YATIRIMLAR ŞEHRİ SANCAKTEPE

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "YATIRIMLAR ŞEHRİ SANCAKTEPE"

Transkript

1 Sancaktepe ye yeni bir park daha Meşeli Park Daha yaşanılabilir ve yeşil bir Sancaktepe için Başkan İsmail Erdem in talimatıyla dört bir yanı park ve bahçelerle donatılan Sancaktepe, yeni bir parka daha kavuştu. Sancaktepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin yürüttüğü kısa bir çalışmanın sonunda tamamlanan Fatih Mahallesi Meşeli Parkı açılış töreni mahalle sakinlerinin ve protokolün katılımıyla yapıldı. 8 de AYLI K GELİ Şİ M B Ü LTE Nİ Ü C RE TSİ Z D İ R TE M M U Z SAY I : de YATIRIMLAR ŞEHRİ SANCAKTEPE Sancaktepe Belediyesi, Sancak Konağı ve Gençlik Merkezi nin temelini attı. 14 Temmuz Cumartesi günü düzenlenen törenle attı. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, geleneksel mimarinin tercih edildiği projede öğretici ve dinlendirici kültürel etkinliklerin gerçekleştirileceğini kaydetti. Nikâh Şöleni Coşkusu: 72 çift dünya evine girdi Nihat Hatipoğlu ile iftar heyecanı 07 de 10 da Başkan İsmail Erdem, Emek Mahallesi'ndeydi 15 de Kırkpınar da Şampiyon çıkardık! 22 de

2 Haber Sancaktepe iftarlarına yoğun katılım SANCAKTEPE BELEDİYESİ NİN HAZIRLADIĞI RAMAZAN PROGRAMI İLE HER MAHALLEDE İFTAR COŞKUSU YAŞANIYOR. RAMAZAN SÜRESİNCE 20 PROGRAM ŞEKLİNDE DÜZENLENEN İFTAR SOFRALARI VE ŞENLİKLER, RAMAZANIN MANEVİ HAVASINI HER MAHALLEYE TAŞIMAYA DEVAM EDECEK. 2-3 TEMMUZ 2012 Sancaktepe Belediyesi nin son iki yıldır iftar çadırı yerine büyük açık hava iftarları düzenlemesi tüm ilçeye ayrı bir hava getirdi. Sancaktepe nin 19 mahallesinde kurulan binlerce kişilik iftar sofraları yediden yetmişe herkesin bir araya gelmesini sağlayarak hemşehriliği ve komşuluğu pekiştirme olanağı sağladı. Ramazan ayı boyunca her akşam farklı bir mahallede kurulan sofralarda ortalama 2 bin 500 ila 5 bin kişinin toplandığı gözlendi. Belediye tarafından hazırlanan mütevazı menünün dağıtılmasıyla başlayan program ezanın okunması ile manevi bir atmosfere büründü. Çorba, iftariyelik, bir çeşit yemekten ve içecekten oluşan iftar menüsü tüm davetlilere başarılı bir şekilde dağıtıldı. Öte yandan mahalle sakinlerinin manevi değeri yüksek bu anı birlikte paylaşmaları ve keyifli sohbetler yapmaları görülmeye değerdi. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem iftar sofralarında yaptığı konuşmalarda, o mahalle ile ilgili yaptıkları ve yapacakları yatırımlardan bahsederek herkesin ramazanını tebrik ederek, birlik ve beraberliğin öneminden bahsetti. İftarlarla ilgili düşüncelerini dile getiren Başkan Erdem, Çok şükür tüm mahallelerimizde iftarlarımızı başarılı bir organizasyonla gerçekleştirdik. Ne mutlu bizlere ki, böylesi zengin ve geniş bir manevi anlayışın sahip olduğu kültürel bir mirası taşıyoruz. Ben iftar sofralarımıza katılan tüm Sancaktepeli hemşehrilerime, değerli hocalarımıza ve sanatçı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu iftar sofraları göstermiştir ki, milletimizin bin yıldır devam eden kardeşliğini bozmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir şeklinde konuştu. Programlarda ülkemizin tanınmış ilahiyatçılarından Nihat Hatipoğlu ve Ömer Döngeloğlu gibi isimlerinde yer aldığı konuşmacılar son derece faydalı ve hoşnutluk uyandıran konuşmalar yaptılar. Gece boyunca devam eden şenliklerde geleneksel eğlence temaları tercih edilerek; Karagöz- Hacivat, Nasrettin Hoca, İbiş, Keloğlan ve illüzyon gösterileri yapıldı. Özellikle çocukların büyük ilgiyle takip ettiği geleneksel eğlence gösterilerinde kahkaha ve alkışlar birbirine karıştı. İftar sofralarına ve sonrasında devam eden şenliklere katılan ilçe sakinleri programlardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Sancaktepe Belediyesi ne ve Başkan İsmail Erdem e teşekkürlerini ilettiler.

3 SANCAKTEPE BELEDİYESİ TARAFINDAN HER YIL RAMAZAN AYINDA DAĞITILAN KUMANYALAR, BU YIL DA BAŞARIYLA DAĞITILDI. ÖNCEDEN TESPİT EDİLEN YARDIMA MUHTAÇ AİLELERE GÖNDERİLEN YARDIM PAKETLERİ, İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ. Ramazan kumanyaları adreslerine ulaştı Sancaktepeli ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketleri dağıtarak sosyal yardımlaşma ağı kuran Sancaktepe Belediyesi, yardım paketlerini önceki yıllarda olduğu gibi yine ailelerin evlerine araçlarla götürüp teslim etti. Ayrıca hayırsever iş adamlarının temin ettiği yardım kolileri de belediye aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Geçen yıl Ramazan ayında dar gelirli ailelere, içinde temel kuru gıda maddelerinin bulunduğu kumanya paket ulaştıran Sancaktepe Belediyesi, bu yıl da aynı yardımı yaptı. Sosyal yardımlaşmanın en üst düzeyde yaşandığı Ramazan ayı ile çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem; İlçemizde yalnız yaşayan, yaşlılar ile dar gelirli aileler arasında önceden yapılan tespitlerle yardıma muhtaç ailelerin evlerine farklı kalemlerden oluşan yiyecek paketi görevliler tarafından zabıta nezaretinde dağıtıldı dedi. Başkan Erdem, Sancaktepe nin tüm mahallelerinde yapılan araştırmalar sonucunda ihtiyaç sahibi ailelerin tespit edildiğini vurgulayarak, gıda dağıtımının insan onuruna yakışır bir şekilde dağıtıldığını söyledi. Erdem, "Yardım dağıtımında izdiham ve çeşitli olumsuzlukların yaşanmaması için her mahalle muhtarlığında oluşturduğumuz listelerle gıda dağıtım işlemini aileleri tek tek ziyaret ederek gerçekleştiriyoruz. Gıda dağıtımlarımızı titiz ve rencide etmeden yapıyoruz dedi. Mübarek Ramazan ayında yoksulların, yetimlerin, yaşlıların ve ihtiyaç sahiplerinin gözetileceğini belirten Erdem; İhtiyaç sahiplerini sadece bizlerin gözetmesi yeterli olmayabilir. Her vatandaşımız çevresinde ve yakınındaki muhtaçları gözetmeli. Bu davranış sosyal barışın ve kardeşliğin pekişmesine de yardımcı olur. Toplum olarak etrafımızdaki yoksulları en azından mübarek Ramazan ayında gözetirsek daha huzurlu bir Ramazan geçiririz. Sancaktepeli hemşerilerimin bu hassasiyeti azami derecede gösterdiğine inanıyor, tüm İslam Alemi nin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum şeklinde konuştu.

4 Haber Sancak Konağı ve Gençlik Merkezi nin temeli atıldı SANCAKTEPE BELEDİYESİ SANCAK KONAĞI VE GENÇLİK MERKEZİ NİN TEMELİ 14 TEMMUZ CUMARTESİ GÜNÜ DÜZENLENEN TÖRENLE ATILDI. SANCAKTEPE BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL ERDEM, GELENEKSEL MİMARİNİN TERCİH EDİLDİĞİ PROJEDE ÖĞRETİCİ VE DİNLENDİRİCİ KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİN GERÇEKLEŞTİRİLECEĞİNİ KAYDETTİ. Sancaktepe Belediyesi gençlere yönelik sürdürdüğü yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Merve Mahallesi nde 2 bin 600 metrekarelik bir alana kurulacak Sancak Konağı ve Gençlik Merkezi nin temeli vatandaşların da katıldığı bir törenle atıldı. 4-5 TEMMUZ 2012 Sancak Konağı ve Gençlik Merkezi nin gelenek ile modernin buluşması olduğunu ifade eden İsmail Erdem, proje kapsamında öğretici ve dinlendirici kültürel etkinliklerin gerçekleştirileceğini kaydetti. Erdem, Biliyorsunuz eski konaklar aynı zamanda adı konulmamış bir akademi hüviyeti taşırdı. İnsanlar bu konaklarda bir araya gelerek devrin önemli bilginlerini, şairlerini, aydınlarını, musikişinaslarını dinler, sohbetlerinden istifade ederlerdi. Bunun modernize edilmiş hali Sancak Konağıdır diye konuştu. Başkan Erdem, gençlere yönelik söyleşiler, kurslar ve kültürel etkinliklerin yapılacağını ifade ettiği merkezin yapılacağı ilçedeki gençler için en önemli etkinliklerin adres olacağını söyledi.

5 Kaymakam Feyzullah Özcan burada yaptığı konuşmada, Sancaktepe Belediyesi nin geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlik için çok önemli yatırımlar yaptığını belirtti. Özcan, Spor, eğitim ve kültür alanında gençleri ruhsal ve bedensel açıdan geliştirecek aktivitelerin yapacağı bu mekânının ilçemize kazandırılmasını çok anlamlı buluyorum dedi. Programa katılan İstanbul Milletvekili Osman Boyraz yaptığı kısa konuşmada merkezi hükümet olarak gençlere yönelik büyük yatırımlar yapıldığı ifade ederek, gençlere kültürel anlamda değerleri aktarmak zorunda olunduğunu belirtti. Programın diğer bir konuğu olan İstanbul Milletvekili Gürsoy Erol ise eğitim ve kültür alanında gençlere hizmet verecek merkezin ilçenin ve ülkenin geleceğine yatırım olacağını belirtti. Protokol konuşmalarının ardından Başkan İsmail Erdem konuklarla birlikte merkezin temeline konulacak harcın butonuna basarak ilk çalışmayı başlattı. Sancak Konağı ve Gençlik Merkezi İki katlı ve 2 ayrı binadan oluşan konağın iç dizaynı geleneksel motiflerden seçildi. 2 bin 600 metrekarelik alanda yapılacak konaklardan birinde eğitim ve kulüp çalışmaları yapılırken diğeri ise kafeterya ve restaruant amaçlı kullanılacak. İçinde sosyal tesis ve restaruant bulunan konakta ailece nezih bir atmosferde yemek programı yapmak mümkün olacak. Ayrıca gençler için eğitsel çalışmalar, çalışma atölyeleri, söyleşi ve imza günlerinin de yapılacağı merkezde müzik dinletileri de yapılabilecek. Sancak Konağı ve Gençlik Merkezi nin bulunduğu alandaki yeşil doku ve çevre düzenlemesi de oldukça özenle hazırlandı.

