Telif ve Tetkik Eserler

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Telif ve Tetkik Eserler"

Transkript

1 Telif ve Tetkik Eserler Telif ve tetkik eserler, temel kaynaklar arasında görülmemekle birlikte, yakın dönem tarih çalışmalarında oldukça önemli bir yere sahip oldukları da yadsınamaz bir gerçektir. Belirli ölçüde bilgi birikimine ulaşma konusunda her zaman araştırmacının başucunda bulunan belki de temini temel kaynaklara göre biraz daha kolay olan çalışmalardır (Bkz. Semih Yalçın, Türkiye Cumhuriyeti Tarihinin kaynakları, Berikan Yayınları, Ankara 2010, s. 367). Telif ve Tetkik Eser Örnekleri Meray, Seha L.; Lozan Barış Konferansı-Tutanaklar/Belgeler, C.I-VIII, 1993; Osmanlı İmparatorluğu nun Çöküş Belgeleri,1977. Olcay, Osman; Sevres Andlaşmasına Doğru, Öztürk, Kazım; Atatürk ün TBMM Açık ve Gizli Oturumlarındaki Konuşmaları, C.I- II,1990. Soysal, İsmail, Türkiye nin Siyasal Antlaşmaları, Tökin, F. Hüsrev; Türkiye de Siyasi Partiler ve Siyasi Düşüncenin Gelişimi, Ülken, Hilmi Ziya, Türkiye de Çağdaş Düşünce Tarihi, Erim, Nihat; Devletlerarası Hukuku ve Siyasi Tarih Metinleri,1953. İnan, Afet; Atatürk Hakkında Hatıralar ve Belgeler, Afetinan; Devletçilik İlkesi ve Türkiye Cumhuriyetinin Birinci Sanayi Planı 1933, Liddell Hart, B.H.; İkinci Dünya Savaşı Tarihi, çev.k.bağrıaçık, Hobsbawn, E.J.; Sanayi ve İmparatorluk, Kazgan, G.; Türkiye Ekonomisinde Krizler , Ortaylı, İ.; İmparatorluğun En Uzun Yüzyılı, Pamuk, Ş.; Türkiye nin 200 Yıllık İktisadi Tarihi, Ponting, C.; Yeni Bir Bakış Açısıyla Dünya Tarihi, çev.e.b.özbilen, Selek, S. (haz.); İsmet İnönü Hatıralar, Soysal, İ.; Soğuk Savaş Dönemi ve Türkiye: Olaylar Kronolojisi ( ), Talas, C.; Ekonomik Sistemler, Tekeli İ.-S.İlkin; Dış Siyaseti ve Askeri Stratejileriyle İkinci Dünya Savaşı Türkiyesi, Tezel, Y.S.; Cumhuriyet Döneminin İktisadi Tarihi , Toprak, Z.; Türkiye de Milli İktisat , Winter, J.-G.Parker-M.R.Habeck; I.Dünya Savaşı ve 20.Yüzyıl, çev.t.demirel, Uluslararası İlişkiler Tarihi-5 (Diplomasi Tarihi); çev.a.r.dırık, Yeni Türkiye, anonim, F.Armaoğlu nun ve R.Uçarol un Siyasi Tarih kitapları. Akşin, Aptülahat; Atatürk ün Dış Politika İlkeleri ve Diplomasisi, 1991.

2 Aras, Tevfik Rüştü; Görüşlerim Atatürk, M.Kemal; Nutuk, C.I-III,1961. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, I-II, 1945, Atatürk'ün Tamim Telgraf ve Beyannameleri,1991. Atatürk ün Kurtuluş Savaşı Yazışmaları, (haz.m.onar), C.I-II, Ahmad, Feroz-B.T.Ahmad; Türkiye de Çok Partili Politikanın Açıklamalı Kronolojisi ( ), Atay, F.Rıfkı; Çankaya, 1969; Atatürk ün Bana Anlattıkları,1955. Atatürk'ün Milli Dış Politikası ( ), Avcıoğlu, Doğan; Milli Kurtuluş Tarihi, Aydemir, Ş.Süreyya; Tek Adam: Mustafa Kemal, C.I-III, Barutçu, Ahmet Faik; Siyasi Hatıralar, Bayur, Yusuf Hikmet; Türk İnkılabı Tarihi, Bıyıklıoğlu, Tevfik; Atatürk Anadolu da, Bilsel, Cemil; Lozan, C. I-II, Cebesoy, Ali Fuat; Milli Mücadele Hatıraları,1953; Moskova Hatıraları,1956. Çetişli, İsmail; Memduh Şevket Esendal, Erim, Nihat; Devletlerarası Hukuku ve Siyasi Tarih Metinleri,1953. Erkin, Feridun Cemal; Dışişlerinde 34 Yıl, Girgin, Kemal; Osmanlı ve Cumhuriyet Dönemleri Hariciye Tarihimiz (Teşkilat ve Protokol), Goloğlu, Mahmut; Milli Şef Dönemi , Gönlübol, Mehmet-Cem Sar; Olaylarla Türk Dış Politikası ( ), Gürün, Kamuran; Dış İlişkiler ve Türk Politikası (1939 dan Günümüze Kadar), 1983; Savaşan Dünya ve Türkiye, İlter, Turan; Siyasal Sistem ve Siyasal Davranış, İnan, Afet; Atatürk Hakkında Hatıralar ve Belgeler, İnönü, İsmet, Hatıralar, C.I-II, Kansu, M.Müfit; Erzurum'dan Ölümüne Kadar Atatürkle Beraber,1966. Karabekir, Kazım; İstiklal Harbimiz, Karaosmanoğlu, Yakup Kadri; Politikada 45 Yıl, Karpat, Kemal; Türk Siyasi Tarihi, Kocatürk, Utkan; Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti Tarihi Kronolojisi ( ), Kuneralp, Zeki; İkinci Dünya Harbinde Türk Dış Siyaseti, Lee, Stephen J.; Avrupa Tarihinden Kesitler , çev.s.aktur, McNeill, William H.; Dünya Tarihi, çev.a.şenel,1989.

3 Meray, Seha L.; Lozan Barış Konferansı-Tutanaklar/Belgeler, C.I-VIII, 1993; Osmanlı İmparatorluğu nun Çöküş Belgeleri,1977. Okyar, A.Fethi; Üç Devirde Bir Adam, Olcay, Osman; Sevres Andlaşmasına Doğru, Onar, Mustafa; Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı Yazışmaları-I-II, Öztürk, Kazım; Atatürk ün TBMM Açık ve Gizli Oturumlarındaki Konuşmaları, C.I-II,1990. Sanal, Türker; Türkiye Cumhuriyeti ve 50 Hükümeti, Sarıhan, Zeki; Kurtuluş Savaşı Günlüğü, C. I-IV, Selek, Sabahattin; Anadolu İhtilali, Selek, S. (haz.); İsmet İnönü Hatıralar, Sonyel, R.Salahi; Türk Kurtuluş Savaşı ve Dış Politika,1973. Soyak, Hasan Rıza; Atatürk ten Hatıralar, C.I-II, Soysal, İsmail, Türkiye nin Siyasal Andlaşmaları, Şimşir, Bilal N.; Lozan Telgrafları, C.I-II,1990. Tansel, Selahattin; Mondros tan Mudanya ya, C.I-IV, Tengirşenk, Yusuf Kemal; Vatan Hizmetinde, Turan, Şerafettin; Türk Devrim Tarihi, C.I-IV, Tunaya, T.Zafer; Devrim Hareketleri İçinde Atatürk ve Atatürkçülük,1981. Ülman, Haluk; Birinci Dünya Savaşına Giden Yol (ve Savaş), Uluslararası İlişkiler Tarihi-5 (Diplomasi Tarihi), çev.a.r.dırık, Ünaydın, Ruşen Eşref; Diyorlar ki, (haz.ş.kutlu),1985. Winter, J. -G.Parker-M.R.Habeck; I.Dünya Savaşı ve 20.Yüzyıl, çev.t.demirel, Yalman, Ahmet Emin; Yakın Tarihte Gördüklerim ve Geçirdiklerim,1970. Ayrıca, S.Akşin in İstanbul Hükümetleri ve Milli Mücadele (1994) B.Oran; Türk-Yunan İlişkilerinde Batı Trakya Sorunu (1986). Konu Örnekleminde Bazı Tetkik Eserler Türk İktisat Tarihi Bilsay Kuruç, Belgelerle Türkiye İktisat Politikası, Ergun Türkcan, Türkiye'de Planlamanın Yükselişi ve Çöküşü , İstanbul Bilgi Üniversitesi, C. I-II, İstanbul 2010 Zafer Toprak, Türkiye de Milli İktisat ( ), İstanbul Zafer Toprak, Milli İktisat ve Burjuvazi, İstanbul Zafer Toprak, İttihat Terakki ve Devletçilik, İstanbul Zafer Toprak, İttihat Terakki ve Cihan Harbi, İstanbul 2003.

4 Korkut Boratav; Türkiye İktisat Tarihi, İstanbul Şevket Pamuk, Osmanlıdan Cumhuriyete Küreselleşme, İktisat Politikaları ve Büyüme, İstanbul Gündüz Ökçün, Osmanlı Sanayi Yılları Sanayi İstatistiği, Ankara Gündüz Ökçün, Tarımda Çalışma ve Ekme Yükümlülüğü, Ankara Gündüz Ökçün, Türkiye İktisat Kongresi 1923-İzmir, Vedat Eldem, Osmanlı İktisadi Şartları Hakkında Bir Tetkik, Ankara Yahya Sezai Tezel, Cumhuriyet Döneminin İktisadi Tarihi ( ), İstanbul Rifat Önsoy, Ziya Gökalp in İktisadi Görüşleri, İstanbul Üniversitesi Tarih Enstitüsü Dergisi, Sayı 12, ss Burhan Baloğlu nun Ziya Gökalp in İktisat Görüşleri ve Günümüz İktisadi Değerler Sistemi Bakımından Önemi, İstanbul Üniversitesi Ed. Fak. Sosyoloji Bölümü Sosyoloji Dergisi, Sayı 13, Yıl: 2006, ss Toprak Mahsulleri Kanunu Çağlar Keyder,, Dünya Ekonomisi İçinde Türkiye ( ),Yurt Yayınları,Ankara,1982 Kenan Bulutoğlu,Türk Vergi Sistemi,Batı Türkeli Yayıncılık,İstanbul,2004 Behice Boran,Türkiye ve Sosyalizm Sorunları,Yordam Kitap,İstanbul,2016 Makaleler İbrahim İnci, " Döneminde Türkiye de Tarım Faaliyetleri Üzerinden Alınan Vergiler", Sakarya Üniversitesi Fen Edebiyat Dergisi, 2009 Mehmet Ertan, Toprak Mahsulleri Vergisinin Esasları ve Sonuçları: Toprak Mahsulleri Vergisi II. Aşar mıydı?, Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Dergisi, Cilt 14, Yıl 14, Sayı 2, 2018 Mehmet Korkut Aydın, Savaş Yıllarının Olağanüstü Bir Uygulaması: Toprak Mahsulleri Vergisinin Hayata Geçirilmesi, Electronic Turkish Studies Dergisi, C.12,Sayı 26,Kırıkkale,2017 Suad Başar, Toprak Mahsulleri Vergisi Kalkınca, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Mecmuası, C.7,Sayı 1-4,İstanbul,2015 Şefik Taylan Akman, İnci Solak Akman, II. Dünya Savaşı Yıllarında Türkiye de Hububat Üretiminin Vergilendirilmesi, Hacettepe Hukuk Fakültesi Dergisi, C.1(2),S.73-91,Ankara,2011 Ertan Çomaklı, Fatih Koç, Emrah Yıldırım, Türk Vergi Hukuku Tarihinde Tartışılan Bir Vergi; Toprak Mahsulleri Vergisi, Hukuk ve İktisat Araştırmaları Dergisi, C.4, Sayı 2 İbrahim İnci, İkinci Dünya Savaşı Yıllarında Türkiye de Tek Parti Hükümetlerinin İaşe Politikaları, A.Ü. Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü Dergisi, Sayı 50, S , Erzurum, 2013

