Haziran 09 Ağustos

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Haziran 09 Ağustos"

Transkript

1 Haziran 09 Ağustos

2 1 Sayın Velimiz; YAZ OKULU nun faydaları Çocuklarımızın gelişimleri ve Eğitim hayatları açısından saymakla bitmez. Bu faydaları bilimsel verilerle değerlendirmek gerekirse.! a) Okul öncesi yaştaki çocuklar. b) Okul çağı çocuklar diye ayırarak değerlendirmek daha doğru olur. OKUL ÖNCESİ YAŞTAKİ ÇOCUKLARA FAYDALARI Okul öncesi yaştaki çocukların devam ettiği birçok yuva ve benzeri okul öncesi kurumların yaz döneminde tatile girdiklerini görüyoruz. Yaklaşık 8 ay boyunca pek çok aktivite yapan, arkadaşlarıyla oyun oynayan, paylaşan, sosyal ortamlara giren, zaman zaman gezilere giden çocukların birden bire evde oturmak zorunda kalmaları, üstelik en enerjik oldukları dönemde neredeyse bütün faaliyetlerden el etek çekmeleri son derece olumsuz bir durumdur. Hayatının en dinamik, en enerjik ilk 6 yılı içerisindeki bir çocuk mutlaka akranlarıyla beraber olacağı, spor yapacağı, pek çok farklı uğraşı yaparak öğreneceği, kendisini ve başkalarını algılayacağı dönemde olabildiğince sosyal ortamlarda bulunmalıdır. Bu anlamda okul öncesi yaşlardaki bir çocuğun yaz okuluna gitmesi başka bir açıdan daha önemlidir, çocuğun hiç boşluğa düşmeden okula ve eğitime hazırlanmasını da sağlar. Burada bazı aileler, çocuklarını mümkün olduğunca gezdirdiklerini ya da sosyal ortamlara, oyun yerlerine götürdüklerini söyleyebilirler.

3 2 Ancak bizim bahsettiğimiz sistemli ve bilinçli olarak sürdürülen faaliyetler ve etkinliklerden oluşuyor. Üstelik oyun yerleri ve kapalı mekânlardaki eğlence yerlerinin özellikle çocuklara statik elektrik yüklediğini ve onlarda hiperaktivite ya da hafif ifadesiyle aşırı hareketliliği artırdığını unutmamak gerekiyor. OKUL ÇAĞINDAKİ ÇOCUKLARA FAYDALARI Okul çağı çocuklarında ise durum başka bazı boyutlar daha içeriyor. Eğitim hayatı bir kez başladığında hepimizin bildiği gibi yıllarca sürecek uzun soluklu bir süreç başlamış demektir. Yaklaşık 8 ay ciddi anlamda akademik eğitim alan çocukların bir anda yaz tatilinde 3-3,5 ay boyunca boşa düşmeleri ve hatta tatili hiçbir şey yapmadan boşa geçirilecek zaman olarak görmeleri, eğitim hayatlarının kalitesi bakımından son derece tehlikelidir. Çünkü okul dönemi yeniden başladığında bu çocukları tatilin rehavetinden almak ve derslerine yoğunlaşmalarını sağlamak neredeyse birkaç ayı bulur. Ayrıca tehlikeli olan başka bir sorun daha var ki, artık bütün toplumların ortak sorunu haline gelen televizyon ve internet bağımlılığı. Maalesef çok küçük yaşlardaki çocuklardan, yetişkinlere kadar herkesi pençesine alan bu bağımlılıktan elbette ki her zaman olduğu gibi en çok etkilenenler yine çocuklar oluyor. İşte yaz okullarının yararı da bu noktada başlıyor. Bütün bir yaz boyunca güvenip sokaklara bırakamadığımız çocuklarımızın arkadaşlıklar kuracağı, hoplayıp zıplayacağı, koşacağı, tırmanacağı, suyla, topla, toprakla, başka canlılarla haşır neşir olacağı yaz okulları her yaş için önerilen kurumlardır. Yaz okulu araştırırken arayacağınız nitelikler arasında çok yönlü eğlence ve aktivitelerin olduğu bir okulun seçilmesi ve gerçekten vaat edilen faaliyetlerin yapılıp yapılmadığının incelenmesidir. Çocuklarımız için mutlu bir gelecek adına Saygılarımızla.. Özel Karamürsel Beyaz Zambak ANAOKULU REHBERLİK SERVİSİ

4 3 Sayın velimiz; Bu bölümde yalnızca YAZ OKULUMUZUN bilgileri bulunmaktadır. YAZ OKULUMUZA KIZ ÖĞRENCİ ERKEK ÖĞRENCİ : 3,5 yaş - 11 Yaş arası : 3,5 yaş - 09 Yaş arası öğrenci kaydı alınmaktadır, daha küçük veya daha büyük yaşta öğrenci alınmamaktadır. Yaz okulumuzun başlangıç ve bitim süresi, her yıl Mart ayı içerisinde belirlenmektedir. Yaz okulu yaklaşık 2 ay sürelidir. Yaz okulun da, Cumartesi Pazar günleri hariç hafta içi ila saatleri arası TAMGÜN eğitim verilir. Yaz okuluna daha KISA SÜRE veya YARIM GÜN kaydı yaptırılabilir, ancak okul ücretinde herhangi bir indirim uygulanmaz. Yaz okulunda sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere 3 öğün yemek programı uygulanır. YAZ OKULUNDA EĞİTİM ve ETKİNLİKLERİMİZ Kur an ı Kerim ve dini bilgiler eğitimi Yaz tatili döneminde Kuranı kerim bilmeyenlere ve geliştirmek isteyenlere yönelik hızlandırılmış bir eğitim programı uygulanır. Bununla beraber çocuğunuzun yaşına uygun dua ve ibadetlerle ilgili eğitim verilmektedir. Çocuklarımızın anlayabileceği tarzda inanç, ibadet ve değer duygularının oluşması için Dini, millî ve tarihi bilgiler verilir. Değerler eğitimi Bu eğitimle çocuklarımızın dini ve ahlaki eğitim ve gelişimleri hedeflenmiştir. Bu eğitim 2 ay gibi kısa bir zaman için hızlandırılmış özel program şeklinde uygulanır.

5 4 Okul dersleri tekrarı ve Okul dersleri test çözümleri Bu program yaz tatili döneminde okul derslerini unutmamaları için özellikle ilkokula giden öğrencilerimize uygulanmaktadır. Çocuklarımızın sınıflarına göre Türkçe, matematik, hayat bilgisi, İngilizce gibi temel derslerin tekrarı ve test çözümleri yapılır. Ahlak, Saygı, Nezaket ve Görgü kuralları Bu eğitimde, İnsani ilişkilerimizde geçerli ve geçerli olan saygı,nezaket ve görgü kurallarının eğitimi ve uygulaması yapılmaktadır. İngilizce Dil Eğitimi (İngilizce konuşma) Okulumuz, İleri aşamada İngilizce eğitim programı uygulamaktadır. Öğrencilerimize daha çok kelime öğretme ve cümle kurmaları öğretilmektedir. Normal eğitim döneminde kullanılan İngilizce eğitim tekniği yaz okulu programında da aynen uygulanmaktadır. Daha detaylı bilgiyi OKUL REHBERİ Kitapçığının İNGİLİZCE EĞİTİMİMİZ bölümünde görebilirsiniz. Zeka Eğitimi ve Akıl Oyunları Çocuklarımızın zeka kullanımını ve gelişimini hedefleyen ve başarıları için çok önem arz eden bir eğitimdir. Bir öğrenci için olmazsa olmaz bir eğitimdir. Okul olarak bu eğitim de iddialı olduğumuz gibi bu eğitime çok önem veriyoruz ve sistematik bir şekilde takibini yapıyoruz. Okulumuzun Bu eğitim için Özel hazırlanmış ZEKA EĞİTİM SİSTEMİ ve bunun için 83 adet eğitim materyali ve oyunu bulunmaktadır. Bu konuda daha geniş bilgiyi OKUL REHBERİ kitapçığının ZEKA EĞİTİMİMİZ bölümünde görebilirsiniz Kitap Okuma Alışkanlığının kazandırılması Yaz okulu boyunca uygulanan bu program ile çocuğunuzun okumayı, Öğrenmeyi dolayısıyla kitapları sevmesi ve kitap okuma alışkanlığı kazanması hedeflenmiştir. Bu nedenle yaz okulunda okula giden çocuğunuzun yaşına uygun olarak okuyabileceği hikaye Kitaplarını sizden istiyor ve bu kitapları okutarak özetler çıkarmalarını istiyoruz. Satranç Eğitimi ve yarışmaları Çocuklarımızın zeka açılımına katkı sağlamak, hem Yaz okuluna renk katıp eğlenmelerini sağlamak için satranç eğitimi ve satranç yarışmaları düzenlenmektedir.

