Tyrkisk børnelitteratur. Türkçe çocuk kitapları

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Tyrkisk børnelitteratur. Türkçe çocuk kitapları 2008-2009"

Transkript

1 Tyrkisk børnelitteratur Türkçe çocuk kitapları

2 Kullanıcıya: Bu katalog BiblioteksCenter for Integration tarafından hazırlanmış olup, 2008 yılında alınan Türkçe ürünleri kapsamaktadır. Bu ürünler ya da yerel kütüphaneler aracılığıyla ödünç alınabilir. BiblioteksCenter for Integration hakkında daha fazla bilgi edinmek için ya da kendi anadilinizdeki ürünleri nasıl ısmarlayacağınızı öğrenebilmek için adresini tıklayınız: Katalogda kitaplardaki konularla ilgili ipucu kelimeler Türkçe ve Danimarkaca yazılmıştır. Danimarkaca olan ipucu kelimeler adresinde aramada kullanılabilir. Sprog kutusunu seçip emne ipucu kelimeleri yazarak arama yapabilirsiniz. Til lånere: Kataloget er udarbejdet af BiblioteksCenter for Integration, og indeholder tyrkiske materialer indkøbt i Materialerne kan bestilles på eller via dit lokale folkebibliotek. Læs mere om BiblioteksCenter for Integration på hvor du blandt andet kan få tips til at bestille bøger på dit sprog på I kataloget er anført emneord på tyrkisk og dansk. De danske emneord kan benyttes til søgning i Vælg sprog og tilføj emne. Til biblioteker: Materialerne i kataloget kan bestilles via Netpunkt eller via Statsbibliotekets database. Kataloget tilbydes som et forsøg i For mere information om projektet, kontakt venligst Nicola Ravden på eller nr@statsbiblioteket.dk. 2

3 Çocuklar için Türkçe yazın kitapları Skønlitteratur for børn Ak, Behiç Güneşi bile tamir eden adam. 67 sider. Herşeyi tamir edebilen becerikli bir adamın öyküsü. 8 yaşından Konu:Çocuklar, iyiler, birlik Læsebog om en dygtig mand der kan reparere alt. Fra 8 år Emneord: unge, det gode, fælleskab Faustnummer: Akal, Aytül Likörlü çikolata. 222 sider. Çocuklar için yazılmış bir macera romanı. 12 yaşından Konu: Sürükleyici kitaplar, sahtekarlar, birlik Spændingsroman for børn. Fra 12 år Emneord: spændende bøger, svindlere, fælleskab Faustnummer: Avcı, Ferit Benim minik kırmızı balığım. 29 sider. Küçük bir çocukla kırmızı bir balığı anlatan resimli bir kitap. 3 yaşından Konu: Çocuklar, balıklar, eğlenceli kitaplar Billedbog om en lille dreng og en rød fisk. Fra 3 år Emneord: børn, fisk, sjove bøger Faustnummer:

4 Bak ve bul : eğlenelim öğrenelim. [10] sider. Minikler için sürprizli, Disney figürlü eğlenceli bir kitap. 2 yaşından Konu: Eğlenceli kitaplar, sürprizli kitaplar Originaltitel: Look & find. Pegebog af løft-og-kig typen med kendte Disney figurer. Fra 2 år Emneord: løft og kig, pegebøger Faustnummer: Baum, L. Frank Oz büyücüsü. 127 sider. Bir fırtına tarafından sürüklenen küçük kız, kendini Oz ülkesinde bulur. Burada ilginç arkadaşlar edinir ve birlikte kendilerini kurtaracak tek kişiyi bulmaya çalışırlar. 6 yaşından Konu: Heyecanlı öyküler Originaltitel: The wonderful wizard of Oz. En lille pige, som en cyklon har ført til troldmanden OZ's land, træffer et fugleskræmsel uden hjerne, en blikmand uden hjerte og en fej løve. Sammen kæmper de sig frem for at finde troldmanden Oz, som de håber vil hjælpe dem. Fra 6 år. Egnet til højtlæsning Emneord: eventyrlige fortællinger Faustnummer: Cengiz, Gülsüm Sarman'ın serüvenleri. 62 sider. Sarman ın başından geçenleri konu alan resimli bir okuma kitabı. 7 yaşından Konu: Kediler, çocuklar, bakalım öğrenelim Læsebog om den lille kat Sarman. Fra 7 år Emneord: katte, børn, gå på opdagelse Faustnummer:

5 Child, Lauren Kesinlikle ben, Clarice Bean. 187 sider. Gezegenin en bencil, en kendini beğenmiş kızı Clarice in günlük övünmelerinden çarpıcı örnekler. 10 yaşından Konu: Okuma, kitaplar, kız arkadaşlar Originaltitel: Utterly me, Clarice Bean. Veninderne Clarice og Betty er vilde med krimiserien om Ruby Redfort. Men kan man lære så meget af at læse serien, at den kan bruges til et bogprojekt i skolen? Fra 10 år Emneord: læsning, bøger, veninder Faustnummer: Delton, Judy Kitapkurdu kafadarlar. 112 sider. Kitap okumayı çok seven çocukları anlatan bir roman. 8 yaşından Konu: Çocuklar, birlik, sırlar Originaltitel: Bookworm buddies. Læsebog om nogle børn der elsker at læse. Fra 8 år Emneord: børn, fælleskab, hemmeligheder Faustnummer: yazan: Judy Denton. Disney Bambi 2 : ve ormanın büyük prensi. [23] sider. Sevimli Disney figürü Bambi nin resimli öyküsü. 3 yaşından Konu: Bakalım öğrenelim, hayvanlar, çocuklar, resimli kitaplar Billedbog om Bambi og skovens stor prins. Fra 3 år Emneord: gå på opdagelse, dyr, børn, billedbog Faustnummer:

6 Eğlenceli bir tatil için 100 sihir : okulsuz günler için gizli ipuçları. 95 sider. Tatilinizi can sıkıntısından patlamadan geçirmeniz için 100 ipucu. 12 yaşından Konu: Eğlenceli kitaplar, çocuklar, tatil Originaltitel: Cento magie per divertirsi in vacanza. 100 gode råd for at fåen god ferie. Fra 12 år Emneord: sjove bøger, børn, ferie Faustnummer: Eksik olan ne? : eğlenelim öğrenelim. [10] sider. Minikler için Disney figürleriyle bezenmiş, eğlenceli, sürprizli bir kitap. 2 yaşından Konu: Sürprizli kitaplar, eğlenceli kitaplar Originaltitel: Something's missing. Pegebog af løft-og-kig typen med kendte Disney figurer. Fra 2 år Emneord: løft og kig, pegebøger Faustnummer: Elçi, Niran Hoş geldi. 63 sider. Kedi yavrusu Karaböcü nün maceraları. 7 yaşından Konu: Kediler, çocuklar, bakalım öğrenelim Læsebog om den lille kat Karaböcü. Fra 7 år Emneord: katte, børn, gå på opdagelse Faustnummer:

7 Elçi, Niran Partinin gözbebeği. 63 sider. Kedi yavrusu Karaböcü nün maceraları. 7 yaşından Konu: Kediler, çocuklar, bakalım öğrenelim Læsebog om den lille kat Karaböcü. Fra 7 år Emneord: katte, børn, gå på opdagelse Faustnummer: Gaines, Isabel Winnie' ve bal ağacı. 32 sider. Ayıcık arıların balını alabilmek için neler yapıyor neler. Resimli kitap. 3 yaşından Konu: Hayvan masalları, bal Originaltitel: Pooh's honey tree. Peter Plys' honningkrukke er tom og han prøver at narre bierne for at få fat i deres honning. Velegnet til oplæsning fra 3 år. Selvlæsning fra 6 år Emneord: dyrefortællinger, honning Faustnummer: Gaines, Isabel Winnie'nin yaprak yığını. 32 sider. Ayıcık ve arkadaşları sonbahar yapraklarıyla oynuyor. 3 yaşından Konu: Mevsimler, sonbahar Originaltitel: Pooh's leaf pile. Peter Plys og hans venner har det sjovt i efterårsbladene. Velegnet til oplæsning fra 3 år. Selvlæsning fra 6 år Emneord: årstider, efterår Faustnummer:

8 Gürmen, Aysel Benim babam sihirbaz / Aysel Gürmen; Aytül Akal, Ayla Çınaroğlu.. 82 sider. Çocuklar için öyküler. 10 yaşından Konu: Çocuklar, masal, birlik, günlük hayat Noveller skrevet for børn. Fra 10 år Emneord: børn, eventyr, fælleskab, hverdager Faustnummer: Gürmen, Aysel Ninemin lâleleri / Aysel Gürmen; resimleyen: Mustafa Delioğlu. 16 sider. Küçük bir çocuğu konu alan resimli kitap. 3 yaşından Billedbog om en lille dreng og mormors tulipaner. Fra 3 år Emneord: sjove bøger, blomster, børn Faustnummer: Halling, Thomas Birlikte olmak. 39 sider. Kolay okunulan bu kitapta, 11 yaşındaki Jeppe sınıfa yeni gelen Ellen e aşık olur. Ama sonunda alaya alınmak da vardır. 9 yaşından Konu: Aşk, sevgililer Originaltitel: Bli ihop. Jeppe på 11 år bliver forelsket, da der kommer en ny pige, Ellen, i klassen. Jeppe vil gerne være kæreste med Ellen, men det er ikke let, og man kan så let blive til grin. Fra 9 år. Let at læse. Velegnet til oplæsning Emneord: forelskelse, kærester Faustnummer:

9 Harmer, Wendy Incili Peri parkta. 40 sider. İncili Peri parktaki garip olayları çözmek ister, hiç kurbağalar ağ örer mi? 6 yaşından Konu: Periler Originaltitel: Pearlie in the park. Parkfeen Incili må træde til, da frøerne spinder spindelvæv, pungrotterne padler i søen og ænderne forsøger at springe fra træ til træ. Hvad er gået galt? Fra 6 år Emneord: feer Faustnummer: Harmer, Wendy Incili Peri ve büyük oyuncak bebek. 40 sider. İncili Peri parkta bulduğu oyuncak bebeği eğlendirmek için bir gösteri düzenler. 6 yaşından Konu: Periler Originaltitel: Pearlie and the big doll. Parkfeen Incili finder en dukke, som er blevet væk, under en busk. Hun er meget ked af det, og Pearlie vil opmuntre hende og arrangerer en forestilling, hvor alle dyrene medvirker. Fra 6 år Emneord: feer Faustnummer: Harmer, Wendy Incili Peri ve Opal. 40 sider. İncili Peri ziyarete gelen çöl perisi Opal i parkında gezdirir. Ancak daha önce hiç kente gelmemiş olan Opal hep kaybolur. 6 yaşından Konu: Periler Originaltitel: Pearlie and Opal. Parkfeen Incili får besøg af ørkenfeen Opal. Pearlie viser hende rundt i sin smukke park, men Opal kommer hele tiden galt afsted, fordi hun aldrig før har været i en by. Fra 6 år Emneord: feer Faustnummer:

10 Içözü, Nur Bilge kaplumbağa / Nur Içözü; resimleyen: Mehtap Uçar. [22] sider. Farvestrålende billedbog om en klog skildpadde. Fra 3 år Emneord: dyr, skildpadder, gå på opdagelse Faustnummer: Içözü, Nur Kaplanla fil / Nur Içözü; resimleyen: Mehtap Uçar. [22] sider. Bir kaplanla fili anlatan resimli kitap. 3 yaşından Konu: Hayvanlar, iyiler, birlik, bakalım öğrenelim Farvestrålende billedbog om en tiger og en elefant. Fra 3 år Emneord: dyr, det gode, fælleskab, gå på opdagelse Faustnummer: Içözü, Nur Kışt kışt baykuş / Nur Içözü; resimleyen: Mehtap Uçar. [22] sider. Geceleri bekçilik yapan baykuşu anlatan resimli bir kitap. 3 yaşından Konu: Hayvanlar, baykuşlar, çocuklar, bakalım öğrenelim Farvestrålende billedbog om en ugle der holder vagt om natten. Fra 3 år Emneord: dyr, ugler, børn, gå på opdagelse Faustnummer: Içözü, Nur Şarkıcı kurbağalar / Nur Içözü; resimleyen: Mehtap Uçar. [22] sider. Şarkıcı kurbağaların resimli masalı. 3 yaşından Konu: Hayvanlar, kurbağalar, bakalım öğrenelim Farvestrålende billedbog om en gruppe frøer der synger. Fra 3 år Emneord: dyr, frøer, gå på opdagelse Faustnummer: Içözü, Nur Yalnız yılan / Nur Içözü; resimleyen: Mehtap Uçar. [22] sider. Sirk artisti olmak isteyen bir yılanın resimli öyküsü. 3 yaşından Konu: Hayvanlar, yılanlar, sirk, bakalım öğrenelim Farvestrålende billedbog om en slange der vil være cirkusartist. Fra 3 år Emneord: dyr, slange, cirkus, gå på opdagelse 10

11 Faustnummer: Içözü, Nur Zilli zürafa / Nur Içözü; resimleyen: Mehtap Uçar.[22] sider. Zürafanın resimli öyküsü. 3 yaşından Konu: Hayvanlar, zürafa, bakalım öğrenelim Farvestrålende billedbog om en giraf. Fra 3 år Emneord: dyr, giraf, gå på opdagelse Faustnummer: Johnson, Pete Anne baba eğitme kılavuzu. 152 sider. 12 yaşındaki bir çocuğun anne ve babasıyla olan ilişkilerini, muzip bir yaklaşımla sergilemesini konu alan bir kitap. 10 yaşından Konu: Eğlenceli kitaplar, çocuklar, erginler, ana-baba-çocuk ilişkisi Originaltitel: How to train your parents. Dagbog fra drengen Louis på 12 år med talent som komiker. Da han flytter til Nørdkøbing forandrer hans forældre sig, og en forældreopdragelse må iværksættes, før Louis kan udvikle sit talent. Fra 10 år Emneord: sjove bøger, børn, voksne, forældre-barn forholdet Faustnummer: Kart Gür, Mutlu Tombul Çekirdek ve anadolu yer sincabı. 45 sider. Anadolu yer sincabını tüm yönleriyle anlatan resimli, öğretici bir kitap. 6 yaşından Konu: Yer sincabı, eğlenceli kitaplar, çocuklar, resimli kitap Farvestrålende billedbog om jordegern fru Tombul Çekirdek og anatoliens sletter, hvor den opfostrer sine unger. Fra 6 år Emneord: jordegern, sjove bøger, børn, billedbog Faustnummer:

12 Kipling, Rudyard Işte öyle hikayeler. 76 sider. Ünlü yazardan doğa ve hayvanlarla ilgili öyküler. 9 yaşından Konu: Hayvanlar, hayvan masalları Originaltitel: Just so stories. Fra 9 år Emneord: dyr, dyrefortællinger Faustnummer: Kutlar Aksoy, Seza Noktacık. [34] sider. Annesi ve babası ayrılmış küçük bir kızın resimli öyküsü. 5 yaşından Konu: Çocuklar, birlik, eğlenceli kitaplar Billedbog om en lille pige hvis far og mor separeret. Fra 5 år Emneord: børn, fælleskab, sjove bøger Faustnummer: Köse, Uğur Bir denizatı hikayesi [28] sider. Küçük Okan ın deniz sevgisini konu alan resimli bir kitap. 6 yaşından Konu: Deniz, denizatı, fantazi, çocuklar Farvestrålende billedbog om lille Okan og havet. Fra 6 år Emneord: havet, søheste, fantasy, børn Faustnummer: Köse, Uğur Uçtum ben. [28] sider. Küçük Can ın uçma tutkusunu konu alan resimli bir kitap. 6 yaşından Konu: Uçmak, kuşlar, fantazi, çocuklar Farvestrålende billedbog om lille Can som vil flyve. Fra 6 år Emneord: flyve, fugle, fantasy, børn Faustnummer:

13 Milbourne, Anna Karlı bir gün / Anna Milbourne; resimleyen: Elena Temporin. [24] sider. Karlı bir günde çocukların sevincini yansıtan resimli bir kitap. 3 yaşından Konu: Kar, karlı hava Originaltitel: The snowy day. Billedbog om en snevejrsdag. Fra 3 år Emneord: sne, snevejr Faustnummer: Morichon, David Atık mı? Hiç dert değil. [32] sider. Miniklere çevre bilinci vermeyi amaçlayan resimli bir kitap. 3 yaşından Konu: Çevre kirliliği, çevre, buluşlar Originaltitel: No problem. Opfinder-rotten lærer, at forurening ikke kan skjules i jorden, i havet eller på månen. Fra 3 år Emneord: forurening, miljø, opfindelser Faustnummer: Müstecaplıoğlu, Barış Hodi Podi : gökyüzündeki ülke. 52 sider. Masal yaratığı HodiPodi nin uçma isteğini konu alan resimli bir kitap. 4 yaşından Konu: Uçmak, bakalım öğrenelim, fantazi, çocuklar Farvestrålende billedbog om lille Hodi Podi som vil flyve. Fra 4 år Emneord: flyve, gå på opdagelse, fantasy, børn Faustnummer: Pullman, Philip Keskin bıçak. 425 sider. Lyra ve Will tehlikeli yolculuğa büyük bir cesaretle çıkarlar. Başka dünyalarda karşılarına çıkacak kötülerden korkmadan yollarına devam edecekler. 12 yaşından Konu: Masallar, iyiler, kötüler, koşut evrenler Originaltitel: The subtle knife. Lyra har nu fået følgeskab af Will på sin livsfarlige rejse. De to er lige 13