6 Toplum Sivas Platformu Geleneksel İftarı Haliç Kongre ve Kültür Merkezi nde yapıldı SİVAS PLATFORMU GELENEKSEL İFTARI HALİÇ KONGRE VE KÜLTÜR MERKEZİ NDE MİLLİ SAVUNMA BAKANI İSMET YILMAZ VE AB BAKA- NI EGEMEN BAĞIŞ IN DA KATILIMIYLA YAPILDI. Sivas Platformu nun geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği bu yıl da Haliç Kongre ve Kültür Merkezi nde yapıldı. Çok sayıda sanayici, bürokrat, gazeteci, yazar ve siyasetçinin katıldığı iftarda, Sivas ile ilgili düşünce ve duygular dile getirilerek, çeşitli öneriler de gündeme geldi. Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve AB Bakanı Egemen Bağış, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem inde katılımıyla yapılan iftar programı, çok sayıda Sivaslı yı bir araya getirdi. Sivas Platformu Başkanı İsmail Erdem, programın açışlında yaptığı konuşmada, tarihin kurulduğu günden beri biriken kültür odağı Sivas ın anlamının çok büyük olduğunu, bu anlamı önümüzdeki kuşaklara aktarabilmenin yolunun da dayanışma içinde yeni projeler geliştirmek olduğunu söyledi. Erdem, Yönetimi, üyeleri, mensupları ve değerli bürokratlarıyla daha iyi oturmuş, birbirine kenetlenmiş güçlü bir sivil toplum kuruluşu olduğumuzu kanıtladık. Sivas ımız ve ülkemiz için yaptıklarımız ortadadır. Sivas Platformu yerelden evrensele uzanacak dinamik bir sürecin adıdır. Tüm dostlarımızı iftar yemeğimizde görmekten mutluluk duyuyorum diye konuştu. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem yaptığı konuşmada Sivas ın Anadolu tarihinde kültürel ve siyasi oluşumlara ev sahipliği yaptığını belirterek Sivaslıların vefalı ve ülke değerlerine sadık kimseler olduğunu söyledi. Programa katılan Milli savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Milletimiz insani yönlerimizi ortaya koyan değerler etrafında birleşirse, vatanımız daha yaşanabilir hale gelir ve gelecek nesillerin bizleri saygı ile hatırlamaları sağlanabilir dedi. Yılmaz, Ramazan ın dayanışma ve paylaşma ayı olduğuna dikkat çekerek, kardeşlik duygularının hakim olduğu Sivaslıların ülkenin ortak değerlerine katkısının çok büyük olduğunu belirtti. AB Bakanı Egemen Bağış ise Ülkemizde duygusal dayanışma ve dernekleşme ile hemşericilik, toplumsal hareketliliğin önemli aktörlerinden biridir diyerek Sivas ın yiğidoları ile birlikte iftar yapmaktan onur duyduğunu belirtti. Katılımcılara günün ansına verilen hediye ve plaketlerin ardından toplu fotoğraf çekimi sonrası program sona erdi. 6-7 TEMMUZ 2012

7 Toplum Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu iftar heyecanını Sancaktepeliler ile paylaştı SANCAKTEPE BELEDİYESİ NİN İFTAR SOFRAMIZI PAYLAŞIYORUZ ANLAYIŞI İLE DÜZENLEDİĞİ SOKAK İFTARLARI, HALKIN COŞKULU KATILIMIYLA SÜRÜYOR. EYÜP SULTAN MAHALLESİ NDE KURULAN İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELEN BİNLERCE VATANDAŞ, SANCAKTEPE BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL ERDEM VE BAŞKAN YARDIMCILARI İLE BİRLİKTE ORUÇ AÇTI. İFTAR PROGRAMINA KATILAN PROF. DR. NİHAT HATİPOĞLU YAPTIĞI KONUŞMA İLE KATILIMCILARA RAMAZANIN MANEVİ HAVASINA UYGUN DUYGU DOLU ANLAR YAŞATTI. Sosyal dayanışma ve yardımlaşma örneklerinin en üst düzeyde yaşandığı Ramazan ayında belediye olarak her mahallede iftar programları düzenleniyor. Bazı iftarlar 5 bin kişiyi bulan büyük sofralara dönüşüyor. Daha sonra ise Ramazan Etkinlikleri kapsamında hazırlanan programla halka huzurlu ve keyifli bir şenlik sunuluyor. Sancaktepe de, 29 Temmuz Pazar günü iftar buluşması için çalışmalar sabahın erken saatlerinde başladı. Eyüp Sultan Mahallesi Müminler Caddesi üzerine masalar kurularak cadde süslendi. İftar saati geldiğinde ise, mahalleli yüzlerce vatandaş alanı doldurdu. Başkan Erdem, iftar öncesi yaptığı konuşmada Ramazan süresince her mahallede bir sokağın trafiğe kapatılarak masalar kurulup hep birlikte iftar yaptıklarını, iftar buluşmalarının komşuluk ilişkilerini güçlendirdiğini söyledi. Başkan Erdem; Bu sokak iftarları ile farklı düşünce yapısı içinde olmalarına rağmen insanların birbirleriyle çok da kolay kaynaşabildiklerini görüyoruz" diye konuştu. Başkan Erdem, ayrıca belediyenin yeni projeleri hakkında bilgiler verdi. Ramazanın manevi havasının sağladığı huzurdan ve insanlara kazandırdığı güzelliklerden bahseden Prof Dr. Nihat Hatipoğlu ise Hz. Peygamber in hayatından kısa kesitlerle, ramazana dair genel bilgiler verdi. Ramazan gecesi ve gündüzüyle bereketli bir şekilde geçirmek, bu mübarek aydan en iyi şekilde istifade etmek gerektiğini söyleyen Hatipoğlu, sohbetini ayet ve hadis-i şerifler ışığında gerçekleştirdi. Düzenlenen iftar buluşmasına Belediye Başkanı İsmail Erdem ve Kaymakam Feyzullah Özcan, AK Parti İlçe Başkanı Azmi Ekinci, Belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve basın mensupları da bulundu. Her akşam farklı mahallede düzenlenen etkinliklerde; Karagöz, Ortaoyunu, Nasrettin Hoca, İbiş, Keloğlan ve illüzyon gösterisi küçüklere ramazan coşkusunu hissettirirken, büyükler de semazen gösterisi eşliğinde sunulan tasavvuf musikisi ile mübarek ayın ulvi atmosferini yaşadılar.

8 Yatırım Sancaktepe ye yeni bir park daha: Meşeli Park DAHA YAŞANILABİLİR VE YEŞİL BİR SANCAKTEPE İÇİN BAŞKAN İSMAİL ERDEM İN TALİMATIYLA DÖRT BİR YANI PARK VE BAHÇELERLE DONATILAN SANCAKTEPE, YENİ BİR PARKA DAHA KAVUŞTU. SANCAKTEPE BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ'NE BAĞLI EKİPLERİN YÜRÜTTÜĞÜ KISA BİR ÇALIŞMANIN SONUNDA TAMAMLANAN FATİH MAHALLESİ MEŞELİ PARKI AÇILIŞ TÖRENİ MAHALLE SAKİNLERİNİN VE PROTOKOLÜN KATILIMIYLA YAPILDI. Törende konuşan Sancaktepe Belediye Başkan İsmail Erdem, Sancaktepe yi marka şehir yapmak ve yaşanabilir bir çevreye kavuşturmanın gayreti içinde olduklarını belirtti. Başkan Erdem, Sancaktepe üç altın yılı geride bıraktı. Geriye dönüp bakıldığında yapılan yatırımların ne kadar tarihi olduğu anlaşılacaktır. Sizlerin bize güvenerek verdiğiniz yetkiyi hak etmeye çalışıyoruz. Kolay değil, üç yılda Sancaktepe ye tam 57 dev proje kazandırdık. Bunların bir kısmı hizmete girdi, diğerleri iki yılı geçmeyecek sürede hizmete girecek. dedi. Başkan Erdem, Özellikle hanım kardeşlerimin şöyle temiz, nezih ve yeşil alanlara, parklara ne kadar ihtiyaçları olduğunu biliyorum. Temiz ve asude bir mekânda çocuklarıyla, komşularıyla temiz hava alıp çaylarını yudumlamak onları çok mutlu edecektir. Bu yüzden tüm hanım kardeşlerime diyorum ki, çocuklarınızla, komşularınızla rahatlıkla gelebileceğiniz, sağlık için çeşitli spor aletleriyle spor yapabileceğiniz bir mekânınız var. Huzur ve güvenli bir şekilde buraya gelerek stresinizi atabilirsiniz şeklinde konuştu. Daha sonra kısa birer konuşma yapan AK Parti millevekilleri, Sancaktepe'deki yatırımları yakından takip ettiklerini belirterek, gelişen ve değişen Sancaktepeyi görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Konuşmaların ardından protokol beraberce açılış kurdelesini keserek parkı gezdi. Fatih Mahallesi Meşeli Parkı Sancaktepe Belediyesinin kendi imkânlarıyla yapımı tamamlanan Meşeli Parkı nda yürüyüş alanları, jimnastik aletleri, masalar bulunuyor. Güneş enerjisi ile çalışan aydınlatma çalışmaları ile de ziyaretçilerin akşam saatlerinde de park alanından maksimum düzeyde yararlanıyor. Parkta ayrıca futbol, voleybol ve basketbol oyananabilecek bir de saha bulunuyor. Başta Fatih Mahallesi sakinleri olmak üzere tüm Sancaktepeliler, burada aileleriyle birlikte boş vakitlerini değerlendirebilecek, günlük iş ve yaşam stresinden uzaklaşıp nefes alabilecekler. 8-9 TEMMUZ 2012

9 Etkinlik Sancaktepe Sevgi Mağazası SANCAKTEPE SEVGİ MAĞAZASI SOSYAL DENGELERİN OLUŞTURULMASINDA ÖNEMLİ BİR GÖREVİ YERİNE GETİRİYOR. BU BAYRAM DA GİYSİLER SEVGİ MAĞAZASI NDAN... Sancaktepe Belediyesi Ramazan da sosyal dayanışma anlayışımıza uygun olarak toplumuzdaki bağların güçlenmesine vesile olacak organizasyonlar gerçekleştirdi Her mahallede yapılan sokak iftarlarıyla oruçlar beraberce açıldı; özel etkinliklerle mübarek ayın anlamını içten hissetmeyi, manevi atmosferini yaşamayı ve yaşatmayı amaçlandı. Toplumumuzun farklı kesimlerinden insanları, aileleri iftar sofralarında bir araya getirdi. İnsanların birbiriyle kaynaştığı, yardımlaşma ve dayanışma duygusunun en üst düzeye çıktığı Ramazan ayının daha huzurlu ve mutlu geçmesine önemli katkılarda bulundu. Sancaktepe Belediyesi ve Kaymakamlık yaklaşık üç yıl önce hizmete açtıkları Sancaktepe Sevgi Mağazası Ramazan'da Sancaktepeliler i sevindirme çalışmalarına hız verdi. Başta şehit aileleri, özürlü ve yetim çocuklar olmak üzere ihtiyacı olan yediden yetmişe her vatandaşı belirleyerek ücret ödemeden bayramlık elbiselerini hediye ediyor. Bu yıl yaklaşık 1500 kişiyi giydirecek olan Sancaktepe Sevgi Mağazası parçadan oluşan elbiseyi ihtiyaç sahiplerine hediye edecek. Sancaktepe Sevgi Mağazası nın bayramlıkları hediye çalışmasını yerinde inceleyen Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Ramazan'ın tüm Sancaktepe de doyasıya yaşandığını artık bayram hazırlığı içinde olunduğunu belirtti. Başkan Erdem, Sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürdüğümüz hizmetlerimizle halkımıza destek ve yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda Sancaktepe Sevgi Mağazamızda ihtiyaç sahiplerine bayramlık giysiler hediye ediliyor. Halkımızın bayram sevincine destek olmak bize huzur veriyor dedi. Başkan Erdem, sosyal riski azaltma çalışmaları kapsamında hayırsever iş adamlarının desteği ile yürüttükleri çalışmayı her geçen gün daha da büyüterek buruk yüzleri güldürmeye ye devam edeceklerini sözlerine ekledi. Erdem, mağazaya gelen vatandaşlarla tek tek ilgilenerek onlarla kısa süreli sohbetler yaptı.

