ABK R ABK 3S SÜREKL SEVYE SENSÖRÜ KULLANMA KILAVUZU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ABK R ABK 3S SÜREKL SEVYE SENSÖRÜ KULLANMA KILAVUZU"

Transkript

1 ABK R ABK 3S SÜREKL SEVYE SENSÖRÜ KULLANMA KILAVUZU

2 ÇNDEKLER - ÖNSÖZ - GENEL - CHAZ ÜZER OKUMA - CHAZ ÜZER SETUP - MODBUS (RS-485) HABERLE"ME FORMATLARI - TEKL KULLANIM PANEL (OPSYONEL) - MONTAJ ve ÖLÇÜM - KLEMENS BA'LANTI "EMASI - OPSYONELBA'LANTI "EMASI - TEKNK BLGLER

3 ÖNSÖZ 1989 ylnda Bandrma'da 150m2 alanda kuruldu. 2 mühendis ve 2 elektrik teknisyeni ile yem fabrikalar elektrik panolar ve kablo tesisatlar üzerine çal"maya ba"lad ylnda kapasitif silo seviye sensörleri ve birkaç elektronik kart imali için elektronik bölümünü açt ylna pano saç kabinlerini kendi bünyesinde yapmaya ba"lad. Ayn yl PLC programlama ve otomasyon konularnda admlar atld ylnda orta ölçekli sanayi sitesinde atölye in"aatna ba"lanld ylnda 1800 m2' si kapal 5000 m2'lik yeni yerine ta"nd ylnda kendi açk alannda 1200 m2'lik ikinci atölye in"aatnn temelleri atld ylnda mekanik bölümünü geli"tirip yenile"tirdi, toz boya kullanlmaya ba"lanld. Ayn yl AR-GE' sini kurdu ve elektronik bölümünü geni"letti. Mikroi"lemci kontrollü özel cihazlarn üretimine geçildi ylnda endüstriyel ray tipi kumanda kontrol röleleri imalatna ba"lanld. Bilgisayar a1n yenileyip ofis otomasyonuna geçildi.2nternet sitesini açt. 3u anda bünyesinde yönetim, muhasebe, pazarlama, ar-ge, elektronik, proje, elektrik, mekanik birimlerini ve bunlarn atölye ve depolarn barndrmaktadr. Takm çal"masnn ürünü olarak ortaya çkan fikirler, konusunda uzmanla"m" olan personeller tarafndan projelendirme ve montaj i"lemleri ile somutla"trlarak mü"terilerimizin hizmetine sunulmaktadr.kalite mü"terilerimizin tercihinde önemli bir kriter haline gelmi"tir. Kalitenin önemi ürün geli"tirme a"amasnda ba"lar. Firma içinde üretim, test a"amalarnda, sonrasnda ve mü"teri hizmetlerinde devam eder. 2lk günden beri gerek yurt d"nda gerekse yurt içindeki uygulamalarmz sürekli de1i"en teknoloji do1rultusunda yenileyerek snrsz hizmet sunuyoruz. Amacmz her geçen gün geli"en ve yenilenen teknolojileri kullanarak uluslararas standartlara uygun verimli ve kaliteli üretim sa1layarak mü"terilerimize daha iyi hizmet sunmak, do1ruluk ilkemiz ile ba"arya birlikte ula"maktr. Tüm kullanclarmza i"lerinde kolaylklar ve ba"arlar dileriz.

4 ABK 3S SÜREKL SEVYE SENSÖRÜ Silolarn, tanklarn üstüne monte edilir. Silo içerisine kablo salarak toz, granül, sv ve viskoz svlarn yüksekli1ini ölçer. Geometri kullanarak silo içindeki mal miktarn gösterir. 2lave ekipmanlar yardmyla stok kontrolüne imkan verir Modbus 605 ABK 3S 350 ABK Software, PLC, Scada, vs. (op) ¼" Flanþ Operatör Paneli. (op.) Özellikleri: * Dayankl mekanik dizayn * RS 485 ( Modbas ) Haberle"me *(4-20mA), (0-10V) Analog çk" sayesinde her türlü PLC ve Scadalara ba1lanabilme imkan * Kalibrasyon gerektirmeyen kolay montaj. * Standart 30mt. Yükseklik ölçümü ( Lokal yo1unluk girdisi vastasyla miktar gösterimi ) * Manuel., hzl ölçüm, zaman aralkl,...vs. Çe"itli çal"ma modlar * Isdan, toz ve nemden, materyal cinsinden etkilenmeyen hassas seviye ölçümü ( min digit =1cm. ).

5 CHAZ ÜZERNDEN BLG OKUMA a b Cihaz ekran/ ve tu2 i2levleri: Cihaza ilk enerji verildi1inde cihazn ekrannda ölçülen mesafe bilgisi ve ölçme metodu bilgisi görülür. a ekrannda ölçme metodu bilgisi görülür. 1 ise zamanl sürekli ölçüm, 2 ise d"ardan ölç bilgisi geldi1inde ölçüm yapacak "ekildedir. b ekrannda ise son ölçülen bilgiyi verir. (Örnek 12,35 m) Bilgi sayfalar/: 6 adet bilgi sayfas bulunmaktadr.3 ve 4 nolu tu"lar ile bilgi sayfalarnda yukar a"a1 gezinilir. a ekrannda bilgi sayfasnn numaras blink yaparak görülür. b ekrannda da bilgiye ait veriler görülür. 1. sayfa: Silonun doluluk bilgisi görülür. (Örnek 2655 ton) 2. sayfa: Silo üstü ss (opsiyonel) bilgisi görülür. (Örnek 25.7 C) 3.sayfa: Silo üstü nem (opsiyonel) bilgisi görülür. (Örnek 85.7 %) 4.sayfa: Silonun doluluk yüzdesi görülür. (Örnek 95.7 %) 5.sayfa: Silo içerisindeki maln yükseklik bilgisi görülür. (Örnek 18,65 m)

6 CHAZ ÜZERNDEN SETUP a b Set sayfalar: 10 adet set de eri bulunmaktadr.1 nolu tuu 2 sn sürekli baslrsa set sayfalarna girilir.3 ve 4 nolu tular ile de set sayfalarnda yukar aa gezinilir. Set sayfalarnda a ekrannda S yazar. b ekrannda da ise set sayfasnn numaras yazar. De itirilmek istenilen set sayfasna girmek için 1 nolu tua baslr. Set sayfasna girildi inde a ekrandan set sayfa numaras (sadece 10 numaral set sayfasna girildi inde a ekrannda A de eri görülür.) b ekrannda ise set de eri görülür. 'stenilen de er 3 ve 4 nolu tular ile ayarlanr. De itirilen de er kaydedilmek isteniyorsa 1 nolu tua istenmiyor ise 2 nolu tua baslr. Set sayfalarndan çkmak içinde 2 nolu tua baslr. 1. set de eri: Modbus adres bilgisi de eridir. 1 ile 8 arasnda bir de er girilir. Sistemde birden fazla cihaz var ise her cihazn de eri farkl olmaldr. Haberleme kulalnlmyor ise girilen de er önemli de ildir. 2. set de eri: Çalma modu seçim de eridir. 1 ile 2 arasnda bir de er girilir. 1 girilirse dardan verilen bir input veya haberlemeden gverilen ölç bilgisi ile ölçüm yaplr. 2 girilirse 5.set de erinde girilen zaman aral nda bir ölçüm yapar. 3.set: Silo dolu seviye bilgisi: Silo dolu öknn aktif olmas istenieln metre de eri girilir. Ölçüm yapld nda silo içerisindeki malzeme bu de erinin üstünde ise silo solu bilgisi verir.

