Hampstead. School of English. London. Hampstead. School of English. 553 Finchley Road, London, NW3 7BJ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Hampstead. School of English. London. Hampstead. School of English. 553 Finchley Road, London, NW3 7BJ"

Transkript

1 London Hampstead School of English 553 Finchley Road, London, NW3 7BJ Phone: +44 (0) Fax: +44 (0) website: Hampstead School of English

2

3 Bizimle bağlantıya geçtiğiniz ilk andan itibaren, sizlerle tek tek ilgilenerek uygun seviyeye yerleştiriyoruz ve mümkün olduğunca hızlı şekilde ancak her zaman kendi hızınızda ilerlediğinizden emin olmak için çalışmalarınızı takip ediyoruz. Hampstead felsefesi Başarınız için çalışıyoruz: ngilizce yi konuşabilmek, çalışma ve iş hayatı ile seyahatlerde birçok fırsatın kapısını açar. Hampstead ngilizce Okulu ndaki ngilizce kursları; akademik çalışmadan kariyer gelişimine, yabancı ülkelere seyahate ve etkileyici kültürel deneyimlere kadar yetişkinlerin yaşamlarındaki tüm aşamalardan başarıyla geçmenizi sağlar. Felsefemiz son derece basit: Londra daki unutulmaz ziyaretiniz sırasında ngilizce bilginizde mümkün olan en fazla ilerlemeyi sağlamanız için, verdiğimiz tüm hizmetlerde mükemmelliği amaçlıyoruz. Öncelikle kalite: Hampstead için öğrenciler her şeyin başında gelir ve her biriniz ile tek tek ilgileniriz. Londra da eksiksiz bir dil öğrenimi deneyimi yaşayacaksınız: birinci kalite öğretim, mükemmel konaklama, eğlenceli sosyal aktiviteler ve her konuda tam destek ve danışmanlık. Hampstead ngilizce Okulu, ngilizce nin yabancı dil olarak öğretilmesi konusunda British Council tarafından onaylıdır. Aynı zamanda, iki uluslararası birliğin sıkı kalite standartlarını da yerine getirmekteyiz: EAQUALS - Avrupa Dil Okulları Kalite Birliği ve IALC - Uluslararası Dil Merkezleri Birliği. Deneyimimiz: 1977 yılında kurulduğumuzdan beri, Londra nın önde gelen ngiliz dili okullarından biri haline geldik. Bu zaman içerisinde, kendimize has başarımızdaki başlıca özelliklerimizi her öğrenciye özel ilgisürdürürken yeni kurslar, konaklama seçenekleri ve olanaklar ekledik. Profesyonel üyeliklerimiz: English UK Onaylı ngilizce Dil Okulları Birliği EAQUALS Avrupa Dil Okulları Kalite Birliği IALC Uluslararası Dil Merkezleri Birliği Quality English kaliteyi her şeyin üstünde tutan, şeçkin okullar grubu.

4 lerlemenizi yakından takip ediyor, ihtiyaçlarınız ile birebir ilgileniyoruz. Öğrenci Memnuniyeti Birebir ilgi: Dil öğrenimi, kişisel bir konudur; sizinle daha ilk görüşmemizden itibaren bunu dikkate alıyoruz. Derslerinize ve konaklama seçeneklerinde size yol gösteriyoruz, ilerlemenizi yakından gözlemliyoruz ve ihtiyaçlarınız ve sorularınız ile ilgileniyoruz; size de, ihtiyaç duyduğunuz ngilizce yi öğrenmek ve Londra yaşamının tadını çıkarmak kalıyor. Kaliteli öğretim: Öğretim grubumuzun tüm üyeleri profesyonel yeterliliğe ve ngilizce öğretim deneyimine sahip. Kurs Direktörü tarafından yönetilen eğitim kadromuz, azimli ve işini seven profesyonellerden oluşuyor. deal konum: Londra nın en meşhur köyü olan Hampstead, şehir merkezinden sadece 25 dakika uzaklıkta, yeşillikler içinde bir liman. Ana cadde üzerindeki yerimiz, şehir merkezine ve alış veriş mekanlarına rahat ulaşım olanakları sunuyor, üstelik muhteşem Hampstead Köyü ve Korusu na yürüme mesafesinde. Mükemmel konaklama seçenekleri: Aile yanı konaklamalar, okuldan yürüyerek ya da otobüs ile kısa mesafede, ve 3 öğün yemek seçeneği sunuyor. Daha bağımsız bir yaşam stili için, oda kiralama ve konut seçeneklerinin yanı sıra kendi stüdyo tipi evlerimiz var. Kapsamlı kaynaklar: Kütüphanemiz ve bilgisayar merkezimiz, derslerden sonra pratik yapabilmeniz için eksiksiz kaynaklar ve mükemmel bir ortam sunuyor. Öğretmenlerimiz derslerde en iyi ve en yeni ders kitaplarını, CD leri, DVD leri, video ve ses kasetlerini, güvenilir ve ihtiyacınıza yönelik ders gereçlerini kullanıyorlar.

5 deal konum Hampstead Korusu olarak bilinen yaklaşık 3,5 km2 lik yeşillik alan ile kaplı olan Hampstead, Londra nın en iyi korunmuş eski köylerinden biridir. Bazı ünlü kişilere ev sahipliği yapmakta olan Hampstead Köyü nde ve Korusu çevresinde, birçok yazar ve entelektüel yaşadı ve hala yaşamakta. Hampstead sizi büyüleyecek. Keats House u ya da Freud Müzesi ni ziyaret edebilirsiniz, ya da dilerseniz, bir güzel sanatlar koleksiyonuna ev sahipliği yapan Kenwood House da, bir yaz akşamı açık hava konserinin tadını çıkarabilirsiniz. Arkadaşlarınızla köyün dar sokaklarında ve Koru nun ağaçları arasında yürüyüşe çıkabilir, ya da Hampstead Köyü ne çekiciliğini kazandıran kafeleri, barları ve buraya özgü dükkanları keşfedebilirsiniz. Kuzey Londra da bulunan Hampstead ngilizce Okulu, Hampstead ile Batı Hampstead sınırında yer alıyor; elverişli otobüs seferleri sayesinde Londra nın içine ulaşım çok rahat, ve Batı Yakası otobüsle sadece 25 dakikalık mesafede. Okulumuzun ideal konumunun, şehir merkezine yakın olma ve okula çok yakın mesafede çeşitli konaklama seçenekleri avantajlarını bir araya getirmesi sayesinde öğrencilerimiz, oturmaya elverişli bir bölgede yaşamanın ve Londra nın tüm cazibelerinden kolayca faydalanabilmenin keyfini sürüyorlar.

6 Kaliteli öğretim Öğretmenlerimiz, hem sizin başarınız hem de bizim başarımız için çok önemlidir. Öğretmenlerimizin tümü düzenli olarak eğitim kurslarına katılır ve yeteneklerini geliştirirler. Eğitimi canlı ve aktif tutarak özel ilgi alanlarını geliştirmeleri konusunda teşvik edilirler. Tümü profesyonel yeterliliğe sahip olan öğretmenlerimiz, öğretim konusundaki isteklilik ve yetenekleri ile ön plana çıkarlar. htiyaç duyduğunuzda kolayca ulaşabileceğiniz, cana yakın öğretmenlerimiz, sizlerin gereksinimleri ile yakından ilgilenir ve derslerin planlanmasında aktif olarak görev alırlar. Takım çalışması: Okulumuzun diğer bir yönü de, bizim için çok özel bir yeri olan takım çalışmasıdır. Hepimiz tek bir takımız: öğretmenler, idari personel, akademik personel ve okul müdürü. Sizlere en iyi ve en etkili eğitimi sunmak amacıyla görüşme, iletişim ve işbirliği çerçevesinde fikirlerimizi ve eğitim gereçlerini paylaşarak günlük, ortak çalışmalar yapıyoruz.

7 Her öğrenci ile birebir ilgilenebilmek için sıkı bir takım halinde çalışıyoruz. Birebir ilgi Her aşamada yeterli eğitimi aldığınızdan emin olmak için, düzenli birebir eğitimler ve haftalık personel toplantıları yoluyla sürekli olarak gelişiminizi gözlemliyoruz. Programınızı Kurs Direktörü ve öğretmenleriniz ile görüşmeniz konusunda sizi teşvik ediyoruz. htiyaçlarınıza ve gelişim hızınıza bağlı olarak, kursunuzun herhangi bir aşamasında başka bir sınıfa geçebiliyorsunuz. Özel bir ilgi alanınız varsa, size özel bir çalışma planı da hazırlayabiliyoruz. Gelişiminiz: Her öğrencinin ilerlemesi farklı hızdadır. Derslerde işlenen konuları pekiştirmek amacıyla haftalık testler ve tüm seviyelerde seviye tespit sınavları yapıyoruz. Bu sayede hem siz hem de öğretmenleriniz eğitim süreci içerisinde dil gelişiminizi ölçebiliyor ve performansınızı değerlendirebiliyorsunuz. Eğitim süresi: Bazı öğrenciler sadece birkaç haftalığına eğitimlerimize katılırken, çoğu öğrenci 24 hafta ya da daha uzun süreyle okulumuza devam ediyor. Size sağlanan özel ilgi, katılım süreniz ne kadar olursa olsun, her zaman aynıdır. Minimum katılım süresi bir haftadır.

