KARAR Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü nün tarih ve 1084 sayılı yazısı görüşüldü.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KARAR 07.01- Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü nün 06.02.2013 tarih ve 1084 sayılı yazısı görüşüldü."

Transkript

1 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü nün tarih ve 1084 sayılı yazısı Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Bilge Hilal ÇADIRCI nın 28 Şubat 2013 tarihinde Necmettin Erbakan Üniversitesi nde düzenlenecek olan 7. Engelsiz Üniversite Bölge Toplantısı na katılmak üzere 27 Şubat- 01 Mart 2013 tarihlerinde (yol dahil) 3 gün süre ile Konya da görevlendirilmesine, gidişdönüş yolculuğunu otobüs ile yapmasına, adına tahakkuk edecek yolluk ve gündeliğinin Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın 2013 Mali Yılı Bütçesinin ilgili kaleminden ödenmesine oy birliği ile karar verildi. KARAR Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü nün tarih ve 1084 sayılı yazısı Üniversitemiz Engelli Öğrenci Temsilcisi Yunus YILMAZ ile refakatçisi Eğitim Fakültesi öğrencisi Ümit KORKMAZ ın 28 Şubat 2013 tarihinde Necmettin Erbakan Üniversitesi nde düzenlenecek olan 7. Engelsiz Üniversite Bölge Toplantısı na katılmak üzere Şubat 2013 tarihlerinde (yol dahil) 3 gün süre ile Konya da görevlendirilmelerine, anılan tarihlerde görevli-izinli sayılmalarına, varsa sınav haklarının saklı kalmasına, gidiş-dönüş yolculuklarını otobüs ile yapmalarına, adlarına tahakkuk edecek yolluk ve gündeliklerinin Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın 2013 Mali Yılı Bütçesinin ilgili kaleminden ödenmesine oy birliği ile karar verildi. KARAR Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü nün tarih ve 54 sayılı yazısı Üniversitemiz Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde 12 Kasım Mart 2013 tarihleri arasında toplam 96 saat olarak açılan Yoğunlaştırılmış ÜDS Hazırlık Kursu nun sınav sisteminde yapılan değişiklikler ve öğrencilerden gelen istek üzerine 05 Mart-06 Nisan 2013 tarihleri arasında hafta içi akşamları ve mesai saatleri dışında olmak üzere toplam 30 saat YDS Hazırlık Kursu olarak uzatılmasına, kursun Fen-Edebiyat Fakültesi öğretim elemanlarından Arş. Gör. Mesut KOYUNCU tarafından verilmesine, ücretin 250 TL olarak belirlenmesine, kurs ücretinin yasal kesintiler yapıldıktan sonra tahakkuk ettirilmesine oy birliği ile karar verildi.

2 KARAR Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü nün tarih ve 54 sayılı yazısı Üniversitemiz Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü bünyesinde 145 saati teorik ve 55 saati uygulama şeklinde olmak üzere toplam 200 saatlik Aile Danışma Merkezlerinde çalışabilecekler için Meslek Elemanı Sertifika Programı açılmasına, eğitimlerin Aile Danışmanlığı Sertifika Programı ile ortak yürütülmesine, ücretinin 1000 TL olarak belirlenmesine, verilecek derslerin Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü nden geldiği ekli şekliyle kabulüne oy birliği ile karar verildi. KARAR Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve 936 sayılı yazısı Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği Bölümü Tarımsal Yapılar Anabilim Dalı nda ilan edilen Profesör kadrosuna atanmak üzere başvuran Doç. Dr. Sedat KARAMAN hakkında; 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 26. maddesi gereğince seçilen jüri üyelerinden Prof. Dr. Hüseyin ŞİMŞEK, Prof. Dr. Ahmet Nedim YÜKSEL, Prof. Dr. Nuh UĞURLU, Prof. Dr. Mustafa OKUROĞLU ve Prof. Dr. Halil Baki ÜNAL tarafından düzenlenen raporlar okundu. gereğince Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği Bölümü Tarımsal Yapılar Anabilim Dalı nda Profesörlüğe yükseltilerek açık bulunan devamlı statüdeki Profesörlük kadrosu için uygun olduğunun Rektörlük Makamına sunulmasına oy birliği ile karar verildi. KARAR Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve 935 sayılı yazısı Üniversitemiz Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı nda ilan edilen Profesör kadrosuna atanmak üzere başvuran Doç. Dr. Taner GÜNEŞ hakkında; 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 26. maddesi gereğince seçilen jüri üyelerinden Prof. Dr. Şenol AKMAN, Prof. Dr. Mehmet SUBAŞI, Prof. Dr. Okay BULUT, Prof. Dr. Cengiz ŞEN ve Prof. Dr. İbrahim TUNCAY tarafından düzenlenen raporlar okundu. gereğince Üniversitemiz Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı nda Profesörlüğe yükseltilerek açık bulunan devamlı statüdeki Profesörlük kadrosu için uygun olduğunun Rektörlük Makamına sunulmasına oy birliği ile karar verildi.

