BMW SERİSİ. CABRIO VE COUPÉ. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. BMW Serisi Cabrio Coupé. Sheer Driving Pleasure

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BMW SERİSİ. CABRIO VE COUPÉ. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. BMW Serisi Cabrio Coupé. Sheer Driving Pleasure"

Transkript

1 BMW Serisi Cabrio Coupé Sheer Driving Pleasure BMW SERİSİ. CABRIO VE COUPÉ. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ.

2 CENNET İLE DÜNYA ARASINDA. BMW SERİSİ.

3 BMW Serisi Cabrio BMW Serisi Coupé Teknoloji Donanım Genel Bakış KARŞI KONULMAZ BİR ÖZGÜRLÜK HİSSİ. SPORTİFLİK ESTETİKLE BULUŞUYOR. SİZİ HAREKETE GEÇİRECEK YENİLİKLER. RÜYALARINIZ KADAR BİREYSEL. SUNULAN HER ŞEYİN ÖZETİ. Dış tasarım Estetik, şık ve inanılmaz derecede sportif. Dış tasarım Farklılığı vurgulayan gövde hatları. BMW ConnectedDrive Özgürlüğe bağlanın. BMW Serisi Cabrio donanım çeşitleri Yakıt tüketimi ve CO emisyonu hakkında teknik veri ve bilgiler Hard tavan Tüm hava koşulları için mükemmel. Hacim Sportif şıklık ve akıllı işlevsellik. İç tasarım İçten gelen özgürlük. Dinamikler Her yönüyle güçlü. Bilgi Mükemmel otomobil içi bağlantı. İç tasarım Etkileyici bir giriş. BMW EfficientDynamics Daha az tüketim ve daha fazla sürüş keyfi için teknoloji paketi. BMW TwinPower Turbo motorlar Minimum yakıt tüketimi, maksimum performans. Şasi ve güvenlik Artırılmış sürüş keyfi ve güvenlik için yenilikçi sistemler. BMW Serisi Coupé donanım çeşitleri Renkler, döşemeler ve iç kaplamalar BMW Individual Standart/Opsiyonel donanım BMW Yetkili Servis BMW Yetkili Servis, BMW Finansal Hizmetler ve BMW deneyimi. Başyazı BAŞTAN SONA ATLETİK: BWM SERİSİ CABRIO VE BMW SERİSİ COUPÉ. Sportifliği ve saf şıklığıyla öne çıkan BMW Serisi daima büyüleyici. Cabrio olarak, karşı konulmaz bir özgürlük hissi veriyor ve güçlü duruşuyla hayran bırakıyor. Coupé olarak, karşı konulmaz tasarımı ile ilgi uyandıran atletizmi birleştiriyor ve tamamen yeni türde bir dinamizmi şekillendiriyor. Hangi BMW Serisini seçerseniz seçin, heyecanlı bir sürüş deneyimini sabırsızlıkla bekleyebilirsiniz. BMW Serisi Cabrio ve BMW Serisi Coupé modellerini keşfedin! serisi BMW Serisi Coupé BMW Serisi Cabrio ve Coupé Gösterilen modelin donanımları: BMW i Cabrio Luxury Line. Motor: BMW TwinPower Turbo dört silindirli benzinli motor Şanzıman: Sekiz ileri Steptronic şanzıman Maksimum güç: bg ( (kw) Jantlar: inç Çok kollu kodlu hafi f alaşım jant, karma lastiklerle Gövde rengi: Metalik Mineral Beyazı Döşemeler: Özel dikişli Dakota deri Saddle Kahverengi döşeme İç kaplama: Metal işlemeli damarlı Dişbudak ince ahşap kaplama ve İnci Parlak Krom vurgulu kaplama Gösterilen modelin donanımları: BMW i Coupé Sport Line. Motor: BMW TwinPower Turbo altı silindirli sıralı benzinli motor Şanzıman: Sekiz ileri Steptronic şanzıman Maksimum güç: ( bg ( kw) Jantlar: inç Yıldız kollu ( kodlu hafi f alaşım jantlar, karma lastiklerle Gövde rengi: Metalik Mineral Grisi Döşemeler: Dakota deri Mercan Kırmızısı döşemeler, Siyah vurgulu İç kaplama: İnce Zımparalı Alüminyum, parlak Siyah vurgulu kaplama Contents

4 HER AÇIDAN OLAĞANÜSTÜ SÜRÜŞ KEYFİ. BMW 4 Serisi Cabrio virajdan çıkarken hızlanır ve hemen dikkatleri üzerine çeker, böylece ona hangi açıdan bakarsanız bakın karşı konulmaz bir estetik cazibe ortaya koyar. Farklı tasarımı ileri atılmak için hazır olduğunu vurgular. Şık hatları, uzun motor bölmesi kapağı ve alçak silueti ile isteğe bağlı tamamen LED teknolojisine sahip etkileyici Adaptif LED farlar sportif dinamizmi sergiler. Ancak bu otomobilin tüm ayrıntıları, her şeyden önce karşı konulmaz saf özgürlük hissini akla getirir.

5 AÇIK KONUŞMAK GEREKİRSE: KARŞI KONULMAZDIR. Üstü açılır, güneş ışığı içeri dolar, sıcak hava teninizi okşar ve sizin durmanız bile gerekmez. BMW 4 Serisi Cabrio modelin hava koşullarına dayanıklı tavanı, düşük hızda ilerlerken açılıp kapanabilir, bu da BMW 4 Serisi Cabrio otomobilinizin keyfi ni yılın 365 günü yaşamanızı sağlar. Otomobilin geniş duruşu ve güçlü konik tekerlek bombeleri otomobilin şıklığına güçlü, atletik bir nota eklerken, yanlardaki keskin kıvrımlar ve Hava Kanalları sportif tarzı vurgular.

6 CABRIO KULLANMAK İÇİN HER GÜN DOĞRU GÜNDÜR. YILIN GÜNÜ.

7 ÖZGÜRLÜK MEKANLA BULUŞUYOR. Otomobilin iç tasarımında, spor şıklık daha da fazla rahatlık için akıllı işlevsellikle birleşiyor. Tavanı açık şekilde kullanırken, opsiyonel rüzgar paneli cereyanı azaltır; ihtiyaç duyulmadığında ise arka sırtlıkların arkasındaki yeni bölmeye kolaylıkla gizlenebilir. Ayrıca, opsiyonel boyun ısıtıcılar hoş bir sıcaklık yayarak soğuk günlerde bunu unutmanızı sağlar. Opsiyonel olarak sunulan katlanan arka koltuk sayesinde bagaj iki golf çantasını alabilir ve tavan paketi bir düğmeye basarak bagaj kapağı ile birlikte yukarı kaldırılabildiğinden, standart rahat yükleme işlevi tavan açıkken bile bagaja kolay erişim sağlar.

8 İÇ TASARIMDA DIŞA DÖNÜK CAZİBE. Yüksek kaliteli malzemeler, özenli işçilik ve bireysel donanım seçenekleri, koltuklara entegre edilmiş emniyet kemerleri gibi ayrıntılarla BMW Serisi Cabrio'nun özel iç tasarımı rahatlık ve sportif şıklığı birleştiren bir ortam yaratıyor. Tüm kontroller sürücüye doğru kusursuz ve ergonomik olarak yönlendirilmiştir. Kıvrımları Cabrio'nun atletik karakterini yansıtan akıcı iç kaplama şeritleri, otomobilin kokpiti ile arkasını entegre bir bütüne dönüştürüyor.

9

10 GENİŞ DURUŞ. KARŞI KONULMAZ YAPI. Çarpıcı atletizm. BMW 4 Series Coupé yenilikçi teknolojiyi ödünsüz bir sportif tasarımla birleştiriyor ve farklı tarzıyla her yerde bakışları üzerinde topluyor. BMW 4 Series Coupé ile dinamizmin karşı konulmaz yönünü keşfedin.

11 DÖRT KAT FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. Sportif, doğrudan sürüş deneyimi veya üstün sürüş konforu. Sürüş Deneyimi Kontrolü kullanılarak, ECO PRO, COMFORT, SPORT veya SPORT+ modu seçilerek otomobilin davranışı kişisel tercihlerinize uyarlanabilir. Dört moddan hangisini seçtiğinize bağlı olarak, BMW 4 Serisi Coupé daha az yakıt tüketimi, üstün konfor veya olağanüstü çevik kullanım sunar.

12 DOKUNUŞU VE HAREKETİYLE ETKİLEYİCİ. Bilginin cazibesi. BMW 4 Serisi Coupé modelinde dış dünya daima sürüş deneyiminizin ayrılmaz bir parçası olarak kalır. Opsiyonel Professional Navigasyon Sistemi, Gerçek Zamanlı Trafi k Bilgisi (RTTI)* (opsiyonel) içerir ve sürücülerin İleri Rota Asistanını kullanarak yakıt tasarrufu yapmasını sağlar. Bu navigasyon sisteminde yer alan Dokunmatik idrive Butonu diğer tüm BMW ConnectedDrive Hizmetlerini* de erişiminize sunar. Böylece, gittiğiniz her yerde bağlantıda kalmanız kolaylaşır. * Tüm pazarlarda sunulmaz. Lütfen Borusan Otomotiv BMW Yetkili Satıcınız ile bağlantıya geçin.

13 ÖZGÜRLÜĞE YER AÇIN. Geleceğin konfor seviyesi. Arka koltuklar entegre baş dayamaları ve geniş bacak boşluklarının rahatlığını sunar. Bagaj bölümü iki golf çantası sığdırılabilecek alana sahiptir ve BMW 4 Serisi Coupé'de bir araya getirilen zekice detaylar ve konfor sayesinde, opsiyonel 40/20/40 oranında bölünebilen sırtlıklarıyla daha da genişletilebilir.

14 HIZLANMAYA HER ZAMAN HAZIR. Heyecan veren sürüş keyfi. Gözler yolda. Eller direksiyonda. Yan Hava Kanalları BMW Serisi Coupé nin dinamizmine dair ilk görsel işarettir. Opsiyonel sekiz ileri Steptronic şanzımanlı i BMW TwinPower Turbo Sıralı Altı Silindirli Benzinli Motor harekete geçtiğinde bu dinamizmi bizzat yaşarsınız. Hızlanma, vücudunuzu düşük seviyedeki koltuklara yapıştıracak kadar güçlüdür. BMW Serisi Coupé dan km/sa hıza sadece, saniyede veya BMW xdrive ile donatılmışsa sadece, saniyede ulaşarak sözünü tutar.

15 BMW ConnectedDrive Özgürlüğe bağlanın. CONNECTED DRIVE HİZMETLERİ. Günlük yaşantımız giderek daha bağlantılı hale geliyor. BMW sürücüleri ise bilgilere ulaşarak, telefon ve e-posta ile iletişim kurarak, trafiği gözlemleyerek ve hareket halinde güncel olayları takip ederek bu avantajların keyfini daha fazla çıkarıyor. BMW otomobillerini dış dünya ile bağlantısını kuran bu hizmetlerin tümü BMW ConnectedDrive adı altında toplanıyor. Dünyamız her geçen gün daha da bağlantılı bir hale geliyor. BMW sürücüleri, nereye giderlerse gitsinler otomobillerinin ve dış dünyanın bağlantılı olmasına; bilgi almaya, telefon veya e-posta ile iletişim kurmaya ve her zaman günceli yakalamaya alışıktır. BMW ConnectedDrive konsepti, BMW otomobillerini ve yolcularını dış dünyaya ve çevredeki trafi ğe bağlayan tüm hizmetleri ve yenilikçi teknolojileri içerir. BMW ConnectedDrive akıllı hizmetleri ve destek sistemleriyle ihtiyacınız olan bütün donanımla yanınızda. BMW ConnectedDrive Hizmetleri ve Uygulamaları sürücü, otomobil ve dış dünya arasında çok yönlü bağlantı sağlayarak daha fazla özgürlük sunuyor. BMW ConnectedDrive Sürücü Destek sistemleri BMW nizi daha güvenli ve daha konforlu hale getiriyor. Akıllı sistemler sürücünün hayatını kolaylaştırıyor ve trafi ğin tehlikelerini en aza indiriyor. ConnectedDrive Hizmetleri* seçeneği, değer verdikleriniz ve yakın olmak istediğiniz kişilerle kesintisiz şekilde bağlantı kurmanızı sağlar. Tüm özellikler sürüş keyfi nizi artırmaya yönelik şekilde tasarlanmıştır. ConnectedDrive Hizmetleri Facebook, internet radyosu ve mesaj okuma gibi kapsamlı hizmetler ve uygulamalar sunar. Böylece çok sayıda hizmet arasından kullanmak istediğiniz seçeneği dilediğiniz şekilde seçebilirsiniz. Daha fazla bilgi için lütfen şu adresi ziyaret edin: * Tüm pazarlarda sunulmaz. Lütfen Borusan Otomotiv BMW Yetkili Satıcınız ile bağlantıya geçin. Burada gösterilen resimler donanım örnekleridir. Özellikler her bir BMW için ayrıdır. Modele bağlı olarak, Kontrol Ekranı ve içeriğin sunumu farklılık gösterebilir BMW ConnectedDrive

