İşimiz, dünyanın ayrı yerlerinde aynı dürüstlük, dikkat ve yardımseverlik ile evleri, iş yerlerini ve toplumu korumaktır. Müşterilerimizde güven

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İşimiz, dünyanın ayrı yerlerinde aynı dürüstlük, dikkat ve yardımseverlik ile evleri, iş yerlerini ve toplumu korumaktır. Müşterilerimizde güven"

Transkript

1 İşimiz, dünyanın ayrı yerlerinde aynı dürüstlük, dikkat ve yardımseverlik ile evleri, iş yerlerini ve toplumu korumaktır. Müşterilerimizde güven oluşturmamızın ve profesyonelliğimizin ortak temeli; Securitas değerleridir. İsveçli bir güvenlik şirketinden, güvenlikte dünya lideri konumuna gelen Securitas, güvenliğe odaklı iş anlayışı ve küresel kurum kültürünü benimsemiştir. Bu kültürün esas amacı, toplumu herkes için daha emniyetli kılmakla görevli; yetkin, ihtisaslaşmış çalışanlar ve nitelikli profesyoneller yetiştirmektir. Başarımız, yaşadığımız toplumlarda sağladığımız güvenle ölçülmektedir. Kurum kültürümüz; müşterilerimiz, çalışanlarımız ve ortaklarımız için değer yaratan, uzun vadede başarılı bir kuruluşu destekleyecek değerler üzerine kurulmuştur. Bu değerler üç kelime ile özetlenebilir; Dürüst, Dikkatli ve Yardımsever

2

3 Neden Özel Güvenlik? 2004 yılında hayata geçirilen 5188 sayılı kanun hem sektörde hem kendi bünyesinde hizmet veren güvenlik kuruluşları ve güvenlik görevlileri için bir dönüm noktası oldu sayılı kanun ile birlikte güvenlik, herhangi bir işletmenin kendi işini yürütebilmesi için gerekli ve önemli destek iş kolu olarak tanımlandı. Aynı zamanda hizmet vermek ve hizmet almak isteyenler için yasal izin süreçleri ve bu hizmetin aracıları olan güvenlik görevlileri için de standart eğitim ve sertifika kriterleri getirildi sayılı kanun aracılığıyla özel güvenliğin bir sektör olarak doğuşu, her türlü kurum ve kuruluşun ihtiyacı olan güvenlik yapılanmasına profesyonel bir bakış açısı getirmiştir. Bu ihtiyacı karşılamak isteyenleri, kendi alanlarının dışındaki ek kadrolardan, yasal izin işlemlerinden, güvenlik görevlilerinin özlük haklarının takibi ve eğitimleri gibi ek yasal ve operasyonel süreçlerin ağır yükünden kurtarmıştır. Mesleki anlamda deneyim sahibi, işi yalnızca güvenlik olan özel güvenlik firmalarının her sektörde vazgeçilmez çözüm ortakları olarak doğmasını sağlamıştır.

4 Yüzyılı aşan güven Grubun Kuzey Amerika daki kökleri; 1850 yılında Chicago da kurulan Pinkerton Dedektiflik Bürosu na dayanır. Misyonu koruma ve güvenlik olan Pinkerton, Amerika da hızlı tanınmaya başlar yılına gelindiğinde ise, Avrupa nın kuzeyinde, güvenlik sektöründe yeni ve heyecan verici bir yapılanma dikkati çeker. Erik Philip Sörensen, İsveç te, Helsingborg Nattvakt isimli bir firma kurar. Değişmeyen değerler, değişmeyen marka Kısa süre içersinde İsveç teki küçük güvenlik şirketlerini bünyesinde toplamaya başlayan firma, 1972 yılında bütün şirketleri tek bir isim ve çatı altında birleştirme kararı alır; bu özel isim Securitas tır. Aynı zamanda üç kırmızı nokta logosunun yaratıldığı bu dönemde, noktaların her biri, securitas ın değişmeyen değerlerini taşımaya başlar. Üç kırmızı noktanın seçimi, mors alfabesindeki S harfini simgelemesinden, Securitas ismi ise Roma İmparatorluğu nun koruyucu tanrısından esinlenilmiştir. 74 yıldır değişmeyen güçlü markanın sırrı, bu titiz seçimden ve Securitas ın değerleri ile birebir örtüşmesinden kaynaklanır. Avrupa dan Amerika ya Securitas Securitas markası, 1990 ların sonuna kadar Avrupa da satın almalarla büyür ve lider pozisyona yükselir yılına gelindiğinde ise, coğrafyasını Amerika ya kadar genişletme kararı alan Securitas ile Pinkerton un yolları kesişir. Pinkerton Dedektiflik Bürosu nu satın alan Securitas, 2000 yılında Amerika nın en büyük ikinci güvenlik şirketi olan Burns ü; takiben Wells, Fargo ve Loomis gibi kıymetli geleneklere sahip köklü kuruluşları da satın alır.

5 Securitas Grubu Güvenlikte dünya lideri olan Securitas, deneyimi ve uzmanlığı sayesinde, 2000 li yılların başında sektörün bilgi lideri konumuna yükselmiştir. Securitas Grubu nun köklü yapısını; Kuzey Amerika Güvenlik Hizmetleri Avrupa Güvenlik Hizmetleri İzleme Hizmetleri (Monitoring) Devriye (Mobile) Hizmetleri oluşturur. Kuzey ve Güney Amerika da, Avrupa da ve Asya da 37 ülkede, yaklaşık 240 bin çalışanı ile hizmet veren Securitas Grubu, global pazarın yaklaşık %12 sine sahiptir yılında Securitas Grubu na ait toplam satış rakamı, 5 milyar Euro nun ( MSEK) üzerindedir. (Securitas Grup Faaliyet Raporu, 2008)

6

7 Securitas coğrafyası genişliyor Kuruluşundan itibaren hızla büyüyen Securitas, değişen stratejisinin getirdiği başarı rüzgarını arkasına alarak 2007 yılında da bazı ülkelerde güvenlik sektöründeki başarılı girişimlere Securitas markasını kazandırdı; Güney Amerika da; Arjantin, Kolombiya, Uruguay ve Peru, Asya da, Hindistan da; Walsons Avrupa da; Türkiye, Hollanda ve Romanya ile yeni pazarlara güçlü bir giriş yaptı. Bu girişimlere ek olarak Çin de, Ortadoğu da ve Doğu Avrupa nın birçok ülkesinde etkinliklere başlamak için kaynak ayırdı. Yeni ufuklar, yeni strateji Securitas ın büyüyen yapısı, yeni ufuklar ve yeni stratejilerin kaynağını oluşturur yılında yeni bir iş stratejisi uygulamaya başlayan Securitas, sunduğu hizmetin içeriğini, müşterilerinin faaliyet gösterdiği sektöre ait özel bilgi ve ihtiyaçlara göre şekillendirme kararı alır. Securitas bugün, müşterileri ile aynı dili konuşan ve onlara yönelik özel çözümler üretebilecek uzman bir iş ortağı konumuna yükselmiştir. Uzmanlaşma ve müşteriye özel çözümler Müşterilerinin işlerine değer katma çabası gösteren Securitas, fark yarattığı ndan emin olmak ister. Bunun için, size özel formüller üretir; hizmeti ulusal ölçekte, aynı kalitede vermeyi taahhüt eder.