3 KARAR Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve 993 sayılı yazısı Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü Geometri Anabilim Dalı nda ilan edilen Profesör kadrosuna atanmak üzere başvuran Doç. Dr. Mehmet ATÇEKEN hakkında; 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 26. maddesi gereğince seçilen jüri üyelerinden Prof. Dr. Cengizhan MURATHAN, Prof. Dr. Recep ASLANER, Prof. Dr. Kazım İLARSLAN, Prof. Dr. Sadık KELEŞ ve Prof. Dr. Cihan ÖZGÜR tarafından düzenlenen raporlar okundu. gereğince Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü Geometri Anabilim Dalı nda Profesörlüğe yükseltilerek açık bulunan devamlı statüdeki Profesörlük kadrosu için uygun olduğunun Rektörlük Makamına sunulmasına oy birliği ile karar verildi. KARAR Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 199 sayılı yazısı Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa ÇOLAK ın Mart 2013 tarihlerinde Karadağ/Plav da düzenlenecek olan Plav ve Gusine Müslümanları nın Göçü ve Yaşanan Sorunlar ( ) Sempozyumuna Guinje ve Plav Muhacirlerinin Göçü ve İskanları isimli sözlü bildiri ile katılmak üzere Mart 2013 tarihlerinde (yol dahil) 3 gün süre ile Karadağ/Plav da görevlendirilmesine, anılan tarihlerde görevli-izinli sayılmasına, adı geçenin katılım giderleri dahil ( ) gündelik ve konaklama masraflarının Üniversitemiz 2013 Mali Yılı Bütçesinin kodundan ödenmek üzere 1200 TL ye kadar desteklenmesine oy birliği ile karar verildi. KARAR Bilgi İşlem Daire Başkanlığı nın tarih ve 27 sayılı yazısı Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı nda görevli Uzman Engin TÜRK ün ilçelerde bulunan Meslek Yüksekokulu ve Yüksekokulların internet alt yapısı yenileme ön çalışmasını yapmak üzere 18 Şubat 2013 tarihinde Turhal, Zile ve Pazar ilçelerinde, 19 Şubat 2013 tarihinde Almus ve Artova ilçelerinde, 20 Şubat 2013 tarihinde Koyulhisar ve Reşadiye ilçelerinde, 21 Şubat 2013 tarihlerinde Niksar ve Erbaa ilçelerinde görevlendirilmesine, gidişdönüş yolculuğunu otobüs ile yapmasına, adına tahakkuk edecek yolluk ve gündeliğinin Üniversitemiz 2013 Mali Yılı Bütçesinin kodundan ödenmesine oy birliği ile karar verildi.