10 Toplum Nikâh Şöleni Coşkusu 72 çift dünya evine girdi SANCAKTEPE BELEDİYESI NIN DÜZENLEDİĞİ TOPLU NIKÂH ŞÖLENİ KATILIMCILARA VE EVLENEN ÇİFTLERE COŞKULU BİR GECE YAŞATTI. SANCAKTEPE BELEDİYESİ NİN HER YIL DÜZENLEDİĞİ NİKÂH ŞÖLENİ PROGRAMINDA BU YIL 72 ÇİFTİN RESMİ NİKÂHI KIYILDI TEMMUZ Temmuz Cumartesi günü saat da Sarıgazi Stadı nda gerçekleştirilen nikah coşkusu, günün erken saatlerinde başladı. Evlenecek çiftler için hazırlanan eski model göz kamaştıran gelin arabaları ile şehir turu atan gelin ve damatları, vatandaşlar alkışlarla tebrik etti. Şölenin yapılacağı alanda kendileri için hazırlanan bölümde yerlerini alan yeni çiftlerin gelmesi ile birlikte program başladı. Programda, ilk olarak Erzurum halk oyunları ekibi hareketli oyunlarını seyircilere sundu. Sunucu Sezgin Maden in Türk tiyatro, sinema ve siyaset ustalarının ses taklitlerini yaparak gerçekleştirdiği gösterisi seyircilerden büyük alkış topladı. Törende bir konuşma yapan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem sağlıktan eğitime, spordan kültüre; altyapıdan imara uzanan belediye hizmetlerini kısaca anlatarak, Sancaktepe nin her geçen gün daha iyiye gittiğini belirtti. Başkan İsmail Erdem, Yoğun tempo içerisinde bizleri mutlu kılan

11 tek şey tebessüm ettirebildiğimiz bir kişidir. Çünkü biz başından beri söylediğimiz gibi büyük bir aileyiz. Birimizin mutluluğu, hepimizin mutluluğu, birimizin kederi hepimizin kederidir. Bizim gayemiz mutluluğu çoğaltmak, onu yaymaktır dedi. Başkan Erdem söz konusu evlik ve aile olunca çiftlere bazı tavsiyelerde bulundu. Başkan Erdem, Bir elmanın iki yarısı kabul edilen erkek ve kadın bir ömür boyu ortak yaşayacakları hayatlarını kolaylaştırmak adına tüm fedakârlığa katlanacaklardır. Erkek ailesini kimseye muhtaç etmemek için çalışacak, kadın da kocasının her zaman arkasında ona güç veren, ona adeta yaşam koçluğu yapan bir danışman gibi olacaktır'' diye konuştu. Erdem gençlere son tavsiye olarak şunları söyledi: Biri sesini yükselttiği zaman diğeri susacaktır. Yani, sadakat, fedakârlık, sevgi ve saygı ile yürür evlilikler Başkan, tüm çiftlere ömür boyu mutluluk, huzur ve saadetler diledi. Nikâh şöleninde tüm çiftleri temsilen beş çiftin nikâhını kıyan Başkan İsmail Erdem şölende bulunan tüm çiftleri ayrı ayrı tebrik etti. Bu esnada gerçekleştirilen havai fişek gösterimi gece karanlığında gökyüzünde renk renk desenler çizdi. Programın finalinde ise sevilen sanatçı Yusuf Güney stadı dolduran binlerce kişi ile birlikte eserlerini seslendirdi.

12 Haber Gezici Mutlu Evler Tır ında hanımlara yönelik seminerler büyük ilgi görüyor MUTLU EVLER MERKEZİ ALDIĞI BÜYÜK ÖDÜLE YAKIŞIR BİRBİRİNDEN GÜZEL ETKİNLİKLERLE HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR. SANCAKTEPE NİN MAHALLELERİNDE ETKİNLİK PROGRAMLARINA BAŞLAYAN MUTLU EVLER MERKEZİ, İLK PROGRAMINI ATATÜRK MAHALLESİ NDE GERÇEKLEŞTİRDİ. MUTLU EVLER GEZİCİ TIR I SANCAKTEPE MAHALLELERİNDE ETKİNLİK PROGRAMLARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR. Mutlu Evler Merkezi Tır programına, Atatürk Mahallesi sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Mutlu Evler Merkezi Eğitim Danışmanı Esra Lenk in katıldığı söyleşide hanımlarla aile ve hayata dair konular konuşuldu. Hanımların çeşitli sorularını cevaplayan Lenk, aile içinde kendisine zaman ayırma konusunda zorlanan hanımlara asosyal yaşantıyı seçmemeleri gerektiğini ve öncelikler sırasında kendilerini ilk sıralarda görmeleri gerektiğini ifade etti. Mutlu Evler Tır ı Atatürk Mahallesi nde çocukların ilgi odağı olurken, Sancaktepeli hanımlara ve etkinliğe katılan çocuklara hafıza teknikleri eğitimi verildi. Hafıza teknikleri yarışmasında başarılı olanlara hediyeler sunuldu. 10 Temmuz Salı günü ise Yenidoğan Merve Mahal-lesi nde gerçekleşen söyleşiye STK. Danışmanı Şengül Yiğit katıldı. Öfke Kontrolü konusunu işleyen Şengül Yiğit hanımlara; öfke kontrolünü sağlamanın püf noktalarını anlattı. Öfkeyi saldırganlıkla değil sözle ifade etmenin en sağlıklı yol olduğunu ve bunu yapabilmek için isteklerimizin farkına varmamız gerektiğini ifade eden Yiğit; Bunları karşımızdakini incitmeyecek şekilde aktarmalıyız dedi. Öte yandan 13 Temmuz Cuma Sarıgazi Meclis Mahallesi nde gerçekleşen söyleşide eğitim danışmanı Esra Lenk Hafıza Teknikleri ve Sıradışı Düşünme Tekniği konusununda hanımlara bir seminer verdi. Tır programının ikinci kısmında ise Diyetisyen Fatma Kocaman Sağlıklı ve Doğal Beslenme konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Beslenmenin karın doyurmak ya da açlık duygusunu bastırmak olmadığını ifade eden Kocaman, Beslenmenin insan hayatının temelini oluşturduğunu vurguladı. Yeterli ve dengeli beslenme ile yaşam standartının daha üst seviyelere çıkartılabileceğini ve doğru beslenme alışkanlıkları kazanarak birçok riskli hastalığın önlenebileceğini anlatan Kocaman; Sancaktepeli hanımlara sağlıklı beslenmenin formüllerini verdi. Söyleşi sonunda Sancaktepeli hanımların sorularını cevaplayan Kocaman; sağlıklı beslenmek için öğünlerin 3 ana ve 3 ara öğün olarak alınması gerektiğini ifade etti TEMMUZ 2012

13 Etkinlik GENÇ GELECEK LİDERLİK KAPMLARINDA SANCAKTEPE GENÇ GELECEK İN LİDER GENÇLERİ GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI NIN DÜZENLEDİĞİ LİDER GENÇLİK KAMPLARINA KATILDI. ANKARA DA YAPILAN 2. VE 3. DÖNEM ULUSLARARASI İLİŞKİLER TEMALI KAMPA KATILAN GENÇ LİDERLER TANINMIŞ YAZAR VE AKADEMİSYENLERLE BULUŞTU. L ider Gençlik Kampları, 81 ilden üniversite öğrencisi gençlerin yaratıcılıklarını geliştirmek, ataletlerini yenerek kendine güvenen bireyler olmalarını sağlamak, atacakları adımlarda onlara yol göstermek, onları yeni ufuklara taşımak amacıyla gerçekleştirilen bir eğitim ve hareketlilik projesi olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlendi. Proje ile katılımcı gençlere Sinema, Tarih, Hukuk, Edebiyat, Uluslararası İlişkiler ve Felsefe temaları çerçevesinde tanınmış yazar ve akademisyenler tarafından seminerler verilerek, projenin gerçekleştirildiği ilin tarihi ve doğal güzellikleri tanıtıldı. Gençler kamplarda Yrd. Doç. Dr. İhsan Çomak (Kafkas Orta Asya Projesi), Prof. Dr. Mehmet Özcan (Tarihsel Süreç İçerisinde Avrupa Bütünleşmesi ve Türkiye- AB İlişkileri), Prof. Dr. Kemal Başlar (Uluslar arası Hukuk ), Ankara Üniversitesi Avrupa Toplulukları Araştırma ve Uygulama Merkezi (ATAUM) Müdürü Prof. Dr. Çağrı Erhan ( Arası Dönem), Doç. Dr. Özlem Tür (11 Eylül ve Ortadoğu), Stratejik Düşünce Enstitüsü (SDE) Başkanı Prof. Dr. Yasin Aktay (Arap Baharı ve Etkileri) vb. alanında uzman birçok isimden seminer aldılar. Atölye çalışmaları ise Çatışma Yönetimi ve Arabuluculuk, Müzakere Yönetimi, Liderlik, Katılımcı Karar Alma konularında Avrupa Konseyi ve Birleşmiş Milletler eğitmeni Michael RAPHAEL (USA, Portekiz), Uluslararası eğitmen Marko GAZIVODA (Karadağ), Dr. Ersin EMBEL (Ankara Üniversitesi SBF), Dr. Erhan AKDEMİR (Ankara Üniversitesi SBF) tarafından verildi. Yoğun kamp dönemi geçiren gençler bu dönemde Bowling Turnuvası, Film Gösterimi, Müzik Dinletisi vb. sosyal aktivitelerde grup arkadaşlarıyla ve eğitmenleriyle eğlenceli vakit geçirdiler. Genç Gelecek Dostluk Kulübü Başkanı Sümeyye Kaya Bowling Turnuvasında takım şampiyonu olarak madalya almaya hak kazandı. Gençler Kamp kapsamında Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği Bakanlığı, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı nı gezerek bakanlıkların işleyişleri, faaliyetleri hakkında bilgi aldılar. Kamp sonunda katılım belgesi alan gençler başarılı bir organizasyon olduğunu dile getirerek projeyi başlatan Gençlik ve Spor Bakanlığına ve Sancaktepe Gençlik Merkezi ne teşekkürlerini ilettiler.

