INTERNET ÜZERĐNDEN ABCD TEMEL AFET BĐLĐNCĐ EĞĐTĐMĐ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "INTERNET ÜZERĐNDEN ABCD TEMEL AFET BĐLĐNCĐ EĞĐTĐMĐ"

Transkript

1 INTERNET ÜZERĐNDEN ABCD EĞiTĐMĐ GĐRĐŞ REHBERĐ TEMEL AFET BĐLĐNCĐ EĞĐTĐMĐ

2 BÖLÜM 7: YAPILAN EĞĐTĐMLERĐN KAYITLARA EKLENMESĐ PROJE ÖLÇME VE DEĞERLENDĐRME ÇALIŞMALARI ĐÇĐN, VERĐLEN HER EĞĐTĐMĐN ĐNTERNET ÜZERĐNDEN BĐR VERĐ TABANINA KAYDEDĐLMESĐ GEREKMEKTEDĐR.

3 KAYDEDĐLMESĐ GEREKEN BĐLGĐLER PROJE ÖLÇME VE DEĞERLENDĐRME ÇALIŞMALARI ĐÇĐN GEREKEN BĐLGĐLER ĐKĐ ANA BAŞLIK ALTINDA TOPLANMAKTADIR; 1. ABCD EĞĐTMENLERINE AĐT KĐŞĐSEL BĐLGĐLER 2.VERĐLEN EĞĐTĐME AĐT EĞĐTĐM BĐLGĐLERĐ

4 VERĐLEN EĞĐTĐME AĐT BĐLGĐLER EĞĐTMENLERE AĐT KĐŞĐSEL BĐLGĐLERĐN SĐSTEME KAYDEDĐLMESĐ ve ŞĐFRE ALINMASI

5 KĐŞĐSEL BĐLGĐLER EĞĐTMEN EĞĐTĐMĐNDE BAŞARILI KATILIMCILARA GEÇĐCĐ KULLANICI ADI VE ŞĐFRE VERĐLĐR. EĞĐTMEN, BU KULLANICI ADI VE ŞĐFRE ĐLE SĐSTEME GĐRĐŞ YAPARAK KĐŞĐSEL BĐLGĐLERĐNĐ KAYDEDER.

6 KĐŞĐSEL BĐLGĐLER ABCD OKUL EĞĐTMENLERĐNĐN KAYDETMELERĐ GEREKEN KĐŞĐSEL BĐLGĐLERĐ ŞUNLARDIR 1. KĐŞĐSEL BĐLGĐLER Ad Soyad, Doğum Tarihi, Cinsiyet, Meslek görev. vb. GENEL BĐLGĐLER 2. ĐLETĐŞĐM BĐLGĐLERĐ Ev ve Đş Telefon Numaraları Ev ve Đş Adres Bilgileri Bölge Dışı Bağlantı Kişisi Adı ve Telefon Numarası 3. EĞĐTĐM BĐLGĐLERĐ Öğrenim Durumu Bilinen Yabancı Dil ya da Diller Afet Hazırlığı Đle Đlgili Daha Önce Alınmış Eğitimler (Đlkyardım, Yangın, Sivil Savunma, Telsiz) AHEP den Alınan Eğitimler

7 EĞĐTMENLERE AĐT KĐŞĐSEL EĞĐTMENLERĐN KĐŞĐSEL BĐLGĐLERĐNĐ KAYDETMELERĐ ĐÇĐN YAPMALARI GEREKENLER 1. ĐNTERNET ÜZERĐNDE YALOVA ĐL MĐLLĐ EĞĐTĐM MÜDÜRLÜĞÜ WEB SĐTESĐNĐ AÇINIZ (yalova.meb.gov.tr) 2. ANA SAYFADA ĐLGĐLĐ LĐNKĐ TIKLAYINIZ

8 EĞĐTMENLERE AĐT KĐŞĐSEL

9 EĞĐTMENLERE AĐT KĐŞĐSEL 3. AÇILAN SAYFADA SĐZE VERĐLEN GEÇĐCĐ KULLANICI ADINI VE ŞĐFREYĐ YAZARAK SĐSTEME GĐRĐNĐZ BiR SONRAKi SLAYTTA EĞĐTĐM ALDIĞINIZ TARĐHE GÖRE GEÇĐCĐ KULLANICI ADI VE ŞĐFRENĐZĐ BULABĐLĐRSĐNĐZ!

10 DĐKKAT: GEÇĐCĐ ŞĐFRE VE KULLANICI ADINIZI ALMAK ĐÇĐN EĞĐTĐM TARĐHĐNĐN DOĞRU BĐLĐNMESĐ ÇOK ÖNEMLĐDĐR! Egitim tarihi : 24 Haziran 2003 Egitmenler : Zeynep Turkmen, Elif Tolak Gecici Kullanici Adi : yalovamem1 Gecici Sifre : ABCD1 Egitim tarihi : 25 Haziran 2003 Egitmenler : Zeynep Turkmen, Engin Sanduvac Gecici Kullanici Adi : yalovamem2 Gecici Sifre : ABCD2 Egitim tarihi : 17 Ekim 2003 Egitmenler : Zeynep Turkmen, Serif Baris Gecici Kullanici Adi : yalovamem3 Gecici Sifre : ABCD3 Egitim tarihi : 20 Ekim 2003 Egitmenler : Zeynep Turkmen, Yavuz Gunes Gecici Kullanici Adi : yalovamem4 Gecici Sifre : ABCD4 Egitim tarihi : 21 Ekim 2003 Egitmenler : Zeynep Turkmen, Elif Tolak Gecici Kullanici Adi : yalovamem5 Gecici Sifre : ABCD5 Egitim tarihi : 22 Ekim 2003 Egitmenler : Zeynep Turkmen, Oya Cakin Gecici Kullanici Adi : yalovamem6 Gecici Sifre : ABCD6

11 EĞĐTMENLERE AĐT KĐŞĐSEL

12 EĞĐTMENLERE AĐT KĐŞĐSEL 4. AÇILAN YENĐ SAYFADA Kişisel Bilgi Kaydı Ekle DÜĞMESĐNE TIKLAYINIZ.

13 EĞĐTMENLERE AĐT KĐŞĐSEL Kişisel Bilgi Kaydı Ekle DÜĞMESĐNE TIKLAYINIZ.

14 EĞĐTMENLERE AĐT KĐŞĐSEL 5. AÇILAN SAYFADA ABCD OKUL EĞĐTMENĐ KĐŞĐSEL BĐLGĐ FORMU BAŞLIĞI ALTINDA ÜÇ BÖLÜMDEN OLUŞAN BĐR FORM GÖRÜLECEKTĐR. A.Kişisel Bilgiler B.Đletişim Bilgileri C.Eğitim ve Afete Hazırlıkla Đlgili Kurs Bilgileri

15 EĞĐTMENLERE AĐT KĐŞĐSEL 6. A.Kişisel Bilgiler B.Đletişim Bilgileri C.Eğitim ve Afete Hazırlıkla Đlgili Kurs Bilgileri BAŞLIKLARI ALTINDA ĐSTENEN BĐLGĐLERĐ ĐLGĐLĐ KUTUCUKLARA YAZARAK YA DA KUTUCUKLARI AÇARAK GÖRECEĞĐNĐZ LĐSTELERDEN SEÇEREK GĐRĐNĐZ. ( *Đşareti Đle Belirtilen Alanlar Doldurulması Zorunlu Olan Alanlardır)

16 EĞĐTMENLERE AĐT KĐŞĐSEL

17 EĞĐTMENLERE AĐT KĐŞĐSEL 7. FORMUN ORTA KISMINDA B.Đletişim Bilgileri BAŞLIĞI ALTINDA ĐSTENEN BĐLGĐLERĐ ĐLGĐLĐ KUTUCUKLARA YAZARAK YA DA KUTUCUKLARI AÇARAK GÖRECEĞĐNĐZ LĐSTELERDEN SEÇEREK GĐRĐNĐZ. ( *Đşareti Đle Belirtilen Alanlar Doldurulması Zorunlu Olan Alanlardır)

18 EĞĐTMENLERE AĐT KĐŞĐSEL

19 EĞĐTMENLERE AĐT KĐŞĐSEL 8. FORMUN ALT KISMINDA C.Eğitim ve Afete Hazırlıkla Đlgili Kurs Bilgileri BAŞLIĞI ALTINDA ĐSTENEN BĐLGĐLERĐ ĐLGĐLĐ KUTUCUKLARA YAZARAK YA DA KUTUCUKLARI AÇARAK GÖRECEĞĐNĐZ LĐSTELERDEN SEÇEREK GĐRĐNĐZ. ( *Đşareti Đle Belirtilen Alanlar Doldurulması Zorunlu Olan Alanlardır)

20 EĞĐTMENLERE AĐT KĐŞĐSEL

21 EĞĐTMENLERE AĐT KĐŞĐSEL 9. TÜM BĐLGĐLER GĐRĐLDĐKTEN SONRA FORMUN ALTINDAKĐ Kaydet DÜĞMESĐNĐ TIKLAYARAK SÖZ KONUSU VERĐYĐ SĐSTEME EKLEYĐNĐZ. (Şayet girilmesi zorunlu olan bilgilerden eksik bıraktığınız varsa, bunları tamamlamanız yönünde bir uyarı mesajı çıkacaktır.)

