Sağlık araştırmalarında ülke politikası ve Kayseri deneyimi. Fahrettin Keleştemur Kayseri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Sağlık araştırmalarında ülke politikası ve Kayseri deneyimi. Fahrettin Keleştemur Kayseri"

Transkript

1 Sağlık araştırmalarında ülke politikası ve Kayseri deneyimi Fahrettin Keleştemur Kayseri

2 Türkiye Adresli Toplam Yayın Sayısı* Yıl Yayın Sayısı** Toplam Kaynak: ISI-Web of Science Güncelleme Ocak 2011 Türkiye Adresli Makale Sayısı* Yıl Makale Sayısı Toplam Kaynak: ISI-Web of Science Güncelleme Ocak 2011 *: Yayın yılı esas alınmaktadır. **: Tüm doküman tiplerini kapsamaktadır.

3 Türkiye Adresli En Çok Yayın Yapılan Ġlk 10 Bilim Dalı (2000 yılı)* Konu SURGERY (CERRAHĠ) PEDIATRICS (PEDĠATRĠ) ENGINEERING, ELECTRICAL & ELECTRONIC (MÜHENDĠSLĠK, ELEKTRĠK & ELEKTRONĠK) ENGINEERING, CHEMICAL (MÜHENDĠSLĠK, KĠMYA) CLINICAL NEUROLOGY (KLĠNĠK NÖROLOJĠ) CARDIAC & CARDIOVASCULAR SYSTEMS (KALP ve KALP-DAMAR SĠSTEMĠ) RADIOLOGY, NUCLEAR MEDICINE & MEDICAL IMAGING (RADYOLOJĠ, NÜKLEER TIP ve TIBBĠ GÖRÜNTÜLEME) Toplam Yayın Sayısı PHARMACOLOGY & PHARMACY (FARMAKOLOJĠ ve ECZACILIK) ONCOLOGY (ONKOLOJĠ) UROLOGY & NEPROLOGY (ÜROLOJĠ ve NEFROLOJĠ) Kaynak: ISI Web of Science (Temmuz 2010) (Tüm doküman tipleri taranmıştır.) *: Yayın yılı esas alınmaktadır.

4 Türkiye Adresli En Çok Yayın Yapılan Ġlk 10 Bilim Dalı (2003yılı)* Konu SURGERY (CERRAHĠ) PEDIATRICS (PEDĠATRĠ) PHARMACOLOGY & PHARMACY (FARMAKOLOJĠ ve ECZACILIK) CLINICAL NEUROLOGY (KLĠNĠK NÖROLOJĠ) CARDIAC & CARDIOVASCULAR SYSTEMS (KALP ve KALP-DAMAR SĠSTEMĠ) Toplam Yayın Sayısı ENGINEERING, ELECTRICAL & ELECTRONIC (MÜHENDĠSLĠK, ELEKTRĠK & ELEKTRONĠK) VETERINARY SCIENCES (VETERĠNERLĠK) ENGINEERING, CHEMICAL (MÜHENDĠSLĠK, KĠMYA) RADIOLOGY, NUCLEAR MEDICINE & MEDICAL IMAGING (RADYOLOJĠ, NÜKLEER TIP ve TIBBĠ GÖRÜNTÜLEME) NEUROSCIENCES (NÖROLOJĠK BĠLĠMLER) 356 Kaynak: ISI Web of Science (Temmuz 2010) (Tüm doküman tipleri taranmıştır.) *: Yayın yılı esas alınmaktadır.

5 Türkiye Adresli En Çok Yayın Yapılan Ġlk 10 Bilim Dalı (2008yılı)* Konu SURGERY (CERRAHĠ) ENGINEERING, ELECTRICAL & ELECTRONIC (MÜHENDĠSLĠK, ELEKTRĠK & ELEKTRONĠK) PEDIATRICS (PEDĠATRĠ) CLINICAL NEUROLOGY (KLĠNĠK NÖROLOJĠ) ENVIRONMENTAL SCIENCES (ÇEVRE BĠLĠMLERĠ) MEDICINE, GENERAL & INTERNAL (TIP, GENEL & DAHĠLĠYE) CARDIAC & CARDIOVASCULAR SYSTEMS (KALP ve KALP-DAMAR SĠSTEMĠ) PHARMACOLOGY & PHARMACY FARMAKOLOJĠ & ECZACILIK MATERIALS SCIENCE, MULTIDISCIPLINARY (MALZEME BĠLĠMLERĠ, ORTAK DĠSĠPLĠNLER) NEUROSCIENCES (NÖROLOJĠK BĠLĠMLER) Toplam Yayın Sayısı Kaynak: ISI Web of Science (Temmuz 2010) (Tüm doküman tipleri taranmıştır.) *: Yayın yılı esas alınmaktadır.

6 Türkiye Adresli En Çok Yayın Yapılan Ġlk 10 Bilim Dalı (2009 yılı)* Konu SURGERY (CERRAHĠ) ENGINEERING, ELECTRICAL & ELECTRONIC (MÜHENDĠSLĠK, ELEKTRĠK & ELEKTRONĠK) ENVIRONMENTAL SCIENCES (ÇEVRE BĠLĠMLERĠ) MEDICINE, GENERAL & INTERNAL (TIP, GENEL & DAHĠLĠYE) CLINICAL NEUROLOGY (KLĠNĠK NÖROLOJĠ) VETERINARY SCIENCES (VETERĠNERLĠK) MATERIALS SCIENCE, MULTIDISCIPLINARY (MALZEME BĠLĠMLERĠ, ORTAK DĠSĠPLĠNLER) PEDIATRICS (PEDĠATRĠ) BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGY (BĠYOKĠMYA & MOLEKÜLER BĠYOLOJĠ) ONCOLOGY (ONKOLOJĠ) Toplam Yayın Sayısı Kaynak: ISI Web of Science (Temmuz 2010) (Tüm doküman tipleri taranmıştır.) *: Yayın yılı esas alınmaktadır.

7 TÜBĠTAK-ARDEB TARAFINDAN DESTEKLENEN PROJE SAYILARININ YILLARA GÖRE DAĞILIMI Yıllar Tüm AraĢtırma Grupları (Kamu Projeleri Hariç) Sağlık Bilimleri AraĢtırma Grubu Oran (%) TOPLAM

8

9 Kayseri deneyimi

10 Toplumsal dayanışma

11 Erciyes Üniversitesi bir hayırsever üniversitesidir 100 milyon dolar bağış

12 TIP FAKÜLTESĠ HASTANELERĠ Gevher Nesibe Hastanesi Semiha Asım Kibar Organ Nakli ve Diyaliz Hastanesi Yılmaz Rezzan ÖztaĢkın Kalp Hastanesi Mustafa Eraslan Fevzi Mercan Çocuk Hastanesi Kemal Dedeman Onkoloji Hastanesi ġahinur Dedeman Kemik Ġliği Nakil ve Kök Hücre Tedavi Merkezi Hülya-Mehmet Tatar DiĢ Hekimliği Fakültesi Hastanesi ve Ağız DiĢ Çene Cerrahisi Hastanesi

13

14

15

16

17

18 Hizmete Açılan Hayırsever Projeleri Türkan Tuncer Hasçalık Turizm ĠĢletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ġahinur Dedeman Onkoloji Hastanesi Kemik Ġliği Nakil ve Kök Hücre Tedavi Merkezi Zafer Kantarcı Sürekli Eğitim Merkezi Fevzi Mercan Mustafa Eraslan Çocuk Hastanesi GülĢah Mert Tatar Ağız-DiĢ ve Çene Cer. Has.