6 5 Zeka Eğitimi ve Akıl Oyunları yarışmaları Çocuklarımızın Zeka eğitim ve gelişimlerini eğlendirerek sağlamak amacıyla zamana zaman Zeka ve Akıl oyunları ile Bireysel ve toplu olarak eğlenceli yarışmalar düzenlenmektedir. Sanat Eğitimi ve Yetenek geliştirme Resim (Kara kalem ve akrilik boya resim)- Drama Yaz okulun da Çocuklarımızın hem sanata olan eğilimlerini çoğaltmak hem de kabiliyet ve yeteneklerini geliştirmek amacıyla Resim Drama vs. gibi bir çok konuda ders ve Programlar uygulanmaktadır. Resim dersleri Çocuklarımızın yaşlarına göre Basit Boyama, karakalem, ve su bazlı akrilik boya teknikleri şeklinde öğretilmektedir. Deneyimli eğitim ekibimiz tarafından uygulamalı olarak verilmekte ve Çocuklarımızın bir çok sanat dalını öğrenmeleri ve yeteneklerini geliştirmeleri sağlanmaktadır. Spor eğitimi (Antrenör eşliğinde) (Voleybol, Basketbol, Hentbol) Haftada bir gün Gençlik ve Spor Bakanlığı İlçe Müdürlüğü bünyesinde ve Antrenör eşliğinde Basketbol, Hentbol, Voleybol eğitimi verilmektedir. Bu eğitime katılan öğrencilerimize Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından SPORCU belgesi verilmektedir. Bu belge, çocuğunuzun gelecekte sporcu olmak istemesi durumunda BAKANLIKTAN SPORCU LİSANSI alabilmesi için kolaylık sağlamağa yarayacaktır. SPOR İÇİN GETİRİLECEK MALZEMELER Spor günlerinde Okula getirilecek malzemeler. Eşofman alt-üst Yüz havlusu, Spor ayakkabısı Bunların taşınacağı küçük spor çantası Yüzme (Haftada bir gün yüzme havuzu) Çocuklarımız haftada bir gün çocuklara özel yüzme havuzuna götürülmektedir. Öğrencilerimizin havuza girdiği saatte havuz yalnızca öğrencilerimize aittir, başka kişiler havuza girememektedir Çocuklarımızın havuzdaki güvenliğini sağlamak için Havuzda 2 bayan kurtarıcı her an hazır bulundurulmakla birlikte tüm öğretmenlerimiz ve personelimiz havuzun başında çocuklarımızın yanındadır. YÜZME HAVUZU İÇİN GETİRİLECEK MALZEMELER Yüzme günleri aşağıdaki malzemeler okula gönderilecektir. Mayo - Bone 2 adet şişme kolluk Terlik (Kullanılmamış ve altı kaymayan) Yüz Havlusu ve küçük bir spor çantası

7 6 Ebru Eğitimi Yaz Okulu programını daha çeşitli ve eğlenceli hale getirmek için Ebru sanatı ile ilgili eğitim ve öğrencilerimizin katılımı ile uygulamalar yapılmaktadır. Origami ve Ayatori Yine Yaz Okulunda çocuklarımızın eğlenmesi ve onlara olumlu katkı sağlamak için Bir Japon sanatı olan ve Zeka gelişimine katkı sağladığı bilimsel olarak belirlenen ORİGAMİ Yani Kağıt katlama ve AYATORİ yani İp oyunları teknikleri öğretilmektedir. Bilgi yarışmaları Yaz okulu döneminde gerek Kişisel gerekse sınıflar arası çeşitli konularda bilgi yarışmaları düzenlenmektedir. At binme (Midilli atları) 15 günde bir olmak üzere çocuklarımıza at binme programı uygulanmaktadır. Bu etkinlik hem yaz okuluna renk katsın hem de çocuklara hayvan sevgisi ve onlara alışmalarını sağlamak açısından planlanmıştır. Eğitici tiyatro programları Okulumuzda çocuklarımızın yaşlarına uygun, eğitici olan ve çeşitli konuları içeren tiyatro programları düzenlenmektedir. Neşeli, renkli eğlenceler Yaz okulunda tüm eğitimlerimizi neşe ve eğlence programları ile beraber yürütmekteyiz. Eğitim, kültür ve sosyal amaçlı geziler Yaz okulunda eğitim ve kültür amaçlı çeşitli gezi programları düzenlenmektedir. Piknik programları Yaz okulu süresince mümkün olduğu kadar Piknik programları düzenlenmektedir.

8 7 YAZ OKULU ÖĞRENCİ KAYIT İŞLEMLERİ Yaz okulu kaydı için gerekli belgeler Anne, baba ve çocuğun kimlik fotokopileri Çocuğa ait 4 adet yeni çekilmiş vesikalık fotoğraf Anne, baba ayrı ise çocuğun velayetini belirten mahkeme kararı sureti. İlk gün çocuğunuzu okula siz getirmelisiniz, Çocuğunuzun YAZ OKULUNA başlayacağı İlk gün saat da çocuğunuzu okula bizzat siz getirmelisiniz, Çocuğunuzun sınıf öğretmenleri ile tanışmalısınız, İlk gün aşağıda belirtilen eşya ve malzemeleri eksiksiz olarak çocuğunuzun öğretmenine teslim etmeniz gerekmektedir. Yaz okulu başladığı gün okula teslim edilmesi gereken eşya ve malzemeler KIRTASİYE A4 Fotokopi kağıdı (Açılmamış paket olacak) 1 paket 500 adet ( Vege Copier Bond marka) ( Başka markalar fotokopi makn. zarar verdiğinden getirilmemesi rica olunur. ) 2 Renk oyun hamuru 4 ve 7 yaş arası için 1 er adet Piritt yapıştırıcı Büyük boy 1 adet Ucu küt Makas 1 adet 12 Renk Kuru boya 1 adet 12 Renk Pastel boya 1 adet 12 Renk Sulu boya 1 adet Kurşun Kalem, Silgi, Kalem tıraş 1 er adet Çanta, Kalem kutusu 1 er adet Çocuk hikaye kitabı (İlkokul öğrencileri için) 2 adet NOT : Yaz okulu için okula getirilecek kırtasiye malzemeleri, çocuğunuzun okuldan kalan kullanılmış kırtasiyeleri de olabilir. GİYİM EŞYASI ve DİĞERLERİ Yedek kıyafet, iç çamaşır, ev ayakkabısı, Çorap, Tarak, Bebe kolonyası (Alkolsüz), Suluk, Çanta, Kalem kutusu, Boyama önlüğü. ÖNEMLİ NOT : Yukarıda belirtilen kırtasiye ve eşyaları İlk gün sınıf öğretmenine teslim etmeniz gerekmektedir. Çünkü okulumuzda her öğrenci kendi malzemesini kullanmaktadır.

