TÜRK TİCARET KANUNU HÜKÜMLERİ ÇERÇEVESİNDE ORTAKLARIN BİRLEŞME GENEL KURUL TOPLANTILARINA KATILARAK OY KULLANMA HAKLARI BULUNMAKTADIR.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TÜRK TİCARET KANUNU HÜKÜMLERİ ÇERÇEVESİNDE ORTAKLARIN BİRLEŞME GENEL KURUL TOPLANTILARINA KATILARAK OY KULLANMA HAKLARI BULUNMAKTADIR."

Transkript

1 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ NİN BOZÜYÜK ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ TESİSLERİ ANONİM ŞİRKETİ Nİ DEVRALMA YOLUYLA BİRLEŞMESİNE İLİŞKİN DUYURUDUR. BU BİRLEŞME İŞLEMİ İÇİN SERMAYE PİYASASI KURULU NUN 22/08/2008 TARİH VE 23/923 SAYILI KARARI İLE İŞLEME TARAF ORTAKLIKLARIN GENEL KURULLARINDAN ÖNCE ONAY VERİLMİŞTİR. ANCAK ONAY VERİLMESİ BİRLEŞMENİN KURUL VEYA KAMUCA RESMİ TEMİNATI ANLAMINA GELMEZ. BİRLEŞME SÖZLEŞMESİNİN GENEL KURUL TOPLANTILARINDA ONAYLANMASINDAN SONRA, AK-AL TEKSTİL SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ, BOZÜYÜK ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ TESİSLERİ ANONİM ŞİRKETİ NİN AK-AL TEKSTİL SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ NİN DIŞINDAKİ ORTAKLARI İÇİN BİRLEŞME NEDENİYLE YAPACAĞI SERMAYE ARTIRIMI DOLAYISIYLA İHRAÇ EDİLECEK HİSSE SENETLERİNİN KAYDA ALINMASI İÇİN SERMAYE PİYASASI KURULU'NA BAŞVURACAKTIR. TÜRK TİCARET KANUNU HÜKÜMLERİ ÇERÇEVESİNDE ORTAKLARIN BİRLEŞME GENEL KURUL TOPLANTILARINA KATILARAK OY KULLANMA HAKLARI BULUNMAKTADIR. A- DİĞER KAMU KURULUŞLARININ BİRLEŞME İŞLEMİNE İLİŞKİN GÖRÜŞLERİ: 1- REKABET KURUMUNUN GÖRÜŞÜ: Rekabet Kurumu nun tarihli ve 1958 sayılı yazısı ile gönderilen Rekabet Kurulu nun 08-37/ sayılı kararı ile; BOZÜYÜK ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ TESİSLERİ ANONİM ŞİRKETİ nin AK-AL TEKSTİL SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ tarafından devralınarak, BOZÜYÜK ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ TESİSLERİ ANONİM ŞİRKETİ nin tasfiyesiz infisahı sureti ile AK-AL TEKSTİL SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ ile birleşmesi işleminin, tarafların aynı ekonomik bütünlük içerisinde yar almaları nedeni ile 4054 sayılık kanun un 7. maddesi ve bu maddeye dayanılarak çıkarılan 1997/1 sayılı Rekabet Kurulu ndan İzin Alınması Gereken Birleşme ve Devralamalar Hakkında Tebliğ kapsamında olmadığına karar verilmiştir. 2- DİĞER KAMU KURULUŞLARININ GÖRÜŞLERİ Yoktur. B- ORTAKLIKLAR HAKKINDA BİLGİLER I- TANITICI BİLGİLER a- Devralan Ortaklık : AK-AL TEKSTİL SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ 1- Ticaret Unvanı : AK-AL TEKSTİL SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ 2- Merkez ve Şube Adresleri : Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi, Dersan Han, No: 46, K: 2, Gümüşsuyu, Beyoğlu, İSTANBUL Şubesi bulunmamaktadır. 3- Tescil Tarihi, Sicil Numarası ve Ticaret Sicil Memurluğu : İstanbul Ticaret Sicili Memurluğu Süresi : Süresiz 5- Faaliyet Konusu : Akrilik esaslı ve yün karışımlı iplik üretimi, boyaması ve ticaretidir.

2 b- Devrolan Ortaklık : BOZÜYÜK ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ TESİSLERİ ANONİM ŞİRKETİ 1- Ticaret Unvanı : BOZÜYÜK ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ TESİSLERİ ANONİM ŞİRKETİ 2- Merkez ve Şube Adresleri : Miralay Şefik Bey Sokak, Ak Han, No: 15, Gümüşsuyu, İSTANBUL Şubesi bulunmamaktadır. 3- Tescil Tarihi, Sicil Numarası ve Ticaret Sicil Memurluğu : İstanbul Ticaret Sicili Memurluğu Süresi : Süresiz 5- Faaliyet Konusu : Lamine levha, orman ürünleri imalatı; iştigal konusuna giren mamullerin iç ticareti, ithalatı, ihracı ve iştigal konusu ile ilgili taahhüt işlerinde bulunmaktır. II- MEVCUT SERMAYE VE PAYLAR İLE İLGİLİ BİLGİLER a- Devralan Ortaklık : AK-AL TEKSTİL SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ 1- Çıkarılmış sermaye : ,00-YTL 2- Son durum itibariyle çıkarılmış sermayenin ortaklar arasında dağılımı: HİSSEDARIN ADI SOYADI / UNVANI SERMAYE MİKTARI PAY ORANI (%) (YTL) AKKÖK SANAYİ YATIRIM VE ,97 26,08 GELİŞTİRME A.Ş. AKSU İPLİK DOKUMA VE BOYA ,43 26,85 APRE FABRİKALARI T.A.Ş. DİĞER ORTAKLAR ,60 47,07 (HALKA AÇIK + % 10 NUN ALTINDAKİLER) TOPLAM ,00 100,00 3- Sermayeye dolaylı yoldan sahip olan gerçek ve tüzel kişiler: HİSSEDARIN ADI SOYADI/ SERMAYE MİKTARI (YTL) PAY ORANI (%) UNVANI A.R.D HOLDİNG A.Ş ,84 15,0973 Ö.D HOLDİNG A.Ş ,84 15,0973 NDÇ HOLDİNG A.Ş ,12 15, Sermayeyi temsil eden hisse senetlerine tanınan imtiyazlar ile mevcut imtiyazların devam edip etmeyeceği (Hisse senetleri tertipleri ve imtiyaz türleri itibariyle ayrı ayrı): Şirketin hisse senetlerine imtiyaz tanınmamıştır. 5- Sermayeyi temsil eden hisse senetleri arasında varsa intifa senetleri ile tahvil ve benzeri borçlanma senetlerine ilişkin açıklama: Çıkarılan intifa senedi ile tahvil ve benzeri borçlanma senedi bulunmamaktadır.

3 b- Devrolan Ortaklık : BOZÜYÜK ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ TESİSLERİ ANONİM ŞİRKETİ 1- Ödenmiş sermaye : ,00-YTL 2- Son durum itibariyle ödenmiş sermayenin ortaklar arasında dağılımı: HİSSEDARIN ADI SOYADI/ SERMAYE MİKTARI (YTL) PAY ORANI (%) UNVANI AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş ,00 99,47 ALİ RAİF DİNÇKÖK 5,00 0,01 SABİ RUSO 5,00 0,01 ENGİN SAYIMER 5,00 0,01 DİĞER 250,00 0,50 TOPLAM ,00 100,00 3- Sermayeye dolaylı yoldan sahip olan gerçek ve tüzel kişiler: HİSSEDARIN ADI SOYADI/ SERMAYE MİKTARI (YTL) PAY ORANI (%) UNVANI A.R.D HOLDİNG A.Ş ,64 15,0973 Ö.D HOLDİNG A.Ş ,64 15,0973 NDÇ HOLDİNG A.Ş ,59 15, Sermayeyi temsil eden hisse senetlerine tanınan imtiyazlar ile mevcut imtiyazların devam edip etmeyeceği (Hisse senetleri tertipleri ve imtiyaz türleri itibariyle ayrı ayrı): Şirketin hisse senetlerine imtiyaz tanınmamıştır. 5- Sermayeyi temsil eden hisse senetleri arasında varsa intifa senetleri ile tahvil ve benzeri borçlanma senetlerine ilişkin açıklama: Çıkarılan intifa senedi ile tahvil ve benzeri borçlanma senedi bulunmamaktadır. III- DEVRALMA YOLUYLA BİRLEŞMEYE İLİŞKİN BİLGİLER: a- Birleşme Gerekçesi: Birleşilmesine karar verilen ,00-YTL sermayeli BOZÜYÜK ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ TESİSLERİ ANONİM ŞİRKETİ nin sermayesinin % 99,47 si AK-AL TEKSTİL SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ ne aittir. Gayrifaal durumda olan bu şirketin aktifinde sadece Bozüyük te bulunan fabrika binası ve arazisi mevcuttur. Birleşmenin en önemli nedeni, söz konusu fabrika binası ve arazinin AK-AL TEKSTİL SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ nin aktifine alınmasıdır. Bu nedenle, birleşmeye karar verilmiştir. Öte yandan, aynı sermaye grubu içinde yer alan fakat ayrı tüzel kişiliğe sahip bulunan şirketlerin ayrı vergi mükellefiyetine sahip olmaları nedeni ile bağımsız olarak vergilendirilmeleri vergisel açıdan dezavantaj yaratmaktadır. Vergi optimizasyonunu sağlamak, mali ve vergisel teşvik ve avantajları daha etkili bir şekilde yerinde ve zamanında kullanmak bakımından da şirketlerin birleştirilmesinin yararlı olacağı kanaatine ulaşılmıştır. Yönetim, denetim, kontrol ve koordinasyon fonksiyonlarının daha etkin olmasının sağlanması, ayrı tüzel kişilik olmaktan kaynaklanan genel yönetim ve denetim masraflarının azaltılması gibi tali hususlar da birleşmenin gerekliliğini ortaya koymaktadır.

4 b- Bilirkişi Raporu Özeti: Taraf şirketlerce T.C. Beyoğlu 2. Asliye Ticaret Mahkemesine müracaat edilerek; i- Birleşme işlemine taraf şirketlerin tarihi itibariyle özkaynaklarının tespitine, ii- Birleşme işleminde özkaynak yöntemine ek olarak net aktif değerleme yöntemi de seçilmiş bulunduğundan; hem özkaynak yöntemine hem de net aktif değerleme yöntemine göre birleşme ve değiştirme oranlarının tespitine, iii- Birleşme işleminde kullanılan (ii) no.lu bentte yazılı iki yöntem esas alınmak sureti ile; birleşme neticesinde gerçekleştirilecek sermaye artırımının tutarının ve artırım tutarının hesaplanma esaslarının tespitine, iiii- BOZÜYÜK ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ TESİSLERİ ANONİM ŞİRKETİ nin tüm aktif ve pasifi ile birlikte AK-AL TEKSTİL SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ ne tarihi itibariyle birleşmesinde ve birleşme sonucunda ayni sermaye olarak intikalinde bir sakınca bulunmadığının tespitine karar verilmesi talep edilmiştir. T.C. Beyoğlu 2. Asliye Ticaret Mahkemesi nin 2008/129 Değişik İş sayılı dosyası ile tarihli ara karar ile dilekçede yazılı hususlar yönünden bilirkişi incelemesi yaptırılmasına karar verilmiştir. Bilirkişi tarafından düzenlenen tarihli Raporda özetle aşağıdaki hususlara yer verilmiştir: 1- Tarihi Maliyetler Esas Alınarak Özkaynak Yöntemine Göre: UNVAN ÖDENMİŞ SERMAYE (YTL) AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş ,00 BOZÜYÜK ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ ,00 TESİSLERİ A.Ş. UNVAN TARİHLİ BİLANÇOYA GÖRE ÖZKAYNAK (YTL) AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş ,00 BOZÜYÜK ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ ,00 TESİSLERİ A.Ş. Birleşme-Değiştirme Oranları ve Sermaye Artırım Tutarı: ÖZSERMAYE YÖNTEMİNE GÖRE: BÖZÜYÜK ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ TESİSLERİ nin sermayesinin % 99,47 lik kısmının AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. ye ait olduğu; bu durumda BOZÜYÜK ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ TESİSLERİ A.Ş. nin ,00-YTL özsermayesinden, bu sermaye içinde bulunan AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. nin % 99,47 lik payının tenzili halinde, birleşme sonrası ulaşılacak özsermayenin; AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. nin Özkaynağı = ,00-YTL BOZÜYÜK ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ TESİSLERİ A.Ş. nin Özkaynağı = ,00-YTL BOZÜYÜK ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ TESİSLERİ A.Ş. nin Özkaynağı İçindeki AK-AL Payı = (-) ,00-YTL ( ,00 x 0,9947) ,00-YTL

