Aşağı Pazarcı Mahallesi 1010 Sokak No: 7 Manavgat Antalya Telefon: Faks: Sipariş Hattı:

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Aşağı Pazarcı Mahallesi 1010 Sokak No: 7 Manavgat Antalya Telefon: 0 242 746 61 50 Faks: 0242 742 75 73 www.sorti.com.tr Sipariş Hattı: 0532 773 13 30"

Transkript

1 Aşağı Pazarcı Mahallesi 1010 Sokak No: 7 Manavgat Antalya Telefon: Faks: Sipariş Hattı:

2 TARİHÇE: Sorti Kimya, 1989 yılında Yusuf Sönmez tarafından kuruldu. Üretilen ilk ürün, Sorti Sıvı Bulaşık Deterjanı idi. Bugün, Sorti Kimya tam 80 çeşit temizlik ve hijyen ürünü üretiyor. Sorti Kimya, 2008 yılından beri, Manavgat Organize Sanayi Bölgesi ndeki 2.000m 2 lik modern tesislerinde faaliyetlerine devam ediyor. AR-GE çalışmalarına büyük ağırlık veren ve aralıksız olarak sürdüren Sorti Kimya, merkez ofisi ile ev dışı tüketime, Manavgat taki 3 satış ofisi ile ev kullanımına yönelik ürünlerini müşterilerine ulaştırıyor. İzmir, Isparta, Konya, Çorum, Kayseri ve Silifke de bulunan bayileri aracılığıyla da Anadolu nun büyük bir kısmına ulaşıyor.

3 ÜRETİM POLİTİKASI: PAZAR İÇİN YENİ BİR DEĞER YARATMAK! Sorti Kimya, uzun vadeli, sürdürülebilir ve müşterileri için kârlılık yaratacak ürünler geliştirmek için çalışır. Her Sorti ürününün içerisinde sadece hammadde değil, binlerce kullanıcının ürünle ilgili önerileri vardır. AR-GE çalışmalarının itici gücünü Sorti müşterileri oluşturur. ÇEVRE POLİTİKASI: Sorti Kimya, çevresel faaliyetlerinin sadece devlet tarafından değil, özel denetim firmaları tarafından da denetlenmesini ve onaylanmasını sağlar. Bir üretim firması olarak Sorti Kimya: Ürünleri içerisindeki hammaddelerin çevreci olması, Üretim sürecinde çevreye 0 kimyasal etki, Üretim sürecinde düşük seviyede gaz salınımı gibi konularda sürekli olarak araştırma ve geliştirme çalışmaları yapıyor. Bu süreçlerin yönetiminde, ilgili bakanlık tarafından yetkilendirilmiş çevre danışmanları ile birlikte çalışılıyor. Yeni yönetmelikler ve AB direktifleri doğrultusunda, firma içerisinde gerekli düzenlemeler anında yapılıyor. Sorti Kimya, pazara konsantre ürünler sunarak müşterilerinin kullandığı kimyasal miktarını azaltıyor. Ürünlerin plastik, kâğıt ve karton ambalajlarının tamamının hammaddelerinin geri dönüştürülebilir olmasını sağlayarak ambalaj atıklarının değerlendirilmesine katkıda bulunuyor. Üretim esnasında kullanılan bütün hammadde fıçıları, ilgili bakanlık tarafından yetkilendirilmiş geri dönüşüm firmalarına teslim ediliyor. Ürünler benzer ambalaj tiplerine konuluyor. Bu sayede, ambalajların üretimi esnasında çevreye verilen zarar azaltılıyor. Üretim sonrası dağıtım, faturalandırma, pazarlama ve diğer bütün süreçlerde ortaya çıkan kâğıt, plastik ve kartonlar biriktiriliyor, ilgili bakanlık tarafından yetkilendirilmiş geri dönüşüm firmalarına teslim ediliyor. Çevre ile ilgili bütün yıl boyunca yapılan çalışmalar bir dosya halinde ilgili bakanlığın Antalya Müdürlüğü ne sunuluyor, özel denetim firmalarının yanı sıra devlet tarafından da denetlenmesi ve onaylanması sağlanıyor.

4 SORTİ KONSANTRE ÇAMAŞIR YUMUŞATICISI KONSANTRE T-8 KULLANIM ALANLARI: Tekstil ürünlerinin yumuşatılması amacıyla kullanılır. Kullanım miktarı: 5-6 kg makinelerde 40 ml 7 kg makinelerde 50 ml 8-9 kg makinelerde 60 ml Elde Yıkamada: Çamaşırlarınızı son kez durularken yıkama suyuna ekleyin, sıkın ve kurutun. %5 - < %15 Katyonik yüzey aktif maddeler Dezenfektan, 5- chloro- 2- methyl- 2H- isothiazol- 3- one, 2- methyl- 2H- isothiazol- 3- one, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Linalool, Eugenol, Geraniol içerir.

5 SORTİ KONSANTRE SIVI ÇAMAŞIR DETERJANI RENKLİ VE BEYAZ ÇAMAŞIRLAR İÇİN KONSANTRE T-23 Bitkisel yüzey aktif içerir. Çamaşırlarınız üzerinde deterjan kalıntısı kalmaz. Soğuk ve ılık sularda etkilidir. Ağartıcı içermez. Kireç oranı yüksek sularda etkilidir. Kireç çözücü kullanmanıza gerek yoktur. Makinenizi ve çamaşırlarınızı kirece karşı korur. Bu sayede çamaşırlarınızı uzun bir süre ilk hali ile kullanabilirsiniz. KULLANIM ALANLARI: Tekstil ürünlerindeki kiri ve lekeyi çıkaran sıvı çamaşır deterjanı. ÖN YIKAMA YAPMAYINIZ! Kullanım miktarı: 5-6 kg makinelerde 40 ml 7 kg makinelerde 50 ml 8-9 kg makinelerde 60 ml AĞIR KİR VE LEKELERDE: Ürünü doğrudan lekenin üzerine dökün, ardından lekeli kumaşı çamaşır makinenizde yıkayın. Yıkamadan sonra çıkmayan lekeler için ürünü lekenin üzerine doğrudan dökün, 5-10 dakika bekleyin, çitileyip durulayın. %15 - < %30 Fosfonatlar %5 - <%15 Noniyonik yüzey aktif maddeler Optik parlatıcı, d-limonene, butylphenyl methylpropional içerir.

6 SORTİ KONSANTRE LEKE ÇIKARICI SORTİ T-24 KULLANIM ALANLARI: Renkli veya beyaz her türlü perde, tül perde, pamuklu, keten, yünlü, polyester kumaş ile uyumludur. Çamaşır makinelerinde ön yıkamada, ana yıkamada veya her ikisinde de kullanılabilir. Kullanım miktarı: 5-6 kg makineler için 40 ml 7 kg makineler için 50 ml 8-9 kg makineler için 60 ml kullanılır. Her türlü çamaşır deterjanı ve halı şampuanı ile kullanılabildiği gibi, sulandırılarak da kullanılabilir. Halı ve Koltuk Temizliğinde: 5 lt suya 40 ml dökülür. Arzu edilirse halı şampuanı ilave edildikten sonra yüzeye yayılır, ovulur ve sadece su ile durulanır. Halı Yıkama Makinelerinde: 40 ml ürün halı şampuanı ile birlikte makineye dökülür ve yıkama işlemi yapılır. Ürünü kullanmadan önce kumaşın doğrudan görünmeyen bir yerinde test ediniz. Ürün konsantre olduğu için doğrudan kullanmayınız, mutlaka su ile karıştırınız. Hidrojenperoksit, Benzenesulfonic acid, 4- C sec- alkyl derivs. %5 - < %15 Oksijen bazlı ağartıcılar Fosfonatlar < %5 Anyonik yüzey aktif maddeler Non-iyonik yüzey aktif maddeler Optik parlatıcılar, Hexyl cinnam- aldehyd, Butylphenyl methylpropional, Benzyl salicylate, Citronellol içerir.

