#BaşkaTürlü Lezzetler

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "#BaşkaTürlü Lezzetler"

Transkript

1 #BaşkaTürlü Lezzetler Ekim 2018 Ah şimdi Adana'da olmak vardı, önünde Adana kebabı, elinde acılı bir şalgam suyu... Ne güzel yapıyorlar kebapları orada. Yoksa Antep mi deseydik. Unesco dünya mirası listesine girmiş mutfak. Beyran çorbasını, Ali Nazik kebabını yiyip üstüne bir de katmer yiyeceksin. Ama bir saniye, tatlı yiyeceksen Antakya'yı da es geçmemeli. Kömürde yapılan künefenin tadını başka hiçbir şey tutamaz. Zaten mezelerinden bahsetmiyorum bile. Şimdi hangisine gitmek lazım? Diyorsanız #BaşkaTürlüLezzetler tam size göre. Çünkü bu lezzet başkentlerinin hepsini içeren deneyim dolu bir program hazırladık. Rotanın detayları için sizi aşağıya alalım. 1. Gün: Adana, Antakya

2 İstanbul'dan sabah kalkan uçağımız yine sabah saatlerinde Adana'ya indikten sonra #BaşkaTürlüLezzetler rotamız da başlamış olacak. Aman uçakta verilen sandviçlerden yemeyin. Çünkü kahvaltımızı Adana'nın meşhur bol peynirli böreği ile İzol Börek'te yapıp kahvaltıya çay kahve keyfi ile devam edeceğiz. Bu bir lezzet rotası ancak içerisine gezilecek görülecek yerler de ekledik. Bu yüzden kahvaltı sonrası sırada Adana şehir turumuz var. Saat Kulesi, Eski Adana Çarşısı, Taş Köprü ve Sabancı Camii şehirde gezeceğimiz noktalardan. Şehir turu sonrası artık lezzetlere kaldığımız yerden devam edebiliriz. Adana denildiğinde akla ilk gelen lezzetlerden birisi de elbette ki şalgam. Şalgam denildiğinde ise bu işin en eskilerinden Ali Göde öne çıkıyor. Ali Göde Şalgamlarının üretim tesisini gezip, tahta fıçıda olgunlaştırılan enfes şalgamlardan tadım yapacağız. Şalgam tadımının insanı acıktırdığını hatırlatalım. O zaman öğle yemeği için Adana'nın en eski ve ünlülerin uğrak yeri olan meşhur salaş kebapçısı Kebapçı Mesut'a gitme zamanı. Adana kebabının hası ile tanıştıktan sonra tatlı için kısa bir yürüyüş mesafesindeki Gönül Kardeşler'e uğramadan olmaz. Bu küçük mekanda ayaküstü sıcak taş kadayıfı, halka tatlı ve lokmanın tadına bakacağız. Önümüzde gideceğimiz çok fazla mekan ve tadacağımız birçok lezzet var. Bu yüzden Adana'dan ayrılıp Antakya ya doğru yola çıkma vakti. İskenderun sahilinde molamızı Akdeniz'e karşı kahvelerimizi yudumlayarak ve martılara simit atarak değerlendirip Antakya'ya devam edeceğiz. Konaklamamız Antakya merkezde bulunan yaklaşık 100 yıllık taş konak bir otel. Konak olarak kullanıldığı dönemde Mehmet Akif Ersoy gibi birçok ünlüye ev sahipliği yapmış bu bina, iç ve dış mimarisinin özellikleri korunarak otele çevrilmiş. Akşam yemeğimiz hem midemize hem de kulaklarımıza hitap ediyor. Yemeğimizi fasıl eşliğinde yiyeceğimiz Ala Restaurant, Halep ve Antakya mutfağının örneklerini bulabileceğiniz seçkin bir mekan. Çok zengin menümüzde fettuş salatası, tereyağlı humus, abugannuş, tebbule, cevizli biber, süzme yoğurt, kekik salatası, naneli köfte, gelin kolu, sucuk roll, Şam oruğu, acılı aşşür, maklube gibi lezzetler ile tanışacağız. Kapanışı elbette künefe ile yapıp geceyi geçirmek üzere otelimize hareket edeceğiz. 2. Gün: Antakya Kahvaltı sonrası Samandağ a doğru yola çıkıyoruz. İlk olarak Musa ağacının bulunduğu Hıdırbey köyü var rotamızda.

3 Bir köye geldiğinizde gidilecek ilk nokta elbetteki köy meydanındaki kahvedir. Kahvede çaylarımızı katıklı ekmek ve bol sohbet eşliğinde yudumladıktan sonra artık köy yürüyüşü yapabiliriz. Bu yürüyüş sırasında köylülerin elleriyle yaptıkları nar ekşisi, zeytinyağı, biber salçası, zeytin gibi ürünler karşımıza çıkacak. Bunun yanında bahçelerden daha yeni yeni olgunlaşan portakal ve mandalinaları ağaçlardan ellerimizle toplayıp yiyebiliriz. Portakal bahçesinden ayrılıp Türkiye nin tek Ermeni köyü ve Antakya'da ilk organik tarımın yapıldığı yer olan Vakıflı köyüne hareket ediyoruz. Köy meydanında bulunan kiliseyi ziyaret ettikten sonra kilisenin bahçesinde çeşitli meyve ve çiçeklerden yapılmış Likör tadımı bizi bekliyor. Antakya tarihi çok eskilere dayanıyor yıllık Dor mabedi Antakya'daki antik kalıntılardan yalnızca bir tanesi. Dor Mabedinde bir taraftan Çevlik plajı manzarası izlerken bir taraftan da el yapımı şarap ve meyve suyu tadımı yapacağız. Buradan ayrılıp Roma döneminden kalma Titus Tünellerine hareket ediyoruz. Geçmişte su tüneli olarak kullanılan bu yol üzerinde yürüyüş yaptıktan sonra artık öğle yemeği vaktimiz gelmiş olacak. Öğle yemeğinde deniz ürünleri ve Çevlik mezeleri bekliyor bizi. Menümüzde Samandağ da yetiştirilen domates, biber, roka ve maydanozlardan yapılan mevsim salatası, bol sarımsaklı patlıcan salata, el yapımı humus, zeytin salatası, karides tabağı, kalamar tava, ızgara deniz levreği ve kireçte bekletilerek yapılan kabak tatlısı var. Yemek sonrasında Samandağ a adını veren St. Simon Manastırı'na çıkıp aynı zamanda Simon tepesindeki rüzgar tribünlerini de görmeni imkanı bulacağız. Son olarak Harbiye Şelalesini de görüp gündüz aktivitelerimizi de tamamlamış olacağız. Akşam yemeğimiz için Antakya'nın en iyi restoranlarından biri olan Konak'a gidiyoruz. Antakya mutfağı daha çok meze üzerine kurulu zengin bir mutfak. Zeytin salatası, zahter salatası, humus, babagannuş, oruk, çiğ köfte, kağıt kebabı, tepsi kebabı bu mutfağın en bilinen lezzetlerindendir. Ve elbette yemek sonunda künefesiz bir Antakya mutfağı düşünülemez. 3. Gün: Antakya, Antep