14 gamle - og lige modige, når de møder onde mennesker og sære væsener i andre verdener. Egnet til højtlæsning. Fra 12 år Emneord: fantastiske fortællinger, det gode, det onde, parallelle verdener Faustnummer: Schurer, Geneviève Barbie firavunun sırrı. 96 sider. Arkeologlarla konuşmak için Mısır daki Krallar Vadisi ne giden Barbi ve arkadaşlarının maceralarını anlatan bir kitap. 9 yaşından Konu: Arkeoloji, Mısır, Krallar Vadisi Originaltitel: Barbie le secret du pharaon. Barbie, Ken og Skipper er i Kongernes Dal i Egypten for at interviewe arkæologer. De er ved at åbne en kongegrav og mystiske ting sker. Er det faraoens forbandelse? Fra 9 år Emneord: arkæologi, Egypten, Kongernes Dal Faustnummer: Stoppard, Miriam Hareketler. [14] sider. Minikler için hazırlanmış bu kitap, hareketli resimlerle kavram geliştirici eylemleri öğretiyor. 2 yaşından Konu: Hareket, kavram geliştirme, oyuncak kitaplar Originaltitel: On the move. Pegebog. Hvert opslag viser en bevægelse: hoppe, dreje rundt, gynge, svømme og flyve, og et bevægeligt billede illustrerer bevægelsen. Fra 2 år Emneord: bevægelse, begrebsindlæring, pegebøger Faustnummer: Stoppard, Miriam Harika renkler. [14] sider. Miniklere renk kavramını ve renkleri öğretmeyi amaçlayan hareketli resimlerle bezenmiş bir kitap. 2 yaşından Konu: Renkler, kavram geliştirme, oyuncak kitaplar Originaltitel: Amazing colours. Pegebog. Hvert opslag har én farve: rød, gul, blå og grøn og et træk-ud billede viser, at tingen kan have en anden farve. Fra 2 år Emneord: farver, begrebsindlæring, pegebøger Faustnummer:

15 Ural, Serpil Eşek ve Berk. / Serpil Ural; resimleyen: Ülkü Ovat, Ümit Öğmel. 29 sider. Küçük Berk ile eşeğin arkadaşlığını anlatan resimli kitap. 3 yaşından Konu: Çocuklar, eşekler, hayvanlar Billedbog om en lille dreng der elsker æsler. Fra 3 år Emneord: børn, æsler, dyr Faustnummer: Örsel, Sedef Pat Pat papatya / yazan: Sedef Örsel; resimleyen: Betül Sayın. 22 sider. Bitkileri ve çiçekleri anlatan resimli bir kitap. 3 yaşından Konu: Bitkiler, çiçekler, birlik, bakalım öğrenelim Farvestrålende billedbog om planter og blomster. Fra 3 år Emneord: blomster, planter, fælleskab, gå på opdagelse Faustnummer: Çocuklar için Türkçe başvuru kitapları Faglitteratur for børn Keşif gezileri Opdagelsesrejser 40.9 Harrison, Sarah Keşifler atlası. 32 sider. Dünyanın dört bucağına yapılmış keşif gezilerini anlatan renkli resimlerle bezenmiş bir kitap. Konu: Keşif gezileri Originaltitel: Exploration atlas. Atlas over de store opdagelsesrejser. Emneord: opdagelsesrejser Faustnummer:

16 Uzay ve yerküre Verdensrummet og jorden 52.4 Harris, Nicholas Uzay atlası. 32 sider. Çocuklara uzayı ve evreni tanıtmayı amaçlayan, renkli resimlerle bezenmiş bir kitap. Konu: Astronomi, uzay yolculuğu, gezegenler, evren, güneş sistemi Originaltitel: Space atlas. Atlas over verdenrummet. Emneord: astronomi, rumfart, planeter, universet, solsystemet Faustnummer: Harris, Nicholas Okyanuslar atlası. 32 sider. Okyanusları ve derinliklerini anlatan resimli bir kitap. Konu: Denizler, okyanuslar, okyanus bilim, deniz biyolojisi Originaltitel: Oceans atlas. Atlas over verdenshavet. Emneord: havet, oceaner, oceanografi, havbiologi Faustnummer: Hayvanlar Dyr 58 Ganeri, Anita Hayvanlar atlası. 32 sider. Dünyadaki hayvanları tanıtan resimli bir kitap Konu: Hayvanlar Originaltitel: Animal atlas. Atlas over dyr fra hele verden. Emneord: dyr Faustnummer:

17 Korsanlar Sørøvere Korsanlar : Korsan avcısı Kaptan William Lubber'in deniz günlüğü / yazar: Dugald Steer; ressamlar: Ian Andrew, Anne Yvonne Gilbert, Helen Ward. [28] sider. Gemileri, silahları ve gömüleri ile deniz korsanlarını tanıtan resimli bir kitap Konu: Korsanlar, deniz korsanları, tarih Originaltitel: Pirateology. Om pirater og sørøvere. Emneord: pirater, sørøveri, sørøvere, historie Faustnummer:

Tyrkisk musik for voksne. Erginler için Türkçe müzik

Tyrkisk musik for voksne. Erginler için Türkçe müzik Tyrkisk musik for voksne Erginler için Türkçe müzik 2008-2009 Kullanıcıya: Bu katalog BiblioteksCenter for Integration tarafından hazırlanmış olup, 2008 yılında alınan Türkçe ürünleri kapsamaktadır. Bu

Detaylı

Tyrkiske film for voksne. Erginler için Türkçe filmler

Tyrkiske film for voksne. Erginler için Türkçe filmler Tyrkiske film for voksne Erginler için Türkçe filmler 2008-2009 Kullanıcıya: Bu katalog BiblioteksCenter for Integration tarafından hazırlanmış olup, 2008 yılında alınan Türkçe ürünleri kapsamaktadır.

Detaylı

Tyrkisk bøger og film for børn. Çocuklar için Türkçe kitaplar ve f ilmler

Tyrkisk bøger og film for børn. Çocuklar için Türkçe kitaplar ve f ilmler 2009-2010 Tyrkisk bøger og film for børn Çocuklar için Türkçe kitaplar ve f ilmler www.bibzoom.dk/world Kullanıcıya: Bu katalog BiblioteksCenter for Integration tarafından hazırlanmış olup, 2009 yılında

Detaylı

TYRKISKE BØGER for børn. ÇOCUKLAR IÇIN TÜRKÇE kitaplar WWW.BIBZOOM.DK/WORLD

TYRKISKE BØGER for børn. ÇOCUKLAR IÇIN TÜRKÇE kitaplar WWW.BIBZOOM.DK/WORLD TYRKISKE BØGER for børn 2014 ÇOCUKLAR IÇIN TÜRKÇE kitaplar WWW.BIBZOOM.DK/WORLD Forord Kataloget er udarbejdet af BiblioteksCenter for Integration. Det indeholder tyrkiske bøger for børn indkøbt i 2013.

Detaylı

Tyrkisk faglitteratur for voksne. Erginler için Türkçe başvuru kitapları

Tyrkisk faglitteratur for voksne. Erginler için Türkçe başvuru kitapları Tyrkisk faglitteratur for voksne Erginler için Türkçe başvuru kitapları 2008-2009 Kullanıcıya: Bu katalog BiblioteksCenter for Integration tarafından hazırlanmış olup, 2008 yılında alınan Türkçe ürünleri

Detaylı

ÇİÇEK YAYINCILIK FİYAT LİSTESİ P.S.F (kdv dahil) YTL

ÇİÇEK YAYINCILIK FİYAT LİSTESİ P.S.F (kdv dahil) YTL 03.12.2012/05 ÇİÇEK YAYINCILIK FİYAT LİSTESİ P.S.F (kdv dahil) YTL 001 MASAL HAZİNESİ 9789756080603.... 35,00 004 365 DİZİSİ.. 02 İlginç Yönleriyle Hayvanlar 9789756059241 010 DÜNYA DİZİSİ 25,00 03 Çiftlik

Detaylı

bab.la Cümle Kalıpları: Kişisel Dilekler Türkçe-Danca

bab.la Cümle Kalıpları: Kişisel Dilekler Türkçe-Danca Dilekler : Evlilik Tebrikler. Dünyadaki tüm mutluluklar üzerinizde olsun. Tillykke. Vi ønsker jer begge to alt mulig glæde i verdenen. Yeni evli bir çifti Tebrikler. Size düğün gününüzde en iyi dileklerimi

Detaylı

[ülke] sınırları içinde para çekersem komisyon ücreti öder miyim? Belirli bir ülkede para çekmenin komisyon ücretine tabi olup olmadığını sormak

[ülke] sınırları içinde para çekersem komisyon ücreti öder miyim? Belirli bir ülkede para çekmenin komisyon ücretine tabi olup olmadığını sormak - Genel [ülke] sınırları içinde para çekersem komisyon ücreti öder miyim? Belirli bir ülkede para çekmenin komisyon ücretine tabi olup olmadığını sormak Başka bankamatikleri kullanırsam ne kadar komisyon

Detaylı

ÇİÇEK YAYINCILIK FİYAT LİSTESİ

ÇİÇEK YAYINCILIK FİYAT LİSTESİ 21.10.2013/05 P.S.F (kdv dahil) YTL 010 DÜNYA DİZİSİ 02 Dünya Masalları 9789756059050 04 Dinozorlar Ansiklopedisi 9786054504985 03 Çiftlik ve Kırda Hayat 9789944220613 25,00 012 BEBEĞİM DİZİSİ. 33,00 01

Detaylı

Aytül Akal dan miniklere iki ayrı fil hikayesi...