14 Etkinlik Genç Gelecek Kulübü Bilim Merkezi'ndeydi SANCAKTEPE GENÇ GELECEK BİLİM KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ ŞİŞLİ'DE BULUNAN BİLİM MERKEZİ NE BİR GEZİ DÜZENLEDİ. GENÇ GELECEK BİLİM KULÜBÜ EĞİTMENİ CEVDET ÇANDIR REHBERLİĞİNDE 13 TEMMUZ CUMA GÜNÜ GERÇEKLEŞEN GEZİDE GENÇLER BİLİMSEL BİRÇOK ÜRÜNÜ İNCELEME FIRSATI YAKALADILAR. Bilim Merkezinde 80 in üzerinde deney ünitesi yer alıyor. Fizik, kimya, matematik, geometri, biyoloji, mekanik, beyin, elektronik, uzay ve yanılsamalar alanlarıyla ilgili deney üniteleri ziyaretçilerinin bilimin ana dalları hakkında temel bilgilere sahip olmasını sağlıyor. Genç Gelecek Bilim Kulübü üyeleri Bilim Merkezinde yer alan üniteleri inceleyerek gelişen teknolojiler hakkında bilgi sahibi oldular. Merkezde deprem ve yangın eğitim birimi, dev mikroskoplar, zeka oyunları, 20 milyon yıllık ağaç, planetaryum, kara delik, fizik üniteleri gibi çeşitli üniteler de bulunuyor. Manyetik alan projesi, küp deneyi ve elektrik deneyi gençlerin en çok dikkatini çeken çalışmalar arasındaydı. Sancaktepe Okuyor Projesi'ne büyük ilgi Sancaktepe Kent Konseyi 5. Olağan Genel Kurulu nda Gençlik Meclisinin Genel Kurul üyelerince kabul edilen Sancaktepe Okuyor projesi ilçenin farklı noktalarında Meclis üyelerinin ve vatandaşların katılımıyla hayata geçti. Sırasıyla Lalezar Parkı, Rıdvan Dilmen Spor Tesisleri, Necip fazıl Parklarında devam eden program Alsancak Parkı'nda son buldu. Sancaktepe Kent Konseyi Gençlik Meclis Başkanı Hüseyin Sevilay, Gerçekleştirdiğimiz bu projede farkındalığı oluşturmayı amaçladık. İlçemizde böylesine örnek proje ile gençlerimizin dikkatini kitap okumaya çekerek bilgi ve eğitimin önemine dikkat çektik. İlçemizin farklı kesimlerinden aldığımız olumlu tepkilerde bizleri fazlasıyla mutlu etti. Proje nin gerçekleşmesinde destek veren herkese kendim ve ekibim adına teşekkür ederim dedi. SANCAKTEPE KENT KONSEYİ GENÇLİK MECLİSİ NCE ORGANİZE EDİLEN SANCAK- TEPE OKUYOR ADLI ÇALIŞMA, GENÇLERE OKUMA ALIŞKANLIĞININ KAZAN- DIRILMASI VE BU ALIŞKANLIĞIN GELİŞİLMESİNİ AMAÇLADI. TEMMUZ AYI BAŞINDA YAPILAN ÇALIŞMA, YAZ DÖNEMİNDE GENÇLERİ KİTAPLARLA BULUŞTURMAYI HEDEFLEDİ TEMMUZ 2012 Kampanyanın amacını özetleyen Kent Konseyi Başkanı İsmail Karabiber ise, Dünyada hızla gelişmekte olan ülkeler arasında yer alan Türkiye, ekonomik alanda sağladığı gelişmeyi kültürel alanlara da taşımak zorundadır. Bu anlayıştan hareketle toplumun her kesimine okuma alışkanlığı kazandırılması ve bu alışkanlığın geliştirilmesi, bilhassa gençlerimizin kendilerini iyi yetiştirmesi şeklinde ifade etti. Karabiber, yapılan çalışmanın okulların tatil olduğu bir dönemde yapıldığını, bununla gençlerin boş zamanlarını kitapla değerlendirmesinin sağlanacağını belirtti. Kent Konseyi Gençlik Meclisi ilçe genelinde gençleri eğitim ve sanat yönlendirici çalışmaları ile dikkat çekiyor.

15 Haber Başkan İsmail Erdem, Emek Mahallesi sakinleri ile buluştu EMEK MAHALLESİ NDE İKAMET EDEN VATANDAŞLARLA SABAH KENT BULUŞMALARI PROGRAMINDA BİR ARAYA GELEN SANCAKTEPE BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL ERDEM, BELEDİYE HİZMETLERİNİ ANLATARAK VATANDAŞLARIN SORULARINI CEVAPLANDIRDI. 18 Temmuz Çarşamba günü Emek Mahallesi ndeki Hacı İzzet Dursun Camii nde kılınan sabah namazının ardından yapılan kahvaltıda Başkan İsmail Erdem mahalleli ile sohbet etti. Programa Belediye Başkanı İsmail Erdem in yanı sıra Kaymakam Feyzullah Özcan, İlçe Müftüsü Yusuf Bingöl, Meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Sabah Kent Buluşmaları hakkında açıklamalarda bulunan Erdem, bu uygulamanın periyodik olarak devam edeceğini yüzyüze görüşmelerden çok istifade ettiklerini söyledi. Erdem belediye icraatları hakkında bilgiler vererek, Sancaktepe üç altın yılı geride bıraktı. Gece demeden, gündüz demeden sizlerden aldığımız yetkiyle hep çalıştık, çalışıyoruz. Bu yetkiyi hak etmeye çalışıyoruz. Kolay değil, Genç Sancaktepe ye tam 57 dev proje kazandırdık. Bunların bir kısmı hizmete girdi, diğerleri iki yılı geçmeyecek periyotlarda hizmete girecek diye konuştu. Başkan Erdem daha yaşanabilir bir Sancaktepe için çalıştıklarını ifade ederek, Çocuklarınızla, komşularınızla rahatlıkla gezebileceğiniz daha temiz, daha düzenli bir Sancaktepe yi oluşturmak için halkla beraber olmaya çalışıyoruz. Belediye hizmetleri ile halkımız, huzur ve güvenli bir şekilde Sancaktepeli olmanın keyfini yaşıyor dedi. Kahvaltı programının ardından Başkan Erdem ve beraberindeki heyet, Fatih Caddesi nde yürüyüş yaparak esnaf ve vatandaşlarla ayaküstü sohbetlerde bulundu. Esnaf ve vatandaşlar mahallelerde yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Erdem e teşekkür ettiler. Başkan Erdem ve beraberindeki heyet daha sonra Samandıra daki alt geçit çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Erdem, yapılan çalışmalar ve gelinen aşama hakkında yetkililerden bilgi aldı.

16 Haber Filistinli Kardeş Refah Belediyesi Sancaktepe deydi GEÇTİĞİMİZ AYLARDA SANCAKTEPE BELEDİYESİ İLE GAZZE NİN REFAH KENTİ ARASINDA İMZALANAN ÖN PROTOKOLLE SANCAKTEPE BELEDİYESİ'NİN KARDEŞ ŞEHRİ OLAN REFAH'TAN GELEN HEYET, SANCAKTEPE'DE ÇEŞİTLİ TEMASLARDA BULUNDU. Refah Belediye Başkanı Sobhi A.H. Aburedwan, Refah Belediyesi Genel Müdürü Ali A.A. Barhoum ve Refah Belediyesi Bilgisayar Bölümü Müdürü İsmail Z.İ Elhamss dan oluşan konuk heyet, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ile birlikte Sancaktepe Belediyesi Başkanlık makamında öğle yemeğinde bir araya geldi. Burada yapılan çalışmalar hakkında fikir alış verişi yapan heyet, Sancaktepe Belediyesi birimlerini gezerek Sancaktepe Belediyesi nin yaptığı çalışmaları yakından inceleme fırsatı yakaladı. Sancaktepe Belediyesi'ndeki temasların ardından Filistinli heyet, Yunus Emre ve Mevlana Bilgi Evleri'ne ziyaretler gerçekleştirerek Sancaktepe Belediyesi'nin Bilgi Evleri'nin faaliyet alanları ve yapılan hizmetler hakkında bilgiler aldı TEMMUZ 2012 Kadın Koordinasyon Merkezi ve Genç Gelecek Merkezleri'ni de ziyaret eden konuk heyet, çocukların ve gençlerin eğitimine büyük önem veren Sancaktepe Belediyesi'nin ödüllü projeleri olan Genç Gelecek ve Mutlu Evler Projeleri hakkında detaylı bilgiler alarak bu çalışmaların model olacağını söyledi. Konuk Heyeti Sancaktepe'de ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Başkanı İsmail Erdem, kardeş şehrimiz Refah'la ekonomiden bilime, kültürden eğitime kadar işbirliğinin devam edeceğini belirtti. Filistinli Heyet, yarın İstanbul un tarihi ve kültürel mekanlarını gezerek İstanbul temaslarını tamamladı.

17 Haber Karaçili çocuklar Sancaktepe Belediyesi nin konuğu oldu ULUSLARARASI PAKTÜRK OKULLARI NDA EĞİTİM GÖREN KARAÇİLİ ÇOCUKLAR TÜRKÇE ÖĞRENMEK AMACI İLE GELDİKLERİ İSTAN- BUL DA SANCAKTEPE BELEDİYESİ NİN KONUĞU OLDU. Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcıları Hamdullah Arvas ve Hasan Kamal ı ziyaret eden öğrenciler, 6-10 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirdikleri gezi ile İstanbul un tarihi ve kültürel değerlerini yakından görme şansı yakaladılar. İstanbul da bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyleyen öğrenciler, İstanbul gibi tarihi ve kültürel önemi olan bir şehri yakından tanımanın ayrıcalığını yaşadılar. Sancaktepe Belediyesi'nin misafirperverliğinden duydukları memnuniyeti dile getiren gençler memnun olan gençler burada kendileri için tertip edilen yemek ikramına katılarak seçkin Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini tattılar. Karaçili gençleri Sancaktepe'de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Hamdullah Arvas, farklı coğrafyalarda yaşayan gençlerin Türk misafirperverliğini görmesi ve Türk kültürünü yakından tanımasının önemine değinerek, onların Türk Okulları aracılığı ile Türkçe öğrenmelerinin yarın milletimizle gönül bağlarının daha güçlü olmasına vesile olacağını kaydetti. Karaçi neresidir? Karaçi Pakistan da Sind Eyaleti nin yönetim merkezi olan şehirdir yılında 18 milyona ulaşan nüfusuyla ülkenin en büyük, dünyanın ise 11. büyük kentidir. Ülkenin sanayi ve ticaret merkezi olan kent, ülkenin güneyinde, Hint Okyanusu kıyısında kurulmuştur.