16 BMW CONNECTED DRIVE HİZMETLERİ VE UYGULAMALARI AKILLI BAĞLANTI. BMW ConnectedDrive Hizmetleri ve Uygulamaları* şimdi eskisinden çok daha hızlı ve çok daha kolay şekilde kişisel gereksinimlerinize göre yapılandırılabilir. Her yolculukta en sevdiğiniz müzikleri mi dinlemek istiyorsunuz? AUPEO! kişisel İnternet radyosu ile artık bu çok kolay. BMW CONNECTED DRIVE SÜRÜCÜ DESTEK SİSTEMİ ÖNGÖRÜ SAHİBİ BİR YARDIMCI PİLOT. BMW ConnectedDrive Sürücü Destek Sistemi güvenliği ve konforu artırmanın yanı sıra sürüş keyfinizi de en üst düzeye çıkaracak yenilikçi fonksiyonlar içerir. Bir sonraki virajın ne kadar keskin olduğunu önceden bilmek isterseniz, tam renkli BMW Head-Up Display size bunu söyler. Erken çarpışma uyarıları almak istediğinizde, Sürücü Destek Sistemi bununla ilgilenir. AUPEO! KİŞİSEL İNTERNET RADYOSU KENDİ RADYO PROGRAMINIZI YARATIN. Bir akıllı telefon ve AUPEO! Kişisel İnternet Radyosu uygulamasıyla yalnızca sevdiğiniz müzikleri dinleyeceğinizden emin olabilirsiniz. Kişiselleştirilebilen İnternet radyosu, müzik zevkinize ayak uydurur. nin üzerinde müzik türü içerisinden seçiminizi yapın ve şu anda bir milyondan fazla parça içeren bir müzik kitaplığına erişebilirsiniz. Müzik tercihlerinizi belirlemek için Kontrol Ekranındaki Beğen ve Engelle düğmelerini kullanabilirsiniz. Akıllı telefon snap-in adaptör veya BMW tarafından tavsiye edilen bir kablo aracılığıyla otomobilinize bağlanır. Bu işlev, Professional Navigasyon Sistemi ni gerektirir. BMW HEAD-UP DISPLAY HER ZAMAN ÖNÜNÜZÜ GÖRÜN. Bu opsiyonel donanım sayesinde sürüş ile ilgili bilgiler çok renkli bir TFT ekran aracılığıyla doğrudan sürücünün görüş alanı içerisine yansıtılır. Örneğin BMW Head-Up Display navigasyon talimatları ya da telefon rehberleri gibi bilgileri ve hızla ilgili verileri görüntüler. Daha fazla renk; hız limitleri gibi genel sürüş bilgileri ve Şerit Terk Uyarısı gibi uyarıların ayırt edilmesini kolaylaştırır. Böylece sürücünün yola konsantre olmasını sağlayarak sürüşü daha güvenli kılar. İNTERNET BİLGİ PARMAKLARINIZIN UCUNDA. Banka hesabınızın bakiyesini kontrol etmeniz, ebay da bir teklif vermeniz veya Wikipedia da bir şeye bakmanız gerektiğinde, BMW ConnectedDrive Internet seçeneği istediğiniz online işlemi yapmanıza olanak tanır. İstediğiniz her bilgi için internette arama yapabilmenizi sağlamak amacıyla, merkez konsoldaki idrive Butonu bilgisayar faresi olarak işlev görür. SÜRÜŞ ASİSTANI DOĞRU MESAFEYİ KORUR VE SİZİ STRESTEN KURTARIR. Sürüş Asistanı, Şerit Terk Uyarısı ve Yaklaşma Uyarısı sistemlerini birleştirir. Yaklaşma ve Şehir Fren Etkinleştirme Özellikli Yaya Uyarısı ile km/sa hız aralığında araç veya yayalarla çarpışma tehlikesi olduğunda uyarı sinyali yayınlar ve acil durumlarda otomobilin frenini etkinleştirir. Ortalama km/ sa hızdan itibaren, istek dışı olarak gerçekleştirilen şerit değiştirmeler konusunda sürücünün dikkatini çekmek üzere direksiyona hafi f titreşimler gönderir. BLUETOOTH OFİS HER ZAMAN BAĞLANTI HALİNDE. Bluetooth Ofi s e-postalar, randevular, görevler, kişiler ve metin mesajları gibi BMW ofi s fonksiyonlarının Kontrol Ekranında görüntülenmesini veya sesli okuma fonksiyonu sayesinde hoparlörlerden okunmasını mümkün kılar. Uyumlu mobil cihazların listesini adresinde bulabilirsiniz. YENİ NESİL PROFESSIONAL NAVİGASYON SİSTEMİ. ARKANIZA YASLANIN VE YOLU BMW'NİZE BIRAKIN. Professional Navigasyon Sistemi, USB arayüzüne sahip hands-free kiti, ekran ayırma özellikli (ana ve yardımcı pencere) sabit, inç LCD renkli ekran, DVD sürücülü Professional Radyo, müzik dosyalarını saklamak için GB depolama kapasitesi ve BMW Assist* üzerinden Gerçek Zamanlı Trafi k Bilgisi özelliğini içerir. Ünite, idrive Butonu aracılığıyla doğrudan menü kontrol düğmeleri ve sekiz işlevsel yer imiyle sezgisel olarak çalıştırılır. Haritalar B olarak uydu arka plan resimleriyle görüntülenir. Seçilen görüş alanları fotogerçekçi resimler olarak gösterilir. * Tüm pazarlarda sunulmaz. Lütfen Borusan Otomotiv BMW Yetkili Satıcınız ile bağlantıya geçin. Burada gösterilen resimler donanım örnekleridir. Özellikler her bir BMW için ayrıdır. Modele bağlı olarak, Kontrol Ekranı ve içeriğin sunumu farklılık gösterebilir. Polarize gözlüklerle tam olarak görülemez BMW ConnectedDrive

17 BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. BMW EFFICIENT DYNAMICS DAHA AZIYLA ÇOK DAHA FAZLASI. BMW için odak noktası, her zaman benzersiz BMW sürüş keyfi ni yaşatmaktır. Tüm model yelpazesinde kullanılan öncü BMW Effi cientdynamics stratejisi, otomobilin yakıt tüketimini ve emisyonunu en aza indirirken, aynı zamanda dinamik performansı ve sürüş keyfi ni artıran yenilikçi teknolojileri sayesinde bu hedefi destekler. BMW Effi cientdynamics; motor, enerji yönetimi ve otomobil konseptini kapsayan bütünlüklü bir teknoloji paketidir ve her BMW'de standart olarak sunulur. BMW TwinPower Turbo ailesinden yeni nesil benzinli ve dizel motorlar, daha iyi performans ve düşük emisyon sağlar. En iyi düzeye çıkarılmış aerodinamik özellikler ve BMW Effi cient hafi f yapı teknolojisi, verimlilik artışına katkıda bulunur. BMW akıllı hafi f yapı konsepti, ağırlığı azaltıp sağlamlığı artırmak ve böylece en yüksek düzeyde çevikliği sağlamak üzere doğru malzemeyi doğru yerde kullanmayı amaçlar. Bu alanda yeniliğe öncülük eden BMW, ultra hafi f ve son derece sağlam karbon fi ber (CFRP) kullanan tek büyük otomobil üreticisidir. BMW aynı zamanda % elektrik motoruna sahip BMW edrive teknolojisi ve fi şli hibrid modeller gibi geleceğe yönelik güç aktarım konseptlerine de odaklanır. Toplamda bu teknoloji paketi, her bir BMW'de çok sayıda optimizasyon önlemini kapsar. ECO PRO Modu, Otomatik Start/Stop fonksiyonu, opsiyonel sekiz ileri Steptronic şanzıman ve Fren Enerjisi Geri Kazanımı gibi diğer özellikler de performansı ve sürüş keyfi ni artırırken, aynı zamanda yakıt tüketiminin ve emisyonun azaltılmasına katkıda bulunur. Her BMW'de standart olarak yer alır. BMW SERİSİ CABRIO VE COUPÉ DEKİ BMW EFFICIENT DYNAMICS ÖZELLİKLERİNE GENEL BAKIŞ. Otomatik Start/Stop fonksiyonu yakıt tüketimini azaltmak için trafi k ışıkları gibi kısa süreli duraklamalarda veya trafi ğin sıkıştığı yerde motoru otomatik olarak kapatır. Sürücü debriyaja bastığında (manuel şanzıman) veya frenden ayağını çektiğinde (Steptronic şanzıman) motor saniyeden çok kısa bir süre içerisinde otomatik olarak yeniden çalışır. Benzinli motorlarda, BMW TwinPower Turbo teknolojisi TwinScroll turboşarjı Valvetronic özelliğini Çift VANOS ve Yüksek Hassasiyetli Enjeksiyon ile birleştirir. Dizel motorlarda, benzer şekilde özellikle iyileştirilmiş turboşarj teknolojileri ile en ileri CommonRail direkt enjeksiyon teknolojisi ve değişken türbin geometrisini birleştirir. Bu yolla, BMW TwinPower Turbo teknolojisi, benzinli ve dizel motorların yakıt tüketimini önemli ölçüde azaltırken, aynı zamanda çok çeşitli devir hızlarında motor gücünü artırır. Fren Enerjisi Geri Kazanımı alternatörün normal olarak sadece sürücü ayağını gaz pedalından ya da frenden çektiğinde elektrik üretmesi ve böylece fazla kinetik enerjiyi aküyü şarj etmek için kullanması anlamına gelir. Opsiyonel sekiz ileri Steptronic şanzıman daha yumuşak bir vites geçişi sağlar ve vitesler arasında küçük devir değişiklikleri, hassas şekilde kademelendirilmiş vites oranları ile üstün bir sürüş konforu sunar. Böylece, nefes kesen dinamikler ve azaltılmış yakıt tüketimi ile birlikte üstün konfor sağlar. Şirket içinde yapılan bir BMW yakıt tüketimi çalışmasına göre ECO PRO modu sürücünün kişisel sürüş tarzına bağlı olarak yüzde ye kadar yakıt tasarrufu sağlamasına yardımcı olur. Seyir modu (sadece sekiz ileri Steptronic şanzımanla), İleri Rota Asistanı (sadece Professional Navigasyon Sistemi ile) ve ECO PRO Rota (sadece Business ya da Professional Navigasyon Sistemi ile) tasarruf potansiyelini % daha arttırır. BMW, çok çeşitli aerodinamik iyileştirme önlemleri sayesinde maksimum yakıt verimliliği sağlayan mükemmel bir sürtünme katsayısına sahiptir. Bu özellikler arasında, otomobilin alt kısmında yer alan geniş paneller, ön rüzgarlıkta yer alan Hava Perdesi ve ön tekerlek bombelerinin arkasında Hava Kanalları bulunur. Optimum Vites Değiştirme Göstergesi tüm sürüş durumlarında kullanılacak en etkin vitesi gösterir. Manuel şanzımanı bulunan tüm BMW modellerinde veya Steptronic şanzımanla manuel sürüş modunda otomobil kullanırken, kokpitte yer alan ekran özellikle şehir trafi ğinde ve uzun mesafe sürüşlerde zamanında vites geçişleri sayesinde yakıt tasarrufu yapılmasına yardımcı olur BMW EfficientDynamics

