Başarınızın Bir Parçası

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Başarınızın Bir Parçası"

Transkript

1 Başarınızın Bir Parçası

2 Sizin başarınız bizim bir numaralı hedefimizdir Hardox aşınma levhası her iklim, arazi ve çevre koşulunda kendini defalarca ispatlamıştır. Dünyanın her köşesinden kullanıcılar, aşınma ile mücadelelerinde Hardox a olan güvenlerini ortaya koymuşlardır. Hardox, ekskavatörler, tekerlekli yükleyiciler, damperler, maden kamyonları, konveyörler, oluklar, konteynerler, kırıcılar, doğrayıcılar, mikserler, elekler, yıkım ataşmanları ve barjlar gibi uygulamalarda performans ve ömrü arttırır. Atölyelerde ise teslimat sürelerini kısaltır ve üretim maliyetlerini azaltır. İster tasarımda, satın almada, üretimde veya satış-pazarlamada çalışıyor olun, Hardox un mutlaka faydasını göreceksiniz. Levhayı, insanları, bilgi birikimlerini ve çok daha fazlasını da içeren bir paket servis alıyor olacaksınız. Unutmayın ki Hardox sadece SSAB tarafından üretilir. Başka hiç bir şirkette olmadığı kadar, ısıl işlemli çeliklere odaklanmamış bir üreticiyiz. Dünya lideri markalarımızı sürekli geliştirmekteyiz: Hardox Aşınma Levhası, Weldox Yapısal Çelik Levha, Armox Koruyucu Levha ve Toolox Önsertleştirimiş Kalıp & Makina Çeliği.

3

4

5 Hem ne aldığınızı bilirsiniz, Hem de istediğinizi alırsınız Seçtiğiniz aşınma levhası işinizi etkiler. Doğru seçilmiş aşınma levhasıyla ürününüzün performansını geliştirir, atölyenizde teslimat sürelerinizi kısaltır ve operasyon verimliliğinizi arttırırsınız. Hardox, üstün aşınma performansı için biletinizdir. SSAB nin, madencilik, geri dönüşüm, taşımacılık, taş ocakları, beton ve çimento endüstri kollarındaki deneyimlerini sizinle paylaşmaya hazırız. Bizi arayın ve aşınma sorununuzu anlatın. BİR NUMARALI AŞINMA LEVHASI Hardox, 1974 te lanse edildiğinde dünyanın ilk modern aşınma levhasıydı. Hızla başarıyı yakaladı ve o zamandan bu yana lider aşınma levhası olarak kabul gördü. SSAB, Hardox a bu unvanı kazandıran ürün, hizmet ve katma değeri sürekli olarak geliştirmektedir. SADECE SSAB DEN Hak ettiğiniz değeri size sadece Hardox aşınma levhası sunar. Orijinalini aldığınızdan emin olun. Eğer bir çelik levhanın orijinalliğinden şüphe duyarsanız size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız, zira üretmiş olduğumuz her bir levhanın kaydını tutmaktayız.

6

7 Uzun süre kullanacağınız bir levha Ekipmanınız sürekli olarak saldırı altındadır. Hardox, çatlaklar, göçükler ve özellikle aşınma gibi pahalıya mal olan düşmanlarla savaşır. Hardox, ürünlerinizin ve makinalarınızın aşınma performansını maksimize eder. Şartlara bağlı olarak hizmet ömrü iki katına, üç katına, hatta on katına çıkar. Hardox, uygulamalarınızın kaya, kum, hurda, mineral, atık ve diğer zararlı maddelerden gelebilecek en kötü hasarlara dayanmasını sağlar. Hardox un faydalı ömrü de rahatça hesaplanabilir. Tutarlı ve istikrarlı özelliklerinden dolayı her zaman aynı performansı verir. Böylece hizmet ömrünü kolaylıkla tahmin edebilir ve operasyonlarınızı ona göre planlayabilirsiniz. SSAB, Hardox un bütün uygulama alanlarında derinlemesine bilgi birikimine sahiptir. İlgilendiğiniz alanlar için bize danışabilirsiniz. BİRİNCİ SINIF ÇELİK KALİTESİ Hardox un birinci sınıf ince taneli çelik yapısına, saf hammadde kullanımı, emsalsiz ısıl işlem prosesi ve iyi dengelenmiş alaşım kimyasalları sayesinde ulaşılır. Aşınma performansı, çatlak oluşumu emniyeti ve deformasyon direncinin bir arada sunulması, uygulamalarınızda aşınma, göçük ve kırılmaya karşı üçlü bir savunma sağlar. Aynı zamanda üstün kalitede kaynak, kesme ve bükme işlemlerine de olanak verir. ÜRÜN ÇEŞİTLERİ Aşınma sorununuz ne olursa olsun ona uygun bir Hardox levhası vardır. Geniş bir yelpazedeki sertlik, kalınlık ve genişlik çeşitliliği, uygulamanızın performansını daima en üst seviyede tutmanıza olanak verir. Hardox 400 ve Hardox 450, yüksek tokluk, kolay bükülebilme ve mükemmel kaynak edilebilme özellikleri taşıyan çok amaçlı aşınma levhalarıdır. Hardox 500, yüksek aşınma direnci gerektiren uygulamalar için tok, bükülebilen ve kaynak edilebilen bir aşınma levhasıdır. Hardox 550 ise, 550 HB sertliği ve Hardox 500 ünkine eşit tokluğuyla aşınma ömrünü, çatlak oluşum riskini yükseltmeden, arttırmak için tasarlanmıştır. Hardox 600 sınır durumlar için üretilmiş dünyanın en sert aşınma levhasıdır. Yüksek kromlu beyaz dökümler, Ni-hard ve kaynak dolgu gibi malzemelerle rekabet etmektedir. Hardox HiTuf, aşınma ve çatlamaya direncin mutlaka birlikte istendiği kalın kesitli aşınma parçaları için düşünülmüş ekstra yüksek tokluğa sahip bir aşınma dirençli levhadır. WearCalc WearCalc, konusunun önde gelen aşınma uzmanlarınca geliştirilmiş bir bilgisayar programıdır. Uygulamanızın mukayeseli aşınma ömrünün analiz ve tahminlerini yapar ve yüzlerce aşındırıcı malzeme ve bütün ilgili çelik kalitelerini bir arada değerlendirebilmenizi sağlar. Sonuçlar farklı grafikler halinde görülür. Hardox Extreme, çok yüksek aşınma dayanımı gerektiren uygulamalar için geliştirilmiştir. Çok yüksek maliyetlere sahip kaynak dolgulu levhalar ve yüksek krom alaşımlı beyaz çelikler yerine kullanılabilir. Yüksek sertliğine rağmen, standart atölye koşullarında kaynak edilebilir, kesilebilir, işlenebilir ve delik delinebilir.

8 İNCE LEVHALAR Hardox 450 minimum 3,2 mm kalınlık ve maksimum 3300 mm. genişliğinde üretilir. Bu levhalar şekillendirme, darbe dayanımı ve yüzey düzgünlüğü açısından olağanüstü özellikler gösterir. Damperler, konteynırlar, çöp arabaları ve beton mikserleri en fazla kullanılan alanlardır. TASARIM PROJELERİ Verimi arttıracak ve son kullanıcıların daha fazla dikkatini çekecek yeni tasarımlar bulmak için müşterilerimizle birlikte sürekli olarak tasarım projeleri yürütmeyiz. Projeler beyin fırtınasından prototipe kadar yürütülmektedir. Hafiflet, para kazan Kamyon, kepçe ve konteyner gibi birçok uygulamada, ağırlığın fazlası işimize zarar verir. Bu, daha düşük taşıma kapasitesi, daha yüksek yakıt, lastik, tarife ve vergi maliyetleri demektir. Dikkate alınması gereken bir konu da tonaj kısıtlamalarıdır. Hardox, aracınızın ağırlığını azaltır. Sertlik, tokluk ve yapısal mukavemetin emsalsiz birlikteliği, daha ince levha kullanarak aynı dayanıklılığa ulaşmayı mümkün kılar. Ayrıca, daha ince levhaların kullanılması daha fazla yük alabilen daha büyük taşıma araçları yapımına da imkân verir. Daha hafif bir araç daha fazla yük taşıyabilir ve ton başına maliyetinizi düşürebilir. Aracınızın taşıma kapasitesini nasıl arttırabileceğinizi bize sorunuz, SSAB size uzmanlığını da sunacaktır. SON KULLANICILAR GELİŞİMİMİZİ YÖNLENDİRMEKTEDİR Yalnız müşterilerimizle değil, aynı zamanda kamyon sürücüleri, taş ocağı işçileri ve inşaatta çalışanlar gibi son kullanıcılarla da yakın ilişkilerimizi sürdürmekteyiz. Onların fikirleri çalışmalarımızı önemli ölçüde etkiler. Ürünlerimizin gelişimini yönlendirdiklerinden ve tabiî ki imalatçılardan Hardox u kullanmalarını istediklerinden dolayı kendilerine minnettarız.

