ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 3 AYLIK RAPOR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 3 AYLIK RAPOR"

Transkript

1 01/04/ /06/2008 DÖNEMİNE İLİŞKİN ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ÜÇ AYLIK RAPORU

2 ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 3 AYLIK RAPOR Bu rapor Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş nin dönemine ilişkin gelişmelerin, Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan faaliyet raporunun, ortaklığın ilgili döneme ait portföy tablosunun, portföyde yer alan varlıklara ve haklara ilişkin bilgilerin, varsa projelere ilişkin mevcut durum, tamamlanma oranı ve süresi, öngörülerin gerçekleşme durumu, sorunlar v.b. bilgilerin, ortaklığın bir önceki dönemle karşılaştırmalı olarak hazırlanmış üç aylık bilanço ve gelir tablolarının yatırımcılara sunulması amacıyla düzenlenmiştir. BÖLÜM A: ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. yi TANITICI BİLGİLER Şirketimizin iletişim bilgileri aşağıda verilmekte olup, daha detaylı bilgilere şu an yapım aşamasında olan internet adresimizden çok yakında ulaşılması mümkün olacaktır. Merkez Adresi Büyükdere Cad. Yapı Kredi Plaza C Blok K:9 Levent Beşiktaş / İstanbul Telefon No Faks No Internet Adresi Elektronik Posta Adresi info@ozdericigyo.com.tr BÖLÜM B: DÖNEMİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ Bilindiği üzere, 2008 yılına küresel risklerin arttığı zorlu bir konjonktürde başladık. ABD deki riskli konut kredilerinin geri ödemelerinde sorunların baş göstermesi, bu kredilere dayalı çeşitli türev enstrümanlar vasıtasıyla sermaye piyasalarını olumsuz etkiledi. Küresel mali piyasalarda konut kredileri kaynaklı bozulmanın yarattığı yayılma etkileri son dönemde daha da belirginleşmiştir. Söz konusu etkiler kendini yüksek riskli konut piyasalarında başlayan bozulmanın daha az riskli finansal varlıklara da yayılması ve buna bağlı olarak finansal kuruluşların ardı ardına açıkladıkları zararlar olarak göstermektedir yılının ikinci çeyreğinde, yükselen gıda ve petrol fiyatlarıyla beraber küresel ekonomide orta vadeli enflasyon baskılarına ilişkin endişeler artarken finansal piyasalardaki sorunların boyutları ve yansımaları konusundaki belirsizlikler devam etmiştir. Bunun yanı sıra, hızla artan petrol ve gıda fiyatlarının enflasyondaki artış eğilimini güçlendirmesi, küresel risk iştahının zayıf seyrini korumasına yol açan bir diğer etken olmuştur yılının ikinci çeyreğinde gıda, enerji ve diğer emtia fiyatlarındaki artışların enflasyon üzerinde oluşturduğu yukarı yönlü baskı artarak devam etmiştir.haziran ayı itibariyle %10,61 düzeyinde gerçekleşen yıllık enflasyonun 6,8 puanı gıda ve enerji fiyatlarının doğrudan etkilerinden kaynaklanmıştır. (Grafik 1,1,1)

3 Uluslararası emtia fiyatlarındaki yüksek oranlı artışlar, sadece ülkemizde değil, bütün dünyada enflasyon üzerinde baskı oluşturmaya devam etmektedir.grafik 1,1,2 de görüldüğü gibi, enflasyon hedeflemesi uygulayan gelişmekte olan ülkelerin biri hariç hepsinde enflasyon hedefleri belirgin olarak aşılmıştır. Merkez bankası, enflasyon beklentilerindeki bozulmayı engellemek ve fiyatlama davranışlarına ilişkin riskleri bertaraf etmek amacıyla, geçtiğimiz üç ay boyunca parasal sıkılaştırmaya giderek politika faizlerini toplamda 150 baz puan artırmıştır. TCMB Politika Faizi (O/N) şu an %16,75 olmuştur. Gerçekleşen parasal sıkılaştırmanın da katkısıyla Temmuz ayında enflasyon beklentilerindeki bozulma durmuştur. Bu çerçevede orta vadede enflasyonun ana eğiliminin düşüş yönünde olması beklenmektedir. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından güncellenen enflasyon tahminleri 2008 yılı sonunda %10, yılı sonunda %5,9 ile %9,3 arasında ( orta noktası %7,6), 2010 yılının sonunda ise %4 ile % 7,8 arasında (orta noktası %5,9) gerçekleşeceği tahmin edilmektedir yılının ortalarında ise enflasyon %5,4 düzeyine düşmesi beklenmektedir. Türkiye İstatistik Kurumunun açıkladığı Bina inşaatı maliyet endeksi bu yılın Nisan-Mayıs- Haziran aylarını kapsayan ikinci çeyreğinde, bir önceki üç aylık döneme göre %10,8 geçen yılın aynı

4 dönemine ise %22,30 artmıştır. Bu yüksek artış yaşanan yüksek malzeme fiyatı artışlarından kaynaklanmıştır. Bu artışın işçilik maliyetlerindeki artışı yıllık %10,8 iken, malzeme maliyetlerindeki artışı ise %25,7 ye ulaşmıştır. Ülkemizde de 5 yıllık Kredi İflas Takası (KİFT) primi ve JP Morgan EMBI+ Türkiye endeksi gibi risk primi ölçütlerinde artış gözlenmiştir (Grafik 1,1,3). Bu dönemde, küresel belirsizliğin yanı sıra yurtiçi belirsizlik algılamalarında da artış gözlenmesi,türkiye nin risk priminde gelişmekte olan ülkeler ortalamasına göre daha yüksek oranlı bir artışa yol açmıştır. Küresel ekonomik konjonktüre ilişkin belirsizlikler ortadan kalkmadan risk primlerinde ve finansal göstergelerdeki oynaklıkta kalıcı bir düşüş beklenmemektedir. Kaynak: Bloomberg 2008 yılının ikinci çeyreğinde belirsizlik algılamalarındaki artışa bağlı olarak piyasa faizlerinde de yükseliş yaşanmıştır. Nitekim 1 Nisan tarihinde oluşan getirilerin, 10 Temmuz tarihinde oluşan getirilerin her vadede üzerinde gerçekleştiği görülmektedir (Grafik 1,1,4). Bu gelişmeler doğrultusunda, İMKB Tahvil ve Bono piyasasında oluşan gösterge niteliğindeki Devlet İç Borçlanma Senedi (DİBS) faiz oranında ilk çeyrekte başlıyan artış eğilimi ikinci çeyrekte de güçlenerek devam etmiştir. DİBS faizlerindeki yükseliş, söz konusu dönemde gerçekleştirilen politika faizlerindeki(o/n) artışın üzerinde gerçekleşmiş, bunun sonucunda gösterge niteliğindeki faiz oranı ile TCMB gecelik faiz oranı arasındaki fark açılmıştır (Grafik 1,1,5).

5 2008 yılı ikinci çeyreğinde toplam krediler artış hızını korumuş ve reel sektöre açılan kredilerin GSYİH ye oranı artmaya devam etmiştir (Grafik 1,1,6) Tüketici kredilerinin alt kalemleri incelendiğinde ikinci çeyrekte konut kredilerinin reel bazda artışının yavaşlayarak da olsa devam ettiği, maliyeti daha yüksek seyreden ihtiyaç kredileri ve kredi kartlarındaki artışın ise sürdüğü gözlenmektedir. (Tablo) 2008 yılının ikinci çeyreğinde Konut,taşıt ve ihtiyaç kredileri aylık faizlerinde bir önceki çeyreğe kıyasla sırasıyla 13,16 ve 10 baz puan artış görülmüştür (Grafik1,1,7).