4 KARAR Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve 961 sayılı yazısı 2547 sayılı Kanun un 13/b-4 maddesi gereğince Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokuku nda görev yapan Üniversitemiz Rektörlük Okutmanı İlkay YAZARER in görev süresi tarihinde sona erdiğinden, adı geçenin 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 2880 sayılı Kanunla Değişik 32. maddesi gereğince tarihinden itibaren 2 yıl süre ile bulunduğu kadroya yeniden atanması hususunun Rektörlük Makamı nın onayına sunulmasına oy birliği ile karar verildi. KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve 162 sayılı yazısı Üniversitemiz Halk Oyunları ekibine ve Halk Bilimi ve Gençlik Spor Kulübü öğrencilerine halk oyunları çalışmalarında tarihinden itibaren Eğitim- Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı sonuna kadar mesai saatleri dışında araçları (davul-zurna) ile eşlik etmek üzere Yusuf KARAGÖZ ün haftada 15 saat (ayda 60 saat) ücret karşılığında ve Mehmet CİVELEK in haftada 10 saat (ayda 40 saat) ücret karşılığında çalıştırılmalarına saat ücretinin öğretim görevlisinin (normal öğretim) bir ders saati (brüt TL) ücreti karşılığı olarak belirlenmesine ve adlarına tahakkuk edecek ücretlerinin Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın 2013 Mali Yılı Bütçesinin ilgili faslından ödenmesine oy birliği ile karar verildi. KARAR sayılı Kanun un Ek 25. maddesine göre; bu kanunun 55. maddesi gereğince Yükseköğretim Kurumları adına tapuda kayıtlı taşınmazların kiralanması, satılması ve işletilmesi suretiyle elde edilecek gelirin tamamı ilgili Yükseköğretim Kurumu nun her çeşit mal ve hizmet alımlarında ve sermaye harcamalarında kullanılmak üzere bir yandan özel gelir, diğer yandan mevcut veya yeni açılacak tertibe özel ödenek kaydetmeye Maliye Bakanı yetkilidir hükmü gereğince 1535 parseldeki yerin 50 m 2 lik parçalara bölünerek Üniversitemiz akademik ve idari personeline sosyal amaçlı olarak, işletme giderleri karşılığı (2013 yılı itibariyle) Üniversitemiz bütçesine 50 TL yatırmaları karşılığında tahsis edilmesine ve bundan elde edilen gelirin bu amaç için açılacak tertiplere ödenek kaydedilmesine oy birliği ile karar verildi. KARAR Yükseköğretim Kurumları Türkiye Öğrenci Konseyi Başkanlığı nın tarih ve 350 sayılı yazısı Üniversitemiz Oryantiring Kulübü Başkanı Ömer Gökberk NARİN in 18 Şubat 2013 tarihinde İstanbul da düzenlenecek olan Öğrenci Kulüplerinin Sınıflandırılması ve Akreditasyonu Projesi Tanıtım Toplantısı na katılmak üzere Şubat 2013 tarihlerinde (yol dahil) 3 gün süre ile İstanbul da görevlendirilmesine, anılan tarihlerde görevli-izinli sayılmasına, varsa sınav hakkının saklı kalmasına, gidiş-dönüş yolculuğunu otobüs ile yapmasına, adına tahakkuk edecek yolluk, gündelik ve konaklama masraflarının Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın 2013 Mali Yılı Bütçesinin ilgili kaleminden ödenmesine oy birliği ile karar verildi.

5 KARAR Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mücahit EĞRİ nin tarih ve 542 sayılı yazısı Üniversitemiz bünyesinde Diploma Eki nden Sorumlu Koordinatörlük kurulmasına oy birliği ile karar verildi. KARAR Gündemde görüşülecek başka madde olmadığından oturuma son verildi.

KARAR 04.01- İlahiyat Fakültesi Dekanlığı nın 10.01.2014 tarih ve 24 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR 04.01- İlahiyat Fakültesi Dekanlığı nın 10.01.2014 tarih ve 24 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 04.01- İlahiyat Fakültesi

Detaylı

KARAR 15.01- İlahiyat Fakültesi Dekanlığı nın 08.04.2014 tarih ve 235 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR 15.01- İlahiyat Fakültesi Dekanlığı nın 08.04.2014 tarih ve 235 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 15.01- İlahiyat Fakültesi

Detaylı

KARAR 06.01- Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı nın 17.06.2014 tarih ve 431 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR 06.01- Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı nın 17.06.2014 tarih ve 431 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 06.01- Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 28.09.2006 2006/16

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 28.09.2006 2006/16 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 28.09.2006 2006/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 28.09.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 27/01/2012 2011-2012/15

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 27/01/2012 2011-2012/15 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 27/01/2011 Cuma Günü saat 14.00 de Rektör Prof. Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 17.01.2008 2008/1 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 17.01.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Sosyal Bilimler

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 06.06.2016 TOPLANTI SAYISI : 2016/ 14 KARAR NO: 2016 / 492 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitümüz Bilgisayar Mühendisliği Anabilim Dalı Yüksek

Detaylı

KARAR 34.01- Personel Daire Başkanlığı nın 14.10.2015 tarih ve 44793 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR 34.01- Personel Daire Başkanlığı nın 14.10.2015 tarih ve 44793 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 34.01- Personel Daire

Detaylı

KARAR 18.01- Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü nün 24.04.2013 tarih ve 420 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR 18.01- Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü nün 24.04.2013 tarih ve 420 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 18.01- Döner Sermaye

Detaylı

KARAR 17.02- Tokat Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün 26.04.2010 tarih ve 388 sayılı yazısı görüģüldü.