9

10 Einstein E=mc2 formülünü buldu SSAB Hardox u Uygulamalarınızda ömrü ve taşıma kapasitesini nasıl arttırabileceğinizi gerçekten biliyor musunuz? Tedarik süreleriniz mümkün olabilecek en kısa seviyelerde mi? Arıza kaynaklı duruş sürelerini daha da azaltabilir misiniz? Sizleri SSAB nin bilgi bankasına davet ediyoruz. Bu bilgi bankası, kapsamlı teorik çalışmalara, 125 i aşkın ülkedeki müşteri vakalarına, aşınma plakası endüstrisinde onlarca yıllık liderlik konumuna ve İsveç çeliğinin yüzlerce yıllık mazisine dayanmaktadır. Hızlı ve kolay ulaşılabilmek teknik destekte temel prensibimizdir. Aynı bilgi kaynağına ulaşabilmeniz için, bölge satış temsilcilerimiz, teknik müdürlerimiz, Online Teknik Destek, Aşınma Teknolojisi Grubu, Kavramsal Tasarım Grubu, broşürler, internet siteleri ve Plate Dergisi gibi pek çok yol mevcuttur. Yeni ve mevcut ürünlerle ilgili sürekli gelişme üzerine odaklanmaktayız. Hardox 400 örneğinde olduğu gibi, tokluk, bükülebilirlik ve yüzey düzgünlüğü gibi konularda yılardır önemli gelişmeler kaydetmekteyiz. Wear Technology Group Aşınma Teknolojisi Grubu (Wear Technology Group), aşınma ile ilgili teknik bilgileri geliştirmekle yükümlüdür. Size, doktora seviyesindeki uzmanlara ve aşınma problemleri çözümünde onlarca yıllık deneyime sahip kişilere ulaşma fırsatını sunmaktayız ki bu kişilerden aşınmaya duyarlı komponentlerle ilgili destek ve pratik bilgiler alabilirsiniz. Maliyet/performans analizleri, malzeme seçimi, aşınma ve ömür tahmini, WearCalc yazılım analizleri ve aşınma ile ilgili diğer konularda bilgi almak için bizimle irtibata geçiniz. TEKNİK MÜDÜRLER Her müşterimize bir teknik müdür tahsis edilmiştir. Kendisi teknik konularda başvurabileceğiniz ilk kişidir. Tasarım çözümleri, optimize edilmiş üretim prosesleri, karlılık analizleri ve malzeme seçiminde kendilerinden yardım alabilirsiniz. Nerede olursanız olun, Teknik Müdürünüze hızlı ve kolayca ulaşabilirsiniz. Conceptual Design Group Kavramsal Tasarım Grubu (Conceptual Design Group) ürününüzü tasarım açısından optimize etmenize yardım edebilecek uzmanlardan oluşur. Daha hafif yapılar tasarlamanızda, ürün ömrünün ve mukavemetlerinin arttırılmasında ve ayrıca yorulma, burkulma ve eğilme konularında da size yardımcı oluruz. Kavramsal Tasarım Grubu ayrıca FEM analizleri ve Hasara Dayanıklı Tasarımlar gibi alanlarda da yeni fikirleri deneyen bir grup olarak hizmet vermektedir.

11

12

13 Akıl hızında çalışma Atölye, OEM veya taşeron verimlerinin artmasında Hardox birçok akıllı yöntemler kullanır. Levha kalitesi, teknik destek ve lojistik etkinlik gibi faktörler sayesinde teslimat sürelerini kısaltır, üretim maliyetlerini düşürür. Hardox levhalar yüksek ve değişmeyen kalite özellikleri sağlar. Böylece makine ayarlarını sık aralıklarla değiştirmek zorunda kalmazsınız. Teknik uzmanlarımız üretim proseslerinizi optimize etmenizde sizlere yardım edebilir. Kaynak sıralarını geliştirmenizde, doğru ekipmanı seçmenizde size yardımcı olabilir ve işleme datalarını tedarik edebiliriz. Ayrıca adresinden de temin edebileceğiniz, teknik broşürlerimizde de faydalı bilgiler bulabilirsiniz. Dünya çapındaki stok ağlarımız sayesinde nerede olursanız olun, hızlı teslimattan yararlanırsınız. Oxelösund dan sipariş verdiğinizde levhayı gemi, kamyon veya tren yolu ile temin edebilirsiniz. Ayrıca tedarik seviyeleri ve teslimat durumu ile ilgili sizi sürekli bilgilendiririz. KAYNAK ETME Hardox sahip olduğu düşük karbon eşdeğerinden dolayı düşük ön ısıtma gerektirir. Levhanın düzgünlüğü ve dar toleranslar otomatik kaynak olanağı sağlar, yerleştirme ve puntalama hazırlık süresini kısaltır. Ayrıca yüksek tokluk ve saflığından dolayı çok iyi ısıdan etkilenen bölge özellikleri elde edersiniz. BÜKME Çeliğin kalitesi ve yüzey düzgünlüğü, özellikle ince levhaların bükülmesinde dar bir büküm yarıçapını mümkün kılar. Değişmeyen özellikler ve dar kalınlık toleransları yüksek hassasiyetli büküm sonuçları sağlar. KESME Olağanüstü kesme özellikleri dar toleranslardan, çeliğin saflığından ve iyi dengelenmiş kimyasal bileşiminden kaynaklanır. TALAŞLI İMALAT Hardox aşınma plakalarının işlenmesi kolaydır. Üniform özellikleri ve levhalar arasındaki tutarlılık sayesinde talaşlı imalatta önceden tahmin edilebilir sonuçlar alınır.

14 Duruşlara artık paydos Hardox aşınma plakası ürününüzün ve makinelerinizin en ağır durumlarda en zor işlem koşullarına dahi uzun süre dayanmasını sağlar. Hizmet ömrünü arttırır, arıza riskini azaltır ve yüksek doğrulukta bakım planlanmasını mümkün kılar. Özetle, Hardox kullandığınızda daha az duruş yaşarsınız. Beklenmedik bir arıza ile karşılaştığınız takdirde, SSAB nin dünya çapındaki stok ağı sayesinde ihtiyaçlarınıza cevap verecek levhayı kolaylıkla temin edebilirsiniz. Ayrıca kısa süre içinde teknik desteğimizden de faydalanabilirsiniz. Bununla birlikte, bakım ve tamir işlemlerine nadiren ihtiyaç duyulur. Atölye dostu Hardox sayesinde bakım duruşlarınız oldukça kısalır. LEVHA KALİTE KONTROLÜ Demir cevherinden bitmiş levhaya kadar olan entegre üretim sistemimiz benzersiz bir hassasiyetle çalışır. Sürekli kalite güvencesinin temini için bir dizi test uygularken, her bir levha etraflıca kontrol edilir. Hardox u satın aldığınızda, en yüksek standartlara sahip olduğundan emin olabilirsiniz. ONLİNE TEKNİK DESTEK Online Teknik Destek telefonla ve e-posta yoluyla size teknik destek sağlar. Anında veya en geç 24 saat içinde cevap alırsınız. Tüm dillerdeki sorularınızı bekliyor, ve sizi Teknik Müdürlerimiz ve uzman gruplarımızla yakinen çalışma davet ediyoruz. Hedefimiz tasarımda, malzeme seçiminde, yorulmada, eğilmede, bükmede, delmede, işlemede ve kaynakta işlerinizi kolaylaştırmaktır. STOK AĞI VE DOĞRUDAN TESLİM Hardox u dünya çapındaki stok ağımızdan veya doğrudan fabrikadan temin edebilirsiniz. SSAB teslimat sürelerinin kısa ve öngörülebilir olması için çok çalışır. Tüm kıtalarda bulunan 70 adet depomuz stok levhalarını nerede olursanız olun sizlere ulaştırmamızı sağlar. Ayrıca size özel müşteri hizmetleri yetkilisinden ve Sipariş Takip Sisteminden sevkiyatınızla ilgili size sürekli güncel bilgi alabilirsiniz.