18 Haber Fen İşleri çalışıyor Sancaktepe güzelleşiyor İSTANBUL EN ÇAĞDAŞ YERLEŞİM BİRİMLERİNDEN SANCAKTEPE ALT VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARIYLA YEPYENİ BİR ÇEHREYE KAVUŞUYOR... MUHTEŞEM DOĞASI, MERKEZE YAKINLIĞI, MODERN KENT MİMARİSİNİN EN SEÇKİN ÖRNEKLERİNİN SERGİLENDİĞİ SİTELERİ, ÇARŞILARI, MODERN İŞYERLERİYLE İLGİ ODAĞI OLAN VE NÜFUSU HER GEÇEN GÜN ARTAN SANCAKTEPE ALT VE ÜST YAPI OLARAK DA YENİLENİYOR TEMMUZ 2012 İlçe olduktan sonra planlı bir çalışma ile öncelikle kurumsallaşma çalışmalarını tamamlayan Sancaktepe Belediyesi, söz verdiği üzere altyapı ve üst yapı çalışmalarına hızla tamamlandı. İlçe genelinde adeta seferberlik halinde tüm sorunlu yollarda ve dere yataklarında çalışma yürüten Sancaktepe Belediyesi asfalt serimi, kaldırım yapımı ve yeni cadde ve sokakların açılması konularında büyük hizmetleri gerçekleştirdi. Sancaktepe de büyük çalışma Sancaktepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ne bağlı ekiplerde yol asfaltlama ve kaldırım döşeme çalışmalarına öncelik vererek üç yıl yoğun bir şeklide çalışmalarını sürdürdü. Çalışmalar soncunda tüm cedde sokaklar kaldırıma yeni asfalta kavuştu. Sancaktepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sokak asfaltlama ve hemen ardından kaldırım taşı döşeme işlemlerini yaptı. Alt yapı çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiği ilçede şu ana kadar altyapı çalışmalarının büyük kısmını tamamlandı Sancaktepe Belediyesi ayrıca, yamaç bölgede bulunan evlerin ve yolun güvenliği açısından sakıncalı gördüğü yerlerde taş ve betonarme istinat duvarları da yapmayı ihmal etmiyor. Çalışmalardan memnun olduklarının altını çizen mahalleliler, çalışmanın tamamlanmasının ardından bambaşka bir güzelliğe kavuşan sokaklarda rahat yürümenin zevkini yaşıyor.. Sancaktepe Belediyesi ayrıca, dere taşmalarını önlemek için aynı bölgede köprüler kurdu. Dere yataklarını da temizleyen fen işleri kış aylarında ve yağışlı günlerde su taşmalarına karşıda yeni yerleştirdiği dev borularla suyun zararsız bir şekilde tahliyesini sağladı. Tüm ilçede hummalı bir çalışma yürütüyor. Yeni caddeler ve sokalar açılıyor Sancaktepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sancaktepe nin her mahallesinde ayrım yapmaksızın hummalı bir çalışma yürütüyor. Mahallenin genelinde yürütülen çalışmalarla bir yandan yeni sokak ve caddeler açılırken, bir yandan da daracık yollar devasa caddeleri şehre kazandırıyor. Tüm ilçe genelinde yürütülen çalışmalarla bir yandan yeni sokak ve caddeler açılırken, bir yandan da daracık yollar devasa caddelere dönüştürülüyor. Nüfusun da artmasıyla yoğun bir yaya ve araç trafiği oluşan Sancaktepe yürütülen çalışmalarla modern bir görüntüye kavuşuyor. Önemli sanayi alanları, okullar ve toplu konutların bulunduğu ilçede, artan nüfusu ile yoğun bir araç ve yaya trafiğine sahne oluyor. Sancaktepe Belediyesi tarafından yürütülen yol yapım çalışmaları ile, mevcutta yaşanan ve gelecekte yaşanması muhtemel trafik sıkıntıları ortadan kaldırılmış olurken, modern altyapıya kavuşan mahalle önemli ölçüde değer kazanıyor. Yol genişletme çalışmalarından oldukça memnun olan mahalle sakinleri de bugüne kadar Sancaktepe ye yapılan en önemli alt yapı yatırımı olarak ifade ediyorlar. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem e teşekkür eden mahalleliler, Fen İşleri ekiplerine çalışmalarda destek veriyor. Göreve geldiği ilk zamanlarda yaşanan alt yapı problemini, büyük ölçüde bitirdiklerini söyleyen Fen İşleri Müdürü Adnan Kaya; Şu anda kentimizin altyapısının yaklaşık olarak tümünü yeniledik. Toprağın altına yaptığımız dev yatırımlar sayesinde kentimiz artık sıkıntıyı yaşamamaktadır. dedi. Alt yapı çalışmalarının belli periyotlarla devam ettiğinin altını çizen Kaya, Geçen yıl ve bu yıl çalışmalarımızın büyük bir kısmını üst yapı dediğimiz yolların asfaltlanması, kaldırım çalışması ve orta refüj düzenlemelerine ayırdık ve çalışmalarımızın büyük bir bölümünü tamamladık dedi.

19 Haber Sancaktepe de gıda denetimi sıklaştı SANCAKTEPE BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ İLÇE GENELİNDE YAPTIĞI DENETİMLERDE SICAK YAZ AYLARINDA HALKIN SAĞILIĞINI İLGİLENDİREN KONULARDAKİ HASSASİYETİNİ DEVAM ETTİRİYOR. Sancaktepe Belediyesi Zabıta Ekipleri, vatandaşın sağlığıyla oynayanlara karşı denetimlerini olanca hızıyla sürdürüyor. Ekipler tarafından mahallelerdeki işyerlerine yönelik programlı şekilde yürütülen denetimler esnasında, son kullanma tarihi geçmiş birçok ürün tespit edildi. Tüketildiğinde insan sağlığına zarar verebilecek, son kullanma tarihi geçmiş ürünler arasında peynir, yoğurt, salam, sucuk, sosis, hatta çocukların sıklıkla tükettiği çikolata, bisküvi, gofret ve birçok benzeri ürüne imha edilmek üzere el konuldu. Reyonlarında bu ürünleri satışa sunan işyerleri hakkında da yasal işlemler başlatıldı. Müdürlükten yapılan açıklamada denetimlerin bütün mahallelerde programlı şekilde yapılacağı, vatandaşların alışverişleri esnasında aldıkları ürünlerin son kullanma tarihine ve etiket bilgilerine dikkat etmeleri, olumsuzlukla karşılaştıklarında Zabıta Müdürlüğü nün (0216) numaralı telefonlarını aramalarını istediler.

20 Haber Sancaktepe Belediyespor gümbür gümbür geliyor GEÇEN SEZON ELDE ETTİĞİ BAŞARISI İLE SPORSEVERLERİN TAKDİRİNİ KAZANAN VE TARAFTARLARINCA GÖNÜLDEN DESTEKLENEN SANCAKTEPE BELEDİYESPOR, FUTBOL SEZONUNA 1. VE 2. ETAP HAZIRLIK KAMPI ÇALIŞMALARI İLE HAZIRLANDI TEMMUZ 2012 Sezona Teknik Direktörü Soner Büyük ve yardımcı antrenörleri Hakan Karatepe ve Kaleci Antrenörü Şakir Erhan Şahinkaya ile bir yıllık sözleşme imzalayarak başlayan Sancaktepe Beldiyespor, altyapıdan 6 sporcunun da katılımıyla 28 futbolcuyla Hakan Şükür Stadı nda günde iki antrenman yaparak, birinci etap hazırlık kampını gerçekleştirdi. Hakan Şükür Stadı nda laktakasit ve dayanıklılık testi yaptırarak, futbolcuların yeni sezon için kondisyon ve dayanıklılık bilgilerine yönelik antrenman programını tamamlayan Sancaktepe Beldiyespor, Sakarya da Sakaryaspor la oynanan özel müsabakayla birinci etap hazırlık kampını sona erdirdi. Kızılcahamam kampı Hakan Şükür Stadı nda 1 Ağustos ta yeniden bir araya gelen Sancaktepe Belediyespor, yaptığı iki günlük çalışmanın ardından, 17 Ağustos a kadar ikinci etap hazırlık kampını gerçekleştirmek üzere, 3 Ağustos ta Ankara Kızılcahamam a gitti. Burada yapılan hazırlık maçını 3-1 kazandı. Kamp süresince oynanacak üç özel müsabakanın ardından 17 Ağustos ta 2. etap hazırlık kampı sona erecek. Yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdüren Sancaktepe Belediyespor, sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki antrenman yapıyor. Yapılan antrenman, ısınma koşusunun ardından açma- germe egzersizleri ile başlıyor. Daha sonra futbolcular istasyon çalışıyor. Son olarak Teknik Direktör Soner Büyük futbolculara teknik ve taktik çalışma yaptırıyor. Kros çalışmaları ile kondisyonunu güçlendiren Sancaktepeli futbolcuların kampı neşe içinde geçiyor. Büyük, futbolcuların antrenmanda çok hırslı olduğunu da hatırlatarak, Antrenmanda görüldüğü gibi oyuncular ikili mücadelelere sert giriyor. Çünkü burada herkes bir yarış içinde ve kendini kanıtlamaya çalışıyor dedi. Teknik Direktör Soner Büyük, ligin başlangıcına kadar hazır hale geleceklerini söyledi. Yapılan hazırlık maçlarında kadrodaki tüm futbolculara şans verdiklerini dile getiren Büyük Bundaki amacımız da oyuncularımızı lige hazırlamak ve ideal kadromuzu oluşturmaktır. Aksayan yönlerimizi de belirleyip gerekli önlemlerimizi almak. Bizim iyi bir kadromuz var. 3.ligdeki başarımızı artırıp 2. Lig'e çıkmak istiyoruz. Bundan da hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Takım olarak ligin başlangıcına kadar hazır hale geleceğiz. Bunu da tüm taraftarımız görecek diye konuştu. Oyuncuların istek ve arzusu yüksek Futbolculardan beklediği temponun sahaya yansıdığını kaydeden Soner Büyük uzun vadeli bir yapılanma düşündüklerini hatırlatarak, Kamp çok iyi gidiyor. Hava da çok güzel, serin. Oyuncularımızın istek ve arzusu son derece yüksek. Onlardan istediğimiz verimi ve tempoyu buluyoruz. Onun için çok keyifli geçiyor dedi. Takımı lige hazırlamak için hazırlık maçlarının önemli olduğuna dikkati çeken Sancaktepe Beldiyespor Teknik Direktörü, bütün amaçlarının, ilk lig maçına hazır, sorunsuz, kendi sistemini uygulamaya çalışan, Sancaktepe ye yakışır futbol oynayan ve yarışan bir takım ortaya çıkarmak olduğunu belirtti. Ligde zorlu maçlar oynayacaklarını anlatan Soner Büyük, futbolcularını bu yönde organize ve motive edeceklerini kaydederek, Aslında ben ligin uzun bir maraton olduğunu düşünen antrenörlerdenim. Yani teknik adamı da oyuncusu da yönetimi de, hangi anlamda doğru şeyler yaptığını görebilmek için sezonun bitmesi gerekir diye düşünenlerdenim. Lige, hem tek maç olarak hem de uzun bir maraton olarak bakacağız şeklinde konuştu.

