Valimizin Katılımlarıyla Samimi-Yet Ailelerimizle Tanışma Yemeğinde Bir Araya Geldik

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Valimizin Katılımlarıyla Samimi-Yet Ailelerimizle Tanışma Yemeğinde Bir Araya Geldik"

Transkript

1 Yıl: 2014 Ay: 4 Sayı: 4 Valimizin Katılımlarıyla Samimi-Yet Ailelerimizle Tanışma Yemeğinde Bir Araya Geldik Yaşlılara Saygı Haftası'' Münasebetiyle Sayın Valimiz Yaşlılarımızla Yemekte Bir Araya Geldi Zile İlçemize Engelli ve Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Yapıyoruz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü "Bir de Bizden Dinleyin" Şiir Dinletisi Programı Düzenledik Huzurevinde Kalan Yaşlılarımızla Şehitlerimize ve Vefat Eden Yaşlılarımıza Kabirleri Başında Dua Ettik Yetim destek projemiz Samimi-Yet kapsamında Tokat Merkezde bulunan 150 ailemiz ile öğle yemeğinde bir araya geldik. Anne veya babasını, ya da her ikisini de yitirmiş çocuklara ve annelerine yönelik psiko-sosyal, eğitim ve ekonomik modellerde yardım hizmeti sunmak amacıyla hazırlanmış olan Samimi- Yet projesi kapsamında Sayın Valimiz Mustafa TAŞKESEN, eşleri Sayın Betül TAŞKESEN Hanımefendi, İl Müdürümüz Cem GÜL, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı nın katılımlarıyla 150 ailemiz toplamda 230 kişi ile Polis Lokalinde öğle yemeği masasında bir araya gelerek sohbet ettik. Daha sonra Samimi-yet projesi kapsamında samimiyet ailelerimiz ile yapılacak faaliyetlerden ve programdan bahseden Sayın Valimiz Mustafa TAŞKESEN'in konuşmasının başında duygulandığı gözlenirken şunları söyledi: "Proje çok anlamlı. Başlangıcı olup sonu olmayan bir proje. Umudumuz geleceğimiz olan çocuklarımız için Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzle görüşme yaparak çocuklarımıza sınava hazırlık kursları için girişimlerde bulunduk. Samimiyet annelerimize yönelik İş-Kur ile görüşme yaparak ilgili evde bakım, çocuk bakım, yaşlı bakım kursu gibi meslek edindirme kurslarının açılması için talepte bulunduk. Nasip olursa önümüzdeki günlerde bu kursları açacağız. Maddi durumu iyi olmayan ailelerimize yönelik Sosyal Ekonomik Destek noktasında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzün çalışmaları devam etmektedir. Sizlere girişte arkadaşlarımızın verdiği kartvizitte telefon numaraları var. Hafta içi den sonra hafta sonu her zaman acil hastalarınızı hastaneye götürme amaçlı Samimiyet taksiyi uygulamaya koyduk. Arkadaşlarımıza telefon ederek acil hastalarınızı ücretsiz bir şekilde hastaneye ulaştırabileceksiniz. Bunların yanı sıra Samimiyet Hatıra Ormanı, gezilerimiz, doğum günlerimiz, sinema günlerimiz gibi birçok faaliyetler gerçekleştirilecektir. Unutulmamalıdır ki, Resulullah Efendimiz (s.a.v.) de bir yetimdi." diyerek sözlerini sonlandırırken gözyaşlarına hâkim olmadı. Bu anlarda samimiyet ailelerimizin de duygulandığı ve gözyaşlarının tutulmakta zorlandığı görüldü. Programımız samimiyet ailelerimiz ile yenilen yemekle devam etti. Program sonunda Sayın Valimiz samimiyet çocuklarımız ve aileleri ile kısa süreli sohbet gerçekleştirdi. Mutlulukları gözlerinden okunan Samimi-yet Ailelerimizin yapılan projeden çok mutlu olduklarını, umutlandıklarını söylediler. Çok teşekkür ettiler.

2 Yaşlılara Saygı Haftası'' Münasebetiyle Sayın Valimiz Yaşlılarımızla Yemekte Bir Araya Geldi İl Müdürlüğümüz tarafından ''18-24 Mart Yaşlılara Saygı '' haftası münasebetiyle Huzurevi Müdürlüğünde Sayın Valimiz Mustafa TAŞKESEN'in katılımları ile yaşlılarımızla öğle yemeği programı düzenlenmiştir İl Müdürümüz Cem GÜL, toplumumuzu bu günlere ulaştıran yaşlılarımızın ''Yaşlıya Saygı Haftası''nı kutlayıp, ömürlerinin her gününü, her dakikasını sağlıkla, mutlulukla yaşamları dileğiyle saygılarını sundu. Programın devamında Sayın Valimiz Mustafa TAŞKESEN, yaptığı konuşmasında yaşlılara toplum olarak verilen öneme dikkat çekti. Milletimizin Büyüklerinize öf bile demeyiniz inancı ile büyümüş bir millet olduğunu ifade eden Taşkesen, Böyle bir kültürden gelen bir millet olarak büyüklere hürmetin sonsuz olduğunu belirten Taşkesen, büyüklere hürmeti bilmeyen talihsizlerin de olduğunu söyledi. Taşkesen, Her yerde, her memlekette, her kültürde buna benzer talihsizler olabilir. Onlara da üzülüyorum. Çünkü insan özellikle annesinin, babasının bedduasını almamalı. İnsana karşılıksız dua eden en önemli insanlar anne ve babalardır. Hani derler ya Yaşlılar yapabilseydim diye, gençler düşünebilseydim diye. Gençler düşünemez, yaşlılar da yapamaz, fiziki sebeplerden dolayı. Bu iki tecrübeyi, düşünceyi, aksiyonu, hareketi bir araya getirmek lazım. İkisi de olmazsa olmaz. Yaşlılar da, gençler de olmazsa olmaz. Ama gençler ve yaşlıları ayırırsanız, yaşlıların tecrübesinden, gençlerin gücünden, kaynayan kanından faydalanmazsanız, o memlekette gelişme, huzur, mutluluk olmaz. Yaşlılarımıza hayırlı, sağlıklı ömür diliyorum ve Yaşlılar Haftanızı kutluyorum dedi. Program Niksar Sevgi Evleri Kız Yetiştirme Yurdunda kalan kızlarımızın şehitlerimiz ve kuruluşta kalmakta iken vefat eden yaşlılarımız için indirmiş oldukları hatim duası ile devam etti. Hatim duası Tokat İl Müftü Yardımcısı Kenan HABİBOĞLU tarafından yapıldı. Duanın ardından hep birlikte yenen yemek ile devam eden program sonunda yaşlılarımızla tek tek sohbet eden Sayın Valimiz, onlara çeşitli hediyeler verdi.