Aytül Akal dan miniklere iki ayrı fil hikayesi... SEMESTR TATİLİ İÇİN MEDYATEKTE YENİLİKLER.. Çocuklar semestr tatilini iyi değerlendirmeniz için kütüphanede sizin için yepyeni kitaplar var...haydi bir göz atalım... MİNİKLERE MİNİ MİNNACIK HİKAYELER...

Detaylı

OKUL ÖNCESİ YAYINLARI

OKUL ÖNCESİ YAYINLARI KARACA Eğitim Yayınları Tic. ve San. Ltd. Ş OKUL ÖNCESİ YAYINLARI TL Etkinlik Kitabım 1-10 (10 etkinlik kitabı) 57,50 Adet Tutar Portakal Çiçeği Eğlenceli Matematik (48 Ay ve Üstü) 13,50 Portakal Çiçeği

Detaylı

Sınıf Defteri Kavram Posterleri (Mevsimler 1-2, Atatürk Köşesi, Şekiller, Renkler, Sayılar 1-5,

Sınıf Defteri Kavram Posterleri (Mevsimler 1-2, Atatürk Köşesi, Şekiller, Renkler, Sayılar 1-5, MAVİ YUNUS EĞİTİM SETLERİ KIPIR KIPIR KUKLALAR EĞİTİM SETİ (Öneri: 36-48 Ay) 1. Kıpır Kıpır Kuklalar (8 kitap) (Kukla Sincap, Kukla Kirpi, Kukla Kutup Ayısı, Kukla Kaplumbağa, Kukla Pelikan, Kukla Maymun,

Detaylı

Tyrkisk skønlitteratur for voksne. Erginler için Türkçe yazın kitapları

Tyrkisk skønlitteratur for voksne. Erginler için Türkçe yazın kitapları Tyrkisk skønlitteratur for voksne Erginler için Türkçe yazın kitapları 2008-2009 Kullanıcıya: Bu katalog BiblioteksCenter for Integration tarafından hazırlanmış olup, 2008 yılında alınan Türkçe ürünleri

Detaylı

Çocuklar için Kutsal Kitap sunar. Tanrı Herşeyi Yarattığı Zaman

Çocuklar için Kutsal Kitap sunar. Tanrı Herşeyi Yarattığı Zaman Çocuklar için Kutsal Kitap sunar Tanrı Herşeyi Yarattığı Zaman Yazarı: Edward Hughes Resimleyen: Byron Unger ve Lazarus Uyarlayan: Bob Davies ve Tammy S. Tercüme eden: Nurcan Duran Üreten: Bible for Children

Detaylı

Tanrı Herşeyi Yarattığı Zaman

Tanrı Herşeyi Yarattığı Zaman Çocuklar için Kutsal Kitap sunar Tanrı Herşeyi Yarattığı Zaman Yazarı: Edward Hughes Resimleyen: Byron Unger ve Lazarus Uyarlayan: Bob Davies ve Tammy S. Tercüme eden: Nurcan Duran Üreten: Bible for Children

Detaylı

Okul Öncesi Devam Takip Defteri (Öğretmen - Öğrenci) Kavram Posterleri (Mevsimler 1-2, Atatürk Köşesi, Şekiller, Renkler, Sayılar 1-5,

Okul Öncesi Devam Takip Defteri (Öğretmen - Öğrenci) Kavram Posterleri (Mevsimler 1-2, Atatürk Köşesi, Şekiller, Renkler, Sayılar 1-5, MAVİ YUNUS EĞİTİM SETLERİ KIPIR KIPIR KUKLALAR EĞİTİM SETİ (Öneri: 36-48 Ay) 1. Kıpır Kıpır Kuklalar (8 kitap) (Kukla Sincap, Kukla Kirpi, Kukla Kutup Ayısı, Kukla Kaplumbağa, Kukla Pelikan, Kukla Maymun,

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk ün kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatına ait resimleri inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ ŞEKERLİK EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ

Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ ŞEKERLİK EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ ŞEKERLİK EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ GÜNLER EYLÜL-2017 EKİM-2017 KASIM-2017 ARALIK-2017 Pazartesi 4 11 18 25 2 9 16 23 30 6 13 20 27 4 11 18 25 Salı

Detaylı

Tyrkisk. Tekst- og opgavesamling B. Til elever, der læser og skriver på tyrkisk som stærkeste sprog. Afdækning af litteracitet

Tyrkisk. Tekst- og opgavesamling B. Til elever, der læser og skriver på tyrkisk som stærkeste sprog. Afdækning af litteracitet Afdækning af litteracitet Tekst- og opgavesamling B Tyrkisk Til elever, der læser og skriver på tyrkisk som stærkeste sprog 1 Introduktion Denne tekst- og opgavesamling anvendes sammen med samtaleark,

Detaylı

Da verdens land ble enige om å gjøre noe med miljøet. Jordas naturgrunnlag tåler ikke at hele verden har et forbruk som den vestlige verden.

Da verdens land ble enige om å gjøre noe med miljøet. Jordas naturgrunnlag tåler ikke at hele verden har et forbruk som den vestlige verden. Da verdens land ble enige om å gjøre noe med miljøet Jordas naturgrunnlag tåler ikke at hele verden har et forbruk som den vestlige verden. Du har sikkert hørt ordene bærekraftig utvikling. Dette er arbeidet

Detaylı

Reklam fiyat çizelgesi 2016

Reklam fiyat çizelgesi 2016 Din portal til det tyrkiske samfund i Danmark www.haber.dk Reklam fiyat çizelgesi 2016 PRISLISTE 2016 CK MEDIA & EAK-DESIGN Genel Bilgiler Yayınlayan/Udgives af CK MEDIA & EAK-DESIGN Banka Bilgileri Bank

Detaylı

Atabek Koleji Anaokulu Eylül - Ekim Ayı Aylık Takvimi

Atabek Koleji Anaokulu Eylül - Ekim Ayı Aylık Takvimi Eylül - EYLÜL 5.Hafta EKİM 1.HAFTA GEL BİZE KATIL BİZE OYUN, SANAT OKUL RESMİ ALAN GEZİSİ, SANAT SABUN DENEYİ SANAT,OYUN,FEN SEBZELER KONUŞUYOR DRAMA, OYUN OKULVAKTİ TÜRKÇE, MÜZİK,OKUMA-YAZMA BAY MİKROP

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 5-6 YAŞ GRUBU YILDIZLAR SINIFI AYLIK PROGRAMI.,ellerim parmakları, sar makarayı tekerlemelerini

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 5-6 YAŞ GRUBU YILDIZLAR SINIFI AYLIK PROGRAMI.,ellerim parmakları, sar makarayı tekerlemelerini FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 5-6 YAŞ GRUBU YILDIZLAR SINIFI AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Aç kapa,ellerim parmakları, sar makarayı tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

Seyahat Dışarda yeme. Dışarda yeme - Girişte. Dışarda yeme - Yemek siparişi verme

Seyahat Dışarda yeme. Dışarda yeme - Girişte. Dışarda yeme - Yemek siparişi verme - Girişte _[zaman]_de _[kişi sayısı]_ için masa ayırtmak istiyorum. Rezervasyon yapma _[kişi sayısı]_ için bir masa lütfen. Masa sorma Kredi kartı kabul ediyor musunuz? Kredi kartıyla ödeyip ödeyemeyeceğini

Detaylı

Tyrkiske bøger, film og musik for voksne. Erginler için Türkçe kitaplar, film ve müzik. www.bibzoom.dk/world

Tyrkiske bøger, film og musik for voksne. Erginler için Türkçe kitaplar, film ve müzik. www.bibzoom.dk/world Tyrkiske bøger, film og musik for voksne Erginler için Türkçe kitaplar, film ve müzik 2013 www.bibzoom.dk/world Forord Kataloget er udarbejdet af BiblioteksCenter for Integration. Det indeholder tyrkiske

Detaylı

FORSKJELLIGE TYPER SKOG:

FORSKJELLIGE TYPER SKOG: FORSKJELLIGE TYPER SKOG: Selv om de ser ganske like ut, er det mange forskjellige typer skog. Klimaet og jordsmonnet på stedet bestemmer hva slags trær og planter som vokser i skogen. Skogen kan deles

Detaylı

CANLILAR DÜNYASINI GEZELİM TANIYALIM

CANLILAR DÜNYASINI GEZELİM TANIYALIM CANLILAR DÜNYASINI GEZELİM TANIYALIM Bulut Kuş OKUL Ağaç Çimenler Taş Ayşe Çocuklar Kedi Top Çiçekler Göl Yukarıdaki şekilde Ayşe nin okula giderken çevresinde gördüğü canlı ve cansız varlıkları inceleyelim.

