Akıllı dozaj sistemi sayesinde 7 ton su, 11 litre deterjan tasarrufu.*

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Akıllı dozaj sistemi sayesinde 7 ton su, 11 litre deterjan tasarrufu.*"

Transkript

1 Akıllı dozaj sistemi sayesinde 7 ton su, 11 litre deterjan tasarrufu.* Akıllı dozaj sistemli yeni EcoLogixx 8 i-dos çamaşır makinesi. * Wfk, Uygulamalı Araştırma Enstitüsü, inceleme raporu WL 5132/10, sayfa 4.

2 2 EcoLogixx 8 i-dos Sadece bugünkü değil gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler. Bosch un sürdürülebilir, verimli, estetik, ekonomik ve kullanışlı ev aletleri üretirken izlediği yolun temelini teknoloji oluşturur. Çevre dostu üretim yöntemlerinden enerji verimliliğine sahip teknoloji araştırmalarına kadar tüm birimlerde işimize daima bu ilke yön verir. Tüketiminin ev içindeki dağılımı Elektrik tüketimi Kişi başına günlük su tüketimi: 123 litre Aydınlatma TV, iletişim ve bilgisayar %12 %8 %29 Soğutucu ve dondurucular Diğer Sifon %9 %36 Banyo, duş yapmak ve vücut bakımı Isıtma (Kalorifer) %27 %15 Suyun ısıtılması (çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi dahil) %17 %19 Yemek, ütü ve çamaşır kurutma Çamaşır yıkamak Bulaşık yıkamak %12 %6 %6 %4 Yeme içme Oda temizliği, araç bakımı, bahçe Kaynak: Bundesverband der Energie- und Wasserwirtschaft (BDEW), 2008 (Elektrik ve su idaresinden sorumlu Alman federal birlik) yıllarında Bosch ürünlerinde enerji ve su tüketim oranları karşılaştırma tablosu Çamaşır Makinesi Kurutma Makinesi Bulaşık Makinesi Elektrikli Ankastre Fırın Soğutucu Derin Dondurucu Soğutucu-Dondurucu Kombinasyonu Bir kilogram çamaşır başına tüketim (60 C de yıkanan renkli çamaşırlar için). Bir kilogram çamaşır başına tüketim (Pamuklu çamaşırın dolaba kaldırılacak kadar 1000 devirde kurutulması). Her yıkamada bulaşık birimi başına tüketim. EN e göre güç tüketimi. 100 litre kullanım hacminin 24 saat içindeki güç tüketimi. 100 litre kullanım hacminin 24 saat içindeki güç tüketimi. 100 litre kullanım hacminin 24 saat içindeki güç tüketimi. Elektrik tüketimi* Su tüketimi* Elektrik tüketimi* Elektrik tüketimi* Su tüketimi* Elektrik tüketimi* Elektrik tüketimi* Elektrik tüketimi* Elektrik tüketimi* 0,26 13 l 0,61 0,10 1,33 l 1,10 0,55 0,13 7 l 0,23 0,05 0,56 l 0,69 0,30 0,13 0,15 0,50 0, %50 ye varan azalma -%46 ya varan azalma -%62 ye varan azalma -%47 ye varan azalma -%58 e varan azalma -%37 ye varan azalma -%57 ye varan azalma -%73 e varan azalma -%68 e varan azalma WAS kodlu çamaşır makinesi, WTW kodlu kurutma makineleri, SMS 69T68 EU / SMI 69T65 EU kodlu bulaşık makineleri, KIR 26A61 kodlu soğutucu, GSN 40AW40 kodlu derin dondurucu ve KGN 36SB40 kodlu soğutucu-derin dondurucu kombinasyonunun standart programa göre ölçülen tüketim değerlerinin karşılarştırılması. Tüm 2010 Bosch modeller, standart programa göre elde edilen tüketim değerleriyle 1996 yılına ait benzer Bosch modellerin (WFM 2030, WFM 3030, WFM SMS 6702 / SMI KIR 2503, GSU 3102, KGF 3302) tüketim değerlerinin karşılaştırılması. HBA 38B752 D kodlu elektrikli ankastre fırının (2011 model) standartlara uygun olarak ölçülen tüketim değerlerinin, 1999 model HBN 4550 kodlu elektrikli ankastre fırının, yine aynı şekilde ölçülen tüketim değerlerinin karşılaştırılması.

3 VarioPerfect Logixx 8 3 Doğa Dostu Teknoloji Doğa Dostu Teknoloji mühürü; enerji, su veya diğer doğal kaynaklarda son derece düşük tüketim değerlerine sahip, devrim yaratan teknolojilerin kullanıldığı, en üst düzey verimliliği olan ürünleri gösterir. Ve tabii ki tüm bu ürünler, diğer Bosch ürünlerinde olduğu gibi çevre dostudurlar.

4 4 EcoLogixx 8 i-dos

5 EcoLogixx 8 i-dos 5 Elektrik, su ve deterjan tasarrufu; hepsi bir arada. Yeni EcoLogixx 8 i-dos çamaşır makinesi ile artık sadece elektrikten değil; su ve deterjandan da tasarruf sağlayacaksınız, üstelik tüm yıkama programlarında. Akıllı dozaj sistemi sayesinde hem bütçenizi hem de doğayı korurken, mükemmel temizlik de sizinle olacak. Doğa Dostu Teknoloji Doğa Dostu Teknoloji mühürü; enerji, su veya diğer doğal kaynaklarda son derece düşük tüketim değerlerine sahip, devrim yaratan teknolojilerin kullanıldığı, en üst düzey verimliliği olan ürünleri gösterir. Ve tabii ki tüm bu ürünler, diğer Bosch ürünlerinde olduğu gibi çevre dostudur. Deterjan tasarrufu Bir çamaşır döngüsü için tam olarak ne kadar deterjana ihtiyacınızın olduğu birçok etkene bağlıdır; kirlilik, doluluk gibi. EcoLogixx 8 i-dos tarafından gerçekleştirilen otomatik ve akıllı miktar ölçümü sayesinde tam olarak gerektiği kadar deterjan kullanırsınız. Böylece EcoLogixx 8 i-dos, yalnızca mükemmel yıkama sonuçları elde etmekle kalmaz; bütçenizi ve doğayı düşünerek deterjan tasarrufu da yapar. Su tasarrufu Deterjan dozunun elle ayarlandığı her 10 durumdan 9 unda*; gereğinden fazla deterjan kullanılır. Fazla deterjan kullanılması, yıkama sonuçlarını etkilemez; ancak aile bütçesine ve çevreye ciddi bir yük oluşturur. Bunun nedeni, yeni çamaşır makinelerinin fazla deterjanı tespit etmesi ve akabinde fazla köpüğü yok etmek için otomatik olarak durulama döngülerinin sayısını artırmasıdır. İşte EcoLogixx 8 i-dos, bu su israfını akıllı dozaj sistemi sayesinde engeller. Çünkü akıllı dozaj sistemi, her yıkama için otomatik olarak tam gerektiği kadar deterjan kullanır ve böylece de gereğinden fazla su kullanılmasını önler. Enerji Sınıfı -%30 Elektrik tasarrufu Devrimci ve eşsiz motor EcoSilence Drive, şimdiye kadar çamaşır makinelerinde kullanılan motorlara kıyasla daha sessiz, daha hızlı, daha sağlam ve daha güçlüdür. Üstelik EcoSilence Drive sayesinde EcoLogixx 8 i-dos çamaşır makinesi, standart programda bile en iyi enerji verimlilik sınıfından %30** daha az elektrik harcar. Böylece EcoLogixx 8 i-dos, hem aile bütçenize katkı sağlar, hem de doğaya. *Bosch Çamaşır Günlüğü (Research International Münih) Almanya, 2007/2008. **EcoLogixx 8 i-dos çamaşır makinesi, A sınıfı enerji sınfından (0,19 /kg) %30 daha tasarrufludur (0,13 /kg).