8 Kapsamlı kaynaklar Kütüphanemiz: Değişik dil yeteneklerini uygulayabilme ve geliştirebilmeniz için, kütüphanemiz çağdaş öğretim gereçleri ve iletişim araçları ile donatıldı. Kişisel çalışmalarınızda kullanabileceğiniz bilgisayarların yanı sıra DVD ler, kitaplar, dergiler, çalışma notları, görsel-işitsel araçlar gibi imkanlar sunuluyor. Derslerden önce sonra açık olan kütüphanemizde, size yardımcı olmak için sürekli bir öğretmen ya da asistan bulunuyor. Sınıf içi gereçler: Küçük bir ücret karşılığında ders kitabınızı ödünç alabiliyorsunuz. Öğretmeniniz gazete ve televizyon gibi diğer kaynaklardan güvenilir gereçlerle ders kitabınızı destekleyecektir. Televizyon: ngilizce yayın yapan televizyon kanallarını mümkün olduğunca çok seyretmenizi teşvik ediyoruz. Bu yüzden; sınıf arkadaşlarınızla sohbet ettiğiniz zamanların dışında, rahat bir ortamda dinleme yeteneklerinizi geliştirebilmeniz için okulun sosyal alanlarına televizyonlar yerleştirdik. Sınıflar: Tüm sınıflarımızda TV, DVD/Video ve CD/kaset çalarlar bulunuyor. Öğretmeniniz sınıftaki zamanınızı en faydalı şekilde kullanmanız için bu araçlardan ve diğer kaynaklardan en etkili şekilde faydalanır. Özel Çalışma: Evde çalışma yapmak istiyorsanız, kütüphaneden dilbilgisi, kelime bilgisi ve iş alıştırmalarının yanı sıra kitap, CD, kaset ya da video kaset ödünç alabilirsiniz. ngilizce nizi sosyal ortamlarda kullanın: Molalarınız sırasında diğer öğrenciler ve Hampstead personeli ile ngilizce konuşun. Sıcak ve soğuk yiyecekler temin edebileceğiniz bir kantin ile birlikte, üç adet kafe ve iki adet terasımız hizmetinizde.

9 Olanaklarımız, size verdiğimiz önemi gösteriyor. Olanaklarımız Bilgisayar Odası: 28 adet bilgisayar bulunan Bilgisayar Odası, hızlı ve verimli internet erişimi sağlıyor. Çoğu alfabede yazma imkanı sunan bilgisayarlar sayesinde arkadaşlarınız ve aileniz ile iletişim halinde olmak çok kolay. Kablosuz nternet: Dizüstü bilgisayarınız ile, teraslarımız da dahil olmak üzere, binanın hemen hemen her yerinden internete bağlanabilirsiniz. Kafe Plus: Kafelerimizden birinde ayrıca özel çalışma, elektronik posta ve internet erişimi için 10 adet dizüstü bilgisayarın bağlanabileceği internet bağlantı noktaları buluyor. Teraslarımız: Molalarda ve derslerden sonra dinlenebileceğiniz iki adet terasımız bulunuyor. Tüm yıl boyunca barbekülerimizi ve diğer sosyal etkinliklerimizi de burada yapıyoruz.

10 Sınıflarımız, son derece canlı ve dil öğrenimi için en uygun ortamı sunuyor. Sınıfta Yerleştirme: Başlangıç seviyesinden ileri seviyeye kadar dikkatle sınıflandırılmış oniki adet seviyemiz var. Dil seviyenize göre sizi en uygun sınıfa yerleştirebilmemiz için okuldaki ilk gününüzde yazma, dinleme ve konuşma bölümlerinden oluşan, özel olarak hazırlanmış bir sınava tabi tutuluyorsunuz. Sınıflarımız: Özel sınıflarımızda en fazla sekiz, Standart sınıflarımızda ise en fazla on beş öğrenci kabul ediyoruz. Tüm sınıflarımız, son derece canlı ve dil öğrenimi için en uygun ortamı sunuyor. Dilbilgisi, kelime bilgisi, dinleme ve okuma kavrayışı, yazma, kompozisyonlar, tartışmalar, deyimler ve telaffuz konularını tüm yönleri ile işleyeceksiniz. Genel yoğun ngilizce derslerine ek olarak akademik çalışma, sınavlar ve iş hayatı için size özel kurslar ve seçenekler sunuyoruz. Ev ödevleri: Sınıfta yaptıklarınızı tamamlayıcı nitelikte olan ev ödevleriniz, özenle düzeltiliyor ve size geri veriliyor. Çoğu yazılı işi ev ödevi şeklinde vererek sınıftaki zamanınızın daha çoğunu öğretmeninizle interaktif iletişime ayırmanızı sağlıyoruz. Seviyeler: Potansiyelinizi en verimli şekilde kullandığınızdan emin olmak için, Kurs Direktörü sınıfların seviyesini ve yapısını düzenli olarak kontrol eder. Her öğrenci farklı sürelerde derslere katıldığından, seviyeleri dikkatli bir şekilde koordine ediyor ve ders planlarımızı haftalık öğrenme modülleri ile oluşturuyoruz. Böylece herhangi bir haftada herhangi bir sınıfa katılmak mümkün oluyor.

11 Amacımız; güveninizi artırmak, bilginizi güçlendirmek ve akıcılığınızı geliştirmek. Kurslarımız Çoğu kursumuz tek başına ya da değişik kombinasyonlar halinde seçilebiliyor, ve hemen hemen hepsinde sınıf başına en fazla sekiz (Özel Sınıf) ya da on beş (Standart Sınıf) öğrenci seçeneği bulunuyor. Genel ngilizce: Öğrencilerimizin büyük çoğunluğu, genellikle bir eğitim paketinde ya da diğer kurslarla birlikte, bu kursu tercih ediyor. Bu kurs ngiliz diline geniş çaplı bir bakış kazandırıyor. Tüm kurs boyunca dilbilgisi, konuşma, yazma ve benzeri alanlarda ayrı ayrı ilerlerken, sonuçta ngilizce seviyeniz genel olarak yükseliyor. Seçebileceğiniz değişik ders programları var, ve bu kursu haftada 15, 20, 25 ya da 30 saat olarak alabiliyorsunuz. Konuşma, Yazma ve Dilbilgisinde Uzmanlık: Bu konuların her biri 1 saatlik derslerde haftada toplam 5, 10 ya da 15 saatte ele alınıyor. Böylece, gerçekten geliştirmeye ihtiyaç duyduğunuz belirli alanlara yoğunlaşma fırsatı buluyorsunuz. Eğitim paketlerimiz: Çoğu öğrenci TOEFL, TOEIC ve IELTS gibi sınavlara çalışmaya ya da ş ngilizce sini geliştirmeye ek olarak, sınav hazırlıkları ile aynı anda Genel ngilizce seviyelerini de geliştirmek isterler. Eğitim paketlerinin sunduğu mükemmel eğitim programlarında yer alan genel ve özel dil yetenekleri ve öğrenimi sayesinde seçtiğiniz alanda çok daha başarılı olacaksınız. Seçebileceğiniz değişik ders programları var ve bu kursları haftada 15, 20, 25 ya da 30 saat olarak alabiliyorsunuz. Çalışanlar için Kurslarımız: Çalışanların zamanı her zaman kısıtlıdır. ngilizce çalışırken, kendi alanlarındaki ihtiyaçlarını tam olarak karşılayacak ve bir hafta gibi kısa bir sürede mümkün olan en fazla faydayı sağlayacak bir kursa ihtiyaç duyarlar. Çalışanlar için ngilizce kurslarımız; kursiyerlerin Genel ngilizce lerini geliştirdikleri dinamik bir sınıf ortamı ile okula gelmelerinden önce kursiyerlerimiz için geliştirilip hazırlanmış ve onların bireysel ihtiyaçlarını tam olarak karşılayacak birebir eğitim programını bir araya getirir. Cambridge Sınavı: 15, 20, 25 ya da 30 haftalık ders saati ve 12, 10, 6 ya da 4 hafta eğitim süresi esnekliği ile Cambridge sınavı kursları herkesin, her ders programının dil ihtiyaçlarını karşılıyor. Dilerseniz kaydınızı yaptırmadan önce ngilizce nizi test ediyoruz ve hangi kursun size uygun olduğu konusunda tavsiyede bulunuyoruz. Bu kurslar sizi BEC, KET, PET, First Certificate, leri Seviye ya da ngilizce Yeterlilik gibi sınavlara hazırlıyor.

12 Geniş kapsamlı kurslarımız dil öğrenimini hemen hemen her yönüyle kapsıyor. Kurslarımız (devam) TOEFL, TOEIC ve IELTS Bir eğitim paketinin parçası olarak sizi TOEFL, TOEIC ve IELTS sınavlarına hazırlayacak birkaç kursumuz var. Eğer ngilizce seviyeniz sadece bu testlere yönelik çalışma yapacak kadar ileriyse, dilediğiniz kadar süreyle haftada 15 saatlik test hazırlığı içeren TOEFL, TOEIC ya da IELTS 15 kurslarından birini tavsiye ederiz. Zamanınız kısıtlı ise, iki hafta boyunca 60 saatlik yoğun test hazırlığı içeren TOEFL, TOEIC ya da IELTS 30 kurslarından birini tercih edebiliyorsunuz. Iş Amaçlı Kurslarımız: Bu kursumuzda, iş hayatınızda ya da akademik çalışmalarınızda kullanabileceğiniz dil ve iletişim becerilerini ele alıyoruz. Bir eğitim paketi kapsamında, ş ngilizce nizi geliştirmenize yardımcı olacak birkaç farklı kursumuz bulunuyor. ngilizce seviyeniz, sadece ş ngilizcesi çalışacağınız kadar ileri ise, haftada 15 saat ş ngilizcesi dersleri içeren Business 15 kursumuzu tavsiye ederiz. Zamanınız kısıtlı ise, iki hafta boyunca 60 saatlik ş ngilizcesi pratiği içeren Business 30 kursumuzu tercih edebilirsiniz. Sömestr ve Akademik Yıl Programlarımız: Çoğu programımız 12 ila 48 haftalık sürelerle sabit programlar olarak tercih edilebiliyor. Bu sayede, çalışmalarınızla ilgili uzun vadeli planlar yapabiliyorsunuz. Düzenli olarak gerçekleştirilen değerlendirmeler ve eğitimlerle motivasyonunuz her zaman yüksek, hedeflerinize hep daha yakınsınız. Üniversiteye Hazırlık Kurslarımız sizi haftada 27 saat, ngilizce eğitim yapan bir üniversiteye hazırlıyor. Eğitim Paketi 25 e ek olarak, haftada iki saatlik özel derslerde özel öğretmeniniz dil becerileriniz ve üniversite başvurularınız ile ilgili yardımda bulunuyor. Öğleden sonraki IELTS ve/veya TOEFL derslerinizi diğer seçenekler ile değiştirebiliyorsunuz.