19 Hasçelik Klinik Mühendisliği AraĢtırma ve Uygulama Merkezi

20 Betül - Ziya Eren Moleküler AraĢtırma Merkezi ĠnĢaatı

21 Planlanan Projeler FEVZİ MERCAN NANOTEKNOLOJİ MERKEZİ ŞABAN ÜNLÜ FEN BİLİMLERİ ARAŞTIRMA MERKEZİ

22 GENÇ BİLİM İNSANI Yetiştirme Programı

23 AKADEMİK PERFORMANS SİSTEMİ

24 Öğretim üyesi başına düşen yayın ODTÜ-1.15 ERCİYES ÜNİVERSİTESİ-1.12

25

26 Kılıçarslan oğlu, dinin ve dünyanın koruyucusu büyük sultan Keyhüsrev zamanında-zamanı daim olsun Kılıçarslan ın kızı, din ve dünyanın ismeti Melike Gevher Nesibe nin-allah ondan razı olsunvasiyeti olarak altıyüz iki (1206) yılında bu hastahanenin inşasına ittifak etti (inşa ettirdi)"

27

28 "Taş da yumurtanın üstüne düşse yumurta da taşın üstüne düşse olan yine yumurtaya olur"

29 Teknopark Türkiye nin en önemli teknoloji merkezlerinden birisi olan Erciyes Teknopark ta yeni hizmet binaların yapımı hızla devam ediyor. Erciyes Teknopark Türkiye nin ilk 5 teknopark arasındadır. 110 firma faaliyet göstermektedir.

30 Boydak Tekstil Atölyesi

31

32 Sosyal ve Kültürel Etkinlikler CumhurbaĢkanımız Sayın Abdullah Gül ün himayelerinde gerçekleģtirilen I. Uluslararası Selçuklu Sempozyumu Erciyes Üniversitesi nin ev sahipliğinde yapılmıģtır.

33 HEDEFĠMĠZ Cumhuriyetimizin 100. yılında dünyanın en önemli üniversitelerinden birisi haline gelmektir. Yerel, ulusal ve uluslar arası alanda bilgi üretmek, ürün haline getirmek ve insanlığın hizmetine sunmaktır.

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47

48

49

50

51

52

53

54

55

56

57

58

59

60

61

62

63

64 TIP FAKÜLTESĠ HASTANELERĠ 1500 yatak kapasitesi ile bölgenin en büyük hastanesi

65 Devam Eden Projeler Otomasyon ÇalıĢmaları Park Bahçe Otopark Projeleri

66

67

68

69

70 AKADEMĠK YAPI 16 Fakülte Tıp Fakültesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mühendislik Fakültesi İlahiyat Fakültesi Fen Fakültesi Edebiyat Fakültesi Mimarlık Fakültesi Güzel Sanatlar Fakültesi İletişim Fakültesi Eğitim Fakültesi Hukuk Fakültesi Diş Hekimliği Fakültesi Eczacılık Fakültesi Veteriner Fakültesi Develi Seyrani Ziraat Fakültesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Not: Fen Edebiyat Fakültesi geçtiğimiz dönem içinde Fen ve Edebiyat Fakültesi olarak ikiye ayrılmış, Atatürk Sağlık Yüksekokulu Sağlık Bilimleri Fakültesi ne dönüştürülmüştür.

71 Devam Eden Hayırsever Projeleri TES-Ġġ Veteriner Fakültesi

72 ERÜ Spor Salonu

73

74 Biz büyük bir aileyiz Öğrenci Yüksek Lisans Öğrencisi : 2136 Doktora Öğrencisi : 655 Örgün Öğretim : II. Öğretim : Sanatta Yeterlilik Öğrencisi : Personel Akademik : 1884 Ġdari : 2154 (Memur, SözleĢmeli ve ĠĢçi) 32 yılda 65 bini aģkın mezun verdik

75 Devam Eden Fiziki Altyapı Hizmetleri Kampüs Altyapı Ġkmal ĠnĢaatı

76 Yemekhane Binası

77 Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanelerinde son 1 yıl içerisinde poliklinik yatan hasta ameliyat görüntüleme laboratuar hizmeti verilmiģtir. Yatak kullanım kapasitesi %83.54, ortalama yatıģ süresi 5.26 gün

78 Lojmanlar

79 Kampüs içi çevre yol düzenlemeleri

80 Bilimsel BaĢarı ve Ödüller Çok sayıda öğretim üyemiz yurt içi ve yurt dıģı bilimsel toplantılarda bildiri sunmuģ ve önemli ödüller kazanmıģlardır.

81

82

83 Bilimsel AraĢtırma Projeleri 403 adet yüksek lisans, doktora, tıpta uzmanlık ve araģtırma projesi 5 adet alt yapı projesi olmak üzere toplam 408 proje gerçekleģtirilmistir. Ayrıca DPT, SANTEZ ve TÜBĠTAK a sunulan toplam 58 proje baģarılı bir Ģekilde yürütülmektedir.

84 ĠletiĢim Fakültesi nin BaĢarısı Aydın Doğan Vakfı 22. Genç ĠletiĢimciler YarıĢması nda 18 Ödül

85 Türkiye Üniversiteleri Arasındaki Yerimiz Erciyes Üniversitesi, Türkiye üniversiteleri arasında öğretim üyesi baģına düģen bilimsel yayın sıralamasında devlet ve vakıf üniversiteleri arasında ilk 3 de yer almaktadır. Erciyes Üniversitesi Dünya sıralamasında ilk 1000 üniversite arasında (860) yer almaktadır.

86

87 Kütüphane Ġmkanları tıp koleksiyonu olmak üzere Kitap 50 Türkçe Dergi Ciltli Ciltsiz Dergi 4280 Doktora Uzmanlık ve Yüksek Lisans Tezi 42 veri tabanı aracılığıyla e-kitap e-dergi e-teze internet eriģimi Konferans, Bilgisayar, Okuma Salonu ve Özel Kitaplıklar, Zengin Eser Koleksiyonları

88 Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Üniversitemiz sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere büyük önem vermektedir. Son bir yıl içinde konferans, panel, seminer, söyleģi, sergi, sempozyum, tören, toplantı, kurs, konser, yarıģma, film gösterimi, tiyatro, Ģenlik, kermes, kongre, özel gün, eğitim, çalıģtay, gözlem, dinleti, film festivali, kültürel etkinlik, spor faaliyetleri, kariyer günleri, ve TV yayınları olmak üzere toplam 865 etkinlik gerçekleģtirilmiģtir.