5 Sevilay Özer, II. Dünya Savaşı Yıllarında Uygulamaya Konulan Toprak Mahsulleri Vergisi ve Köylü Üzerindeki Etkisi, Uluslararası Tarih ve Sosyal Araştırmalar Dergisi, Sayı 5, S Sefa Şener, İkinci Dünya Savaşı Yıllarında Türkiye de Tarım Politikası Arayışları, Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, Sayı 7, S , Kocaeli, 2004 Esat Tekeli, Toprak Mahsulleri Vergisi, Türk Ekonomisi, Yıl 1, Sayı 1, S , 1943 Selahaddin Demirkan, Toprak Mahsulleri Vergisi ve Hükümet Hisseleri, Köye Doğru Dergisi, C. 3, Sayı 72, 1943 Suphi Rıza Doğukan, Toprak Mahsulleri Vergisi, Memleket Dergisi, Sayı 3, 1943 Erdem Yavuz, Milli Korunma Kanunu, Varlık Vergisi Kanunu ve Toprak Mahsulleri Vergisi Kanunu Tartışmaları, Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisi, Yıl 3, Sayı 12, S , İstanbul, 2015 Varlık Vergisi Kitaplar Hüseyin Perviz Pur, Varlık Vergisi ve Azınlıklar, Eren Yayıncılık, İstanbul,2007 Cahit Kayra, Savaş, Türkiye, Varlık Vergisi, Tarihçi Kitapevi, İstanbul,2011 Rıdvan Akar, Aşkale Yolcuları, Varlık Vergisi ve Çalışma Kampları, Doğan Kitap, İstanbul,2009 Faik Ökte, Varlık Vergisi Faciası, Nebioğlu Yayınevi, İstanbul,1951 Arslan Başer Kafesoğlu, Varlık Vergisi Gerçeği, Türkçe Yayınevi, İstanbul,2000 Ayhan Aktar, Varlık Vergisi ve Türkleştirme Politikaları, İletişim Yayınları, İstanbul,2004 Rıfat N. Bali, Varlık Vergisi: Hatıralar- Tanıklar, Libra Kitapçılık ve Yayıncılık, İstanbul, Makaleler Salih Yeşilyurt, Varlık Vergisi Hakkında Bir Değerlendirme, Uluslararası Yönetim, İktisat ve İşletme Dergisi, C.12,Sayı 27,2016 Kerem Karabulut, 11 Kasım 1942 Tarihli Varlık Vergisi ne Bir Bakış, AÜ Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü Dergisi, Sayı 27,Erzurum,2005 Ayhan Aktar, Varlık Vergisi ve İstanbul, Toplum ve Bilim Dergisi, No:71, S ,1996 Nevin Coşar, Varlık Vergisi Konusundaki Yolsuzluk Söylentileri, SBF Dergisi, C.58,Sayı 2,2003 Mustafa Özyürek, Varlık Vergisi (III),Finansal Forum,2000 Osman Yalçın, Varlık Vergisi Kanunu ve Uygulaması, İ.Ü. Avrasya İncelemeleri Dergisi, İstanbul, 2012 Mehmet Korkut Aydın, Dönemin Basınına Göre Varlık Vergisi Uygulaması, Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, C 28, Sayı 1, S

6 Ahmet Kızılkaya, Ekonomik ve Siyasal Boyutlarıyla Varlık Vergisi, Hak-iş Uluslararası Emek ve Toplum Dergisi, C 5, Sayı 12, 2016 Milli Korunma Kanunu Kitaplar Mahfi Eğilmez, Değişim Sürecinde Türkiye, Remzi Kitabevi, İstanbul,2018 Ahmet Makal, Ameleden İşçiye, Erken Cumhuriyet Tarihi Çalışmaları, İstanbul, 2018 Mustafa Özpolat, Milli Koruma Kanunu, Şerh ve Tatbikatı, Ankara, 1945 Sedat Çumralı, Son Değişiklikleri ile Milli Koruma Kanunu, Ankara, 1942 Hüsnü Bengi, Milli Korunma Kanunu ve Kararları, İstanbul, 1943 Feridun Ergin, Harp Zamanında Devletin Ekonomiye Müdahalesi, Cumhuriyet Matbaası, İstanbul, 1943 Ertuğrul Baydar, İkinci Dünya Savaşı İçinde Türk Bütçeleri, Maliye Bakanlığı Yayınları, Ankara, 1978 Tevfik Çavdar, Türkiye Ekonomisinin Tarihi ( ), İmge Kitapevi, İstanbul, 2003 Makaleler Mustafa Albayrak, Demokrat Parti Döneminde Milli Korunma Kanunu nun Uygulamaları( ), Atatürk Araştırma Merkezi Dergisi, Sayı 67,C.23,2007 İbrahim Mert Öztürk,2.Dünya Savaşı Türkiye sinde Olağanüstü Ekonomik Kararlar: Milli Korunma Kanunu, Varlık Vergisi, Türk Araştırma Dergisi, S ,2013 Erdem Yavuz, Milli Korunma Kanunu, Varlık Vergisi Kanunu ve Toprak Mahsulleri Kanunu Tartışmaları: Erzincan Uygulamaları, Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisi,C.12,S ,2015 Bülent Duru, 1941: Kıtlık Yılında Milli Korunma Kanunu Uygulamaları, A.Ü. SBF Kamu Yönetimi Araştırma ve Uygulama Merkezi, S , Ankara, 2009 İmren Aydın, Hikmet Zeki Kapcı, II. Dünya Savaşı na Giriş Sürecinde Türkiye nin Aldığı İç Politika Tedbirleri, Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, Sayı 2, S , 2018 Mehmet Korkut Aydın, Milli Korunma Kanunu nun Hayata Geçirilişi (1940) ve Tek Parti Dönemi Uygulamaları, Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, Cilt 29, Sayı 1, S , Ocak, 2019 Sinema Kitap ve Makaleler AKÇURA, Gökhan, Aile Boyu Sinema, İtaki Yayınları, İstanbul BAYUR, Yusuf Hikmet, Türk İnkılâbı Tarihi, C.III, Kısım IV, Türk Tarih Kurumu, Ankara BORA, Siren, İzmir Yahudileri Tarihi , Gözlem Yayınları, İstanbul 1995.

7 DURU, Orhan, Amerikan Gizli Belgeleriyle Türkiye nin Kurtuluş Yılları, Türkiye İş Bankası Yayınları, İstanbul FİLMER, Cemil, Hatıralar, Emek Matbaası, İstanbul GÖKMEN, Mustafa, Eski İstanbul Sinemaları, İstanbul Kitaplığı Yayınları, İstanbul KARACA, Nesrin Tağızade, Celal Sahir Erozan, Kültür Bakanlığı Yayınları, Ankara KORALTÜRK, Murat, İktisadiyat Mecmuası ve Dizini, Kebikeç, S.11, (2001), ss KÖSE, Resul-ALBAYRAK, Muzaffer (Yay. Haz.), Arşiv Belgelerine Göre Osmanlı da Gösteri Sanatları, Devlet Arşivleri Genel Müdürlüğü Yayını, İstanbul MAKTAV, Hilmi, Türkiye Sinemasında Tarih ve Siyaset, Agora Kitaplığı, İstanbul ÖZEN, Nijat, Türk Sineması Tarihi , Doruk Yayıncılık, İstanbul ÖZUYAR, Ali, Devlet-i Aliyye de Sinema, Deki Yayınları, Ankara ÖZUYAR, Ali, Türkiye deki İlk Filim Şirketleri, Sinematürk, S. 16, (Mayıs 2008), ss POLAT, Nazım Hikmet, Müdâfaa-i Milliye Cemiyeti, Kültür Bakanlığı Yayınları, Ankara POLAT, Nazım Hikmet, Rübâb Mecmuası ve II. Meşrutiyet Dönemi Türk Kültür, Edebiyat Hayatı, Akçağ Yayınları, Ankara SCOGNAMILLO, Giovanni, Cadde-i Kebir de Sinema, Agora Kitaplığı, İstanbul SCOGNAMILLO, Giovanni, Türk Sinema Tarihi, Kabalcı Yayınları, İstanbul Sinema Şirketi, İktisadiyat Mecmuası, S. 50, (Mart 1917), ss. 7. BALCI, Ramazan-SIRMA İbrahim (Yay. Haz.), Memalik-i Osmaniye de Osmanlı Anonim Şirketleri, İstanbul Ticaret Odası Yayınları, İstanbul TOPRAK, Zafer; Milli İktisat Milli Burjuvazi, Doğan Kitap, İstanbul TETİK, Ahmet (Yay. Haz.), Türk Ticaret Yıllığı , C. 2, Ankara Ticaret Odası Yayınları, Ankara (?). ZOBU, Vasfi Rıza, O Günden Bu Güne: Anılar, Milliyet Yayınları, İstanbul Açık Mektuplar Hakkında Kitap ve Makaleler Acar S., Mustafa, İnönü ye Açık Mektup ve Bazı İntibalar, Doğan Basımevi, Adana Aksoy, Muammer, Demokrat Partili Milletvekillerine Açık Mektup: Rejim Buhranı Halledilmelidir, Forum, C. 8, S. 88, 15 Kasım 1957, s Aksoy, Suat, Tarım Hukuku, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayını, Ankara Amaç Faik, Muzaffer, Lâiklik İnkılâbı'nın XXV. Yıldönümü Hakkında Milletvekillerine Açık Mektup, Gayret Basımevi, Malatya, Amaç, Faik Muzaffer, Cumhurbaşkanını Aldatan Tevfik İleri Hakkında Adnan Menderes'e Açık Mektup, Emek Basımevi, Ankara Apaydın, Mümtaz, Tarım Bakanı Sayın Nedim Ökmen'e Açık Mektup, Saka Matbaası, İstanbul 1952.