5 BİRLEŞME ORANI TABLOSU: BİRLEŞME ORANI ,00 (/) ,00 0, ULAŞILACAK SERMAYE ,00 (/) 0, ,00-YTL ARTIRILACAK SERMAYE , , ,00-YTL AK-AL/BOZÜYÜK DEĞİŞTİRME ORANI 1 E 23,42 2- Seçilen Diğer Yönteme Göre: NET AKTİF DEĞERLEME YÖNTEMİNE GÖRE: UNVAN NET AKTİF DEĞERLEME YÖNTEMİNE GÖRE ÖZKAYNAK (YTL) AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş ,00 BOZÜYÜK ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ ,00 TESİSLERİ A.Ş. BÖZÜYÜK ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ TESİSLERİ A.Ş. nin ,00-YTL özsermayesinden, bu sermaye içinde bulunan AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. nin % 99,47 lik payının tenzili halinde, birleşme sonrası ulaşılacak özsermayenin: AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. nin Özkaynağı = ,00-YTL BOZÜYÜK ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ TESİSLERİ A.Ş. nin Özkaynağı = ,00-YTL BOZÜYÜK ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ TESİSLERİ A.Ş. nin Özkaynağı İçindeki AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. nin Payı = (-) ,00-YTL ,00-YTL dir. BİRLEŞME ORANI TABLOSU: BİRLEŞME ORANI ,00 (/) 0, ,00 ULAŞILACAK SERMAYE ,00 (/) 0, ,00-YTL ARTIRILACAK SERMAYE , , ,00-YTL AK-AL/BOZÜYÜK DEĞİŞTİRME ORANI 1 E 53,29 (*) (*) Bozüyük Orman Ürünleri Sanayi Tesisleri A.Ş. nin 1-Ykr nominal değerli beher hissesine karşılık alınacak olan Ak-Al Tekstil Sanayii A.Ş. nin 1-Ykr nominal değerli hisse miktarıdır. c- Uzman Kuruluşun Birleşmeye İlişkin Raporunun Özeti: 1- Tarihi Maliyetler Esas Alınarak Özkaynak Yöntemine Göre: Özsermaye Yöntemi Birleşmeye taraf ortaklıkların özvarlıkları ile buna göre hesaplanan Birleşme ve Değiştirme Oranları, gerçekleştirilecek sermaye artırım tutarları Birleşmeye taraf ortaklıkların düzeltilmiş özvarlıkları YTL AK-AL Tekstil Sanayii A.Ş Bozüyük Orman Ürünleri Sanayi Tesisleri A.Ş

6 Özsermayelerine göre hesaplanan Birleşme ve Değiştirme Oranları, gerçekleştirilecek sermaye artırım tutarları Özsermayeye Göre Değiştirme Oranı 23,42 Özsermayeye Göre Birleşme Oranı 0, Sermaye Artırım Tutarı Birleşme Sonrası Sermaye olarak tespit edilmiştir. 2- Uygulanabilecek Diğer Yönteme Göre: Net Aktif Değerleme Yöntemi Bu Yönteme Göre Birleşmeye taraf ortaklıkların düzeltilmiş özvarlıkları YTL AK-AL Tekstil Sanayii A.Ş Bozüyük Orman Ürünleri Sanayi Tesisleri A.Ş NAD Özvarlıklarına göre hesaplanan Birleşme ve Değiştirme Oranları, gerçekleştirilecek sermaye artırım tutarları Özsermayeye Göre Değiştirme Oranı 53,29 Özsermayeye Göre Birleşme Oranı Sermaye Artırım Tutarı Birleşme Sonrası Sermaye olarak tespit edilmiştir. (Bkz.Ek/3) 3- Kullanılacak Olan Birleşme Oranının Adil ve Makul Olup Olmadığına İlişkin Görüş: İşbu birleşme işleminde amaca en uygun yöntem Net Aktif Değerleme Yöntemi dir. Özsermaye Yöntemi, birleşme konusu aktif kıymetlerin değerini tam kavramaması ve gerçek durumdan uzak olması nedeniyle uygun bulunmamıştır. Bu nedenle, birleşmede Akal/Bozüyük değiştirme oranının 53,29 olması uygun bulunmaktadır. d- Birleşme İşlemine Esas Alınan: 1- Yöntem : NET AKTİF DEĞERLEME YÖNTEMİ 2- Değiştirme Oranı : 1 E 53,29 3- Net Aktif Değerleme Yönteminin Seçilme Gerekçesi: Birleşilmesine karar verilen ,00-YTL sermayeli Bozüyük A.Ş.'nin sermayesinin % 99,47'si Ak-Al Tekstil Sanayii A.Ş. ye aittir. Gayrifaal durumda olan bu şirketin aktifinde sadece Bozüyük'te bulunan fabrika binası ve arazisi mevcuttur. Birleşmenin en önemli nedeni, söz konusu fabrika bina ve arazisinin Ak-Al Tekstil Sanayii A.Ş. nin aktifine alınmasıdır. Bu nedenle, amaca en uygun yöntem olan Net Aktif Değerleme Yöntemi ile birleşmenin ideal olduğu düşünülmüştür. IV- MALİ TABLOLAR a- AK-AL TEKSTİL SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ nin ve BOZÜYÜK ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ TESİSLERİ ANONİM ŞİRKETİ nin son yıllık mali tablolar, birleşmeye esas tarihli mali tabloları ve bağımsız denetim raporu görüş sayfaları (EK/1)'de verilmektedir.

7 b- Birleşme sonrası tahmini açılış bilançosu BİLANÇO -YTL TOPLAM VARLIKLAR DÖNEN VARLIKLAR Nakit ve Benzerleri Kısa Vadeli Ticari Alacaklar Stoklar Diğer Dönen Varlıklar DURAN VARLIKLAR Uzun Vadeli Ticari Alacaklar 0 Uzun Vadeli Grupiçi Finansal Alacaklar-Anapara 0 Finansal Varlıklar 0 Maddi Duran Varlıklar Maddi Olmayan Duran Varlıklar 77 Diğer Duran Varlıklar 2 TOPLAM YÜKÜMLÜLÜKLER ve ÖZSERMAYE KISA VADELİ YÜKÜMLÜLÜKLER KISA VADELİ FİNANSAL YÜKÜMLÜLÜKLER 521 Anapara ( K.V. Fin. Yük ) 500 Faiz ( K.V. Fin. Yük ) 21 Diğer Kısa Vadeli Finansal Yükümlülükler 237 Kısa Vadeli Ticari Borçlar Diğer Kısa Vadeli Yükümlülükler UZUN VADELİ YÜKÜMLÜLÜKLER Uzun Vadeli Ticari Borçlar 0 Diğer Uzun Vadeli Yükümlülükler ÖZSERMAYE Ödenmiş Sermaye Sermaye Yedekleri 5 Kar Yedekleri Geçmiş Yıl Karları / Zararları Net Dönem Karı / Zararı V- ŞİRKETLERİN YÖNETİMİNE İLİŞKİN BİLGİLER a- Devralan Ortaklığın Yönetim Kurulu Hakkında Bilgiler: AK-AL TEKSTİL SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ: ADI SOYADI MEHMET ABDULLAH MERİH ERGİN RAİF ALİ DİNÇKÖK AYÇA DİNÇKÖK İZER LODRİK MUSTAFA YILMAZ SABRİ ARCA CENGİZ TAŞ GÖREVİ Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yönetim Kurulu Üyesi Yönetim Kurulu Üyesi Yönetim Kurulu Üyesi Yönetim Kurulu Üyesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür

8 b- Devrolan Ortaklığın Yönetim Kurulu Hakkında Bilgiler: BOZÜYÜK ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ TESİSLERİ ANONİM ŞİRKETİ: ADI SOYADI MEHMET ABDULLAH MERİH ERGİN RAİF ALİ DİNÇKÖK CENGİZ TAŞ SABİ RUSO ALİ ATEŞ KUNT GÖREVİ Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yönetim Kurulu Üyesi Yönetim Kurulu Üyesi Yönetim Kurulu Üyesi VI- DİĞER HUSUSLAR A- Alacaklara İlişkin Hususlar: Devrolan BOZÜYÜK ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ TESİSLERİ ANONİM ŞİRKETİ gayrifaal olduğundan, ortaklarına ve üçüncü şahıslara borcu bulunmamaktadır. Ayrıca, bu şirketin vergi dairesine tahakkuk etmiş ve ödenmemiş borcu da bulunmamaktadır. B- Bilanço ve Alacaklıların İtiraz Hakkı: T.T.K.'nın 149. maddesinde "Birleşen şirketlerin her biri, aralarında tespit edilecek bir örneğe göre tanzim edilmiş olan bilançosunu ilan eylemeye ve birleşme sebebiyle varlıkları sona eren şirketler ise ayrıca kendilerine ait borçların ne surette ödeneceğine dair tanzim edecekleri beyannameyi bilanço ile ilana mecburdurlar." hükmü yer almaktadır. TTK'nın 150. maddesinde ise "Birleşme kararı ilan gününden itibaren üç ay sonra hüküm ifade eder. Şu kadar ki, ilandan önce birleşen şirketler borçlarını ifa yahut borca tekabül eden parayı Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankasına, yahut muteber diğer bir bankaya tevdi etmiş veyahut alacaklılar, şirketlerin birleşmesine razı olmuş ise birleşme kararı ilan gününden itibaren hüküm ifade eder. Borç karşılığının bankaya tevdi keyfiyetinin ilanı lazımdır. Birleşen şirketlerin alacaklılarından her biri ilandan itibaren üç ay içinde salahiyetle mahkemeye müracaatla birleşmeye itiraz edebilir. İtiraz hakkından vazgeçilmedikçe yahut bu husustaki itirazın reddine dair mahkemece verilen karar kat'ileşmedikçe veyahut mahkemece takdir edilecek teminat şirket tarafından verilmedikçe birleşme hüküm ifade etmez" hükmü yer almaktadır. C- Pay Sahiplerinin Bilgilendirilmesi: Birleşme sözleşmesi, işleme taraf ortaklıkların son üç yıllık mali tabloları, varsa bağımsız denetim raporları ile faaliyet raporları, birleşmeye esas mali tablolara ilişkin bağımsız denetim raporları, bilirkişi raporu, uzman kuruluşun birleşmeye ilişkin raporu, birleşmenin hukuki ve iktisadi gerekçelerini ortaya koyan yönetim kurulu raporu, duyuru metni, birleşmeye esas mali tablo tarihi ile birleşme sözleşmesinin onaylanacağı genel kurul toplantı tarihi arasındaki en son 3 aylık ara mali tablolar, devir veya birleşmeden itibaren 3 yıllık hedeflerin ortaya konulduğu tahmini mali tablolar ile birleşme sonrası tahmini açılış bilançosu birleşme sözleşmesinin onaylanacağı genel kurul toplantısından en az 30 gün önce pay sahiplerinin bilgilendirilmesi amacıyla işleme taraf ortaklıkların merkez ve şubelerinde incelemeye açık bulundurulur. Ayrıca, ortaklar masrafı ortaklığa ait olmak üzere söz konusu belgelerin birer suretini isteyebilirler.

9 VII- BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ: (EK/2'de yer almıştır.) DUYURU METNİNİN SORUMLULUĞUNU YÜKLENEN KİŞİLER Kanuni yetki ve sorumluluklarımız dahilinde ve görevimiz çerçevesinde bu duyuru metninde yer alan bilgilerin ve verilerin gerçeğe uygun olduğunu ve duyuru metninin bu bilgilerin anlamını değiştirecek nitelikte bir eksiklik içermediğini beyan ederiz. Devralan Ortaklık: AK-AL TEKSTİL SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ Yetkili İmzalar M.A. MERİH ERGİN - CENGİZ TAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Devrolan Ortaklık: BOZÜYÜK ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ TESİSLERİ ANONİM ŞİRKETİ Yetkili İmzalar M.A. MERİH ERGİN - RAİF ALİ DİNÇKÖK Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Birleşmeye İlişkin Raporu Hazırlayan Uzman Kuruluş: KAPİTAL KARDEN BAĞIMSIZ DENETİM VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK ANONİM ŞİRKETİ Yetkili İmza N. LOKMAN KETENCİ Sorumlu Ortak Başdenetçi Bu duyuru metninde yer alan ve tarafımızdan denetlenen AK-AL TEKSTİL SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ nin (Devralan) dönemine ilişkin mali durum ve faaliyet sonuçlarına ait bilgilerin kuruluşumuzca düzenlenen denetim raporuna/raporlarına uygunluğunu onaylarız. Bağımsız Denetleme Kuruluşu DENET BAĞIMSIZ DENETİM YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK ANONİM ŞİRKETİ Yetkili İmza ÖMÜR GÜNEL Sorumlu Ortak Başdenetçi

10 Bu duyuru metninde yer alan ve tarafımızdan denetlenen BOZÜYÜK ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ TESİSLERİ ANONİM ŞİRKETİ nin (Devrolan) dönemine ilişkin mali durum ve faaliyet sonuçlarına ait bilgilerin kuruluşumuzca düzenlenen denetim raporuna/raporlarına uygunluğunu onaylarız. Bağımsız Denetleme Kuruluşu DENET BAĞIMSIZ DENETİM YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK ANONİM ŞİRKETİ Yetkili İmza ÖMÜR GÜNEL Sorumlu Ortak Başdenetçi

11 (EK-1) AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. 31 Mart 2008 ve 31 Aralık 2007 tarihlerindeki Konsolide Bilançolar (YTL) Dipnot 31 Mart Aralık 2007 VARLIKLAR Dönen Varlıklar Nakit ve Nakit Benzerleri 2, Finansal Yatırımlar 2, Ticari Alacaklar 2, Diğer Alacaklar 2, Stoklar 2, Diğer Dönen Varlıklar 2, Duran Varlıklar Diğer Alacaklar 2, Finansal Yatırımlar 2, Maddi Duran Varlıklar 2, Maddi Olmayan Duran Varlıklar 2, Ertelenmiş Vergi Varlığı 2, Diğer Duran Varlıklar 2, TOPLAM VARLIKLAR