18 DOĞRU DEĞERLERE SAHİP MOTORLAR. HEM HIZLANMA HEM DE YAKIT TÜKETİMİ İÇİN. Benzinli motorlar. Yenilikçi BMW TwinPower Turbo benzinli motorlar, BMW Effi cientdynamics stratejisinin temel bileşenlerinden biridir ve çok sayıda ödül kazanmıştır. En son yakıt enjeksiyon sistemlerini tam değişken güç kontrolü ve yenilikçi turboşarj teknolojisiyle birleştiren benzinli motorların tümü EU emisyon standartlarını karşılar. Dizel motorlar. Dizel motorlar için BMW Twinpower Turbo teknolojisi, daha iyi verimlilik ve dinamik performans için gelişmiş enjeksiyon teknolojileri ve tam değişken güç kontrolü ile yenilikçi turboşarj teknolojisini birleştiriyor. Tüm mevcut üniteler hafif bir alüminyum tasarıma sahip ve bakım gerektirmeyen partikül filtresi ile donatılmıştır. Standart olarak sunulan BMW BluePerformance teknolojisi sayesinde tüm dizel motorlar EU' emisyon standartlarını karşılar Tork (Nm) 500 Güç (kw) Tork (Nm) Güç (kw) Tork (Nm) Güç (kw) Tork (Nm) 0 0 Güç (kw),,,, Devir hızı (dev/dak) BMW i nin üstün verimliliğe sahip BMW TwinPower Turbo sıralı altı silindirli benzinli motoru. 0 1,000 2,000 3,000 4,000 5,000 Devir hızı (dev/dak) BMW ( d Cabrio nun etkileyici tork sunan BMW TwinPower Turbo dört silindirli dizel motoru. BMW i/ i xdrive., litrelik bu BMW TwinPower Turbo sıralı altı silindirli benzinli motor, TwinScroll turboşarjı Valvetronic özelliği, Çift VANOS ve Yüksek Hassasiyetli Enjeksiyon ile birleştiriyor. Bu akıllı yenilik paketi Coupé modelde ortalama yakıt tüketimini km de yalnızca,, litreye düşürürken ( i xdrive:,, litre), Cabrio modelde km de,, litreye düşürür ( i xdrive:,,) litre). CO emisyonu Coupé için gr/km ( i xdrive: gr/km ) ve Cabrio için gr/km dir ( i xdrive: gr/km ). Motor (bg ( kw) değerinde etkileyici bir güç ve maksimum Nm tork sunar. Coupé de dan km/sa hıza ulaşmak, saniye sürerken ( i xdrive:, saniye), Cabrio da,( saniye ( i xdrive:,( saniye) sürmektedir. Azami hız km/sa dir (elektronik olarak sınırlandırılmıştır). BMW i/ i xdrive. Bu TwinPower Turbo dört silindirli benzinli motor, Nm lik azami torkunu yalnızca dev/dak da sunar. TwinScroll turboşarjı Valvetronic, Çift VANOS ve Yüksek Hassasiyetli Enjeksiyon ile birleştiren BMW TwinPower Turbo teknolojisi sayesinde, bu bg ( kw) motor, Coupé modeli dan km/sa hıza yalnızca, saniyede ( i xdrive:,( saniye) ve Cabrio modeli (, saniyede ( i xdrive: (, saniye ) ulaştırıyor. Azami hız km/sa tir (elektronik olarak sınırlandırılmıştır). Coupé için ortalama yakıt tüketimi km de (,( (,) litre ( i xdrive: (, (, litre), Cabrio için km de (, ), litredir ( i xdrive: ), ), litre ). CO emisyonu Coupé için (gr/km ( i xdrive: ( gr/km ) ve Cabrio için ( gr/km dir ( i xdrive: ( ()g/km, ) BMW TwinPower Turbo motorlar BMW i/ i xdrive., litrelik bu BMW TwinPower Turbo dört silindirli benzinli motor, TwinScroll turboşarjı Valvetronic özelliği, Çift VANOS ve Yüksek Hassasiyetli Enjeksiyon ile birleştiriyor. Böylece, optimum verimlilikle birlikte güçlü motor tepkisi sağlıyor. bg ( kw) güç ve maksimum ) Nm tork dan km/sa hıza Coupé modelde ), saniyede ( i xdrive: ), saniye) Cabrio modelde, saniyede ulaşmayı sağlıyor. En yüksek hız Coupé için (km/sa ( i xdrive: km/sa), Cabrio için km/sa tir. Ortalama yakıt tüketimi: Coupé için km de (, (, litre ( i xdrive: (, ), litre); CO emisyonu (gr/km dir ( i xdrive: ( gr/km ). Cabrio için ortalama yakıt tüketimi km de (,( (, litre ve CO emisyonu g/km dir. Yakıt tüketimi ve CO emisyonu değerleri seçilen jant/lastik boyutuna bağlıdır. Opsiyonel donanım, bu rakamları yükseltebilir. Daha fazla bilgi için sayfa ) e bakabilir veya Borusan Otomotiv BMW Yetkili Satıcınıza başvurabilirsiniz. BMW i xdrive sadece BMW Serisi Coupé ile birlikte sunulur. BMW d xdrive sadece BMW Serisi Coupé ile birlikte sunulur. BMW i xdrive Cabrio standart olarak sekiz ileri Steptronic şanzıman ile birlikte sunulur. BMW d xdrive. Bu, litre BMW TwinPower Turbo sıralı altı silindirli dizel motor, CommonRail direkt enjeksiyon, iki sıralı turboşarj ve değişken türbin geometrisine sahiptir.. dev/dak ila. dev/dak gibi düşük devirlerde maksimum Nm tork üretir. Standart olarak sekiz ileri Steptronic şanzımanla eşleşen geliştirilmiş ve son derece tepkisel motor, Coupé modeli dan km/sa hıza sadece, saniyede ve Cabrio modeli yalnızca, saniyede çıkarmaya yeterli bg ( kw) maksimum güce sahiptir. Coupé model km de ortalama sadece,(, litre yakıt tüketimine ve ortalama en fazla ( ()gr/km CO emisyonuna sahiptir. Cabrio modelin ortalama yakıt tüketimi ise km de,), litre ve CO emisyonu g/km dir. (,, litre (( d xdrive:,,( litre) ve CO emisyonu ortalama sadece (gr/km dir (( d xdrive: ) ( gr/km ). Cabrio için ortalama yakıt tüketimi km de,, litre ve CO emisyonu ((gr/km dir. BMW d. bg ( kw) güce sahip bu, litrelik BMW TwinPower Turbo dört silindirli dizel motor, CommonRail direkt enjeksiyon, iki sıralı turboşarj ve değişken türbin geometrisine sahiptir. Maksimum ( Nm tork sadece. dev/dak da elde edilir. BMW ( d Coupé dan km/sa hıza,) saniyede ulaşır ve ()km/sa azami hıza sahiptir. Cabrio modeli ise dan km/sa hıza ), saniyede ulaşır ve ( km/sa azami hıza sahiptir. Ortalama yakıt tüketimi Coupé için km de,, litre, CO emisyonu ise yalnızca ortalama gr/km dir. Cabrio modelin ortalama yakıt tüketimi ise km de,,( litredir ve CO emisyonu ( gr/km dir. BMW d Coupé/ d xdrive Coupé., litre kapasiteli yeni BMW TwinPower Turbo dört silindirli dizel motor.) ila.) dev/dak da etkileyici bg ( ( kw) güç ve ( Nm tork üretmek için Commonrail direkt enjeksiyon ve değişken türbin geometrili bir turboşarja sahiptir. dan km/sa hıza ulaşmak ), saniye sürer (( d xdrive: ),( saniye). Azami hız ( km/sa (( d xdrive: km/sa). Ortalama yakıt tüketimi km 'de (, (, litre (( d xdrive: (,( (,) litre) ; CO emisyonu gr/km (( d xdrive: ) gr/km). BMW d/ d xdrive. Bu, litre BMW TwinPower Turbo sıralı altı silindirli dizel motor, Common Rail BMW d Cabrio. direkt enjeksiyon ve değişken türbin geometrili turboşarja sahiptir. Standart Yeni BMW TwinPower Turbo dört silindirli benzinli motor, yenilikçi olarak sekiz ileri Steptronic şanzımanla eşleşen motor, yalnızca dev/dak da teknolojiler sayesinde daha fazla verimlilikle birlikte güçlü performans bg ( kw) güç ve Nm lik etkileyici bir tork üretir. dan km/sa sunar: (bg ( kw);.).) dev/dak da Nm tork; km/sa hıza Coupé modelde, saniyede (( d xdrive:, saniye) Cabrio modelde, saniyede ulaşır. Ortalama yakıt tüketimi Coupé için km de ve CO emisyonu )gr/km hızlanma, saniye; ortalama yakıt tüketimi km de,, litre. BMW d Coupé. Yeni BMW TwinPower Turbo dizel motor, CommonRail doğrudan enjeksiyon ile değişken türbin geometrili turboşarjı birleştirir. bg ( kw) gücündeki motor, sadece dev/dak dan itibaren Nm tork sunar. km/sa hızlanma,' saniye; ortalama yakıt tüketimi km de (, (, litre ve CO emisyonu gr/km.

19 DİNAMİK PERFORMANS İÇİN İDEAL TEMEL. MÜKEMMEL BİR ŞASİ. BMW Serisi Cabrio ve BMW Serisi Coupé, her sürüşten en fazla verimi almanızı sağlayacak yenilikçi bir teknoloji paketi içeriyor. Bu sistemlerin birçoğu, birbiriyle akıllı bir şekilde ilişkilendiriliyor. Birbirleriyle kurdukları bu etkileşim sayesinde maksimum sürüş keyfi ve her düz yolda, virajda ve otomobilinizi sürdüğünüz her anda maksimum güvenliğin keyfi ni çıkarabilirsiniz Şasi ve güvenlik Daha da çevik kullanım için ideal yürüyen aksamda Adaptif M süspansiyon, her zaman yol koşullarına ve sürüş durumuna uyum sağlamak üzere amortisörleri elektronik olarak ayarlar. Sürücü de, konforlu stilden belirgin şekilde çevik kullanıma yönelik son derece atletik stile kadar tercih ettiği sürüş stilini etkinleştirmek üzere, istediği an Sürüş Deneyimi Kontrolü aracılığıyla amortisör karakteristiğini ayarlayabilir. Adaptif süspansiyon, her zaman yol koşullarına ve sürüş durumuna uyum sağlamak üzere amortisörleri elektronik olarak ayarlar. Sürücü de, konforlu stilden belirgin şekilde çevik kullanıma yönelik son derece atletik stile kadar tercih ettiği sürüş stilini etkinleştirmek üzere, istediği an Sürüş Deneyimi Kontrolü aracılığıyla amortisör karakteristiğini ayarlayabilir. Servotronic ile Değişken Spor Direksiyon daha az direksiyon dönme direnci ile birlikte doğrudan ve çevik kullanım sunar. Geçerli otomobil hızından bağımsız şekilde, direksiyon açısının bir işlevi olarak direksiyon oranını değiştirir. Bu özellikle dar bir dönüş açısı elde etmek için gerekli direksiyon hareketini azaltır, keskin köşe ve keskin virajlarda dönerken veya bir engelden kaçınmak için yoldan çıkıldığında sportif sürüş tarzı kullanıyorken çevikliği ve yol tutuşunu anlamlı ölçüde arttırır. Park ederken, dönüşlerde veya manevra yaparken de konforu arttırır. Küçük direksiyon açıları için, sistem mükemmel sürüş yönü dengesi ve çok yüksek seviyede direksiyon hassasiyeti sağlar. Akıllı BMW xdrive dört çeker sistemi en iyi çekişi sunarak en zorlu yüzey şartlarına bile mükemmel uyum sağlar. xdrive ve Dinamik Denge Kontrolü (DSC) ile otomobilinizin yönü her zaman dengeli ve kontrol edilebilir şekilde kalır, xdrive tahrik kuvvetini ön ve arka akslara esnek şekilde dağıtır, her zaman zeminle en uygun teması sağlamak üzere hızlı ayarlamalar gerçekleştirir. Böylece xdrive, dört çeker özelliği, yön dengesi ve güvenlik avantajlarını BMW ye özgü çeviklikle birleştirir. Sportif gövde, optimum sürüş dinamiklerini sağlamak için özellikle sert bir yapıya sahiptir. Bu özellik, direksiyon hassasiyetini ve çevikliğini arttırır. Ön ve arka bölümlerde, çok etkili deformasyon bölgeleri bulunmaktadır. Otomobilin bir çarpışmaya maruz kalması durumunda gövde, çarpışma enerjisinin büyük bir bölümünü deformasyona dönüştürür. Sekiz ileri Steptronic spor şanzıman kişisel sürüş tarzınıza uyarlanır. Konforlu seyirden dinamik sürüşe kadar geniş bir yelpaze mevcuttur. Otomatik şanzıman seçimine ek olarak, kısaltılmış vites kolu veya spor deri direksiyon üzerindeki vites kanatçıklarını kullanarak istediğiniz zaman vitesi manuel olarak da değiştirebilirsiniz. Sürüş Deneyimi Kontrolü standart motor ve şanzıman ayarları için COMFORT modu, maksimum verimlilik için ECO PRO modu veya daha dinamik bir performans için SPORT modu arasında seçenek sunar. Tutumlu ECO PRO modu akıllı bir şekilde gaz pedalı ve şanzıman tepkisi ile ısıtma / klima stratejisini yüzde ye kadar daha az yakıt tüketimine uyarlar. Seyir modu (sadece sekiz ileri Steptronic şanzıman ile), İleri Rota Asistanı (sadece Professional Navigasyon Sistemi) ve ECO PRO Rota (sadece Business Navigasyon Sistemi) daha fazla yakıt tasarrufu sağlar. BMW akıllı hafi f yapı konsepti, doğru malzemenin doğru yerde kullanımını kapsar; çünkü her malzemenin dayanıklılığı kendine özgüdür. Aynı zamanda BMW EfficientLightweight olarak adlandırılan bu felsefe, günümüzde BMW Effi cientdynamics yaklaşımının bir parçasıdır ve her BMW'de standart olarak yer alır.

20 DAHA FAZLA GÜVENLİK, DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. BMW Serisi Cabrio ve BMW Serisi Coupé her zaman güvenebileceğiniz gelişmiş teknolojilere sahiptir. Üstün sürüş özellikleri ve yenilikçi donanım standart olarak sunulmaktadır. Sürücü olarak, her durumda size maksimum destek sunabilen ve her türlü yol koşulunda kendinizi güvende hissetmenizi sağlayan en son teknoloji ile desteklenirsiniz. serisi Adaptif Farlar, değişken şehir içi ve otoyol ışık dağıtımı özelliğine sahip ve viraj ışıklarını da içermektedir. Kısa fardan uzun fara otomatik geçiş yapan Elektrokrom Uzun Far Fonksiyonu ve bi-xenon far teknolojisi yolun en iyi şekilde aydınlatılmasını sağlar. Otomobilinizi gece sürerken hareketli farlar direksiyon hareketlerinizi izleyerek virajın ilerisinde ne olduğunu görebilmenizi sağlar. Viraj ışıkları kısa mesafede görüşü artırır. Sis farlarına entegre edilen viraj ışıkları, gösterge etkinleştiğinde veya direksiyon çevrildiğinde, otomobil dururken bile otomatik olarak etkin hale gelir. Bu şekilde Adaptif Farlar yol aydınlatmasını iyileştirir ve aktif sürüş güvenliğini artırır. İşlevselliği Artırılmış Dinamik Denge Kontrolü (DSC) çok çeşitli seziciler kullanarak otomobilin mevcut durumunu sürekli izler, yön dengesini ve çekişi motor ve fren yönetimi müdahaleleriyle optimize eder. Bu da en zor yol koşullarında bile otomobile hakim olmayı kolaylaştırır ve sürüş güvenliğini, dolayısıyla da sürüş keyfi ni etkin bir biçimde artırır. BMW emniyet kemeri sistemi, sürücü ve ön yolcu için. Üç noktadan sabitlenen emniyet kemeri, kemer gerdirici ve kemer gücü sınırlandırıcısı birleşimi, çarpışma durumunda güvenlik sağlar. Arka koltuklarda kemerin doğru şekilde uygulanmasını sağlamak için, kemer mandalları kodlanmıştır. Tam açılır devrilme koruma sistemi, BMW Serisi Cabrio nun pasif güvenliğini arttırır. Otomobilin devrilmesi durumunda, otomatik olarak harekete geçen devrilme çubukları ve güçlendirilmiş ön cam çerçevesi otomobildeki yolcuları korur. Hava Yastıkları bir BMW deki kapsamlı güvenlik sisteminin ayrılmaz bir parçasıdır. Sürücü ve ön yolcu hava yastıkları ile ön koltuk sırtlıklarına entegre edilmiş yan hava yastıkları yolculara bir çarpmanın sonuçlarına karşı etkin koruma sunar. Aktif Koruma, önleyici BMW ConnectedDrive yolcu koruma sistemidir. Kritik bir sürüş durumu ortaya çıkarsa, ön emniyet kemerleri ters yönde gerilir ve tüm açık camlar kapatılır. Kritik durumlar, acil durma veya önden ya da arkadan belirgin savrulmayı içerir. Ayrıca Dikkat Asistanı, herhangi bir yorgunluk belirtisi açısından sürüş tepkilerinizi izler. Sistem direksiyon davranışlarını analiz eder ve herhangi bir anormallik durumunda Kontrol Ekranındaki mesajla mola vermenizi tavsiye eder. Runflat lastikler basınç kaybı olması durumunda bile şeklini ve jantı korumayı sağlayan güçlendirilmiş yan duvarlara sahiptir. Böylece, BMW nizle en yakın servise güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. Lastik basınç göstergesi, hava basıncını ve sıcaklığını seziciler yardımıyla izler ve bir basınç kaybı olduğunda sürücüyü uyarır. Yolcu bölmesi: özel destek yolları, düğüm bağlantıları ve dayanıklı malzemelerin ölçülü bir şekilde kullanılması sayesinde, işlevsel gövde tasarımı önden, yandan veya arkadan çarpışma olması durumunda maksimum düzeyde pasif güvenlik sağlar Şasi ve güvenlik Standart donanım Opsiyonel donanım