9 8 YAZ OKULU ÜCRETİ ve İNDİRİMLER Yaz okulu ücreti her yıl Mart ayı içerisinde belirlenmektedir. Bu ücret yaz okulu döneminin tamamının paket ücretidir. Yaz okuluna kayıt yaptıran veli bu ücretin tamamını ödemeyi kabul etmiş sayılır. Yaz okulu ücretinin % 50 si kayıt anında peşin alınır geriye kalan 2 eşit taksitte ödenir. Taksitler Temmuz ve Ağustos ayını ilk haftasında ödenir. Kısa dönem ve ya yarım gün kaydında yarım ücret veya kesintili ücret gibi farklı ücret uygulanmaz. Ram, özel eğitim ve kaynaştırma öğrencisine veya bu durumda olan öğrenciye yaz okulu ücretine ilaveten % 20 fiyat farkı uygulanır. Yaz okulu ücretinde indirim uygulaması Kayıt esnasında veya okulun başladığı hafta içinde yaz okulu ücretinin tamamının peşin ödenmesi durumunda % 5 indirim uygulanır. 2 kardeş kaydında %10 indirim uygulanır. Bir öğrenci yalnızca bir indirimden yararlanabilir. Bunun dışında herhangi ücret indirimi uygulanmaz. Servis Havuz- Etkinlik ve gezi ücretleri Okul servis ücretleri, Yüzme, Spor, At binme, Tiyatro, Gezi ve piknik vs. gibi etkinliklere ait varsa giriş ücretleri, Bu etkinliklere gidiş dönüş servis ücretleri ve esnasında yapılan (Öğün yemekleri hariç) diğer masraflar velilere aittir. Yaz okulu ücreti ödemeleri Yaz okulu ücreti ödemeleri nakit veya kart ile (Okuldan pos makinesi ile) veya hesabımıza EFT HAVALE gibi seçeneklerden biri ile yapılabilir. EFT veya HAVALE yaparken dekontta çocuğunuzun adını belirtiniz. Banka Kartı ve Kredi Kartı ile yapılan ödemelerde Bankanın aldığı Komisyon İlaveten tahsil edilir. Etkinlik ve servis ücretlerine ait ödemeler Banka kartı ve banka havalesi ile yapılmaz, yalnızca nakit olarak okula ödenir. Banka Hesap Numaramız YAZ OKUL Kitapçığının son sayfasındadır.

10 9 BANKA HESABIMIZ BANKA HESAP DETAYI BANKA ŞUBESİ : TC. Ziraat Bankası Karamürsel Şubesi HESAP ADI : Yoksullara Yardım Derneği Karamürsel Şubesi İktisadi işletmesi HESAP NO : İBAN NO : TR ÖNEMLİ NOT Okulumuz Yoksullara Yardım Derneği Karamürsel Şubesinin bir işletmesidir. Okulumuzun sahibi olan bu Derneğimiz, TC. Bakanlar Kurulunun tarih ve 4/11477 sayılı Kararnamesi ile KAMU YARARINA ÇALIŞAN DERNEKLER den dir.

11 10 İLETİŞİM Posta Adresi Özel Karamürsel Beyaz Zambak ANAOKULU 4 Temmuz Mah. Necdet Calp İlkokulu üstü 116. cd sk. No 13 Karamürsel/KOCAELİ Telefon -Faks CEP TEL : TEL- FAKS Web karamurselbeyazzambak@hotmail.com Facebook wwwfacebook.com/ karamurselbeyazzambakanaokulu/ Instagram karamurselbeyazzambak Twitter WhatsApp

12 Özel - Karamürsel BEYAZ ZAMBAK ANAOKULU ULAŞIM Okulumuza ulaşım yolu, aynı zamanda şehir içi minibüs güzergahıdır. Okulumuza ulaşım yolu, aynı zamanda şehir içi minibüs güzergahıdır.

Neşe ve Eğlence dolu tatil..

Neşe ve Eğlence dolu tatil.. Eğitimde ZİRVE - Hizmette KALİTE Neşe ve Eğlence dolu tatil.. Eğitim yılı kayıtlarımız devam ediyor.. 2 Sayın velimiz; Bu broşürde yalnızca YAZ OKULUMUZUN Bazı özet bilgileri bulunmaktadır. Okulumuzun

Detaylı

EĞİTİM YILI

EĞİTİM YILI OKULUMUZ T.C. Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı tarafından BEYAZ BAYRAK ile ödüllendirilmiştir. 2017 12 Haziran 11 Ağustos 2017-2018 EĞİTİM YILI kayıtlarımız başlamıştır. Sayın Veli ; Bu Kitapçıkta yalnızca

Detaylı

Okulumuz, T.C. Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı tarafından Beyaz Bayrak ile ödüllendirilmiştir. YAZ OKULUMUZ

Okulumuz, T.C. Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı tarafından Beyaz Bayrak ile ödüllendirilmiştir. YAZ OKULUMUZ Okulumuz, T.C. Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı tarafından Beyaz Bayrak ile ödüllendirilmiştir. YAZ OKULUMUZ Sayın Veli ; Bu bölümde yalnızca YAZ OKULUMUZUN Eğitim, Etkinlik, Ücret ve Öğrenci kaydı ile

Detaylı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı www.fmv.edu.tr kisokulu@fmv.edu.tr Önce İyi İnsan Yetiştirir. Sayın Velimiz, Günümüzde şehir yaşantısının olumsuz koşulları, teknolojik gelişime bağlı olarak bilgisayar kullanımı

Detaylı

EĞİTİMİMİZ 4 ANA EĞİTİM PROGRAMI ÜZERİNE PLANLANMIŞTIR

EĞİTİMİMİZ 4 ANA EĞİTİM PROGRAMI ÜZERİNE PLANLANMIŞTIR EĞİTİMİMİZ 4 ANA EĞİTİM PROGRAMI ÜZERİNE PLANLANMIŞTIR 1. DEĞERLER EĞİTİMİ Manevi değerler Milli değerler Maddi değerler Kişilik değerleri Çevre Değerleri Görgü ve nezaket kuralları Saygı ve ahlaki değerler

Detaylı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı www.fmv.edu.tr kisokulu@fmv.edu.tr Önce İyi İnsan Yetiştirir. Sayın Velimiz, Günümüzde şehir yaşantısının olumsuz koşulları, teknolojik gelişime bağlı olarak bilgisayar kullanımı

Detaylı

Eğitimde ZİRVE Hizmette KALİTE

Eğitimde ZİRVE Hizmette KALİTE Eğitimde ZİRVE Hizmette KALİTE EĞİTİM PROGRAM ve UYGULAMALAR EĞİTİM DÖNEMİ ve YAZ OKULU Okulumuz, Bölgemizin en temiz ve sağlıklı okulu seçilerek T.C. Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından

Detaylı

Kulübümüzün Şampiyon, Rekortmen ve Milli olan sporcuları; yaz ve kış spor okullarından seçilerek, alt yapı gruplarımızdan yetişmişlerdir.

Kulübümüzün Şampiyon, Rekortmen ve Milli olan sporcuları; yaz ve kış spor okullarından seçilerek, alt yapı gruplarımızdan yetişmişlerdir. ENKA SPOR KULÜBÜ YAZ SPOR ETKİNLİKLERİ Sadi Gülçelik Spor Sitesinde 1983 yılından bu yana Türk sporunun hizmetinde olan kulübümüz İstinye de bulunan yemyeşil alanda faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu güne

Detaylı

ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU

ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU Uyguladığı kooperatif modeli ile eğitimde ülkemizde tek ve örnek bir kurum olan Çağdaş Eğitim Kooperatifi, kurulduğu tarihten bu yana hep eğitimin

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI Sayın Velimiz, 2014-2015 eğitim-öğretim yılı için yapılan planlamayı sizlerle paylaşmak istiyoruz. Olası sorularınız için, aşağıda belirtilen e-posta adresleri ve telefonlardan ilgili kişilere ulaşabilirsiniz.

Detaylı

28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI

28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI 28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI 3. ULUSLARARSI SERTİFİKALI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI 28 Haziran -4 Temmuz 2010 -KUŞADASI İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı olmayanlar için

Detaylı

Okulumuz, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından Beyaz Bayrak ile ödüllendirilmiştir.

