DRY. Professionel Laundry Services PROFESYONEL ÇAMAŞIRHANE HİZMETLERİ TANITIM KİTAPÇIĞI YENİ NESİL ÇEVREYE SAYGILI, AKILLI TEMİZLEME...

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DRY. Professionel Laundry Services PROFESYONEL ÇAMAŞIRHANE HİZMETLERİ TANITIM KİTAPÇIĞI YENİ NESİL ÇEVREYE SAYGILI, AKILLI TEMİZLEME..."

Transkript

1 Professionel Laundry Services PROFESYONEL ÇAMAŞIRHANE HİZMETLERİ TANITIM KİTAPÇIĞI YENİ NESİL ÇEVREYE SAYGILI, AKILLI TEMİZLEME...

2 AB standartlarına uygun Hijyenik Çamaşır Yıkama Hizmeti sunan, Elazığ ın ilk ve tek tesisini TL yatırımla ülkemize kazandırmış olmanın gururu içindeyiz. Sunduğumuz bu hizmetten yararlanacak olan kuruluşların yani referanslarımızın adı bizler için çok önemli. Kaliteli hizmetin ancak kaliteli hizmet ortakları ile sağlanabileceğine inanıyoruz. ALTYAPI Ar-Ge, altyapı, teknolojisiyle sektörde rakipsiz olan SMART hijyen için ilk adımın, çamaşır yıkamanın her aşamasında arıtılmış su kullanmaktan geçtiğinin bilinciyle alt yapısında günlük 72 ton su arıtma kapasitesine sahip bir arıtma tesisi de barındırıyor... Ve periyodik laboratuvar ölçümleriyle hem hizmet kalitesini pekiştiriyor, hem de yıkadığı çamaşırların ömrüne ömür katıyor... MAKİNA PARKURU Tesisimizde son teknoloji makineler kullanılmaktadır. Bölgede sadece firmamız bünyesinde bulunan microprocessor kontrollü makinelerle her ürün ve firma için programlamalar yapılmakta ve stabil ürün kalitesi odaklı çalışılmaktadır. Tüm teknik donanım, sektörün tartışmasız lideri olan firmalardan temin edilmiştir. Sahip olduğu mükemmel donanım sektördeki rakipsiz duruşunun bir nedenidir. ARITMA SİSTEMİ Yıkamanın her aşamasında içinde bakteri bulundurmayan, 4-5 Fransız sertliğinde arıtılmış su kullanılmaktadır. Zira hijyen için çamaşır yıkamanın her aşamasında arıtılmış su kullanmak bir zorunluluktur. Bu nedenden dolayıdır ki sektöründe uzman olmuş firmalarla iş birliği içerisindeyiz. BUHAR JENERATÖRÜ Tesis bünyesinde bulunan oransal kontrollü buhar jeneratörü vasıtasıyla Termal dezenfeksiyon işlemi yükseksıcaklıktaki doymuş buhar kullanılarak uygulanmaktadır. Mükemmel kurutma ve ütü kalitesi için de yüksek kaliteli doymuş ve stabil buhar tedariği gerekmektedir. OTOMATİK DOZAJLAMA Yıkamanın her aşamasında uygulanan işlemlerin standardizasyonu önem taşımaktadır. Tam da bu nedenle kişisel hatalara mahal vermemek için tüm makinalar deterjanlarını otomatik dojazlamaünitesinden dışardan müdahale edilmeksizin almaktadırlar. Buda tüm çamaşırlarınızın aynı standartlarda ve kalitede yıkanmakta ve yıkanacak olunan ürüne göre özellikli kimyasal kullanılmaktadır. KALİFİYE İŞ GÜCÜ SMART de eğitim bir gelenektir. Bünyemizde bulunan tüm personellerimiz periyodik eğitimlere tabi tutularak güncel bilgilere sahip olmaları sağlanır. Çözüm ortaklarımızla gerçekleştirdiğimiz eğitimlerle nitelikli insan gücüne yatırım yapılmaktadır.

3 Neden Çamaşırhane Hizmeti Almalısınız.? Çamaşırhane kurmak için kullanacağınız öz kaynağınızı, kredi likiditenizi diğer yatırımlarınızda kullanın. Size para kazandırmayacak makine ve ekipmanları bilançonuza sokmayın. Kurulmuş bir çamaşırhaneniz var ise; iş gücü için personelle ve sorunlarla uğraşmayın, mevcut çalışanlarınız çamaşırhanenizin yönetimi ile vakit kaybetmesin. Vergi avantajından yararlanın.çamaşırhanede hizmet üretiminde kullandığınız, bir kısmını vergiden düşemediğiniz giderlerinizi, bir hizmet bütünüyle tamamen verginizden düşün. İş yükü düşük olan günlerde az çamaşır gönderileceğinden, gönderilen kadar çamaşır fatura edilecektir. Dolayısıyla aylık giderleriniz doluluğunuza göre değişecektir. İhtiyacınız olan çamaşırhane hizmetini üretebilmeniz için firmanızdan ani nakit çıkışlarıyla fedakarlık yapmayın. Aldığınız hizmete göre ödemenizi, uygun, esnek planlarla yapın. Kurulu olan makine ve ekipmanların, bakımı, arızası ve bunların sorun olduğu iş aksamaları ve sürpriz para çıkışlarını yaşamayın. Çamaşırhanenizdeki, zaman ve kaynak israfının önüne geçin. Çamaşırhanenizde uygulanan proseslerin ve iş sonuçlarının doğruluğunu, uygunluğunu düşünmeyin. Operasyonel verimliliğiniz için çalışın, yani firmanızın ana faaliyet konusuna odaklanın. Çamaşırlarınızı Tesis Dışında Yıkatmanın Avantajları Mevcut mekanınızı standartlara uygun hale dönüştürmek yada yeni mekanlar oluşturmak için harcayacağınız zaman ve finansmandan tasarruf sağlarsınız. Yeni makina alımı yada yenileme için yapmanız gereken yatırım maliyeti ortadan kaldırmış olursunuz. Mevcut makineleriniz için yapmanız gereken bakım ve onarım giderleriniz sıfırlanır. Minimum kapasitede çalışan bir çamaşırhane için en az 2 personel ihtiyacı doğmaktadır. Personel giderlerini minimize edersiniz Çamaşır için harcanan su, elektrik, doğal gaz ve deterjan gibi gider kalemleriyle uğraşmazsınız. Tekstilinizin ekonomik ömrünü kolayca takip edebilirsiniz. Uygun yıkama suyu, kaliteli ve doğru kimyasal ile tekstillerinizi uzun süre kullanabilirsiniz. Giderleştiremeyeceğiniz harcamalar yerine aldığınız hizmet karşılığında fatura alarak, ödeyeceğiniz vergiden tasarruf sağlarsınız. Firmanız bünyesinde bulunan tekstil ürünleri adresinizden alınsın. Ürünleriniz, firmanız için hazırlanan yıkama reçeteleriyle temizlensin. Birinci sınıf kurutma ve ütüleme işlemlerine tabi tutulsun. Periyodik arındırma programları uygulansın. Katlansın, ambalajlansın... İlk kullanım hissiyle müşterilerinize sunulmak üzere adresinize teslim edilsin! SİZE KALİTENİN KEYFİNİ SÜRMEK KALSIN.