4 Sabah kahvaltı için özel bir mekana, Karaksı'ya gidiyoruz. Kahvaltıda Antakya'ya özgü katıklı ekmek, tuzlu yoğurt, sünme peynir, küflü çökelek, attün, tereyağı, bal ve tandır ekmeği gibi lezzetler bizi bekliyor. Bu geleneksel kahvaltı sonrası Antakya içerisinde bulunan dünyanın en büyük ikinci mozaik müzesi olan Antakya Arkeoloji Müzesi var sırada. Dünyanın ilk mağara kilisesi olarak bilinen St. Pier Kilisesini ve Anadolu nun ilk camisi olan Habib-i Neccar camiini de gezip tarihi Uzun çarşıya hareket ediyoruz. Kahvaltıda tadına baktığımız ürünlerden bu çarşıda bolca bulmak mümkün. Baharatçılar çarşısına geçip Antakya ya özgü birçok baharat ile tanıştıktan sonraki duraklarımız kuyumcular çarşısı ve ayakkabıcılar çarşısı olacak. Yemeklerin sadece tadına bakmak yerine yapılışını da merak ediyorsanız sıradaki deneyim size göre. Çarşı içerisinde bulunan Vedat Milor'un da programında yer verdiği ve çok beğendiği Pöç kasabında Antakya'ya özgü tepsi kebabı ve kağıt kebabının yapılışını izleyerek öğrenip tariflerini de alacağız. Daha sonrada bu leziz kebapların tadına bakmadan kasaptan çıkmıyoruz elbette. Yemek çıkışında yine özel bir lezzet noktamız var, Çınar Altı. Burada ünü dünyaya yayılmış kömürde Antakya künefesinin yine hem yapılışını öğrenip hem de tadına bakacağız. Künefe sonrası kahve ve çay keyfi yapıp tekrar yürüyüşümüze kaldığımız yerden devam edeceğiz. Uzun çarşının her bir sokağı farklı bir meslek grubuna ayrılmış durumda. yeme içmeden el işi ve ahşap hatta iprek ürünlere kadar her şeyi bulabileceğiniz rengarenk bir merkez. Bu geleneksel çarşıdan ayrılıp artık Antakya ile vedalaşma vakti. Çünkü sırada yeni bir şehir bizi bekliyor. Üç saatlik yolculuğun ardından Gaziantep e varmış olacağız. Şehri tanımak adına önce Antep şehir turu var programımızda. Gaziantep kalesini, otantik bakırcılar çarşısını ve tarihi merkezi gördükten sonra otelimize yerleşebiliriz. Akşam yemeğimizi yine özel bir mekanda deneyime dönüştürdük. Yöresel yemekleri büyük profesyonellikle sunan Unesco'nun desteklediği Mutfak Sanatları Merkezi her hafta 500 farklı yöresel yemek içinden seçtikleri farklı yemekleri menülerine koyuyor. Bu yüzden MSM'de ne yiyeceğimiz sürpriz. Bir yandan yöresel yemekleri yerken bir yandan da bu yemeklerin hikayelerini dinleyip tariflerini alacağız. 4. Gün: Antep Antep'e kadar geldiğimize göre sabah kahvaltısını da Antepliler gibi yapmak şart. O zaman hazır olun çünkü kahvaltıda beyran çorbası var. Beyran çorbası 10 saat süren pişirimiyle Antep mutfağının baş tacı yemeklerinden.

5 Beyranı Metanet Lokantasında içtikten sonra katmer yemek için Zekeriya Usta bizi bekler. Katmer ise her ne kadar tatlı olarak bilinse de Antep'te sabahları kahvaltıda yanında sütle yenilen bir kahvaltılık aslında. Bu güçlü kahvaltının ardından yemeğe biraz ara verip kendimizi müzelere teslim etme vakti. Zeugma Antik Kenti'nden çıkartılan dünyaca ünlü mozaiklerin sergilendiği Zeugma Müzesi var sırada. Müzede bu eşsiz mozaikleri izlerken yöre tarihi ve mitolojisi hakkında da bilgi edinmiş olacağız. Müze sonrası yemek deneyimimize kaldığımız yerden devam edebiliriz. Öğle yemeğinde Antep Mutfağı'nın en meşhur kebaplarından tatmak üzere ünlü Halil Usta'ya gidiyoruz. Tabii Antep'e gelip de baklava yemeden olmaz. Yemek sonrası baklavamızı yine meşhur bir baklavacı olan Koçak'da yiyeceğiz. Ama önce baklava konusunda ilk ağızdan bilgi aldıktan sonra. Turumuzun baklavanın başkentinde sonlanmasını özellikle istedik. Bu sayede eve baklava götürmek isteyenler baklavalar tazeliğini kaybetmeden götürebilirler. Baklava sonrası beklenti içine giren midelerimizi meşhur Tahmis Kahvesinde mutlu edeceğiz. Ardından meşhur Antep çarşısında serbest zamanımız olacak. Bu vakti Elmacı Pazarında değerlendirmeyi tavsiye ederiz. Tabi tadıma devam etmek isteyenler ile nohut dürüm de tadabiliriz. Serbest zamanın ardından akşam yemeği için toplanıp, Antep mutfağının meşhur lahmacununu ödüllü restoran Üçler'de yiyerek bu son yemekle lezzet başkentlerine veda edeceğiz. Havaalanı yolunda ellerimizde sodalar, aklımızda tek soru; 4 günün sonunda acaba hangi yemek en lezzetlisiydi? Tam anlamadım, özetleyebilir misiniz programı?

6 Hmm..Peki ya uçuşlar? Bu durumda rota nasıl olacak? Biliyorsunuz Ekim ayında Atatürk havalimanı taşınacak bu yüzden Sabiha Gökçen havalimanı uçuşlarını tercih ettik. İstanbul'dan Türk Hava Yolları markası olan Anadolu Jet ile Adana'ya uçacağız ve #BaşkaTürlüLezzetler maceramızın başlangıç noktası burası olacak. Adana'ya indikten sonra aracımız bizi karşılayacak ve bu noktadan sonra özel aracımız ile ulaşımı sağlayacağız. Dönüş uçuşumuz ise Gaziantep'ten.

7 Otellerimiz nasıl? Öyle kötü otellerde kalmayacağız değil mi? Bizim için konaklama bir deneyim. Bu yüzden kalacağımız yerleri özenle seçiyoruz. Özel ve butik otelleri tercih ediyoruz. Aşağıda isimlerini verdiğimiz otellerin booking.com puanlarını ve fotoğraflarını detaylı inceleyebilirsiniz. Yemekleri ne yapacağız?

8 Bu seyahatte neden Başka Türlü Macera yı tercih etmeliyim? Bu seyahat öncesi ne tür hazırlıklar yapmalıyız?

9 Ücret ne kadar? Her şey dahil diyorsunuz ama bu ne anlama geliyor? Nasıl ödeyebilirim? Nakit ya da kredi kartı?

10 Ödeme yaptım ve seyahate katılamadım? Bu durumda ne olacak? İptal ve İadeler konusunda Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın Paket Tur Sözleşmeleri Yönetmeliği'ne bağlı bir şekilde hazırlanan Satış Sözleşmesine uymakla yükümlüyüz. Bize yazılı olarak bildirmek kaydıyla sözleşmeyi tek taraflı olarak feshedebilirsiniz. 1. Seyahatin başlamasından en az 30 gün önce yapılan iptal bildirimlerinde, ödenmesi zorunlu vergi, harç ve benzeri yasal yükümlülüklerden doğan masraflar hariç olmak üzere, herhangi bir kesinti yapılmaksızın ödemiş olduğunuz bedeli size 14 gün içerisinde iade ediyoruz. 2. Seyahatin başlangıcına 30 günden az kalan iptal taleplerini maalesef kabul edemiyoruz. Böyle bir durumda tur bedelinin tamamını sizden alıyoruz ancak elinizde olmayan sebeplerden (bunlara mücbir sebepler deniliyor) dolayı seyahati iptal etmek durumunda kaldıysanız, yapmış olduğunuz ödemenin iadesi için adınıza yaptırdığımız Güvence Paketi 'ne başvurup sigorta aracılığıyla iade başvurusunda bulunabilirsiniz. Sigorta şirketi başvurunuzu inceleyecek ve size bu konuda geri dönüş yapacaktır. Size göndereceğimiz satış sözleşmesinde bu konular hakkında daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Nasıl kayıt olabilirim? Aşağıdaki linkten bilgilerinizi girip kayıt olabilirsiniz. Kayıt olduktan sonra sizinle iletişime geçeceğiz. Soruların ve diğer satın alma seçenekleri için bizimle iletişime geçebilirsin. Telefon : WhatsApp :