Okulumuz, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından Beyaz Bayrak ile ödüllendirilmiştir. Okulumuz, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından Beyaz Bayrak ile ödüllendirilmiştir. İÇİNDEKİLER ÖN SÖZ 3 FİZİKİ YAPIMIZ 4 EĞİTİMİMİZ 5-11 -- Eğitim ve etkinliklerimiz 6 -- Günlük

Detaylı

YAZ SPOR OKULU 2015. 15 HAZiRAN - 15 TEMMUZ SINIRSIZ SPOR VE EĞLENCEYE DAVETLİSİNİZ!

YAZ SPOR OKULU 2015. 15 HAZiRAN - 15 TEMMUZ SINIRSIZ SPOR VE EĞLENCEYE DAVETLİSİNİZ! YAZ SPOR OKULU 2015 15 HAZiRAN - 15 TEMMUZ SINIRSIZ SPOR VE EĞLENCEYE DAVETLİSİNİZ! Cent Koleji Yaz Spor Okulu Okulumuz Tarabya da 21.000 m2 lik eğitim yerleşkesinde, 1991 y l ndan itibaren, yüce Atatürk

Detaylı

1.Dönem 12 Haziran - 23 Haziran. 2.Dönem 03 Temmuz - 14 Temmuz

1.Dönem 12 Haziran - 23 Haziran. 2.Dönem 03 Temmuz - 14 Temmuz 1.Dönem 12 Haziran - 23 Haziran 2.Dönem 03 Temmuz - 14 Temmuz S2 GÖRSEL SANATLAR Yaz okulu süresince öğrencilerimizin duygu ve düşüncelerini akrilik boya ile tuval üzerine aktarmalarını sağlayacağız. Çizim

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI 22.10.2011 TOPLANTI PLANI 14:00 Veli Bilgilendirme Semineri Okul Müdürü 14:30 14:45 15:30 Sınıf Öğretmenleri Toplantısı Her sınıf kendi sınıfının dersliğinde

Detaylı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BOLU BAĞIŞÇILAR VAKFI KREŞİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM (Kapsam, Amaç, Tanımlar)

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BOLU BAĞIŞÇILAR VAKFI KREŞİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM (Kapsam, Amaç, Tanımlar) KARAR TARİHİ : 12.01.2012 KARAR SAYISI : 2012/2 KURULUŞ Rektörlük Merkez Kreş Eğitim Koordinatörü ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BOLU BAĞIŞÇILAR VAKFI KREŞİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM (Kapsam, Amaç, Tanımlar)

Detaylı

KIRTASİYE MALZEMELERİ-KİTAP LİSTESİ 2015 2016 ANAOKULU KÜÇÜK GRUP İHTİYAÇ-KİTAP LİSTESİ

KIRTASİYE MALZEMELERİ-KİTAP LİSTESİ 2015 2016 ANAOKULU KÜÇÜK GRUP İHTİYAÇ-KİTAP LİSTESİ KIRTASİYE MALZEMELERİ-KİTAP LİSTESİ 2015 2016 ANAOKULU KÜÇÜK GRUP İHTİYAÇ-KİTAP LİSTESİ ARAÇ GEREÇ MALZEME İHTİYAÇ LİSTESİ SINIF ÖĞRETMENİ Prit Şekilli Delgeç 2" ve 3" 1er adet Grafon(Normal ve Fosforlu)

Detaylı

ĠSTEK ÖZEL KAġGARLI MAHMUT ĠLKOKULU 1. SINIFLAR ĠHTĠYAÇ LĠSTESĠ

ĠSTEK ÖZEL KAġGARLI MAHMUT ĠLKOKULU 1. SINIFLAR ĠHTĠYAÇ LĠSTESĠ ĠSTEK ÖZEL KAġGARLI MAHMUT ĠLKOKULU 1. SINIFLAR ĠHTĠYAÇ LĠSTESĠ TÜRKÇE- MATEMATĠK- HAYAT BĠLGĠSĠ 2 adet küçük güzel yazı defteri (40 sayfa) 1 adet küçük çizgili defter (40 sayfa) 1 adet küçük kareli defter

Detaylı

YAZ SPOR OKULU HAZiRAN - 13 TEMMUZ SINIRSIZ SPOR VE EĞLENCEYE DAVETLİSİNİZ! 15 HAZiRAN BAYRAM TATiLi

YAZ SPOR OKULU HAZiRAN - 13 TEMMUZ SINIRSIZ SPOR VE EĞLENCEYE DAVETLİSİNİZ! 15 HAZiRAN BAYRAM TATiLi YAZ SPOR OKULU 2018 11 HAZiRAN - 13 TEMMUZ * 15 HAZiRAN BAYRAM TATiLi SINIRSIZ SPOR VE EĞLENCEYE DAVETLİSİNİZ! Cent Koleji Yaz Spor Okulu Okulumuz Tarabya da 21.000 m 2 lik eğitim yerleşkesinde, 1991

Detaylı

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir.

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir. Woodlinecamp,2005 yılından bu güne 7-17 yaş arasındaki kampçılara hizmet vermekte ve bünyesinde bulundurduğu otel ile sadece çoçuk ve gençlik tatil kampı olarak Türkiye de tek olma özelliğine sahiptir.çocuk

Detaylı

2013 YAZ DÖNEMİ YOĞUNLAŞTIRILMIŞ ATÖLYE TAKVİMİ

2013 YAZ DÖNEMİ YOĞUNLAŞTIRILMIŞ ATÖLYE TAKVİMİ Değerli Katılımcımız, Çağdaş Drama Derneği İstanbul Şubesi bünyesinde Yaz Dönemi içinde açılması planlanan yoğunlaştırılmış 1., 3., 4. ve 5. aşamanın programı aşağıdaki çizelgededir. Kayıt süreci ile ilgili

Detaylı

13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM

13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM 13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM 4. ULUSLARARASI SERTİFİKALI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI 13-18 EYLÜL 2010 -BODRUM İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı olmayanlar için büyük fırsat Hem eğlenin

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KIŞ OKULU KATILIM BİLGİLERİ

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KIŞ OKULU KATILIM BİLGİLERİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KIŞ OKULU KATILIM BİLGİLERİ Sayın veli, 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında kış okulunu açmamızdaki temel sebep öğrencilerimizin hafta içi aldıkları laboratuvar çalışmaları,

Detaylı

1.Dönem 20 Haziran - 01 Temmuz. 2.Dönem 11 Temmuz - 21 Temmuz

1.Dönem 20 Haziran - 01 Temmuz. 2.Dönem 11 Temmuz - 21 Temmuz 1.Dönem 20 Haziran - 01 Temmuz 2.Dönem 11 Temmuz - 21 Temmuz S2 GÖRSEL SANATLAR ODTÜ Geliştirme Vakfı görsel sanatlar zümresi olarak yaz okulu sürecinde ahşap üzerine akrilik boya ile öğrencilerimizin

Detaylı

2015 Yaz okulu aktivite planı : Her gün sabahtan öğleye kadar 5 spor branşın da eğitim: Yüzme, Basketbol, Voleybol, Jimnastik, Tenis.

2015 Yaz okulu aktivite planı : Her gün sabahtan öğleye kadar 5 spor branşın da eğitim: Yüzme, Basketbol, Voleybol, Jimnastik, Tenis. 2015 Yaz okulu aktivite planı : Her gün sabahtan öğleye kadar 5 spor branşın da eğitim: Yüzme, Basketbol, Voleybol, Jimnastik, Tenis. 1.HAFTA PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA İNGİLİZCE DERS DERS DERS

Detaylı

SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ

SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SAMSUN İLKADIM GÜLİZAR HASAN YILMAZ SPOR LİSESİ ne 2.YETENEK SINAVI İÇİN ÖĞRENCİ ALIMI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ 1 Yetenek Sınavı Başvuruları 14-18 Eylül

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ 1. Bilgi Evlerinin Kuruluş amacı; 2014 ve 2015 Eğitim Öğretim yılı Çocukların kendilerini tanımalarını, bilgi ve becerilerini

Detaylı

Haftasonu Etütleri Başlıyor..

Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Öğrencilerimizin okul dışında kalan zamanlarını etkinliklerle planlayarak geçirmeleri, onların bedensel ve ruhsal gelişmelerinin sağlıklı sürmesine destek olacaktır. Bu öngörüyle

Detaylı

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: www.cekmekoyyazokul.com. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır!