KARAR 17.02- Tokat Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün 26.04.2010 tarih ve 388 sayılı yazısı görüģüldü. T.C. GAZĠOSMANPAġA ÜNĠVERSĠTESĠ YÖNETĠM KURULU KARARLARI KARAR TARĠHĠ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Ali KASAP baģkanlığında toplandı. KARAR 17.01- Personel

Detaylı

T. C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ ENGELSİZ ÜNİVERSİTE BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar. Amaç

T. C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ ENGELSİZ ÜNİVERSİTE BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar. Amaç T. C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ ENGELSİZ ÜNİVERSİTE BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1: Bu yönergenin amacı, Necmettin Erbakan Üniversitesinde öğrenim görmekte

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 5/11/2015 2015/17

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 5/11/2015 2015/17 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 5/11/2015 2015/17 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 5/11/2015 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 4/2/2016 2016/2

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 4/2/2016 2016/2 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 4/2/2016 2016/2 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 4/2/2016 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

KARAR 42.01- Tıp Fakültesi Dekanlığı nın 30.10.2013 tarih ve 2233 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR 42.01- Tıp Fakültesi Dekanlığı nın 30.10.2013 tarih ve 2233 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 42.01- Tıp Fakültesi

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 05.09.2007 2007/10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 05.09.2007 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Tarih : 17 Eylül 2015 Toplantı Sayısı : 13 Karar:1 Üniversitemiz ile Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüleri Biyoistatistik Anabilim Dalları arasında

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 15.06.2016 TOPLANTI SAYISI : 2016/ 15 KARAR NO: 2016 / 522 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI öğrencisi 27485621308 nolu Muhammed Enes BAYRAKDAR

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 260 Tarih : 26.03.2014 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantıda Bulunanlar : 1- Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Rektör V. Hukuk Fakültesi Dekanı (Tedviren) Güzel

Detaylı

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1: Bu yönergenin amacı, Selçuk Üniversitesinde öğrenim görmekte olan engelli öğrencilerin

Detaylı

Karar No-4: Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 11.11.2013 tarihli ve 30-460 sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu.

Karar No-4: Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 11.11.2013 tarihli ve 30-460 sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ başkanlığında 19 Kasım 2013 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Fakültemiz Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümüne

Detaylı

Dayanak MADDE 2 - (1) Bu Esas ve Usuller, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 10 uncu maddesine dayanılarak hazırlanmıştır.

Dayanak MADDE 2 - (1) Bu Esas ve Usuller, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 10 uncu maddesine dayanılarak hazırlanmıştır. ÖĞRETİM ÜYESİ VE ARAŞTIRMACI YETİŞTİRİLMESİ AMACIYLA YURTDIŞINA GÖNDERİLECEK ÖĞRETİM ELEMANLARINA SAĞLANACAK DESTEKLER İLE DİĞER HUSUSLARA İLİŞKİN ESAS VE USULLER Amaç ve kapsam MADDE 1 - (1) Bu Esas ve

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14.05.2009 2009/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 14.05.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

KARAR Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı nın tarih ve 171 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı nın tarih ve 171 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 11.01- Sağlık Kültür

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO Karar Tarihi : 11.11.2014 Karar No : 8 GÜNDEM: 1- Sağlık Bilimleri Enstitüsü bünyesinde Biyokimya Anabilim Dalına bağlı, Doktora Programına öğrenci alınmasının görüşülmesi;

Detaylı

T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ KARİYER BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ KARİYER BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ KARİYER BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 Bu Yönergenin amacı; Yalova Üniversitesine bağlı olarak kurulan Yalova Üniversitesi Kariyer

Detaylı

KARAR İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 820 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 820 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 46.01- İktisadi ve

Detaylı

KARAR 20.01- Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı nın 20.05.2010 tarih ve 673 sayılı yazısı görüģüldü.