89 Tamamlanan Yatırım Projeleri Merkezi Yemekhane Binası ĠnĢaatı Mühendislik Fakültesi Ek Binası Develi Seyrani Ziraat Fak. Hangar ve Sera Binası Kapalı Spor Salonu Binası Öğrenci Sosyal ve Kültürel Alanlar Peyzaj Düzenlemesi Lojman Binaları Galeriler Isı Merkezleri Alt yapı ÇalıĢmaları Yeni Dijital Telefon Sistemi hizmete girdi Jeneratör, Su depoları filitrasyon hizmetleri sağlandı

90 LABORATUAR VE ATÖLYELER Akademisyen ve öğrencilerimiz için tüm okullarımızda araģtırma laboratuarları ve gerekli atölyeler tam donanımlıdır. Son olarak Boydak Tekstil Atölyesi Kayseri Meslek Yüksekokulu nda hizmete girmiģtir.

91 Hizmete Giren Yeni Üniteler Beyin Cerrahi, Ġki adet Acil ve Üroloji Ameliyathaneleri Gülser Dr. Mustafa Gündoğdu Merkez Laboratuvarı Göz Ameliyathanesi PET-BT (Pozitron Emisyon Tomografisi) Çocuk Anjiografi Ünitesi Radyasyon Onkolojisi IMRT Ünitesi Çocuk Radyoloji Ünitesi Özbıyık Göknar Yanık Ünitesi Çok sayıda poliklinik ve klinik tefriģi, çevre düzenlemeleri ve iyileģtirme çalıģmaları yapılmıģtır.

92 STRATEJİK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ

93 DiĢ Hekimliği Fakültesi Ek Binası

94 Develi Seyrani Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi ĠnĢaatı

95 Öğretim Üyesi YetiĢtirme Programı Erciyes Üniversitesi, yeni kurulan araģtırma merkezlerini geliģtirmek ve güçlendirmek amacıyla yurt dıģına çok sayıda genç bilim adamı göndermektedir. ġu anda 50 ye yakın bilim adamı yurt dıģındaki araģtırma merkezlerinde eğitim görmektedir. Bu bilim adamlarının üniversitemize dönmesiyle akademik yapımız çok daha güçlenecek ve Erciyes Üniversitesi nin dünyanın ilk 500 üniversitesi arasına girmesi yolunda önemli bir adım atacaktır.

96 Öğretim Üyesi YetiĢtirme Programı 50 ye yakın bilim adamına Avrupa nın en önemli araģtırma merkezlerinde hayırseverlerimizin desteği ile eğitim imkanı sağlandı. Hayırseverlerimize Ģükranlarımızı sunarız. Boydak Eğitim Vakfı, Sanayi Odası, Mehmet Çolakbayraktar, Ticaret Odası, Organize Sanayi Bölgesi, Tekden Hastanesi Kemal Tekden, Avrupa Hastanesi Erol Bedir, Erkut ĠnĢaat ġadi Korkmaz, Seyfi ġahin, Özsa Mehmet Sağıroğlu, Ticaret Borsası, GESĠAD, Kayseri ve Civarı Elektrik ġirketi, Ġpek Mobilya Saffet Aslan, Kayseri Park AVM

97 Zafer Kantarcı Sürekli Eğitim Merkezi

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı. Sayı : / /E /11/2018 Konu :Lojman Müracaatı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı. Sayı : / /E /11/2018 Konu :Lojman Müracaatı Evrak Tarih ve Sayısı: 30/11/2018-E.113035 T.C. Sayı :99703607/813.01.02.01/E. 113035 30/11/2018 Konu :Lojman Müracaatı DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Üniversitemiz Lojmanlarında oturmak isteyen personelin

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 03/01/2019-E.518 Sayı :62287957/108.04/E. 518 03/01/2019 Konu :Engelsiz Üniversite Ödülleri - 2019 İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA İlgi : Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Yükseköğretim

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 22/01/2019-E.7472 Sayı :62637355/929/E. 7472 22/01/2019 Konu :Mezunlarla İletişim DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA İlgi : Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğünün 11/01/2019 tarihli

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : /774.99/E /12/2018 Konu :İşaret Dili Kursu SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : /774.99/E /12/2018 Konu :İşaret Dili Kursu SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 13/12/2018-E.117738 T.C. Sayı :62287957/774.99/E. 117738 13/12/2018 Konu :İşaret Dili Kursu SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Engelsiz Kampüs Birimimiz tarafından, Üniversitemiz

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2016 ANTALYA I. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ BÜTÇE GİDERLERİNİN

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ KASIM 2016

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ KASIM 2016 BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ KASIM 2016 AKADEMİK BİRİMLERİMİZ 13 FAKÜLTE 3 ENSTİTÜ 5 YÜKSEKOKUL 1 KONSERVATUAR FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ ( Kuruluş: 1992 ) FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ( Kuruluş: 1992 ) ZONGULDAK

Detaylı

HALKIN KATKISIYLA GELİŞEN ÜNİVERSİTE MODELİNE BİR ÖRNEK: ERCİYES ÜNİVERSİTESİ

HALKIN KATKISIYLA GELİŞEN ÜNİVERSİTE MODELİNE BİR ÖRNEK: ERCİYES ÜNİVERSİTESİ KAHRAMANMARAŞ SEMPOZYUMU 1087 HALKIN KATKISIYLA GELİŞEN ÜNİVERSİTE MODELİNE BİR ÖRNEK: ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Cebrail Çiftlikli* Derviş Karaboğa* İçindekiler 1. Tarihçesi, 2. Akademik Yapı, 3. Öğrenci sayısı,

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 01/11/2018-E.103364 T.C. Sayı :54011814/746.01.03.04/E. 103364 01/11/2018 Konu :Jean Monnet Burs Programı SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi : T.C. Dışişleri Bakanlığı Avrupa

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Strateji Geliştirme Daire Başkanlığına

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Strateji Geliştirme Daire Başkanlığına Evrak Tarih ve Sayısı: 05/01/2018-E.1748 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı *BE6EBV77A* Sayı :97356602-856/. Konu :Harcama Yetkilileri ve Gerçekleştirme Görevlileri

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 15/06/2015-46865 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı *BE6L3LM37* Sayı :62637355-304.01/ Konu :Burslar İVEDİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Bilecik Üniversitesi 29 Mayıs 2007 de kurulan ve Aralık 2007 de eğitim öğretim faaliyetlerine başlamış olan bir devlet üniversitesidir.üniversitenin merkez yerleşkesi, Marmara bölgesinde

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2014 ANTALYA I. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ BÜTÇE GİDERLERİNİN