7 a b set: Hzl ölçüm mesafesi: Daha hzl Ölçme yapabilmesi için mala de dikten sonra komple yukar çkmak yerine girilen metre mesafe si kadar yukar çkp orada bekler. 'kinci ölçüm yaplmak istendi inde daha az measfe katedece inden ölçüm zaman hzlanm olur. 5.set: Tarama zaman seti : 2.set de eri 2 olarak ayarlanr ise buraya girilen zaman aral nda bir ölçüm yapar. Zaman de eri dakika cinsindendir. 6.set: Scaklk alarm seti : Silo üstü scaklk sensörü (opsiyonel) de eri girilen de erin üzerinde ise sistem alaram verir. 7.set: Silo max. Yüksekli i: Buraya girilen metre cinsinden de er silo içindeki maln hesaplanmasnda kullanlacaktr. 8.set: Silo taban alan: Buraya girilen metre cinsinden de er silo içindeki maln hesaplanmasnda kullanlacaktr. 9-set hammadde yo unlu u:buraya girilen de er silo içindeki maln hesaplanmasnda kullanlacaktr. 10.set: hata zaman: Sistemde her hangi bir hata oldu unda buraya girlen süre sonunda alarm çk verir. Girilen de er saniye cinsindendir.

8 MOD-BUS (RS485) HABERLE%ME FORMATLARI Word Okuma!"# $ %%&%% ' ( )$ %%&%% * $ %%&%%, -.!"-# - %%%% / 01"2# 2 %%%&% 3 "# 4 0 "# $ %%&%% 5 67 "# $ %&%% -18 "# 09 %% (1 "# )$ %%&%% :& "# $ %%&%% ' -; "# ² %&%% * "# 2 %&%%, 8<"# = %% / = 1 2 %%%&% 3 4 :&-. "# - %%%% Word Yazma 0 $ %%&%% ' 67 $ %&%% * %%, (1 )$ %%&%% / :& $ %%&%% 3 -; ² %&%% 4 2 %&%% 5 8< = %% > Bit Yazma!

9 Max. Silo yüksekli1i Max. Silo hacmi Silo 2ç Scakl1 TEKL KULLANIM PANEL (OPSYONEL) Ana Sayfa Ekran Görüntüsü Silo Hammadde Measurement Durumu Status m / m T T 00.0 ºC 00.0 %! Measurement Ölçüm Yaplyor is Built En son ölçülen Silo yüksekli1i En son ölçülen Silo hacmi Doluluk % oran Ölçüm yaplyor iken! i"areti çkar yaplmyor iken bo" görülür. Sayfa-1 Ekran Görüntüsü Hammadde alm yaplyor iken! i"areti çkar Silo dolu seviyesinden dolu bilgisi geldi1inde! i"areti çkar Silo içerisindeki scaklk girilen set de1erinin üzerine çkt1nda! i"areti çkar Yükselik okunamyor iken! i"areti çkar Scaklk okunamyor iken! i"areti çkar H.madde Alm Yaplyor H.madde Dolu Seviye Yüksek Scaklk Sayfa-2 Ekran Görüntüsü Yükseklik Okunamyor Scaklk Okunamyor Sayfa-2 Ekran Görüntüsü Ana sayfada Tu"larn fonksiyonlar Up PgUp PgDn Down Sayfalarn arasnda dola"ma için kullanlr. F0 F5 Ana sayfada iken basld1nda ölçüm yaptrlr Shift F3 tu"u ile Parametre-1 safasna gidilir F8 Shift F4 tu"u ile Parametre-2 safasna gidilir F9

10 Parametre-1 Ayarlar Shift F3 tu"una basp Parametre-1 sayfasn açn. Parametre-1 Sayfas Ekran Görüntüsü Parametre -1 Ölçüm Modu 0 Silo Dolu Yüks M Ölçüm Zaman 00 Mn Scaklk Alarm 00.0 ºC Bu sayfada; F0 tu"una basn. Ölçüm Modu de1eri çkar. 1 girip Enter tu"una basn. F1 tu"una basn. Silo Dolu Yüks. de1eri çkar. Örne1in 10 metre için girip Enter Tu"una basn F2 tu"una basn. Ölçüm Zaman de1eri çkar. 60 girip Enter Tu"una basn. F3 tu"una basn. Scaklk Alarm de1eri çkar. 45 ºC için 45.0 yazn Enter tu"una basn. F4 tu"una basp. Ana sayfaya dönün. Parametre-1 için ayarlama bitmi"tir.

11 Parametre-2 Ayarlar Shift F4 tu"una basp Parametre-2 sayfasn açn. Parametre-2 Sayfas Ekran Görüntüsü Parametre -2 H.madde Yo % Silo Max. Yüks M Silo Taban A M² Ölçüm Hata Z. 00 Sn Bu sayfada; F0 tu"una basn. H.madde Yo1. de1eri çkar. Örne1in; 800kg/m³ için 0.80 girip Enter tu"una basn. F1 tu"una basn. Silo Max. Yüks. de1eri çkar. (A1rl1n alt hizas ile silo taban arasndaki mesafe) Örne1in; 10,5 metre içim girip Enter Tu"una basn. F2 tu"una basn. Silo Taban A. de1eri çkar. Örne1in; çap 10 metre olan bir silo için; ( s = r² x Y = 25 x 3,14 = 78,5) 78.5 m² girip Enter tu"una basn. F3 tu"una basn. Ölçüm Hata Z. de1eri çkar. 5 girin Enter tu"una basn. F4 tu"una basp. Ana sayfaya dönün. Parametre-2 için ayarlama bitmi"tir.

12 MONTAJ VE ÖLÇÜM ABK 3S Montaj: 1¼ Flan" silo üzerine monte edin ve seviyeyi üzerine yerle"tirin. Kablo ölü noktadadr. Paket içerisindeki kablo parças yardm ile a1rl1 ölçmek istedi1iniz üst sfra getirin ve kabloyu ba1layn. Operatör panel ba1lantlarn kontrol edip, seviyeye ve operatör paneline enerji verin. Ölçümü: Ana sayfada her F0 tu"una bast1nzda seviye kablosunu salar. A1rlk Silo içindeki mala de1er. Ekrana yükseklik ve miktar bilgilerini basar. Kabloyu geri sararak yeni bir ölçüm için bekler. Ölçüm tu"la yaplabilece1i gibi seviye üzerindeki inputlada yapalabilir.

13 KLEMENS BA'LANTI "EMASI MOD-BUS ba1lant için > > A B ANC UNC ANA UNA _ SY OLC BOE DOLDU SEV'YES' - GENEL AQ AI NTC Rx Tx 220V AC BESLEME RS485 MOD-BUS R N PE Rx Tx PLC (Analog) ba1lant için > > A B ANC UNC ANA UNA _ SY ÖLÇ BOE DOLDU SEV'YES' - GENEL AQ AI NTC Rx Tx 220V AC BESLEME R N PE Rx Tx Röle Output Analog Input (4-20mA) PLC

14 OPSYONEL KLEMENS BA'LANTILAR Çat Üstü Scaklk Sensörü > > A B ANC UNC ANA UNA _ SY OLC BOE DOLDU SEV'YES' - GENEL AQ AI NTC Rx Tx NTC Nem Sensörü > > A B ANC UNC ANA UNA _ SY OLC BOE DOLDU SEV'YES' - GENEL AQ AI NTC Rx Tx _ 4-20mA Silo Dolu Seviye Sensörü > > A B ANC UNC ANA UNA _ SY OLC BOE DOLDU SEV'YES' - GENEL AQ AI NTC Rx Tx d _ Kapasitif

