- Bozuk bir ürününün kullanılmaması gerekir; elektrik balantılarını kesiniz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "- Bozuk bir ürününün kullanılmaması gerekir; elektrik balantılarını kesiniz."

Transkript

1 Ürünlerimizden birisini satın aldıınız için size teekkür ederiz. Montaj, Bakım ve kullanım ile ilgili yönlendirmeler aaıdaki sayfalarda mevcuttur. Bu yönlendirmeler satın aldıınız ürünlerin uzun ömürlü ve mükemmel çalımasını salamak için hazırlanmıtır. Lütfen bu talimatları dikkatlice izleyiniz. Bu ürünleri en son teknolojik gelimelere uygun olarak tasarlayıp ve imal etmi durumdayız. Lütfen bu talimatlarla ilgilenin ve sizin tatmin olmanız bizim için en iyi ödül olacaktır. UYARILAR Bu talimat kılavuzu gelecekte kullanılması amacıyla ürünle birlikte muhafaza ediniz. Alet satıldıı ve devir edildii takdirde yeni sahibinin çalıtırma ve bununla ilgili uyarılara ait bilgilere ulaabilmesi için broüründe iletildiinden emin olunuz. Bu uyarılar emniyet amaçlı olarak verilmi ve ürünün montajından ve çalıtırılmasından önce dikkatlice okunması gerekir. - Aletiniz hasarlı gelirse, aleti çalıtırmadan önce perakende satıcınızla temas kurunuz. - Yalnızca kalifiye personelin elektrik sistemleriyle temas kurması gerekir. - Bu ürün yalnızca yetikin bireyler tarafından kullanılmalıdır. - Aletin elektrik kablosunun üzerine dayalı olmadıından emin olunuz. - Alet kullanılmadıında, on/off (Açma/kapama ) anahtarı vasıtasıyla elektrik prizinden fiini çekmeniz tavsiye edilir. - Ürünü asla tamir etmeye çalımayınız. Uzman olmayan kiiler tarafından yapılacak tamir giriimi hasara sebep verebilir veya arızanın daha fazla kötü bir duruma gelmesine sebep olabilir. - Bu ürüne yalnızca yetkili personel tarafından hizmet verilmesi gerekir. - Bozuk bir ürününün kullanılmaması gerekir; elektrik balantılarını kesiniz. - Ürünün doru olarak elde çıkarılması için, yöredeki katı atık toplama i ile uraan belediye Makamıyla temas kurunuz.

2 Tabanlar ve motor montajı dökme alüminyumdan imal edilmitir. Destekleme çubuu paslanmaz çelik borudan yapılmıtır. Konteyner(kap) AISI304 baskılı paslanmaz çelik levhadan elde edilmitir. Çubuk-mil plastikten yapılmıtır. Fırça motoru : rpm Voltaj :230 V 50 Hz 110 V 60 Hz MIXER/1 MIXER/2 Aletin aırlıı 5 kg (-) 9 Kg (-) Batan sona tüm ebatlar Genilik : Derinlik : Yükseklik : 180 mm 220 mm 520 mm 280 mm 220 mm 520 mm her bir kutubu için en az 3 mm temas açıklıına sahip çift kutuplu duvar prizine elektrik Aleti çalıtırmaya balamadan önce, koruyucu plastik filmi sökünüz. Motor, plastik basma düme üzerindeki kabın yerletirilmesiyle dorudan çalıtırılabilir, yukarıya doru itilerek ve uygun oturma yataını yerletirilir. Kap uygun oturma yataından söküldüünde motor kendiliinden durur. Bakım ilemi kolay olup düzenli temizlik ile sınırlıdır. Elektrik kablosu hasarlı ise, H05RN-F Kablosu ile deitirilmesi gerekir. NOT : Temizleme için su püskürtmelerini kullanmayınız. Temizleme ilemlerine balamadan önce elektrik kablosunu prizden çekiniz. Sert kesici kısımlara dikkat ediniz : bir fırça kullanınız.

3 Bu aletler, tamamen paslanmaz çelikten yapılmıtır. Modeline göre, aletler, baımsız ikiz mil motorlarıyla donatılmıtır. ( rpm) STAR/1 STAR/2 VOLTAJ 230 V 230 V 110V-60 Hz 110V-60 GÜÇ W Wx2 ALET 5 Kg (-) 9,5 Kg (-) AIRLII: BATAN Genilik : 135 mm 275 mm SONA TÜM Derinlik : 165 mm 165 mm EBATLAR Kap dahil 380 mm 380 mm Yükseklik : her bir kutubu için en az 3 mm temas açıklıına sahip çift kutuplu duvar prizine elektrik Aleti irtibatlamadan önce bilgi plakasının verilerinin besleme kaynaındaki verilerle uyumlu olduundan emin olunuz. Bu aletin emniyeti yalnızca güvenli bir toplama sistemine doru olarak balandıında salanacaktır. Alet, çift hızlı komütatör tarafından çalıtırılır örnein, 1 konumu düük hızlı çalıtırma [] konumu yüksek hızda çalıtırma Motor ayarı, bir santrifüj balantısıyla tahrik edilir. Elektrik kablosu hasarlı ise, H05RN-F Kablosu ile deitirilmesi gerekir. Bakım ilemi kolay olup düzenli temizlik ile sınırlıdır. NOT : Kaplar sadece, motor devre dıı bırakıldıktan sonra çıkarılmalıdır. Temizleme için su püskürtmelerini kullanmayınız. Temizleme ilemlerine balamadan önce elektrik kablosunu prizden çekiniz. Sert kesici kısımlara dikkat ediniz : bir fırça kullanınız. GENLEME KAUÇUUNUN DETRLMES Kapı çıkarın, ekleme parçasının vidasını gevetin, kauçuu çıkarın ve deitirin ve ekleme parçasını vidalayarak kilitleyin. Aletler, içecek ve süt çırpmaları için birbirleriyle deitirilebilir bir litre kapasitesinde cam kaplarla donatılmıtır. 1,5 litre kapasitesindeki talep kapları da mevcuttur.