#BaşkaTürlü Hatay Mayıs 2019

#BaşkaTürlü Hatay Mayıs 2019 #BaşkaTürlü Hatay 17-19 Mayıs 2019 #BaşkaTürlüHaftaSonu'ya yakışacak başka türlü bir rotayla, deneyim dolu bir Hatay seyahatinin detaylarını okuyorsunuz. Hatay'ın MÖ yüz bin yılına dayanan tarihi ve burada

Detaylı

#BaşkaTürlü Karadeniz

#BaşkaTürlü Karadeniz #BaşkaTürlü Karadeniz 13-16 Eylül 2018 Veee uzuuun zamandır beklenen yurtiçi seyahatlerine geldi sıra, dedik ki adına yaraşır bir başlangıç yapalım; bizce dünyada eşi benzeri olmayan yaylalara çıkalım,

Detaylı

#BaşkaTürlü Mardin Mayıs 2019

#BaşkaTürlü Mardin Mayıs 2019 #BaşkaTürlü Mardin 11-12 Mayıs 2019 Başka Türlü Macera haftasonu seyahatlerine yine çok özel bir bölgeyle devam ediyor; aslında geçmişi oldukça eskilere dayansa da ülke gündemimize son yıllarda girebilmiş

Detaylı

Antakya & Halep & Antep Mutfağı Break

Antakya & Halep & Antep Mutfağı Break Antakya & Halep & Antep Mutfağı Break Antakya, Halep, Gaziantep 19 22 Mayıs, 2011 3 Şehir 3 Mutfak Baharın enerji veren güzel havası eşliğinde üç şehri hem kültürel zenginlikleriyle hem de özgün mutfaklarıyla

Detaylı

#BaşkaTürlü Karadeniz

#BaşkaTürlü Karadeniz #BaşkaTürlü Karadeniz 13-16 Eylül 2018 Bizce dünyada eşi benzeri olmayan yaylalara çıkalım, damak çatlatan özel lezzetleri tadalım, gidelim kendimizi doğanın kollarına bırakalım, adını da #BaşkaTürlüKaradeniz

Detaylı

#BaşkaTürlü Karadeniz

#BaşkaTürlü Karadeniz #BaşkaTürlü Karadeniz 20-22 Eylül 2019 Dedik ki bizce dünyada eşi benzeri olmayan yaylalara çıkalım, damak çatlatan özel lezzetleri tadalım, gidelim kendimizi doğanın kollarına bırakalım, adını da #BaşkaTürlüKaradeniz

Detaylı

Gavurdağı Salatası Domates, soğan, sivri biber, maydanoz, ceviz, zeytinyağı ve nar ekşisi

Gavurdağı Salatası Domates, soğan, sivri biber, maydanoz, ceviz, zeytinyağı ve nar ekşisi Mezeler Tabule Maydanoz, taze nane, dereotu, salatalık, domates, nar ve köftelik bulgur Humus/Pastırmalı Panço Patlıcan, patates ve sarımsaklı yoğurt Çiğ Köfte Muhammara Domates salçası, ceviz ve baharat

Detaylı

#BaşkaTürlü Güneydoğu

#BaşkaTürlü Güneydoğu #BaşkaTürlü Güneydoğu 22-24 Eylül 2018 Başka Türlü Macera yurtiçi seyahatlerine yine çok özel bir bölgeyle devam ediyor; aslında geçmişi oldukça eskilere dayansa da ülke gündemimize son yıllarda girebilmiş

Detaylı

Kurban Bayramı Urfa Antep Adana Antakya Gurme Turu

Kurban Bayramı Urfa Antep Adana Antakya Gurme Turu Kurban Bayramı Urfa Antep Adana Antakya Gurme Turu http://deepnature.com/yurtici-turlar/kurban-bayrami-urfa-antep-adana-antakya-gurme-turu/ Süre:3 GECE 4 GÜN DEEPNATURE farkıyla Kurban Bayramı 12-15 Eylül

Detaylı

çorbalar 10,00 TL 5,00 TL beyran mercimek ezogelin (haşlanmış kuzu incik, haşlanmış pirinç, sarımsak, pul biber, karabiber, et suyu sosu ile)

çorbalar 10,00 TL 5,00 TL beyran mercimek ezogelin (haşlanmış kuzu incik, haşlanmış pirinç, sarımsak, pul biber, karabiber, et suyu sosu ile) www.kebapkar.com.tr Antep Fıstığı Gaziantep yemekleri, Türk mutfağında malzeme çeşitliliği, pişiriliş tarzları, göze ve damak tadına hitap eden sunuluş şekilleriyle her zaman için önemli biryer tutmaktadır.

Detaylı

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi SUHAN OTEL KONAKLAMALI PAKETLER Fiyatlar KİŞİ BAŞIDIR Paket 1 Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Paket 2 Türk Gecesi Eğlencesi Paket 3 Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra) Paket 4

Detaylı

Kahvaltı 25, ,00

Kahvaltı 25, ,00 Menü Kahvaltı Kahvaltı Tabağı... (Beyaz Peynir, Kaşar Peynir, Çeçil Peynir, Zeytin Çeşitleri, Domates, Salatalık, Bal, Tereyağ, Reçel Çeşitleri, Haşlanmış Yumurta, Muska Böreği, Salam, Sigara Böreği, Sınırsız

Detaylı

#BaşkaTürlü Laponya. 3-7 Ekim 2018

#BaşkaTürlü Laponya. 3-7 Ekim 2018 #BaşkaTürlü Laponya 3-7 Ekim 2018 Dünyanın dört bir yanına giden Başka Türlü Macera'dan en çok istenen deneyim muhtemelen Kuzey Işıkları'dır. Biz de daha fazla kayıtsız kalamadık bu isteğe ve dedik ki

Detaylı

DAMLA PROJESİ 29 MART 3 NİSAN 2015 HATAY PROGRAM AKIŞI. Hep birlikte Bakanlıkta yemek yenecek

DAMLA PROJESİ 29 MART 3 NİSAN 2015 HATAY PROGRAM AKIŞI. Hep birlikte Bakanlıkta yemek yenecek DAMLA PROJESİ 29 MART 3 NİSAN 2015 HATAY PROGRAM AKIŞI 1.GÜN 29 MART 2015 PAZAR... -11:00 : Bakanlıkta Toplanma Aşti ve Havaalanından misafirlerimizin, Bakanlığa ulaşımı sağlanacak. 12:15-13:00 : Öğle

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

Ramazan ayının keyfini çıkartın... Enjoy Ramadan ( )

Ramazan ayının keyfini çıkartın... Enjoy Ramadan ( ) İFTAR ZAMANI @ Herkes sabırla bekler, zayi olmaz emekler İftara gelin hadi, hazırlandı yemekler All who wait patiently during the all day Deserve the best food and Ankara s best views Eşsiz Ankara manzarasında

Detaylı

Masallar Kenti Mardin i Nükhet Everi ile Geziyoruz!

