BUSEB A.Ş. Ahmet KUŞ Genel Müdür V. Merhaba

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BUSEB A.Ş. Ahmet KUŞ Genel Müdür V. Merhaba"

Transkript

1 BUSEB A.Ş. Ahmet KUŞ Genel Müdür V. Merhaba Öncelikle kendimi kısaca tanıtmak isterim, 1979 Mustafakemalpaşa doğumluyum. İlk, Orta ve lise öğrenimimi, Mustafakemalpaşa da tamamladıktan sonra Önlisans Elektrik bölümü Eğitimimi Niğde Üniversitesinde bitirdim. Askerlik öncesi Özel bir kargo şirketinde Şube Müdürü olarak ( ) 2 yıl çalıştım. Askerlik sonrası ( ) yılları arasında Robert Bosch Firmasında farklı departmanlar da görevler yaptım. Bu süre içerisinde Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü Lisans programından Mezun oldum, akabinde Uludağ Üniversitesi İşletmelerde Finansal Yönetim Yüksek Lisans Bölümünden mezun oldum. Buseb A.Ş. ile 2014 Nisan ayındaki iş görüşmelerimin ardından Bosch firmasından istifa ederek. 12 Mayıs 2014 Tarihinde Buseb A.Ş. de Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladım. Önceki Genel Müdürümüzün Mayıs 2014 sonunda istifa etmesi sonucu, 1 Haziran 2014 Tarihinden itibaren Genel Müdür Vekili olarak görevime devam etmekteyim. Serbest bölgemize geldiğim günden itibaren yoğun bir tempo ile çalışarak, Aralık 2014 sonuna kadar bültenimiz içinde yer verdiğimiz, bölgemizin sorunu haline gelmiş konuları Yönetim kurulumuzun desteği ile 6 ay gibi kısa bir süre içerisinde, çözüme kavuşturdum. Hali hazırda devam eden çalışmaların yanısıra, yeni projelerinde planlamasını 2015 yılı için Yönetimimiz ve bölgemizdeki kullanıcı firmalarımız ile Aralık 2014 içinde yapmış olduğumuz toplantıda paylaştım. Yoğun geçen 2014 yılının ardından, 2015 yılının hepimize başarı, sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diler. Hepinizi saygıyla selamlarım.

2 Bursa Yalova yolu ile serbest bölgemiz bağlantı yolu projesinin çalışmaları. Yıllık 2 milyar dolarlık ticaret hacmi bulunan Bursa Serbest Bölgesi nin ulaşım sorunu arapsaçına döndü. Bürokrasi ve bütçe engeli gerekçe gösterilerek 10 yıldır yenilenemeyen yolun 3 kavşak ile birlikte çift gidiş geliş şeklinde düzenlenmesi isteniyor. Büyük ulaşım projelerinin yatırım ayağında olan Bursa nın dünyaya açılan kapısı Serbest Bölge de 10 yıldır yenilenemeyen Bursa - Yalova karayolu güzergahı, arapsaçına döndü. Serbest Bölge'nin yanı sıra limanlarla Türkiye ekonomisinin dünyaya açılan en önemli kapılarından biri olan Gemlik'in lojistik merkez hayaline darbe vuruluyor. 2 kilometrelik yolun yenilenmesi için proje hazır ancak ne Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü ne de Büyükşehir Belediyesi sorumluluğu üstüne alıyor. Yalova- Bursa arasındaki bağlantı yolunun çift şerit, gidiş geliş olarak düzenlenmesi ertelenirken, servis saatlerinin yoğun olduğu zamanlarda trafik akışı sağlanamıyor. BURSA YA YAKIŞMIYOR GEMPORT, Roda, YILFERT ve Borusan olmak üzere 4 büyük limanla ülke ihracatına katkı koyan bölgenin en büyük probleminin ulaşım olduğunu belirten Bursa Serbest Bölge Müdürü Ahmet Kuş, ulaşım sorununu çözmek için ilgili kurumlara defalarca bildiride bulunduklarını anlatarak, Bursa Serbest Bölgesi Türkiye deki 18 serbest bölgede ilk 5 içinde yer alıyor. İstihdamda 2. sırada olan büyük bir bölgeyiz. Bursa nın ihracatı bu limanlardan sağlanıyor. Böyle bir serbest bölgenin giriş yolunun sanayicilere ve limanlar bölgesine yakışmayacak şekilde terk edilmiş olması, revize edilmemesi Bursa ya yakışmıyor. Bölgemizde 9 bin 300 kişi çalışıyor. Bölgemizi

3 kullanan 104 aktif firmamız var. Yolu ağır vasıta ve TIR lar başta olmak üzere 5 bin araç gece gündüz kullanıyor. 2 bin metrelik yolun 3 tane kavşak yapılıp çift gidiş geliş şeklinde düzenlenmesi gerekiyor. Taslak projemiz de hazır diye konuştu. TOPU BİRBİRLERİNE ATIYORLAR Bütün lojistik şirketlerin kullandığı bir yolun düzenlenmesinin bu kadar gecikmesine anlam veremediklerini belirten Kuş, Bununla ilgili 10 yıldır uğraş veriliyor. 14. Karayolları Bölge Müdürlüğü ne bağlı burası ancak bütçe sıkıntısından dolayı yolu yapamıyor. Büyükşehir yasası ile birlikte büyükşehir sınırları içinde olduğu söyleniyor. Bu yorumları da değerlendirdik, girişimlerde bulunduk. Belediye de 14. Bölge Müdürlüğü ne bağlı olduğu ve devrin gerçekleşmediği yanıtını verdi. Karayolları Genel Müdürlüğü, Valilik ve Belediye ile bu işi daha hızlı nasıl çözeriz diye düşünüyoruz. Yolun yapımında destek vermeye de hazırız. Fakat bir türlü proje aşamasına gelinip hayata geçiremedik ifadelerini kullandı.

4 BÜYÜK PROJELER YAPILIYOR Türkiye ekonomisinin dünyaya açılan önemli kapılarından biri olan Gemlik'te; kara, hava ve demiryolu ulaşımı açısından önemli gelişmeler yaşanıyor. İstanbul-İzmir Otoyolu Projesi ile Gemlik'ten İstanbul a ulaşım süresi 45 dakikaya inecek. Deniz uçağı seferleriyle de Gemlik- İstanbul arası 20 dakikaya düştü. İstanbul-İzmir Otoyolu Projesi'nin hayata geçirilmesiyle birlikte stratejik anlamda gücüne güç katacak ancak önemli bir limanın ulaşım çalışması ise havada kaldı. KAZALARA DAVETİYE Serbest bölgede faaliyet gösteren gümrük firması çalışanları geçtiğimiz aylarda, 2 kişinin öldüğü 3 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazasının yolların yetersizliğinden kaynaklandığını belirterek, tepki göstermişti. Tonlarca lojistik hareketin olduğu bölgenin ana yol ile liman yolu bağlantısının çok acil biçimde çözülmesi ve bu çözümlerin uygulanması bekleniyor. GÜMRÜK GİRİŞ KAPISI ESKİ BİNASI YIKILIP, ÇİFT GİRİŞ-ÇİFT ÇIKIŞ YAPILDIĞI YENİ BİNAYA TAŞINMIŞTIR Tarihinde Tek giriş Tek çıkış olan gümrük giriş kapısı,çift giriş çift çıkş olan yeni binaya taşınmıştır tarihinde eski gümrük kapısı binası yıkılmıştır. Yıkılan alan asfaltlanıp, 3 şerit giriş, 3 Şerit çıkış yolu yapılacak ve bölgemize giriş çıkışta yaşanan uzun araç kuyrukları ve trafik sıkışıklığı giderilecektir.

5 BÖLGEMİZDE YAŞANAN ELEKTRİK KESİNTİLERİ ÇÖZÜME KAVUŞMUTUR. Sık sık yaşanan elektrik kesintileri bölgemiz içerisindeki ve Uedaş ile Teiaş şalt sahası bünyesindeki dağıtım merkezlerinde bulunan röle ayarları, arızalı rölelerin değişimi ve akım trafolarının, branşman kabinlarinin, bakım onarım işlemleri sonucunda giderilmiştir.

