ATATÜRK ÜN GENÇLİĞE HİTABESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ATATÜRK ÜN GENÇLİĞE HİTABESİ"

Transkript

1 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI 2014

2 ATATÜRK ÜN GENÇLİĞE HİTABESİ Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahili ve harici bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklâl ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerait, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve delâlet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr-ü zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilirler. Ey Türk İstikbalinin evladı! İşte: bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen, Türk İstiklal ve Cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.

3 T.C BEYKOZ KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü SAYI : /880/ /10/2014 KONU:29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı. 29 Ekim 2014 Cumhuriyet Bayramı nın 91 inci Yıldönümü İlçe Kutlama Programı ekte gönderilmiştir. Bilgilerinizi ve gereğini arz ve rica ederim. Süleyman ERDOĞAN Beykoz Kaymakamı İlçe Kutlama Komitesi Başkanı Dağıtım: Boğaz Komutanlığına Beykoz Belediye Başkanlığına Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İlgili Kuruluşlara Bilgi: İstanbul Valiliği ne Türk Alman Üniversitesi Rektörlüğüne Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Meslek Yüksek Okul Müd. Beykoz Lojistik Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğüne Medipol Üniversitesi Rektörlüğü

4 BEYKOZ İLÇESİ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI PROGRAMI 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 28 Ekim 2014 Salı günü saat de başlayacak ve 29 Ekim 2014 Çarşamba günü akşam saat te sona erecektir. Bu süre içinde resmi ve özel binalar bayrak, Atatürk posterleri ve günün anlam ve önemini belirten dövizlerle donatılacak, cadde ve sokaklar ışıklandırılacaktır. 28 EKİM SALI GÜNÜ YAPILACAK TÖRENLER A- ATATÜRK ANITINA ÇELENK KOYMA TÖRENİ: ÇELENKLERİN SUNUMU 1-Atatürk Anıtına 28/10/2014 Salı günü saat de Mülki İdare Amirinin Çelengi Boğaz Komutanlığının Çelengi Belediye Başkanlığının Çelengi Saygı duruşu akabinde İstiklal Marşı ile Bayrağın göndere çekilmesi. (Yönetmeliğin 4.maddesinin (b) bendinin 1 inci fıkrası gereğince üç kurum çelenk koyacak, diğer kurum ve kuruluşlarca çelenk konulmayacaktır.) Program Akışı Alana yerleşim Çelenklerin sunumu Çelenklerin sunumunun ardından Saygı Duruşu müteakiben İstiklal Marşı eşilğinde Bayragın göndere çekilmesi Bando Gösterisi Kapanış 2-Atatürk Anıtı na Çelenk Koyma Töreni, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Serkan ÖÇALMAZ ın koordinesinde, sunuculuk görevini İshakağa Ortaokulu Müdürü Göksel BİÇER, yardımcılıklarını ise Ziya Ünsel Ortaokulu Müdürü Bekir SAĞIR ve Barbaros Hayrettin Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı İlker GENÇ yapacaktır. Tören Komutanlığını İlçemiz Rüzgarlıbahçe Ortaokulu Müdürü Yener AKBULAK, yardımcılığını ise Anadoluhisarı Ortaokulu Müdürü Nahit AYAZ yapacaktır.

5 3-Çelenk koyma törenine İlçemiz Barbaros Hayrettin Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Beykoz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi ve Boğaziçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden, yirmişer (20) öğrenci ile Paşabahçe Ahmet Ferit İnal Anadolu Lisesi bando takımı katılacaktır. Öğrencilerin tören alanına geliş ve gidişleri okul müdür yardımcısı, sınıf öğretmeni ve beden eğitimi öğretmeni gözetiminde ve denetiminde olacaktır. Okullar Tören Alanında 28/10/2014 Salı günü saat da hazır bulunacaklardır. Okullar, Törene, Bayrak, Tabela ve Flamalarla katılacaklardır. 4-Atatürk Anıtında 28/10/2014 Salı günü yapılacak olan törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı, Hacı Numan Ortaokulu Müzik Öğretmeni Emine Pelin ŞEN yönetiminde söylenecek ve bayrak göndere çekilecektir. 5-Bayrak, İlçemiz Barbaros Hayrettin Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okumakta olan iki kız bir erkek öğrenci eşliğinde göndere çekilecektir. 6-Çelenk sunma törenindeki tüm görevliler 28 Ekim 2014 Salı günü saat da Atatürk Anıtı önünde hazır bulunacaklardır. 29 EKİM ÇARŞAMBA GÜNÜ YAPILACAK TÖRENLER A- TEBRİKLERİN KABULÜ: Tebriklerin kabulü, Beykoz Kaymakamı, Boğaz Komutan ve Beykoz Belediye Başkanı tarafından 29 Ekim 2014 Çarşamba günü saatleri arasında Kaymakamlık Makamında yapılacak ve kokteyl verilecektir. B-BEYKOZ ÇAYIRINDA YAPILACAK TÖREN: 1-Törene katılacak okullar 29 Ekim 2014 Çarşamba günü saat da Beykoz Çayırı Tören alanında yerlerini alacaklardır. 2-Saat da, Beykoz Kaymakamı, Garnizon Komutanı ve Beykoz Belediye Başkanı törene katılanların bayramını kutlayacaklardır. 3-Saat da Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Hamide İlknur EROL yönetiminde İstiklal Marşı söylenecek ve bayrak göndere çekilecektir. 4-Beykoz Kaymakamı, Sayın Süleyman ERDOĞAN, günün anlam ve önemi belirten konuşmalarını yapacaklardır. 5- Törene katılan tüm okullar Paşabahçe Ahmet Ferit İnal Anadolu Lisesi Bando Takımı eşliğinde geçit töreni yapacaklardır.

6 6-İlçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında kompozisyon ve şiir dalında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrenciler eserlerini seslendireceklerdir. 7- Beykoz Folklor Araştırma Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları Ekibinin Trabzon Yöresi Folklör oyunu gösterisi. Şehit Er Ersin Güner İlkokulu-Ortaokulu öğrencilerinin Jimnastik gösterisi, Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi öğrencilerinin Müzik Öğretmeni Hamide İlknur EROL yönetiminde günün anlamına yönelik eserleri icra etmeleri. 8-Ödül Töreni (29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları kapsamında; İlçemiz Öğrenciler arasında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler ile eğitim öğretim yılı okul sporları organizasyonunda dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin verilmesi. 9- Beykoz Çayırında yapılacak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Tören Komutanlığını Kavacık Borsa İstanbul Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Seçkin DOĞAN yardımcılığını ise Paşabahçe Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Uğur ÖZDEMİR yapacak olup; İlçe Spor Kurulu Tertip Komitesinde görevi bulunan öğretmenlerde tören alanında hazır bulunacaklardır. 10-Beykoz çayırındaki törenin organizasyonundan, Rüzgarlıbahçe Ortaokulu Müdürü Yener AKBULAK ile Anadoluhisarı Ortaokulu Müdürü Nahit AYAZ sorumludur. 11-Tören Sunuculuğunu Atatürk Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Yeter USTA ile Paşabahçe Ahmet Ferit İnal Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Faruk AKSOY yapacaklardır. C-TÖRENE KATILACAK OKULLAR: 1-Beykoz Çayırında yapılacak olan törene; İlçemiz Akbaba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Beykoz Anadolu Lisesi, Anadoluhisarı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Barbaros Hayrettin Paşa Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Beykoz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Boğaziçi Anadolu İmam Hatip Lisesi, Celal Aras Anadolu Lisesi, Çavuşbaşı Çok Programlı Anadolu Lisesi, Çavuşbaşı Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi, Galip Öztürk Çok Programlı Anadolu Lisesi, Boğaziçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Paşabahçe Ahmet Ferit İnal Anadolu Lisesi, Prof. Dr. İbrahim Canan Anadolu Lisesi, TFF Meral Celal Aras Spor Lisesi, Özel Acarkent Doğa Anadolu Lisesi, TED İstanbul Koleji Vakfı Özel Lisesi, Atatürk İlkokulu-Ortaokulu, Akbaba İsmail Özseçkin İlkokulu-Ortaokulu, Anadoluhisarı Ortaokulu, Ferda ve Turan Takmaz Ortaokulu, Hacı Numan Ortaokulu, İshakağa Ortaokulu, Kavacık İlkokulu-Ortaokulu, Paşabahçe Ortaokulu, Sedat Simavi İlkokulu-Ortaokulu, Soğuksu İlkokulu-Ortaokulu, Selahattin Karakaşlı İmam Hatip Ortaokulu, Şehit Er Ersin Güner İlkokulu- Ortaokulu, Tokatköy Ortaokulu, Tokatköy İmam Hatip Ortaokulu ve Ziya Ünsel Ortaokulu ndan yirmi (20) öğrenci ile Paşabahçe Ahmet Ferit İnal Anadolu Lisesi bando takımı katılacaktır. Okullar törene, Bayrak, Tabela ve Flamalarıyla katılacaklardır.