8 Armağan, Servet, Dilekçe Hakkı ve 1961 Anayasası, İstanbul Hukuk Fakültesi Yayını, İstanbul Armaoğlu, Fahir, Kıbrıs Meselesi , Sevinç Matbaası, Ankara Barışta Cihat, Şarkın Churchill'i Adnan Menderes'e Açık Mektup, Basın Yayın Haber Ajansı, Ankara Barışta, Cihat, Halk Partisinin Yıkıcısı İnönü'ye Açık Mektup, (yayınevi ve yeri yok) Barışta, Cihat-Orhan Cemal, İstanbul Valisi Fahrettin Kerim e Açık Mektup, Ateş Basımevi, İstanbul Birinci, Ali, Ahmet Bedevi Kuran Jön Türklüğün Tarihçisi, Tarihin Alacakaranlığında Meşahir-i Meçhuleden Birkaç Zat, II, Dergâh Yayınları, İstanbul Çufalı, Mustafa, Türk Parlamento Tarihi, VIII. Dönem, , C. III, Ankara Eroğul, Cem, Demokrat Parti (Tarihi ve İdeolojisi), Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Yayınları, Ankara Evren, Lütfü, Açık Mektup: Devlet Reisinin Fahri Başkanlığında Bir (Anayasacılar Cemiyetinin) Kurulması Ricasile, Örnek Matbaası, Ankara Fişekçi, Oya, Kuruluşunun 50. Yılı Dolayısiyle Ankara Hukuk Fakültesi Öğretim Üye ve Yardımcıları Bibliyografyası , Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Yayını, Ankara Günet Cemil, Sayın Celâl Bayar a İdari Mezalimi Gösterir Açık Mektup, M. Sıralar Basımevi, İstanbul Günet, Cemil, Sayın Başbakanlığa Açık Mektup, M. Sıralar Basımevi, İstanbul Kahraman, İlbay (Haz.), Merhaba Kör Kadı, Ayrıntı Yayınları, İstanbul Karagül, Yakup, Halk Partisi nin İç Yüzü Sayın Bay İsmet İnönü İle Açık Konuşma, Akın Matbaası, Ankara Kavalalı, Hüsamettin, Sayın Başbakan'a Açık Mektup, Gün Basımevi, İstanbul Korkud, Refik, Türkiye Siyasi Partilerine Birinci Açık Mektup, İstiklâl Matbaası, Ankara Kuran, Ahmet Bedevi, Hüseyin Cahit Yalçın Beye Açık Mektup, Türkiye Basımevi, İstanbul Kuran, Ahmet Bedevi, İsmet İnönü Paşa ya Açık Mektup, Çeltüt Matbaası, İstanbul Löker Erhan, Başvekil Sayın Adnan Menderes e Devletimiz Hukuku Hakkında Mektuplar, Örnek Matbaası, Ankara Meriç, Ahmet Arif, Varlık Vergisinin Satılmış Kahramanı Faik Ökte'ye Açık Mektup, Raşit Bütün Matbaası, İstanbul Nebioğlu, Osman, Türkiye de Kim Kimdir, , Nebioğlu Yayınları, İstanbul Ogan, M. Raif, Açık Mektup. Dışişleri Başkanlığı Yüksek Makamına, Sebîlürreşad, C. 9, S. 216, (1956), ss Özek, Çetin, Türkiye de Laiklik, Gelişim ve Koruyucu Ceza Hükümleri, İstanbul Hukuk Fakültesi Yayını, İstanbul Sargın, Orhan, Emekli General Sadık Aldoğan a Açık Mektup, Berksoy Basımevi, İstanbul 1950.

9 Seyitdanlıoğlu, Mehmet, Türk Parlamento Tarihi, Kurucu Meclis, TBMM Kültür, Sanat ve Yayın Kurulu, C. II, Ankara Shaul, Eli, Balat'tan Bat-Yam'a, İletişim Yayınları, İstanbul Sosyal, Mümtaz, Dinamik Anayasa Anlayışı, Ankara Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi Yayını, Ankara Tarık Özhan, Kurt, Sayın Erkan-ı Harbiye-i Umumiye Reisimiz Erdelhun Rüştü Paşa Hz.ne Açık Mektup, Hür Basım ve Yayınevi, Ankara Tekeli, İlhan-İlkin, Selim Bir Cumhuriyet Öyküsü, Kadrocuları ve Kadroyu Anlamak, Tarih Vakfı Yurt Yayınları, İstanbul Toker Metin, Demokrat Parti nin Altı Yılları ( ), Bilgi Yayınevi, Ankara Topuz, Hıfzı, 100 Soruda Başlangıçtan Bugüne Türk Basın Tarihi, 2. Baskı, Gerçek Yayınevi, İstanbul Tunaya, Tarık Zafer, Türkiye de Siyasi Partiler, , Doğan Kardeş Basımevi, İstanbul Tunaya, Tarık Zafer, İslamcılık Cereyanı, Baha Matbaası, İstanbul Tuncer, Acar, Küfrü ve Salibi Boğan Hilal Yolu: Vatan Cephesidir İsmet Paşa ya Mektup, Gutenberg Matbaası, İzmir Uzun, Mustafa Raif Ogan, Diyanet İslam Ansiklopedisi, C. 33, s Ünen, Nurettin, İnönü den Dileğimiz, Ekicigil Matbaası, İstanbul Yalman, Ahmet Emin, Sayın Menderes e Açık Mektup, Vatan, Yalman, Ahmet Emin, Sayın Menderes e Açık Mektup, Vatan, Ziyaoğlu, Rakım, İstanbul Kadıları, Şehreminleri, Belediye Reisleri ve Partiler Tarihi , İdari-Tarihi, İsmail Akgün Matbaası, İstanbul 1971.

ÇANAKKALE ARAŞTIRMALARI TÜRK YILLIĞI

ÇANAKKALE ARAŞTIRMALARI TÜRK YILLIĞI ÇANAKKALE ARAŞTIRMALARI TÜRK YILLIĞI Yıl 16 Güz 2018 Sayı 25 ss. 227-248 Geliş Tarihi: 30.08.2018 Kabul Tarihi: 15.09.2018 Türk Siyasi Hayatında Açık Mektuplar (1950-1960) Cafer GÜLER*& Serdar SARISIR*

Detaylı

ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ

ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ I. HAFTA 1 2 GİRİŞ ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ Türk Devrim Tarihi, yeni ve çağdaş bir devlet kuran ulusumuzun tarihidir. Bu devrim, bir taraftan ülkeyi işgal eden emperyalist devletlere karşı yürütülen

Detaylı

Anabilim Dalının Yüksek Lisans / Doktora programlarına alınacak adayların Yabancı Dil puan kriterleri aşağıda belirtildiği gibidir:

Anabilim Dalının Yüksek Lisans / Doktora programlarına alınacak adayların Yabancı Dil puan kriterleri aşağıda belirtildiği gibidir: H.Ü. ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ ENSTİTÜSÜ ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ ANABİLİM DALI 2017-2018 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI Başvuru Tarihi : 05/06/2017

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1995-2008 2008-2014 Profesör Tarih/Yakınçağ Celal Bayar Üniversitesi Fen Edebiyat Fak. 2014

ÖZGEÇMİŞ. 1995-2008 2008-2014 Profesör Tarih/Yakınçağ Celal Bayar Üniversitesi Fen Edebiyat Fak. 2014 ÖZGEÇMİŞ 1.Adı Soyadı : MUZAFFER TEPEKAYA 2.Doğum Tarihi : 20.10.1962 3.Unvanı : Prof. Dr. / Tarih Bölümü 4. e-mail : muzaffer.tepekaya@cbu.edu.tr Öğrenim Hayatı: Derece Alan Üniversite Lisans Tarih Selçuk

Detaylı

KÖYÜMÜZ AİLE LİSTESİ AKGÜL A Y K A N A T KAMİL AYKANAT A S M A G Ü L A Y C I L KENAN ATLAS CEMAL ATLAS ALİ AKTEN MEHMET AKTEN

KÖYÜMÜZ AİLE LİSTESİ AKGÜL A Y K A N A T KAMİL AYKANAT A S M A G Ü L A Y C I L KENAN ATLAS CEMAL ATLAS ALİ AKTEN MEHMET AKTEN KÖYÜMÜZ AİLE LİSTESİ AKGERMAN HAKKI AKGERMAN MEHMET AKGERMAN ALTAN AKGERMAN ERDAL AKGERMAN YASİN AKGERMAN MURAT AKGERMAN HALİL AKGERMAN AKGÜL İBRAHİM AKGÜL MEHMET AKGÜL CELAL AKGÜL SEZGİN AKGÜL A K T E

Detaylı

: Normal. Son Gönderme Tarihi : Kura Tarih ve Saati : - MUSTAFA RİZE Lisans 8 ABDUSSELAM ALBAYRAK 1 / 9

: Normal. Son Gönderme Tarihi : Kura Tarih ve Saati : - MUSTAFA RİZE Lisans 8 ABDUSSELAM ALBAYRAK 1 / 9 Talebi Alan Ünite Adı : RİZE ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ Talebi Veren Kurum Adı : ÇAY İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Talebin Statüsü (Normal, engelli, eski hükümlü, terör mağduru) : Normal Meslek Adı

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Doç. Dr. Rıza BAĞCI

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Doç. Dr. Rıza BAĞCI ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖĞRENİM DURUMU Lisans: 1976-1980 Doç. Dr. Rıza BAĞCI İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ/TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ Yüksek Lisans: 1984-1987 EGE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL

Detaylı

En İyisi İçin. Cevap 1: "II. Meşrutiyet Dönemi"