6 ASFALTLAMA VE ASFALT ONARIM İŞLEMLERİ Asfaltlama ve asfalt yama işleri ihalesi yapılmıştır. Asfaltlama çalışmaları tarihinde başlanmış olup, tarihinde tamamlanmıştır. Ayrıca bölge içerisindeki yollarda zamanla oluşan bozukluklar (özellikle rögar kapakları çevresi) tamir edilmiştir. Asfalt malzemeden Hız kesici setler yapılıp, şerit çizgi şeklinde uyarı boyası yapılmıştır.

7

8

9 İKİNCİ KANTARIN DEVREYE ALINMASI tarihinden itibaren, ikinci kantar devreye alınarak; tek kantar kullanımından kaynaklanan araç sıkışıklığı ve bölge içerisinde oluşan uzun tır konvoyları önlenmiştir. Giriş ve çıkış kantar tartımları iki ayrı kantardan yapılmaktadır.

10 PLAKA TANIMA SİSTEMİ Plaka Tanıma Sistemi tarihinde uygulamaya başlamıştır. Bu sistemi çift giriş, çift çıkış olan bölge giriş kapsının bir giriş ve bir çıkış kısımlarını bölge içi servis ve araçlarının kullanmasına olanak verilmiştir. Bu sistemle; Bölge kullanıcı firmalarımızın taşıt pulu olan binek ve servis araçlarının otomatik geçişi sağlanarak; Buseb bölge giriş kapısındaki giriş ve çıkışlar büyük ölçüde hızlanmış ve servislerin uzun kuyruklar oluşturması engellenmiştir.

11 SU ARITMA SİSTEMİ KURULUMU (REVERSE OSMOSİS) Su arıtma tesisi ihalesi yapılarak; ilave arıtma tesisi inşaatı tarihinde başladı, tarihinde bitmesi öngörülüyordu, fakat yapılan arıtma tesisi ek binasının bölgemizde faaliyet gösteren ve büyümeyi planlayan kiracı bir firmamızın gelecek yatırımlarını engelleyebileceği düşünüldü. Bu sebepten dolayı inşaat durduruldu ve yatırımcıyı engellemeyecek bir alanda yapılması kararlaştırıldı, en kısa sürede binayı tamamlayıp sistemi kurmayı planlıyoruz.

12 OTOMATİK SAYAÇ OKUMA SİSTEMİ Otomatik Sayaç Okuma ihalesi tarihinde yapılmıştır. Yüklenici firma Ocak 2015 te başlayıp 2 ayda bitirmeyi planlamaktadır. Bölge kullanıcılarına avantajları; Firmaların elektrik, su ve doğalgaz tüketimlerinin daha hızlı hesaplaması. Firmalardan refakatçi talep etmeden, zamanında otomatik sayaç okuma yapılması. Kayıp kaçak tespiti yapılması. Firmaların OSOS web portalı aracılığı ile kendi tüketimlerini görebilmelerinin sağlanması.

13 ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ Ortak Sağlık ve Güvenlik Biriminin kurulması ile ilgili çalışmalarda sona gelinmiştir yatırımcı firma ile gerekli mutabakat sağlanmış ve Ekonomi bakanlığının görüşüne sunulmuştur, 2015 in ilk aylarında faaliyete geçirilmesi planlanmaktadır. Ortak Sağlık Güvenlik Birimi sayesinde; bölge içindeki firmalarımıza her gün işyeri hekimi, acil poliklinik, hasta nakil ambulansı, laboratuar hizmetleri, sağlık personeli ve iş güvenliği uzmanı hizmeti sağlanması, personel işe giriş raporlarının verilmesi, personel periyodik muayenelerinin yapılması planlanmaktadır.

14 SOSYAL TESİS VE CAMİİ PROJESİ Bölgemiz girşinde mevcut kafeterya binası yıkılıp yerine iki katlı altı kafeterya, WC, duş, abdest alma yeri üst kısmı Cami olacak şekilde yeni bir bina yapılması kararlaştırılmış ve projeleri hazırlanmaktadır. En kısa sürede tamamlanması planlanmaktadır.

15

16 ATIK STOK SAHASI BETONLAMA İŞLEMLERİ Özellikle kış ayların da toprak zeminin çamur olması, Atık stok sahasının verimli kullanılmamasına sebebiyet vermiştir ve çevre denetimleri sonucunda bu toprak zeminin betonlanması gerektiği bildirilmiştir, buna istinaden toprak zemindeki 3000 m2 alanın betonlanması işi yapılmış olup kullanıcı firmaların kiralamasına sunulmuştur.

17

18 BÖLGEMİZDE 2014 YILI İÇERİSİNDE YENİ İNŞAAT YAPAN FİRMALARIMIZ. EPSAN FZ KİMYA PLASTİK SAN. VE.TİÇ. A.Ş. Firmasının 931 ada 9 parselde üretim tesisleri için yapmış oldukları binanın hayırlı olmasını dileriz.

19 TECHNO STEEL PROCESSİNG TURKEY ÇELİK BÜKME VE İŞLETME SAN. VE TİC. A.Ş. Firmasının 930 ada 45 parselde üretim tesisi için yapmış oldukları binanın hayırlı olmasını dileriz.

20 ZİMAŞ ZİNCİR VE MAKİNE SAN.TİC. A.Ş. Firmasının 932 ada 14 parselde kiralamak üzere yapmış oldukları binanın hayırlı olmasını dileriz.

21 KEMİ-METAL DEMİR ÇELİK VE PLASTİK MONTAJ VE MÜH. LTD. ŞTİ. Firmasının 921 ada 8 parselde üretim tesisi için yapmış oldukları binanın hayırlı olmasını dileriz.

22 BUSEB A.Ş. NİN 930 ada 44 parselde yapmış olduğumuz kapalı kiralık alan hayırlı olsun.

23 BUSEB A.Ş. NİN 930 ada 30 parselde yapmış olduğumuz kapalı kiralık alan hayırlı olsun. BUSEB A.Ş. NİN 926 ada 21 parselde VALEO firması için yapmış olduğumuz kapalı kiralık alan hayırlı olsun.

24 TOROUE UNIVERSAL SUSPENSION AIR SPRINGS KOLLEKTİF ŞİRKETİNİN ; faaliyet ruhsatı alarak, 932 ada 20 parselde üretim yapma için kiraladığı iş yerinin hayırlı olmasını dileriz. INTERNATIONAL ARMORED GROUP ZIRHLI ÜRÜNLER SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Firmasının 933 ada 5 parselde İMPERİAL TEKSTİL SANAYİ VE DIŞ TİC. A.Ş. almış oldukları üretim tesisinin hayırlı olmasını dileriz. CİMTAŞ BORU İMALATLARI VE TİC. LTD. ŞTİ. Firmasının 921 ada 15 parseldeki TEST TRADİNG KOLLEKTİF ŞİRKETİNDEN almış oldukları üretim tesisinin hayırlı olmasını dileriz. YILDIR İMPEX GIDA ÜRETİM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Gıda maddesi üretmek için Faaliyet ruhsatı alarak kiralamış oldukları üretim tesisinin hayırlı olmasını dileriz. İMPOYAPI İNŞAAT MÜHENDİSLİK MADENCİLİK TAŞ. SAN.TİC.LTD.ŞTİ Firmasının hızlı tren raylı sistemleri ara parçalarını üretmek için almış oldukları faaliyet ruhsatının hayırlı olmasını dileriz. BURCU KONSERVECİLİK DIŞ TİC. A.Ş. Firması alım satım faaliyet ruhsatı alarak bölgemiz firmaları arasına katılmıştır. Hayırlı olmasını dileriz. BİO DANIŞMANLIK VE ARACILIK HİZM. GAYRİMENKUL,OTOMOTİV,TEKSTİL NAK. VE GIDA SAN TİC. LTD. ŞTİ. Firması faaliyet ruhsatı almış olup hayırlı olmasını dileriz.