KARAR 20.01- Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı nın 20.05.2010 tarih ve 673 sayılı yazısı görüģüldü. T.C. GAZĠOSMANPAġA ÜNĠVERSĠTESĠ YÖNETĠM KURULU KARARLARI KARAR TARĠHĠ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Zehra SEYFĠKLĠ baģkanlığında toplandı. KARAR 20.01- Fen-Edebiyat

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 18/2/2016 2016/3

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 18/2/2016 2016/3 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 18/2/2016 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ Başkanlığında

Detaylı

KARAR Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı Kurum Koordinatörlüğü nün tarih ve 9248 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı Kurum Koordinatörlüğü nün tarih ve 9248 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 07.01- Öğretim Üyesi

Detaylı

KARAR Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve 300 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve 300 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Mücahit EĞRİ Başkanlığında toplandı. KARAR 41.01- Personel

Detaylı

28.03.2016 Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeleri

28.03.2016 Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeleri 28.03.2016 Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeleri 2547 Sayılı Kanunun 39. Maddesine göre görevlendirilmeler: 1. Polatlı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim

Detaylı

KARAR Enformatik Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Enformatik Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 12.01- Enformatik

Detaylı

KARAR Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 12.01- Üniversitemiz

Detaylı

23.03.2016 Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeleri

23.03.2016 Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeleri 23.03.2016 Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeleri 2547 Sayılı Kanunun 39. Maddesine göre görevlendirilmeler: 1. Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent

Detaylı

T.C. YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU EĞİTİM - ÖĞRETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU EĞİTİM - ÖĞRETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU EĞİTİM - ÖĞRETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; Yıldırım Beyazıt Üniversitesi yaz okulu eğitimöğretimine

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 08/02/2016 10:30 2015-2016/11

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 08/02/2016 10:30 2015-2016/11 11.1. ÜNİVERSİTEMİZ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BAŞKANI PROF. DR. ERHAN AKIN'IN DANIŞMANLIK YAPMAK ÜZERE GÖREVLENDİRİLMESİ Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Tarih : 25 Ekim 2005 Toplantı Sayısı : 36 Karar 1 Eylül 2005 Dönemi Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavında (TUS) Üniversitemiz

Detaylı

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI GÖREVİ

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI GÖREVİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 13 TOPLANTI TARİHİ : 02/09/2015 TOPLANTI YERİ : Müdür Odası TOPLANTIYA KATILANLAR GÖREVİ

Detaylı

KARAR Personel Daire BaĢkanlığı nın tarih ve 4270 sayılı yazısı görüģüldü.

KARAR Personel Daire BaĢkanlığı nın tarih ve 4270 sayılı yazısı görüģüldü. T.C. GAZĠOSMANPAġA ÜNĠVERSĠTESĠ YÖNETĠM KURULU KARARLARI KARAR TARĠHĠ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ġahġn BaĢkanlığında toplandı. KARAR 35.01- Personel Daire

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2012/026 01: 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında askerlik nedeni ile kayıt dondurmak isteyen öğrencilerin dilekçeleri (Ek:1) Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim Kurulunda yapılan

Detaylı

SANAT TARİHÇİSİ TANIM. Türkiye de ve dünyada yapılmış sanat eserlerini kronolojik gelişme ve yöresel boyutlarında inceleyen ve değerlendiren kişidir.

SANAT TARİHÇİSİ TANIM. Türkiye de ve dünyada yapılmış sanat eserlerini kronolojik gelişme ve yöresel boyutlarında inceleyen ve değerlendiren kişidir. TANIM Türkiye de ve dünyada yapılmış sanat eserlerini kronolojik gelişme ve yöresel boyutlarında inceleyen ve değerlendiren kişidir. A- GÖREVLER KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN - Sanat tarihçisi; resim,

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ Amaç MADDE 1 (1) Bu yönergenin amacı, ön lisans ve lisans programlarına devam eden öğrencilerin Karabük Üniversitesi ndeki

Detaylı

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 12.02.2015 05 15

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 12.02.2015 05 15 S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 12.02.2015 05 15 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1- Doç.Dr.Nejdet ADANIR 4- Prof.Dr. A.Nesimi KİŞİOĞLU 2-

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO Karar Tarihi : 19.09.2012 Karar No : 10 GÜNDEM: 1- Anadolu Üniversitesi 2012 yılı Bilim ve Sanat, Teşvik, Hizmet Ödülleri başvuruları ile ilgili Seçici Kurul önerilerinin

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2016-1000 Birleşim Tarihi : 04/01/2016 Birleşim Saati : 19:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 260 KARAR 260 - Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan, Ekim ayı meclis toplantısının ikinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis toplantısının 21 Ekim 2013 Pazartesi

Detaylı

KARAR Devlet Konservatuvarı Müdürlüğü nün tarih ve 37 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Devlet Konservatuvarı Müdürlüğü nün tarih ve 37 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 12.01- Devlet Konservatuvarı