7 SORTİ KONSANTRE GENEL TEMİZLİK MADDESİ KONSANTRE G-1 Cam, kapı, pencere, ahşap, fayans, mermer, laminant parke, granit dahil bütün yüzeylerde 5 lt suya 20 ml dökülür ve yüzeyler silinir. Durulamaya gerek yoktur. Ürün tüm yüzeyler ile uyumludur. Mutfak dolapları gibi hassas yüzeylerde oluşan ağır yağ, kir ve lekelerin üzerine sulandırmadan doğrudan dökün, ürünü kirin üzerine yayın ve 3-5 dakika bekleyin. Ardından temiz bir bez ile ovalayın ve su ile durulayın. < 5% Non- iyonik aktif madde Dezenfektan, 5- chloro- 2- methyl- 2H- isothiazol- 3- one, 2- methyl- 2H- isothiazol- 3- one, Linalool, Citronellol, Coumarin içerir.

8 SORTİ KONSANTRE ASİDİK BANYO VE TUVALET TEMİZLEYİCİ (ORGANİK ASİTLİ) KONSANTRE G-4 Ürün ile beraber gelen sprey şişeye 100 ml Sorti Konsantre Asidik Banyo ve Tuvalet Temizleyici dökün. Sprey şişenin geri kalan kısmını su ile yavaş bir şekilde doldurun. Seyrelttiğiniz ürünü ise şu şekilde kullanabilirsiniz: Banyo ve Tuvaletlerde Kullanım: Seramik, fayans, küvet, lavabo, musluk, derz, klozet, duşakabin vb. yüzeylere püskürtün, 3-5 dakika bekleyin ve su ile durulayın. Aynı şekilde balkonunuzun seramik, porselen, çelik, plastik, cam yüzeylerindeki kir ve kireci temizlemek için de kullanabilirsiniz. İnşaat Sonrası Temizlik için Kullanım: Derz kalıntılarını temizlemek için yüzeye püskürtün, 3-5 dakika bekleyin ve su ile durulayın. Ağır kireç kalıntıları için daha fazla bekleyin veya yıkama işlemini tekrar edin. %5 - %15 Non-iyonik yüzey aktif maddeler Eucalyptus oil D-Glucopyranose, oligomers, decyl octyl glycosides

9 SORTİ KONSANTRE SIVI BULAŞIK DETERJANI KONSANTRE M-1 KULLANIM ALANLARI: Elde yıkama için kullanılan sıvı bulaşık deterjanıdır. Tabaklardaki yemek artıklarını uzaklaştırın. Ardından 1 lt ılık suya 3 damla döküp köpürtün ve bulaşıklarınızı yıkayın. Arzu ederseniz, ürünü 5 kat sulandırarak da kullanabilirsiniz. >% 30 Anyonik yüzey aktif maddeler <%5 EDTA ve tuzları Dezenfektan, 5- chloro- 2- methyl- 2H- isothiazol- 3- one, 2- methyl- 2H- isothiazol- 3- one

10 SORTİ KONSANTRE SIVI BULAŞIK MAKİNASI DETERJANI KONSANTRE M-18 KULLANIM ALANLARI: Bulaşık makinesinde mutfak gereçlerinin yağ ve kir temizliğinde kullanılır. Önce tabaklarınızdaki yemek artıklarını uzaklaştırın. Kirli bulaşıklarınızı makinenize yerleştirdikten sonra makinenizin deterjan gözünü Sorti Konsantre Sıvı Bulaşık Makinası Deterjanı ile doldurun. Ürünün içerisinde tuz bulunmaktadır, bundan dolayı makinenize ayrıca tuz koymanıza gerek yoktur. Makinenizin tuz miktarını gösteren uyarı ışığının yanmasında bir sakınca yoktur. İyi bir yıkama sonucu için Sorti Konsantre Bulaşık Makinesi Parlatıcısı kullanın. Aksi takdirde tabaklarınız, bardaklarınız ve takımlarınızda matlık oluşabilir. %15 - %30 Fosfonatlar

11 NOTLAR NOTLAR

12 NOTLAR SB01 06/2014

Temizligin Aydınlatan Gücü KİMYA

Temizligin Aydınlatan Gücü KİMYA Temizligin Aydınlatan Gücü ( KİMYA Firma Profili HAKKIMIZDA 1998 yılında, çamaşır suyu ve tuzruhu üretimiyle Eskişehir Baksan Sanayi Sitesinde imalat hayatına başlayan SİRAÇ ailesi üretim ve çalışma ağını

Detaylı

www.nily.com.tr TEMİZLİK KİMYASALLARI

www.nily.com.tr TEMİZLİK KİMYASALLARI www.nily.com.tr TEMİZLİK KİMYASALLARI Makine ve Kimya Kompleksi TEMİZLİK KAZANÇ Saruhan şirketler grubu olarak faaliyette bulunduğumuz sektörlerde uluslararası standartlarda ürünler geliştirerek üretimimizi

Detaylı

gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları

gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları gria HAKKIMIZDA GRIA Endüstriyel Mutfak Ekipmanları, müşteri memnuniyeti ilkesi kabul ederek, genç ve tecrübeli kadrosuyla endüstriyel mutfak sektöründe hizmet vermektedir.

Detaylı

İLETİŞİM BİLGİLERİ. Genel Müdür Umut VELİDEDEOĞLU. gsm: 0532 580 19 00 e-mail: umut@velidedeoglu.com.tr

İLETİŞİM BİLGİLERİ. Genel Müdür Umut VELİDEDEOĞLU. gsm: 0532 580 19 00 e-mail: umut@velidedeoglu.com.tr Velidedeoğlu Kimya fiyat açıklamaları; * Bu fiyat listesi 01 Ocak 2012 tarihinden itibaren geçerlidir ve bir önceki fiyat listesini geçersiz kılar. * Fiyat listemiz TÜRK LİRASI bazında geçerli olup, Doğru

Detaylı

DÜNYANIN TEMİZLİĞİ INOKSCLEAN 2016 ürün kataloğu 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 Temizlik arabanızda bulunması gerekli malzemelerin eskizsiz olduğunu kontrol edin. Ofise girip, genel durumunu gözlemleyin.

Detaylı

Kod: Cam Temizleyici. Kullanım Alanları. ph: Cam Parlak Yüzeyler Ayna Elektrikli Ev Aletleri.

Kod: Cam Temizleyici. Kullanım Alanları. ph: Cam Parlak Yüzeyler Ayna Elektrikli Ev Aletleri. Cam Temizleyici Kod: 100100 Cam, ayna gibi silinebilir parlak yüzeylerin temizliğinde etkili temizleme ürünüdür. Yüzeylerdeki yağlı ve kirli tabakayı etkin bir biçimde temizler, kalıntı ya da iz bırakmaz.