4 Ürünlerimizden birisini satın aldıınız için size teekkür ederiz. Montaj, Bakım ve kullanım ile ilgili yönlendirmeler aaıdaki sayfalarda mevcuttur. Bu yönlendirmeler satın aldıınız ürünlerin uzun ömürlü ve mükemmel çalımasını salamak için hazırlanmıtır. Lütfen bu talimatları dikkatlice izleyiniz. Bu ürünleri en son teknolojik gelimelere uygun olarak tasarlayıp ve imal etmi durumdayız. Lütfen bu talimatlarla ilgilenin ve sizin tatmin olmanız bizim için en iyi ödül olacaktır. UYARILAR Bu talimat kılavuzu gelecekte kullanılması amacıyla ürünle birlikte muhafaza ediniz. Alet satıldıı ve devir edildii takdirde yeni sahibinin çalıtırma ve bununla ilgili uyarılara ait bilgilere ulaabilmesi için broüründe iletildiinden emin olunuz. Bu uyarılar emniyet amaçlı olarak verilmi ve ürünün montajından ve çalıtırılmasından önce dikkatlice okunması gerekir. - Aletiniz hasarlı gelirse, aleti çalıtırmadan önce perakende satıcınızla temas kurunuz. - Bu ürün yalnızca yetikin bireyler tarafından kullanılmalıdır. - Ürünü asla tamir etmeye çalımayınız. Uzman olmayan kiiler tarafından yapılacak tamir giriimi hasara sebep verebilir veya arızanın daha fazla kötü bir duruma gelmesine sebep olabilir. - Bu ürüne yalnızca yetkili personel tarafından hizmet verilmesi gerekir. - Bozuk bir ürününün kullanılmaması gerekir; elektrik balantılarını kesiniz. - Ürünün doru olarak elde çıkarılması için, yöredeki katı atık toplama i ile uraan belediye Makamıyla temas kurunuz. TEKNK VERLER Taban ve destekler dökme aliminyum ve fırınlanmı emayeden yapılmıtır. Destekleme sütunu ve dili ray paslanmaz çelikten yapılmıtır. Sıkıtırma ünitesi, huni, delikli koni ve kapak dahil olmak üzere, baskılı paslanmaz çeliktendir. Aletin aırlıı : yaklaık 4,5 kg Komple ebatlar : Genilik 200 mm Derinlik 250 mm Yükseklik 500 mm KULLANIM VE BAKIM Dili çark ve dili ray kuplaj (kavrama ) sistemi narenciye meyvesinin kuvvetlice bastırılmasına izin verir. Meyve yarım parçalara bölünmeli ve delikli koninin üzerine yerletirilmeli, sıkıtırma kolunu tamamen döndürürerek seviyesini düürün. Meyve suyu, koni ve huninin deliklerinden akıp damlama tepsisinin üzerine daha önceden yerletirilmi cama dökülecektir. Özel bakıma gereksinim yoktur. Temizleme için sadece delikli koniyi, kapaı, huniyi ve damlama tepsisini akan suyun altında durulayınız.

5 Aletin gövdesi fırınlanmı emaye aliminyumdan yapılmıtır. Kapak, balık, balık için pin, koni, tekne dahil sıkıtırma ünitesi tamamen paslanmaz çelikten yapılmıtır. ndüksiyon motoru (Tek) 900 rpm -0,35 Hp 220 W Voltaj :230 V 50Hz 110V 60Hz Aletin Aırlıı : Yaklaık 9,5 Kg Komple ebatlar : Genilik : 180 mm Derinlik : 320 mm Yükseklik : 310 mm her bir kutubu için en az 3 mm temas açıklıına sahip çift kutuplu duvar prizine elektrik Motor alterle çalıtırılır ve sıkıtırma manivelası(koluna) turunçgiller(narenciye) meyvası üzerine doru bastırılarak mikro anahtarın uyarmayı yapmasına sebep olan çelik çubuk seviyesi aaıya düürülünce motor çalımaya balar. Yarım meyveyi koninin üzerine yerletiriniz, kapaın seviyesini düürün ve hafifçe bastırın: Meyve suyu teknenin boaltma borusundan daha önce yerletirilmi damlama tepsisi üzerindeki cama akacaktır. Özel bakıma ihtiyaç yoktur. Temizleme için, akan suyun altında, sadece oturma yataından sökülen koniyi durulayınız ve nemli bir bezle tekneyi siliniz. Güç kablosu hasarlı ise, H05RN-F kablosu ile deitirilmesi gerekir. NOT : Temizleme için su püskürtmelerini kullanmayınız. Temizleme ilemlerine balamadan önce elektrik kablosunu prizden çekiniz. Sert kesici kısımlara dikkat ediniz : bir fırça kullanınız.

6 Aletin gövdesi fırınlanmı emaye aluminyumdan yapılmıtır. Aınmaya çok maruz kalan parçalar çelik, aliminyum ve prinçten yapılmıtır. ndüksiyon motoru, Buz kırma/ turunçgiller emze aleti (tekveya üç fazlı) 1400 rpm 0.35 Hp 220W ( termal koruma otomatik cihaza sahiptir). Meyve sıvılarını ve sütleri çırpmak için fırça motoru 8000 rpm 1200 rpm Güç :230 V 50Hz 230V 400V - 50Hz 110 V - 60 Hz Aletin Aırlıı : 18 Kg Komple ebatlar : Genilik : 230 mm Derinlik : 500 mm Yükseklik : 510 mm her bir kutbu için en az 3 mm temas açıklıına sahip çift kutuplu duvar prizine elektrik Üç fazlı bir alet olması durumunda, motorun saat akrebinin dönme yönünde döndüünden emin olunuz, buz kırma bıçaına sahip diskin yönünü kontrol ediniz. Aleti montajı içme suyu musluuna balanması için bir hortumu ile birlikte dıarı akıtma hortumunu da içermekte olup her iki hortum aletin taban kısmının altına yerletirilir. Narenciye sıkma parçası/ buz kırıcı ve meyve sıvıları / süt çırpma blender(mikseri) baımsız motor ve kumandalara sahiptir. Paslanmaz çelik narenciye sıkacaı : Sürtünme ile çalıtırılır. Alete, sıkacaa, besleme suyuna taban üzerine yerleik basma düme kontrollü tıkaç ta verilmi olup kullandıktan sonra tekneyi durulayınız. Buz kırıcı :buzu, muhtemelen küpler halinde, huni eklindeki doldurma kabına yerletirin ve manivelaya basınız. Uygun oturma yerine yerletirildiinde kırılmı buz tekneye boaltılır; Sıvı mikseri : motoru santrifüj eklemle tahrik edilir. Çift-hızlı anahtar : konum I düük hız için, konum II yüksek hızda balatmak için. Aletler, içecek ve süt çırpmaları için birbirleriyle deitirilebilir bir litre kapasitesinde cam kaplarla donatılmıtır. 1,5 litre kapasitesindeki talep kapları da mevcuttur. Güç kablosu hasarlı ise, H05RN-F kablosu ile deitirilmesi gerekir. Bakım ilemi kolay olup düzenli temizlik ile sınırlıdır. NOT : Kaplar sadece, motor devre dıı bırakıldıktan sonra çıkarılmalıdır. Temizleme için su püskürtmelerini kullanmayınız. Temizleme ilemlerine balamadan önce elektrik kablosunu prizden çekiniz. Sert kesici kısımlara dikkat ediniz : bir fırça kullanınız. GENLEME KAUÇUUNUN DETRLMES Kapı çıkarın, ekleme parçasının vidasını gevetin, kauçuu çıkarın ve deitirin ve ekleme parçasını yerine vidalayınız.