En İyisi İçin. Cevap 1: II. Meşrutiyet Dönemi Ne x t Le v e l Ka r i y e r 300ADET TAMAMIÖZGÜN ÇÖZÜMLÜAÇI KUÇLU SORU Kaymakaml ı k Sı navı nahazı r l ı k Tar i h Açı kuçl usor u Bankası En İ yi si İ çi n.. Necat i beycd.50.yı li şhanı Apt.no: 19/

Detaylı

MINISTERS OF FINANCE (FINANCE DEPUTIES) AND THEIR TERMS OF OFFICE (*) ( 1920 2007 )

MINISTERS OF FINANCE (FINANCE DEPUTIES) AND THEIR TERMS OF OFFICE (*) ( 1920 2007 ) MINISTERS FINANCE (FINANCE DEPUTIES) AND THEIR S FICE (*) ( 1920 2007 ) Presidents of the Republic / Ministers of Finance Term of Office PERIOD GRAND NATIONAL ASSEMBLY GOVERNMENT Mustafa Kemal 23.04.1920

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ TÜRK İNKILAP TARİHİ ENSTİTÜSÜ DERS TANIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ TÜRK İNKILAP TARİHİ ENSTİTÜSÜ DERS TANIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ TÜRK İNKILAP TARİHİ ENSTİTÜSÜ DERS TANIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ Dersin Adı Kodu Yarıyılı T+U Saat Kredisi AKTS ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ-I Ön Koşul Dersleri: Dersin Dili Dersin

Detaylı

Yüksel Timur johannesburg54@hotmail.com 00278 2 394 40 50 532 517 48 01 Azam Aydın azamaydin@hotmail.com

Yüksel Timur johannesburg54@hotmail.com 00278 2 394 40 50 532 517 48 01 Azam Aydın azamaydin@hotmail.com Burhan Yıldırım Reis yildirimburhan@hotmail.com 533 421 63 62 Eyüp Yıldırım Tuzcu yeyup@hotmail.com 532 236 97 22 Yaşar Şahin Muhasebeci yasarsahin@hotmail.com 535 500 00 18 Muhammed Durmaz Kantinci muhammet_durmaz@hotmail.com

Detaylı

İÇİNDEKİLER İLKSÖZ... 1

İÇİNDEKİLER İLKSÖZ... 1 İÇİNDEKİLER İLKSÖZ... 1 BÖLÜM 1: SEÇİLMİŞ KAVRAMLAR BÖLÜM 2: BÜYÜK DÖNÜŞÜM VE OSMANLILAR BÜYÜK DÖNÜŞÜMÜN İZLERİ...11 DEVRİMLER ÇAĞI VE OSMANLILAR...14 a) Sanayi Devrimi... 14 b) Fransız Devrimi... 17 c)

Detaylı

Tuba ÖZDİNÇ. Örgün Eğitim

Tuba ÖZDİNÇ. Örgün Eğitim ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ-I Dersin Adı Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi-I Dersin Kodu 630909 Dersin Türü Dersin Seviyesi Dersin AKTS Kredisi Haftalık Ders Saati Zorunlu Önlisans 2 AKTS 2 (Kuramsal)

Detaylı

(1983). 1980 Genel Nüfus Sayımı: Nüfusun Sosyal ve Ekonomik Nitelikleri; 12-10-1980, 05 Amasya. Ankara: Devlet İstatistik Enst. Yay..

(1983). 1980 Genel Nüfus Sayımı: Nüfusun Sosyal ve Ekonomik Nitelikleri; 12-10-1980, 05 Amasya. Ankara: Devlet İstatistik Enst. Yay.. İktisat Tarihi (1983). 1980 Genel Nüfus Sayımı: Nüfusun Sosyal ve Ekonomik Nitelikleri; 12-10-1980, 05 Amasya. Ankara: Devlet İstatistik Enst. Yay.. (1962). "Yükseliş Devri'nde Osmanlı Ekonomisine Umumi

Detaylı

Mezuniye t Notu 100'lük. Mezuniye t Notu 100'lük. Kamu Yönetimi 77,13 15,426 68, , Mezuniye t Notu 100'lük

Mezuniye t Notu 100'lük. Mezuniye t Notu 100'lük. Kamu Yönetimi 77,13 15,426 68, , Mezuniye t Notu 100'lük T.C. Ad Soyad Fakülte Bölümü 1 Ahmet GÜNDÜZ 79,46 15,892 60,46898 30,234 61 18,3 64,42649 ASIL 2 68,03 13,606 63,50815 31,754 51 15,3 60,660075 ASIL 3 Gürkan AKSOY Gazi Üniversitesi 67,8 13,56 63,49614

Detaylı

2012 AĞUSTOS DÖNEMİ İTİBARİYLE KISTAS AYLIĞI %83 ORANINA YÜKSELTİLEN CUMHURİYET BAŞSAVCI VE SAVCILARINA AİT LİSTE Sicil No Adı Soyadı Görev Yeri

2012 AĞUSTOS DÖNEMİ İTİBARİYLE KISTAS AYLIĞI %83 ORANINA YÜKSELTİLEN CUMHURİYET BAŞSAVCI VE SAVCILARINA AİT LİSTE Sicil No Adı Soyadı Görev Yeri Sayfa : 1 / 31137 32300 32311 33498 3318 33 3378 33943 3393 3394 3396 33969 33971 33979 33981 33989 33993 33996 34000 34004 34011 34021 34023 34026 34028 34030 3404 Birol ÇİÇEKÇİ Mehmet GÜNCAN Ali ERGEN

Detaylı

2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÇANKIRI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ORTAK SINAVA GİRECEK BAŞARISIZ ÖĞRENCİLER. Adı Soyadı Dersi Puanı

2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÇANKIRI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ORTAK SINAVA GİRECEK BAŞARISIZ ÖĞRENCİLER. Adı Soyadı Dersi Puanı 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÇANKIRI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ORTAK SINAVA GİRECEK BAŞARISIZ ÖĞRENCİLER Sınıf Şube 9 A 12 ORHAN ÖZTÜRK YABANCI DİL 45,25 9 A 28 SATILMIŞ DEMİRCİ MATEMATİK 45,00 9 A 30

Detaylı

GEÇİCİ KURUL Y Ö N E T İ M K U R U L U DÖNEMİ Prof. Dr. Orhan Morgil. Hüseyin Perviz Pur. M. Celal Şardan Üye. Yüksel Verdi.

GEÇİCİ KURUL Y Ö N E T İ M K U R U L U DÖNEMİ Prof. Dr. Orhan Morgil. Hüseyin Perviz Pur. M. Celal Şardan Üye. Yüksel Verdi. GEÇİCİ KURUL DÖNEMİ 1989-1990 Y Ö N E T İ M K U R U L U Adı Soyadı Görevi Prof. Dr. Orhan Morgil Hüseyin Perviz Pur Başkan M. Celal Şardan Yüksel Verdi Yalçın Gündüz Dr. Burhan Özfatura Veysel Çakır Uçar

Detaylı

UNI 201 MODERN TÜRKİYE NİN OLUŞUMU I

UNI 201 MODERN TÜRKİYE NİN OLUŞUMU I UNI 201 MODERN TÜRKİYE NİN OLUŞUMU I Prof. Dr. Coşkun ÇAKIR Ders saati: Salı, 09.00 10.30 Perşembe, 09.00 10.30 Ders Asistanı: Mustafa Batman Ofis saati: Salı, 11.00-12.00 Perşembe, 11.00 12.00 Ders Tanımı

Detaylı

TTK ISCI ALIMI MULAKAT PUAN DÖKÜMÜ LISTESI (ÖNCELİKLİLER)

TTK ISCI ALIMI MULAKAT PUAN DÖKÜMÜ LISTESI (ÖNCELİKLİLER) MUESSESE === AMASRA IL === BELDE === 0 RAMAZAN ÖZKARA MUSTAFA YERİ 0/0/0 Kontennjan : MUESSESE === ARMUTÇUK IL === BELDE === 0 0 0 00 0 0 00 00 0 0 00 00 0 0 0 00 BURHAN TEKİN EMRAH TAYFUN ERSAN ENGİN

Detaylı

MİHALIÇÇIK İLÇE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ 2015 NİSAN-MAYIS-HAZİRAN DÖNEMİ SÜT DESTEK İCMALİ

MİHALIÇÇIK İLÇE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ 2015 NİSAN-MAYIS-HAZİRAN DÖNEMİ SÜT DESTEK İCMALİ İL İLÇE S.No. ESKİŞEHİR MİHALIÇÇIK Müstahsil Bilgileri. Tarih :21.08.2015 T.C./Vergi No. Adı Soyadı. Baba Adı. D.Tarih. MİHALIÇÇIK İLÇE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ 2015 NİSAN-MAYIS-HAZİRAN DÖNEMİ

Detaylı

Seda DUNBAY Avukat. Türk Parlamento Tarihinde Yasama Sorumsuzluğu ve Dokunulmazlığı ( )

Seda DUNBAY Avukat. Türk Parlamento Tarihinde Yasama Sorumsuzluğu ve Dokunulmazlığı ( ) Seda DUNBAY Avukat Türk Parlamento Tarihinde Yasama Sorumsuzluğu ve Dokunulmazlığı (1876-1995) İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ...VII İÇİNDEKİLER... IX GİRİŞ...1 BÖLÜM I Parlamento Üyeliğinin Tarihsel ve Siyasal Olarak

Detaylı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ HARPUT ARAŞTIRMALARI DERGİSİ

FIRAT ÜNİVERSİTESİ HARPUT ARAŞTIRMALARI DERGİSİ T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ HARPUT UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ FIRAT ÜNİVERSİTESİ HARPUT ARAŞTIRMALARI DERGİSİ JOURNAL OF HARPUT STUDIES Cilt/Volume: I Sayı/Number: 2 Eylül/September 2014 Harput Araştırmaları

Detaylı

Yrd.Doç.Dr. AYTEN CAN

Yrd.Doç.Dr. AYTEN CAN Yrd.Doç.Dr. AYTEN CAN Fen-edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Yakınçağ Tarihi Anabilim Dalı Eğitim Bilgileri Edebiyat Fakültesi Türk Dili Ve Edebiyatı 1980-1984 Lisans Selçuk Üniversitesi Bölümü Türk Dili

Detaylı

ATATÜRK VE KİTAP; OKUDUKLARI-KİTAPLIĞI; OKUMA TUTKUSU KAYNAKÇASI. Bülent Ağaoğlu

ATATÜRK VE KİTAP; OKUDUKLARI-KİTAPLIĞI; OKUMA TUTKUSU KAYNAKÇASI. Bülent Ağaoğlu ATATÜRK VE KİTAP; OKUDUKLARI-KİTAPLIĞI; OKUMA TUTKUSU KAYNAKÇASI Bülent Ağaoğlu İstanbul, Ocak 2007 İÇİNDEKİLER Kitap... 3 Okudukları... 3 Okuma sevgisi... 5 2 Kitap 1. [Atatürk çalışma masasında kitap