Detaylı

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜN

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜN KİŞİSEL TEMİZLİK TANIMI ADI HF KOD CİNSİ L KG KG TL FİYATI KOLİ TL FİYATI Green Care Sıvı Sabunlar ve El Dezenfektanları 9225438 Soft Sensatıon - Ekolojik, Hipoalerjik Sıvı El Sabunu 9990256 SIVI 5,00

Detaylı

Dostunuzu düşmanınızı tanıyın!

Dostunuzu düşmanınızı tanıyın! Dostunuzu düşmanınızı tanıyın! Sentetik temizlik ürünleri neden düşman? Hepimiz yıllarca kullandık. Mutfakta, banyoda, çamaşırlarımızda Yaşadığımız mekânların her köşesinde. Temizlemek, dezenfekte etmek

Detaylı

Moher Kimya, Türkiye nin önde gelen temizlik ürünleri üreten tesisine sahip firmalardan birisidir.

Moher Kimya, Türkiye nin önde gelen temizlik ürünleri üreten tesisine sahip firmalardan birisidir. Moher Kimya, Türkiye nin önde gelen temizlik ürünleri üreten tesisine sahip firmalardan birisidir. 2001 yılın da fiilen üretime başlayan tesisimiz aralıksız olarak üretime devam etmektedir.hes,mio ve Not

Detaylı

OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU

OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU 2016 YILI FİYAT LİSTESİ (09.12.2016) KOD ÜRÜN ADI VARYANT LT AD. OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU MT 001 30 OXY SIVI BULAŞIK DETERJANI Yeşil/ Limon kokulu 30 29,4 1 2,02 60,50 60,50 MT 001 5 OXY SIVI BULAŞIK

Detaylı

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ Hijyenmax Sıvı Sabunlar ve El Dezenfektanları 9225375 Hijyenmax Antibakteriyel Köpük Sabun SIVI 5,00 5,27 4 117,02 TL 22,23 TL 468,08

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Hijyen

Kişisel Temizlik ve Hijyen Kişisel Temizlik ve Hijyen KATEGORİ ÜRÜN AİLESİ ÜRÜN TANIMI ÜRÜN KODU ÜRÜN ADI CİNSİ L KG Kişisel Temizlik ve Hijyen Hijyenmax Sıvı Sabunlar ve El Dezenfektanları 9225375 Hijyenmax Antibakteriyel Köpük

Detaylı

mikrofiber bezler www.anbertem.com

mikrofiber bezler www.anbertem.com mikrofiber bezler www.anbertem.com MİKROFİBER TEKNOLOJİ HARİKASI Mikrof iber Temizlik Bezleri Berceste mikrofiber temizlik bezleri, teknoloji kullanılarak polyester ve poliamid bileşiminden üretilmiştir.

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1 PVC CILASI 10 2 NEMLI MOP CM 3 BUYUK BOY MAVI COP TORBASI 700 4 BUYUK BOY ENFEKTE ATIK COP TORBASI(1 MIKRON) 180000 5 ORTA BOY KIRMIZI COP TORBASI 10000 6 TOZ BEZI 4000 METRE 7 EV TIPI OTOMATIK CAMASIR

Detaylı

Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri

Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri ODA TEMİZLİĞİ ve HİJYEN ÜRÜNLERİ M701 WC Temizlik Ürünü M711 Hero WC Temizlik Ürünü WC ve pisuvarlarda oluşan üre taşı, kireç gibi birikimleri temizler; zararlı mikroorganizmalara

Detaylı

OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU

OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU 2015 YILI FİYAT LİSTESİ (01.10.2015) KOD ÜRÜN ADI VARYANT LT AD. OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU MT 001 30 OXY SIVI BULAŞIK DETERJANI Yeşil/ Limon kokulu 30 29,4 1 1,83 55,00 55,00 MT 001 5 OXY SIVI BULAŞIK

Detaylı

Çamaşır Hijyeni Ürünleri

Çamaşır Hijyeni Ürünleri Çamaşır Hijyeni Ürünleri M664 Fosfatsız Komple Yıkama Çamaşır Deterjanı M665 Fosfatsız Ana Yıkama Çamaşır Deterjanı Özel aktif madde kombinasyonu ile fosfata ihtiyaç duymadan yüksek performans sağlar.

Detaylı

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri 109 Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri SERACARE Çimento Sökücü SERACARE Leke Çıkartıcı SERACARE Derz Temizleyici SERACARE Yüzey Koruyucu 110 Kalekim Yüzey Temizlik

Detaylı

MUTFAK HİJYEN ÜRÜNLERİ

MUTFAK HİJYEN ÜRÜNLERİ MUTFAK HİJYEN ÜRÜNLERİ Çorlu Makina ve Kimya Kompleksi Dünya daki teknolojik gelişmeleri yakından takip eden SARUHAN, faaliyette bulunduğu sektörlerde uluslararası standartlarda ürünler geliştirerek üretimini

Detaylı

GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ

GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ S O F E TA M A R İ N E GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ Tekne Güverte Ve Gövde Temizlik Maddesi Cleaner teknelerdeki kaymaz yüzeylerde oluşan ağır kirleri ve siyah lekeleri etkili bir şekilde ve kolaylıkla

Detaylı

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU TEPEKENT YERLEŞKESİ, TURKOBA MAHALLESİ, ERGUVAN SOKAK, NO:26/K TEPEKENT - BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE VERGİ DAİRESİ VERGİ NO: 4426 TEL: (0212) 6 2

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1 PVC CILASI 0 2 NEMLI MOP CM 7000 3 BUYUK BOY MAVI COP TORBASI 000 4 BUYUK BOY ENFEKTE ATIK COP TORBASI( MIKRON) 360000 5 ORTA BOY KIRMIZI COP TORBASI 16000 6 TOZ BEZI (PEMBE) 30 7 CAMASIR YARDIMCI SIVI

Detaylı

Mutfak Hijyeni Ürünleri

Mutfak Hijyeni Ürünleri Mutfak Hijyeni Ürünleri M301 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı M305 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Bol köpüklü elde bulaşık yıkama deterjanıdır. M301 konsantre bir üründür, çok az miktarı bile bulaşıkların

Detaylı

ÇBS HOMELINE - Klozet Kapağı ve Kapı Kolu Hijyenik Temizleyici Ürün Kodu : 40057

ÇBS HOMELINE - Klozet Kapağı ve Kapı Kolu Hijyenik Temizleyici Ürün Kodu : 40057 ÇBS HOMELINE - Klozet Kapağı ve Kapı Kolu Hijyenik Temizleyici Ürün Kodu : 40057 Kullanım Alanları ve Özellikleri: Klozet kapağı ve Kapı kolı Hijyenik olarak temizlemek ve dezenfekte etmek için kullanılır.