3 Zile İlçemize Engelli ve Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Yapıyoruz İlçemizde yapılması planlanan Zile Engelli ve Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon erkezi inşaatı hakkında Zile Belediye Başkanı Lütfi VİDİNEL ve İl Müdürümüz Cem GÜL basına bilgi verdi. İl Müdürümüz Cem GÜL "Yaşlıların yaşam kalitesinin arttırılması öncellikli hedeflerimiz arasında. Zile'mizde başta sayın valimiz, milletvekillerimiz ve Zile belediye başkanımızın büyük destekleriyle Zile Engelli ve Yaşlı Bakım Merkezi Yapım Projesini bakanlığımız başlattı.9800 m2 alana inşaa edilecek Zile Engelli ve Yaşlı Bakım Merkezimiz tek katlı, avlu tipi, hobi bahçeli, havuzlu toplam 65 kapasiteli bölgesinde örnek bir proje. 60 tek kişilik 5 çift kişilik odalar şeklinde mutfağına kadar odalar döşenecektir. Artık bakanlığımız çok katlı binalar yapma taraftarı değil. Bu sebeple tek katlı olacak Zile Engelli ve Yaşlı Bakım Merkezimizin proje çizimi bitmiş durumda. Önümüzdeki günlerde yapım ihalesine çıkarak yakın bir zamanda Zile Engelli ve Yaşlı Bakım Merkezimizin temelini atacağız. Kısa zaman içerisinde de yapımını tamamlayıp hizmeti açmayı hedefliyoruz. Ben şimdiden projemizin güzelliklere, güzel hizmetlere vesile olmasını diliyorum. Bizlere büyük destek veren sayın valime, milletvekillerime ve her hafta müdürüm hangi aşamadayız diyerek bu konuda gerçekten dertlenen belediye başkanım Lütfi Beye sonsuz teşekkür eder saygılar sunarım. " dedi. Basına verilen bilgilendirmeden sonra Zile Belediye Başkanı Lütfi VİDİNEL ile İl Müdürümüz Cem GÜL Zile Sosyal Hizmet Merkezi olması planlanan arsayı gezerek incelemelerde bulundular.

4 İl Müdürlüğümüz tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle hazırlanan Birde Bizden Dinleyin isimli Şiir Dinletisi Programı Atatürk Kültür Sarayında gerçekleştirildi. Açılış Konuşmasını İl Müdür Yardımcımız Hülya ÖZDEMİR yaptı. Konuşmalarında ÖZDEMİR,''8 Mart 1857 yılında Amerika'nın New York Kentinde başta 16 saatlik çalışma süresi ve düşük ücretler olmak üzere çalışma şartlarının iyileştirilmesi için verdikleri kanla ve gözyaşı ile sona eren mücadelenin yıl dönümüdür. O gün yürüyüşe geçen kadın işçilere yapılan saldırı sonucu 118 kadın ölmüş, yüzlercesi de yaralanmış ve tutuklanmıştır. 8 Mart o günün mücadelesi adına 1910 yılından beri emekçi kadınlar günü olarak kutlanmaktadır değişmemiştir. Toplumda var olan ve yaşanılan her türlü ekonomik, sosyal ve siyasal problem birbirleriyle bağlantılıdır, dolayısıyla kadınların sorunlarıyla da ilgili ve bağlantılıdır. Kadınların yaşamış oldukları sosyo-kültürel sorunları çözerek diğer sorunlarında çözümleyeceğine inanıyoruz. Bütün bunlardan hareketle Tokat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak kadın sorunlarını çözme noktasında var gücümüzle çalışmaktayız. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yürütülen Gönül Elçileri Projesinin ikinci alt bileşeni olan "Kadın ve Güçlenme Projesi nde Sayın Valimizin eşleri Betül TAŞKESEN hanımefendinin koordinesinde, birçok çalışmaya imza attık. Eğitimini yarım bırakmış olan hanımların mesleki açık liselere yönlendirilmesi için yaptığımız çalışmalarında bu güne kadar Tokat Merkez ve İlçelerinde Toplam 700 kadınımızın Melek Liselerine kaydını yaptırmış durumdayız ve bu konudaki çalışmalarımız devam etmekte. Yine Kadın ve Güçlenme Projesi kapsamında Mayıs 2014 içerisinde hanımlarımızın el emeği göz nuru emeklerini sergileyecekleri, satış ve tanıtım yapabilecekleri "Kadın El Emeği Fuarı" düzenleyeceğiz. Kadınlarımızın hiç bir sorununa kifayetsiz değiliz. Bu sorunların aşılması için var gücümüzle çalışacağız dedi Birbirinden güzel şiir ve türküleri seslendiren bayanlar duygulu anlar yaşattılar. Programımız, Sayın Valimiz Mustafa TAŞKESEN'in eşleri Betül TAŞKESEN Hanımefendi, 4 engelli evladına yıllardır en iyi şekilde en iyi fırsatları vermeye çalışan Hatice ORAKÇI ya 2014 Yılı Yılın Kadını Plaketini takdim etti. Hanımefendi; "Kimimiz makamımızla, kimimiz şanımızla, kimimiz evladımızla imtihan oluyoruz. Bu konuda imtihanını çocuklarına en iyi şekilde bakan Hatice Orakçı ya teşekkür ederim." dedi. Program hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.

5 Huzurevinde Kalan Yaşlılarımızla Şehitlerimize ve Vefat Eden Yaşlılarımıza Kabirleri Başında Dua Ettik Mart Yaşlılara Saygı Haftası ile Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Haftası münasebetiyle aziz şehitlerimiz ve kuruluşumuzda kalmakta iken vefat eden yaşlılarımız kabirleri başında anıldı. Yaşlılara Saygı ve Çanakkale Zaferi haftası münasebetiyle Huzurevinde kalan 10 yaşlımız ile şehitlerimizin kabirlerine eller Yaradan a onlar için açıldı. Yapılan duanın ardından yaşlılarımız gözyaşlarını tutamadı. Daha sonra yaşlılarımız ile birlikte Kuruluşumuzda kalmakta iken vefat eden yaşlılarımızın kabirlerinin bulunduğu İl Müdürlüğümüzce restore edilen Kimsesizler Mezarlığına geçildi. Burada da vefat eden yaşlılarımız için dua edildi. Yaşlılarımızla ayaküstü sohbet eden İl Müdürümüz Cem GÜL, Yaşlılarımızın baş tacı olduklarını ifade ederek, onlara olan minnet borcunu asla ödeyemeyeceklerini söyledi. Sohbetin devamına GÜL, yaşlılarımızın dilek ve temennilerini dinleyip, onların ellerini öperek Yaşlılara Saygı haftasını kutladı.

6 İl Müdürlüğümüze bağlı, Turhal Cumhuriyet Çocuk Yuvası Müdürlüğü tarafından; Turhal Devlet Hastanesi mevkiinde oluşturulan ''Cumhuriyet Çocuk Yuvası Hatıra Ormanı'na tarihinde ilimizdeki 223 Şehidimiz ve Yuvamızda koruma ve bakım altında bulunan 47 çocuğumuz için, toplam 270 Fidan dikimi yapılmıştır. ''270 Can 270 Fidan'' dikim programına Tokat Milletvekili Dilek YÜKSEL, Turhal Kaymakamı Yunus Fatih KADİROĞLU, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Hülya ÖZDEMİR, Turhal Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. M. Cihat ÖZEK, Okul Müdürleri, Siyası partilerin temsilcileri, Yurt Ay-Der Dernek Başkanı Salih KARACA, Turhal Şehit Aileleri Dernek Başkanı ve üyeleri, Turhal TEMA vakfı başkanı ve çok sayıda davetli katılmıştır. Turhal Cumhuriyet Çocuk Yuvası Müdürlüğü tarafından organize edilen fidan dikim töreninde İl Müdür Vekilimiz Hülya ÖZDEMİR; Hatıra ormanının oluşturulmasında emeği geçenlere ve fidan dikim törenine katılanlara teşekkür ederek fidan dikimlerinin her yıl devam edeceğini ifade etti.