13 Sürükleyici turlarımızla ngilizce pratik yaparak Londra kültürünü tanıyın. Kurslarımız (devam) ş Deneyimi ve Ücretli ş Programlarımız: Genel ngilizce kursları ile bir arada bu programlar, kendinizi ngilizce konuşulan bir iş yerine adapte etmenin en mükemmel yolu. GMAT ve MBA Hazırlık programları: Bu kurslar sizi ş daresi Yüksek Lisansı nın (MBA) zorluklarına hazırlıyor. MBA seviyesinde başarılı olabilmek için gerekli olan dil becerilerini ve akademik becerileri karşılamanın yanı sıra bu kurs, program dahilindeki yoğun GMAT hazırlık dersleri ile GMAT te gerekli puanı almanız için sizi hazırlıyor. Londra da Dil Öğrenimi: Tatil ve dil kursunun mükemmel birleşimi. Sabahları Genel ngilizce kurslarımıza katılıyor, sonrasında bizimle birlikte Londra nın sonu gelmez tarihi ve kültürel yerlerini geziyorsunuz. Öğleden sonra gezilerindeki öğretmen-rehberleriniz yaptıkları işe tutkuyla bağlılar, ve sizi aşık oldukları şehirde gezdirirken Londra nın geçmiş ve şimdiki yaşamını gözler önüne serecekler. Londra yı Yaşayın: Dünyanın en büyük şehrinde ngilizce nizi geliştirmenin rahat yolu. Öğretmen-rehberlerimiz Londra nın zengin tarihini ve kültürünü sizin için hayata geçiriyor, aynı zamanda öğretmenrehberleriniz ile pratik yapma imkanı buluyorsunuz. Bu programa dersler dahil değildir.

14 Dil Seviyeleri ve Sınav Çizelgesi* Seviye Tanı m Ortak Avrupa Cambridge IELTS TOEIC TOEFL TOEFL Sistemi (Yakl.) (Bilgisayar tabanlı) ( nternet tabanlı) (µέσω Internet) BAŞLANGIÇ TEMEL ORTA SEV YE ALTI ORTA SEV YE ÖNCES ORTA SEV YE 1 ORTA SEV YE SONRASI Pro-A1 Başlangıç A1 Temel Kullanıcı A2 Temel Kullanıcı B1 Bağımsız Kullanıcı KET PET BEC Başlangıç Grup 1 Grup 2 Grup 3/ SEV YE A1 Seviye 1 ve 2 Temel Kullanıcı A2 Seviye 3 ve 4 Temel Kullanıcı Genel Yetenekte Seviyelerin Ortak Avrupa Sisteminde Açıklaması** B1 Seviye 5, 6 ve 7 Bağımsız Kullanıcı D NLEME/KONUŞMA Basit talimatları anlayabilir veya öngörülebilir bir konu üzerindeki basit bir konuşmaya katılabilir. Basit düşünceleri veya gereksinimleri tanıdık bir bağlamda ifade edebilir. Özet/Kültürel konularda düşüncelerini sınırlı bir şekilde ifade edebilir veya bilinen bir alanda tavsiye verebilir ve talimatları veya toplumsal bildirileri anlayabilir. OKUMA Basit uyarıları, talimatları veya bilgileri anlayabilir. Ürünler ve işaretler ve basit ders kitapları veya tanıdık konulardaki raporlar gibi bilinen bir alanda net bir şekilde belirtilen bilgileri anlayabilir. Alışılmış bilgileri ve makaleleri, tanıdık bir alanda alışılmış olmayan bilgilerin genel anlamını anlayabilir. YAZMA Saat, tarih ve yerler dahil olmak üzere basit formları doldurabilir ve notlar yazabilir. Formları doldurabilir ve kişisel bilgiler ile ilgili basit mektuplar veya posta kartları yazabilir. Tanıdık veya öngörülebilen konular hakkındaki mektuplar yazabilir veya notlar alabilir ORTA SEV YE ÜSTÜ 1 ORTA SEV YE ÜSTÜ 2 ÜST SEV YE ÖNCES ÜST SEV YE 1 ÜST SEV YE 2 ÜST SEV YE 3 B1+ Bağımsız kullanıcı B2 Bağımsız Kullanıcı B2+ Bağımsız Kullanıcı C1 Uzman Kullanıcı C2 Uzman Kullanıcı FCE BEC Üstünlük FCE BEC Üstünlük CAE BEC Daha Yüksek CPE Grup 5 Grup 6 Grup 6/7 Grup 7 Grup 8 Grup 8/ B2 Seviye 8 ve 9 Bağımsız Kullanıcı C1 Seviye 10 ve 11 Uzman Kullanıcı C2 Seviye 12 Uzman Kullanıcı Tanıdık bir konuda olan bir konuşmayı takip edebilir veya bir konuşma yapabilir veya yeterince çeşitli konulardaki konuşmalara ayak uydurabilir. Kendi çalışma alanı içerisindeki toplantı ve seminerlere etkin şekilde katılabilir veya iyi derecede bir akıcılıkla teorik ifadeleri örnek alarak günlük konuşmalara katılabilir. Karmaşık veya hassas konularda konuşabilir, bu konular hakkında tavsiyeler verebilir, konuşma diline özgü kaynakları anlayabilir ve rakiplerin sorularıyla güven içinde baş edebilir. Metni konu ile ilgili bilgiler açısından tarayabilir ve ayrıntılı talimatlar veya tavsiyeleri anlayabilir. Bir akademik dersin üstesinden gelmek, bilgiler için iletişim araçlarını okumak veya standart olmayan yazışmaları anlamak için yeterli hızda okuyabilir. Karmaşık metinlerde en ince noktalar dahil olmak üzere belgeler, yazışmalar ve raporları anlayabilir. Bir kişi konuşurken not alabilir veya standart olmayan isteklerin de bulunduğu bir yazı yazabilir. Profesyonel yazışmalar hazırlayabilir, toplantılarda oldukça doğru notlar alabilir veya bilgi alışverişi yapılabildiğini gösteren bir deneme yazabilir. Herhangi bir konu hakkında mektup yazabilir ve toplantılar veya seminerlerin tüm notlarını iyi bir ifade tarzı ve doğrulukta çıkarabilir. Seviyelerimiz ve sınavlarımız Hampstead ngilizce Okulu, çok geniş kapsamda testler ve sınavlar sunar. Cambridge Üniversitesi, Oxford, LCCI ve TOEIC sınavları için sınav merkezidir. Öğrencileri ayrıca TOEFL, IELTS ve GMAT sınavlarına hazırlıyoruz. Hangi sınavın sizin için daha uygun olduğundan emin değilseniz, bizimle irtibata geçin. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız. Yukarıdaki tablo, sınavların birbirleri ile ve Ortak Avrupa Sistemi (Common European Framework) ile ne şekilde bağlantılı olduğunu gösteriyor. Ortak Avrupa Sistemi, dil becerilerinin önemli bir ölçümü ve okuldaki resmi ve resmi olmayan değerlendirmelerin temelidir. TOEFL, TOEIC, IELTS, BEC ve GMAT kursları her Pazartesi başlar ve minimum katılım 1 haftadır. Ayrıca, belirli başlangıç tarihleri olan, özel yoğun kurslarımız bulunuyor. Sınavlara yönelik diğer tüm kursların belirlenmiş başlangıç tarihleri vardır. * Bu tablo; Cambridge ve Oxford Üniversiteleri, Avrupa Dil Sınavları Birliği ve British Council dan alınan bilgiler kullanılarak hazırlanmıştır. ** Bu tablo, ALTE (Avrupa Dil Sınavları Birliği) tarafından verilen resmi tanımlar yetkisine dayanmaktadır.