LETM SSTEM, HZMET VE MONTAJ KILAVUZU GAZ SEMENDER MODEL: SL/G 802 ZANUSSI KOD: 283200 SALG-08 ZOPPAS KOD: 2SL03B

LETM SSTEM, HZMET VE MONTAJ KILAVUZU GAZ SEMENDER MODEL: SL/G 802 ZANUSSI KOD: 283200 SALG-08 ZOPPAS KOD: 2SL03B LETM SSTEM, HZMET VE MONTAJ KILAVUZU KOD: GAZ SEMENDER MODEL: SL/G 802 ZANUSSI KOD: 283200 SALG-08 ZOPPAS KOD: 2SL03B KULLANICI ÇN TALMATLAR Cihazın montajı ve farklı gaz türlerine uyumu salanarak çalıtırılmasının

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı kullanmaya başlamadan önce, cihazın kurulumu, kullanımı ve bakımı sırasındaki açıklamaları ve güvenliğiniz ile ilgili bilgileri içeren bu kılavuzu dikkatlice okuyun. Bu kılavuzu ileride yararlanmak

Detaylı

V-Brunc serisi.pdf :03 VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 1000 M BEYAZ NARENCİYE SIKACAĞI KULLANIM KILAVUZU CMY GARANTİ 2 YIL

V-Brunc serisi.pdf :03 VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 1000 M BEYAZ NARENCİYE SIKACAĞI KULLANIM KILAVUZU CMY GARANTİ 2 YIL V-Brunc serisi.pdf 2 15.02.2011 10:03 VESTEL C V-BRUNCH SERİSİ 1000 M Y CM MY BEYAZ NARENCİYE SIKACAĞI CY CMY K KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI Cihazınızın elektrik bağlantısını

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz NILFISK C 105.5 http://tr.yourpdfguides.com/dref/3696480

Kullanım kılavuzunuz NILFISK C 105.5 http://tr.yourpdfguides.com/dref/3696480 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz LIEBHERR CTSL 2441 http://tr.yourpdfguides.com/dref/4280868

Kullanım kılavuzunuz LIEBHERR CTSL 2441 http://tr.yourpdfguides.com/dref/4280868 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

Paslanmaz soğutma kuleleri

Paslanmaz soğutma kuleleri Paslanmaz soğutma kuleleri MCT serisi MCT Paslanmaz soğutma kuleleri MCT serisi santrifüj fanlı evaporatif soğutma kuleleri YapımıtümMITAürünyelpazesindekikorozyonakarşı tamkorumaözelliklerine dayanan

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyun ve ileride yararlanmak üzere saklayın. ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı çalıştırmadan önce tüm talimatları okuyun. Bu talimatları ileride yararlanmak

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz SIEMENS ET13051 http://tr.yourpdfguides.com/dref/3564122

Kullanım kılavuzunuz SIEMENS ET13051 http://tr.yourpdfguides.com/dref/3564122 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU PROFİL KESME MAKİNASI 5 MODEL -RTM695- TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 8 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. AÇMA / KAPAMA ŞALTERİ 2. KORUYUCU KAPAK 3. TUTMA KOLU 4. KESME DİSKİ 5. MAKİNA TABANI 6. AKTİF KORUMA 7. TAŞ KİLİTLEME

Detaylı

TEMİZ SU DALGIÇ POMPA

TEMİZ SU DALGIÇ POMPA TEMİZ SU DALGIÇ POMPA MODEL RTM860 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 1 CİHAZIN ÜNİTELERİ HORTUM BAĞLANTISI POMPA EMİŞ TABANI ELEKTRİK KABLOSU ÇALIŞTIRMA ANAHTARI Teknik Özellikler Ana voltaj 230 V Frekans 50

Detaylı

MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ELEKTRİKLİ ÇİT BUDAMA MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU TEKNİK ÖZELLİKLER -RTM925- VOLTAJ 230V~50HZ GİRİŞ GÜCÜ 710W BIÇAK UZUNLUĞU 530MM DEVİR HIZI 1600 R/MİN DİŞ ARALIĞI 20MM MAX KESİLECEK ÇALI

Detaylı

Su ile soğutma sistemleri

Su ile soğutma sistemleri Su ile soğutma sistemleri Hava/su ısı değiştiriciler Duvara monte...300 500 W...354 Duvara monte...600 1000 W...355 Duvara monte...1250 3000 W...356 Duvara monte...3000 5000 W...357 Duvara monte...7000

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çamaır Makinası PW9

Kullanım Kılavuzu. Çamaır Makinası PW9 Kullanım Kılavuzu Çamaır Makinası PW9 38 9065-31 05.51 çinder Genel...3 Program butonları...3 Opsiyon butonları... Balama butonu... Deterjan Haznesi... Gösterge bilgilsi...5 Arıza Kodları...6 Yıkama Programı...7

Detaylı

Kuru buz splitter Ürün no. 50090104. Ürün no. 50090104. Üniversal power ağızlık. Düz ağızlık uzun 225 mm Ürün no. 50090111

Kuru buz splitter Ürün no. 50090104. Ürün no. 50090104. Üniversal power ağızlık. Düz ağızlık uzun 225 mm Ürün no. 50090111 Aksesuarlar ve ağızlık çeşitleri - 1 - BUSE Jet - ağızlık çeşitleri: Kuru buz splitter Ürün no. 50090104 Püskürtme tabancası ve ağızlık arasına montaj için Kuru buz peletlerini değiştirilebilen ızgara

Detaylı

Kullaným talimatlarý SETÜSTÜ OCAK. Ýçindekiler

Kullaným talimatlarý SETÜSTÜ OCAK. Ýçindekiler Kullaným talimatlarý SETÜSTÜ OCAK Türkçe, 1 Ýçindekiler Montaj, 13-16 Yerleþim Elektrik baðlantýsý Gaz baðlantýsý Veri tablosu Gaz beki ve hortum baþý özellikleri Cihazýn tanýtýmý, 17 Genel görünüm Çalýþtýrma

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz AEG-ELECTROLUX EOB3612X EU R05 http://tr.yourpdfguides.com/dref/623003

Kullanım kılavuzunuz AEG-ELECTROLUX EOB3612X EU R05 http://tr.yourpdfguides.com/dref/623003 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya AEG-ELECTROLUX EOB3612X EU R05 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki AEG-ELECTROLUX EOB3612X EU R05 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler,

Detaylı

AKSESUARLAR & ALETLER Tabancalar Collomix Karıştırıcı ve Aksesuarları Beton Perdah Makinesi ve Aksesuarları Seramik Kesme Makinesi EPS Kesme Aleti PFT G4 Sıva Makinesi ve Aksesuarları SAYFA NO 302 303