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 01/02/2019-E.11395

Evrak Tarih ve Sayısı: 01/02/2019-E.11395 Evrak Tarih ve Sayısı: 01/02/2019-E.11395 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BENFKLKKN* Sayı :62287957/821.05/E. 11395 01/02/2019 Konu :Makale Yarışması DİŞ HEKİMLİĞİ

Detaylı

2017 YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ. Stratejik Plan. İzleme ve Değerlendirme. Raporu

2017 YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ. Stratejik Plan. İzleme ve Değerlendirme. Raporu YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu (ECZACILIK FAKÜLTESİ) A1. ÖĞRETİM KALİTESİNİ ARTIRMAK VE SÜREKLİ İYİLEŞTİRME SAĞLAMAK H1.1. Öğretim programlarının niteliğinin 2021

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : /199/E /11/2018 Konu :Hava Kuvvetleri Müzesi

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : /199/E /11/2018 Konu :Hava Kuvvetleri Müzesi Evrak Tarih ve Sayısı: 20/11/2018-E.108892 T.C. Sayı :62287957/199/E. 108892 20/11/2018 Konu :Hava Kuvvetleri Müzesi DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA İlgi : Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Eğitim-Öğretim

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, 1992 yılında kurulmuş olan bir devlet üniversitesidir. KSÜ bünyesinde Avşar, Bahçelievler ve Karacasu olmak üzere üç kampus bulunmaktadır. KSÜ ana

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Erciyes Üniversitesi 1978 yılında kurulmuş olan bir devlet üniversitesidir. Üniversite adını şehrin güneybatısında bulunan Erciyes Dağı ndan almıştır. Üniversitenin merkez yerleşkesi, İç

Detaylı

Litvanya'da Eğitimin Avantajları Litvanya'da Eğitim

Litvanya'da Eğitimin Avantajları Litvanya'da Eğitim Litvanya'da Eğitimin Avantajları Litvanya'da Eğitim Bugün Litvanya, Batı değerleri ile Baltık gelenekleri ve zihniyetini baģarılı bir Ģekilde harmanlayan her türden akademik kurumu ile modern ve çok geliģmiģ

Detaylı

BEÜ BİR BAKIŞTA BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

BEÜ BİR BAKIŞTA BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ 2018-1 BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ BEÜ BİR BAKIŞTA BEÜ AKADEMİK BİRİMLERİ 14 FAKÜLTE FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ (Kuruluş: 1992) 3 ENSTİTÜ 1 KONSERVATUAR TIP FAKÜLTESİ (Kuruluş: 1992) MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ (Kuruluş:

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ BEÜ BİR BAKIŞTA

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ BEÜ BİR BAKIŞTA 12 BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ BEÜ BİR BAKIŞTA BEÜ AKADEMİK BİRİMLERİ 14 FAKÜLTE FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ (Kuruluş: 1992) 3 ENSTİTÜ 1 KONSERVATUAR TIP FAKÜLTESİ (Kuruluş: 1992) MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ (Kuruluş:

Detaylı

2016-2017 www.bilecik.edu.tr Genel Bilgiler Üniversitemiz, 104.057 m 2 kapalı alan, 24.212 m 2 açık alanda spor tesisleri olmak üzere toplam 741.248 m 2 kampüs alanına sahiptir. 485 Akademik Personelimizle

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : /815/E /12/2018 Konu :Yemen Yardım Kampanyası DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : /815/E /12/2018 Konu :Yemen Yardım Kampanyası DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 13/12/2018-E.117733 T.C. Sayı :62287957/815/E. 117733 13/12/2018 Konu :Yemen Yardım Kampanyası DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA İlgi : Kayseri Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nün,

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 16/06/2017-E.55102 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı *BEKVB65D0* Sayı :62637355-100/ Konu :YÖK Üstün Başarı Ödülleri BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER

Detaylı

BEÜ BİR BAKIŞTA ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

BEÜ BİR BAKIŞTA ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ 2018-9 ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ BEÜ BİR BAKIŞTA BEÜ AKADEMİK BİRİMLERİ 14 FAKÜLTE FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ (Kuruluş: 1992) 3 ENSTİTÜ 1 KONSERVATUAR TIP FAKÜLTESİ (Kuruluş: 1992) MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ İlaç Uygulama ve Araştırma Merkezi (ERFARMA) 2018 Yılı Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ İlaç Uygulama ve Araştırma Merkezi (ERFARMA) 2018 Yılı Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu ERCİYES ÜNİVERSİTESİ İlaç Uygulama ve Araştırma Merkezi (ERFARMA) Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu A1. ÖĞRETİM KALİTESİNİ ARTIRMAK VE SÜREKLİ İYİLEŞTİRME SAĞLAMAK H1.1. Öğretim programlarının

Detaylı

Atatürk Üniversitesi (erzurum) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası

Atatürk Üniversitesi (erzurum) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası On5yirmi5.com Atatürk Üniversitesi (erzurum) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası Atatürk Üniversitesi (erzurum) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası OSYS 2016 sınavları için Atatürk Üniversitesi

Detaylı

ALİ ŞEVKİ EREK YERLEŞKESİ ISI MERKEZİ BİNASI

ALİ ŞEVKİ EREK YERLEŞKESİ ISI MERKEZİ BİNASI AÇIK SPOR TESİSLERİ Yapımına 1999 yılında başlanan Açık Spor Tesisleri İnşaatında 2004 yılında açık alan spor tesisleri (tenis kortu, basketbol sahası) ile Tribün Binası kaba inşaatı tamamlanmıştır. Futbol

Detaylı

TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISININ YILLAR İTİBARIYLA DEĞİŞİMİ

TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISININ YILLAR İTİBARIYLA DEĞİŞİMİ TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISININ 16.746 19.128 21.610 23.871 26.503 26.343 2010 2011 2012 2013 2014 Ocak 2015 Kaynak: Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı (31.01.2015 itibarıyla) LİSANS ÖĞRENCİ SAYISININ ÖNLİSANS ÖĞRENCİ

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 26/01/2018-E.9830

Evrak Tarih ve Sayısı: 26/01/2018-E.9830 Evrak Tarih ve Sayısı: 26/01/2018-E.9830 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BEL5B9YSH* Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Sayı :81708943/010.07.02/E. 9830 26/01/2018

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Namık Kemal Üniversitesi 2006 yılında kurulmuş olan bir devlet üniversitesidir. Üniversitenin merkez yerleşkesi, Marmara nın İncisi unvanıyla anılan Tekirdağ dadır. ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : Tekirdağ

Detaylı

PERFORMANS VERİLERİ DEĞERLENDİRME TABLOSU

PERFORMANS VERİLERİ DEĞERLENDİRME TABLOSU PERFORMANS VERİLERİ DEĞERLENDİRME TABLOSU İdare Adı Harcama Birimi Adı 38.44 - AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Kurum Geneli Performans Hedefi Program döneminin birinci yılı içerisinde Avrupa Üniversiteler

