IMEX FRANKFURT FUAR RAPORU. Hazırlayan: İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "IMEX FRANKFURT FUAR RAPORU. Hazırlayan: İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu"

Transkript

1 IMEX FRANKFURT FUAR RAPORU Hazırlayan: İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu

2 Fuar Hakkında IMEX Fuarı (The Worldwide Exhibition for Incentive Travel, Meetings and Events) bu yıl Mayıs tarihleri arasında 7. kez Messe Frankfurt ta düzenlenmiştir. 157 ülkeden 3500 firmanın katıldığı fuarı bu yıl toplam 8,800 alıcı ziyaret etmiş ve bunların 3,700 ü fuar idaresi tarafından davetli alıcı olarak ağırlanmışlardır. Kongre ve toplantı sektörünün en önemli organizasyonu olan IMEX başarısını bu yıl da sürdürerek katılımcı ve ziyaretçilerin verimli görüşmeler gerçekleştirdiği bir platform olmuştur yılına kadar IMEX Fuar takvimi şu şekilde belirlenmiştir; Mayıs 2010, Mayıs 2011, Mayıs 2012, Mayıs 2013.

3 Fuar Hakkında Toplantı ve kongre sektörünün önemli uluslararası dernek ve birlikleri (ICCA-ECM-AIPC-ASAE-ESAE-DMAI- IAEM- MPI) ile işbirliği içinde gerçekleştirilen; Association Day, Politicians Forum, ICCA Association Networking Evening, MPI Education Forum, Future Leaders Forum, Women s Forum ve benzeri IMEX Fuarı faaliyetleri, sektör kuruluşları, stant sahipleri ile davetli alıcıların bir araya gelerek görüş ve fikir alışverişinde bulundukları önemli iş ve eğitim platformları yaratmıştır. 26 Mayıs akşamı Intercontinental Hotel de gerçekleştirilen Association Networking Evening e 300 e yalkın uluslararası dernek ve birlik temsilcisi katlmıştır.

4 Türkiye Standı Türkiye bu yıl fuara 350 metrekarelik bir stant ile katılmıştır. Kültür ve Turizm Bakanlığımız Frankfurt Ataşeliği ile İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu tarafından organize edilen Türkiye standında 26 katılımcı firma standında 30 u aşkın firma yer almıştır. Türkiye standı fuarda; İngiltere, İtalya, İspanya ve Abu Dabi stantları ile komşu bir konumda yer almıştır.

5 Türkiye Standı T.C. Frankfurt Başkonsolosu Sayın İlhan Saygılı fuarı ziyaret ederek katılımcılarla sohbet etmiş ve Frankfurt Turizm Ataşesi Raci Karaca dan bilgi almıştır.

6 Türkiye Standı Hosted Buyer Randevu Programı ve Türkiye Stant Sunumu Fuar süresince fuar idaresi tarafından düzenlenen randevu programı kapsamında Hosted Buyer- Davetli Alıcı grupları Türkiye standını ziyaret etmişlerdir. Hosted Buyer grupları ICVB tarafından karşılanmışlar ve Türkiye nin kongre, toplantı ve insentif olanaklarını anlatan 12 dakikalık yeni sunum filmini izlemişlerdir. Tüm davetli alıcılara el dokuma çantalar içinde, Turkey logo ve resimli kutu nazar boncukları, 2010 şapkaları ve Türkiye Kongre filmi CDsi hediye edilmiştir.

7 Türkiye Standı Katılımcıları

8 Türkiye Stant Resepsiyonu 27 Mayıs Çarşamba günü 16:00-17:00 saatleri arasında standımızda resepsiyon verilmiştir. Resepsiyona davetli alıcıların katılımı için Julie Watterston Associates firması ile çalışılmıştır. Davetiyeler fuar öncesinde fuarın davetli alıcı listesindeki kişilere olarak ulaştırılmış ve fuar süresince elden dağıtılmış, duyurular yaparak davetli alıcıların ve basın mensuplarının davete katılımı hedeflenmiştir. Davete ilgi oldukça yoğun olmuş ve dernek, birlik, acente ve firma temsilcilerinden oluşan alıcılar davete katılmışlardır. Stant resepsiyonu esnasında konuklara Ankara Devlet Opera ve Balesi Modern Dans Grubu dans gösterisi eşliğinde yiyecek ve içecek ikramı yapılmıştır. Dans gösterisi davetliler tarafından ilgi ve beğeni ile izlenmiştir. Resepsiyona Frankfurt Başkansolosumuz Sayın İlhan Saygılı nın yanı sıra diğer başkonsolosluk yetkilileri ve Bakanlığımız ataşeleri katılmışlardır. Davet esnasında gerçekleştirilen çekilişler ile davetli alıcılara Antalya, İstanbul ve İzmir tatil paketleri ile çeşitli hediyeler verilmiştir.davete katılanlara ayrıca kutulu nazar boncukları ve 2010 şapkaları hediye edilmiştir.

9 Türkiye Stant Resepsiyonu

10 Türkiye Stant Resepsiyonu

11 Türkiye Stant Resepsiyonu Davetiyesi

12 Tatil Sertifikaları

13 Türkiye Stant Aktiviteleri İkram Misafirlerimizi Türk misafirperverliği temasına uygun olarak ağırlayabilmek amacı ile fuar süresince standımızda Kurukahveci Mehmet Efendi firması tarafından Türk kahvesi ikramı, Doluca şarapları ve muhtelif yiyecek ve içecek ikramları yapılmıştır. Ebru ve Hat Sanatçısı Türkiye standında ebru ve hat sanatlarımızı icra eden sanatçılarımız misafirlerin yoğun ilgisini çekmiş, hazırladıkları ürünleri davetli alıcılara hediye etmiştir.

14 Türkiye Standı Tanıtım ve Pazarlama Faaliyetleri IMEX Sponsorluk Frankfurt Kültür ve Turizm Ataşeliğimiz bu yıl IMEX Fuarı nda ülkemizi tanıtıcı etkili sponsorluk ativitelerinde bulunmuştur. Fuar idaresi tarafından yayınlanan Show Guide & Floor Plan arka kapak ve iç sayfasında Türkiye ilanı yayınlanmış ve fuar girişinde yer alan You Are Here Boards ve ana giriş merdiven alanlarında Turkey logosu yer almıştır. Bu sponsorluk aktiviteleri ülkemizin fuar genelinde tanıtımına önemli katkıda bulunmuştur.

15 Türkiye Standı Tanıtım ve Pazarlama Faaliyetleri IMEX Daily İlan IMEX tarafından fuar süresince günlük olarak yayınlanan IMEX Daily adlı gazetede 3 gün boyunca Türkiye ilanı yayınlanmıştır. IMEX Web Sitesi Tüm stant katılımcılarının özel şifreleri ile kullanımlarına açık olan IMEX web sitesi fuar öncesinde stant katılımcıları ile davetli alıcıları buluşturmak için ortam yaratmaktadır. Tüm stant katılımcıları ICVB tarafından web sitesine kayıt ettirilmiş ve tüm stant aktiviteleri IMEX web sitesinde duyurulmuştur. Kampanyası Fuardan 3 hafta önce gerçekleştirilen kampanyası ile fuara katılacak olan tüm davetli alıcılara stant resepsiyon davetiyesi ulaştırılmıştır.