Detaylı

SÜTUNLU MATKAP MODEL RTM613 TANITMA VE KULLANIM KLAVUZU

SÜTUNLU MATKAP MODEL RTM613 TANITMA VE KULLANIM KLAVUZU SÜTUNLU MATKAP MODEL RTM613 TANITMA VE KULLANIM KLAVUZU 8 6 10 9 7 5 4 3 2 1 1. TABAN 2. ÇALIŞMA TABLASI 3. ÇALIŞMA TABLASI MANDALI 4. SÜTUN 5. MANDREN 6. AÇMA/KAPAMA BUTONU 7. TUTMA KOLU 8. KASNAK SİSTEMİ

Detaylı

J-888E Racer Yürüteç Kullanım Kılavuzu

J-888E Racer Yürüteç Kullanım Kılavuzu J-888E Racer Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. Ürün Şeması:

Detaylı

AYBEY ELEKTRON K REV21 SER S ASANSÖR REV ZYON KUTUSU KULLANIM VE MONTAJ KILAVUZU VERS YON:.0

AYBEY ELEKTRON K REV21 SER S ASANSÖR REV ZYON KUTUSU KULLANIM VE MONTAJ KILAVUZU VERS YON:.0 AYBEY ELEKTRONK REV21 SERS ASANSÖR REVZYON KUTUSU KULLANIM VE MONTAJ KILAVUZU VERSYON:.0 AYBEY ELEKTRONK LTD. T. e-mail: sales@aybey.com web: www.aybey.com MALATÇI FRMA AYBEY ELEKTRONK LTD. T. Merkez Mah.

Detaylı

VESTEL VANTİLATÖR KULLANIM KILAVUZU GA RA NT İ 2 YIL

VESTEL VANTİLATÖR KULLANIM KILAVUZU GA RA NT İ 2 YIL VESTEL VANTİLATÖR KULLANIM KILAVUZU Vestel Cool Fan MV GA RA NT İ 2 YIL DĠKKAT Cihazınızı güvenli bir Ģekilde kullanmak için lütfen bu kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyun ve ileride yararlanmak üzere

Detaylı

LBX-0612 EV&ARABA İÇİN BİBERON ISITICISI. www.loobex.com

LBX-0612 EV&ARABA İÇİN BİBERON ISITICISI. www.loobex.com LBX-0612 EV&ARABA İÇİN BİBERON ISITICISI Lütfen biberon ve mama ısıtıcısını kullanmadan önce bu kullanma talimatlarını dikkatlice okuyun. www.loobex.com Bu ısıtıcı ile her çeşit bebek maması ve içeceğini

Detaylı

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. 9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve sonraki

Detaylı

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AEF 490 AEF 890 İÇİNDEKİLER I Fritözün Tanımı ve Kullanım Alanları 3 4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri 5 III Teknik

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz KONICA MINOLTA BIZHUB PRO C6500 http://tr.yourpdfguides.com/dref/589394

Kullanım kılavuzunuz KONICA MINOLTA BIZHUB PRO C6500 http://tr.yourpdfguides.com/dref/589394 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya KONICA MINOLTA BIZHUB PRO C6500 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki KONICA MINOLTA BIZHUB PRO C6500 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler,

Detaylı

TANITIM VE KULLANMA KILAVUZU

TANITIM VE KULLANMA KILAVUZU ELEKTRİKLİ MATKAP MODEL RTM154 TANITIM VE KULLANMA KILAVUZU 6 1 2 4 5 3 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. MANDREN 2. HAVALANDIRMA ARALIKLARI 3. GERİ/İLERİ DÖNÜŞ ŞALTERİ 4. AÇMA / KAPAMA ŞALTERİ 5. AÇMA / KAPAMA ŞALTERİ

Detaylı

DARBELİ MATKAP MODEL RTM151 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

DARBELİ MATKAP MODEL RTM151 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU DARBELİ MATKAP MODEL RTM151 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. MANDREN 2. ÇALIŞTIRMA ANAHTARI 3. DEVİR AYARI 4. SAĞ SOL MANDALI 5. ANAHTAR KİLİTLEME BUTONU 6. HAVALANDIRMA ARALIKLARI TEKNİK

Detaylı

HAYAT İKSİRİ PR 2000. Katı Meyve Sıkacağı KULLANIM KILAVUZU

HAYAT İKSİRİ PR 2000. Katı Meyve Sıkacağı KULLANIM KILAVUZU HAYAT İKSİRİ PR 2000 Katı Meyve Sıkacağı KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș HAYAT İKSİRİ PR 2000 Katı Meyve Sıkacağı mızı seçtiğiniz

Detaylı

ENTEGRE ELEKTRİKLİ MODÜL TC/DC (Seramik ocak ile)

ENTEGRE ELEKTRİKLİ MODÜL TC/DC (Seramik ocak ile) ENTEGRE ELEKTRİKLİ MODÜL TC/DC (Seramik ocak ile) Kurulum Talimatları Bu cihazın bir parçasını değiştirirken, belirlediğimiz güvenlik ve performans şartnamelerine uyduğundan emin olduğunuz yedek parçaları

Detaylı

KT KOSMOTERNCQ OTOMATK BUZ TEKNK EL KTABI GR GB

KT KOSMOTERNCQ OTOMATK BUZ TEKNK EL KTABI GR GB KT KOSMOTERNCQ OTOMATK BUZ TEKNK EL KTABI GR GB Bu makine fabrikada tesis edilmi ve en mükemmel sonuçları garanti etmek için nitelikli personel tarafından kalibre edilmitir. Makina montajı ile kurulup

Detaylı

Soğuklarda sıcacık ve keyifle kullanmanız dileğiyle. AYIŞIĞI CONCEPT. www.ayisigiconcept.com

Soğuklarda sıcacık ve keyifle kullanmanız dileğiyle. AYIŞIĞI CONCEPT. www.ayisigiconcept.com KULLANIM KILAVUZU 1 Değerli Müşterimiz: Bu kullanım kılavuzu Ayışığı Concept in tüm ısıtıcı masa modelleri için hazırlanmıştır. Güvenlik kuralları ve standartlarına uygun imal edilen yüksek kaliteli ve

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz NAVIGON 3100

Kullanım kılavuzunuz NAVIGON 3100 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya NAVIGON 3100 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki NAVIGON 3100 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz AEG-ELECTROLUX EHG7835X http://tr.yourpdfguides.com/dref/629098

Kullanım kılavuzunuz AEG-ELECTROLUX EHG7835X http://tr.yourpdfguides.com/dref/629098 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

Güvenlik Bilgileri. Uyarılar. Kullanmadan Önce

Güvenlik Bilgileri. Uyarılar. Kullanmadan Önce Bu cihaz, ev tipi kullanım içindir, ticari kullanım için uygun değildir. Kullanma kılavuzunu itinalı bir şekilde okuyunuz ve ileride lazım olma ihtimaline karşı saklayınız! Güvenlik Bilgileri Uyarılar

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz KONICA MINOLTA BIZHUB PRO C5500