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: www.cekmekoyyazokul.com. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: www.cekmekoyyazokul.com Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 1 / 18 2015 Yaz okulu dönemleri: 1. Dönem: 22 Haziran-19 Temmuz 2. Dönem: 20 Temmuz-16

Detaylı

Okul olarak hedefimiz; sürekli gelişen ve kendini yenileyen bir kurum olmak, okulumuza

Okul olarak hedefimiz; sürekli gelişen ve kendini yenileyen bir kurum olmak, okulumuza VELİ EL KİTAPÇIĞI 1 Değerli Velilerimiz, Okul olarak hedefimiz; sürekli gelişen ve kendini yenileyen bir kurum olmak, okulumuza sürekli ivme kazandırmak ve çağımızın yeniliklerine ayak uydurmaktır. Tüm

Detaylı

T.C. TARSUS KAYMAKAMLIĞI ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ

T.C. TARSUS KAYMAKAMLIĞI ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ T.C. TARSUS KAYMAKAMLIĞI ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ 27 Haziran, 2018 Sayın Velimiz, Mali Kayıt süreci işlemlerinizin daha hızlı ve kolay yapılabilmesi amacı ile, aşağıda bahsi geçen konulara dikkatinizi

Detaylı

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri:

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: 1 / 18 www.cekmekoyyazokul.com Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu

Detaylı

4.Aşama Kayıt Tarihi: 25.08.2014 (Pazartesi 10.30) Önemli Not! 4.Aşama: Sadece uzaktan kayıt alınacaktır. Başvuru kılavuzunu inceleyiniz!

4.Aşama Kayıt Tarihi: 25.08.2014 (Pazartesi 10.30) Önemli Not! 4.Aşama: Sadece uzaktan kayıt alınacaktır. Başvuru kılavuzunu inceleyiniz! Var olan gruplarımız dolmuştur. İlginizden dolayı teşekkür ederiz. Yedekler listesine adınızı yazdırabilirsiniz. Değerli Katılımcımız, Çağdaş Drama Derneği İstanbul Şubesi bünyesinde 2014 Güz Dönemi içinde

Detaylı

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ!

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! EĞİTİMİN ALTIN MARKASINDA BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! %100 ÖĞRENİM BURSU FIRSATI ANADOLU LİSESİ TEOG PUANINLA SÜRESİZ BURS KAZAN! GELECEĞE GÜÇLÜ BAŞLA! EN İYİSİNİ SEÇ, DOĞRU KARAR VER ŞANSA İHTİYACIN YOK EĞİTİME

Detaylı

yaz okulu programı 2017

yaz okulu programı 2017 yaz okulu programı 2017 Free Steps School olarak; çocuklarımıza hem eğlenecekleri, hem de öğrenecekleri dopdolu bir yaz okulu programı hazırladık. Branşlarında uzman eğitmenlerimiz eşliğinde yapılacak

Detaylı

Sanatkar, toplumda uzun çaba ve çalışmalardan sonra alnında ışığı ilk duyan insandır.

Sanatkar, toplumda uzun çaba ve çalışmalardan sonra alnında ışığı ilk duyan insandır. Sanatkar, toplumda uzun çaba ve çalışmalardan sonra alnında ışığı ilk duyan insandır. İÇİNDEKİLER SAYFA 1- BAŞVURU İŞLEMLERİ 4 Ön Kayıt Koşulları 4 Ön Kayıt İçin Gerekli Belgeler 5 Önemli Uyarılar 6 2-

Detaylı

FİRMA İSMİ BANKA İSMİ İBAN NUMARASI İŞBANKASI

FİRMA İSMİ BANKA İSMİ İBAN NUMARASI İŞBANKASI 5. SINIF ÖĞRENCİ VELİLERİMİZ İÇİN AÇIKLAMALAR * Kitaplar okulumuzdaki satış standından satın alınabilir. Taksitli alımlarda yalnızca Axes ve İş Bankası kartları geçerlidir. Kitap satışı 7-16 Eylül 2015

Detaylı

ÇEVRE KOLEJİ KIŞ OKULLARI. Haydi ÇEVRE yle Spordan Sanata KIŞ OKULUNA!

ÇEVRE KOLEJİ KIŞ OKULLARI. Haydi ÇEVRE yle Spordan Sanata KIŞ OKULUNA! ÇEVRE KOLEJİ KIŞ OKULLARI Haydi ÇEVRE yle Spordan Sanata KIŞ OKULUNA! 2016-2017 İlkokul & Ortaokul & Lise Kış Okulu - Spor... İlkokul & Ortaokul & Lise Kış Okulu - Sanat... İlkokul & Ortaokul Kış Okulu

Detaylı

ÇEVRE KOLEJİ KIŞ OKULLARI. Haydi ÇEVRE yle Spordan Sanata KIŞ OKULUNA!

ÇEVRE KOLEJİ KIŞ OKULLARI. Haydi ÇEVRE yle Spordan Sanata KIŞ OKULUNA! ÇEVRE KOLEJİ KIŞ OKULLARI Haydi ÇEVRE yle Spordan Sanata KIŞ OKULUNA! 2017-2018 İlkokul & Ortaokul & Lise Kış Okulu - Spor... İlkokul & Ortaokul & Lise Kış Okulu - Sanat... İlkokul & Ortaokul Kış Okulu

Detaylı

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması,

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, NİÇİN KAMP Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, Özgüvenin kazanılması Paylaşım ve katılımcı olmanın erdemlerine

Detaylı

ÇEVRE KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE YÖNERGESİ

ÇEVRE KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE YÖNERGESİ 2018-2019 ÇEVRE KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE YÖNERGESİ 1 İLETİŞİM BİLGİLERİ ERENKÖY KAMPÜS 19 MAYIS MAH. ÇEVRE SOK. NO: 2 ERENKÖY-İSTANBUL TEL: 0 216 360 53 13 / FAX: 0 216 360 54 81 cevre@cevrekoleji.k12.tr

Detaylı

İdari ve Mali Kayıt işlemleri 01 Haziran 2013-28 Haziran 2013 tarihleri arasında yapılacaktır.

İdari ve Mali Kayıt işlemleri 01 Haziran 2013-28 Haziran 2013 tarihleri arasında yapılacaktır. 30.05.2013 Sayın Veli, Okulumuzun 2013-2014 ders yılı eğitim ve yatılılık ücretleri belirlenmiş olup, işlemleri kolaylıkla takip edebilmeniz için, ücret ödeme planı ve kayıt yenileme işlemleri takip formu

Detaylı

SPOR 2016 YAZ OKULU TAM GÜN YARIM GÜN TEK BRANŞ AKTİVİTE. 20 Haziran 2016 SERTİFİKALI EĞİTMENLER İLE 5-15 YAŞ GRUPLARI

SPOR 2016 YAZ OKULU TAM GÜN YARIM GÜN TEK BRANŞ AKTİVİTE. 20 Haziran 2016 SERTİFİKALI EĞİTMENLER İLE 5-15 YAŞ GRUPLARI 2016 YAZ SPOR OKULU AKTİVİTE SERTİFİKALI EĞİTMENLER İLE 5-15 YAŞ GRUPLARI TAM GÜN YARIM GÜN TEK BRANŞ BASKETBOL VOLEYBOL FUTBOL CİMNASTİK BADMİNTON ATLETİZM RESİM MASA TENİSİ SATRANÇ 20 Haziran 2016 İNGİLİZCE

Detaylı

MERAM ÖZEL İDEAL İLKÖĞRETİM OKULU 2017/2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ANA SINIFI İHTİYAÇ LİSTESİ

MERAM ÖZEL İDEAL İLKÖĞRETİM OKULU 2017/2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ANA SINIFI İHTİYAÇ LİSTESİ ANA SINIFI İHTİYAÇ LİSTESİ 6 Adet Vesikalık resim 1 Adet Nüfus cüzdanı fotopisi 1 Paket A4 ULTRA Fotokopi Kağıdı (500 adet) 2 Adet Elişi kağıdı 10 renkli Her renkten 2 şer adet Renkli Fon kartonu 50x70