Detaylı

Banyo ve Sıhhi Tesisatın Temizlenmesi Niçin Bu Kadar Önemlidir? Sıhhi tesisatın yapısı kir toplamaya çok uygundur. Kirli ellerde ve vücudun ölü

Banyo ve Sıhhi Tesisatın Temizlenmesi Niçin Bu Kadar Önemlidir? Sıhhi tesisatın yapısı kir toplamaya çok uygundur. Kirli ellerde ve vücudun ölü Banyo ve Sıhhi Tesisatın Temizlenmesi Niçin Bu Kadar Önemlidir? Sıhhi tesisatın yapısı kir toplamaya çok uygundur. Kirli ellerde ve vücudun ölü derisinden, saçtan, temizlenen alanlardan(gider ve lavabolarda)

Detaylı

TEMİZLEME TALİMATI NO: 01

TEMİZLEME TALİMATI NO: 01 NO: 01 Kutu Açıcı 1. Donmuş kaba yağları akıtmak için önce sıcak suyun altına tutun ve fırçalayın. 2. Evyeyi ılık su ve önerilen miktarda ki MSS- Kreon Blitz ile doldurun. 3. Islanması için birkaç dakika

Detaylı

HAKKIMIZDA. Viking Temizlik ve Kozmetik A. Ş.

HAKKIMIZDA. Viking Temizlik ve Kozmetik A. Ş. HAKKIMIZDA Viking Temizlik ve Kozmetik A.Ş. 1978 yılında Avcı Kimya unvanı ile başladığı ticari hayatına, 1992 yılında Viking Temizlik Ürünleri Limited Şirketi ve 2004 yılında Viking Temizlik ve Kozmetik

Detaylı

TEKSTİL HİJYEN ÜRÜNLERİ

TEKSTİL HİJYEN ÜRÜNLERİ TEKSTİL HİJYEN ÜRÜNLERİ Çorlu Makina ve Kimya Kompleksi Dünya daki teknolojik gelişmeleri yakından takip eden SARUHAN, faaliyette bulunduğu sektörlerde uluslararası standartlarda ürünler geliştirerek üretimini

Detaylı

KONSANTRE YAĞ, İS ve KURUM TEMİZLEYİCİ

KONSANTRE YAĞ, İS ve KURUM TEMİZLEYİCİ ARC - OIL and SOOT CLEANER KONSANTRE YAĞ, İS ve KURUM TEMİZLEYİCİ OIL and SOOT HANGİ AMAÇLA GELİŞTİRİLDİ? OIL and SOOT özellikle gıda sektörü için üretilmiş bir ürün olup, fırın, fırın tavaları, yanmış

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU Önder KARAKUZ

ÜRÜN KATALOĞU Önder KARAKUZ ÜRÜN KATALOĞU Önder KARAKUZ BİRLİK BİO TEKNOLOJİ ve SU SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. (0) 3 3 46 (0) 3 3 47 www.birbiotek.com BİRLİK BİO TEKNOLOJİ kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle, tedarik

Detaylı

Temizlik ve Bakým Cozumleri

Temizlik ve Bakým Cozumleri Temizlik ve Bakým Cozumleri KÜF TEMÝZLEYÝCÝ HÝJYENÝK EV KULLANIMI anýnda etki beyazlatýr aktif klor etkisi KÜF TEMÝZLEYÝCÝ Güçlü ve kalýcý bir þekilde her çeþit küfün giderilmesinde kullanýlýr. Kalýcý

Detaylı

2018 FİYAT LİSTESİ.

2018 FİYAT LİSTESİ. 2018 FİYAT LİSTESİ Su Tesisatı Elektrik Tesisatı Doğal Gaz Tesisatı Petek Temizliği İçme Suyu Tesisat Dezenfeksiyonu İç Tasarım Yenileme Mutfak, Banyo, Komple Ev Tadilatı Tadilat & Tamirat & Montaj i 1

Detaylı

TELKAR. www.telkar.com.tr. "Başarı köklü çözümler üretmektir"

TELKAR. www.telkar.com.tr. Başarı köklü çözümler üretmektir TELKAR www.telkar.com.tr "Başarı köklü çözümler üretmektir" Fetih Mahallesi, Libadiye Caddesi, Sarıkamış Sokak, No:52 Ataşehir, İstanbul, TÜRKİYE Telefon : +90 216 470 86 70 Faks : +90 216 470 99 07 telkar@telkar.com.tr

Detaylı

Su: En basit temizlik aracıdır. Birçok kirin çözülmesini ve çıkarılmasını kolaylaştırır. Bir kimyasal su ile karıştırılırsa yüzeye daha çabuk işler

Su: En basit temizlik aracıdır. Birçok kirin çözülmesini ve çıkarılmasını kolaylaştırır. Bir kimyasal su ile karıştırılırsa yüzeye daha çabuk işler Su: En basit temizlik aracıdır. Birçok kirin çözülmesini ve çıkarılmasını kolaylaştırır. Bir kimyasal su ile karıştırılırsa yüzeye daha çabuk işler ve daha etkin sonuç alınabilir. Tazyikli su kirleri yerinden

Detaylı

9225035 10,00 10,20 1 9225036 20,00 20,40 1. M305 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Manual Dishwashing Detergent - Optima 9225024 20,00 20,20 1

9225035 10,00 10,20 1 9225036 20,00 20,40 1. M305 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Manual Dishwashing Detergent - Optima 9225024 20,00 20,20 1 Mutfak Hijyeni Bulaşık Deterjanları M30 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı - Yüksek Performanslı Manual Dishwashing Detergent Konsantre olduğu için birkaç damlası bile bulaşıkları temizlemeye ve yağları gidermeye

Detaylı

ANA BULAŞIKHANE BÖLÜM TEMİZLİK PLANI

ANA BULAŞIKHANE BÖLÜM TEMİZLİK PLANI ANA BULAŞIKHANE BÖLÜM PLANI DAVLUMBAZ VE FİLTRESİ SUMA SÜPERFOAM 1. Davlumbaz filtrelerini yerlerinden dikkatlice sökünüz. 2. Sökülen filitreler kazan kaynatmada kaynatılır15 dk-30 dk 3. Son olarak su

Detaylı

MUTFAK HİJYEN ÜRÜNLERİ

MUTFAK HİJYEN ÜRÜNLERİ MUTFAK HİJYEN ÜRÜNLERİ Sıvı Bulaşık Deterjanı Her türlü elle bulaşık temizliği için kullanılır. İçerdiği yüzey aktif maddeler biyolojik olarak doğada parçalanır. Cildi korur. Bol köpüklü, ekonomik ve hoş

Detaylı

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL 1. Hazne kapağı 2. Hazne 3. Üst kapak 4. Filtre 5. Cam sürahi Bu kahve makinesini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Detaylı

AL-100. Boyalı Yüzeyler İçin Konsantre Yağ Sökücü

AL-100. Boyalı Yüzeyler İçin Konsantre Yağ Sökücü AL-100 Boyalı Yüzeyler İçin Konsantre Yağ Sökücü ////////////////////////////////////////////////////// Sanayide kullanılan makinelerin çalışma koşullarından dolayı yüzeylerinde oluşan yağ ve kir artıklarının

Detaylı

Doğuş Kimya. Temizlik Ürünleri İmalat ve Pazarlama. Tertemiz bir hayat için... FBM. samde. Temizlik & Hijyen. Temizlik Ürünleri. www.doguskimya.