Masallar Kenti Mardin i Nükhet Everi ile Geziyoruz! Masallar Kenti Mardin i Nükhet Everi ile Geziyoruz! 16-18 Kasım 2018 Sokaklarında gezerken Doğu nun ünlü 1001 Gece Masalları nı yaşatan bir şehir düşünün! Gündüzleri güneşin sarı sıcak tonları ile çölün

Detaylı

RAMAZAN BÜFESİ TL (%18 KDV eklenecektir)

RAMAZAN BÜFESİ TL (%18 KDV eklenecektir) RAMAZAN BÜFESİ 1 120 TL (%18 KDV eklenecektir) İftariyelik (Serpme) Beyaz peynir, tulum peyniri, kaşar, pastırma, sucuk, kuru kayısı, kuru incir, kuru erik, hurma, ceviz, gül reçeli, portakal reçeli, tereyağı,

Detaylı

Lezzet. Keyif. /emretbursa Mudanya Yolu, Bademli Girişi, Trend Park

Lezzet. Keyif. /emretbursa  Mudanya Yolu, Bademli Girişi, Trend Park Lezzet Emr-et te usta eller tarafından özel yöntemlerle hazırlanan klasik ve modern sunumlu etlerimiz ağzınıza lezzet katacak. Etin en güzel hali! Keyif Aileniz ve sevdiklerinizle beraber neşe içinde yemeğinizi

Detaylı

RENKLİ TAŞLARIN İZİNDE GAZİANTEP-ANTAKYA

RENKLİ TAŞLARIN İZİNDE GAZİANTEP-ANTAKYA RENKLİ TAŞLARIN İZİNDE GAZİANTEP-ANTAKYA 23-25 Kasım 2012 / 2 gece 3 gün Gaziantep den Antakya ya, Samsatlı mozaik ustalarının binlerce yıllık eserlerinin izinde Anadolu nun şüphesiz en verimli topraklarında

Detaylı

Travel is Life 29 EKİM BUTİK ANTEP URFA MARDİN TURU. 26-29 Ekim 2013 TUR SÜRESİ

Travel is Life 29 EKİM BUTİK ANTEP URFA MARDİN TURU. 26-29 Ekim 2013 TUR SÜRESİ TUR SÜRESİ 3 GECE 4 GÜN 29 EKİM BUTİK ANTEP URFA MARDİN TURU 26-29 Ekim 2013 1.GÜN / CUMARTESİ GAZİANTEP Türk Hava Yolları ile uçak bileti dahil paket satın alan misafirlerimiz için buluşma noktamız ve

Detaylı

#BaşkaTürlüÜrdün 4-7 Nisan 2018

#BaşkaTürlüÜrdün 4-7 Nisan 2018 #BaşkaTürlüÜrdün 4-7 Nisan 2018 Soğuk kış aylarının ardında ilkbahar geldiğinde #BaşkaTürlüMacera 'nın da Ürdün zamanı gelmiş demektir. Kısa süren ancak yine dolu dolu geçecek bir Ürdün seyahati programı

Detaylı

TEB 52. BÖLGE NEVŞEHİR ECZACI ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA ;

TEB 52. BÖLGE NEVŞEHİR ECZACI ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA ; TEB 52. BÖLGE NEVŞEHİR ECZACI ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA ; Sayın Tansu Dörtkol 19 Nisan 2019 tarileri ile 23 Nisan 2019 tarihleri arasında yapmayı plandığınız Gap Gurme Turunuza ait tur programımız

Detaylı

Cihangir Sosyal Tesisi

Cihangir Sosyal Tesisi Cihangir Sosyal Tesisi İstanbul un Prestij Mekanları Arnavutköy Avcılar Avcılar Deniz Köşk Beykoz Koru Beykoz Sahil Büyükçekmece Cihangir Çamlıca Dragos Fethipaşa Florya Gözdağı Haliç İstinye Kasımpaşa

Detaylı

Hatay Mutfağı. Gastro Kültür. Medeniyetleri Aynı Sofrada Buluşturan. Reha Tartıcı

Hatay Mutfağı. Gastro Kültür. Medeniyetleri Aynı Sofrada Buluşturan. Reha Tartıcı Gastro Kültür Reha Tartıcı Medeniyetleri Aynı Sofrada Buluşturan Hatay Mutfağı Y ıllardır pek çok medeniyete ev sahipliği yapan Antakya köklü tarihi ve zengin mutfak kültürü ile öne çıkan büyüleyici bir

Detaylı

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA Giverny - Saint Michel St.Malo Deauville Trouville Honfleur Rouen 26-29 Nisan 2018 3 gece 4 gün Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı

Detaylı

Keyifli Kahvaltılar. Omlet. Serpme Kahvaltı (En Az 2 Kişilik) 1 Kişi: 24,00. Hafif Kahvaltı Tek Kişilik: 18,00

Keyifli Kahvaltılar. Omlet. Serpme Kahvaltı (En Az 2 Kişilik) 1 Kişi: 24,00. Hafif Kahvaltı Tek Kişilik: 18,00 ME MENՄ NU Bazen saatlerce süren bir kahvaltıdır mutluluk, keyif kahvesini yudumlarken bir başka gün devam etmek üzere bitirilen Bazen küçük bir tatlı kaçamağı, yoğun iş temposunda sıcak bir kahve, keyifli

Detaylı

#BaşkaTürlüLübnan Ekim 2018

#BaşkaTürlüLübnan Ekim 2018 #BaşkaTürlüLübnan 26-29 Ekim 2018 Hiç merak ettiniz mi neden Beyrut'a Ortadoğu'nun Paris'i denir? Ortadoğu karmaşasının tam ortasında kalmış coğrafi olarak küçük bir ülke olan Lübnan nasıl çıkarmıştır

Detaylı

HER TABAKTA LEZZET SANATI

HER TABAKTA LEZZET SANATI HER TABAKTA LEZZET SANATI AŞK TAN GELEN LEZZETLER KAHVALTI Saat 08:00 ile 17:00 arasında servis edilir. 1 2 3 4 5 6 7 Kahvaltı Tabağı (1 Kişilik) 3 Çeşit Peynir, 2 Çeşit Reçel, Domates, Salatalık, Yeşil

Detaylı

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün 04 07 Ekim 2014 Kurban Bayramı Turu Neden Gitmeli? Hem Afrika hem de Akdeniz in havasını teneffüs edebileceğiniz, kendine has kültürü ile

Detaylı

VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün

VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün VAN & DOĞUBEYAZIT Tur Hakkında VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / 10-12 Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün Van & Nemrut Krater Gölü & Ahlat & Akdamar Adası & Van Gölü & Doğu Beyazıt & İshak Paşa Sarayı & Muradiye Şelalesi

Detaylı

2019 GÖBEKLİTEPE YILI*

2019 GÖBEKLİTEPE YILI* 2019 GÖBEKLİTEPE YILI* 15 16 17 MART 2019 CUMA CUMARTESİ PAZAR 2 GECE 3 GÜN ŞANLIURFA GÖBEKLİTEPE HALFETİ 1.GÜN 15 MART 2019 CUMA İstanbul Şanlıurfa İstanbul Havalimanı İç Hatlar Terminalinde SOFOS a ayrılmış

Detaylı

İFTAR MENÜ 1. Serpme İftarlıklar Gül reçeli, çam balı, tereyağı, ramazan pidesi

İFTAR MENÜ 1. Serpme İftarlıklar Gül reçeli, çam balı, tereyağı, ramazan pidesi İFTAR MENÜ 1 Serpme İftarlıklar İftar Tabağı yeşil zeytin, beyaz peynir, kaşar peynir, kısır ve hurma Ezogelin çorba Saray usulü piliç sarma Tereyağlı pilav, baharatlı domates ve sote sebze ile Cevizli