4 ; ÜRÜNLERİNİZİ WOOLMARK ONAYLI MAKİNELERDE HASSAS TEMİZLEME İŞLEMLERİNE TABİ TUTARAK MEKANİK YIPRANMALARIN ÖNÜNE GEÇER.

5 İLE HEM İHTİYAÇ DUYDUĞUNUZ HİZMETİ PROFESYONEL KOŞULLARDA ALIRSINIZ, HEM DE İLK YATIRIM MALİYETİ, İŞLETME MALİYETİ (PERSONEL MAAŞLARI, ÖZLÜK HAKLARI, KALİFİYE PERSONEL, SERVİS, SATINALMA) GİBİ FAALİYET ALANINIZ DIŞINDA KALAN İŞLERLE UĞRAŞMAK YERİNE TEK NOKTADAN TEK FATURAYLA HİZMET ALIRSINIZ.

6 DA TEMİZLENEN ÜRÜNLERİN HİZMET ÖMÜRLERİ UZAR. UZAYAN DEĞİŞİM PERİYOTLARI, İŞLETME KARLILIĞINIZA KATKIDA BULUNUR.

7 ; ÜRÜNLERİNİZİ TEMİZLEMEKLE KALMAZ BUNUN YANISIRA DEZANFEKTE EDEREK HASTALIKLARIN ÖNÜNE GEÇER.

8 DA TEMİZLENEN ÜRÜNÜN KALİTESİ GÖZLE GÖRÜLÜR DÜZEYDE YÜKSEKTİR. DEĞİŞEN TÜKETİCİ EĞİLİMLERİNDE BU DURUM MÜŞTERİLERİNİZİN YADA PERSONELİNİZİN GÖZÜNDEN KAÇMAYACAKTIR.

9 DA HAVLULAR YUMUŞACIK, BEYAZLAR BEMBEYAZ...

10 İKİ AŞAMALI LEKE SÜRECİNDE; İNATÇI LEKELER GRİLEŞMİŞ BEYAZLAR HİÇ SORUN DEĞİL.

11 ÜRÜNLERİNİZİ KLASİK ÇAMAŞIRHANELERİN AKSİNE KURU TEMİZLEME MANTIĞIYLA TEMİZLER. SIRADAN YÖNTEMLER YERİNE MODERN UYGULAMALAR KULLANIR.

12 DA HER ÜRÜN GRUBU İÇİN AYRI REÇETELER VARDIR; PAMUKLU, YÜN, İPEK, POLYESTER, VİZKOZ, KAŞMİR...

13 KURUTMA VE ÜTÜLEME İŞLEMLERİNDE 6 BAR BASINÇTA KALİTELİ KURU BUHAR KULLANIR.

14 PROSESLERİNDE ECOLAB, DİVERSEY KREUSSLER GİBİ ALANINDA BİR NUMARALI DÜNYA MARKALARININ ÜRÜNLERİNİ KULLANMAKTADIR.

15 DA KAPIDAN KAPIYA HİZMET VARDIR. ÜRÜNLERİNİZ BELLİ PERİYOTLARDA ADRESİNİZDEN TESLİM ALINARAK, İŞLEM SONRASI YİNE ADRESİNİZE TESLİM EDİLİR.

16 YIKAMA, ÜTÜLEME, KURUTMA İŞLEMLERİ DÜNYA DEVİ MAKİNA ÜRETİCİLERİNİ TERCİH EDER. ÜSTÜN HİZMET KALİTESİ TESADÜF DEĞİLDİR.

17 MÜŞTERİLERİ ÇAMAŞIRHANE HİZMETİ DIŞINDA ORGANİK KURU TEMİZLEME HİZMETLERİNDE DE AVANTAJLI FİYATLARLA YARARLANMA İMKANINA SAHİP OLUR.

18 FİYAT FAYDA FİYAT / FAYDA ORANI YÜKSEK HİZMET SUNAR. İŞ ORTAKLIĞIMIZDAN TİCARİ KATKI SAĞLARKEN, ALDIĞINIZ HİZMETLE KALİTE ALGISINA YATIRIM YAPMIŞ OLURSUNUZ.

19 %100 HİJYENİ GARANTİ EDER. DÜNYA NIN LİDER ÜRETİCİLERİNDEN TEDARİK ETTİĞİ ÜRÜN VE MAKİNALARLA TAM OTOMATİK PROSESLERDE BEKLENTİLERİNİZ ÜST DÜZEYDE KARŞILANIR.

20 MAKİNA PARKURUMUZ ULAŞIM Bahçelievler Yolu Cumhuriyet Mah. Hulusi Sayın Cad. No: 25/1 - ELAZIĞ (Bahçelievler Cami Durağı) Müşteri Hizmetleri

Sağlık için temizlik!

Sağlık için temizlik! Sağlık için temizlik! ENDÜSTRİYEL ÇAMAŞIR YIKAMA HİZMETLERİ Endüstriyel Çamaşır Yıkama Hizmeti sektöründe olan tecrübemizin getirdiği birikimle teknolojinin buluştuğu yer olan OXİ LAUNDRY olarak biz; Teknolojik

Detaylı

Sürdürülebilir Turizme Destek için Çözüm Yakınınızda...

Sürdürülebilir Turizme Destek için Çözüm Yakınınızda... laundry Antalya Tesisimiz Manavgat Tesisimiz Muğla Tesisimiz Sürdürülebilir Turizme Destek için Çözüm Yakınınızda... www.mavisafir.com.tr laundry En iyi hijyen En iyi kontrol En iyi servis En leri bizimle

Detaylı

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin!

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! 444 87 36 Multinet Çağrı Merkezi Şirketlere, müşterilerine, üye işyerlerine ve çalışanlarına fayda sağlayan ve katma değerli çözümler sunan Multinet ile tanışın.

Detaylı

Endüstriyel Çamaşır Yıkama Sektöründe Lider Firma. Firma Tanıtım Sunumu.

Endüstriyel Çamaşır Yıkama Sektöründe Lider Firma. Firma Tanıtım Sunumu. Endüstriyel Çamaşır Yıkama Sektöründe Lider Firma Firma Tanıtım Sunumu www.unimedicallaundry.com UNİ TEMİZLİK TEKSTİL MEDİKAL İNŞAAT TURİZM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Kuruluş Yılı : 2014 Firma Türü : LİMİTET

Detaylı

MIT PAKET SİSTEMLER AKILLI ÇÖZÜMLER SORUNSUZ SİSTEMLER

MIT PAKET SİSTEMLER AKILLI ÇÖZÜMLER SORUNSUZ SİSTEMLER MIT PAKET SİSTEMLER AKILLI ÇÖZÜMLER SORUNSUZ SİSTEMLER Ekin Endüstriyelin Isıtma-Soğutma sanayisine sunduğu paket sistem çözümleri ile uygulamacı firmalar ve son kullanıcılara büyük kolaylıklar sağlamaktadır.