Doğuş Kimya. Temizlik Ürünleri İmalat ve Pazarlama. Tertemiz bir hayat için... FBM. samde. Temizlik & Hijyen. Temizlik Ürünleri. www.doguskimya. Doğuş Kimya Temizlik Ürünleri İmalat ve Pazarlama Tertemiz bir hayat için... FBM Temizlik & Hijyen Temizlik Ürünleri www.doguskimya.com Ürün Kataloğu başlarken 2003 yılında faaliyete başlayan Doğuş Kimya

Detaylı

YAŞMAK HOTELS / ODA TEMİZLİK PLANI

YAŞMAK HOTELS / ODA TEMİZLİK PLANI Yapılacak İşler NE? Uygulama Sıklığı NE ZAMAN? Kullanılacak Deterjan ve Dezenfektan NE KULLANI- LACAK? Kullanılacak Araçları NE İLE? Maddesinin Kullanım Oranı NE KADAR? Metodu NASIL? Kat arabanızda kullanılması

Detaylı

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ ÜRÜN AİLESİ ÜRÜN TANIMI ÜRÜN KODU ÜRÜN ADI CİNSİ L KG Hijyenmax Sıvı Sabunlar ve El Dezenfektanları 9225375 Hijyenmax Antibak. Köpük

Detaylı

Evimizde sürekli kullandığımız ürünlerden bazılarıyla ilgili bilgilendirmedir. Tüm ürünler kullanılmış olsa dahi 90 gün içinde iade garan>lidir

Evimizde sürekli kullandığımız ürünlerden bazılarıyla ilgili bilgilendirmedir. Tüm ürünler kullanılmış olsa dahi 90 gün içinde iade garan>lidir Evimizde sürekli kullandığımız ürünlerden bazılarıyla ilgili bilgilendirmedir. Tüm ürünler kullanılmış olsa dahi 90 gün içinde iade garan>lidir Konsantre oluşları nedeniyle ekonomik>r. Toksik ve zararlı

Detaylı

FWS & SHOWROOM ÜRÜNLERİ

FWS & SHOWROOM ÜRÜNLERİ FWS & SHOWROOM ÜRÜNLERİ NİYE MAFRA ÜRÜNLERİ?? * Müşteri memnuniyeti bağlamında siz FWS yöneticilerinin karşılaştığı zorlukları bilmekteyiz. Artık çağımızda otellerin temiz olması da yetmiyor. Temizliğin

Detaylı

ÖĞRENME FAALİYETİ-2 KULLANILAN MALZEMELER

ÖĞRENME FAALİYETİ-2 KULLANILAN MALZEMELER ÖĞRENME FAALİYETİ-2 19 AMAÇ Hastane temizlik hizmetleri departmanında, çalışma kuralına uygun olarak eksiksiz ön hazırlık yapabileceksiniz. ARAŞTIRMA Hastanelerdeki temizlik hizmetleri personelinin özellikleri

Detaylı

HASTANE TEMİZLİK PLANI

HASTANE TEMİZLİK PLANI Sayfa No 9/1 Hazırlayan İnceleyen Onaylayan Enfeksiyon Kontrol Kalite Yönetim Direktörü Başhekim 1.RİSK DÜZEYLERİ YÜKSEK RİSKLİ ALANLAR AMELİYATHANELER STERİLİZASYON ÜNİTESİ (steril destek alanları) YOĞUN

Detaylı

KİRLENMEK GÜZELDİR EKOLOJİK DETERJAN İLE

KİRLENMEK GÜZELDİR EKOLOJİK DETERJAN İLE KİRLENMEK GÜZELDİR EKOLOJİK DETERJAN İLE Hazırlayan Öğrenciler Arzum KARAHAN (6B) İpek AKYOL (6B) Danışman Öğretmen Pınar ÇALIK ÖZBAY İZMİR, 2014 İÇİNDEKİLER 1. Proje özeti...2 2. Projenin amacı...2 3.

Detaylı

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU TEPEKENT YERLEŞKESİ, TURKOBA MAHALLESİ, ERGUVAN SOKAK, NO:26/K TEPEKENT - BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE VERGİ DAİRESİ VERGİ NO: 82836 TEL: (022) 8 0-29

Detaylı

185 yıldan bu zamana Gelenekten Gelen Kalite Ürün Kataloğu

185 yıldan bu zamana Gelenekten Gelen Kalite Ürün Kataloğu 185 yıldan bu zamana Gelenekten Gelen Kalite Ürün Kataloğu 2013 made in Germany 13 TARİHÇE KONSEPTLERLE DÜŞÜNMEK GELENEKTEN GELEN KALİTE 1825 yılında kurulan ve 1930 yılından bu yana Almanya nın Frankfurt

Detaylı

GEMİ İNŞAAT VE TAMİR SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ

GEMİ İNŞAAT VE TAMİR SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ GEMİ İNŞAAT VE TAMİR SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ Sayın Yetkili, Bildiğiniz üzere hizmet verdiğiniz sektörde, uzun yol yapan araçlara asfalttaki tüm yağlı kir yapışarak, size sıkıntılı bir temizlik süreci yaşatmaktadır.

Detaylı

Oto Temizlik ve Bakım Ürünleri

Oto Temizlik ve Bakım Ürünleri OTO TEMİZLİK Oto Temizlik ve BAKIM ve Bakım ÜRÜNLERİ Ürünleri Oto Temizlik ve Bakım Ürünleri MASTER PLUS Foam FZ 138-0 / FZ 138-10 0 Kg ( 0 L) 1 / Köpüklü oto şampuanı Özellikler: Tüm motorlu araçların

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ il HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ 1) Çamaşır suyu 1. ph değeri 12,5-14 arasında, sodyum hipoklorit oranı en az %5 olmalıdır.

Detaylı

Eczacıbaşı Profesyonel ekibi için: Mevcut ve potansiyel müşteriler için:

Eczacıbaşı Profesyonel ekibi için: Mevcut ve potansiyel müşteriler için: Dersimiz Hijyen! Hakkında Maratem Akademi, endüstriyel temizlik sektörüne her düzeyde eğitim, danışmanlık ve teknik destek hizmetleri sunabilmek amacı ile kurulmuş profesyonel bir hizmet departmanıdır.

Detaylı

PROVIDENT COST DOWN HIGH QUALITY

PROVIDENT COST DOWN HIGH QUALITY PROVIDENT COST DOWN HIGH QUALITY UKM-PROVIDENT MUTFAK HİJYENİ VE ÜRÜN UYGULAMALARI UKM UĞUR KİMYA KİMDİR? 1993 yılında kuruluşu uluşugerçekleşen şirketimiz, iz, 11 yıldır misyonunu u iyi bir kimya firması

Detaylı

Siirt İlinde Desteklenecek Proje Konuları

Siirt İlinde Desteklenecek Proje Konuları ÖNEMLİ HATIRLATMA: Kalkınma Ajansların Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden yapılacak başvuruda Proje Genel Bilgileri bölümü Ana Faaliyet Alanı kısmında sektör belirlenirken, Başvuru Sahibi proje konusunun

Detaylı

: Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Sağlık İşletmesi : 2012 YILI 71 KALEM TEMİZLİK MALZEMELERİ İHALESİ

: Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Sağlık İşletmesi : 2012 YILI 71 KALEM TEMİZLİK MALZEMELERİ İHALESİ İhale Kayıt Numarası : 2011/19867 İdarenin Adı İşin Adı : Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Sağlık İşletmesi : 2012 YILI 71 KALEM TEMİZLİK MALZEMELERİ İHALESİ İhale Tarih Ve Saati : 10/01/2012