6 Yurtiçinde yabancılara Anayasa Mahkemesi tarafından durdurulmuş olan gayrimenkul satışları tekrar açılmıştır. Bu olumlu gelişme sayesinde önümüzdeki dönemde gayrimenkule tekrardan uluslararası doğrudan sermaye yatırımı gelecektir. Ayrıca Avrupalı 400 gayrimenkul uzmanın katılımı ile gerçekleşen Emerging Trends in Real Estate Europe 2008 raporunda İstanbul da gayrimenkul alın önerisinde bulunanların sayısının geçen yıla oranla bütün alanlarda artış göstermiştir. Ayrıca İstanbul,geçtiğimiz seneyle aynı değerlere ulaşmakla birlikte, Moskova gayrimenkul piyasasındaki hızlı büyüme nedeniyle çok küçük bir farkla ikinci sırada yer almıştır. BÖLÜM C: YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İLE İLGİLİ BİLGİLER Şirketimizin 2008 yılının ikinci üç aylık döneminde almış olduğu bazı önemli kararlar aşağıda belirtilmiştir. -Sermaye Piyasası Kurulu nun 07/04/2008 tarih 6023 sayılı yazısı ile şirketimizin kayıtlı sermaye tavanının YTL den YTL ye arttırılması ile ilgili esas sözleşme tadiline izin verilmiştir. Bu çerçevede şirketimiz yönetim kurulunun almış olduğu 08/04/2008 tarih 8 sayılı kararı uyarınca kayıtlı sermaye tavan artırımının görüşüleceği Olağanüstü Genel Kurul Toplantımız 25/04/2008 tarihinde şirket merkezimizde yapılmış ve kayıtlı sermaye tavanımız YTL ye yükseltilmiştir. -Şirketimiz tarafından 06/05/2008 tarihinde gayrimenkul portföyünü oluşturmak ve ileride devir yoluyla birleşmek amacıyla, Uğur Gayrimenkul ve Geliştirme Yatırım A.Ş nin %99,99 hissesinin satın alınmasına ve satın alınma bedeli olan YTL nin şirketimizce 6 ay içerisinde nakit akışımıza göre kısmi veya defaten ödenmesine karar verilmiştir. Şirketimizin gayrimenkul portföyünü oluşturmak amacıyla satın aldığı %99,99 oranı ile sahibi olduğu Uğur Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş. yi devralma suretiyle birleşmesinin gerçekleşmesi halinde, Tebliğ in portföy sınırlamalarına ilişkin 27. maddesindeki şartların sağlanacağı dikkate alınacağından dolayı, birleşme zaruri hale gelmiştir.

7 Şirketimizin 30 Haziran 2008 tarihli portföy tablosunda gayrimenkuller toplamı, toplam portföy değerinin %13 ünü oluştururken, birleşmeden sonra bu oran yaklaşık %75 e çıkacaktır. Şirketimiz birleşme işlemi için çalışmaları başlatmış olup, birleşme işlemleri hukuki ve finansal prosedürlerin uzunluğu nedeniyle tamamlanamamıştır. Bu sebeple Sermaye Piyasası Kurulu na 21/05/2008 tarihinde portföy oluşturulması için ek süre talebinde bulunulmuştur. Sermaye Piyasası Kurulu nun 10 Temmuz 2008 tarihli 19/791 sayılı toplantısında şirketimize Uğur Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş. ile devir yoluyla birleşme işlemi için, Seri:I No:31 sayılı Birleşme İşlemlerine İlişkin Esaslar Tebliği n de belirtilen bilgi ve belgelerle eksiksiz olarak başvuru için, Kurul karar tarihinden itibaren bir ay ek süre verilmiştir. Şirketimiz tarihinde, tam eksiksiz bir şekilde, Sermaye Piyasası Kurulu na birleşme için başvuruda bulunmuştur. -Şirketimiz ayrıca 12/05/2008 tarihinde çıkarılmış sermayesinin YTL si nakit karşılığı olmak üzere YTL den YTL ye artırılması ile ilgili olarak Sermaye Piyasası Kurulu na başvuruda bulunmuştur. Sermaye artışı talebimiz, yukarıda belirttiğimiz devir yoluyla birleşme işleminin gerçekleşmesinden sonra işleme alınacaktır. -Şirketimizin gayrimenkul portföyünü oluşturmak için şu anda 2 tane önemli projesi vardır; Bunlardan birincisi: Uğur Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş. nin aktifinde, Zeytinburnu Akevler sitesinde bitmiş daireler ve dükkan bulunmaktadır. Amacımız iki şirketi birleştirip, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı çatısında topladıktan sonra portföy için satın alınan daireleri primli bir şekilde satmak, şirketimize gelir elde ettirmektir. Zeytinburnu lokasyon olarak İstanbul un en avantajlı noktalarından birinde bulunmaktadır. Nufusu yaklaşık e ulaşan Zeytinburnu nun dönüşüm projeleri hayata geçince çekim merkezi olacaktır. Zeytinburnu nda ilk dönüşüm çalışmalarından sonra, Haliç ten Zeytinburnu sahiline kadar alanı kapsayacak Kültür adasının ardında projelendirilen bir diğer bölüm de inşa edilmesi düşünülen dev Megayat Limanı, Zeytinburnu na ayrı bir değer getirecektir. İkincisi ise: İstanbul un yeni çekim merkezi Maltepe de eski Singer Fabrikasının bulunduğu m2 lik arsa üzerinde (belediye terklerinden sonra m2) 999 adet konut ihtiva eden residence projesi ile ilgili kat karşılığı anlaşması yapılmasıdır. Bu arsanın avan projeleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı İmar Müdürlüğünce 31 Ocak 2008 tarihinde onaylanmış olup, brüt inşaat alanı m2, zemin üstü inşaat alanı m2 dir. Elite Gayrimenkul değerleme A.Ş. tarafından yapılan ekspertiz değerinde arsa için YTL(KDV hariç) ve arsa üzerinde gerçekleştirilmesi planlanan projenin değeri için ise YTL(KDV hariç) tespit edilmiştir. Bu kapsamda 999 konut ihtiva eden residence projesi ile ilgili kat karşılığı sözleşmesinin paylaşımının %49 arsa sahipleri ve %51 i de şirketimize ait olmak üzere yapılmasına 28 Mart 2008 tarihinde karar verilmiştir.

8 Maltepe arsanın konumu itibarı ile Park Carrefoursa nın hemen yanı başında olması, inşaatı sürmekte olan Kadıköy-Kartal metro güzergahına ve Adalet Sarayı projesine yakınlığı ve Dragos kentsel dönüşüm projesinin çok yakınında olması önemli avantajlarıdır. Burada geliştirilecek olan projedeki konutların pazarlamasını ve danışmanlığını Cushman and Wakefield Gayrimenkul Danışmanları Mümessillik ve Turizm Hizmetleri A.Ş yapacaktır. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, raporun ekinde yer almakta olup, 2008 yılının ikinci üç aylık bölümü içerisindeki gelişmeleri özetlemektedir. BÖLÜM D: MALİ TABLOLAR Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri:XI No:29 Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği ne uygun olarak hazırlanmış dönemine ait bağımsız denetimden geçmiş mali tablo ve dipnotlarımız ekte yer almaktadır. BÖLÜM E: PORTFÖY TABLOSU Şirketimizin tarihli portföy değer tablosuna göre; şirketin toplam portföy değeri Bin YTL, net aktif değeri Bin YTL, paybaşı net aktif değeri ise 1,33 YTL. dir tarihli portföy tablomuz ekte yer almaktadır. BÖLÜM F: PORTFÖYDEKİ VARLIK ve HAKLARA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR Şirketimizin kat karşılığı inşaat sözleşmesi ile yatırım yaptığı İstanbul Maltepe İlçesindeki net alanı m2 olan arsa üzerindeki proje geliştirme çalışmaları tamamlanmış ve ilgili belediyeden avan proje onayı alınmış olup, inşaat ruhsatı alınması için çalışmalar devam etmektedir. 999 konut ihtiva eden residence projesi ile ilgili kat karşılığı sözleşmesinin paylaşımının % 51 i şirketimize ait olacaktır. Elite Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından yapılan ekspertiz değerlemesinde arsa için YTL(kdv hariç) ve arsa üzerinde gerçekleştirilmesi planlanan projenin değeri için ise YTL(kdv hariç) olarak tespit edilmiştir. Şirket portföyünde yer alan Yapı Kredi Plaza C Blok 9. katta bulunan toplam 486,03 m2 ofisimizin m2'lik kısmı İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile yapılan tarihli kira sözleşmesi uyarınca; ilk yıl için aylık 5500 usd +kdv; ikinci yıl için ise 6500 usd+kdv bedelle iki yıl süreyle kiraya verilmiştir. 10 m2'lik kısmı Uğur Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş.'ye aylık 200 usd+kdv; 40 m2'lik kısmı ise Özderici Holding A.Ş.'ye aylık 800 usd+kdv bedelle 1 yıllığına kiraya verilmiştir. Şirket portföyümüzdeki para ve sermaye piyasası araçları ağırlıklı olarak banka mevduatlarından oluşmaktadır.