Detaylı

ATA YAYINCILIK

ATA YAYINCILIK 2016-2017 ATA YAYINCILIK 1. SINIF ATA 1. SINIF AFACAN OKUMA YAZMA SETİ - - 978-9944-320-81-8 ATA 1. SIN IF EĞİTİCİ ÖYKÜLER (8'Lİ SET) 13,00 10,00 978-9944-81-572-7 ATA 1. SINIF AFACAN FASİKÜL MATEMATİK

Detaylı

MAVİ YUNUS EĞİTİM SETLERİ. ZIPZIP İLE PITPIT EĞİTİM SETİ (Öneri: 24-36 Ay) KIPIR KIPIR KUKLALAR EĞİTİM SETİ (Öneri: 36-48 Ay)

MAVİ YUNUS EĞİTİM SETLERİ. ZIPZIP İLE PITPIT EĞİTİM SETİ (Öneri: 24-36 Ay) KIPIR KIPIR KUKLALAR EĞİTİM SETİ (Öneri: 36-48 Ay) MAVİ YUNUS EĞİTİM SETLERİ ZIPZIP İLE PITPIT EĞİTİM SETİ (Öneri: 24-36 Ay) 1. Zıpzıp ile Pıtpıt uygulama kitapları - 5 kitap 2. Zıpzıp ile Pıtpıt Aile Katılımı 3. İlk Portfolyom 4. Kavramlarla Labirent

Detaylı

Delal Arya HEYECANLI KİTAPLAR. Serüven. Resimleyen: Sedat Girgin PERA GÜNLÜKLERİ. 5 Basım SIRLAR OTELİ. 2. Kitap

Delal Arya HEYECANLI KİTAPLAR. Serüven. Resimleyen: Sedat Girgin PERA GÜNLÜKLERİ. 5 Basım SIRLAR OTELİ. 2. Kitap Delal Arya Resimleyen: Sedat Girgin PERA GÜNLÜKLERİ SIRLAR OTELİ HEYECANLI KİTAPLAR Serüven 5 Basım 2. Kitap Delal Arya Resimleyen: Sedat Girgin PERA GÜNLÜKLERİ SIRLAR OTELİ 2. Kitap Yayın Koordinatörü:

Detaylı

Babamın Sihirli Küresi AYTÜL AKAL

Babamın Sihirli Küresi AYTÜL AKAL Babamın Sihirli Küresi AYTÜL AKAL Babamın Sihirli Küresi 2011, Tudem Eğitim Hizmetleri San. Tic. A.Ş. 1476/1 Sok. No:10/51 Alsancak-Konak/İZMİR YAZAR: Aytül Akal RESimleYen: Mustafa Delioğlu KAPAK TASarımı:

Detaylı

DANIMARKA SAĞLIK SEKTÖRÜ Det danske sundhedsvæsen. Tyrkisk

DANIMARKA SAĞLIK SEKTÖRÜ Det danske sundhedsvæsen. Tyrkisk DANIMARKA SAĞLIK SEKTÖRÜ Det danske sundhedsvæsen Tyrkisk Det danske sundhedsvæsen Denne pjece fortæller kort om det danske sundhedsvæsen, og om de forskellige steder, man kan blive undersøgt og behandlet,

Detaylı

Sayılar. Esin Yayınevi. Kitapta, birden ona kadar sayılar ve her sayının bulunduğu sayfada o sayı kadar resim bulunmaktadır.

Sayılar. Esin Yayınevi. Kitapta, birden ona kadar sayılar ve her sayının bulunduğu sayfada o sayı kadar resim bulunmaktadır. AVRAM KİTAPLARI Çocuk Edebiyatı nın kapsamına doğrudan girmese de kavramların, okulöncesi eğitiminde ne denli önemli olduğu bilinen bir gerçektir. Çocuğun sözcük dağarcığını geliştirdiği, çocuk edebiyatını

Detaylı

ŞEMSİANA ANAOKULU OKUL PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK SERVİSİ 2016 HAZİRAN AYI AİLE BÜLTENİ ÇOCUK VE KİTAP

ŞEMSİANA ANAOKULU OKUL PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK SERVİSİ 2016 HAZİRAN AYI AİLE BÜLTENİ ÇOCUK VE KİTAP ŞEMSİANA ANAOKULU OKUL PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK SERVİSİ 2016 HAZİRAN AYI AİLE BÜLTENİ ÇOCUK VE KİTAP ÇOCUK VE KİTAP Başlangıçta kitap çocuk için bir oyuncaktır. O sadece kitap sayfalarını çevirmekten

Detaylı

Veli Mektupları MyLittle Island 1

Veli Mektupları MyLittle Island 1 Veli Mektupları MyLittle Island Unit My Little Island ın ilk ünitesine hoş geldiniz. Bu ünite çocuğunuzu programla tanıştırır. Bu Hoş geldin ünitesinde çocuklar ada macerasıyla ve kitabın ana karakterleri

Detaylı

TYRKISKE BØGER, FILM OG MUSIK for voksne. ERGINLER IÇIN TÜRKÇE kitaplar, film ve müzik

TYRKISKE BØGER, FILM OG MUSIK for voksne. ERGINLER IÇIN TÜRKÇE kitaplar, film ve müzik 2010-2011 TYRKISKE BØGER, FILM OG MUSIK for voksne ERGINLER IÇIN TÜRKÇE kitaplar, film ve müzik WWW.BIBZOOM.DK/WORLD Kullanıcıya: Bu katalog BiblioteksCenter for Integration tarafından hazırlanmış olup,

Detaylı

2015, Tudem Eğitim Hizmetleri San. Tic. A. Ş. 1476/1 Sok. No:10/51 Alsancak-Konak/İZMİR

2015, Tudem Eğitim Hizmetleri San. Tic. A. Ş. 1476/1 Sok. No:10/51 Alsancak-Konak/İZMİR BETül Avunç 2015, Tudem Eğitim Hizmetleri San. Tic. A. Ş. 1476/1 Sok. No:10/51 Alsancak-Konak/İZMİR Yazar: Betül Avunç Kapak Resmi: Gökçe Akgül Editör: Burhanettin Düzçay Baskı ve Cilt: Ertem Basım Yayın

Detaylı

YAYINEVİ. İş Bankası Kültür İş Bankası Kültür İş Bankası Kültür İş Bankası Kültür. İş Bankası Kültür İş Bankası Kültür

YAYINEVİ. İş Bankası Kültür İş Bankası Kültür İş Bankası Kültür İş Bankası Kültür. İş Bankası Kültür İş Bankası Kültür KİTABIN ADI Keşfedin Evren Yakından Bakın - Taşıtlar ve Teknoloji Keşfedin Trenler Dünyayı Değiştiren Şaşırtıcı Buluşlar Çıkartmalarla Kendi Uzay Gemilerini Tasarla Kolay Bilim - Hayvanlar Keşfedin Dev

Detaylı

Minti Monti. B u İşte Bir Tuha flık V. Sonbahar 2014 Sayı:15 ISNN: 2146-281X. Çocuklar için eğlenceli poster dergi Ücretsizdir

Minti Monti. B u İşte Bir Tuha flık V. Sonbahar 2014 Sayı:15 ISNN: 2146-281X. Çocuklar için eğlenceli poster dergi Ücretsizdir Minti Monti Çocuklar için eğlenceli poster dergi Ücretsizdir Sonbahar 2014 Sayı:15 ISNN: 2146-281X... e c n ü y ü y ü B n Be e i Me slek H ayalimd k B u İşte Bir ar Tuha flık V slekler İlg inç Me İ K E

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2-3 YAŞ GRUBU CİVCİVLER SINIFI AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2-3 YAŞ GRUBU CİVCİVLER SINIFI AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2-3 YAŞ GRUBU CİVCİVLER SINIFI DİL BECERİLERİM VE BEN AYLIK PROGRAMI Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler:Tümevarım tekniği ile "piti piti, iğne battı ve portakalı soydum" tekerlemelerini

Detaylı

ÇAĞDAŞ TÜRK EDEBİYATI. Refik Durbaş. Şiir BEZ BEBEKLE KUKLASI. 2. basım. Resimleyen: Burcu Yılmaz

ÇAĞDAŞ TÜRK EDEBİYATI. Refik Durbaş. Şiir BEZ BEBEKLE KUKLASI. 2. basım. Resimleyen: Burcu Yılmaz Refik Durbaş BEZ BEBEKLE KUKLASI ÇAĞDAŞ TÜRK EDEBİYATI Şiir Resimleyen: Burcu Yılmaz 2. basım Refik Durbaş BEZ BEBEKLE KUKLASI Resimleyen: Burcu Yılmaz Yayın Koordinatörü: İpek Şoran Editör: Ebru Akkaş

Detaylı

Kişisel Dilekler Dilekler - Evlilik Türkçe Danca Tillykke. Vi ønsker jer begge to alt mulig glæde i verdenen.