Detaylı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ HARPUT ARAŞTIRMALARI DERGİSİ

FIRAT ÜNİVERSİTESİ HARPUT ARAŞTIRMALARI DERGİSİ T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ HARPUT UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ FIRAT ÜNİVERSİTESİ HARPUT ARAŞTIRMALARI DERGİSİ JOURNAL OF HARPUT STUDIES Cilt/Volume: III Sayı/Number: 1 Mart/March 2016 Harput Araştırmaları

Detaylı

YOZGAT SORGUN CAFERLİ KÖYÜ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ ÜYE LİSTESİ

YOZGAT SORGUN CAFERLİ KÖYÜ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ ÜYE LİSTESİ YOZGAT SORGUN CAFERLİ KÖYÜ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ ÜYE LİSTESİ S.No Adı Soyadı Kan Baba Adı T.C. No GSM No Tel No 1 Osman AK 05368917287 2 Seyit Ahmet AK 05363272736 3 Aytekin AK 05052032022

Detaylı

ÖĞLE TATİLİ ÖĞLE TATİLİ

ÖĞLE TATİLİ ÖĞLE TATİLİ I EKONOMETRİ BÖLÜMÜ - NORMAL ÖĞRETİM Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi II 09:25-10:10 Anayasa Hukuku İstatistik II Elif Akar (Uzaktan Eğitim) 10:20-11:05 Türk Dili II Adnan Küçük İsmail Koçak İngilizce

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ ENSTİTÜSÜ ÇAĞDAŞ TÜRKİYE TARİHİ ARAŞTIRMALARI DERGİSİ. Cilt: X Sayı: 22 Yıl: 2011/Bahar

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ ENSTİTÜSÜ ÇAĞDAŞ TÜRKİYE TARİHİ ARAŞTIRMALARI DERGİSİ. Cilt: X Sayı: 22 Yıl: 2011/Bahar DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ ÇAĞDAŞ TÜRKİYE TARİHİ ARAŞTIRMALARI DERGİSİ Cilt: X Sayı: 22 Yıl: 2011/Bahar İZMİR, 2012 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ YAYINLARI ÇAĞDAŞ TÜRKİYE TARİHİ ARAŞTIRMALARI DERGİSİ Cilt: X

Detaylı

2019 YILI İZMİR İL ŞAMPİYONASI

2019 YILI İZMİR İL ŞAMPİYONASI DEREC E 1 2 ADI SOYADI ÖZGÜR SARI(TC:238..) FEVZİ ÖZBAŞ(TC:289..) 2019 YILI İZMİR İL ŞAMPİYONASI ELENDİ Ğİ TUR TURNUVA SIRALAMASI ELENDİ Ğİ TUR SIRA TOPLA M SAYI TOPLA M EL GENEL ORTALAM A EN YÜKSE K 1.SERİ

Detaylı

TBF TÜRKİYE KUPALARI 1. ETAP İZMİR İLİ BAŞVURU LİSTESİ

TBF TÜRKİYE KUPALARI 1. ETAP İZMİR İLİ BAŞVURU LİSTESİ TBF TÜRKİYE KUPALARI 1. ETAP İZMİR İLİ BAŞVURU LİSTESİ Derece Sporcu Katıldığı Kategoriler 1 ÖZGÜR SARI(TC:238..) 2 FEVZİ ÖZBAŞ(TC:289..) 3 UĞUR KAYA(TC:398..) 4 MURAT YURDADÖNEN(TC:120..) 5 EMİN GAYRET(TC:108..)

Detaylı

Tarih Saat Bölüm/Program Sınıf Öğretim Şube Ders Kodu Ders Adı Öğrenci Sayısı. Dersi Yürüten Personel

Tarih Saat Bölüm/Program Sınıf Öğretim Şube Ders Kodu Ders Adı Öğrenci Sayısı. Dersi Yürüten Personel Tarih Saat Bölüm/Program Sınıf Öğretim Şube Ders Kodu Ders Adı Öğrenci Sayısı Dersi Yürüten Personel 20.10.2014 11:00:00 Ekonometri 1 1 1 111611104 Muhasebeye Giriş 16 Hüseyin ERGİN 20.10.2014 11:00:00

Detaylı

10:00 Sıra No Adı Soyadı Müdürlüğü 1 AZİZ KAYA Park ve Bahçeler Müdürlüğü 2 ALİ ŞANVER Park ve Bahçeler Müdürlüğü 3 BASRİ AYBEK Park ve Bahçeler

10:00 Sıra No Adı Soyadı Müdürlüğü 1 AZİZ KAYA Park ve Bahçeler Müdürlüğü 2 ALİ ŞANVER Park ve Bahçeler Müdürlüğü 3 BASRİ AYBEK Park ve Bahçeler 10:00 1 AZİZ KAYA Park ve Bahçeler Müdürlüğü 2 ALİ ŞANVER Park ve Bahçeler Müdürlüğü 3 BASRİ AYBEK Park ve Bahçeler Müdürlüğü 4 SADİ AYDIN Park ve Bahçeler Müdürlüğü 10:30 1 HANİFE BİRGÖZ İşletme ve İştirakler

Detaylı

Tarih Öğretmenliği Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi

Tarih Öğretmenliği Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : MUZAFFER TEPEKAYA 2. Doğum Tarihi : 20.10.1962. Unvanı : Prof. Dr. / Tarih Bölümü 4. E-mail : muzaffer.tepekaya@cbu.edu.tr Öğrenim Hayatı: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Tarih

Detaylı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı SIRA 696 SAYILI KANUN KAPSAMINDA 21/03/2018 TARİHİNDE YAPILAN İŞÇİ STATÜSÜNE GEÇİŞİ YAPACAK PERSONELE AİT UYGULAMALI SINAV

Detaylı

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci;

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci; Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : A.SEÇ.ATATÜRK İLK.VE İNK.TAR.SEMİNERİ Ders No : 0310400249 Teorik : 2 Pratik : 0 Kredi : 2 ECTS : 3 Ders Bilgileri Ders Türü

Detaylı

YARGITAY ÜYELİĞİNE SEÇİLENLERE İLİŞKİN LİSTE. Uluslararası Hukuk Ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü

YARGITAY ÜYELİĞİNE SEÇİLENLERE İLİŞKİN LİSTE. Uluslararası Hukuk Ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü 1 21910 AHMET SIRRI ULAŞ İstanbul Hâkim 2 22805 SADİ SARIYILDIZ Ankara Çoc.Acm Bşk. 3 22935 MAHMUT KAYA Ankara ACM Bşk. 4 24959 ŞEFİK AKYILDIRIM Büyükçekmece C.Savcısı 5 25141 REFİK EĞRİ Mersin Hâkim 6

Detaylı

HİKMET YURDU Düşünce Yorum Sosyal Bilimler Araştırma Dergisi. ISSN:

HİKMET YURDU Düşünce Yorum Sosyal Bilimler Araştırma Dergisi. ISSN: HİKMET YURDU DÜŞÜNCE-YORUM Sosyal Bilimler Araştırma Dergisi DOI NUMBER: 10.17540 Hakemli Bilimsel Dergi İmtiyaz Sahibi Ali Duman-Abdurrahman Kasapoğlu Yazı İşleri Abdurrahman Kasapoğlu-Mustafa Bulut-İbrahim

Detaylı

UYGUN UYGUN GELMEDİ GELMEDİ UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN GELMEDİ UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN GELMEDİ UYGUN GELMEDİ. Adı Soyadı

UYGUN UYGUN GELMEDİ GELMEDİ UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN GELMEDİ UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN GELMEDİ UYGUN GELMEDİ. Adı Soyadı İLGİ: 01.01.2018 TARİH 30288 SAYILI ÇALIŞMA VE SOSYAL İŞCİLERİNDEN SINAVDA BAŞARILI OLANLARIN SORUŞTURMASI 1 12**97***92 ABDULLAH GÖTÜRLER 2 56**03***88 AHMET ARSLAN 3 33**20***14 AHMET AYDOĞAN 4 44**87***32

Detaylı

ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ LİSANS PROGRAMI BAHAR YARIYILI (ATA152)

ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ LİSANS PROGRAMI BAHAR YARIYILI (ATA152) ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ LİSANS PROGRAMI 2018-2019 BAHAR YARIYILI (ATA152) ATA 152 3 AKTS 1.yıl Lisans Zorunlu 2s/hafta Teorik: 2s/hafta Türkçe DR.ÖĞT.ÜYESİ YILMAZ TEZCAN yilmaz.tezcan@yeniyuzyil.edu.tr

Detaylı

NO ADI SOYADI AİDATLAR GÖZGÖZ 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 1 SEFER GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 2 ERCAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00

NO ADI SOYADI AİDATLAR GÖZGÖZ 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 1 SEFER GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 2 ERCAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 NO ADI SOYADI GÖZGÖZ 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 1 SEFER GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 2 ERCAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00 3 SELMAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00

Detaylı

DERS BĠLGĠLERĠ. Dersin Adı Kodu Yıl Yarıyıl T+U+L Saati Kredi AKTS. Türk Siyasal Hayatı ------------ 3 Güz 3+0+3 3 4

DERS BĠLGĠLERĠ. Dersin Adı Kodu Yıl Yarıyıl T+U+L Saati Kredi AKTS. Türk Siyasal Hayatı ------------ 3 Güz 3+0+3 3 4 DERS BĠLGĠLERĠ Haftalık Dersin Adı Kodu Yıl Yarıyıl T+U+L Saati Kredi AKTS Türk Siyasal Hayatı ------------ 3 Güz 3+0+3 3 4 Bölümü : Uluslararası İlişkiler Dersin Seviyesi : Lisans Ders Dili : Türkçe Ders

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR VALİLİĞİ

T.C. ESKİŞEHİR VALİLİĞİ AMP - 11. Sınıf / A Şubesi (MAKİNE TEKNOLOJİSİ ALANI) Sınıf Listesi 1 18 BARIŞ ÖZ 2 45 YİĞİT BERAT KAYA 3 112 İSA ÖZDAL 4 114 HALİT ARPACI 5 122 VOLKAN KUL 6 141 İSMAİL ERSEZER 7 179 GÖKHAN AYTEKİN 8 206

Detaylı

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci;

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci; Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : ATATÜRK İLKELERİ VE İNKİLAP TARİHİ I Ders No : 0020040023 Teorik : 2 Pratik : 0 Kredi : 2 ECTS : 2 Ders Bilgileri Ders Türü