Detaylı

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Konaklamalar Perissia Hotel'lerden

Detaylı

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao)

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 997,00 EUR 3.797,47TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. GÜN: İstanbul Bordo Biarritz "Bordo Şehir Turu" İstanbul Atatürk Havalimanı Dış

Detaylı

RUHUN GIDASI SEYAHATLER

RUHUN GIDASI SEYAHATLER Ruhun Gıdası Seyahatler, yemek yazarı, yemek kültürü uzmanı ve müzmin gezgin Güzin Yalın tarafından geliştirilen, kültürün başta yemek ve müzik olmak üzere ruha gıda tüm boyutlarına ulaşmak amacıyla tasarlanmış

Detaylı

MÕLA CUNDA HOTEL KAHVALTI MENÜSÜ

MÕLA CUNDA HOTEL KAHVALTI MENÜSÜ MÕLA CUNDA HOTEL KAHVALTI MENÜSÜ Serpme Kahvaltı Kişi Başı 35 TL Yöresel Peynir ve Zeytin Çeşitleri, Domates-Salatalık-Yeşillik, Jambon, Ev Yapımı Reçeller, Tereyağ, Kahvaltılık Salça, Bal-Kaymak, Salçalı

Detaylı

Kalite Çakırkeyff te Tadılır.

Kalite Çakırkeyff te Tadılır. Kalite Çakırkeyff te Tadılır. Et & Balık & Mangal Restaurant info@cakirkeyff.com www.cakirkeyff.com (0312) 255 77 77 cakirkeyff44 Muhabbetin Koyusu, Bardağın Dolusu, Çakırkeyff Doğrusu Kaşık Ayva Karpuz

Detaylı

ÇORBALAR KAHVALTI SALATALAR

ÇORBALAR KAHVALTI SALATALAR ÇORBALAR GÜNÜN ÇORBASI BORÇ ÇORBA 5 TL 6 TL KAHVALTI KAHVALTI TABAĞI ( Zeytin, Beyaz Peynir, Domates, Salatalık, Salam, Tavuk, Jambon, Haşlanmış Yumurta, Kaşar Peyniri, Çilek Reçeli, Tereyağ, Bal, Tahin,

Detaylı

21 Temmuz Çarşamba. SVEYKA RESTAURANT MENÜ: Humus, Abugannuç, Biberli Yoğurtlama, Fettuş, Tebbule, Çiğ Köfte, Sucuk Roll, Nane Kebap, Ballı Börek

21 Temmuz Çarşamba. SVEYKA RESTAURANT MENÜ: Humus, Abugannuç, Biberli Yoğurtlama, Fettuş, Tebbule, Çiğ Köfte, Sucuk Roll, Nane Kebap, Ballı Börek Hoşgeldiniz... 21 Temmuz Çarşamba TK 2254 15:40-17:25 PEGASUS 19:20-20:50 uçaklarıyla Antakya ya geliş. Transferler ve Savon Hotel e yerleşme. SVEYKA RESTAURANT MENÜ: Humus, Abugannuç, Biberli Yoğurtlama,

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017 SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ 12 15 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve süslü kasabaları ile sizi kendisine hayran bırakacak.

Detaylı

ANADOLU YA YOLCULUK FOTOĞRAF, KEŞİF VE GURME TURU

ANADOLU YA YOLCULUK FOTOĞRAF, KEŞİF VE GURME TURU ANADOLU YA YOLCULUK FOTOĞRAF, KEŞİF VE GURME TURU (Kayseri Yılkı Atları-Sultan Sazlığı, Kapadokya, Yozgat Kırgız Otağları) 8-9-10 Şubat 2019 ( Cuma-Cumartesi-Pazar) 2 gece 2 gündüz Anadolu nun ortasında

Detaylı

ŞAFAK İLKOKUL SABAH KAHVALTI LİSTESİ

ŞAFAK İLKOKUL SABAH KAHVALTI LİSTESİ ŞAFAK İLKOKUL SABAH KAHVALTI LİSTESİ 05 MART 2018 PAZARTESİ 06 MART 2018 SALI 07 MART 2018 ÇARŞAMBA 08 MART 2018 PERŞEMBE 09 MART 2018 CUMA SÜT MEYVE SUYU BİTKİ ÇAYI MEYVE SUYU SÜT BEYAZ PEYNİR KAŞAR PEYNİR

Detaylı

Antik Medeniyetlerin İzinde GAP Turu

Antik Medeniyetlerin İzinde GAP Turu Dünya Mirası Gezginleri Derneği ve Sultan Tur Organizasyonu (TÜRSAB A-752) ile 1 Kabul edilen 3 Aday olarak önerilen UNESCO Dünya Miraslarının görüleceği Antik Medeniyetlerin İzinde GAP Turu 17 Mayıs 2013

Detaylı

Ramazan İftar Menüsü - 1

Ramazan İftar Menüsü - 1 Ramazan İftar Menüsü - 1 Medine Hurması, Naturel Kayısı, Kalamata Zeytin, Reçel, Bal, Beyaz peynir, Çoban salata, Süzme yoğurt, Patlıcan salatası, Yaprak sarma Ezogelin Çorbası Paçanga Böreği Et veya Tavuk

Detaylı

DÜĞÜN MENÜ 1. Ispanak ve Dağ Mantarlı Krep, Krem Sos ve Tatlı Mısır Taneleri ile. Bebek Roka Salatası, Parmesan Peyniri ve Balsamik Sos ile

DÜĞÜN MENÜ 1. Ispanak ve Dağ Mantarlı Krep, Krem Sos ve Tatlı Mısır Taneleri ile. Bebek Roka Salatası, Parmesan Peyniri ve Balsamik Sos ile DÜĞÜN MENÜ 1 Zeytinyağlı Enginar ve Dolma Tabağı Sebze ile Doldurulmuş Zeytinyağlı Enginar, Mini İmam Bayıldı, Yaprak Sarma, Biber Dolma, Naneli Kese Yoğurdu, Limon, Domates, Salatalık, Ispanak ve Dağ

Detaylı

ROMA Lezzet turu Nisan Nisan 2018 Cuma 11:05 Gidiş - 30 Nisan 2018 Pazartesi 17:10 İstanbul Varış Sabiha Gökçen Havalimanı

ROMA Lezzet turu Nisan Nisan 2018 Cuma 11:05 Gidiş - 30 Nisan 2018 Pazartesi 17:10 İstanbul Varış Sabiha Gökçen Havalimanı ROMA Lezzet turu 27-30 Nisan 2018 27 Nisan 2018 Cuma 11:05 Gidiş - 30 Nisan 2018 Pazartesi 17:10 İstanbul Varış Sabiha Gökçen Havalimanı Marcus Gavius Apicius un Roması ndan bu yana Roma mutfağı ile ilgili

Detaylı

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada...