21 Haber Hedef 2.lig Sezon başında hedef olarak 2. lige yükselmeyi koyduklarını bunu başarabilmek adına sezon boyunca yapılan çalışmalarının buna yönelik olduğunu belirten Kulüp Başkanı Muhammed Ali Cankatar: Sancaktepe Belediyespor bu yaz döneminde daha büyük başarılar elde etmek için yoğun bir şekilde hazırlanıyor. Sancaktepe Belediyespor ligdeki tecrübenin bir kulübün nasıl başarılı olacağının göstermek için çalışıyor. İki yıldır play-oflarda kaçırdığımız ikinci lige çıkma hesaplarını bu yıl daha iyi çalışarak gerçekleştireceğiz. Takımımız yaptığı hazırlık kampları ile lige iyi bir şekilde hazırlanıyor. Bu çalışmalar ligin yol haritasını ve hedeflerini de belirliyor. Uzun lig maratonu sonunda inşallah sevineceğimiz hedefimize ulaşacağız dedi. Ligler 9 Eylül de başlıyor. İkinci lige yükselme hedefi ile sezona başlayacak olan Sancaktepe Belediyespor ilk maçında Hakan Şükür stadında Elazığ Beldiyespor ile yapacak.

22 Spor Sancaktepe nin 15 yaşındaki pehlivanı Kırkpınar da Şampiyon oldu 651. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ NDE TEŞVİK-2 KLASMANINDA SANCAKTEPE BELEDİYESİ GÜREŞ TAKIMI NDAN OKAN ŞAHİN, 173 SPORCU ARASINDAN SIYRILARAK BİRİNCİ OLDU. Ata sporumuz güreşin görkemine yakışır bir organizasyonla gerçekleştirilen 651. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde, Kırkpınar'dan bir hafta önce Sancaktepe'de er meydanına çıkıp sakatlanarak müsabakayı yarım bırakan Ali Gürbüz, Geleneksel Sancaktepe Yağlı Güreşleri'nde iki yıl üst üste altın kemeri kazanan Recep Kara'yı devirerek Kırkpınar'da ikinci kez altın kemerin sahibi oldu Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri ne Sancaktepe Belediyesi ni temsilen katılan başarılı güreşçilerimizden Okan Şahin ise Teşvik-2 klasmanında birinci olarak önümüzdeki yıllar için umut verdi. Sancaktepe Belediyesi nin başarılı güreşçisi, ulusal ve uluslararası birçok müsabakada dereceleri ile dikkat çekiyor. Güreş otoriteleri tarafından geleceğin en önemli başpehlivanlarından biri olacağını söylenen Okan Şahin, henüz 15 yaşında olmasına rağmen, güçlü ve çevik fiziği ile gelecekte ata sporumuz güreşde adından söz ettireceğe benziyor. Sancaktepe Belediye Kulübü 2 bin lisanslı sporcusu ile önemli başarılara imza atıyor Her geçen gün oldukça güçlenen Sancaktepe Belediyesi Spor Kulübü; atletizm, hentbol, judo, karate ve taekwondo branşlarında toplam 2 bin lisanslı sporcusu ile önemli başarılara imza atıyor. Kulüp kazandığı kupa ve madalyalarla spor dünyasında adından sıkça söz ettirmeye başladı. Sancaktepelilerinde desteğini arttırmasıyla önümüzdeki günlerde daha büyük ve önemli başarılara imza atması beklenen Sancaktepe Belediyesispor Kulübü Yönetimini lisanslı sporcu sayınsın her geçen gün artacağını belirtiyor TEMMUZ 2012 Lisanlı sporcunun sayısının her geçen gün artacağını belirten Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, İlçemizde genç ve dinamik nüfusumuz fazla. Lisanslı sporcu sayısını arttırmayı hedefliyoruz. Ne kadar çok insanımız spor yaparsa daha sağlıklı gelişen ve dinamik bir nesil yetiştirme imkânımız olur. O nedenle spor tesislerinden faydalanan sayısını artması gerekiyor. Sporda altyapı, tesis ve antrenörlerin büyük önemi var. Sancaktepe de mevcut spor yatırımlarına ek olarak yeni yatırımlarımız da var. Yeni Gençlik Merkezi yapılacak. Spor Salonları, Olimpik Yüzme Havuzuları, Spor Komplekslerimiz olacak dedi. Başkan Erdem, Lisanslı sporcu sayısını çok daha yukarılara çıkarmamız gerek. Lisanslı sporcu sayısı ile genç nüfus oranı doğru orantılı değil. Her şeyden önce bunun düzeltilmesi lazım. Bu için spordaki yatırımlar hızla devam ediyoruz. Önümüzdeki senler Sancaktepe spor ve kültür merkezi haline gelecektir dedi.

23 Spor Kickboks Türkiye Şampiyonası ndan Gümüş Madalya Buse Yıldız Türkiye İkincisi oldu TEMMUZ 2012 TARİHLERİ ARASINDA TRABZON DA YAPILAN BÜYÜKLER VE GENÇLER (BAY-BAYAN) KİCKBOKS TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA SANCAKTEPE BELEDİYESPOR KULÜBÜ ADINA KATILAN 1995 DOĞUMLU BUSE YILDIZ GÜMÜŞ MADALYA ELDE ETTİ. 2 bin sporcunun katıldığı Türkiye Kick Boks Şampiyonası nda, yıldız, genç ve büyük kategorilerinde yarışan sporcular, yarışma sırasında kan ter içinde kaldı. Bayanlar kategorisi 70 kiloda ikinci olan Buse Yıldız, maçların bir hayli zorlu geçtiğini belirterek hedefinin dünya şampiyonasına katılmak olduğunu ifade etti. Yıldız Her arkadaş için olduğu gibi benim için de oldukça zor maçlar oldu. Daha öncede derecelerim var. Şu anki hedefim yurtdışı derecesi elde etmek şeklinde konuştu. Yapılan müsabakaların çekişmeli geçmesi yeni neslin bu spora daha hazırlıklı ve istekli olduğu şeklinde yorumlandı. Müsabakaların bir hayli çekişmeli ve heyecanlı geçtiği şampiyonada sporcuların oldukça umut vaat ettiği dile getirildi. Muay Thai de yeni başarılar geldi TEMMUZ 2012 TARİHLERİ ARASINDA ESENLER BELEDİYESİ SPOR KOMPLEKSİ SPOR SALONUNDA YAPILAN MUAY THAİ MİNİKLER VE YILDIZLAR (BAY BAYAN) MUAY THAİ TEŞVİK MÜSABAKASINA SANCAKTEPE BELEDİYESPORLU YENİ BİR BAŞARIYA DAHA İMZA ATTI. Sancaktepe Belediyesporlu sporcular; bir il birincisi, üç il ikincisi ve iki de il üçüncüsü çıkartarak toplamda altı madalya aldı. Böyle bir organizasyona ilk katılmalarına ol rağmen iyi mücadele ederek gelecek için ümit vadeden sporcular, spor otoritelerinin takdirini topladı.yıldızlar bay kategorisinde 1999 doğumlu 36 kiloda Cemil Cömert il ikincisi, Katedler Bay kategorisinde 1998 doğumlu 44 kiloda Gökhan Çelenk il ikincisi, 1997 doğumlu 51 kiloda Ceyhun İncedere il üçüncüsü, 1998 doğumlu 64 kiloda Muhammed İbrahim Çil İl üçünçülüğünü kazandı. Katedler Bayan kategorisinde 1998 doğumlu 44 kiloda Hacer Gülmez il üçüncüsü, 1997 doğumlu 51 kiloda Ayşe Demir il ikinciliğini kazandı. AYLIK GELİŞİM BÜLTENİ TEMMUZ 2012 SAYI:28 SAHİBİ Sancaktepe Belediyesi Adına İsmail ERDEM GENEL YAYIN KOORDİNATÖRÜ Muhammed Ali CANKATAR SORUMLU YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ Mehmet Emin YAVUZ EDİTÖR Mustafa GÜNAL HALKLA İLİŞKİLER Leyla BALMUMCU FOTOĞRAFLAR Ali AVCI - Adem TÜRKEL İLETİŞİM Meclis Mah. Atatürk Cad. No: 111 Sancaktepe/İSTANBUL T F sancaktepe.bel.tr YAPIM Ajans 1453 BASKI Kristal Matbaacılık info@kristalreklam.net Baskı Tarihi: 2012

24

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

HER AKŞAM SAAT: KÜÇÜKKÖY STADI NDA BİRLİKTE YAŞAYALIM RAMAZANIN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU. Hasan Tahsin USTA Belediye Başkanı

HER AKŞAM SAAT: KÜÇÜKKÖY STADI NDA BİRLİKTE YAŞAYALIM RAMAZANIN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU. Hasan Tahsin USTA Belediye Başkanı RAMAZANIN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU KÜÇÜKKÖY STADI NDA BİRLİKTE YAŞAYALIM HER AKŞAM SAAT: 21.30 Hasan Tahsin USTA Belediye Başkanı Ramazan Etkinliklerimiz 21.30 da Küçükköy Stadı nda Gerçekleştirilecektir.

Detaylı

Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak

Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT İÇİ HAFTALIK BÜLTENİ YIL: 2013 SAYI : 198 22-29-TEMMUZ 2013 İstanbul, geleneksel iftarımızda buluştu Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak anlamına gelmez Ülkedeki

Detaylı

TRABZONSPOR RESMİ DERGİSİ

TRABZONSPOR RESMİ DERGİSİ 7 EKİM 2010 7 EKİM 2010 7 EKİM 2010 TRABZONSPOR RESMİ DERGİSİ 6 EKİM 2010 6 EKİM 2010 TRABZON KAZANACAK! Zihni Ağırman /TAKA GAZETESİ Trabzon büyük bir organizasyona hazırlanıyor. Sadece Trabzon değil,

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :11. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Selvitopu

Detaylı

AK Parti mazlum coğrafyaların umudu

AK Parti mazlum coğrafyaların umudu AK Parti mazlum coğrafyaların umudu AK Parti İSTANBUL İL BAŞKANIMIZ AZİZ BABUŞCU nun yazısı 03 te 4 te AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT İÇİ HAFTALIK BÜLTENİ YIL: 2013 SAYI : 199 29-TEMMUZ-5 AĞUSTOS

Detaylı

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yaptığı 1 milyon liralık araç yatırımı kapsamında 10 adet damperli

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU 23.10.2010 05.10.2012 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Federasyonumuz tarafından daha önce belirlenmiş olan program çerçevesinde 2010 2011 ve 2011 2012 yılı

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN 06.02.2018 BASKETBOL VE VOLEYBOL TAKIMLARI ALL STARS SPORTS CAMP TA 2018 sömestr tatilinde Kuşadası'nda düzenlenen kış kampına Ülkem Koleji basketbol ve voleybol takımları katıldı.

Detaylı

BASKAN DAN HASAN TAHSİN USTA BELEDİYE BAŞKANI

BASKAN DAN HASAN TAHSİN USTA BELEDİYE BAŞKANI BASKAN DAN Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gelecekte mutlu, başarılı, yaratıcı ve iletişim becerileri yüksek bireyler olması için onların okul dışı zamanlarını da en iyi şekilde planlamamız gerekmektedir.