7 Muğla Müftülüğüne Tayini Çıkan İl Müftümüz Abdurrahman KOÇAK'tan İl Müdürlümüze Veda Ziyareti Muğla Müftülüğü ne tayini çıkan Tokat İl Müftüsü Abdurrahman KOÇAK, İl Müdürümüz Cem Gül e veda ziyaretinde bulundu. Tokat ta güzel bir çalışma dönemi geçirdiğini ve unutulmaz anılar yaşadığını ifade eden Müftü KOÇAK, şehri ve Tokat'ın güzel insanlarını unutmayacağını söyledi. Ziyarette İl Müdürümüz Cem GÜL; Tokat'ta gerçekleştirdiği hizmetlerden ve İl Müdürlüğümüzle birlikte yapmış olduğumuz programlara, eğitimlere ve çalışmalarımıza sonsuz desteklerinden dolayı Müftü Koçak a teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi. İl Müdürümüz Cem GÜL iyi dileklerinin ardından İl Müftümüz Abdurrahman KOÇAK'a teşekkür plaketini takdim etti.

8 Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz tarafından yürütülen Gönül Çeşmesi projemiz herhangi bir kurumdan düzenli olarak sosyal yardım almayan temel ihtiyaçlarını karşıladığı halde giyinme ve ev eşyası gibi ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan kişilerin bu ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hayata geçirdiğimiz bir sosyal sorumluluk projesidir. ''Alışın olup, verişin olmadığı'' bu projeyle, duyarlı Tokat halkının göstermiş olduğu ilgi neticesinde 725 çocuk, 231 bayan, 133 erkek olmak üzere 1089 kişi giydirilmiş olup 361 aileye ulaşılmıştır. Projeyle ilgili İl Müdürümüz Cem GÜL yaptığı açıklamada, duyarlı Tokat halkının hassasiyeti sonucunda Marketimize yapılan bağışlarla 1089 vatandaşımızın Gönül Çeşmesinden faydalandığını ifade etti. Açıklamasının devamında GÜL; Gönül Çeşmesi Marketimiz ile daha fazla ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaşma hedefi içerisinde olduklarını bunu da bugüne kadar bizleri mahcup etmeyen Tokat halkının vefası ile gerçekleştireceklerini söyleyerek Tokat Halkına minnetlerini sunduğunu ifade etti.

9 İl Çocuk Hakları Komitesini Kurduk Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı koordinasyonunda çocuk haklarının tanıtımı, yaygınlaştırılması ve çocuk katılımının hayata geçirilmesi amacıyla 81 ilde oluşturulmuştur. İl Çocuk Hakları Komitelerinde yaş arasında her kesimden çocuğun ( ebeveyni ile birlikte yaşayan çocuklar, bakım ve koruma altına alınan çocuklar, engelli çocuklar vb.) temsil edilmesi amaçlanmıştır. Bu komiteler çocuk haklarının ilke ve hükümlerinin toplumun tüm kesimlerinde gerek yetişkinler gerekse çocuklar ve gençler tarafından öğrenilerek hayata geçirilmesi amacıyla çeşitli faaliyetler yürütmektedir. Tokat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzde tanıtım toplantısı, İl yetişkin temsilcimiz Ali KOCA, koordinatörlüğünde gerçekleşmiştir. Söz konusu toplantı tarihinde İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir yaş arası yaklaşık 15 çocuğun katılımıyla gerçekleşen toplantıda İl yetişkin temsilcimiz Ali KOCA çocuk hakları ve çocuk komitelerinin görev, sorumluluk ve işlevleriyle ilgili geniş ve kapsamlı bilgilendirme yaptı ve çocuk komitelerinin işlevleri hakkında slaytlı sunum ve soru-cevap şeklinde bilgilendirme yapılarak katılımcı çocukların içinde bulundukları oluşumun içeriğini net bilmeleri sağlandı. Çocuk Hakları İl Komitesi için seçimler yapıldı. Konu ile ilgili olarak İl Müdürümüz Cem GÜL; "Bizler önce çocuk dedik. Ülkemizin geleceği olan çocukları herşeyin önünde tutuyoruz. Çocuk Hakları Sözleşmesi nin ilke ve hükümlerinin yetişkinler ve çocuklar tarafından öğrenilerek hayata geçirilmesine yönelik, tanıtım kampanyası, Çocuk Hakları Sözleşmesi nin ihlal edildiği durumlara ve koşullara ilişkin müdahale süreçlerini geliştirmek ve takip etme gibi birçok konuda farkındalığın oluşması amacıyla çalışmalar yapacağız." dedi.

10 Tokat Milletvekili Dilek YÜKSEL Niksar Sevgi Evleri Kız Yetiştirme Yurdu Müdürlüğümüzü Ziyaret Etti Tokat Milletvekili Dilek YÜKSEL, Niksar Sevgi Evleri Kız Yetiştirme Yurdu Müdürlüğümüzü ve kızlarımızı ziyaret etti. Ziyarette YÜKSEL, kızlarımızın kendi elleri ile yaptıkları el sanatları eserleri ve kışlık ürünleri incelerken hayranlığını gizleyemedi. Daha sonra Niksar Sevgi Evleri Kız Yetiştirme Yurdunda çalışan personel ve kızlarımız ile öğle yemeği sofrasında biraraya gelen YÜKSEL, personellere yaptıkları işin ne kadar önemli ve ulvi bir iş olduğunu söyleyerek, kızlarımızın el sanatları ve diğer alanlarda kazandıkları başarılardan dolayı Kuruluş Müdürü Adnan TANRIVERDİ nezdinde tüm çalışanları tebrik etti. Daha sonra konuşma yapan İl Müdürümüz Cem GÜL, bizler Aile ve Sosyal Politiklar Bakanlığı olarak kimsesizlerin kimsesi olmak için yola çıktık. Bulunduğumuz makamlar vebali büyük makamlar. Allah bu makamların hakkını vermeyi nasip etsin. Bizler bizlere emanet edilen kızlarımızı sadece büyütmüyoruz. Onların her yönden gelişmeleri için hayata hazırlıyoruz. Kızlarımızın göstermiş oldukları başarılarda personellerimizin de payının büyük olduğunu söyleyerek, başta Kuruluş Müdürü Adnan TANRIVERDİ olmak üzere bütün çalışanları canı gönülden kutladığını ifade etti. Yenilen öğle yemeğinden sonra masa tenisinde başarı kazanan kızlarımıza Sayın Dilek YÜKSEL Hanımefendi tarafından masa tenisi raketi hediye edildi. Hediyelerini alan kızlarımız bundan sonraki turnuvalardan birincilik alarak döneceklerinin sözünü Sayın Dilek YÜKSEL Hanımefendiye verdiler.