6 6 EcoLogixx 8 i-dos Akıllı dozaj sistemi sayesinde 7 ton* su tasarrufu sağlayacaksınız. Deterjan dozunun elle ayarlandığı her 10 durumdan 9 unda**; gereğinden fazla deterjan kullanılır. Bu da her yıl birkaç bin litre suyun israf edilmesine yol açar. Bosch un eşsiz akıllı dozaj sistemi i-dos ile artık sadece deterjandan tasarruf etmekle kalmayacak, aynı zamanda yılda yaklaşık 7 ton* su tasarrufu da sağlayacaksınız. Ne eksik ne fazla deterjan; tam dozunda deterjan kullanımı. Deterjan dozunu elle ayarlarken doğru miktarı bulmak kolay değildir; ya gereğinden az ya da çoğu zaman gereğinden fazla deterjan kullanılır. Bunun ne yıkama sonuçlarına ne de doğaya bir faydası vardır; aksine israfa yol açar. Aşırı dozda deterjan kullanmanın sonuçları şunlardır: Ek durulama döngüleri nedeniyle su tüketiminin artması, Görünür deterjan artıkları (özellikle koyu renkli giysilerde), Daha fazla deterjan masrafı ve doğa üzerindeki olumsuz etkinin artması. Tersine, yetersiz deterjan kullanıldığında ise aşağıdaki sorunlarla karşılaşılır: Çamaşırlar grimsi görünür ve temizlenmemiştir, Renkli giysiler grimsi görünür ve parlaklıklarını kaybeder, Çamaşır makinesi içinde tortular oluşur. Doğru doz ayarını belirleyen beş faktör Deterjanın ve yumuşatıcının dozunun elle ayarlanması zorlu bir işlemdir. Bir çamaşır döngüsü için tam olarak ne kadar deterjana ihtiyacınızın olduğu aşağıdaki etkenlere göre milimetrik olarak ayarlanmalıdır: Yük miktarı Kumaşların cinsi Kirlilik derecesi Suyun sertlik derecesi Çamaşır makinesinin tambur kapasitesi Veya bunların hiçbirini düşünmenize gerek kalmaz; Bosch un akıllı dozaj sistemli EcoLogixx 8 i-dos çamaşır makinesi, sizin yerinize düşünür ve otomatik olarak ayarlar. Üstelik yıkama bittiğinde, en üstün yıkama sonuçlarını elde edersiniz.

7 EcoLogixx 8 i-dos 7 Milimetrik hassas doz ayarı için i-dos akıllı dozaj sistemi Eşsiz akıllı dozaj sistemi i-dos, tıp sektöründe kullanılan benzersiz hassas pompa sistemi sayesinde deterjan dozunu milimetrik olarak ayarlar. Özel sensörler, yük miktarını ve hatta otomatik programlarda kumaş cinsini ve kirlilik derecesini tespit eder. İşte bu, çamaşırların en uygun miktarda deterjan ile yıkanmasını sağlar. Üstelik aşırı dozda deterjan kullanımı engellendiğinden deterjan köpüklerini yok etmek için ek durulama döngülerinden de kaçınılmış olur. Ve böylece EcoLogixx 8 i-dos çamaşır makinesi, yılda litreye kadar* su tasarrufu yapabilir. *Yılda ortalama 220 kez çamaşır makinesinin çalıştırıldığı, ütü istemeyen bir program seçildiği ve elle doz ayarı yapıldığı varsayılan geleneksel yıkama ile kıyaslandığında EcoLogixx 8 i-dos kullanılarak elde edilen potansiyel yıllık tasarruf. WFK, Uygulamalı Araştırma Enstitüsü, araştırma raporu WL 5132/10. Bağımsız sonuçlar değişkenlik arz edebilir. **Bosch Çamaşır Günlüğü (Research International Münih) Almanya, 2007/2008.

8 8 EcoLogixx 8 i-dos i-dos 1. deterjan haznesi: Bu hazne 1,3 litreye kadar sıvı deterjan alır. i-dos 2. deterjan haznesi: Bu hazne 0,5 litreye kadar sıvı deterjan ya da yumuşatıcı alır. Elle doz ayarı Otomatik olanlar dışında, diğer tüm yıkama programlarında isterseniz doz ayarını elle yapmaya devam edebilirsiniz. Örneğin, özel veya toz deterjan ya da leke çıkarıcı kullanmak istediğinizde, deterjan çekmecesinin bu gözünü kullanabilirsiniz.

9 EcoLogixx 8 i-dos 9 Bir dolduruşta 20 yıkama. i-dos un deterjan gözünü bir kere doldurarak yaklaşık 20 yıkama yapabilirsiniz. Çünkü EcoLogixx 8 i-dos her yıkamada çamaşırın miktarına, cinsine, kirlilik derecesine ve suyun kirecine bakarak ne kadar deterjan ve su kullanması gerektiğini kendi kendine belirler. Akıllı dozaj sistemi i-dos Nasıl çalışır? Siz sadece EcoLogixx 8 i-dos çamaşır makinesinin iki ayrı i-dos deterjan haznesine sıvı deterjan ve yumuşatıcıyı ekleyin; bırakın milimetrik hesapları akıllı dozaj sistemi halletsin. i-dos özelliği o kadar hassastır ki konsantre deterjanların dozlarını bile kolayca ayarlar, hatta uzun süreli kullanımlar boyunca. Ortalama kullanımda, bir kerelik deterjan doldurma yaklaşık 20 yıkama için yeterlidir. Deterjana, su sertlik derecesine, yük miktarına ve kirlilik derecesine bağlı olarak bu miktar değişebilir. Rahatlık ve esneklik sağlar. Eşsiz avantajlara sahip i-dos dozaj ayar sistemi, çamaşır makinesine tamamen entegredir. Deterjan hazneleri kolayca doldurulabilir ve gerektiğinde yine kolayca boşaltılıp temizlenebilir. Deterjan çekmecesi çıkartılabilir ve hatta bulaşık makinesinde yıkanabilir. Depolar, deterjan çeşitlerindeki yeniliklere yanıt verecek şekilde tasarlanmıştır. Böylece i-dos size rahatlık ve esneklik sağlar.

10 10 EcoLogixx 8 i-dos EcoLogixx 8 i-dos un rahatlık ve konfor sağlayan teknolojileri: EcoLogixx 8 i-dos çamaşır makinesinde; maksimum yıkama verimliliği, minimum tüketim, çok sayıda kullanışlı fonksiyon ve otomatik veya tercih edilebilir birçok yıkama programının hepsi bir arada. Doğa Dostu Teknoloji içeren özellikler YENİ Eşsiz i-dos akıllı dozaj sistemi: Sıvı deterjanların dozunu milimetrik düzeyde ayarlar. Böylece mükemmel yıkama ve durulama sonuçları elde edersiniz. YENİ ActiveWater akıllı su yönetim sistemi: Sensör kontrollü yük algılama sistemi, her kullanımda sadece gerektiği kadar su tüketiminin gerçekleşmesini sağlar. Enerji Sınıfı -%30 VarioPerfect TM EcoPerfect seçeneği sayesinde A enerji sınıfı sınır değerinden %30* daha ekonomiktir. EcoSilence Drive TM sayesinde uzun ömürlüdür ve mükemmel sessizlik sağlar. 15 Süper-K sa Süper-Kısa15' Elektrikten, sudan ve hatta zamandan tasarruf sağlar. Az kirli 2 kg çamaşır için uygun olan bu program, 15 dakikalık rekor bir sürede mükemmel şekilde temizlik sağlar. *A enerji sınıfından (0,19 /kg) %30 daha ekonomiktir (0,13 /kg).

11 EcoLogixx 8 i-dos 11 Rahatlık sağlayan özellikler YENİ Otomatik programlar Yıkama çeşidine, yük miktarına ve kirlilik derecesine en uygun yıkama programını ve deterjan dozunu otomatik olarak ayarlamak için yalnızca başlat düğmesine basmanız yeterlidir. Patentli VarioSoft TM tambur ve asimetrik kapak tasarımı ile daha hızlı ve daha narin yıkama. AntiVibration TM dizayn Yan duvarın göz alıcı helezonik tasarımı, daha fazla sağlamlık sağlıyor ve titreşimleri azaltıyor. Otomatik leke çıkartma seçeneği ile en zorlu 16 lekeden kurtulabilirsiniz. Çeşitli özel programlar sayesinde mükemmel çamaşır yıkama sonuçları elde edersiniz. Her çamaşır farklı olduğu için Bosch kişiselleştirilmiş bakım programlarını sunar; örneğin Sensitive, Gömlek/Bluz, Sport/Fitness gibi.

12 12 EcoLogixx 8 i-dos Otomatik yıkama programları sizin için otomatik olarak tasarruf sağlar. Sadece bir düğmeye basarak yıkama yapmak için iki ayrı otomatik program ve akıllı dozaj sistemi i-dos emrinizde. Otomatik programlar Siz sadece otomatik programı seçin, EcoLogixx 8 i-dos; yıkama çeşidine, çamaşır miktarına ve kirlilik derecesine göre yıkama programını ve deterjan dozunu belirlesin. Normal çamaşırlar için Otomatik programı, hassas kumaşlar için Otomatik hassas * programı seçin. Yani yapmanız ve düşünmeniz gereken tek şey bu; ama tabii yine de program bittiğinde çamaşırları çıkartmanız gerekecek! *İpekli ve yünlü çamaşırlar dışında.