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Kanada Folyaj Dönemi Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Tarih : 15-10-2017-22-10-2017 Şehirler : Montreal, Ottawa, Quebec City, Toronto Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Ücret

Detaylı

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu'

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu' Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu' 25 Mart 2017 tarihine kadar gerçekleşecek turlarda geçerlidir. "FIRSAT OPSİYONLARI ARASINDA FİYAT FARKI

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 15-05-2017-20-05-2017 Şehirler : Bologna, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

MÕLA CUNDA HOTEL KAHVALTI MENÜSÜ

MÕLA CUNDA HOTEL KAHVALTI MENÜSÜ MÕLA CUNDA HOTEL KAHVALTI MENÜSÜ Serpme Kahvaltı Kişi Başı 35 TL Yöresel Peynir ve Zeytin Çeşitleri, Domates-Salatalık-Yeşillik, Jambon, Ev Yapımı Reçeller, Tereyağ, Kahvaltılık Salça, Bal-Kaymak, Salçalı

Detaylı

MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG

MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG 13 Aralık 2017 / 4 Gece 5 Gün Fransa, İsviçre ve Almanya sınırının orta bölgesinde kalan Alsas bölgesinin iki vazgeçilmez şehri Colmar ve Strasbourg. Noel

Detaylı

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu'

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu' Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu' 25 Mart 2017 tarihine kadar gerçekleşecek turlarda geçerlidir. "FIRSAT OPSİYONLARI ARASINDA FİYAT FARKI VARDIR. GÖRMEK İÇİN

Detaylı

YEMEK LİSTESİ. 01 Ekim 2018 Pazartesi 02 Ekim 2018 Salı 03 Ekim 2018 Çarşamba 04 Ekim 2018 Perşembe 05 Ekim 2018 Cuma

YEMEK LİSTESİ. 01 Ekim 2018 Pazartesi 02 Ekim 2018 Salı 03 Ekim 2018 Çarşamba 04 Ekim 2018 Perşembe 05 Ekim 2018 Cuma 01 Ekim 2018 Pazartesi 02 Ekim 2018 Salı 03 Ekim 2018 Çarşamba 04 Ekim 2018 Perşembe 05 Ekim 2018 Cuma SÜT IHLAMUR ÇAYI SİYAH ÇAY NAR ÇİÇEĞİ ÇAYI SÜT ELİF BÖREĞİ KAŞARLI OMLET SOSLU SOSİS HAŞLANMIŞ YUMURTA

Detaylı

Lübnan - Beyrut BEYRUT. www.gazella.com 0212 233 15 98

Lübnan - Beyrut BEYRUT. www.gazella.com 0212 233 15 98 Lübnan - Beyrut BEYRUT Lübnan - Beyrut Gökyüzünün kapladığı o esrarengiz örtünün altında kimbilir ne hikâyeler yatıyordur diye düşünürken, diğer yandan bu kadar farklı kültürü barındıran, şık vitrinleri,

Detaylı

CEHENNEM KAYIKÇISI Daha önceden dünyanın ilk kilisesi St. Piyer i bir çok kez görmüştüm. Burada her 29 Haziran tarihinde ayin yapıldığını, bu tarihte buraya gelen hıristiyanların hacı olduğunu biliyordum.

Detaylı

ALSACE NOEL PAZARLARI

ALSACE NOEL PAZARLARI ALSACE NOEL PAZARLARI 13 16 ARALIK 2017 REN NEHRİ GÜZELLEMESİ STRASBOURG & RIQUEWIHR & COLMAR & TRIBERG 13 16 ARALIK 2017 13 Aralık 2017 Çarşamba 09:55 Gidiş - 16 Aralık 2017 Cumartesi 22:45 İstanbul Varış

Detaylı

Salihli I Sardes I Gölcük I Birgi

Salihli I Sardes I Gölcük I Birgi Salihli I Sardes I Gölcük I Birgi 18-19 Kasım, Cumartesi-Pazar Arkeolog Editör Nezih Başgelen danışmanlığında Fotoğraf çekmeyi sevenler için çok güzel fırsatlar sunan bu gezimizde, Batı Anadolu yu hakimiyeti

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 29-08-2017-03-09-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

Yumurtalar. Kahvaltı. Menemen. Omlet. Börek ve Poğaçalar Sahanda Yumurta... Peynir Zeytin Tabağı Sucuklu veya Sosisli... 9.

Yumurtalar. Kahvaltı. Menemen. Omlet. Börek ve Poğaçalar Sahanda Yumurta... Peynir Zeytin Tabağı Sucuklu veya Sosisli... 9. Kahvaltı Yumurtalar Peynir Zeytin Tabağı........... 12.00 Sahanda Yumurta....... 8.00 Bal - Kaymak.............. Sucuklu veya Sosisli...... Reçel - Kaymak............. Hellim Izgara.............. Tahin

Detaylı

Tavuklu Sebze. Ezogelin Çorbası Kr. Şehriye Çorba Tarhana Çorbası

Tavuklu Sebze. Ezogelin Çorbası Kr. Şehriye Çorba Tarhana Çorbası 02/05/17-Salı 03/05/17-Çarşamba 04/05/2017 Perşembe 05/05/2017 Cuma Beyaz Peynir Kaşar Peyniri Tulum Peyniri Beyaz Peynir Zeytin Siyah Zeytin Siyah Zeytin Siyah Zeytin Siyah Haşlanmış Yumurta Tahin - Pekmez

Detaylı

Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor...

Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Havayolu ulaşımı dahil Kapadokya nın en büyük kaya oteli MDC Cave Hotel de 2 gün 1 gece konaklamalı 'Kapadokya Turu' Sarıçamlar Turizm ile 349 TL'den başlayan fiyatlarla! Detaylar: Özel günler hariç 31

Detaylı

tüm toplantı ve buluşmalarınız için hizmetinizdeyiz...

tüm toplantı ve buluşmalarınız için hizmetinizdeyiz... www.tekocafe.com.tr Biz Kimiz? Etimesgut ta Etimed Hastanesi karşısında konumlanan Tek o Cafe Bistro, ev sıcaklığını hissettiren iç dekoru, lezzetli menüleri ve zengin içecek çeşitleri ile size eşsiz

Detaylı

NORMANDİYA & BRETONYA

NORMANDİYA & BRETONYA NORMANDİYA & BRETONYA Rouen Deauville Trouville Hounfleur Saint Michael St.Malo - Giverny 27 Eylül 01 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve

Detaylı

Tur Danışmanımız: Ali Canip Olgunlu

Tur Danışmanımız: Ali Canip Olgunlu Ali Canip Olgunlu ile Kapadokya Tur Programı Göreme, 6-8 Eylül 2013 Tur Rehberimiz: Tur Danışmanımız: Ali Canip Olgunlu Öne Çıkanlar: Ali Canip Olgunlu nun anlatımlarıyla Kapadokya Anadolu daki ilk kiliselerden

Detaylı

TARİH: SABAH KAHVALTISI: Kcal ÖĞLE YEMEĞİ: Kcal

TARİH: SABAH KAHVALTISI: Kcal ÖĞLE YEMEĞİ: Kcal TARİH: SABAH KAHVALTISI: ÖĞLE YEMEĞİ: 10 EYLÜL PAZARTESİ Kahvaltı Tabağı 1,Peynirli Poğaça, Portakal Suyu 535 Patlıcan oturtma,pirinç pilavı, cacık, karpuz 733 11 EYLÜL SALI Kahvaltı Tabağı 2,Tereyağlı

Detaylı

2013 ZĠYAFET MÖNÜLERĠ DÜĞÜN PAKETĠ

2013 ZĠYAFET MÖNÜLERĠ DÜĞÜN PAKETĠ 2013 ZĠYAFET MÖNÜLERĠ DÜĞÜN PAKETĠ ZÜMRÜT MÖNÜ (Ariş Kampanyalı) Zeytinyağlı Tabağı (5 çeşit) Ordövr Tabağı (9 çeşit) Serpme Meze Tabağı (9 çeşit) Ara Sıcak Sebzeli Börek Nicoise sı (Iceberg göbek, cherry

Detaylı

PROGRAMI 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR

PROGRAMI 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Öne Çıkanlar Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Konaklama, Ürgüp'ün eşsiz güzellikte bir vadi manzarasına hakim 13.000 m2 alanı ile Kapadokya nın en