22 EĞĐTMENLERE AĐT KĐŞĐSEL

23 KALICI KULLANICI ADI VE ŞĐFRE ALINMASI 10. AÇILAN SAYFADA GĐRDĐĞĐNĐZ TÜM VERĐLERĐN SĐSTEME KAYIT OLDUĞUNA DAĐR BĐR MESAJ GELECEKTĐR. BU MESAJI GÖRDÜKTEN SONRA AYNI SAYFADA ĐLGĐLĐ YERE TIKLAYARAK KALICI ŞĐFRENĐZĐ ALMA ĐŞLEMĐNE BAŞLAYABĐLĐRSĐNĐZ.

24 KALICI KULLANICI ADI VE ŞĐFRE ALINMASI

25 KALICI KULLANICI ADI VE ŞĐFRE ALINMASI 11. AÇILAN YENĐ SAYFADA SĐZDEN BĐR KULLANICI ADI VE ŞĐFRESĐ GĐRMENĐZ ĐSTENECEKTĐR.

26 KALICI KULLANICI ADI VE ŞĐFRE ALINMASI

27 KALICI KULLANICI ADI VE ŞĐFRE ALINMASI 12. SĐZĐN BELĐRLEYECEĞĐNĐZ KULLANICI ADI VE ŞĐFREYĐ ĐLGĐLĐ HÜCRELERE YAZARAK Şifre Oluştur DÜĞMESĐNE TIKLAYINIZ. HERHANGĐ BĐR YANLIŞLIK OLMAMASI ĐÇĐN ŞĐFREYĐ ĐKĐ KERE GĐRMENĐZ GEREKMEKTEDĐR.

28 VERĐLEN EĞĐTĐME AĐT

29 KALICI KULLANICI ADI VE ŞĐFRE ALINMASI 13. BU AŞAMADAN SONRA ŞĐFRENĐZĐN VERĐ TABANINA KAYDEDĐLDĐĞĐNE DAĐR BĐR ONAY MESAJI GÖRECEKSĐNĐZ. BU SAYFANIN ALTINDAKĐ ÇIKIŞ YAZILI BAĞLANTIYA TIKLAYARAK SĐSTEMDEN DIŞARI ÇIKINIZ.

30 KALICI KULLANICI ADI VE ŞĐFRE ALINMASI

31 KALICI KULLANICI ADI VE ŞĐFRE ALINMASI TEBRĐKLER! ARTIK SĐSTEME KAYITLI BĐR ABCD EĞĐTMENiSĐNĐZ. BUNDAN SONRA YAPMANIZ GEREKEN, VERDĐĞĐNĐZ HER EĞĐTĐMDEN SONRA BU EĞĐTĐME AĐT BĐLGĐYĐ YĐNE ĐNTERNET ÜZERĐNDEN BU VERĐ TABANINA KAYDETMEK OLACAKTIR.( BUNUNLA BĐRLĐKTE, KĐŞĐSEL BĐLGĐLERĐNĐZDE HERHANGĐ BĐR DEĞĐŞĐKLĐK OLMASI HALĐNDE (ADRES DEĞĐŞĐKLĐĞĐ VS.) SĐSTEME GĐREREK GÜNCELLEME YAPMANIZ DA SĐZDEN BEKLENMEKTEDĐR.

32 KALICI KULLANICI ADI VE ŞĐFRE ALINMASI KĐŞĐSEL BĐLGĐLERĐNĐZDE GÜNCELLEME YAPMAK ĐÇĐN KALICI KULLANICI ADINIZ VE ŞĐFRENĐZLE SĐSTEME GĐRDĐKTEN SONRA AÇILAN SAYFADAN ĐLGĐLĐ DÜĞMEYĐ TIKLAMANIZ YETERLĐDĐR.

33 VERĐLEN EĞĐTĐME AĐT

34 KALICI KULLANICI ADI VE ŞĐFRE ALINMASI AÇILAN FORMDA GEREKLĐ DEĞĐŞĐKLĐKLERĐ YAPTIKTAN SONRA FORMUN ALTINDAKĐ Güncelle DÜĞMESĐNE TIKLAYARAK KĐŞĐSEL BĐLGĐ GÜNCELLEME ĐŞLEMĐNĐ TAMAMLAYINIZ.

35 VERĐLEN EĞĐTĐME AĐT BĐLGĐLER VERĐLEN EĞĐTĐMLERE AĐT BĐLGĐLERĐN SĐSTEME KAYDEDĐLMESĐ

36 VERĐLEN EĞĐTĐME AĐT BĐLGĐLER VERĐLEN EĞĐTĐME AĐT KAYDEDĐLMESĐ GEREKEN BĐLGĐLER ŞUNLARDIR: Eğitimin türü Eğitimin verildiği kanal Eğitimin verildiği kurumun adı Kurum müdürünün (sorumlusunun) telefon numarası Kurumun telefon ve fax numaraları Eğitmen adı Varsa ikinci eğitmen ve asistanlarının adı Eğitimin verildiği yerin adı Hedef dinleyici grubunun türü Eğitimin verildiği tarih ya da tarihler Eğitimin verildiği il ve ilçe Katılan kişi sayısı Eğitmen Belgesi ya da Katılımcı Sertifikası alan kişi sayısı ( Eğitmen eğitimleri ve TAG eğitimi için)

37 VERĐLEN EĞĐTĐME AĐT EĞĐTĐM BĐLGĐSĐ KAYDI ĐÇĐN YAPILMASI GEREKENLER 1. ĐNTERNET ÜZERĐNDE YALOVA ĐL MĐLLĐ EĞĐTĐM MÜDÜRLÜĞÜ WEB SĐTESĐNĐ AÇINIZ (yalova.meb.gov.tr) 2. ANA SAYFADA ĐLGĐLĐ LĐNKĐ TIKLAYINIZ

38 VERĐLEN EĞĐTĐME AĐT

39 EĞĐTMENLERE AĐT KĐŞĐSEL 3. AÇILAN SAYFADA ĐLGĐLĐ YERE SĐZE AĐT KALICI KULLANICI ADINIZI VE ŞĐFRENĐZĐ YAZARAK SĐSTEME GĐRĐNĐZ.

40 VERĐLEN EĞĐTĐME AĐT

41 VERĐLEN EĞĐTĐME AĐT 4. AÇILAN SAYFADA ĐLGĐLĐ MENÜLERDEN EĞĐTĐM TĐPĐNĐ VE HANGĐ KANALDAN VERĐLDĐĞĐNĐ SEÇĐP Devam DÜĞMESĐNE TIKLAYARAK KAYIT SAYFASINA GEÇĐNĐZ. (sizin için Eğitim tipi: ABCD Kanalı: Yalova MERP)

42 VERĐLEN EĞĐTĐME AĐT

43 VERĐLEN EĞĐTĐME AĐT

44 VERĐLEN EĞĐTĐME AĐT

45 VERĐLEN EĞĐTĐME AĐT 5. AÇILAN SAYFADA, VERDĐĞĐNĐZ EĞĐTĐME AĐT ĐSTENEN BĐLGĐLERĐ GĐRĐNĐZ. (Yanında * işareti olan bilgiler, girilmesi zorunlu olan bilgilerdir.)

46 VERĐLEN EĞĐTĐME AĐT

47 VERĐLEN EĞĐTĐME AĐT 6. TÜM BĐLGĐLERĐ GĐRDĐKTEN SONRA SAYFANIN ALTINDAKĐ Kaydet DÜĞMESĐNE TIKLAYINIZ

48 VERĐLEN EĞĐTĐME AĐT

49 VERĐLEN EĞĐTĐME AĐT 7. AÇILAN SAYFADA GĐRDĐĞĐNĐZ TÜM VERĐLERĐN SĐSTEME KAYIT OLDUĞUNA DAĐR BĐR MESAJ GELECEKTĐR. (Şayet girilmesi zorunlu olan bilgilerden eksik bıraktığınız varsa, Eğitim Bilgileri Kayıt Oldu sayfası açılmayacak, bunun yerine eksik verileri tamamlamanız yönünde bir uyarı mesajı çıkacaktır.)