9 BÖLÜM G: ORTAKLIK İŞTİRAKLERİNE İLİŞKİN BİLGİLER Şirketimiz yönetim kurulunun tarihi itibariyle aldığı karar ile ileride devir yoluyla birleşmek amacıyla, Uğur Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş. nin %99,99 hissesi toplam YTL bedelle satın alınmıştır ve satın alma bedeli, 6 ay içerisinde, şirketimizin nakit akışına bağlı olarak kısım kısım veya defaten ödenecektir. BÖLÜM H: ORTAKLIK PORTFÖYÜNDEKİ VARLIK ve HAKLARA İLİŞKİN HİZMET VEREN DANIŞMAN ŞİRKET, İŞLETMECİ ŞİRKET, GAYRİMENKUL DEĞERLEME ŞİRKETİ, PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETİ ve SAKLAMA KURULUŞUNA İLİŞKİN BİLGİLER Danışman Şirkete İlişkin Bilgiler: tarihinde konut pazarlama faaliyetlerinin planlanması, satış danışmanlığının ve satış pazarlamasının yapılması için Cushman and Wakefield Gayrimenkul Danışmanları Mümessillik ve Turizm Hizmetleri A.Ş. ile bir yıl için sözleşme yapılmıştır. Cushman and Wakefield Gayrimenkul Danışmanları Mümessillik ve Turizm Hizmetleri A.Ş. nin Ortaklık Yapısı Sermaye Payı (YTL) Pay Oranı (%) 1- Cushman&Wakefield(France Holdings) ,80 2- Ayşe Rahşan Cebe ,00 3- Cushman&Wakefield(Emea Ltd.) 25 0,05 4- Healey&Baker Ltd. 25 0,05 5- Philip Engledy 25 0,05 6- Eric Vincent Francois Van Dyck 25 0,05 TOPLAM ,00 Gayrimenkul Değerleme Şirketine İlişkin Bilgiler: Elit Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile aşağıda detayları bulunan 2 adet sözleşme yapılmıştır. 1-14/03/2008 tarihli 2008/940 rapor no lu İstanbul Zeytinburnu Akevler Sitesi nde bulunan daireler ile dükkanın pazar değeri ile ilgili ve 2008/941 no lu Maltepe arsası ile ilgili, toplam tutarı KDV dahil YTL olan, değerleme raporları tarihli 2008/1538 rapor no lu, şirketin Yapı Kredi Plaza da bulunan ofis katı ile ilgili ve 2008/1539 rapor no lu, şirketin Maltepe de bulunan arsası ve arsa üzerinde gerçekleştirilmesi planlanan proje ile ilgili, toplam tutarı KDV dahil YTL olan, değerleme raporu Elit Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Şirketinin Ortaklık Yapısı Sermaye Payı Pay Oranı(%) (YTL) 1- Türker Polat ,00 2- İsmail Kilimci ,00 3- İhsan Karabacak ,00 4- Ercan Bilgen ,00 5- Erkan Bilgen 750 1,00 TOPLAM ,00

10 Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. ile tarihinde bir yıllık süre için yapmış olduğumuz Merkezi Kayıt Sistemine İlişkin Kurumsal Aracılık Sözleşmesi mevcuttur. BÖLÜM I: ORTAKLIK HİSSE SENEDİ PERFORMANSINA İLİŞKİN BİLGİLER Sermaye Piyasası Kurulu nun tarih ve 1/18 sayılı yazısı ile şirketimizin gayrimenkul yatırım ortaklığına dönüşmesine ilişkin esas sözleşme değişikliklerine ön izin verilmiş ve tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Memurluğu nca şirketimizin gayrimenkul yatırım ortaklığına dönüşümü tescil edilmiştir. Şirketimizin portföy işletmeciliği izni ile ilgili çalışmalar devam etmektedir.

11 tarihi itibariyle borsa kapanış değeri 1,03 YTL, paybaşı net aktif değeri ise 1,33 YTL. dir. Olumsuz finans piyasaları nedeniyle, bu dönemde şirket hisse senedimizin fiyatı İMKB de iskontolu şekilde işlem görmektedir. İMKB 100 endeksi de bu düşüşü desteklemektedir. BÖLÜM J: ORTAKLIK HARCAMALARI İLE İLGİLİ BİLGİLER tarihleri arasında toplam YTL tutarında Genel Yönetim Gideri oluşmuş ve aşağıda detaylandırılmıştır Personel Ücretleri SSK İşveren Hissesi Diğer Personel Giderleri Huzur Hakları Faaliyet Harçları 32 Vergi Resim Harc Giderleri 173 Amortisman Giderleri 921 Danışmanlık ve Müşavirlik Giderleri (4.500) Reklam ve İlan Giderleri Aidat Giderleri KKEG 17 Kıdem Tazminatı İTO Aidatları 758 Tescil ve ilan giderleri 410 Diğer Toplam

12 Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri ile genel müdür gibi üst düzey yöneticilere dönem içinde ödenen ücret toplamı YTL dir. BÖLÜM K: ORTAKLIĞIN PORTFÖY SINIRLAMALARI KONTROLLERİ Sermaye Piyasası Kurulu nun tarih 1/18 sayılı kararı ile şirketimizin gayrimenkul yatırım ortaklığına dönüşmesine ilişkin esas sözleşme değişikliklerine ön izin verilmiş ve esas sözleşme değişikliğinin onaylandığı genel kurul toplantısını izleyen 3 ay içerisinde de gayrimenkul portföyünün Tebliğ in 27. maddesinin (a) bendine uygun olarak oluşturularak portföy işletmeciliği faaliyet izninin alınması gerektiği belirtilmiştir. Şirketimizin gayrimenkul portföyünün Tebliğ in 27. maddesinin (a) bendine uygunluğunun sağlanması amacıyla, tarihinde Uğur Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş. nin hisseleri devir yoluyla birleşme amacıyla satın alınmış, fakat birleşme işlemleri hukuki ve finansal prosedürlerin uzunluğu nedeniyle tamamlanamamıştır. Bu sebeple Sermaye Piyasası Kurulu na tarihinde portföy oluşturulması için ek süre talebiyle başvuruda bulunulmuştur. Sermaye Piyasası Kurulu nun tarihli 19/791 sayılı toplantısında, Uğur Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş. ile devir yoluyla birleşme işlemi için, Seri:I No:31 sayılı Birleşme İşlemlerine İlişkin Esaslar Tebliği nde belirtilen bilgi ve belgelerle eksiksiz olarak başvuru için, Kurul Karar tarihinden itibaren bir aylık ek süre verilmiş ve Seri:I No:31 sayılı Birleşme İşlemlerine İlişkin Esaslar Tebliği nde belirtilen bilgi ve belgeler, tarihinde şirketimiz tarafından Sermaye Piyasası Kurulu na gönderilmiştir. Uğur Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş yi devralma suretiyle birleşmenin gerçeklesmesi halinde, Tebliğin portföy sınırlamalarına ilişkin 27. maddesindeki şartlar sağlanacak olup; 30 Haziran 2008 tarihli portföy tablosundaki gayrimenkuller toplamı toplam portföy değerinin % 13 ünü oluştururken, birleşmeden sonra bu oran yaklaşık % 75 e çıkacaktır. BÖLÜM L: ORTAKLIK TARAFINDAN BELİRTİLMESİ GEREKLİ GÖRÜLEN DİĞER HUSUSLAR Ortaklık tarafından belirtilmesi gerekli görülen ve raporun daha önceki bölümlerinde belirtilmeyen herhangi bir husus bulunmamaktadır. EKLER: 1. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu tarihli bağımsız denetimden geçmiş konsolide mali tablolar tarihli Bağımsız Denetim Raporu tarihli Portföy Tablosu 5. Son durum itibariyle ortaklık yönetim kurulu üyeleri ile genel müdürüne ilişkin bilgilerin yer aldığı tablo

13

14 EK-5 ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Yönetim Kurulu Üye Listesi ve Adresleri ALİ UĞUR ÖZDERİCİ Yönetim Kurulu Başkanı Büyükdere Cad. Yapı Kredi Plaza C Blok K:9 Levent / İstanbul aliozderici@ozdericigyo.com.tr Tel: AHMET ÖZDERİCİ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Büyükdere Cad. Yapı Kredi Plaza C Blok K:9 Levent / İstanbul ahmetozderici@ozdericigyo.com.tr Tel: ORHAN AKSÜT Yönetim Kurulu Üyesi (Bağımsız Üye) Büyükdere Cad. Yapı Kredi Plaza C Blok K:9 Levent / İstanbul orhanaksut@ozdericigyo.com.tr Tel:

ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 1.Rapor Dönemi 01/04/2008 30/06/2008 2.Şirketin Ünvanı Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kayıtlı Sermayesi : 100.000.000 YTL Çıkarılmış Sermayesi : 7.800.000 YTL Faaliyet Merkezi

Detaylı

ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 1.Rapor Dönemi 01/07/2008 30/09/2008 2.Şirketin Ünvanı Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kayıtlı Sermayesi : 100.000.000 YTL Çıkarılmış Sermayesi : 7.800.000 YTL Faaliyet Merkezi