Detaylı

Nano Silgi 1 li - 5 li

Nano Silgi 1 li - 5 li Nano Silgi 1 li - 5 li Temizleme tekniğinde dünyada sansasyon yaratan Nano Silgi, şebekemsi yapısı sayesinde en inatçı kir ve lekeleri temizleyebilmektedir. Bina cepheleri, duvarlar ve zeminlerdeki (derz)

Detaylı

HASTANE GENEL TEMİZLİK PLANI. Ayda bir

HASTANE GENEL TEMİZLİK PLANI. Ayda bir YER: İZOLASYON ve NOTRÖPENİK HASTA ODASI YÜKSEK RİSKLİ ALAN GÜNLÜK HAFTALIK AYLIK Tuvalet hariç bütün ıslak alanlar: Sarı Yoğun Bakım, Laboratuvar Alanları, İzolasyon Odası, Ameliyathane :Beyaz 1-Tuvaletler

Detaylı

EN DEĞERLİ SİZSİNİZ...

EN DEĞERLİ SİZSİNİZ... EN DEĞERLİ SİZSİNİZ... SET DEMOSET 9 Parça 125 TL ORGA DAMLA 24 Parça 115 TL 500 Gr. ORGA'DAMLA ORGA'HALI MATİK ORGA GENEL TEMİZLİK 1000 Gr. ORGA'JEL ORGA'HALI I ORGA YAĞ ATIK KAN TEM. 1000 Gr. ORGA'SIVI

Detaylı

DETERJAN VE DEZENFEKTANLAR. Fırat ÖZEL, Gıda Mühendisi 2006

DETERJAN VE DEZENFEKTANLAR. Fırat ÖZEL, Gıda Mühendisi 2006 DETERJAN VE DEZENFEKTANLAR Fırat ÖZEL, Gıda Mühendisi 2006 ÖNEMLİ! Gıdaları insanların sağlıklarını çok ciddi şekilde etkiler. Bu nedenle, gıda üreten kişilerin temizlik kurallarına uyması çok önemlidir.

Detaylı

Atıklarınızı lütfen ayırınız!

Atıklarınızı lütfen ayırınız! Atıklarınızı lütfen ayırınız! Aşağıdaki atıklar çöp konteynerine ait değillerdir. Bunları ayrışmış şekilde biriktirmek için varolan düzenekleri kullanınız! Atık madde ayrışımı = Çevre sağlığı Atık kağıt,

Detaylı

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri 91 Yapıştırıcılar Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri SeraCare Çimento Sökücü SeraCare Leke Çıkartıcı SeraCare Yüzey Koruyucu 92 Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım

Detaylı

1. Kanalizasyondan gelen kötü kokuların çözümü (boruların iç çeperlerin temizliği)

1. Kanalizasyondan gelen kötü kokuların çözümü (boruların iç çeperlerin temizliği) miler Benz İstasy in a onl rı uran a t s r tla Re Ca nkala Ba ullar M'l AV er denc esi e R Ok KÖTÜ KOKULARA SON! ast anel er H r Evler Doğanın Çözümü! Referans edinmiş olduğumuz ilke doğanın kendini temizlemesi

Detaylı

HASTANE TEMİZLİK PLANI

HASTANE TEMİZLİK PLANI HASTANE PLANI DOK.KODU:AY.PL.01 YAYIN TARİHİ: 01. 06 2016 REVİZYON NO:00 REVİZYON TARİHİ:00 SAYA NO:1/5 1 - DÜŞÜK RİSKLİ ALANLARIN VE DEZENEKSİYON PLANI Zemin MALZEMESİ/EKİPMA N Mop-Otomat- Yüzey Temizleyicisi

Detaylı

Türkiye nin ilk ve tek uluslararası doğrudan satış şirketi!

Türkiye nin ilk ve tek uluslararası doğrudan satış şirketi! PETRA DÜNYASI 2015 % 100 Türk sermayesi ve yönetimi. 1984 yılında kurulan Petra, bugün binlerce temsilcisiyle kalabalık bir aile. Sadece Türkiye de değil, Kuzey Kıbrıs ta ve Almanya daki ofisleri ve temsilcileriyle

Detaylı

Paslanmaz Çelik Çatal Bıçak Setleri. Zarafetin sofradaki yansıması... Kullanım Kılavuzu ve Garanti Belgesi

Paslanmaz Çelik Çatal Bıçak Setleri. Zarafetin sofradaki yansıması... Kullanım Kılavuzu ve Garanti Belgesi Paslanmaz Çelik Çatal Bıçak Setleri Zarafetin sofradaki yansıması... Kullanım Kılavuzu ve Garanti Belgesi Seçkin sofraların eşsiz kalitesi... Bernardo çatal bıçak setleri yıllar boyunca ilk günkü ışıltısını

Detaylı

İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ

İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ Sayın Yetkili, Bildiğiniz üzere hizmet verdiğiniz sektörde, uzun yol yapan araçlara asfalttaki tüm yağlı kir yapışarak, size sıkıntılı bir temizlik süreci yaşatmaktadır. Size

Detaylı

Sirkenin Yarari ve Marifetleri Değerlendirmeleri Öğrenebilirsiniz.

Sirkenin Yarari ve Marifetleri Değerlendirmeleri Öğrenebilirsiniz. Sirkenin Yarari ve Marifetleri Değerlendirmeleri Öğrenebilirsiniz. Bilgisayar ve çevre birimleri temizler: 1 / 16 Bilgisayarınız, yazıcınız, faks makineniz ve diğer ev ofis araçlarını tozdan uzak tutarsanız

Detaylı

PERSONEL MUTFAK VE PERSONEL YEMEKHANESİ BÖLÜMLERİ TEMİZLİK PLANI

PERSONEL MUTFAK VE PERSONEL YEMEKHANESİ BÖLÜMLERİ TEMİZLİK PLANI PERSONEL VE PERSONEL YEMEKHANESİ BÖLÜMLERİ PLANI TEMİZLENECEK ALAN// DAVLUMBAZ VE FİLTRESİ SUMA SÜPERFOAM 1. Davlumbaz filtrelerini yerlerinden dikkatlice sökünüz. 2. Sökülen filitreler kazan kaynatmada

Detaylı

Temizlik - Bakım - Koruma

Temizlik - Bakım - Koruma www.ardex.com.tr Temizlik - Bakım - Koruma Lithofin KUKÜ Lithofin EKSTRA Güçlü Çimento Artığı Temizleyicisi Yeni uygulanmış ya da mevcut klinker, fayans, seramik, granit seramik, porselen seramik vb. yüzeylerdeki

Detaylı

Direkt leke üzerine uygulayın,

Direkt leke üzerine uygulayın, Günlük Temizlik: Çimstone Yüzeylerde Temizleme Aracı : Çimstone Yüzeylerde Temizlik Maddesi : Çimstone Yüzeylerde Temizleme Şekli : Pamuklu nemli bir bez, hassas bulaşık süngeri Duru su, sıvı deterjan,