16 Türkiye Standı Tanıtım ve Pazarlama Faaliyetleri IMEX Daily İlan IMEX Daily Istanbul Haberi

17 ICVB nin IMEX faaliyetleri ICCA Yönetim Kurulu Toplantıları ICCA Yönetim Kurulu Üyesi olan ICVB Genel Müdürü Handan Boyce Mayıs tarihleri arasında Intercontinental Hotel de düzenlenen ICCA Yönetim Kurulu Toplantıları na katılmıştır. ICCA Sector Destination Marketing Toplantıları Kongre büroları ve diğer destinasyon tanıtım üyelerinin temsil edildiği ICCA Sektör Toplantısı na ICVB Genel Müdürü Handan Boyce ve Kopenhag Kongre Bürosu Direktörü Steen Jakobsen başkanlık etmişlerdir. ICCA Akdeniz Bölge Toplantısı ICCA Akdeniz Bölge üyeleri 25 Mayıs ta gerçekleştirilen toplantıda işbilriği imkanlarını görüşmüşlerdir. Toplantıya Handan Boyce katılmıştır. IMEX Politicians Forum Her yıl IMEX bünyesinde ve ECM, JMIC ve IMEX işbirliğinde düzenlenen ve ulusal ve bölgesel politikacıların, kongre ve toplantı sektörünün önde gelen dernek ve birlik başkanlarının ve kongre ve ziyaretçi bürolarının üst düzey yetkililerinin katılımı ile gerçekleşen Politicians Forum a ICVB Genel Müdürü Handan Boyce davet edilmiş ve İstanbul u temsilen katılmıştır. ICCA Association Networking Evening 25 Mayıs akşamı ICCA tarafından Intercontinental Hotel de düzenlenen davete ICCA üyesi IMEX katılımcıları ile davetli alıcılar katılmışlardır. ICCA üyelerinin dernek temsilcileri ile potansiyel iş imkanlarını görüşme fırsatı bulduğu geceye ICVB adına Handan Boyce ve Elif Balcı Fisunoğlu katılmıştır.

18 ICVB nin IMEX faaliyetleri IMEX Gala Dinner IMEX Ödül Töreni ve Gala Yemeği 27 Mayıs Çarşamba akşamı Sheraton Airport Hotel de gerçekleşmiştir. IMEX Uluslararası İlişkiler Direktörü Tom Hulton ve ICVB İngiltere ve İrlanda temsilcisi Julie Watterston un davetlisi olarak Handan Boyce ve Elif Balcı Fisunoğlu galaya katılmıştır.

19 ICVB Pazarlama ve Satış Aktiviteleri ICVB Standı Davetli alıcılar ile Görüşmeler ICVB yetkilileri fuar süresince davetli alıcılarla yoğun toplantılar gerçekleştirmiştir. Gerçekleştirilen görüşmeler neticesinde yılları arasında düzenlenmesi planlanan ve katılımcı sayıları ,000 arasında değişen 13 dernek ve birlik kongresi için takip çalışmalarına başlanmıştır. Şirket toplantı ve insentif düzenleyicileri de randevu programı çerçevesinde ICVB yetkililerinden detaylı bilgi almışlardır.

2016 IBTM WORLD BARSELONA FUAR RAPORU

2016 IBTM WORLD BARSELONA FUAR RAPORU 2016 IBTM WORLD BARSELONA FUAR RAPORU Fuar Hakkında IBTM World Barselona Fuarı, 29 Kasım 1 Aralık 2016 tarihleri arasında Fira Gran Via Fuar Merkezi nde bu yıl 28. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Detaylı

IT&CM FUARI. 17-19 NİSAN 2012 SWEECC, Şanghay/ ÇİN. Hazırlayan: İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu

IT&CM FUARI. 17-19 NİSAN 2012 SWEECC, Şanghay/ ÇİN. Hazırlayan: İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu IT&CM FUARI 17-19 NİSAN 2012 SWEECC, Şanghay/ ÇİN Hazırlayan: İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu Fuar Hakkında IT&CM Şanghay Fuarı, 17-19 Nisan 2012 tarihleri arasında Shanghai World Expo (SWEECC) fuar

Detaylı

IMEX FRANKFURT KONGRE TURİZMİ FUARI NİSAN 2016 FRANKFURT ALMANYA. Hazırlayan: Mine Güneş Kaya

IMEX FRANKFURT KONGRE TURİZMİ FUARI NİSAN 2016 FRANKFURT ALMANYA. Hazırlayan: Mine Güneş Kaya IMEX FRANKFURT KONGRE TURİZMİ FUARI 19-21 NİSAN 2016 FRANKFURT ALMANYA Hazırlayan: Mine Güneş Kaya 0 IMEX FRANKFURT KONGRE TURİZMİ FUARI 19-21 NİSAN 2016 FRANKFURT ALMANYA Bu yıl 14. sü düzenlenen IMEX

Detaylı

ICVB İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu 2010 YILI. Hazırlayan : İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu

ICVB İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu 2010 YILI. Hazırlayan : İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu ICVB İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu 2010 YILI FAALİYET RAPORU Hazırlayan : İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu RESMİ TOPLANTI VE ZİYARETLER ICVB Üyeler Yemeği 17 Şubat İstanbul Ticaret Odası ICVB

Detaylı

TUROB Vakantiebeurs / Utrecht - HOLLANDA 2013 Turizm Fuarı Sonuç Raporu

TUROB Vakantiebeurs / Utrecht - HOLLANDA 2013 Turizm Fuarı Sonuç Raporu TUROB Vakantiebeurs / Utrecht - HOLLANDA 2013 Turizm Fuarı Sonuç Raporu Fuar Tarihleri 08.01.2013 13.01.2013 2014 Yılı Fuar Tarihleri 07-12.01.2014 Fuarın Açık Olduğu saatler 08/09/10/12/13.01.2013 10:00-18:00

Detaylı

Yaklaşık 150 ülkeden katılımcıyla bu yıl 16. sı gerçekleştirilen IMEX Frankfurt Fuarı na TÜRSAB ilk kez bir stand ile katıldı.