11 Tokat Milletvekili Av. Zeyid ASLAN'dan İl Müdürümüze Ziyaret Tokat Milletvekili Av. Zeyid ASLAN ve heyeti İl Müdürümüz Cem GÜL'ü makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette İl Müdürlüğü olarak yaptığımız hizmetler ve projeler hakkında bilgi verildi. Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette Milletvekilimiz Av. Zeyid ASLAN İl Müdürlüğü olarak yapılan faaliyet ve projelerin yakından takip edildiğini ifade ederek, özellikle Kimsesizler Mezarlığı restorasyonunun örnek bir çalışma olduğunu ifade etti. Proje ve faaliyetler hakkında bilgi veren GÜL; 2014 Ocak ayı itibariyle yetim destek projemiz "Samimi- Yet", yeni doğan bebeklerimizin sağlıklı gelişimleri adına hazırladığımız "Aramıza Hoş Geldin" ve kuruluşlarda kalan çocuklarımızın okuma alışkanlığı edinebilmeleri için hazırlanan "Şimdi Okuma Vakti" gibi projelerin hayata geçirildiğini söyleyerek projelerin ana hatları hakkında kısa bilgiler verdi. Gönül Çeşmesi projemize de değinen GÜL, yaklaşık 4 aylık süre içerisinde 765 çocuk, 241 bayan, 238 erkek olmak üzere toplam 1144 kişi-373 aileye kıyafet yardımı yapılmıştır dedi. Proje ve faaliyetleri dikkatle dinleyen Tokat Milletvekilli Av. Zeyid ASLAN ve heyeti projeleri desteklediklerini, toplumda yardımlaşma ve dayanışmanın arttırılması adına önemli projeler olduğunu ifade ettiler. Ziyaret çay sohbeti ile devam etti.

12 Olağan Kuruluş Müdürleri Toplantısı 'Mart Ayı Değerlendirmesi' İl Müdürlüğümüzde Gerçekleştirildi İl Müdürümüz Cem GÜL başkanlığında, Kuruluş Müdürlerimizin katılımıyla Olağan Kuruluş Müdürleri toplantısı İl Müdürlüğümüzde gerçekleştirildi Cuma günü saat 09.00'da gerçekleştirildi. Toplantı açılış konuşmalarını yapan İl Müdürümüz Cem GÜL, ' Öncelikle katılımlarınız için teşekkür ediyorum. Mart ayınında sonuna geldik. Mart ayı içerisinde de başlatmış olduğumuz projelerde çok güzel sonuçlar aldık. GÖNÜL ÇEŞMESİ'nden yaklaşık 1183 kişiye kıyafet yardımı yaptık. Gönül Çeşmesine de desteklerinizden dolayı tüm kuruluşlara teşekkür ederim. Yine Mart ayında Yeni doğan projesi olan ARAMIZA HOŞGELDİN Projemiz kapsamında 12 ailemizi (toplam 35) ziyaret ettik ve Koruyucu Yetim Destek Projesi olan SAMİMİ-YET PROJESİ kapsamında ilimizde 384 çocuğumuz olduğunu belirledik, Bildiğiniz üzere bu ay içerisinde Samimi-Yet ailelerimiz ve çocuklarımızla bir araya geldik ve Sayın Valimiz Mustafa TAŞKESEN ve Eşleri Betül TAŞKESEN Hanımefendinin katılımlarıyla yemek yedik ve projemizin detaylarını konuştuk., diyerek İl Müdürlüğümüzde yapılan faaliyetlerden kısaca bahsetti Toplantı devamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve bağlı kuruluşların hizmet modelleri daha kaliteli ve nitelikli hale getirmek amacıyla neler yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunurken, Kuruluş Müdürlerimizin aylık yapmış olduğu faaliyetler sunumu, istek ve önerileri dinlendi. Toplantı çay sohbetiyle devam etti ve sonlandırıldı.

13 "Evlilikte İletişim ve Yaşam Becerileri" Eğitimi için Halk Eğitim Merkezi Kursiyerleri ile Bir aradaydık Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzce düzenlenen "Evlilikte İletişim ve Yaşam Becerileri" konulu eğitim programı Merkez Tokat Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde Sosyal Hizmet Uzmanımız Ali KOCA tarafından Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda 55 bayan ve 15 erkek kursiyerin katılımıyla gerçekleştirildi tarihinde saat 10:00' de başladı program yaklaşık olarak 2 saat sürdü. Sosyal Hizmet uzmanı Ali KOCA, Evlilikte İletişim ve Yaşam Becerileri konulu Eğitim programını eğitimimize katılan kursiyerlerimize sundu. Programa katılımcıların büyük çoğunluğunun evli olmaması sebebiyle program evlenme adayı olan kişilerin büyük ilgisini çekmiş soru ve önerilerle devam etmiştir. Eğitimin içeriğinde Evliliğe hazırlık aşamasından Evlilikte İletişim ve yaşam kalitesini artırmak ve Evliliğin uzun yıllar sürmesini amaçlayan konularda bilgilendirmeler yapılmış., katılımcıların paylaşımı ile gerçekleştirilen programda olumlu geri bildirimler alınmış ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik bu tür eğitim programlarının tekrarlanması talep edilmiştir.

14 Erbaa Sosyal Hizmet Merkezi tarafından "Aile İçi Şiddet ve Suçu Önleme'' Eğitimi düzenledi İl Müdürlüğümüze bağlı Erbaa Sosyal Hizmet Merkezi tarafından oluşturulan ''Aile içi şiddet ve Suçu önleme '' projesi kapsamında eğitimcilerimiz Atatürk İlkokulu Müdür Yard. Ahmet DEMİR, Ticaret Meslek Lisesi Öğretmeni Galip UYAR, İlçe Müftülüğü Vaizi Hüseyin ARSLAN, İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Suçları Birim Amiri Dursun KARAKAYA tarafından verilen eğitimler Erbaa ilçe okullarının ve ailelerin tümünde uygulanıp toplam 932 kişiye eğitim verilmiştir. Eğitimin içeriğinde, okul güvenliği, güvenli okul, güvenli aile, anne baba eğitimi gibi örgün projelere destek olması bakımından şiddet kavramının bilerek veya bilmeyerek içinde olan şiddet uygulandığının veya uyguladığının farkında olmayan kesimlere şiddet konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla yapılan bu eğitime ailelerin göstermiş olduğu ilgi sonucunda bu eğitimin gerekliliği kanısına varılmıştır. Eğitim karşılıklı soru-cevap şeklinde olup yaşanılan sorunların ifade edilmesi verilen eğitimin daha etkili sonuç vermesini sağlamıştır.

15 Köylerimizde'' Evlilikte İletişim ve Yaşam Becerileri'' Konulu Eğitim Verildi İl Müdürlüğümüz tarafından başlatılan "Evlilikte İletişim ve Yaşam Becerileri" konulu eğitim programı nedeniyle Ormanbeyli Köyüne gidildi. Program Köy halkının yoğun katılımı ile gerçekleşti. Eğitim eş zamanlı olarak erkeklere ve bayanlara verildi. Eğitim Köy kahvehanesinde 25 erkeğin katılımıyla, köy okulunda ise 60 bayanın katılımı ile gerçekleştirildi. Evlilikte iletişim eğitimini, İl Müdürlüğümüz bünyesinde çalışan Öğretmen Sevgi TOKDİL, Öğretmen Osman ERDEM ve Evlilikte sağlık konulu eğitimi de Hemşire Zahide EMLEK gerçekleştirmiştir. Eğitimin içeriğinde Evliliğe hazırlık aşamasından Evlilikte İletişim ve yaşam kalitesini artırmak ve Evlilikte sağlık konularında ve Evliliğin uzun yıllar sürmesini amaçlayan konularda bilgilendirmeler yapılmış., katılımcıların paylaşımı ile gerçekleştirilen programda olumlu geri bildirimler alınmış ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik bu tür eğitim programlarının tekrarlanması talep edilmiştir. Bu eğitimin sonucunda bu tür projelere daha fazla yer verilmesi gerektiği kanısına varılmış ve daha fazla sayıda kişiye ulaşılması gerektiği öngörülmüştür.