Kişisel Dilekler Dilekler - Evlilik Türkçe Danca Tillykke. Vi ønsker jer begge to alt mulig glæde i verdenen. - Evlilik Tebrikler. Dünyadaki tüm mutluluklar üzerinizde olsun. Yeni evli bir çifti kutlarken kullanılır Tebrikler. Size düğün gününüzde en iyi dileklerimi sunarım. Yeni evli bir çifti kutlarken kullanılır

Detaylı

ÇAMLICA ÇOCUK

ÇAMLICA ÇOCUK 2016-2017 ÇAMLICA ÇOCUK ISBN KİTABIN ADI LİSTE FİYATI SATIŞ FİYATI 9786054421336 ÇAMLICA 1- Kara Hayvanları Eğitim 9786054421411 ÇAMLICA 10- Araç Gereçler Eğitim 9786054421428 ÇAMLICA 11- Eğitim Araçları

Detaylı

OKULA GETİRECEKLERİMİZ OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR

OKULA GETİRECEKLERİMİZ OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR OCAK 2017 BÜLTENİ 02 06 OCAK OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR PAZARTESİ OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR Günler tekerlemesini söyleyelim. İpin altından geçelim. Oyun hamurundan balık yapalım. Yeni yıl geldi

Detaylı

SAYI KAVRAMI (TEMEL KAVRAM)

SAYI KAVRAMI (TEMEL KAVRAM) SAYI KAVRAMI (TEMEL KAVRAM) KONULAR: 1 den 20 ye Kadar Birer Birer Ritmik Sayma 10 dan Geriye Doğru Birer Birer Ritmik Sayma 1 den 10 a Kadar Rakamları Okuma ve Modele Bakarak Yazma 1 İle 10 Arasındaki

Detaylı

Antoryum. Buketler. Buket Market Ürün Katalog Küresel Çiçekçilik Aralık 8, 2016 SEPETTE RENKLERİN DÜĞÜNÜ LİLYUM VE ANTORYUM ÜRÜN KODU ANT01

Antoryum. Buketler. Buket Market Ürün Katalog Küresel Çiçekçilik Aralık 8, 2016 SEPETTE RENKLERİN DÜĞÜNÜ LİLYUM VE ANTORYUM ÜRÜN KODU ANT01 Page 1 of 16 Antoryum SEPETTE RENKLERİN DÜĞÜNÜ LİLYUM VE ANTORYUM ÜRÜN KODU ANT01 143,00 FANUSDA ANTORYUM GÜLLER VE LİLYUM ÜRÜN KODU ANT02 135,00 CAM VAZODA GÖSTERİŞLİ BAHAR KOKULU LİLYUM VE ANTORYUMLAR

Detaylı

ÇOCUK PASTA KATALOĞU

ÇOCUK PASTA KATALOĞU ÇOCUK PASTA KATALOĞU AMASAL TADINDA PAST LAR Minik kahramanlara masal tadında pastalar Lezzetin ustasından enfes pastalar siz değerli müşterilerimiz için hijyenik üretim tesislerimizde özenle hazırlanmaktadır.

Detaylı

OYUNCAK AYI. Aysel çok mutluydu. Çünkü bugün doğum. Annesi Elvan a oyuncak bir ayı aldı. Elvan. günüydü. Babası Aysel e hediye aldı.

OYUNCAK AYI. Aysel çok mutluydu. Çünkü bugün doğum. Annesi Elvan a oyuncak bir ayı aldı. Elvan. günüydü. Babası Aysel e hediye aldı. OKUMA ANLAMA ÇALIŞMASI 1 OYUNCAK AYI Annesi Elvan a oyuncak bir ayı aldı. Elvan ayının adını Yumoş koydu. Halasına oturmaya giderken Yumoş uda götürdü. Halasının kızı Songül ile birlikte oynadılar. Sorular:

Detaylı

Hazırlayan: Tuğba Can Resimleyen: Pınar Büyükgüral Grafik Tasarım: Ayşegül Doğan Bircan

Hazırlayan: Tuğba Can Resimleyen: Pınar Büyükgüral Grafik Tasarım: Ayşegül Doğan Bircan Hazırlayan: Tuğba Can Resimleyen: Pınar Büyükgüral Grafik Tasarım: Ayşegül Doğan Bircan Mart 2009 Kendi Yaşam Öykünüzü Yazın Diyelim ki edebiyatla uğraşmak, yazı yazmak, bir yazar olmak istiyorsunuz. Bu

Detaylı

ÇEVREMİZDEKİ VARLIKLARI TANIYALIM

ÇEVREMİZDEKİ VARLIKLARI TANIYALIM ÇEVREMİZDEKİ VARLIKLARI TANIYALIM Bulut Kuş OKUL Ağaç Çimenler Taş Ayşe Çocuklar Kedi Top Çiçekler Göl Yukarıdaki şekilde Ayşe nin okula giderken çevresinde gördüğü canlı ve cansız varlıkları inceleyelim.

Detaylı

KİM OLDUĞUMUZ TEMASI BİLGİ OKURYAZARLIĞI KAZANIMLARI 1.SINIF

KİM OLDUĞUMUZ TEMASI BİLGİ OKURYAZARLIĞI KAZANIMLARI 1.SINIF KİM OLDUĞUMUZ TEMASI BİLGİ OKURYAZARLIĞI KAZANIMLARI 1.SINIF 1. Bir hikaye veya masalda geçen karakterleri öğrenir. 2.Tahminde bulunur. 3.Dinleme alışkanlığı kazanır. 4.Dinlediği hikaye/masalın özelliklerini

Detaylı

OYUNCAK AYI. ayının adını Yumoş koydu. Halasına oturmaya. giderken Yumoş uda götürdü. Halasının kızı. Sorular: 1- Annesi Elvan a hangi hediyeyi aldı?

OYUNCAK AYI. ayının adını Yumoş koydu. Halasına oturmaya. giderken Yumoş uda götürdü. Halasının kızı. Sorular: 1- Annesi Elvan a hangi hediyeyi aldı? OKUMA ANLAMA ÇALIŞMASI 1 OYUNCAK AYI Annesi Elvan a oyuncak bir ayı aldı. Elvan ayının adını Yumoş koydu. Halasına oturmaya giderken Yumoş uda götürdü. Halasının kızı Songül ile birlikte oynadılar. Sorular:

Detaylı

5 YAŞ AYLIK BÜLTEN KASIM 2018

5 YAŞ AYLIK BÜLTEN KASIM 2018 5 YAŞ AYLIK BÜLTEN KASIM 2018 BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR Kızılay Haftası (29 Ekim-4 Kasım) Atatürk Haftası (10-16 Kasım) Öğretmenler Günü (24 Kasım) DEĞERLER EĞİTİMİ Deneme Sevgi Saygı Kardeşlik Paylaşmak

Detaylı

Özel Gebze Eğitim Kurumları Öz-Ge Gündüz Bakımevi

Özel Gebze Eğitim Kurumları Öz-Ge Gündüz Bakımevi Özel Gebze Eğitim Kurumları Öz-Ge Gündüz Bakımevi UĞUR BÖCEKLERİ ARALIK YENİ YIL Yeni yıl, yeni yıl, yeni yıl Bizlere kutlu olsun Yeni yıl, yeni yıl, yeni yıl Sizlere kutlu olsun Eski yıl sona erdi Bu

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel

Detaylı

Seyahat Sağlık. Sağlık - Acil durum. Sağlık - Doktorda. Hastaneye götürülmek isteme. Jeg føler mig dårlig. Travel_Health_Emergency_2_desc

Seyahat Sağlık. Sağlık - Acil durum. Sağlık - Doktorda. Hastaneye götürülmek isteme. Jeg føler mig dårlig. Travel_Health_Emergency_2_desc - Acil durum Hastaneye gitmem lazım. Hastaneye götürülmek isteme Hastayım. Travel_Health_Emergency_2_desc Derhal doktoru görmem gerekiyor! Acil tıbbi müdahale isteme Yardım! Acil tıbbi ilgi için seslenme

Detaylı

ATATÜRK'Ü ANIŞ. Adım-Soyadım:...