Kullanım kılavuzunuz KONICA MINOLTA BIZHUB PRO C5500 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya KONICA MINOLTA BIZHUB PRO C5500 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki KONICA MINOLTA BIZHUB PRO C5500 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler,

Detaylı

BODY HAIR TRIMMER MT 5531

BODY HAIR TRIMMER MT 5531 BODY HAIR TRIMMER MT 5531 A B C D H E F G 2 GÜVENLİK Cihazı ilk defa kullanmaya başlamadan önce aşağıdaki uyarıları dikkate alınız: 7 Bu cihaz sadece evde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. 7 Cihaz sadece

Detaylı

BD2A CİLALAMA MAKİNASI KULLANIM KILAVUZU

BD2A CİLALAMA MAKİNASI KULLANIM KILAVUZU BD2A CİLALAMA MAKİNASI KULLANIM KILAVUZU 1 DİKKAT 1. Bu cihaz fiziksel olarak yetersiz durumda olan, zihinsel sorunları bulunan ve çocukların kullanımı için üretilmemiştir. 2. Çocukların cihazla oynamadıklarından

Detaylı

Kullanım Talimatı. Ozonizatör S 500 / S 1000

Kullanım Talimatı. Ozonizatör S 500 / S 1000 Kullanım Talimatı Ozonizatör S 500 / S 1000 Giriş Sander'in bu üstün kaliteli ürününü satın aldığınız için sizi kutlarız ve bu cihazdan memnun kalacağınızdan eminiz. Akvaryum teknolojisine ilişkin ürünlerin

Detaylı

T150 MOTORLU SWG BAKIM VE KULLANIM KILAVUZU

T150 MOTORLU SWG BAKIM VE KULLANIM KILAVUZU T150 MOTORLU SWG BAKIM VE KULLANIM KILAVUZU 1 İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ TURNİKE GÜVENLİK TALİMATI TURNİKE KULLANIM TALİMATI T150 MOTORLU SWG TURNİKE TEKNİK ÖZELLİLERİ T150 MOTORLU SWG TURNİKE SİSTEM ÖZELLİKLERİ

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz BOSCH DIB09D650 http://tr.yourpdfguides.com/dref/3657331

Kullanım kılavuzunuz BOSCH DIB09D650 http://tr.yourpdfguides.com/dref/3657331 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz AEG-ELECTROLUX EOB31000X EU ENV0 http://tr.yourpdfguides.com/dref/622830

Kullanım kılavuzunuz AEG-ELECTROLUX EOB31000X EU ENV0 http://tr.yourpdfguides.com/dref/622830 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

Bu klavuz beş modeli (SFR-322 SFR-331 SFR-332 SFR-605 SFR-705) kapsar. EVEREST 420 tvl Su geçirmez CCD Kamera Kullanım Klavuzu Model No: SFR-322

Bu klavuz beş modeli (SFR-322 SFR-331 SFR-332 SFR-605 SFR-705) kapsar. EVEREST 420 tvl Su geçirmez CCD Kamera Kullanım Klavuzu Model No: SFR-322 : SFR-322 1/3 Renkli Sharp CCD, 420TVL CDS Işık Kontrol Tasarımı. IR Parça Değiştirme ve Parlaklığın Kontrolü için Otomatik Işık Test. 30 adet Φ5,IR Mesafesi:30M. Video İşlevsel Görüntü Sensörü Tarama

Detaylı

50 Hz. DOC - DIWA - DOMO DOMO GRI - DN - DL Serisi ELEKTRİKLİ DRENAJ VE PİS SU POMPALARI

50 Hz. DOC - DIWA - DOMO DOMO GRI - DN - DL Serisi ELEKTRİKLİ DRENAJ VE PİS SU POMPALARI 50 Hz DOC - DIWA - DOMO DOMO GRI - DN - DL Serisi ELEKTRİKLİ DRENAJ VE PİS SU POMPALARI Kod 191004441 Rev.A Baskı 12/2009 Temiz ve az kirli su için Dalgıç tipi Elektrikli Pompalar DIWA Serisi Temiz ve

Detaylı

3. DONANIM. Yarý otomatik ve otomatik kaynaktaki temel elemanlar Þekil-2 ve Þekil-16'da gösterilmiþtir.. Þekil-16. Otomatik Kaynak Makinasý

3. DONANIM. Yarý otomatik ve otomatik kaynaktaki temel elemanlar Þekil-2 ve Þekil-16'da gösterilmiþtir.. Þekil-16. Otomatik Kaynak Makinasý 3. DONANIM Daha öncede belirtildiði gibi gazaltý kaynak yöntemi yarý otomatik veya otomatik olarak kullanýlabilir. Her iki halde de yöntemin temel elemanlarý aþaðýdaki gibidir : a) Kaynak torcu (hava veya

Detaylı

EVEREST 700tvl Su geçirmez CCD Kamera Kullanım Klavuzu Model No: SFR-387

EVEREST 700tvl Su geçirmez CCD Kamera Kullanım Klavuzu Model No: SFR-387 EVEREST 700tvl Su geçirmez CCD Kamera Kullanım Klavuzu Model No: SFR-387 Özellikler: 1/3 Sony EX-view HADⅡ CCD, 700TVL 30 Adet,IR Mesafe:50m 4-9mm Değişken odaklı Lens Kablo Kesilmesini önlemek için 3-eksenli

Detaylı

2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz.

2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. 2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız.

Detaylı

ELEKTRİKLİ EL MİKSERİ

ELEKTRİKLİ EL MİKSERİ ELEKTRİKLİ EL MİKSERİ MODEL RTM394 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 1 6 3 6 2 1 5 4 2 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. AÇMA/KAPAMA ŞALTERİ 2. AÇMA /KAPAMA ŞALTER KİLİTLEYİCİ 3. HIZ AYAR DÜĞMESİ 4. VİTES AYAR DÜĞMESİ 5.

Detaylı

Kılavuzumuz en son teknoloji kullanılarak üretilmiş olan cihazınızı güven ve maksimum verimle kullanmanıza yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır.