7 DİĞER GÖREV VE GÖREVLİLER: a-belediye Başkanlığının Görevleri: 1-Atatürk ün Özlü Sözlerinin Pankart halinde cadde ve tören alanına asılması. 2-Çelenk Koyma Töreninde alanın düzenlenmesi, çelenklerin düzeninin sağlanması, kürsünün ve ses düzeninin sağlanması. 3- Tören günü Beykoz Çayırındaki Şeref Tribününün ve Tören Alanının düzenlenmesi, sehpa, koltuk, çiçek ve su temininin sağlanması vatandaşlarının oturabilmesi için dörtyüz (400) adet sandalye temini. Öğrenci ve vatandaşlara bayrak dağıtımının yapılması Ekim 2014 Salı günü ve 29 Ekim 2014 Çarşamba günü tören alanının ses düzeninin kurulması ve teknik elemanların tören alanında hazır bulundurulması, 5-Tören günü BEYKOZ ÇAYIRIN a ambulans tahsisi, 6-İlçemiz ana caddeleri ile tören alanının Bayrak, Atatürk posterleri ve dövizlerle süslenmesi, 7-Törenlerin Fotograf ve Video çekiminin yapılması. 8-Hava şartlarının uygun olmaması halinde, tören, R. Şahin KÖKTÜRK Spor salonunda yapılacak olup; salonun her türlü düzeninin sağlanması. b-ilçe Sağlık Müdürlüğü nün Görevleri: 29 Ekim 2014 Çarşamba günü Beykoz Çayırında yapılacak olan tören ile ilgili gerekli sağlık tedbirlerini almak ve törende sağlık ekibi bulundurmak. c-ilçe Emniyet Müdürlüğünün Görevleri: 28 Ekim 2014 Salı günü saat de yapılacak olan Atatürk anıtına Çelenk koyma töreni ile 29 Ekim 2014 Çarşamba günü saat da Beykoz Çayırında yapılacak olan kutlama programında gerekli emniyet ve trafik tedbirleri almak. d- İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünün Görevleri: 28 Ekim 2014 Salı günü saat de, Atatürk Anıtında yapılacak olan Çelenk Sunumu ses ve alana yerleşim düzeni, İstiklal Marşının zamanında okunması, saygı duruşu ve Ti işaretinin zamanında verilmesinin sağlanması, 29 Ekim 2014 Çarşamba günü saat da, Beykoz Çayırında yapılacak olan törende, protokol oturma düzeni, ses düzeni, alana yerleşim düzeni, İstiklal Marşının zamanında okunması, iş ve işlemlerinin sağlanması ile bütün programın koordinesi ve takibinden Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Serkan ÖÇALMAZ sorumludur.

8 DİĞER HUSUSLAR: 1- Hava şartlarının uygun olmaması halinde tören R. Şahin KÖKTÜRK Spor Salonunda yapılacak olup, her türlü tertip ve düzen Beykoz Belediye Başkanlıgınca yapılacaktır. Törene bu programda adı geçen tüm okullar katılacaktır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının mana ve önemine göre kutlanabilmesi için her kademedeki görevliler için emir, halkımıza davetiye niteliğindedir. Süleyman ERDOĞAN Beykoz Kaymakamı İlçe Kutlama Komitesi Başkanı

9 BANDO ATATÜRK İLKOKULU- ORTAOKULU AKBABA İSMAİL ÖZSEÇKİN İLKOKULU- ORTAOKULU ANADOLUHİSARI ORTAOKULU FERDA VE TURAN TAKMAZ ORTAOKULUİ HACI NUMAN ORTAOKULu İSHAKAĞA ORTAOKULUİ KAVACIK BORSA İSTANBUL İLKOKULU- ORTAOKULU PAŞABAHÇE ORTAOKULU SEDAT SİMAVİ İLKOKULU- ORTAOKULU SELAHATTİN KARAKAŞLI İMAM HATİP ORTAOKULU SOĞUKSU İLKOKULU- ORTAOKULU ŞEHİT ER ERSİN GÜNER İLKOKULU- ORTAOKULU TOKATKÖY ORTAOKULU TOKATKÖY İMAM HATİP ORTAOKULU ZİYA ÜNSEL ORTAOKULU 2014 YILI 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI BEYKOZ ÇAYIRI YERLEŞİM PLANI BAYRAKLAR FLAMALAR

10 AKBABA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BEYKOZ ANADOLU LİSESİ BARBAROS HAYRETTİN PAŞA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BEYKOZ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BOĞAZİÇİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BOZAZİÇİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ CELAL ARAS ANADOLU LİSESİ ÇAVUŞBAŞI ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ ÇAVUŞBAŞI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ FEVZİ ÇAKMAK ANADOLU LİSESİ GALİP ÖZTÜRK ÇOK PROGRAMLI ANDOLU LİSESİ PAŞABAHÇE AHMET FERİT İNAL ANADOLU LİSESİ PROF.DR.İBRAHİM CANAN ANADOLU LİSESİ TFF.MERAL CELAL ARAS SPOR LİSESİ ÖZEL ACARKENT DOĞA ANADOLU LİSESİ TED İSTANBUL KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 2014 YILI 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI BEYKOZ ÇAYIRI YERLEŞİM PLANI BAYRAKLAR FLAMALAR ANADOLUHİSARI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

11 ATATÜRK ÜN ÖZLÜ SÖZLERİ Tarih yazmak, tarih yapmak kadar mühimdir. Yazan, yapana sadık kalmazsa değişmeyen gerçek, insanlığı şaşırtacak bir nitelik alır. Türk çocuğu atalarını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır. Cumhuriyet döneminin kendi zihniyet ve ahlakıyla donanmış basınını yine Ancak Cumhuriyet in kendisi yetiştirir. Cumhuriyet düşünce özgürlüğünden yanadır. İçten geldikçe ve doğru yolda bulundukça her düşünceye saygı duyarız. Bütün inançlar saygıya değer. Türk Ulusunun yeteneği ve kesin kararı, Cumhuriyet, Uygarlık ve Gelişme yolunda durmadan korkusuzca ilerlemektir. Cumhuriyet, düşünce, bilim, beden bakımlarından güçlü ve yüksek karakterli koruyucular ister. Cumhuriyeti yaşatan genel kural fazilettir. Cumhuriyet erdemdir.