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 25/01/2018-E.9286

Evrak Tarih ve Sayısı: 25/01/2018-E.9286 Evrak Tarih ve Sayısı: 25/01/2018-E.9286 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BENFB9TVN* Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Sayı :81708943/746.01.03.04/E. 9286 25/01/2018

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İstanbul Tıp Fakültesi Dekanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İstanbul Tıp Fakültesi Dekanlığı Tarih ve Sayı: 13/12/2016-450323 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İstanbul Tıp Fakültesi Dekanlığı *BE8V6D083* Sayı :46656802-010.04- Konu :Hata, Usulsüzlük ve Yolsuzlukların Bilidirilmesi Yönergesi Dağıtım

Detaylı

C- Performans Hedef ve Göstergeleri ile Faaliyetler Üniversitemiz Stratejik Planında belirlenmiş olan amaç ve hedeflere ilişkin performans hedefleri belirlenmiştir. Performans hedeflerine ilişkin göstergeler

Detaylı

Sağlık Bilimlerinde Türkiye'nin Bilimsel Yayın Performansı (2012-2014)

Sağlık Bilimlerinde Türkiye'nin Bilimsel Yayın Performansı (2012-2014) Sağlık Bilimlerinde Türkiye'nin Bilimsel Yayın Performansı (2012-2014) Bu çalışma, 2012-2014 yılları arasında Türkiye nin sağlık bilimleri alanında ürettiği bilimsel yayınlara en çok katkı sağlayan tıp

Detaylı

Bu rapor, 6085 sayılı Sayıştay Kanunu uyarınca yürütülen düzenlilik denetimi sonucu hazırlanmıştır.

Bu rapor, 6085 sayılı Sayıştay Kanunu uyarınca yürütülen düzenlilik denetimi sonucu hazırlanmıştır. T..C.. SAYIIŞTAY BAŞKANLIIĞII ERCİİYES ÜNİİVERSİİTESİİ 2012 YIILII DENETİİM RAPORU EYLÜL 2013 T.C. SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI 06100 Balgat / ANKARA Tel: 0 312 295 30 00; Faks: 0 312 295 40 94 e-posta: sayistay@sayistay.gov.tr

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ 2006 YILI..ÜNİVERSİTESİ FAALİYET RAPORU (BİRİMLER İÇİN FAKÜLTE/YO/MYO/ENSTİTÜ/DAİRE BAŞKANLIĞI/HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ)

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA *BENUL14R* T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı Sayı : 32086654-824.02.03 TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA İlgi : Orman Fakültesi Dekanlığının 29/12/2016 tarihli ve

Detaylı

Sağlık Bilimlerinde Türkiye'nin Bilimsel Yayın Performansı ( )

Sağlık Bilimlerinde Türkiye'nin Bilimsel Yayın Performansı ( ) Sağlık Bilimlerinde Türkiye'nin Bilimsel Yayın Performansı (2012-2014) Bu çalışma, 2012-2014 yılları arasında Türkiye nin sağlık bilimleri alanında ürettiği bilimsel yayınlara en çok katkı sağlayan tıp

Detaylı

EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK_İDARİ_HİZMETLER

EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK_İDARİ_HİZMETLER EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK_İDARİ_HİZMETLER Akademik Personel Hizmet Alanları Sayısı (Adet) Alanı (m 2 ) Kullanan Kişi Sayısı Çalışma Odası 51 720 85 Öğretim Elemanı Dinlenme Odası - - - Toplam 51 720 85

Detaylı

İSTATİSTİKLERLE MANAS

İSTATİSTİKLERLE MANAS KЫРГЫЗ-ТYРK МАНАС УНИВЕРСИТЕТИ KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ İSTATİSTİKLERLE MANAS 2017 2011-2012 2012-2013 2013-2014 2014-2015 2015-2016 2016-2017 www.manas.edu.kg ÖN SÖZ Çağımızın en önemli

Detaylı

2009-2010 Öğretim Yılı Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Derslerinin Kredileri ve ECTS Kredileri

2009-2010 Öğretim Yılı Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Derslerinin Kredileri ve ECTS Kredileri 1. Sınıf / 1st Year Ders kodu Ders adı (TR) Ders adı (İng) Ders tipi Sömestir Kredi ECTS kredisi 101 Türk Dili 1 Turkish Language 1 Zorunlu / Obligatory 1 2 2 102 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 1 Ataturk's

Detaylı

Kadro Sayısı. Son Başvuru Tarihi. İlan Linki

Kadro Sayısı. Son Başvuru Tarihi. İlan Linki EGE ÜNİVERSİTESİ / SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ / BESLENME VE DİYETETİK EGE ÜNİVERSİTESİ / TIP FAKÜLTESİ / CERRAHİ TIP BİLİMLERİ BÖLÜMÜ / ÜROLOJİ ANABİLİM EGE ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISININ YILLAR İTİBARIYLA DEĞİŞİMİ

TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISININ YILLAR İTİBARIYLA DEĞİŞİMİ TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISININ 16.746 19.128 21.610 23.871 26.503 24.389 2010 2011 2012 2013 2014 Temmuz Kaynak: Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı (31.07. itibarıyla) LİSANS ÖĞRENCİ SAYISININ ÖNLİSANS ÖĞRENCİ

Detaylı

İZMİR DE YENİ DEVLET ÜNİVERSİTESİ

İZMİR DE YENİ DEVLET ÜNİVERSİTESİ İZMİR DE YENİ DEVLET ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ Kuruluş 14.07.2010 VİZYON Uluslararası ölçütlere uygun; Tıp eğitimi, Araştırma, Hizmet sunumu, Örnek bir Tıp Fakültesi; Yetiştirdiği hekimler Tıp bilimine

Detaylı

BOŞ KONTENJAN. Programın Adı KODU

BOŞ KONTENJAN. Programın Adı KODU KODU Programın Adı BOŞ KONTENJAN Adalet Meslek Yüksekokulu 105350875 Adalet 2 105370313 Adalet (İÖ) 2 Sağlık Hizmetleri Meslek Y.O. 105350293 Anestezi 1 105350309 Çocuk Gelişimi 2 105350893 Eczane Hizmetleri

Detaylı

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İngilizce Tıp Programı Eylül

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İngilizce Tıp Programı Eylül 2016 YILI ÖSYS İLE ÜNİVERSİTEMİZE KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERE VERİLECEK ORYANTASYON EĞİTİMİ BİRİM TARİH SAAT YAPILACAK YER CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Türkçe Tıp Programı 19-20-21

Detaylı

2017 YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ. Stratejik Plan. Raporu

2017 YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ. Stratejik Plan. Raporu 2017 YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu ( ) A1. ÖĞRETİM KALİTESİNİ ARTIRMAK VE SÜREKLİ İYİLEŞTİRME SAĞLAMAK H1.1. Öğretim programlarının niteliğinin 2021 yılı sonuna

Detaylı

SANATORYUM ATATÜRK ÜN HAYALİNDEKİ HASTANE: Hastanemizin kuruluş düşüncesi 1930 lu yıllara dayanmaktadır. Toraks Bülteni 33

SANATORYUM ATATÜRK ÜN HAYALİNDEKİ HASTANE: Hastanemizin kuruluş düşüncesi 1930 lu yıllara dayanmaktadır. Toraks Bülteni 33 ATATÜRK ÜN HAYALİNDEKİ HASTANE: SANATORYUM Vefatından birkaç sene öncesinde Atatürk, yaverlerinden Cevat Abbas Bey in köşküne sık sık gelir ve hastanemizin şu an bulunduğu tepeden Ankara yı seyredermiş.