13 EcoLogixx 8 i-dos 13 Otomatik yıkama programı Tüm dayanıklı kumaşlar için kullanışlı olan bu program, 1-6 kg arasında çamaşır için uygundur. Mükemmel yıkama sonuçları için sıcaklık (35 C-40 C) ve kurutma hızı (dakikada devir) otomatik olarak ayarlanır. Otomatik hassas yıkama programı Hassas çamaşırlar için özel bu program, 1-3,5 kg lık çamaşırın narin bir şekilde yıkanmasını sağlar. Mükemmel yıkama sonuçları için sıcaklık (25 C-30 C) ve kurutma hızı (dakikada devir) otomatik olarak ayarlanır. Otomatik ve standart programların karşılaştırması i-dos ile yıkama ayarları Otomatik/Otomatik hassas Standart program Kurutma hızı Sıcaklık Kirlilik derecesi Ek durulama döngüsü EcoPerfect SpeedPerfect Otomatik Otomatik Otomatik Otomatik En uygun yıkama parametreleri Otomatik olarak seçilir Manuel Manuel Manuel Manuel Manuel Manuel

14 14 EcoLogixx 8 i-dos Standart programlarda bile tasarruflu yıkama Dilerseniz birçok standart programdan çamaşırlarınız için uygun olanı seçip buna i-dos akıllı dozaj sistemini eklersiniz ve EcoLogixx 8 i-dos, deterjan dozunu sizin için otomatik olarak ayarlayarak tasarruf sağlar. i-dos otomatik dozaj sistemi ile birlikte standart programlar Sensitive Özellikle hassas ciltlere sahip kişiler için tavsiye edilen bu program, cilde doğrudan temas eden kıyafetler için idealdir. Sensitive programında, gerekli sıcaklığa daha uzun sürede ulaşılır ve ekstra bir durulama yapılır. Böylece alerjiye neden olan deterjan kalıntıları minimuma indirilir. Bu da daha az polen, hayvan tüyü ve ev maytı anlamına gelir. Ayrıca hassas ve anti-alerji dostu bu yıkama programı, Bosch a ECARF Kalite Mührü nü kazandırmıştır. Gömlek/Bluz Gömlek/Bluz programında giysiler, yıkama döngüsü sırasında daha az dönme işlemine maruz kalır; böylece daha az kırışarak çok daha az ütüleme gerektirir. Beyazlar/Renkliler Pamuklu ya da keten gibi dayanıklı, beyaz ya da solmayan kumaşlar için uygun olan bu programda havlulardan yatak örtülerine kadar yıkama yapabilirsiniz. Sıcaklık derecesini 60 C den başlayarak yükseltebilirsiniz. Sentetikler İnce pamuklu, keten, sentetik ya da karışık lifli kumaşlar gibi daha az dayanıklı dokumalar için bu programda yıkama yapabilirsiniz.

15 EcoLogixx 8 i-dos 15 Mix Mix programı, farklı cinsteki kumaşlardan oluşan az miktardaki çamaşırı hızlıca yıkamak için idealdir. Hassas/İpek İpek bluzlar gibi narin kumaşlar için uygun olan bu programda; ince kumaşlar hassas bir yıkamaya tabi tutulur ve hak ettikleri bakıma kavuşur. Otomatik leke çıkartma fonksiyonu Otomatik leke çıkartma fonksiyonu sayesinde çikolatadan çimene, şaraptan çamura kadar en inatçı 16 farklı lekeyi çamaşırlarınızdan ve hayatınızdan çıkarabilirsiniz. EcoLogixx 8 i-dos, yıkama programı başlamadan önce yıkama ısısını, tambur hareketlerini ve ıslatma süresini seçtiğiniz leke türüne göre otomatik olarak ayarlar. En inatçı 16 leke: Mama Tereyağı/Sıvıyağ Çamur Kahve Şarap Çorap kiri Çay Portakal Kan Yumurta Çimen Kozmetik Çikolata Ter Domates Çilek

16 16 EcoLogixx 8 i-dos * A enerji sınıfından (0,19 /kg) %30 daha ekonomiktir (0,13 /kg). ** Beyazlar/Renkliler 40 C yıkama programında ve SpeedPerfect seçeneğinde.

17 EcoPerfect ile minimum elektrik tüketimi. Devrimci motor EcoSilence Drive sayesinde EcoPerfect seçeneği, her yıkama programını %30* daha ekonomik hale getiriyor. Üstelik az miktardaki çamaşır için uygun olan Süper-Kısa 15' yıkama programı ile de tam 15 dakikada 2 kg çamaşırı yıkayabiliyorsunuz. VarioPerfect TM : Enerji Sınıfı -%30 EcoPerfect seçeneği Etkileyici elektrik tasarrufu için EcoPerfect i seçin. EcoPerfect sayesinde tam 8 kg çamaşırı, A enerji sınıfının sınır değerinden %30* daha az elektrik tüketerek yıkayabilirsiniz. EcoSilence Drive TM Bosch mühendisleri tarafından geliştirilen devrimci motor EcoSilence Drive, olağanüstü derecede verimli ve uzun ömürlüdür. Üstelik daha hızlıdır ve en üst düzeyde enerji verimliliğine sahiptir; hepsinden ötesi çok az elektrik tüketir. 15 Süper-K sa Süper-Kısa 15' Süper-Kısa 15' yıkama programında, 2 kg lık az kirli çamaşırlar 15 dakika gibi rekor bir sürede yıkanır. Bu süreye bir ana yıkama, durulama ve kurutma dahildir! SpeedPerfect seçeneği SpeedPerfect seçeneğiyle yıkama programlarının süresini %60 a kadar kısaltabilirsiniz. Üstelik yıkama veriminden, yani mükemmel temizlikten ödün vermeden. Yıkama süresinin yarısından daha kısa bir zamanda en iyi sonuçları elde etmek mükemmel olsa gerek! Örneğin 5 kg çamaşırı yalnızca 60 dakikada** yıkayabilrsiniz.

18 18 EcoLogixx 8 i-dos VarioSoft tambur sistemi, hem yoğun hem hassas yıkamalarda, mükemmel sonuçlar sunar. Üstelik sessizce. Eşsiz VarioSoft tambur sistemi ister çok yoğun, isterseniz de çok hassas yıkama yapabilmenize imkân tanıyor. Üstelik bunu yan duvarlarındaki AntiVibration tasarımı sayesinde sessizce yapıyor. VarioSoft TM tambur sistemi Daha hızlı, daha narin ve mükemmel yıkama sağlayan patentli benzersiz VarioSoft tambur sistemi sadece Bosch ta. Seçilen programa bağlı olarak su damlası yapısındaki kazan ve asimetrik su pedalları, daha yoğun ya da daha yumuşak hareketlerle mükemmel yıkamayı gerçekleştirir. Ayrıca 8 kg lık bu geniş tambur, çamaşırların serbestçe hareket etmesi için yeteri kadar boşluk tanır ve böylece kırışıklık oluşumunu en alt seviyeye çeker. Asimetrik cam kapak EcoLogixx 8 i-dos çamaşır makinesinin benzersiz cam kapağı da yıkama sonuçlarını VarioSoft tambur sistemi kadar belirgin şekilde iyileştirir. Kapağın asimetrik şekilde bükülmüş olan iç yüzeyi, tamburun her dönüşünde çamaşırları narince tamburun ortasına yönlendirir. Bu sayede çamaşırların tamamı yıkama sürecinin her aşamasına tam olarak katılır. Böylece en hassas ve mükemmel temizliğe ulaşılır. AntiVibration TM dizayn Yan duvarların helezonik yeni tasarımı yalnızca dikkat çekici bir görüntü sunmak için değildir. Bu yapı, daha fazla sağlamlık sağlar ve dengeyi artırarak titreşimleri azaltır. Üstelik en üst düzeydeki ses yalıtımı, her türlü gürültüyü engeller. Böylece dakikada devirde kurutma yaparken bile EcoLogixx 8 i-dos, olağanüstü derecede sessiz çalışır.

19 EcoLogixx 8 i-dos 19 WAS TR EcoLogixx 8 i-dos Çamaşır Makinesi Enerji Sınıfı -%30 15 Süper-K sa Çocuk kilidi 8 kg çamaşır yıkama kapasitesi i-dos (Akıllı dozaj sistemi) Sensör kontrolü ve dozaj sistemi sayesinde otomatik yıkama Tasarruflu su tüketimi, standart programda 56 l EcoSilence Drive, AntiVibration Design, VarioPerfect Sıkma devri: 1400 dev./dk, Soğuk su girişi Özel programlar: Sentetikler özel, Otomatik, Otomatik hassas, Gömlek/Bluz, Sensitive (Hassas), Sport/Fitness, Süper-Kısa 15', Mix, Hafıza, Yünlüler, Hassas/İpek Otomatik leke çıkartma programı (16 farklı leke için) 165 derece açılabilen, 32 cm çapında büyük doldurma kapağı VarioSoft tambur sistemi, XXL tambur hacmi: 65 l Su akış sensörü, Tambur içi aydınlatma sistemi Büyük LCD ekran içinde program optimizasyonu ve ilave fonksiyonlar Bitiş zamanı erteleme (24 s) ve kalan zaman gösterme TouchControl (dokunmatik) tuşlar: Yeniden yükleme fonksiyonlu Start/Pause, i-dos 1, i-dos 2, ısı, devir, menü değiştir AquaStop, Yük sensörü, Durulama sensörü Süresiz miktar otomatiği, Köpük tarama sistemi Otomatik dengeleme sistemi, Çocuk kilidi Kendi kendini temizleyen deterjan çekmecesi Program bitiminde akustik sinyal Ses yalıtımı, Manyetik kapı kilidi Boyutlar (YxGxD): 84,2 cm x 60 cm x 59 cm

