UMEM Beceri 10 kursları başladı Polatlı Ticaret Odası, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İŞKUR

Detaylı

Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi

Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi FUAR ÖZET RAPORU Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi 1. ARAŞTIRMANIN KONUSU 3 1.1. FUAR KÜNYESİ 3 1.2. ARAŞTIRMANIN AMACI 4 1.3. ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ VE ÖRNEK YAPISI 4 2. GENEL FUAR BİLGİLERİ 4 3.

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

YILLIK İŞ PLANI ZİLE TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI NIN 2017 YILI YILLIK İŞ PLANI

YILLIK İŞ PLANI ZİLE TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI NIN 2017 YILI YILLIK İŞ PLANI YILLIK İŞ PLANI ZİLE TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI NIN 2017 YILI YILLIK İŞ PLANI ÖNSÖZ Dünyada yaşanan değişim ve gelişmeler doğrultusunda Türkiye de de yeniden yapılanma, kurumsallaşma gibi ihtiyaçlardan

Detaylı

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni 2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 4 Nisan 2015 tarihinde ATSO da düzenlenen Güneş Enerjisi Bilgilendirme Semineri Borsamızı temsilen Egemen ARSLANKIRAY

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

15 Ekim 2012. Ankara

15 Ekim 2012. Ankara 15 Ekim 2012 Ankara Türkiye de KOBİ tanımı KOBİ tanımı 250 den az çalışan istihdam eden, Yıllık bilanço veya net satış hasılatı 25 milyon TL yi geçmeyen işletmeler Ölçek Çalışan Sayısı Bilanço (Milyon

Detaylı

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( )

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( ) KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN (2014 2016) MİSYON Kayseri nin geçmişini doğru anlayarak, bugünü verimli/iyi değerlendirerek ve geleceğini akıllı planlayarak, Kayseri nin

Detaylı

Düzce Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve ilgili mekanizmaların vizyonu, Bölgesel, ulusal ve

Düzce Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve ilgili mekanizmaların vizyonu, Bölgesel, ulusal ve Düzce Üniversitesi 2015-2019 stratejik planında Düzce Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) doğrudan yer almakta olup, bu plan kapsamında ortaya konulan hedeflere ulaşılmasında önemli bir işleve sahiptir. Bu

Detaylı

365 ODA VE BORSA BAŞKANI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN I ZİYARETETTİ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, 365 Oda ve Borsa

365 ODA VE BORSA BAŞKANI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN I ZİYARETETTİ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, 365 Oda ve Borsa 365 ODA VE BORSA BAŞKANI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN I ZİYARETETTİ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, 365 Oda ve Borsa Başkanı ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan ı ziyaret etti.

Detaylı

SUNGURLU TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI

SUNGURLU TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI SUNGURLU TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI SUNGURLU TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI Oranı Planlanan Maliyet STRATEJİK ALAN 1. HİZMET KALİTESİNİ YÜKSELTME Stratejik Amaç 1.1. Temel Üye Hizmetlerinin

Detaylı

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ŞUBAT AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK.

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK. TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK. TOBB un 72 inci Genel Kurulu M. Rifat Hisarcıklıoğlu nun ev sahipliğinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Gümrük ve Ticaret Bakanı

Detaylı

MARDİN YDO 2011 YILI 6 AYLIK FAALİYET BRİFİNGİ

MARDİN YDO 2011 YILI 6 AYLIK FAALİYET BRİFİNGİ MARDİN YDO 2011 YILI 6 AYLIK FAALİYET BRİFİNGİ KURULUŞ 2 Temmuz 2010 tarihinde Devlet Bakanı Sayın Cevdet YILMAZ ve Mardin Valisi Sayın Hasan DURUER tarafından resmi açılışı gerçekleştirilmiştir. Mardin

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ ORTAK TOPLANTISI. Ender YORGANCILAR EBSO Yönetim Kurulu Başkanı TOBB Başkan Yardımcısı

MESLEK KOMİTELERİ ORTAK TOPLANTISI. Ender YORGANCILAR EBSO Yönetim Kurulu Başkanı TOBB Başkan Yardımcısı MESLEK KOMİTELERİ ORTAK TOPLANTISI Ender YORGANCILAR EBSO Yönetim Kurulu Başkanı TOBB Başkan Yardımcısı 12 Eylül 2017 DÜNYA DÖNÜŞÜYOR ÜRETİM DÖNÜŞÜMÜ DİJİTAL DÖNÜŞÜM DÜNYA DÖNÜŞÜYOR EĞİTİM DÖNÜŞÜMÜ İŞGÜCÜ

Detaylı