15 TEKNK BLGLER Besleme Gerilimi : 230V AC 50Hz Güç Tüketimi : 6 VA Beklemede, 50VA çal"mada Çal"ma Scakl1 : -40 C, 65 C Max. 2nternal Bin Temp : Up to 149 C staninless steel cable to 93 C staninless steel jacketed cable Ölçüm mesafesi max. : 30mt. Ölçüm Hz : 0,3 m / s Do1ruluk oran : <0,5 % Tekrarlanabilirlik : 3 cm. Çözünürlük : 1cm Ba1lant : 2¾ NPT Halat : 1/16 izoleli çelik (123 kg) 3/16 paslanmaz çelik (123 kg) Çk" Sinyalleri Standard : RS 485 (Modbus Slave) Analog çk" : 4-20mA 500 max. Haberle"me uzakl1 : 1200 mt. max. Adres bilgisi : 1-32 ayarlanabilir. Ebatlar : 652 x 289 x 216 mm A1rl1 : 0,9 kg Uyulmu" Sertifikalar : Nema 4, IP66, CE

16 Elsan Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited 3irketi Tel : (4 HAT) Fax : abkelsan@abkelsan.com web :

ABKR ABK 1036 GALVANİZ SİLO ISI KONTROLÖRÜ KULLANMA KILAVUZU

ABKR ABK 1036 GALVANİZ SİLO ISI KONTROLÖRÜ KULLANMA KILAVUZU ABKR ABK 1036 GALVANİZ SİLO ISI KONTROLÖRÜ KULLANMA KILAVUZU ÖNSÖZ 1989 yılında Bandırma'da 150m2 alanda kuruldu. 2 mühendis ve 2 elektrik teknisyeni ile yem fabrikaları elektrik panoları ve kablo tesisatları

Detaylı

ABKR ABK 6110 Likit Seviye Kontrolörü KULLANMA KILAVUZU

ABKR ABK 6110 Likit Seviye Kontrolörü KULLANMA KILAVUZU ABKR ABK 6110 Likit Seviye Kontrolörü KULLANMA KILAVUZU 61102 ÖNSÖZ 1989 yılında Bandırma'da 150m2 alanda kuruldu. 2 mühendis ve 2 elektrik teknisyeni ile yem fabrikaları elektrik panoları ve kablo tesisatları

Detaylı

ABKR WIND 7100 Weighting Indicator KULLANMA KILAVUZU

ABKR WIND 7100 Weighting Indicator KULLANMA KILAVUZU ABKR WIND 7100 Weighting Indicator KULLANMA KILAVUZU İÇİNDEKİLER - ÖNSÖZ - GENEL - TEKNİK ÖZELLİKLER - TUŞLARIN İŞLEVLERİ - ÇALIŞMA EKRANI - WIND ÇALIŞMA ŞEMASI - MENÜSÜ - ABK WIND 7100 HATA KODLAMALARI

Detaylı

1. Tanım ve Özellikler. 1.1. Tanım

1. Tanım ve Özellikler. 1.1. Tanım 1. Tanım ve Özellikler 1.1. Tanım Modbus protokolü ile OmniCon, Bilgisayar, PLC ve dier cihazlarla haberleerek topladıı bilgileri göstermek üzere tasarlanmı Info Panel kontrol ve haberleme ünitesidir.

Detaylı

Özellikler... 2. Standart Ürün Paket İçeriği... 2. Kurulum... 2

Özellikler... 2. Standart Ürün Paket İçeriği... 2. Kurulum... 2 İÇİNDEKİLER Tanım... 2 Özellikler... 2 Standart Ürün Paket İçeriği... 2 Kurulum... 2 Elektrik Bağlantısı... 3 Isı Sensörü Bağlantı Detayı... 3 RS485 Bağlantı Detayı... 4 Ek:1 Aqua Control RS 485 Bağlantı

Detaylı

Seviye Transmitteri. Seviye Gösterici Transmitter --------------------------------------- Model LIT25. Temassız Ultrasonik Sensörlü

Seviye Transmitteri. Seviye Gösterici Transmitter --------------------------------------- Model LIT25. Temassız Ultrasonik Sensörlü Seviye Transmitteri Temassız Ultrasonik Sensörlü Tank Envanteri, Seviye Gözlemleme ve Kontrolü için Seviye Gösterici Transmitter --------------------------------------- Model LIT25 Kimyasal Depolama Tankları,

Detaylı

İÇİNDEKİLER ÖZELLİKLER. 3-4 KONTROL PANELİ HARİCİ KONTROL ÜNİTESİ BAĞLANTILAR VE HABERLEŞMELER 23-24

İÇİNDEKİLER ÖZELLİKLER. 3-4 KONTROL PANELİ HARİCİ KONTROL ÜNİTESİ BAĞLANTILAR VE HABERLEŞMELER 23-24 ULD-25AL ÇAP ÖLÇER 2016 İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER ÖZELLİKLER. 3-4 KONTROL PANELİ... 5-13 HARİCİ KONTROL ÜNİTESİ... 14-22 BAĞLANTILAR VE HABERLEŞMELER 23-24 2 ÖZELLİKLER ÖZELLİKLER MODEL : U25AL ÖLÇÜM YÖNTEMİ.:

Detaylı

ABKR ABK 2310 Kafes Tavukçuluğu Yemleme, Sulama ve Aydınlatma Kontrolörü KULLANMA KILAVUZU

ABKR ABK 2310 Kafes Tavukçuluğu Yemleme, Sulama ve Aydınlatma Kontrolörü KULLANMA KILAVUZU ABKR ABK 2310 Kafes Tavukçuluğu Yemleme, Sulama ve Aydınlatma Kontrolörü KULLANMA KILAVUZU İÇİNDEKİLER - GENEL - TUŞLARIN İŞLEVLERİ - LED GÖSTERGE FORMATI - ÇALIŞMA EKRANI - SET MENÜLERİ - CİHAZIN ÇALIŞMASINA

Detaylı

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03 LCD li Kablosuz Ev Otomasyon Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Ana Ünite 0 V (AC) A (SPDT) Oda Ünitesi V (DC) (x,v AA Alkaline pil) HT 00 HT 00 0 HT 00 0 HT 00 0 Kullanım

Detaylı

Üniversal Giriþli Proses indikatörü

Üniversal Giriþli Proses indikatörü Üniversal Giriþli Proses Ýndikatörü UPI4-2100 UPI4-2100 L1 L2 L3 Out1 Out2 Universal Process Indicator Üniversal Giriþli Proses indikatörü mv, V, ma, termocuple ve RTD giriþi seçilebilir ( 16 bit çözünürlük

Detaylı

DC VOLTMETRE DCV-10 / 10A / 10C / 10S / 10CS / 11 / 11A / 11C / 11S / 11CS

DC VOLTMETRE DCV-10 / 10A / 10C / 10S / 10CS / 11 / 11A / 11C / 11S / 11CS DC OLTMETRE DC-10 / 10A / 10C / 10S / 10CS / 11 / 11A / 11C / 11S / 11CS DÝKKAT -Cihaz baðlanýrken bütün enerjiyi kesiniz. -Cihaz þebekeye baðlandýðýnda ön paneli çýkartmayýnýz. -Cihazý solvent yada benzeri

Detaylı

MODEL OP-CN4. Sürüm 2.0 KULLANMA KILAVUZU ARTIMSAL SAYICI UYARI! CİHAZI KULLANMADAN ÖNCE DİKKATLİCE OKUYUNUZ

MODEL OP-CN4. Sürüm 2.0 KULLANMA KILAVUZU ARTIMSAL SAYICI UYARI! CİHAZI KULLANMADAN ÖNCE DİKKATLİCE OKUYUNUZ MODEL OP-CN4 ARTIMSAL SAYICI Sürüm 2.0 KULLANMA KILAVUZU UYARI! CİHAZI KULLANMADAN ÖNCE DİKKATLİCE OKUYUNUZ 1. Cihazın elektriksel bağlantılarını son sayfada belirtilen şekilde yapınız. 2. Elektriksel