20 Bosch ta her şey yaşam kalitenizi yükseltmek için Bosch ta her ürün, sadece bugünkü değil, gelecekteki ihtiyaçlarınıza da cevap verecek şekilde tasarlanır ve üretilir. Hayatın büyük bir bölümünün geçtiği mutfaklara kusursuz teknoloji, yüksek verim, işlevsel estetik ve tartışılmaz kaliteyi getiren Bosch; soğutucudan mikrodalgaya, fırından ocağa, çamaşır makinesinden davlumbaza, bulaşık makinesinden küçük ev aletlerine kadar tüm ürünleri ile hayat kalitesini yükseltecek ayrıntılarla donatılmıştır ve size güvenebileceğiniz tüm çözümleri sunar. Haftanın 7 günü hizmetinizde 2 yıl garanti kapsamına giren Bosch ürünleri: Solo ve ankastre, ocaklar, aspiratörler, davlumbazlar, midi fırınlar, küçük ev aletleri, elektrikli süpürgeler, kişisel bakım ürünleri ve ani su ısıtıcısı. 3 yıl garanti kapsamına giren Bosch ürünleri: Solo ve ankastre soğutucular, derin dondurucular, çamaşır makineleri, bulaşık makineleri, fırınlar, mikrodalga fırınlar, kurutma makineleri, midi bulaşık makineleri, şofbenler, klimalar, su arıtma cihazı, su sebilleri ve elektrikli termosifonlar (220 v). +4 yıl ek garanti kapsamına giren Bosch ürünleri: Solo ve ankastre soğutucular (solo tezgâh altı ve mini soğutucular, ankastre gardırop tipi ve CoolDimension soğutucular hariç) derin dondurucular (Tezgâh altı ve mini dondurucular hariç), solo ve ankastre çamaşır makineleri, bulaşık makineleri, fırınlar, gourmet fırınlar (mini, midi ve mikrodalga fırınlar hariç) ve kurutma makineleri. +4 yıl ek garanti satın alma koşulları: Fatura tarihinden itibaren 3 aylık süre içerisinde yetkili servislerimizden 4 yıl ek garanti satın alabilirsiniz. 4 yıl ek garanti; otel, çamaşırhane vb. ticari amaçlı yerlerde kullanılmak amacı ile satın alınan ürünlere verilemez. Ek garanti belgenizi, garanti sürenizin bitim tarihine kadar saklayınız. Detaylı bilgi için Çağrı Yönetim Merkezimizi arayabilirsiniz. 03/2011 BSH Ev Aletleri San. ve Tic. AŞ Çakmak Mah. Balkan Cad. No.: 51 Ümraniye İstanbul

Bu teknolojinin merkezinde tazelik var.

Bu teknolojinin merkezinde tazelik var. Bosch ta her şey yaşam kalitenizi yükseltmek için Bosch ta her ürün, sadece bugünkü değil, gelecekteki ihtiyaçlarınıza da cevap verecek şekilde tasarlanır ve üretilir. Hayatın büyük bir bölümünün geçtiği

Detaylı

Bu teknolojinin merkezinde tazelik var.

Bu teknolojinin merkezinde tazelik var. Bu teknolojinin merkezinde tazelik var. Bosch NoFrost Kombi buzdolabının HydroFresh çekmecesi sebze ve meyveleri, ChillerSafe çekmecesi ise et ürünlerini 2 kat daha uzun süre taze tutar. 2 Bosch Buzdolapları

Detaylı

ÇAMAŞIR MAKiNELERi. Daha fazla çamaşır, daha az zaman, daha çok tasarruf!

ÇAMAŞIR MAKiNELERi. Daha fazla çamaşır, daha az zaman, daha çok tasarruf! Daha fazla çamaşır, daha az zaman, daha çok tasarruf! 20 ÖZELLiKLER A+ Sınıfı A sınıfından %13 daha tasarruflu. -%20 A+++ -%20 Sınıfı A+++ sınıfından %20 daha tasarruflu. A+++ Sınıfı A sınıfından %33 daha

Detaylı

ÇAMAŞIR MAKiNELERi. Daha fazla çamaşır, daha az zaman, daha çok tasarruf!

ÇAMAŞIR MAKiNELERi. Daha fazla çamaşır, daha az zaman, daha çok tasarruf! Daha fazla çamaşır, daha az zaman, daha çok tasarruf! 22 ÖZELLiKLER A+ Sınıfı A sınıfından %13 daha tasarruflu. -%20 A+++ -%20 Sınıfı A+++ sınıfından %20 daha tasarruflu. A+++ Sınıfı A sınıfından %33 daha

Detaylı

Yeni Roxx x ile diğer torbasız süpürgeler arasındaki fark kolayca anlaşılır.

Yeni Roxx x ile diğer torbasız süpürgeler arasındaki fark kolayca anlaşılır. Yeni Roxx x ile diğer torbasız süpürgeler arasındaki fark kolayca anlaşılır. Bosch un yeni toz torbasız elektrikli süpürgesi Roxx x, zorlu tadilat artıklarında bile gösterdiği üstün performansla sizi şaşırtacak.

Detaylı

Beklentinizin ötesindeki teknoloji tasarımla buluştu. Siemens avantgarde. siemens-home.bsh-group.com/tr. Gelecek evinizde. Siemens Ev Aletleri

Beklentinizin ötesindeki teknoloji tasarımla buluştu. Siemens avantgarde. siemens-home.bsh-group.com/tr. Gelecek evinizde. Siemens Ev Aletleri Beklentinizin ötesindeki teknoloji tasarımla buluştu. Siemens avantgarde. siemens-home.bsh-group.com/tr Gelecek evinizde. Siemens Ev Aletleri Zamanın ötesinde bir tasarım. avantgarde çamaşır makinesinin

Detaylı

Değiştirin, yenileyin, yenilenin! Size uygun setinizi seçin. Bosch solo ve ankastre setlerde büyük fırsatlar.

Değiştirin, yenileyin, yenilenin! Size uygun setinizi seçin. Bosch solo ve ankastre setlerde büyük fırsatlar. Değiştirin, yenileyin, yenilenin! Size uygun setinizi seçin. Bosch solo ve ankastre setlerde büyük fırsatlar. Üçlü set 4.214 TL yerine 2.699 TL * www.bosch-home.com/tr 2.699 TL li indirimli fiyat, KDN

Detaylı

Bosch, yaygın servis ağı, 2 saat aralığında randevu ile haftanın 7 günü 24 saat hizmetinizde. 444 6 333

Bosch, yaygın servis ağı, 2 saat aralığında randevu ile haftanın 7 günü 24 saat hizmetinizde. 444 6 333 Türkiye nin neresinde olursa olsun Bosch müşterileri, artık bu numarayla Bosch Çağrı Yönetim Merkezi ne ulaşacak. Bu numara, Bosch markalı ürünlerin satış öncesi keşif, satış sonrası montaj, bakım ve onarım

Detaylı

%100 güvenebileceğiniz servis.

%100 güvenebileceğiniz servis. %100 güvenebileceğiniz servis. Bosch Servis, yaygın servis ağı ve 2 saat aralığında randevu sistemi ile haftanın 7 günü hizmetinizdedir. 444 6 333 Türkiye nin her yerinden haftanın 7 günü 24 saat Bosch

Detaylı

MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD.

MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. # 1.# Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu Mod. BO 0289B Deterjan Kompartmanı# Program Düğmesi Elektronik # Gösterge# 2 1 7 A. Ön Yıkama Bölümü B. Ana Yıkama Bölümü C. Yumuşatıcı

Detaylı

Her türlü kirliliğe karşıyız, gürültü dahil.

Her türlü kirliliğe karşıyız, gürültü dahil. Her türlü kirliliğe karşıyız, gürültü dahil. Yeni Bosch Relaxx x toz torbasız elektrikli süpürge, 71 db ile hem çok sessiz, hem çok güçlü. www.bosch-home.com/tr Etkili emiş gücüyle gerçek sessizlik bir

Detaylı

Hem alırken, hem kullanırken kazanın.

Hem alırken, hem kullanırken kazanın. Hem alırken, hem kullanırken kazanın. Enerji verimliliği yüksek, doğa dostu 4 büyük ürün grubunda özel fiyatlar. www.bosch-home.com/tr Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir ya

Detaylı

Hotpoint. hotpoint.com.tr

Hotpoint. hotpoint.com.tr Hotpoint hotpoint.com.tr HOTPOİNT YENİ NESİL BUZDOLABI HIGH DEFINITION SOĞUTMA FONKSİYONEL DİZAYN STİL HIGH DEFINITION SOĞUTMA Maksimum besin tazeliğini sağlama Bakteri ve kötü kokuları önleme ve dolap

Detaylı

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar!

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! 28 Prof ilo EkDurulama özelliği, bulaşıklarınızı daha fazla su ile durulayarak deterjan kalıntılarından daha iyi arındırır. Aileniz için maksimum hijyen sağlar! 29 ÖZELLiKLER

Detaylı

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar!