Detaylı

MEKATRONİK YAPI TAAHHÜT SANAYİ A.Ş. FİRMA TANITIM KATALOĞU

MEKATRONİK YAPI TAAHHÜT SANAYİ A.Ş. FİRMA TANITIM KATALOĞU MEKATRONİK YAPI TAAHHÜT SANAYİ A.Ş. FİRMA TANITIM KATALOĞU Projelerinize eksiksiz hizmet & akılcı çözüm anlayışıyla yaklaşıyoruz... HAKKIMIZDA 20 senelik sektör deneyimimizle yurt içi ve yurt dışında birçok

Detaylı

Otel ve lokantalara yönelik müşteriye özel tekstil hizmetleri

Otel ve lokantalara yönelik müşteriye özel tekstil hizmetleri Otel ve lokantalara yönelik müşteriye özel tekstil hizmetleri RAL KALITE DAMGASI Profesyonel Çamaşır bakımı için RAL-GZ 992 Tekstillerde hijyen ve kalite kontrolü 1 Yayınlayan: Gütegemeinschaft sachgemässe

Detaylı

HAKKIMIZDA; MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ DEĞERLERİMİZ. ROLLBLIND CLEANING Profesyonel Temizlik Hizmetleri

HAKKIMIZDA; MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ DEĞERLERİMİZ. ROLLBLIND CLEANING Profesyonel Temizlik Hizmetleri HAKKIMIZDA; 1998 de Sancak Halı Yıkama Olarak Kurulan Firmamız sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, ROLLBLIND CLEAN- ING markasıyla siz değerli müşterilerine kaliteli hizmet vermeye devam etmektedir. Firmamız

Detaylı

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın Profesyonel temizleme ve dezenfeksiyon teknolojisi Temizliği unutun, sadece nefes alın Solunum ekipmanları için profesyonel temizlik ve dezenfeksiyon www.meiko.com.tr : Güvenilir temizlik ve dezenfeksiyon

Detaylı

Wet - Clean nedir? Neden Wet Clean? Dr. Wet Clean Franchise Sistemi Ürün Grubu Kazanç İmkanı

Wet - Clean nedir? Neden Wet Clean? Dr. Wet Clean Franchise Sistemi Ürün Grubu Kazanç İmkanı Wet - Clean nedir? Neden Wet Clean? Dr. Wet Clean Franchise Sistemi Ürün Grubu Kazanç İmkanı Wet-Clean (Islak Temizleme) Kuru Temizlemede kullanılan Perc isimli kimyasal madde kullanımı nedeni ile tek

Detaylı

TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM

TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM 2 HAKKIMIZDA Ankara Ostim OSB de 1990 yılında kurulan Yeter Makina, talaşlı imalat amacıyla kurulduktan kısa bir süre sonra parça üretimi ve mekanik sistem üretimine

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

Multicar ile şirketinize hız ve avantaj katın.

Multicar ile şirketinize hız ve avantaj katın. ulticar ulticar Multicar ile şirketinize hız ve avantaj katın. Kurumsal araç ve filo kiralama hizmetlerinde anahtar teslim rahatlık sunan Multicar ile detaylarla yorulmayın, finansal ve operasyonel avantajlardan

Detaylı

Atlas Copco Orjinal Servis Kullanım Avantajları

Atlas Copco Orjinal Servis Kullanım Avantajları Atlas Copco Orjinal Servis Kullanım Avantajları %100 güvenilir Atlas Copco orjinal yedek parçaları; kompresörünüzle aynı kalite standartlarına göre üretildiğinden, kompresörünüz bakıma girdikten sonra

Detaylı

Hotpoint. hotpoint.com.tr

Hotpoint. hotpoint.com.tr Hotpoint hotpoint.com.tr HOTPOİNT YENİ NESİL BUZDOLABI HIGH DEFINITION SOĞUTMA FONKSİYONEL DİZAYN STİL HIGH DEFINITION SOĞUTMA Maksimum besin tazeliğini sağlama Bakteri ve kötü kokuları önleme ve dolap

Detaylı

NRM Makina Teknolojisiyle Endüstriye Değer Katıyor. Kalitemizin Temelinde Ar-Ge Var

NRM Makina Teknolojisiyle Endüstriye Değer Katıyor. Kalitemizin Temelinde Ar-Ge Var NRM Makina Teknolojisiyle Endüstriye Değer Katıyor NRM Makina, imalat sektöründe faaliyet gösteren tüm firmalar için robotik otomasyon sistemleri üreten bir teknoloji şirketidir. Türkiye deki ve dünyadaki

Detaylı

Liquid Energy Solid Engineering

Liquid Energy Solid Engineering Liquid Energy Solid Engineering TR Hakkımızda Köklü bir geleneğe sahip aile şirketi olan Gugler Water Turbines GmbH su türbinlerinin ve küçük hidroelektrik santrallerinin geliştirilmesi, tasarımı ve imalatı

Detaylı

www.haus.com.tr DDE SERİSİ

www.haus.com.tr DDE SERİSİ www.haus.com.tr DDE SERİSİ HAUS DEKANTÖRLERİ, SEKTÖRDE YENİ STANDARTLAR BELİRLİYOR Modern ve yüksek performanslı HAUS dekantörler, kentsel ve endüstriyel atık su ile içme suyu arıtma tesisleri için tasarlanmıştır.

Detaylı

TEKSTİL YIKAMA FABRİKASI

TEKSTİL YIKAMA FABRİKASI TEKSTİL YIKAMA FABRİKASI APlus Hastane ve Otelcilik Hizmetleri 2006 y nda Ac badem S k Grubu nun bir i tiraki o arak kuru an APlus Hastane ve Ote c ik Hizmet eri bu gün; 3 fark, birden faz a kede ve Türkiye

Detaylı

Siz sadece valizinizi hazırlayın, detayları Otelnet e bırakın.

Siz sadece valizinizi hazırlayın, detayları Otelnet e bırakın. Siz sadece valizinizi hazırlayın, detayları Otelnet e bırakın. Multinet in kurumsal seyahat ve konaklama çözümleri için geliştirmiş olduğu Otelnet in avantajlı dünyası ile tanışın. Siz yalnızca ihtiyaçlarınızı

Detaylı

A AMASINDA; GERİ KAZANIM VE BERTARAF TESİSLER SUNULMASI GEREKEN BİLGB

A AMASINDA; GERİ KAZANIM VE BERTARAF TESİSLER SUNULMASI GEREKEN BİLGB Çevre ve Orman Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü Atık Yönetimi Dairesi Başkanlığı ÇEVRE LİSANSI L ALMA AŞAMASINDA; A AMASINDA; GERİ KAZANIM VE BERTARAF TESİSLER SLERİNCE SUNULMASI GEREKEN BİLGB

Detaylı

Saygılarımızla, Trakyalılar Kumaşçılık San. ve Tic. Ltd Şti.