Detaylı

Proses kontrolörü. pnömatik ve elektrik aktüatörler için. Proses kontrolörü 110-240V. Proses kontrolörü

Proses kontrolörü. pnömatik ve elektrik aktüatörler için. Proses kontrolörü 110-240V. Proses kontrolörü 110-240V pnömatik ve elektrik aktüatörler için Rittal-panoda dtron 316 kontrol için akım döngüsü sensör girişli 4-20 ma çıkışlı konum kontrolörlü pnömatik ve elektrik aktüatörü Özellikler Rittal pano RAL

Detaylı

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. Dokunmatik

Detaylı

PRC100 BANT KANTARI CĐHAZININ ÖNDEN GÖRÜNÜMÜ

PRC100 BANT KANTARI CĐHAZININ ÖNDEN GÖRÜNÜMÜ PRC100 BANT KANTARI CĐHAZI KULLANIM KILAVUZU PRC100 BANT KANTARI cihazı endüstriyel ortamlarda kantar bantlarının izlenmesi ve kontrolü amacı için tasarlanmıştır. Yüksek hassasiyetlidir. Bant üzerinden

Detaylı

Katılarda nem ölçümü online nem ölçüm sistemleri

Katılarda nem ölçümü online nem ölçüm sistemleri Katılarda nem ölçümü online nem ölçüm sistemleri Nem ölçüm sistemleri Endüstriyel çözümler Uygulamaya özel çözümler Farklı sensör seçenekleri Gelişmiş online izleme Automation Components Analog Nem Sensör

Detaylı

ENDÜSTRİYEL TİP GAZ DEDEKTÖRLERİ. powered by

ENDÜSTRİYEL TİP GAZ DEDEKTÖRLERİ. powered by ENDÜSTRİYEL TİP GAZ DEDEKTÖRLERİ IPACK ENDÜSTRİYEL GAZ ÖLÇÜMLEME VE KONTROL SİSTEMLERİ Endüstriyel işletmelerde kullanılan yanıcı parlayıcı patlayıcı ve/veya toksik gazların anlık veya sürekli olarak tespiti

Detaylı

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn MST SERİSİ 0-000 kva -0 kva : MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM TOWER PF= 0.8 GÜÇ FAKTÖRÜ Service SERVİS ÖZELLİKLER Mikroişlemci Kontrollü Voltaj Regülasyonu Hassas Çıkış Voltaj Kontrolü Tristör ve SMPS Teknolojisi

Detaylı

MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi

MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi Optik ve Dijital Sıfıra Yakın Sensör Sapması Sarf Malzeme Yok Hareketli Parça Yok MLSS (Aktif Çamur), RAS (Geri Devir), WAS (Atık Aktif Çamur) Ölçümleri

Detaylı

GTEC Elektronik LTT500A Serisi. Sızdırmazlık Test Cihazı. Otomatik Regülatörlü

GTEC Elektronik LTT500A Serisi. Sızdırmazlık Test Cihazı. Otomatik Regülatörlü GTEC Elektronik LTT500A Serisi Sızdırmazlık Test Cihazı Otomatik Regülatörlü Aşağıda cihazın açılış ekranı ve fonksiyonları gösterilmiştir. Cihaz açıldığında bu ekran 3 Sn görülür.bu arada cihaz dahili

Detaylı

ALP 44 L ÖLÇÜ VE KONTROL CİHAZI KULLANMA KILAVUZU

ALP 44 L ÖLÇÜ VE KONTROL CİHAZI KULLANMA KILAVUZU ALP 44 L ÖLÇÜ VE KONTROL CİHAZI KULLANMA KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1. TEKNİK ÖZELLİKLER... 1 2. BAĞLANTILAR... 2 3. ÖN PANEL TANIMLARI. 3 4. CİHAZIN PROGRAMLANMASI. 4 4.1. Skala Değerinin Girilmesi (S_Lo /

Detaylı

sintra Sintra www.asyatrafik.com.tr

sintra Sintra www.asyatrafik.com.tr sintra 2 Sintra bir Asy a Trafik A.Ş. ma rka sıdır. 2016 www.asyatrafik.com.tr ÜRÜN KATALOĞU 2016 Üretim Kapasitemiz Sintra markalı sinyalizasyon sistemlerimiz, trafik ve yol güvenliği standartlarına uygun

Detaylı

ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri

ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Pil DC 3 V (2 1,5V AA Alkaline pil) Alıcı AC 250 V-10A (SPDT) Kullanım ABR 320 SET oda termostatları

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR WHT 101. Yarım Boy Turnikeler

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR WHT 101. Yarım Boy Turnikeler Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR WHT 101 Yarım Boy Turnikeler METAXDOOR WHT 101 METAXDOOR WHT 101 S METAXDOOR 101 D METAXDOOR 101 H METAXDOOR

Detaylı

ELITE PR DİKKAT. O ayar sıvısı seti M) Enjektör valfi için redüksiyon. Duvara Montajı

ELITE PR DİKKAT. O ayar sıvısı seti M) Enjektör valfi için redüksiyon. Duvara Montajı ELITE PR Paket İçindekiler: A) "ELITE PR" ph ve REDOX kontrol cihazı B) PVC Crystal 4x6 ile emme cihazı (2 m) C) Polietilen hortum (3m) D) Bağlantı vidası (φ=6 mm) E) Emme çekvalfi F) FPM basma çekvalf

Detaylı

ABKR ABK TOR4120 Elektronik Torba Dolum Kontrolörü KULLANMA KILAVUZU

ABKR ABK TOR4120 Elektronik Torba Dolum Kontrolörü KULLANMA KILAVUZU ABKR ABK TOR4120 Elektronik Torba Dolum Kontrolörü KULLANMA KILAVUZU İÇİNDEKİLER - ÖNSÖZ - GENEL - ABK-TOR4120 CİHAZININ TANITIMI - ÇALIŞMA EKRANLARI - SET GİRİŞLERİ - PARAMETRE GİRİŞLERİ - DİKKAT EDİLMESİ

Detaylı

User [Şirket adını. LTr Kullanım Kılavuzu. yazın]

User [Şirket adını. LTr Kullanım Kılavuzu. yazın] User [Şirket adını LTr Kullanım Kılavuzu yazın] İçindekiler Giriş... 4 Teknik Özellikler... 5 Ölçüler... 6 Cihaz Konnektör Bağlantıları... 7 Besleme Konnektörü Bağlantısı... 8 Haberleşme Konnektörü Bağlantısı...