Samim-Yet Projesi kapsamında 17 samimi-yet annemize Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Halk Eğitim merkezi Müdürlüğü ortaklığında açmış olduğumuz

Samim-Yet Projesi kapsamında 17 samimi-yet annemize Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Halk Eğitim merkezi Müdürlüğü ortaklığında açmış olduğumuz Samim-Yet Projesi kapsamında 17 samimi-yet annemize Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Halk Eğitim merkezi Müdürlüğü ortaklığında açmış olduğumuz "Hasta ve Yaşlı Refakatçisi" Kursu neticesi sertifika

Detaylı

'Hayatı paylaşmak için engel yoktur' O nun huzurunda herkes eşittir

'Hayatı paylaşmak için engel yoktur' O nun huzurunda herkes eşittir İl Müdürlüğümüz ve İl Müftülüğümüz birlikteliğinde açtığımız Görme Engelli Kuranı Kerim Kursu sonunda Sayın Valimiz Cevdet CAN, kursiyerlerimize kabartmalı Kur'anı Kerim hediye etti. Valimiz Cevdet CAN,

Detaylı

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Yayın Organı Mart 2014 Yıl: 1 Sayı: 10 Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Çocuk Hizmetleri

Detaylı

2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR 2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR Elazığ İl Müftülüğü Aile İrşat ve Dinî Rehberlik Bürosu görevlilerinden İl

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI Bodrum daki yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin müdürlüğün projeleri hakkında bilgiler verdi. İlçe

Detaylı

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI. Ocak 2016 Sayı: 4

AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI. Ocak 2016 Sayı: 4 0 T.C. AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI Ocak 2016 Sayı: 4 Sosyal Medya üzerinde oluşturulan Din Kültürü Öğretmenleri grubu tarafından başlatılan "81 ile 81 Akülü Sandalye"

Detaylı

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ Geleceğe ışık tutan, Başöğretmen Atatürk ün emanetine sahip çıkıp, eserinin üzerine imza atan, bilgiyi öğretmekten

Detaylı

Huzurevlerinde yapılacak programların daha verimli olmasını sağlamak amacıyla İlimiz Müftülüğünce Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu tarafından Huzurevi

Huzurevlerinde yapılacak programların daha verimli olmasını sağlamak amacıyla İlimiz Müftülüğünce Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu tarafından Huzurevi Huzurevlerinde yapılacak programların daha verimli olmasını sağlamak amacıyla İlimiz Müftülüğünce Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu tarafından Huzurevi Ekibinde görevlendirilen personele 05 Aralık 2012 Çarşamba

Detaylı

ÇANKIRI MÜFTÜLÜĞÜ 15 TEMMUZ 2018 PROGRAMLARI

ÇANKIRI MÜFTÜLÜĞÜ 15 TEMMUZ 2018 PROGRAMLARI 15 TEMMUZ 2018 PROGRAMLARI www.cankiri.diyanet.gov.tr 15 TEMMUZ 2018 PROGRAMLARI ADI SOYADI UNVANI TARİH Lokman ARSLAN Yabancı Diller ve Lehçelerde Yayınlar Daire Başkanı Davut KAYA Din İşleri Yüksek Kurulu

Detaylı

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR AB yi Öğreniyorum.. Avrupa Birliği Platformu ve Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde uygulanmakta olan Öğrenciler AB yi Öğreniyor Projesi kapsamında öğrencimiz Rabia ÜZEL Kayseri İl birincisi olmuştur. Öğrencimize

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

Kimsenin Kaybolmasına izin vermeyiz. Çünkü BiZ BÜYÜK BiR AiLEYiZ.

Kimsenin Kaybolmasına izin vermeyiz. Çünkü BiZ BÜYÜK BiR AiLEYiZ. Kimsenin Kaybolmasına izin vermeyiz. Çünkü BiZ BÜYÜK BiR AiLEYiZ. 1 Dünyada, çok yönlü alanlarda yaşanan hızlı değişimlere rağmen toplumsal yaşamın en temel kurumu olan aile, önemini ve varlığını sürdürmeye

Detaylı

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE Bodrum da sağlık çalışanları iş bıraktı. Bodrum Devlet Hastanesi önünde buluşan sağlık meslek örgütü temsilcileri, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, emeklilik hakları

Detaylı

GÖRME ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZA KUR'AN-I KERİM KURSU AÇTIK

GÖRME ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZA KUR'AN-I KERİM KURSU AÇTIK Yıl: 2014 Ay: 7 Sayı: 7 GÖRME ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZA KUR'AN-I KERİM KURSU AÇTIK Açtık. Valimiz Sayın Cevdet CAN İl Müdürlüğümüzü Ziyaret Etti. Sayın Valimiz Cevdet CAN'ın Katılımıyla SAMİMİ- YET Ailelerimizle

Detaylı

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ANKARA 20 EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZ EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZLA KAHVALTIMIZ 1- TÜBİTAK 4006 2. BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI Okulumuzda

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/mesleki-egitim-tanitim-ve-isbirligi-protokolu-balikesir- 1685591/ Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü Meslek lisesi Organize Sanayi Bölgesi ile İl Milli

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

Engelli Kardeşlerimize Doğum Günü

Engelli Kardeşlerimize Doğum Günü Yıl: 2014 Ay: 4 Sayı: 4 Engelli Kardeşlerimize Doğum Günü Emeklilerimize Vefa Gecesi Aramıza Hoş Geldin Evlilikte iletişim ve yaşam becerileri Eğitimi Çocuklarımızın Eğitim Durum Değerlendirme Toplantısı

Detaylı

2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU

2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU AK PARTİ PENDİK İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI 2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU (30 Aralık 2013 29 Mart 2014) Hazırlayan: Ayser SOY Pendik İlçe Kadın Kolları Başkanı (07 Nisan 2014) GİRİŞ Pendik İlçe Kadın

Detaylı

ARDAHAN İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE İRŞAT VE REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ 2012

ARDAHAN İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE İRŞAT VE REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ 2012 ARDAHAN İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE İRŞAT VE REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ 2012 Ardahan da Aile İrşat ve Rehberlik Büromuz 09 Ocak 2012 tarihinde kurulmuştur. AİRB Çalışma Odası TANITIM BROŞÜRÜMÜZ Büromuzun kurulduğu

Detaylı

HUZUREVİNDE KALAN ÇİFTİMİZ İÇİN DÜĞÜN TÖRENİ

HUZUREVİNDE KALAN ÇİFTİMİZ İÇİN DÜĞÜN TÖRENİ Bu sayıda: Turhal Çocuk Yuvasında Sünnet Şöleni 2 Engellilerimizle Birlikte Yürüdük 3 Çocuk Evlerinde 3 Kalan Çocuklarımızdan Valimize Ziyaret Yurttan Ayrılan ve Kamuda Çalışan Çocuklarımızla 4 Gazilerimize

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

Medeniyetin esası, ilerlemenin ve kuvvetin temeli, aile hayatındadır.