ATATÜRK'Ü ANIŞ. Adım-Soyadım:... ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkok Adım-Soyadım:... Önce kelimeleri tek tek okuyalım.her kelimeyi bir defada doğru okuyana kadar

Detaylı

OCAK AYI AY ENERJİ TASARRUFU HAFTASI TARİH KONULAR

OCAK AYI AY ENERJİ TASARRUFU HAFTASI TARİH KONULAR TARİH KONULAR OCAK AYI 36-48 AY KAVRAMLAR İÇİNDE -DIŞINDA SICAK SOĞUK AŞAĞI - YUKARI ALT ÜST AYNI FARKLI UZUN - KISA AĞIR HAFİF MUTLU ÜZGÜN İNCE KALIN KÖŞE KENAR DEĞERLER ÇALIŞMASI :ÇALIŞKANLIK ETKİNLİKLER

Detaylı

TYRKISKE BØGER, FILM OG MUSIK for voksne. ERGINLER IÇIN TÜRKÇE kitaplar, film ve müzik WWW.BIBZOOM.DK/WORLD

TYRKISKE BØGER, FILM OG MUSIK for voksne. ERGINLER IÇIN TÜRKÇE kitaplar, film ve müzik WWW.BIBZOOM.DK/WORLD TYRKISKE BØGER, FILM OG MUSIK for voksne ERGINLER IÇIN TÜRKÇE kitaplar, film ve müzik 2014 WWW.BIBZOOM.DK/WORLD Forord Kataloget er udarbejdet af BiblioteksCenter for Integration. Det indeholder tyrkiske

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI 23NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin

Detaylı

için nereden form bulabilirim? Hvor kan jeg finde formularen til? Nereden form bulabileceğinizi sormak

için nereden form bulabilirim? Hvor kan jeg finde formularen til? Nereden form bulabileceğinizi sormak - Genel için nereden form bulabilirim? Hvor kan jeg finde formularen til? Nereden form bulabileceğinizi sormak [belge] ne zaman verildi? Bir belgenin hangi tarihte verildiğini sormak [belge] nerede verildi?

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Hanım kızı, ebe tekerlemelerini öğreniyorum.

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Hanım kızı, ebe tekerlemelerini öğreniyorum. FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Hanım kızı, ebe tekerlemelerini öğreniyorum. Bilmeceler: Beyin fırtınası tekniği ile telefon,

Detaylı

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VAKFI ADIGÜZEL ANAOKULU KASIM AYI KAVRAM VE ŞARKILARI

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VAKFI ADIGÜZEL ANAOKULU KASIM AYI KAVRAM VE ŞARKILARI ÖĞRETMENİM CANIM BENİM Öğretmenim canım benim, canım benim. Seni ben çok, pek çok severim Sen bir ana, sen bir baba Her şey oldun artık bana Okut, öğret ve nihayet, Yurda yarar bir insan et. ÖZEL İSTANBUL

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI DİL BECERİLERİM VE BEN AYLIK EĞİTİM PROGRAMI Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Tümevarım tekniği ile "Arabam" ve "Trafik" tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU YILDIZLAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU YILDIZLAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU YILDIZLAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Kartal ve tırtıl, kuş, kelebek tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

Morpa Kampüs Çocukları Okuma Yazmaya Hazırlamanın ve Öğretmenin Neden En Kolay Yolu?

Morpa Kampüs Çocukları Okuma Yazmaya Hazırlamanın ve Öğretmenin Neden En Kolay Yolu? Morpa Kampüs Çocukları Okuma Yazmaya Hazırlamanın ve Öğretmenin Neden En Kolay Yolu? l Çünkü Morpa Kampüs te Okuma Yazmaya Hazırlık Çalışmaları için özel bölüm var. Bu bölümde okul öncesi eğitimi almış

Detaylı

MÜBDÎ. Allah MUHSÎ dir. MUHSÎ, her şeyin sayısını bilen demektir.

MÜBDÎ. Allah MUHSÎ dir. MUHSÎ, her şeyin sayısını bilen demektir. Hiçbir müzisyen, bülbülün ötüşünden daha güzel bir şarkı söyleyemez. Bütün bu güzel şeyleri Allah yapar ve yaratır. Allah ın güzel isimlerinden biri de HAMÎD dir. HAMÎD, övülmeye, hamd edilmeye, şükür

Detaylı

İÇİNDEKİLER BÖLÜM I BÖLÜM II. vii GİRİŞ / 1 ÇOCUK VE KİTAPLARI / 17

İÇİNDEKİLER BÖLÜM I BÖLÜM II. vii GİRİŞ / 1 ÇOCUK VE KİTAPLARI / 17 İÇİNDEKİLER BÖLÜM I GİRİŞ / 1 1. Çocuk Edebiyatının Tanımı, Niteliği ve Önemi / 1 Tanımı / 1 Niteliği / 3 Önemi / 5 / 8 Çocuk ve Kitapları / 8 Çocuk Edebiyatı ve Kitapları / 9 Çocuk ve Kitap / 12 Boş Zamanları

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ 2016-2017 ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DÜNYA KİTAP GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ Mustafa Kemal Atatürk ün Yaşamımızdaki Önemi Türk kültürü Bayrağımız Dünya çocukları İlkbahar

Detaylı

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ. DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Taşıtların özelliklerini, benzerlik ve farklılıklarını inceledik. Taşıtlar konusunda

Detaylı

HİKÂYELERİMİZ FEN VE MATEMATİK ETKİNLİĞİ

HİKÂYELERİMİZ FEN VE MATEMATİK ETKİNLİĞİ HİKÂYELERİMİZ Annecim Anneler günü Paf ile Puf Tasarruflu olmalıyız İlk hediyem Dinozorun Evi İki inatçı keçi Karne heyecanı Geri dönüşüm Uzun zürafa Becerikli karınca Rapunzel Kırmızı başlıklı kız Hansel

Detaylı

OKUMA ANLAMA ANLATMA. 1 Her yerden daha güzel olan yer neresiymiş? 2 Okulda neler varmış? 3 Siz okulda kendinizi nasıl hissediyorsunuz?

OKUMA ANLAMA ANLATMA. 1 Her yerden daha güzel olan yer neresiymiş? 2 Okulda neler varmış? 3 Siz okulda kendinizi nasıl hissediyorsunuz? Aşağıdaki şiiri okuyunuz. Soruları cevaplayınız. OKULUMUZ Her yerden daha güzel, Bizim için burası. Okul, sevgili okul, Neşe, bilgi yuvası. Güzel kitaplar burda, Birçok arkadaş burda, İnsan nasıl sevinmez,

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI KASIM AYI BÜLTENİ ATAM SENİ ÖZLÜYORUZ. BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini

Detaylı

Cümlede Anlam TEST 39. 1) Bu güzellikleri görmek için Uzungöl e gün doğarken gelmelisin. Bu cümlede aşağıdaki sorulardan hangisi nin cevabı yoktur?

Cümlede Anlam TEST 39. 1) Bu güzellikleri görmek için Uzungöl e gün doğarken gelmelisin. Bu cümlede aşağıdaki sorulardan hangisi nin cevabı yoktur? SABEDİN TÜRKER İÖO 5.SINIF TÜRKÇE Cümlede Anlam TEST 39 1) Bu güzellikleri görmek için Uzungöl e gün doğarken gelmelisin. Bu cümlede aşağıdaki sorulardan hangisi nin cevabı yoktur? 1. A. Niçin 2. B. Ne

Detaylı

Mina Hindholm Özel Yatılı Okulu Hindholmvej 17, 4250 Fuglebjerg kontakt@minahindholm.dk www.minahindholm.dk www.facebook.

Mina Hindholm Özel Yatılı Okulu Hindholmvej 17, 4250 Fuglebjerg kontakt@minahindholm.dk www.minahindholm.dk www.facebook. Mina Hindholm Özel Yatılı Okulu Mina Hindholm Özel Yatılı Okulu Hindholmvej 17, 4250 Fuglebjerg kontakt@minahindholm.dk www.minahindholm.dk www.facebook.com/minahindholm Mina Hindholm Özel Yatılı Okulu

Detaylı

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET ANAOKULU

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET ANAOKULU 03.11.2016 tarihinde öğrencimiz Timur ÖTÜŞ ün anne ve babası Korkak Kahraman adlı kitabı okumuştur. Katılımları için kendilerine teşekkür ediyoruz. 1 10.11.2016 tarihinde öğrencimiz Rüzgar TUR un anne

Detaylı

EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ

EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ 2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ MART AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin birer canlı olduğunu

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI. Tekerlemeler: Arabam Geliyor, El El Emek tekerlemelerini öğreniyorum.

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI. Tekerlemeler: Arabam Geliyor, El El Emek tekerlemelerini öğreniyorum. FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI MAYIS AYI DİL BECERİLERİM VE BEN AYLIK EĞİTİM PROGRAMI Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Arabam Geliyor, El El Emek tekerlemelerini öğreniyorum. Bilmeceler:

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ 2014 2015 ÇİÇEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ SU DÜNYA SU GÜNÜ YAĞMUR ORMANLARI DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ KÜTÜPHANELER HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ DEPREM HAFTASI Suyun canlıların yaşamındaki

Detaylı

YUNUS GRUBU MART AYI BÜLTENİ

YUNUS GRUBU MART AYI BÜLTENİ YUNUS GRUBU MART AYI BÜLTENİ MART AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin birer canlı olduğunu öğrendik. Farklı bitkilerin bakımını üstlendik.