21 HER AYRINTIDA FARKLILIK. BMW SERİSİ CABRIO İÇİN DONANIM. TEMEL DONANIM, MODERN LINE, LUXURY LINE, SPORT LINE VE M SPORT PAKET İÇİN DONANIM ÇEŞİTLERİ STANDART VE OPSİYONEL DONANIM ORİJİNAL BMW AKSESUARLARI

22 Cabrio kombinasyon örnekleri Coupé kombinasyon örnekleri Cabrio/Coupé renkler Cabrio/Coupé donanım Teknik veriler BMW Servis BMW SERİSİ CABRIO. Opsiyonel Buzul Gümüşü metalik gövde renginde BMW d Cabrio, ) inç Yıldız kollu kodlu hafi f alaşım jantlarla ( i/ i xdrive, i/ i xdrive, d, d ve d xdrive ile standarttır). Standart olarak sunulan saten Alüminyum dış parçalar BMW Serisi Cabrio ya premium bir görünüm katar. Dış parçalar, yan cam kaplaması ve cam girintisi kaplaması ile Hava Kanallarını içerir. BMW Individual Antrasit tavan döşemesi de standart olarak yer alır. Otomatik far menzil kontrolüne sahip Uzun ve Kısa Huzmeli Bi-Xenon farlar standart olarak mevcuttur ve far yıkama sistemi, vurgu ışıkları, park ışıkları ve dört LED ışık halkasıyla gündüz farlarını içerir. Ön apronda sis farları kötü görüş koşullarında güvenliği arttırır. Merkez konsolu sürücüye doğru dönük olan kokpit, tipik BMW sürücü odaklı tasarımının izlerini taşır. Standart donanım içerisinde Professional Radyo,, inç renkli düz ekran, USB arayüzüne sahip handsfree donanımını da içeren akıllı acil durum çağrı fonksiyonu, çok fonksiyonlu tuşlara sahip ergonomik spor deri direksiyon mevcuttur. Burada gösterilen iç tasarım, standart Antrasit renginde Move döşeme ile mat Saten Gümüş iç kaplamaları içermektedir. Çok sayıda kullanışlı saklama bölümü, merkez konsolda iki bardak tutucu ve litrelik şişeler için yeterince yere sahip kapı cepleri de BMW Serisi Cabrio da standart olarak sunulur. Seçilen motora bağlı olarak BMW Serisi Cabrio standart olarak inç Yıldız kollu kodlu hafi f alaşım jantlar ( i/ i xdrive, i/ i xdrive, d, d ve d xdrive) veya ) inç Yıldız kollu kodlu hafi f alaşım jantlar ( i, d, burada gösterilmektedir) ile sunulur BMW 4 Serisi Cabrio

23 Cabrio kombinasyon örnekleri Coupé kombinasyon örnekleri Cabrio/Coupé renkler Cabrio/Coupé donanım Teknik veriler BMW Servis BMW SERİSİ CABRIO LUXURY LINE. İç donanım özellikleri: BMW Luxury yazısı ile Alüminyum kapı eşik kaplamaları Saddle Kahverengi özel dikişli Dakota deri döşemeler ve Saddle Kahverengi gösterge paneli alt bölümü; farklı döşeme seçenekleri de mevcuttur Parlak İnci Krom vurgulu Fineline Antrasit ahşap kaplama Ahşap işleme ile Desenli Ceviz ahşap kaplama ve Parlak İnci Krom vurgular; farklı iç kaplama seçenekleri mevcuttur Sürücü ve ön yolcu koltukları için koltuk ısıtma İç kaplama vurgularının renginde özel kapı kaplaması Kırmızı-Turuncu veya Beyaz değişken renk efektleri ile ortam aydınlatması Özel krom kaplama ile merkez konsol kaplaması Otomatik klima ve radyo kontrolleri için krom kaplama BMW Individual Antrasit tavan kaplaması İnci Parlak Krom kaplamalı otomobil anahtarı Dış donanım özellikleri: inç Çok kollu kodlu hafi f alaşım jantlar inç Çok kollu kodlu hafi f alaşım jantlar, karma lastiklerle Parlak Krom özgün öğelere sahip ön ve arka tampon Parlak Krom on bir çubuklu BMW böbrek ızgara Parlak Krom yan cam çerçeveleri ve cam girintisi kaplamaları "Luxury" Line yazısı (opsiyonel olarak yazısız) Parlak Krom kaplamalı Hava Kanalları Parlak Krom egzoz çıkışı BMW Individual: BMW Individual özellikleri, Luxury Line ı mükemmel bir şekilde tamamlar (bkz. sayfa,,/, ). Luxury Line ve opsiyonel metalik Mineral Beyazı metalik gövde renginde BMW i Cabrio. Dakota deri döşemelere sahip koltuklar Saddle Kahverengi gösterge paneli alt bölümü ile bir araya gelerek iç tasarımda kaliteli bir ortam yaratır. BMW Luxury Line yazısı ile Alüminyum kapı eşik kaplamaları. inç Çok kollu kodlu hafi f alaşım parlak jantlar, runfl at lastiklerle, J x, / R lastiklerle. inç Çok kollu kodlu hafi f alaşım jantlar, karma runfl at lastiklerle, önde J x, / R lastikler, arkada, J x, / R lastikler BMW 4 Serisi Cabrio Luxury Line Standart donanım Opsiyonel donanım

24 Cabrio kombinasyon örnekleri Coupé kombinasyon örnekleri Cabrio/Coupé renkler Cabrio/Coupé donanım Teknik veriler BMW Servis BMW SERİSİ CABRIO SPORT LINE. BMW SERİSİ CABRIO M SPORT PAKET. İç donanım özellikleri: Dış donanım özellikleri: İç donanım özellikleri: Dış donanım özellikleri: BMW Sport yazısı ile Alüminyum kapı eşik kaplamaları Kırmızı vurgulu Siyah Dakota deri sürücü ve ön yolcu için spor koltuklar Siyah vurgulu Mercan Kırmızısı Dakota deri döşemeler ve Mercan Kırmızısı gösterge paneli alt kısmı; farklı döşeme seçenekleri de mevcuttur Kırmızı kontrast dikişli veya alternatif olarak siyah dikişli spor deri direksiyon Mat Mercan Kırmızısı vurgularla Parlak Siyah iç kaplama Mat Mercan Kırmızısı vurgularla İnce Zımparalı Alüminyum iç kaplama; farklı iç kaplama seçenekleri de mevcuttur Sürücü ve ön yolcu koltukları için koltuk ısıtma İç kaplama vurgularının renginde özel kapı kaplaması Parlak Siyah merkez konsol kaplaması Kırmızı-Turuncu veya Beyaz değişken renk efektleri ile ortam aydınlatması Kırmızı kadranlı hız göstergesi ve devir sayacı Otomatik klima ve radyo kontrolleri için krom kaplama İlave SPORT+ modu ile Sürüş Deneyimi Kontrolü BMW Individual Antrasit tavan kaplaması Kırmızı kaplamalı otomobil anahtarı Çift renkli Demir Grisi, cilalı inç Çift kollu + kodlu hafi f alaşımlı jantlar Çift renkli, + inç Yıldız kollu kodlu hafi f alaşım jantlar, karma lastiklerle Parlak Siyah özgün unsurlara sahip ön ve arka tampon Parlak Siyah dokuz çubuklu BMW böbrek ızgara Gövde renginde ya da alternatif olarak parlak Siyah dış aynalar Saten Alüminyum yan cam çerçeveleri ve cam girinti kaplamaları Sport Line yazısı (opsiyonel olarak yazısız) Saten Alüminyum kaplamalı Hava Kanalları Krom kaplamlı Siyah egzoz çıkışı Sport Line için özel öneriler: Parlak Siyah renkte BMW Individual parlak Shadow Line yan cam çerçeveleri ve cam girintisi kaplamaları M yazısı ile Alüminyum kapı eşik kaplamaları Çok fonksiyonlu tuşlara sahip M deri direksiyon Siyah Dakota deri sürücü ve ön yolcu için spor koltuklar, Mavi vurgulu ve M fi tilli; farklı döşeme seçenekleri de mevcuttur Estoril Mavisi veya parlak Siyah vurgulu kaplamalar ile birlikte Alüminyum Hexagon iç kaplama; farklı iç kaplama seçenekleri mevcuttur İç kaplama vurgularının renginde özel kapı kaplaması M ayak dayama M logolu kısaltılmış şanzıman kolu (sadece altı ileri manuel şanzımanla birlikte) Walknappa deriden vites kolu ve el freni kolu Kırmızı-Turuncu veya Beyaz değişken renk efektleri ile ortam aydınlatması Parlak siyah renkte merkez konsol kaplaması Kırmızı kadranlı hız göstergesi ve devir sayacı Otomatik klima ve radyo kontrolleri için krom kaplama İlave SPORT+ modu ile Sürüş Deneyimi Kontrolü BMW Individual Antrasit tavan kaplaması Mavi kaplamalı otomobil anahtarı inç Çift kollu M kodlu M hafi f alaşım jantlar, karma lastiklerle Demir Grisi inç Çift kollu M kodlu M hafi f alaşım jantlar, karma lastiklerle inç Yıldız kollu M kodlu, Çift renkli Demir Grisi hafi f alaşım jantlar, karma lastiklerle Çift renkli Demir Grisi veya Orbit Grisi, inç Çift kollu M kodlu hafi f alaşım jantlar, karma lastiklerle M Aerodinamik paketi (daha geniş hava girişli ön apron, ek kıvrımlar, Koyu Shadow metalik difüzör eklemeli arka apron) Parlak Siyah dokuz çubuklu BMW böbrek ızgara BMW Individual parlak Shadow Line veya Saten Alüminyum "M" yazısı (opsiyonel olarak yazısız) M Sport süspansiyon veya standart süspansiyon Adaptif M süspansiyon M Sport frenler, sabit kaliperli frenler, ön/arka Koyu Mavi, daha büyük fren diskleri ve renkli M logolu Parlak Siyah kaplamalı veya Saten Alüminyum Hava Kanalları Parlak Krom egzoz çıkışı Özel Estoril Mavisi metalik gövde rengi BMW Individual: BMW Individual: BMW Individual özellikleri, Sport Line ı mükemmel bir şekilde tamamlar (bkz. sayfa / ). BMW Individual özellikleri, M Sport paketi mükemmel bir şekilde tamamlar (bkz. sayfa / ). Sport Line ve opsiyonel Mineral Grisi metalik gövde renginde BMW i Cabrio. Opsiyonel ve özel Estoril Mavisi metalik gövde renginde BMW i Cabrio M Sport Paket, opsiyonel çift renkli Demir Grisi " inç Çift kollu M kodlu M hafi f alaşım jantlarla. Sürücü ve ön yolcu için spor koltuklar, olağanüstü destek sağlar. Mercan Kırmızısı Dakota deri döşemeler, Mercan Kırmızısı gösterge paneli alt bölümü ile bir araya gelerek bu Line ın sportif karakterini vurguluyor. BMW Sport yazısı ile Alüminyum kapı eşik kaplamaları. Çift Renkli Demir Grisi, cilalı inç Çift kollu kodlu hafi f alaşım parlak jantlar, runfl at lastiklerle, J x, / R lastiklerle. inç Yıldız kollu kodlu iki renkli hafi f alaşım jantlar, karma runfl at lastiklerle, önde J x, / R lastikler, arkada, J x, / R lastikler. Siyah Dakota deri spor koltuklar, Mavi kontrast dikiş iç tasarımda güçlü bir görüntü yaratıyor. Sportif cazibe sunan M yazısı ile Alüminyum kapı eşik kaplamaları. " inç Çift kollu M kodlu M hafi f alaşım jantlar, karma lastiklerle, önde J x ", / R " lastikler, arkada, J x ", / R " lastikler. " inç Yıldız kollu M kodlu, Çift renkli Demir Grisi, M hafi f alaşım jantlar, karma lastiklerle, önde J x ", / R " lastikler, arkada, J x ", / R " lastikler. " Veneto Beji Dakota deri ile birlikte sunulmaz. xdrive modellerinde sunulmaz Sport Line/M Sport paket Standart donanım Opsiyonel donanım