Saygılarımızla, Trakyalılar Kumaşçılık San. ve Tic. Ltd Şti. Trakyalılar Kumaş olarak 1998 yılından beri başta ev tekstili ürünleri olmak üzere, örme kumaş ve diğer tekstil ürünlerinin temini ve toptan ticaretinde faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Merkezimiz Bursa

Detaylı

www.merkezyikama.com KURUMSAL TANITIM DOSYASI

www.merkezyikama.com KURUMSAL TANITIM DOSYASI KURUMSAL TANITIM DOSYASI İ Ç E R İ K 05 06 07 10 MERKEZ ENDÜSTRİYEL ÇAMAŞIR YIKAMA DÜNÜMÜZ, BÜGÜNÜMÜZ, YARINIMIZ HİZMETLERİMİZ LOJİSTİK ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ REFERANSLARIMIZ SERTİFİKALARIMIZ BİL-WASH 11

Detaylı

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir.

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. Reon Enerji, enerji tüketimini daha ekonomik ve fonksiyonel bir hale getirme misyonundan

Detaylı

Yenilikçi Çözüm Ortağınız

Yenilikçi Çözüm Ortağınız Yenilikçi Çözüm Ortağınız www.goldgirisim.com GOLD GİRİŞİM HAKKIMIZDA GOLD ORGANİZASYON TEMİZLİK TEKSTİL PAZARLAMA SAN. VE TİC. A.Ş. olarak; Verdiğimiz hizmetlerde, ilgili sektörlerden pay almanın, rekabet

Detaylı

PROVIDENT COST DOWN HIGH QUALITY

PROVIDENT COST DOWN HIGH QUALITY PROVIDENT COST DOWN HIGH QUALITY UKM-PROVIDENT ÇAMAŞIR HİJYENİ VE ÜRÜN UYGULAMALARI UKM UĞUR KİMYA KİMDİR? 1993 yılında kuruluşu uluşugerçekleşen şirketimiz, iz, 11 yıldır misyonunu u iyi bir kimya firması

Detaylı

EN PRESTİJLİ PROJELERDE AKUZMAN ÇİZGİSİ...

EN PRESTİJLİ PROJELERDE AKUZMAN ÇİZGİSİ... EN PRESTİJLİ PROJELERDE AKUZMAN ÇİZGİSİ... Akuzman Havuz, yüzme havuzu ve SPA uygulamaları alanında; proje tasarımı ve uygulaması, bakım sonrası hizmeti ve satış organizasyonu ile sektöründe 25 yıla yakın

Detaylı

FRANCHISE VEREN Ruşen Makina

FRANCHISE VEREN Ruşen Makina KONSEPT TANIMI FRANCHISE VEREN Ruşen Makina DryTürk kurucusu Ruşen Makina, 984 yılından beri endüstriyel çamaşırhane ve kuru temizleme alanında çalışıyor Dünyanın önde gelen birçok markasının Türkiye mümessili

Detaylı

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli HOŞGELDİNİZ Erdal Kılıç SOFT Gökhan Akça KoçSistem Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet

Detaylı

0262 239 29 65 destek@cerenmed.com www.cerenmed.com REVERSE OSMOSİS SİSTEMLER Klasik su arıtma cihazlarıyla istenilen hassaslıkta su elde edilemediğinde Ters Osmoz uygulanır. Genellikle deniz suyu arıtımı,

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sınırsız, bağımsız ve kesintisiz iletişim Bringo ile iletişim, özgürlüğüne. Bringo, iletişim özgürlüğünü kısıtlayan ne varsa onun tam

HAKKIMIZDA. Sınırsız, bağımsız ve kesintisiz iletişim Bringo ile iletişim, özgürlüğüne. Bringo, iletişim özgürlüğünü kısıtlayan ne varsa onun tam br ngo ÖZGÜR KAMU br ngo ÖZGÜR KAMU HAKKIMIZDA Sınırsız, bağımsız ve kesintisiz iletişim Bringo ile iletişim, özgürlüğüne kavuştu. Fatura korkusu ve mesafe sınırı olmadan dünyanın bir ucundan başka bir

Detaylı

ALIGAL. Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler. www.airliquide.com.tr

ALIGAL. Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler. www.airliquide.com.tr ALIGAL Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler www.airliquide.com.tr ALIGAL : AVANTAJLARI Müşteri ve çözüm odaklı bir ürün Gıda dondurucular, azot (N 2 ) ve karbondioksit (CO 2 ) gibi gıda dondurucu

Detaylı

SERKAN PEHLİVAN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ KİMYAGER

SERKAN PEHLİVAN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ KİMYAGER SERKAN PEHLİVAN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ KİMYAGER Tekstil sektörü Tekstil sektöründeki ana çevresel konu kullanılan su, proses sonucunda oluşan atıksu ve atıksuyun içinde taşınan kimyasallardır.

Detaylı

www.innova.com.tr İnnova dan, tamamen ölçülebilir, KPI ve SLA anlaşmaları ile garanti altına alınmış yönetilebilir SAP hizmet modeli

www.innova.com.tr İnnova dan, tamamen ölçülebilir, KPI ve SLA anlaşmaları ile garanti altına alınmış yönetilebilir SAP hizmet modeli İnnova dan, tamamen ölçülebilir, KPI ve SLA anlaşmaları ile garanti altına alınmış yönetilebilir SAP hizmet modeli Etkin Kaynak Yönetimi Kolay İş Planlaması Verim ve Karlılık ITIL v3 Standartlarında Hizmetler

Detaylı

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA 1994 yılında Şerafettin Gürçay tarafından kurulan Gürçay Makine, tecrübeli kadrosu ve ileri teknoloji üretim donanımıyla kısa bir süre içerisinde sektörünün önde firmalarından biri

Detaylı

Permak Self-Servis Çamaşırhane Tesisleri

Permak Self-Servis Çamaşırhane Tesisleri Permak SelfServis Çamaşırhane Tesisleri Kullandığımız tekstillerin, ev dışı yaşam ortamında kişiye özel şekilde ve tam hijyen şartlarda temizlenmesi günümüzde gelişen ve çok önem kazanan bir trend. PERMAK

Detaylı

İçindekiler: ELS Kimdir? Servis Verdiği Ürün Grupları ELS ve BSH İlişkisi Hizmet Verdiği Markalar Organizasyon Yapısı Avantajları Eğitim İş Akış

İçindekiler: ELS Kimdir? Servis Verdiği Ürün Grupları ELS ve BSH İlişkisi Hizmet Verdiği Markalar Organizasyon Yapısı Avantajları Eğitim İş Akış İçindekiler: ELS Kimdir? Servis Verdiği Ürün Grupları ELS ve BSH İlişkisi Hizmet Verdiği Markalar Organizasyon Yapısı Avantajları Eğitim İş Akış Süreci ELS Kimdir? Yaygın servis ağına sahip, bağımsız bir

Detaylı

!SİZİN İHTİYACINIZ NEREDEYSE, BİZ ORADAYIZ!