8 Sektöre özel güvenlik çözümleri Securitas, müşterisinin iş kolunu tanır. Kimi zaman, uluslararası banka ve sigorta şirketlerinin yer aldığı finans sektöründe, kimi zaman petrol ve gaz üretim, dağıtım tesislerinde, telekomünikasyon alanındaki dev firmalarda ve büyük yatırımların yapıldığı altın madenleri gibi endüstriyel alanlarda bir uzman olarak hizmet sunar. İşimiz güvenlik Securitas, gücünü sektördeki deneyimi ve uzmanlığından almaktadır. Müşterilerinin uluslararası, ulusal, bölgesel ve sektörel ihtiyaçlarına göre çözüm üretmeye odaklanan Securitas ın başarısının temelinde, güvenlik bilgisi bulunur. Özel olarak eğitilmiş güvenlik görevlileri aracılığıyla farklı nitelik ve ölçeklerdeki iş kollarına özel güvenlik çözümleri üretilir. Securitas ın uzman güvenlik görevlileri eşliğinde verdiği hizmet kolunda, devriye hizmetleri, kontrollü giriş / çıkış ve resepsiyonist / karşılama alt hizmet kolları bulunur.

9 Securitas Türkiye 1990 lı yıllarda özel güvenlik sektörü ile tanışan Türkiye de, 1992 yılında Ankara da kurulan Dak Güvenlik, kuruluşunun hemen ardından sektöründe güven uyandırarak hızla yükselen bir grafik izlemiştir. Bu yükselişin ardında; genç fakat kendi içersinde gerekli uzmanlık, bilgi düzeyi, prensip ve standart hizmet anlayışı ile çalışan bir kuruluş vardır yılının sonuna gelindiğinde Türkiye bir başka güvenlik firması ile daha tanışır. Ankara merkezli kurulan Kare Güvenlik, özellikle uluslararası standartlara uygun normlar oluşturması ile sektörde önemli bir yere sahip olur. Türkiye deki güvenlik sektörüne yeni ve profesyonel bir anlayış kazandıran Dak ve Kare Güvenlik firmaları, sektörün uluslararası kuruluşları arasında kısa sürede dikkat çeker. Güvenlikte dünya lideri Securitas, Türkiye de hızla büyüyen bu iki firmadan Dak Güvenlik i 2006 yılı Nisan ayında, Kare Güvenlik i 2006 yılı Aralık ayında satın alarak, markasını verir. Hizmet Ağımız Securitas Türkiye, Securitas Avrupa Güvenlik Hizmetlerine bağlı olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Securitas Türkiye, güvenlik sektörünün bölgesel dinamiklerini, uluslar arası kalite ve deneyimleri ile birleştirerek hızla büyümektedir. Türkiye genelinde 75 ilde, hizmet noktasında projeler yürüten Securitas Türkiye, 5 Bölge Ofisi, 5 Şube Ofisi, 31 Şube Müdürlüğü ve güvenlik görevlisi ile faaliyet göstermektedir. (Haziran 2009)

10

11 Securitas büyümeye devam ediyor Securitas dünyada olduğu gibi Türkiye de de güçlü mali altyapıya sahip bir kuruluştur. Bu nedenle, 2008 yılında yaşanan ekonomik gelişmelere rağmen, finansal açıdan hedeflerin yakalandığı, başarılı bir yıl yaşamıştır. Securitas Grup, 5 Milyar Euro nun üzerinde ( MSEK) toplam satış rakamı ve yüzde 6 oranında organik büyüme ile 2008 yılını tamamlamıştır. (Securitas Grup Faaliyet Raporu 2008) Kuzey Amerika Güvenlik Hizmetleri Toplam Satış (MSEK) Organik Büyüme (%) 3 4 Avrupa Güvenlik Hizmetleri Toplam Satış (MSEK) Organik Büyüme (%) 7 8 Securitas hisse yapısı Securitas hisseleri, 1991 yılından itibaren Stokholm Borsası nda daha sonra ise Kuzey Avrupa Ülkeleri Borsası nda (Nordic Stock Exchange) işlem görmeye başlar. Securitas ta toplam sermayenin yüzde 90 ından fazlası kurumsal yatırımcılara aittir. Bu özelliği sebebiyle Securitas Grubu, finansal bilgilerini adresinde kamuoyu ve yatırımcılar ile güncel olarak paylaşır. Hissedarlar Hisse Oranı (%) Oy Oranı (%) Gustaf Douglas 11,6 30,0 Melker Schörling AB 5,6 11,8 Alecta Pension Fund 4,5 3,2 SEB Investment Management 4,0 2,8 JP Morgan Chase Bank 3,2 2,2 Swedbank Robur Funds 2,8 2,0 Caseis Bank 2,3 1,6 Second AP Fund 2,2 1,5 Northern Trust Company 2,1 1,5 Fourth AP Fund 1,9 1,4 Toplam 40,2 58,0 Kaynak: Securitas Grup Faaliyet Raporu, 2008 Securitas Türkiye 2008 rakamları Türkiye pazarında üçüncü yılını dolduran Securitas 2008 yılı içerisinde toplam yüzde 33 oranında organik büyüme göstermiştir. Grup içerisinde, Avrupa Güvenlik Hizmetleri ne bağlı olarak çalışan Securitas Türkiye, büyüme oranı bakımından 2008 yılının Aralık ayında, 20 Avrupa ülkesi arasında 2 inci sırada yer almıştır. (Securitas Grup, Aylık Kıyaslama Raporu 2008) Securitas Türkiye nin 2008 yılı satış rakamı, 92.milyon 358 TL olarak gerçekleşmiştir. Toplam satışın yüzde 74,39 unu saha personel ücretleri, 21,11 ini SSK primleri oluştururken, yüzde 9,19 u ise vergi için ödenen kalemler arasında yer almaktadır. (Securitas Türkiye Finansal Analiz Raporu, Ocak - Aralık 2008) Securitas Türkiye, hizmet kalitesini yükseltmek ve sektörde fark yaratmak adına, yerinden hizmet anlayışını destekleyen ulusal yapılanması ve genişleyen idari kadrosu ile geleceğe yatırım yapmaya devam etmektedir.

12 Organizasyon yapımız Her kademede uzman ve yetkili kadrosu, yatay organizasyon yapısı, yerinden hizmet anlayışı / yerel organizasyon gücü ile Securitas, her yerde ve her zaman, herhangi bir onaya ihtiyaç duymaksızın operasyonel süreçte karar verme ve uygulama yetkisine sahip uzman kadro ile hizmet vererek müşterilerine yakındır.

13 Gücümüz uzman kadromuz Securitas, geçmiş deneyimleri ve uluslararası bilgi birikimi sayesinde önemli bir çekirdek kadro oluşturdu. Securitas Türkiye nin başarılı saha kadrosunun arkasında, 151 kişilik dev bir idari ekip bulunmaktadır. Bu idari yapıyı oluşturan birikimlerin yetkilileri, Türkiye deki operasyonel sürece destek vermenin yanı sıra Securitas Grubu ile ortak çalışmalar gerçekleştiren, yurt içinde ve yurt dışında aldığı eğitimler ile birlikte sürekli kendini geliştiren ve yenileyen bir yapıya sahiptir. Denetim fonsiyonlarını yerine getiren kadro ise özellikle genel kolluk kuvvetlerinde çalışmış, kendi alanında deneyim sahibi uzmanlardan oluşmaktadır. Securitas Türkiye içerisindeki kadronun bilgi alışverişi, aylık ve 3 aylık düzenli toplantıların yanı sıra spesifik projeler için hazırlanan özel toplantı takvimleri ile desteklenir.