25 Cabrio kombinasyon örnekleri Coupé kombinasyon örnekleri Cabrio/Coupé renkler Cabrio/Coupé donanım Teknik veriler BMW Servis BMW Serisi Cabrio Standart / Opsiyonel Donanım. Orijinal BMW Aksesuarları.* Rüzgar paneli sürücü ve ön koltuktaki yolcu için yüksek hızlarda cereyandan etkin korunma sağlar. Katlanabilirdir ve ihtiyaç olmadığında arka koltuk sırtlığının arkasına saklanabilir. ' Rüzgar paneli için saklama bölümü katlanmış rüzgar panelini arka koltuk sırtlığının arkasında barındırır. Kolay erişilebilirdir ve bagaj kapasitesini sınırlandırmamak için optimize edilmiş derinliğe sahiptir. Luxury kumaş paspaslar, tam oturur, kirlenmez. Koyu siyah paspas ve metal işleme ile "BMW" yazısı olan Luxury sürümü. inç Çift kollu M kodlu hafif alaşımlı jantlar; Çeki Demirine Uygun Bisiklet/E-Bisiklet Taşıyıcı. Katlanabilir tavan km/sa'ya kadar hızlarla ilerlerken bile hızlı ve otomatik bir şekilde açılır ve kapanır. Tavanın üç bölümünün tümü tavan kutusuna girer. Tavan yıl boyu kullanılabilirlik, geliştirilmiş hırsızlık ve hasar koruması sağlar ve yüksek hızlarda dahi mükemmel ses yalıtımı sunar. ' Cabrio tavan düğmesi merkez konsolda yer alır, hafi fçe çekildiğinde veya basıldığında tavanı açar ya da kapatır. Boyun ısıtıcı baş ve omuz bölgesini hoş bir şekilde sıcak tutarak eşsiz bir konfor sağlar. Tavan kapalı olduğunda ön koltuklara entegre sıcak hava sistemi otomatik olarak hız ve dış sıcaklığın işlevi olarak düzenlenir. Ayrıca, yolcular üç sıcaklık derecesinden birini de seçebilir. Ek bileşen adaptörü, telefon kullanmak ve müzik dinlemek için. Bagaj bölümü paspası, Siyah/Bej sert plastikten yapılmış kaymayı önleyici paspas, tam oturur. Luxury otomobil anahtar kesesi, BMW Serisi otomobilinizin anahtarı için ince deriden yapılmış kılıfl a. Diğer Line renklerinde de mevcuttur. Luxury el freni kolu, merkezi deri eklemesi ile sağlanan şık vurguyla. BMW Serisi Cabrio için özel yapım. Katlanan arka koltuk. Geniş katlanan arka koltuk açıklığı bagaj kapasitesini önemli ölçüde arttırır ve daha geniş malzemelerin taşınmasını mümkün kılar. Sadece kapağın orta parçası çıkarılırsa, uzun malzemelerin arka koltukların kullanılabilirliğini etkilemeden dışarı çıkarılması sağlanabilir. ' Rahat yükleme işlevi. Bu işlev tavan kapalıyken bagaj bölümüne erişimi kolaylaştırır. Bagaj bölümüne daha iyi erişim için bir düğmeye basıldığında bagaj kapağı da dahil tavan paketinin yukarı doğru hareket etmesi sadece bir kaç saniye sürer Standart / Opsiyonel Donanım / Orijinal BMW Aksesuarları Tam açılır devrilme koruma sistemi, otomobilin pasif güvenliğini arttırır. Otomobilin devrilmesi durumunda, otomatik olarak harekete geçen devrilme çubukları ve güçlendirilmiş ön cam çerçevesi otomobildeki yolcuları korur. Standart donanım ' Tavan döşemesindeki LED lamba. Tavan döşemesinin ortasında arka koltuktaki yolcular tarafından kullanılmak üzere entegre bir LED lamba vardır. Opsiyonel donanım Bir BMW kullanmak her zaman için özel bir deneyimdir ve Orijinal BMW Aksesuarları ile bu deneyim bir adım ileri taşınır. Harika fi kirleri, kusursuz tasarım ve olağanüstü kullanışlılıkla birleştirerek yenilikçi çözümler sunan Orijinal BMW Aksesuarları dış tasarım, iç tasarım, iletişim ve bilgi, taşıma ve bagaj bölümü çözümleri gibi farklı kategorilerde sunulmaktadır. Borusan Otomotiv BMW Yetkili Satıcınız, size tüm Orijinal BMW Aksesuarlarını içeren özel bir aksesuar kataloğu sunmaktan ve önerilerde bulunmaktan mutluluk duyacaktır. Daha fazla bilgi için: * Tüm pazarlarda sunulmaz. Lütfen Borusan Otomotiv BMW Yetkili Satıcınız ile bağlantıya geçin. BMW Junior Koltuk /, iki renk seçeneğiyle sunulur.

26 SEVDİĞİNİZ ŞEKİLDE ATLETİZM. BMW SERİSİ COUPÉ İÇİN DONANIM. TEMEL DONANIM, MODERN LINE, LUXURY LINE, SPORT LINE VE M SPORT PAKET İÇİN DONANIM ÇEŞİTLERİ STANDART VE OPSİYONEL DONANIM ORİJİNAL BMW AKSESUARLARI

27 Cabrio kombinasyon örnekleri Coupé kombinasyon örnekleri Cabrio/Coupé renkler Cabrio/Coupé donanım Teknik veriler BMW Servis BMW SERİSİ COUPÉ. Opsiyonel Buzul Gümüşü metalik gövde rengiyle BMW ( d Coupé. Fotoğrafta inç V kollu kodlu hafi f alaşım jantlar gösterilmektedir. Yan cam kaplaması ve cam girintisi kaplaması ile Hava Kanalları BMW Serisi Coupé'nin sportif kişiliğini vurgulayan mat Siyah renktedir. Otomatik far menzil kontrolüne sahip Uzun ve Kısa Huzmeli Bi-xenon farlar standart olarak mevcuttur ve far yıkama sistemi, vurgu ışıkları, park ışıkları ve dört LED ışık halkasıyla gündüz farlarını içerir. Ön apronda sis farları yetersiz görüş koşullarında güvenliği arttırır. Merkez konsolu sürücüye doğru yatık olan kokpit, tipik BMW sürücü odaklı tasarımının izlerini taşır. Standart donanım içerisinde Professional Radyo,, inç renkli ekran, USB arayüzüne sahip hands-free donanımını da içeren akıllı acil durum çağrı fonksiyonu, çok fonksiyonlu tuşlara sahip ergonomik spor deri direksiyon mevcuttur. Burada gösterilen iç tasarım, Antrasit renginde Move döşeme ile mat Saten Gümüş iç kaplamaları içermektedir. Çok sayıda kullanışlı saklama bölümü, merkez konsolda iki bardak tutucu ve litrelik şişeler için yeterince yere sahip kapı cepleri de BMW Serisi Coupé'de standart olarak sunulur. Seçilen motora bağlı olarak BMW Serisi Coupé standart olarak inç Yıldız kollu kodlu hafi f alaşım jantlar (( i/( i xdrive, ( i/( i xdrive, ( d, ( d/( d xdrive ve ( d xdrive) veya inç Yıldız kollu ( kodlu hafi f alaşım jantlar (( i/( i xdrive, ( d ve ( d/( d xdrive, burada gösterilen) ile sunulur BMW 4 Serisi Coupé

28 Cabrio kombinasyon örnekleri Coupé kombinasyon örnekleri Cabrio/Coupé renkler Cabrio/Coupé donanım Teknik veriler BMW Servis BMW SERİSİ COUPÉ SPORT LINE. İç donanım özellikleri: BMW Sport yazısı ile Alüminyum kapı eşik kaplamaları Kırmızı ya da Gri vurgulu Antrasit Track kumaş sürücü ve ön yolcu için spor koltuklar Kırmızı vurgulu Siyah Dakota deri koltuklar Siyah vurgulu Mercan Kırmızısı Dakota deri döşemeler ve Mercan Kırmızısı gösterge paneli alt kısmı; farklı döşeme seçenekleri de mevcuttur Kırmızı kontrast dikişli veya alternatif olarak siyah dikişli spor deri direksiyon Mat Mercan Kırmızı vurgularla Parlak Siyah iç kaplama Mat Mercan Kırmızı vurgularla İnce Zımparalı Alüminyum iç kaplama; farklı döşeme seçenekleri mevcuttur İç kaplama vurgularının renginde özel kapı kaplaması Parlak Siyah merkez konsol kaplaması Kırmızı-Turuncu veya Beyaz değişken renk efektleri ile ortam aydınlatması Kırmızı kadranlı hız göstergesi ve devir sayacı Otomatik klima ve radyo kontrolleri için krom kaplama İlave SPORT+ modu ile Sürüş Deneyimi Kontrolü Kırmızı kaplamalı otomobil anahtarı Dış donanım özellikleri: Çift renkli Demir Grisi, cilalı inç Çift kollu kodlu hafi f alaşımlı jantlar Çift renkli, inç Yıldız kollu kodlu hafi f alaşım jantlar, karma lastiklerle Parlak Siyah özgün unsurlara sahip ön ve arka tampon Parlak Siyah dokuz çubuklu BMW böbrek ızgara Gövde renginde ya da alternatif olarak parlak Siyah dış aynalar Mat Siyah yan cam çerçeveleri ve cam girinti kaplamaları Sport Line yazısı (opsiyonel olarak yazısız) Parlak Siyah kaplamalı Hava Kanalları Parlak Siyah egzoz çıkışı Sport Line için özel öneriler: Parlak Siyah renkte BMW Individual parlak Shadow Line yan cam çerçeveleri ve cam girintisi kaplamaları BMW Individual: BMW Individual özellikleri, Sport Line ı mükemmel bir şekilde tamamlar (bkz. sayfa / ). Sport Line ve opsiyonel Mineral Gri metalik gövde renginde BMW i Coupé. Sürücü ve ön yolcu için spor koltuklar, olağanüstü destek sağlar. Opsiyonel Siyah vurgulu Mercan Kırmızı Dakota deri döşemeler ve Mercan Kırmızısı gösterge paneli alt kısmı bu Line ın sportif karakterini vurgular. BMW Sport yazısı ile Alüminyum kapı eşik kaplamaları. Çift Renkli Demir Grisi, cilalı inç Çift kollu kodlu hafi f alaşım parlak jantlar, runfl at lastiklerle, J x, / R lastiklerle. inç Yıldız kollu kodlu iki renkli hafi f alaşım jantlar, karma runfl at lastiklerle, önde J x, / R lastikler, arkada, J x, / R lastikler BMW 4 Serisi Coupé Sport Line Standart donanım Opsiyonel donanım

29 Cabrio kombinasyon šrnekleri CoupŽ kombinasyon šrnekleri Cabrio/Coupé renkler Cabrio/Coupé donanım Teknik veriler BMW Servis BMW SERİSİ COUPÉ LUXURY LINE. BMW SERİSİ COUPÉ M SPORT PAKET. İç donanım özellikleri: Dış donanım özellikleri: İç donanım özellikleri: Dış donanım özellikleri: BMW Luxury yazısı ile Alüminyum kapı eşik kaplamaları. Özel dikişli Saddle Kahverengi Dakota deri döşeme ve Saddle kahverengi gösterge paneli alt bölümü; farklı döşeme seçenekleri mevcuttur Fineline Antrasit ince ahşap kaplama, Parlak İnci Krom vurgu çizgileriyle Desenli Ceviz ince ahşap kaplama, ahşap kakma ve Parlak İnci Krom vurgu çizgileriyle; farklı iç kaplama seçenekleri mevcuttur Sürücü ve ön yolcu koltukları için koltuk ısıtma İç kaplama vurgularının renginde özel kapı kaplaması Kırmızı-Turuncu veya Beyaz değişken renk efektleri ile ortam aydınlatması Özel krom detaylı parlak Siyah merkez konsol kaplaması Otomatik klima ve radyo kontrolleri için krom kaplama Parlak İnci Krom detaylara sahip otomobil anahtarı inç Çok kollu kodlu hafi f alaşım jantlar inç Çok kollu kodlu hafi f alaşım jantlar, karma lastiklerle Parlak Krom özgün öğelere sahip ön ve arka tampon Parlak Krom on bir çubuklu BMW böbrek ızgaralar Parlak Krom yan cam çerçeveleri ve cam girinti kaplamaları Luxury yazısı (opsiyonel olarak yazısız) Parlak Krom kaplamalı Hava Kanalları Parlak Krom kaplamalı egzoz çıkışı M yazısı ile Alüminyum kapı eşik kaplamaları Çok fonksiyonlu tuşlara sahip M deri direksiyon M dikişli ve Mavi vurgulu Hexagon Antrasit kumaş/alcantara kombinasyonu sürücü ve ön yolcu için spor koltuklar; farklı döşeme seçenekleri de mevcuttur Mat Estoril Mavisi veya parlak Siyah vurgulu kaplamalar ile birlikte Alüminyum Hexagon iç kaplama; farklı iç kaplama seçenekleri de mevcuttur M ayak dayama İç kaplama vurgularının renginde özel kapı kaplaması M logolu kısaltılmış şanzıman kolu (sadece altı ileri manuel şanzımanla birlikte) Walknappa deriden vites kolu ve fren kolu idrive Butonu ile seçilebilen Kırmızı Turuncu veya Beyaz değişken renk efektleri ile ortam aydınlatması Parlak Siyah merkez konsol kaplaması Kırmızı kadranlı ve kırmızı kontrast halkalı hız göstergesi ve devir sayacı Krom kaplama otomatik klima ve radyo kontrolleri İlave Sport+ modu ile Sürüş Deneyimi Kontrolü BMW Individual tavan astarı Mavi kaplamalı otomobil anahtarı inç Çift kollu M kodlu M hafi f alaşım jantlar, karma lastiklerle inç Demir Grisi Çift kollu M kodlu M hafi f alaşım jantlar, karma lastiklerle inç iki renkli Demir Grisi Çift kollu M kodlu M hafi f alaşım cilalı jantlar, karma lastiklerle inç iki renkli Demir Grisi veya Orbit Grisi Çift kollu M kodlu M hafi f alaşım cilalı jantlar, karma lastiklerle M Aerodinamik paketi (daha geniş hava girişli ön apron, ek kıvrımlı yan eşikler, Koyu Shadow metalik difüzör eklemeli arka apron) Parlak Siyah dokuz çubuklu BMW böbrek ızgara BMW Individual parlak Shadow Line, opsiyonel olarak saten Alüminyum M yazısı (opsiyonel olarak yazısız) M Sport süspansiyon veya standart süspansiyon Adaptif M süspansiyon M Sport frenler, sabit kaliperli frenler, ön/arka Koyu Mavi, daha büyük fren diskleri ve renkli M logolu Parlak Siyah veya Saten Alüminyum Hava Kanalları Parlak Krom egzoz çıkışı Metalik Estoril Mavisi özel gövde rengi BMW Individual: BMW Individual: Luxury Line, BMW Individual ürün yelpazesindeki donanımla kusursuz biçimde tamamlanabilir (bkz. sayfa / ). BMW Individual özellikleri, M Sport paketi mükemmel bir şekilde tamamlar (bkz. sayfa / ). BMW i Coupé Luxury Line, opsiyonel Imperial Mavi metalik gövde rengi ile. Opsiyonel ve özel Estoril Mavisi metalik gövde renginde BMW. i Cabrio M Sport Paket, opsiyonel çift renkli Demir Grisi inç Çift kollu.. M kodlu M hafi f alaşım jantlarla. Saddle Kahverengi Dakota deri döşemelere sahip koltuklar, aynı renkte gösterge paneli alt bölümüyle son derece seçkin bir ortam sağlar. BMW Luxury yazısı ile Alüminyum kapı eşik kaplamaları. inç Çok kollu kodlu hafi f alaşım parlak jantlar, runfl at lastiklerle, J x, / R lastiklerle. inç Çok kollu kodlu hafi f alaşım jantlar, karma runfl at lastiklerle, önde J x, / R lastiklerle, arkada, J x, / R lastiklerle. Hexagon Antrasit kumaş-alcantara kombinasyonu spor koltuklar iç tasarıma güçlü bir görünüm verir. Sportif cazibe sunan M yazısı ile Alüminyum kapı eşik kaplamaları. - inç Çift kollu. M kodlu M hafi f alaşım jantlar, karma lastiklerle, önde - J x -, /. R - lastikler, arkada -, J x -, /. R - lastikler. inç iki renkli Demir Grisi Çift kollu. M kodlu M hafif alaşım jantlar, karma lastiklerle, önde - J x, /. R lastikler, arkada -, J x, / R lastikler. Veneto Beji Dakota deri ile birlikte sunulmaz. xdrive modellerinde sunulmaz Luxury Line/M Sport paket Standart donanım Opsiyonel donanım