Yaklaşık 150 ülkeden katılımcıyla bu yıl 16. sı gerçekleştirilen IMEX Frankfurt Fuarı na TÜRSAB ilk kez bir stand ile katıldı. Yaklaşık 150 ülkeden 3.500 katılımcıyla bu yıl 16. sı gerçekleştirilen IMEX Frankfurt Fuarı na TÜRSAB ilk kez bir stand ile katıldı. Fuara, ulusal ve uluslararası turizm ofisleri, ziyaretçi ve kongre büroları,

Detaylı

CRUISE SHIPPING MIAMI KRUVAZİYER, GEMİCİLİK FUARI VE KONFERANSI 16-19 MART 2015 MIAMI/ABD. Hazırlayanlar: Mine Güneş Kaya Aykut Terzioğlu

CRUISE SHIPPING MIAMI KRUVAZİYER, GEMİCİLİK FUARI VE KONFERANSI 16-19 MART 2015 MIAMI/ABD. Hazırlayanlar: Mine Güneş Kaya Aykut Terzioğlu CRUISE SHIPPING MIAMI KRUVAZİYER, GEMİCİLİK FUARI VE KONFERANSI 16-19 MART 2015 MIAMI/ABD Hazırlayanlar: Mine Güneş Kaya Aykut Terzioğlu 0 CRUISE SHIPPING MIAMI KRUVAZİYER, GEMİCİLİK FUARI VE KONFERANSI

Detaylı

MPI TÜRKİYE KULÜBÜ. MPI Türkiye, ülkemizin toplantı

MPI TÜRKİYE KULÜBÜ. MPI Türkiye, ülkemizin toplantı MPI TÜRKİYE KULÜBÜ MPI Türkiye, ülkemizin toplantı sektörü profesyonellerini uluslararası topluluk ile bir araya getirmekte aracı olmak, MPI Global in sunduğu eğitim ve gelişim platformunu üyeleri ile

Detaylı

KAZAKİSTAN ISSA-TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM GÜNLERİ RAPORU

KAZAKİSTAN ISSA-TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM GÜNLERİ RAPORU KAZAKİSTAN ISSA-TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM GÜNLERİ RAPORU ALMATI (20-23 KASIM 2015) 20 Kasım 2015 Cuma: İlk gün konu ile ilgili öğrenci haricinde konunun ilgililerinin katıldığı bir panel düzenlendi.

Detaylı

ICVB İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu 2011 YILI FAALİYET RAPORU. Hazırlayan : İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu

ICVB İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu 2011 YILI FAALİYET RAPORU. Hazırlayan : İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu ICVB İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu 2011 YILI FAALİYET RAPORU Hazırlayan : İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu RESMİ TOPLANTI VE ZİYARETLER TUGEV Yönetim Kurulu Toplantısı 10 Mart İstanbul Ticaret

Detaylı

İZMIR TİCARET ODASI MIAMI SEATRADE KRUVAZİYER, GEMİCİLİK FUARI VE KONFERANSI 12-15 MART 2012 MIAMI/ABD. Hazırlayanlar: Mine Güneş Aykut Terzioğlu

İZMIR TİCARET ODASI MIAMI SEATRADE KRUVAZİYER, GEMİCİLİK FUARI VE KONFERANSI 12-15 MART 2012 MIAMI/ABD. Hazırlayanlar: Mine Güneş Aykut Terzioğlu İZMIR TİCARET ODASI MIAMI SEATRADE KRUVAZİYER, GEMİCİLİK FUARI VE KONFERANSI 12-15 MART 2012 MIAMI/ABD Hazırlayanlar: Mine Güneş Aykut Terzioğlu MIAMI SEATRADE KRUVAZİYER, GEMİCİLİK FUARI VE KONFERANSI

Detaylı

ICVB İcra Kurulu Toplantısı 27 Şubat Kalyon Hotel TUGEV Yönetim Kurulu Toplantısı 15 Mart İTO Merkez Bina ICVB-THY İşbirliği Sunum Toplantısı 17

ICVB İcra Kurulu Toplantısı 27 Şubat Kalyon Hotel TUGEV Yönetim Kurulu Toplantısı 15 Mart İTO Merkez Bina ICVB-THY İşbirliği Sunum Toplantısı 17 ICVB İcra Kurulu Toplantısı 27 Şubat Kalyon Hotel TUGEV Yönetim Kurulu Toplantısı 15 Mart İTO Merkez Bina ICVB-THY İşbirliği Sunum Toplantısı 17 Mayıs Kalyon Hotel İstanbul Dünya 1.liği Basın Daveti 25

Detaylı

Hazırlayan: Mine Güneş Aykut Terzioğlu İzmir Ticaret Odası

Hazırlayan: Mine Güneş Aykut Terzioğlu İzmir Ticaret Odası CRUISE SHIPPING MIAMI KRUVAZİYER, GEMİCİLİK FUARI VE KONFERANSI 12-15 MART 2012 MIAMI/ABD Kruvaziyer dünyasını bir araya getiren en büyük fuar olma özelliğine sahip ve 29. kez düzenlenen Cruise Shipping

Detaylı

TUROB ITTFA / Belgrad - SIRBİSTAN 2014 Turizm Fuarı Sonuç Raporu

TUROB ITTFA / Belgrad - SIRBİSTAN 2014 Turizm Fuarı Sonuç Raporu TUROB ITTFA / Belgrad - SIRBİSTAN 2014 Turizm Fuarı Sonuç Raporu Fuar Tarihleri 27.02-02.03.2014 Fuarın Açık Olduğu saatler 10:00-19:00 Ziyaretçi Sayısı 62.500 Dağıtılan Malzemeler 1. İstanbul Guide 2014

Detaylı

22 Şubat 2018 SPONSORLUK DOSYASI

22 Şubat 2018 SPONSORLUK DOSYASI 22 Şubat 2018 SPONSORLUK SPONSORLUK Türkiye nin en görkemli MICE sektörü buluşması AMEzing Parti, Turizm Medya Grubu organizasyonunda, ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines ın ikinci gününde,

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 24-26 Mart 2016 İstanbul Fuar Merkezi 22-23 Mart 2016 SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 6. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcı ve Hammaddeleri, Laboratuvar ve Üretim Ekipmanları Fuar

Detaylı

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU OCAK 2013 FAALİYET RAPORU 03 Ocak 2013 2012 Yılı Değerlendirme Toplantısı 2012 Yılının İstanbul Turizmi açısından değerlendirilmesinin yapıldığı, İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni Mutlu nun teşrifleri

Detaylı

yatay kapak.pdf :05 C M Y SPONSORLUK DOSYASI CM MY CY CMY K 1

yatay kapak.pdf :05 C M Y SPONSORLUK DOSYASI CM MY CY CMY K 1 SPONSORLUK DOSYASI 1 ALTIN SPONSOR 100.000.- Altın Sponsor olacak firmanın tanıtımı kongre boyunca tüm görsel malzemelerde ve panolarda yer alacaktır. Ana salona firmanın adı verilecektir. (Açılışın yapılacağı

Detaylı

IMEX KONGRE TURİZMİ FUARI FRANKFURT MAYIS 2017

IMEX KONGRE TURİZMİ FUARI FRANKFURT MAYIS 2017 IMEX KONGRE TURİZMİ FUARI FRANKFURT 16-18 MAYIS 2017 Hazırlayan Ayşegül Selçuki İzmir Ticaret Tarihi Müzesi Sorumlusu/Arkeolog 16-18 MAYIS 2017 IMEX KONGRE TURİZMİ FUARI ALMANYA Hazırlayan: Ayşegül SELÇUKİ