50 VERĐLEN EĞĐTĐME AĐT

51 VERĐLEN EĞĐTĐME AĐT BÖYLECE VERDĐĞĐNĐZ EĞĐTĐMĐ SĐSTEME EKLEMĐŞ OLDUNUZ. BAŞKA BĐR EĞĐTĐM KAYDI EKLEMEK ĐÇĐN ĐLGĐLĐ DÜĞMEYĐ TIKLAYABĐLĐRSĐNĐZ. KAYDETMEK ĐSTEDĐĞĐNĐZ BAŞKA BĐR EĞĐTĐM YOKSA Çıkış DÜĞMESĐNE TIKLAYARAK SĐSTEMDEN ÇIKABĐLĐRSĐNĐZ.

52 TEŞEKKÜRLER HEPĐNĐZE ÇALIŞMALARINIZ ĐÇĐN ŞĐMDĐDEN TEŞEKKUR EDEREK, BAŞARILAR DĐLĐYORUZ. UNUTMAYIN; KONU AFETLER OLUNCA HEPĐMĐZ AYNI TAKIMDAYIZ!

D) ACĐL DURUMLARLA MÜCADELE ĐÇĐN ĐŞYERĐNĐN BÜYÜKLÜĞÜ VE TAŞIDIĞI ÖZEL

D) ACĐL DURUMLARLA MÜCADELE ĐÇĐN ĐŞYERĐNĐN BÜYÜKLÜĞÜ VE TAŞIDIĞI ÖZEL SAYIN KONUĞUMUZ, YANLARINDA SĐGORTALI ĐŞÇĐ ÇALIŞTIRAN TÜM ĐŞVERENLER (NACE KODLARINA GÖRE ÇOK TEHLĐKELĐ, TEHLĐKELĐ, AZ TEHLĐKELĐ YANĐ TEHLĐKE DERECESĐ FARKI OLMAKSIZIN TÜM SGK LI ĐŞÇĐ ÇALIŞTIRAN ĐŞVERENLER

Detaylı

ÖĞRENCİLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) KULLANIM KILAVUZU

ÖĞRENCİLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) KULLANIM KILAVUZU ÖĞRENCİLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU İçindekiler Sisteme Giriş Yapma... 2 Derslere Erişim... 3 Ders Kayıtlarına Erişim... 9 Eğitmene Ulaşma/ Mesaj Gönderme...

Detaylı

DERS KAYITLARI HAKKINDA DUYURU

DERS KAYITLARI HAKKINDA DUYURU DERS KAYITLARI HAKKINDA DUYURU Ders kayıtlarınızın başarıyla tamamlanabilmesi için aşağıdaki işlemleri sırasıyla her aşamayı belirtilen tarihlerde tamamlayınız. Eksik veya hatalı işlem yapılması durumunda

Detaylı

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı için Anaokulu, Đlkokul ve Ortaokul sınıflarımıza Aday Öğrenci Ön Kayıt Đşlemleri başlamıştır.

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı için Anaokulu, Đlkokul ve Ortaokul sınıflarımıza Aday Öğrenci Ön Kayıt Đşlemleri başlamıştır. Değerli Veli, 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı için Anaokulu, Đlkokul ve Ortaokul sınıflarımıza Aday Öğrenci Ön Kayıt Đşlemleri başlamıştır. Ön kayıt işlemleri için, aday öğrenci velilerinin, okula gelerek

Detaylı

OFFICE COMMUNICATOR KURULUMU...

OFFICE COMMUNICATOR KURULUMU... OFFICE COMMUNICATOR KURULUMU... 2 1 KÖK SERTİFİKASI YÜKLENMESİ... 2 1.1 BU BAĞLANTIYA TIKLAYARAK ( CTRL + CLICK ) KÖK SERTIFIKAYI INDIRIN,... 2 1.2 AÇILAN PENCEREDE KAYDET DÜĞMESINE BASARAK SERTIFIKAYI

Detaylı

T.C. ÇEVRE ve ORMAN BAKANLIĞI ÇEVRE YÖNETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI Sera Gazlarının İzlenmesi ve Emisyon Ticareti Şubesi

T.C. ÇEVRE ve ORMAN BAKANLIĞI ÇEVRE YÖNETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI Sera Gazlarının İzlenmesi ve Emisyon Ticareti Şubesi T.C. ÇEVRE ve ORMAN BAKANLIĞI ÇEVRE YÖNETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI Sera Gazlarının İzlenmesi ve Emisyon Ticareti Şubesi SERA GAZI EMİSYON AZALTIMI SAĞLAYAN PROJELERE İLİŞKİN

Detaylı

YABİL. Yeni Gelen Öğrencinin Sigorta Girişinin Yapılması İşlemleri KILAVUZU. Ocak

YABİL. Yeni Gelen Öğrencinin Sigorta Girişinin Yapılması İşlemleri KILAVUZU. Ocak YABİL İŞLETMELERDE MESLEK EĞİTİMİ PROGRAMI Yeni Gelen Öğrencinin Sigorta Girişinin Yapılması İşlemleri KILAVUZU Ocak - 2017 Yazılım Bilgisayar ve Elektronik Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ YENİ KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLAR İÇİN İNTERNETTEN ÖNKAYIT KILAVUZU

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ YENİ KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLAR İÇİN İNTERNETTEN ÖNKAYIT KILAVUZU T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ YENİ KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLAR İÇİN İNTERNETTEN ÖNKAYIT KILAVUZU 1. ADIM: ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİ SAYFASINA GİRİŞ İnternet tarayıcısı kullanarak http://www.istanbul.edu.tr

Detaylı

ADI VE SOYADI TELEFON NO ADRES KAMĐL BEĞEN 0232 321 15 00 kamil.begen@egeplast.com.tr

ADI VE SOYADI TELEFON NO ADRES KAMĐL BEĞEN 0232 321 15 00 kamil.begen@egeplast.com.tr 31/12/2010 KURUMSAL YÖNETĐM ĐLKELERĐNE UYUM BEYANI ŞĐRKETĐMĐZ SERMAYE PĐYASASI KURULU TARAFINDAN 04/07/2003 TARĐH VE 35/835 SAYILI KARARI ĐLE KABUL EDĐLEN KURUMSAL YÖNETĐM ĐLKELERĐNE UYUMU SAĞLAMAK ĐÇĐN

Detaylı

ETA BĐLGĐSAYAR YAZILIM ÜRÜNLERĐ BAYĐ BAŞVURU FORMU

ETA BĐLGĐSAYAR YAZILIM ÜRÜNLERĐ BAYĐ BAŞVURU FORMU ETA BĐLGĐSAYAR YAZILIM ÜRÜNLERĐ BAYĐ BAŞVURU FORMU Geniş bayi ağına haiz firmamızda ancak ciddi başvurular Bayi şeklinde kabul edilebilmektedir. Bu şekilde mevcut bayilerimizin hakları korunmakta olup,

Detaylı

Yüreğir Müftülüğü ĠÇĠNDEKĠLER

Yüreğir Müftülüğü ĠÇĠNDEKĠLER 1 Yüreğir Müftülüğü ĠÇĠNDEKĠLER - Yeni Kullanıcı oluşturma (3/6 Sayfa) - Öğrenci Kursa Ekleme (8/12 Sayfa) - Temel Öğretim Dersi Açma (13/29 Sayfa) - Ek Öğretim Dersi Açma (30/46 Sayfa) - Tahakkuk Beyanı

Detaylı

TÜRMOB Bilirkişilik Temel Eğitimi Başvurusu ve Uzmanlık Eğitimi Platformu Kullanım Kılavuzu

TÜRMOB Bilirkişilik Temel Eğitimi Başvurusu ve Uzmanlık Eğitimi Platformu Kullanım Kılavuzu TÜRMOB Bilirkişilik Temel Eğitimi web sitesi http://bilirkisilik.tesmer.org.tr Katılımcılar ve Oda Yetkilileri için TÜRMOB Bilirkişilik Temel Eğitimi Başvuru ve Giriş Platformu tıklanır. TEOS Giriş ekranından