12

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ Ataşehir Kaymakamlığı. Sayı: 52632246-877- /10/2015 Konu: Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ Ataşehir Kaymakamlığı. Sayı: 52632246-877- /10/2015 Konu: Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ Ataşehir Kaymakamlığı Sayı: 52632246-877- /10/2015 Konu: Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı Cumhuriyetimizin 92. Yıldönümü 28-29 Ekim 2015 Çarşamba ve Perşembe günleri ekteki programa

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü Norm Kadro Tespit Çizelgesi

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü Norm Kadro Tespit Çizelgesi Kadro Tespit Çizelgesi 159043 Barbaros Hayrettin Paşa Teknik ve Endüstri Meslek İSTANBUL/ Lisesi, Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi,Denizcili 165 Beykoz.4 Bölge Müdür : 1 Müdür Başyardımcı : 1 Müdür Yardımcısı

Detaylı

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 74. Yıldönümünde, 10 Kasım 2012 Cumartesi günü aşağıdaki programa göre anılacaktır.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 74. Yıldönümünde, 10 Kasım 2012 Cumartesi günü aşağıdaki programa göre anılacaktır. T.C. ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIĞI ULU ÖNDER ATATÜRK ÜN VEFATININ 74. YILI ANMA PROGRAMI Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 74. Yıldönümünde, 10 Kasım 2012 Cumartesi günü aşağıdaki

Detaylı

T.C. YUNUSEMRE KAYMAKAMLIĞI Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ATATÜRK Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 97. YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI

T.C. YUNUSEMRE KAYMAKAMLIĞI Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ATATÜRK Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 97. YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI T.C. YUNUSEMRE KAYMAKAMLIĞI Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ATATÜRK Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 97. YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI GENEL 1-19 Mayıs 1919 Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ün Ulusal

Detaylı

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI 2012 GENEL HÜKÜMLER

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI 2012 GENEL HÜKÜMLER GENEL HÜKÜMLER 1. Cumhuriyet Bayramı 28 Ekim günü saat 13.00 te başlar, 29 Ekim günü saat 24.00 te son bulur. 2. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 2429 Sayılı Genel Tatiller Hakkında Kanun ve 5 Mayıs tarih ve

Detaylı

GAZİANTEP'İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 94. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI

GAZİANTEP'İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 94. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI GAZİANTEP'İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 94. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI Gaziantep'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 94. Yıl Dönümü Programı Ulusal ve Resmi Bayramlar ile Mahalli Kurtuluş Günleri, Atatürk

Detaylı

C - ÇELENK SUNMA TÖRENĐ 23 Nisan 2014 Çarşamba günü saat 09.00 da Đl Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi Vilayet Alanı Atatürk Anıtına konulacaktır.

C - ÇELENK SUNMA TÖRENĐ 23 Nisan 2014 Çarşamba günü saat 09.00 da Đl Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi Vilayet Alanı Atatürk Anıtına konulacaktır. 23 NĐSAN 2014 ULUSAL EGEMENLĐK VE ÇOCUK BAYRAMI 94. YIL KUTLAMA PROGRAMI Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 23 Nisan günü saat 08.00 de başlar ve saat 24.00 de son bulur. A - BAYRAM HAZIRLIKLARI Bayramın

Detaylı

T.C. ALANYA KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 23 NİSAN 2015 ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI

T.C. ALANYA KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 23 NİSAN 2015 ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI T.C. ALANYA KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü EĞEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR. 23 NİSAN 2015 ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI GİRİŞ Cumhuriyetimizin kurucusu, eşsiz kahraman

Detaylı

Editör Reyhan KAYA. Dil Uzmaný Rabia Eda ÖZDEMÝR. Görsel Tasarýmcý Özlem KAYMAZ. Program Geliþtirme Uzmaný Nihal AHÝOÐLU

Editör Reyhan KAYA. Dil Uzmaný Rabia Eda ÖZDEMÝR. Görsel Tasarýmcý Özlem KAYMAZ. Program Geliþtirme Uzmaný Nihal AHÝOÐLU 1. Kitap Editör Reyhan KAYA Dil Uzmaný Rabia Eda ÖZDEMÝR Görsel Tasarýmcý Özlem KAYMAZ Program Geliþtirme Uzmaný Nihal AHÝOÐLU Ölçme Deðerlendirme Uzmaný Murat AKYILDIZ Rehberlik Süleyman AYHAN ATATÜRK'ÜN

Detaylı

1. A. Ali ERSOY, Hezarfen Ahmet Çelebi İ.Ö Türkçe Öğretmeni. 2. Emel OKKIRAN, Sultantepe İ.Ö Türkçe Öğretmeni

1. A. Ali ERSOY, Hezarfen Ahmet Çelebi İ.Ö Türkçe Öğretmeni. 2. Emel OKKIRAN, Sultantepe İ.Ö Türkçe Öğretmeni 1 ÜSKÜDAR İLÇESİ 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI 19 Mayıs Atatürk ü Anma Ve Gençlik Ve Spor Bayramı, 19.05.2012 Cumartesi günü saat: 07.00 de başlar ve gece saat 24.00

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Sayı : 88013337/821.05/1104779 30/01/2015 Konu: Türkiye Geneli Liseler Arası I. Bestami Yazgan Şiir Yarışması..VALİLİĞİNE (İl Milli

Detaylı

İLÇEMİZ İLKOKULLARINDA GÖREVLİ SINIF VE OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİNİN 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI

İLÇEMİZ İLKOKULLARINDA GÖREVLİ SINIF VE OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİNİN 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI İLÇEMİZ İLKOKULLARINDA GÖREVLİ SINIF VE OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİNİN 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI (Sınıf Öğretmenleri, Okul Öncesi Öğretmenleri) ETKİNLİĞİN İÇERİĞİ VE HER DERS

Detaylı

10 KASIM 2014 ATATÜRK Ü ANMA PROGRAMI

10 KASIM 2014 ATATÜRK Ü ANMA PROGRAMI A - GENEL HÜKÜMLER : 1- Atatürk ü Anma Töreni ve Atatürk ü Anma Haftası 10-17 Kasım 2014 tarihleri arasında yapılacaktır. 2- Atatürk ü Anma Töreni ve Atatürk ü Anma Haftası 10 Kasım 2014 Pazartesi günü

Detaylı

İlçemizde görev yapan İlkokul, Ortaokul, İmam Hatip Ortaokulu ve Ortaöğretimde çalışan tüm Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri

İlçemizde görev yapan İlkokul, Ortaokul, İmam Hatip Ortaokulu ve Ortaöğretimde çalışan tüm Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce 2013-2014 eğitim-öğretim yılında derslerin kesimi tarihinden Temmuz ayının ilk iş gününe kadar İlköğretim ve Ortaöğretim kurumlarında görev yapan

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Projenin Adı/Sloganı 2. Projenin Türü 2. Proje Sahibi 2. Proje Dönemi 2. Projenin Başlangıç-Bitiş Tarihleri 2. Projenin Amaçları 2

İÇİNDEKİLER. Projenin Adı/Sloganı 2. Projenin Türü 2. Proje Sahibi 2. Proje Dönemi 2. Projenin Başlangıç-Bitiş Tarihleri 2. Projenin Amaçları 2 İÇİNDEKİLER Projenin Adı/Sloganı 2 Projenin Türü 2 Proje Sahibi 2 Proje Dönemi 2 Projenin Başlangıç-Bitiş Tarihleri 2 Projenin Amaçları 2 Projenin Gerekçeleri 2 Projenin Yasal Dayanağı 2 Projenin Hedef