İnşaat ve Diğer Altyapı Çalışmaları

İnşaat ve Diğer Altyapı Çalışmaları İnşaat ve Diğer Altyapı Çalışmaları 7.1. İnşaat Faaliyetleri 7.1.1. Bölgemiz Yollarının Genişletilmesi 7 Bölgemiz yollarının artan taşıt sayısı ile taşıt trafiği yoğunluğundan dolayı yetersiz kalması ve

Detaylı

TARİHÇE. KOSBİ, 1993 yılında 410 Hektar alanda kuruldu ve sonraki yıllardaki genişlemeler ile 1300 hektara ulaştı.

TARİHÇE. KOSBİ, 1993 yılında 410 Hektar alanda kuruldu ve sonraki yıllardaki genişlemeler ile 1300 hektara ulaştı. TARİHÇE Kemalpaşa da sanayileşme 1970 li yıllarda başladı. KOSBİ, 1993 yılında 410 Hektar alanda kuruldu ve sonraki yıllardaki genişlemeler ile 1300 hektara ulaştı. KOSBİ, 14.08.2001 tarihinde ilk tüzel

Detaylı

BİLGİLENDİRME ve YAPILACAK YATIRIMLARIN GÖRÜŞÜLMESİ

BİLGİLENDİRME ve YAPILACAK YATIRIMLARIN GÖRÜŞÜLMESİ Faaliyet Raporu Genel Kurul Süreci GOSB Teknopark Tembelova Alanı GOSB Meydan Faaliyet Bütçesi 2012 Yılı Öngörülen Yatırımlar Gümrük Genişletilmiş AVM ve Bankalar Alanı Atıksu Altyapısının Yenilenmesi

Detaylı

Satılık Depolama Tesisi / Arsa. Haramidere, Avcılar, İstanbul

Satılık Depolama Tesisi / Arsa. Haramidere, Avcılar, İstanbul Haramidere, Avcılar, İstanbul İçerik Yatırım Özeti Konum & Ulaşım Bölgedeki Önemli Yatırımlar Mülkiyet & İmar Durumu Teknik Özellikler Satış İşleminin Yapısı İletişim 2 Yatırım Özeti Yatırım arsası, İstanbul

Detaylı

LOJİSTİK İŞLETMELERİNDE YÖNETİM-ORGANİZASYON VE FİLO YÖNETİMİ İÇİNDEKİLER BÖLÜM I LOJİSTİK İŞLETMELERİNDE YÖNETİM VE ORGANİZASYON

LOJİSTİK İŞLETMELERİNDE YÖNETİM-ORGANİZASYON VE FİLO YÖNETİMİ İÇİNDEKİLER BÖLÜM I LOJİSTİK İŞLETMELERİNDE YÖNETİM VE ORGANİZASYON LOJİSTİK İŞLETMELERİNDE YÖNETİM-ORGANİZASYON VE FİLO YÖNETİMİ İÇİNDEKİLER BÖLÜM I LOJİSTİK İŞLETMELERİNDE YÖNETİM VE ORGANİZASYON 1.1. Lojistik Kavramı 1.2. İş Hayatında Lojistiğin Artan Önemi 1.3. Lojistik

Detaylı

ŞİRKET VE ŞİRKETİN İLİŞKİLİ TARAFLARI İLE İLİŞKİSİNİN NİTELİĞİ VE ÖNEMLİLİK DÜZEYİ

ŞİRKET VE ŞİRKETİN İLİŞKİLİ TARAFLARI İLE İLİŞKİSİNİN NİTELİĞİ VE ÖNEMLİLİK DÜZEYİ : ERGÜN KAĞITÇIBAŞI : BURSA DOĞUM TARİHİ : 01 / 01 / 1934 ÖĞRENİM DURUMU : İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı, Çemtaş Çelik Makina A.Ş. de Yönetim Kurulu

Detaylı

6 Haziran 2009 tarihinde kurulan Contrans Lojistik, Mayıs 2013 tarihinde Doğa Gümrük Müşavirliği

6 Haziran 2009 tarihinde kurulan Contrans Lojistik, Mayıs 2013 tarihinde Doğa Gümrük Müşavirliği GİRİŞ 6 Haziran 2009 tarihinde kurulan Contrans Lojistik, Mayıs 2013 tarihinde Doğa Gümrük Müşavirliği Ltd. Şti. bünyesine katılmış ve Contrans DGL Lojistik ve Dış. Tic. Ltd. Şti. ismini alarak Doğa Global

Detaylı

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR Sultangazi de 36 Altın Ay Altyapı ve Üstyapı HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 SULTANGAZİ NİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ Sultangazi

Detaylı

ASO 1. Organize Sanayi Bölgesi Hizmet Ofisi Olarak Verilen Hizmetler

ASO 1. Organize Sanayi Bölgesi Hizmet Ofisi Olarak Verilen Hizmetler 15 ASO 1. Organize Sanayi Bölgesi Hizmet Ofisi Olarak Verilen Hizmetler Bölge Müdürlüğümüz Odamızın bir şubesi olarak 2005 yılında yetkilendirilmiştir. Bu kapsamda ihracat evrakları onayı, harç muafiyet

Detaylı

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU Mart 2016-Bartın Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı İÇİNDEKİLER Üst Yönetici Sunuşu 1. Genel Değerlendirme-----------------------------------------------------------------------------------------------1

Detaylı

ÜÇ-EN GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD.ŞTİ.

ÜÇ-EN GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD.ŞTİ. ÜÇ-EN GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD.ŞTİ. YABANCI BAYRAKLI GEMİ İTHALATLARINDA GÜMRÜK İŞLEMLERİ İÇİN İSTENEN EVRAKLAR *SATIŞ SÖZLEŞMESİ(TARİH-30.06.09 DAN ÖNCESİ ATILMALI) *BAĞLAMA KÜTÜĞÜ RUHSATNAMESİ *BAYRAK

Detaylı

II. Organize Sanayi Bölgesi

II. Organize Sanayi Bölgesi 2 II. Organize Sanayi Bölgesi 2.1 İmar Planı 25.08.2008 tarihinde Sanayi ve Ticaret Bakanlığınca onaylanan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımız 15.09.2008 tarihinde Ankara Valiliği

Detaylı

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYELERĐ RIDVAN ÇELĐKEL MUKADDES ÇELĐKEL SUAT BAYSAN ATĐLLA ATAMAN TURGUT ALP ÇOLAKOĞLU MAHĐR KEREM ÇELĐKEL AHMET BÜLENT BATUKAN HÜSEYĐN ORUÇ GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU BAŞKANI DENETÇĐ ANEL

Detaylı

Değişen Dünyada Güçlü İşletmeler Olmak. GİRİŞİM EĞİTİM ve DANIŞMANLIK MERKEZİ

Değişen Dünyada Güçlü İşletmeler Olmak. GİRİŞİM EĞİTİM ve DANIŞMANLIK MERKEZİ Değişen Dünyada Güçlü İşletmeler Olmak GİRİŞİM EĞİTİM ve DANIŞMANLIK MERKEZİ NEVŞEHIR GENEL BİLGİLER Nüfus Nevşehir: 285.460 Türkiye: 76.667.864 Okur Yazarlık Oranı (6+Yaş) Nevşehir: %95 Türkiye: %93

Detaylı

FİNANSAL KURUMLAR BİRLİĞİ FİNANSAL KİRALAMA, FAKTORİNG VE FİNANSMAN ŞİRKETLERİ KONSOLİDE RAPORU

FİNANSAL KURUMLAR BİRLİĞİ FİNANSAL KİRALAMA, FAKTORİNG VE FİNANSMAN ŞİRKETLERİ KONSOLİDE RAPORU FİNANSAL KURUMLAR BİRLİĞİ FİNANSAL KİRALAMA, FAKTORİNG VE FİNANSMAN ŞİRKETLERİ KONSOLİDE RAPORU 31.03.2015 1 MALİ TABLO KALEMLERİ ANALİZİ (bin TL) Aktif Toplamı 31.03.2015 -Aktif Toplamı Finansal Kiralama