12 Dipnot 31 Mart Aralık 2007 KAYNAKLAR Kısa Vadeli Yükümlülükler Finansal Borçlar 2, Ticari Borçlar - İlişkili Taraflara Ticari Borçlar 2,7, Diğer Ticari Borçlar 2, Diğer Borçlar 2, Dönem Karı Vergi Yükümlülüğü 2, Borç Karşılıkları 2, Diğer Kısa Vadeli Yükümlülükler 2, Uzun Vadeli Yükümlülükler Kıdem Tazminatı Karşılığı 2, Diğer Uzun Vadeli Yükümlülükler 2, ÖZKAYNAKLAR Ana Ortaklığa Ait Özkaynaklar Ödenmiş Sermaye Sermaye Düzeltmesi Farkları Hisse Senedi İhraç Primleri Kardan Ayrılan Kısıtlanmış Yedekler Geçmiş Yıllar Kar / (Zararları) 15 ( ) ( ) Net Dönem Karı / (Zararı) Azınlık Payları TOPLAM KAYNAKLAR

13 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. 31 Mart 2008 ve 2007 tarihlerinde sona eren üç aylık ara dönemlere ait Konsolide Gelir Tabloları (YTL) SÜRDÜRÜLEN FAALİYETLER Dipnot 31 Mart Mart 2007 Satış Gelirleri Satışların Maliyeti (-) 16 ( ) ( ) BRÜT KAR / (ZARAR) ( ) Pazarlama, Satış ve Dağıtım Giderleri (-) 17 ( ) ( ) Genel Yönetim Giderleri (-) 17 ( ) ( ) Araştırma ve Geliştirme Giderleri (-) 17 - ( ) Diğer Faaliyet Gelirleri Diğer Faaliyet Giderleri (-) 19 ( ) ( ) FAALİYET KARI / (ZARARI) ( ) ( ) Finansal Gelirler Finansal Giderler (-) 21 ( ) ( ) SÜRDÜRÜLEN FAALİYETLER VERGİ ÖNCESİ KARI / (ZARARI) ( ) - Dönem Vergi Gelir / (Gideri) 2,22 ( ) ( ) - Ertelenmiş Vergi Gelir / (Gideri) 2, Sürdürülen Faaliyetler Vergi Gelir / (Gideri) (90.416) SÜRDÜRÜLEN FAALİYETLER DÖNEM KARI / (ZARARI) DÖNEM KARI / (ZARARI) Dönem Karı / (Zararının) Dağılımı - Azınlık Payları Ana Ortaklık Payları Ana Ortaklığa ait hisse başına kazanç 2,23 0,19 0,12 Ana Ortaklığa ait seyreltilmiş hisse başına kazanç 2,23 0,19 0,03

14 ÖZEL BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU Yönetim Kurulu ve Hissedarlara Ak-Al Tekstil Sanayii A.Ş. Ak-Al Tekstil Sanayii A.Ş. (Ana Ortaklık) ve Bağlı Ortaklığı nın 31 Mart 2008 tarihi itibariyle hazırlanan ve ekte yer alan konsolide bilançosunu, aynı tarihte sona eren üç aylık konsolide gelir tablosunu, konsolide öz sermaye değişim tablosunu ve konsolide nakit akım tablosunu, önemli muhasebe politikalarının özetini ve dipnotları denetlemiş bulunuyoruz. Finansal Tablolarla İlgili Olarak İşletme Yönetiminin Sorumluluğu İşletme yönetimi konsolide finansal tabloların Türkiye Muhasebe Standartları Kurulu (TMSK) nca yayımlanan ve Uluslararası Muhasebe/Finansal Raporlama Standartları (UMS/UFRS) ile uyumlu olan Türkiye Muhasebe/Finansal Raporlama Standartları (TMS/TFRS) na uygun olarak hazırlanması ve dürüst bir şekilde sunumundan sorumludur. Bu sorumluluk, konsolide finansal tabloların hata ve/veya hile ve usulsüzlükten kaynaklanan önemli yanlışlıklar içermeyecek biçimde hazırlanarak, gerçeği dürüst bir şekilde yansıtmasını sağlamak amacıyla gerekli iç kontrol sisteminin tasarlanmasını, uygulanmasını ve devam ettirilmesini, koşulların gerektirdiği muhasebe tahminlerinin yapılmasını ve uygun muhasebe politikalarının seçilmesini içermektedir. Bağımsız Denetim Kuruluşunun Sorumluluğu Sorumluluğumuz, yaptığımız bağımsız denetime dayanarak bu konsolide finansal tablolar hakkında görüş bildirmektir. Bağımsız denetimimiz, Sermaye Piyasası Kurulunca yayımlanan bağımsız denetim standartlarına uygun olarak gerçekleştirilmiştir. Bu standartlar, etik ilkelere uyulmasını ve bağımsız denetimin, konsolide finansal tabloların gerçeği doğru ve dürüst bir biçimde yansıtıp yansıtmadığı konusunda makul bir güvenceyi sağlamak üzere planlanarak yürütülmesini gerektirmektedir. Bağımsız denetimimiz, konsolide finansal tablolardaki tutarlar ve dipnotlar ile ilgili bağımsız denetim kanıtı toplamak amacıyla, bağımsız denetim tekniklerinin kullanılmasını içermektedir. Bağımsız denetim tekniklerinin seçimi, konsolide finansal tabloların hata ve/veya hileden ve usulsüzlükten kaynaklanıp kaynaklanmadığı hususu da dahil olmak üzere önemli yanlışlık içerip içermediğine dair risk değerlendirmesini de kapsayacak şekilde, mesleki kanaatimize göre yapılmıştır. Bu risk değerlendirmesinde, işletmenin iç kontrol sistemi göz önünde bulundurulmuştur. Ancak, amacımız iç kontrol sisteminin etkinliği hakkında görüş vermek değil, bağımsız denetim tekniklerini koşullara uygun olarak tasarlamak amacıyla, işletme yönetimi tarafından hazırlanan konsolide finansal tablolar ile iç kontrol sistemi arasındaki ilişkiyi ortaya koymaktır. Bağımsız denetimimiz, ayrıca işletme yönetimi tarafından benimsenen muhasebe politikaları ile yapılan önemli muhasebe tahminlerinin ve finansal tabloların bir bütün olarak sunumunun uygunluğunun değerlendirilmesini içermektedir. Bağımsız denetim sırasında temin ettiğimiz bağımsız denetim kanıtlarının, görüşümüzün oluşturulmasına yeterli ve uygun bir dayanak oluşturduğuna inanıyoruz. Görüş Görüşümüze göre, ilişikteki konsolide finansal tablolar, Ak-Al Tekstil Sanayii A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı nın 31 Mart 2008 tarihi itibariyle finansal durumunu, aynı tarihte sona eren üç aylık döneme ilişkin finansal performansını ve nakit akımlarını, TMSK ca yayımlanan TMS/TFRS çerçevesinde doğru ve dürüst bir biçimde yansıtmaktadır.

15 Görüşümüzü Etkilememekle Birlikte, Yapılan Açıklamalar 31 Mart 2008 tarihi itibariyle Ana Ortaklık ın doğrudan %99,46 sına sahip olduğu bağlı ortaklıklardan Bozüyük Orman Ürünleri Sanayi Tesisleri A.Ş. nin finansal tablolarının, konsolide finansal tabloları önemli ölçüde etkilememesi nedeniyle, bahse konu bağlı ortaklık ilişikteki konsolide finansal tablolarda maliyet bedeliyle gösterilmiştir. İstanbul, 9 Haziran 2008 Denet Bağımsız Denetim Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. Member firm of BDO International Ömür Günel Sorumlu Ortak Başdenetçi

16 BOZÜYÜK ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ TESİSLERİ A.Ş. 31 Mart 2008 ve 31 Aralık 2007 tarihlerindeki Bilançolar (YTL) Dipnot 31 Mart Aralık 2007 VARLIKLAR Dönen Varlıklar Nakit ve Nakit Benzerleri 2, Diğer Alacaklar Diğer Dönen Varlıklar Duran Varlıklar Maddi Duran Varlıklar 2, Ertelenmiş Vergi Varlığı 2, TOPLAM VARLIKLAR KAYNAKLAR Dipnot 31 Mart Aralık 2007 Kısa Vadeli Yükümlülükler Diğer Borçlar Dönem Karı Vergi Yükümlülüğü 2, ÖZKAYNAKLAR Ödenmiş Sermaye Sermaye Düzeltmesi Farkları Kardan Ayrılan Kısıtlanmış Yedekler Geçmiş Yıllar Kar / (Zararları) 8 ( ) ( ) Net Dönem Karı / (Zararı) TOPLAM KAYNAKLAR

17 BOZÜYÜK ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ TESİSLERİ A.Ş. 31 Mart 2008 ve 2007 tarihlerinde sona eren üç aylık ara dönemlere ait Gelir Tabloları (YTL) SÜRDÜRÜLEN FAALİYETLER Dipnot 31 Mart Mart 2007 Satış Gelirleri - - Satışların Maliyeti (-) - - BRÜT KAR / (ZARAR) - - Genel Yönetim Giderleri (-) 9 (24.584) (72.079) Diğer Faaliyet Gelirleri FAALİYET KARI / (ZARARI) Finansal Gelirler SÜRDÜRÜLEN FAALİYETLER VERGİ ÖNCESİ KARI / (ZARARI) Dönem Vergi Gelir / (Gideri) 2,12 (10.020) - - Ertelenmiş Vergi Gelir / (Gideri) 2, Sürdürülen Faaliyetler Vergi Gelir / (Gideri) (10.001) 82 SÜRDÜRÜLEN FAALİYETLER DÖNEM KARI / (ZARARI) DÖNEM KARI / (ZARARI) HİSSE BAŞINA KAZANÇ / (ZARAR) 2,13 1,55 0,59

18 ÖZEL BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU Yönetim Kurulu ve Hissedarlara Bozüyük Orman Ürünleri Sanayii Tesisleri A.Ş. Giriş Bozüyük Orman Ürünleri Sanayii Tesisleri A.Ş. nin 31 Mart 2008 tarihi itibariyle hazırlanan ve ekte yer alan bilançosunu, aynı tarihte sona eren üç aylık gelir tablosunu, öz sermaye değişim tablosunu ve nakit akım tablosunu, önemli muhasebe politikalarının özetini ve dipnotları denetlemiş bulunuyoruz. Finansal Tablolarla İlgili Olarak İşletme Yönetiminin Sorumluluğu İşletme yönetimi finansal tabloların Türkiye Muhasebe Standartları Kurulu (TMSK) nca yayımlanan ve Uluslararası Muhasebe/Finansal Raporlama Standartları (UMS/UFRS) ile uyumlu olan Türkiye Muhasebe/Finansal Raporlama Standartları (TMS/TFRS) na uygun olarak hazırlanması ve dürüst bir şekilde sunumundan sorumludur. Bu sorumluluk, finansal tabloların hata ve/veya hile ve usulsüzlükten kaynaklanan önemli yanlışlıklar içermeyecek biçimde hazırlanarak, gerçeği dürüst bir şekilde yansıtmasını sağlamak amacıyla gerekli iç kontrol sisteminin tasarlanmasını, uygulanmasını ve devam ettirilmesini, koşulların gerektirdiği muhasebe tahminlerinin yapılmasını ve uygun muhasebe politikalarının seçilmesini içermektedir. Bağımsız Denetim Kuruluşunun Sorumluluğu Sorumluluğumuz, yaptığımız bağımsız denetime dayanarak bu finansal tablolar hakkında görüş bildirmektir. Bağımsız denetimimiz, Sermaye Piyasası Kurulunca yayımlanan bağımsız denetim standartlarına uygun olarak gerçekleştirilmiştir. Bu standartlar, etik ilkelere uyulmasını ve bağımsız denetimin, finansal tabloların gerçeği doğru ve dürüst bir biçimde yansıtıp yansıtmadığı konusunda makul bir güvenceyi sağlamak üzere planlanarak yürütülmesini gerektirmektedir. Bağımsız denetimimiz, finansal tablolardaki tutarlar ve dipnotlar ile ilgili bağımsız denetim kanıtı toplamak amacıyla, bağımsız denetim tekniklerinin kullanılmasını içermektedir. Bağımsız denetim tekniklerinin seçimi, finansal tabloların hata ve/veya hileden ve usulsüzlükten kaynaklanıp kaynaklanmadığı hususu da dahil olmak üzere önemli yanlışlık içerip içermediğine dair risk değerlendirmesini de kapsayacak şekilde, mesleki kanaatimize göre yapılmıştır. Bu risk değerlendirmesinde, işletmenin iç kontrol sistemi göz önünde bulundurulmuştur. Ancak, amacımız iç kontrol sisteminin etkinliği hakkında görüş vermek değil, bağımsız denetim tekniklerini koşullara uygun olarak tasarlamak amacıyla, işletme yönetimi tarafından hazırlanan finansal tablolar ile iç kontrol sistemi arasındaki ilişkiyi ortaya koymaktır. Bağımsız denetimimiz, ayrıca işletme yönetimi tarafından benimsenen muhasebe politikaları ile yapılan önemli muhasebe tahminlerinin ve finansal tabloların bir bütün olarak sunumunun uygunluğunun değerlendirilmesini içermektedir. Bağımsız denetim sırasında temin ettiğimiz bağımsız denetim kanıtlarının, görüşümüzün oluşturulmasına yeterli ve uygun bir dayanak oluşturduğuna inanıyoruz.