Detaylı

2010-2011 Öğretim Yılı Yükseköğretim Kurumlarının Yurt Dışından Öğrenci Kabul Ücretleri

2010-2011 Öğretim Yılı Yükseköğretim Kurumlarının Yurt Dışından Öğrenci Kabul Ücretleri 1 Abant İzzet Baysal 2 Adıyaman 3 Adnan Menderes 4 (dört) katı 4 Afyon Kocatepe Fen-Edebiyat Fakültesi Faculty of Sciences and Arts 1.022.40 TL 5 Afyon Kocatepe İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 1.126.80

Detaylı

AÇIK SPOR TESİSLER SLERİ. açık a k alan spor tesisleri (tenis. tamamlanmış. lanmış. ıştır. Atletizm pisti IAAF, Futbol sahası ise FIFA onaylıdır.

AÇIK SPOR TESİSLER SLERİ. açık a k alan spor tesisleri (tenis. tamamlanmış. lanmış. ıştır. Atletizm pisti IAAF, Futbol sahası ise FIFA onaylıdır. AÇIK SPOR TESİSLER SLERİ Yapımına 1999 yılında y an Açık A k Spor Tesisleri İnşaatında 2004 yılında y açık a k alan spor tesisleri (tenis kortu, basketbol sahası) ) ile Tribün n Binası kaba inşaat aatı

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Sinop İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği. Türkeli Devlet Hastanesi

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Sinop İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği. Türkeli Devlet Hastanesi T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Sinop İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Türkeli Devlet Hastanesi TARİHÇE: 2001-2015 HASTANEMİZ 1999 YILINDA BİTİŞİK 2 BLOK ŞEKLİNDE İNŞAA

Detaylı

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri İSGB Uygulamaları

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri İSGB Uygulamaları Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri İSGB Uygulamaları Doç. Dr. Elçin BALCI İSGB Sorumlusu ERÜ Hastaneleri Gevher Nesibe Hastanesi Yatak sayısı: 731 Mehmet Kemal Dedeman Onkoloji Hastanesi Yatak

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Kanun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Harran Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru İçin

Detaylı

İÇ PAYDAŞ ANKETİ (Akademik Personel) Özet Sonuçları ( )

İÇ PAYDAŞ ANKETİ (Akademik Personel) Özet Sonuçları ( ) İÇ PAYDAŞ ANKETİ (Akademik Personel) Özet Sonuçları (31.12.217) Cinsiyetiniz? Kadın 3.3% 3.3% 69.7% Erkek 69.7% 12 Kurumumuzun misyonu, vizyonu, değerleri ve hedefleri ile ilgili bilgilendirmeler yeterince

Detaylı

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ BİRİM FAALİYET RAPORU

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ BİRİM FAALİYET RAPORU GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ BİRİM FAALİYET RAPORU 2016-2017 TIP FAKÜLTESİ Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi 3389 sayılı kanunla 27.6.1987 tarihinde kurulmuş ve 1988-1989 döneminde eğitim-öğretime

Detaylı

Oryantasyon 15 7-8 Eylül

Oryantasyon 15 7-8 Eylül Oryantasyon 15 Melikşah Üniversitesi ailesinin siz yeni öğrencileri için, 7-8 Eylül 2015 tarihlerinde Üniversiteyi Tanıma ve Uyum Günleri (Oryantasyon) Programı gerçekleştirilecektir. Bu program ile sizlere

Detaylı

Üniversite Öğrencilerine Harç Müjdesi

Üniversite Öğrencilerine Harç Müjdesi On5yirmi5.com Üniversite Öğrencilerine Harç Müjdesi Bakanlar Kurulu kararıyla alttan ders alanlara ek ücret uygulaması kaldırıldı. Yayın Tarihi : 1 Şubat 2012 Çarşamba (oluşturma : 10/10/2015) Öğrenci

Detaylı

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi 2017 Yıl Sonu itibari ile Genel Öğrenci Memnuniyet Araştırması Sonuçları

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi 2017 Yıl Sonu itibari ile Genel Öğrenci Memnuniyet Araştırması Sonuçları Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi 2017 Yıl Sonu itibari ile Genel Öğrenci Memnuniyet Araştırması Sonuçları Üniversite öğrencileri memnuniyet çalışması öğretim elemanları, eğitim hizmetleri, yemekhane hizmetleri,

Detaylı

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /05/2017 Konu : Sempozyum Duyurusu SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /05/2017 Konu : Sempozyum Duyurusu SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 18/05/2017-35198 T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BEBL3ZVUB* Sayı : 75548883-051.04-E.35198 18/05/2017 Konu : Sempozyum Duyurusu SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Üniversitemiz

Detaylı

K ÜTÜPHANELERİ ÇOMÜ K

K ÜTÜPHANELERİ ÇOMÜ K K ÇOMÜ KÜTÜPHANELERİ ÇOMÜ Kütüphaneleri ÇOMÜ Kütüphanesi barındırdığı kitap koleksiyonu itibariyle Batı ve Güney Marmara nın en büyük kütüphanesidir. ÇOMÜ Kütüphanesi nde yaklaşık 400.000 basılı ve 200.000

Detaylı

Keşfetmeniz Gereken Cevher: ScienceDirect Üzerindeki İçerik Çeşitliliği

Keşfetmeniz Gereken Cevher: ScienceDirect Üzerindeki İçerik Çeşitliliği Keşfetmeniz Gereken Cevher: ScienceDirect Üzerindeki İçerik Çeşitliliği 19.04.2014 AYHAN AKANAY SARACOGLU Satis Muduru Turkiye & Orta Asya A&G Sales - ELSEVIER BV 2 HER IKI DAKIKA DA SCIENCEDIRECT DE YENI

Detaylı

HEDEFLER TABLOSU İZLEME FORMU

HEDEFLER TABLOSU İZLEME FORMU D.1.1. Merkezi Altyapı Çalışmalarının in Tanımı D.1.1.1. Merkezi altyapı galeri sistemlerinin, kontrol binasının ve gerekli altyapının Altyapı ve Galeri Sistemleri: %63 Kontrol Binası (Isı Merkezi): %100

Detaylı

Adayların, ilan yayım tarihinden itibaren başlayarak, ilan son başvuru tarihine kadar ilgili birimlere başvurularını yapmalıdırlar.