15 Konaklamanız başarınız için çok önemli; sizi dinliyor, en iyi seçeneğe yönlendiriyoruz. Konaklama Ev hayatınızın mutluluğunuzu ve çalışmalarınızı ne kadar etkilediğini biliyoruz; bu yüzden konaklama türünüzü seçerken ve seçtikten sonra son derece itinalı davranıyoruz. Stüdyo tipi evlerimiz: Stüdyo tipi evlerimiz okula yakın ve daha bağımsız bir yaşam stili için ideal. Tümünde dahili banyo bulunan evlerde dahili mutfak, küçük mutfak ve ortak mutfak seçenekleri bulunuyor. Aile yanı konaklama: Bir aile ile beraber yaşamak, ngilizce konuşanlar ile düzenli olarak temas halinde olmanızı ve ngiliz yaşamını daha yakından tanımanızı sağlar. Sıcak kanlı ve deneyimli ailelerimiz, ayrıntılı bir kontrolden geçiyor. Farklı öğün seçenekleri mevcut. Özel statülü aileler okulumuzla yıllardır çalışıyorlar ve her yönden mükemmel hizmet vermiş bulunuyorlar. Okulumuzla daha kısa süredir çalışan Standart statülü aileler ise Özel statü kazanma yolundalar. Tüm ailelerimiz British Council, EAQUALS ve IALC standartlarına uygunluk göstermekte ve öğrencilere karşı gösterdikleri sıcaklık, ilgi ve alaka ile seçilmektedirler. Kiralık odalarımız: Bağımsız ve hesaplı olan oda kiralama seçeneğini, dilerseniz yemekli ya da yemeksiz olarak tercih edebiliyorsunuz. Bu seçenekte de bir Londralının evini paylaşıyor olacaksınız fakat ev sahipleriniz muhtemelen yoğun yaşam tempoları nedeniyle sizinle vakit geçiremeyecekler. Konutlarımız: Çoğunluğunu genç yetişkinlerin oluşturduğu diğer öğrencilerle kalmak size bağımsızlık ve özgürlük sağlayacak. Bayan konutlarımız, tüm yıl boyunca yarım pansiyon hizmet vermektedir. Ayrıca her iki cinsiyet için yaz konutlarımız mevcut.

16 Stüdyo Tipi Konaklama Konaklamada önceliğiniz rahatlık ve kullanışlılık ile birlikte bağımsızlık ise, Hampstead Stüdyo Evleri sizin için ideal. Okuldan otobüsle 5 dakikalık mesafede bulunan evler, Hampstead ngilizce Okulu öğrencilerine özel ve okulumuz tarafından işletiliyor. Her stüdyo evde, dahili özel banyo bulunuyor. Her evde ayrıca bir çalışma masası, gardırop, çekmeceler, TV ve internet bağlantısı (ücretsiz) var. Yatak örtüleri ve havlular da mevcut. Stüdyo tipi evlerimizde üç farklı mutfak seçeneğiniz var: dahili mutfak, küçük mutfak ve ortak mutfak. Hangi seçeneği tercih ederseniz edin, yemek hazırlamak için ihtiyaç duyduğunuz her şeyi size sağlıyoruz. Stüdyo evlerimiz mobilyalı ve en yüksek standartlar ile donatıldı. Tamamen bağımsız olmak isteyen öğrenciler için, aile yanında konaklamaya mükemmel bir alternatif.

17 Sosyal Program Hampstead de dil öğrenmek, sosyal takviminizi dolduracak. Yeni arkadaşlarınızla, Londra da sürekli gerçekleşen aktivitelerin tadına varacaksınız. Okulda: Ders aralarında okul kafeteryasında dinlenebilir, dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilerle kahve içip sohbet edebilirsiniz. Kafemiz, güneş gören iki adet terasa açılıyor meşhur yaz barbekülerini ve partilerini de burada yapıyoruz. Okul dışında: Haftalık sosyal programlarımızda herkes için bir şeyler var. Müzelere ziyaretler, Londra da ve çevresinde turlar, spor, partiler, yürüyüşler, bar ve diskolar ve dahası... Tüm yıl boyunca öğleden sonraları video, akşamları karaoke seansları ve tiyatro gezileri düzenliyoruz. Hafta sonu gezileri: Her hafta sonu diğer şehirlere ve Londra dışındaki gezilecek yerlere en az iki gezi düzenliyoruz. En çok tercih edilenler arasında Oxford, Stonehenge ve Bath yer alıyor. Londra ya gelmeniz sadece Ingiliz dilini doğduğu yerde öğrenme fırsatı değil, aynı zamanda bu gözde şehri ve insanlarının yarattığı kültürü tanıma imkanı sunar. Londra da Yaşam: Herkes en az bir kez Londra yı ziyaret etmeli. Londra müzik, tiyatro ve modanın başkenti; burada yenilikçiden klasiğe, sokak modasından haute couture e kadar her şeyi bulacaksınız. Dünyadaki en iyi müzelerin ve sanat koleksiyonlarının bazılarına sahip olan Londra, tarih ve kültür bakımından son derece zengin bir şehirdir. Yaşam dolu Londra nın gece gündüz kalbi atıyor. Avrupa nın iş ve finansal merkezi olan bu kozmopolit büyük şehir, aynı zamanda muhteşem parkların ve sarayların da şehridir. Londra sizi çeşitliliği ile şaşırtacak. Londra dan tüm ngiltere yi keşfetmek oldukça kolaydır. Oxford, Cambridge, Cotswolds, Brighton şehirleri ve Kuzey Sahili bir günlük yolculuk mesafesindedir.

18 Ofis Takımımız, en uygun kursu seçmeden önce size danışmanlık yapmaktan ve her türlü sorunuzu cevaplandırmaktan memnun olacak. Size bağlılığımız Dil öğrenmek için yurt dışına gitmenin hayatınızda önemli bir adım olabileceğini biliyoruz. Hampstead takımının neredeyse her üyesi yurt dışında çalıştı ya da yaşadı, bu yüzden kendimizi sizin yerinize koyabiliyoruz ve bizimle geçirdiğiniz zamandan en fazla faydayı sağlamanız için mümkün olan her şeyi yapabiliyoruz. Buraya gelmeden önce ya da sonra bizimle irtibata geçebilirsiniz; yardımcı olabileceğimiz ve ihtiyaç duyduğunuz herhangi bir konuda size bilgi vermekten mutluluk duyacağız. Çok küçük ya da çok önemsiz olabilecek bir soru ya da istek yoktur. Yıllara dayanan deneyimimiz sayesinde aklınıza gelebilecek çoğu soruyu önceden tahmin ediyoruz ve siz okula gelmeden önce ve okuldaki ilk gününüzde birçok faydalı bilgi veriyoruz. Sizden haber almaktan ve sizi mümkün olduğunca okul civarında görmekten memnun olacağız. Unutmayın ki biz sizin için buradayız ve size yardım etmek, bizim için her zaman büyük bir zevk.

19 Yurt dışında eğitim almanın deneyimi hiçbir şey ile karşılaştırılamaz. Hampstead hatıralarınızı yaşam boyu unutamayacaksınız. Hedef Hampstead Hampstead e ulaşım çok kolay. Londra da 5 adet havaalanı bulunuyor, raylı sistem ve otobüslerle şehir merkezine ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca, Avrupa da pek çok tren ve feribot seferleri mevcuttur. Yerel Ulaşım: Mükemmel yerel ulaşım bağlantıları sayesinde Hampstead den Londra nın diğer bölgelerine rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz. Raylı Sistem ve Metro: Finchley Road (Metropolitan ve Jubilee Hatları) Batı Hampstead (Jubilee Hattı) Golders Green (Kuzey Hattı) Finchley Road ve Frognal (British Rail) Otobüs hatları: 13, 82 ve 113 numaralı otobüsler okulun tam dışında dururlar. 328 ve 139 numaralı otobüsler ise, okulun arkasında dururlar. Zahmetsiz Ulaşım: steğe bağlı olarak havaalanına özel seferler düzenlenebilir uzun bir uçuşun ardından ya da Londra dan aldıklarınızı eve götürürken düşünmeye değer! Luton Stanstead Hampstead London City Heathrow LONDON Gatwick

20

BRIGHTON & HOVE INTERACTIVE ENGLISH LANGUAGE SCHOOL

BRIGHTON & HOVE INTERACTIVE ENGLISH LANGUAGE SCHOOL BRIGHTON & HOVE INTERACTIVE ENGLISH LANGUAGE SCHOOL Okul sahile birkaç dakika yürüyüş mesafesinde yer almaktadır. Özel bir okul olan Interactive English Language School sadece yetişkinlere yönelik eğitim

Detaylı

Emerald Cultural Institute (ECI)

Emerald Cultural Institute (ECI) Emerald Cultural Institute (ECI) 1986 yılında Dublin de kurulmuş olan The Emerald Cultural Institute, dil okulu olarak uzman kadrosu dünya çapında üne sahiptir. ISO 9001:2000 akrediteli okul olarak hedefi

Detaylı

09.00-10.30. Yerleştirme sınavı ve ihtiyaç analizi Uyum sağlama ve tanıtımlar 11.00-12.30. Dil geliştirme. Kelime bilgisi konusu: Arkadaşlık

09.00-10.30. Yerleştirme sınavı ve ihtiyaç analizi Uyum sağlama ve tanıtımlar 11.00-12.30. Dil geliştirme. Kelime bilgisi konusu: Arkadaşlık İnanamıyorum. Kendi ülkemde 3 yıl İngilizce eğitim gördüm ancak hiç konuşamıyordum. Burada çok hızlı bir şekilde öğrendim Derslerde çok eğleniyorum ve herkesle İngilizce konuşuyorum LAURA, İSVİÇRE MY learning

Detaylı

Kültürel Zenginliklerle Birleştirilmiş Dil Eğitimi

Kültürel Zenginliklerle Birleştirilmiş Dil Eğitimi Kültürel Zenginliklerle Birleştirilmiş Dil Eğitimi Öğrenciler, NESE'de dil öğrenmenin yanı sıra Amerikan kültürünüde öğrenmektedir. Kültürel zenginliklerle birleştirilmiş İngilizce eğitimi, maksimum dil