Detaylı

MKÜ de İftar Coşkusu. Akademik ve İdari Personel İçin Düzenlenen İft ara Büyük Kat ılım Oldu

MKÜ de İftar Coşkusu. Akademik ve İdari Personel İçin Düzenlenen İft ara Büyük Kat ılım Oldu MKÜ de İftar Coşkusu Akademik ve İdari Personel İçin Düzenlenen İft ara Büyük Kat ılım Oldu Antakya Ottoman Otel havuzbaşında bir araya gelen Üniversite personeli muhteşem manzara eşliğinde iftar coşkusu

Detaylı

BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ

BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ DR.FATMA YAZICI YI KIRIKHAN DA AĞIRLADI BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ DR.FATMA YAZICI VE TUZLA BELEDİYESİNDEN GELEN KONUKLARINI

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :1. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ Kırçiçeği Bodrum Basket takımı ve yöneticileri, Kırçiçeği Konacık restoranında basınla buluştu Kurulduğu ilk yılında şampiyon olarak Türkiye Kadınlar Basketbol

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi Farkındalık Yaratacak

Detaylı

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Temmuz 15, 2015-4:50:00 Başbakan Ahmet Davutoğlu, salonda bulunanlara, "Bayrama ulaşmadan önce bir bayramı daha sizlerle yapabilmek için bu atama merasimi gerçekleştirme

Detaylı

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.)

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) Sporun nabzını 20 ayrı branşta verdiği hizmetle elinde tutan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden; Türkiye'nin ilk ve tek spor organizasyon

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

BAKIRÇA MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ. Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638

BAKIRÇA MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ. Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638 Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638 TARİHÇE: Bakırca Mahallemiz 18. Yy.dan günümüze değin iskan gören ve tipik Trakya Köy özelliklerini BAKIRÇA MAHALLESİ bünyesinde

Detaylı

3 Mayıs 2010, Pazartesi

3 Mayıs 2010, Pazartesi Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, 23-30 Temmuz 2011 tarihlerinde Trabzon da yapılacak Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları hazırlıklarının planlanan şekilde yürüdüğünü belirterek organizasyona en güzel şekilde

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

BİLİM SEYYAHLARI PROJESİ GÜMÜLCİNE DEYDİ, HERŞEY GÜZEL GEÇTİ, ANCAK ETKİNLİĞİN SONUN Pazar, 04 Kasım :48

BİLİM SEYYAHLARI PROJESİ GÜMÜLCİNE DEYDİ, HERŞEY GÜZEL GEÇTİ, ANCAK ETKİNLİĞİN SONUN Pazar, 04 Kasım :48 Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından gerçekleştirilen, Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığınca desteklenen "Bilim Seyyahları Projesi" Bulgaristan'ın ardından Yunanistan Batı Trakya

Detaylı

EYLÜL - EKİM BÜLTENİ

EYLÜL - EKİM BÜLTENİ EYLÜL - EKİM BÜLTENİ İSTANBUL GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ DERNEĞİ Mecidiyeköy Mahallesi Şehit Er Cihan Namlı Caddesi No: 39/8 Şişli/İstanbul 1 GBİ ARTIK BM KÜRESEL İŞBİRLİĞİ AĞI ÜYESİ! DÜNYA BARIŞ GÜNÜNDE FESTİVAL

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

http://www.tv100.com.tr/guclu-sanayi-guclu-balikesir/12798/ SANAYİCİLER GÖNEN DE BİR ARAYA GELDİ Hem Türkiye hem de Balıkesir in 2023 hedeflerini gerçekleştirmesi için yoğun çaba sarfeden Balıkesir sanayicisi

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bodrum Belediyesi Bodrumspor u ziyaret etti. Yeni sezon öncesi ilk hazırlık dönemini Yalı Çiftlik

Detaylı

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken, Yüzme, Basketbol ve Atıcılık

Detaylı

ORBEL A.Ş. İLETİŞİM:0(535) (452) / 50 52

ORBEL A.Ş. İLETİŞİM:0(535) (452) / 50 52 Temmuz 2016 ORBEL A.Ş. İLETİŞİM:0(535) 363 19 47-0(452) 505 51 52 / 50 52 Temmuz 2016 Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr Sevgili Ordulular, Hoşgörünün ve bereketin

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 09 Ekim 2017 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

Kampın iyi bir. Kendimi İspatlamak İstiyorum

Kampın iyi bir. Kendimi İspatlamak İstiyorum 11 TEMMUZ 2013 Kendimi İspatlamak İstiyorum Kampın iyi bir şekilde devam ettiğini söyleyen Muhammed şunları söyledi: Başarılı olmak için elimden geleni yapıyorum. Geçen sezon başı benim için iyi geçmişti.

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni olmasını diler; ülkemizin ve İslam Aleminin mübarek gecesini tebrik ederiz" dediler. 01/06/2015 KARAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN ve Yönetim Kurulu

Detaylı

PELOPONİSSOS DAN (MORA) FUTBOL ARACILIĞIYLA DOSTLUĞU AÇIKÇA BELİRTTİLER Perşembe, 15 Kasım :29

PELOPONİSSOS DAN (MORA) FUTBOL ARACILIĞIYLA DOSTLUĞU AÇIKÇA BELİRTTİLER Perşembe, 15 Kasım :29 Veteran futbol camiasının tecrübeli ekiplerinden Kartal Öz Balkan Gücü Masterler, Peloponissos (Mora) Eyaleti ve Nafplio (Anabolu) Belediyesi nin resmi davetlisi olarak, Dostluk ve İyi Komşuluk Maçı nda

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :13. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar modern hizmet binası için gün sayıyor Karabağlar

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi16 EKİM Miniklerden derece!.. dalında Selin Bayraktaroğlu,

Beşiktaş Gazetesi16 EKİM Miniklerden derece!.. dalında Selin Bayraktaroğlu, Miniklerden derece!.. SPOR JİMNASTİKÇİLER elde ettikleri başarılarla alkış topladı. 12-14 Ekim tarihleri arasında Antalya da düzenlenen Türkiye Şampiyonası nda Beşiktaş temsilcisi minikler boy gösterdi.

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Yoğun ve keyifli geçen bir çeyrek dönemin daha sonuna yaklaşıyoruz. Önümüzdeki

Detaylı

YIL BOYUNCA 185 FARKLI ÜNİVERSİTE 40 FARKLI BRANŞTA 20 BİN SPORCUNUN MÜCADELESİNE SAHNE OLAN

YIL BOYUNCA 185 FARKLI ÜNİVERSİTE 40 FARKLI BRANŞTA 20 BİN SPORCUNUN MÜCADELESİNE SAHNE OLAN 17.04.2011 YIL BOYUNCA 185 FARKLI ÜNİVERSİTE 40 FARKLI BRANŞTA 20 BİN SPORCUNUN MÜCADELESİNE SAHNE OLAN ŞAMPİYONLARIN FESTİVALİ KOÇ FEST İN 2012 MARATONU BAŞLIYOR KOÇ HOLDİNG DIŞ İLİŞKİLER VE KURUMSAL

Detaylı

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR Bodrum a 3 günlük şirket etkinliğine gelen çalışanlar deniz dibi temizliği gerçekleştirdi. Otomotiv sanayinin köklü firmalarından Farplas, çalışanları için

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :8. SYF BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU YENİ VİZYON GAZETESİ Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Karabağlar Belediyesi spora da önem veriyor Karabağlar Belediyesi

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

Beyoğlu'nda Mayıs coşkusu

Beyoğlu'nda Mayıs coşkusu Bilge kentin yeni sesi SAYI: 17 MAYIS 2013 Etkinlik ÖZEL SAYI BEYOĞLU BELEDİYESİ NİN AYLIK ÜCRETSİZ YAYINIDIR www.beyoglu.bel.tr 444 0 160 Önemli icraat ve etkinliklerimiz ilçemizin dört bir yanında start

Detaylı

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN GELECEĞE UZANAN BİLİM KAPISI

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN GELECEĞE UZANAN BİLİM KAPISI SUNUM HAZİRAN 2014 YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN GELECEĞE UZANAN BİLİM KAPISI TEMMUZ 2010 TARİHİNDE KURULDU. ANKARA DA 5 İNCİ DEVLET ÜNİVERSİTESİ MİSYONUMUZ BİLİMSEL BİLGİNİN ÜRETİLMESİ VE YAYILMASI

Detaylı

MAHÇİÇEK TEN 2015 MÜJDELERİ

MAHÇİÇEK TEN 2015 MÜJDELERİ MAHÇİÇEK TEN 2015 MÜJDELERİ Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, ilçede görev yapan 128 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek 2014 ün değerlendirmesini yaptı. Geride kalan yılı birbirinden güzel

Detaylı

GÜL-AY Basın-Meslek İlkelerine Uyar. Yazı ve ilanlar imza sahiplerine aittir. Köşe yazılarına ücret ödenmez. Makalelerinden kendileri sorumludur.

GÜL-AY Basın-Meslek İlkelerine Uyar. Yazı ve ilanlar imza sahiplerine aittir. Köşe yazılarına ücret ödenmez. Makalelerinden kendileri sorumludur. 06 EKİM 2014 REKLAM HABERLER Gül-Ay - Sayfa 3 06 EKİM 2014 Gül-Ay - Sayfa 5 HABERLER Erdemli de üzüm festivali yapıldı Erdemli'ye bağlı Üzümlü köyünde Üzüm festivali yapıldı. Erdemli Belediyesi tarafından

Detaylı

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 124 okulda 6 bin ilkokul birinci sınıf öğrencisine çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Başkan Mahçiçek, Çocuklar,

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE 2015-2016 Öğretim yılı Basketbol Liseli Genç Erkekler B Ligi müsabakaları 08.02.2016 Pazartesi günü başladı. Müsabakalara fırtına gibi başlayan takımımız namağlup

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :9. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Karabağlar'da imece usulü iftar Arap Hasan Mahallesi sakinleri esnaf ile ele ele vererek iftar yemeği düzenledi. Karabağlar

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ. Sağlık Hizmetleri Bülteni Yıl: 3 Sayı: 24 Nisan 2017

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ. Sağlık Hizmetleri Bülteni Yıl: 3 Sayı: 24 Nisan 2017 SAĞLIK HİZMETLERİ Sağlık Hizmetleri Bülteni Yıl: 3 Sayı: 24 Nisan 2017 SAĞLIK HİZMETLERİ İAÜ Uluslararası EXPOMED Eurasia Sağlık Fuarı nda Yerini Almıştır 30 Mart 2 Nisan 2017 - Medikal cihaz, ekipman

Detaylı

ÇOK AMAÇLI SALONUMUZA KAVUŞTUK OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ. Hazırlayan: MÜCAHİT KARAKUŞ Sayfa: 1

ÇOK AMAÇLI SALONUMUZA KAVUŞTUK OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ. Hazırlayan: MÜCAHİT KARAKUŞ Sayfa: 1 Y A K A M O Z G A Z E T E S İ HAZİRAN 2013 EĞERCİ İLKOKULU / ORTAOKULU YIL: 2 SAYI: 4 OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ Saygıdeğer öğretmenlerimiz, sevgili öğrenciler

Detaylı

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa Kuzey Kıbrıs ta Bir Çay Molası Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması 19-24 Kasım 2012 Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa FAALİYET RAPORU K.K.T.C. NİN 29. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE KUZEY KIBRIS

Detaylı

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Nisan 20, 2017-11:17:00 Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, 26 ülkeden, "39. TRT Uluslararası 23 Nisan

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 16 ( 30 Mayıs 15 Haziran 2016 ) Sayfa 1 SPORCU ÖDÜL TÖRENİ 09 Haziran Perşembe günü, tüm okulun katılımı ile Sporcu Ödül Törenimizi coşku ile gerçekleştirdik. Atletizm, basketbol, eskrim, binicilik,

Detaylı

Sadakataşı Derneği, kurulduğu 2010 yılından bu yana yardımsever insanımızın yaptığı bağışları, medeniyetimizin paylaşmayı tavsiye eden

Sadakataşı Derneği, kurulduğu 2010 yılından bu yana yardımsever insanımızın yaptığı bağışları, medeniyetimizin paylaşmayı tavsiye eden Sadakataşı Derneği, kurulduğu 2010 yılından bu yana yardımsever insanımızın yaptığı bağışları, medeniyetimizin paylaşmayı tavsiye eden sadakataşlarından aldığı ilhamla, ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırıyor.