Detaylı

5 YAŞ VE HAZIRLIK SINIFI EKİM BÜLTENİ

5 YAŞ VE HAZIRLIK SINIFI EKİM BÜLTENİ 5 YAŞ VE HAZIRLIK SINIFI EKİM BÜLTENİ HAZIRLIK SINIFI EKİM AYI ŞARKILARIMIZ OKULUMA BAŞLADIM BİR DÜNYA BIRAKIN SONBAHARIN SESLERİ SEVİMLİDİR HAYVANLAR HOŞ GELİŞLER OLA Her gün erken kalkarım Önce yüzümü

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2 YAŞ MİNİK ARILAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2 YAŞ MİNİK ARILAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2 YAŞ MİNİK ARILAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikâye / Öykü / Masal: Paylaşalım bunları adlı hikâyemizi biz hazırladık. Tekerlemeler:

Detaylı

o ( ) (1 CİN ALİ'NİN HiKAYE KiTAPLAR! SERiSiNDEN BAZILARI Öğ. Rasim KAYGUSUZ

o ( ) (1 CİN ALİ'NİN HiKAYE KiTAPLAR! SERiSiNDEN BAZILARI Öğ. Rasim KAYGUSUZ o /i@ ( ) (1 il )..... CİN ALİ'NİN HiKAYE KiTAPLAR! SERiSiNDEN BAZILARI 1 - Cin Ali'nin Atı 2 - Cin Ali'nin Topu 3 - Cin Ali'nin Topacı 4 - Cin Ali'nin Karagözlü Kuzusu 5 - Cin Ali'nin Oyuncakları 6 -

Detaylı

UĞURBÖCEĞĠ GRUBU MART AYI BÜLTENĠ

UĞURBÖCEĞĠ GRUBU MART AYI BÜLTENĠ UĞURBÖCEĞĠ GRUBU MART AYI BÜLTENĠ BU AY NELER ÖĞRENDĠK? Bildiğimiz meslekleri ifade ederek akıl haritası oluşturduk. Çeşitli mesleklere ait resim ve objeleri inceleyerek, meslekler panosu hazırladık. Çeşitli

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2015 2016 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

Kişisel Mektup. Mektup - Adres 충청북도청주시상당구율량동현대 2 차아파트 13 동 201 호심수정님. Mr. N. Summerbee 335 Main Street New York NY

Kişisel Mektup. Mektup - Adres 충청북도청주시상당구율량동현대 2 차아파트 13 동 201 호심수정님. Mr. N. Summerbee 335 Main Street New York NY - Adres Mr. N. Summerbee 335 Main Street New York NY 92926 Türkçe adres formatı:, şirket ismi sokak / cadde ismi + numarası posta kodu, mahalle / semt ismi, ilçe, il 충청북도청주시상당구율량동현대 2 차아파트 13 동 201 호심수정님

Detaylı

EYLÜL/SEPTEMBER 2014 PAZARTESİ MONDAY CUMA FRIDAY SALI TUESDAY PERŞEMBE THURSDAY ÇARŞAMBA WEDNESDAY CUMARTESİ SATURDAY PAZAR SUNDAY

EYLÜL/SEPTEMBER 2014 PAZARTESİ MONDAY CUMA FRIDAY SALI TUESDAY PERŞEMBE THURSDAY ÇARŞAMBA WEDNESDAY CUMARTESİ SATURDAY PAZAR SUNDAY EYLÜL/SEPTEMBER 2014 TESİ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Oryantasyon Başlangıcı Tüm Okul VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 15 Eğitim-Öğretim Yılı Başlangıcı Tüm Okul TEMA: Okulum ve Sınıfım 100 Gün/Koleksiyon

Detaylı

UĞURBÖCEĞİ GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

UĞURBÖCEĞİ GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ UĞURBÖCEĞİ GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ OCAK AYINDA NELER ÖĞRENDİK? KIŞ MEVSİMİ Kış resimlerini inceleyerek mevsimler ve özellikleri hakkında konuştuk. Neler öğrenmek istediğimizi ifade ettik. Sınıfımızda bir

Detaylı

PoloStart2 Istituto Comprensivo Marcello Candia Milano. ESEMPI DI PROVE DI INGRESSO IN LINGUA MADRE a cura di Emanuela Crisà

PoloStart2 Istituto Comprensivo Marcello Candia Milano. ESEMPI DI PROVE DI INGRESSO IN LINGUA MADRE a cura di Emanuela Crisà PoloStart2 Istituto Comprensivo Marcello Candia Milano ESEMPI DI PROVE DI INGRESSO IN LINGUA MADRE a cura di Emanuela Crisà TEST DE LECTURE EN TURC Traduction de Sedef CANKOÇAK ( dans l exercice 2, le

Detaylı

AYLA ÇINAROĞLU. Şiir Gemisi

AYLA ÇINAROĞLU. Şiir Gemisi AYLA ÇINAROĞLU Şiir Gemisi ŞİİR GEMİSİ 1996, Tudem Eğitim Hizmetleri San. Tic. A.Ş. 1476/1 Sok. No:10/51 Alsancak-Konak/İZMİR YAZAN ve RESİMLEYEN: Ayla Çınaroğlu BASKI VE CİLT: Ertem Basım Yayın Dağıtım

Detaylı

2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ

2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ 2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ SU DÜNYA SU GÜNÜ YAĞMUR ORMANLARI DÜNYA KADINLAR GÜNÜ YAŞLILARA SAYGI HAFTASI ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ KÜTÜPHANELER HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR

Detaylı

Başvuru Motivasyon Mektubu / Ön Yazı

Başvuru Motivasyon Mektubu / Ön Yazı - Giriş Sayın Yetkili, Resmi, erkek alıcı, bilinmeyen isim Sayın Yetkili, Resmi, bayan alıcı, bilinmeyen isim Sayın Yetkili, Resmi, bilinmeyen alıcı ismi ve cinsiyeti Kære Hr., Kære Fru., Kære Hr./Fru.,

Detaylı

UĞURBÖCEĞİ NİN MUTLULUK HAPLARI

UĞURBÖCEĞİ NİN MUTLULUK HAPLARI Seza Kutlar Aksoy UĞURBÖCEĞİ NİN MUTLULUK HAPLARI ÇAĞDAŞ TÜRK EDEBİYATI Öykü Resimleyen: Burcu Yılmaz 3. basım Seza Kutlar Aksoy UĞURBÖCEĞİ NİN MUTLULUK HAPLARI Resimleyen: Burcu Yılmaz Yayın Koordinatörü:

Detaylı

Arterie. endotelceller. elastin. glatt muskel. bindevev. epitelceller

Arterie. endotelceller. elastin. glatt muskel. bindevev. epitelceller oksygenrikt blod fra vestre hjertekammer og ut i arteriene. Slik får cellene i kroppen det oksygenet de trenger. I venene, flyter det brukte blodet tilbake til hjertet og inn i det høyre hjertekammeret.

Detaylı

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim Sohbetler *Tatilde neler yaptık? *Hava nedir? Hangi duyu organımızla hissederiz? *Tatildeyken hava nasıl değişimler oldu? *Müzik dendiğinde

Detaylı

Ö.Ç BİLFEN ANAOKULU 5 YAŞ GRUBU GÜNLÜK EĞİTİM PROGRAMI 15 ARALIK -19 ARALIK 2014

Ö.Ç BİLFEN ANAOKULU 5 YAŞ GRUBU GÜNLÜK EĞİTİM PROGRAMI 15 ARALIK -19 ARALIK 2014 15 ARALIK PAZARTESİ Ö.Ç BİLFEN ANAOKULU 5 YAŞ GRUBU GÜNLÜK EĞİTİM PROGRAMI 15 ARALIK -19 ARALIK 2014 SERBEST ZAMAN ETKİNLİĞİ: Çocuklarla selamlaşıldı. İstedikleri ilgi köşelerinde(evcilik, kitap, puzzle,

Detaylı

DÜT DÜT ARABALAR KUZUCUK KELEBEK SEVİMLİ HAYVANLAR KÜÇÜK PERİLER. Denokids, farklı olanı arayanlar için birbirinden güzel çocuk odaları tasarladı!

DÜT DÜT ARABALAR KUZUCUK KELEBEK SEVİMLİ HAYVANLAR KÜÇÜK PERİLER. Denokids, farklı olanı arayanlar için birbirinden güzel çocuk odaları tasarladı! KUZUCUK DÜT DÜT ARABALAR KELEBEK SEVİMLİ HAYVANLAR Denokids, farklı olanı arayanlar için birbirinden güzel çocuk odaları tasarladı! KÜÇÜK PERİLER Üstelik hepsi, tüm aksesuarları ile tam takım. Odada uçusan

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2014 2015 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

MART BÜLTENİ 4-5 YAŞ/2.KUR MARCH BULLETIN

MART BÜLTENİ 4-5 YAŞ/2.KUR MARCH BULLETIN MART BÜLTENİ 4-5 YAŞ/2.KUR MARCH BULLETIN Şekiller Shapes Daire-Circle Kare-Square Üçgen-Triangle Çocuğa Sorunuz: Türkçe-İngilizce Kare ne demek? What does kare mean? İngilizce-Türkçe What does square

Detaylı