!SİZİN İHTİYACINIZ NEREDEYSE, BİZ ORADAYIZ! TUĞLA VE KİREMİT !SİZİN İHTİYACINIZ NEREDEYSE, BİZ ORADAYIZ! Coğrafi olarak satış ağımızı genişletmek, her zaman öncelikli hedeflerimizinden biri olmuştur. Tuğla ve kiremit sektöründe dünyanın lider firmalardan

Detaylı

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ KÖRFEZ SANAYİ SİTESİ 202 BLOK NO: 52 41100 İZMİT/KOCAELİ Tel : 0262 335 54 33 Fax : 0262 335 54 34 Web : www.tufekcimakina.com

Detaylı

mikrofiber bezler www.anbertem.com

mikrofiber bezler www.anbertem.com mikrofiber bezler www.anbertem.com MİKROFİBER TEKNOLOJİ HARİKASI Mikrof iber Temizlik Bezleri Berceste mikrofiber temizlik bezleri, teknoloji kullanılarak polyester ve poliamid bileşiminden üretilmiştir.

Detaylı

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi 2016 enerjik yatırımlar yenilenebilir verimli kazandıran çözümler Müşterilerimizin Güveni Çalışanlarımızın Emeği Kalitemiz Onurumuzdur. Bizi Geleceğe Taşıyan. GEO TARİHÇE ( 5 ) PROJE TAAHHÜT ( 6-7 ) KALİTE

Detaylı

Eczacıbaşı Profesyonel ekibi için: Mevcut ve potansiyel müşteriler için:

Eczacıbaşı Profesyonel ekibi için: Mevcut ve potansiyel müşteriler için: Dersimiz Hijyen! Hakkında Maratem Akademi, endüstriyel temizlik sektörüne her düzeyde eğitim, danışmanlık ve teknik destek hizmetleri sunabilmek amacı ile kurulmuş profesyonel bir hizmet departmanıdır.

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

TOLON FOR THE WORLD FOR THE WORLD

TOLON FOR THE WORLD FOR THE WORLD TOLON Jensen Ortağı Jensen Distribütörü Fabrika büyütülmesi DÜNYA İÇİN İNOVASYON TOLON, JENSEN markası ile tüm dünyada, yoğun çalışan çamaşırhaneler için pazar lideri olan, en yenilikçi, bağımsız çamaşırhane

Detaylı

www.smsenerji.com, mail: info@smsenerji.com

www.smsenerji.com, mail: info@smsenerji.com 1 Elektrik Üretim Amaçlı Olan GES nin Yönetim Ve Bakımları çoğu Zaman İhmal Edilmektedir! Kontrol ve Bakım stabil üretimi sağlar Yatırımınızın verimini garanti altında tutan çözüm ortağınız! 2 ENcome ve

Detaylı

PROFESYONEL ARITMA ÇÖZÜMLERİ AREN SU ARITMA TEKNOLOJİLERİ ENDÜSTRİYEL ARITIM

PROFESYONEL ARITMA ÇÖZÜMLERİ AREN SU ARITMA TEKNOLOJİLERİ ENDÜSTRİYEL ARITIM PROFESYONEL ARITMA ÇÖZÜMLERİ AREN SU ARITMA TEKNOLOJİLERİ ENDÜSTRİYEL ARITIM SU TÜM CANLILAR İÇİN HAYATTIR AREN AREN ENDÜSTRİYEL ARITIM Endüstriyel işletmelerin prosesleri için gerekli kalitede su ih yaçları

Detaylı

Her uygulama için optimum bir çözüm

Her uygulama için optimum bir çözüm Technical Textiles Benninger Technical Textiles Proses iş akışı Her uygulama için optimum bir çözüm Yağ sökme Ön yıkama Hazırlık yıkaması Elastanın serbest bırakılması Yağ kalıntılarının miktarını azaltır

Detaylı

HİZMETLERİMİZ; ÜRETİM DESTEK

HİZMETLERİMİZ; ÜRETİM DESTEK CHN Endüstriyel Üretim Destek, Kalite Kontrol ve Proses Yönetimi ile tüm sektörlerde üretimin sağlıklı yürümesi için tedarik zincirinde aşağıdaki hizmetleri sunan bir firmadır: Üretim Destek(Esnek İşgücü);

Detaylı

TEKSTİL ENDÜSTRİSİNDE LEKE ÇIKARMA HAZIRLAYAN: BETÜL KURTULMUŞ

TEKSTİL ENDÜSTRİSİNDE LEKE ÇIKARMA HAZIRLAYAN: BETÜL KURTULMUŞ TEKSTİL ENDÜSTRİSİNDE LEKE ÇIKARMA HAZIRLAYAN: BETÜL KURTULMUŞ TEKSTİL ENDÜSTRİSİNDE LEKE NEDİR? Bir tekstil yüzeyinde türlü nedenlerle oluşan kısmi renk değişiklikleri ve kirlenmelere leke denilmektedir.

Detaylı

CIP Sisteminin Avantajları

CIP Sisteminin Avantajları Gıda işletmelerinde spesifik hijyen sorunlarının çözümünde CIP temizleme yöntemi büyük bir öneme sahiptir. Uzun zamandan beri başarı ile uygulanmaktadır. Gıda işletmelerinin otomatik olarak temizlenmesini

Detaylı

AZUD HELİX DİSKLİ FİLTRE

AZUD HELİX DİSKLİ FİLTRE Tam Otomatik Ters Yıkamalı AZUD HELİX DİSKLİ FİLTRE AZUD HELİX OTOMATİK DİSKLİ FİLTRE SİSTEMLERİ AZUD HELĠX OTOMATĠK DĠSKLĠ FĠLTRE ÇALIġMA PRENSĠBĠ Kirli su, filtre kabı içerisine girer ve helix içerisinden

Detaylı

ISO Nedir? denir. ISO 16001, Enerji yönetimi standardı, maliyetlerinizi ve sera gazı emisyonlarınızı indirgeme temelli, etkili bir enerji yöneti

ISO Nedir? denir. ISO 16001, Enerji yönetimi standardı, maliyetlerinizi ve sera gazı emisyonlarınızı indirgeme temelli, etkili bir enerji yöneti BS EN 16001 ENERJİ YÖNETİM SİSTEMİ BELGESİ WHİTE PAPER HAKKINDA TEMEL BİLGİLER BS EN 16001 STANDARDİZASYONU 1999 dan beri Bilgilendiriyoruz, Belgelendiriyoruz ISO 16001 Nedir? denir. ISO 16001, Enerji

Detaylı

Atıkları kaliteli komposta dönüştürür

Atıkları kaliteli komposta dönüştürür Atıkları kaliteli komposta dönüştürür Bir Markası su hijyen çevre Çalışma Alanları 30 yıllık deneyim bilgimizi kanıtlamak için 1976 yılından bu yana, profesyonel sistemlerin geliştirilmesi, üretimi ve

Detaylı

LEVENT KALIP TANITIM SUNUMU

LEVENT KALIP TANITIM SUNUMU LEVENT KALIP TANITIM SUNUMU LEV-KA KURUMSAL HAKKIMIZDA 1976 yılında Bursa da kurulan Levent Kalıp (LEV-KA), profesyonel hizmet ve yönetim anlayışı ile faaliyet gösterdiği sektörün, önde gelen, örnek ve

Detaylı

TRS METAL MAKİNA PLASTİK KALIP İMALAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Kurumsal; TRS İleri Tasarım ve İmalat Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti., Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesinde tamamı kapalı olan 800m² alana