Detaylı

Özel Dr. Sedat Üründül Anaokulu. 2013-2014 Veli Oryantasyonu

Özel Dr. Sedat Üründül Anaokulu. 2013-2014 Veli Oryantasyonu Özel Dr. Sedat Üründül Anaokulu 2013-2014 Veli Oryantasyonu 2013-2014 2014 AKADEMİK K YILI AÇILIŞ TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ Veli Tanıtım KARTLARI ORYANTASYON GÜN G N VE SAATLERİ Merkur 1. Grup: Merkur

Detaylı

Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015

Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015 Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015 BURSA: Uludağ Yaz Kampı İSTANBUL: Bağlarbaşı Yaz Okulu Beykoz Summer City Camp Koç Topluluğu şirketlerinin katılımı ile kurulan, çalışanların yanı sıra çalışan

Detaylı

TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016

TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016 TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016 Spor Sanat İngilizce Liderlik TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016 Bir yaz çok şey değiştirir! Günümüzde 35 farklı kampüste dünya standartlarında nitelikli eğitim programları

Detaylı

TED DİYARBAKIR KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANASINIFI İLKOKUL VE ORTAOKUL GİRİŞ KILAVUZU

TED DİYARBAKIR KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANASINIFI İLKOKUL VE ORTAOKUL GİRİŞ KILAVUZU TED DİYARBAKIR KOLEJİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANASINIFI İLKOKUL VE ORTAOKUL GİRİŞ KILAVUZU 1 2 ÖNSÖZ Bu kitapçık 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında TED Diyarbakır Koleji Özel anasınıfına, Özel ilkokula

Detaylı

MAVİ SINIF UCPA - Kirkit Otel

MAVİ SINIF UCPA - Kirkit Otel MAVİ SINIF 2017-2018 UCPA - Kirkit Otel UCPA / MARMARİS MAVİ SINIF NEDİR? Hedefler / amaçlar : Öğrencilere farklı bir çalışma ve okul kavramı sunmak. Aynı seviyedeki öğrenci grupları arasında birlik ve

Detaylı

ÖZEL NURAY TEMİZ ANAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT FORMU

ÖZEL NURAY TEMİZ ANAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT FORMU ÖZEL NURAY TEMİZ ANAOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT FORMU EK:1 ÖĞRENCİ BİLGİLERİ TC. NO : DOĞUM YERİ VE TARİHİ: CİNSİYETİ: KAN RUBU: OKULA BAŞLAMA TARİHİ: ANNE BİLGİLERİ: TC NO : DOĞUM

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı

Eğitim Öğretim Yılı 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı www.fmv.edu.tr kisokulu@fmv.edu.tr Önce İyi İnsan Yetiştirir. Sayın Velimiz, Günümüzde şehir yaşantısının olumsuz koşulları, teknolojik gelişime bağlı olarak bilgisayar kullanımı

Detaylı

2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ : Özel Üsküdar

Detaylı

Kendiniz İçin Küçük Çocuğunuz İçin Büyük Bir Adım Atın Projesi 1.Dönem Faaliyet Raporu

Kendiniz İçin Küçük Çocuğunuz İçin Büyük Bir Adım Atın Projesi 1.Dönem Faaliyet Raporu Kendiniz İçin Küçük Çocuğunuz İçin Büyük Bir Adım Atın Projesi 1.Dönem Faaliyet Raporu Kendiniz İçin Küçük Çocuğunuz İçin Büyük Bir Adım Atın Projesi 1.Dönem Faaliyet Raporu Okul öncesi eğitimin önemi

Detaylı

ÇEVRE KOLEJİ YAZ OKULLARI

ÇEVRE KOLEJİ YAZ OKULLARI ÇEVRE KOLEJİ YAZ OKULLARI 2017 İçindekiler: Erenköy Yaz Okulu Dönemler 1 Erenköy Yaz Okulu Aktiviteleri 2 Erenköy Yaz Okulu Yaş Grupları 3 Çevre Anaokulları Yaz Okulu Dönemler 7 Minikleri Hangi Aktiviteler

Detaylı

ETÜT VE ÖZEL EĞĞTĞM MERKEZLERĞYAZ OKULU PROGRAMI HAYDĞÇOCUKLAR!!!!! HEM DİNLENİP,HEM SPOR YAPARAK EĞLENCELİ BİR TATİLE VARMISINIZ? VE SONUÇ BAŞARI!!!

ETÜT VE ÖZEL EĞĞTĞM MERKEZLERĞYAZ OKULU PROGRAMI HAYDĞÇOCUKLAR!!!!! HEM DİNLENİP,HEM SPOR YAPARAK EĞLENCELİ BİR TATİLE VARMISINIZ? VE SONUÇ BAŞARI!!! HAYDĞÇOCUKLAR!!!!! HEM DİNLENİP,HEM SPOR YAPARAK EĞLENCELİ BİR TATİLE VARMISINIZ? ORGANİZASYON DİSİPLİN DAYANIŞMA KONDÜSYON VE SONUÇ BAŞARI!!! SPOR BİR MİLLETİN GENÇLERİNİN O ÜLKEYİ AYAKTA TUTMASINI SAĞLAR.

Detaylı

ÖZEL ATAFEN İLKOKULU 1. SINIFLAR İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME

ÖZEL ATAFEN İLKOKULU 1. SINIFLAR İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME ÖZEL ATAFEN İLKOKULU 1. SINIFLAR İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME Öğretmenlerimiz: Esra Akkoyun: 1 A/B Pelin Yaman: 1 C/D ATAFENDE İngilizce programı Avrupa Dil standartları ve çoklu zekâ kuramına uygun olarak

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Yoğun ve keyifli geçen bir çeyrek dönemin daha sonuna yaklaşıyoruz. Önümüzdeki

Detaylı

JALE TEZER BÜYÜMEKTEN BÜYÜMEYE FARK VARDIR! ÖĞRENCİ ETÜT EĞİTİM MERKEZİ GÜÇLÜ TEMEL ETÜT EGITIM MERKEZI AÇILDI

JALE TEZER BÜYÜMEKTEN BÜYÜMEYE FARK VARDIR! ÖĞRENCİ ETÜT EĞİTİM MERKEZİ GÜÇLÜ TEMEL ETÜT EGITIM MERKEZI AÇILDI JALE TEZER EĞİTİM KURUMLARI JALE TEZER KOLEJİ TEZER KOLEJİ JALE JALE TEZER ÖĞRENCİ ETÜT EĞİTİM MERKEZİ OFİS SİSTEMİ (ETÜT) EĞİTİM DANIŞMANLIĞI (KARİYER MERKEZİ) SOSYAL İMKÂNLAR TEOG SINAVINA HAZIRLIK HER

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

MERAM ÖZEL İDEAL İLKÖĞRETİM OKULU 2015/2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ANA SINIFI İHTİYAÇ LİSTESİ

MERAM ÖZEL İDEAL İLKÖĞRETİM OKULU 2015/2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ANA SINIFI İHTİYAÇ LİSTESİ ANA SINIFI İHTİYAÇ LİSTESİ 6 Adet Vesikalık resim Nüfus cüzdanı fotopisi 2 Adet Elişi kağıdı 10 renkli Her renkten 2 şer adet Renkli Fon kartonu 50x70 1 Adet Lastikli Karton Dosya (isim-soyad yazılacak)

Detaylı

NESİN MATEMATİK KÖYÜ ŞİRİNCE

NESİN MATEMATİK KÖYÜ ŞİRİNCE Kırmızı Sınıf 2014 NESİN MATEMATİK KÖYÜ ŞİRİNCE KIRMIZI SINIF NEDİR? Hedefler / amaçlar : Öğrencilere farklı bir çalışma ve okul kavramı sunmak. Farklı bir ortamda matematik ve ingilizce öğrenmek. Öğrencilerin