19 Görüş Görüşümüze göre, ilişikteki finansal tablolar, Bozüyük Orman Ürünleri Sanayii Tesisleri A.Ş. nin 31 Mart 2008 tarihi itibariyle finansal durumunu, aynı tarihte sona eren üç aylık döneme ilişkin finansal performansını ve nakit akımlarını, TMSK ca yayımlanan TMS/TFRS çerçevesinde doğru ve dürüst bir biçimde yansıtmaktadır. İstanbul, 9 Haziran 2008 Denet Bağımsız Denetim Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. Member firm of BDO International Ömür Günel Sorumlu Ortak Başdenetçi

20 (EK-2) BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ Bir taraftan Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi, Dersan Han, No: 46, K: 2, Gümüşsuyu, Beyoğlu, İstanbul adresinde mukim İstanbul Ticaret Sicili Memurluğu nun sicil numarasında kayıtlı AK-AL TEKSTİL SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ (aşağıda kısaca AK-AL olarak anılacaktır) ile diğer taraftan Miralay Şefik Bey Sokak, Ak Han, No: 15, Gümüşsuyu, İstanbul adresinde mukim İstanbul Ticaret Sicili Memurluğu nun sicil numarasında kayıtlı BOZÜYÜK ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ TESİSLERİ ANONİM ŞİRKETİ (aşağıda kısaca BOZÜYÜK olarak anılacaktır) arasında aşağıdaki hüküm ve koşullarda işbu Birleşme Sözleşmesi akdedilmiştir: MADDE 1- ORTAKLIKLARI TANITICI BİLGİLER: I- DEVRALAN ORTAKLIK: Unvan : AK-AL TEKSTİL SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ Adres : Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi, Dersan Han, No: 46, K: 2, Gümüşsuyu, Beyoğlu/İSTANBUL Ticaret Sicili ve Numarası : İstanbul Ticaret Sicili Memurluğu Kayıtlı Sermayesi : ,00 YTL (Kayıtlı sermaye tavanının ,00 YTL ye yükseltilmesi ile ilgili olarak Sermaye Piyasası Kurulu ndan ve T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı ndan gerekli izinler alınmış olup, işbu birleşme sözleşmesinin onaylanması için yapılacak genel kurulun tasvibine sunulacaktır.) Çıkarılmış Sermayesi : ,00 YTL Payların Nominal Değeri : 1 YKr Pay Adedi : Faaliyet Konusu : Akrilik esaslı ve yün karışımlı iplik imalatı boyaması ve ticaretidir. II- DEVROLAN ORTAKLIK: Unvan : BOZÜYÜK ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ TESİSLERİ ANONİM ŞİRKETİ Adres : Miralay Şefik Bey Sokak, Ak Han, No: 15, Gümüşsuyu/İSTANBUL Ticaret Sicili ve Numarası : İstanbul Ticaret Sicili Memurluğu Sermayesi : ,00 YTL Payların Nominal Değeri : 1 YKr Pay Adedi : Faaliyet Konusu : Lamine levha, orman ürünleri imalatı; iştigal konusuna giren mamullerin iç ticareti, ithalatı, ihracı ve iştigal konusu ile ilgili taahhüt işlerinde bulunmaktır.

21 MADDE 2- Birleşilmesine karar verilen ,00 YTL sermayeli BOZÜYÜK ün sermayesinin % 99,47 si AK-AL a aittir. Gayrifaal durumda olan bu şirketin aktifinde sadece Bozüyük te bulunan fabrika binası ve arazisi mevcuttur. Birleşmenin en önemli nedeni, söz konusu fabrika binası ve arazinin AK-AL ın aktifine alınmasıdır. Bu nedenle, birleşmeye karar verilmiştir. Öte yandan, aynı sermaye grubu içinde yer alan fakat ayrı tüzel kişiliğe sahip bulunan şirketlerin ayrı vergi mükellefiyetine sahip olmaları nedeni ile bağımsız olarak vergilendirilmeleri vergisel açıdan dezavantaj yaratmaktadır. Vergi optimizasyonunu sağlamak, mali ve vergisel teşvik ve avantajları daha etkili bir şekilde yerinde ve zamanında kullanmak bakımından da şirketlerin birleştirilmesinin yararlı olacağı kanaatine ulaşılmıştır. Yönetim, denetim, kontrol ve koordinasyon fonksiyonlarının daha etkin olmasının sağlanması, ayrı tüzel kişilik olmaktan kaynaklanan genel yönetim ve denetim masraflarının azaltılması gibi tali hususlar da birleşmenin gerekliliğini ortaya koymaktadır. Yukarıda arz edilen gerekçe ve nedenler ile: AK-AL tarafından tarihinde yapılan 2007 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında, Türk Ticaret Kanunu nun 451. ve ilgili diğer maddeleri, Kurumlar Vergisi Kanunu nun 18 ila 20. maddeleri ve tarihli ve sayılı Resmi Gazete de yayınlanan Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri: I, No: 31 sayılı Birleşme İşlemlerine İlişkin Esaslar Tebliği hükümleri çerçevesinde; İstanbul Ticaret Sicili Memurluğu nun sicil numarasında kayıtlı BOZÜYÜK ün tüm hak ve vecibeleriyle birlikte devralınmasına ve sözü geçen şirketin infisahı suretiyle AK-AL ile birleşmesine ve birleşme-devir sözleşmesi dahil birleşme ile ilgili tüm işlemlerin başından sonuna kadar yapılması konusunda yönetim kuruluna tam yetki verilmesine karar verilmiştir. Keza, BOZÜYÜK tarafından tarihinde yapılan 2007 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında; BOZÜYÜK ün tüm hak ve vecibeleri ile birlikte Türk Ticaret Kanunu nun 451. ve ilgili diğer maddeleri, Kurumlar Vergisi Kanunu nun 18 ile 20.maddeleri ve tarihli ve sayılı Resmi Gazete de yayınlanan Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri: I, No: 31 sayılı Birleşme İşlemlerine İlişkin Esaslar Tebliği hükümleri çerçevesinde İstanbul Ticaret Sicili Memurluğu nun sicil numarasında kayıtlı AK-AL tarafından devralınmasına ve BOZÜYÜK ün infisahı sureti ile AK-AL ile birleşmesine ve birleşme-devir sözleşmesi dahil birleşme ile ilgili tüm işlemlerin başından sonuna kadar yapılması konusunda yönetim kuruluna tam yetki verilmesine karar verilmiştir. Gerek AK-AL ve gerekse BOZÜYÜK Yönetim Kurulları, bu yetkiye istinaden aşağıdaki şartlarla işbu birleşme sözleşmesini akdetmişlerdir. MADDE 3- BİRLEŞME İŞLEMİNE ESAS TEŞKİL EDEN RAPORLAR VE KURUL ONAYI: Bilirkişi Raporunun Tarihi : Beyoğlu 2. Asliye Ticaret Mahkemesi nin 2008/129 Değişik İş Sayılı dosyası kapsamında alınan tarihli bilirkişi raporu. Uzman Kuruluş ve Rapor Tarihi : KAPİTAL KARDEN BAĞIMSIZ DENETİM VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş Sermaye Piyasası Kurulu : Onay Tarihi ve Sayısı

22 MADDE 4- BİRLEŞME İŞLEMİNE ESAS ALINAN MALİ TABLOLAR: Birleşme işlemi, Türk Ticaret Kanunu nun 451. ve ilgili diğer maddeleri, Kurumlar Vergisi Kanunu nun 18 ile 20. maddeleri ve tarihli ve sayılı Resmi Gazete de yayınlanan Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri: I, No: 31 sayılı Birleşme İşlemlerine İlişkin Esaslar Tebliği hükümleri çerçevesinde, BOZÜYÜK ün bütün aktif ve pasifi ile birlikte kül halinde AK-AL tarafından devralınarak aynen bilançosuna geçirilmesi şeklinde olacak ve tarihi itibariyle düzenlenmiş BOZÜYÜK bilançosunda görülen bütün aktif ve pasiflerin kül halinde tarihi itibariyle AK-AL tarafından devralınması sureti ile gerçekleştirilecektir. AK-AL, birleşme işleminin yasal olarak tamamlanıp tescilinden sonra kül halinde devraldığı BOZÜYÜK ün aktif ve pasifini aynen bilançosuna aktaracak ve hak ve alacakları kendi adına tescil ettirecektir. BOZÜYÜK ün tasfiyesiz infisah edeceği tescil tarihine kadarki faaliyetlerinden doğacak kar veya zarar AK-AL a ait olacak ve BOZÜYÜK ün birleşme dolayısıyla tasfiyesiz infisah ettiği tarihte bu hesaplar bir bütün (kül) halinde AK-AL ın hesaplarına intikal ettirilecektir. MADDE 5- DEVRALAN ORTAKLIĞIN ARTIRILACAK SERMAYE TUTARI İLE DEĞİŞTİRME ORANI, İNFİSAH EDEN ORTAKLIĞIN PAY SAHİPLERİNE VERİLECEK PAYLARIN NOMİNAL DEĞERİ: Taraflarca, gerek bilirkişi raporu ve gerekse uzman kuruluş raporları doğrultusunda, amaca en uygun yöntemin Net Aktif Değerleme Yöntemi olduğu tespit edilmiş olup, buna göre detayları aşağıda yazılı olduğu üzere, bu birleşmede AK-AL/BÖZÜYÜK değiştirme oranı 53,29 olarak kabul edilmiştir. UNVAN ÖDENMİŞ SERMAYE (YTL) AK-AL ,00 BOZÜYÜK ,00 UNVAN TARİHLİ BİLANÇOYA GÖRE ÖZKAYNAK (YTL) AK-AL ,00 BOZÜYÜK ,00 UNVAN NET AKTİF DEĞERLEME YÖNTEMİNE GÖRE ÖZKAYNAK (YTL) AK-AL ,00 BOZÜYÜK ,00 BİRLEŞME-DEĞİŞTİRME ORANI VE SERMAYE ARTIRIM TUTARI: NET AKTİF DEĞERLEME YÖNTEMİNE GÖRE: BÖZÜYÜK ün ,00 YTL özsermayesinden, bu sermaye içinde bulunan AK-AL ın % 99,47 lik payının tenzili halinde, birleşme sonrası ulaşılacak özsermayenin: AK-AL Net Aktif Değeri = ,00 YTL BOZÜYÜK Net Aktif Değeri = ,00 YTL BOZÜYÜK Net Aktif Değeri İçindeki AK-AL Payı = (-) ,00 YTL ,00 YTL dir.

23 BİRLEŞME ORANI TABLOSU: BİRLEŞME ORANI ,00 (/) 0, ,00 ULAŞILACAK SERMAYE ,00 (/) 0, ,00 YTL ARTIRILACAK SERMAYE ,00 (-) ,00 YTL ,00 AK-AL/BOZÜYÜK DEĞİŞTİRME ORANI 1 E 53,29 (*) (*) Bozüyük Orman Ürünleri Sanayi Tesisleri A.Ş nin 1-YKr nominal değerli beher hissesine karşılık alınacak olan Ak-Al Tekstil Sanayii A.Ş. nin 1-YKr nominal değerli hisse miktarıdır. BOZÜYÜK ÜN HİSSEDARLARINA VERİLECEK AK-AL PAYLARI: HİSSEDARIN ADI SOYADI SERMAYE MİKTARI (YTL) ALİ RAİF DİNÇKÖK 266,45 SABİ RUSO 266,45 ENGİN SAYIMER 266,45 DİĞER ,65 TOPLAM ,00 MADDE 6- verilecektir. Payların değişimi sonucu küsurat kalması halinde ortaklara kesir makbuzu MADDE 7- Birleşmeye taraf ortaklıklarda imtiyazlı pay, oydan yoksun hisse senedi, intifa senedi ile tahvil ve benzeri borçlanma senedi mevcut olmadığından, birleşme sonrasında bunlara bağlı hakların muhafazası söz konusu değildir. MADDE 8- Taraflar, birleşmenin tescil edilmesinden sonra yasal süresi içerisinde, devir bilançolarını ve kar zarar cetvellerini ekleyerek, devir tarihi itibari ile hazırlayacakları ve müştereken imzalayacakları BOZÜYÜK e ait Kurumlar Vergisi Beyannamesini birleşme neticesinde infisah edecek olan BOZÜYÜK ün bağlı bulunduğu Vergi Dairesi Müdürlüğüne vereceklerdir. AK-AL, birleşme sonucunda infisah edecek BOZÜYÜK ün tahakkuk etmiş ve birleşme tarihine kadar tahakkuk edecek vergi borçlarını ödeyeceğine ve diğer yükümlülüklerini yerine getireceğine dair taahhütnameyi yasal süresi içerisinde BOZÜYÜK ün bağlı bulunduğu vergi dairesine vermeyi ve ayrıca talep edilmesi halinde gerekli teminatları vermeyi beyan, kabul ve taahhüt eder. BOZÜYÜK ün birleşme tarihi olan tarihi itibariyle gerekli işlemlerin tamamlanması ve birleşme sözleşmesinin taraf genel kurullarınca onaylanmasından, birleşmenin İstanbul Ticaret Siciline tescil tarihi arasındaki süre zarfında vaki olacak muameleler BOZÜYÜK tarafından yasal defterlere kaydedilecektir. Ticaret Sicilinde tescil tarihinin, aynı zamanda Kurumlar Vergisi uygulaması bakımından devir tarihi sayılması nedeni ile bu tarih itibariyle birinci paragrafta belirtilen beyanname hazırlanacaktır. MADDE 9- AK-AL, BOZÜYÜK ün üçüncü şahıslara olan borçlarını vadelerinde tam ve eksiksiz olarak ödemeyi beyan, kabul ve taahhüt eder. MADDE 10- AK-AL, BOZÜYÜK alacaklılarına devir suretiyle birleşmeyi Türk Ticaret Kanunu nun 438. maddesi dairesinde bildirecek ve adresleri bilinen alacaklılar da taahhütlü mektupla haberdar olunarak alacaklarını bildirmeye davet edilecektir.