Detaylı

ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 3 AYLIK RAPOR

ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 3 AYLIK RAPOR 01/01/2008-31/03/2008 DÖNEMİNE İLİŞKİN ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ÜÇ AYLIK RAPORU ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 3 AYLIK RAPOR Bu rapor Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

Detaylı

01/10/2008-31/12/2008 DÖNEMİNE İLİŞKİN ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ÜÇ AYLIK RAPORU 1 ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 3 AYLIK RAPOR Bu rapor Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

Detaylı

ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 1.Rapor Dönemi 01/01/2008 31/03/2008 2.Şirketin Ünvanı Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kayıtlı Sermayesi : 100.000.000 YTL Çıkarılmış Sermayesi : 7.800.000 YTL Faaliyet Merkezi

Detaylı

ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 1.Rapor Dönemi 01/01/2008 31/12/2008 2.Şirketin Ünvanı Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kayıtlı Sermayesi : 100.000.000 TL Çıkarılmış Sermayesi : 7.800.000 TL Faaliyet Merkezi :

Detaylı

YAPI KREDİ PORTFÖY YABANCI TEKNOLOJİ SEKTÖRÜ HİSSE SENEDİ FONU 1 OCAK - 31 ARALIK 2017 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU

YAPI KREDİ PORTFÖY YABANCI TEKNOLOJİ SEKTÖRÜ HİSSE SENEDİ FONU 1 OCAK - 31 ARALIK 2017 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU YAPI KREDİ PORTFÖY YABANCI TEKNOLOJİ SEKTÖRÜ 1 OCAK - 31 ARALIK 2017 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU YAPI KREDİ PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. TARAFINDAN KURULAN ve YÖNETİLEN YAPI KREDİ PORTFÖY YABANCI TEKNOLOJİ

Detaylı

(01.01.2005-31.03.2005)

(01.01.2005-31.03.2005) 3 AYLIK RAPOR (01.01.2005-31.03.2005) VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 3 AYLIK RAPOR Bu rapor Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş nin 01/01/2005-31/03/2005 dönemine ilişkin gelişmelerin, Yönetim

Detaylı

CİGNA FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. PARA PİYASASI LİKİT KAMU EMEKLİLİK YATIRIM FONU 01.01.2015 30.06.2015 DÖNEMİ ALTI AYLIK RAPORU

CİGNA FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. PARA PİYASASI LİKİT KAMU EMEKLİLİK YATIRIM FONU 01.01.2015 30.06.2015 DÖNEMİ ALTI AYLIK RAPORU CİGNA FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. PARA PİYASASI LİKİT KAMU EMEKLİLİK YATIRIM FONU 01.01.2015 30.06.2015 DÖNEMİ ALTI AYLIK RAPORU Bu rapor Cigna Finans Emeklilik ve Hayat A.Ş. Para Piyasası Likit Kamu

Detaylı

PEKER GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

PEKER GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. PEKER GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 25.04.2017 30.09.2017 Dönemi 0 İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 2 1. ŞİRKET HAKKINDA BİLGİLER... 3 1.1 GENEL BİLGİLENDİRME... 3 1.2 TARİHÇE...

Detaylı

5.21% -11.0% 25.2% 10.8% % Eylül 18 Ağustos 18 Eylül 18 Ekim 18 AYLIK EKONOMİ BÜLTENİ ÖZET GÖSTERGELER. Piyasalar

5.21% -11.0% 25.2% 10.8% % Eylül 18 Ağustos 18 Eylül 18 Ekim 18 AYLIK EKONOMİ BÜLTENİ ÖZET GÖSTERGELER. Piyasalar ÖZET GÖSTERGELER Piyasalar USD/TRY 5.50 Altın (USD) 1,225 Ekim 18 EUR/TRY 6.24 Petrol (Brent) 76.2 BİST - 100 90,201 Gösterge Faiz 24.4 Büyüme Sanayi Üretimi Enflasyon İşsizlik 5.21% -11.0% 25.2% 10.8%

Detaylı

TEB HOLDİNG A.Ş. 2013 YILI 3. ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU

TEB HOLDİNG A.Ş. 2013 YILI 3. ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU TEB HOLDİNG A.Ş. 2013 YILI 3. ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU Raporun Ait Olduğu Dönem : 01.01.2013 30.09.2013 Şirketin Ticaret Unvanı : TEB Holding A.Ş. Şirketin Ticaret Sicil Numarası : 176711 Genel

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş GELİR AMAÇLI KARMA BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU(EURO) YILLIK RAPOR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş GELİR AMAÇLI KARMA BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU(EURO) YILLIK RAPOR ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş GELİR AMAÇLI KARMA BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU(EURO) YILLIK RAPOR Bu rapor ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş Gelir Amaçlı Karma Borçlanma Araçları Emeklilik Yatırım

Detaylı

ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1

ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 Sayfa No: 1 1.Rapor Dönemi 01/01/2009 31/03/2009 2.Şirketin Ünvanı Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kayıtlı Sermayesi : 100.000.000 TL Çıkarılmış Sermayesi : 7.800.000 TL Faaliyet Merkezi :

Detaylı

İDARE MERKEZİ ANKARA, 27 Ocak 2015

İDARE MERKEZİ ANKARA, 27 Ocak 2015 İDARE MERKEZİ ANKARA, 27 Ocak 2015 Cevaplarda şu işaretlerin tekrarını dileriz: B.02.2.TCM.0.00.00.00- Sayın Ali BABACAN BAŞBAKAN YARDIMCISI ANKARA Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (Merkez Bankası) Kanunu

Detaylı

Mevzuatta Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarının faaliyetlerini etkileyecek önemli bir değişiklik meydana gelmemiştir.

Mevzuatta Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarının faaliyetlerini etkileyecek önemli bir değişiklik meydana gelmemiştir. TORUNLAR GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 3 AYLIK RAPOR Bu rapor TORUNLAR GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş nin 01.04.2010 30.06.2010 dönemine ilişkin gelişmelerin, Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan

Detaylı

İKTİSADİ GÖRÜNÜM VE PARA POLİTİKASI. 24 Şubat 2016 Ankara

İKTİSADİ GÖRÜNÜM VE PARA POLİTİKASI. 24 Şubat 2016 Ankara İKTİSADİ GÖRÜNÜM VE PARA POLİTİKASI 24 Şubat 2016 Ankara Özet: Makroekonomik Görünüm ve Para Politikası Dış ticaret hadlerindeki olumlu gelişmeler ve tüketici kredilerinin ılımlı seyri cari dengedeki iyileşmeyi

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ BEYAZ EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ BEYAZ EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ BEYAZ EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR Bu rapor ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş Büyüme Amaçlı Hisse Senedi Beyaz Emeklilik Yatırım Fonu nun 01.01.2007-31.12.2007

Detaylı

2008 Yılı 1. Çeyrek Karşılaştırmalı Finansal Sonuçları

2008 Yılı 1. Çeyrek Karşılaştırmalı Finansal Sonuçları 2008 Yılı 1. Çeyrek Karşılaştırmalı Finansal Sonuçları 1/ Genel Değerlendirme 2008 yılının ilk çeyreğinde mali piyasalarda yaşanan dalgalanmalar dikkat çekmektedir. 2007 yılını 55.538 puandan kapatan İMKB

Detaylı

YAPI KREDİ PORTFÖY BIST 30 ENDEKSİ HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON) 1 OCAK - 30 HAZİRAN 2018 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU

YAPI KREDİ PORTFÖY BIST 30 ENDEKSİ HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON) 1 OCAK - 30 HAZİRAN 2018 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU YAPI KREDİ PORTFÖY BIST 30 ENDEKSİ HİSSE SENEDİ FONU 1 OCAK - 30 HAZİRAN 2018 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU YAPI KREDİ PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. TARAFINDAN KURULAN ve YÖNETİLEN YAPI KREDİ PORTFÖY BIST

Detaylı

CİGNA FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. STANDART EMEKLİLİK YATIRIM FONU 01.01.2015 30.06.2015 DÖNEMİ ALTI AYLIK RAPORU

CİGNA FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. STANDART EMEKLİLİK YATIRIM FONU 01.01.2015 30.06.2015 DÖNEMİ ALTI AYLIK RAPORU CİGNA FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. STANDART EMEKLİLİK YATIRIM FONU 01.01.2015 30.06.2015 DÖNEMİ ALTI AYLIK RAPORU Bu rapor Cigna Finans Emeklilik ve Hayat A.Ş. Standart Emeklilik Yatırım Fonu nun 01.01.2015-30.06.2015

Detaylı

FİNANS PORIFÖY TÜRKİYE YÜKSEK PİYASA DEĞERLİ BANKALAR HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU

FİNANS PORIFÖY TÜRKİYE YÜKSEK PİYASA DEĞERLİ BANKALAR HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU FİNANS PORIFÖY TÜRKİYE YÜKSEK PİYASA DEĞERLİ BANKALAR HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU 1 Ocak - 30 Haziran 2018 Dönemine Ait Performans Sunum Raporu ve Yatırım Performansı Konusunda Kamuya Açıklanan

Detaylı

Artış. Ocak-Haziran Oranı (Yüzde) Ocak-Haziran 2014

Artış. Ocak-Haziran Oranı (Yüzde) Ocak-Haziran 2014 6. Kamu Maliyesi 214 yılının ilk yarısı itibarıyla bütçe performansı, özellikle faiz dışı harcamalarda gözlenen yüksek artışın ve yılın ikinci çeyreğinde belirginleşen iç talebe dayalı vergilerdeki yavaşlamanın

Detaylı

Kamuoyuna duyurulur. Ek: Mali Tablo ve Dipnot Formatları ile Kullanım Rehberi.