Detaylı

5. SINIF SOSYAL BİLGİLER BİR ÜLKE BİR BAYRAK TESTİ

5. SINIF SOSYAL BİLGİLER BİR ÜLKE BİR BAYRAK TESTİ 1- I Başkalarının düşüncelerine saygı duymamak. II Trafik kurallarına uymamak. III Kapalı alanlarda sigara içmek. IV Konuşurken nezaket kurallarına uymak. Yukarıda verilen kurallardan hangilerinin yaptırımı

Detaylı

ULUSAL VE RESMİ BAYRAMLAR İLE MAHALLİ KURTULUŞ GÜNLERİ, ATATÜRK GÜNLERİ VE TARİHİ GÜNLERDE YAPILACAK TÖREN VE KUTLAMALAR YÖNETMELİĞİ

ULUSAL VE RESMİ BAYRAMLAR İLE MAHALLİ KURTULUŞ GÜNLERİ, ATATÜRK GÜNLERİ VE TARİHİ GÜNLERDE YAPILACAK TÖREN VE KUTLAMALAR YÖNETMELİĞİ 5899 ULUSAL VE RESMİ BAYRAMLAR İLE MAHALLİ KURTULUŞ GÜNLERİ, ATATÜRK GÜNLERİ VE TARİHİ GÜNLERDE YAPILACAK TÖREN VE KUTLAMALAR YÖNETMELİĞİ Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi : 16/4/2012 No : 2012/3073 Yayımlandığı

Detaylı

T.C. TUNCELİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TUNCELİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TUNCELİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 0-0 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ TUNCELİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL ÇALIŞMANIN ADI/TÜRÜ TARİHİ-SAATİ Örgün ve

Detaylı

EKİM SORUMLU KİŞİ, BİRİM VE KURUMLAR AYLAR İŞBİRLİGİ YAPILACAK KURUMLAR/KİŞİLER GERÇEKLEŞTİRİLECEK ETKİNLİKLER VE ÇALIŞMALAR

EKİM SORUMLU KİŞİ, BİRİM VE KURUMLAR AYLAR İŞBİRLİGİ YAPILACAK KURUMLAR/KİŞİLER GERÇEKLEŞTİRİLECEK ETKİNLİKLER VE ÇALIŞMALAR EKİM AYLAR T.C GİRESUN VALİLİĞİ Özel Çağrı İlkokulu-Ortaokulu 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM ORTAMLARINDA UYUŞTURUCU KULLANIMI VE MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE HİZMETLERİ OKUL EYLEM PLANI GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Detaylı

Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.

Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel senin en kıymetli hazinendir.

Detaylı

BINGOL VALILIGI ii Milli Eğitim Müdürlüğü ...,... "". 2015-2016 EGITIM-OGRETIM YILI ÇALIŞMA TAKVIMI. BiNGÖL

BINGOL VALILIGI ii Milli Eğitim Müdürlüğü ...,... . 2015-2016 EGITIM-OGRETIM YILI ÇALIŞMA TAKVIMI. BiNGÖL T.C.........,. BINGOL VALILIGI ii Milli Eğitim Müdürlüğü...,.... "". 2015-2016 EGITIM-OGRETIM YILI ÇALIŞMA TAKVIMI BiNGÖL ÖNSÖZ 2015-2016 Eğitim ve öğretim yılı örgün ve yaygın eğitim kurumları "Çalışma

Detaylı

MÜDÜR YARDIMCILARI HİZMET İÇİ EĞİTİMİ

MÜDÜR YARDIMCILARI HİZMET İÇİ EĞİTİMİ MÜDÜR YARDIMCILARI HİZMET İÇİ EĞİTİMİ 1-2 Kasım 2013 tarihlerinde TED Okulları nda görev yapan müdür yardımcılarına yönelik olarak Antalya da bir hizmet içi eğitim gerçekleştirilmiştir. 25 TED Okulu ndan

Detaylı

YALOVA İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYET PLANI YAPILACAK ETKİNLİKLER

YALOVA İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYET PLANI YAPILACAK ETKİNLİKLER YALOVA İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ / EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYET PLANI SIRA 1 17-21 / 09 / İlköğretim a)cumhuriyet Alanında Tören b)halk Eğitim Konferans nda Tören c)kurumları Ziyaretler

Detaylı

T.C. BAHÇE KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. BAHÇE KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. BAHÇE KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ S.N Başlama Bitiş 1 Okulöncesi ve İlköğretim Okullarında Öğrenci Kayıtları 01 Haziran 17 Eylül 2012 2 Okul

Detaylı

2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ALİYE ÖMER BATTAL ORTAOKULU KİTAP OKUMA YARIŞMASI KURALLARI

2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ALİYE ÖMER BATTAL ORTAOKULU KİTAP OKUMA YARIŞMASI KURALLARI 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ALİYE ÖMER BATTAL ORTAOKULU KİTAP OKUMA YARIŞMASI KURALLARI I.BÖLÜM (Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar) Amaç : Aliye Ömer Battal Ortaokulu öğrencilerinin daha çok kitap okumasını

Detaylı

T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ULUSAL VE RESMİ BAYRAMLAR İLE MAHALLİ KURTULUŞ GÜNLERİ, ATATÜRK GÜNLERİ, TARİHİ GÜNLER

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ORMAN FAKÜLTESİ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ORMAN FAKÜLTESİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ORMAN FAKÜLTESİ OREM(ORMAN ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİ KULÜBÜ) SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ KALEMİMİ VER, GELECEĞİMİ YAZAYIM 2015 06-09 Mayıs 2015 tarihleri arasında, İ.Ü. Orman Fakültesi,

Detaylı

ÖĞRETMEN OLMAK, FARK YARATMAKTIR!

ÖĞRETMEN OLMAK, FARK YARATMAKTIR! ÖĞRETMEN OLMAK, FARK YARATMAKTIR! Giresun Üniversitesi Giresun Eğitim Fakültesi Türkçe öğretmenliği mezunuyum. 2009 yılının Mart ayında göreve başlamakla birlikte halen Yeniyol Ortaokulunda Türkçe Öğretmeni

Detaylı

T.C. SAKARYA VALİLİĞİ SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. SAKARYA VALİLİĞİ SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. SAKARYA VALİLİĞİ SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 Açık Öğretim Ortaokulu I. Dönem Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme İşlemleri 17 Ağustos-30 Ekim tarihleri

Detaylı

SIRA NO YAPILACAK İŞ TARİHİ. b) ORTAÖĞRETİM KURUMLARI SORUMLULUK SINAVLARI. 02-06 Eylül 2013

SIRA NO YAPILACAK İŞ TARİHİ. b) ORTAÖĞRETİM KURUMLARI SORUMLULUK SINAVLARI. 02-06 Eylül 2013 T.C. TEKİRDAĞ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL ÖNCESİ- İLKÖĞRETİM-ORTAÖĞRETİM-ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA 1 2 a) ORTAÖĞRETİM KURUMLARI

Detaylı

3-4 - 5 MAYIS 2016 LİSE TANITIM GÜNLERİ GENEL GÖSTERİ TAKVİMİ

3-4 - 5 MAYIS 2016 LİSE TANITIM GÜNLERİ GENEL GÖSTERİ TAKVİMİ 3-4 - 5 MAYIS 2016 LİSE TANITIM GÜNLERİ GENEL GÖSTERİ TAKVİMİ Tarih/ Saat 09:30 10:00 11:30 13.30 14:30 3 Mayıs Salı Osman Altuntaş Ortaokulu Faruk Öztürk Hikmet YILDIRIM (Müzik Etkinliği) Trabzon Anadolu

Detaylı

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMININ 92.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA TÖRENİ PROGRAM AKIŞI

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMININ 92.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA TÖRENİ PROGRAM AKIŞI 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMININ 92.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA TÖRENİ PROGRAM AKIŞI A. ZAMAN ÇİZELGESİ Faaliyet Tarih Saat Yer Meşale Yakma Töreni 26 Ekim 2015 10.00 Kadıköy İskele Meydanı Atatürk Anıtı Prova 25