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! 28 Prof ilo EkDurulama özelliği, bulaşıklarınızı daha fazla su ile durulayarak deterjan kalıntılarından daha iyi arındırır. Aileniz için maksimum hijyen sağlar! 29 ÖZELLiKLER

Detaylı

2015 i tasarruf yılına dönüştürecek fırsatlar

2015 i tasarruf yılına dönüştürecek fırsatlar Ocak kampanyaları 2015 i tasarruf yılına dönüştürecek fırsatlar www.bosch-home.com/tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir ya

Detaylı

Servis hizmetlerimize

Servis hizmetlerimize Servis hizmetlerimize %100 güvenebilirsiniz. www.bosch-home.com/tr www.bosch-yetkiliservisi.com Bosch Çağrı Yönetim Merkezi: 444 6 333 BoschHomeTurkiye Ürünlerimize güvenmeseydik, 7 yıl garanti veremezdik.

Detaylı

Yeni yılda tasarruf ettirecek fırsatlar

Yeni yılda tasarruf ettirecek fırsatlar Aralık kampanyaları Yeni yılda tasarruf ettirecek fırsatlar www.bosch-home.com/tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir ya da www.bosch-home.com/tr

Detaylı

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar!

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! 27 ÖZELLiKLER Enerji Sınıfı A+ Sınıfı A sınıfından %10 a varan enerji tasarrufu sağlar. EkDurulama Bulaşık makineniz, bu opsiyon seçildiğinde 3 lt. kadar daha fazla su

Detaylı

01.11.2009 TARİHİNDEN GEÇERLİ HEMEN TESLİM TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE FİYAT LİSTESİ

01.11.2009 TARİHİNDEN GEÇERLİ HEMEN TESLİM TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE FİYAT LİSTESİ 01.11.2009 TARİHİNDEN GEÇERLİ HEMEN TESLİM TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE FİYAT LİSTESİ Eski Fiyat 1.SEÇENEK Eski Fiyat ÜRÜNLER PFT (1+3) (1+11) Axess Kart'la + 8 Taksit ve 2 ay taksit erteleme BUZDOLAPLARI

Detaylı

www.boschevaletleri.com Bosch çaðrı yönetim merkezi 09/2008 BSH Ev Aletleri San. ve Tic. AÞ Çakmak Mah. Balkan Cad. No.: 51 Ümraniye 34770 - Ýstanbul

www.boschevaletleri.com Bosch çaðrı yönetim merkezi 09/2008 BSH Ev Aletleri San. ve Tic. AÞ Çakmak Mah. Balkan Cad. No.: 51 Ümraniye 34770 - Ýstanbul 09/2008 Bosch çaðrı yönetim merkezi 444 6 333 Türkiye nin en yaygın servis aðı Üç yıl garanti kapsamına giren Bosch ürünleri: Soðutucular, derin dondurucular, çamaþır makineleri, kurutma makineleri, bulaþık

Detaylı

STANDART EBATTA MAKSİMUM KAPASİTE 10kg ÇAMAŞIR MAKİNASI

STANDART EBATTA MAKSİMUM KAPASİTE 10kg ÇAMAŞIR MAKİNASI BUHARLI STANDART EBATTA MAKSİMUM KAPASİTE 10kg ÇAMAŞIR MAKİNASI HOOVER DYNAMIC BUHARLI Buhar teknolojisi ve daha fazla yükleme kapasitesi özellikleri İle, temizlikte yeni bir dönem başlıyor. Beyaz eşya

Detaylı

01.12.2009 TARİHİNDEN GEÇERLİ HEMEN TESLİM TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE FİYAT LİSTESİ

01.12.2009 TARİHİNDEN GEÇERLİ HEMEN TESLİM TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE FİYAT LİSTESİ 01.12.2009 TARİHİNDEN GEÇERLİ HEMEN TESLİM TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE FİYAT LİSTESİ, Eski Fiyat 1.SEÇENEK Eski Fiyat ÜRÜNLER PFT (1+3) (1+11) Toplam Fiyat Peşin Fiyatına 4 Taksit SOĞUTUCULAR BOYUT (YxGxD)

Detaylı

Bosch ta fırsat yağmuru başladı.

Bosch ta fırsat yağmuru başladı. Nisan kampanyaları Bosch ta fırsat yağmuru başladı. www.bosch-home.com/tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir ya da www.bosch-home.com/tr

Detaylı

Kış günlerinde içinizi ısıtacak fırsatlar

Kış günlerinde içinizi ısıtacak fırsatlar Şubat kampanyaları Kış günlerinde içinizi ısıtacak fırsatlar www.bosch-home.com/tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir ya da

Detaylı

Ağustos Kampanyaları. Bosch ta kaçırılmayacak büyük yaz fırsatları. Bosch Online Satış. Bosch Çağrı Merkezi

Ağustos Kampanyaları. Bosch ta kaçırılmayacak büyük yaz fırsatları. Bosch Online Satış.   Bosch Çağrı Merkezi Ağustos ları Bosch ta kaçırılmayacak büyük yaz fırsatları. www.bosch-home.com.tr BoschHomeTurkiye Bosch Online Satış Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde * Euromonitor 2017 satış hacmi sonuçlarına

Detaylı

Ýlave Program Paketleri:

Ýlave Program Paketleri: Ýlave Program Paketleri: Bebek Eco Ev EvXL Hijyen & Çocuklar Medic Spor & Saðlýk tr-tr M.-Nr. 09 495 120 Ýçindekiler Program-Paketleri...3 Program Seçimi...4 Sýkma....5 Program Tablosu...6 Program Akýþý....10

Detaylı

Sonbaharın son fırsatlarını kaçırmayın.

Sonbaharın son fırsatlarını kaçırmayın. Kasım kampanyaları Sonbaharın son fırsatlarını kaçırmayın. www.bosch-home.com/tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir ya da www.bosch-home.com/tr

Detaylı

Evleneceklere dört koldan destek.

Evleneceklere dört koldan destek. Nisan kampanyaları Evleneceklere dört koldan destek. 4 büyük Bosch beyaz eşyada büyük indirim. www.bosch-home.com/tr Dört özel ürün, dört özel. Çift kapılı soğutucu KDV 42X04 NE NoFrost soğutucu KDN 40V05

Detaylı

01.01.2010 TARİHİNDEN GEÇERLİ HEMEN TESLİM TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE FİYAT LİSTESİ

01.01.2010 TARİHİNDEN GEÇERLİ HEMEN TESLİM TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE FİYAT LİSTESİ 01.01.2010 TARİHİNDEN GEÇERLİ HEMEN TESLİM TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE FİYAT LİSTESİ Eski beyaz eşyasını getirene %20 indirim 1.SEÇENEK Eski beyaz eşyasını getirene %20 indirim (1+11) Taksit ÜRÜNLER PFT (1+3)

Detaylı

ANKASTRE MONTAJ KILAVUZU

ANKASTRE MONTAJ KILAVUZU ANKASTRE MONTAJ KILAVUZU 54,8 cm 59,7 cm 82 cm 81,6 cm 60 cm 58 cm 1,4 cm 15,3 cm 5,9 cm 2807110174/021009.1246 2 DOLAP KAPAĞI SOL TARAFA AÇILACAKSA 35 3 4 ø10 Havșa delme DOLAP KAPAĞI SAĞ TARAFA AÇILACAKSA

Detaylı

Bosch tan bayrama özel fırsatlar

Bosch tan bayrama özel fırsatlar Temmuz kampanyaları Bosch tan bayrama fırsatlar www.bosch-home.com/tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir ya da www.bosch-home.com/tr

Detaylı

%100 güvenebileceğiniz servis.

%100 güvenebileceğiniz servis. %100 güvenebileceğiniz servis. Bosch Servis, yaygın servis ağı ve 2 saat aralığında randevu sistemi ile haftanın 7 günü hizmetinizdedir. 444 6 333 Türkiye nin her yerinden haftanın 7 günü 24 saat Bosch

Detaylı

Çeşit çeşit buzdolabı, birisi mutlaka müşterinizin ihtiyacı!

Çeşit çeşit buzdolabı, birisi mutlaka müşterinizin ihtiyacı! Çeşit çeşit buzdolabı, birisi mutlaka müşterinizin ihtiyacı! PROFİLO BUZDOLAPLARI NIN HAYATI KOLAYLAŞTIRAN ÖZELLİKLERİNDEN BAZILARI: NoFrost: Buzdolabının iç duvarları içerisinde nem ve kar oluşumunu engelleyerek

Detaylı

MUTFAKLARDA ENERJİ VERİMLİLİĞİ. İbrahim KOLANCI Enerji Yöneticisi

MUTFAKLARDA ENERJİ VERİMLİLİĞİ. İbrahim KOLANCI Enerji Yöneticisi BİNALARDA ELEKTRİK TÜKETİMİ 35 30 25 20 15 10 5 0 YÜZDE % STANDBY KURUTUCULAR ISITICILAR TELEVİZYON AYDINLATMA BULAŞIK MAKİNASI ÇAMAŞIR MAKİNASI KLİMA BUZDOLABI DİĞER Soğutucu ve Dondurucular Bir soğutucu

Detaylı

Bayram Bosch a fırsatlarıyla geldi.