Detaylı

2013 KASIM FAALİYET RAPORU

2013 KASIM FAALİYET RAPORU 2013 KASIM FAALİYET RAPORU www.howtoistanbul.com Tanıtım Toplantısı 12 Kasım 2013 A. Murat Ersoy İstanbul Valiliği'nin, İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü Ortaklığı, TÜRSAB

Detaylı

Ödül Töreni Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri

Ödül Töreni Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri 1 Ödül Töreni Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri MAPIC 2013 Ödül Töreni 2 Ödül Töreni Kategorileri - En İyi Moda ve Ayakkabı Perakende Satış Konsepti - En İyi Yiyecek ve İçecek Perakende Satış Konsepti -

Detaylı

TUROB - Selanik Philoxenia 2014 Turizm Fuarı Sonuç Raporu. 2. Istanbul CD 3. İstanbul Haritası 4. Katılımcı otellerin sağladığı promosyonlar

TUROB - Selanik Philoxenia 2014 Turizm Fuarı Sonuç Raporu. 2. Istanbul CD 3. İstanbul Haritası 4. Katılımcı otellerin sağladığı promosyonlar TUROB - Selanik Philoxenia 2014 Turizm Fuarı Sonuç Raporu Fuar Tarihleri 13-16.11.2014 Fuarın Açık Olduğu saatler 11.00 20.00 Dağıtılan Malzemeler 1. Istanbul Guide 2. Istanbul CD 3. İstanbul Haritası

Detaylı

Türkiye 2009 2010 2011 2012 2013 Pazar Payı % 3,7 % 4,4 % 4,5 % 4,25 % 4,1

Türkiye 2009 2010 2011 2012 2013 Pazar Payı % 3,7 % 4,4 % 4,5 % 4,25 % 4,1 TÜRKİYE NİN HOLLANDA TURİZM PAZAR PAYI 16.8 milyon kişilik bir nüfusa sahip olan Hollanda, nüfusuna oranla en çok tatile çıkan Avrupa ülkeleri arasında yer almaktadır. Avrupa Konseyi Resmi İstatistik Dairesi

Detaylı

Doğalgazın Geleceğine Köprü

Doğalgazın Geleceğine Köprü Paketleri (4 paket mevcuttur) Ana Kongre Medya VIP Katılım Hakkı Temsilci Çantası Diğer Ayrıcalık 40 m 2 Boş Sergi Standı sağlanacaktır. Kongrede 1 kişiye sunum yapabilme hakkı Ulusal ve Uluslararası basına

Detaylı

14-16 OCAK 2016 SPONSORLUK DOSYASI. WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye 7. ENERJİ VERİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI. www.evf.gov.tr info@evf.gov.

14-16 OCAK 2016 SPONSORLUK DOSYASI. WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye 7. ENERJİ VERİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI. www.evf.gov.tr info@evf.gov. 6 6 5. RİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI SPONSORLUK DOSYASI 14-16 OCAK 2016 WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye www.evf.gov.tr info@evf.gov.tr FORUM HAKKINDA Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ndan üst

Detaylı

Çin ve çevre ülkelerden ziyaretçilere ait kartların örnekleri yazı ekinde bilgilerinize sunulmuştur.

Çin ve çevre ülkelerden ziyaretçilere ait kartların örnekleri yazı ekinde bilgilerinize sunulmuştur. BEİJİNG INTERNATİONAL IMPORT FOOD EXPO 2015( CİPFE 2015) FUAR RAPORU Kuru Meyve Tanıtım Grubu 03-05 Temmuz 2015 tarihleri arasında Pekin Fuar merkezinde düzenlenen Beijing International Import Food Expo

Detaylı

TRAVEL TURKEY İZMİR 10 13 ARALIK 2015 TURİZM FUAR RAPORU

TRAVEL TURKEY İZMİR 10 13 ARALIK 2015 TURİZM FUAR RAPORU TRAVEL TURKEY İZMİR 10 13 ARALIK 2015 TURİZM FUAR RAPORU TRAVEL TURKEY İZMİR Bu yıl 10 13 Aralık 2015 tarihlerinde İzmir in yeni fuar alanı olan FUAR İZMİR de kapılarını katılımcılara ve ziyaretcilere

Detaylı

SAYIN FİRMA YETKİLİLERİ,

SAYIN FİRMA YETKİLİLERİ, SAYIN FİRMA YETKİLİLERİ, Çocuk ürolojisi ülkemizde yan dal uzmanlığı olarak tescil edilmiş bir bilim dalıdır. Ülkemizde çocuk ürolojisi hizmetlerinin kalitesinin yükseltilmesi, olgu çeşitliliğinin arttırılması,

Detaylı

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler 18-21 KASIM 2015-İSTANBUL SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ Düzenleyenler Destekleyenler www.turkeyhealth.net a- B- C- D- E- F- G- H- I- J- Ana Sponsorluk Altın Sponsorluk Gümüş Sponsorluk Bronz

Detaylı

Hazırlayan: Ayşegül SELÇUKİ / İzmir Ticaret Tarihi Müzesi Sorumlusu / Arkeolog

Hazırlayan: Ayşegül SELÇUKİ / İzmir Ticaret Tarihi Müzesi Sorumlusu / Arkeolog VAKANTIEBEURS 2016 UTRECHT TURİZM FUARI 12-17 OCAK 2016 UTRECHT / HOLLANDA Hazırlayan: Ayşegül SELÇUKİ / İzmir Ticaret Tarihi Müzesi Sorumlusu / Arkeolog VAKANTIEBEURS 2016 UTRECHT TURİZM FUARI 12-17 OCAK

Detaylı

II. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı

II. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı II. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı ELMAS SPONSORLUK Üç (3) Premium Paket Mevcuttur Sponsorluk Paketleri Etkinlik boyunca maksimum sergileme imkanları sağlayan benzersiz bir premium

Detaylı

Kimya Kongresi. 28. Ulusal. 15-21 Ağustos 2016 MERSİN. Mersin Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü. (Uluslararası Katılımlı)

Kimya Kongresi. 28. Ulusal. 15-21 Ağustos 2016 MERSİN. Mersin Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü. (Uluslararası Katılımlı) 28. Ulusal Kimya Kongresi (Uluslararası Katılımlı) 15-21 Ağustos 2016 Mersin Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü MERSİN SPONSORLUK DOSYASI www.kimya2016.org DİZİN Genel Bilgiler 2 Destek

Detaylı

YILIN GENÇ LİDERLERİ ÖDÜL TÖRENİ 2010

YILIN GENÇ LİDERLERİ ÖDÜL TÖRENİ 2010 l YILIN GENÇ LİDERLERİ ÖDÜL TÖRENİ 2010 Genç Liderler Kimdir? Genç Liderler 2004 yılında kurulmuş, Türkiye nin yönetimiyle ilgili her alan ve her kademede etkin görev almak ve Türkiye nin daha iyi yönetilerek