Kamuoyuna duyurulur. Ek: Mali Tablo ve Dipnot Formatları ile Kullanım Rehberi. ULUSLARARASI FİNANSAL RAPORLAMA STANDARTLARI İLE UYUMLU SERİ:I, NO:25 SAYILI TEBLİĞ/UFRS UYARINCA DÜZENLENECEK MALİ TABLO VE DİPNOT FORMATLARI HAKKINDA DUYURU Bilindiği üzere, 15.11.2003 tarih ve 25290

Detaylı

AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU- GRUP YILLIK RAPOR (AEK)

AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU- GRUP YILLIK RAPOR (AEK) AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU- GRUP YILLIK RAPOR (AEK) Bu rapor AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş Kamu Borçlanma Araçları Emeklilik Yatırım Fonu nun 01.01.2011-31.12.2011

Detaylı

AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş PARA PİYASASI LİKİT-KAMU EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR (AE1)

AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş PARA PİYASASI LİKİT-KAMU EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR (AE1) AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş PARA PİYASASI LİKİT-KAMU EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR (AE1) Bu rapor AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. Para Piyasası Likit-Kamu Emeklilik Yatırım Fonu nun 01.01.2011-31.12.2011

Detaylı

DÖNEMİNE İLİŞKİN ÜÇ AYLIK RAPORU

DÖNEMİNE İLİŞKİN ÜÇ AYLIK RAPORU 31.03.2008 30.06.2008 DÖNEMİNE İLİŞKİN ÜÇ AYLIK RAPORU Bu rapor SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş nin 31.03.2008 30.06.2008 dönemine ilişkin gelişmelerin, yönetim kurulu tarafından hazırlanan faaliyet

Detaylı

AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ GRUP EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR (AEB)

AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ GRUP EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR (AEB) AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ GRUP EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR (AEB) Bu rapor AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. Büyüme Amaçlı Hisse Senedi Grup Emeklilik Yatırım Fonu

Detaylı

TÜRKİYE DE ENFLASYON VE PARA POLİTİKASI

TÜRKİYE DE ENFLASYON VE PARA POLİTİKASI TÜRKİYE DE ENFLASYON VE PARA POLİTİKASI A Hakan Kara Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası TÜSİAD-KOÇ UNIVERSİTESİ EKONOMİK ARAŞTIRMA FORUMU KONFERANSI 2Kasım, 2007 1 Sunuş Planı Son dönem enflasyon gelişmeleri

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş GRUPLARA YÖNELİK GELİR AMAÇLI KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş GRUPLARA YÖNELİK GELİR AMAÇLI KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş GRUPLARA YÖNELİK GELİR AMAÇLI KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR Bu rapor ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş Gruplara Yönelik Gelir Amaçlı Kamu Borçlanma Araçları

Detaylı

ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1

ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 Sayfa No: 1 1.Rapor Dönemi 01/01/2009 30/06/2009 2.Şirketin Ünvanı Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kayıtlı Sermayesi : 100.000.000 TL Çıkarılmış Sermayesi : 7.800.000 TL Faaliyet Merkezi :

Detaylı

Şirket Raporu 01 Ağustos 2017

Şirket Raporu 01 Ağustos 2017 Şirket Raporu 01 Ağustos 2017 KİLER GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. (KLGYO) Şirket, esas olarak gayrimenkullere, gayrimenkullere dayalı sermaye piyasası araçlarına, gayrimenkul projelerine ve gayrimenkullere

Detaylı

AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. GELİR AMAÇLI KAMU DIŞ BORÇLANMA ARAÇLARI GRUP EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR (AVB)

AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. GELİR AMAÇLI KAMU DIŞ BORÇLANMA ARAÇLARI GRUP EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR (AVB) AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. GELİR AMAÇLI KAMU DIŞ BORÇLANMA ARAÇLARI GRUP EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR (AVB) Bu rapor AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.Ş. Gelir Amaçlı Kamu Dış Borçlanma Araçları

Detaylı

FİNANS PORIFÖY AMERİKAN DOLARI YABANCI BORSA YATIRIM FONU

FİNANS PORIFÖY AMERİKAN DOLARI YABANCI BORSA YATIRIM FONU FİNANS PORIFÖY AMERİKAN DOLARI YABANCI BORSA YATIRIM FONU 1 Ocak - 30 Haziran 2018 Dönemine Ait Performans Sunum Raporu ve Yatırım Performansı Konusunda Kamuya Açıklanan Bilgilere ilişkin Rapor Finans

Detaylı

DÖNEMİNE İLİŞKİN ÜÇ AYLIK RAPORU

DÖNEMİNE İLİŞKİN ÜÇ AYLIK RAPORU 01.01.2008 31.03.2008 DÖNEMİNE İLİŞKİN ÜÇ AYLIK RAPORU Bu rapor SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş nin 01.01.2008 31.03.2008 dönemine ilişkin gelişmelerin, yönetim kurulu tarafından hazırlanan faaliyet

Detaylı

VAKIF MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

VAKIF MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK - 30 HAZİRAN 2016 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN RAPOR A. TANITICI BİLGİLER Vakıf Menkul Kıymet Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Detaylı

FİNANS PORTFÖY FTSE İSTANBUL BONO FBİST BORSA YATIRIM FONU

FİNANS PORTFÖY FTSE İSTANBUL BONO FBİST BORSA YATIRIM FONU FİNANS PORTFÖY FTSE İSTANBUL BONO FBİST BORSA YATIRIM FONU 1 Ocak - 30 Haziran 2018 Dönemine Ait Performans Sunum Raporu ve Yatırım Performansı Konusunda Kamuya Açıklanan Bilgilere ilişkin Rapor Finans

Detaylı

FİNANS PORTFÖY BORÇLANMA ARAÇLARI FONU

FİNANS PORTFÖY BORÇLANMA ARAÇLARI FONU FİNANS PORTFÖY BORÇLANMA ARAÇLARI FONU 1 Ocak - 30 Haziran 2012 Dönemine Ait Performans Sunum Raporu ve Yatırım Performansı Konusunda Kamuya Açıklanan Bilgilere ilişkin Rapor Finans Portföy Borçlanma

Detaylı

ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1

ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 Sayfa No: 1 1.Rapor Dönemi 01/01/2009 30/09/2009 2.Şirketin Ünvanı Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kayıtlı Sermayesi : 100.000.000 TL Çıkarılmış Sermayesi : 7.800.000 TL Faaliyet Merkezi :

Detaylı

FİNANS PORIFÖY KISA VADELİ BORÇLANMA ARAÇLARİ FONU

FİNANS PORIFÖY KISA VADELİ BORÇLANMA ARAÇLARİ FONU FİNANS PORIFÖY KISA VADELİ BORÇLANMA ARAÇLARİ FONU 1 Ocak - 30 Haziran 2018 Dönemine Ait Performans Sunum Raporu ve Yatırım Performansı Konusunda Kamuya Açıklanan Bilgilere ilişkin Rapor Finans Portföy

Detaylı

FİNANS PORIFÖY PARA PİYASASI FONU

FİNANS PORIFÖY PARA PİYASASI FONU FİNANS PORIFÖY PARA PİYASASI FONU 1 Ocak - 30 Haziran 2018 Dönemine Ait Performans Sunum Raporu ve Yatırım Performansı Konusunda Kamuya Açıklanan Bilgilere ilişkin Rapor Finans Portföy Para Piyasası Fonu'NA

Detaylı

AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR (AEH)

AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR (AEH) AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR (AEH) Bu rapor AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. Hisse Senedi Emeklilik Yatırım Fonu nun 01.01.2011-31.12.2011 dönemine ilişkin

Detaylı

AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. GELİR AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR (AEG)

AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. GELİR AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR (AEG) AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. GELİR AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR (AEG) Bu rapor AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. Gelir Amaçlı Esnek Emeklilik Yatırım Fonu nun 01.01.2011-31.12.2011