Bayram Bosch a fırsatlarıyla geldi. Eylül kampanyaları Bayram Bosch a fırsatlarıyla geldi. www.bosch-home.com/tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir ya da www.bosch-home.com/tr

Detaylı

Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık.

Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık. Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık. Yeni Bosch Athlet kablosuz dikey süpürge, her yere ulaşma konforunu ve 2400 Watt* lık elektrikli süpürge ile aynı temizlik performansını bir arada sunar. www.bosch-home.com/tr

Detaylı

Profilo nuzun dilinden en iyi biz anlarız!

Profilo nuzun dilinden en iyi biz anlarız! Profilo nuzun dilinden en iyi biz anlarız! Profilo Yetkili Servis Bakım&Onarım Broşürü Uzman personel Orijinal yedek parça 3+4 yıl garanti 7/24 teknik destek 2 saat aralığında randevu Küçük ev aletlerinde

Detaylı

Alırken de kazanın, kullanırken de.

Alırken de kazanın, kullanırken de. SN 24 D 230 TR 4 programlı 300 bulaşık makinesi 1.341 TL A + 1.038 TL SN 25 E 230 TR 5 programlı 300 bulaşık makinesi 1.398 TL A + 1.089 TL Alırken de kazanın, kullanırken de. Yüksek enerji tasarrufu sağlayan

Detaylı

Hayellerinizi süsleyen Siemens ler kasımda evinizi süslesin. Kasım ayına özel fırsatlarla hayalinizdeki Siemens e kolayca sahip olun.

Hayellerinizi süsleyen Siemens ler kasımda evinizi süslesin. Kasım ayına özel fırsatlarla hayalinizdeki Siemens e kolayca sahip olun. Hayellerinizi süsleyen Siemens ler kasımda evinizi süslesin. Kasım ayına özel fırsatlarla hayalinizdeki Siemens e kolayca sahip olun. Kasım 2014 - Solo Ürünler Fiyat Listesi Çamaşır makineleri, soğutucular,

Detaylı

Mayıs Kampanyaları. Yazı erken getiren fırsatlar Bosch ta. Bosch Online Satış. Bosch Çağrı Merkezi

Mayıs Kampanyaları. Yazı erken getiren fırsatlar Bosch ta. Bosch Online Satış.   Bosch Çağrı Merkezi Mayıs Kampanyaları Yazı erken getiren fırsatlar Bosch ta. www.bosch-home.com.tr BoschHomeTurkiye Bosch Online Satış Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde * Euromonitor 2017 satış hacmi sonuçlarına

Detaylı

Buzdolapları, Derin Dondurucular

Buzdolapları, Derin Dondurucular Neden Siemens? Siemens ev aletleri en yüksek beklentileri karşılamak için tasarlanır ve her birinde akla gelmeyecek buluşlar saklıdır. Bir Siemens ev aletine sahip olmak, en yüksek kaliteye ve tasarıma

Detaylı

%100 güvenebileceğiniz servis.

%100 güvenebileceğiniz servis. %100 güvenebileceğiniz servis. Bosch Servis, yaygın servis ağı ve 2 saat aralığında randevu sistemi ile haftanın 7 günü hizmetinizdedir. 444 6 333 Türkiye nin her yerinden haftanın 7 günü 24 saat Bosch

Detaylı

Sonbahar fırsatlarıyla güzel

Sonbahar fırsatlarıyla güzel Eylül kampanyaları Sonbahar fırsatlarıyla güzel www.bosch-home.com/tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir ya da www.bosch-home.com/tr

Detaylı

CoolDimension Soðutmanın yeni boyutları

CoolDimension Soðutmanın yeni boyutları Ankastre ürünlere bir mutfak yatırımı olarak bakan Bosch, tüm ankastre ürünlerini, sadece bugünkü deðil gelecekteki ihtiyaçlarınıza da cevap verecek þekilde tasarlıyor ve üretiyor. Bosch, hayatın büyük

Detaylı

Yeni yılın enerjisi yıllarca sizinle olsun.

Yeni yılın enerjisi yıllarca sizinle olsun. Yeni yılın enerjisi yıllarca sizinle olsun. Yüksek enerji tasarrufu sağlayan Siemens leri ocak ayına özel fırsatla bir kez alın, uzun yıllar tasarruf yapın. Ocak 2015 - Solo Ürünler Fiyat Listesi Çamaşır

Detaylı

Nisan Kampanyaları. Bosch ta bahar fırsatları başladı. Bosch Online Satış. Bosch Çağrı Merkezi

Nisan Kampanyaları. Bosch ta bahar fırsatları başladı. Bosch Online Satış.   Bosch Çağrı Merkezi Nisan Kampanyaları Bosch ta bahar fırsatları başladı. www.bosch-home.com.tr BoschHomeTurkiye Bosch Online Satış Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde * Euromonitor 2017 satış hacmi sonuçlarına

Detaylı

Yenilenmek için kaçırılmayacak fırsatlar

Yenilenmek için kaçırılmayacak fırsatlar Mayıs kampanyaları Yenilenmek için kaçırılmayacak fırsatlar www.bosch-home.com/tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir ya da www.bosch-home.com/tr

Detaylı

Bosch tan inanılmaz evlenme teklifi.

Bosch tan inanılmaz evlenme teklifi. Bosch tan inanılmaz evlenme teklifi. Bu teklife herkes evet diyecek. Tek ürün alana da 4 ürün alana da aynı indirim teklifi Bosch ta. KDN 56VW30 N Serie 4 NoFrost Alttan 3.519 TL WAT 20480 TR Serie 6 2.089

Detaylı

Bosch tan Ramazan a özel fırsatlar

Bosch tan Ramazan a özel fırsatlar Haziran kampanyaları Bosch tan Ramazan a fırsatlar www.bosch-home.com/tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir ya da www.bosch-home.com/tr

Detaylı

Yaza merhaba fırsatları

Yaza merhaba fırsatları Haziran kampanyaları Yaza merhaba fırsatları www.bosch-home.com/tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir ya da www.bosch-home.com/tr

Detaylı

Siemens, enerji tasarruf kampanyasıyla hem alırken kazandırıyor hem kullanırken.

Siemens, enerji tasarruf kampanyasıyla hem alırken kazandırıyor hem kullanırken. Siemens, enerji tasarruf kampanyasıyla hem alırken kazandırıyor hem kullanırken. www.siemens-home.com Şimdi ecoplus lı ürünler ve fırsat ürünlerinde kampanya indirimi üzerinden%10 ek indirim var. *, peşin

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

Sonbahar geldi, Bosch ta fırsat yağmurları başladı.

Sonbahar geldi, Bosch ta fırsat yağmurları başladı. Eylül kampanyaları Sonbahar geldi, Bosch ta fırsat yağmurları başladı. www.bosch-home.com/tr Şimdi zamandan %60 tasarruf ettiren çamaşır makinesi: 849 TL Yeni WAE 16262 TR Maxx 6 VarioPerfect Çamaşır Makinesi

Detaylı

Bosch ta hem indirim hem tasarruf zamanı.

Bosch ta hem indirim hem tasarruf zamanı. Şubat Kampanyaları Bosch ta hem indirim hem tasarruf zamanı. www.bosch-home.com.tr BoschHomeTurkiye Bosch Online Satış Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde * Euromonitor 2017 satış hacmi sonuçlarına

Detaylı

Bosch tan inanılmaz evlenme teklifi.

Bosch tan inanılmaz evlenme teklifi. Bosch tan inanılmaz evlenme teklifi. Bu teklife herkes evet diyecek. Tek ürün alana da 4 ürün alana da aynı indirim teklifi Bosch ta. KDN 56VW30 N Serie 4 NoFrost Alttan 3.519 TL WAT 20480 TR Serie 6 2.089

Detaylı

% 20 indirim fırsatı.*

% 20 indirim fırsatı.* Siemens 2010 Siemens ecoplus İyi fikirler, büyük tasarruf Bahar temizliği eski beyaz eşyalardan başlıyor. Tüm Siemens lerde eski beyaz eşyasını getirene % 20 indirim fırsatı.* Üstelik peşin fiyatına 4

Detaylı

İlk fırsatta mutfağımı baştan yaratmalıyım

İlk fırsatta mutfağımı baştan yaratmalıyım Siemens 2010 İlk fırsatta mutfağımı baştan yaratmalıyım diyen herkes için... Siemens ecoplus İyi fikirler, büyük tasarruf Siemens buzdolaplarında %32, fırınlarda %24, çamaşır, kurutma ve bulaşık makinelerinde

Detaylı

Çamaşır Hijyeni Ürünleri

Çamaşır Hijyeni Ürünleri Çamaşır Hijyeni Ürünleri M664 Fosfatsız Komple Yıkama Çamaşır Deterjanı M665 Fosfatsız Ana Yıkama Çamaşır Deterjanı Özel aktif madde kombinasyonu ile fosfata ihtiyaç duymadan yüksek performans sağlar.