Kılavuzumuz en son teknoloji kullanılarak üretilmiş olan cihazınızı güven ve maksimum verimle kullanmanıza yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır. Değerli Müşterimiz, Hedefimiz, modern tesislerimizde, dikkatli bir şekilde üretilen, özel olarak test edilen, beklentilerinizin de ötesinde kaliteli ürünler üretmektir. Kılavuzumuz en son teknoloji kullanılarak

Detaylı

Li-Ion Akkupack. Kullanma Kılavuzu Güvenlik açıklamaları

Li-Ion Akkupack. Kullanma Kılavuzu Güvenlik açıklamaları Li-Ion Akkupack Kullanma Kılavuzu Güvenlik açıklamaları STABILA Lityum İyon Akü Kartuşu ve AC Adaptörü Kullanma Kılavuzu Önemli uyarılar Güvenlik uyarılarını ve Kullanma Kılavuzunu dikkatlice okuyun. Bu

Detaylı

ZIMPARA TAŞ MOTORU MODEL RTM415A RTM417A RTM420A TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

ZIMPARA TAŞ MOTORU MODEL RTM415A RTM417A RTM420A TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ZIMPARA TAŞ MOTORU MODEL RTM415A RTM417A RTM420A TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. AÇMA /KAPAMA ŞALTERİ 2. İŞ PARÇASI TABLASI 3. KIVILCIM/ÇAPAK KORUYUCU 4. ZIMPARA TAŞI 5. ZIMPARA TAŞI

Detaylı

TAŞLAMA MAKİNASI MODEL RTM118 RTM123 RTM126 RTM129 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

TAŞLAMA MAKİNASI MODEL RTM118 RTM123 RTM126 RTM129 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU TAŞLAMA MAKİNASI MODEL RTM118 RTM123 RTM126 RTM129 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 6 7 4 3 2 5 1 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. KORUYUCU KAPAK 2. KORUYUCU KAPAK SIKIŞTIRMA KOLU 3. AÇMA / KAPAMA ŞALTERİ 4. İLAVE SAP

Detaylı

çindekiler ekkürler Kulak-seti çözümleri........................... itme cihazı Kulak kalıbı ile i itme cihazı Anında kulak-ucu ile i itme cihazı

çindekiler ekkürler Kulak-seti çözümleri........................... itme cihazı Kulak kalıbı ile i itme cihazı Anında kulak-ucu ile i itme cihazı Sizin iitme cihazınız, kulak seti ve aksesuarları tam olarak bu kullanma kılavuzunda olduu ekilde görülmeyebilir. Ayrıca gerekli olduunda deiiklik yapılması hakkı da saklıdır. itme cihazları ve aksesuarları

Detaylı

MINI-CHOPPER LW-6211A

MINI-CHOPPER LW-6211A MINI-CHOPPER LW-6211A TÜRKÇE TANITIM ve KULLANMA KILAVUZU Değerli Müşterimiz, Bir Arte Bianco Elektrikli ev aletini satın aldığınız için sizi kutluyoruz. Almış olduğunuz ürünü daha uzun süreli kullanabilmek

Detaylı

ACİL DURUM LAMBASI / LED-151

ACİL DURUM LAMBASI / LED-151 Özellikler 400 mah kapasiteli, bakım gerektirmeyen ve uzun ömürlü batarya 500 Şarj batarya ömrü Yüksek ışık veren, enerji tasarrufu sağlayan, uzun ömürlü 15+1 LED 15 LED ve 1 LED aydınlatma şeklinde 2

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU B U R S A

KULLANMA KILAVUZU B U R S A KULLANMA KILAVUZU B U R S A KULLANMA TALİMATLARI NOT 1. Kuru çalıştırmayınız. 2. Elektrik kablosunun ucunu suya sokmayınız. 3. Voltaj konusunda dikkatli olunuz. Voltaj konusunda hata yapmayınız ve beyaz

Detaylı

sebep olabilir. 4. Haznesinden gaz sızıntısı olursa elektrik fişini takmayın veya çekmeyin. Kıvılcım ve yangın çıkmasına sebep olabilir.

sebep olabilir. 4. Haznesinden gaz sızıntısı olursa elektrik fişini takmayın veya çekmeyin. Kıvılcım ve yangın çıkmasına sebep olabilir. Genel Bu tip buzdolabı genelde otel, ofis, öğrenci yurdu ve ev gibi yerlerde kullanılır. Çoğunlukla meyve ve sebze gibi yiyecekleri soğutmak ve saklamak için uygundur. Küçük boyutunun, hafifliğinin, düşük

Detaylı

HUP 200 DERİN DONDURUCU

HUP 200 DERİN DONDURUCU Kullanım Kılavuzu HUP 200 DERİN DONDURUCU ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI Bu uyarılar güvenliğiniz açısından önemlidir. Cihazı kurmadan veya kullanmadan önce bu uyarıları anladığınızdan emin olun. Güvenliğiniz

Detaylı

STORMY DC 4100. Yatık Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

STORMY DC 4100. Yatık Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU STORMY DC 4100 Yatık Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș STORMY DC 4100 Yatık Toz Torbalı Elektrikli

Detaylı

Titreþim denetim cihazý

Titreþim denetim cihazý Titreþim denetim cihazý Tip 675 Titreþim hýzý (mm/s, rms) 2 Transistör þalter çýkýþý (Ön ayarlamasý sabit olarak yapýlmýþtýr) Analog elektrik çýkýþý: 4...20 ma Frekans aralýðý: 10 Hz...1000 Hz 1 Hz...1000

Detaylı

Akıllı Derin Dondurucular 400 litre

Akıllı Derin Dondurucular 400 litre Electrolux Prostore buzdolabı serisi GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Buradaki ekipman yelpazesi 400 litre kapasiteli, AISI 304 paslanmaz çelik buzdolaplarından

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz PIONEER PRS-D410 http://tr.yourpdfguides.com/dref/1230426

Kullanım kılavuzunuz PIONEER PRS-D410 http://tr.yourpdfguides.com/dref/1230426 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya PIONEER PRS-D410 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki PIONEER PRS-D410 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

Montaj ve Bakım Kılavuzu

Montaj ve Bakım Kılavuzu 6302 0489 06/97 TR Montaj ve Bakım Kılavuzu SU 160 300 serisi Boylerler Lütfen saklayınız İçindekiler 1 Genel..................................................... 3 2 Boyutlar ve Bağlantılar.......................................

Detaylı

Temizlik Fýrçasý Kullanma Kýlavuzu TF 24-240

Temizlik Fýrçasý Kullanma Kýlavuzu TF 24-240 Temizlik Fýrçasý Kullanma Kýlavuzu TF 24-240 www.koltukfircasi.com Lütfen önce bu kýlavuzu okuyunuz! Deðerli müþterimiz, bu kýlavuzun tamamýný, ürününüzü kullanmadan önce dikkatle okumanýzý ve bir baþvuru

Detaylı

Doküman ID: Synology_QIG_DS411j_

Doküman ID: Synology_QIG_DS411j_ Doküman ID: Synology_QIG_DS411j_20100518 GÜVENLİK TALİMATLARI Lütfen kullanım öncesinde bu güvenlik talimatlarını dikkatle okuyun ve ilerde başvurmak üzere güvenli bir yerde saklayın. Doğrudan güneş ışığından

Detaylı

Elektrikli Cihazlarla İlgili Genel Güvenlik Talimatları

Elektrikli Cihazlarla İlgili Genel Güvenlik Talimatları Güvenlik Talimatları Bu cihaz sadece ev tipi kullanımlar içindir. Bu cihazı satın aldığınız için teşekkür ederiz. Cihazınızı kullanmaya başlamadan önce lütfen güvenlik önerilerini ve kullanım talimatlarını

Detaylı

Mercedes Benz SLS AMG 332 Yürüme Arabası Kullanım Kılavuzu

Mercedes Benz SLS AMG 332 Yürüme Arabası Kullanım Kılavuzu Mercedes Benz SLS AMG 332 Yürüme Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız.