Detaylı

ACE of M.I.C.E. EXHIBITION 2017 REKLAM VE TANITIM KATEGORİLERİ

ACE of M.I.C.E. EXHIBITION 2017 REKLAM VE TANITIM KATEGORİLERİ ACE of M.I.C.E. EXHIBITION 2017 REKLAM VE TANITIM KATEGORİLERİ Sponsorluk kategorilerine ilişkin detaylı bilgi almak ve özel sponsorluk talepleriniz için Turizm Medya Grubu ile sales@ameistanbul.com adresinden

Detaylı

HUSUM 2015 RÜZGAR ENERJİSİ FUARI VE KONGRESİ. Fotoğraf: Serkan TURAÇ 15-18

HUSUM 2015 RÜZGAR ENERJİSİ FUARI VE KONGRESİ. Fotoğraf: Serkan TURAÇ 15-18 HUSUM 2015 RÜZGAR ENERJİSİ FUARI VE KONGRESİ Fotoğraf: Serkan TURAÇ 15-18 Eylül 2015 15-18 Eylül 2015 HUSUM 2015 RÜZGAR ENERJİSİ FUARI VE KONGRESİ Türkiye Pavilyonu Hamburg Fuarı ile dönüşümlü olarak düzenlenen

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi GENEL BİLGİLER Tarih :21. GÖĞÜS KALP DAMAR ANESTEZİ ve YOĞUN BAKIM DERNEĞİ Ulusal Kongresi, 23-26 Nisan tarihleri arasında Perissia Otel Kapadokya da gerçekleşecektir. Konaklama: Konaklama Merkez Oteli

Detaylı

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Beylerbeyi Özel Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Beylerbeyi Özel Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Beylerbeyi Özel Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 02 Ekim 2013-15 Ekim 2014 Dönemi Rapor Tarihi 10.10.2014 1 İTÜ GVO BEYLERBEYİ

Detaylı

ATM DUBAİ TURİZM FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU

ATM DUBAİ TURİZM FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU ATM -2017 DUBAİ TURİZM FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU BURSA STAND. 24-27 Nisan 2017 tarihleri arasında Dubai de gerçekleşen Arabian Travel Market Turizm Fuarı na BTSO desteği ile ilk kez BURSA olarak katıldık.

Detaylı

TOBB ETÜ MED YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

TOBB ETÜ MED YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU TOBB 2013 ETÜ MED YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1-ÜYE SAYIMIZ 2013 yılı sonu itibari ile 48% artış ile 372 üyeye ulaşmış bulunuyoruz. 2010: 93 2011: 132 2012: 252 2013: 372 2014: 397(Haziran ayı itibari

Detaylı

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ TÜREK 2012. 7 8 Kasım 2012 WOW Convention Center, İSTANBUL SPONSORLUK DOSYASI

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ TÜREK 2012. 7 8 Kasım 2012 WOW Convention Center, İSTANBUL SPONSORLUK DOSYASI TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ TÜREK 2012 7 8 Kasım 2012 WOW Convention Center, İSTANBUL SPONSORLUK DOSYASI Değerli Sektör Paydaşları, 7 8 Kasım 2012 tarihleri arasında, WOW Convention Center da düzenleyeceğimiz

Detaylı

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 08 Ocak 2014 - (A. Murat Ersoy - Hande Tibuk) 2014 CATHIC organizasyonu PR hazırlıklarını yürüten Alkaş firmasından Esra Dalgıç ile Dernek Başkanımız Sayın Murat Ersoy ve

Detaylı

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi GELECEĞiN YAPILARI GELECEĞiN ŞEHiRLERi ZİRVE VE FUARI www.yapivesehirzirvesi.com GELECEĞİN YAPILARI GELECEĞİN ŞEHİRLERİ ZİRVE VE FUARI Geleceği inşa etmek büyük ölçüde daha modern, sağlıklı, güvenli,

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir;

GENEL BİLGİLER. Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; GENEL BİLGİLER Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; Konaklama: Konaklama Merkez Oteli Crown Plaza Oteli dir. Düzenleyen: Uludağ Üniversitesi

Detaylı

İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör

İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör 25-27 EKiM 2018 İSTANBUL FUAR MERKEZİ www.interdyeprinting.com SPONSORLUK SEÇENEKLERİ İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör Turkish Textile Dyeing and Finishing Industrialists Association

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ SPONSORLUK SEÇENEKLERİ Üretim ve Uygulama Ekipmanları Fuarı www.aseurasia.com Medya Partnerleri Organizatör +90 212 324 0000 sales@artkim.com.tr BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR

Detaylı

12 14 EKİM 2017 TTG RİMİNİ TURİZM FUARI İTALYA. Hazırlayan: Mine GÜNEŞ KAYA

12 14 EKİM 2017 TTG RİMİNİ TURİZM FUARI İTALYA. Hazırlayan: Mine GÜNEŞ KAYA 12 14 EKİM 2017 TTG RİMİNİ TURİZM FUARI Hazırlayan: Mine GÜNEŞ KAYA 12 14 EKİM 2017 TTG RİMİNİ TURİZM FUARI Odamız bu yıl da ilk kez T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı daveti ile verilen info desk ile TTG

Detaylı

Riyad Turizm Fuarı 2017 GÖREV DÖNÜŞ RAPORU

Riyad Turizm Fuarı 2017 GÖREV DÖNÜŞ RAPORU Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Riyad Turizm Fuarı 2017 GÖREV DÖNÜŞ RAPORU 7-10 Nisan 2017 1 Konu: Riyad Turizm Fuarı 2017 Katılımı Görev Yeri : Riyad RAPOR ÖZETİ: Bölgemizin iş ve yatırım imkânlarının,

Detaylı

KASIM SPONSORLUK DOSYASI

KASIM SPONSORLUK DOSYASI KASIM 01-02 NOVEMBER2017 JW Marriott, Ankara SPONSORLUK DOSYASI 1 Kongre Merkezi JW Marriott, Ankara JW MARRIOTT Ankara, ABD ve Dünya nın 70 ülkesinde 3500 ün üzerinde turizm yatırımına sahip Dünya nın

Detaylı

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 06 Eylül 2013- (Hande Tibuk) Kuzey Ren-Vestfalya Ekonomi Bakanlığı ve Nrw.Invest tarafından ikinci kez Türk firmalarına Kuzey Ren-Vestfalya da gerçekleştirdikleri başarılı ve

Detaylı

17. UÇAN SÜPÜRGE ULUSLARARASI KADIN FİLMLERİ FESTİVALİ 8-15 Mayıs 2014

17. UÇAN SÜPÜRGE ULUSLARARASI KADIN FİLMLERİ FESTİVALİ 8-15 Mayıs 2014 A- FESTİVAL ANA SPONSORLUĞU Kapsam: Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festivali sosyal sorumluluk projelerine önem veren kurum ve kuruluşların desteğiyle 17. yaşına geldi. Festivalimizin ismiyle birlikte anılacak

Detaylı

VI. Ulusal Polimer Bilim ve Teknolojisi Kongresi 4-7 Eylül 2016 Ankara DESTEK DOSYASI

VI. Ulusal Polimer Bilim ve Teknolojisi Kongresi 4-7 Eylül 2016 Ankara DESTEK DOSYASI VI. Ulusal Polimer Bilim ve Teknolojisi Kongresi 4-7 Eylül 2016 Ankara DESTEK DOSYASI Sayın İlgili, Ülkemizde her iki yılda bir düzenlenen ve ilki 2006 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi nde gerçekleştirilen

Detaylı

2014 SIAL ULUSLARARASI GIDA FUARI İNCELEME RAPORU

2014 SIAL ULUSLARARASI GIDA FUARI İNCELEME RAPORU 2014 SIAL ULUSLARARASI GIDA FUARI İNCELEME RAPORU HAZIRLAYAN : PROF.DR.NÜZHET KARAMAN I. SIA ULUSLARARASI GIDA FUARI HAKKINDA GENEL BİLGİLER Paris Uluslararası Gıda Fuarı nın ilki 1964 yılında düzenlenmiştir.