Detaylı

Guglhupf kek kalıpları tr

Guglhupf kek kalıpları tr Guglhupf kek kalıpları tr Ürün bilgileri ve tarifler Değerli Müşterimiz! Mini Guglhupf kek kalıpları silikon malzemeden oldukları için çok esnek ve yapışmaz özelliğe sahiptirler. Bu sayede mini kekleri

Detaylı

RİSK DÜZEYLERİNE GÖRE BÖLÜM BAZINDA TEMİZLİK PLANI

RİSK DÜZEYLERİNE GÖRE BÖLÜM BAZINDA TEMİZLİK PLANI Sayfa No 1 / 9 YÜKSEK RİSKLİ ALANLAR ORTA RİSKLİ ALANLAR DÜŞÜK RİSKLİ ALANLAR AMELİYATHANE VE STERİL DESTEK ALANLARI MERKEZİ STERİLİZASYON VE STERİL DESTEK ALANLARI PROTEZ LABORATUARI AĞIZ,DİŞ, ÇENE HASTALIKLARI

Detaylı

PROFESYONEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

PROFESYONEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Professional Cleaning Products PROFESYONEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ CULİNA GRUP BİOFER CULİNA 100 BULAŞIK MAKİNESİ DETERJANI Donmuş yağ ve yemek artıklarını nişasta ve protein lekelerini etkili biçimde temizler.

Detaylı

YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI BULAŞIK DALI

YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI BULAŞIK DALI YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI BULAŞIK DALI Modülün Adı Modülün Amacı Modülün Süresi : A1- Kişisel Bakım Yapma : Kişisel bakımını tekniğine uygun olarak yapabilme. : Hedef kitleye göre ortalama öğrenme

Detaylı

SIVI YALITIM MALZEMELERİ

SIVI YALITIM MALZEMELERİ SIVI YALITIM MALZEMELERİ Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi SIVI YALITIM MALZEMELERİ 1. Bitüm 2. Asfalt 3. Sika 4.

Detaylı

Türk ye n n İlk G mdes Helal Sert f kalı Tem zl k ve Kozmet k Ürünler

Türk ye n n İlk G mdes Helal Sert f kalı Tem zl k ve Kozmet k Ürünler Türk ye n n İlk G mdes Helal Sert f kalı Tem zl k ve Kozmet k Ürünler Islak Havlu 72 li ( Parfümlü - Parfümsüz ve Hac Umre ) Cep Mendili 15 li Gül Suyu 500 gr 6,00 1,50 13,00 Çocuk Diş Macunu 75 gr Diş

Detaylı

Bayvızyon. Ürün Kataloğu. Endüstriyel Tüketim Malzemeleri Sanayi ve Ticaret.

Bayvızyon. Ürün Kataloğu. Endüstriyel Tüketim Malzemeleri Sanayi ve Ticaret. Bayvızyon 2017 Endüstriyel Tüketim Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Ürün Kataloğu www.bayvizyon.com DAR ISLAK MOP (LÜX) DAR ISLAK MOP (LÜX) DAR ISLAK MOP (EKO) GENİŞ ISLAK MOP (EKO) NEMLİ MOP NEMLİ MOP (ORLON)

Detaylı

Profilo nuzun dilinden en iyi biz anlarız!

Profilo nuzun dilinden en iyi biz anlarız! Profilo nuzun dilinden en iyi biz anlarız! Profilo Yetkili Servis Bakım&Onarım Broşürü Uzman personel Orijinal yedek parça 3+4 yıl garanti 7/24 teknik destek 2 saat aralığında randevu Küçük ev aletlerinde

Detaylı

Bisküvi ruloları için sürekli kullanımlı pişirme altlığı

Bisküvi ruloları için sürekli kullanımlı pişirme altlığı tr Ürün bilgisi ve tarif Bisküvi ruloları için sürekli kullanımlı pişirme altlığı Değerli Müşterimiz! Mükemmel bir bisküvi rulosu elde etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı: Hamuru sızdırmaz bir pişirme altlığı

Detaylı

SICAK BÖLÜM TEMİZLİK PLANI

SICAK BÖLÜM TEMİZLİK PLANI SICAK BÖLÜM PLANI DAVLUMBAZ VE FİLTRESİ SUMA SÜPERFOAM 1. Davlumbaz filtrelerini yerlerinden dikkatlice sökünüz. 2. Sökülen filitreler kazan kaynatmada kaynatılır15 dk-30 dk 3. Son olarak su ile durulayıp,

Detaylı

MUTFAK KONTROL TARİHİ: KONTROL NOKTALARI. Başarı Kat Sayısı. Risk Puanı. Alınan Puan

MUTFAK KONTROL TARİHİ: KONTROL NOKTALARI. Başarı Kat Sayısı. Risk Puanı. Alınan Puan KONTROL TARİHİ: 13.07.2016 KONTROL NOKTALARI Risk Puanı Başarı Kat Sayısı Alınan Puan DENETİM BULGULARI ÇÖZÜM ÖNERİSİ DEPO 1 Ürünlere tesise girişi tarih etiketi basılmış mı? 2 Depolarda iade alanı mevcut

Detaylı

HASTANE TEMİZLİĞİ AYŞEGÜL LİKOĞLU ENFEKSİYON KONTROL HEMŞİRESİ VE EĞİTİM HEMŞİRESİ

HASTANE TEMİZLİĞİ AYŞEGÜL LİKOĞLU ENFEKSİYON KONTROL HEMŞİRESİ VE EĞİTİM HEMŞİRESİ HASTANE TEMİZLİĞİ AYŞEGÜL LİKOĞLU ENFEKSİYON KONTROL HEMŞİRESİ VE EĞİTİM HEMŞİRESİ Amaç Hastanede çalışan personeli ve yatan hastaları hastane enfeksiyonları açısından korumak, bilinçlendirmek, Gerekli

Detaylı

Ev, Temizlik & Bakım Ürün Kataloğu

Ev, Temizlik & Bakım Ürün Kataloğu Ev, Temizlik & Bakım 2018 Ürün Kataloğu HOMECARE zemine özel temizleyiciler, daha temiz ve güvenilir bir temizlik için kaliteden ödün vermeden farklı bir yelpazede temizlik ürünleri ve temizlik malzemeleri

Detaylı

BULAŞIK BARDAK ÇATAL KAŞIK TABAK YIKAMA MAKİNELERİ

BULAŞIK BARDAK ÇATAL KAŞIK TABAK YIKAMA MAKİNELERİ Bulaşık Bardak Yıkama Makinası Modeli : OBY 500 B İşlev:Setaltı Sanayi Tipi Endüstriyel Bulaşık Bardak Yıkama Makinası-Bardak Yıkama Makinesi Anılan Yıkama Kapasitesi (*) : 500 Bardak / Saat Yıkama Sepeti

Detaylı

DÜŞÜK RİSKLİ ALANLARDA TEMİZLİK TALİMATI

DÜŞÜK RİSKLİ ALANLARDA TEMİZLİK TALİMATI Hazırlayan Kontrol eden Onaylayan Enfeksiyon Kontrol Komitesi Başkanı Kalite Yönetim Direktörü Hastane Yöneticisi 1.AMAÇ Hastane ortamından kaynaklanabilecek enfeksiyonları önlemek, hasta, hasta yakını

Detaylı

DÜŞÜK RİSKLİ ALANLARDA TEMİZLİK TALİMATI

DÜŞÜK RİSKLİ ALANLARDA TEMİZLİK TALİMATI Sayfa No 1 / 5 Hazırlayan İnceleyen Onaylayan Enfeksiyon Kontrol Komitesi Kalite Yönetim Temsilcisi Başhekim 1.AMAÇ Hastane ortamından kaynaklanabilecek enfeksiyonları önlemek, hasta, hasta yakını ve hastane

Detaylı

Ürünlerimize gösterdiğiniz güvene istinaden, paslanmaz çelik evyelerimizin ticari garantisi 75 yıla uzatılmıştır.