24 MADDE 11- AK-AL, BOZÜYÜK ün vadesi geldiği halde alacaklılarının müracaat etmemesi nedeni ile ödenmemiş olan borçları ile vadesi gelmemiş ve/veya ihtilaflı bulunan borçlarına ilişkin olarak Türk Ticaret Kanunu nun 445. maddesi çerçevesinde hareket edeceğini beyan, kabul ve taahhüt eder. MADDE 12- AK-AL, birleşme işlemi ile ilgili olarak Türk Ticaret Kanunu nun 451. madde hükmü çerçevesinde hareket etmeyi beyan, kabul ve taahhüt eder. MADDE 13- Taraflardan herhangi birinin birleşme sözleşmesinden kaynaklanan yükümlülüklerini yerine getirmemesi durumunda, ihlal eden taraf, diğer tarafın uğrayacağı tüm zararları tazmin etmekle yükümlü olacaktır. Birleşmenin, tarafların kusuru olmaksızın gerçekleştirilememesi durumunda, taraflar, birbirlerinden herhangi bir nam altında talepte bulunmayacaklardır. MADDE 14- AK-AL ın kayıtlı sermaye tavanının ,00-YTL den ,00-YTL ye artırılması ile ilgili olarak Sermaye Piyasası Kurulu nun tarihli ve B.02.1.SPK /11518 sayılı ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı nın tarihli ve B.14.0.İTG / /3729 sayılı izinleri ile onaylanmış şirket ana sözleşmesinin 6. maddesine ait tadil tasarısı genel kurulun onayına sunulacak ve birleşme nedeni ile devrolan BOZÜYÜK ün, AK-AL dışında kalan, hissedarlarına AK-AL paylarından bedelsiz pay verilebilmesi için kayıtlı sermaye tavanı içinde (devrolan şirketin özvarlığından karşılanmak sureti ile) AK-AL ın ödenmiş sermayesi ,00-YTL den ,00-YTL ye artırılacaktır. MADDE 15- Birleşmeye tarihli finansal tablolar esas alındığından; birleşme sözleşmesinin nihai olarak onaylanacağı genel kurul toplantı tarihi en geç olacaktır. Bu süre içerisinde genel kurulların toplanamaması halinde birleşme sözleşmesi geçersiz sayılacaktır. MADDE 16- PAYLARIN TESLİM ESASLARI: Birleşme nedeni ile kayıtlı sermaye tavanı içerisinde gerçekleştirilecek sermaye artırımı neticesinde çıkarılacak AK-AL payları, BOZÜYÜK ün mevcut sermayesini temsil eden pay senetlerinin AK-AL a fiziki olarak teslimi karşılığında, BOZÜYÜK hissedarlarına bedelsiz olarak Merkezi Kayıt Kuruluşu nezdinde kayden pay oluşturulacaktır. Kayıtlı sermaye sistemindeki AK-AL ın paylarının değişim işlemine, tescile mesnet belgenin tescil tarihinden itibaren 15 gün içerisinde başlanacaktır. Sermaye piyasası araçlarının kaydileştirilmesine ilişkin olarak yapılan düzenlemeler saklıdır. MADDE 17- İNFİSAH TARİHİ: AK-AL ın birleşme nedeni ile yapacağı Genel Kurul toplantısında alınacak birleşme kararının tescili tarihinde BOZÜYÜK infisah edecek ve Türk Ticaret Kanununun 449. maddesinde yazılı şartlar gerçekleştiğinde, BOZÜYÜK, İstanbul Ticaret Sicili Memurluğu ndan terkin olunacaktır. MADDE 18- Birleşme işlemi, AK-AL ın birleşme sözleşmesinin onaylandığı Genel Kurul kararının ticaret siciline tescil tarihinden itibaren geçerli olacak ve birleşmiş şirketin pay sahipleri birleşme işleminin tescil edildiği tarihten itibaren kar payı alma hakkına sahip olacaklardır. MADDE 19- Birleşmeye taraf ortaklıkların yönetim ve denetim organları, bilirkişiler ile birleşmeye ilişkin raporu hazırlayan uzman kuruluşa sağlanan özel menfaat bulunmamaktadır. MADDE 20- İşbu Birleşme Sözleşmesi nde hüküm bulunmayan hallerde, Türk Ticaret Kanunu ve Kurumlar Vergisi Kanunu nun birleşmeye ilişkin hükümleri ile tarihli ve sayılı Resmi Gazete de yayınlanan Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri: I, No: 31 sayılı Birleşme İşlemlerine İlişkin Esaslar Tebliği hükümleri uygulanacaktır.

25 MADDE 21- İşbu Birleşme Sözleşmesi, iki nüsha olarak düzenlenerek imza altına alınmış olup, Birleşme Sözleşmesi nin Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanmasını müteakiben yapılacak taraf şirketlerin genel kurul toplantılarında hissedarlarca onaylandıktan sonra yürürlüğe girecektir. İmza Tarihi DEVRALAN ORTAKLIK AK-AL TEKSTİL SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ DEVROLAN ORTAKLIK BOZÜYÜK ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ TESİSLERİ ANONİM ŞİRKETİ (EK 3) Seri : 1,No:31 sayılı Tebliğ in 8 inci maddesine göre uzman kuruluş raporunda özkaynak yöntemi ve bu yöntemle birlikte uygulanabilecek en az iki yöntemin daha uygulanması gerekmektedir.bozüyük Orman Ürünleri gayri faal bir şirket olup,sadece kira geliri elde ettiği göz önüne alındığında uzman kuruluş raporunda belirtilen kısıtlarla özserrmaye yönteminin yanısıra sadece net aktif yöntemi kullanılmıştır.

BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU. Acar Yatırım Menkul Değerler Anonim Şirketi Yönetim Kurulu'na

BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU. Acar Yatırım Menkul Değerler Anonim Şirketi Yönetim Kurulu'na BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU Acar Yatırım Menkul Değerler Anonim Şirketi Yönetim Kurulu'na Acar Yatırım Menkul Değerler Anonim Şirketi' nin 31 Aralık 2012 tarihi itibariyle hazırlanan ve ekte yer alan bilançosunu,

Detaylı

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ. 31 Aralık 2010 Tarihinde Sona Eren Yıla Ait Finansal Tablolar

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ. 31 Aralık 2010 Tarihinde Sona Eren Yıla Ait Finansal Tablolar Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ 31 Aralık 2010 Tarihinde Sona Eren Yıla Ait Finansal Tablolar Akis Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi 4 Şubat 2011 Vakıf Gayrimenkul Yatırım

Detaylı

BALATACILAR BALATACILIK SAN. VE TİC. A.Ş. 31/12/2012 TARİHLİ SOLO FİNANSAL TABLOLARI VE DENETİM RAPORU

BALATACILAR BALATACILIK SAN. VE TİC. A.Ş. 31/12/2012 TARİHLİ SOLO FİNANSAL TABLOLARI VE DENETİM RAPORU BALATACILAR BALATACILIK SAN. VE TİC. A.Ş. 31/12/2012 TARİHLİ SOLO FİNANSAL TABLOLARI VE DENETİM RAPORU Rapor No: İndeks Denetim Raporu.. Bilanço Gelir Tablosu. Nakit Akım Tablosu.. Öz Kaynak Değişim Tablosu

Detaylı

EGE SERAMİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş YILI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU VE MALİ TABLOLAR

EGE SERAMİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş YILI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU VE MALİ TABLOLAR 2015 YILI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU VE MALİ TABLOLAR 1 1 OCAK 31 ARALIK 2015 HESAP DÖNEMİNE İLİŞKİN FİNANSAL TABLOLAR İLE İLGİLİ BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU Ege Seramik Sanayi Ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU. : Adnan Kahveci Mah. Yavuz Sultan Selim Bulvarı No:23 Kat:4 Beylikdüzü /İstanbul

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU. : Adnan Kahveci Mah. Yavuz Sultan Selim Bulvarı No:23 Kat:4 Beylikdüzü /İstanbul Uyum Gıda İhtiyaç Maddeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklık Ünvanı Adres : Uyum Gıda İhtiyaç Maddeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş : Adnan Kahveci Mah. Yavuz Sultan Selim Bulvarı No:23

Detaylı

GENTAŞ GENEL METAL SANAYĐ VE TĐCARET A.Ş. Yönetim Kurulu'na BOLU

GENTAŞ GENEL METAL SANAYĐ VE TĐCARET A.Ş. Yönetim Kurulu'na BOLU Bağımsız Denetim Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu Denetim Türü Görüş Türü OLUŞUM BAĞIMSIZ DIŞ DENETĐM VE DANIŞMANLIK A.Ş. Sürekli Olumlu 1 OCAK - 31 ARALIK 2011 HESAP DÖNEMĐNE ĐLĐŞKĐN FĐNANSAL TABLOLARLA

Detaylı

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. Madde 1 :

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. Madde 1 : BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ Bir taraftan İstanbul Ticaret Sicili Memurluğu nda 306766-254348 sicil numarasıyla tescilli ve Esentepe mah. Anadolu cad. No:1 Kartal İstanbul adresinde yerleşik Efes Sınai Yatırım

Detaylı

II. MEVCUT SERMAYE VE PAYLAR İLE İLGİLİ BİLGİLER

II. MEVCUT SERMAYE VE PAYLAR İLE İLGİLİ BİLGİLER BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ Bir taraftan İstanbul Tokat Sicil Müdürlüğü nde 2021 sicil numarasıyla tescilli ve Yeni Yurt Mahallesi Yenişehir Caddesi 1 Merkez/Tokat adresinde yerleşik DİMES GIDA SANAYİ ve TİCARET

Detaylı

TAZE KURU GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

TAZE KURU GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TAZE KURU GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor 2016 4. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu Denetim

Detaylı

EK-III BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ

EK-III BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ İşbu Birleşme Sözleşmesi ( Sözleşme ), EK-III BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ Merkezi Rüzgarlıbahçe Mahallesi Kavak Sokak No. 31 (B Blok) Kat:4 Kavacık, Beykoz, İstanbul adresinde bulunan, İstanbul Ticaret Siciline

Detaylı

TEMAPOL POLİMER PLASTİK VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

TEMAPOL POLİMER PLASTİK VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TEMAPOL POLİMER PLASTİK VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET A.Ş. Finansal Rapor 2016-4. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama 31.12.2016 Finansal Rapor Bağımsız Denetçi

Detaylı

Duran Varlıklar Ticari Alacaklar,

Duran Varlıklar Ticari Alacaklar, GALATASARAY SPORTİF SINAİ VE TİCARİ YATIRIMLARI ANONİM ŞİRKETİ FİNANSAL DURUM TABLOSU (TL) (XI-29 KONSOLİDE OLMAYAN) (Tüm Tutarlar, TL olarak gösterilmiştir.) Bağımsız Denetim'den Dipnot Geçmiş Geçmiş

Detaylı

Bağımsız Denetim'den (XI-29 KONSOLİDE) Geçmiş Geçmiş Dipnot Referansları VARLIKLAR

Bağımsız Denetim'den (XI-29 KONSOLİDE) Geçmiş Geçmiş Dipnot Referansları VARLIKLAR GALATASARAY SPOR VE FUTBOL İŞLETMECİLİĞİ A.Ş. FİNANSAL DURUM TABLOSU (TL) Bağımsız Denetim'den (XI29 KONSOLİDE) Geçmiş Geçmiş Dipnot Referansları 28.02.2010 31.05.2009 VARLIKLAR Dönen Varlıklar Nakit ve

Detaylı

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. İle diğer tarafta;

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. İle diğer tarafta; BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ Bir taraftan İstanbul Ticaret Sicil Memurluğu nda 730270 sicil numarası ile tescilli Büyükdere Cad. 59. Sok. Spine Tower No:243 Kat:2 Maslak - Sarıyer / İSTANBUL adresinde yerleşik

Detaylı

EGE SERAMİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş YILI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU VE MALİ TABLOLAR