Detaylı

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI 2014 DEPREM ZİRVESİ TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI www.turkiyedepremvakfi.org.tr tdv@turkiyedepremvakfi.org.tr twitter: twitter.com/tdvakfi facebook: facebook.com/turkiyedepremvakfi

Detaylı

Ana Sponsorluk. ITECH Teknoloji Kongre ve Fuarı. Stant. Oturum. Medya. Tanıtım. Logo. Ücretsiz Bilet. Temsilci Çantası

Ana Sponsorluk. ITECH Teknoloji Kongre ve Fuarı. Stant. Oturum. Medya. Tanıtım. Logo. Ücretsiz Bilet. Temsilci Çantası Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 14-15-16 Haziran 2019 www.itechcongress.com Ana Sponsorluk (2 paket mevcuttur) 36 m² Boş Sergi Standı sağlanacaktır. Her stant için toplamda 3 Kw elektrik sağlanacak

Detaylı

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi GELECEĞiN YAPILARI GELECEĞiN ŞEHiRLERi ZİRVE VE FUARI www.yapivesehirzirvesi.com Geleceği inşa etmek büyük ölçüde daha modern, sağlıklı, güvenli, konforlu, verimli, tasarruflu, çevreci, teknolojik, sürdürülebilir

Detaylı

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI. Organizasyon

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI.   Organizasyon VIAPORT MARINA, TUZLA 02-05 Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI www.expomaritt.com Organizasyon BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ (TÜREK 2014 ) 5-6 Kasım 2014, İstanbul Fotoğraf: Emrah TAŞKIRAN TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ / 5-6 KASIM Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) tarafından üçüncüsü

Detaylı

ETKİNLİK, TOPLANTI VE KONGRE SEKTÖRÜ FUARI

ETKİNLİK, TOPLANTI VE KONGRE SEKTÖRÜ FUARI 6. Turizm Medya Grubu, 2014 yılından bu yana organize ettiği ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines 5 senedir Türkiye ve küresel MICE endüstrisini ağırlamaya devam etmektedir. 20-22 Şubat 2019

Detaylı

TED Üniversitesi, Türk Eğitim Derneği nin eğitim alanındaki 91 yıllık deneyimini yükseköğretime taşımasıyla 2009 yılında, Ankara da kurulmuş, genç,

TED Üniversitesi, Türk Eğitim Derneği nin eğitim alanındaki 91 yıllık deneyimini yükseköğretime taşımasıyla 2009 yılında, Ankara da kurulmuş, genç, TED Üniversitesi, Türk Eğitim Derneği nin eğitim alanındaki 91 yıllık deneyimini yükseköğretime taşımasıyla 2009 yılında, Ankara da kurulmuş, genç, dinamik, çağdaş bir şehir üniversitedir. Önce insan ilkesi

Detaylı

: Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

: Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi GENEL BİLGİLER Tarih :22. GÖĞÜS KALP DAMAR ANESTEZİ ve YOĞUN BAKIM DERNEĞİ Ulusal Kongresi, 21-24 Nisan tarihleri arasında Liberty Hotels Lykia Fethiye de gerçekleşecektir. Konaklama: Konaklama Merkez

Detaylı

HAKKINDA HINDISTAN. Organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden, alanlarında en iyi MICE ve Wedding acenteleri, CEO ve üst düzey

HAKKINDA HINDISTAN. Organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden, alanlarında en iyi MICE ve Wedding acenteleri, CEO ve üst düzey SPONSORLUK DOSYASI International MICE & Wedding Forum, ilk olarak 03 Nisan - 09 Nisan 2016 tarihleri arasında Inventum Global Workshop adı altında St.Regis, Mumbai ve Grand Hotel, New Delhi'de gerçekleşmiştir.

Detaylı

Açılış Töreni. Firmalara katkı miktarındaki yüksekliğe göre stand seçimi sağlanacaktır

Açılış Töreni. Firmalara katkı miktarındaki yüksekliğe göre stand seçimi sağlanacaktır KONGRE DÜZENLEME KURULU Prof. Dr. Necdet Kuyucu Prof. Dr. Ener Çağrı Dinleyici Prof. Dr. Metehan Özen Prof. Dr. Ateş Kara GENEL BİLGİLER Tarih 05-08 Nisan 2015 Konge Dili Yer Türkçe Konge ( Tahmini ) Katılımcı

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: 70430465-TİM.OAİB.GSK.2018/20256-22555 Ankara, 13/09/2018 Konu: II. Türkiye-Afrika Ekonomi ve İş Forumu Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (G-2018) Afrika

Detaylı

ITTFA BELGRAD 2014 TURİZM FUARI SONUÇ RAPORU

ITTFA BELGRAD 2014 TURİZM FUARI SONUÇ RAPORU ITTFA BELGRAD 2014 TURİZM FUARI SONUÇ RAPORU TÜRSAB ITTFA BELGRAD 2014 TURİZM FUAR RAPORU Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) bu yıl 27 Şubat 2 Mart tarihleri arasında Sırbistan ın Başkenti Belgrad

Detaylı

invest in Sustainable Future Together Turkey Africa

invest in Sustainable Future Together Turkey Africa Türkiye-Afrika İkinci Ekonomi ve İş Forumu, 10-11 Ekim tarihlerinde İstanbul da gerçekleştirilecek. Zirve T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ın katılımıyla, T.C. Ticaret Bakanlığı nın koordinasyonunda,

Detaylı

ACE of M.I.C.E. EXHIBITION 2016 REKLAM VE TANITIM KATEGORİLERİ

ACE of M.I.C.E. EXHIBITION 2016 REKLAM VE TANITIM KATEGORİLERİ ACE of M.I.C.E. EXHIBITION 2016 REKLAM VE TANITIM KATEGORİLERİ Sponsorluk kategorilerine ilişkin detaylı bilgi almak ve özel sponsorluk talepleriniz için Turizm Medya Grubu ile sales@ameistanbul.com adresinden

Detaylı

TUR 2013 GÖTEBORG TURİZM FUARI RAPORU 21 24 MART 2013 GÖTEBORG - İSVEÇ

TUR 2013 GÖTEBORG TURİZM FUARI RAPORU 21 24 MART 2013 GÖTEBORG - İSVEÇ TUR 2013 GÖTEBORG TURİZM FUARI RAPORU 21 24 MART 2013 GÖTEBORG - İSVEÇ Aykut TERZİOĞLU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzmanı TUR 2013 GÖTEBORG TURİZM

Detaylı

21/08/2006 FAALİYETLERİMİZE SPONSOR OLARAK PLASTİK SEKTÖRÜNE YÖNELİK FAALİYETLERİNİZİ ARTTIRMAYI İSTER MİSİNİZ?