Detaylı

Yapılan İş ve İşlemler

Yapılan İş ve İşlemler Proje ve Yapım Şube Müdürlüğü İhale Öncesi İş ve İşlemler Sağlık ve Sosyal Hizmet Özel Kuruluş Görüş Verme İşlemleri İhale İşlemleri Kooperatif Kanunu İle İlgili İş ve İşlemler İhale Sonrası İş ve İşlemler

Detaylı

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu Microsoft Lync Projesi Durum: Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu 5 ayrı lokasyon arasında kuvvetli bir iletişim altyapısına ihtiyaç

Detaylı

26. ve 51. MESLEK KOMİTELERİ İSTİŞARE TOPLANTISI SONUÇ RAPORU

26. ve 51. MESLEK KOMİTELERİ İSTİŞARE TOPLANTISI SONUÇ RAPORU Odamız 26. ve 51. Meslek Komitelerinde (Elektrik Ve Aydınlatma Malzemeleri İle Ölçme Araçlı Cihazlar İmalatı Toptan Perakende Ticareti - Elektrik Enerjisi Üretimi-İletimi Ve Mühendislik Hizmetleri) yer

Detaylı

ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ

ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ ŞİRKET PROFİLİ Şirketimiz; 2005-2013 yılları arasında yurtdışı projelerde sırasıyla inşaat mühendisliği, şantiye şefliği, proje müdürlüğü yapmış Tuğberk Esenyel tarafından 2014 yılında Ankara'da kurulmuştur.

Detaylı

Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı 2014 Yılı Faaliyet Raporu 2015 YILI EMLAK VE İSTİMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYET RAPORU Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı Kamulaştırma Şube Müdürlüğü ve Emlak Yönetimi

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU Soğanyemez mah. Banker Ali Bey Apt. No:9/11 Kat:3 Daire:8 EDREMİT Tel:(0,266) 374 31 11 TC BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HAVRAN İLÇESİ, BÜYÜKŞAPÇI MAHALLESİ, GEYALANI

Detaylı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI 2014 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU Ocak 2015 İÇİNDEKİLER 1. GENEL DEĞERLENDİRME... 3 1.1 KURULUŞUN YATIRIMLARININ

Detaylı

Değişen Dünyada Güçlü İşletmeler Olmak. GİRİŞİM EĞİTİM ve DANIŞMANLIK MERKEZİ

Değişen Dünyada Güçlü İşletmeler Olmak. GİRİŞİM EĞİTİM ve DANIŞMANLIK MERKEZİ Değişen Dünyada Güçlü İşletmeler Olmak GİRİŞİM EĞİTİM ve DANIŞMANLIK MERKEZİ MERSİN GENEL BİLGİLER Nüfus Mersin: 1.705.774 Türkiye: 76.667.864 Okur Yazarlık Oranı (6+Yaş) Mersin: %95 Türkiye: %93 İlçe

Detaylı

Aşağıçinik Mah. Tekkeköy Samsun - Türkiye SAMSUN LOJİSTİK MERKEZİ

Aşağıçinik Mah. Tekkeköy Samsun - Türkiye SAMSUN LOJİSTİK MERKEZİ Bu Proje Avrupa Birliği vetürkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. This Project is co-financed by the European Union and Republic of Turkey Türkiye Cumhuriyeti Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı

Detaylı

ÇEVRE İZİN VE LİSANSLARINDA YENİ DÖNEM

ÇEVRE İZİN VE LİSANSLARINDA YENİ DÖNEM ÇEVRE İZİN VE LİSANSLARINDA YENİ DÖNEM 21.11.2008 tarih, 27061 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Çevre Denetimi Yönetmeliği ve 29.4.2009 tarih, 27214 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan "Çevre Kanununca

Detaylı

KONAK VE KARŞIYAKA TRAMVAYLARI MART 2017

KONAK VE KARŞIYAKA TRAMVAYLARI MART 2017 KONAK VE KARŞIYAKA TRAMVAYLARI MART 2017 T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Banliyö ve Raylı Sistem Yatırımları Dairesi Başkanlığı Banliyö Sistemleri Şube Müdürlüğü Konak ve Karşıyaka Tramvayları Yapım İşi

Detaylı

II. Organize Sanayi Bölgesi (Alcı Türkobası )

II. Organize Sanayi Bölgesi (Alcı Türkobası ) 2 II. Organize Sanayi Bölgesi (Alcı Türkobası ) 2.1 İmar Durumu Bölgemizde imar faaliyetleri tamamlanmış olup fabrika inşaatlarının yapım süreci devam etmektedir. Bu faaliyetler 2007 yılında kurulan İmar

Detaylı

Öneri konusu, amacın / hedefin gerçekleşmesi için belirlenmiş hedef veya faaliyetler arasında mı?

Öneri konusu, amacın / hedefin gerçekleşmesi için belirlenmiş hedef veya faaliyetler arasında mı? KOMİSYON KARAR RAPORU Sayfa No : 1 Karar Rapor Tarihi : 01/10/2012 Kararla İlgili Teklif No : Sözlü öneri Mevcut Durumun Tanımlanması : İl Genel Meclisinin Eylül/2012 toplantısının 03.09.2012 tarihli birinci

Detaylı

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü İmar ve Şehircilik Müdürlüğü 2016 Faaliyet Raporu 212 İmar ve Şehircilik Müdürlüğü 2016 Faaliyet Raporu I - GENEL BİLGİLER A - MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI 1 Müdürlüğümüzün Görevleri: İmar

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA Bodrum Belediyesi nin tüm birimleri Bodrum Merkez ve mahallelerdeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Detaylı

DORUK ULAŞIM PLANLAMA MÜH. ve İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

DORUK ULAŞIM PLANLAMA MÜH. ve İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. DORUK ULAŞIM PLANLAMA MÜH. ve İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Adres : Nispetiye Mah. Barbaros Bul. Tel. : + 90 212 274 74 77 Gazi Güçnar Sok. Uygur İş Mrk. Kat:5 Fax. : + 90 212 273 26 43 Beşiktaş / İstanbul

Detaylı

DTD YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI TOBB ULAŞTIRMA ve LOJİSTİK MECLİSİ ÜYESİ EBK SERAMİK KÜMESİ ÜYESİ TURKON DEMİRYOLU GENEL MÜDÜR YRD.

DTD YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI TOBB ULAŞTIRMA ve LOJİSTİK MECLİSİ ÜYESİ EBK SERAMİK KÜMESİ ÜYESİ TURKON DEMİRYOLU GENEL MÜDÜR YRD. DTD YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI TOBB ULAŞTIRMA ve LOJİSTİK MECLİSİ ÜYESİ EBK SERAMİK KÜMESİ ÜYESİ TURKON DEMİRYOLU GENEL MÜDÜR YRD. Multi Modal İmkanlar Mart 2012 2010 yılında sadece Hamburg

Detaylı

YÖN339 Taşımacılık Yönetimine Giriş. Ders - III. Yrd. Doç. Dr. A. Özgür KARAGÜLLE Arş. Grv. Gültekin ALTUNTAŞ

YÖN339 Taşımacılık Yönetimine Giriş. Ders - III. Yrd. Doç. Dr. A. Özgür KARAGÜLLE Arş. Grv. Gültekin ALTUNTAŞ YÖN339 Taşımacılık Yönetimine Giriş Ders - III Yrd. Doç. Dr. A. Özgür KARAGÜLLE Arş. Grv. Gültekin ALTUNTAŞ Giriş Taşıma, taşınacak eşyanın bir başlangıç noktası ile bitiş noktası arasındaki fiziksel hareketi