Detaylı

Fırsat baharı! Hayalinizdeki Siemens lere bahara özel fırsatlarla kolayca sahip olun.

Fırsat baharı! Hayalinizdeki Siemens lere bahara özel fırsatlarla kolayca sahip olun. SN 24 D 230 TR 4 programlı 300 bulaşık makinesi 1.341 TL A + 1.030 TL KD 53 NNW 20 N 100 buzdolabı 1.983 TL A + 1.230 TL Fırsat baharı! Hayalinizdeki Siemens lere bahara özel fırsatlarla kolayca sahip

Detaylı

Dünyanın 1 numaralı profesyonel Pişirici Robotu!

Dünyanın 1 numaralı profesyonel Pişirici Robotu! Dünyanın 1 numaralı profesyonel Pişirici Robotu! Yaratıcılıkta bir adım önde Robot Cook şeflerin hayal güçlerini harekete geçiriyor. Soğuk veya sıcak, tuzlu veya tatlı, binlerce yeni tarif yaratmak ve

Detaylı

Bosch tan kaçırılmayacak yaz fırsatları.

Bosch tan kaçırılmayacak yaz fırsatları. Haziran kampanyaları Bosch tan kaçırılmayacak yaz fırsatları. Tüm Bosch larda büyük indirim.* www.bosch-home.com/tr *Büyük indirim kampanyasına derin dondurucular, mikrodalga fırınlar, midi fırınlar, gömme

Detaylı

Dünyanın en sessiz elektrikli süpürgesi*

Dünyanın en sessiz elektrikli süpürgesi* Dünyanın en sessiz elektrikli süpürgesi* Yeni Bosch In genius, Bosch un şimdiye kadar elde ettiği en iyi temizlik performansını sessizlikle birlikte sunar. www.bosch-home.com/tr Bosch Çağrı Merkezi 444

Detaylı

mikrofiber bezler www.anbertem.com

mikrofiber bezler www.anbertem.com mikrofiber bezler www.anbertem.com MİKROFİBER TEKNOLOJİ HARİKASI Mikrof iber Temizlik Bezleri Berceste mikrofiber temizlik bezleri, teknoloji kullanılarak polyester ve poliamid bileşiminden üretilmiştir.

Detaylı

Bosch, yaygın servis ağı, 2 saat aralığında randevu ile haftanın 7 günü 24 saat hizmetinizde. 444 6 333

Bosch, yaygın servis ağı, 2 saat aralığında randevu ile haftanın 7 günü 24 saat hizmetinizde. 444 6 333 Türkiye nin neresinde olursa olsun Bosch müşterileri, artık bu numarayla Bosch Çağrı Yönetim Merkezi ne ulaşacak. Bu numara, Bosch markalı ürünlerin satış öncesi keşif, satış sonrası montaj, bakım ve onarım

Detaylı

Kusursuz biçimde kayar, hassas biçimde tıraş eder

Kusursuz biçimde kayar, hassas biçimde tıraş eder Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Islak/kuru tıraş için elektrikli tıraş makinesi SkinGlide Halkaları GentlePrecisionPRO Bıçaklar SmartClick hassas düzeltici SmartClean Sistemi S7710/26 Kusursuz

Detaylı

Evinizin enerjisi nereye gidiyor?

Evinizin enerjisi nereye gidiyor? Evinizin enerjisi nereye gidiyor? Yaşam biçimi aygıtları %4 Çalışmazken %6 Isıtma ve soğutma %22 Buzdolabı %7 Mutfak aygıtları %9 Lambalar %9 Diğerleri %3 Çamaşır yıkama ve kurutma %3 Sıcak su %37 Ortalama

Detaylı

if design ödüllü AEG de 125. yıla özel fırsatlar!

if design ödüllü AEG de 125. yıla özel fırsatlar! if design ödüllü AEG de 125. yıla özel fırsatlar! 2012-2013 Çamaşır makinesi alana kurutma makinesinde %25 indirim*! * T76280AC kodlu ürün için geçerlidir. stoklarla sınırlıdır. * Inverter motorlu çamaşır,

Detaylı

Daha az enerji ile temizliğin ötesi: Kirlilerinizi Profilo Çamaşır Makinesinde yıkayın, sonra da asma toplama derdi olmadan Profilo

Daha az enerji ile temizliğin ötesi: Kirlilerinizi Profilo Çamaşır Makinesinde yıkayın, sonra da asma toplama derdi olmadan Profilo Kirlilerinizi Profilo Çamaşır Makinesinde yıkayın, sonra da asma toplama derdi olmadan Profilo Kurutma Makinesinde kurutun. İşte size hayatın güzellikleri için vakit bırakacak sihirli formül Biliyoruz

Detaylı

Siemens ten enerjinizi yükseltecek büyük enerji kampanyası. Aralık ayına özel büyük enerji kampanyasını kaçırmayın.

Siemens ten enerjinizi yükseltecek büyük enerji kampanyası. Aralık ayına özel büyük enerji kampanyasını kaçırmayın. Siemens ten enerjinizi yükseltecek büyük enerji kampanyası. Aralık ayına özel büyük enerji kampanyasını kaçırmayın. Aralık 2014 - Solo Ürünler Fiyat Listesi Çamaşır makineleri, soğutucular, bulaşık makineleri

Detaylı

Bosch a bahar erken geldi.

Bosch a bahar erken geldi. Mart kampanyaları Bosch a bahar erken geldi. www.bosch-home.com/tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir ya da www.bosch-home.com/tr

Detaylı

Hızlı, sessiz ve son derece ekonomik hava alma

Hızlı, sessiz ve son derece ekonomik hava alma Your reliable partner Hızlı, sessiz ve son derece ekonomik hava alma Vacumat Eco her yönüyle verimli Su kalitesi performansı belirler Su kalitesi soğutma ve ısıtma sistemlerinin performansını belirler.

Detaylı

Yeni yılda da tasarrufa devam.

Yeni yılda da tasarrufa devam. Şubat kampanyaları yılda da tasarrufa devam. Tüm Bosch lar %40 a varan indirimlerle.* www.bosch-home.com/tr *%40 a varan indirim kampanyasına tek kapılı soğutucular, derin dondurucular, mikrodalga fırınlar,

Detaylı

Temmuz ayı boyunca ÖTV ve KDV Siemens ten!*

Temmuz ayı boyunca ÖTV ve KDV Siemens ten!* Siemens 2011 Temmuz ayı boyunca ÖTV ve KDV Siemens ten!* 4 özel fırsat paketi.** Üstelik peşin fiyatına 4 taksit! CardFinans a özel +8 taksit ya da 2012 de ödeme fırsatı!** Gelecek evinizde. *ÖTV ve KDV

Detaylı

%100 güvenebileceğiniz servis.

%100 güvenebileceğiniz servis. %100 güvenebileceğiniz servis. Bosch Servis, yaygın servis ağı ve 2 saat aralığında randevu sistemi ile haftanın 7 günü hizmetinizdedir. 444 6 333 Türkiye nin her yerinden haftanın 7 günü 24 saat Bosch

Detaylı

EKİM 2015. ÇAĞRI MERKEZİ 444 77 66 profilo.com.tr

EKİM 2015. ÇAĞRI MERKEZİ 444 77 66 profilo.com.tr EKİM 2015 ÇAĞRI MERKEZİ 444 77 66 profilo.com.tr 1 İÇİNDEKİLER BUZDOLAPLARI 05 DERİN DONDURUCULAR 14 ÇAMAŞIR MAKİNELERİ 15 KURUTMA MAKİNELERİ 21 BULAŞIK MAKİNELERİ 22 FIRINLAR 27 MİDİ VE MİKRODALGA FIRINLAR,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Sağlık için temizlik!

Sağlık için temizlik! Sağlık için temizlik! ENDÜSTRİYEL ÇAMAŞIR YIKAMA HİZMETLERİ Endüstriyel Çamaşır Yıkama Hizmeti sektöründe olan tecrübemizin getirdiği birikimle teknolojinin buluştuğu yer olan OXİ LAUNDRY olarak biz; Teknolojik

Detaylı

XXL REALLIFE 0H\GDQ 2NXPD

XXL REALLIFE 0H\GDQ 2NXPD XXL REALLIFE ÇOK YOL KATETTİK. BUGÜNLERDE MUTFAK REPERTUARIMIZ ÇOK DAHA İDDİALI VE ÇOK DAHA EĞLENCELİ: KÖŞELİ YEMEK TABAKLARI, BÜYÜK ŞARAP BARDAKLARI, DERİN MAKARNA KASELERİ. HİÇBİR ŞEY REALLIFE 'IN ALAMAYACAĞI

Detaylı

Ýlave Program-Paketleri:

Ýlave Program-Paketleri: Ýlave Program-Paketleri: Spor & Saðlýk Ev Hijyen & Çocuklar Bebek tr-tr M.-Nr. 07 742 240 Ýçindekiler Program Seçimi...3 Yeni Program Seçimi...3 Sýkma....4 Program Tablosu...5 Ekstralar...9 Program Akýþý....10

Detaylı

Çamaşırlarınızı kurutmak için mutlaka Profilo Kurutma Makinasının rüzgarından yararlanın... Farkı göreceksiniz..