21/08/2006 FAALİYETLERİMİZE SPONSOR OLARAK PLASTİK SEKTÖRÜNE YÖNELİK FAALİYETLERİNİZİ ARTTIRMAYI İSTER MİSİNİZ? 21/08/2006 FAALİYETLERİMİZE SPONSOR OLARAK PLASTİK SEKTÖRÜNE YÖNELİK FAALİYETLERİNİZİ ARTTIRMAYI İSTER MİSİNİZ? Sayın Yönetim Kurulu Başkanı ve / veya Sayın Genel Müdür Dikkatine, Türk Plastik Sanayicileri

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir;

GENEL BİLGİLER. Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; GENEL BİLGİLER Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 10-12 Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; Konaklama: Konaklama Merkez Oteli Crown Plaza Oteli dir. Düzenleyen: Uludağ Üniversitesi

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI LONDRA İŞ VE İNCELEME GEZİSİ ZİYARET RAPORU

İZMİR TİCARET ODASI LONDRA İŞ VE İNCELEME GEZİSİ ZİYARET RAPORU İZMİR TİCARET ODASI LONDRA İŞ VE İNCELEME GEZİSİ ZİYARET RAPORU 6-8 MART 2012 LONDRA İŞ VE İNCELEME GEZİSİ ZİYARET RAPORU Odamızın 2012 yılı Çalışma Programı nda yer alan Londra İş ve İnceleme gezisi 06-08

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI WTM LONDRA 2014 TURİZM FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU

İZMİR TİCARET ODASI WTM LONDRA 2014 TURİZM FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU İZMİR TİCARET ODASI WTM LONDRA 2014 TURİZM FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU Hazırlayan: Görkem Şavluğ Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü 3-6 KASIM 2014 WTM LONDRA 2014 TURİZM FUARI

Detaylı

KAYSERİ ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ

KAYSERİ ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ KAYSERİ ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ 2018 SPONSORLUK DOSYASI www.altincinarfestivali.org www.altincinarfestivali.com BİZ KİMİZ? 5 yılda 300 e yakın film gösterimi. 30.000 in üzerinde izleyici. 500 e yakın

Detaylı

5-6 ARALIK. Uluslararası Istanbul Hazır Ambalajlı Mamul Kongre ve Sergisi

5-6 ARALIK. Uluslararası Istanbul Hazır Ambalajlı Mamul Kongre ve Sergisi 5-6 ARALIK 2013 Uluslararası Istanbul Hazır Ambalajlı Mamul Kongre ve Sergisi Uluslararası İstanbul Hazır Ambalajlı Mamul Kongre ve Sergisi Sponsorluk Paketleri ELMAS SPONSORLUK Iki (2) Premium Paket Mevcuttur

Detaylı

Değerli Sektör Paydaşları,

Değerli Sektör Paydaşları, 5 Değerli Sektör Paydaşları, Türkiye Cumhuriyeti nin kuruluşunun 100. Yılı olan 2023 yılı rüzgar enerjisi hedefinin 20.000 MW olarak belirlendiği ülkemizde, rüzgar enerjisi konusunda bir kongrenin olması

Detaylı

MIPIM 2015 REKLAM VE SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 10-13 MARCH 2015 PALAIS DES FESTIVALS CANNES - FRANCE

MIPIM 2015 REKLAM VE SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 10-13 MARCH 2015 PALAIS DES FESTIVALS CANNES - FRANCE MIPIM 2015 10-13 MARCH 2015 REKLAM VE SPONSORLUK SEÇENEKLERİ PALAIS DES FESTIVALS CANNES - FRANCE Majestic/Carlton Otel Projeksiyon 4 gün süreyle, saat 19.30 02.00 arası Majestic veya Carlton Otel in 3

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Önsöz... v Tablolar Listesi... xv Şekiller Listesi... xvii Resimler Listesi... xviii

İÇİNDEKİLER. Önsöz... v Tablolar Listesi... xv Şekiller Listesi... xvii Resimler Listesi... xviii İÇİNDEKİLER Önsöz... v Tablolar Listesi... xv Şekiller Listesi... xvii Resimler Listesi... xviii BİRİNCİ BÖLÜM TOPLANTI-KONGRE YÖNETİMİNE GİRİŞ KONGRE TURİZMİNİN TANIMI, GELİŞİMİ VE ÖNEMİ 1.1. Toplantının

Detaylı

ULUSLARARASI FOTOĞRAF ŞÖLENİ

ULUSLARARASI FOTOĞRAF ŞÖLENİ ULUSLARARASI FOTOĞRAF ŞÖLENİ ve 32. ULUSLARARASI FOTOĞRAF SANATI FEDERASYONU KONGRESİ 01-07 EYLÜL 2014 ANKARA-KAPADOKYA www.fiap32congress.org Dünya Fotoğraf Olimpiyatı Türkiye de... Dünya da, Fotoğrafın

Detaylı

MIPIM 2014 Türkiye Onur Ülkesi Değerlendirme Dosyası

MIPIM 2014 Türkiye Onur Ülkesi Değerlendirme Dosyası MIPIM 2014 Türkiye Onur Ülkesi Değerlendirme Dosyası TÜRKİYE NEDEN ONUR ÜLKE SEÇİLDİ? Türk ekonomisinin büyüyen gücü Türk şirketlerinin MIPIM de yükselen katılımı En büyük ve dinamik inşaat sektörü 20

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI IDS 2015 KÖLN ULUSLARARASI DİŞÇİLİK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU

İZMİR TİCARET ODASI IDS 2015 KÖLN ULUSLARARASI DİŞÇİLİK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU İZMİR TİCARET ODASI IDS 2015 KÖLN ULUSLARARASI DİŞÇİLİK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU Hazırlayan: Görkem Şavluğ Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü 10-14 MART 2015 IDS KÖLN 2015 ULUSLARARASI

Detaylı

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C.

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Temsilcileri, Toprak Mahsulleri Ofisi

Detaylı

Davet mektubu. Genel Bilgiler. Ana Kategori Sponsorlukları. Sosyal Aktivite Sponsorlukları. Zirve Hizmetleri Sponsorlukları.