15

16

17 Hardox in my body Hardox In My Body kamyonlarınız, damperleriniz, konteynırlarınız, kovalarınız ve diğer uygulamalarınız için kalite garantinizdir. Aşınma bölgelerinin Hardox olduğunun garantisi ile birlikte hafif, güçlü ve sağlam bir tasarımı ifade eder. Sadece en iyi üreticiler Hardox markasını kullanmak için gerekli lisans testini geçerler. HARDOX WEARPARTS Hardox Wearparts kaliteli aşınma parçası üreticileri için uluslar arası bir ağdır. Üyeler sadece Hardox kullanır ve hedefleri en iyi hizmetle en iyi aşınma parçalarını sağlamaktır. HARDOX AŞINMA LEVHASINI GÖSTERMEK Hardox aşınma levhalarının düz ve temiz yüzey karakteristikleri markalaşma için mükemmel bir fırsat ortaya koyar. Ayrıca, bazı firmalar Hardox kullandıklarının müşteriler tarafından görülmesi için levhanın bir bölümünü boyanmamış olarak bırakırlar. Hardox un yaygınlaştırılması Hardox u kullanmak ve müşterilerinize bundan bahsetmek, sizin birinci sınıf tedarikçi olduğunuza dair kuvvetli bir mesajdır. Tüm dünya Hardox un yüksek kalite, performans ve güvenilirliği simgelediğini bilir. Hardox ismini yaygınlaştırmak SSAB için yüksek önceliğe sahiptir. Aşınma sorunu yaşayan herkesin Hardox un faydalarını tam anlamıyla bilmesini isteriz. Seminerler, etkinlikler, pazarlama kampanyaları, ticari fuarlara katılım ve medya ile işbirliği devam eden faaliyetlerimizdir. Satışlarınızı ve pazarlama aktivitelerinizi desteklemek gibi size farklı konseptler sunabiliriz. Örneğin Hardox In My Body marka programına katılabilir, ticari fuarlarda Expo Kit lerimizi kullanabilir veya pazarlama kampanyalarımızda yer alabilirsiniz. Daha fazla bilgi için lütfen yerel temsilcimiz ile irtibata geçiniz.

18 Hardox aşınma plakası ve SSAB ile birlikte çalışmak Sizi, Hardox ailesine katılmaya davet ediyoruz. Dünyanın her noktasında aşınma problemlerini ele alan ilham verici, bilgili ve başarılı Hardox elemanları ile tanışacaksınız. SSAB size, kendilerini işlerine adamış ve uzman kişilerden oluşan bir organizasyon sunar. Bölge sorumlusu, teknik müdür, lojistik ekip, çok sayıda uzman grup ve daha birçoğu gibi ihtiyacınız olan herkesle aşınma levhalarımızın arkasındayız. Nerede olursanız olun, sizin için çok çalışacağız. Levhalarımızın performansının yanı sıra daha iyi sonuçlar elde etmek amacıyla hep birlikte güzel bir ortamda çalışmak Hardox tecrübesinin temel özelliklerindedir. SSAB nin birçok müşterisi yıllar içinde gerçek bir ortağımız ve dostumuz haline gelmiştir. İşlerimizi omuz omuza vererek geliştirmekteyiz. İsveç Oxelösund daki fabrikamızda yıl boyu seminer ve kurslar düzenlenmektedir. Buraya gelerek en son bilgi, araştırma ve deneyimlerimizden faydalanabilirsiniz. Hardox la daha fazla neler yapabileceğinizi öğrenirsiniz. Ziyaretiniz, modern fabrikamızla birlikte İskandinavya nın güzel doğasını da görme fırsatını sağlar. YEREL BÖLGE SORUMLUSU İnternet, e-posta ve telefon görüşmeleri çoğu kez yeterli olmasına rağmen yüz yüze görüşmelerin de çok önemli olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle her an iletişimde olabileceğiniz bir bölge temsilcisiniz olacaktır. Kendisi sizin dilinizi konuşacak, işinizle ilgili her zaman yardımınıza koşacak ve yaptığınız işten anlayan birisi olacaktır. Mal stokları, fiyatlandırma ve teslimat durumları gibi konularda direkt bağlantınız olacaktır. HİZMET TAAHHÜDÜ Hizmet taahhüdümüzün arkasındayız. 24 saat içinde bizden mutlaka bir geri bildirim alacaksınız. SSAB merkezi olmayan organizasyonu sayesinde, görüştüğünüz kişiler tam ve geçerli bilgi sahibi oldukları gibi karar verme yetkisine de sahip olacaklardır. FABRİKA SSAB Oxelösund da 2000 den fazla insan çalışmaktadır. Hepimiz değer katmaya, lojistik konular, teknik destek ve diğer konularda yakın temasta olmaya odaklanmış durumdayız. Binlerce çalışan sizin için daha fazla mesafe kat etmeye hazır ve de ehildir.

19

20 SSAB katma değerli yüksek mukavemetli çelik üretiminde dünya lideridir. SSAB, daha güçlü, daha hafif ve daha sürdürülebilir bir dünyaya erişmemizi sağlayacak, müşterileri ile birlikte geliştirdiği ürünleri sunar. SSAB nin dünya genelinde 45 ülkede 8700 çalışanı, İsveç ve ABD de üretim tesisleri vardır. SSAB, NASDAQ OMX Nordic Exchange, Stocholm borsasına kotedir. Daha fazla bilgi için bizimle irtibata geçiniz veya u ziyaret ediniz. 007-Hardox A part of your success-tur-v Österbergs & Sörmlandstryck, Nyköping SSAB SE Oxelösund Sweden Phone: Fax: contact@ssab.com

Aşınma: gerçek öykü. sürtünme

Aşınma: gerçek öykü. sürtünme Sidan skärs här Aşınma: gerçek öykü Aşınma plakası seçiminiz, işiniz için bazı sonuçları doğurur. Hardox ekipman ve makinelerinizin aşınma performansını en üst düzeye çıkarır, atölyenin teslimat sürelerini

Detaylı

TIRNAK VE BIÇAK SİSTEMLERİ. Yüksek Aşınma Dayanımı, Uzun Ömür

TIRNAK VE BIÇAK SİSTEMLERİ. Yüksek Aşınma Dayanımı, Uzun Ömür VE BIÇAK SİSTEMLERİ Yüksek Aşınma Dayanımı, Uzun Ömür GÜÇ, DAYANIKLILIK, PERFORMANS, ÜRETKENLİK Hensley, inşaat ve madencilik sektörleri için aşınma parçaları imal eden dünya çapında güvenilir bir markadır.