Detaylı

2013 YILI KURUL KARARLARI

2013 YILI KURUL KARARLARI 2013 YILI KURUL KARARLARI TARİH SAYI KARAR 11.01.2013 1 İzmir Özel İtalyan Ana ve İlkokulu, İlkokul Haftalık Ders Çizelgesi 11.01.2013 2 (IPL) Foto Epilasyon Kursu Programı 16.01.2013 3 Askerî Liseler

Detaylı

KÜLTÜR, TURİZM VE TANITIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

KÜLTÜR, TURİZM VE TANITIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE KÜLTÜR, TURİZM VE TANITIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde 1-

Detaylı

Saygıdeğer Eğitim Yöneticileri ve Öğretmenler,

Saygıdeğer Eğitim Yöneticileri ve Öğretmenler, 1 Saygıdeğer Eğitim Yöneticileri ve Öğretmenler, İçinde bulunduğumuz bu günlerde yokluğundan en çok şikâyet edilen konuların başında zaman ve para gelmektedir. Para belki bulunabilmekte, ancak geçen zamanın

Detaylı

ORTAK YÜKSEK LİSANS PROGRAMI AÇILMASINA İLİŞKİN PROTOKOL

ORTAK YÜKSEK LİSANS PROGRAMI AÇILMASINA İLİŞKİN PROTOKOL ORTAK YÜKSEK LİSANS PROGRAMI AÇILMASINA İLİŞKİN PROTOKOL ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ORMAN ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI VE KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM REHBERİ Web Adresi : http://tip.erciyes.edu.tr/ - http://tip.erciyes.edu.tr/egitim_rehberi.asp E-mail : tipdekanlik@erciyes.edu.tr Adres

Detaylı

Bu doğrultuda ve 2104 sayılı Tebliğler dergisine göre Türkçe dersinde şu işlemlerin yapılması öğretmenden beklenir.

Bu doğrultuda ve 2104 sayılı Tebliğler dergisine göre Türkçe dersinde şu işlemlerin yapılması öğretmenden beklenir. Kök Kavramı Örneklerle Konu Anlatımı 1 TÜRKÇE DERSİNDE ATATÜRKÇÜLÜK 2104 sayılı Tebliğler dergisinde yayımlanan Temel Eğitim ve Orta Öğretim Kurumlarında Atatürk İlke ve İnkılaplarının Öğretim Esasları

Detaylı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İZMİR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İZMİR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI İZMİR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI Sorumlu Birim: Okul Yöneticisi Okul Yıllık Gelişim Okul Yıllık Gelişim Modeli Okullarda yapılan Okul Yıllık Müdür, müdür yardımcısı,

Detaylı

Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları Uşak

Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları Uşak Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları Uşak SGK 11.02.2013 tarihinde Uşak Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları konulu konferans düzenledi.

Detaylı

BAŞARI İÇİN HEDEFE ODAKLANMAK ŞART!

BAŞARI İÇİN HEDEFE ODAKLANMAK ŞART! BAŞARI İÇİN HEDEFE ODAKLANMAK ŞART! Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı İSTE Konferans Salonu nu dolduran girişimci adaylarına iş dünyasında başarının sırlarını anlattı İskenderun Teknik

Detaylı

Yazar editör Perşembe, 02 Ekim 2008 01:09 - Son Güncelleme Çarşamba, 03 Haziran 2009 00:01

Yazar editör Perşembe, 02 Ekim 2008 01:09 - Son Güncelleme Çarşamba, 03 Haziran 2009 00:01 belirli gün, özel günler, belirli gün haftalar, belirli gün ve haftalar, kutlanan özel günler, özel günler haftalar, belirli gun ve haftalar, özel gün, türkiyede, belirli gün ve haftası, belirli gün hafta,

Detaylı

T.C. ANKARA VALİLİĞİ ANKARA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ANKARA ATATÜRK ANADOLU LİSESİ 2015-2019 STRATEJİK PLANI

T.C. ANKARA VALİLİĞİ ANKARA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ANKARA ATATÜRK ANADOLU LİSESİ 2015-2019 STRATEJİK PLANI T.C. ANKARA VALİLİĞİ ANKARA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ANKARA ATATÜRK ANADOLU LİSESİ 2015-2019 STRATEJİK PLANI Okul, genç beyinlere insanlığa saygıyı, millet ve ülkeye sevgiyi, bağımsızlık onurunu öğretir.

Detaylı

MALATYA VALİLİĞİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2012 2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

MALATYA VALİLİĞİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2012 2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 Açık İlköğretim Okulları 2012-2013 Eğitim- Öğretim Yılı 1. Dönem için Yeni Kayıt ve Kayıt 2 Açık Öğretim Lisesi 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem Yeni Kayıt İşlemleri 3 Mesleki Açık Öğretim Lisesi

Detaylı

EK - 1 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

EK - 1 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI EK - 1 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Din Öğretimi Genel Müdürlüğü İLKOKUL, ORTAOKUL, İMAM HATİP ORTAOKULU VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ, ARAPÇA VE İMAM HATİP LİSELERİ ÖĞRETMENLERİ EYLÜL

Detaylı

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROJE ONAY FORMU

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROJE ONAY FORMU I TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROJE ONAY FORMU Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı Eğitim Yönetimi, Denetimi, Planlaması ve Ekonomisi Bilim Dalı öğrencisi Adem AKYOL tarafından hazırlanan Denizli İli Honaz İlçesinde

Detaylı

15-19 MAYIS GENÇLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ

15-19 MAYIS GENÇLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ 15-19 MAYIS GENÇLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ Eruh Kaymakamlığınca düzenlenen 15-19 Mayıs Gençlik haftası etkinlikleri programı açıklandı. Voleybol, masa tenisi, futbol, atletizm yarışmalarıyla dolu dolu geçecek

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı FEN FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı FEN FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 22/01/2016-28150 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BELC53NHD* Sayı :53891476-300- Konu :İkamet İzni İşlemleri FEN FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA İlgi : 06/01/2016

Detaylı

2011 2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

2011 2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2011 2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SAMSUN ÖNSÖZ Yeni bir eğitim-öğretim yılına daha başlamanın heyecanı ve mutluluğu içinde 2011-2012 eğitim -

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2017-2018 EĞİTİM - ÖĞRETİM REHBERİ Web Adresi : http://tip.erciyes.edu.tr/ - http://tip.erciyes.edu.tr/egitim_rehberi.asp E-mail : tipdekanlik@erciyes.edu.tr Adres

Detaylı

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI 92.YIL KUTLAMA PROGRAMI İLE İLGİLİ GÖREVLER

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI 92.YIL KUTLAMA PROGRAMI İLE İLGİLİ GÖREVLER 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI 92.YIL KUTLAMA PROGRAMI İLE İLGİLİ GÖREVLER HAZIRLIK ÇALIŞMALARI: Ulusal Ve Resmi Bayramlar İle Mahalli Kurtuluş Günleri Atatürk Günleri ve Tarihi Günlerde Yapılacak Tören ve Kutlamalar

Detaylı

LİSE 12. SINIFLARA HIZLI OKUMA TEKNİKLERİ SEMİNERİ VERİLDİ

LİSE 12. SINIFLARA HIZLI OKUMA TEKNİKLERİ SEMİNERİ VERİLDİ LİSE 12. SINIFLARA HIZLI OKUMA TEKNİKLERİ SEMİNERİ VERİLDİ Yoğun bir şekilde 2014 YGS ve LYS ye hazırlanan lise son sınıf öğrencilerimize Edebiyat-Sosyal ve Yetenek Zümresi Grup Sorumlusu Zeki ERKUŞ tarafından