Detaylı

TEKNOLOJİK İNSAN KAYNAKLARI

TEKNOLOJİK İNSAN KAYNAKLARI 444 4 908 www.rasyotek.com.tr TEKNOLOJİK İNSAN KAYNAKLARI 6111 SGK TEŞVİKİ SPR STRATEJİK PLANLAMA RAPORU BORDRO HİZMETİ BORDRO HİZMETİMİZ olarak, çeşitli sektörlerde ve farklı büyüklüklerdeki müşterilerimize

Detaylı

BİRLEŞİK GÜÇ ve ISI SANTRALLERİ

BİRLEŞİK GÜÇ ve ISI SANTRALLERİ BİRLEŞİK GÜÇ ve ISI SANTRALLERİ ENERJİ GİDERLERİNİZİ AZALTMAYA, OPERASYON GELİRLERİNİZİ ARTTIRMAYA, KESİNTİSİZ,TEMİZ ve BAĞIMSIZ KENDİ ENERJİLERİNİZİ SAĞLAMAYA, GELECEĞE HAZIR MISINIZ?... Tres Enerji Üretim

Detaylı

INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV...

INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV... INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA... 1 2 - REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV... 2 3 4 5 3 - İZMİR KALIP FABRİKA A - KALIP İŞLETMESİ... B - PRES

Detaylı

ÇEVRE EYLEM PLANI UYGULAMA TAKVİMİ VE UYGULAMA ORANI

ÇEVRE EYLEM PLANI UYGULAMA TAKVİMİ VE UYGULAMA ORANI EYLEM PLANI Organik atıkların diğer atıklardan ayrı toplanarak tesisten uzaklaştırılması Organik atıkların çevreye zarar şekilde Çevre kirliliğini, haşere artışını, organik çöplerin koku oluşturmasını

Detaylı

ÇAMAŞIRHANENİN HİZMET KAPSAMI: Oda Tekstili Yiyecek İçecek Departmanı Üniforma Misafir Çamaşırları Aktiviteler (Plaj Havlusu, sauna, peştamal v.s.

ÇAMAŞIRHANENİN HİZMET KAPSAMI: Oda Tekstili Yiyecek İçecek Departmanı Üniforma Misafir Çamaşırları Aktiviteler (Plaj Havlusu, sauna, peştamal v.s. ÇAMAŞIRHANENİN HİZMET KAPSAMI: Oda Tekstili Yiyecek İçecek Departmanı Üniforma Misafir Çamaşırları Aktiviteler (Plaj Havlusu, sauna, peştamal v.s.) Tekstil Sevkiyatı Crystal Hotels tesislerinde tekstil

Detaylı

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ HAKKIMIZDA ANKARA PROFESYONEL

Detaylı

Ankara Stockholm İstanbul Konya Cinnah Caddesi 39/14 06680 Çankaya Tel: +90.312. 442 92 22 Fax: +90.312. 442 92 48

Ankara Stockholm İstanbul Konya Cinnah Caddesi 39/14 06680 Çankaya Tel: +90.312. 442 92 22 Fax: +90.312. 442 92 48 Küresel Düşün, Profesyonel Hareket Et fcc@fcc.com.tr www.fcc.com.tr Ankara Stockholm İstanbul Konya Cinnah Caddesi 39/14 06680 Çankaya Tel: +90.312. 442 92 22 Fax: +90.312. 442 92 48 Fagelviksvagen 9c

Detaylı

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon institutional AQUA COSMETICS TM Copyright 2014 aquacosmetic.com 04 Üretim Planı Avrupa kalite standartlarına uygun, en gelişmiş çevre dostu donanımları ve kozmetik ürünlerinin otomatik üretimi, ambalaj

Detaylı

GAZORAM.

GAZORAM. 2017 GAZORAM www.ecostar.com.tr GAZORAM brülörleri nozzle karışımlı brülörler olup endüstriyel direkt ısıtmalı fırınlar ve kurutma uygulamalarında kullanılmaktadır. Bu fırınların yanma odasında genelde

Detaylı

EXPERIA SOLUTION. PV LAB Department Test: EVA Jel İçerik Analizi

EXPERIA SOLUTION. PV LAB Department Test: EVA Jel İçerik Analizi EXPERIA SOLUTION PV LAB Department Test: EVA Jel İçerik Analizi 1 Ne? Jel İçerik Analizi nedir? Jel İçerik Analizi, fotovoltaik panel üre6minde Laminasyon Kalitesi nin tayini için laboratuar şartlarında

Detaylı

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi C C C C C C C Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi testo Saveris Restaurant dijital çözüm sistemi ile - gıda standartlarının yerine getirilmesi, kalitenin artırılması ve maliyetlerin

Detaylı

PowerCEMS100. Online teknik sayfa

PowerCEMS100. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip PowerCEMS100 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Tüm marka ve modeller için Çamaşırhane Ekipmanları

Tüm marka ve modeller için Çamaşırhane Ekipmanları Tüm marka ve modeller için Çamaşırhane Ekipmanları YATAKLI VE SİLİNDİR ÜTÜ KEÇELERİ SARGI VE KAYDIRMAZLIK BANTLARI VERİCİ VE BESLEME BANTLARI KATLAMA BANTLARI KLAVUZ ÜTÜ ŞERİTLERİ KONVEYOR BANTLAR ÜTÜ

Detaylı

ISI TRANSFER ÜRÜNLERİ Plakalı Eşanjör Lehimli Eşanjör Borulu ve Tübüler Eşanjör Daire Giriş İstasyonları. BASINÇLI KAPLAR Boyler

ISI TRANSFER ÜRÜNLERİ Plakalı Eşanjör Lehimli Eşanjör Borulu ve Tübüler Eşanjör Daire Giriş İstasyonları. BASINÇLI KAPLAR Boyler Isı İstasyonları Konularımız ISI TRANSFER ÜRÜNLERİ Plakalı Eşanjör Lehimli Eşanjör Borulu ve Tübüler Eşanjör Daire Giriş İstasyonları BASINÇLI KAPLAR Boyler Genleşme Paslanmaz Proses Denge Kapları Tortu

Detaylı

Silis Kumunun Yolculuğu

Silis Kumunun Yolculuğu Güvenilir ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile bugünlere gelen Çeliktaş gelecekte daha da ileri gitmek için çalışıyor. Kalitesinden asla ödün vermeyen Çeliktaş güçlü ve güvenilir yapısıyla

Detaylı

BSD, TÜRKİYE / Adana, 2008

BSD, TÜRKİYE / Adana, 2008 BSD, TÜRKİYE / Adana, 2008 Bilgi Sistemlerinde Outsourcing Modeli Outsourcing (Dış Kaynak Kullanımı): Outsourcing, "Dış kaynak kullanımı olarak" tanımlayabileceğimiz bir kavramdır. İş yönetiminde, belli

Detaylı

uzun vadeli çözüm ortağınız

uzun vadeli çözüm ortağınız Firma Sunumu uzun vadeli çözüm ortağınız 2015 Ozay Dokum www.ozaydokum.com 1 Kısa Bilgi - 1.200 tonun üzerinde yıllık kapasite - 25 yıldan fazla üretim tecrübesi - 10.000 m 2 lik üretim tesisi - 100 çalışan

Detaylı

ELEKTRİK SATARAK PARA KAZANMAK YA DA ÜCRETSİZ ELEKTRİK KULLANMAK İSTER MİSİNİZ?