Detaylı

: Normal. Son Gönderme Tarihi : 24.04.2015. Kura Tarih ve Saati : - 16 CELAL BORA YAZICI MEHMET PAZAR 17.01.1976 İlköğretim 1 / 5

: Normal. Son Gönderme Tarihi : 24.04.2015. Kura Tarih ve Saati : - 16 CELAL BORA YAZICI MEHMET PAZAR 17.01.1976 İlköğretim 1 / 5 Talebi Alan Ünite Adı : RİZE ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ Talebi Veren Kurum Adı : ÇAY İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Talebin Statüsü (Normal, engelli, eski hükümlü, terör mağduru) : Normal Meslek Adı

Detaylı

SINAV 122*****392 ABDULLAH GÖTÜRLER 567*****488 AHMET ARSLAN 338*****314 AHMET AYDOĞAN 440*****032 AHMET ÇETİN 504*****536 AHMET KARA

SINAV 122*****392 ABDULLAH GÖTÜRLER 567*****488 AHMET ARSLAN 338*****314 AHMET AYDOĞAN 440*****032 AHMET ÇETİN 504*****536 AHMET KARA 122*****392 ABDULLAH GÖTÜRLER 1 KATILDI BAŞARILI 567*****488 AHMET ARSLAN 2 KATILDI BAŞARILI 338*****314 AHMET AYDOĞAN 3 KATILDI BAŞARILI 440*****032 AHMET ÇETİN 4 KATILDI BAŞARILI 504*****536 AHMET KARA

Detaylı

2009 AÐUSTOS DÖNEMÝ ÝTÝBARÝYLE KISTAS AYLIÐI %81 ORANINA YÜKSELTÝLEN CUMHURÝYET BAÞSAVCI VE SAVCILARINA AÝT LÝSTE

2009 AÐUSTOS DÖNEMÝ ÝTÝBARÝYLE KISTAS AYLIÐI %81 ORANINA YÜKSELTÝLEN CUMHURÝYET BAÞSAVCI VE SAVCILARINA AÝT LÝSTE Sayfa : 1 Tarih : 18012010 2136 31137 32311 33263 3318 33 3368 3378 33943 3393 3396 33969 33979 33981 33989 33993 3399 33996 34000 34004 34011 34021 34023 34026 34028 34030 3404 Kamil EKÝNCÝ Birol ÇÝÇEKÇÝ

Detaylı

ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ I ve II DERSİNİN AMACI VE HEDEFİ

ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ I ve II DERSİNİN AMACI VE HEDEFİ ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ I ve II DERSİNİN AMACI VE HEDEFİ Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Dersi; 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun değişik 5. Maddesinin (i) bendine göre Yükseköğretim kurumlarında

Detaylı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ HARPUT ARAŞTIRMALARI DERGİSİ

FIRAT ÜNİVERSİTESİ HARPUT ARAŞTIRMALARI DERGİSİ T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ HARPUT UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ FIRAT ÜNİVERSİTESİ HARPUT ARAŞTIRMALARI DERGİSİ JOURNAL OF HARPUT STUDIES Cilt/Volume: I Sayı/Number: 2 Eylül/September 2014 Harput Araştırmaları

Detaylı

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS ATATÜRK İLKELERİ VE İNKİLAP TARİHİ I AI0 2 + 0 2 2 Ön Koşul Dersleri Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Türkçe Lisans Yüz Yüze /

Detaylı

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II Dersin Adı Dersin Kodu 1200.9202 Dersin Türü Dersin Seviyesi Dersin AKTS Kredisi Haftalık Ders Saati (Kuramsal) 2 Haftalık Uygulama Saati 0 Haftalık Laboratuar Saati

Detaylı

Bahar Yarıyılı Bütünleme Sınav Programı

Bahar Yarıyılı Bütünleme Sınav Programı 2014-2015 Bahar Yarıyılı Bütünleme Sınav Programı 15.06.2015 Pazartesi 13:00 STRATEJİK YÖNETİM VE İŞLETME MALİYET MUHASEBESİ II İLKNUR ULUSLARARASI FİNANSA GİRİŞ CELAL T. KAMU YÖNETİMİ KÜRŞAD H. İKTİSADA

Detaylı

Kodu:ATA101 Ders Adı: AİİT I Teorik + Uygulama: 2+0 AKTS: 2

Kodu:ATA101 Ders Adı: AİİT I Teorik + Uygulama: 2+0 AKTS: 2 İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU FİZYOTERAPİ PROGRAMI 1.DÖNEM DERS İZLENCESİ Kodu:ATA101 Ders Adı: AİİT I Teorik + Uygulama: 2+0 AKTS: 2 Sınıf/Yarıyıl Ders Düzeyi Ders

Detaylı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ HARPUT ARAŞTIRMALARI DERGİSİ

FIRAT ÜNİVERSİTESİ HARPUT ARAŞTIRMALARI DERGİSİ T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ HARPUT UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ FIRAT ÜNİVERSİTESİ HARPUT ARAŞTIRMALARI DERGİSİ JOURNAL OF HARPUT STUDIES Cilt/Volume: II Sayı/Number: 1 Mart/March 2015 Harput Araştırmaları

Detaylı

DANIŞMA KURULU. 2. Prof. Dr. Kılıçbay Bisenov Kızılorda Korkut Ata Devlet Üniversitesi. 3. Prof. Dr. Kemal Polat Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi

DANIŞMA KURULU. 2. Prof. Dr. Kılıçbay Bisenov Kızılorda Korkut Ata Devlet Üniversitesi. 3. Prof. Dr. Kemal Polat Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi DANIŞMA KURULU 1. Prof. Dr. Ramazan Korkmaz Ardahan Üniversitesi 2. Prof. Dr. Kılıçbay Bisenov Kızılorda Korkut Ata Devlet Üniversitesi 3. Prof. Dr. Kemal Polat Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi 4. Prof.

Detaylı

TARIM İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2012/2 KPSS SONUÇLARINA GÖRE NİTELİKLERİ UYGUN OLAN VE ATAMASI YAPILAN PERSONEL

TARIM İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2012/2 KPSS SONUÇLARINA GÖRE NİTELİKLERİ UYGUN OLAN VE ATAMASI YAPILAN PERSONEL 1 CANAN YILDIZ (BALCI) MÜHENDİS 2 SÜLEYMAN DOĞANAY TEKNİKER 3 YAVUZ GÖKŞEN TEKNİKER 4 ALİME YÜKSEK TEKNİKER 5 NURİ ÖZER VETERİNER 6 ŞÜKRÜ KÜÇÜKHEMEK VETERİNER SAĞLIK TEKNİSYENİ 7 ZEKİ BULUT VETERİNER SAĞLIK

Detaylı

Lisans :İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Tarih (Gece) Bölümü, Umumi Türk Tarihi Kürsüsü, 1980.

Lisans :İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Tarih (Gece) Bölümü, Umumi Türk Tarihi Kürsüsü, 1980. ÖZGEÇMİŞ Doğum Yeri ve Yılı : Adıyaman, 1955 Eğitim : Fırat İlkokulu, Malatya, 1964. Adıyaman Lisesi Orta Bölümü, Adıyaman, 1972. Mimar Sinan İnşaat Teknik Lisesi, Kayseri., 1976. Mesleki Kariyeri Lisans

Detaylı

KOMİSYON SORUMLULUK ALANI ALT KURUL KOMİSYONU Prof. Dr. Mete GÜNDOĞAN BAŞKAN Yrd. Doç. Dr. Ayşe ÖZDEMİR

KOMİSYON SORUMLULUK ALANI ALT KURUL KOMİSYONU Prof. Dr. Mete GÜNDOĞAN BAŞKAN Yrd. Doç. Dr. Ayşe ÖZDEMİR KOMİSYON SORUMLULUK ALANI ALT KURUL KOMİSYONU Prof. Dr. Mete GÜNDOĞAN BAŞKAN Yrd. Doç. Dr. Ayşe ÖZDEMİR Prof. Dr. Galip SAİD Prof. Dr. Mahmut KARTAL Prof. Dr. Selman KARAYILMAZLAR SEKRETERYA MÜHENDİSLİK

Detaylı

Türkiye Ekonomisi I (ECON 401) Ders Detayları

Türkiye Ekonomisi I (ECON 401) Ders Detayları Türkiye Ekonomisi I (ECON 401) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Türkiye Ekonomisi I ECON 401 Güz 3 0 0 3 6 Ön Koşul Ders(ler)i Dersin Dili

Detaylı

KİMLİK BİLGİLERİ İSTANBUL LİMAN BAŞKANLIĞI TAYFA SINAVLARI YETERLİK:İSTANBUL BALIKÇI GEMİSİ TAYFASI TARİH: 09-10 EYLÜL 2015 SONUÇ T.C.

KİMLİK BİLGİLERİ İSTANBUL LİMAN BAŞKANLIĞI TAYFA SINAVLARI YETERLİK:İSTANBUL BALIKÇI GEMİSİ TAYFASI TARİH: 09-10 EYLÜL 2015 SONUÇ T.C. İSTANBUL LİMAN BAŞKANLIĞI TFA SINAVLARI YETERLİK:İSTANBUL BALIKÇI GEMİSİ TFASI TARİH: 09-10 EYLÜL 2015 KİMLİK BİLGİLERİ YERİ SONUÇ 1 BAHATTİN ABLAK 17036647352 İSMAİL MARDİN 20.06.1982 BALIKÇI GEMİSİ TFASI

Detaylı

20 Mart 2013 Kurtuluşunun 95.Yılında Erzurum Ankara 5. II. Abdülhamit Dönemi ve Günümüze Yansımaları

20 Mart 2013 Kurtuluşunun 95.Yılında Erzurum Ankara 5. II. Abdülhamit Dönemi ve Günümüze Yansımaları 0 Yılında Düzenlenen Paneller 0 Mart 0 Kurtuluşunun 9.Yılında Erzurum Ankara 0- Mayıs 0 II. Abdülhamit Dönemi ve Günümüze Yansımaları Elazığ 0 Yılında Düzenlenen Paneller Şubat 0 Rize nin Düşman İşgalinden

Detaylı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ HARPUT ARAŞTIRMALARI DERGİSİ

FIRAT ÜNİVERSİTESİ HARPUT ARAŞTIRMALARI DERGİSİ T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ HARPUT UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ FIRAT ÜNİVERSİTESİ HARPUT ARAŞTIRMALARI DERGİSİ JOURNAL OF HARPUT STUDIES Cilt/Volume: II Sayı/Number: 2 Eylül/September 2015 Harput Araştırmaları