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ YENİ KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLAR İÇİN İNTERNETTEN ÖNKAYIT KILAVUZU 1. ADIM: SİSTEME GİRİŞ

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ YENİ KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLAR İÇİN İNTERNETTEN ÖNKAYIT KILAVUZU 1. ADIM: SİSTEME GİRİŞ T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ YENİ KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLAR İÇİN İNTERNETTEN ÖNKAYIT KILAVUZU 1. ADIM: SİSTEME GİRİŞ İnternet tarayıcısı kullanarak http://www.istanbul.edu.tr internet sayfasında ÖĞRENCİ

Detaylı

a. Türkçe Yeterlik Sınavına başvurmak için sırasıyla aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekmektedir:

a. Türkçe Yeterlik Sınavına başvurmak için sırasıyla aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekmektedir: 28 TEMMUZ 2018 TYS BAŞVURU KILAVUZU (Başvuru Tarihleri: 18 Haziran - 13 Temmuz) snav.yee.org.tr a. Türkçe Yeterlik Sınavına başvurmak için sırasıyla aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekmektedir: sinav.yee.org.tr

Detaylı

İZMİR HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ

İZMİR HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ İZLEM TAKİP SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU Programa; İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğü Resmi Web Sitesi ndeki Uygulamalar linkinden ulaşılabileceği gibi, http://www.ihsm.gov.tr/odbizlem

Detaylı

Bu adrese girdiğinizde açılan sayfanın sol kısmında sisteme giriş ekranı gelecektir.

Bu adrese girdiğinizde açılan sayfanın sol kısmında sisteme giriş ekranı gelecektir. NASIL ÖNKAYIT YAPARIM SİSTEME GİRİŞ EKRANI Öğrenci bilgi sistemine girebilmek için http://obisis.erciyes.edu.tr adresini web tarayıcınızın adres kısmına yazınız veya Erciyes Üniversitesi ana sayfasına

Detaylı

Uzaktan Eğitim Kılavuzu

Uzaktan Eğitim Kılavuzu Uzaktan Eğitim Kılavuzu Değerli Öğrenciler, Uzaktan eğitim sistemine katılanabilmeniz için gerekli tüm bilgiler aşağıda yer almaktadır. Uzaktan eğitim sistemimiz size bazı konularda bilgilendirme e-postaları

Detaylı

E-Birlik İhracat. Basitleştirilmiş Gümrük Hattı. Uygulaması - KULLANICI KILAVUZU -

E-Birlik İhracat. Basitleştirilmiş Gümrük Hattı. Uygulaması - KULLANICI KILAVUZU - E-Birlik İhracat Basitleştirilmiş Gümrük Hattı Uygulaması - KULLANICI KILAVUZU - İNDEKS: 1. GİRİŞ SAYFASI... 3 2. YENİ KULLANICI HESABI OLUŞTURMA İŞLEMİ... 4 2.1 Kullanıcı Giriş Profili Oluşturma İşlemi...

Detaylı

YABİL. Açık Lise Öğrencilerinin Maol.meb.gov.tr den Alımı KILAVUZU. Ocak

YABİL. Açık Lise Öğrencilerinin Maol.meb.gov.tr den Alımı KILAVUZU. Ocak YABİL İŞLETMELERDE MESLEK EĞİTİMİ PROGRAMI Açık Lise Öğrencilerinin Maol.meb.gov.tr den Alımı KILAVUZU Ocak - 2017 Yazılım Bilgisayar ve Elektronik Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6007/13

Detaylı

WEB ÜZERİNDEN KİTAP SÜRESİ UZATMA VE AYIRTMA KULLANICI KILAVUZU

WEB ÜZERİNDEN KİTAP SÜRESİ UZATMA VE AYIRTMA KULLANICI KILAVUZU WEB ÜZERİNDEN KİTAP SÜRESİ UZATMA VE AYIRTMA KULLANICI KILAVUZU GENEL BİLGİLER Üye Girişi menüsünden Oturum açarak (Kullanıcı adı (T.C. Kimlik Numarası) ve şifreli giriş yaparak) şahsi bilgilerim, üzerimdekiler,

Detaylı

Tarık TALAN [MOODLE SİSTEMİ TEMEL KULLANIM KILAVUZU]

Tarık TALAN [MOODLE SİSTEMİ TEMEL KULLANIM KILAVUZU] Tarık TALAN [MOODLE SİSTEMİ TEMEL KULLANIM KILAVUZU] İçindekiler Sisteme Giriş... 1 Derslere Erişim... 2 Moodle Etkinliklerine Katılma... 2 Profil Düzenleme... 3 Mesajlar... 4 Sınav Etkinliği... 5 Ödev

Detaylı

TARIM REFORMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

TARIM REFORMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ web uygulamaları Üyelik Koşulları; TARIM REFORMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KIRSAL KALKINMA YATIRIMLARININ DESTEKLENMESİ PROGRAMI KAPSAMINDA TARIMA DAYALI EKONOMİK YATIRIMLARIN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ (Tebliğ

Detaylı

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU Kampüs Kart, Kampüs araç giriş-çıkışlarında, kantinler ve yemekhane gibi ödeme ve kontrol noktalarında ihtiyaçların karşılanmasına yönelik hem kimlik kartı, hem de temassız

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLĐK KURUMU BAŞKANLIĞI Sosyal Sigortalar Genel Müdürlüğü SSK Kısa Vadeli Sigortalar Daire Başkanlığı (Devredilen)

T.C. SOSYAL GÜVENLĐK KURUMU BAŞKANLIĞI Sosyal Sigortalar Genel Müdürlüğü SSK Kısa Vadeli Sigortalar Daire Başkanlığı (Devredilen) T.C. SOSYAL GÜVENLĐK KURUMU BAŞKANLIĞI Sosyal Sigortalar Genel Müdürlüğü SSK Kısa Vadeli Sigortalar Daire Başkanlığı (Devredilen) Sayı : B.13.1.SSK.0.09.00.00/X-1093-02-2832-202574 A n k a r a Konu : Hekim

Detaylı

EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU Versiyon II Haziran 2011 1 İÇİNDEKİLER 1. Eğitim Yönetim Sistemine Giriş 1.1. Sisteme Giriş Sayfası 1.2. Sisteme Nasıl Giriş Yapabilirim 1.2.1 LSTS nde Kaydı Olanlar

Detaylı

Lisansüstü Programlara Online Başvuru işlemleri linkini tıklayarak başlayınız.

Lisansüstü Programlara Online Başvuru işlemleri linkini tıklayarak başlayınız. Online Başvuru işlemine başlamadan önce Başvuru ve Kayıt Kılavuzu nu MUTLAKA OKUYUNUZ! I. ONLINE BAŞVURU AŞAMLARI İnternet tarayıcısı kullanılarak http://www.istanbul.edu.tr adresinde Duyurular ve Öğrenci

Detaylı

TÜRKĐYE FUTBOL FEDERASYONU GÖZLEMCĐLER VE TEMSĐLCĐLER KURULU

TÜRKĐYE FUTBOL FEDERASYONU GÖZLEMCĐLER VE TEMSĐLCĐLER KURULU 2008-2009 FUTBOL SEZONU GÖZLEMCĐ/TEMSĐLCĐ KADROSU BELĐRLEME YÖNTEMĐ SINAV, KURS, SEMĐNER TAKVĐMĐ VE TALĐMATI NĐSAN 2008 1 2008-2009 FUTBOL SEZONU SINAV, KURS, SEMĐNER TAKVĐMĐ TARĐH YAPILACAK FAALĐYET 17

Detaylı

MERSİN HALK EĞİTİMİ MERKEZİ VE AKŞAM SANAT OKULU MÜDÜRLÜĞÜ USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURU KLAVUZU

MERSİN HALK EĞİTİMİ MERKEZİ VE AKŞAM SANAT OKULU MÜDÜRLÜĞÜ USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURU KLAVUZU Kurumumuz bu seneden itibaren Usta Öğretici olarak çalışacak arkadaşlarımızın başvurularını internet üzerinden alacaktır. Başvuru esnasında sizlerden hiçbir evrak istenmeyecektir. Bununla birlikte görev

Detaylı

DIŞ TĐCARET VERĐ SĐSTEMĐ PROJESĐ

DIŞ TĐCARET VERĐ SĐSTEMĐ PROJESĐ DIŞ TĐCARET VERĐ SĐSTEMĐ PROJESĐ Ömer Tarık GENÇOSMANOĞLU Dış Ticarette Standardizasyon Genel Müdürlüğü Daire Başkanı ĐZMĐR 13 Ocak 2011 1 NASIL DENETĐM YAPIYORUZ? ĐTHAL VE ĐHRAÇ ÜRÜNLERĐ, KALĐTE VE GÜVENLĐK