Detaylı

IV 100 / 40. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100 / 40. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/40, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Elektrikli süpürge düz yüzeylerde bir kişi tarafından, hiç yormadan kullanılabilir. Dayanıklı

Detaylı

PROKETTLE 2650KG. Otel Tipi Profesyonel Su Isıtıcı Gövde KULLANIM KILAVUZU

PROKETTLE 2650KG. Otel Tipi Profesyonel Su Isıtıcı Gövde KULLANIM KILAVUZU PROKETTLE 2650KG Otel Tipi Profesyonel Su Isıtıcı Gövde KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM PROFESSIONAL dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș PROKETTLE 2650KG Otel

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz LENOVO IDEACENTRE B520 http://tr.yourpdfguides.com/dref/3940037

Kullanım kılavuzunuz LENOVO IDEACENTRE B520 http://tr.yourpdfguides.com/dref/3940037 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

KIRICI VE DELİCİ MATKAP

KIRICI VE DELİCİ MATKAP KIRICI VE DELİCİ MATKAP MODEL RTM232 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 3 4 5 1 6 2 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. MANDREN 2. YAN SAP 3. KIRICI DELİCİ SEÇİM ANAHTARI 4. YAĞ KAPAĞI 5. ANAHTAR 6. DEVİR AYARI NOT: BU ÜRÜN

Detaylı

MONTAJ, KULLANIM ve BAKIM 4 GN1/1 ELEKTRKL BASINÇLI BUHARLI KOMBI FIRIN

MONTAJ, KULLANIM ve BAKIM 4 GN1/1 ELEKTRKL BASINÇLI BUHARLI KOMBI FIRIN MONTAJ, KULLANIM ve BAKIM 4 GN1/1 ELEKTRKL BASINÇLI BUHARLI KOMBI FIRIN Model 243 061 TR C1 Su boaltım jeneratörü ½ UNI ISO 7/1 I Elektrik kablo girii 38 C4 Güvenlik boaltım jeneratör mili ½ UNI ISO 7/1

Detaylı

Akıllı Derin Dondurucular 400/650 litre

Akıllı Derin Dondurucular 400/650 litre Electrolux Prostore buzdolabı serisi GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Prostore serisindeki dolapların çok etkili ve verimli soğutma üniteleri, daha yüksek

Detaylı

Akıllı Buzdolapları 400/650 litre

Akıllı Buzdolapları 400/650 litre Electrolux Prostore buzdolabı serisi GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Prostore serisindeki dolapların çok etkili ve verimli soğutma üniteleri, daha yüksek

Detaylı

Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 CMY

Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 CMY Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 C M Y CM MY CY CMY K Cihazınızın Özellikleri ve Yapısı: Cihazınız, ısı ayarı, sprey özelliği, kuru ütüleme, değişken buhar, ani buhar vb gibi birçok fonksiyona sahiptir.

Detaylı

KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU 0 ile 6 ay arası için uygun, maksimum 12 kg ÜRÜN NO.:SB504

KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU 0 ile 6 ay arası için uygun, maksimum 12 kg ÜRÜN NO.:SB504 İletişim Bilgileri : Zaman Gıda Çiçekçilik Hırdavat Teks.San.ve Tic.Ltd.Sti. T.Cemal Beriker Bulv.Adana Mersin Yolu Sarıhamzalı Mh.47007 Sk.No:79/A Tel : 0322 445 23 93 Fax: 0322 445 23 94 Web : www.starbaby.com.tr

Detaylı

9155 TOMMY KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

9155 TOMMY KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU 9155 TOMMY KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve sonraki

Detaylı

T I M E R TR Kullanım

T I M E R TR Kullanım TR Kullanım TIMER 1 2 ON/OFF 3 CALC 6 4 TIMER 5 7 2 Çalıştırma ve emniyet kurallarını dikaktlice okuyunuz! Emniyet kuralları Evinizde kullandığınız elektrik değrlerinin cihazın çalışması için gerekli değerleri

Detaylı

EFP 30 Parçalayıcı Bıçaklı Foseptik Pompası Kullanım Kılavuzu

EFP 30 Parçalayıcı Bıçaklı Foseptik Pompası Kullanım Kılavuzu EFP 30 Parçalayıcı Bıçaklı Foseptik Pompası Kullanım Kılavuzu 1. Taşıma Pompa, taşıma sapını veya taşıma deliklerini kullanarak dikkatlice kaldırılmalı ve tutulmalıdır. 2. Kullanımlar Pompa aşağıda belirtilen

Detaylı

* Sağ el 1/8 1/4 -19 -28 -19 1/8 3/8 1/4. Nominal Boru Boyutu - Inch Başına Diş - 27 - 18 - 18

* Sağ el 1/8 1/4 -19 -28 -19 1/8 3/8 1/4. Nominal Boru Boyutu - Inch Başına Diş - 27 - 18 - 18 El Paftaları Kat. Model Açıklama Kalıplar Ağırlık Fiyat 13083 11-R - 1 El Paftası (Set Halinde) BSPT 13,3 365 13088 11-R - 2 El Paftası (Set Halinde) BSPT 17,5 630 37777 Sap ve Cırcır - 2.4 115 Ağır Tip

Detaylı

Beyaz utu KK02.pdf 3 14.02.2011 17:10 CMY

Beyaz utu KK02.pdf 3 14.02.2011 17:10 CMY Beyaz utu KK02.pdf 3 14.02.2011 17:10 C M Y CM MY CY CMY K Cihazınızın Özellikleri ve Yapısı: Cihazınız, ısı ayarı, sprey özelliği, kuru ütüleme, değişken buhar, ani buhar vb gibi birçok fonksiyona sahiptir.

Detaylı

BESTPUMP KULLANIM KILAVUZU H35 H55 H110 SÜS HAVUZU POMPALARI SATIN ALDIĞINIZ POMPANIZI İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİZ.

BESTPUMP KULLANIM KILAVUZU H35 H55 H110 SÜS HAVUZU POMPALARI SATIN ALDIĞINIZ POMPANIZI İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİZ. 1 BESTPUMP H35 H55 H110 SÜS HAVUZU POMPALARI KULLANIM KILAVUZU SATIN ALDIĞINIZ POMPANIZI İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİZ. GARANTİ BELGENİZ POMPANIZIN HÜVİYETİDİR. SERVİSİNİZE BAŞVURMANIZ DURUMUNDA GARANTİ

Detaylı

PM (MONOFAZE) MATKAP TEZGAHI KULLANIM KILAVUZU

PM (MONOFAZE) MATKAP TEZGAHI KULLANIM KILAVUZU PM-70141 (MONOFAZE) MATKAP TEZGAHI KULLANIM KILAVUZU UYARI: Lütfen bu kılavuzu dikkatli bir şekilde okuyup, gerektiğinde tekrar faydalanabilmeniz için saklayınız. Rev. 3.1 PRO-MAX PM-70141 Teknik Özellikler

Detaylı

HAVALI SOMUN SIKMA MAKİNASI

HAVALI SOMUN SIKMA MAKİNASI HAVALI SOMUN SIKMA MAKİNASI MODEL RTM 0125 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. UÇ KOVANI 2. ÇALIŞTIRMA TETİĞİ 3. HAVA GİRİŞİ 4. BASINÇ AYARLAYICI 5. SAĞ SOL BUTONU TEKNİK VERİLER Hız Maks.