EGE SERAMİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş YILI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU VE MALİ TABLOLAR 2016 YILI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU VE MALİ TABLOLAR 1 Ref: RPR/MBK-2016/SPK-001-01 BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU 1 OCAK 31 ARALIK 2016 HESAP DÖNEMİNE İLİŞKİN FİNANSAL TABLOLAR İLE İLGİLİ BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU

Detaylı

TÜRKİYE İÇ DENETİM ENSTİTÜSÜ DERNEĞİ 31 ARALIK 2008 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN MALİ TABLOLAR

TÜRKİYE İÇ DENETİM ENSTİTÜSÜ DERNEĞİ 31 ARALIK 2008 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN MALİ TABLOLAR 31 ARALIK 2008 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN MALİ TABLOLAR Türkiye İç Denetim Enstitüsü Derneği Yönetim Kurulu na BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU Türkiye İç Denetim Enstitüsü Derneği nin ( Dernek ) 31 Aralık 2008

Detaylı

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2007 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2007 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR GRUPLARA YÖNELİK ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU MALİ TABLOLAR Oyak Emeklilik A.Ş. Gruplara Yönelik Esnek Emeklilik Yatırım Fonu Fon Kurulu na BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU Oyak Emeklilik A.Ş. Gruplara Yönelik

Detaylı

Y VE Y GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ÖZEL AMAÇLI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU

Y VE Y GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ÖZEL AMAÇLI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU Y VE Y GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ÖZEL AMAÇLI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU ÖZEL AMAÇLI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU Y ve Y Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu na Giriş Sermaye Piyasası Kurulu

Detaylı

21. YÜZYIL BÜYÜK ANADOLU HOLDİNG A.Ş. 31 ARALIK 2009 TARİHİNDE SONA EREN HESAP DÖNEMİNE AİT BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU

21. YÜZYIL BÜYÜK ANADOLU HOLDİNG A.Ş. 31 ARALIK 2009 TARİHİNDE SONA EREN HESAP DÖNEMİNE AİT BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU 21. YÜZYIL BÜYÜK ANADOLU HOLDİNG A.Ş. 31 ARALIK 2009 TARİHİNDE SONA EREN HESAP DÖNEMİNE AİT BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU 21. YÜZYIL BÜYÜK ANADOLU HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ 31 ARALIK 2009 TARİHİNDE SONA EREN HESAP

Detaylı

ULUSLARARASI AF ÖRGÜTÜ TÜRKİYE ŞUBESİ 01.01.2008 31.12.2008 HESAP DÖNEMİNE AİT FİNANSAL TABLOLARI VE BAĞIMSIZ DENETİM GÖRÜŞÜ

ULUSLARARASI AF ÖRGÜTÜ TÜRKİYE ŞUBESİ 01.01.2008 31.12.2008 HESAP DÖNEMİNE AİT FİNANSAL TABLOLARI VE BAĞIMSIZ DENETİM GÖRÜŞÜ ULUSLARARASI AF ÖRGÜTÜ TÜRKİYE ŞUBESİ 01.01.2008 31.12.2008 HESAP DÖNEMİNE AİT FİNANSAL TABLOLARI VE BAĞIMSIZ DENETİM GÖRÜŞÜ A Member of TIAG, A Worldwide Network of Independent Accounting Firms Registered

Detaylı

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. İstanbul Ticaret Sicili Memurluğu nda 70061 sicil numarası ile kayıtlı ve Halkalı Merkez

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. İstanbul Ticaret Sicili Memurluğu nda 70061 sicil numarası ile kayıtlı ve Halkalı Merkez BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ İşbu Birleşme Sözleşmesi (bundan sonra gereken yerlerde Birleşme Sözleşmesi veya Sözleşme olarak anılacaktır.), 2499 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu nun 16/A maddesine dayanılarak 14.07.2003

Detaylı

YEŞİL İNŞAAT YAPI DÜZENLEME VE PAZARLAMA TİCARET A.Ş. ÖZEL AMAÇLI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU

YEŞİL İNŞAAT YAPI DÜZENLEME VE PAZARLAMA TİCARET A.Ş. ÖZEL AMAÇLI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU YEŞİL İNŞAAT YAPI DÜZENLEME VE PAZARLAMA TİCARET A.Ş. ÖZEL AMAÇLI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU ÖZEL AMAÇLI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU Yeşil İnşaat Yapı Düzenleme ve Pazarlama Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu na Giriş

Detaylı

-TASLAKTIR- BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ

-TASLAKTIR- BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ Bir tarafta; -TASLAKTIR- BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ şirket merkezi Miralay Şefik Bey Sok. Akhan No.15-17 Kat.3-4 Gümüşsuyu adresinde bulunan ve İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü nezdinde 255005 sicil numarası

Detaylı

YENİ GİMAT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ve BAĞLI ORTAKLIĞI

YENİ GİMAT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ve BAĞLI ORTAKLIĞI YENİ GİMAT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ve BAĞLI ORTAKLIĞI 1 OCAK - 31 ARALIK 2014 TARİHİNDE SONA EREN YILA AİT KONSOLİDE FİNANSAL TABLOLAR VE BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU AKTAN BAĞIMSIZ DENETİM VE YEMİNLİ

Detaylı

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. Devralan Şirket ve Devrolan Şirket birlikte Birleşmeye Katılan Şirketler olarak anılacaktır.

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. Devralan Şirket ve Devrolan Şirket birlikte Birleşmeye Katılan Şirketler olarak anılacaktır. BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ Bir tarafta; şirket merkezi Miralay Şefik Bey Sok. Akhan No.15-17 Kat.3-4 Gümüşsuyu Beyoğlu adresinde bulunan ve İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü nezdinde 255005 sicil numarası ile

Detaylı

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide 216-4. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim

Detaylı

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2007 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2007 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU MALİ TABLOLAR Oyak Emeklilik A.Ş. Büyüme Amaçlı Hisse Senedi Emeklilik Yatırım Fonu Fon Kurulu na BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU Oyak Emeklilik A.Ş. Büyüme Amaçlı

Detaylı

NOBEL İLAÇ SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

NOBEL İLAÇ SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU NOBEL İLAÇ SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan 2016 4. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim

Detaylı

TÜRKİYE İÇ DENETİM ENSTİTÜSÜ DERNEĞİ 31 ARALIK 2012 TARİHİ İTİBARİYLE FİNANSAL TABLOLAR

TÜRKİYE İÇ DENETİM ENSTİTÜSÜ DERNEĞİ 31 ARALIK 2012 TARİHİ İTİBARİYLE FİNANSAL TABLOLAR TÜRKİYE İÇ DENETİM ENSTİTÜSÜ DERNEĞİ 31 ARALIK 2012 TARİHİ İTİBARİYLE FİNANSAL TABLOLAR BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU Türkiye İç Denetim Enstitüsü Derneği Yönetim Kurulu na İstanbul Türkiye İç Denetim Enstitüsü

Detaylı

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. II- Tarafları Tanıcı Tanıtıcı Bilgiler İle Mevcut Ortaklık Yapıları ve Yönetim Organları

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. II- Tarafları Tanıcı Tanıtıcı Bilgiler İle Mevcut Ortaklık Yapıları ve Yönetim Organları Bir tarafta; BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü nde 9362 sicil numarası ile kayıtlı ve Levent 99, Büyükdere Caddesi, No:99, 34394, Şişli/İstanbul adresinde yerleşik Vestel Elektronik

Detaylı

Uçak Servisi Anonim Şirketi Yönetim Kurulu'na. Giriş

Uçak Servisi Anonim Şirketi Yönetim Kurulu'na. Giriş Bağımsız Denetim Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu Denetim Türü Görüş Türü ARKAN ERGİN ULUSLARARASI BAĞIMSIZ DENETİM VE SMMM A.Ş. Sürekli Olumlu BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU Uçak Servisi Anonim Şirketi Yönetim

Detaylı

BÖLÜNME SÖZLEŞMESİ. İşbu sözleşmede iki taraf bir arada Taraflar olarak anılacaktır. 1. Bölünme İşlemine Katılan Şirketler ve Bölünmenin Kapsamı

BÖLÜNME SÖZLEŞMESİ. İşbu sözleşmede iki taraf bir arada Taraflar olarak anılacaktır. 1. Bölünme İşlemine Katılan Şirketler ve Bölünmenin Kapsamı BÖLÜNME SÖZLEŞMESİ Bir taraftan merkezi İş Kuleleri Kule-3 4. Levent/İstanbul adresinde olup İstanbul Ticaret Siciline 495852 numarası ile kayıtlı Soda Sanayii A.Ş. (aşağıda kısaca Soda olarak anılacaktır)

Detaylı

BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU

BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU Şirketimizin 31.12.2012 tarihi itibariyle hazırlanan yıl sonu konsolide olmayan finansal raporu 25 / 04 / 2013 tarih ve 8307 sayılı Ticaret Sicili Gazetesi nde yayımlanmıştır. Yayımlanan bilgilere; BDDK

Detaylı

SİLVERLİNE ENDÜSTRİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

SİLVERLİNE ENDÜSTRİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SİLVERLİNE ENDÜSTRİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor 2016 4. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama 2016 Yılı 4. dönem Finansal Tablolar ve dipnotları Bağımsız

Detaylı

ÖZBAL ÇELİK BORU SANAYİ TİCARET VE TAAHHÜT A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

ÖZBAL ÇELİK BORU SANAYİ TİCARET VE TAAHHÜT A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ÖZBAL ÇELİK BORU SANAYİ TİCARET VE TAAHHÜT A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan 2016 4. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız

Detaylı

KOÇ FİNANSMAN A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

KOÇ FİNANSMAN A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KOÇ FİNANSMAN A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor 2016 4. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama 31.12.2016 Mali Tablo Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız

Detaylı

http://www.kap.gov.tr/api/bildirim.aspx?id=481280&isenglish=0

http://www.kap.gov.tr/api/bildirim.aspx?id=481280&isenglish=0 Page 1 of 1 İmzalı Görüntüle Ek dosyalar 1- Birleşme Sözleşmesi Taslağı.pdf AKENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. / AKENR, 2015 [] 12.11.2015 10:57:05 Birleşme Sözleşmesi ve Eklerine İlişkin Bildirim Adres Miralay

Detaylı

TÜRK HAVA YOLLARI A.O. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

TÜRK HAVA YOLLARI A.O. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TÜRK HAVA YOLLARI A.O. Finansal Rapor Konsolide 2016-4. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama 31 Aralık 2016 Konsolide Finansal Rapor Bağımsız Denetçi Görüşü

Detaylı

YENİ GİMAT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ (DEVRALAN ŞİRKET) ile ANADOLU GAYRİMENKUL YÖNETİMİ ANONİM ŞİRKETİ (DEVROLUNAN ŞİRKET)

YENİ GİMAT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ (DEVRALAN ŞİRKET) ile ANADOLU GAYRİMENKUL YÖNETİMİ ANONİM ŞİRKETİ (DEVROLUNAN ŞİRKET) YENİ GİMAT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ (DEVRALAN ŞİRKET) ile ANADOLU GAYRİMENKUL YÖNETİMİ ANONİM ŞİRKETİ (DEVROLUNAN ŞİRKET) BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ MADDE 1: SÖZLEŞMENİN TARAFLARI Bir tarafta;

Detaylı

TÜPRAŞ-TÜRKİYE PETROL RAFİNERİLERİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

TÜPRAŞ-TÜRKİYE PETROL RAFİNERİLERİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TÜPRAŞTÜRKİYE PETROL RAFİNERİLERİ A.Ş. Finansal Rapor 2016 4. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu Denetim

Detaylı

ÇAĞDAŞ FAKTORİNG A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

ÇAĞDAŞ FAKTORİNG A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ÇAĞDAŞ FAKTORİNG A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor 2016-4. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu Denetim

Detaylı

BİLİCİ YATIRIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BLCYT, 2011/6 Aylık Bağımsız Denetim Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu Denetim Türü Görüş Türü

BİLİCİ YATIRIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BLCYT, 2011/6 Aylık Bağımsız Denetim Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu Denetim Türü Görüş Türü BİLİCİ YATIRIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BLCYT, 2011/6 Aylık 26.08.2011 Bağımsız Denetim Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu Denetim Türü Görüş Türü Sınırlı Olumlu GÜRELİ YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK VE BAĞIMSIZ

Detaylı

Oyak Yatırım A.Ş. B Tipi Tahvil ve Bono Fonu

Oyak Yatırım A.Ş. B Tipi Tahvil ve Bono Fonu Oyak Yatırım A.Ş. finansal tablolar ve bağımsız denetim raporu 31 Aralık 2012 tarihli bağımsız denetim raporu Oyak Yatırım Anonim Şirketi Fon Kurulu na; Giriş Oyak Yatırım Anonim Şirketi nun ( Fon ) hazırlanan

Detaylı

OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide 2016 4. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Finansal Tablolar Bağımsız Denetçi Görüşü

Detaylı

TÜRK TRAKTÖR VE ZİRAAT MAKİNELERİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

TÜRK TRAKTÖR VE ZİRAAT MAKİNELERİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TÜRK TRAKTÖR VE ZİRAAT MAKİNELERİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan 2016 4. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Finansal Tablolar Bağımsız Denetçi

Detaylı

AKSA AKRİLİK KİMYA SANAYİİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

AKSA AKRİLİK KİMYA SANAYİİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AKSA AKRİLİK KİMYA SANAYİİ A.Ş. Finansal Rapor 2016 4. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu Denetim Türü

Detaylı

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. DEVRALAN ŞİRKET ve DEVROLAN ŞİRKET bundan böyle birlikte TARAF ŞİRKETLER olarak anılacaktır.