Detaylı

EAOM-3-HM-ALT EAOM-3-STP-ALT EAOM-3-HM-STP-ALT

EAOM-3-HM-ALT EAOM-3-STP-ALT EAOM-3-HM-STP-ALT , 7x7 DIN Boyut EAOM-3 Manuel Start ve Motor Korumalý Kontrol cihazlarý Kontak Anahtarlý, EAOM-3-ALT Kontak Anahtarlý ve Jeneratör Voltajýndan Aþýrý Hýz Algýlama, EAOM-3-MAG Kontak Anahtarlý ve Manyetik

Detaylı

Elektrik Bağlantı Şeması ve Sensor Ayarları

Elektrik Bağlantı Şeması ve Sensor Ayarları Teknik Özellikler: Mikrobilgisayar kontrollü Gerçek zaman saati Kalibrasyon gerektirmeyen hassas nem ve ısı sensörü (Nem hassasiyeti %3 sıcaklık %0,5) 2 farklı program kontrollü, 4 vana çıkışı (24 Vac

Detaylı

ARI-OM. Elektrik döner aktüatör. Elektrik döner aktüatör ARI-OM. Elektrik döner aktüatör. Tip OM-A den OM-4 e

ARI-OM. Elektrik döner aktüatör. Elektrik döner aktüatör ARI-OM. Elektrik döner aktüatör. Tip OM-A den OM-4 e ARI-OM Elektrik döner aktüatör Elektrik döner aktüatör ARI-OM Elektrik döner aktüatör Tip OM-A den OM-4 e Kısa süreli çalışma için S 2-5 Dak. (Periyodik çalışma S3 %30 ED) 230V 50Hz, 24V DC, 24V 50Hz Koruma

Detaylı

Cooling. Soğutma Otomasyon Sistemleri ve Enstalasyon Tekniği. Uzaktan izleme ve kontrol sistemi...

Cooling. Soğutma Otomasyon Sistemleri ve Enstalasyon Tekniği. Uzaktan izleme ve kontrol sistemi... Cooling Uzaktan izleme ve kontrol sistemi... Soğutma Otomasyon Sistemleri ve Enstalasyon Tekniği Nem ve Dokunmatik TFT Ekran Dokunmatik TFT Ekran Soğuk Oda Kontrol Cihazları Soğutma Sistemleri Kontrol

Detaylı

1/6 PR _S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ ÖZELLİKLER KULLANIM ALANLARI PR _S-DP4

1/6 PR _S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ ÖZELLİKLER KULLANIM ALANLARI PR _S-DP4 PR20160926-1_S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ Prosense S-DP4 Gaz Kontrol Paneli zorlu endüstriyel ortamlarda algılanan patlayıcı ve zehirli gaz konsantrasyonlarının değerlendirilip ortamın

Detaylı

TECO N3 SERİSİ HIZ KONTROL CİHAZLARI

TECO N3 SERİSİ HIZ KONTROL CİHAZLARI 1/55 TECO N3 SERİSİ HIZ 230V 1FAZ 230V 3FAZ 460V 3FAZ 0.4 2.2 KW 0.4 30 KW 0.75 55 KW 2/55 PARÇA NUMARASI TANIMLAMALARI 3/55 TEMEL ÖZELLİKLER 1 FAZ 200-240V MODEL N3-2xx-SC/SCF P5 01 03 Güç (HP) 0.5 1

Detaylı

GERGİ DENETİM CİHAZI KULLANIM KLAVUZU

GERGİ DENETİM CİHAZI KULLANIM KLAVUZU GERGİ DENETİM CİHAZI KULLANIM KLAVUZU Cihaz üzerinde görülen tuşların fonksiyonları aşağıda detaylı olarak açıklanmıştır. Programa giriş ve çıkış yapmayı sağlar.5 sn basılı tutmak gerekir Dara alma işlemini

Detaylı

Titreþim denetim cihazý

Titreþim denetim cihazý Titreþim denetim cihazý Tip 675 Titreþim hýzý (mm/s, rms) 2 Transistör þalter çýkýþý (Ön ayarlamasý sabit olarak yapýlmýþtýr) Analog elektrik çýkýþý: 4...20 ma Frekans aralýðý: 10 Hz...1000 Hz 1 Hz...1000

Detaylı

DBS721, DBS729 Siren taban, kl siren taban

DBS721, DBS729 Siren taban, kl siren taban DBS721, DBS729 Siren taban, kl siren taban Otomatik adreslenebilir C-NET bus hatt için Cerberus PRO Siren taban DBS721 ve kl siren taban DBS729 11 seçilebilir ton, 2 programlanabilir aktivasyon seviyesi

Detaylı

MODEL OP-LP1 MODEL OP-LP2

MODEL OP-LP1 MODEL OP-LP2 MODEL OP-LP1 MODEL OP-LP2 MESAFE / POZİSYON ÖLÇME VE KONTROL CİHAZI Sürüm 2.0 KULLANMA KILAVUZU UYARI! CİHAZI KULLANMADAN ÖNCE DİKKATLİCE OKUYUNUZ 1. Cihazın elektriksel bağlantılarını son sayfada belirtilen

Detaylı

Tek Setli, Tek Çýkýþlý, Çok Fonksiyonlu Hýz Ölçer

Tek Setli, Tek Çýkýþlý, Çok Fonksiyonlu Hýz Ölçer Tek li, Tek Çýkýþlý Hýz Ölçer TCS37-100.S TCS37-100 Timer&Counter&Speed Tek li, Tek Çýkýþlý, Çok Fonksiyonlu Hýz Ölçer 6 dijit LED Display (Yeþil veya Kýrmýzý), 8mm dijit boyu Ýki ayrý çarpým faktörü(00.0001...

Detaylı

HT-02 HP KABLOLU ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU

HT-02 HP KABLOLU ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU HT-02 HP KABLOLU ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU TEKNİK VERİLER 1. Çalışma voltajı: 3V ±0,2V (DC) 2. Yük Akımı: 5 A 3. Hassasiyet: ± 0,5 ºC 4. Sıcaklık ayar aralığı: 10ºC - 30ºC 5. Zamanlama Hatası: 1%

Detaylı

DKG-190 AKÜ ŞARJ KONTROL CİHAZI TANITIM ÖZELLİKLER. DKG-190 Kullanım Kılavuzu V-1.1 (24.03.2015) -1-

DKG-190 AKÜ ŞARJ KONTROL CİHAZI TANITIM ÖZELLİKLER. DKG-190 Kullanım Kılavuzu V-1.1 (24.03.2015) -1- DKG-190 AKÜ ŞARJ KONTROL CİHAZI TANITIM DKG-190 telekom sistemlerinde kullanılan jeneratörlerin çalışma saatlerini azaltmak amacıyla tasarlanmış ileri teknoloji ürünü bir cihazdır. Cihaz kullanıldığı yerlerde

Detaylı

Oterm EE101 Kablosuz Oda Termostatı. Oterm EE101 Kullanım Kılavuzu

Oterm EE101 Kablosuz Oda Termostatı. Oterm EE101 Kullanım Kılavuzu Oterm EE101 Kullanım Kılavuzu 1 EE101-TX EE101-RX 2 Oterm EE101 Kablosuz Oda Termostatı, kombiniz ile veya diğer ısıtma cihazları ile kullanabileceğiniz, evinizin konforunu artıran modern bir ısı kontrol

Detaylı

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 250 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 250 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

Cihazýnýzý kullanmadan önce lütfen DÝKKATLE okuyun!!..