Konfor, ferahlık ve rahatlık

Konfor, ferahlık ve rahatlık Konfor, ferahlık ve rahatlık Pratik kapılar yana kayıp açıldığında geniş bir çalışma alanı sizi bekliyor. Geniş mesafe dolayısıyla rahat biniş-iniş ve esnek koltuk kapasitesi seçenekleri. 540mm Sınıfının

Detaylı

A Product of Hard Work JCB FASTRAC 3230 XTRA

A Product of Hard Work JCB FASTRAC 3230 XTRA A Product of Hard Work JCB FASTRAC 3230 XTRA Sektörün en geniş kabini, yüksek verimli klima, maksimum konfor Traktörün ortasına yerleştirilmiş kabin Kullanımı son derece kolay kontrol paneli ve renkli

Detaylı

DD25B. VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 t 18.5 kw

DD25B. VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 t 18.5 kw DD25B VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 t 18.5 kw 360 görüş alanı En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde öncü,

Detaylı

Yeni BMW 5 Serisi Sedan. İçindekiler.

Yeni BMW 5 Serisi Sedan. İçindekiler. Sayfa 1 Yeni BMW 5 Serisi Sedan. İçindekiler. 1. Estetik Tasarım ve Dinamik Performansın Mükemmel Birleşimi. Yeni BMW 5 Serisi Sedan.... 2 2. Özet Açıklamalar.... 5 3. Tasarım: Özel bir Zarafet ve Sportif

Detaylı

Ponta Yatay Besleme Sistemi Tıbbi Destek Üniteleri

Ponta Yatay Besleme Sistemi Tıbbi Destek Üniteleri Ponta Yatay Besleme Sistemi Tıbbi Destek Üniteleri Geniş bir yelpazede yatay ünite uzunluğu, kolon tipi ve iş istasyonu opsiyonlarına sahip çok yönlü Dräger Ponta, daha iyi bir çalışma alanı verimliliği

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Terminal kutuları KL

Teknik sistem kataloğu Terminal kutuları KL Teknik sistem kataloğu Terminal kutuları KL 1 4 6 5 3 7 2 Küçük panolar Dünya çapında onaylı ve çok sayıda standart ölçülerde stoklarımızda mevcut. Pratik sistem aksesuarları, KL terminal kutularını yaygın

Detaylı

SWINGBO-2 SUPRA. Yeni Sisteme sahip Tekerlekli Çocuk Sandalyesi. -7 ile +45 derece arası oturak açısı. Alman malı. by HOGGI

SWINGBO-2 SUPRA. Yeni Sisteme sahip Tekerlekli Çocuk Sandalyesi. -7 ile +45 derece arası oturak açısı. Alman malı. by HOGGI . de www. Alman malı SWINGBO-2 by HOGGI SWINGBO-2 SUPRA Yeni Sisteme sahip Tekerlekli Çocuk Sandalyesi Çocukların taşınmasında partneriniz -7 ile +45 derece arası oturak açısı İtme kolu, çıkarılabilir

Detaylı

Sıva altı montaj için Symaro sensörleri yenilikçi ve enerji verimli

Sıva altı montaj için Symaro sensörleri yenilikçi ve enerji verimli Sıva altı montaj için Symaro sensörleri yenilikçi ve enerji verimli Sıva altı montaj için enerji tasarruflu Symaro sensörleri DELTA anahtarları serisi ile kullanım için uygun Answers for infrastructure

Detaylı

BMW 4 SERİSİ. CABRIO VE COUPÉ. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. BMW 4 Serisi Cabrio Coupé. Sheer Driving Pleasure

BMW 4 SERİSİ. CABRIO VE COUPÉ. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. BMW 4 Serisi Cabrio Coupé. Sheer Driving Pleasure BMW 4 Serisi Cabrio Coupé www.bmw.com.tr Sheer Driving Pleasure BMW 4 SERİSİ. CABRIO VE COUPÉ. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. CENNET İLE DÜNYA ARASINDA. BMW 4 SERİSİ. BMW

Detaylı

432F2. Caterpillar 432F2 Bekolu Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü. 74,5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı

432F2. Caterpillar 432F2 Bekolu Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü. 74,5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü 74,5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı 8400-11086 kg Beko Kazı Derinliği Uzatmalı Stik (SAE) 4281-5274 mm 432F2 Çalışma ağırlığı ve diğer özellikler makina konfigürasyonuna göre

Detaylı

Dräger X-plore 8000 Başlıklar, kasklar, vizörler ve maskeler

Dräger X-plore 8000 Başlıklar, kasklar, vizörler ve maskeler Dräger X-plore 8000 Başlıklar, kasklar, vizörler ve maskeler Yenilikçi Dräger X-plore 8000 başlıkları, yeni motorlu hava temizleme respiratörlerinin (PAPR) ayrılmaz bir parçasıdır. Hem bol hem de dar seçenekleri,

Detaylı

USB KVM Switch. Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch. Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch

USB KVM Switch. Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch. Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch USB KVM Switch Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch Kullanma Kılavuzu DS-11403 (2 Portlu) DS-12402 (4 Portlu) 1 NOT Bu cihaz FCC kurallarının 15. Bölümü uyarınca,

Detaylı

Mercedes E Serisi E 220 CDI Avantgarde

Mercedes E Serisi E 220 CDI Avantgarde İlan no: 234461 Mercedes E Serisi E 220 CDI Avantgarde Sahibinden COMMAND - NAVİGASYON - GERİ GÖRÜŞ - 56.000 Km 207.000 TL İlan tarihi: 11 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Çankaya, Balgat,

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

YENİ PEUGEOT 301 /Aksesuar kataloğu

YENİ PEUGEOT 301 /Aksesuar kataloğu YENİ PEUGEOT 0 /Aksesuar kataloğu . Yan koruma çıtaları Ref:606 80 Yeni Peugeot 0, yollardaki karakterli, iddialı, kendinden emin ve geniş hacimli stiliyle, size konforlu bir yolculuk vaat ediyor. Yeni

Detaylı

MÜKEMMELLİK AYRINTILARDADIR

MÜKEMMELLİK AYRINTILARDADIR MÜKEMMELLİK AYRINTILARDADIR Vector, kesimde operasyonel mükemmelliğin özüne ulaşiyor. Lectra, otomatik kesim alanindaki 30 yillik DENEYİMİ ve süregelen YENİLİKÇİLİĞİ sayesinde, teknolojik uzmanliği ve

Detaylı

Volkswagen Crafter Turizm 163 HP 16+1 Extra Uzun Şasi Midline (ÖAS klimalı - türbin tavanlı)

Volkswagen Crafter Turizm 163 HP 16+1 Extra Uzun Şasi Midline (ÖAS klimalı - türbin tavanlı) İlan no: 189102 Volkswagen Crafter Turizm 163 HP 16+1 Extra Uzun Şasi Midline (ÖAS klimalı - türbin tavanlı) Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL ASSOY TURİZM'den KİRALIK LUX VIP

Detaylı

Ürün Kataloğu 01/2007 Conergy Montaj Sistemleri

Ürün Kataloğu 01/2007 Conergy Montaj Sistemleri Ürün Kataloğu 01/2007 Conergy Montaj Sistemleri Conergy ile güvende Conergy, yenilenebilir enerji alanında dünyadaki en başarılı şirketlerden biridir. Çünkü Conergy tüm bileşenleri tek bir elden çıkan

Detaylı

KAVRAMLAR. Büyüme ve Gelişme. Büyüme. Büyüme ile Gelişme birbirlerinden farklı kavramlardır.

KAVRAMLAR. Büyüme ve Gelişme. Büyüme. Büyüme ile Gelişme birbirlerinden farklı kavramlardır. KAVRAMLAR Büyüme ve Gelişme Büyüme ile Gelişme birbirlerinden farklı kavramlardır. Büyüme Büyüme, bedende gerçekleşen ve boy uzamasında olduğu gibi sayısal (nicel) değişikliklerle ifade edilebilecek yapısal

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NT2179 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 7 VSSZZZ5FZFR152817 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

BMW Serisi Sedan. Sheer Driving Pleasure. www.bmw.com.tr YENİ BMW SERİSİ. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ.

BMW Serisi Sedan. Sheer Driving Pleasure. www.bmw.com.tr YENİ BMW SERİSİ. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. BMW Serisi Sedan www.bmw.com.tr Sheer Driving Pleasure YENİ BMW SERİSİ. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. YENİ BMW SERİSİ. GERÇEK SÜRÜŞ KEYFİ. RAKİPSİZ. #BMWstories BMW, kusursuz

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Masaüstü TFT monitörler için kumanda panelleri

Teknik sistem kataloğu Masaüstü TFT monitörler için kumanda panelleri Teknik sistem kataloğu Masaüstü TFT monitörler için kumanda monitörler için kumanda Masaüstü TFT piyasada standart bulunan TFT'lere göre, zorlu endüstriyel ortamlarda dahi sürekli olarak sorunsuz çalışırlar.

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-DB021 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 8 VF14SRA4450085381 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

designed by Nurus D Lab teknik doküman

designed by Nurus D Lab teknik doküman designed by Nurus D Lab teknik doküman Gate, köprü görevi gören ana platform ve bu platform üzerinde sistemi tamamlayan depolama birimlerinden oluşur. Giderek artan gereksinimler için pratik, yenilikçi

Detaylı

Hyundai i20 1.2 Team

Hyundai i20 1.2 Team İlan no: 275333 Hyundai i20 1.2 Team Sahibinden İlk Sahibinden Yeni İ20 Style Pan MultiMadia Navigasyon 51.500 TL İlan tarihi: 5 Nisan 2016 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Mamak, Mamak Model yılı

Detaylı

Konveyörler NP, NI Serisi

Konveyörler NP, NI Serisi NP, NI Serisi NP Serisi T-Max konveyörleri, üretim şartlarınıza uygun olarak, Avrupa da, optimum verimde çalışacak şekilde imal edilmiştir. Alüminyum konstrüksiyon kasası, yüksek sıcaklığa dayanıklı bant

Detaylı

KAPSAMLI İÇERİK SADELEŞTİRİLMİŞ ARAMA MOTORU YENİLİKÇİ BİLGİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ PRATİK GÖRÜNTÜLEME ARAÇLARI MOBİL ERİŞİM

KAPSAMLI İÇERİK SADELEŞTİRİLMİŞ ARAMA MOTORU YENİLİKÇİ BİLGİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ PRATİK GÖRÜNTÜLEME ARAÇLARI MOBİL ERİŞİM BAŞLANGIÇ REHBERİ KAPSAMLI İÇERİK SADELEŞTİRİLMİŞ ARAMA MOTORU YENİLİKÇİ BİLGİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ PRATİK GÖRÜNTÜLEME ARAÇLARI MOBİL ERİŞİM LEXPERA Yeni Nesil Hukuk Bilgi Sistemi, hukuki araştırmalarınızı

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Lazer Serisi. Yeni Nesil Fiber Lazer Kesim Makinesi

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Lazer Serisi. Yeni Nesil Fiber Lazer Kesim Makinesi Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Lazer Serisi Yeni Nesil Fiber Lazer Kesim Makinesi R YENİ Fiber Laser Kesim Makinesi Koruyucu Cam Lazer ışınlarının verebileceği zararları engellemek ve sac kesimini

Detaylı

Üç-fazlı 480 volt AC güç, normalde-açık "L1", "L2" ve "L3" olarak etiketlenmiş vida bağlantı uçları yoluyla kontaktörün tepesinde kontak hale gelir

Üç-fazlı 480 volt AC güç, normalde-açık L1, L2 ve L3 olarak etiketlenmiş vida bağlantı uçları yoluyla kontaktörün tepesinde kontak hale gelir Kontaktörler Röle kontakları üzerinden büyük bir miktar elektrik gücü anahtarlamak için kullanıldığında kontaktör terimi ile adlandırılır.. Kontaktörler tipik olarak çoklu kontaklara sahiptir ve kontakları

Detaylı

Basın Bülteni. Marmaray Projesinde Rota Teknik İmzası BD235 23.06.2014

Basın Bülteni. Marmaray Projesinde Rota Teknik İmzası BD235 23.06.2014 Marmaray Projesinde Rota Teknik İmzası Bosch Rexroth ana bayisi Rota Teknik A.Ş. ile Japon TAISEI ve ANEL firmasının ortak olarak geliştirdiği Marmaray Tünel Havalandırma Elektropnömatik Kontrol Sistemi

Detaylı

TAŞIMACILIK ENDÜSTRİSİ İÇİN YAPIŞTIRICI ÇÖZÜMLERİ. Yapıştırmada güvenilir yenilik

TAŞIMACILIK ENDÜSTRİSİ İÇİN YAPIŞTIRICI ÇÖZÜMLERİ. Yapıştırmada güvenilir yenilik TAŞIMACILIK ENDÜSTRİSİ İÇİN YAPIŞTIRICI ÇÖZÜMLERİ Yapıştırmada güvenilir yenilik Simson: taşımacılık endüstrisi için yapıştırıcı çözümleri Gelecekle bağlantınızı kaybetmeyin SIMSON: BİR DÜNYA MARKASI OLAN

Detaylı

Mitsubishi Klima Özellikleri

Mitsubishi Klima Özellikleri Mitsubishi Klima Özellikleri Mitsubishi klimalar, havayı doğal de kötü enzim kirli Doğal kokulardan bakteriler havayı filtresiyle bir ortadan mekanizma emerek arındıran, kaldırılır, bakterileri sterilize

Detaylı

Memnuniyetiniz Önceliğimizdir!