ELEKTRİK SATARAK PARA KAZANMAK YA DA ÜCRETSİZ ELEKTRİK KULLANMAK İSTER MİSİNİZ? ELEKTRİK SATARAK PARA KAZANMAK YA DA ÜCRETSİZ ELEKTRİK KULLANMAK İSTER MİSİNİZ? Bunun için bizimle iletişime geçmeniz yeterli! Peki biz kimiz? Biz, Sunroof Enerji olarak daha yaşanabilir ve yeşil bir çevre

Detaylı

1982 yılında kurulan Hong Kong Merkezli bir firmadır. 1988 yılında Hong Kong Borsası nda halka arz edilmiştir.

1982 yılında kurulan Hong Kong Merkezli bir firmadır. 1988 yılında Hong Kong Borsası nda halka arz edilmiştir. Welltec Kimdir? 1982 yılında kurulan Hong Kong Merkezli bir firmadır. 1988 yılında Hong Kong Borsası nda halka arz edilmiştir. 50 nin üzerindeki şirketler grubundan oluşan COSMOS Machinery nin plastik

Detaylı

Çamaşır Hijyeni Ürünleri

Çamaşır Hijyeni Ürünleri Çamaşır Hijyeni Ürünleri M664 Fosfatsız Komple Yıkama Çamaşır Deterjanı M665 Fosfatsız Ana Yıkama Çamaşır Deterjanı Özel aktif madde kombinasyonu ile fosfata ihtiyaç duymadan yüksek performans sağlar.

Detaylı

TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği

TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği Profesyonel temizleme ve teknolojisi TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği Tüm ayrıntılarıyla TopClean 60 www.meiko.com.tr TopClean 60 Üstün kalite makine temizliği Giriş yüksekliği (mm) Y 420 Ebatlar

Detaylı

KALİTEDE ÖNCÜ KURULUŞ ÜNALLAR İNŞAAT KENDİ SEKTÖRÜNDE LİDER MARKALARI KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIYLA TÜKETİCİSİNE SUNMAKTAN MUTLULUK DUYAR

KALİTEDE ÖNCÜ KURULUŞ ÜNALLAR İNŞAAT KENDİ SEKTÖRÜNDE LİDER MARKALARI KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIYLA TÜKETİCİSİNE SUNMAKTAN MUTLULUK DUYAR KALİTEDE ÖNCÜ KURULUŞ ÜNALLAR İNŞAAT KENDİ SEKTÖRÜNDE LİDER MARKALARI KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIYLA TÜKETİCİSİNE SUNMAKTAN MUTLULUK DUYAR ÜNALLAR İNŞAAT, yurt içinde tamamlamış olduğu projelerle ve yeterli

Detaylı

Temizligin Aydınlatan Gücü KİMYA

Temizligin Aydınlatan Gücü KİMYA Temizligin Aydınlatan Gücü ( KİMYA Firma Profili HAKKIMIZDA 1998 yılında, çamaşır suyu ve tuzruhu üretimiyle Eskişehir Baksan Sanayi Sitesinde imalat hayatına başlayan SİRAÇ ailesi üretim ve çalışma ağını

Detaylı

Deneyimliyiz: Enerjimiz geçmişimizden... Güçlüyüz: Marmara dan Türkiye ye uzanan enerji hattı: Sepaş Enerji. Erişilebiliriz: Size çok yakınız

Deneyimliyiz: Enerjimiz geçmişimizden... Güçlüyüz: Marmara dan Türkiye ye uzanan enerji hattı: Sepaş Enerji. Erişilebiliriz: Size çok yakınız Deneyimliyiz: Enerjimiz geçmişimizden... Sepaş Enerji, elektrik piyasası kanunu gereğince, dağıtım ve perakende satış faaliyetlerinin ayrı tüzel kişilikler altında yürütülmesi zorunluluğu nedeniyle, hukuki

Detaylı

ENERJİNİN DOĞASINI BİLEN ÇÖZÜM ORTAĞINIZ.

ENERJİNİN DOĞASINI BİLEN ÇÖZÜM ORTAĞINIZ. ENERJİNİN DOĞASINI BİLEN ÇÖZÜM ORTAĞINIZ. NEXTEN, YENİLENEBİLİR ENERJİ PROJELERİNİZDEN EN YÜKSEK VERİMİ ALMANIZ İÇİN KURULUMUNDAN BAKIMINA KESİNTİSİZ HİZMET VEREN DENEYİMLİ BİR ÇÖZÜM ORTAĞIDIR. renewable

Detaylı

Erkut KIRMIZIOĞLU Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı erkut.kirmizioglu@sanayi.gov.tr

Erkut KIRMIZIOĞLU Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı erkut.kirmizioglu@sanayi.gov.tr Erkut KIRMIZIOĞLU Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı erkut.kirmizioglu@sanayi.gov.tr SUNUM PLANI GİRİŞ AKILLI ŞEBEKE İLERİ ÖLÇÜM ALTYAPISI İLERİ ÖLÇÜM ALTYAPISI BİLEŞENLERİ İLERİ ÖLÇÜM ALTYAPISI FAYDALARI

Detaylı

Dile Gift ten ne dilersen!

Dile Gift ten ne dilersen! Dile Gift ten ne dilersen! Multinet in kurumsal firmaların çalışanlarına ve iş ortaklarına yapacakları teşvik ve yardım harcamalarına yönelik geliştirdiği ürünü Gift, firmanıza vergi avantajı ve karlılık

Detaylı

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte;

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte; 1 HAKKIMIZDA YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; 2013 yılında akademik geçmişe sahip ortaklar tarafından kurulmuş bir firmadır. Yeni kurulmuş olmasına rağmen 35 yıla varan tecrübeye sahip personellerinden

Detaylı

Elektriği doğru kullan %35 e kadar tasarruf sağla!

Elektriği doğru kullan %35 e kadar tasarruf sağla! Kıb-Tek in 3 zamanlı kontrol sizde tarifesi hem ülke ekonomisi hem de vatandaşlar için büyük avantajlar sağlıyor: Elektriği doğru kullan %35 e kadar tasarruf sağla! 3 lü kontrolsizde tarifesiyle aboneler

Detaylı

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi 2018 yeni yatırımlar rekabetçi, verimli kazandıran tesisler Müşterilerimizin Güveni Çalışanlarımızın Emeği Kalitemiz Onurumuz Bizi Geleceğe Taşır SLOGANIMIZ ÜRETİMİN ENERJİSİ!.. SUNUM İÇERİK GEO Tarihçe

Detaylı

Hakkımızda; www.polibak.com.tr

Hakkımızda; www.polibak.com.tr Misyon; Saygın ve konusunda uzman bir kuruluş olan Polibak; mükemmele odaklanmış kurumsal ilkeleri ışığında; müşterilerine ve iş ortaklarına en mükemmel BOPP ve CPP film ürünlerini ve hizmetleri sunmayı,

Detaylı

Atıkları kaliteli. gübreye dönüştürür. su hijyen çevre. Bir OCENE markası

Atıkları kaliteli. gübreye dönüştürür. su hijyen çevre. Bir OCENE markası Atıkları kaliteli gübreye dönüştürür Bir OCENE markası su hijyen çevre 1976 yılından bu yana, profesyonel sistemlerin geliştirilmesi, üretimi ve temini konusundan uzmanlaşan OCENE, tarım, içecek, bira,

Detaylı

AKSA ve AR-GE. Mustafa YILMAZ Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür AKSA Akrilik Kimya Sanayi A.Ş.