Medeniyetin esası, ilerlemenin ve kuvvetin temeli, aile hayatındadır. Medeniyetin esası, ilerlemenin ve kuvvetin temeli, aile hayatındadır. Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek; Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Müşaviri Sayın Abdullah Anaç Gaziantep

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU A- YAPIM İŞLERİ: 1- İlçemize bağlı Tekke Mahallesi Tekke Cami yanı Çevre duvar, Abdestlik, Bay Bayan WC, Bahçe karo taş döşeme çalışmaları

Detaylı

Rize de Kutlu Doğum Haftası Kutlama etkinlikleri başladı. Bugün Rize Lunaparkı tüm çocuklara ücretsiz hizmet verecek...

Rize de Kutlu Doğum Haftası Kutlama etkinlikleri başladı. Bugün Rize Lunaparkı tüm çocuklara ücretsiz hizmet verecek... 14 Nisan 2013 Pazar 11:57 Haydi Çocuklar Lunaparka... Bugün Lunapark Ücretsiz Rize de Kutlu Doğum Haftası Kutlama etkinlikleri başladı. Bugün Rize Lunaparkı tüm çocuklara ücretsiz hizmet verecek... 14-20

Detaylı

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU NİSAN 2014 KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan ) FAALİYET RAPORU AY HAFTA 2013 FAALİYET PLANINIZA GÖRE BU HAFTA FAALİYETLERİNİZ İletişim Akademi Projesi 2 (Uygulamalı İletişim, Etkili

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

EVDE ÇOCUK BAKIM PROJESİNİN TANITIMI İZMİR DE GERÇELEŞTİRİLDİ.

EVDE ÇOCUK BAKIM PROJESİNİN TANITIMI İZMİR DE GERÇELEŞTİRİLDİ. EVDE ÇOCUK BAKIM PROJESİNİN TANITIMI İZMİR DE GERÇELEŞTİRİLDİ. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) ve Avrupa Birliği (AB) ile ortaklaşa finanse edilen ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

T.C. ÇANKIRI MÜFTÜLÜĞÜ RAMAZAN BULUŞMALARI

T.C. ÇANKIRI MÜFTÜLÜĞÜ RAMAZAN BULUŞMALARI T.C. RAMAZAN BULUŞMALARI (Atama I Daire Başkanı Dursun Ali ÇOŞKUN ve Kastamonu Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet AÇIK ın Çankırı Ziyaretleri) 31 Mayıs- 02 Haziran 2018 www.cankiri.diyanet.gov.tr 31 MAYIS 2018

Detaylı

OCAK-MART 2015 3 AYLIK SOMA VE DURSUNBEY PSİKOSOSYAL DESTEK MERKEZLERİ FAALİYET RAPORU

OCAK-MART 2015 3 AYLIK SOMA VE DURSUNBEY PSİKOSOSYAL DESTEK MERKEZLERİ FAALİYET RAPORU APHB AFETLERDE PSİKOSOSYAL HİZMETLER BİRLİĞİ SOMADA PSİKOSOSYAL DESTEK MERKEZLERİ PROJESİ OCAK-MART 2015 3 AYLIK SOMA VE DURSUNBEY PSİKOSOSYAL DESTEK MERKEZLERİ FAALİYET RAPORU YÖNETİCİ ÖZETİ SOMADA projesi

Detaylı

Araya Geldi EN HAYIRLI HİZMETİMİZİ YAŞ PASTAYLA KUTLADIK

Araya Geldi EN HAYIRLI HİZMETİMİZİ YAŞ PASTAYLA KUTLADIK Yıl: 2014 Ay: 5 Sayı: 5 EN HAYIRLI HİZMETİMİZİ YAŞ PASTAYLA KUTLADIK AİLE HAFTASI ETKİNLİĞİMİZİ MUHTEŞEM BİR PROGRAMLA GERÇEKLEŞTİRDİK "AİLEM İÇİN" FARKINDALIK ÇADIRI KURDUK Araya Geldi YARIM ASIRDIR EVLİİ

Detaylı

TOBB İLKOKULU E-BÜLTEN. Mart 2015. TOBB ilkokulu SAYI 3. Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12.

TOBB İLKOKULU E-BÜLTEN. Mart 2015. TOBB ilkokulu SAYI 3. Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12. TOBB İLKOKULU SAYI 3 Mart 2015 Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12.tr TOBB ilkokulu Hanımefendilerden Anlamlı Ziyaret Sayın Valimizin eşi Hanife YAZICI ve beraberinde

Detaylı

ÖZEL ŞİRKETLERDEN MASA TENİSİ İLE SOSYAL SORUMLULUK DOKUNUŞU

ÖZEL ŞİRKETLERDEN MASA TENİSİ İLE SOSYAL SORUMLULUK DOKUNUŞU ÖZEL ŞİRKETLERDEN MASA TENİSİ İLE SOSYAL SORUMLULUK DOKUNUŞU Lütfü Yaman Spor Salonunda 18 Mart Pazar günü yapılan ve özel şirketlerin sosyal sorumluluk kapsamında bir araya gelerek, Paralimpik (Bedensel

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

RASİM ÖNEL MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ

RASİM ÖNEL MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ RASİM ÖNEL MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ YALNIZ DEĞİLSİNİZ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ YALNIZ DEĞİLSİNİZ sosyal sorumluluk projesi kapsamında HALKLA İLİŞKİLER ve ORGANİZASYON ALANI öğrencilerimiz Sığacık

Detaylı

İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ

İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İngiltere de Şubat ayından beri yüksek ateş, epileptik atak ve şiddetli ağrı şikayeti İle defalarca İngiltere deki hastanelere

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi Farkındalık Yaratacak

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti

Başbakan Yıldırım, Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti Başbakan Yıldırım, Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti Ekim 01, 2016-1:20:00 Başbakan Binali Yıldırım, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Seyranbağları Huzurevi

Detaylı

YURTAYDER İFTAR YEMEĞİ VERDİ

YURTAYDER İFTAR YEMEĞİ VERDİ YURTAYDER İFTAR YEMEĞİ VERDİ ÇAĞRI OKULLARININ SPONSURLUĞUNDA "YURT AY DER" GENEL MERKEZİ ÖZEL ÇAĞRI OKULUNDA DÜZENLEDİĞİ İFTAR YEMEĞİ NE KATILIM YOĞUN OLDU. Başkent-Ankara Haberi - 28 Temmuz 2013 Pazar

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

İyilik Elçisi Aydınlık Toplum Gönüllüleri

İyilik Elçisi Aydınlık Toplum Gönüllüleri Basın Bülteni 18 Mayıs 2015 Give&Gain Çalışan Gönüllülüğü İyilik Elçisi Aydınlık Toplum Gönüllüleri VİKO çalışanları, bu yıl Türkiye de dördüncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Give&Gain Çalışan Gönüllülüğü

Detaylı

Haftasonu Etütleri Başlıyor..

Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Öğrencilerimizin okul dışında kalan zamanlarını etkinliklerle planlayarak geçirmeleri, onların bedensel ve ruhsal gelişmelerinin sağlıklı sürmesine destek olacaktır. Bu öngörüyle

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 124 okulda 6 bin ilkokul birinci sınıf öğrencisine çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Başkan Mahçiçek, Çocuklar,

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

2014 2. 5 NİSAN 2014 TEB

2014 2. 5 NİSAN 2014 TEB 3 NİSAN 2014 Oda Başkanımız Ecz.Ersun ÖZKAN, Genel Sekreterimiz Ecz. Ö.Mürsel YALBUZDAĞ ve Yönetim Kurulu üyemiz Ecz. Erdem KIZILTEPE; Bolu da yapılan 2. Eczacı Odası Yönetici Eğitimi Seminerlerine katıldı.3

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN TEMMUZ 2016 YIL 1 SAYI 17 10.08.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:17 UZUNKÖPRÜ DEMOKRASİSİNE SAHİP ÇIKIYOR (18.07.2016) 18 Temmuz 2016 Pazartesi

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.04.2015 Mayıs ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı:

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı: Ertuğrul Cad. No:15 35660 Menemen/İZMİR Tel : 0(232) 832 1021 Fax : 0(232) 832 1634 AMERİKAN KÜLTÜR YABANCI DİL KURSLARI MENEMEN TEMSİLCİLİĞİNDEN ZİYARET Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Menemen Temsilciliği

Detaylı

GRUP 5 ÇANKIRI KASTAMONU ZONGULDAK

GRUP 5 ÇANKIRI KASTAMONU ZONGULDAK GRUP 5 ÇANKIRI KASTAMONU ZONGULDAK GÜÇLÜ YÖNLER Çankırı ilinde Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve Çankırı Belediyesi bünyesinde olan bir Yaşlı Koordinasyon birimi bulunmaktadır. Zonguldak ilinde ise 2000 yılında

Detaylı

Fatih Akbaba, "Kişi bir bütündür. Fakat biz. ailenin, mutlu etme ve Dedi. Aileyi, mutlu etme ve mutlu olma kurumu

Fatih Akbaba, Kişi bir bütündür. Fakat biz. ailenin, mutlu etme ve Dedi. Aileyi, mutlu etme ve mutlu olma kurumu KAYA Alüminyum Demir Doğrama Ahmet KAYA Kapı - Pencere - Panjur - Daraba Sineklik - Çatı - Korkuluk ve Ferforje İşleriniz İsteğinize Göre İtina ile Yapılır Gsm: 0535 845 42 41 Küçük Sanayi Sitesi / GÜLNAR

Detaylı

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti Kurban Bayramında Didim Protokolü bayramlaştı sayfa 3 Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz Yıl : 1 Sayı : 47 10/Eylül/2016 DIDIM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

KOSOVA KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ PROJESİ

KOSOVA KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ PROJESİ KOSOVA KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ PROJESİ Kosova Kardeşlik Köprüsü Projesi kapsamında Salihli ye gelen Kosova heyeti ilk ziyaretini İlçe Kaymakamımız Sayın Ertan PEYNİRCİOĞLU na yaptı. Prizren Millî Eğitim Müdür

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Kasım 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçesi CHP Belediye Başkanı aday adaylarının

Detaylı

BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ

BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ DR.FATMA YAZICI YI KIRIKHAN DA AĞIRLADI BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ DR.FATMA YAZICI VE TUZLA BELEDİYESİNDEN GELEN KONUKLARINI

Detaylı

YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni

YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ... 05.01.2013 Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni 08.01.2013 SM ŞERİF ÖZTÜRK RUHSAT TÖRENİ 22.01.2013 Tarihinde Yalova SGK il Müdürlüğü'nün

Detaylı

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU 129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU Kadınlar Günü MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde Coşkuyla Kutlandı MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine,

Detaylı

Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretlerle Kutlandı

Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretlerle Kutlandı Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretlerle Kutlandı Sosyal Güvenlik Haftası 11-15 Mayıs tarihleri arasında çeşitli etkinlik ve ziyaretlerle kutlandı. Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) Başkanı Yadigar

Detaylı

MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Aydıncık CHP İlçe Yönetim Kurulu ve Belediye

Detaylı

Türk filmleri günü!..

Türk filmleri günü!.. Neşeyle kutladılar Beşiktaş Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi ile birlikte ortaklaşa düzenlenen Meslek Edindirme Kursları'ndan Bilgisayar Kursu öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü neşeyle kutladı,

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ MART 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ MART 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ MART 2015 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla gazete msjı, sms ve anons metni hazırlandı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Türk Kadınlar Birliği tarafından

Detaylı

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN 2014 yılını artık geride bırakıyor; yeni umutlarla, yeni heyecanlarla, hep birlikte yeni bir yıla hazırlanıyoruz. Öncelikle, 2015 yılının, ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık için

Detaylı

Sosyal Faaliyetler. Ankara Sanayi Odası. 2008 Yılı Faaliyet Raporu

Sosyal Faaliyetler. Ankara Sanayi Odası. 2008 Yılı Faaliyet Raporu Sosyal Faaliyetler 29 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Türkiye deki oda ve borsalar arasında düzenlenen futbol turnuvası nın Ankara bölgesi grup maçları Odamızın ev sahipliğinde 15 Mart 2008

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı İÇİNDEKİLER Gençlik te İlköğretim Haftası 1. Sınıf Okula Uyum Haftası 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı Sosyal Etkinlik Tanıtım Programı Şehit ve Gazilere Vefa Ziyareti İngilizce Etkinliğimiz

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti Aile Bülteni Ocak Yıl 2015 Sayı: 19 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla,

Detaylı

Sonbaharda Açan İlkbahar Çiçekleri - Spring FlowersBlooming in Autumn

Sonbaharda Açan İlkbahar Çiçekleri - Spring FlowersBlooming in Autumn Sonbaharda Açan İlkbahar Çiçekleri - Spring FlowersBlooming in Autumn Sayfa 1 Projemizin Hedefleri Bu projeyle gençlerimizin sosyal sorumluluk projelerinde aktif olarak yer alabilmelerini, sosyal ortamlara

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı 24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı Sabancı Öğretmenevi, Akşam Sanat Okulu Salonu'nda gerçekleşen Öğretmenler Günü, Saygı duruşu ve İstiklal Marş'ımızın okunması ile başladı. 1 / 7 Emekli

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi nin Soma nın Evlatları Artık Hepimizin Evladı başlığı ile başlatılan Soma ya

Detaylı

TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 09 10 Şubat 2008 tarihlerinde yapılan EMO D.Bakır Şubesi 15. Olağan Genel Kurulu toplantı ve seçimlerine BATMAN İL TEMSİLCİLİĞİ 11 Ocak 2009 tarihinde, İl

Detaylı

Demir Export A.Ş., Türkiye nin en büyük sanayi ve ticaret kuruluşu olan Koç Grubu nun madencilik faaliyetlerini yürüten şirketidir.