Detaylı

Horner School of English

Horner School of English Horner School of English 1993 yılında kurulan ve Horner ailesinin işlettiği bir İngilizce dil okuludur. Okul, Dublin şehir merkezinde yer almakta ve Dublin in ana alışveriş caddesi olan Grafton Street

Detaylı

12 Hafta : 1413 GBP 20 Hafta: 2610 GBP. 20 Hafta: 2070 GBP 24 Hafta : 2876 GBP

12 Hafta : 1413 GBP 20 Hafta: 2610 GBP. 20 Hafta: 2070 GBP 24 Hafta : 2876 GBP SHANE GLOBAL DİL OKULU 2012 TÜRKİYE ÖZEL İNDİRİMİ! Shane Global okulunun Londra veya Hastings merkezlerinde eğitim almak isterseniz %10 indirim kazanıyorsunuz! Ayrıca her 12 haftalık eğitim için 2 hafta

Detaylı

E.T.C INTERNATIONAL COLLAGE Bournemouth

E.T.C INTERNATIONAL COLLAGE Bournemouth E.T.C INTERNATIONAL COLLAGE 1-23 24+ Genel İngilizce (20 Ders) 150 140 Yoğun Genel İngilizce (24 Ders) 170 160 IELTS ( Sınav ücreti 170) 150 140 FCE (Sınav Ücreti 145) 150 140 CAE (Sınav Ücreti 145) 150

Detaylı

Language Testing Service) ve BEC (Business

Language Testing Service) ve BEC (Business British Side da Kurumsal Kurslar Biz Kimiz? British Side, British Council in Türkiye de kurs bölümünü kapatması sonrasında, British Council in yöneticileri ve eğitmenleri tarafından kurulan, müşteri odaklı

Detaylı

İş dünyası İngilizce konuşur.

İş dünyası İngilizce konuşur. İş dünyası İngilizce konuşur. İş dünyasına yönelik yepyeni bir ürün: Market Leader and Speakout by Wall Street English Çalışanlarınızın İngilizce seviyesi ne olursa olsun iş yaşamına yönelik İngilizcelerini

Detaylı

Hoş geldiniz. İsmail Hakkı ŞAHİN, Dip-TEFL/MBA Managing Director

Hoş geldiniz. İsmail Hakkı ŞAHİN, Dip-TEFL/MBA Managing Director Residental Executive Programme İNGİLİZCE probleminize profesyonelce çözüm... Dile kolay, dil eğitiminde 26 yıl... KENT SCHOOL OF ENGLISH ISTANBUL www.kentenglish.com Hoş geldiniz Global bir köye dönüşen

Detaylı

ABD'de İngilizce Eğitimi

ABD'de İngilizce Eğitimi ABD'de İngilizce Eğitimi Yaklaşık 120,000 öğrenci İngilizce öğrenmek için her yıl ABD ye gelmektedir. Birçoğu ABD deki üniversite ve yüksekokullara giriş için hazırlanmaya; bazıları Amerikan yaşamını tecrübe

Detaylı

İRLANDA DİL OKULLARI

İRLANDA DİL OKULLARI İRLANDA DİL OKULLARI Düşük maliyetle profesyonel öğretmenler ile küçük gruplar halinde İngilizce öğrenin. Bizim yetişkin programlarımız,öğrencilerle bireysel gruplar ve bire-bir kurslar eşliğinde tüm yıl

Detaylı

Seviye 1 Ünite 2 Çalışma Planı

Seviye 1 Ünite 2 Çalışma Planı Seviye 1 Ünite 2 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 5-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

LEEDS LANGUAGE ACADEMY DE GENEL İNGİLİZCE KURSLARI

LEEDS LANGUAGE ACADEMY DE GENEL İNGİLİZCE KURSLARI LEEDS LANGUAGE ACADEMY DE GENEL İNGİLİZCE KURSLARI Leeds Language Academy de Genel İngilizce kursları in okuma, yazma, dinleme ve konuşma alanlarındaki becerilerini geliştirmek üzere hazırlanmıştır. Bu

Detaylı

Seviye 2 Ünite 3 Çalışma Planı

Seviye 2 Ünite 3 Çalışma Planı Seviye 2 Ünite 3 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 6-7 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

Seviye 1 Ünite 2 Çalışma Planı

Seviye 1 Ünite 2 Çalışma Planı Seviye 1 Ünite 2 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 4-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

İngiltere de Eğitim ve Yaşam

İngiltere de Eğitim ve Yaşam İngiltere de Eğitim ve Yaşam Semra Yalçın, Eğitim Koordinatörü Ocak 2014 İngiltere de Eğitim Neden İngiltere de Eğitim? Dünya standartlarında tanınan programlar Benzersiz eğitim ve yenilikçilik geleneği

Detaylı

Sky olarak bizim limitimizi gökyüzü kabul eder ve her bir müşterilerimize istekleri ve hedefleri çerçevesinde özel programlar sunarız.

Sky olarak bizim limitimizi gökyüzü kabul eder ve her bir müşterilerimize istekleri ve hedefleri çerçevesinde özel programlar sunarız. Sky Management olarak ilk amacımız Londra nın merkezinde House of Parliment, London Eye, Big Ben, Victoria gibi noktalara sadece 5 dakika yürüme mesafesinde bulunan Millbank Tower daki ofisimizden müşterilerimize

Detaylı

MALEZYADA DĠL EĞĠTĠMĠ

MALEZYADA DĠL EĞĠTĠMĠ MALEZYADA DĠL EĞĠTĠMĠ Üniversite, 1993 yılında kurulmuş olup Malezya nın hatta Uzak Doğunun en prestijli üniversiteleri arasındadır. Sunduğu çeşitli akademik programları, yenilikçi ve yaratıcı öğretim

Detaylı

Göçmenler için hangi Danca dil kurslarının 1 mevcut olduğunu inceleyin

Göçmenler için hangi Danca dil kurslarının 1 mevcut olduğunu inceleyin Göçmenler için hangi Danca dil kurslarının 1 mevcut olduğunu inceleyin Önsöz Günlük yaşamımızda karşılaştığımız insanlar ile iletişim kurabilmenin ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Danimarka

Detaylı

E.T.C INTERNATIONAL COLLAGE Bournemouth

E.T.C INTERNATIONAL COLLAGE Bournemouth E.T.C INTERNATIONAL COLLAGE PROGRAM 1-23 24+ Genel İngilizce (20 Ders) 150 140 Genel İngilizce (24 Ders) 170 160 IELTS ( Sınav 170) 150 140 FCE (Sınav Ücreti 145) 150 140 CAE (Sınav Ücreti 145) 150 140

Detaylı

Anglo Continental Dil Okulunda Sunulan Đngilizce Programları:

Anglo Continental Dil Okulunda Sunulan Đngilizce Programları: Anglo-Continental Dil Okulu Yetkilisi Ofisimizi Ziyaret Etti 50 yılı aşkın tecrübesiyle bugüne kadar 300.000'den fazla öğrencinin eğitim gördüğü Anglo Continental, Đngiltere'nin en canlı üniversite şehri

Detaylı

2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI

2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI 2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI Program Tarihi Program Ücreti Son Başvuru Tarihi 27 Ocak 2013 / 3 Şubat 2013 (7 Gece) Programın Amaçları Genel Amaçlar ; - İngilizce

Detaylı

2018 TANITIM BROŞÜRÜ ÖZETİ

2018 TANITIM BROŞÜRÜ ÖZETİ 2018 TANITIM BROŞÜRÜ ÖZETİ Bede s Summer School olarak amacımız tüm öğrencilerimize muhteşem ve unutulmaz bir deneyim sunmaktır. Akademik, sosyal ve kişisel becerilerini dikkatle geliştirerek her öğrencinin

Detaylı

REGENT ENGLISH WORLD. London. London EXAM PREPARATION. 8-11 Hafta. 2-3 Hafta. 4-7 Hafta. 12-52 Hafta 419 394 369 345

REGENT ENGLISH WORLD. London. London EXAM PREPARATION. 8-11 Hafta. 2-3 Hafta. 4-7 Hafta. 12-52 Hafta 419 394 369 345 REGENT FEES FOR 216 COURSES ENGLISH WORLD Sayısı English World 33 English World Combination English World 22 2-3 4-7 8-11 12-52 419 394 369 345 86 781 756 732 32 297 287 277 ENGLISH WORLSD CLASSIX Sayısı

Detaylı

ALMANCA EĞİTİM PROGRAMLARI. www.das-akademie.dewww.das-akademie.dewww.das-akademie.dewww.das-akademie.de

ALMANCA EĞİTİM PROGRAMLARI. www.das-akademie.dewww.das-akademie.dewww.das-akademie.dewww.das-akademie.de ALMANCA EĞİTİM PROGRAMLARI www.das-akademie.dewww.das-akademie.dewww.das-akademie.dewww.das-akademie.de EN KEYİFLİ ALMANCA KURSUNA HOŞGELDİNİZ BAŞARI İÇİN BİZ KİMİZ DAS AKADEMIE, merkezinde Yabancı Dil

Detaylı

Darmstadt daki yeni AWO»Johannesviertel«huzur evinde. Yan yana yılları paylaşalım

Darmstadt daki yeni AWO»Johannesviertel«huzur evinde. Yan yana yılları paylaşalım Darmstadt daki yeni AWO»Johannesviertel«huzur evinde Yan yana yılları paylaşalım »Burada her zaman benimle ilgilenen birileri var. Bu da kendimi iyi hissetmemi sağlıyor« Sayın Bayanlar ve Baylar, 2012