AKSA ve AR-GE. Mustafa YILMAZ Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür AKSA Akrilik Kimya Sanayi A.Ş. AKSA ve AR-GE Mustafa YILMAZ Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür AKSA Akrilik Kimya Sanayi A.Ş. İTÜ AR-GE SEMİNERLERİ 10.03.2010 KISACA AKSA AR-GE TÜRKİYE VE AKSA AKSA AR-GE MERKEZİ KARBON ELYAF PROJESİ

Detaylı

İLE GÜVENCE ALTINA ALIN

İLE GÜVENCE ALTINA ALIN KENDİNİZİ HACH SERVİSİ İLE GÜVENCE ALTINA ALIN Cihazınızın bakım ve onarımını uzman ellere bırakarak hem daha huzurlu olun hem de güvenilirliğinizi arttırın. HACH SERVİS İLE ALDIĞINIZ RİSKLERİNİZİ AZALTIN

Detaylı

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler Şirket Tanıtım Sunumu İÇERİK 1. Hakkımızda 2. Vizyon, Misyon ve Değerlerimiz 3. Müşteri Değer Önerimiz 4. Hizmetlerimiz 5. Çalışan Deneyimi 6. Ekibimiz 1. Hakkımızda A.Ş. olarak, gelişimi önemseyen kurumlara,

Detaylı

TİTCK/ DESTEK VE LABORATUVAR HİZMETLERİ BAŞKAN YARDIMCILIĞI/ ANALİZ VE KONTROL LABORATUVAR DAİRESİ BAŞKANLIĞI ŞARTNAME HAZIRLAMA PROSEDÜRÜ PR24/KYB

TİTCK/ DESTEK VE LABORATUVAR HİZMETLERİ BAŞKAN YARDIMCILIĞI/ ANALİZ VE KONTROL LABORATUVAR DAİRESİ BAŞKANLIĞI ŞARTNAME HAZIRLAMA PROSEDÜRÜ PR24/KYB TİTCK/ DESTEK VE LABORATUVAR HİZMETLERİ BAŞKAN YARDIMCILIĞI/ ANALİZ VE KONTROL LABORATUVAR DAİRESİ BAŞKANLIĞI PR24/KYB Sayfa No: 1/6 1. AMAÇ ve KAPSAM Bu prosedürün amacı; Daire Başkanlığının ihtiyacı

Detaylı

ATAK FİLO ARAÇ KİRALAMA A.Ş.

ATAK FİLO ARAÇ KİRALAMA A.Ş. ATAK FİLO ARAÇ KİRALAMA A.Ş. 25 yıllık ticari deneyimi ile Araç Kiralama sektöründe saygın firmalarından biridir. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma anlayışıyla hizmet verdiği alanlarda ilklerin de uygulayıcısı

Detaylı

PAKETLİ KURUYEMİŞ İŞ ZEKASINI KULLANIYOR TADIM BÜTÇE PLANLAMA VE RAPORLAMA UYGULAMALARI

PAKETLİ KURUYEMİŞ İŞ ZEKASINI KULLANIYOR TADIM BÜTÇE PLANLAMA VE RAPORLAMA UYGULAMALARI PAKETLİ KURUYEMİŞ İŞ ZEKASINI KULLANIYOR TADIM BÜTÇE PLANLAMA VE RAPORLAMA UYGULAMALARI TADIM HAKKINDA Türkiye de ambalajlı kuruyemiş tüketimi,1971 yılında Tadım la başladı. Kuruyemiş keyfini ilk kez sağlık

Detaylı

Bina hizmetlerindeki profesyonel sistem yıkamalar bugün artık temizlik, bakım ve dezenfeksiyondan daha fazlasını sunuyor...

Bina hizmetlerindeki profesyonel sistem yıkamalar bugün artık temizlik, bakım ve dezenfeksiyondan daha fazlasını sunuyor... Bina hizmetlerindeki profesyonel sistem yıkamalar bugün artık temizlik, bakım ve dezenfeksiyondan daha fazlasını sunuyor... Teklif. Tüm eşyalarınız için geçerli olan: Yıkama sistemi her bir özel beklentiye

Detaylı

Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız

Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız EIK, yüksek performanslı amfibi ekskavatör ve çeşitli toprakta hareket eden modeller için kaliteli ataşmanlar tasarlama ve üretme konusunda uzmanlaşmış isimlerden

Detaylı

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu Microsoft Lync Projesi Durum: Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu 5 ayrı lokasyon arasında kuvvetli bir iletişim altyapısına ihtiyaç

Detaylı

Dual Fuel System Nedir?

Dual Fuel System Nedir? DUAL FUEL SYSTEM Dual Fuel System Nedir? DUAL FUEL SYSTEM, dizel motorlu KAMYON, TIR, OTOBÜS, TRAKTÖR, İŞ MAKİNESİ, JENERATÖR vb. araçlarda kullanılan motorinin bir kısmı yerine CNG veya LPG tüketilmesini

Detaylı

PI System ile Santral İçeriğinde Arıza Tespiti, Kestirimci Bakım ve Operasyon Raporlamaları.

PI System ile Santral İçeriğinde Arıza Tespiti, Kestirimci Bakım ve Operasyon Raporlamaları. PI System ile Santral İçeriğinde Arıza Tespiti, Kestirimci Bakım ve Operasyon Raporlamaları. Presented by Mehmet Erenlerçayı UNI-MAR Enerji PI System ile Santral İçeriğinde Arıza Tespiti, Kestirimci Bakım

Detaylı

ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ DENETİM KOMİTESİ RAPORU

ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ DENETİM KOMİTESİ RAPORU ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ DENETİM KOMİTESİ RAPORU Rapor No : 2016 / 3 Rapor Tarihi : 25.08.2016 Konu : Halka Arz Sonucu Elde Edilen Fonun Kullanımı Hk. Sermaye Piyasası Kurulu'nun

Detaylı

NUKON PETROL MÜHENDİSLİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ

NUKON PETROL MÜHENDİSLİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ NUKON PETROL MÜHENDİSLİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ Hedef ve ilkeler; Müşterimiz önceliğimizdir. Sürekli iyileştirme felsefesi ile müşteri memnuniyetini mümkün olan en yüksek noktaya çıkarmak, verimli iş ortaklıkları

Detaylı