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. DEVRALAN ŞİRKET ve DEVROLAN ŞİRKET bundan böyle birlikte TARAF ŞİRKETLER olarak anılacaktır. İşbu Birleşme Sözleşmesi BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ Ankara Ticaret Sicil Memurluğu na 31177 sicil numarası ile kayıtlı, 0860042250 vergi numaralı, şirket merkezi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 296. Cadde No: 16,

Detaylı

Finansal Durum Tablosu Dipnot Referansları Cari Dönem Önceki Dönem Finansal Tablo Türü Konsolide Konsolide Dönem

Finansal Durum Tablosu Dipnot Referansları Cari Dönem Önceki Dönem Finansal Tablo Türü Konsolide Konsolide Dönem ERGAZ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. VE BAĞLI ORTAKLIKLARI 31 ARALIK 2014 TARİHİ İTİBARİYLE KONSOLİDE FİNANSAL DURUM TABLOSU Tutarlar, aksi belirtilmedikçe, Türk Lirası () olarak belirtilmiştir. Finansal Durum

Detaylı

VESTEL BEYAZ EŞYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

VESTEL BEYAZ EŞYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU VESTEL BEYAZ EŞYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan 216 4. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama 31.12.216 Finansal Tablolar Bağımsız

Detaylı

ARENA BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor. Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU

ARENA BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor. Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ARENA BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor 2016 4. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Finansal Rapor 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun

Detaylı

JANTSA JANT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

JANTSA JANT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU JANTSA JANT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan 2016-4. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama 31.12.2016 FİNANSAL RAPORLAR VE DİPNOT

Detaylı

ÖZAK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

ÖZAK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ÖZAK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Finansal Rapor 2016 4. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama ÖZAK GYO A.Ş. 31.12.2016 KONSOLİDE FİNANSAL TABLOLAR

Detaylı

Yapı Kredi Sigorta A.Ş. 31 Aralık 2013 tarihi itibariyle konsolide olmayan finansal tablolar ve bağımsız denetim raporu

Yapı Kredi Sigorta A.Ş. 31 Aralık 2013 tarihi itibariyle konsolide olmayan finansal tablolar ve bağımsız denetim raporu 31 Aralık 2013 tarihi itibariyle konsolide olmayan finansal tablolar ve bağımsız denetim raporu Yapı Kredi Sigorta Anonim Şirketi nin 31 Aralık 2013 tarihi itibariyle konsolide olmayan bağımsız denetim

Detaylı

Devralma Suretiyle Kolaylaştırılmış Usulde Birleşmesine İlişkin. Duyuru Metni

Devralma Suretiyle Kolaylaştırılmış Usulde Birleşmesine İlişkin. Duyuru Metni ÖZAK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI AŞ. İle AKTAY TURİZM YATIRIMLARI VE İŞLETMELERİ A.Ş. nin Devralma Suretiyle Kolaylaştırılmış Usulde Birleşmesine İlişkin Duyuru Metni Bu duyuru metni, Sermaye Piyasası

Detaylı

DERİMOD KONFEKSİYON AYAKKABI DERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

DERİMOD KONFEKSİYON AYAKKABI DERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU DERİMOD KONFEKSİYON AYAKKABI DERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan 216-4. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama 31.12.216 Mali Tablolar

Detaylı

MONDİ TİRE KUTSAN KAĞIT VE AMBALAJ SANAYİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

MONDİ TİRE KUTSAN KAĞIT VE AMBALAJ SANAYİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU MONDİ TİRE KUTSAN KAĞIT VE AMBALAJ SANAYİ A.Ş. Finansal Rapor 2016 4. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama FİNANSAL TABLO Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız

Detaylı

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. Devralan Şirket ve Devrolan Şirket bundan böyle birlikte Birleşmeye Taraf Şirketler olarak anılacaktır.

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. Devralan Şirket ve Devrolan Şirket bundan böyle birlikte Birleşmeye Taraf Şirketler olarak anılacaktır. BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ Bir tarafta merkezi, 100. Yıl Mahallesi, Matbaacılar Caddesi, No:78, Bağcılar/İstanbul adresinde olup İstanbul Ticaret Siciline 78044 numarası ile kayıtlı HÜRRİYET GAZETECİLİK VE MATBAACILIK

Detaylı

Oyak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. B Tipi Likit Fon

Oyak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. B Tipi Likit Fon Oyak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. 31 Aralık 2012 tarihi itibariyle finansal tablolar ve bağımsız denetim raporu 31 Aralık 2012 tarihli bağımsız denetim raporu Oyak Yatırım Menkul Değerler Anonim Şirketi

Detaylı

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. İşbu Birleşme Sözleşmesi ( Sözleşme );

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. İşbu Birleşme Sözleşmesi ( Sözleşme ); BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ İşbu Birleşme Sözleşmesi ( Sözleşme ); 1- Merkez Mah. Bağar Cad. No. 14/A Tekfen Ofispark A2 Blok / Kat: 1 34406 Kağıthane İstanbul, Türkiye adresinde mukim, İstanbul Ticaret Siciline

Detaylı

TÜRKĐYE ĐÇ DENETĐM ENSTĐTÜSÜ DERNEĞĐ HAZIRLANAN FĐNANSAL TABLOLAR

TÜRKĐYE ĐÇ DENETĐM ENSTĐTÜSÜ DERNEĞĐ HAZIRLANAN FĐNANSAL TABLOLAR 31 ARALIK 2009 TARĐHĐ ĐTĐBARĐYLE HAZIRLANAN FĐNANSAL TABLOLAR Türkiye Đç Denetim Enstitüsü Derneği Yönetim Kurulu na BAĞIMSIZ DENETĐM RAPORU Türkiye Đç Denetim Enstitüsü Derneği nin ( Dernek ) 31 Aralık

Detaylı

Electroworld Iç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi. 30 Nisan 2012 tarihi itibariyle finansal tablolar ve özel amaçlı bağımsız denetim raporu

Electroworld Iç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi. 30 Nisan 2012 tarihi itibariyle finansal tablolar ve özel amaçlı bağımsız denetim raporu . Electroworld Iç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 30 Nisan 2012 tarihi itibariyle finansal tablolar ve özel amaçlı bağımsız denetim raporu E yp! Güney Bağrmsız Denetim ve Tel +90212 3153000 SMMM AŞ rax:

Detaylı

Unicorn Capital Menkul Değerler Anonim Şirketi B Tipi Likit Fon

Unicorn Capital Menkul Değerler Anonim Şirketi B Tipi Likit Fon Unicorn Capital Menkul Değerler Anonim Şirketi 31 Aralık 2010 tarihli finansal tablolar ve bağımsız denetim raporu Unicorn Capital Menkul Değerler Anonim Şirketi 31 Aralık 2010 tarihli bağımsız denetim

Detaylı

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Finansal Rapor 2016-4. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

Detaylı

ANONİM ŞİRKETİ (DEVRALAN ŞİRKET)

ANONİM ŞİRKETİ (DEVRALAN ŞİRKET) LOGO YAZILIM SANAYİ ve TİCARET ANONİM ŞİRKETİ (DEVRALAN ŞİRKET) ile NETSİS YAZILIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ CORETECH BİLGİ TEKNOLOJİSİ HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ LOGOBİ YAZILIM SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU

BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. Yönetim Kurulu na Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. (Şirket- Ana Ortalık) ve bağlı ortaklıklarının (hep birlikte "Grup" olarak anılacaktır)

Detaylı

Ata Yatırım Menkul Kıymetler Anonim Şirketi B Tipi Şemsiye Fonuna Bağlı Kısa Vadeli Tahvil ve Bono Fonu (Birinci Alt Fon)

Ata Yatırım Menkul Kıymetler Anonim Şirketi B Tipi Şemsiye Fonuna Bağlı Kısa Vadeli Tahvil ve Bono Fonu (Birinci Alt Fon) Ata Yatırım Menkul Kıymetler Anonim Şirketi 9 Ocak - 31 Aralık 2012 hesap dönemine ait finansal tablolar ve bağımsız denetim raporu 9 Ocak - 31 Aralık 2012 hesap dönemine ait bağımsız denetim raporu Ata

Detaylı

Yapı Kredi Sigorta A.Ş. 31 Aralık 2013 tarihi itibariyle konsolide finansal tablolar ve bağımsız denetim raporu

Yapı Kredi Sigorta A.Ş. 31 Aralık 2013 tarihi itibariyle konsolide finansal tablolar ve bağımsız denetim raporu 31 Aralık 2013 tarihi itibariyle konsolide finansal tablolar ve bağımsız denetim raporu Yapı Kredi Sigorta Anonim Şirketi 31 Aralık 2013 tarihi itibariyle bağımsız denetim raporu Yapı Kredi Sigorta Anonim

Detaylı

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. Devralan Şirket ve Devrolan Şirketler bundan böyle birlikte Birleşmeye Taraf Şirketler olarak anılacaktır.

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. Devralan Şirket ve Devrolan Şirketler bundan böyle birlikte Birleşmeye Taraf Şirketler olarak anılacaktır. BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ Bir tarafta merkezi, Organize Sanayi Bölgesi MERZİFON/AMASYA adresinde olup Merzifon Ticaret Siciline 1811 numarası ile kayıtlı SİLVERLİNE ENDÜSTRİ ve TİCARET A.Ş. (bundan böğle kısaca

Detaylı

TUKAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER

TUKAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER TUKAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER ÇIKARILMIŞ SERMAYEMİZ 37.650.000 LİRASI NAKİT KARŞILANMAK SURETİYLE 62.350.000 LİRADAN 100.000.000 LİRAYA

Detaylı

2014 Kamuyu Aydınlatma Platformu

2014 Kamuyu Aydınlatma Platformu Kamuyu Aydınlatma Platformu http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=442451 Page 1 of 1 28.05.2015 English Yardım İletişim İmzalı Görüntüle Ek dosyalar AKENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM

Detaylı

NET TURİZM TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

NET TURİZM TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU NET TURİZM TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Finansal Rapor 2016-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Finansal Tablo Dipnot Açıklamaları ekte "pdf" dosya olarak

Detaylı

KEREVİTAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 31 ARALIK 2013 TARİHLİ KONSOLİDE TTK 376 BİLANÇOSU VE DİPNOTLARI

KEREVİTAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 31 ARALIK 2013 TARİHLİ KONSOLİDE TTK 376 BİLANÇOSU VE DİPNOTLARI 31 ARALIK 2013 TARİHLİ KONSOLİDE TTK 376 BİLANÇOSU VE DİPNOTLARI KONSOLİDE TTK 376 BİLANÇOSU VARLIKLAR Bağımsız Denetimden Geçmiş 31 Aralık 2013 Dönen Varlıklar 181.629.436 Nakit ve Nakit Benzerleri 11.921.100

Detaylı

KOÇTAŞ YAPI MARKETLERİ TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

KOÇTAŞ YAPI MARKETLERİ TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KOÇTAŞ YAPI MARKETLERİ TİCARET A.Ş. Finansal Rapor 216-4. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Koçtaş Yapı Marketleri Ticaret A.Ş. 31.12.216 Bağımsız Denetim

Detaylı

İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİ İLE CAMİŞ MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİNİN DEVRALMA YOLUYLA KOLAYLAŞTIRILMIŞ USULDE BİRLEŞMESİNE İLİŞKİN

İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİ İLE CAMİŞ MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİNİN DEVRALMA YOLUYLA KOLAYLAŞTIRILMIŞ USULDE BİRLEŞMESİNE İLİŞKİN İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİ İLE CAMİŞ MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİNİN DEVRALMA YOLUYLA KOLAYLAŞTIRILMIŞ USULDE BİRLEŞMESİNE İLİŞKİN DUYURUDUR Bu duyuru metni, Sermaye Piyasası Kurulu (Kurul)

Detaylı

ANSA YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Faaliyet Raporu (Konsolide) Aylık Bildirim

ANSA YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Faaliyet Raporu (Konsolide) Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ANSA YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Faaliyet Raporu (Konsolide) 2016-4. 3 Aylık Bildirim Özet Bilgi 2016 yılı Faaliyet Raporu Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu Denetim

Detaylı

Dipnot Cari Dönem Geçmiş Dönem Referansları

Dipnot Cari Dönem Geçmiş Dönem Referansları GERSAN ELEKTRİK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ VE BAĞLI ORTAKLIKLARI 31 ARALIK 2011 TARİHLİ KONSOLİDE BİLANÇO Dipnot Cari Dönem Geçmiş Dönem Referansları 31.12.2011 31.12.2010 VARLIKLAR Dönen Varlıklar

Detaylı

KOÇTAŞ YAPI MARKETLERİ TİC. A. Ş. 31 ARALIK 2013 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN FİNANSAL TABLOLAR