14 Değerlerimiz Securitas ın üç temel değeri Dürüst, Dikkatli ve Yardımsever dir. Bu değerler; tüm çalışanlarımıza, müşterileriyle, meslektaşlarıyla ve toplumla güven ilişkileri kurarken rehberlik eder. Dürüst Bir Securitas çalışanı dürüsttür, dolayısıyla bir müşterinin evi, işi ya da değerli eşyaları ona emanet edilebilir. Çalışırken bir üstü tarafından denetlenmeden de güvenilirdir. Securitas asla dürüstlük şartından ödün vermez. Dürüstlük ayrıca, fikrini belirtmeyi, uygunsuz durumları bildirmeyi ve bilgi saklamamayı da içerir. Dikkatli Profesyonellik; görmeyi, duymayı ve değerlendirmeyi gerektirir. Bir Securitas çalışanı her zaman çevresinde olana dikkat eder ve başkalarının genellikle fark etmediği şeyleri fark eder. Müşterinin alanın içerisinde bulunabilecek potansiyel risklerin ya da gerçekleşebilecek olayların farkına varmak için bu dikkatlilik gereklidir. Yardımsever İhtiyaç duyulduğunda, işiyle doğrudan ilgili olmasa dahi, yaşamı daha güvenli hale getirme konusunda devam eden çabaların bir parçası olarak, Securitas çalışanı müdahale gerektiren bir durum olduğu takdirde yardım edecektir.

15 Securitas Türkiye Bölge - Şube Ofisleri - Gezici Denetim Ekipleri

16 SECURITAS GÜVENLİK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜK Ehlibeyt Mahallesi Ceyhun Atıf Kansu Caddesi Cevat Muratal İş Merkezi Kat: 2 No:112/15-18 Balgat - ANKARA Tel : Faks : securitas@securitas.com.tr SECURITAS GÜVENLİK HİZMETLERİ BÖLGE MÜDÜRLÜKLERİ MARMARA AVRUPA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Halide Edip Adıvar Mahallesi Piyalepaşa Bulvarı No: 32 Okmeydanı Şişli - İSTANBUL Tel : Faks : MARMARA ANADOLU BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Güzel Yalı Mahallesi Güneş Sokak Yanyol Caddesi No:29/3 Bate Plaza Pendik - İSTANBUL Tel : Faks : İÇ ANADOLU BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Ziyabey Caddesi No:38/ Balgat - ANKARA Tel : Faks : EGE BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Şair Eşref Bulvarı Beşe İş Merkezi No:34 Kat:4 Daire:7-8 Çankaya - İZMİR Tel : Faks : ÇUKUROVA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Kurtuluş Mahallesi Atatürk Caddesi 19. Sokak Gülbahçesi Sitesi C Blok Kat: 2 No: Seyhan - ADANA SECURITAS GÜVENLİK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜKLERİ DENİZLİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ Yücebağ Mahallesi 837. Sokak Kızılhisar İşhanı No: 14/5 DENİZLİ Tel : Faks : SAMSUN ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ Kale Mahallesi. Kaptanağa Caddesi No:10 / 3 SAMSUN Tel : Faks : ADANA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ Kurtuluş Mahallesi Atatürk Caddesi 19. Sokak Gülbahçesi Sitesi C Blok Kat: 2 No: Seyhan - ADANA Tel : Faks : ANTALYA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ Tahıl Pazarı Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı İsmail Aynur Akçar İş Merkezi 25/4 Eski Otogar - ANTALYA Tel : Faks : MERSİN ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ Cami Şerif Mahallesi Uray Caddesi Sokak No:66/ MERSİN Tel : Faks : BURSA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İzmir Yolu Cad. Komkurt Plaza No: 103 Kat: 3 Daire: 18/19 Nilüfer / BURSA Tel : Faks : Tel : Faks :

Enerji Segmenti Güvenlik Çözümleri

Enerji Segmenti Güvenlik Çözümleri Enerji Segmenti Güvenlik Çözümleri 1 Neden Segmentasyon? Securitas, güvenlikte bilgi lideridir. Bilgi liderliğimiz, güvenlik alanındaki uzmanlığımızdan ileri gelir. Farklı sektörlerde verdiğimiz güvenlik

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2012 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 70 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

LİBERTY SİGORTA TÜRKİYE DE BİRLİKTE BÜYÜYELİM

LİBERTY SİGORTA TÜRKİYE DE BİRLİKTE BÜYÜYELİM TÜRKİYE DE BİRLİKTE BÜYÜYELİM Liberty Mutual Insurance Group Amerika Boston merkezli Liberty Mutual Insurance Group, kurulduğu 1912 yılından bu yana insanların daha güvenli ve daha emniyetli hayatlar

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2016 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 80 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

Sektörünüzü tanıyan bir güvenlik partneri ister misiniz?

Sektörünüzü tanıyan bir güvenlik partneri ister misiniz? Sektörünüzü tanıyan bir güvenlik partneri ister misiniz? Güvenlikte bilgi lideri olan Securitas, iş ortakları ve faaliyet gösterdikleri sektörler hakkında bilgi sahibi olma özelliğiyle firmaların özel

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

SECURITAS İTFAİYE, KURTARMA VE ÇEVRE KORUMA HİZMETLERİ

SECURITAS İTFAİYE, KURTARMA VE ÇEVRE KORUMA HİZMETLERİ SECURITAS İTFAİYE, KURTARMA VE ÇEVRE KORUMA HİZMETLERİ Securitas İtfaiye Hizmetleri A.Ş. Ceyhun Atıf Kansu Cad. Cevat Muratal İş Mrk. Kat:2 No: 15 06520 Balgat / Ankara / Türkiye www.securitasitfaiye.com

Detaylı

Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak

Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak PRECISE.PROVEN.PER FORMANCE. Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak Profesyonel hizmetlerin dünyasında, en başarılı firmalar, işlerini küresel piyasalarda en iyi

Detaylı

Resepsiyon Hizmetleri

Resepsiyon Hizmetleri Resepsiyon Hizmetleri 2 31 Hoşgeldiniz Çözüm odaklı resepsiyon görevlileriyle çalışmak kurumun pozitif imaj yaratmak adına atabileceği en büyük adımdır. İmaj kapıda başlar ve ilk izlenimin ikinci bir şansı

Detaylı

Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm.

Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm. Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm. www.nuryap.com nur yapı biz kimiz? Başarılarını 1985 yılından bu yana sürdüren Nur Yapı, tek kişilik bir ofiste şahıs firması olarak Setdar ANAÇAL tarafından kurulup, o

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

Yatırımcı Sunumu 2014 Birinci Çeyrek Finansal Sonuçlar

Yatırımcı Sunumu 2014 Birinci Çeyrek Finansal Sonuçlar Yatırımcı Sunumu 2014 Birinci Çeyrek Finansal Sonuçlar M. Buğra Koyuncu İcra Kurulu Başkanı Gülnur Anlaş İcra Kurulu Başkan Yardımcısı, Hukuk ve Mali İşler 9 Mayıs 2014 Yasal Uyarı Bu sunum, Şirket hakkında

Detaylı

Türkiye, 2012 yılında dünyada uluslararası doğrudan yatırım liginde iki basamak yükseldi

Türkiye, 2012 yılında dünyada uluslararası doğrudan yatırım liginde iki basamak yükseldi Basın Bülteni 26 Haziran 2013 YASED, UNCTAD 2013 Dünya Yatırım Raporu nu açıkladı Türkiye, 2012 yılında dünyada uluslararası doğrudan yatırım liginde iki basamak yükseldi 2012 yılında dünyada yüzde 18

Detaylı

AGS. araştırma - danışmanlık - eğitim. AGS Araştırma Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri Ltd. Şti.