Detaylı

TÜRKİYE SOSYAL TURİZM BİBLİYOGRAFYASI Bülent Ağaoğlu İstanbul 24 Nisan 1986 İÇİNDEKİLER GENEL...3 TÜRKİYE'DE SOSYAL TURİZM...4 2 GENEL 1. ADALILAR, Ayça: "Sosyal Turizm". T.C. Ziraat Bankası Postası, Sayı:

Detaylı

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci;

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci; Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : GK. SEÇ. I: BİLGİ TOPLUMU VE TÜRKİYE Ders No : 0310250040 Teorik : 3 Pratik : 0 Kredi : 3 ECTS : 3 Ders Bilgileri Ders Türü

Detaylı

KTÜ FATİH EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 5 MART DERS PROGRAMI

KTÜ FATİH EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 5 MART DERS PROGRAMI 2+2-0 Öğr. Gör. Ali Kemal YILMAZ AD-15 15:30-19:30 2+2-0 Öğr. Gör. Murat TÜRKAN AD-15 08:30-12:30 Rehberlik 2-0-0 Yrd. Doç. Dr. Eşref NURAL AD-15 13:30-15:30 Doç. Dr. Vedat AYAN AD-15 Doç. Dr. Selami YÜKSEK

Detaylı

Yarışma Adı : Atatürk'ü Anma Kros Yarışmaları

Yarışma Adı : Atatürk'ü Anma Kros Yarışmaları Türkiye Atletizm Federasyonu Ankara Atletizm İl Temsilciliği Atatürk'ü Anma Kros Yarışmaları Ankara Yarışma Adı : Atatürk'ü Anma Kros Yarışmaları Mesafe : Kategori : Küçük Erkekler Yarışma Yeri : Ankara

Detaylı

KİMLİK BİLGİLERİ GEÇTİ/KALDI İSTANBUL LİMAN BAŞKANLIĞI TAYFA SINAVLARI YETERLİK: USTA GEMİCİ TARİH:25-26 KASIM 2015 İSTANBUL USTA GEMİCİ SONUÇ ADAY NO

KİMLİK BİLGİLERİ GEÇTİ/KALDI İSTANBUL LİMAN BAŞKANLIĞI TAYFA SINAVLARI YETERLİK: USTA GEMİCİ TARİH:25-26 KASIM 2015 İSTANBUL USTA GEMİCİ SONUÇ ADAY NO İSTANBUL LİMAN BAŞKANLIĞI TAYFA SINAVLARI YETERLİK: USTA GEMİCİ TARİH:25-26 KASIM 2015 İSTANBUL USTA GEMİCİ ADI SOYADI T.C. KİMLİK BABA ADI YERİ 1 BERK DÖNMEZ 492 CÜNEYT KADIKÖY 24.01.1995 U.GEMİCİ İSTANBUL

Detaylı

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. EMLAK KONUT ISPARTAKULE EVLERİ YEDEK LİSTESİ

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. EMLAK KONUT ISPARTAKULE EVLERİ YEDEK LİSTESİ EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. EMLAK KONUT ISPARTAKULE EVLERİ YEDEK LİSTESİ BASVURU GRUBU SOY ÖZEL DURUM 1+1 *******6134 NEVRUZ PARLAZ 1 ÖZEL DURUM 1+1 *******7022 HÜSNÜ SAVAŞ 2 ÖZEL DURUM

Detaylı

KAMU KURUM VE KURULUŞLARINDA ÇALIŞAN KÖYLÜLERİMİZ. Adı Soyadı. Mesleği. Tahsil Durumu. Çalıştığı Kurum. Ahmet AKGÜL. Memur.

KAMU KURUM VE KURULUŞLARINDA ÇALIŞAN KÖYLÜLERİMİZ. Adı Soyadı. Mesleği. Tahsil Durumu. Çalıştığı Kurum. Ahmet AKGÜL. Memur. KAMU KURUM VE KURULUŞLARINDA ÇALIŞAN KÖYLÜLERİMİZ Adı Soyadı Mesleği Tahsil Durumu Çalıştığı Kurum 1 Ahmet AKGÜL Milli Piyango İdaresi/ 2 1 / 32 Süleyman AKGÜL Sınıf Öğretmeni Düzce 3 Yakup BALCI Matematik

Detaylı

Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi ISSN 1302 6658

Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi ISSN 1302 6658 Kocaeli Üniversitesi ISSN 1302 6658 Yusuf Bayraktutan, Yüksel Bayraktar Yakınlaşma Kriterleri Bağlamında AB Genişlemesi ve Türkiye Tahir Büyükakın, Cemil Erarslan Enflasyon Hedeflemesi ve Türkiye de Uygulanabilirliğinin

Detaylı

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci;

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci; Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : EĞİTİM SOSYOLOJİSİ * Ders No : 0310340040 Teorik : 2 Pratik : 0 Kredi : 2 ECTS : 4 Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim Dili

Detaylı

YRD.DOÇ.DR. M.ALİ GALİP ALÇITEPE T.C.C.B.Ü.FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ TARİH BÖLÜMÜ-T.C.TARİHİ ABD.ÖĞR.ÜYESİ MANİSA

YRD.DOÇ.DR. M.ALİ GALİP ALÇITEPE T.C.C.B.Ü.FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ TARİH BÖLÜMÜ-T.C.TARİHİ ABD.ÖĞR.ÜYESİ MANİSA YRD.DOÇ.DR. M.ALİ GALİP ALÇITEPE T.C.C.B.Ü.FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ TARİH BÖLÜMÜ-T.C.TARİHİ ABD.ÖĞR.ÜYESİ MANİSA DOĞUM :29/07/1962-KONYA ÖĞRENİM DURUMU : DERECE ALAN ÜNİVERSİTE YIL Lisans Tarih SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

Sekreterya Dr. Nuri Karakaş Uzm. Şengül Pehlivan H. Aytuğ Tokur

Sekreterya Dr. Nuri Karakaş Uzm. Şengül Pehlivan H. Aytuğ Tokur Düzenleme Kurulu Prof. Dr. Cezmi Eraslan Prof. Dr. Mehmet Ersan Prof. Dr. Cüneyt Kanat Prof. Dr. Selma Yel Doç. Dr. Mevlüt Çelebi Doç. Dr. Hasan Mert Doç. Dr. Kenan Olgun Sekreterya Dr. Nuri Karakaş Uzm.

Detaylı

GÜVENLİK PERSONELİ. S.No T.C Ad /Soyadı Sınav Tarihi Sınav Saati Sınav Yeri. 1 13*******72 Abdulbari POLAT 6 Mart Enstitüler Binası

GÜVENLİK PERSONELİ. S.No T.C Ad /Soyadı Sınav Tarihi Sınav Saati Sınav Yeri. 1 13*******72 Abdulbari POLAT 6 Mart Enstitüler Binası GÜVENLİK PERSONELİ S.No T.C Ad /Soyadı Sınav Tarihi Sınav Saati Sınav Yeri 1 13*******72 Abdulbari POLAT 6 Mart 2018 13.00 Enstitüler Binası 2 12*******40 Adem AYYILDIZ 6 Mart 2018 13.00 Enstitüler Binası

Detaylı

KPSS Puanı/ Öncelik Durumu. Sözlü Sınav/Mülakat Tarihi ve Saati. Adı Soyadı. Branş

KPSS Puanı/ Öncelik Durumu. Sözlü Sınav/Mülakat Tarihi ve Saati. Adı Soyadı. Branş MURAT ACAR 79,48295 Çelikhane Operatörü 07 Ağustos 2017 Pazartesi 09:00 MEHMET GÜNEŞ 77,86664 Çelikhane Operatörü 07 Ağustos 2017 Pazartesi 09:00 ÜMİT BAHADIR 76,5385 Çelikhane Operatörü 07 Ağustos 2017

Detaylı

NO A/Y BAŞVURU KONUT ADI SOYADI BLOK TİPİ KAT NO

NO A/Y BAŞVURU KONUT ADI SOYADI BLOK TİPİ KAT NO NO A/Y BAŞVURU KONUT ADI SOYADI BLOK TİPİ KAT NO ASİL FATMA BAL 0 -.Kat Giriş.KAT ASİL SALİYE ŞAHİNLER 0 -.Kat Giriş.KAT ASİL TEMEL ALAN 0 -.Kat Giriş.KAT ASİL NEJLA ZAMAN 0 -.Kat Giriş.KAT ASİL EMİNE

Detaylı

İÇİNDEKİLER BÖLÜM I BÖLÜM II

İÇİNDEKİLER BÖLÜM I BÖLÜM II İÇİNDEKİLER BÖLÜM I EDEBİYAT NEDİR? TÜRK EDEBİYATI NIN GEÇİRDİĞİ EVRELER NELERDİR?... 1 1. İslamiyet Öncesi Dönem... 2 2. İslamiyet in Etkisi Altındaki Dönem... 2 3. Batı Etkisindeki Dönem... 3 a. Tanzimat

Detaylı

HİKMET YURDU DÜŞÜNCE-YORUM Sosyal Bilimler Araştırma Dergisi ISSN:

HİKMET YURDU DÜŞÜNCE-YORUM Sosyal Bilimler Araştırma Dergisi ISSN: 2 HİKMET YURDU DÜŞÜNCE-YORUM Sosyal Bilimler Araştırma Dergisi ISSN: 1308-6944 Hakemli Bilimsel Dergi İmtiyaz Sahibi Ali Duman-Abdurrahman Kasapoğlu Yazı İşleri Abdurrahman Kasapoğlu-Mustafa Bulut-İbrahim

Detaylı

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız.