Adayların, ilan yayım tarihinden itibaren başlayarak, ilan son başvuru tarihine kadar ilgili birimlere başvurularını yapmalıdırlar. İnönü Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca, Üniversitemiz

Detaylı

Uşak ÜnİversİteSİ. Aklın ve Bilimin Işığında Saygın Bir Üniversite...

Uşak ÜnİversİteSİ. Aklın ve Bilimin Işığında Saygın Bir Üniversite... w w w. u s a k. e d u.t r Uşak ÜnİversİteSİ Aklın ve Bilimin Işığında Saygın Bir Üniversite... /unıversıteusak www.usak.edu.tr UŞAK ÜNİVERSİTESİ HAKKINDA "İŞ ARAYAN DEĞİL İş KURAN ÖĞRENCİLER YETİŞTİRİR"

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 06/05/2015-36318 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BEKR33VU2* Personel İşleri Birimi Sayı :98038103-622.03/ Konu :Üniversite Stajları MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

KAYSERİ ETKİNLİK PROGRAMI: ARALIK 2018

KAYSERİ ETKİNLİK PROGRAMI: ARALIK 2018 KAYSERİ ETKİNLİK PROGRAMI: ARALIK 2018 A. KONGRE-SEMPOZYUM-SEMİNER-EĞİTİM Kongre: 3. Erciyes Mühendislik Zirvesi Tarih: 05-07.12.2018 Saat: 09.30-18.30 Yer: Erciyes Üniversitesi 15 Temmuz Yerleşkesi Konferans:

Detaylı

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ.

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ. PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ www.pau.edu.tr İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Pamukkale Üniversitesi nin 03.07.1992 tarih ve 3837 sayılı kuruluş yasasında öngörülen teşkilat

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 23/06/2015-30588 T.C. Sayı : 79508372-900/ Konu : Kampüs Kart Uygulaması ÇOK İVEDİ TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Üniversitemiz ile T.C Ziraat Bankası A.Ş arasında imzalanan, 30/01/2013

Detaylı

POZĠSYON ADET ÖĞRENĠM DURUMU ARANILAN NĠTELĠKLER KOD

POZĠSYON ADET ÖĞRENĠM DURUMU ARANILAN NĠTELĠKLER KOD T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ 4/B (SÖZLEġMELĠ PERSONEL) ALIM ĠLANI Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve AraĢtırma Merkezlerinde (giderleri döner sermaye gelirlerinden karģılanmak üzere) 657 sayılı

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ GÖNEN MESLEK YÜKSEKOKULU 2016-2020 STRATEJİK PLAN ÇALIŞMASI İÇİNDEKİLER

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ GÖNEN MESLEK YÜKSEKOKULU 2016-2020 STRATEJİK PLAN ÇALIŞMASI İÇİNDEKİLER SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ GÖNEN MESLEK YÜKSEKOKULU 2016-2020 STRATEJİK PLAN ÇALIŞMASI İÇİNDEKİLER 1.Gönen Meslek yüksekokulu Logosu... 1 2. Durum Analizi... 1 2.1.Gönen Meslek Yüksekokulu Tarihçesi...

Detaylı

2014-2015 YAZ OKULU DERS SAAT ÜCRETLERİ HESAP TABLOSU

2014-2015 YAZ OKULU DERS SAAT ÜCRETLERİ HESAP TABLOSU 2014-2015 YAZ OKULU DERS ÜCRETLERİ HESAP TABLOSU FEN FAKÜLTESİ 1,53 MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2,16 İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 1,64 EĞİTİM FAKÜLTESİ 1,53 BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 1,08 SU

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı TURİZM FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı TURİZM FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BELC3MAAB* Sayı :14065294-300/ Konu :Bilgilendirme Toplantıları TURİZM FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA İlgi : Kayseri İl Göç İdaresinin 16/12/2015

Detaylı

DEVLET ÜNİVERSİTELERİ ve FAKÜLTELERİ SIRALAMASINDA (DÜS) HARRAN ÜNİVERSİTESİ

DEVLET ÜNİVERSİTELERİ ve FAKÜLTELERİ SIRALAMASINDA (DÜS) HARRAN ÜNİVERSİTESİ Önsöz Üniversitemiz Devlet Üniversiteleri ve Fakülteleri Sıralamaları (DÜS) ve Akademik Performansa göre Üniversite (URAP) sıralamasında başarılı bir performans sergilemiştir. Üniversitemiz öğretim elemanlarının

Detaylı

TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISININ YILLAR İTİBARIYLA DEĞİŞİMİ

TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISININ YILLAR İTİBARIYLA DEĞİŞİMİ TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISININ 16.746 19.128 21.610 23.871 26.503 Kaynak: Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı (31.12.2014 itibarıyla) LİSANS ÖĞRENCİ SAYISININ ÖNLİSANS ÖĞRENCİ SAYISININ 9.740 11.468 12.679 14.001

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Tarih ve Sayı: 22/09/2016-338991 T.C. Sayı :88469847-051.01- Konu :I. Engellilik Araştırmaları Kongresi FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi :22/09/2016 tarihli, 337312 sayılı yazı İstanbul Üniversitesi

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Eğitim Öğretim Yılı. Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR (DEKAN V.)

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Eğitim Öğretim Yılı. Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR (DEKAN V.) CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2017-18 Eğitim Öğretim Yılı Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR (DEKAN V.) 27 EKİM 2017 1 GENEL BİLGİLER Fakültemiz 20 Temmuz 1982 tarihinde kurulmuş olup eğitim-öğretim

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ BİRİMİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ BİRİMİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ BİRİMİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU (2009-2014) 0 İÇİNDEKİLER SUNUŞ.. 2 1-GENEL BİLGİLER.. 3 A-Misyon ve Vizyon.. 3 B-Yetki, Görev Ve Sorumluluklar.

Detaylı

ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI FARABĠ GELEN ÖĞRENCĠ KONTENJANLARI

ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI FARABĠ GELEN ÖĞRENCĠ KONTENJANLARI ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ 2017-2018 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI FARABĠ GELEN ÖĞRENCĠ LARI ÖNEMLĠ : Üniversitemizi tercih edecek öğrencilerin kayıtlı oldukları Üniversite ile Uludağ Üniversitesi arasında ikili anlaģma

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : /311.04/E /09/2017 Konu :Yemek Bursu

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : /311.04/E /09/2017 Konu :Yemek Bursu Evrak Tarih ve Sayısı: 26/09/2017-E.86380 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BENUB7UKD* Sayı :54011814/311.04/E.86380 26/09/2017 Konu :Yemek Bursu SAĞLIK BİLİMLERİ

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 20/08/2014-159917 T.C. Sayı :18235917-915.99- Konu :Kuruluş Duyurusu İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA 4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu kapsamında, Yetiştirme