Detaylı

Yönetim Kurulu. Yönetim kurulu bir başkan bir başkan yardımcısı ve 3 üye olmak üzere beş kişiden oluşmaktadır. Yönetim kurulumuzdaki yedek üyeler;

Yönetim Kurulu. Yönetim kurulu bir başkan bir başkan yardımcısı ve 3 üye olmak üzere beş kişiden oluşmaktadır. Yönetim kurulumuzdaki yedek üyeler; Spor Topluluğu Yönetim Kurulu Yönetim kurulu bir başkan bir başkan yardımcısı ve 3 üye olmak üzere beş kişiden oluşmaktadır. Süleyman Burak ÇELENER Hakan ATILGAN Ahmet Çetin KARAGÜLLE Ömer ALPASLAN Hakan

Detaylı

ISPARTA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

ISPARTA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ISPARTA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM NIN 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ Sıra No FAALİYETİN ADI TARİHİ 1 Devlet Parasız yatılılıktan bursluluğa geçiş işlemlerinin (onay/red)

Detaylı

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 7. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 7. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 7. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 7 Mart - 9 Mayıs 2016 1. ADI: 7. Geleneksel Maket Yarışması 2. KONUSU Çevre Haftası kapsamında Başkanlığımızca

Detaylı

KAR YER GÜNLER PROJES. Murat F DAN

KAR YER GÜNLER PROJES. Murat F DAN KAR YER GÜNLER PROJES Murat F DAN 2012-2013 AYBASTI ANADOLU L SES KAR YER GÜNLER PROJES PROJE SAH OLAN OKUL AYBASTI ANADOLU L SES PROJEN N ADI KAR YER GÜNLER PROJEN N AMACI rencilerin meslekleri her yönüyle

Detaylı

19 MAYIS YÖNETMELİĞİ

19 MAYIS YÖNETMELİĞİ 19 MAYIS YÖNETMELİĞİ BAKİ SARISAKAL 5 Mayıs 2012 Tarihli ve 28283 Sayılı Resmî Gazete de yayımlanan yönetmelik. ULUSAL VE RESMİ BAYRAMLAR İLE MAHALLİ KURTULUŞ GÜNLERİ, ATATÜRK GÜNLERİ VE TARİHİ GÜNLERDE

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Sosyal Sigortalar Genel Müdürlüğü

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Sosyal Sigortalar Genel Müdürlüğü T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Sosyal Sigortalar Genel Müdürlüğü Sayı : B.13.2.SGK.0.10.03.01-413 29 HAZİRAN 2011 Konu : Sözleşmeli statüde çalışan personelin memur kadrolarına atanması G E N E

Detaylı

SORU- Neden sosyal hizmetler? Neden Sivas? Bu okulu yazmadan önce ve su an duygularınız arasında ne farklar var?

SORU- Neden sosyal hizmetler? Neden Sivas? Bu okulu yazmadan önce ve su an duygularınız arasında ne farklar var? Cumhuriyet Üniversitesi Sosyal Hizmet Uzmanlığı Bölümü Öğrencisi Suat Abdan Sosyal Hizmet Uzmanlığı İnsanlara Yardım etmeyi sevenler için ideal bir bölümdür. SORU- Bize kısaca kendinizi tanıtır mısınız?

Detaylı

ETKİNLİĞİ DÜZENLEYEN KURUM ÖZEL SEZİN LİSESİ- FÜTÜRİZM KULÜBÜ GELECEKTE SANAT AMACI

ETKİNLİĞİ DÜZENLEYEN KURUM ÖZEL SEZİN LİSESİ- FÜTÜRİZM KULÜBÜ GELECEKTE SANAT AMACI ETKİNLİĞİ DÜZENLEYEN KURUM KONUSU AMACI ÖZEL SEZİN LİSESİ- FÜTÜRİZM KULÜBÜ GELECEKTE SANAT Soran, sorgulayan, geleceğe ilişkin sorumluluklarını bilen ve tartışan gençler yetiştirmeyi, Türk Milli Eğitiminin

Detaylı

ANKARA ACĠL SAĞLIK HĠZMETLERĠ ġube MÜDÜRLÜĞÜ AMBULANS DENETĠM BĠRĠMĠGÖREV TANIMI

ANKARA ACĠL SAĞLIK HĠZMETLERĠ ġube MÜDÜRLÜĞÜ AMBULANS DENETĠM BĠRĠMĠGÖREV TANIMI Yayın Tarihi:26.07.2013 Revizyon Tarihi:30.09.2015 Revizyon No:01 Sayfa 1 / 10 l Yayın Tarihi:26.07.2013 Revizyon Tarihi:30.09.2015 Revizyon No:01 Sayfa 2 / 10 ĠL AMBULANS SERVĠSĠ BAġHEKĠMLĠĞĠ AMBULANS

Detaylı

III. BÖLÜM PROTOKOL TÜRLERİ VE PROTOKOL LİSTELERİ

III. BÖLÜM PROTOKOL TÜRLERİ VE PROTOKOL LİSTELERİ İÇİNDEKİLER I. BÖLÜM PROTOKOL A. Protokolün Tarihsel Celişimi...1 B. Protokolün Anlam ve Önemi... 6 C. Protokol Mevzuatı... 13 D. Kurumlarda Protokol Müdürlüklerinin Kuruluşu ve Görev - Yetki - Sorumlulukları...

Detaylı

T.C TRABZON VALİLİĞİ ARSİN ÖĞRETMENEVİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI ARSİN 2014

T.C TRABZON VALİLİĞİ ARSİN ÖĞRETMENEVİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI ARSİN 2014 T.C TRABZON VALİLİĞİ ARSİN ÖĞRETMENEVİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI 1 ARSİN 2014 Misyonumuz Öğretmenlerimizin; Meslekî ve kültürel gelişmelerine, hizmet içinde ortaya çıkacak eğitim ihtiyaçlarının giderilmesine,

Detaylı

2013-2014 DÖNEMİ - İLK DÖNEM ETKİNLİKLERİ

2013-2014 DÖNEMİ - İLK DÖNEM ETKİNLİKLERİ 2013-2014 DÖNEMİ - İLK DÖNEM ETKİNLİKLERİ Bowling etkinliği 28 Kasım 2013 Üyelerimizle gerçekleştirdiğimiz son derece eğlenceli geçen etkinliklerimizdendir. Etkinlikte önce gruplar oluşturuldu. Daha sonra

Detaylı

YARARLANILACAK KAYNAKLAR LİSTESİ

YARARLANILACAK KAYNAKLAR LİSTESİ YARARLANILACAK KAYNAKLAR LİSTESİ Öğrenci, veli ve öğretmenlerin, sınav öncesi ve sonrasında nasıl bir yol izlemeleri gerektiğine ilişkin Genel Müdürlüğümüz web sayfasında bulunan kaynaklara aşağıdaki linkten

Detaylı

Türkçe. 6. Sınıf. Ali PEHLİVAN. Okula Yardımcı, Sınavlara Hazırlık. Konu Anlatımı Konu Etkinlikleri Konu Testleri Yazılıya Hazırlık Çalışmaları

Türkçe. 6. Sınıf. Ali PEHLİVAN. Okula Yardımcı, Sınavlara Hazırlık. Konu Anlatımı Konu Etkinlikleri Konu Testleri Yazılıya Hazırlık Çalışmaları Okula Yardımcı, Sınavlara Hazırlık 6. Sınıf Türkçe Konu Anlatımı Konu Etkinlikleri Konu Testleri Yazılıya Hazırlık Çalışmaları Ali PEHLİVAN PALME YAYINCILIK Ankara, 2014 1 PALME YAYINLARI: 904 6. Sınıf