Memnuniyetiniz Önceliğimizdir! Boyutlar Teknik Özellikler Tanım 1. 1 1. 2 1. 3 1. 4 1. 5 1. 6 1. 8 1. 9 Üretici Model Yürüyüş türü: elektrik, dizel, benzin, gaz, manuel Operasyon tipi: el, yaya, ayakta, oturarak, sipariş toplama Yük

Detaylı

YENİ C4 1.4 VTi 95HP EASY M/T

YENİ C4 1.4 VTi 95HP EASY M/T YENİ C4 1.4 VTi 95HP EASY M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1397 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 95/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 135/4000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4329-1789 Yükseklik - Dingil

Detaylı

Installation instructions, accessories. Park yardımı, pilot (R-design) Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 67. Volvo Car Corporation

Installation instructions, accessories. Park yardımı, pilot (R-design) Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 67. Volvo Car Corporation Installation instructions, accessories Talimat No 31373899 Sürüm 1.0 Parça No. 31373890 Park yardımı, pilot (R-design) Volvo Car Corporation Park yardımı, pilot (R-design)- 31373899 - V1.0 Sayfa 1 / 67

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri

Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri 2 Makinaya farklı bakış açıları sayesinde uzun veya kısa boylu operatör oturarak ya da ayakta çalışabilir - Rittal taşıyıcı kol sistemleriyle izleme ve kumanda

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-JZ2276 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 7 WDD2120401B239371 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

5/8 Bağlantı Noktalı Gigabit Ethernet Anahtarı

5/8 Bağlantı Noktalı Gigabit Ethernet Anahtarı 5/8 Bağlantı Noktalı Gigabit Ethernet Anahtarı Kullanım Kılavuzu Onay FCC Beyanı Bu test edilmiş ve FCC Kuralları Kısım 15 de belirtilen teknik özelliklere göre B Sınıfı aygıtların sınırları ile uyumlu

Detaylı

3-Geçişli Sıvı/Gaz Yakıtlı Kazanlar Uno-3 Max-3 THW-I NTE. Sıcak Su Kazanları

3-Geçişli Sıvı/Gaz Yakıtlı Kazanlar Uno-3 Max-3 THW-I NTE. Sıcak Su Kazanları 3-Geçişli Sıvı/Gaz Yakıtlı Kazanlar Uno-3 Max-3 THW-I NTE Sıcak Su Kazanları 1 Hoval 3-geçişli sıvı/gaz yakıtlı sıcak su kazanlarının avantajları Ürünlerimiz teknolojinin son örneğini temsil ederken, yaratıcı

Detaylı

Hızlı Başlangıç Rehberi. Türkçe VTE-1016

Hızlı Başlangıç Rehberi. Türkçe VTE-1016 Hızlı Başlangıç Rehberi Türkçe VTE-1016 7025693 1 Artık başlayabiliriz! Kontrol cihazınızı PlayStation TV sisteminize bağlama PS TV sisteminizle birlikte DUALSHOCK 3 veya DUALSHOCK 4 kablosuz kontrol cihazınızı

Detaylı

Kis3 max Cep Telefonu Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Kis3 max Cep Telefonu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Kis3 max Cep Telefonu Hızlı Başlangıç Kılavuzu 23 YASAL BİLGİLER Telif Hakkı 2014 ZTE CORPORATION. Tüm hakları saklıdır. Bu yayının hiçbir bölümü ZTE Corporation'ın önceden yazılı izni olmadan fotokopi

Detaylı

Kolayca bağlanın %100. Acti 9: Daha fazla verimlilik. Acti 9 haberleşme sistemi, size ve müşterilerinize tam kontrol olanağını sağlar

Kolayca bağlanın %100. Acti 9: Daha fazla verimlilik. Acti 9 haberleşme sistemi, size ve müşterilerinize tam kontrol olanağını sağlar Kolayca bağlanın Acti 9 haberleşme sistemi, size ve müşterilerinize tam kontrol olanağını sağlar %100 Schneider Electric e özel Acti 9: Daha fazla verimlilik Artık tesisimizdeki her katta, üretim alanında,

Detaylı

Düşük Sıcaklık Kazanı. Gaz yakıtlı ısıtıcı bacalı ve hermetik işletme için: 10,5 24 kw (9 000 20 600 kcal/h)

Düşük Sıcaklık Kazanı. Gaz yakıtlı ısıtıcı bacalı ve hermetik işletme için: 10,5 24 kw (9 000 20 600 kcal/h) VITOPEND 100-W Gaz yakıtlı kombi / ısıtıcı Bacalı veya hermetik işletme için Modülasyonlu, atmosferik brülörlü Anma ısı gücü aralığı: 10,5 30 kw (9 000 25 800 kcal/h) Düşük Sıcaklık Kazanı Vitopend 100-W,

Detaylı

Daha fazla seçenek için daha iyi motorlar

Daha fazla seçenek için daha iyi motorlar Daha fazla seçenek için daha iyi motorlar Kollmorgen, Universal Robots'un daha hafif ve daha güçlü olmasını sağlıyor Altı eksenli robotlar; örneğin, işleme ve üretim tesislerinde kullanılmaktadır. Bu robotlar,

Detaylı

designed by Nurus D Lab teknik doküman

designed by Nurus D Lab teknik doküman designed by Nurus D Lab teknik doküman Güven ve hakimiyet duygusunu güçlendiren Noor, şıklığı, kalitesi ve güçlü duruşu ile fark yaratır. Yöneticinin kalesi olan çalışma alanlarında tanımlı bir ortam yaratarak

Detaylı

Braille Star 40 Başvuru Kitapçığı Sürüm 4.0 Lütfen bu başvuru kitapçığıyla birlikte paketinizde bulunan kullanıcı kılavuzunu da gözden geçirin.

Braille Star 40 Başvuru Kitapçığı Sürüm 4.0 Lütfen bu başvuru kitapçığıyla birlikte paketinizde bulunan kullanıcı kılavuzunu da gözden geçirin. Braille Star 40 Başvuru Kitapçığı Sürüm 4.0 Lütfen bu başvuru kitapçığıyla birlikte paketinizde bulunan kullanıcı kılavuzunu da gözden geçirin. Cihazın ön tarafında orta kısımda 2 adet aralık tuşu yer

Detaylı

NEW HOLLAND İLAÇLAMA MAKİNELERİ

NEW HOLLAND İLAÇLAMA MAKİNELERİ NEW HOLLAND İLAÇLAMA MAKİNELERİ SA Serisi ATOMİZÖRLER Yüksek hava debisi Üstün manevra kabiliyeti Mükemmel ilaçlama performansı New Holland SA Serisi bağ bahçe atomizörleri asılır tip olarak SA400 ve SA600

Detaylı

Özelleştirilebilir Akıllı Ev Sistemi

Özelleştirilebilir Akıllı Ev Sistemi Akıllı e Yaşam size evinizdeki tüm elektrikli eşyaları, aydınlatma sistemini, güvenlik sistemini mobil uygulamayla kontrol etmenizi ve yönetmenizi sağlar. Akıllı e Yaşam aynı zamanda min. %30 enerji tasarrufu

Detaylı

SÜREÇ YÖNETİMİ VE SÜREÇ İYİLEŞTİRME H.Ömer Gülseren > ogulseren@gmail.com

SÜREÇ YÖNETİMİ VE SÜREÇ İYİLEŞTİRME H.Ömer Gülseren > ogulseren@gmail.com SÜREÇ YÖNETİMİ VE SÜREÇ İYİLEŞTİRME H.Ömer Gülseren > ogulseren@gmail.com Giriş Yönetim alanında yaşanan değişim, süreç yönetimi anlayışını ön plana çıkarmıştır. Süreç yönetimi; insan ve madde kaynaklarını

Detaylı

Fark basınç ölçüm cihazı

Fark basınç ölçüm cihazı Fark basınç ölçüm cihazı testo 526 Tüm basınç aralıkları için uygundur Sıcaklık kompanzasyonlu fark basınç sensörü, 0... 2000, cihaza entegre Sıcaklık ve basıncı ölçmek üzere kullanılan farklı probların

Detaylı

DİJİTAL GENEL ANONS VE SESLİ ALARM SİSTEMİ X-618

DİJİTAL GENEL ANONS VE SESLİ ALARM SİSTEMİ X-618 DİJİTAL GENEL ANONS VE SESLİ ALARM SİSTEMİ Güçlü Anonslar ile Honeywell, kapanış saatleri gibi günlük bilgilerin yanında reklam ya da adresli çağrılar gibi hedefe yönelik anonsları destekleyen yeni bir

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

BMW 3 Serisi 3.16i 35.490 TL. İlan detayları. Değişensiz Orjinal Salon Paket - M Paket. Sahibinden. İlan tarihi: 11 Ekim 2015.

BMW 3 Serisi 3.16i 35.490 TL. İlan detayları. Değişensiz Orjinal Salon Paket - M Paket. Sahibinden. İlan tarihi: 11 Ekim 2015. BMW 3 Serisi 3.16i Sahibinden Değişensiz Orjinal Salon Paket - M Paket İlan no: 247469 35.490 TL İlan tarihi: 11 Ekim 2015 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Bahçelievler, Hürriyet, Hürriyet Mah.

Detaylı

Ürün Hattı. Belden Kırmalı Tandem Silindir ARX 9-11 t Serisi. www.tsmglobal.com.tr

Ürün Hattı. Belden Kırmalı Tandem Silindir ARX 9-11 t Serisi. www.tsmglobal.com.tr Ürün Hattı Belden Kırmalı Tandem Silindir ARX 9-11 t Serisi www.tsmglobal.com.tr 2 Ammann yeni nesil ARX 90 ve ARX 110 belden kırmalı tandem silindirleri asfalt sıkıştırma teknolojisine farklı bir tasarım

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

Windows VISTA Ultimate Kurulumu ve Yönetimi

Windows VISTA Ultimate Kurulumu ve Yönetimi Windows VISTA Ultimate Kurulumu ve Yönetimi Windows Vista Ultimate, Vista'nın tüm özelliklerini içinde barındırıyor ve en pahalısürüm olarak listede yerini alıyor. SİSTEM GEREKSİNİMLERİ 1 GHz 32-bit işlemci

Detaylı

HAUTAU PRIMAT. sistemi. Depolama, montaj, havaland rma, sabitleme, temizleme... Hiçbir şey bundan daha kolay değil!

HAUTAU PRIMAT. sistemi. Depolama, montaj, havaland rma, sabitleme, temizleme... Hiçbir şey bundan daha kolay değil! yüksek vasistas HAUTAU PRIMAT sistemi Depolama, montaj, havaland rma, sabitleme, temizleme... Hiçbir şey bundan daha kolay değil! Esneklik ve çok yönlülük alan nda HAUTAU PRIMAT kimseye söz b rakm yor:

Detaylı

Şaft: Şaft ve Mafsallar:

Şaft: Şaft ve Mafsallar: Şaft ve Mafsallar: Motor ve tahrik aksı farklı yerde olan araçlarda, vites kutusu ile diferansiyel arasında hareket iletimi için şaft ve açısal sapmalar için gerekli olan mafsallar karşımıza çıkmaktadır.

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-JZ1768 Eksper / imza TÜV SÜ Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 9 VF14SRA4448542694 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

Kritik Altyapı Değerlendirmeleri

Kritik Altyapı Değerlendirmeleri Kritik Altyapı Değerlendirmeleri Kritik Altyapı Değerlendirmeleri Emerson Network Power uzmanlarınca sunulan profesyonel görüşler, altyapınızın hem bugün hem de gelecekte en iyi performansı sergilemesini

Detaylı

HP Color LaserJet CM2320 MFP Serisi Kağıt ve Yazdırma Ortamı Kılavuzu

HP Color LaserJet CM2320 MFP Serisi Kağıt ve Yazdırma Ortamı Kılavuzu HP Color LaserJet CM2320 MFP Serisi Kağıt ve Yazdırma Ortamı Kılavuzu Telif Hakkı ve Lisans 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Telif hakkı yasalarının izin verdiği durumlar dışında,

Detaylı

Anonim Verilerin Lenovo ile Paylaşılması. İçindekiler. Harmony

Anonim Verilerin Lenovo ile Paylaşılması. İçindekiler. Harmony Anonim Verilerin Lenovo ile Paylaşılması İçindekiler Anonim Verilerin Lenovo ile Paylaşılması... 1 Harmony... 1 Lenovo Companion 3.0... 2 Lenovo Customer Engagement Service... 3 Lenovo Experience Improvement

Detaylı

Kalite verimlilikle buluştu. DR6000 UV-VIS Spektrofotometre

Kalite verimlilikle buluştu. DR6000 UV-VIS Spektrofotometre Kalite verimlilikle buluştu DR6000 UV-VIS Spektrofotometre Kalite ve uygun maliyetin birleşimi Yeni DR6000 UV-VIS spektrofotometre, laboratuvardaki rutin analizler ve zorlu fotometrik uygulamalar için

Detaylı

MAKİNE VE MOTOR DERS NOTLARI 9.HAFTA

MAKİNE VE MOTOR DERS NOTLARI 9.HAFTA MAKİNE VE MOTOR DERS NOTLARI 9.HAFTA Hazırlayan: Öğr. Gör. Tuğberk ÖNAL MALATYA 2016 SUPAP SİSTEMLERİ 1. KÜLBÜTOR MEKANİZMASI Eksantrik milinden aldığı hareketle silindirlerde emme ve egzoz zamanlarının

Detaylı

Konfor, ferahlık ve rahatlık

Konfor, ferahlık ve rahatlık Konfor, ferahlık ve rahatlık Pratik kapılar yana kayıp açıldığında geniş bir çalışma alanı sizi bekliyor. Geniş mesafe dolayısıyla rahat binişiniş ve esnek koltuk kapasitesi seçenekleri. Park sensörleri.