Detaylı

ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1

ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 Sayfa No: 1 1.Rapor Dönemi 01/01/2010 30/09/2010 2.Şirketin Ünvanı Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kayıtlı Sermayesi : 100.000.000 TL Çıkarılmış Sermayesi : 25.800.000 TL Faaliyet Merkezi :

Detaylı

CİGNA FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 01.01.2015 30.06.2015 DÖNEMİ ALTI AYLIK RAPORU

CİGNA FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 01.01.2015 30.06.2015 DÖNEMİ ALTI AYLIK RAPORU CİGNA FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 01.01.2015 30.06.2015 DÖNEMİ ALTI AYLIK RAPORU Bu rapor Cigna Finans Emeklilik ve Hayat A.Ş. Büyüme Amaçlı Hisse Senedi

Detaylı

AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş GELİR AMAÇLI KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR (AE2)

AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş GELİR AMAÇLI KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR (AE2) AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş GELİR AMAÇLI KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR (AE2) Bu rapor AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş Gelir Amaçlı Kamu Borçlanma Araçları Emeklilik Yatırım

Detaylı

EURO MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU

EURO MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU EURO MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 01.01.2017-31.12.2017 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU 1 EURO MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU A-TANITICI BİLGİLER: Euro Menkul

Detaylı

FİNANS PORTFÖY DOWN JONES İSTANBUL 20 HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU

FİNANS PORTFÖY DOWN JONES İSTANBUL 20 HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU FİNANS PORTFÖY DOWN JONES İSTANBUL 20 HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU 1 Ocak - 30 Haziran 2018 Dönemine Ait Performans Sunum Raporu ve Yatırım Performansı Konusunda Kamuya Açıklanan Bilgilere ilişkin

Detaylı

GARANTİ BANKASI 1Ç2017 Sonuçları

GARANTİ BANKASI 1Ç2017 Sonuçları ARAŞTIRMA BÖLÜMÜ 27 Nisan 2017 GARANTİ BANKASI 1Ç2017 Sonuçları HARUN DERELİ hdereli@ziraatyatirim.com.tr TURGUT USLU tuslu@ziraatyatirim.com.tr Garanti Bankası nın 2017 Yılının İlk Çeyreğindeki Net Dönem

Detaylı

İKTİSADİ GÖRÜNÜM VE PARA POLİTİKASI. 23 Aralık 2015 Ankara

İKTİSADİ GÖRÜNÜM VE PARA POLİTİKASI. 23 Aralık 2015 Ankara İKTİSADİ GÖRÜNÜM VE PARA POLİTİKASI 23 Aralık 2015 Ankara Özet: Makroekonomik Görünüm ve Para Politikası Sıkı para politikası duruşunun ve alınan makroihtiyati önlemlerin etkisiyle yıllık kredi büyüme

Detaylı

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 3 AYLIK RAPOR (2004 / II.Çeyrek)

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 3 AYLIK RAPOR (2004 / II.Çeyrek) OYAK EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 3 AYLIK RAPOR (2004 / II.Çeyrek) Bu rapor Oyak Emeklilik A.Ş. Büyüme Amaçlı Hisse Senedi Emeklilik Yatırım Fonu nun 01.04.2004 30.06.2004

Detaylı

FİNANS PORIFÖY ÖZEL SEKTÖR BORÇLANMA ARAÇLARI FONU

FİNANS PORIFÖY ÖZEL SEKTÖR BORÇLANMA ARAÇLARI FONU FİNANS PORIFÖY ÖZEL SEKTÖR BORÇLANMA ARAÇLARI FONU 1 Ocak - 30 Haziran 2018 Dönemine Ait Performans Sunum Raporu ve Yatırım Performansı Konusunda Kamuya Açıklanan Bilgilere ilişkin Rapor Finans Portföy

Detaylı

ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ

ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ 31Aralık 2016 Tarihinde Sona Eren Hesap Dönemine Ait 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu na Göre Yönetim Kurulu Tarafından Hazırlanan Bağlı Şirket Raporu 07 Mart 2017

Detaylı

EURO KAPİTAL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 01.01.2014-31.12.2014 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU

EURO KAPİTAL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 01.01.2014-31.12.2014 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU EURO KAPİTAL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 01.01.2014-31.12.2014 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU A-TANITICI BİLGİLER: EURO KAPİTAL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU Euro Kapital Yatırım

Detaylı

AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. GELİR AMAÇLI ULUSLARARASI BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR (AVU)

AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. GELİR AMAÇLI ULUSLARARASI BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR (AVU) AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. GELİR AMAÇLI ULUSLARARASI BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR (AVU) Bu rapor AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.Ş. Gelir Amaçlı Uluslararası Borçlanma Araçları

Detaylı

FİNANS PORIFÖY BİST-30 ENDEKSİ HiSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU

FİNANS PORIFÖY BİST-30 ENDEKSİ HiSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU FİNANS PORIFÖY BİST-30 ENDEKSİ HiSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU 1 Ocak - 30 Haziran 2012 Dönemine Ait Performans Sunum Raporu ve Yatırım Performansı Konusunda Kamuya Açıklanan Bilgilere ilişkin Rapor

Detaylı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. İNTEGRAL MENKUL DEĞERLER A.Ş. ARAŞTIRMA DEPARTMANI Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 2003 yılında iştiraki olduğu TOKİ ile toplu konut hamlesine başlayan Emlak GYO nun 2003 yılından 2011'in

Detaylı

KATILIM EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. ALTERNATİF KATKI EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR

KATILIM EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. ALTERNATİF KATKI EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR KATILIM EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. ALTERNATİF KATKI EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR Bu rapor Katilim Emeklilik ve Hayat A.Ş Alternatif Katkı Emeklilik Yatırım Fonu nun 22.07.2014 31.12.2014 dönemine ilişkin

Detaylı

KATILIM EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI ALTERNATİF HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR

KATILIM EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI ALTERNATİF HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR KATILIM EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI ALTERNATİF HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR Bu rapor Katilim Emeklilik ve Hayat A.Ş Büyüme Amaçlı Alternatif Hisse Senedi Emeklilik Yatırım

Detaylı

AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR (AE3)

AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR (AE3) AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR (AE3) Bu rapor AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. Büyüme Amaçlı Esnek Emeklilik Yatırım Fonu nun 01.01.2011-31.12.2011

Detaylı

24 Şubat Şubat 2017 TÜRK LİRASI DOLARA KARŞI GÜÇLÜ DURUŞUNU KORUMAYA DEVAM EDİYOR

24 Şubat Şubat 2017 TÜRK LİRASI DOLARA KARŞI GÜÇLÜ DURUŞUNU KORUMAYA DEVAM EDİYOR 9 TÜRK LİRASI DOLARA KARŞI GÜÇLÜ DURUŞUNU KORUMAYA DEVAM EDİYOR Yurtiçi gelişmeleri incelediğimizde, Euro Bölgesi nin en büyük ekonomisi olan Almanya dördüncü çeyrekte beklentiler doğrultusunda yüzde 0,4

Detaylı

ANKARA EMEKLİLİK A.Ş PARA PİYASASI LİKİT KAMU EMEKLİLİK YATIRIM FONU ÜÇÜNCÜ 3 AYLIK RAPOR

ANKARA EMEKLİLİK A.Ş PARA PİYASASI LİKİT KAMU EMEKLİLİK YATIRIM FONU ÜÇÜNCÜ 3 AYLIK RAPOR ANKARA EMEKLİLİK A.Ş PARA PİYASASI LİKİT KAMU EMEKLİLİK YATIRIM FONU ÜÇÜNCÜ 3 AYLIK RAPOR Bu rapor Ankara Emeklilik A.Ş Para Piyasası Likit Kamu Emeklilik Yatırım Fonu nun 01.07.2004-30.09.2004 dönemine

Detaylı

EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 01.01.2014-30.06.2014 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU

EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 01.01.2014-30.06.2014 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 01.01.2014-30.06.2014 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU 1 EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU A-TANITICI BİLGİLER: Euro Trend Yatırım Ortaklığı

Detaylı

ARACI KURUMLARIN 2014/06 DÖNEMI GÖSTERGE / GÜZ 2014

ARACI KURUMLARIN 2014/06 DÖNEMI GÖSTERGE / GÜZ 2014 GÖSTERGE / GÜZ 2014 ARACI KURUMLARIN 2014/06 DÖNEMI FINANSAL VERILERI 30 Haziran 2014 itibariyle aracı kurum sektörünün toplam varlıkları 14 milyar TL ye, özkaynakları da 3,5 milyar TL seviyesine çıkmıştır.