Detaylı

Yunanistan - Mikonos. www.gazella.com 0212 233 15 98 1

Yunanistan - Mikonos. www.gazella.com 0212 233 15 98 1 Yunanistan - Mikonos Yunanistan - Mikonos Dünya nın en iyi 22 adası arasında gösterilen ve Avrupa Jet Set inin uğrak tatil yerlerinden biri, Ege nin serin, masmavi denizine sahip, sabahın ilk ışıklarına

Detaylı

Antakya Fotoğraf Break

Antakya Fotoğraf Break Antakya Fotoğraf Break Antakya 21 23 Ekim, 2011 Antakya yı Kemal Nuraydın liderliğinde fotoğraflıyoruz Medeniyetlerin ve dinlerin buluşma noktası Antakya Büyük İskender döneminde en parlak zamanlarını

Detaylı

YEMEK LİSTESİ. 03 Aralık 2018 Pazartesi 04 Aralık 2018 Salı 05 Aralık 2018 Çarşamba 06 Aralık 2018 Perşembe 07 Aralık 2018 Cuma

YEMEK LİSTESİ. 03 Aralık 2018 Pazartesi 04 Aralık 2018 Salı 05 Aralık 2018 Çarşamba 06 Aralık 2018 Perşembe 07 Aralık 2018 Cuma 03 Aralık 2018 Pazartesi 04 Aralık 2018 Salı 05 Aralık 2018 Çarşamba 06 Aralık 2018 Perşembe 07 Aralık 2018 Cuma BÖĞÜRTLEN ÇAYI SÜT SİYAH ÇAY SÜT IHLAMUR ÇAYI MENEMEN HAŞLANMIŞ YUMURTA ELMA DİLİM PATATES

Detaylı

Yılbaşında #BaşkaTürlüLübnan

Yılbaşında #BaşkaTürlüLübnan Yılbaşında #BaşkaTürlüLübnan 29 Aralık 2018-1 Ocak 2019 Bu yılbaşında size harika bir teklifimiz var. 2019'un ilk dakikalarına Orta doğu'nun Paris'inde girmeye ne dersiniz? Hiç merak ettiniz mi neden Beyrut'a

Detaylı

Bosna - Hersek. Özel Sefer ile - 3 Gece 4 Gün. Neden Gitmeli? Ne Yapmalı? 01-04 Mayıs 2014. Mostar Köprüsünü görmek için

Bosna - Hersek. Özel Sefer ile - 3 Gece 4 Gün. Neden Gitmeli? Ne Yapmalı? 01-04 Mayıs 2014. Mostar Köprüsünü görmek için Bosna - Hersek Özel Sefer ile - 3 Gece 4 Gün 01-04 Mayıs 2014 Neden Gitmeli? Mostar Köprüsünü görmek için Eski Osmanlı Bakırcılar Çarşısına uğramak için. Ne Yapmalı? Boşnak Böreğini yerinde yeyin PROGRAM

Detaylı

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu'

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu' Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu' "FIRSAT OPSİYONLARI ARASINDA FİYAT FARKI VARDIR. GÖRMEK İÇİN "HEMEN AL"A TIKLAYIN." Detaylar Katılmak

Detaylı

ARALIK 2018 YEMEK LİSTESİ

ARALIK 2018 YEMEK LİSTESİ ARALIK 2018 YEMEK LİSTESİ KAHVALTI ÖĞLE YEMEĞİ İKİNDİ İlkokul Öğrencilerimiz İçin; Tereyağı, Reçel, Fıstık Ezme, 01 Ara, Cumartesi Lokum, Süt Ortaokul Ve Liseye Açık Büfe Kahvaltı Verilmektedir. 02 Ara,

Detaylı

ZEUGMA. Çingene Kızı na ziyaret. Göbeklitepe yi Keşfetmek Yeryüzündeki, en eski uygarlıkla tanışmak,

ZEUGMA. Çingene Kızı na ziyaret. Göbeklitepe yi Keşfetmek Yeryüzündeki, en eski uygarlıkla tanışmak, ZEUGMA 23-25 Mayıs 2014 Çingene Kızı na ziyaret Dünya nın en muhteşem Mozaik Müzesi Zeugma'ya yolculuk, Göbeklitepe yi Keşfetmek Yeryüzündeki, en eski uygarlıkla tanışmak, Gaziantep ve Şanlıurfa Medeniyetlere

Detaylı

merkez lokantası 1971

merkez lokantası 1971 TAİHİ Merkez Lokantası yılında Arif ve Kadir Soylu kardeşler tarafından kurulmuş ve 45 yılı aşkın hiç değişmeyen lezzetiyle damak zevkinize hitap etmeye devam etmektedir. O yıllardan bugünlere Merkez Lokantası

Detaylı

Beyin Salatası Süt Danası Beyni Zeytinyağı, Limon Ve Maydanoz ile Havuç Tarama. Cevizli Kereviz. Çerkez Tavuğu. Midyeli Lahana Dolma.

Beyin Salatası Süt Danası Beyni Zeytinyağı, Limon Ve Maydanoz ile Havuç Tarama. Cevizli Kereviz. Çerkez Tavuğu. Midyeli Lahana Dolma. SALATALAR Todori Salata Roka, Göbek Salata, Dereotu, Maydanoz, Taze Soğan, Domates, Siyah Zeytin, Zeytinyağı, Limon Sos ile Çoban Salata Domates, Soğan, Sivri Biber, Salatalık, Maydanoz, Zeytinyağı Limon

Detaylı

İncipark Köy Kahvaltı

İncipark Köy Kahvaltı İncipark Köy Kahvaltı Peynir Çeşitler,Bal,Kaymak,Tereyağı,Pastırma,Reçel Çeşitleri, Domates,Salatalık,Söğüş,Sahanda Sucuklu Yumurta, Sınırsız Çay veya Semaver (SERVİCE TIME): 10 Minutes SERVİS SÜRESİ:

Detaylı

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu'

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu' Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu' "FIRSAT OPSİYONLARI ARASINDA FİYAT FARKI VARDIR. GÖRMEK İÇİN "HEMEN AL"A TIKLAYIN." Detaylar Katılmak istediğiniz tur tarihinin

Detaylı

Riva s Club Anadolu dan malzemeler ile sizlere klasik Ramazan Sofralarını hatırlatan bir menü hazırladı.

Riva s Club Anadolu dan malzemeler ile sizlere klasik Ramazan Sofralarını hatırlatan bir menü hazırladı. Ramazan ayı; sadece Müslüman toplulukların uyduğu bir ibadet yada yüzyıllardır sürdürülen bir geleneğin nostaljik yansıması değildir. Ramazan ayı; israf etmemeyi, açı, toku, hastayı, yaşlıyı düşünerek

Detaylı

ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΤΑ (7) ΣΕΛΙΔΕΣ

ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΤΑ (7) ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΟ: B ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:

Detaylı

ÖZEL SET MENÜLER. Tartine-Tatlı Menüsü. Börülce Salatası Akdeniz yeşillikleri, roka, avokado ve zeytinyağı-limon sos

ÖZEL SET MENÜLER. Tartine-Tatlı Menüsü. Börülce Salatası Akdeniz yeşillikleri, roka, avokado ve zeytinyağı-limon sos CATERING ÖZEL SET MENÜLER Salata-Tartine-Tatlı Menüsü Börülce Salatası Akdeniz yeşillikleri, roka, avokado ve zeytinyağı-limon sos Füme Norveç Somonu Salatası avokado, roka, dereotu ve vinaigrette sos