Detaylı

- TESTO 417 - Hava Hızı ve Debisi Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

- TESTO 417 - Hava Hızı ve Debisi Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU - TESTO 417 - Hava Hızı ve Debisi Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU 1 1. Ürün Açıklaması Testo 417 Testo 416 Pervane Prob Ekran Kontrol tuşları Pil kompartmanı Servis kompartmanı Cihazı açma /

Detaylı

Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde)

Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari

Detaylı

Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Otomatik

Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Otomatik İlan no: 258060 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Otomatik Sahibinden ACİL KISA BİR SÜRELİĞİNE 2014 OPEL INSİGNİA TAMAMINA KREDİ 89.900 TL İlan tarihi: 21 Ocak 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model

Detaylı

Kullanım kılavuzu HERE Maps

Kullanım kılavuzu HERE Maps Kullanım kılavuzu HERE Maps Baskı 1.0 TR HERE Maps HERE Maps, size etrafta neler olduğunu gösterir ve gitmek istediğiniz yere ulaşmanızı sağlar. Şunları yapabilirsiniz: Şehirleri, sokakları ve servisleri

Detaylı

BİT ini Kullanarak Bilgiye Ulaşma ve Biçimlendirme (web tarayıcıları, eklentiler, arama motorları, ansiklopediler, çevrimiçi kütüphaneler ve sanal

BİT ini Kullanarak Bilgiye Ulaşma ve Biçimlendirme (web tarayıcıları, eklentiler, arama motorları, ansiklopediler, çevrimiçi kütüphaneler ve sanal BİT ini Kullanarak Bilgiye Ulaşma ve Biçimlendirme (web tarayıcıları, eklentiler, arama motorları, ansiklopediler, çevrimiçi kütüphaneler ve sanal müzeler vb.) Bilgi ve iletişim teknolojileri, bilgiye

Detaylı

Veri Toplama Yöntemleri. Prof.Dr.Besti Üstün

Veri Toplama Yöntemleri. Prof.Dr.Besti Üstün Veri Toplama Yöntemleri Prof.Dr.Besti Üstün 1 VERİ (DATA) Belirli amaçlar için toplanan bilgilere veri denir. Araştırmacının belirlediği probleme en uygun çözümü bulabilmesi uygun veri toplama yöntemi

Detaylı

Tasarruflu yüzme havuzu tekniği Ospa enerji yaklaşımı, CO2 salınımı ve Đklim değişikliği

Tasarruflu yüzme havuzu tekniği Ospa enerji yaklaşımı, CO2 salınımı ve Đklim değişikliği Tasarruflu yüzme havuzu tekniği Ospa enerji yaklaşımı, CO2 salınımı ve Đklim değişikliği Akıllı Havuz Kontrolü Enerji verimli ekipmanlar Doğaya Zarasız minimum atık Mühendislik ve optimum planlama ile

Detaylı

Genel bilgiler Windows gezgini Kes Kopyala Yapıştır komutları. 4 Bilinen Dosya Uzantıları

Genel bilgiler Windows gezgini Kes Kopyala Yapıştır komutları. 4 Bilinen Dosya Uzantıları İÇERİK 2 Dosya ve Klasör İşlemleri 3 Giriş BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE UYGULAMALARI Windows 7 - Devam ÖĞR. GÖR. HASAN ALİ AKYÜREK http://www.hasanakyurek.com Sürümler Sürüm Karşılaştırmaları Masaüstü Görev

Detaylı

Xerox ConnectKey Teknolojisine sahip Çok Fonksiyonlu Yazıcılarla (MFP'ler) Kullanım İçin

Xerox ConnectKey Teknolojisine sahip Çok Fonksiyonlu Yazıcılarla (MFP'ler) Kullanım İçin Xerox App Gallery Uygulaması Hızlı Başlangıç Kılavuzu 702P03997 Xerox ConnectKey Teknolojisine sahip Çok Fonksiyonlu Yazıcılarla (MFP'ler) Kullanım İçin Xerox App Gallery Uygulamasını, ConnectKey özelliğine

Detaylı

BMW SERİSİ GRAN TURİSMO. HACİM KAVRAMINA YENİ BİR BOYUT. BMW EfficientDynamics Daha az tüketim. Daha fazla sürüş keyfi. BMW Serisi Gran Turismo

BMW SERİSİ GRAN TURİSMO. HACİM KAVRAMINA YENİ BİR BOYUT. BMW EfficientDynamics Daha az tüketim. Daha fazla sürüş keyfi. BMW Serisi Gran Turismo BMW Serisi Gran Turismo www.bmw.com.tr Sheer Driving Pleasure BMW SERİSİ GRAN TURİSMO. HACİM KAVRAMINA YENİ BİR BOYUT. BMW EfficientDynamics Daha az tüketim. Daha fazla sürüş keyfi. OLAĞANÜSTÜ DIŞ TASARIMA

Detaylı

Seat Toledo 1.6 Signo

Seat Toledo 1.6 Signo İlan no: 256337 Seat Toledo 1.6 Signo Sahibinden SEAT TOLEDO 1.6SR SİGNO OTOMATİK-LPG ORGİNAL TAKASLI 24.500 TL İlan tarihi: 1 Ocak 2016 İlan detayları İlan detayları İl Bursa, Mudanya Model yılı Ocak

Detaylı

ENFLASYON ORANLARI 03.07.2014

ENFLASYON ORANLARI 03.07.2014 ENFLASYON ORANLARI 03.07.2014 TÜFE Mayıs ayında aylık %0,31 yükselişle ile ortalama piyasa beklentisinin (-%0,10) bir miktar üzerinde geldi. Yıllık olarak ise 12 aylık TÜFE %9,16 olarak gerçekleşti (Beklenti:

Detaylı

Koru1000. Koru1000. beklentilerinizin ötesinde!

Koru1000. Koru1000. beklentilerinizin ötesinde! Koru1000 Koru1000 beklentilerinizin ötesinde! 2016 5 10 15 bar 16 Koru1000 Ölçemezsen, Yönetemezsin! 2 Koru1000 bir ENVEST ürünüdür. envest ba k y y! Envest, enerji ve su verimliliğini ön planda tutan,

Detaylı

Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri

Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri RG36F3/BGEF İÇİNDEKİLER Uzaktan kumanda... 1 Uzaktan Kumandanın Özellikleri... 2 Fonksiyon düğmeleri... 3 LCD göstergeleri... 4 Düğmelerin kullanımı...

Detaylı

otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com

otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com Hayatımıza hergün başka bir elektrikli cihaz girmekte. Ses sistemlerinden güvenlik sistemlerine, sinema sistemleri, akıllı televizyonlardan media oynatıcılara

Detaylı

RENAULT TRAFIC PASSENGER DRIVE THE CHANGE

RENAULT TRAFIC PASSENGER DRIVE THE CHANGE RENAULT TRAFIC PAENGER DRIVE THE CHANGE 15 TRAFIC PAENGER 4 > 5 1, 2 YA DA 9 KİŞİ, BİRLİKTE EYAHAT EDİN. TRAFIC PAENGER 6 > 7 EKİP RUHU 9'a kadar kişiye bagajlarıyla birlikte yolculuk olanağı sunan Trafic

Detaylı

Dräger PARAT 5550 Kaçış başlıkları

Dräger PARAT 5550 Kaçış başlıkları Dräger PARAT 5550 Kaçış başlıkları Dräger PARAT 5550, alev geciktirici kılıfın içinde bulunan bir yangın kaçış başlığıdır. Yangından kurtarma ekiplerinin kazazede kurtarma çalışmalarında kullanması için

Detaylı

Ağaç işleme makinaları. Quality Guide. Takımın değeri

Ağaç işleme makinaları. Quality Guide. Takımın değeri Ağaç işleme makinaları Quality Guide Takımın değeri 2 QuALiTy GuiDe Takımın değeri Kullanılan takım ve aletlerin birbirine çok benzediği günler artık geride kalmıştır. Günümüzde farklı uygulamalar için

Detaylı

Dacia Logan. Büyük düşün, küçük öde

Dacia Logan. Büyük düşün, küçük öde Dacia Logan Büyük düşün, küçük öde Yeni bir Dacia Logan o kadar Alan, tasarım, ulaşılabilirlik ve rahatlık konusunda yine çok daha fazlası ve Sunacak her zaman dikkate değer bir kalitefiyat oranı: İşte

Detaylı

Volkswagen Jetta 1.6 TDI 105 HP DSG Highline

Volkswagen Jetta 1.6 TDI 105 HP DSG Highline İlan no: 248341 Volkswagen Jetta 1.6 TDI 105 HP DSG Highline Sahibinden ARAÇ SIFIR AYARINDA TERTEMİZ HATASIZ BOYASIZ 25.000 KM DSG 76.750 TL İlan tarihi: 22 Ekim 2015 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1598 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 120/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160/4250 Uzunluk - Genişlik (mm) 4275-1810 Yükseklik - Dingil

Detaylı

Düşük toplam kullanım maliyetleri ile kullanıcısının yüzünü güldüren Clio Symbol, bu özelliği sayesinde ikinci elde de popülerliğini sürdürüyor

Düşük toplam kullanım maliyetleri ile kullanıcısının yüzünü güldüren Clio Symbol, bu özelliği sayesinde ikinci elde de popülerliğini sürdürüyor EKONOMİNİN SYMBOL Ü Düşük toplam kullanım maliyetleri ile kullanıcısının yüzünü güldüren Clio Symbol, bu özelliği sayesinde ikinci elde de popülerliğini sürdürüyor Kerem Gök (kerem.gok@ikincieltest.com)

Detaylı

BMW Serisi Sedan. Sheer Driving Pleasure. www.bmw.com.tr BMW SERİSİ SEDAN. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ.

BMW Serisi Sedan. Sheer Driving Pleasure. www.bmw.com.tr BMW SERİSİ SEDAN. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. BMW Serisi Sedan www.bmw.com.tr Sheer Driving Pleasure BMW SERİSİ SEDAN. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. BAZEN BİR RESİM BİN SÖZCÜĞE BEDELDİR. Editoryal HER AN DAHA DA MÜKEMMEL.

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

II. Bölüm HİDROLİK SİSTEMLERİN TANITIMI

II. Bölüm HİDROLİK SİSTEMLERİN TANITIMI II. Bölüm HİDROLİK SİSTEMLERİN TANITIMI 1 Güç Kaynağı AC Motor DC Motor Diesel Motor Otto Motor GÜÇ AKIŞI M i, ω i Güç transmisyon sistemi M 0, ω 0 F 0, v 0 Makina (doğrusal veya dairesel hareket) Mekanik

Detaylı

ELEKTRĐKLĐ OCAK TR. Kurulum Kullanım Bakım

ELEKTRĐKLĐ OCAK TR. Kurulum Kullanım Bakım ELEKTRĐKLĐ OCAK TR Kurulum Kullanım Bakım Sayın Müşterimiz! Size teşekkür eder, yaptığınız seçimden dolayı da tebrik ederiz. Dikkatle tasarlanmış, en yüksek kaliteye sahip malzemelere göre imal edilmiş

Detaylı

BMW 5 Serisi 5.28i Aut.

BMW 5 Serisi 5.28i Aut. BMW 5 Serisi 5.28i Aut. Sahibinden SAYILI TEMİZLİKTE M5 GÖRÜNÜM İlan no: 242778 35.500 TL İlan tarihi: 9 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Çekmeköy Model yılı Ocak 2000 Km 312.000

Detaylı

T8400C, T8401C Standart Elektronik Termostat

T8400C, T8401C Standart Elektronik Termostat T8400C, T8401C Standart Elektronik Termostat ÖZELLİKLER ÜRÜN SPEFİKASYONU UYGULAMA T8400C, T8401C standart termostatları ile 24V AC ısıtma-soğutma sistemlerinin tek-kademe kontrolu sağlanır. Isıtma-soğutma

Detaylı

Temizlik Teknolojisi Belediye Teknolojisi. Temizlik - Belediye Teknolojisi. Citymaster 600 Çok fonksiyonlu tavizsiz süpürme!

Temizlik Teknolojisi Belediye Teknolojisi. Temizlik - Belediye Teknolojisi. Citymaster 600 Çok fonksiyonlu tavizsiz süpürme! Temizlik Teknolojisi Belediye Teknolojisi Temizlik - Belediye Teknolojisi Citymaster 600 Çok fonksiyonlu tavizsiz süpürme! Citymaster Der Citymaster 600 profesyonel 600 für ve professionelles verimli çalışma

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

HEALTFIT MİNİ KONDİSYON BİSİKLETİ

HEALTFIT MİNİ KONDİSYON BİSİKLETİ HEALTFIT MİNİ KONDİSYON BİSİKLETİ 1 A. Önemli Güvenlik Uyarıları ve Kullanım Önerileri Mini Kondisyon Bisikletinizi kullanmadan önce bu kılavuzdaki bütün talimatları okuyunuz. Kullanım öncesi bütün uyarı

Detaylı

Ürün Hattı. Vibrasyonlu Silindirler ARX 1.5-4.5 t. www.tsmglobal.com.tr

Ürün Hattı. Vibrasyonlu Silindirler ARX 1.5-4.5 t. www.tsmglobal.com.tr Ürün Hattı Vibrasyonlu Silindirler ARX 1.5-4.5 t www.tsmglobal.com.tr 2 Tek Konsept 13 Model 3 Platform - 8 Farklı Model 13 Versiyon ARX serisi vibrasyonlu silindirler 8 modele ait 13 farklı versiyonda

Detaylı

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation şirketinin tescilli ticari markalarıdır. Bu belgede yer

Detaylı

Kia Sorento 2.5 X-Force CRDi AT Prestige

Kia Sorento 2.5 X-Force CRDi AT Prestige İlan no: 302373 Kia Sorento 2.5 X-Force CRDi AT Prestige Sahibinden 2007 - TRIPTONIC - YENİ NESİL MOTOR 53.000 TL İlan tarihi: 9 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Eskişehir, Odunpazarı Model

Detaylı