Detaylı

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması )

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) Yeni Projelerimiz 1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) 2. Taş duvar ve yol genişleme işlerinin

Detaylı

2014 Seçim Beyannamemizde bu dönem ulaşım ve şehircilik dönemi olacak demiştik.

2014 Seçim Beyannamemizde bu dönem ulaşım ve şehircilik dönemi olacak demiştik. 2014 Seçim Beyannamemizde bu dönem ulaşım ve şehircilik dönemi olacak demiştik. 2016 da Osmangazi Köprüsü hizmete girdi. 2017 de Akçaray seferlerine başladı. Tramvayımızın yeni hat yatırımları bütün hızıyla

Detaylı

SERİ: X1 NO: 29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLNAMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

SERİ: X1 NO: 29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLNAMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU LATEK LOJİSTİK HİZMETLERİ A.Ş. 31,03,2010 SERİ: X1 NO: 29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLNAMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER 1 1-RAPORUN DÖNEMİ..2 2-DÖNEM İTİBARİYLE YÖNETİM KURULU.2

Detaylı

YÜRÜTTÜĞÜ GÖREVLER / AYRILMA NEDENLERİ

YÜRÜTTÜĞÜ GÖREVLER / AYRILMA NEDENLERİ : ERGÜN KAĞITÇIBAŞI : BURSA DOĞUM TARİHİ : 01 / 01 / 1934 ÖĞRENİM DURUMU : İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK İşletmeleri A.Ş., Ares Çimento A.Ş., Tunçkül Çimento A.Ş. ve Bursa Beton A.Ş. nde Yönetim Kurulu Başkanı

Detaylı

MUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

MUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU MUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 1 ( TEMMUZ 2015 ) KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU SUNUŞ 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 30 uncu maddesinde;

Detaylı

DEMA MAKİNA İNŞAAT TAAHHÜT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

DEMA MAKİNA İNŞAAT TAAHHÜT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ DEMA MAKİNA İNŞAAT TAAHHÜT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ DEMA Makina İnşaat Ltd. 1989 yılında kurulmuş bir mühendislik, tedarik, inşaat (EPC) firmasıdır. Ağırlıklı olarak petrokimya sektöründe faaliyet göstermekte

Detaylı

2. ŞİRKET FAALİYET ALANLARI 4. ORGANİZASYON ŞEMASI 5. PERSONEL KALİFİKASYONU 8. TAMAMLANAN PROJELER 9. DEVAM EDEN PROJELER 9. ŞANTİYELERDEN RESİMLER

2. ŞİRKET FAALİYET ALANLARI 4. ORGANİZASYON ŞEMASI 5. PERSONEL KALİFİKASYONU 8. TAMAMLANAN PROJELER 9. DEVAM EDEN PROJELER 9. ŞANTİYELERDEN RESİMLER İÇİNDEKİLER 1. ŞİRKET PROFİLİ 2. ŞİRKET FAALİYET ALANLARI 3. TİCARET ODASI KAYDI 4. ORGANİZASYON ŞEMASI 5. PERSONEL KALİFİKASYONU 6. EKİPMAN LİSTESİ 7. REFERANSLAR 8. TAMAMLANAN PROJELER 9. DEVAM EDEN

Detaylı

Kimya İhtisas Bölgesi 60 Bin Kişiye İş İmkanı Sağlayacak

Kimya İhtisas Bölgesi 60 Bin Kişiye İş İmkanı Sağlayacak Kimya İhtisas Bölgesi 60 Bin Kişiye İş İmkanı Sağlayacak Kimya İhtisas Bölgesi 60 Bin Kişiye İş İmkanı Sağlayacak. Yerli ve yabancı büyük firmaların bulunduğu Aliağa Organize Sana yi Bölgesi, tam doluluğa

Detaylı

GÜRHAN SÖZER Şehir Plancısı

GÜRHAN SÖZER Şehir Plancısı GÜRHAN SÖZER Şehir Plancısı BALIKESİR İLİ AYVALIK İLÇESİ,ALTINOVA MAHALLESİ J17-C-06-A-1-D PAFTA,714 ADA,6 PARSELE AİT 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU Eylül,2016 1 1-KONUM:

Detaylı

ŞEKER PİLİÇ VE YEM SAN. TİC. A.Ş.

ŞEKER PİLİÇ VE YEM SAN. TİC. A.Ş. ŞEKER PİLİÇ VE YEM SAN. TİC. A.Ş. SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ 01.01.2010-31.12.2010 FAALİYET RAPORU İçindekiler Yönetim Kurulu... 2 Denetim Kurulu.. 2 Sermaye Yapısı.. 2 Temettü

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTININ TARİHİ : 01/07/2015 TOPLANTININ SAYISI : 26 SAAT : 16:00 1- Gündem oluşmadığından toplantı kapatılmıştır. Ahmet KARA Vali TOPLANTININ TARİHİ : 08/07/2015 TOPLANTININ SAYISI : 27 SAAT : 16:00

Detaylı

Sektörün Beklenen Projesi 5 Litre Kombo Rotary Şişirme Dolum Kapatma Makinesi şişe/saat

Sektörün Beklenen Projesi 5 Litre Kombo Rotary Şişirme Dolum Kapatma Makinesi şişe/saat Sayı: 3 Sektörün Beklenen Projesi 5 Litre Kombo Rotary Şişirme Dolum Kapatma Makinesi 5.000 şişe/saat Anahtar tesl m projem z Bademl Su Tes s nde sevk yat aşamasındayız. Kalabak Su 16.000 ş şe/saat komple

Detaylı

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu 2İNŞAAT ÇALIŞMALARI. ASO II.-III. Organize Sanayi Bölgesi

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu 2İNŞAAT ÇALIŞMALARI. ASO II.-III. Organize Sanayi Bölgesi 2İNŞAAT ÇALIŞMALARI 2.1.Sanayi Parsellerinin Tesviye İşleri Bölgemizde tüm parsellerin tesviye işlemleri tamamlanmış olmasına rağmen, yapılan son İmar Planı revizyonu sonucunda oluşan parsellerin tesviye

Detaylı

www.tte.com.tr 3 RE ELEKTRİK ENERJİSİ YATIRIMLARI A.Ş.

www.tte.com.tr 3 RE ELEKTRİK ENERJİSİ YATIRIMLARI A.Ş. www.tte.com.tr 3 RE ELEKTRİK ENERJİSİ YATIRIMLARI A.Ş. JUNE 2013 HAKKIMIZDA KISACA 3 RE HAKKIMIZDA 3 RE ELEKTRİK ENERJİSİ YATIRIMLARI A.Ş.; LİSANSLI RÜZGAR, GÜNEŞ VE BİOKÜTLE SANTRALLERİ PROJE GELİŞTİRME

Detaylı

Kahramanmaraş mutlaka devler liginde olacak

Kahramanmaraş mutlaka devler liginde olacak Kahramanmaraş mutlaka devler liginde olacak Sami Altınkaya nın Bloomberg TV de canlı olarak yayınlanan çıkış yolu programına katılan KMTSO Başkanı Kemal Karaküçük: 2023 te Kahramanmaraş ın 5 milyar dolar

Detaylı

HIZLI TREN FABRİKASI TAMAMLANDI ÇOK YAKINDA ÜRETİME GEÇİYOR

HIZLI TREN FABRİKASI TAMAMLANDI ÇOK YAKINDA ÜRETİME GEÇİYOR HIZLI TREN FABRİKASI TAMAMLANDI ÇOK YAKINDA ÜRETİME GEÇİYOR Türkiye de son 4-5 yıl içersinde demiryolu sektörüne verilen önemin artması, yapılacak yatırımların büyüklüğü ve kısa zamanda hayata geçecek

Detaylı

İDARİ İŞLER PROSEDÜRÜ

İDARİ İŞLER PROSEDÜRÜ Sayfa No 1/5 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı ÖZERDEM DEMİR A.Ş. ve EGEDEMİR DEMİR GERİ KAZANIM MADENCİLİK PETROL NAKLİYE TURİZM İNŞAAT TAAHHÜT PAZARLAMA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Ye ait tesislerde yapılması gereken

Detaylı

BÜLBÜLOĞLU Vinç Sanayi ve Ticaret A.Ş. OG-AG elektrik tesisatı uygulama projelerinin hazırlanması, Elektrik tesislerinin anahtar teslimi yapım işi.