Cihazýnýzý kullanmadan önce lütfen DÝKKATLE okuyun!!.. TOU 01 KULLANMA KLAVUZU EPC (Teknolojik deðiþiklikler nedeniyle deðiþiklik hakký saklýdýr. Üretici Firma deðiþiklikleri önceden haber verilmeksizin yapabilir.) Cihazýnýzý kullanmadan önce lütfen DÝKKATLE

Detaylı

BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY - PHONE: FAX:

BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY - PHONE: FAX: BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY - PHONE: +90 224 443 56 06 FAX: +90 224 443 56 07 bemak@bemakotomasyon.com - www.bemakotomasyon.com - www.bemakelektromarket.com

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Ýki Setli, Ýki Çýkýþlý, Çok Fonksiyonlu Pozisyon Ýndikatörü

Ýki Setli, Ýki Çýkýþlý, Çok Fonksiyonlu Pozisyon Ýndikatörü Pozisyon Ýndikatörü TCS37-200.PSI TCS37-200 Timer&Counter&Speed Ýki Setli, Ýki Çýkýþlý, Çok Fonksiyonlu Pozisyon Ýndikatörü 6 dijit LED Display (Yeþil veya Kýrmýzý), 8mm dijit boyu Mekanik reset deðeri

Detaylı

Üniversal Ölçüm Cihazý UMG 505. Þebeke Analizi ve Enerji Yüklerinin Optimizasyonu

Üniversal Ölçüm Cihazý UMG 505. Þebeke Analizi ve Enerji Yüklerinin Optimizasyonu Üniversal Ölçüm Cihazý UMG 505 Þebeke Analizi ve Enerji Yüklerinin Optimizasyonu Modem Yazýcý LON Mobus PC I/O Kullanýmý LON Üniversal Ölçüm Cihazý Kullanýmý UMG 505 düþük gerilim ve orta gerilim þebekelerindeki

Detaylı

ABK R ABK Chicken Farm Climate Controller KULLANMA KILAVUZU

ABK R ABK Chicken Farm Climate Controller KULLANMA KILAVUZU ABK R ABK 2300 Chicken Farm Climate Controller KULLANMA KILAVUZU ÇNDEKLER - ÖNSÖZ - GENEL - TU'LARIN 'LEVLER - LED GÖSTERGE FORMATI - ÇALI'MA EKRANI - SET MENÜLER - CHAZIN ÇALI'MASINA AT BLGLER - TEKNK

Detaylı

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa S71 E 1217513 S7 A B C D E F C US Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Stok no. S71 E 1217513 1217513 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/s7

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR WHT 201. Yarım Boy Turnikeler

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR WHT 201. Yarım Boy Turnikeler Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR WHT 201 Yarım Boy Turnikeler METAXDOOR WHT 201 METAXDOOR WHT 201 S METAXDOOR WHT 201 D METAXDOOR WHT 201

Detaylı

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 150 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 150 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

Birlik Otomasyon Elektromekanik Ve Makine San.Tic.Ltd.Şti.

Birlik Otomasyon Elektromekanik Ve Makine San.Tic.Ltd.Şti. Birlik Otomasyon Elektromekanik Ve Makine San.Tic.Ltd.Şti. Cilt 1 / Sayı 1 GERGİ KONTROL CİHAZI BTC 630 (TENSION CONTROL) Gergi Kontrol Cihazı Kullanım Kılavuzu Bu kitapçık, BTC-610 modeli Gergi Kontrol

Detaylı

DMF SERÝSÝ YAKIT SAYAÇLARI TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU

DMF SERÝSÝ YAKIT SAYAÇLARI TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU DMF SERÝSÝ DFM 8 - DFM 20 - DFM 25 YAKIT SAYAÇLARI TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU LÜTFEN KILAVUZU OKUYUNUZ... Kahraman Ýth alat, Ýhracat, Taahh üt ve Tic aret Ltd. Þt i. HilalMa h. 704. Sok. No:1 5/ 1 ÇANKAYA-

Detaylı

YATAY SARIM MAKİNASI SB-YSM-500

YATAY SARIM MAKİNASI SB-YSM-500 YATAY SARIM MAKİNASI SB-YSM-500 Ana Parçaları ve çalışma şekli Nu. PARÇA AÇIKLAMA 1 Ana kontrol paneli 2 Sarıcı gövdesi 3 Baglantı aynası Dokunmatik ekran ile donatılmış, Operatör makine ve bileşenlerini

Detaylı

Elektronik Kontrol Paneli

Elektronik Kontrol Paneli Elektronik Kontrol Paneli L-ION-EF21 Mikrokontrolör esaslı dijital teknoloji Gelişmiş kullanıcı arabirimi 2x16 Dijital LCD gösterge Kullanışlı Türkçe menü yapısı Parametre ayarları ile çok çeşitli sistemlere

Detaylı

Toprak Kaçak Akımı Koruma Çözümleri.

Toprak Kaçak Akımı Koruma Çözümleri. Toprak Kaçak Akımı Koruma Çözümleri 1 İçindekiler Ürünler Örnek Uygulama Sayfa No Uygulama Alanları 3 Uygulama 1 Röle Toroid 800 A 4 Uygulama 2 Röle Trafo Adaptörü Akım Trafosu 5000 A 5 Uygulama 3 Röle

Detaylı

Product information. Ayırma ve koruma cihazları

Product information. Ayırma ve koruma cihazları Product information Aşırı gerilime karşı koruyucu cihazlar B-9 B6-00, B6-00 FI B6-6G, B6-0W B6-, B6-8 B8- Document ID: 0707 İçindekiler İçindekiler Ürün tanımı... Modele genel bakış... Elektrik bağlantısı...

Detaylı

RKR-GTSXX96 Reaktif Güç Kontrol Rölesi

RKR-GTSXX96 Reaktif Güç Kontrol Rölesi RKR-GTSXX96 Reaktif Güç Kontrol Rölesi 1. GİRİŞ Alternatif akım devrelerinde kullanılan endüktif yüklerin (motor, transformatör vb.) ihtiyaç duyduğu reaktif güçlerin belirli teknikler kullanılarak karşılanması

Detaylı

Q4X Serisi. Fonksiyonel, Sağlam Lazer Mesafe Sensörü

Q4X Serisi. Fonksiyonel, Sağlam Lazer Mesafe Sensörü Fonksiyonel, Sağlam Lazer Mesafe Q4X Serisi Mükemmel Performans: 1 mm ye kadar olan yükseklik farklarını algılayabilir. Fonksiyonel Renkten, parlaklıktan ve cisimlerin yüzey özelliklerinden bağımsız olarak

Detaylı

SK 2400 On-Off Seviye Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı

SK 2400 On-Off Seviye Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı SK 2400 On-Off Seviye Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı SK 2400 MKK v10.02-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 4 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 5 4. MONTAJ ve KABLOLAMA... 5 4.1. Montaj...

Detaylı

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa S71 E 1217512 S7 A B C D E F C US Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Stok no. S71 E 1217512 1217512 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/s7

Detaylı

Ecras Elektronik Multimetre

Ecras Elektronik Multimetre Ecras Elektronik Multimetre Modüler tasarım Soket kablosu gerektirmez Tespit vidası gerektirmez En yeni teknoloji Kolay panel montajı sistem bağlantısı Anlık Her fazda VL-N ve ortalama değerleri. Her fazda

Detaylı

EWCM 809 (NH3) BU CİHAZ NEDİR? NERELERDE KULLANILIR? UYGULAMA ALANLARINA ÖRNEK KISACA... TEKNİK BİLGİLER

EWCM 809 (NH3) BU CİHAZ NEDİR? NERELERDE KULLANILIR? UYGULAMA ALANLARINA ÖRNEK KISACA... TEKNİK BİLGİLER EWCM 809 (NH3) Amonyaklı soğutma uygulamaları için çoklu kompresör sistemleri kontrol cihazı Televis sistem çıkışı Alarm için kontak çıkışı BU CİHAZ NEDİR? EWCM 809, amonyaklı soğutma sistemlerindeki makine

Detaylı

OMS-312 ENDÜSTRİYEL SENSÖRLER EĞİTİM SETİ

OMS-312 ENDÜSTRİYEL SENSÖRLER EĞİTİM SETİ OMS-312 ENDÜSTRİYEL SENSÖRLER EĞİTİM SETİ ENDÜSTRİYE SENSÖR EĞİTİM SETİ STANDART DONANIM LİSTESİ M18 endüktif sensör M12 endüktif sensör reflektörden yansımalı optik sensör ve reflektörü cisimden yansımalı