Detaylı

FİNANS PORTFÖY BİRİNCİ DEĞİŞKEN FON

FİNANS PORTFÖY BİRİNCİ DEĞİŞKEN FON FİNANS PORTFÖY BİRİNCİ DEĞİŞKEN FON 1 Ocak - 30 Haziran 2018 Dönemine Ait Performans Sunum Raporu ve Yatırım Performansı Konusunda Kamuya Açıklanan Bilgilere ilişkin Rapor Finans Portföy Birinci Değişken

Detaylı

PİYASALARDAKİ GELİŞMELER VE FON PİYASASINA YANSIMASI ALTERNATIF YATIRIM ARAÇLARININ GETİRİLERİ YATIRIM FONLARININ GETİRİLERİ SAYI:31 A R A L I K 2017

PİYASALARDAKİ GELİŞMELER VE FON PİYASASINA YANSIMASI ALTERNATIF YATIRIM ARAÇLARININ GETİRİLERİ YATIRIM FONLARININ GETİRİLERİ SAYI:31 A R A L I K 2017 Sevgili Okuyucularımız, Bu sayımızda küresel ve yerel piyasalardaki gelişmelerin yatırım fonu piyasasına yansımalarını Piyasalardaki Gelişmeler ve Fon Piyasasına Yansıması kısmında bulabilirsiniz. Ayrıca

Detaylı

AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI ESNEK GRUP EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR (AVY)

AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI ESNEK GRUP EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR (AVY) AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI ESNEK GRUP EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR (AVY) Bu rapor AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.Ş. Gelir Amaçlı Uluslararası Borçlanma Araçları Emeklilik Yatırım

Detaylı

EURO MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 01.01.2014-31.12.2014 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU

EURO MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 01.01.2014-31.12.2014 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU EURO MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 01.01.2014-31.12.2014 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU EURO MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU A-TANITICI BİLGİLER: (Eski Ünvanı:

Detaylı

DEUTSCHE SECURITIES MENKUL DEĞERLER A.Ş.

DEUTSCHE SECURITIES MENKUL DEĞERLER A.Ş. DEUTSCHE SECURITIES MENKUL DEĞERLER A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU DEUTSCHE SECURITIES MENKUL DEĞERLER A.Ş. TEMMUZ-EYLÜL 2008 DÖNEMİ

Detaylı

Finans Portföy A.B.D. Hazine Bonosu Dolar Yabancı Borsa Yatırım Fonu'NA AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU. Fon'un Yatırım Amacı

Finans Portföy A.B.D. Hazine Bonosu Dolar Yabancı Borsa Yatırım Fonu'NA AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU. Fon'un Yatırım Amacı A. TANITICI BİLGİLER Finans Portföy A.B.D. Hazine Bonosu Dolar Yabancı Borsa Yatırım Fonu'NA AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU Fon Toplam Değeri Birim Pay Değeri (TRL) Yatırımcı Sayısı PORTFÖYE BAKIŞ Halka Arz

Detaylı

Alış Ekspertiz Değeri. Ekspertiz Tarihi. Ekspertiz Değeri. Portföy Değeri 30.01.08 66.000 - - 15.03.11 405.000 405.000 0%

Alış Ekspertiz Değeri. Ekspertiz Tarihi. Ekspertiz Değeri. Portföy Değeri 30.01.08 66.000 - - 15.03.11 405.000 405.000 0% GAYRİMENKULLER, GAYRİMENKUL PROJELERİ, GAYRİMENKULE DAYALI HAKLAR Yeri ve Özellikleri Alış Alış Maliyeti Alış Ekspertiz Alış Ekspertiz Ekspertiz Ekspertiz Portföy Arsalar ve Araziler 68.808.483 14% İstanbul

Detaylı

ING EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU ALTI AYLIK RAPOR

ING EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU ALTI AYLIK RAPOR ING EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU ALTI AYLIK RAPOR Bu rapor ING Emeklilik A.Ş. Gelir Amaçlı Esnek Emeklilik Yatırım Fonu nun 01 Ocak 2013 30 Haziran 2013 dönemine ilişkin gelişmelerin,

Detaylı

AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR (AVK)

AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR (AVK) AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR (AVK) Bu rapor AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.Ş. Kamu Borçlanma Araçları Emeklilik Yatırım Fonu nun 01.01.2011-31.12.2011

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş GRUPLARA YÖNELİK GELİR AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş GRUPLARA YÖNELİK GELİR AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş GRUPLARA YÖNELİK GELİR AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR Bu rapor ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş Gruplara Yönelik Gelir Amaçlı Esnek Emeklilik Yatırım Fonu nun 01.01.2008-31.12.2008

Detaylı

Allianz Hayat ve Emeklilik A.Ş. GELİR AMAÇLI KAMU DIŞ BORÇLANMA ARAÇLARI (EURO) EMEKLİLİK YATIRIM FONU FAALİYET RAPORU (

Allianz Hayat ve Emeklilik A.Ş. GELİR AMAÇLI KAMU DIŞ BORÇLANMA ARAÇLARI (EURO) EMEKLİLİK YATIRIM FONU FAALİYET RAPORU ( Allianz Hayat ve Emeklilik A.Ş. GELİR AMAÇLI KAMU DIŞ BORÇLANMA ARAÇLARI (EURO) EMEKLİLİK YATIRIM FONU FAALİYET RAPORU (01.01.2012-31.12.2012 DÖNEMİ) I.GENEL BİLGİ Allianz Hayat ve Emeklilik A.Ş. nin kurucu,

Detaylı

Bizim Menkul Değerler A.Ş 11 Ocak

Bizim Menkul Değerler A.Ş 11 Ocak Bizim Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanan bu rapor Sermaye Piyasası Kurulu nun VII-128.1 no lu Pay Tebliği nin 29. Maddesi çerçevesinde Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş tarafından hazırlanan Mistral

Detaylı

FİNANS PORIFÖY EUROBOND BORÇLANMA ARAÇLARI FONU

FİNANS PORIFÖY EUROBOND BORÇLANMA ARAÇLARI FONU FİNANS PORIFÖY EUROBOND BORÇLANMA ARAÇLARI FONU 1 Ocak - 30 Haziran 2012 Dönemine Ait Performans Sunum Raporu ve Yatırım Performansı Konusunda Kamuya Açıklanan Bilgilere Ilişkin Rapor Finans Portföy Eurobond

Detaylı

DÖNEMİNE İLİŞKİN ÜÇ AYLIK RAPORU

DÖNEMİNE İLİŞKİN ÜÇ AYLIK RAPORU 30.06.2008 30.09.2008 DÖNEMİNE İLİŞKİN ÜÇ AYLIK RAPORU Bu rapor SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş nin 30.06.2008 30.09.2008 dönemine ilişkin gelişmelerin, yönetim kurulu tarafından hazırlanan faaliyet

Detaylı

Ekonomi Bülteni. 22 Mayıs 2017, Sayı: 21. Yurt Dışı Gelişmeler Yurt İçi Gelişmeler Finansal Göstergeler Haftalık Veri Akışı

Ekonomi Bülteni. 22 Mayıs 2017, Sayı: 21. Yurt Dışı Gelişmeler Yurt İçi Gelişmeler Finansal Göstergeler Haftalık Veri Akışı Ekonomi Bülteni, Sayı: 21 Yurt Dışı Gelişmeler Yurt İçi Gelişmeler Finansal Göstergeler Haftalık Veri Akışı Ekonomik Araştırma ve Strateji Dr. Saruhan Özel Ezgi Gülbaş Orhan Kaya Deniz Bayram 1 DenizBank

Detaylı

AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. GELİR AMAÇLI KAMU DIŞ BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR (AVG)

AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. GELİR AMAÇLI KAMU DIŞ BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR (AVG) AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. GELİR AMAÇLI KAMU DIŞ BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR (AVG) Bu rapor AvivaSA Emeklilik e Hayat A.Ş. Gelir Amaçlı Kamu Dış Borçlanma Araçları Emeklilik

Detaylı

EURO KAPİTAL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 01.01.2013-30.06.2013 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU

EURO KAPİTAL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 01.01.2013-30.06.2013 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU EURO KAPİTAL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 01.01.2013-30.06.2013 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU EURO KAPİTAL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU A-TANITICI BİLGİLER: Euro Kapital Yatırım

Detaylı

İKTİSADİ GÖRÜNÜM VE PARA POLİTİKASI. 25 Mayıs 2016 Ankara

İKTİSADİ GÖRÜNÜM VE PARA POLİTİKASI. 25 Mayıs 2016 Ankara İKTİSADİ GÖRÜNÜM VE PARA POLİTİKASI 25 Mayıs 2016 Ankara Özet: Makroekonomik Görünüm ve Para Politikası Dış ticaret hadlerindeki olumlu gelişmeler ve tüketici kredilerinin ılımlı seyri cari dengedeki iyileşmeyi