BÜLBÜLOĞLU Vinç Sanayi ve Ticaret A.Ş. OG-AG elektrik tesisatı uygulama projelerinin hazırlanması, Elektrik tesislerinin anahtar teslimi yapım işi. BÜLBÜLOĞLU Vinç Sanayi ve Ticaret A.Ş. ÜNAL PASLANMAZ Çelik Ltd. Şti. ALFER MÜHENDİSLİK Ltd. Şti. ÇEPAŞ GALVANİZ Demir Çelik A.Ş. MEDAŞ +1x2350kVA SERDAR PLASTİK San. ve Tic. Ltd. Şti. +1x1250kVA TERMİKEL

Detaylı

2016 YILI FAALİYET RAPORU 20 MART 2017

2016 YILI FAALİYET RAPORU 20 MART 2017 2016 YILI FAALİYET RAPORU 20 MART 2017 2016 YILI MÜTEŞEBBİS HEYET ÜYELERİMİZ 1. Başkan: Hasan Basri GÜZELOĞLU Kocaeli Valisi 2. Başkan Vekili: Mehmet YILDIRIM OSB Temsilcisi 3. Üye: Hulusi ŞAHİN YİKOB

Detaylı

2012-2014 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

2012-2014 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 2012-2014 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 4562 Sayılı OSB Kanunu ve OSB Uygulama Yönetmeliğinin tanıdığı yetkiler çerçevesinde, Müteşebbis Heyet Kararları ile tespit edilen yatırım ve hizmetleri,

Detaylı

FİNANSAL KURUMLAR BİRLİĞİ FİNANSAL KİRALAMA, FAKTORİNG VE FİNANSMAN ŞİRKETLERİ KONSOLİDE RAPORU

FİNANSAL KURUMLAR BİRLİĞİ FİNANSAL KİRALAMA, FAKTORİNG VE FİNANSMAN ŞİRKETLERİ KONSOLİDE RAPORU FİNANSAL KURUMLAR BİRLİĞİ FİNANSAL KİRALAMA, FAKTORİNG VE FİNANSMAN ŞİRKETLERİ KONSOLİDE RAPORU 30.09.2015 1 MALİ TABLO KALEMLERİ ANALİZİ (bin TL) Aktif Toplamı Finansman Şirketleri; 25.493.150; 27,2%

Detaylı

Kıymetli Sanayici Dostlarım, Değerli İMES Ailesi,

Kıymetli Sanayici Dostlarım, Değerli İMES Ailesi, Kıymetli Sanayici Dostlarım, Değerli İMES Ailesi, Türk Sanayisi nin önemli kilometre taşlarından biri olan İMES te, hedeflerimiz, stratejilerimiz ve projelerimizle hem İMES i daha iyi noktalara taşıma

Detaylı

BELÇİKA ÜLKE RAPORU 30.11.2015

BELÇİKA ÜLKE RAPORU 30.11.2015 BELÇİKA ÜLKE RAPORU 30.11.2015 YÖNETİCİ ÖZETİ Uludağ İhracatçı Birlikleri nin kayıtlarına göre, Bursa dan Belçika ya ihracat yapan 334 firma bulunmaktadır. 30.06.2015 tarihi itibariyle Ekonomi Bakanlığı

Detaylı

http://www.trthaber.com/foto-galeri/balikesirdeki-yerli-helikopter-projesi/13610/sayfa-1.html Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yerli helikopter üretimi için Ar-Ge çalışmalarına başlayan firmanın

Detaylı

TAYSEB KİMYACILARIN ÜRETİM ÜSSÜ OLACAK

TAYSEB KİMYACILARIN ÜRETİM ÜSSÜ OLACAK RÖPORTAJ TAYSEB KİMYACILARIN ÜRETİM ÜSSÜ OLACAK Kimya ve petrokimya sektörleri başta olmak üzere birçok yatırımcının dikkatini çekerek önemli bir merkez halini alan TAYSEB, sunduğu hizmetlerle fark yaratıyor.

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Esenler Toplam Yatırım 317.000 Milyon YTL (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

KUZEY MARMARA OTOYOLU PROJESİ

KUZEY MARMARA OTOYOLU PROJESİ KUZEY MARMARA OTOYOLU (3. Boğaz Köprüsü Dahil) PROJESİ KINALI ODAYERİ KESİMİ VE KURTKÖY AKYAZI KESİMİ www.marmaraotoyolu.com KUZEY MARMARA OTOYOLU (3. Boğaz Köprüsü Dahil) PROJESİ KINALI ODAYERİ KESİMİ

Detaylı

AYVALIK İLÇESİ MURATELİ MAHALLESİ 115 ADA 89 PARSELE İLİŞKİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI RAPORU

AYVALIK İLÇESİ MURATELİ MAHALLESİ 115 ADA 89 PARSELE İLİŞKİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI RAPORU AYVALIK İLÇESİ MURATELİ MAHALLESİ 115 ADA 89 PARSELE İLİŞKİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI RAPORU İçerik 1. GEREKÇE ve KAPSAMI... 2 2. KONUM... 3 3. MÜLKİYET DURUMU VE MERİ DURUMU... 4 4. PLAN DEĞİŞİKLİĞİ...

Detaylı

FİNANSAL KURUMLAR BİRLİĞİ FİNANSAL KİRALAMA, FAKTORİNG VE FİNANSMAN ŞİRKETLERİ KONSOLİDE RAPORU

FİNANSAL KURUMLAR BİRLİĞİ FİNANSAL KİRALAMA, FAKTORİNG VE FİNANSMAN ŞİRKETLERİ KONSOLİDE RAPORU FİNANSAL KURUMLAR BİRLİĞİ FİNANSAL KİRALAMA, FAKTORİNG VE FİNANSMAN ŞİRKETLERİ KONSOLİDE RAPORU 30.06.2015 1 MALİ TABLO KALEMLERİ ANALİZİ (bin TL) Aktif Toplamı Finansman Şirketleri; 23.148.695 30.06.2015

Detaylı

KONYA HAVA KARGO TERMİNALİ Ahmet ÇELİK

KONYA HAVA KARGO TERMİNALİ Ahmet ÇELİK 1. GİRİŞ Konya Havalimanı, 2 yılında hizmete girmiş, 21 de dış hatlar yolcu trafiğine açılmış olup, yıllık uçak kapasitesi 17.52 dir. Havaalanı 196. m² alan üzerine kurulmuştur. Konya Havalimanı 213 yılı

Detaylı

MANAVGAT İLÇESİ, HACIOBASI MAHALLESİ, 102 ADA 15, 16, 18, 19 NUMARALI PARSELLERE İLİŞKİN 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ RAPORU

MANAVGAT İLÇESİ, HACIOBASI MAHALLESİ, 102 ADA 15, 16, 18, 19 NUMARALI PARSELLERE İLİŞKİN 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ RAPORU 1 MANAVGAT İLÇESİ, HACIOBASI MAHALLESİ, 102 ADA 15, 16, 18, 19 NUMARALI PARSELLERE İLİŞKİN 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ RAPORU 1 PLANLAMA ALANI Planlama Alanı Konya-Manavgat Karayolu

Detaylı

LİMAN İŞLETMECİLİĞİNDE ATIK ALIM FAALİYETLERİ:

LİMAN İŞLETMECİLİĞİNDE ATIK ALIM FAALİYETLERİ: LİMAN İŞLETMECİLİĞİNDE ATIK ALIM FAALİYETLERİ: Çanakkale Liman İşletmesi Örneği Evren BECEREN 1, Ali AKTOPRAK 1, Arzu TORÖZ 2 1 Çanakkale Liman İşletmesi San. Ve Tic. A.Ş. 2 Arse Çevre Mühendislik Dan.