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız. TABLO ÜNİVERSİTE Tür ŞEHİR FAKÜLTE/YÜKSOKUL PROGRAM ADI AÇIKLAMA DİL 4 BAKÜ DEVLET ÜNİVERSİTESİ YDevlet BAKU Filoloji Fak. Azerbaycan Dili ve Edebiyatı TS-2 273,082 232,896 10 301.000 4 BAKÜ SLAVYAN ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

DENİZ HARP OKULU SOSYAL BİLİMLER BÖLÜM BAŞKANLIĞI DERS TANITIM BİLGİLERİ

DENİZ HARP OKULU SOSYAL BİLİMLER BÖLÜM BAŞKANLIĞI DERS TANITIM BİLGİLERİ DENİZ HARP OKULU SOSYAL BİLİMLER BÖLÜM BAŞKANLIĞI DERS TANITIM BİLGİLERİ Dersin Adı Kodu Sınıf/Y.Y. Ders Saati (T+U+L) Kredi AKTS ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ-I SBB-112 1/I 2+0+0 2 2 Dersin Dili

Detaylı

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS TÜRKİYE EKONOMİSİ TÜK449 7 3+0 3 4

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS TÜRKİYE EKONOMİSİ TÜK449 7 3+0 3 4 DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS TÜRKİYE EKONOMİSİ TÜK449 7 3+0 3 4 Ön Koşul Dersleri Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Türkçe Lisans Yüz Yüze / Zorunlu Dersin

Detaylı

DURGUNSU KANO OLİMPİK UMUTLAR YARIŞLARI 31 Ağustos - 01 Eylül 2013 SAPANCA GÖLÜ / ADAPAZARI

DURGUNSU KANO OLİMPİK UMUTLAR YARIŞLARI 31 Ağustos - 01 Eylül 2013 SAPANCA GÖLÜ / ADAPAZARI DURGUNSU KANO OLİMPİK UMUTLAR YARIŞLARI Ağustos - 0 Eylül 0 SAPANCA GÖLÜ / ADAPAZARI AĞUSTOS 0 CUMARTESİ.GÜN 000 m. ELEMELER VE FİNALLER Derece Sonuç 0.00 K- 000 m. GENÇ ERKEKLER. ELEME Derece Sonuç RİZE

Detaylı

T.C. YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği

T.C. YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği 04.11.2010 AÇIKLAMA Yükseköğretim Genel Kurulu 2010 yılının 17. toplantısını yapmak üzere 03.11.2010-04.11.2010 da toplanmış; Eğitim, Kadro, Mevzuat ve Vakıf Üniversiteleri Koordinasyon komisyonları raporlarının

Detaylı

İLÂHİYAT FAKÜLTESİ DERGİSİ

İLÂHİYAT FAKÜLTESİ DERGİSİ ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ İLÂHİYAT FAKÜLTESİ DERGİSİ Çukurova University Journal of Faculty of Divinity Cilt 13 Sayı 2 Temmuz-Aralık 2013 T. C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ DERGİSİ 2013 (13/2)

Detaylı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ HARPUT ARAŞTIRMALARI DERGİSİ

FIRAT ÜNİVERSİTESİ HARPUT ARAŞTIRMALARI DERGİSİ T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ HARPUT UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ FIRAT ÜNİVERSİTESİ HARPUT ARAŞTIRMALARI DERGİSİ JOURNAL OF HARPUT STUDIES Cilt/Volume: III Sayı/Number: 2 Eylül/September 2016 Harput Araştırmaları

Detaylı

Devletin Şefleri Cumhurbaşkanları

Devletin Şefleri Cumhurbaşkanları Devletin Şefleri Cumhurbaşkanları Cumhuriyetin kuruluşu Anadolu insanının iman, namus, bağımsızlık, özgürlük, vatan ve millete sevgi ile bağlılığının inancı ve iradesi ile kendisine önderlik yapan Mustafa

Detaylı

Adı Soyadı GÜVENLİK SORUŞTURMASI VEYA ARŞİV ARAŞTIRMASI DURUMU UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN GELMEDİ UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN

Adı Soyadı GÜVENLİK SORUŞTURMASI VEYA ARŞİV ARAŞTIRMASI DURUMU UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN GELMEDİ UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN İLGİ: 01.01.2018 TARİH 30288 SAYILI ÇALIŞMA VE SOSYAL İŞCİLERİNDEN SINAVDA BAŞARILI OLANLARIN SORUŞTURMASI VEYA ARŞİV ARAŞTIRMA 1 29**32***34 ABDULHALUK KOLDAN 2 48**95***70 ADEM BALOĞLU 3 51**14***56

Detaylı

EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GİDEN ADAY ÖĞRENCİ BAŞVURULARI SONUÇLARI ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI BAŞVURU YAPILAN KURUM FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL/MYO BÖLÜM NOT

EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GİDEN ADAY ÖĞRENCİ BAŞVURULARI SONUÇLARI ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI BAŞVURU YAPILAN KURUM FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL/MYO BÖLÜM NOT 2018-2019 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GİDEN ADAY ÖĞRENCİ BAŞVURULARI SONUÇLARI ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI BAŞVURU YAPILAN KURUM FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL/MYO BÖLÜM NOT ORTALASONUÇ 1 DİDEM ÇİNAR ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

VIII. Klâsik Türk Edebiyatı Sempozyumu (Alî Emîrî Hatırasına)

VIII. Klâsik Türk Edebiyatı Sempozyumu (Alî Emîrî Hatırasına) VIII. Klâsik Türk Edebiyatı Sempozyumu (Alî Emîrî Hatırasına) 15-17 Kasım 2012 DİYARBAKIR Dicle Üniversitesi Edebiyat ve Sanat Topluluğu ile Erciyes Üniversitesi Klâsik Türk Edebiyatı Topluluğu tarafından

Detaylı

MALİYE BÖLÜMÜNDE 4 YIL BOYUNCA DERS VEREN ÖĞRETİM ÜYELERİ

MALİYE BÖLÜMÜNDE 4 YIL BOYUNCA DERS VEREN ÖĞRETİM ÜYELERİ MALİYE BÖLÜMÜNDE 4 YIL BOYUNCA DERS VEREN ÖĞRETİM ÜYELERİ I. YARIYILDAKİ DERSLER VE DERSLERİ VEREN ÖĞRETİM ÜYELERİ Kamu Maliyesi Araştırma Yöntemleri Yrd. Harun KILIÇASLAN İktisada Giriş Salih ŞİMŞEK Ekrem

Detaylı

Türk-Alman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Ders Bilgi Formu

Türk-Alman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Ders Bilgi Formu Türk-Alman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Ders Bilgi Formu Dersin Adı Dersin Kodu Dersin Yarıyılı Türk Siyasal Hayatı POL212 4 ECTS Ders

Detaylı

Bilim,Sevgi,Hoşgörü.

Bilim,Sevgi,Hoşgörü. Bilim,Sevgi,Hoşgörü. Mehmet Akif Ersoy 20 Aralık 1873 27 Aralık 1936 Mehmet Akif Ersoy, Türkiye Cumhuriyeti nin ulusal marşı olan İstiklal Marşı nın yazarıdır. Vatan Şairi olarak anılır. Yahya Kemal Beyatlı

Detaylı

Masterler Salon Şampiyonası

Masterler Salon Şampiyonası Türkye Atletzm Federasyonu Yarışma Blgler Yarışma Adı : Yarışmanın Yapıldığı İl : Tarh : Katılan Sporcu Sayısı : 4-5 Şubat 05 4 Türkye Atletzm Federasyonu 0 Metre Engell Tarh-Saat : 5..05 0:0 :04 Kulvar.

Detaylı

2015-2016 Öğretim Yılı Kros Finalleri Adana

2015-2016 Öğretim Yılı Kros Finalleri Adana Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı Yarışma Adı : Mesafe : Kategori : Yarışma Yeri : Genç Erkekler Yarışma Tarihi : Katılan Sporcu Sayısı : 129 Katılan Sayısı

Detaylı

İMZA GÜNLERİ Saat Başlangıç Bitiş Yazar İsmi Yayınevi Yer 26 Kasım Cumartesi 10:00 18:00 Dr. Şakir DİCLEHAN Cağaloğlu Yayınevi Stand 10:00 18:00

İMZA GÜNLERİ Saat Başlangıç Bitiş Yazar İsmi Yayınevi Yer 26 Kasım Cumartesi 10:00 18:00 Dr. Şakir DİCLEHAN Cağaloğlu Yayınevi Stand 10:00 18:00 İMZA GÜNLERİ Saat Başlangıç Bitiş Yazar İsmi Yayınevi Yer 26 Kasım Cumartesi 10:00 18:00 Ali F. BİLİR Mersin Yazarlar Derneği Stand 10:00 18:00 F. Saadet BİLİR Mersin Yazarlar Derneği Stand 10:00 18:00

Detaylı

NO ADI-SOYADI ÜNVANI KURUMU. 1 Remzi Oğuz YILMAZ Genel Sekreter İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği. İmamoğlu Kaymakamlığı

NO ADI-SOYADI ÜNVANI KURUMU. 1 Remzi Oğuz YILMAZ Genel Sekreter İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği. İmamoğlu Kaymakamlığı KALKINMA KURULU ADANA ÜYELERİ NO ADI-SOYADI ÜNVANI KURUMU 1 Remzi Oğuz YILMAZ Genel Sekreter İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği 2 İsmail Hakkı DEVELİ Kaymakam Seyhan Kaymakamlığı 3 Abdullah DÖLEK Kaymakam

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Tarih Bölümü Ankara Üniversitesi 1997 Yüksek Lisans Tarih (Yakınçağ Tarihi) Ankara Üniversitesi 2000

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Tarih Bölümü Ankara Üniversitesi 1997 Yüksek Lisans Tarih (Yakınçağ Tarihi) Ankara Üniversitesi 2000 ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı : Sezai BALCI Doğum Tarihi : 15 Temmuz 1976 Öğrenim Durumu : Doktora Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Tarih Bölümü Ankara Üniversitesi 1997 Yüksek Lisans Tarih (Yakınçağ Tarihi)

Detaylı

DERS BİLGİLERİ. Ders Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS TÜRK DIŞ POLİTİKASI II. Yüz Yüze / Zorunlu

DERS BİLGİLERİ. Ders Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS TÜRK DIŞ POLİTİKASI II. Yüz Yüze / Zorunlu DERS BİLGİLERİ Ders Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS TÜRK DIŞ POLİTİKASI II TDP202 4 3 + 0 3 5 Ön Koşul Dersleri - Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Dersin Koordinatörü Dersi Verenler Dersin Yardımcıları

Detaylı

EVRAK EKSİKLİĞİ NEDENİ İLE VİZE TALEBİ GERÇEKLEŞTİRİLMEYEN DENETÇİ LİSTESİ ADI SOYADI DENETÇİ NO EKSİK EVRAK NEDENİ

EVRAK EKSİKLİĞİ NEDENİ İLE VİZE TALEBİ GERÇEKLEŞTİRİLMEYEN DENETÇİ LİSTESİ ADI SOYADI DENETÇİ NO EKSİK EVRAK NEDENİ EVRAK EKSİKLİĞİ NEDENİ İLE VİZE TALEBİ GERÇEKLEŞTİRİLMEYEN DENETÇİ LİSTESİ ADI SOYADI DENETÇİ NO EKSİK EVRAK NEDENİ Abdullah ACAR 2058 05.01.2012 tarihine kadar cezalı olduğundan vize işlemi yapılmamıştır.

Detaylı