Detaylı

Çıkış sinyali aktif sıcaklık DC V, DC V DC V, DC V 22DTH-11MM - DC V, DC V

Çıkış sinyali aktif sıcaklık DC V, DC V DC V, DC V 22DTH-11MM - DC V, DC V Kanal Sensörü Nem / Sıcaklık Kanal uygulamalarında bağıl veya mutlak nemin ölçülmesi için aktif sensör (). Nem sinyali yerine, çıkış sinyali olarak entalpi veya çiğ noktası seçilebilir. NEMA 4X / IP65

Detaylı

VZO ve VZOA SERÝSÝ YAKIT SAYAÇLARI TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU

VZO ve VZOA SERÝSÝ YAKIT SAYAÇLARI TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU VZO ve VZOA SERÝSÝ YAKIT SAYAÇLARI TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU LÜTFEN KILAVUZU OKUYUNUZ... Kahraman Ýthalat, Ýhraca t, Taahhüt ve Ticaret Lt d. Þ ti. Kazým Karabekir Caddes i No :95/36 Ýskitle r - ANKARA

Detaylı

Basınç Transmitteri JUMO dtrans p30

Basınç Transmitteri JUMO dtrans p30 JUMO GmbH & Co. KG JUMO Ölçü Sistemleri ve Otomasyon San. ve Tic. Ltd. Şti. Gönderi adresi: Mackenrodtstraße 14, Adres: Yenişehir Mah. Ataşehir TEM Yanyol, JUMO GmbH & Co. KG JUMO Instrument Co. Ltd. JUMO

Detaylı

ESM-3711-CL 77 x 35 DIN Boyutlu, Minimum ve Maksimum Sýcaklýk Kaydý Yapan Dijital, ON / OFF Soðutma Kontrol Cihazý

ESM-3711-CL 77 x 35 DIN Boyutlu, Minimum ve Maksimum Sýcaklýk Kaydý Yapan Dijital, ON / OFF Soðutma Kontrol Cihazý ESM-3711-CL 77 x 35 DIN Boyutlu Soðutma Kontrol Cihazý Dahili Buzer ESM-3711-CL 77 x 35 DIN Boyutlu, imum ve Maksimum Sýcaklýk Kaydý Yapan Dijital, ON / OFF Soðutma Kontrol Cihazý - 3 Dijit göstergeli

Detaylı

WAT Endüstriyel Sürücüler

WAT Endüstriyel Sürücüler WAT Endüstriyel Sürücüler WAT Endüstriyel Sürücüler İçindekiler Yüksek verimli WAT motorlarla entegre sistem çözümleri 4-5 WF 80 in özellikleri 6-7 WF 80 in pompa uygulamalarına özel fonksiyonları 8-9

Detaylı

Fan Coil Kontrol Vanaları

Fan Coil Kontrol Vanaları Fan Coil Kontrol Vanaları Fan Coil Kontrol Vanaları PN20 Küresel Kontrol Vanaları Min. 4 C - Max 95 C (Glikol

Detaylı

SİLİNDİR TAKSİMAT MAKİNASI SB-STM-1500

SİLİNDİR TAKSİMAT MAKİNASI SB-STM-1500 SİLİNDİR TAKSİMAT MAKİNASI SB-STM-1500 Ana Parçaları ve çalışma şekli Nu. PARÇA AÇIKLAMA 1 Ana kontrol paneli 2 Sarıcı gövdesi 3 Baglantı aynası Dokunmatik ekran ile donatılmış, Operatör makine ve bileşenlerini

Detaylı

Fark Seviye Transmitteri

Fark Seviye Transmitteri Temassız Sensörlü Fark Seviye Transmitteri Mekanik Çubuklu Izgaralarda Kullanım İçin Greyline DLT 2.0 Fark Seviyeyi ve Daha Fazlasını Görüntüler, İletir ve Kontrol Eder Basit 5-tuşla Kalibrasyon Üç Adet

Detaylı

MHJ HÝDROFOR Kullaným Kýlavuzu

MHJ HÝDROFOR Kullaným Kýlavuzu MHJ HÝDROFOR Kullaným Kýlavuzu Kitap Revizyon Tarihi: 160905 Kitap Baský Tarihi: 160905 Revizyon No: 3 ÝÇÝNDEKÝLER 05 06 07 08 09 11 12 13 13 14 15 16 17 18 Giriþ Genel Uyarýlar Garanti ve Servis Genel

Detaylı

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. idee Yoğuşmalı Kombi

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. idee Yoğuşmalı Kombi idee Yoğuşmalı Kombi Brülör Kompakt Gaz Hava Sistemi Eşanjör Ateşleme Elektrodu 109.2 verim değeri* Kompakt ebatları sayesinde (yükseklik x genişlik x derinlik 4,1 cm x 6, cm x 6,4 cm) mekandan tasarruf

Detaylı

KLEA Enerji Analizörü

KLEA Enerji Analizörü KLEA Enerji Analizörü Kolay panel montajı sistem bağlantısı Modüler tasarım Soket kablosu gerektirmez Tespit vidası gerektirmez En yeni teknoloji Veri Toplama Platformu Tüm enerji tüketimleri bir KLEA

Detaylı

SAYFA : 2 / 9 VERSİYON GEÇMİŞİ VERSİYON TARİH AMAÇ AÇIKLAMA V V

SAYFA : 2 / 9 VERSİYON GEÇMİŞİ VERSİYON TARİH AMAÇ AÇIKLAMA V V KULLANICI DÖKÜMANI Modbus-RTU Haberleşmeli Kompakt Sensör / LED İndikatör SAYFA : 1 / 9 VERSİYON GEÇMİŞİ VERSİYON TARİH AMAÇ AÇIKLAMA V1.03 17.12.2017 V1.02 07.07.2017 V1.01 03.04.2017 YAZILIMSAL YENİLİK

Detaylı

PÝLSA PE 100 BORULARI

PÝLSA PE 100 BORULARI PÝLSA PE BORULARI Plastik teknolojisinin hýzlý geliþimi hammadde üretiminde de önemli geliþmelerin yaþanmasýný saðlamýþtýr. PE 32, 40 ve 63 ten imal borular yüksek basýnç gerektirmeyen sistemlerde baþarý

Detaylı

Özelleştirilebilir Akıllı Ev Sistemi

Özelleştirilebilir Akıllı Ev Sistemi Akıllı e Yaşam size evinizdeki tüm elektrikli eşyaları, aydınlatma sistemini, güvenlik sistemini mobil uygulamayla kontrol etmenizi ve yönetmenizi sağlar. Akıllı e Yaşam aynı zamanda min. %30 enerji tasarrufu

Detaylı

MODEL 1000 Tek Kanallı Çözünmüş Oksijen Ölçüm Sistemi

MODEL 1000 Tek Kanallı Çözünmüş Oksijen Ölçüm Sistemi MODEL 1000 Tek Kanallı Çözünmüş Oksijen Ölçüm Sistemi Optik ve Dijital Kalibrasyon Yok Değişen Optik Kapak Yok Sarf Malzeme Yok 5 Yıl Sensör Garantisi Anoksik Bölgelerde Mükemmel Hassasiyet Sıfır Akışlı

Detaylı

HT 200. LCD li Oda Termostat Kontrolleri. Kullanım

HT 200. LCD li Oda Termostat Kontrolleri. Kullanım HT 200 LCD li Oda Termostat Kontrolleri HT 200 kablolu oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas sıcaklık ölçme