KOÇTAŞ YAPI MARKETLERİ TİC. A. Ş. 31 ARALIK 2013 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN FİNANSAL TABLOLAR KOÇTAŞ YAPI MARKETLERİ TİC. A. Ş. 31 ARALIK 2013 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN FİNANSAL TABLOLAR İÇİNDEKİLER SAYFA BİLANÇO... 1-2 KAR VEYA ZARAR VE DİĞER KAPSAMLI GELİR TABLOSU... 3 ÖZKAYNAKLAR DEĞİŞİM

Detaylı

MAKİNA TAKIM ENDÜSTRİSİ A.Ş. 31 ARALIK 2015 TARİHLİ TTK 376 BİLANÇOSU VE DİPNOTLARI

MAKİNA TAKIM ENDÜSTRİSİ A.Ş. 31 ARALIK 2015 TARİHLİ TTK 376 BİLANÇOSU VE DİPNOTLARI 31 ARALIK 2015 TARİHLİ TTK 376 BİLANÇOSU VE DİPNOTLARI VARLIKLAR 31 Aralık 2015 Dönen Varlıklar 91.109.610 Nakit ve Nakit Benzerleri 453.493 Ticari Alacaklar 40.930.687 Diğer Alacaklar 31.037.106 Stoklar

Detaylı

TURKCELL FİNANSMAN A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

TURKCELL FİNANSMAN A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TURKCELL FİNANSMAN A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor 2016-4. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Finansal Tablolar Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız

Detaylı

DYO BOYA FABRİKALARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER

DYO BOYA FABRİKALARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER DYO BOYA FABRİKALARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER ÇIKARILMIŞ SERMAYEMİZ 226.027.699,46 TÜRK LİRASINDAN 50.000.000 TÜRK LİRASINA AZALTILMAKTA, EŞANLI

Detaylı

KOÇTAŞ YAPI MARKETLERİ TİC. A. Ş. 31 ARALIK 2014 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN FİNANSAL TABLOLAR

KOÇTAŞ YAPI MARKETLERİ TİC. A. Ş. 31 ARALIK 2014 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN FİNANSAL TABLOLAR KOÇTAŞ YAPI MARKETLERİ TİC. A. Ş. 31 ARALIK 2014 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN FİNANSAL TABLOLAR İÇİNDEKİLER SAYFA BİLANÇO... 1-2 KAR VEYA ZARAR VE DİĞER KAPSAMLI GELİR TABLOSU... 3 ÖZKAYNAKLAR DEĞİŞİM

Detaylı

Özsermaye Değişim Tablosu

Özsermaye Değişim Tablosu Özsermaye Değişim Tablosu Finansal Tablo Türü Raporlama Birimi Konsolide Olmayan TL Ref. Sermaye Sermaye Düzeltmesi Olumlu Farkları Hisse Senedi İhraç Primi kardan ayrılan Kısıtlanmış Yedekler Geçmiş Yıllar

Detaylı

DARDANEL ÖNENTAŞ GIDA SAN.A.Ş TARİHLİ SOLO BİLANÇOLAR VE DİPNOTLARI

DARDANEL ÖNENTAŞ GIDA SAN.A.Ş TARİHLİ SOLO BİLANÇOLAR VE DİPNOTLARI DARDANEL ÖNENTAŞ GIDA SAN.A.Ş 31.12.2015 TARİHLİ SOLO BİLANÇOLAR VE DİPNOTLARI Bağımsız Denetimden Geçmiş 31 Aralık 2015 VARLIKLAR Dönen Varlıklar 45.428.521 Nakit ve Nakit Benzerleri 2.309.629 Ticari

Detaylı

Ata Yatırım Menkul Kıymetler Anonim Şirketi

Ata Yatırım Menkul Kıymetler Anonim Şirketi Ata Yatırım Menkul Kıymetler Anonim Şirketi 1 Ocak - 31 Aralık 2012 hesap dönemine ait finansal tablolar ve bağımsız denetim raporu 1 Ocak 31 Aralık 2012 hesap dönemine ait bağımsız denetim raporu Ata

Detaylı

TÜRK EKONOMİ BANKASI A.Ş. 31 ARALIK 2011 TARİHİ İTİBARİYLE FİNANSAL TABLOLAR

TÜRK EKONOMİ BANKASI A.Ş. 31 ARALIK 2011 TARİHİ İTİBARİYLE FİNANSAL TABLOLAR 31 ARALIK 2011 TARİHİ İTİBARİYLE FİNANSAL TABLOLAR Türk Ekonomi Bankası A.Ş. B Tipi Likit Fonu Fon Kurulu na TÜRK EKONOMİ BANKASI A.Ş. 1 OCAK - 31 ARALIK 2011 HESAP DÖNEMİNE AİT FİNANSAL TABLOLARLA İLGİLİ

Detaylı

Nakit ve Nakit Benzerleri

Nakit ve Nakit Benzerleri 31 MART 2013 TARİHLİ KONSOLİDE ÖZET BİLANÇO Bağımsız Denetim'den Dipnot Geçmemiş Geçmiş Referansları 31.03.2013 31.12.2012 VARLIKLAR Dönen Varlıklar 50.145.727 48.005.315 Nakit ve Nakit Benzerleri 5 7.743.929

Detaylı

Oyak Yatırım Menkul Değerler Anonim Şirketi B Tipi Özel Portföy Yönetimi Değişken Fonu

Oyak Yatırım Menkul Değerler Anonim Şirketi B Tipi Özel Portföy Yönetimi Değişken Fonu Oyak Yatırım Menkul Değerler Anonim Şirketi B Tipi Özel Portföy Yönetimi Değişken Fonu finansal tablolar ve bağımsız inceleme raporu Oyak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. B Tipi Özel Portföy Yönetimi Değişken

Detaylı

RODRİGO TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Faaliyet Raporu (Konsolide) Aylık Bildirim

RODRİGO TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Faaliyet Raporu (Konsolide) Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU RODRİGO TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Faaliyet Raporu (Konsolide) 2016-4. 3 Aylık Bildirim Özet Bilgi 2016 Yılı faaliyet raporu Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu

Detaylı

Ata Yatırım Menkul Kıymetler Anonim Şirketi

Ata Yatırım Menkul Kıymetler Anonim Şirketi Ata Yatırım Menkul Kıymetler Anonim Şirketi 1 Ocak - 31 Aralık 2012 hesap dönemine ait finansal tablolar ve bağımsız denetim raporu Ata Yatırım Menkul Kıymetler Anonim Şirketi 1 Ocak - 31 Aralık 2012 hesap

Detaylı

GERSAN ELEKTRİK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ VE BAĞLI ORTAKLIKLARI 31 MART 2011 TARİHLİ ÖZET KONSOLİDE BİLANÇO

GERSAN ELEKTRİK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ VE BAĞLI ORTAKLIKLARI 31 MART 2011 TARİHLİ ÖZET KONSOLİDE BİLANÇO GERSAN ELEKTRİK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ VE BAĞLI ORTAKLIKLARI 31 MART 2011 TARİHLİ ÖZET KONSOLİDE BİLANÇO Bağımsız Denetim'den Dipnot Geçmemiş Geçmiş Referansları 31.03.2011 31.12.2010 VARLIKLAR

Detaylı

ÖZBAL ÇELİK BORU SANAYİ TİCARET VE TAAHHÜT A.Ş. 30 EYLÜL 2018 TARİHİ İTİBARIYLA TTK 376 BİLANÇO VE DİPNOTLARI

ÖZBAL ÇELİK BORU SANAYİ TİCARET VE TAAHHÜT A.Ş. 30 EYLÜL 2018 TARİHİ İTİBARIYLA TTK 376 BİLANÇO VE DİPNOTLARI 30 EYLÜL 2018 TARİHİ İTİBARIYLA TTK 376 BİLANÇO VE DİPNOTLARI 1 ÖZBAL ÇELİK BORU SANAYİ TİCARET VE TAAHHÜT ANONİM ŞİRKETİ 30 EYLÜL 2018 TARİHİ İTİBARIYLA TTK 376 BİLANÇOSU Bağımsız İncelemeden Geçmemiş

Detaylı

GERSAN ELEKTRİK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ VE BAĞLI ORTAKLIKLARI BAĞIMSIZ DENETİMDEN GEÇMİŞ 31 ARALIK 2012 TARİHLİ KONSOLİDE BİLANÇO

GERSAN ELEKTRİK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ VE BAĞLI ORTAKLIKLARI BAĞIMSIZ DENETİMDEN GEÇMİŞ 31 ARALIK 2012 TARİHLİ KONSOLİDE BİLANÇO 31 ARALIK 2012 TARİHLİ KONSOLİDE BİLANÇO Dipnot Cari Dönem Geçmiş Dönem Referansları 31.12.2012 31.12.2011 VARLIKLAR Dönen Varlıklar 48,005,315 54,518,989 Nakit ve Nakit Benzerleri 6 6,123,634 9,340,897

Detaylı

KISMİ BÖLÜNME PLANI MADDE 1: KISMİ BÖLÜNMEYE KONU OLAN İŞTİRAK HİSSELERİNE AİT AÇIKLAMALAR:

KISMİ BÖLÜNME PLANI MADDE 1: KISMİ BÖLÜNMEYE KONU OLAN İŞTİRAK HİSSELERİNE AİT AÇIKLAMALAR: KISMİ BÖLÜNME PLANI Beylikdüzü Marmara Mah. Liman Cad. No:43 İstanbul adresinde bulunan ve İstanbul Ticaret Sicili Memurluğu na 162077 sicil numarası ile tescilli KUMPORT LİMAN HİZMETLERİ VE LOJİSTİK SANAYİ

Detaylı

Ata Yatırım Menkul Kıymetler Anonim Şirketi B Tipi Likit Fonu

Ata Yatırım Menkul Kıymetler Anonim Şirketi B Tipi Likit Fonu Ata Yatırım Menkul Kıymetler Anonim Şirketi 1 Ocak - 31 Aralık 2012 hesap dönemine ait finansal tablolar ve bağımsız denetim raporu Ata Yatırım Menkul Kıymetler Anonim Şirketi 1 Ocak - 31 Aralık 2012 hesap

Detaylı

HACI ÖMER SABANCI HOLDİNG A.Ş. Holding Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

HACI ÖMER SABANCI HOLDİNG A.Ş. Holding Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU HACI ÖMER SABANCI HOLDİNG A.Ş. Holding Finansal Rapor Konsolide 2016 4. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama 31.12.2016 itibariyle Konsolide Finansal Tablolar

Detaylı

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. Finansal Rapor Konsolide 2016 4. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama 1 Haziran 2016 31 Mayıs 2017 hesap dönemine ait konsolide

Detaylı

BİRLEŞME RAPORU 4- AYRILMA AKÇESİNİN TUTARI VE ŞİRKET PAY VE ORTAKLIK HAKLARI YERİNE AYRILMA AKÇESİ VERİLMESİNİN SEBEPLERİ :

BİRLEŞME RAPORU 4- AYRILMA AKÇESİNİN TUTARI VE ŞİRKET PAY VE ORTAKLIK HAKLARI YERİNE AYRILMA AKÇESİ VERİLMESİNİN SEBEPLERİ : İRLEŞME RAPORU irleşme işlemine taraf şirketlerin yönetim kurullarınca 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu nun 147 nci maddesi uyarınca hazırlanmış ortak rapordur. 1- İRLEŞMENİN AMACI VE SONUÇLARI : ( Devralan

Detaylı

ERGOĐSVĐÇRE EMEKLĐLĐK VE HAYAT A.Ş. PARA PĐYASASI LĐKĐT KAMU EMEKLĐLĐK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2008 TARĐHĐNDE SONA EREN HESAP DÖNEMĐNE AĐT FĐNANSAL

ERGOĐSVĐÇRE EMEKLĐLĐK VE HAYAT A.Ş. PARA PĐYASASI LĐKĐT KAMU EMEKLĐLĐK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2008 TARĐHĐNDE SONA EREN HESAP DÖNEMĐNE AĐT FĐNANSAL ERGOĐSVĐÇRE EMEKLĐLĐK VE HAYAT A.Ş. PARA PĐYASASI LĐKĐT KAMU EMEKLĐLĐK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2008 TARĐHĐNDE SONA EREN HESAP DÖNEMĐNE AĐT FĐNANSAL TABLOLAR VE BAĞIMSIZ DENETĐM RAPORU ERGOĐSVĐÇRE EMEKLĐLĐK

Detaylı

ÖZBAL ÇELİK BORU SANAYİ TİCARET VE TAAHHÜT A.Ş. 31 MART 2018 TARİHİ İTİBARIYLA TTK 376 BİLANÇO VE DİPNOTLARI

ÖZBAL ÇELİK BORU SANAYİ TİCARET VE TAAHHÜT A.Ş. 31 MART 2018 TARİHİ İTİBARIYLA TTK 376 BİLANÇO VE DİPNOTLARI 31 MART 2018 TARİHİ İTİBARIYLA TTK 376 BİLANÇO VE DİPNOTLARI ÖZBAL ÇELİK BORU SANAYİ TİCARET VE TAAHHÜT ANONİM ŞİRKETİ 31 MART 2018 TARİHİ ITIBARIYLA TTK 376 BİLANÇOSU Bağımsız İncelemeden Geçmemiş VARLIKLAR

Detaylı

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. Finansal Rapor Konsolide 2016 2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama 2016 2.Çeyrek Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu

Detaylı