Detaylı

2015-2016 AKADEMİK YILI LİSANS EK KAYIT KİTAPÇIĞI

2015-2016 AKADEMİK YILI LİSANS EK KAYIT KİTAPÇIĞI 2015-2016 AKADEMİK YILI LİSANS EK KAYIT KİTAPÇIĞI Sevgili Öğrencilerimiz, Üniversitemizi yeni kazandınız. Sizleri tebrik eder, başarılarınızın devamını dileriz. Kayıt sürecinin daha rahat geçmesi için

Detaylı

Programları Gerçekleştiren Birimler: İKÜSEM ve Yabancı Diller Bölümü. İletişim Masası: Yabancı Diller Bölümü-

Programları Gerçekleştiren Birimler: İKÜSEM ve Yabancı Diller Bölümü. İletişim Masası: Yabancı Diller Bölümü- İSTANBUL KÜLTÜR UNİVERSİTESİ İKÜSEM VE YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ İNGİLİZCE KURS PROGRAMLARI KURS GENEL BİLGİLERİ Programları Gerçekleştiren Birimler: İKÜSEM ve Yabancı Diller Bölümü Kurs Yeri: İstanbul Kültür

Detaylı

EĞİTİMDE SİVASİ HAREKETİ. Ders ister isen oku kitab-ı vahdeti / Bir harfi içinde cümle ulûm bir varak değil. Şems-i SİVASİ

EĞİTİMDE SİVASİ HAREKETİ. Ders ister isen oku kitab-ı vahdeti / Bir harfi içinde cümle ulûm bir varak değil. Şems-i SİVASİ Ders ister isen oku kitab-ı vahdeti / Bir harfi içinde cümle ulûm bir varak değil. Şems-i SİVASİ İLETİŞİM ve İŞBİRLİĞİ SEVGİ SEVGİ ve saygıyı esas alan, değerlerimize saygılı, farklılıklarımızı zenginlik

Detaylı

2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ : Özel Üsküdar

Detaylı

MASSİAD MARMARA SAĞLIK SEKTÖRÜ İŞADAMLARI DERNEĞİ TÜZEL KİŞİLER İÇİN ÜYE MÜRACAAT FORMU. Adı ve Soyadı: Doğum Yeri ve Tarihi (Gün / Ay / Yıl) :..

MASSİAD MARMARA SAĞLIK SEKTÖRÜ İŞADAMLARI DERNEĞİ TÜZEL KİŞİLER İÇİN ÜYE MÜRACAAT FORMU. Adı ve Soyadı: Doğum Yeri ve Tarihi (Gün / Ay / Yıl) :.. MASSİAD MARMARA SAĞLIK SEKTÖRÜ İŞADAMLARI DERNEĞİ TÜZEL KİŞİLER İÇİN ÜYE MÜRACAAT FORMU Fotoğraf Yapıştırınız Form No: Müracaat Tarihi : / /. 1. Firmayı Temsil Edecek Üye Bilgileri Adı ve Soyadı: Doğum

Detaylı

EĞİTİM ALANLARI ve ETKİNLİKLERİMİZ

EĞİTİM ALANLARI ve ETKİNLİKLERİMİZ 1 EĞİTİM ALANLARI ve ETKİNLİKLERİMİZ MEB Okul öncesi eğitimi, Kur an ı Kerim ve Din eğitimi, Ahlaki değerler ve öz değerler eğitimi, Zeka eğitimi, İngilizce dil eğitimi, Bedensel ve sosyal gelişim eğitimi

Detaylı

İŞİTME ENGELLİLER İLKOKULLARI VE ORTAOKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

İŞİTME ENGELLİLER İLKOKULLARI VE ORTAOKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ İŞİTME ENGELLİLER İLKOKULLARI VE ORTAOKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERSLER İLKOKUL SINIFLAR ORTAOKUL 1 2 3 4 5 6 7 8 Türkçe 10 10 8 8 7 7 7 7 Matematik 5 5 5 5 5 5 5 5 Hayat Bilgisi 4 4 3 Fen Bilimleri

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 3. SINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 3. SINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 3. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı

Detaylı

İ T A L Y A Yaz Okulu yaş L I G N A N O Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu.

İ T A L Y A Yaz Okulu yaş L I G N A N O Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu. İ T A L Y A Yaz Okulu 12-18 yaş L I G N A N O 2019 Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu. Okulumuz Adriatik sahillerinin en gözde turizm mekanı olan

Detaylı

İrfan URHAN Okul Müdürü

İrfan URHAN Okul Müdürü 02.10.2014 Sayın Veli, 18 Ekim 2014 tarihi itibari ile okulumuz bünyesinde belirtilen branşlarda uzman öğretmenler ve antrenörler eşliğinde hafta sonu Cumartesi günleri Spor &Sanat &Müzik Okulları düzenlenecektir.

Detaylı

TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik

TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI 2017 Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI 2017 Bir kamp çok şey değiştirir! 38 farklı kampüste dünya standartlarında nitelikli eğitim programları

Detaylı

HDKG YAZ PROGRAMI 2017

HDKG YAZ PROGRAMI 2017 HDKG YAZ PROGRAMI 2017 1 GRUPLAR VE KONTENJAN PRE GROUP 2-3YAŞ 15 ÖĞRENCİ SMALL GROUP 4-5 YAŞ 15 ÖĞRENCİ MIDDLE GROUP 5-6 YAŞ 15 ÖĞRENCİ 1. HD Anaokulları Yaz Programı haftalık modüllerden oluşmuştur.

Detaylı

ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ

ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ MEVCUT DURUM Öğretim Çalışmaları: Destekleme ve yetiştirme kursları düzenlendi. Pansiyon etüt ve kursları düzenlendi Deneme sınavları uygulandı. Sınavlara

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI Sayın Velimiz, Aramıza yeni katılan tüm öğrenci ve velilerimize sımsıcak bir hoş geldin diyor; yeni eğitim-öğretim yılı için en iyi dileklerimizi sunuyoruz. Birlikte olacağımız yeni eğitim-öğretim yılı

Detaylı

GENEL İNGİLİZCE PROGRAMI (Yetişkin Öğrenciler 16 Yaş Üzeri)

GENEL İNGİLİZCE PROGRAMI (Yetişkin Öğrenciler 16 Yaş Üzeri) Mentora Language Schools Fethiye 30.000 m2 alana yayılan kampüsü ile doğa içerisinde (en yakın yerleşime yürüme mesafesinde) alışılmışın dışında bir öğrenme deneyimi sunuyor. 8-16 yaş arası öğrencilerimiz

Detaylı

GENEL BİLGİLER AİLEMLE İYİLİK PEŞİNDEYİM YARIŞMA YÖNERGESİ

GENEL BİLGİLER AİLEMLE İYİLİK PEŞİNDEYİM YARIŞMA YÖNERGESİ YARIŞMA YÖNERGESİ GENEL BİLGİLER Konu Beklenen Sonuç Amaç Kapsam İçerik Hedef Kitle Son Başvuru zamanı Yarışma Yerleri İyilik Öğrencilerin iyilik hakkındaki bilgileri ve farkındalık düzeyleri artmış olacaktır.