Detaylı

ATA YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş. MART 2013 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

ATA YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş. MART 2013 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU I-GİRİŞ ATA YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş. MART 2013 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. Raporun dönemi : 01/01/2013-31/03/2013 2. Şirket unvanı : ATA YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş. 3. Dönem içinde yönetim ve denetleme

Detaylı

AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR (AVE)

AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR (AVE) AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR (AVE) Bu rapor AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.Ş. Esnek Emeklilik Yatırım Fonu nun 01.01.2011-31.12.2011 dönemine ilişkin gelişmelerin,

Detaylı

FİNANS PORIFÖY GÜMÜŞ BORSA YATIRIM FONU

FİNANS PORIFÖY GÜMÜŞ BORSA YATIRIM FONU FİNANS PORIFÖY GÜMÜŞ BORSA YATIRIM FONU 1 Ocak - 30 Haziran 2018 Dönemine Ait Performans Sunum Raporu ve Yatırım Performansı Konusunda Kamuya Açıklanan Bilgilere liişkin Rapor Finans Portföy Gümüş Borsa

Detaylı

TEB HOLDİNG A.Ş YILI 3. ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU

TEB HOLDİNG A.Ş YILI 3. ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU TEB HOLDİNG A.Ş. 2012 YILI 3. ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU Raporun Ait Olduğu Dönem : 01.01.2012 30.09.2012 Şirketin Ticaret Ünvanı Genel Müdürlük Adresi : TEB Holding A.Ş. : TEB Kampüs C Blok Saray

Detaylı

TEB HOLDİNG A.Ş YILI 2. ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU

TEB HOLDİNG A.Ş YILI 2. ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU TEB HOLDİNG A.Ş. 2012 YILI 2. ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU Raporun Ait Olduğu Dönem : 01.01.2012 30.06.2012 Şirketin Ticaret Ünvanı Genel Müdürlük Adresi : TEB Holding A.Ş. : TEB Kampüs C Blok Saray

Detaylı

TUKAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER

TUKAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER TUKAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER ÇIKARILMIŞ SERMAYEMİZ 37.650.000 LİRASI NAKİT KARŞILANMAK SURETİYLE 62.350.000 LİRADAN 100.000.000 LİRAYA

Detaylı

FİNANS PORTFÖY ALTIN BORSA YATIRIM FONU

FİNANS PORTFÖY ALTIN BORSA YATIRIM FONU FİNANS PORTFÖY ALTIN BORSA YATIRIM FONU 1 Ocak - 30 Haziran 2018 Dönemine Ait Performans Sunum Raporu ve Yatırım Performansı Konusunda Kamuya Açıklanan Bilgilere ilişkin Rapor Finans Portföy Altın Borsa

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş GELİR AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş GELİR AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş GELİR AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU YILLIK RAPOR Bu rapor ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. Gelir Amaçlı Esnek Emeklilik Yatırım Fonu nun 01.01.2008-31.12.2008 dönemine ilişkin

Detaylı

KATILIM EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. ALTERNATİF STANDART EMEKLİLİK YATIRIM FONU 6 AYLIK RAPOR

KATILIM EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. ALTERNATİF STANDART EMEKLİLİK YATIRIM FONU 6 AYLIK RAPOR KATILIM EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. ALTERNATİF STANDART EMEKLİLİK YATIRIM FONU 6 AYLIK RAPOR Bu rapor Katilim Emeklilik ve Hayat A.Ş Alternatif Standart Emeklilik Yatırım Fonu nun 05.06.2014 30.06.2014 dönemine

Detaylı

QNB FİNANS PORTFÖY PARA PİYASASI FONU'NA AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU. Fon'un Yatırım Amacı

QNB FİNANS PORTFÖY PARA PİYASASI FONU'NA AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU. Fon'un Yatırım Amacı QNB FİNANS PORTFÖY PARA PİYASASI FONU'NA AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU A. TANITICI BİLGİLER Fon Toplam Değeri Birim Pay Değeri (TRL) Yatırımcı Sayısı PORTFÖYE BAKIŞ Halka Arz Tarihi : 05/11/1990 31/12/2018

Detaylı

QNB FİNANS PORTFÖY BİRİNCİ SERBEST (DÖVİZ) FON'NA AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU. Fon'un Yatırım Amacı

QNB FİNANS PORTFÖY BİRİNCİ SERBEST (DÖVİZ) FON'NA AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU. Fon'un Yatırım Amacı QNB FİNANS PORTFÖY BİRİNCİ SERBEST (DÖVİZ) FON'NA AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU A. TANITICI BİLGİLER Birim Pay Değeri (TRL) Yatırımcı Sayısı Birim Pay Değeri (USD) PORTFÖYE BAKIŞ Halka Arz Tarihi : 03/09/2018

Detaylı

Genel Görünüm. ABD, Euro Bölgesi, İngiltere ve Japonya merkez bankaları da kısa dönemde faiz artırımı yapmayacaklarının sinyalini vermişlerdir.

Genel Görünüm. ABD, Euro Bölgesi, İngiltere ve Japonya merkez bankaları da kısa dönemde faiz artırımı yapmayacaklarının sinyalini vermişlerdir. Genel Görünüm 2008 yılı son çeyreğinde tüm dünya ekonomilerini ve finans piyasalarını derinden etkileyen küresel kriz, tüm ülke hükümetlerinin aldıkları mali ve para politikası önlemleri ile 2009 yılı

Detaylı

FİNANS PORTFÖY TÜRKİYE YÜKSEK PİYASA DEĞERLİ BANKALAR HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU'NA AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU

FİNANS PORTFÖY TÜRKİYE YÜKSEK PİYASA DEĞERLİ BANKALAR HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU'NA AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU FİNANS PORTFÖY TÜRKİYE YÜKSEK PİYASA DEĞERLİ BANKALAR HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU'NA AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU A. TANITICI BİLGİLER Fon Toplam Değeri Birim Pay Değeri (TRL) Paylar - Bankacılık

Detaylı

Madde 1.1 in birinci paragrafı aģağıdaki Ģekilde güncellenmiģtir.

Madde 1.1 in birinci paragrafı aģağıdaki Ģekilde güncellenmiģtir. TÜRKĠYE Ġġ BANKASI A.ġ. NIN BANKA BONOSU VE/VEYA ISKONTOLU TAHVĠLLERĠ VE/VEYA TAHVĠLLERĠNĠN HALKA ARZINA ĠLĠġKĠN SERMAYE PĠYASASI KURULU TARAFINDAN 16.01.2012 TARĠHĠNDE ONAYLANAN 17.01.2012 TARĠHĠNDE TESCĠL

Detaylı

PİYASALARDAKİ GELİŞMELER VE FON PİYASASINA YANSIMASI ALTERNATIF YATIRIM ARAÇLARININ GETİRİLERİ YATIRIM FONLARININ GETİRİLERİ

PİYASALARDAKİ GELİŞMELER VE FON PİYASASINA YANSIMASI ALTERNATIF YATIRIM ARAÇLARININ GETİRİLERİ YATIRIM FONLARININ GETİRİLERİ Sevgili Okuyucularımız, Bu sayımızda küresel ve yerel piyasalardaki gelişmelerin fon piyasasına yansımalarını Piyasalardaki Gelişmeler ve Fon Piyasasına Yansıması kısmında bulabilirsiniz. Bültenimizde

Detaylı

7. Orta Vadeli Öngörüler

7. Orta Vadeli Öngörüler 7. Orta Vadeli Öngörüler Bu bölümde tahminlere temel oluşturan varsayımlar özetlenmekte, bu çerçevede üretilen orta vadeli enflasyon ve çıktı açığı tahminleri ile para politikası görünümü önümüzdeki üç

Detaylı

Finansal Hesaplar 2013

Finansal Hesaplar 2013 Finansal Hesaplar 2013 İstatistik Genel Müdürlüğü Parasal ve Finansal Veriler Müdürlüğü İçindekiler I. Genel Değerlendirme...3 II. Mali Olmayan Kuruluşlar...5 III. Mali Kuruluşlar...6 IV. Genel Yönetim...8

Detaylı

TORUNLAR GYO 4Ç2017 Sonuçları

TORUNLAR GYO 4Ç2017 Sonuçları ARAŞTIRMA BÖLÜMÜ 20 Mart 2018 TORUNLAR GYO 4Ç2017 Sonuçları HARUN DERELİ hdereli@ziraatyatirim.com.tr TURGUT USLU tuslu@ziraatyatirim.com.tr Kira Gelirleri Nakit Akışını Desteklemeye Devam Ediyor Öneri

Detaylı