Detaylı

SP-Multimetreler Kullanım Kılavuzu

SP-Multimetreler Kullanım Kılavuzu SP-Multimetreler Kullanım Kılavuzu GRUP ARGE ENERJİ VE KONTROL SİSTEMLERİ SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. İkitelli OSB Mah. YTÜ İkitelli Teknopark Sok. No: 1/2B1-2B7-2B8-2B9 Başakşehir / İstanbul Tel: +90 212 438

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC450 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC450 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

AN 96L ENERJİ ANALİZÖRÜ

AN 96L ENERJİ ANALİZÖRÜ AN 96L ENERJİ ANALİZÖRÜ 1-Akım Trafo Oranı ayarı: Set tuşuna basılır. Ekranda : akım trafo oranı mesajı görülür. Tekrar Set tuşuna basılır. Ekranda önceden ayarlanmış olan akım trafo oranı değeri görülür.yukarı,

Detaylı

RedoMayer Makina ve Otomasyon

RedoMayer Makina ve Otomasyon RedoMayer Makina ve Otomasyon >Robotik Sistemler >PLC ve modülleri >Operatör Panelleri >Servo Motor ve Sürücüleri >Redüktörler >Encoderler www.redomayer.com RedoMayer Makina ve Otomasyon, 20 yılı aşan

Detaylı

testo AG Endüstriyel Amaçlı Ölçü ve Kontol Cihazları testo 410 Hava Hızı,Nem,Sıcaklık Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

testo AG Endüstriyel Amaçlı Ölçü ve Kontol Cihazları testo 410 Hava Hızı,Nem,Sıcaklık Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU testo 410 testo AG Endüsiyel Amaçlı Ölçü ve Kontol Cihazları testo 410 Hava Hızı,Nem,Sıcaklık Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 2 testo kısa kullanım kılavuzu 410 testo kısa kullanım kılavuzu 410

Detaylı

Kullanım kılavuzu. testo 810

Kullanım kılavuzu. testo 810 Kullanım kılavuzu testo 810 2 Ürünün kullanılması testo kısa kullanım kılavuzu 810 1. Koruma kapağı: Durma pozisyonu 2. Kızılötesi sensör 3. Hava/sıcaklık sensörü 4. Ekran 5. Kontrol tuşları 6. Batarya

Detaylı

Sürekli Güç Standby Güç Prime Güç

Sürekli Güç Standby Güç Prime Güç Güç Çıkış Değerleri Standby Güç (ESP) Prime Güç (PRP) kva kw kva kw Ebat En x Boy x Yük (mm) Ağırlık (kg) Yakıt Tankı (lt) Ses db(a) @ 1m Kabinli Kabinsiz Sürekli Güç Standby Güç Prime Güç Sabit yük altında

Detaylı

TEST VE ÖLÇÜMLENDİRME ÜRÜNLERİNİN TAMAMI

TEST VE ÖLÇÜMLENDİRME ÜRÜNLERİNİN TAMAMI TEST & ÖLÇÜMLENDİRME micro DM-100 Dijital Multimetre Darbe & Su Koruması micro CM-100 Dijital Pens Ampermetre Çok Yönlü, 10 Fonksiyonlu TEST VE ÖLÇÜMLENDİRME ÜRÜNLERİNİN TAMAMI micro HM-100 Sıcaklık Nem

Detaylı

KONTROL INVIKTA Double

KONTROL INVIKTA Double KONTROL INVIKTA Double PAKET ĠÇERĠĞĠ A) "Temel POOL Double" ph ve REDOKS kontrol cihazı B) Emme cihazlı (2 m) PVC Kristal 4x6 C) Polietilen dağıtım hortumu (3 m) D) Bağlantı vidası ( =6 mm) E) Zemin filtresi

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Otomatik 90 Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 Dışa Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 İçe Açılır Kapı Çift Kanatlı 90 Dışa Açılır

Detaylı

Kameralý Aydýnlatma Sistemi

Kameralý Aydýnlatma Sistemi Us e r M an ual Smartguard M otion Li ght wit h Video Ca mera Kameralý Aydýnlatma Sistemi AEC-939AD Paket Ýçeriði Kameralý Aydýnlatma Sistemi Kullanma kýlavuzu 1 Adet alyan anahtar 1 Adet 300w halojen

Detaylı

GEPA. set. RQ-112B Reaktif Güç Kontrol Rölesi. set. set RQ B SERİSİ REAKTİF GÜÇ RÖLELERİ

GEPA. set. RQ-112B Reaktif Güç Kontrol Rölesi. set. set RQ B SERİSİ REAKTİF GÜÇ RÖLELERİ RQ B SERİSİ REAKTİF GÜÇ RÖLELERİ RQ B Serisi reaktif güç röleleri, alçak gerilim elektrik tesislerinin reaktif güç kompanzasyonunda kullanılırlar. Kondansatör gruplarını devreye alan ve çıkaran reaktif

Detaylı

Kritik iklimlendirme uygulamaları için nem transmiteri

Kritik iklimlendirme uygulamaları için nem transmiteri 6651_TR 3/26/12 3:14 PM Page 1 ÖZELLİKLER ; havalandırma ve farklı uygulamalar için, 660x prob alternatifleri ile basit transmiterlere göre daha sorunsuz, stabil, doğru ölçümlerin yapılabilmesine olanak

Detaylı

Teknik Döküman RCUXXYY EAE KNX Oda Kontrol Ünitesi RCUXXYY DT R1.0. Genel Bilgi. EAE Teknoloji Sayfa 1/10

Teknik Döküman RCUXXYY EAE KNX Oda Kontrol Ünitesi RCUXXYY DT R1.0. Genel Bilgi. EAE Teknoloji   Sayfa 1/10 Genel Bilgi EAE RCU mevcut versiyonlar: RCU2018 RCU2000 RCU2016 RCU2000 RCU1212 RCU1200 RCU0808 RCU0800 Not: RCUXXYY - XX çıkış sayısını ve YY giriş sayısını ifade eder. Oda Kontrol Ünitesi birden fazla

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

PowerLogic Sistem Güç Ölçüm Cihaz PM700 Serisi

PowerLogic Sistem Güç Ölçüm Cihaz PM700 Serisi Güç Yönetimi PowerLogic Sistem Güç Ölçüm Cihaz PM700 Serisi 2005 Müflteri Yard m Hatt 444 30 30 TR-Hotline@schneider-electric.com www.schneider-electric.com.tr Schneider Electric markas Fonksiyonlar ve

Detaylı

Ýnverter Serisi Klimalar R10A MONO ÝNVERTER KLÝMALAR Duvar Tipi RS inverter MODELLER ENERJÝ SINIFI A HiCOP:3.86(W/W) Kapasite Aralýðý: 3.100.00 BTU/h Kapasite Aralýðý: 3.100.00 BTU/h RS inverter MODELLER

Detaylı

Türkiye nin ilk fark basınç transmitteri imalatı,

Türkiye nin ilk fark basınç transmitteri imalatı, Enelsan Endüstriyel Elektronik Sanayii Anonim Şirketi ticari faaliyetlerinin yanı sıra geliştirdiği üretim ve sistem entegrasyonu faaliyetlerini 1976 dan beri Dilovası Organize Sanayi Bölgesindeki kendi

Detaylı

brother 430F Elite A.G LS- 01/ 02-BR Lastik Birleştirme Otomatı KULLANIM KILAVUZU

brother 430F Elite A.G LS- 01/ 02-BR Lastik Birleştirme Otomatı KULLANIM KILAVUZU brother 430F Lastik Birleştirme Otomatı Elite A.G LS- 01/ 02-BR KULLANIM KILAVUZU 0 MAKĐNA ÖZELLĐKLERĐ Lastik uçlarının üst üste veya uç uca çember şeklinde birleştirilmesinde yüksek verimli programlanabilir

Detaylı