Detaylı

Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com

Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com Bir Blomberger Holzindustrie B. Hausmann GmbH & Co. KG markasıdır 1 2 3 4 5 Imalatçi DELIGNIT teknik özel kontrplağı

Detaylı

ThyssenKrupp Steel Europe

ThyssenKrupp Steel Europe XAR aşınmaya dayanıklı çelikler Aşınma problemlerinize çözüm ThyssenKrupp Steel Europe Çeliğin geleceğini düşünüyoruz XAR çelikleri Aşınma problemlerinize ThyssenKrupp Steel Europe dan çözüm ThyssenKrupp

Detaylı

CoroDrill 808 Dar toleranslı derin delikler için ilk tercih

CoroDrill 808 Dar toleranslı derin delikler için ilk tercih CoroDrill 808 CoroDrill 808 Dar toleranslı derin delikler için ilk tercih Endüstriyi uzun yıllar boyunca yakından takip ettik ve dar toleranslar gerektiren derin delik delme konusunda yaşadığınız zorlukları,

Detaylı

DOLGU FORKLİFT LASTİKLERİ

DOLGU FORKLİFT LASTİKLERİ Dolgu Lastik Dünyasının Yeni Yıldızı DOLGU FORKLİFT LASTİKLERİ Mobil Presimiz ile Yerinde Pres Hizmeti Türkiye de Bir İlk.! Jantlı Gönderim mükemmele doğru... www.solidlas.com /Solidlas Otomotiv Maksimum

Detaylı

Konu: Yüksek Hassasiyetli Yağ Keçelerinin Takviye Bilezik Kalıplarının Üretiminde Kullanılan Takım Çelikleri ve Üretim Prosesleri

Konu: Yüksek Hassasiyetli Yağ Keçelerinin Takviye Bilezik Kalıplarının Üretiminde Kullanılan Takım Çelikleri ve Üretim Prosesleri Nurettin ÇALLI Fen Bilimleri Ens. Öğrenci No: 503812162 MAD 614 Madencilikte Özel Konular I Dersi Veren: Prof. Dr. Orhan KURAL İTÜ Maden Fakültesi Konu: Yüksek Hassasiyetli Yağ Keçelerinin Takviye Bilezik

Detaylı

TEKNİK KILAVUZ : QUARD VE QUEND SOĞUK ŞEKİLLENDİRİLMESİ

TEKNİK KILAVUZ : QUARD VE QUEND SOĞUK ŞEKİLLENDİRİLMESİ TEKNİK KILAVUZ : QUARD VE QUEND SOĞUK ŞEKİLLENDİRİLMESİ Distributed by Duferco 1. Giriş Quard, aşınmaya dayanıklı çelik ve Quend, yüksek dayanımlı çelik en iyi soğuk şekillendirme performansı için geliştirilmiştir.

Detaylı

Optim yüksek dayanımlı çelik. Vinç üretiminde yeni teknoloji. www.ruukki.com.tr

Optim yüksek dayanımlı çelik. Vinç üretiminde yeni teknoloji. www.ruukki.com.tr yüksek dayanımlı çelik Vinç üretiminde yeni teknoloji www.ruukki.com.tr Daha yükseklere ulaşan vinçler Vinçler için artık çizim tahtasında tasarlanan ürünler üretebiliyor. Yüksek dayanımlı ve ultra yüksek

Detaylı

Uygulamalar ve Kullanım Alanları

Uygulamalar ve Kullanım Alanları BÖHLER W360 ISOBLOC ılık veya sıcak dövme kalıpları ve zımbaları için geliştirilmiş bir takım çeliğidir. Sertlik ve tokluğun istendiği çok çeşitli uygulamalarda kullanılabilir. Özellikler Yüksek sertlik

Detaylı

KROM KARBĐT KAPLI ZIRH PLAKALAR

KROM KARBĐT KAPLI ZIRH PLAKALAR KROM KARBĐT KAPLI ZIRH PLAKALAR ABRACLAD KROM KARBĐT KAPLI ZIRH PLAKALARI Aşınma ve darbelere dayanıklı, güvenle ve kolaylıkla kullanabileceğiniz zırh plakalarımızla tüm aşınma problemlerinizden kurtulabilirsiniz.

Detaylı

ThyssenKrupp Steel Europe

ThyssenKrupp Steel Europe N-A-XTRA ve XABO Daha hafif bir yaşam için yüksek mukavemetli çelik ThyssenKrupp Steel Europe Çeliğin geleceğini düşünüyoruz N-A-XTRA ve XABO Sertleştirilmiş ve temperlenmiş N-A-XTRA ve XABO çelikleri:

Detaylı

Street Smart Marketing

Street Smart Marketing Tek bir hedef için tasarlanmış kamu hizmeti şirket programları. Başarı. Street Smart Marketing Müşterilerinizi cezbeden pazarlama kampanyaları 30 yıllık deneyim Tasarlarız. Yakalarız. İlerleriz. 1.4 milyon

Detaylı

Panel radyatörleri için üretim tesisleri

Panel radyatörleri için üretim tesisleri Panel radyatörleri için üretim tesisleri 2 Radyatör üretimi Makine yapımında standartları biz koyuyoruz İsviçreli bir firmayız ve yaklaşık 100 yıldan beri direnç kaynağı teknolojilerinde uzmanız. Panel

Detaylı

Kalıp üretiminde. güvenilir ortağınız

Kalıp üretiminde. güvenilir ortağınız Kalıp üretiminde güvenilir ortağınız Çeliğe şekil veriyoruz Standart kalıp ürünlerinde lider konuma yükselmiş olan Meusburger, yüksek kalitede standart parça üreterek 10.000 i aşan kalıpçı ile çalışmaktadır.

Detaylı

Hardox ve Weldox Sacların Kaynak Edilmesi

Hardox ve Weldox Sacların Kaynak Edilmesi Hardox ve Weldox Sacların Kaynak Edilmesi Bu broşür genel önerileri içermektedir. SSAB AB, söz konusu önerilerin farklı uygulamalara uygunluğu hususunda herhangi bir sorumluluk kabul etmez. Dolayısıyla,

Detaylı

Kullanmaya hazır çözümlerde ürün ve kullanım bilgisiyle yardımcınız. Uzmanlık ve Yakınlık. Aşınmaya dayanıklı ve yüksek mukavemetli

Kullanmaya hazır çözümlerde ürün ve kullanım bilgisiyle yardımcınız. Uzmanlık ve Yakınlık. Aşınmaya dayanıklı ve yüksek mukavemetli Türkİye Aşınmaya dayanıklı Yüksek mukavemetli çeliklerde Tüm ve tam çözümler 1 Kullanmaya hazır çözümlerde ürün ve kullanım bilgisiyle yardımcınız Aşınmaya dayanıklı ve yüksek mukavemetli çeliklerin dağıtımında

Detaylı

Güvenilirlik ve hassaslık

Güvenilirlik ve hassaslık CoroTap 100 -KM Güvenilirlik ve hassaslık Döküm demir işlemede fark yaratan bir kılavuz takımı geliştirilmesi amacıyla CoroTap 100 -KM mükemmel sonuçlar almak ve proses güvenliği sağlamak üzere tasarlanmıştır.

Detaylı

Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız

Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız EIK, yüksek performanslı amfibi ekskavatör ve çeşitli toprakta hareket eden modeller için kaliteli ataşmanlar tasarlama ve üretme konusunda uzmanlaşmış isimlerden

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

İLE GÜVENCE ALTINA ALIN

İLE GÜVENCE ALTINA ALIN KENDİNİZİ HACH SERVİSİ İLE GÜVENCE ALTINA ALIN Cihazınızın bakım ve onarımını uzman ellere bırakarak hem daha huzurlu olun hem de güvenilirliğinizi arttırın. HACH SERVİS İLE ALDIĞINIZ RİSKLERİNİZİ AZALTIN

Detaylı

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Faaliyetlerine, 1925 yılında, Almanya nın Gutmadingen şehrinde traktör üretimi ile başlayan

Detaylı

MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN

MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN Mülkiyet Koruma Çözümleri SKILL, QUALITY AND EXPERIENCE www.troax.com Kapalı mekan çevre korumasında Dünya lideri üretici Troax endüstriyel panel ve bölme sistemlerinde

Detaylı

Durusu Park Çatı Strüktürü. Yapısal Lamine Ahşap...