Detaylı

Çevreyi kirletenlere karşı mücadelede bizimle iletişime geçin;

Çevreyi kirletenlere karşı mücadelede bizimle iletişime geçin; Çevreyi kirletenlere karşı mücadelede bizimle iletişime geçin; Telefon : (0266) 444 10 40 / 239 15 10 / 153 Fax : (0266) 239 08 90 E-Mail : cevrekoruma@balikesir.bel.tr Şikayetleriniz için Bulunduğunuz

Detaylı

ASB AVANTAJLAR Bülten 2010

ASB AVANTAJLAR Bülten 2010 ASB AVANTAJLAR Bülten 2010 SERBEST BÖLGE; TÜRKİYE NİN EN KAPSAMLI YATIRIM TEŞVİK MODELİ %100 kurumlar vergisi muafiyeti (üretici firmalar için) 45 seneye kadar ruhsat ve muafiyet süreleri İhracat ağırlıklı

Detaylı

GEBZE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 2014 YILI BÜTÇESİ

GEBZE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 2014 YILI BÜTÇESİ GEBZE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 2014 YILI BÜTÇESİ PROFORMA BİLANÇO (TL) D.B.B Oca.14 Şub.14 Mar.14 Nis.14 May.14 Haz.14 Tem.14 Ağu.14 Eyl.14 Eki.14 Kas.14 Ara.14 Döner Varlıklar 61.368.601 59.789.042 58.296.700

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

SAMSUN LOJİSTİK MERKEZİ -TÜRKİYE

SAMSUN LOJİSTİK MERKEZİ -TÜRKİYE LOJİSTİK MERKEZİ -TÜRKİYE 0 www.samsunlogisticscentre.com GENEL SUNUM Mayıs 200 Ulusal Lojistik Kongresi yapıldı LOJİSTİK MERKEZİ Aralık 200 Lojistik Master Planı tamamlandı Mart 202 Samsun İhtisas Lojistik

Detaylı

REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI

REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI YALOVA (MERKEZ) ATIKSU ARITMA TESİSİ İnce Izgara Montajı Konveyör Bant Çöktürme Havuzu Köprülü Döner Sıyırıcı ve Savaklar Havalandırma Havuzu Kollektör Sistemi ve Dalgıç Mikserler

Detaylı

2014 yılı Durumu Neden 2015 yılı Durumu Neden

2014 yılı Durumu Neden 2015 yılı Durumu Neden 1.KURUMSALLAŞMA DÖNGÜSÜNÜN HIZLANDIRILMASI 1.1. Akreditasyon, Yönetim Sistemlerinin revize edilmesi ve yeni yönetim sistemlerinin kurulması 1.1.1. Yönetim sistemi konusunda danışmanlık hizmeti alınması

Detaylı

Akıllı Mobilite Çalıştayı: AUS Türkiye açısından AUS nin durumu ve yapılması gerekenler

Akıllı Mobilite Çalıştayı: AUS Türkiye açısından AUS nin durumu ve yapılması gerekenler Akıllı Mobilite Çalıştayı: AUS Türkiye açısından AUS nin durumu ve yapılması gerekenler TÜRKİYE AKILLI ULAŞIM SİSTEMLERİ DERNEĞİ 17 Ocak 2019 AUS Türkiye Türkiye Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği Kuruluş

Detaylı

Çevreyi kirletenlere karşı mücadelede bizimle iletişime geçin;

Çevreyi kirletenlere karşı mücadelede bizimle iletişime geçin; Çevreyi kirletenlere karşı mücadelede bizimle iletişime geçin; Telefon : (0266) 444 10 40 / 239 15 10 / 153 Fax : (0266) 239 08 90 E-Mail : cevrekoruma@balikesir.bel.tr Şikayetleriniz için Bulunduğunuz

Detaylı

Değişen Dünyada Güçlü İşletmeler Olmak. GİRİŞİM EĞİTİM ve DANIŞMANLIK MERKEZİ

Değişen Dünyada Güçlü İşletmeler Olmak. GİRİŞİM EĞİTİM ve DANIŞMANLIK MERKEZİ Değişen Dünyada Güçlü İşletmeler Olmak GİRİŞİM EĞİTİM ve DANIŞMANLIK MERKEZİ ANTALYA NıN İÇİNDE BULUNDUĞU EKONOMİK ORTAM 2 ANTALYA GENEL BİLGİLER Nüfus Antalya: 2.158.265 Türkiye: 76.667.864 KOBİ Sayısı

Detaylı

Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğü Ankara Merkez Laboratuvarı Binası. Türkiye de Avrupa Standartlarında Yapılan İlk Laboratuvar Binasıdır.

Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğü Ankara Merkez Laboratuvarı Binası. Türkiye de Avrupa Standartlarında Yapılan İlk Laboratuvar Binasıdır. KAMU BINALARI Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğü Ankara Merkez Laboratuvarı Binası 1 Türkiye de Avrupa Standartlarında Yapılan İlk Laboratuvar Binasıdır. A l a n ı 1 6 0 0, 0 0 m d i r. 004 Yılında Projesi

Detaylı

Yatırımımız: Ankara Ayaş 101 Ada 13 Parsel. Lokasyon: Ayaş-Ankara (Malıköy Başkent OSB Bitişiği) Yatırım Değeri: Yatırım Niteliği: Arsa Yatırımı

Yatırımımız: Ankara Ayaş 101 Ada 13 Parsel. Lokasyon: Ayaş-Ankara (Malıköy Başkent OSB Bitişiği) Yatırım Değeri: Yatırım Niteliği: Arsa Yatırımı Yatırımımız: Ankara Ayaş 101 Ada 13 Parsel Lokasyon: Ayaş-Ankara (Malıköy Başkent OSB Bitişiği) Yatırım Niteliği: Arsa Yatırımı Yatırım Değeri: 17.000-25.000 TL / Dönüm Yatırım Adresi & Lokasyon Bilgisi

Detaylı

SUNGURLU. Sungurlu OSB

SUNGURLU. Sungurlu OSB SUNGURLU OSB 2 SUNGURLU Sungurlu, Karadeniz Bölgesini Ankara ya ve Güney-Batı illerine bağlayan Ankara-Samsun-Trabzon anayolu üzerinde konumlanmıştır. Doğu Anadolu illerinin ana bağlantı yolu olan Ankara-Sivas-Erzurum

Detaylı

EKONOMİK GÖSTERGELERLE HATAY. Levent Hakkı YILMAZ İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı

EKONOMİK GÖSTERGELERLE HATAY. Levent Hakkı YILMAZ İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı EKONOMİK GÖSTERGELERLE HATAY Levent Hakkı YILMAZ İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hatay Hakkında Genel Bilgiler Hatay; gerek demografik yapısı ve kültürel mozaiği, gerek üretim

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :167 KARAR 167 : Kuran Kursu Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu adına, İlçenin Camiatik Mahallesi 310 ada 27 parselin, Belediyemize ait uygun bir arsa ile takas edilmesine İmar Komisyon

Detaylı

Değişen Dünyada Güçlü İşletmeler Olmak. GİRİŞİM EĞİTİM ve DANIŞMANLIK MERKEZİ

Değişen Dünyada Güçlü İşletmeler Olmak. GİRİŞİM EĞİTİM ve DANIŞMANLIK MERKEZİ Değişen Dünyada Güçlü İşletmeler Olmak GİRİŞİM EĞİTİM ve DANIŞMANLIK MERKEZİ ESKİŞEHİR İN İÇİNDE BULUNDUĞU EKONOMİK ORTAM 2 ESKİŞEHİR GENEL BİLGİLER Nüfus; Eskişehir:799.724 Türkiye:76.667.864 Sosyo Ekonomik

Detaylı

ENERJİNİN DOĞASINI BİLEN ÇÖZÜM ORTAĞINIZ.