Detaylı

YUNAN ADALARI GEZİSİ-2 BANDIRMA KALKIŞLI MİDİLLİ ADASI TURU

YUNAN ADALARI GEZİSİ-2 BANDIRMA KALKIŞLI MİDİLLİ ADASI TURU 1. Gün :23 TEMMUZ CUMARTESİ YUNAN ADALARI GEZİSİ-2 BANDIRMA KALKIŞLI MİDİLLİ ADASI TURU 1 GECE KONAKLAMALI - 2 TAM GÜN Bandırma dan saat 04:00 hareket ederek Ayvalık marinaya gidiyoruz. Saat 08:00 itibariyle

Detaylı

Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra)

Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra) SUHAN HOTEL KONAKLAMALI KAPADOKYA TURU SUHAN OTEL KONAKLAMALI PAKETLER Standart Paket Kişi Başı Kapadokya SUHAN Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri

Detaylı

MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN

MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN 19 29 NİSAN 2018 BÜYÜLEYİCİ İRAN 19 29 NİSAN 2018 19 Nisan 2018 Perşembe 20:40 Gidiş - 29 Nisan 2018 Pazar 05:35 İstanbul Varış ŞİRAZ ( 2 ) PERSEPOLIS YEZD ( 2 ) ISFAHAN ( 2

Detaylı

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR 18-25 Ekim tarihleri arasında Napoli,Pompei, Sorrento, Matera, Lecce, Alberobello ve Bari gibi İtalya'nın en gözde şehirleri ile sahillerini görme fırsatı bulabileceğiniz turumuz

Detaylı

Kış Davet Menüleri. asitanerestaurant asitaneistanbul. asitanerestaurant

Kış Davet Menüleri. asitanerestaurant asitaneistanbul. asitanerestaurant Kış Davet Menüleri (212) 635 7997 asitanerestaurant.com asitanerestaurant asitaneistanbul asitanerestaurant Kış Davet Menüleri Menü 1 Masalarda Sebze Krudite Çerez Tabağı Zeytinyağlı çubuk kahke Süzme

Detaylı

BAŞKA ŞUBEMİZ YOKTUR! Tarihçemiz

BAŞKA ŞUBEMİZ YOKTUR! Tarihçemiz BAŞKA ŞUBEMİZ YOKTUR! Bir Merhaba ile başlar tanışmamız, Hizmetimiz ve lezzetimiz baki kalır damaklarda Dostluğumuzda Öyle... Siz Elveda derken bile bir dahaki görüşmemizin umuduyla, sizleri bekleriz mekanımızda.

Detaylı

kahvaltı çorbalar Günün Çorbası (az) Günün Tam Çorbası Balık Çorba (az) Balık Çorba Lahana Çorba(az) Lahana Çorba

kahvaltı çorbalar Günün Çorbası (az) Günün Tam Çorbası Balık Çorba (az) Balık Çorba Lahana Çorba(az) Lahana Çorba kahvaltı Kahvaltı Yöresel Tabak Kahvaltı (Tek Kişilik) : Serpme Kahvaltı : Siyah zeytin, yeşil zeytin, bal, 2 çeşit reçel, kaşar peyniri, ezine peynir, burgu peynir,tulum peynir,tahin pekmez, süzme pekmez,salatalık,domates,

Detaylı

18 19 Kasım 2017 (Zeytin Hasadı Zamanı)

18 19 Kasım 2017 (Zeytin Hasadı Zamanı) Kadim İznik Broşürü 18 19 Kasım 2017 (Zeytin Hasadı Zamanı) Hergün yediğiniz zeytinler nasıl toplanıyor, nasıl sofralık zeytin haline geliyor biliyor musunuz? Tam da zeytin hasadı zamanı Türkiye nin en

Detaylı

Bask'ın İki Yakası Turu (Bilbao Biarritz Bordo)

Bask'ın İki Yakası Turu (Bilbao Biarritz Bordo) Bask'ın İki Yakası Turu (Bilbao Biarritz Bordo) 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 1.157,00 EUR 4.406,90TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Bilbao İstanbul Atatürk Havalimanı Dış hatlar terminalinde bulunan

Detaylı

RUHUN GIDASI SEYAHATLER

RUHUN GIDASI SEYAHATLER Ruhun Gıdası Seyahatler, yemek yazarı, yemek kültürü uzmanı ve müzmin gezgin Güzin Yalın tarafından geliştirilen, kültürün başta yemek ve müzik olmak üzere ruha gıda tüm boyutlarına ulaşmak amacıyla tasarlanmış

Detaylı

1985 YILI EGE ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ MEZUNLARI ESKİŞEHİR BULUŞMASI 5 6 7 TEMMUZ 2013

1985 YILI EGE ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ MEZUNLARI ESKİŞEHİR BULUŞMASI 5 6 7 TEMMUZ 2013 1985 YILI EGE ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ MEZUNLARI ESKİŞEHİR BULUŞMASI 5 6 7 TEMMUZ 2013 http://www.abaciotel.com YEME-İÇME http://www.222park.com http://www.birsenkebap.com.tr/ http://www.birsenkebap.com.tr/

Detaylı

Düğme Evler : Toroslarda Saklı Cennet Ormana

Düğme Evler : Toroslarda Saklı Cennet Ormana Düğme Evler : Toroslarda Saklı Cennet Ormana 7-8 Ekim, Cumartesi-Pazar Profesyonel Rehber Attila Tamer ile Toroslarla çevrili Psidia Bölgesinde yer alan Akseki-İbradı, ülkemizin özgün sivil mimari örneklerini

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

KAHVEZEN KAHVALTI 2 KİŞİLİK

KAHVEZEN KAHVALTI 2 KİŞİLİK KAHVEZEN KAHVALTI 2 KİŞİLİK Sıcacık pankek Nutella, fındık kreması, bal, kaymak, yeşil ve siyah zeytin,tereyağı, vişne, çilek reçeli, sosis, salam, kaşar, beyaz, üçgen ve örgü peyniri, çilek, muz, domates,

Detaylı

PERSONEL GECE KAHVALTISI HASTA SABAH KAHVALTISI PERSONEL AKŞAM YEMEĞİ HASTA VE PERSONEL ÖĞLE YEMEĞİ HASTA DİYET ÖĞLE HASTA DİYET AKŞAM REJİM 2 EKİM

PERSONEL GECE KAHVALTISI HASTA SABAH KAHVALTISI PERSONEL AKŞAM YEMEĞİ HASTA VE PERSONEL ÖĞLE YEMEĞİ HASTA DİYET ÖĞLE HASTA DİYET AKŞAM REJİM 2 EKİM HASTA VE ÖĞLE Beyaz Peynir Şehriye Çorbası Kremalı Mantar Çorbası Şehriye Çorba Etli Taze Fasulye Hasanpaşa Köfte Çay 1 Siyah Zeytin Tavuk Izgara Etli Taze Fasulye Yoğurt Şehriyeli Pirinç Pilavı Bulgur

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 03-10-2016-08-10-2016 Şehirler : Cenova, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

SOSYAL TESİSLER 2018 YILI ÖNERİLEN FİYAT TARİFESİ

SOSYAL TESİSLER 2018 YILI ÖNERİLEN FİYAT TARİFESİ SOSYAL TESİSLER 2018 YILI ÖNERİLEN FİYAT TARİFESİ DÜĞÜN SALONU FİYAT LİSTESİ 2017 2018 1 PAŞAFABRİKASI KÜTÜK EV DÜĞÜN SALON(BOŞ SALON) 1.250,00 1.500,00 2 SICAK ÇERMİK SEFA OTELİ TOPLANTI SALONU 500,00

Detaylı