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ YARDIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ YARDIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ YARDIM KILAVUZU MERSİN, 2018 MERSİN MESLEK YÜKSEKOKULU ANA SAYFASI TANITIMI Mersin Meslek Yüksekokulu resmi web sitesine http://uzak4.mersin.edu.tr/index.php linkini

Detaylı

BÜTÇE MÜDÜRLÜĞÜ BÜTÇE HAZIRLAMA EVRELERĐ AKIŞ ŞEMASI

BÜTÇE MÜDÜRLÜĞÜ BÜTÇE HAZIRLAMA EVRELERĐ AKIŞ ŞEMASI BÜTÇE HAZIRLAMA EVRELERĐ AKIŞ ŞEMASI HAZĐRAN AYI ĐÇERĐSĐNDE BÜTÇE ÇAĞRISI BĐRĐMLER TARAFINDAN BÜTÇE TEKLĐFLERĐNĐN TEMMUZ AYI SONUNA KADAR MALĐ HĐZMETLER BÖLÜMÜNE GÖNDERĐLMESĐ BĐLGĐLENDĐRME HAZĐRAN AYI

Detaylı

ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM)

ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM) ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM) http://portal.artuklu.edu.tr Adres: MYO Yerleşkesi, MAUZEM, İstasyon/MARDİN Tel (Santral) : +90 482 213 40 02, Dâhili:

Detaylı

B2B BAYİ PANELİ KULLANIMI

B2B BAYİ PANELİ KULLANIMI B2B BAYİ PANELİ KULLANIMI Adres çubuğuna www.teknolojikurdu.com yazarak girdiğiniz internet sitemizin ana sayfasında, bayi girişi yapmadan önce görmüş olduğunuz tüm fiyatlar perakende fiyatlarıdır. Toptan

Detaylı

Tıbbi Malzeme Sözleşmesi Yapan Eczaneler İçin ÜRÜN TAKİP SİSTEMİNE (ÜTS) YE KAYIT İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR?

Tıbbi Malzeme Sözleşmesi Yapan Eczaneler İçin ÜRÜN TAKİP SİSTEMİNE (ÜTS) YE KAYIT İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR? Tıbbi Malzeme Sözleşmesi Yapan Eczaneler İçin ÜRÜN TAKİP SİSTEMİNE (ÜTS) YE KAYIT İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR? Tıbbi malzeme reçetesi karşılayacak olan meslektaşlarımızın reçete arkasına eklenmesi gereken

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU SİSTEME GİRİŞ 1) KULLANICI OLUŞTURMA ADIMLARI: İstanbul Üniversitesi online başvuru işlemleri http://basvuru.istanbul.edu.tr

Detaylı

BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİ KAYIT İŞLEMLERİ

BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİ KAYIT İŞLEMLERİ TÜBİTAK - BİLGEM YAZILIM TEKNOLOJİLERİ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ (YTE) T.C. KALKINMA BAKANLIĞI İZLEME, DEĞERLENDİRME VE ANALİZ DAİRESİ BAŞKANLIĞI KALKINMA AJANSLARI YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİ

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi kanalı üzerinden Otomatik Katılım kapsamındaki sözleşmeniz için katkı payı tutarı kesinti oranınızı değiştirebilirsiniz. 1 2 Ziraat Emeklilik web sitesinde

Detaylı

Lisansüstü Programlara Online Başvuru işlemleri linkini tıklayarak başlayınız.

Lisansüstü Programlara Online Başvuru işlemleri linkini tıklayarak başlayınız. Online Başvuru işlemine başlamadan önce Başvuru ve Kayıt Kılavuzu MUTLAKA OKUYUNUZ! I. ONLINE BAŞVURU İŞLEMLERİ İnternet tarayıcısı kullanılarak http://www.istanbul.edu.tr adresinde Duyurular ve Öğrenci

Detaylı

BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİ KAYIT İŞLEMLERİ KALKINMA AJANSLARI YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ

BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİ KAYIT İŞLEMLERİ KALKINMA AJANSLARI YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ TÜBİTAK - BİLGEM YAZILIM TEKNOLOJİLERİ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ (YTE) T.C. KALKINMA BAKANLIĞI İZLEME, DEĞERLENDİRME VE ANALİZ DAİRESİ BAŞKANLIĞI KALKINMA AJANSLARI YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİ

Detaylı

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ. Hemşirelik Lisans Tamamlama (HELİTAM) Programı Kesin Kayıt Kılavuzu

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ. Hemşirelik Lisans Tamamlama (HELİTAM) Programı Kesin Kayıt Kılavuzu ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Hemşirelik Lisans Tamamlama (HELİTAM) Programı Kesin Kayıt Kılavuzu Sevgili Öğrencimiz, Üniversitemize hoş geldiniz. 2009 2010 Eğitim-Öğretim yılında HEMŞİRELİK LİSANS TAMAMLAMA (HELİTAM)

Detaylı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İL DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İL DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜ T.C. İZMİR VALİLİĞİ İL DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜ İnternet tarayıcınızın adres satırına www.dernekler.gov.tr adresini yazınız. Dernekler Dairesi Başkanlığı'nın web sayfası açılınca DERBİS butonuna Daha sonra,

Detaylı

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM ADSM ASM VE İLÇE ENTEGRE HASTANE) KULLANIM KILAVUZU

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM ADSM ASM VE İLÇE ENTEGRE HASTANE) KULLANIM KILAVUZU ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM ADSM ASM VE İLÇE ENTEGRE HASTANE) İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 2 1. GİRİŞ... 3 2. KHGM ADSM ASM ENTEGRE İLÇE HASTANE ANASAYFA....3 3. EVDE SAĞLIK HİZMETİ İLK İZLEM EKLEME...

Detaylı

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM ADSM ASM VE İLÇE ENTEGRE HASTANE) KULLANIM KILAVUZU

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM ADSM ASM VE İLÇE ENTEGRE HASTANE) KULLANIM KILAVUZU ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM ADSM ASM VE İLÇE ENTEGRE HASTANE) İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 2 1. GİRİŞ... 3 2. KHGM ADSM ASM ENTEGRE İLÇE HASTANE ANASAYFA....3 3. EVDE SAĞLIK HİZMETİ İLK İZLEM EKLEME...

Detaylı

Kütüphane Web Sayfası ve Kataloğu Kullanım Rehberi

Kütüphane Web Sayfası ve Kataloğu Kullanım Rehberi Kütüphane Web Sayfası ve Kataloğu Kullanım Rehberi Bu rehber Sakarya Üniversitesi Kütüphanesi tarafından hazırlanmıştır. 1 WEB SAYFASI GENEL BİLGİLERİ BELGELER; Kitap Talepleri İle İlgili Belgeler Bulunmaktadır.

Detaylı

EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU

EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU İçindekiler Sisteme Giriş Yapma... 2 Sanal Ders Oluşturma... 3 Sisteme Materyal Yükleme... 13 Sisteme Sanal Ders Videosunu

Detaylı

Trakya Üniversitesi Personel Web Sayfası Düzenleme Kılavuzu

Trakya Üniversitesi Personel Web Sayfası Düzenleme Kılavuzu Trakya Üniversitesi Personel Web Sayfası Düzenleme Kılavuzu Trakya Üniversitesi Web Anasayfası nda Kullanıcı Girişi tıklanır. Karşınıza Tek Noktadan Erişim sağlamak için giriş yapacağınız ekran gelir.