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 1. SINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 1. SINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 1. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı

Detaylı

FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL. Telefon: 0 (212) Faks: 0 (212) E-posta:

FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL. Telefon: 0 (212) Faks: 0 (212) E-posta: FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL Telefon: 0 (212) 883 10 62 Faks: 0 (212)883 10 62 E-posta: 750885@meb.k12.tr 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı 21 Mart Nevruz Kutlamaları

Detaylı

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2019 2020 EĞİTİM YILI ANAOKULU E-BAŞVURU KILAVUZU (01.01.2015-31.12.2015 TARİHLERİ ARASI DOĞUMLULAR) 2019/ANKARA TED ANKARA KOLEJİ VAKFI ÖZEL ANAOKULU 2019-2020

Detaylı

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM YILI ANAOKULU E-BAŞVURU KILAVUZU 2016/ANKARA

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM YILI ANAOKULU E-BAŞVURU KILAVUZU 2016/ANKARA TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM YILI ANAOKULU 2012 DOĞUMLULAR (01.01.2012-31.12.2012 DOĞUM ARALIĞI) E-BAŞVURU KILAVUZU 2016/ANKARA 1 TED ANKARA KOLEJİ VAKFI ÖZEL ANAOKULUNA

Detaylı

TÜRKİYE DE İLK VE ORTAOKULLARDA (İLKÖĞRETİM) OKUTULAN BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSLERİNİN TARİHİ (TEMMUZ 2013)

TÜRKİYE DE İLK VE ORTAOKULLARDA (İLKÖĞRETİM) OKUTULAN BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSLERİNİN TARİHİ (TEMMUZ 2013) TÜRKİYE DE İLK VE ORTAOKULLARDA (İLKÖĞRETİM) OKUTULAN BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ İNİN TARİHİ (TEMMUZ 2013) TÜRKİYE DE İLKOKUL VE ORTAOKULLARDA (İLKÖĞRETİM) OKUTULAN BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ İNİN TARİHİ (Bilişim

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU İLKOKULU VE ORTAOKULU 2017-2018 AKADEMİK YILI KAYIT SÜRECİ www.itugvo.k12.tr /itugvo ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU İLKOKULU VE ORTAOKULU TANITIM GÜNÜ Tarih

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 22. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 22. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 22. VELİ BÜLTENİ 4 Mart 2015 Çarşamba günü anaokulu öğrenci velilerimize yönelik olarak düzenlediğimiz İlkokul Tanıtım

Detaylı

VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi Sık Sorulan Sorular

VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi Sık Sorulan Sorular 1 VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi Sık Sorulan Sorular Şubat 2016 Anasınıfına kaç öğrenci alınır? Alım süreci nasıldır? Yapılan randevulu görüşmelerle aday öğrencilerin okula bilişsel, fiziksel,

Detaylı

Mugla Üniversitesi Spor Kulübü. Yaz Okulu. Yaz Dönemi Projeleri 1

Mugla Üniversitesi Spor Kulübü. Yaz Okulu. Yaz Dönemi Projeleri 1 Mugla Üniversitesi Spor Kulübü Yaz Okulu Yaz Dönemi Projeleri 1 YAZ OKULU Yaz Okulu çalışmalarının işleyişi hakkında kısa kısa... Üniversitemiz personelimiz öncelikli olmakla beraber tüm Muğla çocuklarının,

Detaylı

MAVİ SINIF UCPA - Hisarönü Otel

MAVİ SINIF UCPA - Hisarönü Otel MAVİ SINIF 2018-2019 UCPA - Hisarönü Otel UCPA / MARMARİS MAVİ SINIF NEDİR? Hedefler / amaçlar : Öğrencilere farklı bir çalışma ve okul kavramı sunmak. Aynı seviyedeki öğrenci grupları arasında birlik

Detaylı

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM YILI ANAOKULU E-BAŞVURU KILAVUZU 2018/ANKARA

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM YILI ANAOKULU E-BAŞVURU KILAVUZU 2018/ANKARA TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2018 2019 EĞİTİM YILI ANAOKULU 2014 DOĞUMLULAR (01.01.2014-31.12.2014 TARİHLERİ ARASINDA DOĞAN) E-BAŞVURU KILAVUZU 2018/ANKARA 0 TED ANKARA KOLEJİ VAKFI

Detaylı

/ karcicegianaokulu.com

/ karcicegianaokulu.com 0216 314 14 76-79 / karcicegianaokulu.com İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı aşkındır heyecanımızdan

Detaylı

Başarının Adresi ORTAOKUL. r Ça. ğrı da

Başarının Adresi ORTAOKUL. r Ça. ğrı da Başarının Adresi Nesiller, 2 emli 6Y Erd ğrı da r Ça ıldı şarıyla Yetişe n Ba ORTAOKUL 26 Öğrencilerimizin Enerjilerini Atmalarına Olanak Sağlayan Fiziki Mekânlar Mimarisiyle geniş aktivite sahalarıyla

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 6. SINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 6. SINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 6. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı aşkındır

Detaylı

Sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağımızı tekrar belirtmek isteriz.

Sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağımızı tekrar belirtmek isteriz. Değerli Meslektaşlarım, 2014 yılı Yüz Plastik Cerrahi Toplantısını Ankara da 5-7 Aralık 2014 tarihlerinde yapmayı planlamaktayız. Bu toplantıda yüz plastik cerrahisindeki yeni gelişmeleri sizlerin de katkısıyla

Detaylı

Adı/Soyadı:... Doğum Yeri ve Tarihi:.../.../... T.C Kimlik Numarası:... Cep Numarası ve Kan Grubu:... Okulu / Bölümü:......

Adı/Soyadı:... Doğum Yeri ve Tarihi:.../.../... T.C Kimlik Numarası:... Cep Numarası ve Kan Grubu:... Okulu / Bölümü:...... Kayıt Tarihi Adı/Soyadı:....../.../... Doğum Yeri ve Tarihi:....../.../... T.C Kimlik Numarası:... Cep Numarası ve E-Mail:......@... Cinsiyet:... Kan Grubu:... Okulu / Bölümü:... Okulun Bulunduğu İlçe:...

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ ANASINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ ANASINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ ANASINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı

Detaylı

Çocukların. Büyüme ve Gelişmesinde. Hareketli Yaşamın Önemi

Çocukların. Büyüme ve Gelişmesinde. Hareketli Yaşamın Önemi Çocukların Büyüme ve Gelişmesinde Çocuklara küçük yaşlardan itibaren fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırmak ileriki yaşamlarında onların aktif bireyler olmalarını sağlar. Düzenli fiziksel aktivite alışkanlığı

Detaylı

BİREYSEL PLANLAMA MÜDAHALE HİZMETLERİ. Okula yeni başlayan. öğrencilere yönelik. gözlem çalışmaları yapılması.

BİREYSEL PLANLAMA MÜDAHALE HİZMETLERİ. Okula yeni başlayan. öğrencilere yönelik. gözlem çalışmaları yapılması. LÜLEBURGAZ REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2013/2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ANALARI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ YILLIK ÇERÇEVE PROGRAM TASLAĞI EYLÜL 23-27 EYLÜL 16-20 EYLÜL 9-13 EYLÜL

Detaylı

4.SINIF DERS ADI YARDIMCI KAYNAKLAR YARDIMCI KAYNAKLAR YARDIMCI KAYNAKLAR KIRTASİYE YILDIZ YAYINLARI DİL BİLGİSİ TÜRKÇE

4.SINIF DERS ADI YARDIMCI KAYNAKLAR YARDIMCI KAYNAKLAR YARDIMCI KAYNAKLAR KIRTASİYE YILDIZ YAYINLARI DİL BİLGİSİ TÜRKÇE FEN BİLİMLERİ SOSYAL 4.SINIF YILDIZ YAYINLARI DİL BİLGİSİ YILDIZ YAYINLARI BİREBİR 2 Ortalı,çizgili, büyük boy defter (Mavi çizgili ve kenarında kırmızı çizgi olacak) 2 ortalı, büyük boy kareli defter(mavi

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ Bugün ilkokul öğrencilerimizin sergilemiş olduğu sahne performansları da bizleri ayrıca gururlandırdı.

Detaylı

KURS KAYITLARI BAŞLIYOR

KURS KAYITLARI BAŞLIYOR DUYURU KURS KAYITLARI BAŞLIYOR Antalya Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğünde ÇOCUK ve SANAT Projesi kapsamında ÇOCUK KOROSU, ÇOCUK BALESİ ÇOCUK ORKESTRASI ve ÇOCUK RESİM-TASARIM kursları için kayıtlar başlamıştır.

Detaylı

HEDEFLERİNİZE BİZİMLE ULAŞIN

HEDEFLERİNİZE BİZİMLE ULAŞIN YENİLENEN KURSLARIMIZIN AVANTAJLARINDAN YARARLANIN HEDEFLERİNİZE BİZİMLE ULAŞIN KURS YERLERİ Şişli (Gayrettepe, Dedeman İş Merkezi) Kadıköy (Hasanpaşa Mh.) Beyoğlu (İstiklal Caddesi-Taksim) Şirinevler

Detaylı