AGS. araştırma - danışmanlık - eğitim. AGS Araştırma Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri Ltd. Şti. AGS Araştırma Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri Ltd. Şti. Hakkımızda AGS, ekonomik ve sosyal alanlarda ulusal ve uluslararası düzeyde pazarlama ve kamuoyu araştırmaları yapmak, danışmanlık ve kurumsal eğitim

Detaylı

TANITIM DOSYASI. bagatur.com. bagaturlaw

TANITIM DOSYASI. bagatur.com. bagaturlaw TANITIM DOSYASI bagatur.com bagaturlaw Deneyimli İşinizi anlayan, gereksinimlerinize uygun çözüm üreten Deneyimiyle risklerinizi yönetmenizi, önlemenizi sağlayan Kurumsal ve Güvenilir Dürüst, güvenilir,

Detaylı

FİNANS KOÇ HOLDİNG 2013 FAALİYET RAPORU

FİNANS KOÇ HOLDİNG 2013 FAALİYET RAPORU FİNANS Koç-Amerikan Bank ile 1980 li yıllarda büyümeye başladığımız bankacılık sektöründe ülkemiz ekonomisi ve sektördeki değişimleri doğru okuduk ve 2005 yılında Yapı Kredi Bankası nı bünyemize katarak

Detaylı

Türkiye Denizcilik ve Lojistik

Türkiye Denizcilik ve Lojistik Türkiye Denizcilik ve Lojistik Türkiye İki kıtayı buluşturan, coğrafi konumu ve jeopolitik yapısı sebebiyle denizcilik ve lojistik faaliyetlerinde tarihte de bugün olduğu gibi kilit öneme sahip bir ülke

Detaylı

Rüzgârın elektriğe dönüşümü

Rüzgârın elektriğe dönüşümü Rüzgârın elektriğe dönüşümü Rüzgâr enerjisi sektörünü küresel ölçekte destekleyen uzmanlık ve çözümler TÜV SÜD Türkiye Daha temiz bir gelecek için rüzgâr enerjisi çözümleri Nüfus artışı, enerji güvenliği

Detaylı

KURUMSAL TANITIM DOSYASI

KURUMSAL TANITIM DOSYASI KURUMSAL TANITIM DOSYASI İNDEX 1. ŞİRKETİMİZ HAKKINDA 2. ŞİRKETİN İDARİ MERKEZİ 3. ŞİRKETİN AMAÇ VE KONULARI 4. ŞİRKETİN SERMAYESİ VE HİSSEDARLARI 5. ŞİRKETİN MÜŞTERİLERİ VE AYLIK SMS TRAFİĞİ 6. ŞİRKET

Detaylı

DOĞRUDAN YABANCI YATIRIM

DOĞRUDAN YABANCI YATIRIM Invest in DOĞRUDAN YABANCI YATIRIM Türkiye de Doğrudan Yabancı Yatırımın Gelişimi Makroekonomik anlamda küresel ekonomiye uyumu sağlayan yapısal reformlar, bir yandan Türkiye yi doğrudan yabancı yatırım

Detaylı

www.novusens.com 2012, Novusens

www.novusens.com 2012, Novusens www.novusens.com İNOVASYON VE GİRİŞİMCİLİK ENSTİTÜSÜ Vizyon... Ulusal ve uluslararası paydaşları ile sürdürülebilir büyüme ve rekabeti amaçlayan, ekonomiye ve toplumsal kalkınmaya katma değer yaratacak

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

TÜV SÜD. İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Teknik Eğitim ve Danışmanlık Çözümleri TÜV SÜD

TÜV SÜD. İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Teknik Eğitim ve Danışmanlık Çözümleri TÜV SÜD İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Teknik Eğitim ve Danışmanlık Çözümleri 149 yıllık uzmanlık ile gelen başarı 1866 21 teknisyen ve buhar kazanı sahibi tarafından Mannheim da, teknolojinin bilinmeyen formundan

Detaylı

YAŞAM İÇİN ENERJİ KGM HAKKINDA 1

YAŞAM İÇİN ENERJİ KGM HAKKINDA 1 YAŞAM İÇİN ENERJİ KGM HAKKINDA 1 İÇİNDEKİLER: KGM HAKKINDA ENERJİNİN YENİ ADI: KGM TÜRKİYE NİN ENERJİSİ TEK HAKKINDA HEP UCUZLAYAN TEK ELEKTRİK KUSTO GROUP HAKKINDA GLOBAL ADIMLAR, YEREL ÇÖZÜMLER DÜNYADA

Detaylı

Fikirden Girişime EN HIZLI YOL

Fikirden Girişime EN HIZLI YOL Fikirden Girişime EN HIZLI YOL Mayıs 2011 de, girişimcilerin toplumun ekonomik ve refah gelişiminin sürdürülebilir olmasındaki en önemli oyuncular olduğu inancıyla hayata geçirdiğimiz Girişim Fabrikası

Detaylı

ZOSER YAPI Çağdaş yaşam alanları sunar. GOLDENLINE KONUTLARI

ZOSER YAPI Çağdaş yaşam alanları sunar. GOLDENLINE KONUTLARI ZOSERYAPI ZOSER YAPI Çağdaş yaşam alanları sunar. GOLDENLINE KONUTLARI 4 zoser yapi GOLDENLINE ZOSER YAPI İnşaat sektörüne ilk girişimiz ilk olarak 1979 yılında taşeron firma olarak başladı. Daha sonraki

Detaylı

BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ

BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ 31 Mart 2009 ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU Raporun Ait Olduğu Dönem : 01.01.2009 31.03.2009 Bankanın Ticaret Ünvanı : Bankpozitif Kredi ve Kalkınma

Detaylı

BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ 31 MART 2015 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ 31 MART 2015 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ 31 MART 2015 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU Raporun Ait Olduğu Dönem : 01.01.2015 31.03.2015 Bankanın Ticaret Ünvanı Genel Müdürlük Adresi : Bankpozitif

Detaylı

YURTDIŞI MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ

YURTDIŞI MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ 2014 OCAK SEKTÖREL YURTDIŞI MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ Nurel KILIÇ Yurtdışı müteahhitlik hizmetleri sektörü, ekonomiye döviz girdisi, yurt dışında istihdam imkanları, teknoloji transferi ve lojistikten ihracata

Detaylı

PROJE Serdar ÇETİN. Güven üzerine kurulu müşteri odaklı yaklaşım başarımızın temelidir.

PROJE Serdar ÇETİN. Güven üzerine kurulu müşteri odaklı yaklaşım başarımızın temelidir. Elektrik Tesisatı konusunda projelendirme, danışmanlık ve kontrolörlük hizmetleri ile kapsamlı bir mühendislik tasarım firması olarak, teknik bilgiye, müşteri ihtiyaçlarına, gelişen teknolojiye odaklı

Detaylı

BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ 31 MART 2015 ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU

BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ 31 MART 2015 ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ 31 MART 2015 ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU Raporun Ait Olduğu Dönem : 01.01.2015 31.03.2015 Bankanın Ticaret Ünvanı : Bankpozitif Kredi ve Kalkınma

Detaylı

Basın Bülteni Release

Basın Bülteni Release Basın Bülteni Release BASF, ikinci çeyrekte satış hacmini artırdı 26 Temmuz 2014 BASF, 2014 yılı ikinci çeyreğinde satışlarını yüzde 1 artırarak 18,5 milyar avroya çıkardı. Şirketin faiz ve vergi öncesi

Detaylı

GalataMOON Neler Yapar?