Detaylı

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA GELİŞTİRME POLİTİKASI TASLAĞI 2018 FAALİYET ÖZETİ

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA GELİŞTİRME POLİTİKASI TASLAĞI 2018 FAALİYET ÖZETİ KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA GELİŞTİRME POLİTİKASI TASLAĞI 2018 FAALİYET ÖZETİ Kastamonu Üniversitesi nin Araştirma Geliştirme Açısından Vizyonu; Bilime, teknolojiye, topluma, insanlığa, düşünce ve

Detaylı

T.C. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Türkçe ve İngilizce Tıp Programları

T.C. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Türkçe ve İngilizce Tıp Programları T.C. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Türkçe ve İngilizce Tıp Programları 4. ve 5. Sınıf Stajları Öğrenci Değerlendirme Anket Analizi 2012-2013 Bahar Yarıyılı Anket Analizi 2012-2013 Bahar

Detaylı

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ DÖNEMİ STRATEJİK PLAN 2018 YILI İZLEME RAPORU

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ DÖNEMİ STRATEJİK PLAN 2018 YILI İZLEME RAPORU ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ 2015-2019 DÖNEMİ STRATEJİK PLAN 2018 YILI İZLEME RAPORU ERZİNCAN 2018 ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ 2015-2019 DÖNEMİ STRATEJİK PLAN 2018 YILI İZLEME RAPORU

Detaylı

/Pazartesi

/Pazartesi 28.01.2019/Pazartesi 12. YILINDA SİNOP ÜNİVERSİTESİ Kuruluşundan Bugüne Sinop Üniversitesi Onbirinci Yılını Kutladığımız Sinop Üniversitesi 29 Mayıs 2007 de Ondokuz Mayıs Üniversitesinden ayrılarak

Detaylı

Destek Hizmetleri Dairesi BaĢkanlığı Kasım - Aralık 2011 Faaliyet Raporu. Güner ATMACAOĞLU

Destek Hizmetleri Dairesi BaĢkanlığı Kasım - Aralık 2011 Faaliyet Raporu. Güner ATMACAOĞLU Destek Hizmetleri Dairesi BaĢkanlığı Kasım - Aralık 2011 Faaliyet Raporu Güner ATMACAOĞLU Toplantı Konu BaĢlıkları Genel Bilgilendirme Yürütülmekte Olan ĠĢler Talepler ve Ġhtiyaçlar GeliĢtirme ÇalıĢmaları

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 10/05/2017-E.66602 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı *BENFB3LKN* Sayı : 20214586-010.07.02/ Konu : Duyurular(Yazlık Kıyafet) TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Kamu

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Tarih ve Sayı: 14/03/2018-E.40004 *BENU5FHTC* T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Sayı : 50025531-010.07.02/ Konu : Duyuru FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Kadir Has Üniversitesi 1997 yılında da kurulmuş olan bir vakıf üniversitesidir. Altın Boynuz diye de anılan Haliç e birkaç metre uzaklıkta olan ve 1884 yılında Osmanlılar tarafından kurulan

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SON 5 YIL EN DÜŞÜK PUANLAR

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SON 5 YIL EN DÜŞÜK PUANLAR AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SON 5 YIL EN DÜŞÜK PUANLAR Fakülte / Yüksekokullar / Meslek Yüksekokulları En Küçük En Küçük Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hekimliği MF-3 475,84818 MF-3 451,90389 MF-3 449,49584 Diş

Detaylı

T.C. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi

T.C. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi T.C. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 2011 YATIRIM RAPORU Bilecik Üniversitesi Derslik Blokları Yapım İşi(19.000m²) Üniversitemiz derslik ihtiyaçlarını karşılamak üzere zemin ile birlikte 4 kattan oluşan

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 20/10/2017-E.144373 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi *BE5DBSCMD* Sayı : 50025531-010.07.02/ Konu : Duyuru TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA İlgi : 18/10/2017

Detaylı

Yılı Yatırımlarıyla Hedeflenen ve Gerçekleşen Kapasite Artışı / Kalite Artışı / İyileşme:

Yılı Yatırımlarıyla Hedeflenen ve Gerçekleşen Kapasite Artışı / Kalite Artışı / İyileşme: 2 0 1 7 2017 2 0 1 2010 7 İÇİNDEKİLER 1- Genel Değerlendirme 2 1.1- Kuruluşun Yatırımlarının Finansman Kaynakları: 2 1.2- Kuruluşun Mevcut Üretim / Hizmet Kapasitesi: 2 1.3-2017 Yılı Yatırımlarıyla Hedeflenen

Detaylı

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ 2010 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ 2010 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ 2010 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Temmuz 2010 1 İÇİNDEKİLER I. OCAK-HAZİRAN 2010 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 3 A. Bütçe... 3 01- Personel :... 3 02- Sosyal

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 17/10/2014-215469 T.C. Sayı :18235917-903.99- Konu :Diğer İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA ''İŞ YERİNDE PSİKOLOJİK TACİZ/MOBBİNG'' konulu eğitim çalışmasının İletişim Fakültesi Cep

Detaylı

T.C. BATMAN Ü Nİ VERSİ TESİ 2017 YİLİ KÜRÜMSAL MALİ DÜRÜM VE BEKLENTİ LER RAPORÜ

T.C. BATMAN Ü Nİ VERSİ TESİ 2017 YİLİ KÜRÜMSAL MALİ DÜRÜM VE BEKLENTİ LER RAPORÜ T.C. BATMAN Ü Nİ VERSİ TESİ 2017 YİLİ KÜRÜMSAL MALİ DÜRÜM VE BEKLENTİ LER RAPORÜ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI TEMMUZ-2017 S U N U Ş Üniversitemizin bütçe uygulamalarının yer aldığı ve kamuoyuna

Detaylı

Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Programlar ve Kontenjanları*

Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Programlar ve Kontenjanları* Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitim Dalları ve Kontenjanları Abant İzzet Baysal Üniversitesi 100111016 Acil Tıp 4 K 1 - - 100111043 Anesteziyoloji ve Reanimasyon 5 K 1 - - 100111052 Beyin ve Sinir

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Tarih ve Sayı: 13/01/2017-E.6345 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı *BE5F4ERLV* Sayı : 24089607-010.02/ Konu : Türk Bayrağı Kullanımı FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 18.04.2019 2015 2016 2017 2018 1- Kuruma Ait Bilgiler 1- Birim Sayıları 1- Fakülte Sayısı 5 5 5 5 2- Enstitü Sayısı 2 2 2 2 3- Yüksekokul Sayısı - - - 1 4- Meslek Yüksekokulu Sayısı

Detaylı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI PROJE VE İHALE DOSYALARI. Yılı Cinsi Konusu Adet Kl:Klasör 1 Kl.

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI PROJE VE İHALE DOSYALARI. Yılı Cinsi Konusu Adet Kl:Klasör 1 Kl. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI PROJE VE İHALE DOSYALARI Sıra No Yılı Cinsi Konusu Adet Kl:Klasör 1 1990- Proje - Personel ve Öğrenci Yemekhanesi, Mimari 2 1990-

Detaylı