Ürünlerimize gösterdiğiniz güvene istinaden, paslanmaz çelik evyelerimizin ticari garantisi 75 yıla uzatılmıştır. Ürünlerimize gösterdiğiniz güvene istinaden, paslanmaz çelik evyelerimizin ticari garantisi 75 yıla uzatılmıştır. Paslanmaz evye imalatında uluslararası altın standartlara sahip olan Teka Group, ürünlerin,

Detaylı

NANO KAPLAMA PERAKENDE

NANO KAPLAMA PERAKENDE NANO KAPLAMA PERAKENDE NASIOL HOMEWOOD NASIOL HOMESHINE EVSEL YÜZEY KORUMA NASIOL HOMETEX HOMESHINE HOMEWOOD Nasiol HomeShine duşakabin, klozet, küvet, eviye gibi banyo ve mutfaklarınızdaki cam ve seramik

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz

Misyonumuz. Vizyonumuz Misyonumuz Ev temizlik ve kişisel bakım ürünleri pazarında, pazar ihtiyaçlarına ve müşteri çeşitliliğine en uygun ürün ve hizmeti sunarak, bulunduğumuz pazarlarda yarattığımız markalarla rekabeti oluşturan

Detaylı

TEMİZLİK MALZEMESİ LİSTESİ

TEMİZLİK MALZEMESİ LİSTESİ TEMİZLİK MALZEMESİ LİSTESİ 1 30 ADET ÇAMAŞIR SUYU 1'LT LİK 2 50 ADET SIVI BULAŞIK DETERJANI 1,5 LT'LİK 3 20 ADET SIVI BULAŞIK MAKİNASI DETERJANI 2,5 LT'LİK 4 20 ADET SIVI ÇAMAŞIR MAKİNASI DETERJANI 4 LT'LİK

Detaylı

Yüksek Performanslı Yüzey Koruma Sistemleri.

Yüksek Performanslı Yüzey Koruma Sistemleri. Yüksek Performanslı Yüzey Koruma Sistemleri. Sağlık ve Güvenlik Alman Teknolojisi Alman Kalitesi Gündem 1. VIP Çözümler 2. Sağlık ve Güvenlik 3. Yüzeyler ve Yüzey Hazırlığı 1. Beton Yüzeyler 2. Çelik Yüzeyler

Detaylı

Yapıda uzman imzası. Make. projesi

Yapıda uzman imzası. Make. projesi Yapıda uzman imzası Make 30 projesi Yapıda uzman imzası Şirketimiz, alt ve üst yapı inşaatlarının projelendirme, fizibilite ve uygulama alanlarında faaliyet göstermektedir. Neden Make İnşaat? Projelerini

Detaylı

FLY ELEGANT COMFORT BASE

FLY ELEGANT COMFORT BASE FLY ELEGANT COMFORT BASE Y I L G A R A N T İ Y E A R W A R R A N T Y LINEER SÜZGEÇ 2017 Fiyat Kataloğu Duş kanallarında en ince tasarımı ile Artemis Lineer Süzgeç; banyo yıkanma alanlarının zarafetini

Detaylı

Batman İlinde Desteklenecek Proje Konuları

Batman İlinde Desteklenecek Proje Konuları ÖNEMLİ HATIRLATMA: Kalkınma Ajansların Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden yapılacak başvuruda Proje Genel Bilgileri bölümü Ana Faaliyet Alanı kısmında sektör belirlenirken, Başvuru Sahibi proje konusunun

Detaylı

OTEL, ALIŞVERİŞ MERKEZİ, HASTANE, TEMİZLİK İŞLETMELERİ, OKUL VE OFİSLER, SOSYAL İŞLETMELERİN TEMİZLİK, KOKU VE DEZENFEKSİYON UYGULAMALARINDA

OTEL, ALIŞVERİŞ MERKEZİ, HASTANE, TEMİZLİK İŞLETMELERİ, OKUL VE OFİSLER, SOSYAL İŞLETMELERİN TEMİZLİK, KOKU VE DEZENFEKSİYON UYGULAMALARINDA OTEL, ALIŞVERİŞ MERKEZİ, HASTANE, TEMİZLİK İŞLETMELERİ, OKUL VE OFİSLER, SOSYAL İŞLETMELERİN TEMİZLİK, KOKU VE DEZENFEKSİYON UYGULAMALARINDA EM ETKİN MİKROORGANİZMA KULLANIMI 1 ***KOKU GİDERİMİ Kötü kokular

Detaylı

HASTANE TEMİZLİK PLANI

HASTANE TEMİZLİK PLANI Sayfa 1 / 7 ZAMANI KURALLARI MALZEMELERİ YÜKSEK YOĞUN BAKIM VE İZOLASYON ODALARI AMELİYATHANE Günde iki defa (her ameliyat öncesi ilgili ameliyat odası temizlenir Tuvalet temizliği günde iki defa yapıldıktan

Detaylı

Waffle pişirme kalıpları

Waffle pişirme kalıpları Ürün bilgisi ve tarif Waffle pişirme kalıpları Değerli Müşterimiz! Artık Waffle makinası olmadan da Waffle pişirebilirsiniz! Waffle pişirme kalıpları, silikon malzemeden oldukları için çok esnek ve yapışmaz

Detaylı

V-Brunc serisi.pdf :03 VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 1000 M BEYAZ NARENCİYE SIKACAĞI KULLANIM KILAVUZU CMY GARANTİ 2 YIL

V-Brunc serisi.pdf :03 VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 1000 M BEYAZ NARENCİYE SIKACAĞI KULLANIM KILAVUZU CMY GARANTİ 2 YIL V-Brunc serisi.pdf 2 15.02.2011 10:03 VESTEL C V-BRUNCH SERİSİ 1000 M Y CM MY BEYAZ NARENCİYE SIKACAĞI CY CMY K KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI Cihazınızın elektrik bağlantısını

Detaylı

Temizlik İhtiyaçlarınızda, Ürünleri Yanınızda... APARAT GRUBU ÇÖP TORBALARI TEMİZLİK GEREÇLERİ DETERJAN GRUBU TEMİZLİK KAĞITLARI

Temizlik İhtiyaçlarınızda, Ürünleri Yanınızda... APARAT GRUBU ÇÖP TORBALARI TEMİZLİK GEREÇLERİ DETERJAN GRUBU TEMİZLİK KAĞITLARI HIZLI TÜKETİM ÜRÜNLERİ PAZARLAMA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ Temizlik İhtiyaçlarınızda, Ürünleri Yanınızda... FULL CLEAN, temiz ve hijyenik bir işyeri ortamı yaratmanız için gerekli tüm ihtiyaçlarınızı karşılar;

Detaylı