GalataMOON Neler Yapar? GalataMOON 2011 yılında farklı bir isimle faaliyete başlayan firmamız, 2014 yılından itibaren yeni bir yapılanmaya girerek GalataMOON ismiyle, hizmet vermeye başlamıştır. Uzun yıllar televizyon, yapım

Detaylı

Yatırımcı Sunumu 2013 Yıl Sonu

Yatırımcı Sunumu 2013 Yıl Sonu Türkiye nin Teknoloji Markası Yatırımcı Sunumu 2013 Yıl Sonu M. Buğra Koyuncu İcra Kurulu Başkanı Gülnur Anlaş İcra Kurulu Başkan Yardımcısı, Hukuk ve Mali İşler 14 Şubat 2014 Yasal Uyarı Bu sunum, Şirket

Detaylı

Vizyon, Misyon, Strateji, Değerler

Vizyon, Misyon, Strateji, Değerler Vizyon, Misyon, Strateji, Değerler Vizyonumuz Müşterilerin ürünlerini ve çevrelerini korumak ve güzelleştirmek için güvendikleri, yüksek kalitede, yenilikçi ve sürdürülebilir çözümleri tutarlı şekilde

Detaylı

İCELOONG SOĞUTUCU GAZLARI

İCELOONG SOĞUTUCU GAZLARI İCELOONG SOĞUTUCU GAZLARI İCE + Grup 2 İCE Grup - İCELOONG Ürün Kataloğu İCE + Grup bünyesinde İCE Soğutma Sistemleri şirketi ve İCELOONG markasını bulunmaktadır. Sektöre 15 yıl önce giren şirketimiz ilk

Detaylı

FARKIMIZ ; Lezzet için rasyonel çözümler... Biz, iyi yemek sohbetlerinin nesnesi olmaya adayız. Unutmayın, hazır yemek özen ister...

FARKIMIZ ; Lezzet için rasyonel çözümler... Biz, iyi yemek sohbetlerinin nesnesi olmaya adayız. Unutmayın, hazır yemek özen ister... Hakkımızda; Catering son yıllarda gelişen yeni bir sektör; yiyecek tedarik etme, yemeklerin hazırlanması ve bu hizmetin üstlenilip sunulması anlamında kullanılıyor. Yani toplu yemek tüketilecek olan bir

Detaylı

TEB HOLDİNG A.Ş. 2013 YILI 1. ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU

TEB HOLDİNG A.Ş. 2013 YILI 1. ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU TEB HOLDİNG A.Ş. 2013 YILI 1. ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU Raporun Ait Olduğu Dönem : 01.01.2013 31.03.2013 Şirketin Ticaret Unvanı : TEB Holding A.Ş. Şirketin Ticaret Sicil Numarası : 176711 Genel

Detaylı

EGELİ & CO.: REEL YATIRIMLAR İÇİN YERLİ ve YABANCI FİNANSAL YATIRIMCIYI TARIM SEKTÖRÜNE ÇEKECEĞİZ

EGELİ & CO.: REEL YATIRIMLAR İÇİN YERLİ ve YABANCI FİNANSAL YATIRIMCIYI TARIM SEKTÖRÜNE ÇEKECEĞİZ Egeli & Co. Yatırım Holding A.Ş. 13 Ekim 2010 Basın Bülteni EGELİ & CO.: REEL YATIRIMLAR İÇİN YERLİ ve YABANCI FİNANSAL YATIRIMCIYI TARIM SEKTÖRÜNE ÇEKECEĞİZ Halka açık bir şirket olan Egeli & Co. Yatırım

Detaylı

Güvenilir, uzun vadeli iş ortağınız. RWE Turkey 09/11/2015 PAGE 1

Güvenilir, uzun vadeli iş ortağınız. RWE Turkey 09/11/2015 PAGE 1 Güvenilir, uzun vadeli iş ortağınız RWE Turkey 09/11/2015 PAGE 1 RWE, başarılı ve uzun geçmişiyle enerji piyasasında güvenilir ve güçlü bir iş ortağıdır RWE Genel Merkezi, Essen, Almanya Rakamlarla RWE*

Detaylı

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ HAKKIMIZDA Sağlık hizmetleri / özel hastane yöneticiliği başta olmak üzere hizmet sektörünün çeşitli alanlarında edindiğimiz bilgi deneyim ve tecrübenin gücünden yararlanarak yatırım ve ticaret yolculuğuna

Detaylı

MBA MBA. Altın ve Kıymetli Metaller. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe)

MBA MBA. Altın ve Kıymetli Metaller. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) MBA 1 MBA Altın ve Kıymetli Metaller Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) Neden ŞEHİR? Uluslararası yetkinliğe ve sektör tecrübesine sahip eğitim kadrosu 2 Disiplinel yaklaşım yerine, disiplinler arası

Detaylı

FINANS SEKTÖRÜNDE HIZMET AĞINI SÜREKLI GELIŞTIREREK, MÜŞTERISINE EN IYI ÜRÜN VE HIZMETI SUNMAK IÇIN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞAN

FINANS SEKTÖRÜNDE HIZMET AĞINI SÜREKLI GELIŞTIREREK, MÜŞTERISINE EN IYI ÜRÜN VE HIZMETI SUNMAK IÇIN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞAN 74 KOÇ HOLDİNG 2014 FAALİYET RAPORU biz değilsek KIM FINANS SEKTÖRÜNDE HIZMET AĞINI SÜREKLI GELIŞTIREREK, MÜŞTERISINE EN IYI ÜRÜN VE HIZMETI SUNMAK IÇIN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞAN BIZIZ KOÇ HOLDİNG 2014 FAALİYET

Detaylı

Lojistikte yeni bir düşünce biçimi. Quattro!

Lojistikte yeni bir düşünce biçimi. Quattro! Lojistikte yeni bir düşünce biçimi. Quattro! Quattro Hakkında Müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlayarak, onlara beklentilerinin ötesinde bir hizmet sunmaktayız. Quattro Lojistik; 2012 yılında %100 Türk

Detaylı

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr Tanıtım Kataloğu www.tuncelektrik.com.tr www.tuncelektrik.com.tr hakkımızda Tunç Elektrik 1985 ten beri gerçekleştirdiği tasarım, mühendislik ve taahhüt hizmetleriyle elektrik taahhüt sektöründe kendine

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

Bölüm 1 Firma, Finans Yöneticisi, Finansal Piyasalar ve Kurumlar

Bölüm 1 Firma, Finans Yöneticisi, Finansal Piyasalar ve Kurumlar Bölüm 1 Firma, Finans Yöneticisi, Finansal Piyasalar ve Kurumlar Yatırım (Sermaye Bütçelemesi) ve Finanslama Kararları Şirket Nedir? Finansal Yönetici Kimdir? Şirketin Amaçları Finansal piyasalar ve kurumların

Detaylı

Güneşten Elektrik Üretimi

Güneşten Elektrik Üretimi Güneşten Elektrik Üretimi Lisanssız Uygulamalar enerji sistemleri Elektrik fiyatları neden artmakta ve artmaya devam edecek? Türkiye ürettiği elektriğin %50 sinden fazlasını doğalgaz termik santralleri

Detaylı

Yükseköğretim Kurumlarımızın Mühendislik Fakültelerinin Kıymetli Dekanları ve Çok Değerli Hocalarım..