Çamaşırlarınızı kurutmak için mutlaka Profilo Kurutma Makinasının rüzgarından yararlanın... Farkı göreceksiniz.. Çamaşırlarınızı kurutmak için mutlaka Profilo Kurutma Makinasının rüzgarından yararlanın... Farkı göreceksiniz.. Değişen şehir hayatıyla birlikte bir lüks olmaktan çıkan çamaşır kurutma makineleri, gelişen

Detaylı

Kullaným talimatlarý ÇAMAÞIR MAKÝNESÝ. Ýçindekiler AQXL 85

Kullaným talimatlarý ÇAMAÞIR MAKÝNESÝ. Ýçindekiler AQXL 85 Kullaným talimatlarý ÇAMAÞIR MAKÝNESÝ Türkçe,1 AQXL 85 Ýçindekiler Montaj, 2-3 Ambalaj malzemesinin kaldýrýlmasý ve makinenin seviye ayarýnýn yapýlmasý Elektrik ve su baðlantýlarý Teknik bilgiler Çamaþýr

Detaylı

Indesit Basic Std Range (Temel Std Seri) 2008 Arcadia Platformu

Indesit Basic Std Range (Temel Std Seri) 2008 Arcadia Platformu Indesit Basic Std Range (Temel Std Seri) 2008 Arcadia Platformu Aktivite Ca Maiano, Ekim-Kasım 2008 Sunan Francesco Nieli 0 Açıklamalar I W C 7 14 5 S (Avrupa) I: Indesit W: Çamaşır Makinesi U: İnce 33

Detaylı

Dönüşüm kampanyası kapsamında %20 ye varan indirimler, üstelik ÖTV de yok. Kasım 2018

Dönüşüm kampanyası kapsamında %20 ye varan indirimler, üstelik ÖTV de yok. Kasım 2018 BSH Grubu Siemens AG nin Ticari Marka Lisansı sahiplerindendir. Kasım 2018 Dönüşüm kampanyası kapsamında %20 ye varan indirimler, üstelik ÖTV de yok. Kasım ayına özel buzdolapları, çamaşır ve bulaşık makinelerinde

Detaylı

ÇAMAŞIR VE KURUTMA MAKİNELERİ

ÇAMAŞIR VE KURUTMA MAKİNELERİ ÇAMAŞIR VE KURUTMA MAKİNELERİ 2012 ÇAMAŞIR MAKİNELERİ ÇAMAŞIR MAKİNELERİ 9127 N 9123 HE 9 kg Yıkama Kapasitesi 1200 Sıkma Devri (d/d) A+++ Enerji Sınıfı (A+++ Enerji sınıfından %20 daha tasarruflu) B Sıkma

Detaylı

SlimLine Yeni SlimLine Kurutma Makineleri

SlimLine Yeni SlimLine Kurutma Makineleri SlimLine Yeni SlimLine Kurutma Makineleri SlimLine Yeni Format, Büyük Güç Daima Daha İyi Miele kalite demektir. "Daima Daha İyi" sloganı 110 yıldan uzun süredir Miele nin felsefesidir. Bu mükemmel çamaşır

Detaylı

Yılın son parlak fırsatı!

Yılın son parlak fırsatı! Yılın son parlak fırsatı! 5 programlı Siemens bulaşık makinesi aralık ayı boyunca sadece 999 TL! * *SN 25 E 230 TR kodlu ürünün fiyatıdır. Kampanya stoklarla sınırlıdır. ralık 2013 - Solo Ürünler Fiyat

Detaylı

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın Profesyonel temizleme ve dezenfeksiyon teknolojisi Temizliği unutun, sadece nefes alın Solunum ekipmanları için profesyonel temizlik ve dezenfeksiyon www.meiko.com.tr : Güvenilir temizlik ve dezenfeksiyon

Detaylı

Bisküvi ruloları için sürekli kullanımlı pişirme altlığı

Bisküvi ruloları için sürekli kullanımlı pişirme altlığı tr Ürün bilgisi ve tarif Bisküvi ruloları için sürekli kullanımlı pişirme altlığı Değerli Müşterimiz! Mükemmel bir bisküvi rulosu elde etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı: Hamuru sızdırmaz bir pişirme altlığı

Detaylı

MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK

MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK 2015/2 fiyat listesi ESTY ile gelen MUTLULUKLAR... DAVLUMBAZLAR ESTY 2015 ESTY ile gelen FERAHLIK... Zamanımızın büyük bir bölümü mutfaklarımızda geçiyor. Kim mutfağının

Detaylı

EcoWave DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA

EcoWave DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA EcoWave DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA Doğadan Gelen Esinti... İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ TERMODİNAMİK İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ Doğadan Gelen Esinti... İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ Çevre Dostu Enerji Tasarruflu Akıllı

Detaylı

reward fonksiyonellik

reward fonksiyonellik evo Evo banyo dolabı, banyonuzun ihtiyaçları düşünülerek sizin için özel olarak tasarlandı. Birbirinden farklı ve fonksiyona sahip modüler bir sistemden oluşan Evo sizlere geniş bir alternatif sunuyor.

Detaylı

Her zaman odak noktası BABYTHERM

Her zaman odak noktası BABYTHERM MT-752-2002 Her zaman odak noktası BABYTHERM 02 Optimum sıcaklık MT-1779-2003 03 Böylece küçük hastalarınız rahat eder Dräger'den BabyTherm bebek ısıtıcı sistemlerin en son jenerasyonu açık bakımda yeni

Detaylı

BULAŞIK BARDAK ÇATAL KAŞIK TABAK YIKAMA MAKİNELERİ

BULAŞIK BARDAK ÇATAL KAŞIK TABAK YIKAMA MAKİNELERİ Bulaşık Bardak Yıkama Makinası Modeli : OBY 500 B İşlev:Setaltı Sanayi Tipi Endüstriyel Bulaşık Bardak Yıkama Makinası-Bardak Yıkama Makinesi Anılan Yıkama Kapasitesi (*) : 500 Bardak / Saat Yıkama Sepeti

Detaylı

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI www.eserteknik.com GRANÜL (KIRIK) BUZ MAKİNESİ Balıkçılar ve fırınlar

Detaylı

! 1. On/Off Göstergesi: Makinenin açık ve çalışır durumda olduğunu gösterir

! 1. On/Off Göstergesi: Makinenin açık ve çalışır durumda olduğunu gösterir MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. # 1.# Bulaşık Makinesi Kullanma Kılavuzu Mod. BOLS12S/E I. Kontrol Panel 1. On/Off Göstergesi: Makinenin açık ve çalışır durumda olduğunu gösterir 2. On/Off Düğmesi: Makineyi açma

Detaylı

Siemens, 2019 da da ÖTV fırsatlarıyla evinizde. Ocak 2019

Siemens, 2019 da da ÖTV fırsatlarıyla evinizde. Ocak 2019 BSH Grubu Siemens AG nin Ticari Marka Lisansı sahiplerindendir. Ocak 2019 Siemens, 2019 da da ÖTV fırsatlarıyla evinizde. Mükemmel sonuçlar sağlayan Siemens bulaşık makineleri 1 yıllık Finish tablet hediyeli.

Detaylı

Siemens derin dondurucular bayrama özel fırsatlarla sizi bekliyor! Ağustos 2018

Siemens derin dondurucular bayrama özel fırsatlarla sizi bekliyor! Ağustos 2018 BSH Grubu Siemens AG nin Ticari Marka Lisansı sahiplerindendir. Ağustos 2018 Siemens derin dondurucular bayrama özel fırsatlarla sizi bekliyor! Solo Ürünler ve Küçük Ev Aletleri Fiyat Listesi siemens-home.bsh-group.com/tr

Detaylı

Her şey pırıl pırıl. Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi. Tezgahaltı, giyotin tip ve kazan yıkama makinelerinden oluşan en yeni ürün portföyümüz

Her şey pırıl pırıl. Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi. Tezgahaltı, giyotin tip ve kazan yıkama makinelerinden oluşan en yeni ürün portföyümüz Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi Her şey pırıl pırıl Tezgahaltı, giyotin tip ve kazan yıkama makinelerinden oluşan en yeni ürün portföyümüz www.meiko.com.tr M-iClean premium sınıf tezgahaltı makineler:

Detaylı

Siemens'ten Eylül ayına özel avantajlar. Eylül Solo Ürünler ve Küçük Ev Aletleri Fiyat Listesi siemens-home.bsh-group.com/tr. Gelecek evinizde.

Siemens'ten Eylül ayına özel avantajlar. Eylül Solo Ürünler ve Küçük Ev Aletleri Fiyat Listesi siemens-home.bsh-group.com/tr. Gelecek evinizde. BSH Grubu Siemens AG nin Ticari Marka Lisansı sahiplerindendir. Eylül 2018 Siemens'ten Eylül ayına özel avantajlar. Solo Ürünler ve Küçük Ev Aletleri Fiyat Listesi siemens-home.bsh-group.com/tr Gelecek

Detaylı