Durusu Park Çatı Strüktürü. Yapısal Lamine Ahşap... Durusu Park Çatı Strüktürü Yapısal Lamine Ahşap... Ahşap Kubbe - Türkmenistan Tarihi Eser - Sultantepe, Üsküdar Yapısal Lamine Ahşap Yüksek teknoloji ürünü Yapısal lamine ahşap, büyük budaklar, reçine

Detaylı

EICKHOFF / Tamburlu Kesici Yükleyiciler

EICKHOFF / Tamburlu Kesici Yükleyiciler EICKHOFF SL-300 tipi kesici yükleyici ilk defa 1994 yılında ince ve orta kalınlıklardaki damarlara uygun kesici yükleyici olarak sunulmuştur. Makinenin orijinal ilk hali, iki adet 220 kw kesici motor ve

Detaylı

Mobil Delvac Sentetik Ürünler. Üst Düzey Sentetik Performansı

Mobil Delvac Sentetik Ürünler. Üst Düzey Sentetik Performansı Mobil Delvac Sentetik Ürünler Üst Düzey Sentetik Performansı Mobil Delvac Sentetik Yağlar Ağır ve hafif ticari araçlar, inşaat makinaları, tarım araçları ve kamu hizmet araçları için gelişmiş sentetik

Detaylı

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları Çelik Izgara Sistem Donanım Ltd. Şti.,ızgara döşeme, geçit ızgara, kanal ızgara, hendek ızgara, platform ızgara ve çelik yapılar, inşaat metal kalas,

Detaylı

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI 1 HAKKIMIZDA Firmamız 2001 yılında ERBA MAKİNA LTD. ŞTİ olarak kurulmuş olup firma adı 2007 yılında MMMERBA MAKİNA A.Ş. olarak değişmiştir. Firmamız Yenikent Sanayi Sitesinde 60 m2 lik

Detaylı

Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri

Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri voestalpine Böhler Welding www.voestalpine.com/welding voestalpine Böhler Welding En İyi Kaynak Sonuçları için Metalürjik Uzmanlık voestalpine Böhler

Detaylı

bakır tercih etmek ve kullanmak için 10 iyi neden

bakır tercih etmek ve kullanmak için 10 iyi neden bakır tercih etmek ve kullanmak için 10 iyi neden Copper Connects life. TM Denenmiş ve test edilmiştir Konu, kanıtlanmış performans olduğunda bakır boru ve bağlantı elemanlarının hiçbir rakibi yoktur.

Detaylı

" En son teknoloji ürünlerimiz ile müşterilerimize yenilikçi çözümler sunuyoruz..! " Ürünlerimiz

 En son teknoloji ürünlerimiz ile müşterilerimize yenilikçi çözümler sunuyoruz..!  Ürünlerimiz " En son teknoloji ürünlerimiz ile müşterilerimize yenilikçi çözümler sunuyoruz..! " Ürünlerimiz Hakkımızda Firmamız 2013 yılı Haziran ayında Mehmet Yeşil Greentech Kesici Takımlar Şahıs firması olarak

Detaylı

Enerji Verimli Çelik Evler

Enerji Verimli Çelik Evler Enerji Verimli Çelik Evler Enerji verimliliği nedir? Enerji verimliliği son yıllarda sıkça duyduğumuz bir kavram. Genel olarak; yaşam standardını düşürmeden, enerjinin verimli kullanılarak tüketimin azaltılmasına

Detaylı

Bandag, Ekonomik çözüm. Bandag Akıllı Seçim AYRICALIKLI EKONOMİK DOĞAL GÜVENİLİR T-COUNTRY 03/09

Bandag, Ekonomik çözüm. Bandag Akıllı Seçim AYRICALIKLI EKONOMİK DOĞAL GÜVENİLİR T-COUNTRY 03/09 Bandag, Ekonomik çözüm. Bandag Akıllı Seçim AYRICALIKLI EKONOMİK DOĞAL GÜVENİLİR T-COUNTRY 03/09 Ödün vermek yok! Bandag ürün yelpazesinde özel ihtiyaçlarınıza cevap veren bir ürün daima vardır. İleri

Detaylı

Yönetimimizden Mektup

Yönetimimizden Mektup AMI Metals Yönetimimizden Mektup Havacılık sektöründe otuz yılı aşan deneyimiyle kendini bu işe adamış kadromuz, AMI Metals ı başarı ile dünyanın lider ham malzeme sağlayıcısı durumuna getirmiştir. Sahip

Detaylı

PARÇALARI ORİJİNAL CUMMINS BİR FARK VAR. Daha Yaygın & Daha İyi Parçalar.

PARÇALARI ORİJİNAL CUMMINS BİR FARK VAR. Daha Yaygın & Daha İyi Parçalar. Her Parça Aynı Değildir. Daha Yaygın & Daha İyi Parçalar. Her An Yanınızda Daha İyi Bir Garanti. Genellikle fark yaratan şeyler gözle görülmez. Motor bileşenlerinin spesifikasyonlara uyması gerekir ve

Detaylı

SERTLIK VE TOKLUK BIRLIKTE ÇALIŞIYOR

SERTLIK VE TOKLUK BIRLIKTE ÇALIŞIYOR Hardox ağırlığı düşürür ve normal çelikle karşılaştırıldığında çelik yapıların servis ömrünü uzatır. Hardox yapımı daha hafif bir kamyon konteyneri, %10-20 lik artan bir yük kapasitesi anlamına gelir.

Detaylı

DUREL AMORTİSÖR (TAMPON) YAYLARI RAKİPSİZ ENERJİ EMİLİMİ

DUREL AMORTİSÖR (TAMPON) YAYLARI RAKİPSİZ ENERJİ EMİLİMİ DUREL AMORTİSÖR (TAMPON) YAYLARI RAKİPSİZ ENERJİ EMİLİMİ GENİŞ BİR YELPAZEDEKİ ENDÜSTRİLER İÇİN DUREL AMORTİSÖR YAYLARI DUREL polimer yaylarına sahip amortisörler (tamponlar) vagonların maruz kalacağı

Detaylı

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ 2 Hidropar Ankara A.Ş. Hidropar Ankara A.Ş. 3 ENDÜSTRİYEL HİDROLİK MOBİL HİDROLİK Hidroliğin her alanında maksimum hız, kuvvet ve kontrol Üstün performans

Detaylı

IPC. Primer Darbeli Kırıcılar. Yüksek küçültme oranı, daha iyi performans. s e r i s i

IPC. Primer Darbeli Kırıcılar. Yüksek küçültme oranı, daha iyi performans. s e r i s i IPC s e r i s i Primer Darbeli Kırıcılar Yüksek küçültme oranı, daha iyi performans IPC Serisi primer darbeli kırıcılar, çağın gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlanmış yeni jenerasyon darbeli kırıcılardır.

Detaylı

Profesyoneller için ürünler! Kırma ve Karıştırma

Profesyoneller için ürünler! Kırma ve Karıştırma Profesyoneller için ürünler! Kırma ve Karıştırma 2 BETEK BETEK tungsten karbür ürünler: Uygulamalarınız için mükemmel çözümler 1 - Asfalt kazıma 2 - Açık ocak madenciliği 3 - Stabilizasyon 4 - Geridönüşüm

Detaylı

cam Glassmate Makine onarım parçaları kataloğu

cam Glassmate Makine onarım parçaları kataloğu cam Glassmate Makine onarım parçaları kataloğu Malzemeler POCO nun GLASSMATE malzeme ürün ailesi sıcak cam temas uygulamalarında kullanılmak üzere geliştirilmiştir. GLASSMATE malzemeleri, en zorlu koşullarda

Detaylı

REFERANSLAR Ruukki nin aşınmaya dirençli çeliği Raex

REFERANSLAR Ruukki nin aşınmaya dirençli çeliği Raex REFERANSLAR Ruukki nin aşınmaya dirençli çeliği Raex www.ruukki.com.tr Ekonomik ve çevreci Raex i tercih edin Hafiflik, dayanıklılık ve muhteşem görünüm nasıl bir arada sunulur? Daha düşük yakıt tüketimi

Detaylı

İŞ MAKİNASI VE KAMYON YOL DIŞI LASTİKLERİ

İŞ MAKİNASI VE KAMYON YOL DIŞI LASTİKLERİ İŞ MAKİNASI VE KAMYON YOL DIŞI LASTİKLERİ L-3/E-3 KAYA TİPİ (Radial) 17,5R25 / Yönsüz blok deseni yumuşak zeminlerde güçlü aşınma direnci ve yüksek çekiş sağlar. Lastik tekerlekli yükleyici, lastik tekerlekli