Detaylı

2018/2019 ÖYS Başvuru Kılavuzu 1

2018/2019 ÖYS Başvuru Kılavuzu 1 2018/2019 ÖYS Başvuru Kılavuzu 1 Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı 2018/2019 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavı Başvuru Kılavuzu

Detaylı

2016 Bahar Dönemi. İşveren ve İşveren Vekili için. İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri. e-sertifika Programı. Başvuru Kılavuzu

2016 Bahar Dönemi. İşveren ve İşveren Vekili için. İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri. e-sertifika Programı. Başvuru Kılavuzu 2016 Bahar Dönemi İşveren ve İşveren Vekili için İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri e-sertifika Programı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma

Detaylı

Ankara Üniversitesi Sınav Yönetim Merkezi. ASİS Bina Yöneticisi Kılavuzu (v1.2)

Ankara Üniversitesi Sınav Yönetim Merkezi. ASİS Bina Yöneticisi Kılavuzu (v1.2) Ankara Üniversitesi Sınav Yönetim Merkezi ASİS Bina Yöneticisi Kılavuzu (v1.2) ASİS Yönetici Girişi: http://gbs.ankara.edu.tr/admin adresinden BİNA YÖNETİCİSİ olarak sisteme giriş yapılacaktır. Kullanıcı

Detaylı

DÖNER KANAT TEKNOLOJİ MERKEZİ (DKTM) PROJE SİSTEMİ

DÖNER KANAT TEKNOLOJİ MERKEZİ (DKTM) PROJE SİSTEMİ DÖNER KANAT TEKNOLOJİ MERKEZİ (DKTM) PROJE SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU Versiyon Numarası V-04 SUNAN Bilgi Yönetimi Sistemleri Müdürlüğü İÇİNDEKİLER 1. Amaç... 1 2. Kapsam... 1 3. Kısaltmalar

Detaylı

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ. Hemşirelik Lisans Tamamlama (HELİTAM) Programı Kesin Kayıt Kılavuzu

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ. Hemşirelik Lisans Tamamlama (HELİTAM) Programı Kesin Kayıt Kılavuzu ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Hemşirelik Lisans Tamamlama (HELİTAM) Programı Kesin Kayıt Kılavuzu Sevgili Öğrencimiz, Üniversitemize hoş geldiniz. 2010 2011 Eğitim-Öğretim yılında HEMŞİRELİK LİSANS TAMAMLAMA (HELİTAM)

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. G.M.K Bulvarı 87/17 Maltepe ANKARA Tel:0312 2210006 Fax:0312 2210007. www.tetramuh.com.tr 1

Kullanım Kılavuzu. G.M.K Bulvarı 87/17 Maltepe ANKARA Tel:0312 2210006 Fax:0312 2210007. www.tetramuh.com.tr 1 Kullanım Kılavuzu G.M.K Bulvarı 87/17 Maltepe ANKARA Tel:0312 2210006 Fax:0312 2210007 www.tetramuh.com.tr 1 MobetraPlus saha satış uygulamasına giriş nasıl yapılır? Cihaz açıldıktan sonra ana ekranda

Detaylı

MyEnglishLab : Speakout Kullanım Kılavuzu 2012

MyEnglishLab : Speakout Kullanım Kılavuzu  2012 MyEnglishLab : Speakout Kullanım Kılavuzu www.myenglishlab.com/speakout 2012 Tarayıcınızın adres çubuğuna www.myenglishlab.com/speakout yazarak açtığınız sayfada Login butonuna tıklayınız. Daha önceden

Detaylı

Kullanıcı kodunuz, Aile hekimleri için Aile Hekimliği numarasıdır. Diğer kullanıcıların ise ad ve soyadlarıdır. ( Arada boşluk olmadan).

Kullanıcı kodunuz, Aile hekimleri için Aile Hekimliği numarasıdır. Diğer kullanıcıların ise ad ve soyadlarıdır. ( Arada boşluk olmadan). GENSİS OTOMASYON SİSTEMİ 1.GİRİŞ Sistemimize kullanmak için kullanıcı kodu ve şifresinizi girmeniz gerekmektedir. Daha sonraki girişlerde aynı kullanıcı kodu ve şifresi ile giriş yapacaksanız, BENİ HATIRLA

Detaylı

GÜNEŞ SÜRÜCÜ KURSU. Tanıtım Sunumu

GÜNEŞ SÜRÜCÜ KURSU. Tanıtım Sunumu GÜNEŞ SÜRÜCÜ KURSU Tanıtım Sunumu Güneş Sürücü Kursu Hakkında 1995 yılında Recep Güneş tarafından kurulmuştur. Đzmir de 4 şube ile hizmet vermektedir. 26 yılda 28 bin kişiyi sürücü belgesi sahibi yapmıştır.

Detaylı

Tedarikçi Portalı, sitede bulunan tedarikçiye ait ürünlerin verilen yetkiler dahilinde tedarikçiye kullanım hakkı tanıyan bir portaldır.

Tedarikçi Portalı, sitede bulunan tedarikçiye ait ürünlerin verilen yetkiler dahilinde tedarikçiye kullanım hakkı tanıyan bir portaldır. Tedarikçi Portalı Kullanım Dökümanı Döküman Versiyonu 1.0 (01.06.2013 Cumartesi 10.35) Tanım Tedarikçi Portalı, sitede bulunan tedarikçiye ait ürünlerin verilen yetkiler dahilinde tedarikçiye kullanım

Detaylı

MyEnglishLab: Speakout Öğrenci Kayıt Kılavuzu

MyEnglishLab: Speakout Öğrenci Kayıt Kılavuzu MyEnglishLab: Speakout Öğrenci Kayıt Kılavuzu 2013 Merhabalar, Bu dokümanda MyEnglishLab: Speakout öğrenci kayıt işlemini inceleyeceğiz. Kayıt işlemi her bir erişim kodu için bir kez yapılmaktadır. Kayıt

Detaylı

Fiziki Varlık Yönetimi Yakıt Kontrol Modülü Kullanıcı Kitabı

Fiziki Varlık Yönetimi Yakıt Kontrol Modülü Kullanıcı Kitabı Fiziki Varlık Yönetimi Yakıt Kontrol Modülü Kullanıcı Kitabı Fiziki Varlık Yönetimi - Yakıt Kontrol Modülüne Genel Bakış Bu modül üzerinden şirket araçlarının harcanan yakıt giderleri periyodik olarak

Detaylı

SÖZLEŞMELİ SUBAY BAŞVURU İŞLEMLERİ

SÖZLEŞMELİ SUBAY BAŞVURU İŞLEMLERİ SÖZLEŞMELİ SUBAY BAŞVURU İŞLEMLERİ BAŞVURU İŞLEMLERİNE GİRİŞ Başvurunuzu yazıcıya bağlı bir bilgisayardan yapınız. Başvuru işlemleri için www.jandarma.tsk.tr internet adresinden Personel / Öğrenci Alımı

Detaylı

T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ AÇIK VE UZAKTAN EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ ĠNTERNETTEN ÖNKAYIT KILAVUZU

T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ AÇIK VE UZAKTAN EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ ĠNTERNETTEN ÖNKAYIT KILAVUZU T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ AÇIK VE UZAKTAN EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ ĠNTERNETTEN ÖNKAYIT KILAVUZU 1. ADIM: SĠSTEME GĠRĠġ http://nokta.istanbul.edu.tr adresinden Ġstanbul Üniversitesi Öğrenci Otomasyon Sistemi ne

Detaylı

ZİRAAT SİGORTA / ZİRAAT EMEKLİLİK SERVİS GÖREVLİSİ İŞE ALIM SINAVI İNTERNET KAYIT KILAVUZU

ZİRAAT SİGORTA / ZİRAAT EMEKLİLİK SERVİS GÖREVLİSİ İŞE ALIM SINAVI İNTERNET KAYIT KILAVUZU ZİRAAT SİGORTA / ZİRAAT EMEKLİLİK SERVİS GÖREVLİSİ İŞE ALIM SINAVI İNTERNET KAYIT KILAVUZU 1. GENEL BİLGİ 2. YENİ ÜYELİK / GİRİŞ İŞLEMLERİ 3. BAŞVURU İŞLEMLERİ 3.1 Kimlik Bilgileri 3.2 İletişim Bilgileri

Detaylı

MyEnglishLab. Öğrenci Kayıt Kılavuzu

MyEnglishLab. Öğrenci Kayıt Kılavuzu MyEnglishLab Öğrenci Kayıt Kılavuzu 1 Merhabalar, Bu dokümanda MyEnglishLab öğrenci kayıt işlemini inceleyeceğiz. Kayıt işlemi her bir erişim kodu için bir kez yapılmaktadır. Kayıt işlemine başlamak için;

Detaylı

GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI ONLINE SINAV SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU

GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI ONLINE SINAV SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI ONLINE SINAV SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1. KAYIT OLMA VE GĠRĠġ... 2 1.1 KAYIT FORMUNUN DOLDURULMASI... 2 1.2 SĠSTEME GĠRĠġ... 3 1.3 ġġfre HATIRLATMA... 3 2. BAġVURU

Detaylı

Bu döküman Niğde Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi için kullanma kılavuzudur. İçerik olarak, sistemin kullanım şeklini göstermektedir.