Detaylı

KARAR Zile Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün tarih ve 235 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Zile Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün tarih ve 235 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 24.01- Zile Meslek

Detaylı

GAZĠOSMANPAġA ÜNĠVERSĠTESĠ PROJE DESTEK OFĠSĠ KOORDĠNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESĠ

GAZĠOSMANPAġA ÜNĠVERSĠTESĠ PROJE DESTEK OFĠSĠ KOORDĠNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESĠ GAZĠOSMANPAġA ÜNĠVERSĠTESĠ PROJE DESTEK OFĠSĠ KOORDĠNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, Gaziosmanpaşa Üniversitesi bünyesinde kurulan Proje

Detaylı

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 14.01- Sağlık Kültür

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 199, 21 Ekim 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 199, 21 Ekim 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 199, 21 Ekim 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 199 sıra sayılı toplantısı, 21

Detaylı

KARAR Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 13.01- Personel Daire

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ Amaç Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Gaziosmanpaşa Üniversitesi Diş Hekimliği Uygulama

Detaylı

ÖĞRENCİ TOPLULUĞU ETKİNLİK TALEP FORMLARI. Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü

ÖĞRENCİ TOPLULUĞU ETKİNLİK TALEP FORMLARI. Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına... topluluğu olarak, ekte verilen etkinlik talep formunda ayrıntıları bildirilen etkinliğin gerçekleşmesi konusunda gereğini arz

Detaylı

GÜZ DÖNEMİ BAHAR DÖNEMİ

GÜZ DÖNEMİ BAHAR DÖNEMİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ ÖNLİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI (Tıp ve Veteriner Fakülteleri ile Yabancı Diller Yüksekokulu Hariç) GÜZ DÖNEMİ 19-21 Eylül 2016 Ders kayıtları ve öğrenci katkı

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 31/08/2012 2011-2012/14

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 31/08/2012 2011-2012/14 Üniversitemiz Senatosu 31/08/2012 Cuma Günü saat 16.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANS / ÖNLİSANS AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ YARIYILI

ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANS / ÖNLİSANS AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ YARIYILI Acıbadem Üniversitesi 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Lisans / Önlisans Akademik Takvimi ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANS / ÖNLİSANS AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ YARIYILI 03/08/2015-07/08/2015

Detaylı

KARAR Niksar Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün tarih ve 9795 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Niksar Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün tarih ve 9795 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 07.01- Niksar Teknik

Detaylı

KARAR Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü nün tarih ve 173 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü nün tarih ve 173 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 41.01- Sürekli Eğitim

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 01/06/2012 2011-2012/25

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 01/06/2012 2011-2012/25 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 01/06/2012 Cuma Günü saat 16.00 da Rektör Prof. Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN Prof. Dr. Rafet KOCA Prof. Dr. ġükrü Oğuz ÖZDAMAR Prof. Dr. Banu DOĞAN GÜN Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Doç. Dr. Atilla ALPAY Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALĠHOĞLU (Dekan

Detaylı

05/04/2012 Senato Kararı 2012/05. BAYBURT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

05/04/2012 Senato Kararı 2012/05. BAYBURT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 05/04/2012 Senato Kararı 2012/05 Amaç BAYBURT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı Bayburt Üniversitesinin ön lisans,

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 05.05.2015 KARAR 2015/011 01: 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Yeterlik Sınavına giren Tezsiz Yüksek Lisans öğrencilerin Anabilim Dalı Kurul Kararlarınca önerilen

Detaylı

Ders Kredi Ücretlerinin Ödenmesi ve Kesin Kayıtları 22 Haziran- 1 Temmuz 2016. Derslerinin Başlaması ve Bitişi 11 Temmuz - 26 Ağustos 2016

Ders Kredi Ücretlerinin Ödenmesi ve Kesin Kayıtları 22 Haziran- 1 Temmuz 2016. Derslerinin Başlaması ve Bitişi 11 Temmuz - 26 Ağustos 2016 Ders Kredi Ücretlerinin Ödenmesi ve Kesin Kayıtları 22 Haziran- 1 Temmuz 2016 Derslerinin Başlaması ve Bitişi 11 Temmuz - 26 Ağustos 2016 Final Sınavları 29 Ağustos - 1 Eylül 2016 Final Sınavlarının Sisteme

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 30.03.2005 2005/4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 30.03.2005 Çarşamba günü saat 09:30 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : 06.11.2015 TOPLANTI NO : 44 KARAR NO : 2015/44 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTIDA BULUNANLAR: Prof. Dr.