Demir Export A.Ş., Türkiye nin en büyük sanayi ve ticaret kuruluşu olan Koç Grubu nun madencilik faaliyetlerini yürüten şirketidir. cevher 2018 TEMMUZ cevher Demir Export A.Ş., Türkiye nin en büyük sanayi ve ticaret kuruluşu olan Koç Grubu nun madencilik faaliyetlerini yürüten şirketidir. Kurulduğu 1957 yılından beri demir cevheri

Detaylı

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Temmuz 15, 2015-4:50:00 Başbakan Ahmet Davutoğlu, salonda bulunanlara, "Bayrama ulaşmadan önce bir bayramı daha sizlerle yapabilmek için bu atama merasimi gerçekleştirme

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

Türkiye Diyanet Vakfı Afyonkarahisar Sosyal Tesisi 2015-2016 Yılı Faaliyet Raporu

Türkiye Diyanet Vakfı Afyonkarahisar Sosyal Tesisi 2015-2016 Yılı Faaliyet Raporu Türkiye Diyanet Vakfı Afyonkarahisar Sosyal Tesisi 2015-2016 Yılı Faaliyet Raporu 2 İÇİNDEKİLER Giriş 1-5 Sosyal Alanlar 6-16 Fakülte Dağılımları ve Tesis Çalışanları 17 Manevi Faaliyetler 18-49 Sosyal

Detaylı

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar İ İ İ Ğİ İ Ğ ğ ş ğ ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi 1.Eğitim Öğretim Faaliyetleri 2.Sosyal-Kültürel Sportif Faaliyetler 3.Sosyal Okul Proje

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2016 YIL 1 SAYI 15 10.07.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 03.06.2016 SINIR TANIMAYAN PROJE SON BULDU Uzunköprü Ticaret ve Sanayi

Detaylı

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili OCAK 2012 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yenice Belde Belediye Başkanı Ali Kuru yu makamında ziyaret

Detaylı

2 MART 2013 Yönetim Kurulumuz ve Gençlik Komisyonumuz İZGÖREN Akademi eğitmenleri tarafından verilen Takım Çalışması konulu eğitime katıldılar.

2 MART 2013 Yönetim Kurulumuz ve Gençlik Komisyonumuz İZGÖREN Akademi eğitmenleri tarafından verilen Takım Çalışması konulu eğitime katıldılar. 2 MART 2013 Yönetim Kurulumuz ve Gençlik Komisyonumuz İZGÖREN Akademi eğitmenleri tarafından verilen Takım Çalışması konulu eğitime katıldılar. 5 MART 2013 Yönetim Kurulumuz Halk Sağlığı Müdürü Sayın Dr.

Detaylı

ÖZEL ANAKENT İLKOKULU. 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ MART NİSAN FEDAKARLIK FEDAKARLIK BİLİNCİ

ÖZEL ANAKENT İLKOKULU. 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ MART NİSAN FEDAKARLIK FEDAKARLIK BİLİNCİ ÖZEL ANAKENT İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ MART NİSAN FEDAKARLIK FEDAKARLIK BİLİNCİ FEDAKARLIK & YARDIMSEVERLİK 02.05.2014 3K Yardım Kampanyamızla Kardeş Okulumuza

Detaylı

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR!

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! Aliağa(Özel ) Günümüzde Aliağa ilçesinin bulunduğu bölgede Milattan önce (MÖ) 1100 yılında kurulan ve Aiolis şehirlerinin başkenti konumunda olan Kyme Antik

Detaylı

Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Veysel AYHAN ın oturum başkanlığını yaptığı ve SDÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim

Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Veysel AYHAN ın oturum başkanlığını yaptığı ve SDÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulunda Sütçüler Yöresinde Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Üretim ve Pazarlama Olanakları Paneli Gerçekleştirildi. Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu

Detaylı

PTT BİRİKTİRME VE YARDIM SANDIĞININ 2014 YILI OLAĞAN MALİ GENEL KURUL TOPLANTISI ANTALYA DA 23/24 NİSAN 2015 TARİHLERİNDE YAPILMIŞTIR.

PTT BİRİKTİRME VE YARDIM SANDIĞININ 2014 YILI OLAĞAN MALİ GENEL KURUL TOPLANTISI ANTALYA DA 23/24 NİSAN 2015 TARİHLERİNDE YAPILMIŞTIR. PTT BİRİKTİRME VE YARDIM SANDIĞININ 2014 YILI OLAĞAN MALİ GENEL KURUL TOPLANTISI ANTALYA DA 23/24 NİSAN 2015 TARİHLERİNDE YAPILMIŞTIR. Açılış konuşması Sandık Müdür Vekili Günay ASLAN tarafından yapılan

Detaylı

1. Engelsiz Yaşam ve Dayanışma Merkezimizin Kuruluş Amacı

1. Engelsiz Yaşam ve Dayanışma Merkezimizin Kuruluş Amacı 1. Engelsiz Yaşam ve Dayanışma Merkezimizin Kuruluş Amacı Engelli vatandaşlarımıza kültürel ve sosyal anlamda daha iyi hizmet vermek amacı ile kurulmuş, kendileri veya yakınları ile birebir görüşerek yeterli

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni REKTÖR SABRİ GÖKMEN DEN KTSO BAŞKANI MUSTAFA TOKTAY A VEDA ZİYARETİ Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay'a veda ziyaretinde bulundu. Görev süresi

Detaylı

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI AĞUSTOS 2017 Bülten 4 AĞUSTOS 2017 BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI Burdur 1 inci, 2 inci Organize Sanayi Bölgesi ve Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi

Detaylı

TED KDZ. EREĞLİ KOLEJİ LİSE OKUL AİLE BİRLİĞİ SINIF TEMSİLCİLERİ TANIŞMA TOPLANTISI 26.12.2014

TED KDZ. EREĞLİ KOLEJİ LİSE OKUL AİLE BİRLİĞİ SINIF TEMSİLCİLERİ TANIŞMA TOPLANTISI 26.12.2014 TED KDZ. EREĞLİ KOLEJİ LİSE OKUL AİLE BİRLİĞİ SINIF TEMSİLCİLERİ TANIŞMA TOPLANTISI 26.12.2014 TED KDZ. EREĞLİ OKUL AİLE BİRLİĞİ GÜNDEM OAB Yönetim Kurulu ve Sınıf Temsilcilerinin Tanıtımı OAB Gerçekleştirilen

Detaylı

BAġKAN : Özcan KALAYCI. SAYMAN : Nesrin FĠDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMĠTELER TOPLANTI BĠLGĠLERĠ

BAġKAN : Özcan KALAYCI. SAYMAN : Nesrin FĠDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMĠTELER TOPLANTI BĠLGĠLERĠ Binota-Kalyan BANERJEE Nilüfer&Ġsmail KAHYAOĞLU Demet Salih PEKER Bilge & Özcan KALAYCI Kuruluş 13 Mart 2007 Charter 30 Mayıs 2007 Dönem: 2011-2012 Tarih: 27.12.2011 Sayı: 26 U.R ve BÖLGE YÖNETĠMĠ YÖNETĠM

Detaylı

Okul Aile Birliği Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı (Lise)

Okul Aile Birliği Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı (Lise) Okul Aile Birliği Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı (Lise) Sayın Velimiz; Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği nin 7(1) Maddesine göre okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler Okul

Detaylı