ENERJİNİN DOĞASINI BİLEN ÇÖZÜM ORTAĞINIZ. ENERJİNİN DOĞASINI BİLEN ÇÖZÜM ORTAĞINIZ. NEXTEN, YENİLENEBİLİR ENERJİ PROJELERİNİZDEN EN YÜKSEK VERİMİ ALMANIZ İÇİN KURULUMUNDAN BAKIMINA KESİNTİSİZ HİZMET VEREN DENEYİMLİ BİR ÇÖZÜM ORTAĞIDIR. renewable

Detaylı

ARAR MÜHENDİSLİK İNŞAAT TAAHHÜT. www.araryol.com.tr

ARAR MÜHENDİSLİK İNŞAAT TAAHHÜT. www.araryol.com.tr arar YOL ARAR MÜHENDİSLİK İNŞAAT TAAHHÜT www.araryol.com.tr Tamamlanmış ve Devam Eden Bazı Projelerimizden Kareler Muhtelif Plent ve Konkasör Çalışmalarından Kareler Muhtelif Plent ve Konkasör Çalışmalarından

Detaylı

ÖĞRENME FAALİYETİ 1 ARAÇ BAKIM VE ONARIMI

ÖĞRENME FAALİYETİ 1 ARAÇ BAKIM VE ONARIMI ÖĞRENME FAALİYETİ 1 AMAÇ ARAÇ BAKIM VE ONARIMI Bu faaliyet sonucunda Araç Bakım Onarımı alanındaki meslekleri tanıyabileceksiniz. A. ALANIN MEVCUT DURUMU VE GELECEĞİ İnsanoğlu yaratılışından beri yaşadığı

Detaylı

HEDEFLER TABLOSU İZLEME FORMU

HEDEFLER TABLOSU İZLEME FORMU D.1.1. Merkezi Altyapı Çalışmalarının in Tanımı D.1.1.1. Merkezi altyapı galeri sistemlerinin, kontrol binasının ve gerekli altyapının Altyapı ve Galeri Sistemleri: %63 Kontrol Binası (Isı Merkezi): %100

Detaylı

PPP KONFERANS 8 KASIM КİEV KAMU ÖZEL ORTAKLIĞI

PPP KONFERANS 8 KASIM КİEV KAMU ÖZEL ORTAKLIĞI 2 0 1 8 PPP KONFERANS 8 KASIM КİEV KAMU ÖZEL ORTAKLIĞI UKRAYNA ALTYAPISI: YATIRIMCILAR için AÇIK Forumumuz: - Ukrayna'nın altyapı projelerinde yatırımların oluşumu ve artışını; - altyapı projelerinin çekiciliğini

Detaylı

FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ALTYAPI KOORDİNASYON ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ALTYAPI KOORDİNASYON ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ALTYAPI KOORDİNASYON ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı;

Detaylı

Başbakan Yıldırım, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Gemlik-Bursa Kesimi Açılış Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Gemlik-Bursa Kesimi Açılış Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Gemlik-Bursa Kesimi Açılış Töreni nde konuştu Mart 12, 2017-7:32:00 Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nun Gemlik-Bursa kesimi açılış

Detaylı

İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu Faaliyet Değerlendirilmesi. Ankara Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ocak-Kasım 2015

İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu Faaliyet Değerlendirilmesi. Ankara Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ocak-Kasım 2015 İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu Faaliyet Değerlendirilmesi Ankara Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ocak-Kasım 2015 O İş Sağlığı ve Güvenliği Risk Değerlendirilmesi Yönetmeliği

Detaylı

DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, İLKELER VE TANIMLAR

DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, İLKELER VE TANIMLAR DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, İLKELER VE TANIMLAR AMAÇ Madde 1- Bu Yönergenin amacı, Kırşehir Belediyesi nde faaliyet

Detaylı

ENDÜSTRİYEL REKLAMCILIK VE BASKI SEKTÖRÜ ÖLÇÜMLEME ÇALIŞMASI SORU FORMU

ENDÜSTRİYEL REKLAMCILIK VE BASKI SEKTÖRÜ ÖLÇÜMLEME ÇALIŞMASI SORU FORMU Sayın Yetkili, ENDÜSTRİYEL REKLAMCILIK VE BASKI SEKTÖRÜ ÖLÇÜMLEME ÇALIŞMASI SORU FORMU Sektörün rakamsal verilerle tanımlanması amacıyla yapılan bu çalışmada, firmanıza ilişkin bilgiler gizlilik çerçevesinde

Detaylı

2013 Yılı. Çalışma Programı. ASO 2. ve 3. Organize Sanayi Bölgesi

2013 Yılı. Çalışma Programı. ASO 2. ve 3. Organize Sanayi Bölgesi 2013 Yılı Çalışma Programı GİRİŞ 15 Nisan 2000 tarih ve 24021 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 4562 sayılı Organize Sanayi Bölgeleri Yasasını takiben, Kuruluş protokolü Sanayi ve Ticaret

Detaylı

KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama

KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama 1 Adres : Sakarya Mahallesi Uluyol Caddesi Şevki İpekten Plaza No:28 Kat:3/304-305 Osmangazi/BURSA

Detaylı

2014 YILI ÇALIŞMA RAPORU AKİB

2014 YILI ÇALIŞMA RAPORU AKİB 2014 YILI ÇALIŞMA RAPORU AKİB AKDENİZ HUBUBAT BAKLİYAT YAĞLI TOHUMLAR VE MAMULLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ AKDENİZ HUBUBAT BAKLİYAT YAĞLI TOHUMLAR VE MAMULLERİ İHRACATÇI BİRLİKLERİ YÖNETİM KURULU Asil Üyeler

Detaylı

ĠSKENDERUN LĠMANLARI LOJĠSTĠK KÖYÜN ETKĠLERĠ

ĠSKENDERUN LĠMANLARI LOJĠSTĠK KÖYÜN ETKĠLERĠ ĠSKENDERUN LĠMANLARI LOJĠSTĠK KÖYÜN ETKĠLERĠ ĠSKENDERUN KÖRFEZĠ Demir-Çelik ve enerji sektörünün ön plana çıktığı, Türkiye Ham Sıvı Demirinin %48 nin üretildiği, BTC ve Kerkük Petrol Boru Hattının bulunduğu,

Detaylı

AMT - Aksoy Makina Tasarım Mühendislik İnşaat Enerji Çevre Teknolojileri Turizm Danışmanlık San.Tic.Ltd.Şti Keresteciler Sanayi Sitesi 12.Sok.

AMT - Aksoy Makina Tasarım Mühendislik İnşaat Enerji Çevre Teknolojileri Turizm Danışmanlık San.Tic.Ltd.Şti Keresteciler Sanayi Sitesi 12.Sok. AMT - Aksoy Makina Tasarım Mühendislik İnşaat Enerji Çevre Teknolojileri Turizm Danışmanlık San.Tic.Ltd.Şti Keresteciler Sanayi Sitesi 12.Sok. No:23 Saray-Kazan/ANKARA Tel: 0312 815 25 56 Fax: 0312 815

Detaylı

: Ender CENGİZ KİŞİSEL BİLGİLER. : Şehit Recep Güngör Cad. Bergule Sitesi 1 Kısım D Blok No:5 Lüleburgaz / KIRKLARELİ

: Ender CENGİZ KİŞİSEL BİLGİLER. : Şehit Recep Güngör Cad. Bergule Sitesi 1 Kısım D Blok No:5 Lüleburgaz / KIRKLARELİ Ender CENGİZ KİŞİSEL BİLGİLER İsim Adres : Ender CENGİZ : Şehit Recep Güngör Cad. Bergule Sitesi 1 Kısım D Blok No:5 Lüleburgaz / KIRKLARELİ Doğum Tarihi : 21.04.1975 Doğum Yeri : Lüleburgaz / KIRKLARELİ

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri 2017

Detaylı