Bu döküman Niğde Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi için kullanma kılavuzudur. İçerik olarak, sistemin kullanım şeklini göstermektedir. Bu döküman Niğde Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi için kullanma kılavuzudur. İçerik olarak, sistemin kullanım şeklini göstermektedir. Akademik Bilgi Sistemi ne http://mf.nigde.edu.tr/akbis adresinden

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Başvuru Sayfası Kullanım Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi

Anadolu Üniversitesi Sınav Başvuru Sayfası Kullanım Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Başvuru Sayfası Kullanım Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi nin gerçekleştirdiği sınavlara başvuru yapma sürecini anlatan

Detaylı

Doğalgaz Sicil Durum Belgesi

Doğalgaz Sicil Durum Belgesi Doğalgaz Sicil Durum Belgesi GĐRĐŞ Đnternet tarayıcınızdan http://uye.mmo.org.tr adresine girdikten sonra Makine Mühendisleri Odası Bilgi Sistemi Üye Arayüzüne ulaşabilirsiniz. (Resim 1.1) Makina Mühendisleri

Detaylı

KOCAELĐ ÜNĐVERSĐTESĐ KARAMÜRSEL MESLEK YÜKSEKOKULU

KOCAELĐ ÜNĐVERSĐTESĐ KARAMÜRSEL MESLEK YÜKSEKOKULU Staj Komisyonu Onay Sıra No KOCAELĐ ÜNĐVERSĐTESĐ KARAMÜRSEL MESLEK YÜKSEKOKULU ADI SOYADI PROGRAMI OKUL NO. 41500 KARAMÜRSEL / KOCAELĐ Sayın Kurum Müdürü, Okulumuzun... Programı, önlisans düzeyinde eğitim

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU SİSTEME GİRİŞ 1) KULLANICI OLUŞTURMA ADIMLARI: İstanbul Üniversitesi online başvuru işlemleri http://basvuru.istanbul.edu.tr

Detaylı

EYLEM 2 AVRUPA GÖNÜLLÜ HĐZMETĐ

EYLEM 2 AVRUPA GÖNÜLLÜ HĐZMETĐ EYLEM 2 AVRUPA GÖNÜLLÜ HĐZMETĐ GENÇLĐK PROGRAMI????(YOUTH)?????????????EYLEM?????????????AVRUPA GÖNÜLLÜ HĐZMETĐ??? GENÇLĐK PROGRAMI AVRUPA BĐRLĐĞĐ NĐN GENÇLER VE GENÇLERLE ĐLGĐLĐ ÇALIŞMALAR YAPMAK ĐSTEYEN

Detaylı

Moodle, herkes tarafından (öğretmen, öğrenci) kolay şekilde kullanılabilmektedir.

Moodle, herkes tarafından (öğretmen, öğrenci) kolay şekilde kullanılabilmektedir. MOODLE NEDİR? Moodle, özgür ve açık kaynak kodlu bir uzaktan eğitim sistemidir. Açılımı, Modular-Object-Oriented- Dynamic-Learning-Environment yani Esnek Nesne Yönelimli Dinamik Öğrenme Ortamı olarak çevrilebilir.

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU DERS SEÇİM KILAVUZU (Lisans Öğrencisi) v1.0 (07.06.2018) st.bau.edu.tr Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 07.06.2018 Gökçe

Detaylı

Otomasyon Erişimi. Menüler ve İçerikleri. Ana Ekran Unsurları. Sorular. Çıkış

Otomasyon Erişimi. Menüler ve İçerikleri. Ana Ekran Unsurları. Sorular. Çıkış Otomasyon Erişimi Menüler ve İçerikleri Ana Ekran Unsurları Sorular Çıkış Otomasyona nasıl ulaşılabilir? Kullanıcı Adı İlk Şifre Oluşturma Otomasyon Sistemi Otomasyon Sistemine nasıl ulaşılabilir? Üniversitemiz

Detaylı

ACENTE PORTAL KOLAY BİLET ACENTE BAŞVURU KILAVUZU

ACENTE PORTAL KOLAY BİLET ACENTE BAŞVURU KILAVUZU ACENTE PORTAL KOLAY BİLET ACENTE BAŞVURU KILAVUZU İÇİNDEKİLER ACENTE PORTAL HAKKINDA GENEL BİLGİ... 3 KOLAY BİLET ACENTESİ BAŞVURU SÜRECİ... 4 BAŞVURU TAKİP NO HATIRLATMA... 23 2 ACENTE PORTAL HAKKINDA

Detaylı

ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI

ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz Sınavlar Genel Bilgi

Detaylı

Web Kayıt İşlemleri Hakkında Yardım Belgesi

Web Kayıt İşlemleri Hakkında Yardım Belgesi Web Kayıt İşlemleri Hakkında Yardım Belgesi Öğretim Üyelerimizin ve Öğrencilerimizin Dikkatine, Bu belge, sistemin kullanımı hakkında size yardımcı olması amacıyla hazırlanmıştır. Sistem hakkında sorunuz

Detaylı

MİSAFİR ÖĞRENCİ YAZ OKULU ÖN KAYIT VE DERS KAYDI İŞLEMLERİNE DAİR KILAVUZ A. MİSAFİR ÖĞRENCİ YAZ OKULU ÖN KAYIT İŞLEMLERİ

MİSAFİR ÖĞRENCİ YAZ OKULU ÖN KAYIT VE DERS KAYDI İŞLEMLERİNE DAİR KILAVUZ A. MİSAFİR ÖĞRENCİ YAZ OKULU ÖN KAYIT İŞLEMLERİ MİSAFİR ÖĞRENCİ YAZ OKULU ÖN KAYIT VE DERS KAYDI İŞLEMLERİNE DAİR KILAVUZ A. MİSAFİR ÖĞRENCİ YAZ OKULU ÖN KAYIT İŞLEMLERİ Üniversitemizden misafir öğrenci olarak yaz okulundan ders almak isteyen öğrencilerin

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ (Öğrenciler için) Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİNE GİRİŞ Uzaktan eğitim öğrenme yönetim sistemine web ortamından

Detaylı

Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu

Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz

Detaylı

TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU KULLANIM KILAVUZU

TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU KULLANIM KILAVUZU TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU KULLANIM KILAVUZU Sisteme Giriş ve Kullanıcı Tipleri Ölüm Kaydı Bildirim Sistemi www.obs.gov.tr üzerinden hizmet vermektedir. Sistem internet explorer, Mozilla Firefox, Google

Detaylı

TESTOSİS KULLANIM KLAVUZU Sisteme Giriş: http://testosmart.com/testosis.asp adresinden yapılmaktadır.

TESTOSİS KULLANIM KLAVUZU Sisteme Giriş: http://testosmart.com/testosis.asp adresinden yapılmaktadır. TESTOSİS KULLANIM KLAVUZU Sisteme Giriş: http://testosmart.com/testosis.asp adresinden yapılmaktadır. Bu ekranda görüldüğü gibi butonlara basarak işlem yapabilirsiniz. Yeni Kayıt Ekleme Yeni Servis-Kalibrasyon

Detaylı

Sayı : Konu : Bilirkişilik Temel Eğitimi Verme İzni, Ücret ve Eğitim Başvurusu, YMM ve SMMM ODALARI BAŞKANLIKLARI NA

Sayı : Konu : Bilirkişilik Temel Eğitimi Verme İzni, Ücret ve Eğitim Başvurusu, YMM ve SMMM ODALARI BAŞKANLIKLARI NA T U R M O B TÜRKİYE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER ODALARI BİRLİĞİ (UNION OF CHAMBERS OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS OF TURKEY) 0 4.1 0.2 0 1 7 0 5 6 2 i, ' Sayı : Konu

Detaylı

ZİRAAT TEKNOLOJİ UZMAN YARDIMCISI İŞE ALIM SINAVI SINAV KAYIT KILAVUZU

ZİRAAT TEKNOLOJİ UZMAN YARDIMCISI İŞE ALIM SINAVI SINAV KAYIT KILAVUZU ZİRAAT TEKNOLOJİ UZMAN YARDIMCISI İŞE ALIM SINAVI SINAV KAYIT KILAVUZU 1. GENEL BİLGİ 2. YENİ ÜYELİK / GİRİŞ İŞLEMLERİ 3. BAŞVURU İŞLEMLERİ 3.1 Kimlik Bilgileri 3.2 İletişim Bilgileri 3.3 Eğitim biglileri