Detaylı

BURS RAPORU 2012-2013

BURS RAPORU 2012-2013 BURS RAPORU 2012-2013 b u r s o f i s i KOORDİNATÖRLÜĞÜ Konular 1-4 Burs Ofisi 5 Burs Kaynak ve Çeşitleri 6-8 Burs Kaynakları Genel Tablosu 9 Burs Kaynakları Dağılım Tabloları 10 Devlet Kaynaklı Burslar

Detaylı

OKAN ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ EĞİTİM, UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

OKAN ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ EĞİTİM, UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar OKAN ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ EĞİTİM, UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Okan Üniversitesi Diş Hekimliği

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı:150 Toplantı Tarihi: 08.07.2014 Salı Toplantı Saati: 11.00 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KUZEY KIBRIS KAMPUSU AKADEMİK PERSONEL UNVANLARI İLE ATAMA VE YÜKSELTME KOŞUL VE SÜREÇLERİNE İLİŞKİN YÖNERGE

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KUZEY KIBRIS KAMPUSU AKADEMİK PERSONEL UNVANLARI İLE ATAMA VE YÜKSELTME KOŞUL VE SÜREÇLERİNE İLİŞKİN YÖNERGE ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KUZEY KIBRIS KAMPUSU AKADEMİK PERSONEL UNVANLARI İLE ATAMA VE YÜKSELTME KOŞUL VE SÜREÇLERİNE İLİŞKİN YÖNERGE Kapsam MADDE 1- Bu Yönerge, ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu nda tam

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO. 1- Anadolu Üniversitesi Uluslararası Sivil Toplum Araştırmaları Merkezi (USTAM) Yönetmeliği nin görüşülmesi;

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO. 1- Anadolu Üniversitesi Uluslararası Sivil Toplum Araştırmaları Merkezi (USTAM) Yönetmeliği nin görüşülmesi; T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO Karar Tarihi : 08.08.2012 Karar No : 9 GÜNDEM: 1- Anadolu Üniversitesi Uluslararası Sivil Toplum Araştırmaları Merkezi (USTAM) Yönetmeliği nin görüşülmesi; 2- Anadolu Üniversitesinde

Detaylı

KARAR 22.01- Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın 03.05.2012 tarih ve 887-19298 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR 22.01- Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın 03.05.2012 tarih ve 887-19298 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 22.01- Yükseköğretim

Detaylı

KARAR 45.03- Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın 15.10.2012 tarih ve 297-45285 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR 45.03- Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın 15.10.2012 tarih ve 297-45285 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 45.01- Üniversitemiz

Detaylı

TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL TESİSLER İŞLETME YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç

TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL TESİSLER İŞLETME YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL TESİSLER İŞLETME YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu Yönergenin amacı, Tunceli Üniversitesi çalışanları, emeklileri, öğrencileri, mezunları

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ÖGRETİM ÜYELİGİ KADROLARINA BAŞVURU KOŞULLARI VE UYGULAMA İLKELERİ

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ÖGRETİM ÜYELİGİ KADROLARINA BAŞVURU KOŞULLARI VE UYGULAMA İLKELERİ GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ÖGRETİM ÜYELİGİ KADROLARINA BAŞVURU KOŞULLARI VE UYGULAMA İLKELERİ Yardımcı Doçentlik ve Doçentlik kadrolarına başvurma ve atanma ile Profesörlüğe yükseltme ve kadrosuna atanmada,

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : 13.05.2016 TOPLANTI NO : 19 KARAR NO : 2016/19 TOPLANTIDA BULUNANLAR: Prof. Dr.

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. Enstitü Müdür Yrd.

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. Enstitü Müdür Yrd. T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : 12.06.2012 TOPLANTI NO : 4 KARAR NO : 2012/4 TOPLANTIDA BULUNANLAR : Doç. Dr. Fatih YILMAZ

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR.

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR. T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR TOPLANTI NO :2016/24 TOPLANTI TARİHİ : 12.07.2016 TOPLANTI YERİ : Müdür Odası 1.

Detaylı

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitüsü Müdürlüğüne bağlı lisansüstü programlara, 20162017 EğitimÖğretim Yılı Güz Yarıyılı için aşağıda belirtilen sayıda ve şartlarda kadrosuz

Detaylı

35 20/11/2013 2013/1 12. Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Faruk KOCACIK Başkanlığında toplandı.