Detaylı

Vivez et Parlez Français

Vivez et Parlez Français Vivez et Parlez Français 1993 yılında kurulan HİT Uluslararası Eğitim Yayın ve Dış Ticaret A.Ş Türkiye nin en büyük kuruluşlarını yönetmiş, eğitim konusunda deneyimli yöneticileri, yönetim kurulu üyeleri

Detaylı

BRÜKSEL DEKİ ÖZEL DİL OKULUNUZ. İletişim için:

BRÜKSEL DEKİ ÖZEL DİL OKULUNUZ. İletişim için: 3 BRÜKSEL DEKİ ÖZEL DİL OKULUNUZ İletişim için: YAZ OKULUNDA BAŞLANGIÇ SEVİYESİNDE - İŞ İNGİLİZCESİ Business English Beginners dil programımız temel seviyede bir İngilizceye sahip olan herkesi kapsayan

Detaylı

Programlar Ders Saati 1-8 Hafta (GBP) 9 + Hafta (GBP)

Programlar Ders Saati 1-8 Hafta (GBP) 9 + Hafta (GBP) İNGILTERE Programlar Ders Saati 1-8 9 + Standart Öğleden Sonra Kurs 20 80 60 Standart Kurs 20 110 90 Yoğun Kurs 30 180 160 İş İçin İngilizce 20+10 280 260 IELTS Hazırlık FCE,CAE Hazırlık 20-90 Akademik

Detaylı

10-17 Yaş Grubu ICEP WORLD

10-17 Yaş Grubu ICEP WORLD ICEP WORLD Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Merkezi 1986 dan günümüze Haziran - Eylül ayları nda 10-18 yaş çocuklarımızın ve gençlerimizin, farklı kültürden gelen öğrenci gruplarıyla birlikte hem İngilizce öğrenerek

Detaylı

w w w. k a h y a o t e l. c o m

w w w. k a h y a o t e l. c o m www.kahyaotel.com Elegant bir şehir oteliyiz Kahya Otel Ankara, Konforun ve şıklığın ön planda olduğu mimarisiyle, güleryüzlü hizmet anlayışıyla misafirlerin konforlu, kaliteli zamanlar geçirebilmesi

Detaylı

Canning Açık Kurslar Tarihler & Ücretler (Tem 2014 Haz 2015)

Canning Açık Kurslar Tarihler & Ücretler (Tem 2014 Haz 2015) Canning Açık Kurslar Tarihler & Ücretler (Tem 2014 Haz 2015) İş İngilizcesi Yoğun Grup 1 Bir Grup içinde 1 Haftalık Eğitim 29 14/41 14 Tem 18 Tem 2014 1295 Londra 2 15/01 05 Ocak 09 Ocak 2015 1335 Londra

Detaylı

Canning Açık Kurslar Tarihler & Ücretler 2015

Canning Açık Kurslar Tarihler & Ücretler 2015 Canning Açık Kurslar Tarihler & Ücretler 2015 İş İngilizcesi Yoğun Grup 1 Bir Grup içinde 1 Haftalık Eğitim 2 15/01 05 Ocak 09 Ocak 2015 1335 London 28 15/41 06 Tem 10 Tem 2015 1335 London 3 15/02 12 Ocak

Detaylı

Öğrencilerimizin dil bilgisi becerilerini geliştirirken, ilk yıllarda oluşmaya başlayan sözcük dağarcıklarını zenginleştirmek, böylece öğrencilerin

Öğrencilerimizin dil bilgisi becerilerini geliştirirken, ilk yıllarda oluşmaya başlayan sözcük dağarcıklarını zenginleştirmek, böylece öğrencilerin LOGO Öğrencilerimizin dil bilgisi becerilerini geliştirirken, ilk yıllarda oluşmaya başlayan sözcük dağarcıklarını zenginleştirmek, böylece öğrencilerin kendilerini sözlü ve yazılı olarak daha akıcı ve

Detaylı

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15...

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... İçindekiler Edinburgh da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Edinburgh da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15

Detaylı

Bede s Summer School, bir yaz okulundan daha fazlasıdır; bir hayat deneyimidir.

Bede s Summer School, bir yaz okulundan daha fazlasıdır; bir hayat deneyimidir. KURS ÖZETİ 2017 Kurslarımız, öğrencilerimizde merak uyandırmak ve Bede s Summer School da sunulan her fırsatı sahiplenmeleri konusunda onlara ilham vermek üzere tasarlanmıştır. Bede s Summer School, bir

Detaylı

Canning Açık Kurslar 2013 Tarih & Ücretler

Canning Açık Kurslar 2013 Tarih & Ücretler Canning Açık Kurslar 2013 Tarih & Ücretler İş İngilizcesi Yoğun Grup 1 Bir Grup içinde 1 Haftalık Eğitim Hafta Kurs Tarihler Fiyat Konum Hafta Kurs Tarihler Fiyat Konum 2 13/01 07 Ocak 11 Ocak 2013 1240

Detaylı

Kariyerinize NILE farkı!

Kariyerinize NILE farkı! Sevgili öğretmenlerimize; Kariyerinize NILE farkı! İngiltere nin en geniş öğretmen eğitim kursları ile NILE, dünya çapında mükemmellikle eş anlama gelir. Başlangıç yeterliliklerinden mastıra kadar hem

Detaylı

Seviye 1 Ünite 4 Çalışma Planı

Seviye 1 Ünite 4 Çalışma Planı Seviye 1 Ünite 4 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 4-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

"Nereden başlasam, nasıl anlatsam..."

Nereden başlasam, nasıl anlatsam... Bu yaz Bodrum'suz geçmez! Turgutreis Lagina Bodrum Boutique Hotel'de bir gece çift kişilik konaklama, açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği 240 TL yerine 119 TL! (15 Haziran - 27 Ağustos arasında geçerlidir.)

Detaylı

ÖZEL TEKLİF EĞİTİM GÜN VE SAATLERİ HAFTALIK OLARAK YAZILMIŞTIR. FİYATLANDIRMA IMO YA ÖZEL BAŞLANGIÇ (BEGINNER) 891,00 TL İLERİ SEVİYELER (ELM-INT-ADV)

ÖZEL TEKLİF EĞİTİM GÜN VE SAATLERİ HAFTALIK OLARAK YAZILMIŞTIR. FİYATLANDIRMA IMO YA ÖZEL BAŞLANGIÇ (BEGINNER) 891,00 TL İLERİ SEVİYELER (ELM-INT-ADV) ÖZEL TEKLİF EĞİTİM GÜN VE SAATLERİ HAFTALIK OLARAK YAZILMIŞTIR. FİYATLANDIRMA SEVİYE BAŞLANGIÇ (BEGINNER) İLERİ SEVİYELER (ELM-INT-ADV) LİSTE FİYATI 990,00 TL 1.494,00 TL IMO YA ÖZEL 891,00 TL 1344,00

Detaylı

Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar)

Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar) ingiltere PDrtsmouth Kurs Programi Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar) Yer : ingiltere. Portsmouth Okul : University of Portsmouth Konaklama : University of Portsmouth Kampüsünde tam

Detaylı

Neden Prontoitalia? Neden Ġtalya?

Neden Prontoitalia? Neden Ġtalya? Neden Prontoitalia? 16 senedir yurtiçinde italyanca, İspanyolca eğitimde lider kurum arasında olan Latin dillerinde 2 kurda konusturan tek kurum olan Prontoitalia, İtalya da öğrencilere sunduğu ücretsiz

Detaylı

maksimum konfor, maksimum deneyim...

maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... Genel Bilgi Koşulsuz misafir memnuniyetinin ve hizmet kalitesinin başarıyı getirdiğine inanan

Detaylı

Malta Dil Okulu. Fiyat Listesi

Malta Dil Okulu. Fiyat Listesi Malta Dil Okulu Fiyat Listesi Haftalar Genel İngilizce Kursları Haftalık Ders Saatleri 1-5 Hafta 6-16 Hafta 17 Hafta + Üzeri Entry 10 ders 20 Ders 30 Ders 20 Ders 30 Ders 20 Ders 30 Ders Başl.Seviye 10

Detaylı

www.konusmakulubu.net Neden Konuşma Kulübü? Pek çok insan İngilizce ile ilgili anlıyorum ama konuşamıyorum ifadesini çokça kullanır. Bu durum insanların eğitim hayatından, iş hayatına hatta sosyal hayatına

Detaylı

UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ)

UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ) UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ) LOKASYON Londra merkezde, Thames Nehri kenarındaki University of East London kampüsünde ayrıca bir

Detaylı

-AKADEMİK PROGRAMLAR-

-AKADEMİK PROGRAMLAR- VARNA İŞLETME ÜNİVERSİTESİ (VARNA UNIVERSITY OF MANAGEMENT VUM ) Varna İşletme Üniversitesi, Bulgaristan ın Varna, Dobrich ve Sofya şehirlerinde kampüsleri olan bir yüksek öğrenim kurumudur. 1996 yılında

Detaylı

ISIS London Greenwich Kurs Ucretleri

ISIS London Greenwich Kurs Ucretleri Aksi belirtilmedigi taktirde kurs ucretleri haftalik olup Pound Sterling uzerindendir ve normal fiyat uzerinden olan ucretin %10 indirimli halidir. Kayitlarini uzun sureli yapan ogrenciler icinse ucretsiz