Detaylı

Römorklar MICHELIN CARGOXBIB HIGH FLOTATION MICHELIN CARGOXBIB HEAVY DUTY MICHELIN CARGOXBIB MICHELIN XS

Römorklar MICHELIN CARGOXBIB HIGH FLOTATION MICHELIN CARGOXBIB HEAVY DUTY MICHELIN CARGOXBIB MICHELIN XS Römorklar MICHELIN HIGH FLOTATION MICHELIN HEAVY DUTY MICHELIN MICHELIN XS Römorklar Toprak üzerinde daha az etkisi olan yükler için düşük basınçlı römork lastiği YENİ MICHELIN HIGH FLOTATION HOMOJEN VE

Detaylı

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ ENDÜSTRİYEL VİNÇLER NÜKLEER VİNÇLER LİMAN VİNÇLERİ AĞIR YÜK FORKLİFTLERİ SERVİS TAKIM TEZGAHI SERVİSİ CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ 2 Konecranes CXT UNO HAYATİ ÖZELLİKLERE ODAKLANMA

Detaylı

6_ _ _n.mp4

6_ _ _n.mp4 SAP Business One SAP Business One http://gateteknoloji.com/wp-content/uploads/2016/12/1567832 6_306102789784420_1572539796541145088_n.mp4 Muhasebe araçlarından daha fazlasına mı ihtiyacınız var? Küçük

Detaylı

Çimento Fabrikalarında Aşınma Problemleri ve Koruyucu Malzemeler

Çimento Fabrikalarında Aşınma Problemleri ve Koruyucu Malzemeler Çimento Fabrikalarında Aşınma Problemleri ve Koruyucu Malzemeler Mikael Jungedal, M.Sc Aşınma Uzmanı, Bilgi Servis Merkezi, SSAB Akış Aşınma nedir? Çimento fabrikalarında aşınma Servis ömrü nasıl arttırılır?

Detaylı

VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI

VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI 1991 yılında İstanbul'da kurulan şirketimiz özellikle elektromekanik techizatlar, vinçler, kaldırma ve basınçlı hava sistemleri konusunda uzmanlaşmıştır. ERA, ağır endüstrinin

Detaylı

ByVention. milestone in. laser cutting. Standart boyutlu saclar için dünyanın en küçük lazer kesme tezgahı

ByVention. milestone in. laser cutting. Standart boyutlu saclar için dünyanın en küçük lazer kesme tezgahı milestone in laser cutting ByVention Standart boyutlu saclar için dünyanın en küçük lazer kesme tezgahı ByVention en yüksek verimlilik ve herşey dahil Sıradışı ByVention lazer kesme tezgahı, yatırımınızı,

Detaylı

İNŞAAT VE MADEN MAKİNELERİNDE

İNŞAAT VE MADEN MAKİNELERİNDE Metallerin yerini alan endüstriyel plastikler İNŞAAT VE MADEN MAKİNELERİNDE Polikim Plastikleri EFALON, KESTAMİD, KESTOİL, KESTLUB, ULPOLEN 2 DESTEK PABUCU Kestamid Destek Pabuçları * Hafiftir. * Yüksek

Detaylı

Serüven Eski Sanayi de alınan bir dükkan ile başladı. Yeni gömlek fabrikamız 1.Organize Sanayi Bölgesinde imalatına başladı.

Serüven Eski Sanayi de alınan bir dükkan ile başladı. Yeni gömlek fabrikamız 1.Organize Sanayi Bölgesinde imalatına başladı. Serüven Eski Sanayi de alınan bir dükkan ile başladı. 1965 İlk fuara katılımımızı gerçekleştirdik. İlk yurtdışı ihracatımızı gerçekleştirdik. 1980 1983 1979 1982 Yeni gömlek fabrikamız 1.Organize Sanayi

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Burak Boru, IFS in ERP Uygulamaları nı tercih etti. Fatih Güneş tarafından yazıldı.

Burak Boru, IFS in ERP Uygulamaları nı tercih etti. Fatih Güneş tarafından yazıldı. Burak Boru, ERP (Kurumsal Kaynak Planlaması) alanında etkin ve entegre bir iş organizasyonu sağlayan ve iş süreçlerindeki verimliliği artıran IFS Uygulamaları nı tercih etti. Burak Boru, IFS Uygulamaları

Detaylı

ipunch CNC TARET PANÇ PRESLER

ipunch CNC TARET PANÇ PRESLER ipunch CNC TARET PANÇ PRESLER 1950 1971 1974 1981 1994 2001 2003 2011 MVD ilk makinasını imal etmiştir. İlk sac işleme makinası olan sac delme presini imal etmiştir. Ana üretim konusu olan ağır tip abkant

Detaylı

Verimli kesme ve kanal açma için takımlar

Verimli kesme ve kanal açma için takımlar Verimli kesme ve kanal açma için takımlar Dilimleme için uygun donanıma sahip CoroCut QD, piyasadaki en güçlü ve en gelişmiş kesme ve kanal açma takımıdır. Herhangi bir tezgah tipi ile tüm malzemelerde

Detaylı

HONSEL cıvata/mil MADE IN GERMANY. automotive

HONSEL cıvata/mil MADE IN GERMANY. automotive HONSEL cıvata/mil HONSEL ürün çeşitleri Her yıl otomotiv endüstrisinde dünya genelinde bir milyardan fazla pim kullanılır. Bu soğuk şekillendirilen parçaların temel uygulama alanı, her bir araç tipine

Detaylı

Sandvik Coromant'tan tornalama takımları ve çözümleri. Verimli tornalamanın hızlı yolu

Sandvik Coromant'tan tornalama takımları ve çözümleri. Verimli tornalamanın hızlı yolu Sandvik Coromant'tan takımları ve çözümleri Verimli nın hızlı yolu Avantaj sağlayan çözümler Talaşlı imalat konusundaki derin bilgi birikimimizden ve farklı sektörlerde yaşanan çeşitli zorluklarla ilgili

Detaylı

Würth Industrie Service

Würth Industrie Service 2015 2015 Würth Industrie Service Würth Industrie Service - TR Alipaşa Mahallesi Uluğbey Caddesi Silivri - İstanbul Tel: 0090 212 716 52 00 Faks: 0090 212 716 52 25 info@wurth-industrie.com.tr www.wurth-industrie.com.tr

Detaylı

GMNEM. Nem Alma Cihazları. Nem Alma Cihazları. Ürün Kataloğu. Made in Turkey

GMNEM. Nem Alma Cihazları. Nem Alma Cihazları. Ürün Kataloğu. Made in Turkey Nem Alma Cihazları Nem Alma Cihazları Ürün Kataloğu Made in Turkey w w w. g m n e m. c o m NEM ALMA CİHAZLARI atmosferde çıplak gözle görülemeyen nemin giderilmesinde ve iklimlendirme çözümleri konusunda

Detaylı

DEPO YÖNETİMİ VE DEPO YÖNETİM SİSTEMLERİ ÖNEMİ

DEPO YÖNETİMİ VE DEPO YÖNETİM SİSTEMLERİ ÖNEMİ DEPO YÖNETİMİ VE DEPO YÖNETİM SİSTEMLERİ ÖNEMİ Depo nedir? Depo Hizmeti alan iç ve dış müşteriler için, depo tam zamanlı ve müşteri odaklı çalışan stratejik destek bir birimdir. Depo, katma değer üretilen

Detaylı

Modüler sistem Coromant EH

Modüler sistem Coromant EH Modüler sistem Coromant EH Küçük çaplar için takım esnekliği Erişimi zor olan parça kısımlarına ulaşılması ve takım grubunun mümkün olduğunca kısa ve kompakt tutulması karlı imalat için çok önemlidir.