Detaylı

PlazmaLift. IC SERİSİ Motorlu Kapak Mekanizmalı Tv Lift Kullanma ve Kurulum Kılavuzu.

PlazmaLift. IC SERİSİ Motorlu Kapak Mekanizmalı Tv Lift Kullanma ve Kurulum Kılavuzu. PlazmaLift IC SERİSİ Motorlu Kapak Mekanizmalı Tv Lift Kullanma ve Kurulum Kılavuzu www.plazmalift.com Güvenlik Uyarısı! Dikkat Uyarı Çalışan Dişliler Yüksek Enerji 220 V El Sıkışması Su ile Temas Ettirmeyiniz

Detaylı

1 - Vitroseramik yüzey 2- Sýcak yüzey ikaz lambasý 3 - Kontrol düðmeleri 4 - Alt muhafaza 5 - Vitroseramik tek bölgeli ýsýtýcý

1 - Vitroseramik yüzey 2- Sýcak yüzey ikaz lambasý 3 - Kontrol düðmeleri 4 - Alt muhafaza 5 - Vitroseramik tek bölgeli ýsýtýcý OCAK AOB-6005 Deðerli Müþterimiz, Beklentinizin üzerinde ürün sunmayý amaç edinen VESTEL, modern tesislerde özenle üretilen ve titiz bir kalite kontrolünden geçirilen ürünleri kullanýmýnýza sunmaktadýr.

Detaylı

IR SPOT LAMBA CAS323-100 KULLANIM KILAVUZU

IR SPOT LAMBA CAS323-100 KULLANIM KILAVUZU CAS323-100 IR SPOT LAMBA KULLANIM KILAVUZU 1 2 IR IP Kamera CAS323-100 KULLANIM KILAVUZU KAREL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. İSTANBUL Tel : 0.212.288.31.00 Faks : 0.212.275.40.01 istanbul@karel.com.tr

Detaylı

400 litre Dijital Buzdolapları

400 litre Dijital Buzdolapları Electrolux Prostore buzdolabı serisi GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Prostore serisindeki dolapların çok etkili ve verimli soğutma üniteleri, daha yüksek

Detaylı

Ek kılavuz. Konnektör ISO 4400. devamlı ölçüm yapan sensörler için. Document ID: 30375

Ek kılavuz. Konnektör ISO 4400. devamlı ölçüm yapan sensörler için. Document ID: 30375 Ek kılavuz Konnektör ISO 4400 devamlı ölçüm yapan sensörler için Document ID: 30375 İçindekiler İçindekiler Kendi emniyetiniz için. Amaca uygun kullanım... 3.2 Kullanımına izin verilmiyor... 3.3 Genel

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

SESSİZ SS Sessiz Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

SESSİZ SS Sessiz Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU SESSİZ SS 2400 Sessiz Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș SESSİZ SS 2400 Elektrikli Süpürge mizi seçtiğiniz

Detaylı

PRO/SUMMUM/GENERATION 2/1000 SERİSİ KULLANMA KILAVUZU

PRO/SUMMUM/GENERATION 2/1000 SERİSİ KULLANMA KILAVUZU PRO/SUMMUM/GENERATION 2/1000 SERİSİ KULLANMA KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1- Giriş ve Uyarı... 1 2- Gerekli Araçlar... 2 3- Ünite Tipleri... 3 4- Montaj 4.1 Ünite Montaj Yeri Seçimi... 4 4.2 Alt yapı (Vakum Hattı)

Detaylı

BÖLÜM 11. Dental Malzemeler. MVM Medikal Veteriner Malzemeleri. www.mvm.com.tr. l BÖLÜM 11 SAYFA 319

BÖLÜM 11. Dental Malzemeler. MVM Medikal Veteriner Malzemeleri. www.mvm.com.tr. l BÖLÜM 11 SAYFA 319 BÖLÜM 11 Dental Malzemeler MVM Medikal Veteriner Malzemeleri l BÖLÜM 11 SAYFA 319 Ultrascaler Kavitron M1 R1394 Kavitron uçları 25 Khz uyumlu Su sızdırmaz el aleti Endo fonksiyonlu (endo uçları opsiyonludur)

Detaylı

VZO ve VZOA SERÝSÝ YAKIT SAYAÇLARI TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU

VZO ve VZOA SERÝSÝ YAKIT SAYAÇLARI TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU VZO ve VZOA SERÝSÝ YAKIT SAYAÇLARI TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU LÜTFEN KILAVUZU OKUYUNUZ... Kahraman Ýthalat, Ýhraca t, Taahhüt ve Ticaret Lt d. Þ ti. Kazým Karabekir Caddes i No :95/36 Ýskitle r - ANKARA

Detaylı

PlazmaLift IC SERİSİ - 03 / Kullanma ve Kurulum Kılavuzu

PlazmaLift IC SERİSİ - 03 / Kullanma ve Kurulum Kılavuzu PlazmaLift IC SERİSİ - 03 / 04 Kullanma ve Kurulum Kılavuzu www.plazmalift.com Güvenlik Uyarısı! Dikkat Uyarı Çalışan Dişliler Yüksek Enerji 220 V El Sıkışması Su ile Temas Ettirmeyiniz Açıklama; - Lift

Detaylı

OCAK AOW-6007 OCAK AOX-6007 OCAK

OCAK AOW-6007 OCAK AOX-6007 OCAK OCAK AOW-6007 OCAK AOX-6007 OCAK Deðerli Müþterimiz, Beklentinizin üzerinde ürün sunmayý amaç edinen VESTEL, modern tesislerde özenle üretilen ve titiz bir kalite kontrolünden geçirilen ürünleri kullanýmýnýza

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU. Metin Emaye Sac Sanayi ve Ticaret

ÜRÜN KATALOĞU. Metin Emaye Sac Sanayi ve Ticaret ÜRÜN KATALOĞU Metin Emaye Sac Sanayi ve Ticaret Orhanlı Beldesi, Okul Cad. No:14 34956 Tuzla - ISTANBUL - TÜRKİYE Telefon : +90 216 394 35 86 (6 lines) Faks : +90 216 394 35 92 GSM : +90 532 273 14 41

Detaylı