Davet mektubu. Genel Bilgiler. Ana Kategori Sponsorlukları. Sosyal Aktivite Sponsorlukları. Zirve Hizmetleri Sponsorlukları. Davet mektubu Genel Bilgiler Ana Kategori Sponsorlukları Sosyal Aktivite Sponsorlukları Zirve Hizmetleri Sponsorlukları İletişim DAVET Dünya Meyve Suyu Günü (DMSG) Türk Meyve Suyu Endüstrisi Derneği (MEYED)

Detaylı

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren AKM Klasik Türk Sanat Müziği Korosunun Şef Mitat

Detaylı

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 05 Mayıs 2016 26-29 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında Başta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir

Detaylı

Benzersiz İstanbul u keşfetmek, Farklı ve verimli bir konferansa katılıp, Unutulmaz bir networking organizasyonu yaşamaya

Benzersiz İstanbul u keşfetmek, Farklı ve verimli bir konferansa katılıp, Unutulmaz bir networking organizasyonu yaşamaya Benzersiz İstanbul u keşfetmek, Farklı ve verimli bir konferansa katılıp, Unutulmaz bir networking organizasyonu yaşamaya Uluslararası Yönetim Asistanları Birliği Türkiye, ilk Ulusal Lansman ve Konferans

Detaylı

PLATFORMUMUZUN YURTDIŞI TANITIM HİZMETLERİ

PLATFORMUMUZUN YURTDIŞI TANITIM HİZMETLERİ PLATFORMUMUZUN YURTDIŞI TANITIM HİZMETLERİ Hedefimiz, öncelikli pazarlarda ülkemizin sağlık turizmi potansiyelini tanıtmaktır. Sunmuş olduğunuz sağlık hizmetinin kalitesini ve imkânlarınızı tanıtmak, sağlık

Detaylı

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu

ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu ACM (Association for Computing Machinery) 100.000 i aşkın üyesiyle alanında dünyanın en büyüğü olma özelliğine sahip, eğitsel ve bilimsel bir bilişim topluluğudur. 1947

Detaylı

İnsan Kaynakları Kongresi

İnsan Kaynakları Kongresi İnsan Kaynakları Kongresi Esin Ver Tutku Yarat 14 Mayıs 2015 Ankara Sheraton Oteli İş Birliği Dosyası İnsan Kaynakları Kongresi Türkiye Kalite Derneği-KalDer, iş yaşamındaki profesyonellerin gelişim ve

Detaylı

ULUSLAR ARASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE MARATONU TARİHİ GELİBOLU YARIMADASI 2015 100. YIL ÇANAKKALE ZAFERİ SPONSORLUK DOSYASI

ULUSLAR ARASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE MARATONU TARİHİ GELİBOLU YARIMADASI 2015 100. YIL ÇANAKKALE ZAFERİ SPONSORLUK DOSYASI ULUSLAR ARASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE MARATONU TARİHİ GELİBOLU YARIMADASI 2015 100. YIL ÇANAKKALE ZAFERİ SPONSORLUK DOSYASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE Çanakkale zaferinin 100.yılında

Detaylı

IFDTEX 2010 23.ULUSLARARASI GIDA VE GIDA TEKNOLOJİLERİ FUARI

IFDTEX 2010 23.ULUSLARARASI GIDA VE GIDA TEKNOLOJİLERİ FUARI IFDTEX 2010 23.ULUSLARARASI GIDA VE GIDA TEKNOLOJİLERİ FUARI IFDTEX 2010 23.Uluslararası Atina Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı, 5 8 Şubat 2010 tarihleri arasında Yunanistan ın başkenti Atina daki Metropolitan

Detaylı

17-18 Eylül 2014 te Tekrar Beraberiz...

17-18 Eylül 2014 te Tekrar Beraberiz... 17-18 Eylül 2014 te Tekrar Beraberiz... NELER YAPTIK... 18-19 Eylül 2013 DHS 2013 DHS 2013 Konuşmacıları DHS 2013 Sponsorları Basında DHS 2013 Basında DHS 2013 Basında DHS 2013 Basında DHS 2013 Basında

Detaylı

FASHIONIST 2014 KATILIMCI VE ZİYARETÇİ PROFİLİ

FASHIONIST 2014 KATILIMCI VE ZİYARETÇİ PROFİLİ FASHIONIST 2014 Patika Fuarcılık ve Otiad işbirliği ile geçen yıl Aralık ayında ilkini gerçekleştirdiğimiz Fashionist Abiye, Gelinlik ve Damatlık Fuarı nın 2.sini, 21-23 Kasım 2014 tarihleri arasında İstanbul

Detaylı

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ 1. 2014 Türkiye Kitap Pazarı İstatistikleri Açıklandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı ISBN Ajansı, Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü ve Yayımcı Meslek

Detaylı

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI BİLİŞİM SEKTÖRÜNE YÖNELİK TEŞVİKLER HAKKINDA BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI BİLİŞİM SEKTÖRÜNE YÖNELİK TEŞVİKLER HAKKINDA BİLGİLENDİRME SEMİNERİ Sayı 41 Şubat 2013 e-bülten İTO BİLİŞİM H e r a y ı n i l k h a f t a s ı İ T O w e b s i t e s i n d e y a y ı n l a n ı r T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI BİLİŞİM SEKTÖRÜNE YÖNELİK TEŞVİKLER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Detaylı

IFIA INTERNATIONAL FEDERATION

IFIA INTERNATIONAL FEDERATION ISIF 18 Ülkemizin gelişimine değer katacak buluş, ar-ge ve inovasyon faaliyetlerinin ulusal ve uluslararası katılımcılarla buluşturulması ve üretilen teknik bilginin ticarileştirilerek toplumun yararına

Detaylı

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde 2011 Şubat ayında kurulan Tarım Topluluğu, Ziraat Mühendisliği eğitimi alan öğrencilerin her alanda

Detaylı

1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015. Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi

1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015. Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi 1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015 Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi Değerli Sektör Temsilcisi; 1. Konum Belirleme ve Uydu Navigasyonu

Detaylı

TUROB Vakantiebeurs / Utrecht - HOLLANDA 2019 Turizm Fuarı Sonuç Raporu

TUROB Vakantiebeurs / Utrecht - HOLLANDA 2019 Turizm Fuarı Sonuç Raporu TUROB Vakantiebeurs / Utrecht - HOLLANDA 2019 Turizm Fuarı Sonuç Raporu Fuar Tarihleri 09.01.2019 13.01.2019 2020 Yılı Fuar Tarihleri 15-19 Ocak 2020 Fuarın Açık Olduğu saatler 10:00-18:00 Ziyaretçi Sayısı

Detaylı

E-Devlet ve Veri Yönetiminde Kurumlararası İşbirliği

E-Devlet ve Veri Yönetiminde Kurumlararası İşbirliği 2 E-Devlet ve Veri Yönetiminde Kurumlararası İşbirliği TEKNOLOJİ Başkent te BULUŞUYOR 4 2 kamu vizyonu teknoloji geleceği içindekiler 1. Kamu Teknoloji Platformu 2. Organizasyon Hakkında 3. Organizasyon

Detaylı

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MUMCULAR BÖLGESİNDE YANAN ORMANLIK ALANLARA FİDAN DİKTİ

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MUMCULAR BÖLGESİNDE YANAN ORMANLIK ALANLARA FİDAN DİKTİ AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MUMCULAR BÖLGESİNDE YANAN ORMANLIK ALANLARA FİDAN DİKTİ Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatı Gençlik Kollarının düzenlediği fidan dikme etkinliğine AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem

Detaylı