Detaylı

CoroMill QD. Yüksek güvenlikli kanal frezeleme

CoroMill QD. Yüksek güvenlikli kanal frezeleme CoroMill QD Yüksek güvenlikli kanal frezeleme Kanal frezelemedeki ana zorluk, özellikle derin ve dar kanallar işlenirken genelde talaş boşaltmadır. CoroMill QD içten kesme sıvısına sahip türünün ilk kesicisidir.

Detaylı

Kapak Konusu www.madencilik-turkiye.com Barkom, Ürün Portföyü İle Göz Dolduruyor...

Kapak Konusu www.madencilik-turkiye.com Barkom, Ürün Portföyü İle Göz Dolduruyor... Kapak Konusu www.madencilik-turkiye.com Barkom, Ürün Portföyü İle Göz Dolduruyor... Madencilik, sahada karşılaşılan sorunlar ve bilinmeyenleri ile oldukça zorlu bir sektördür. Madencilikte kaybedilen zamanın

Detaylı

SOLİD KARBÜR MATKAPLAR YÜKSEK PERFORMANSLI DEĞİŞTİRİLEBİLİR KAFALI MATKAPLAR. İkon tanımı. Force X Yeni çok yönlü takım yelpazesi

SOLİD KARBÜR MATKAPLAR YÜKSEK PERFORMANSLI DEĞİŞTİRİLEBİLİR KAFALI MATKAPLAR. İkon tanımı. Force X Yeni çok yönlü takım yelpazesi Yeni ürünler 2017.1 İÇİNDEKİLER SOLİD KARBÜR MATKAPLAR 4 5 5 Force X Yeni çok yönlü takım yelpazesi R6011 Karbür pilot matkap R7131 Karbür kılavuz hazırlık matkabı YÜKSEK PERFORMANSLI DEĞİŞTİRİLEBİLİR

Detaylı

LASSA İŞ MAKİNESİ LASTİKLERİ KATALOĞU

LASSA İŞ MAKİNESİ LASTİKLERİ KATALOĞU 2015 LASSA İŞ MAKİNESİ LASTİKLERİ KATALOĞU OTR SEGMENT LASSA LODER KAYA KAMYONU Loder Belden Kırmalı GREYDER EKSKAVATÖR BEKO LODER L2 L3 L4 L3/E3 E3 G2 EARTH GRIPPER EXC EG LODER Segment tanımı : Önlerinde

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Mercedes-Benz orijinal kış jant-lastik setleri ile kışa % 25 daha avantajlı hazırlanın.

Mercedes-Benz orijinal kış jant-lastik setleri ile kışa % 25 daha avantajlı hazırlanın. Mercedes-Benz orijinal kış jant-lastik setleri ile kışa % 25 daha avantajlı hazırlanın. C-Serisi MB 5-kollu jant Jant: 17 inç (43,2 cm) / 7,5 J x 17 ET 47 Lastik: 225/45 R17 Michelin Renk: Sterling gümüşü

Detaylı

1948 siaflex. Her bir uygulama alanı için esneklik

1948 siaflex. Her bir uygulama alanı için esneklik 1948 siaflex Her bir uygulama alanı için esneklik 1948 siaflex Her bir uygulama alanı için esneklik 1948 siaflex farklı özellikleriyle ön plana çıkmaktadır. Esnek lateks tabanı sayesinde birçok form özelliği

Detaylı

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Önemli Sektörler ve Ürünler HellermannTyton a Hoş Geldiniz. HellermannTyton kabloları ve kabloların bağlantı bileşenlerini bağlama, sabitleme,

Detaylı

Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri

Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri KUVVETLİ ALETLER. KOLAY TERCİH. CWC S E R İ PERFORMANS, ERGONOMİ VE DAYANIKLILIK DENGESİNDE SON NOKTA. CWC Serisi güçlü performansı, kaya gibi dayanıklılığı

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

www.lmc-couplings.com MİSYONUMUZ LMC-Couplings birçok sektöre hitap eden yüksek kaliteli endüstriyel rakorlar imal etmektedir. Son kullanıcıların tüm taleplerini karşılıyabilecek özel rakorlar geliştirebilen

Detaylı

CNC ve KONVANSİYONEL TAKIM TEZGAHLARI

CNC ve KONVANSİYONEL TAKIM TEZGAHLARI CNC ve KONVANSİYONEL TAKIM TEZGAHLARI * SATIŞ VE TEMSİLCİLİK * 2. EL SATIŞ-TAKAS * 2. EL ARACILIK-EKSPERTİZ * TEKNİK SERVİS * YEDEK PARÇA * MODERNİZASYON - RETROFİTTİNG * İMALAT İmalatçının Yol Arkadaşı

Detaylı

Yüz güldüren hizmet için...

Yüz güldüren hizmet için... Yüz güldüren hizmet için... HAKKIMIZDA Şener Otomotiv olarak otomotiv, savunma sanayi ve makine sektörüne hizmet vermek amacıyla 1983 yılında İstanbul Balat da kurulmuş ve şu anda 3500m2 kapalı alana sahip

Detaylı

Goodyear Kaplama Fiyat Listesi *

Goodyear Kaplama Fiyat Listesi * Goodyear Kaplama Fiyat Listesi * Ocak 2014 www.goodyear.com.tr Goodyear Lastikleri T.A.Ş. Büyükdere Caddesi Maslak İş Merkezi No: 37 Maslak 34398 İstanbul Telefon (212) 329 50 00 Faks (212) 276 62 25 www.goodyear.com.tr

Detaylı

Plastik Enjeksiyon Makinaları

Plastik Enjeksiyon Makinaları Sayfa 1 İleri teknoloji, Yüksek Kalite, Dürüst Ticaret. *** İleri teknolojileri kullanmak, CLF in her zaman en büyük hedefi olmuştur *** Ürün Grupları CLF-TX Süper Hızlı Enjeksiyon Makinaları 1966 da bir

Detaylı

ISC. Sekonder Darbeli Kırıcılar. Yüksek performans, mükemmel kübik ürünler. s e r i s i

ISC. Sekonder Darbeli Kırıcılar. Yüksek performans, mükemmel kübik ürünler. s e r i s i ISC s e r i s i Sekonder Darbeli Kırıcılar Yüksek performans, mükemmel kübik ürünler ISC serisi sekonder darbeli kırıcılar, benzersiz ağır hizmet tipi 4 bıçaklı rotor dizaynı ve kırıcı gövde tasarımı ile

Detaylı

katalitik konvertör (S.C.R.) Iveco

katalitik konvertör (S.C.R.) Iveco IVECO KALİTESİNE YAKINDAN BAKIŞ N 3 katalitik konvertör (S.C.R.) Iveco AVANTAJLAR orijinal olmayan egzost sistemi RİSKLER Iveco SCR Katalitik Egzost Sistemleri mükemmel performansı garanti eder. Taklit

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI Online teknik sayfa FLOWSIC30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC30 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Gelenekler Geçmişimiz Geleceğin Teminatıdır,

Gelenekler Geçmişimiz Geleceğin Teminatıdır, 1825 Gelenekler Geçmişimiz Geleceğin Teminatıdır, İnsan etkileşimi her zaman tüm oluşumların merkezinde olmuştur. Aile şirketi Gontermann-Peipers ın uzun geçmişi de şirket başarısının devamlılığının yalnızca

Detaylı

Esnek. Size uygun çözüm bizde var. İddiamız: her bir uygulama için bir doğru enkoder. Bunun için gereken : modüler ürün tasarımımız.

Esnek. Size uygun çözüm bizde var. İddiamız: her bir uygulama için bir doğru enkoder. Bunun için gereken : modüler ürün tasarımımız. Esnek. İddiamız: her bir uygulama için bir doğru enkoder. Bunun için gereken : modüler ürün tasarımımız. OptoPulse EIL580 size piyasada sıkça kullanılan tam delik veya kapalı, şaft çapı 8 den 15 mm ye

Detaylı

Yeni Nesil Yalıtım Levhası

Yeni Nesil Yalıtım Levhası Yeni Nesil Yalıtım Levhası, ara bölme duvarlarda ve giydirme cephelerde, ısı ve ses yalıtımında kullanılabilen, esnek, dayanıklı, ve uygulaması kolay mineral yün esaslı yalıtım levhasıdır. Isı ve ses yalıtımı

Detaylı

üniversal- ultralam ULTRALAM LVL modern kompozit bir yapı malzemesidir. ULTRALAM LVL kozalaklı ağaçlardan ( çam-ladin ) veya karışımından üretilir.