Detaylı

E-UYGULAMALAR VE DOKÜMAN YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ (EUP) ECZANE İŞLEMLERİ KULLANIM KILAVUZU

E-UYGULAMALAR VE DOKÜMAN YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ (EUP) ECZANE İŞLEMLERİ KULLANIM KILAVUZU İlaç Takip Sistemi ile ilgili olarak İl Sağlık Müdürlüğü nüze şahsen başvuru yapan eczanelerin bilgilerini sisteme kayıt etmek ve daha sonra bu bilgilerden sorgulamalar yapabilmek amacıyla bu kılavuzda

Detaylı

T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü Kıymet ve Vergilendirme Dairesi

T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü Kıymet ve Vergilendirme Dairesi T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü Kıymet ve Vergilendirme Dairesi UZLAŞMA BAŞVURU EKRANI KULLANIM KILAVUZU Bundan böyle, Gümrük Uzlaşma Yönetmeliği nin 10/1 maddesinde belirtildiği

Detaylı

MUHTAR ADAYI İÇİN KULLANIM KILAVUZU

MUHTAR ADAYI İÇİN KULLANIM KILAVUZU MUHTAR ADAYI İÇİN KULLANIM KILAVUZU MUHTARIMIZ 2018 MUHTARIMIZ SİSTEMİNE NASIL KAYIT OLABİLİRİM? muhtarimiz.com anasayfasında üstteki menüde bulunan KAYIT OL butonuna tıklayınız. Butona tıkladığınızda

Detaylı

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü İNTERNET ÜZERİNDEN KAYIT VE İŞ ARAMA KULLANIM KILAVUZU www.iskur.gov.tr SİSTEM ÜYELİĞİ www.iskur.gov.tr adresini seçiniz. 2 Üyelik sözleşmesini onaylayınız. Ekranda yer

Detaylı

TÜRMOB TÜRKİYE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER ODALARI BİRLİĞİ BİLİRKİŞİLİK TEMEL EĞİTİM İZNİ VERİLEN İLLER LİSTESİ

TÜRMOB TÜRKİYE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER ODALARI BİRLİĞİ BİLİRKİŞİLİK TEMEL EĞİTİM İZNİ VERİLEN İLLER LİSTESİ Ek: 1 TÜRMOB TÜRKİYE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER ODALARI BİRLİĞİ BİLİRKİŞİLİK TEMEL EĞİTİM İZNİ VERİLEN İLLER LİSTESİ EGİTİM İZNİ S.NO VERİLEN İL EGİTİM İZNİ S.NO VERİLEN

Detaylı

ÖĞRENCİLER İÇİN MOODLE KULLANIM KILAVUZU

ÖĞRENCİLER İÇİN MOODLE KULLANIM KILAVUZU ÖĞRENCİLER İÇİN MOODLE KULLANIM KILAVUZU Ankara Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi 2016-2017 İçerik Sisteme Giriş... 3 Derslere Erişim... 4 Ders Sayfaları... 4 Moodle Etkinliklerine Katılma... 4 1. Adobe

Detaylı

Fiziki Varlık Yönetimi Kilometre Kontrol Modülü Kullanıcı Kitabı

Fiziki Varlık Yönetimi Kilometre Kontrol Modülü Kullanıcı Kitabı Fiziki Varlık Yönetimi Kilometre Kontrol Modülü Kullanıcı Kitabı Fiziki Varlık Yönetimi - Kilometre Kontrol Modülüne Genel Bakış Şirket içerisindeki motorlu taşıtların kilometre kayıtları ve araç tahsis

Detaylı

SÖZLEŞMELİ ASTSUBAY(BAYAN) BAŞVURU İŞLEMLERİ

SÖZLEŞMELİ ASTSUBAY(BAYAN) BAŞVURU İŞLEMLERİ SÖZLEŞMELİ ASTSUBAY(BAYAN) BAŞVURU İŞLEMLERİ BAŞVURU İŞLEMLERİNE GİRİŞ Başvurunuzu yazıcıya bağlı bir bilgisayardan yapınız. Başvuru işlemleri için www.jandarma.tsk.mil.tr internet adresinden Personel

Detaylı

BAŞVURU SAHİBİ KAYIT İŞLEMLERİ

BAŞVURU SAHİBİ KAYIT İŞLEMLERİ TÜBİTAK - BİLGEM YAZILIM TEKNOLOJİLERİ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ (YTE) T.C. KALKINMA BAKANLIĞI İZLEME, DEĞERLENDİRME VE ANALİZ DAİRESİ BAŞKANLIĞI KALKINMA AJANSLARI YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ BAŞVURU SAHİBİ KAYIT

Detaylı

20. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 23. Ulusal Bilim Olimpiyatları Sınavı (Öğrenci Kılavuzu)

20. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 23. Ulusal Bilim Olimpiyatları Sınavı (Öğrenci Kılavuzu) 20. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 23. Ulusal Bilim Olimpiyatları Sınavı (Öğrenci Kılavuzu) F. +90 212 44 000 45 http://tubitak.istanbul.edu.tr tubitaksinav@auzef.istanbul.edu.tr İçindekiler I.

Detaylı

ZORLU TESİS YÖNETİMİ A.Ş ZORLU CENTER. İş sağlığı ve güvenliği internet kullanım kılavuzu Güncelleme:

ZORLU TESİS YÖNETİMİ A.Ş ZORLU CENTER. İş sağlığı ve güvenliği internet kullanım kılavuzu Güncelleme: ZORLU TESİS YÖNETİMİ A.Ş ZORLU CENTER İş sağlığı ve güvenliği internet kullanım kılavuzu Güncelleme: 01.01.2018 Sistem isg.zorlucenter.com çalışma onaylarının verildiği, kullanıcı, iş sağlığı ve güvenliği

Detaylı

DİBBYS DE KUR ANKURSU AÇMA VE ÖĞRENCİ KAYIT İŞLEMLERİ. Süleyman UCER (22/11/2016)

DİBBYS DE KUR ANKURSU AÇMA VE ÖĞRENCİ KAYIT İŞLEMLERİ. Süleyman UCER (22/11/2016) DİBBYS DE KUR ANKURSU AÇMA VE ÖĞRENCİ KAYIT İŞLEMLERİ DİBBYS Sistemine kurs açma (Yaz Kursu, İhtiyaç Odaklı, 4-6 Yaş, Cami dersleri) ve kayıt işlemleri 4 aşamadan oluşmaktadır. 1- SİSTEME GİRİŞ 2- KURS

Detaylı

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ (ÖYS) KULLANIM KILAVUZU

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ (ÖYS) KULLANIM KILAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ (ÖYS) KULLANIM KILAVUZU Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Adres : Sanayi Karşısı, MAUZEM, İstasyon/MARDİN Tel (Santral) : +90 482 213 40 02, Dahili: 3412 ya da 3418 E-Mail

Detaylı

Eğitimlerin alt konusu yazarken standart ve anlaşılabilir olması açısından lütfen kısaltma kullanmayanız. Eğitim adlarını açıkça yazınız.

Eğitimlerin alt konusu yazarken standart ve anlaşılabilir olması açısından lütfen kısaltma kullanmayanız. Eğitim adlarını açıkça yazınız. ÖNEMLİ UYARI! Yeni yılda sadece sonuç raporları girebileceği için (15 Haziranda sistem otomatik olarak kapanacaktır) eğitim plan formuna eğitim girişlerinin en geç her yılın 15 Aralık tarihine kadar sisteme

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ VALİLİĞİİLAFET VE ACİL DURUM MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK TAKİPOTOMASYONU

T.C. KAHRAMANMARAŞ VALİLİĞİİLAFET VE ACİL DURUM MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK TAKİPOTOMASYONU T.C. KAHRAMANMARAŞ VALİLİĞİİLAFET VE ACİL DURUM MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK TAKİPOTOMASYONU -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Detaylı

Profilinizi Nasıl Güncellersiniz?

Profilinizi Nasıl Güncellersiniz? SteelOrbis Çelik Firma Rehberi Profilinizi Nasıl Güncellersiniz? BİRKAÇ DAKİKADA YEPYENİ TİCARİ ORTAKLIKLAR EDİNİN! Bu kısa kılavuz SteelOrbis üye ve abonelerine şirket profillerini tamamlamalarına yardımcı

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi 19. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 22. Ulusal Bilim Olimpiyatları Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB İçindekiler MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA... 3 MEB Yeni E-posta Sistemi Kullanım Detayları;... 4 MEBBİS ile Giriş... 5 E-posta Şifresi İle Giriş... 6 Şifre Hatırlatma Ekranında Karşılaşılan

Detaylı