Detaylı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GENEL AKADEMİK TAKVİMİ

FIRAT ÜNİVERSİTESİ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GENEL AKADEMİK TAKVİMİ 01.10.2015 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GENEL AKADEMİK TAKVİMİ 03 07 Ağustos 2015 Yeni öğrencilerin kayıtlarının yapılması 03 Ağu. 04 Eylül 2015 15 30 Ağustos 2015 İsteğe bağlı olarak İngilizce Hazırlık

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 07/12/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1.Emirler Mahallesi Revizyon Uygulama İmar Planına

Detaylı

T.C BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2013 2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2013 2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2013 2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ Sıra No FAALİYET TARİH 1 2 3 4 2013 2014 Öğretim Yılı Sınavsız Öğrenci

Detaylı

Benim naçiz vücudum elbet toprak olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Benim naçiz vücudum elbet toprak olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Benim naçiz vücudum elbet toprak olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. K. Atatürk VAKİT ÇİZELGESİ ÇELENK SUNMA TÖRENİ Tarih:10.11.2013 Yer :Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Meydanı Atatürk

Detaylı

T.C. AKYURT BELEDİYE MECLİSİ Çevre-Sağlık-Spor-Halkla İlişkiler ve Ulaşım Komisyonu Raporu. Rapor No:01 22.01.2016

T.C. AKYURT BELEDİYE MECLİSİ Çevre-Sağlık-Spor-Halkla İlişkiler ve Ulaşım Komisyonu Raporu. Rapor No:01 22.01.2016 Rapor No:01 22.01.2016 Komisyonumuza 04.01.2016 tarih ve 03 sayılı meclis kararı ile havale edilen, Meclis lerinin 04.01.2016 tarihli vermiş oldukları önergedeki hususlar üzerinde yapmış olduğumuz çalışmalar

Detaylı

T.C. SİNOP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 2015 TEMMUZ - 2014

T.C. SİNOP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 2015 TEMMUZ - 2014 T.C. SİNOP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 2015 TEMMUZ - 2014 Mustafa Kemal ATATÜRK SİNOP İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN

Detaylı

I. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON

I. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON Günceleme Tarihi 10 Haziran 2007 1. Ulusal Federasyon TÜRKİYE YÜZME FEDERASYONU BAŞKAN Aydın KARAKUZU GENEL SEKRETER Fevzi NAMALIR ADRES: Ulus İş hanı Kat: 7 Ulus- Ankara TEL: +90 312 310 7621 FAX: +90

Detaylı

MESS ALTIN ELDİVEN İSG YARIŞMASI BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME PROSEDÜRÜ

MESS ALTIN ELDİVEN İSG YARIŞMASI BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME PROSEDÜRÜ MESS ALTIN ELDİVEN İSG YARIŞMASI BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME PROSEDÜRÜ MESS üyelerinde iş kazaları genellikle organlara göre el parmakları, el bilekleri ve ellerde; iki nesne arasında sıkışma ve bir nesnenin

Detaylı

Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti İlelebet payidar kalacaktır.

Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti İlelebet payidar kalacaktır. T.C. BODRUM KAYMAKAMLIĞI Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti İlelebet payidar kalacaktır. CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI 29 EKİM 2015 İSTİKLÂL MARŞI Korkma,

Detaylı

Hakan Yusuf GÜNER Afyonkarahisar Valisi

Hakan Yusuf GÜNER Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf GÜNER Afyonkarahisar Valisi EYLÜL 2014 Çevresi hakkında duyarlı, Ortak değerlere katkı sağlayan, Kirliliğin kaderimiz olmadığının farkında olan bedenen sağlıklı bireylerden oluşan bir toplum

Detaylı

OKUL ÖNCESİ EĞİTİM 20-30 Haziran 2016 MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI BİRİNCİ HAFTA. Eğitim Görevlileri. Katılımcılar. Tüm Öğretmenler.

OKUL ÖNCESİ EĞİTİM 20-30 Haziran 2016 MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI BİRİNCİ HAFTA. Eğitim Görevlileri. Katılımcılar. Tüm Öğretmenler. OKUL ÖNCESİ EĞİTİM 20-30 Haziran 2016 MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI 20.06.2016 BİRİNCİ HAFTA 2015-2016 Öğretim Yılı Sene Sonu Kurulu Toplantısı. MEB 2015-2019 Stratejik Planı nın ilgili bölümlerinin incelenmesi.

Detaylı

.~ ". EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C.

.~ . EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C. r: ~ c... ~ f ~ ~ \i it " TC Vii '1. GENeLıI( VE ~POR };tl ~AKA"LlG'LP '-?~ T.C. MANAVGAT KAYMAKAMLIGI Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü :....:~.. \J..~ ". EXPO Sayı: 190613431 146 Konu: Gençlik

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ VALİLİĞİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013 YILI SINAVA DAYALI EĞİTİM KURUMLARI MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILIĞI BAŞVURU VE ATAMA KILAVUZU

T.C. KAHRAMANMARAŞ VALİLİĞİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013 YILI SINAVA DAYALI EĞİTİM KURUMLARI MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILIĞI BAŞVURU VE ATAMA KILAVUZU T.C. KAHRAMANMARAŞ VALİLİĞİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013 YILI SINAVA DAYALI EĞİTİM KURUMLARI MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILIĞI BAŞVURU VE ATAMA KILAVUZU Bu kılavuz 04/08/2013 tarihli ve 28728 sayılı Resmi Gazete'de

Detaylı

ULUSAL VE RESM BAYRAMLARDA YAPILACAK TÖRENLER YÖNETMEL. Resmi Gazete de Yay m Tarihi ve Say : 01/10/

ULUSAL VE RESM BAYRAMLARDA YAPILACAK TÖRENLER YÖNETMEL. Resmi Gazete de Yay m Tarihi ve Say : 01/10/ ULUSAL VE RESM BAYRAMLARDA YAPILACAK TÖRENLER YÖNETMEL Resmi Gazete de Yay m Tarihi ve Say : 01/10/1981-17475 Amaç NC BÖLÜM Madde 1-1. Bayramlar n anlam ve önemine uygun olarak co ku ile kutlanmas sa lamak

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ TİCARET ODASINA YENİ YER TAHSİS ETTİ

BODRUM BELEDİYESİ TİCARET ODASINA YENİ YER TAHSİS ETTİ BODRUM BELEDİYESİ TİCARET ODASINA YENİ YER TAHSİS ETTİ Bodrum Ticaret Odası (BODTO) na, Belediye Meclisinden alınan kararla yeni yer tahsisi yapıldı. Şubat ayı toplantısında gündeme gelen yeni yer tahsisi

Detaylı

T.C. ŞENKAYA KAYMAKAMLIĞI Şenkaya İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü 2015-2016 ÖĞRETİM YILI DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU AĞUSTOS - 2015

T.C. ŞENKAYA KAYMAKAMLIĞI Şenkaya İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü 2015-2016 ÖĞRETİM YILI DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU AĞUSTOS - 2015 T.C. ŞENKAYA KAYMAKAMLIĞI Şenkaya İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü 2015-2016 ÖĞRETİM YILI DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU AĞUSTOS - 2015 http://senkaya.meb.gov.tr/ 1 Başvuru Süresi Görevlendirme

Detaylı

2015 Yılı Eylül Dönemi İsteğe Bağlı Bakanlık ve Bağlı Kuruluşlar Arası Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası. İlan Metni

2015 Yılı Eylül Dönemi İsteğe Bağlı Bakanlık ve Bağlı Kuruluşlar Arası Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası. İlan Metni 2015 Yılı Eylül Dönemi İsteğe Bağlı Bakanlık ve Bağlı Kuruluşlar Arası Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası İlan Metni Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ne göre

Detaylı

Okulu Tanıtım Dosyası

Okulu Tanıtım Dosyası MONTREAL TÜRK KÜLTÜR MERKEZİ Okulu Tanıtım Dosyası MART 2005 Daha geniş içerik için web sitemizi ziyaret ediniz www.turkcommunity.com 3783 Villeray, Montreal, Québec, Canada H2A 1G5 Tel.: (514) 722-1835

Detaylı

SAMSUN AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR a a W a a

SAMSUN AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR a a W a a a a W a a DANIŞMANLIK Çocuğun bakımından sorumlu olan kimselere çocuk yetiştirme konusunda; çocuklara da eğitim ve gelişimleri ile ilgili sorunlarının çözümünde yol göstermeye yönelik rehberlik hizmetidir.