Detaylı

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. TESK Otelde gerçekleştirilen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş

Detaylı

BELEDİYESPOR FAALİYET RAPORU 2006

BELEDİYESPOR FAALİYET RAPORU 2006 2006 AMACI Şehrimiz gençliğinin tüzüğümüzde b u l u n a n b r a n ş l a r d a s p o r t i f faaliyetlerde bulunmasını sağlamak, sporu sevdirmek, spora yöneltmek, sporcuları eğitmek, sportif kültür ve bilincini

Detaylı

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ANKARA 20 EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZ EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZLA KAHVALTIMIZ 1- TÜBİTAK 4006 2. BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI Okulumuzda

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası

Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası Amaç: Turnuvanın amacı Burdur Belediyesi nin büyük önem verdiği ve sesini duyurup, bir kurtarma planı hazırlanmasını istediği Burdur Gölü nün sesini tüm Türkiye

Detaylı

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 TARİHÇE:Ergene nin köylerindendir. Tipik Trakya köy yerleşimi özellikleri göstermektedir. 19. Yy sonu 20. Yy başından itibaren

Detaylı

GEMEREK TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI. (14 Aralık 2013) 1) 10 Adet Sosyal Konut Açılışı. 2) Gemerek Futbol Sahası Açılışı. 3) Yeniçubuk Anaokulu Açılışı

GEMEREK TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI. (14 Aralık 2013) 1) 10 Adet Sosyal Konut Açılışı. 2) Gemerek Futbol Sahası Açılışı. 3) Yeniçubuk Anaokulu Açılışı GEMEREK TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI 1) 10 Adet Sosyal Konut Açılışı 2) Gemerek Futbol Sahası Açılışı 3) Yeniçubuk Anaokulu Açılışı (14 Aralık 2013) 4) Yeniçubuk Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu Açılışı 5) Gemerek

Detaylı

Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015

Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015 Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015 BURSA: Uludağ Yaz Kampı İSTANBUL: Bağlarbaşı Yaz Okulu Beykoz Summer City Camp Koç Topluluğu şirketlerinin katılımı ile kurulan, çalışanların yanı sıra çalışan

Detaylı

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesi, Bodrum Ticarete Odası ve Bodrum Belediyesinin katkıları ile tamamlanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 4 ( 16 Kasım 07 Aralık 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 30 Kasım Pazartesi günü, okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi Kaymakamlık Kupası Kros Yarışları yapıldı. Yarışmaya okulumuzdan katılan öğrencilerimiz

Detaylı

Muazzez ve Yaşar Şapçı Ortaokulu. Okullar Hayat Olsun Projesi 2014 Yılı Çalışma Raporu

Muazzez ve Yaşar Şapçı Ortaokulu. Okullar Hayat Olsun Projesi 2014 Yılı Çalışma Raporu Muazzez ve Yaşar Şapçı Ortaokulu Okullar Hayat Olsun Projesi 2014 Yılı Çalışma Raporu Kütüphaneler Kitapsız Kalmasın! diyerek kütüphanemizi zenginleştirdik Eğirdir MYO öğrencilerinin "Saklama, Bağışla!"

Detaylı

Borsa gıda yardımını sürdürüyor

Borsa gıda yardımını sürdürüyor Borsa gıda yardımını sürdürüyor Burdur Ticaret Borsası (BTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)un katkılarıyla geleneksel hale getirdiği Ramazan yardımlarını, bu yıl da ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.

Detaylı

LEGOBOTİK KULÜBÜ SON SÜRAT

LEGOBOTİK KULÜBÜ SON SÜRAT LEGOBOTİK KULÜBÜ SON SÜRAT Legobotik Kulübü, 2012-2013 eğitim-öğretim yılında ODTÜ Ülkemli öğrencilere bilim ve teknolojiyi sevdirmek, takım çalışmasını öğretmek ve yaratıcılıklarını artırmak amacıyla

Detaylı

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN ODTÜ ÜLKEMLİ MATEMATİKÇİ ÖDÜLÜNÜ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN ELİNDEN ALDI 21 Mart 2015 tarihinde ODTÜ Ülkem Koleji nin ev sahipliğinde Kanguru Matematik Sınavı yapıldı. Sınavda ilk

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EKİM 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EKİM 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EKİM 2015 MALKARA BELEDİYE AKADEMİSİ'NDE SATRANÇ, BALE, DRAMA, DİKSİYON VE RESİM KURSLARI BAŞLADI Malkara Belediyesi'nin İşimiz, Gücümüz Malkara sloganıyla

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu Ocak 05, 2017-4:11:00 Başbakan Binali Yıldırım, Keçiören Belediyesi önünde düzenlenen metro açılış töreninde yaptığı konuşmada, nüfusu

Detaylı

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığını almak

Detaylı

HAKAN ÇAVUŞOĞLU: YUNANİSTAN İÇİN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HER ZAMAN HAZIRIZ" Cumartesi, 04 Kasım :31

HAKAN ÇAVUŞOĞLU: YUNANİSTAN İÇİN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HER ZAMAN HAZIRIZ Cumartesi, 04 Kasım :31 Video izle: http://www.dailymotion.com/video/x67kzj3 Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Türkiye Cumhuriyeti olarak üzerimize düşen bir şey varsa bu noktada burası için, Yunanistan için elimizi taşın

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİVE ÇOÇUK OYUN PARKLARI YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemiz YeniMahalle 80.Sokak yolu çevre düzenlemesi

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

HENTBOLDA HEDEF YIL 2020

HENTBOLDA HEDEF YIL 2020 HENTBOLDA HEDEF YIL 2020 Ülkemiz hentbolu için yapılan çalışmalar sonucunda 1980-1995 yılları arasında tüm ülke tarafından tanınmış ve tercih edilen bir spor branşı haline gelmiş ve Türk hentbolu o yıllar

Detaylı

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13 Divan Başkanlığını Belediye Meclis Üyesi Yusuf Uzunlar,Başkan Yardımcılığını, Fatsa Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Özgen,Katip Üyeliklerini,Perşembe Muhtarlar Dernek Başkanı Namık Canik ve Korgan muhtarlar

Detaylı

TPFD SEZON HAZIRLIK KAMPLARI. Sezon öncesi, yeni sözleşme imzalamamış veya kamp kadrosuna alınmamış futbolcular için hazırlık kampı organizasyonları

TPFD SEZON HAZIRLIK KAMPLARI. Sezon öncesi, yeni sözleşme imzalamamış veya kamp kadrosuna alınmamış futbolcular için hazırlık kampı organizasyonları TPFD SEZON HAZIRLIK KAMPLARI Sezon öncesi, yeni sözleşme imzalamamış veya kamp kadrosuna alınmamış futbolcular için hazırlık kampı organizasyonları ÖN YAZI Sayın Üyemiz; Türkiye Profesyonel Futbolcular

Detaylı

Ersen Öznesil i Dünya şampiyonasına eşi hazırlıyor

Ersen Öznesil i Dünya şampiyonasına eşi hazırlıyor Ersen Öznesil i Dünya şampiyonasına eşi hazırlıyor Avrupa World Beauty Fitness & Fashion yarışmasında Muscle Model (kas modeli) birincisi olan Bodrumlu Ersen Öznesil Londra da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonasında

Detaylı

Gelin, Yarışın; Fikriniz Saklı Kalmasın...

Gelin, Yarışın; Fikriniz Saklı Kalmasın... Gelin, Yarışın; Fikriniz Saklı Kalmasın... 2018 2016 2017 2014 2015 Genç Beyinlerle; Güçlü Projelere, Güçlü Yarınlara... Bilim ve Fikir Festivali gençlerin, ilginç fikirlerini ortaya çıkarmak, değerlendirmek,

Detaylı

3. Global SATELLITE SHOW HALİÇ KONGRE MERKEZİ STK, Kurum ve Kuruluşlarımızın Değerli Başkan ve Temsilcileri,

3. Global SATELLITE SHOW HALİÇ KONGRE MERKEZİ STK, Kurum ve Kuruluşlarımızın Değerli Başkan ve Temsilcileri, 3. Global SATELLITE SHOW HALİÇ KONGRE MERKEZİ 9.11.2017 Sayın Bakanım, STK, Kurum ve Kuruluşlarımızın Değerli Başkan ve Temsilcileri, 1 İş Dünyamızın Değerli Temsilcileri, Kıymetli Basın Mensupları, Global

Detaylı

Hollanda Türkevi Topluluğu nun Ankara Ziyareti

Hollanda Türkevi Topluluğu nun Ankara Ziyareti H A B E R B Ü L T E N İ Hollanda Türkevi Topluluğu nun Ankara Ziyareti Hollanda Türkevi Topluluğu, geçtiğimiz hafta Ankara da hem yeni görevleri dolayısıyla dostları tebrik etmek, hem de gerek mevcut işbirliğinin

Detaylı

Genç Fikirler Kulübü. 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni. Genç Fikirler Kulübü

Genç Fikirler Kulübü. 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni. Genç Fikirler Kulübü 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ GENÇ FİKİRLER KULÜBÜ -2015 Akademik Yılı Bülteni İçindekiler Kulübümüz Hakkında 1 Yönetim Kurulu 2 Bülten

Detaylı

Kondisyon ve. Fethiye'de ilk antrenman

Kondisyon ve. Fethiye'de ilk antrenman 30-31 MART 2013 Fethiye'de ilk antrenman Kondisyon ve taktik çalışması yapan siyah-beyazlılar, idmana ısınma koşularıyla başladı. İstasyon çalışmaları, 5 e 2 çalışması ve kanat, orta, şut çalışmasıyla

Detaylı

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/mesleki-egitim-tanitim-ve-isbirligi-protokolu-balikesir- 1685591/ Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü Meslek lisesi Organize Sanayi Bölgesi ile İl Milli

Detaylı

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI Bodrum daki yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin müdürlüğün projeleri hakkında bilgiler verdi. İlçe

Detaylı