Detaylı

ÖNEMLE DUYRULU BÖLGE DEN EN ÖNEMLİ BİLGİLER

ÖNEMLE DUYRULU BÖLGE DEN EN ÖNEMLİ BİLGİLER ÖNEMLE DUYRULU ŞİRKET SORUMLUMUZ CEO SAYIN ŞENAY CAPLIK BİRSAT BÖLGEYE GİDEREK OTELLERİMİZİ ENGİN TECRÜBELERİNE DAYANARAK VE SPORCULARIMIZIN HEM RAHATINDAN ÖDÜN VERMEDEN TEK TEK OTELLERİ İNCELEMİŞ OLUP

Detaylı

ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+

ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ 1 Sevgili Genç Arkadaşlarımız, Günümüzün en büyük sermayesi olan bilginin üretildiği üniversiteler, toplumu doğrudan etkileyen, gelişmeye, kalkınmaya ve değişime

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (YTÜ SEM)

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (YTÜ SEM) YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (YTÜ SEM) YENİ DÖNEM KURSLARI Yıldız Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (YTÜ SEM) halen Yıldız Kampüste sürdürdüğü programlarına ek olarak Davutpaşa

Detaylı

Seviye 3 Ünite 3 Çalışma Planı

Seviye 3 Ünite 3 Çalışma Planı Seviye 3 Ünite 3 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte gelecek iki haftanın çalışma planı! Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 6-7 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri

Detaylı

ULUSLARARASI FOUNDATION PROGRAMLARI. Dünyanın önde gelen üniversitelerinden birinde yolculuğunuza başlayın

ULUSLARARASI FOUNDATION PROGRAMLARI. Dünyanın önde gelen üniversitelerinden birinde yolculuğunuza başlayın ULUSLARARASI FOUNDATION PROGRAMLARI Dünyanın önde gelen üniversitelerinden birinde yolculuğunuza başlayın ULUSLARARASI KING S FOUNDATION PROGRAMLARI Foundation öğrencilerimize, King's tarafından sunulan

Detaylı

EULC Board of directors The European Language Center Your possibilities. Avrupa Dil Merkezi

EULC Board of directors The European Language Center Your possibilities. Avrupa Dil Merkezi Avrupa Dil Merkezi Özel dil okulu Avrupa Birliği nin başkenti Brüksel in en uluslararası bölgelerinden biri olan Sint Joost ten Noorden bölgesinde yer alıyoruz Dil eğitim programları ve danışmanlık hizmetleri

Detaylı

Misafirperverliği çok seviyoruz!!!

Misafirperverliği çok seviyoruz!!! Misafirperverliği çok seviyoruz!!! Neos Marmaras hakkında birkaç şey; Neos Marmaras Sithonia, Halkidiki de 1922den hemen sonra Proponditanın Marmaras adasından gelen mülteciler tarafından kuruldu. Dragoudelis

Detaylı

Seviye 1 Ünite 1 Çalışma Planı

Seviye 1 Ünite 1 Çalışma Planı Seviye 1 Ünite 1 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 5-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

İçindekiler. Dublin de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5

İçindekiler. Dublin de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 İçindekiler Dublin de okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Dublin de Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC... sayfa

Detaylı

Facebook. 1. Grup ve Sayfalar. Facebook ta birçok grup ve sayfa üzerinden İngilizce öğrenen kişilerle iletişime geçebilir ve

Facebook. 1. Grup ve Sayfalar. Facebook ta birçok grup ve sayfa üzerinden İngilizce öğrenen kişilerle iletişime geçebilir ve Hayatın hemen hemen her alanında bir şekilde karşımıza çıkan Facebook ve Twitter, İngilizce öğrenmek için iyi bir araç olabilir mi? İngilizce eğitimi uzun ve önemli bir süreçtir. Genelde ilkokul çağlarında

Detaylı

Little Britain. Ölüdeniz Fethiye

Little Britain. Ölüdeniz Fethiye Little Britain in Ölüdeniz Fethiye INTERNATIONAL MEDITERRANEAN ACADEMY Turizm cenneti olan Ölüdeniz - Fethiye de yeşil ve mavilikler içerisinde kurulu 33000m2 lik kampüste, İngilizceyi İngilizlerden öğrenmek

Detaylı

TARİH. 16 Mart 2015 Pazartesi 2.DÖNEM 1.YAZILI SINAVLARI. 17 Mart 2015 Salı 2.DÖNEM 1.YAZILI SINAVLARI

TARİH. 16 Mart 2015 Pazartesi 2.DÖNEM 1.YAZILI SINAVLARI. 17 Mart 2015 Salı 2.DÖNEM 1.YAZILI SINAVLARI - 9 Şubat 2015 TARİH 3 Kasım 2014 Pazartesi 1.YAZILI SINAVLARI 4 Kasım 2014 Salı 1.YAZILI SINAVLARI 5 Kasım 2014 Çarşamba 1.YAZILI SINAVLARI 6 Kasım 2014 Perşembe 1.YAZILI SINAVLARI 7 Kasım 2014 Cuma 1.YAZILI

Detaylı

ISIS Schools course fees 2013 Turkey

ISIS Schools course fees 2013 Turkey Aksi belirtilmedigi taktirde kurs ucretleri haftalik olup Pound Sterling uzerundendir ve normal fiyat uzerinden olan okul ucretinin %10 indirimli halidir. Uzun sureli kurslarda ayrica kurslara ekstra ucretsiz

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

2 FIRSAT 1 ARADA, Önce Dil Kursu, Sonra Kamp

2 FIRSAT 1 ARADA, Önce Dil Kursu, Sonra Kamp 2 FIRSAT 1 ARADA, Önce Dil Kursu, Sonra Kamp Dil eğitimindeki en büyük sorun KONUŞ (ama) MAK. Bu kampanya sizleri KONUŞTURACAK! Yalnızca GENÇTUR da bulabileceğiniz bu kampanya ile okula gidip eğitim alıyorsunuz,

Detaylı

TRU da Dil ve Kültür. Üniversite Yaşamına Hazırlanın!

TRU da Dil ve Kültür. Üniversite Yaşamına Hazırlanın! Dil ve Kültür TRU da Dil ve Kültür Üniversite Yaşamına Hazırlanın! Neler kazanacaksınız: > > Gelişmiş sunum becerileri > > Kültürlerarası iletişim konusunda eğitim > > Gerçek yaşam ortamlarında İngilizce

Detaylı

1. Eğitim süresi ne kadar? İngilizce Hazırlık Programında eğitim süresi 2 dönem yani bir akademik yıldır.

1. Eğitim süresi ne kadar? İngilizce Hazırlık Programında eğitim süresi 2 dönem yani bir akademik yıldır. İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMI ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI Sevgili Öğrencilerimiz, Bu kitapçık, İstinye Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü İngilizce Hazırlık

Detaylı

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama Yaşamın Rengi Yaşamın Rengi Tasarım & Basım : Demirkolbasim.com Topraktan Yaşama Seydioğlu Grup Yatırım A.Ş. Merkez Ofis Tel : 0216 307 61 96 Fax : 0216 307 61 97 Adres : Velibaba mah.dolayoba Cad. Tolga

Detaylı

UBC Derecenize Doğru İlk Adımınız BAŞLANGIÇ NOKTANIZ

UBC Derecenize Doğru İlk Adımınız BAŞLANGIÇ NOKTANIZ UBC Derecenize Doğru İlk Adımınız BAŞLANGIÇ NOKTANIZ Uluslararası Birinci Sınıf Öğrencileri İçin Yenilikçi, Entegre Bir Program ULUSLARARASI PROGRAM UBC lisans programınıza İngilizce dil eğitimi ile akademik

Detaylı

TERMAL SU NEDİR? Termal sular, sıcaklıkları 20 C nin üzerinde ve mineral yönünden zengin olan doğal kaynak sularıdır.

TERMAL SU NEDİR? Termal sular, sıcaklıkları 20 C nin üzerinde ve mineral yönünden zengin olan doğal kaynak sularıdır. Su olmadan medeniyet olmaz. Tarih boyu kurulan bütün medeniyetler su etrafında şekillenmiştir. Su kemerleri, sarnıçlar, çeşmeler ve hamamlar medeniyetin olmazsa olmaz unsurları haline gelmiştir. Özellikle

Detaylı

Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com

Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com Pheri Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com Marmara da ay ışığında dans Pheri Yatçılık adından sıkça söz ettirmiş ve dizayn ödülü almış tekneleriyle, İstanbul Boğaz'ının eşsiz güzelliğini

Detaylı

YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK 2015, MÜNİH

YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK 2015, MÜNİH YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK, MÜNİH Değerli Katılımcı ve Ziyaretçilerimiz; 1975 yılından bu yana, gerek ülke dahilinde, gerekse dünyanın dört bir yöresinde, yalnızca

Detaylı

Seviye 1 Ünite 3 Çalışma Planı

Seviye 1 Ünite 3 Çalışma Planı Seviye 1 Ünite 3 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 4-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

CARROLL ÜNİVERSİTESİNİ KEŞFEDİN 1846 dan beri akademisyenlerde mükemmellik

CARROLL ÜNİVERSİTESİNİ KEŞFEDİN 1846 dan beri akademisyenlerde mükemmellik CARROLL ÜNİVERSİTESİNİ KEŞFEDİN 1846 dan beri akademisyenlerde mükemmellik ABD NİN TAM MERKEZİNDE EĞİTİM ALIN ABD nin merkezinde, Wisconsin in ilk üniversitesinde global eğitim alın. 1846 dan beri, Carroll

Detaylı

T.C ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI Yeni Karaca Eğitim Merkezi Müdürlüğü