üniversal- ultralam ULTRALAM LVL modern kompozit bir yapı malzemesidir. ULTRALAM LVL kozalaklı ağaçlardan ( çam-ladin ) veya karışımından üretilir. üniversal- ultralam ULTRALAM LVL modern kompozit bir yapı malzemesidir. ULTRALAM LVL kozalaklı ağaçlardan ( çam-ladin ) veya karışımından üretilir. ULTRALAM LVL ağaçlardan tabakalar halinde soyularak yapıştırılmış

Detaylı

İÇİNDEKİLER BÖLÜM 1 BÖLÜM 2

İÇİNDEKİLER BÖLÜM 1 BÖLÜM 2 İÇİNDEKİLER BÖLÜM 1 Malzeme Seçiminin Temelleri... 1 1.1 Giriş... 2 1.2 Malzeme seçiminin önemi... 2 1.3 Malzemelerin sınıflandırılması... 3 1.4 Malzeme seçimi adımları... 5 1.5 Malzeme seçiminde dikkate

Detaylı

Direct Express Hızlı çözümler

Direct Express Hızlı çözümler Direct Express Hızlı çözümler Sizin için TNT Direkt Ekspres DİREKT: Gönderiler depo ve merkezleri atlayarak doğrudan yurtiçi dağıtım ağlarına gönderilir. EKSPRES:Hızlı, esnek ve güvenilir bir kapıdan kapıya

Detaylı

Sadece daha iyisi değil, aynı zamanda altın.

Sadece daha iyisi değil, aynı zamanda altın. _ METAL IŞLEMEDE YETKINLIK Sadece daha iyisi değil, aynı zamanda altın. Ürün yenilikleri Frezeleme SIZ YÜKSEK BEKLEN- TILERE SAHIPSINIZ BIZ DE YÜKSEK TAKIM ÖMÜRLERINE. En iyi sürtünme davranışı için düz

Detaylı

Karıştırıcılı Pompalar

Karıştırıcılı Pompalar Karıştırıcılı lar Çoğu zorlu iş için uygun olan sulu harç pompaları. - profesyonel kullanım için Güçlü Karıştırma - motor mili uzantısı üzerine yerleştirilmiş özel karıştırıcı tortul atık ve sulu harcın

Detaylı

Tüm doğal taşlar için. Yüzey Eskitme Makina ve Sistemleri

Tüm doğal taşlar için. Yüzey Eskitme Makina ve Sistemleri Tüm doğal taşlar için Yüzey Eskitme Rösler Kromaş Hakkında: Rösler Kromaş ın yüzey işlem makinaları konusunda başlattığı öncülük, yeni sistem ve teknolojilerin geliştirilerek, sanayinin hizmetine sunulması

Detaylı

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz.

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. Mehmet Can HANAYLI Sanal ortamda hukuksal kurallara uyarak e-ticaret yapabileceksiniz. E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. E-Ticarette

Detaylı

prorange TM MaxiCut CutTech teknoloji platformu

prorange TM MaxiCut CutTech teknoloji platformu Hava geçirgen ve kesiklere karşı dirençli eldiven olarak tasarlanıp geliştirilen kuru ortamlarda kesiklere karşı korumayı; konfor, esneklik ve hünerle birleştirir. 6 boy, 2 kaplama çizgisi ve 4 kesme seviyesi

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

JTHB. Serisi. Ataşmanlar. Hidrolik Kırıcılar

JTHB. Serisi. Ataşmanlar. Hidrolik Kırıcılar JTHB Serisi Ataşmanlar Hidrolik Kırıcılar Genel bakış İsterse takviyeli betondan bir kaideyi parçalıyor, isterse bir tünel sıyırıyor veya taş ocağında bir bomun ucunda çalışıyor olsun, Komatsu hidrolik

Detaylı

SERİ KALİTE - OTOMOBİL ENDÜSTRİSİ İÇİN LUTZ SANAYİ BIÇAK AĞZI VE BIÇAKLARI

SERİ KALİTE - OTOMOBİL ENDÜSTRİSİ İÇİN LUTZ SANAYİ BIÇAK AĞZI VE BIÇAKLARI OTOMOBİL Ürün çeşitleri kesiti talep halinde daha başka modeller! SERİ KALİTE - OTOMOBİL ENDÜSTRİSİ İÇİN LUTZ SANAYİ BIÇAK AĞZI VE BIÇAKLARI ÖZEL BIÇAK AĞIZLARI FOLYO SENTETİK VE CAM ELYAF TIBBİ MALZEME

Detaylı

İçindekiler. Besleyiciler. Kırıcılar. Elekler. Yıkayıcılar. Ekim 2014, Ankara. Titreşimli Izgaralı Besleyici Titreşimli Tablalı Besleyici...

İçindekiler. Besleyiciler. Kırıcılar. Elekler. Yıkayıcılar. Ekim 2014, Ankara. Titreşimli Izgaralı Besleyici Titreşimli Tablalı Besleyici... İçindekiler Besleyiciler Titreşimli Izgaralı Besleyici...2-7 Titreşimli Tablalı Besleyici...8-13 Kırıcılar Primer Çeneli Kırıcılar...14-21 Primer Darbeli Kırıcılar...22-29 Sekonder Darbeli Kırıcılar...30-37

Detaylı

BERTOUR Destekleme sistemi Broşürü BERTOUR. Destekleme sistemi. v2014/01tr

BERTOUR Destekleme sistemi Broşürü BERTOUR. Destekleme sistemi. v2014/01tr BERTOUR Destekleme sistemi Broşürü BERTOUR Destekleme sistemi v2014/01tr Güçlü ve esnek 02 Güvenilir Sadeliği ve Uluslararası Kalite Standardı İle Sınıfının En İyisi Bertour destekleme sistemi, inşaat

Detaylı

... Ağustos 2009, İstanbul - MİKRON S, IFS ile DAHA DİNAMİK. Ekmeğini taştan çıkartan Mikron S, IFS in ERP Uygulamaları nı tercih etti

... Ağustos 2009, İstanbul - MİKRON S, IFS ile DAHA DİNAMİK. Ekmeğini taştan çıkartan Mikron S, IFS in ERP Uygulamaları nı tercih etti MİKRON S, IFS ile DAHA DİNAMİK Mikron S, ERP (Kurumsal Kaynak Planlaması) alanında etkin ve entegre bir iş organizasyonu sağlayan ve iş süreçlerindeki verimliliği artıran IFS Uygulamaları nı tercih etti.

Detaylı

2023 e Doğru Kentsel Dönüşüm, Ulusal Çevre Politikaları ve Sektörden Beklentiler. 23 Ocak 2015, İstanbul. Sayın Bakanım,

2023 e Doğru Kentsel Dönüşüm, Ulusal Çevre Politikaları ve Sektörden Beklentiler. 23 Ocak 2015, İstanbul. Sayın Bakanım, 2023 e Doğru Kentsel Dönüşüm, Ulusal Çevre Politikaları ve Sektörden Beklentiler 23 Ocak 2015, İstanbul Sayın Bakanım, Değerli misafirler, Değerli basın mensupları, 2023 e Doğru Kentsel Dönüşüm, Ulusal

Detaylı

MACHINNO HELEZON KONVEYÖR MACHINNO HELEZON YAPRAK ÖZELLİKLERİ

MACHINNO HELEZON KONVEYÖR MACHINNO HELEZON YAPRAK ÖZELLİKLERİ MACHINNO HELEZON KONVEYÖR» Sonsuz Şekillendirilen Helezon Sacları» Komple Helezonlar» Yassı ve Yuvarlak Malzemeden Üretilmiş» Virbülatörler/Türbülatörler» Aşınmaya Karşı Yüksek Dayanımlı Kaplama» Hazır

Detaylı