Yükseköğretim Kurumlarımızın Mühendislik Fakültelerinin Kıymetli Dekanları ve Çok Değerli Hocalarım.. Yükseköğretim Kurumlarımızın Mühendislik Fakültelerinin Kıymetli Dekanları ve Çok Değerli Hocalarım.. Sizlerle tekrar bir arada olmaktan mutluluk duyduğumuzu ifade ederek, hoş geldiniz diyor; şahsım ve

Detaylı

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler Şirket Tanıtım Sunumu İÇERİK 1. Hakkımızda 2. Vizyon, Misyon ve Değerlerimiz 3. Müşteri Değer Önerimiz 4. Hizmetlerimiz 5. Çalışan Deneyimi 6. Ekibimiz 1. Hakkımızda A.Ş. olarak, gelişimi önemseyen kurumlara,

Detaylı

We create chemistry. Kurumsal stratejimiz

We create chemistry. Kurumsal stratejimiz We create chemistry Kurumsal stratejimiz BASF nin hikayesi Kuruluş yılımız olan 1865 ten bu yana dünyamızla birlikte onun ihtiyaçlarına cevap verebilmek için değişiyor ve gelişiyoruz. Şirket olarak sürdürülebilir

Detaylı

Bağımsız Denetim Hizmetleri Sizin işiniz, bizim önceliğimizdir

Bağımsız Denetim Hizmetleri Sizin işiniz, bizim önceliğimizdir Bağımsız Denetim Hizmetleri Sizin işiniz, bizim önceliğimizdir 2 Denetim hizmetlerimiz En iyi hizmet sizi tanımakla başlar Risk odaklı denetim yaklaşımımız ve sektörünüzde tecrübeli ekiplerimizle sizin

Detaylı

KÜRESEL KRİZ SONRASI KÜRESEL FİNANSAL SİSTEM İÇERİSİNDE TÜRK FİNANSAL SİSTEMİ BAKİ ALKAÇAR (BDDK)

KÜRESEL KRİZ SONRASI KÜRESEL FİNANSAL SİSTEM İÇERİSİNDE TÜRK FİNANSAL SİSTEMİ BAKİ ALKAÇAR (BDDK) KÜRESEL KRİZ SONRASI KÜRESEL FİNANSAL SİSTEM İÇERİSİNDE TÜRK FİNANSAL SİSTEMİ BAKİ ALKAÇAR BANKACILIK DÜZENLEME VE DENETLEME KURUMU (BDDK) KÜRESEL KRİZ SONRASI KÜRESEL FİNANSAL SİSTEM İÇİNDE TÜRK FİNANSAL

Detaylı

FİNANS 2013 yılında bankacılık sektörü Koç Topluluğu Finans Grubu 2013

FİNANS 2013 yılında bankacılık sektörü Koç Topluluğu Finans Grubu 2013 FİNANS KOÇ-AMERIKAN BANK ILE 1980 LI YILLARDA BÜYÜMEYE BAŞLADIĞIMIZ BANKACILIK SEKTÖRÜNDE ÜLKEMIZ EKONOMISI VE SEKTÖRDEKI DEĞIŞIMLERI DOĞRU OKUDUK VE 2005 YILINDA YAPI KREDI BANKASI NI BÜNYEMIZE KATARAK

Detaylı

Kuruluşundan bu yana gelişimini sürdürmüş olan DM EFE GROUP, müşteri

Kuruluşundan bu yana gelişimini sürdürmüş olan DM EFE GROUP, müşteri 10.. yıl TARİHÇEMİZ Şirketimiz, 2007 yılında Özel Güvenlik Hizmetleri vermek amacı ile Efe Güvenlik Hizmetleri Tic. LTD.ŞTİ. ünvanıyla kurulmuş olup, gelişen ve değişen hizmet sektöründe, müşteri talepleri

Detaylı

LOJİSTİK SEKTÖRÜ BÜYÜME ORANLARI

LOJİSTİK SEKTÖRÜ BÜYÜME ORANLARI RAPOR: TÜRKİYE NİN LOJİSTİK GÖRÜNÜMÜ Giriş: Malumları olduğu üzere, bir ülkenin kalkınması için üretimin olması ve bu üretimin hedefe ulaşması bir zorunluluktur. Lojistik, ilk olarak coğrafyanın bir ürünüdür,

Detaylı

PROJE Serdar ÇETİN. Güven üzerine kurulu müşteri odaklı yaklaşım başarımızın temelidir.

PROJE Serdar ÇETİN. Güven üzerine kurulu müşteri odaklı yaklaşım başarımızın temelidir. Elektrik Tesisatı konusunda projelendirme, danışmanlık ve kontrolörlük hizmetleri ile kapsamlı bir mühendislik tasarım firması olarak, teknik bilgiye, müşteri ihtiyaçlarına, gelişen teknolojiye odaklı

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

Bursa Yenileşim Ödülü Başvuru Raporu

Bursa Yenileşim Ödülü Başvuru Raporu 1- YENİLEŞİM YÖNETİMİ / LİDERLİK Liderler, yenilikçi bir kurum için gerekli olan ihtiyaçlar doğrultusunda; Yenileşim doğrultusunda vizyonu oluştururlar, Strateji ve politikaları tanımlarlar, Farkındalık

Detaylı

CPM ERP: Yüksek verim %25 e varan kârlılık

CPM ERP: Yüksek verim %25 e varan kârlılık CPM ERP: Yüksek verim %25 e varan kârlılık ERP: Kurumsal kaynaklarınızdan maksimum yararlanın! En gelişmiş yönetim araçlarının başında gelen ERP (Enterprise Resource Planning) yazılımları, bugün belli

Detaylı

04.10.2013. Ahmet YAŞAR Sigortayeri Sigorta ve Reasürans Brokerliği - Genel Müdür

04.10.2013. Ahmet YAŞAR Sigortayeri Sigorta ve Reasürans Brokerliği - Genel Müdür 04.10.2013 Ahmet YAŞAR Sigortayeri Sigorta ve Reasürans Brokerliği - Genel Müdür Sigortayeri Kimdir? Önde gelen sigorta şirketlerinin ürünlerini müşteri ihtiyaçlarına göre şekillendirerek, Alternatif Dağıtım

Detaylı

TEB MALİ YATIRIMLAR A.Ş. 2010 YILI 1. ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU. Raporun Ait Olduğu Dönem : 01.01.2010 31.03.2010

TEB MALİ YATIRIMLAR A.Ş. 2010 YILI 1. ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU. Raporun Ait Olduğu Dönem : 01.01.2010 31.03.2010 TEB MALİ YATIRIMLAR A.Ş. 2010 YILI 1. ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU Raporun Ait Olduğu Dönem : 01.01.2010 31.03.2010 Şirketin Ticaret Ünvanı : TEB Mali Yatırımlar A.Ş. Genel Müdürlük Adresi : Meclis-i

Detaylı

Çalışan Devir Oranı Araştırması. İşgücü Analitikleri - Ekim 2012

Çalışan Devir Oranı Araştırması. İşgücü Analitikleri - Ekim 2012 Çalışan Devir Oranı Araştırması İşgücü Analitikleri - Ekim 2012 Araştırma Hakkında 2012 Ekim ayında PERYÖN ve Towers Watson tarafından düzenlenen Çalışan Devir Oranı Araştırması na çeşitli sektörlerden

Detaylı

Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak.

Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak. Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak. Misyon Müşteri odaklı çözümler sağlayarak güncel ve gelişen teknolojilerle uyumlu, nitelikli ve maliyet etkin ürün ve sistemler

Detaylı

Logo Yazılım A.Ş. Türkiye nin Teknoloji Markası. 2012 1. Yarıyıl Finansal Sonuçları Yatırımcı Toplantısı. 5 Eylül 2012-İstanbul

Logo Yazılım A.Ş. Türkiye nin Teknoloji Markası. 2012 1. Yarıyıl Finansal Sonuçları Yatırımcı Toplantısı. 5 Eylül 2012-İstanbul Logo Yazılım A.Ş. Türkiye nin Teknoloji Markası 2012 1. Yarıyıl Finansal Sonuçları Yatırımcı Toplantısı 5 Eylül 2012-İstanbul LOGO ya Genel Bakış 2012 ye Genel Bakış 30.06.2012 Finansal Sonuçları 2012

Detaylı

Dünya Seramik Sektörü Dış Ticareti a) Seramik Kaplama Malzemeleri

Dünya Seramik Sektörü Dış Ticareti a) Seramik Kaplama Malzemeleri Dünya Seramik Sektörü Dış Ticareti a) Seramik Kaplama Malzemeleri ÜLKE Dünya Seramik Kaplama Malzemeleri Üretiminde İlk 1 Ülke 29 21 211 212 212 Dünya /212 Üretiminden Aldığı Pay Değişim (%) (%) 1 ÇİN

Detaylı

ENDÜSTRİYEL KORUYUCU BOYALAR. Bosad Genel Sekreterliği

ENDÜSTRİYEL KORUYUCU BOYALAR. Bosad Genel Sekreterliği ENDÜSTRİYEL KORUYUCU BOYALAR Bosad Genel Sekreterliği SEKTÖR ANALİZİ Endüstriyel koruyucu boyalar talep hacminin %5 ini ve küresel boya satışlarının %7 sini oluşturmaktadır. Koruyucu boyaların hacimsel

Detaylı

Türk Hava Yolları Değerlendirme Analizi

Türk Hava Yolları Değerlendirme Analizi www.alanyatirim.com.tr Türk Hava Yolları Değerlendirme Analizi 25 Temmuz 2018 ÖZET BİLGİLER 1933 yılında kurulan Türk Hava Yolları nın ana faaliyet konusu yurt içi ve yurt dışında yolcu ve kargo hava taşımacılığı

Detaylı

KURUMSAL. İlkelerine dayanmaktadır.

KURUMSAL. İlkelerine dayanmaktadır. KURUMSAL ERK Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Hizmetleri Ltd. Şti., on altı yılı aşkın bir süredir Hesap Uzmanlığı ve Baş Hesap Uzmanlığı görevlerinin yanı sıra Maliye Bakanlığında Daire Başkanlığı görevlerinde

Detaylı

MALİTÜRK DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş.

MALİTÜRK DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. Misyon ve Vizyonumuz Müşterilerine en yüksek standartlarda kişisel hizmetler sağlamaya adanmış profesyonel kadro ile küresel bir iş ağı oluşturmaktır. Türkiye nin, yakın gelecekte AB ile üyeliğe varabilecek

Detaylı

PDF created with pdffactory trial version www.pdffactory.com

PDF created with pdffactory trial version www.pdffactory.com www.apamakina.com.tr VİZYONUMUZ HAKKIMIZDA MAKİNA PARKI SERTİFİKALAR REFERANSLAR İLETİŞİM VİZYONUMUZ Dünya Kalitesinde Hizmet vizyonuyla hareket eden şirketlerimiz gelenekler, deneyimler ve inandığımız

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

bonprix sonunda Türkiye de!

bonprix sonunda Türkiye de! bonprix sonunda Türkiye de! Thomas Carroux İstanbul, 18 Ekim 2011 BONPRIX YE Titel der Präsentation HOS GELDİNİZ bonprix» Hesaplı moda satan uluslararası çok kanallı perakende satış mağazasıdır.» 22 ülkede

Detaylı

Kuruluş Profili. Eczacıbaşı Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi, Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri nin iştiraki olarak, 2013 yılında faaliyete geçti.

Kuruluş Profili. Eczacıbaşı Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi, Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri nin iştiraki olarak, 2013 yılında faaliyete geçti. Eczacıbaşı Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi, Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri nin iştiraki olarak, 2013 yılında faaliyete geçti. Yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımı ile geliştirdiği iş sağlığı ve güvenliğine yönelik

Detaylı

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz AJANDA HAKKIMIZDA Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz EĞİTİMLERİMİZ Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz BİZ KİMİZ? Eğitim Sektöründe 11 yıllık tecrübe ve bilgi birikimine sahip olarak yola

Detaylı

İSTANBUL ANTALYA İZMİR KONYA ANKARA GAZİANTEP STUTTGART ROME ATHENS M AG GERMANY

İSTANBUL ANTALYA İZMİR KONYA ANKARA GAZİANTEP STUTTGART ROME ATHENS M AG GERMANY M AG GERMANY simkan.net simkanteknoloji.com mag-germany.com gbpservice.com mk-parts.com Dünyanın önde gelen markalarına a t ürünler n thalat, hracat, loj st k ve satış sonrası h zmetler n müşter ler m

Detaylı

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi 2016 enerjik yatırımlar yenilenebilir verimli kazandıran çözümler Müşterilerimizin Güveni Çalışanlarımızın Emeği Kalitemiz Onurumuzdur. Bizi Geleceğe Taşıyan. GEO TARİHÇE ( 5 ) PROJE TAAHHÜT ( 6-7 ) KALİTE

Detaylı

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü 2 Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Gelişmiş akustik uzmanlık Tasarımda ve elektro-akustik teknolojisinde 60 yıldan fazla deneyime

Detaylı

ASYA VARLIK KİRALAMA A.Ş. FAALİYET RAPORU. 31 Mart 2013. *Metni yazın+

ASYA VARLIK KİRALAMA A.Ş. FAALİYET RAPORU. 31 Mart 2013. *Metni yazın+ ASYA VARLIK KİRALAMA A.Ş. FAALİYET RAPORU 31 Mart 2013 *Metni yazın+ İÇİNDEKİLER 1. ASYA VARLIK KİRALAMA A.Ş. HAKKINDA GENEL BİLGİ..... 2 2. ASYA VARLIK KİRALAMA A.Ş. KURUCULARI VE ORTAKLIK YAPISI... 2

Detaylı

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. 2010 YILI III. ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. 2010 YILI III. ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. 2010 YILI III. ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU Raporun Ait Olduğu Dönem : 01 Ocak 2010 30 Eylül 2010 Bankanın Ticaret Unvanı : Asya Katılım Bankası A.Ş. Genel Müdürlük Adresi

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz Çalışan. 45 Ülke İş Ortağı Kişilik Ekosistem. 85,000 Aktif Müşteri

Misyonumuz. Vizyonumuz Çalışan. 45 Ülke İş Ortağı Kişilik Ekosistem. 85,000 Aktif Müşteri 900+ Çalışan 45 Ülke 800+ İş Ortağı 2.500 Kişilik Ekosistem 85,000 Aktif Müşteri Kişisel bilgisayarlar için uygulama yazılımları geliştirmek üzere 1984 yılında kurulan Logo, Türkiye nin yenilikçi yazılım

Detaylı

vizyon escarus hakkında misyon hakkında Escarus un misyonu, müşterilerine sürdürülebilirlik çözümleri sunan öncü bir şirket olmaktır.

vizyon escarus hakkında misyon hakkında Escarus un misyonu, müşterilerine sürdürülebilirlik çözümleri sunan öncü bir şirket olmaktır. escarus hakkında Nisan 2011 de faaliyetine başlayan Escarus Sürdürülebilir Danışmanlık A.Ş., deneyimli ve profesyonel kadrosuyla sürdürülebilirlik çözümleri geliştirerek, danışmanlık hizmetleri vermek

Detaylı

Günlük Bülten. Genel Bakış UNITED STATES STEEL CORPORATION (NYSE:X) GÖRÜŞ: AL. Piyasa Görünümü:

Günlük Bülten. Genel Bakış UNITED STATES STEEL CORPORATION (NYSE:X) GÖRÜŞ: AL. Piyasa Görünümü: Gedik Investment ICM Department 22 Ocak 2016 Genel Bakış UNITED STATES STEEL CORPORATION (NYSE:X) GÖRÜŞ: AL Piyasa Fiyatı: $ 7.31 Hedef Fiyat: $ 8.10 52 Haftalık Bant ($) : 6.43 27.68 Günlük Ort. Hacim:

Detaylı

Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Ücret Sistemleri ve Verimlilik 13.12.

Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Ücret Sistemleri ve Verimlilik 13.12. Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Ücret Sistemleri ve Verimlilik 13.12.2011 2008470068-Osman Gökay ÖNOL 2008470105-Ezgi YENİSÖZ 2008470061-Fatmagül

Detaylı

BARMAN TEKNİK İNŞAAT ENDÜSTRİSİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

BARMAN TEKNİK İNŞAAT ENDÜSTRİSİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BARMAN TEKNİK İNŞAAT ENDÜSTRİSİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 2014 Hakkımızda Uluslararası konsorsiyumlarda inşaat şirketlerinin organizasyonları ile çalışma fırsatı bulan kurucular proje uygulama sahalarında

Detaylı

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI yılların birikimi tek bir çatı altında KARPA & VENA YAPI ORTAK GİRİŞİMİ hakkımızda İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir geniş bir yelpazede hizmet veren KARPA YAPI VE VENA

Detaylı

Metron Araştırma, 2000 yılında sektörel deneyimi 20 yılı aşkın olan Bülent Vefa Karatay, Okay Bircan ve Oktay Bircan ın girişimleri ile kurulmuştur.

Metron Araştırma, 2000 yılında sektörel deneyimi 20 yılı aşkın olan Bülent Vefa Karatay, Okay Bircan ve Oktay Bircan ın girişimleri ile kurulmuştur. Metron Araştırma, 2000 yılında sektörel deneyimi 20 yılı aşkın olan Bülent Vefa Karatay, Okay Bircan ve Oktay Bircan ın girişimleri ile kurulmuştur. Metron Araştırma iş ortakları, partnerleri ve çalışanları

Detaylı

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKPORTA Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi Uygulama Çözümü Kurum içinde veya dışında faaliyet gösteren Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi uygulama alanında, tek bir

Detaylı

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI Sürdürülebilirlik vizyonumuz 150 yıllık bir süreçte inşa ettiğimiz rakipsiz deneyim ve bilgi birikimimizi; ekonomiye, çevreye, topluma katkı sağlamak üzere kullanmak, paydaşlarımız

Detaylı

GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI SİSTEMİ

GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI SİSTEMİ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI SİSTEMİ Genellikle profesyoneller tarafından oluşturulan Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı sistemi genç, dinamik, hızlı büyüme ve yüksek karlılık potansiyeli olan

Detaylı

1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir.

1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir. 1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir. Kurumsal 1935 yılında İşyurdu Nakliyat Ambarı olarak Devlet Demir Yolları tarafından Malatya ya taşınan ve üçüncü şahıslara ait parsiyel ticari emtiayı yük

Detaylı

TEB HOLDİNG A.Ş. 2015 YILI 2. ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU

TEB HOLDİNG A.Ş. 2015 YILI 2. ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU TEB HOLDİNG A.Ş. 2015 YILI 2. ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU Raporun Ait Olduğu Dönem : 01.01.2015 30.06.2015 Şirketin Ticaret Unvanı : TEB Holding A.Ş. Şirketin Ticaret Sicil Numarası : 176711 Genel

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

13 Global Hedeflerinize Ulaşmanıza Yardımcı Oluyoruz

13 Global Hedeflerinize Ulaşmanıza Yardımcı Oluyoruz 13 Global Hedeflerinize Ulaşmanıza Yardımcı Oluyoruz Bizi Farklı Kılan Nedir? Yüzyıllık tarihiyle Dünyadaki Moore Stephens üye firmaları aynı değerleri taşıyor...bilgi, Birikim, Deneyim, Global Bakış Açısı

Detaylı

PAGEV - PAGDER. Dünya Toplam PP İthalatı

PAGEV - PAGDER. Dünya Toplam PP İthalatı 1 DÜNYA ve TÜRKİYE POLİPROPİLEN ( PP ) DIŞ TİCARET ANALİZİ Barbaros Demirci ( Genel Müdür ) Neslihan Ergün ( Teknik Uzman Kimya Müh. ) PAGEV - PAGDER DÜNYA TOPLAM PP İTHALATI : Dünya toplam PP ithalatı

Detaylı

Basın Bülteni Release

Basın Bülteni Release Basın Bülteni Release 27.02.2013 BASF, 2012 yılında satışlarını ve operasyon gelirlerini arttırdı Elena Papayorgioğlu Tel.: 0216 570 35 76 Faks: 0216 570 35 79 E-mail: elena.papayorgioglu@basf.com 2012

Detaylı

2010 Yılı Faaliyet Raporu

2010 Yılı Faaliyet Raporu 2010 Yılı Faaliyet Raporu İÇİNDEKİLER A. Sunuş a. Ulusal Faktoring ve 2010 a Genel Bakış b. Önemli Kilometre Taşları B. Faaliyetler a. Faktoring Sektörü b. Ulusal ın Başlıca Finansal Göstergeleri ve Sektördeki

Detaylı

01.01.2015 30.09.2015 İÇİNDEKİLER 1. RAPORUN DÖNEMİ 2 2. KURUMSAL KÜNYE 2 3. FAALİYET KONUSU 2 4. ŞİRKET HAKKINDA ÖZET BİLGİLER 2 5. SERMAYE VE ORTAKLIK YAPISI 3 6. FİNANSAL YAPIYA İLİŞKİN BİLGİLER 3 7.

Detaylı

MBA MBA. İslami Finans ve Ekonomi. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe)

MBA MBA. İslami Finans ve Ekonomi. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) MBA 1 MBA İslami Finans ve Ekonomi Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) Neden ŞEHİR? Uluslararası yetkinliğe ve sektör tecrübesine sahip eğitim kadrosu 2 Disiplinel yaklaşım yerine, disiplinler arası

Detaylı

İSTANBUL UN İŞ VE FİNANS MERKEZİ MASLAK TA BULUNAN SUR CORPORATE WEAR TOPLAMDA 1700 METREKARELİK BİR ALANDA HİZMET VERMEKTEDİR.

İSTANBUL UN İŞ VE FİNANS MERKEZİ MASLAK TA BULUNAN SUR CORPORATE WEAR TOPLAMDA 1700 METREKARELİK BİR ALANDA HİZMET VERMEKTEDİR. SUR CORPORATE WEAR, SUR INTERNATIONAL INVESTMENT CO. NUN BİR İŞTİRAKİ OLARAK, KÜRESEL PAZARLARDAKİ KURUMSAL GİYİM ÜRÜN VE HİZMET BOŞLUĞUNU DOLDURMAK İÇİN KURULMUŞTUR. İSTANBUL UN İŞ VE FİNANS MERKEZİ MASLAK

Detaylı