T.C ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI Yeni Karaca Eğitim Merkezi Müdürlüğü T.C ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI Yeni Karaca Eğitim Merkezi Müdürlüğü SAYI:2015/ 03.005 T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Size özel Genel İngilizce Programları (Başlangıç Düzeyi, Orta Düzey, Orta Üstü Düzey)

Detaylı

Lefke Bölgesi ÖZEL YURTLAR. kitapçığı. w w w. eul.edu.tr

Lefke Bölgesi ÖZEL YURTLAR. kitapçığı. w w w. eul.edu.tr Lefke Bölgesi ÖZEL YURTLAR kitapçığı w w w. eul.edu.tr LEFKE AVRUPA ÜNİVERSİTESİ Hayata Bir Adım Önde Başlamak İçin Değerli Öğrenciler, Lefke Avrupa Üniversitesi olarak, yaşamınızın yeni bir başlangıç

Detaylı

ELİT Yazılım. EDO English Discoveries Online

ELİT Yazılım. EDO English Discoveries Online ELİT Yazılım EDO English Discoveries Online Bilgisayar Destekli İngilizce İnteraktif Online Eğitim English Discoveries Online (EDO) TOEFL testlerinin üreticisi ETS grubu, EDUSOFT firması eğitim teknolojisi

Detaylı

MÜHENDİSLİK KARİYERİ Mühendislik Kariyeri Mezun olduktan sonra çalışmak için seçtiğiniz şirket ne olursa olsun genelde işe basit projelerle başlayacaksınız. Mühendis olmak için üniversitede 4 yıl harcamanıza

Detaylı

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin kültürel kimliğine saygılı bir hizmet yaklaşımını sınır

Detaylı

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212 Başakşehir in gözdesi Olimpa Park ın zengin sosyal olanaklarla donatılmış yeni etabı Olimpa Park Plus, Başakşehir in ünlü mimarı Fuzul Yapı güvencesiyle Kat Kat Yaşam, Kat Kat Kazanç sunuyor. OLİMPA PARK

Detaylı

Eğitim ve İletişim Danışmanlık Servisi

Eğitim ve İletişim Danışmanlık Servisi Eğitim ve İletişim Danışmanlık Servisi Eğitim Kariyerinizde Bambaşka Bir Sayfa Açmaya Hazır mısınız? Ingilterenin en gozde okullarindan biri olan LSBF okulunda cesitli egitim programlari bulabilirsiniz.

Detaylı

Seviye 2 Ünite 1 Çalışma Planı

Seviye 2 Ünite 1 Çalışma Planı Seviye 2 Ünite 1 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 5-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ MSY Yapı olarak 12 yıl önce kurduğumuz hayallerin, attığımız adımların gururunu; ellinin üzerinde projemiz, bini aşkın konut satışımızla yaşıyoruz. Kaliteli ve modern yaşamı evlerimize,

Detaylı

12-18 Yaş Grubu İngilizce Yaz Okulu Programı

12-18 Yaş Grubu İngilizce Yaz Okulu Programı 12-18 Yaş Grubu İngilizce Yaz Okulu Programı Toronto Üniversitesi İngilizce Yaz Okulu Programı 12 ile 18 yaş arasındaki öğrencilere Temmuz ve Ağustos ayları boyunca farklı seviye ve yoğunlukta İngilizce

Detaylı

EDEBİYAT. Edebiyat okumak bakmak ve görmek arasındaki hassas çizgiyi anlamayı sağlayan bir yolculuğa çıkmaktır. (By Oleg Shuplyak)

EDEBİYAT. Edebiyat okumak bakmak ve görmek arasındaki hassas çizgiyi anlamayı sağlayan bir yolculuğa çıkmaktır. (By Oleg Shuplyak) Hoş geldiniz. 19. YIL EDEBİYAT Edebiyat okumak bakmak ve görmek arasındaki hassas çizgiyi anlamayı sağlayan bir yolculuğa çıkmaktır. (By Oleg Shuplyak) NEDEN EDEBİYAT? Edebiyat en iyi dil öğrenme yoludur.

Detaylı

En Gözde Üniversiteler2014

En Gözde Üniversiteler2014 2014 En Gözde Üniversiteler2014 En Gözde Üniversiteler 2014 Metodoloji ve Örneklem büyüklüğü Türkiye genelinde 89 üniversiteden öğrencilerin, kendi üniversiteleri ile ilgili 12 başlık halinde 56 soruyu

Detaylı

Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2 üç kişilik oda ve 3 bungalowdan oluşuyor. Bungalowlarda 2 yatak odası ve 4 yatak var.çocuklu Aileler için çok ideal

Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2 üç kişilik oda ve 3 bungalowdan oluşuyor. Bungalowlarda 2 yatak odası ve 4 yatak var.çocuklu Aileler için çok ideal Adres : Çıralı - Olimpos - Kemer - Antalya - Türkiye Tel : 0090 242 825 73 27-825 73 28 Fax : 0090 242 825 71 28 Web : www.orangemotel.net E-mail : info@orangemotel.net Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2

Detaylı

İ T A L Y A Yaz Okulu yaş L I G N A N O Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu.

İ T A L Y A Yaz Okulu yaş L I G N A N O Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu. İ T A L Y A Yaz Okulu 12-18 yaş L I G N A N O 2019 Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu. Okulumuz Adriatik sahillerinin en gözde turizm mekanı olan

Detaylı

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI...

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... Şehri avucunuzun içinde hissetmek istiyorsanız şimdi Seba tecrübesiyle tasarlanan yepyeni bir yaşam sizi bekliyor. Seba Flats eşsiz konumuyla şehrin tam kalbinde yükseliyor.

Detaylı

ISI English Language School Dublin (IStudy)

ISI English Language School Dublin (IStudy) ISI English Language School Dublin (IStudy) İrlanda nın başkenti ve aynı zamanda en büyük şehri olan Dublin, BBC nin uyguladığı ankette, Avrupa nın yaşanacak en iyi başkenti, İrlanda ise en mutlu ülkesi

Detaylı

City Villa Özet. Açıklama. Harita

City Villa Özet. Açıklama. Harita City Villa 304-305 Özet Tatiliniz boyunca ihtiyacınız olabilecek eşya konforunu size sunacak olan bu Dubleks Villa, 2 yatak odası, salon, mutfak, banyo ve balkon şeklindedir. Toplam 4 kişiliktir. Açıklama

Detaylı

Çeyrek asırdır Türkiye de eğitimin ciddi bir iş olduğunun farkında olan Bilfen Liseleri; evrensel ilkeler ışığında, spora, müziğe, sanata ve kültürel

Çeyrek asırdır Türkiye de eğitimin ciddi bir iş olduğunun farkında olan Bilfen Liseleri; evrensel ilkeler ışığında, spora, müziğe, sanata ve kültürel Çeyrek asırdır Türkiye de eğitimin ciddi bir iş olduğunun farkında olan Bilfen Liseleri; evrensel ilkeler ışığında, spora, müziğe, sanata ve kültürel etkinliklere meraklı; yabancı dili iyi konuşan, akademik

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ MEMNUNİYETİ ANKETİ SONUÇ RAPORU

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ MEMNUNİYETİ ANKETİ SONUÇ RAPORU 2006-2007 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ MEMNUNİYETİ ANKETİ SONUÇ RAPORU GENEL BİLGİLER: 1. Sınıflara Göre Öğrenci Sayısı: 1. Sınıf 63 27,4 2. Sınıf 49 21,3 3. Sınıf 58 25,2 4. sınıf 60 26,1 2. Öğrencilerin

Detaylı

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Önay Life işte bu anlayıştan doğdu: Size ve sevdiklerinize hayal ettiğiniz gibi bir yaşamı ve geleceği sunabilmek

Detaylı

Seviye 1 Ünite 6 Çalışma Planı

Seviye 1 Ünite 6 Çalışma Planı Seviye 1 Ünite 6 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 5-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir.

Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir. Flat Seaview 2 Özet Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir. Açıklama Balkonda güneş doğarken kahvaltı

Detaylı

GÖNÜLLÜ OL! 1996 yılından bu yana her yıl düzenli olarak. toplumla bütünleşme ve otistiklerin bağımsız yaşama yakınlaşması adına

GÖNÜLLÜ OL! 1996 yılından bu yana her yıl düzenli olarak. toplumla bütünleşme ve otistiklerin bağımsız yaşama yakınlaşması adına GÖNÜLLÜ OL! 1996 yılından bu yana her yıl düzenli olarak toplumla bütünleşme ve otistiklerin bağımsız yaşama yakınlaşması adına kamp çalışmaları yürüten Otistikler Derneği gönüllülerini arıyor! www.otistiklerderneği.org.tr

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Otel Bilgisi Grand Yazıcı Uludağ Grand Yazıcı Uludağ; Bursa Uludağ 1. Oteller Bölgesi'nde 235 odası ile hizmet vermektedir. Açık büfe olarak hizmet veren restoranında dilediğiniz

Detaylı

KURS AÇIKLAMALARI. KÜÇÜK KAŞİFLER (Eastbourne 6 11 yaş & Vinehall 8 12 yaş) YENİ UFUKLAR (Handcross 10 14 yaş)

KURS AÇIKLAMALARI. KÜÇÜK KAŞİFLER (Eastbourne 6 11 yaş & Vinehall 8 12 yaş) YENİ UFUKLAR (Handcross 10 14 yaş) KÜÇÜK KAŞİFLER (Eastbourne 6 11 yaş & Vinehall 8 12 yaş) Özenle tasarlanan bu program haftada 17½ saatlik dersleri içerir, tercihe göre iki geleneksel Hazırlık Okulundan birinde yer alır ve yaşı daha küçük

Detaylı