Detaylı

ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ. 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenlerin Göreve

ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ. 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenlerin Göreve ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO 1. 2. 3. YAPILACAK İŞ 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenlerin Göreve Başlaması Örgün Eğitim Kurumlarındaki Öğretmenlerin

Detaylı

2011 2012 ÖĞRETĠM YILI ERZURUM ĠLĠ ÇALIġMA TAKVĠMĠ

2011 2012 ÖĞRETĠM YILI ERZURUM ĠLĠ ÇALIġMA TAKVĠMĠ 2011 2012 ÖĞRETĠM YILI ERZURUM ĠLĠ ÇALIġMA TAKVĠMĠ 1 Halk Eğitim Merkezleri yaz dönemi kurs 20 Haziran 2011 2 3 a)güzel Sanatlar Spor Liselerine öğrenci seçimi için yetenek sınavının yapılması b) Güzel

Detaylı

İÇİNDEKİLER. 1. Başkent Mülki Protokolü 46 2. İl Protokolü 46 3. İlçe Protokolü 52 4. Kasaba ve Köy Protokolü 52

İÇİNDEKİLER. 1. Başkent Mülki Protokolü 46 2. İl Protokolü 46 3. İlçe Protokolü 52 4. Kasaba ve Köy Protokolü 52 İÇİNDEKİLER I. BÖLÜM PROTOKOL A. Protokolün Tarihsel Gelişimi 1 B. Protokolün Anlam ve Önemi 5 C. Protokol Mevzuatı 12 D. Protokol Müdürlüğünün Görev, Yetki ve Sorumlulukları. 13 II. BÖLÜM PROTOKOL İLKELERİ

Detaylı

Türk Dili I (TURK 101) Ders Detayları

Türk Dili I (TURK 101) Ders Detayları Türk Dili I (TURK 101) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Türk Dili I TURK 101 Güz 2 0 0 2 2 Ön Koşul Ders(ler)i Dersin Dili Dersin Türü Dersin

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Sosyal Sigortalar Genel Müdürlüğü

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Sosyal Sigortalar Genel Müdürlüğü T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Sosyal Sigortalar Genel Müdürlüğü Sayı : B.13.2.SGK.0.10.03.01-413 29 HAZİRAN 2011 Konu : Sözleşmeli statüde çalışan personelin memur kadrolarına atanması G E N E

Detaylı

YEDİNCİ KISIM Kurullar, Komisyonlar ve Ekipler

YEDİNCİ KISIM Kurullar, Komisyonlar ve Ekipler YEDİNCİ KISIM Kurullar, Komisyonlar ve Ekipler Kurul, komisyon ve ekiplerin oluşturulması MADDE 107- (1) Okullarda, eğitim, öğretim ve yönetim etkinliklerinin verimliliğinin sağlanması, okul ve çevre işbirliğinin

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH: 13.05.2011 SAYI: 144 KATILANLAR Müdür İktisat ABD Bşk. İşletme ABD Bşk. Ekonometri ABD Bşk Maliye ABD

Detaylı

YSÖP KULLANIM KILAVUZU

YSÖP KULLANIM KILAVUZU YSÖP KULLANIM KILAVUZU 1. Yetiştirici Sınıf Açılacak Okul İşlemleri (İlin Kullanacağı Ekran) İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri Yetiştirici Sınıf Öğretim Programını uygulayacak okul/okulları Yetiştirici Sınıf

Detaylı

Çeşitli Ünitelerin Etüd Projesi Detay Programı

Çeşitli Ünitelerin Etüd Projesi Detay Programı : Çeşitli Ünitelerin Etüd Projesi : 2013H031490 2013 Yılı Ödeneği : 200.000 Hazine Yardımı : 200.000 Detayı Yapılacak Ödenek : 200.000 Çeşitli Ünitelerin Etüd Projesi Detay Programı 0,00 Ziraat Fakültesi

Detaylı

ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ TEMSİLCİLİĞİ YÖNERGESİ

ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ TEMSİLCİLİĞİ YÖNERGESİ ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ TEMSİLCİLİĞİ YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın 21.11.2000 tarih ve 4703/26903 sayılı yazısı esas alınarak

Detaylı

ELLER SEPETTE BİRLEŞSİN PROJESİ. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Öğretmenler. Öğrenciler. Veliler. Abalar Köy Muhtarlığı. Azatlı Köy Muhtarlığı

ELLER SEPETTE BİRLEŞSİN PROJESİ. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Öğretmenler. Öğrenciler. Veliler. Abalar Köy Muhtarlığı. Azatlı Köy Muhtarlığı ELLER SEPETTE BİRLEŞSİN PROJESİ PROJENİN ADI PROJENİN KONUSU PROJENİN SÜRESİ PROJENİN UYGULAMA ALANI Eller Sepette Birleşsin Projesi Öğrencilere yardımlaşmanın ve paylaşmanın öneminin anlatılması 2012-2013

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü. Sayı : 88013337/821.05/1173749 03/02/2015 Konu : Fotoğraf Yarışması

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü. Sayı : 88013337/821.05/1173749 03/02/2015 Konu : Fotoğraf Yarışması T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Sayı : 88013337/821.05/1173749 03/02/2015 Konu : Fotoğraf Yarışması..VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü) İlgi : Özel Öğretim

Detaylı

CUMHURİYET BAYRAMININ 91. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMALARI

CUMHURİYET BAYRAMININ 91. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMALARI CUMHURİYET BAYRAMININ 91. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMALARI 28 EKĐM 2014 SALI : TARĐH :28 Ekim 2014 SAAT :10.00 ETKĐNLĐK 1 :Cumhuriyetin 91. Yılı Halk Koşusu YER :Seyrantepe Spor Tesisleri Koşu Pisti TARİH :28 Ekim

Detaylı

T.C. RİZE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi GÜNDEM

T.C. RİZE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi GÜNDEM 2013 Temmuz (7) 1-1 08 Temmuz 2013 Pazartesi 10.00 İl Gen. Mec. Sal. 2- Saygı duruşu ve akabinde istiklal marşının okunması. * İDARİ TEKLİFLER 3- Ardeşen ilçesi Yukarıdurak köyü Köy İhtiyar Kurulu kararı

Detaylı

Ç.Ü. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2015-2016 GÜZ YARIYILI İÇM 401-402 PROJE 5 & DİPLOMA PROJESİ

Ç.Ü. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2015-2016 GÜZ YARIYILI İÇM 401-402 PROJE 5 & DİPLOMA PROJESİ Ç.Ü. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2015-2016 GÜZ YARIYILI İÇM 401-402 PROJE 5 & DİPLOMA PROJESİ KONU: GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ TASARIM STÜDYOSU YER: ESKİ BAHÇE KAFE YERLEŞKESİ /KAMPÜS 1.

Detaylı