35 20/11/2013 2013/1 12. Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Faruk KOCACIK Başkanlığında toplandı. Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Faruk KOCACIK Başkanlığında toplandı. Karar No 1- Üniversitemizce ilan edilen İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İstatistik Anabilim Dalında açık bulunan

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 3/7/2014 2014/11

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 3/7/2014 2014/11 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 3/7/2014 2014/11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 3/7/2014 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ayşe

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitülerinin aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 20152016 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 29/06/2016-E.113041 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri *BE6LUV97* Sayı : 83289901-302.01.13 Konu : Özel Öğrenci Yönerge Değişikliği

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ İŞLETME YÖNERGESİ

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ İŞLETME YÖNERGESİ T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ İŞLETME YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönerge nin amacı; Ondokuz

Detaylı

Çukurova Üniversitesi Öğrenci Konseyi Yönergesi BİRİNCİ KISIM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Çukurova Üniversitesi Öğrenci Konseyi Yönergesi BİRİNCİ KISIM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Çukurova Üniversitesi Öğrenci Konseyi Yönergesi BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 Bu Yönergenin amacı; Çukurova Üniversitesine kayıtlı öğrencilerin eğitim, sağlık, spor ve kültürel

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı; Karadeniz Teknik Üniversitesinin önlisans, lisans ve lisansüstü programlarına kayıtlı öğrencilerin eğitim,

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Uluslararası Akademik İlişkiler Kurulu Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Uluslararası Akademik İlişkiler Kurulu Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 26/03/2014-36519 *BEL9KMS4* T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Uluslararası Akademik İlişkiler Kurulu Başkanlığı Sayı :37567810-109.03- Konu :Hareketlilik (109.03) Erasmus Staj

Detaylı

No Gösterge Ölçme Yöntemi Birimi Değeri. Ortaöğretim başarı puanlarının ortalaması

No Gösterge Ölçme Yöntemi Birimi Değeri. Ortaöğretim başarı puanlarının ortalaması ORTA DOĞU TEKNĠK ÜNĠVERSĠTESĠ 2008 YILI PERFORMANS GÖSTERGELERĠ No Gösterge Ölçme Yöntemi Birimi Değeri 1 2 Ön lisans programlarına sınavlı veya sınavsız geçişle yerleşen tüm öğrencilerin niteliği Lisans

Detaylı

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır BAKANLAR KURULU KARARLARI

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır BAKANLAR KURULU KARARLARI T.C. Resmî Gazete Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır 28 Ağustos 2015 CUMA YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ Sayı : 29459 Mükerrer BAKANLAR KURULU KARARLARI Karar Sayısı : 2015/8061

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 20.10.

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 20.10. T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI Fakültemiz Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet UZUN başkanlığında

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU GÜNDEMİ

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU GÜNDEMİ Toplantı Tarihi : 04.03.2016 Toplantı Saati : 10:00 Toplantı No : 2016/06 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU GÜNDEMİ 1. İşletme Anabilim Dalı Başkanlığı nın

Detaylı

KARAR Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 33.01- Personel Daire

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25.11.2004 2004/17 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25.11.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARI

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARI T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARI KARAR TARİHİ : 16.05.2013 KARAR NO : 17 Enstitü Yönetim Kurulu Enstitü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Abdulkadir GÜLLÜ Başkanlığında

Detaylı

2016-2017 AKADEMİK TAKVİM

2016-2017 AKADEMİK TAKVİM Temmuz 2016 25.07.2016-25.07.2016 Güz Yarıyılı Açılan Derslerin (öğretim elemanı, yeri, gün ve saati) Belirlenmesi ve İlanı Eylül 2016 01.09.2016-31.08.2016 Atatürk Eğitim Fakültesi Resim-İş Öğretmenliği

Detaylı

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam MADDE 1- (1) Bu Yönerge, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ön lisans, lisans ve lisansüstü programlarına kayıtlı öğrencilerin

Detaylı

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç: Madde 1- (1) Bu Yönergenin amacı, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesine kayıtlı öğrencilerin

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM Önlisans ve Lisans Eğitim Öğretim Güz Yarıyılı Yeni Öğrencilerin Kesin Kayıtları ve Yeterlilik Sınavları Bahar Yarıyılı 12-16 Ağustos

Detaylı