1. YARDIM GÜVENLI K EĞI TI M - ARAŞTIRMA

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "1. YARDIM GÜVENLI K EĞI TI M - ARAŞTIRMA"

Transkript

1 1. YARDIM GÜVENLI K EĞI TI M - ARAŞTIRMA

2 DAN Nedir DAN, zor durumdaki dalıcılara yardım eden ve dalış güvenliğini artırmaya yönelik bilimsel araştırmalara yürüten, kâr amacı gütmeyen, uluslararası bir vakıftır. DAN: En az maske ve palet kadar gerekli!

3 DAN dalış güvenliği araştırmaları Kan dolaşımındaki mikro kabarcıkların tespit ve analizi Yükselme hızı Açıklanamayan dalış kazalarının sebeplerine yönelik soruşturmalar Eğlence amaçlı dalış ve stres Konjenital kardiyak malformasyon ve DCI (Patent Foramen Ovale) ile ilgili risk değerlendirmesi Astım, diyabet ve dalış Serbest dalış fizyolojisi Dalış ve hipotermi Dalış ve baş ağrısı Dalış sırasında görülen hematolojik değişiklikler Dalış ve engellilik Rebreather ünitesi ile yapılan dalışlarla ilgili hastalıkların patofizyolojisi DAN, göstermiş oldukları katılımla tüm bunları mümkün kılan bütün dalıcılara teşekkürlerini sunuyor.

4 DAN güvenlik programları Dalış merkezleri için dalış güvenliği eğitim programları Uzak bölgelerdeki basınç odalarında kalite ve güvenlik Dalıcıların yaralandığı tekne kazalarını önlemeye yönelik güvenlik kampanyaları

5 Dalıcılara ve ailelerine yönelik DAN yardım fonu DAN, dalış kazası nedeniyle zor durumda kalan dalıcıları ve ailelerini desteklemek amacıyla DAN Avrupa Claudius Obermaier Fonunu kurdu. Fon ayrıca dünyanın uzak bölgelerindeki hiperbarik merkezleri ve dalışla ilgili diğer tıbbi yapılanmaları da destekliyor. Bu fona herkes katkıda bulunabilir veya yardım gerektiği takdirde bu durumdan DAN ı haberdar edebilir. Bağışta bulunanların isimleri (ya da ismini açıklamak istemeyenlerin isim ve soyisimlerinin baş harfleri), bağışta bulundukları miktar ve bu miktarın ne kadarının kullanıldığı adresli web sitemizde yayınlanmaktadır.

6 DAN a üye olarak hayati önem taşıyan hizmetlerden faydalabilirsiniz: Dünya genelinde yaşanacak dalışla ilgili acil durumlarda 7 gün 24 saat tıbbi yardım Tıbbi ulaşım işlerinin organizasyonu Tıbbi ve hiperbarik tedavilerin koordinasyonu Doktorluk hizmeti İlgili tıbbi uzmanlara yönlendirme Aile bireylerini de kapsayacak şekilde genişletilebilen seyahat yardımı (DAN SEYAHAT YARDIMI)

7 dahası, İlave bir maliyet olmaksızın, dünyanın her yerinde geçerli ve kişiye özel scuba dalış sigortası kapsamı Bilimsel ALERT DIVER dergisine yıllık abonelik Sualtı güvenliği ile ilgili seminer ve konferansların bildirilmesi Dalış kazalarında ilk yardım kursları ile ilgili bilgi Araştırma programlarına katılım Malzeme alımlarında, dalış paketlerinde, dalış tatillerinde indirimler

8 Yeni Üye BAŞVURU/YENİLEME den FAKS ile veya Dan Avrupa web sitesi ( Yenileme Üye N (DAN kartındaki ilk 6 rakam) Soyad (ya da dalış okulu/kulübü v.s. adı) Ad Adres (burada belirtilen adres ikamet adresi olarak kabul edilecektir) N Posta kodu Şehir Eyalet/Bölge Ülke Ev telefonu İş telefonu Cep telefonu Faks Doğum yeri Doğum tarihi Uyruk İlkokul - Lise - Önlisans/Lisans Eğitim düzeyi Yıllık dalış sayısı Dalışa başladığı yıl Lütfen seçiminizi işaretleyin u u. Temel Üyelik Master Üyelik Süper Üyelik Temel Profesyonel Master Profesyonel Süper Profesyonel LUXUS Yasal Savunma Hukuki Sorumluluk ve Yasal Savunma Ek Hukuki Sorumluluk ve Yasal Savunma Aile Desteği SEÇENEK A Aile Desteği SEÇENEK B Aile Seyahat Yardımı Planı Kulüp Üyeliği A Kulüp Üyeliği A Plus Kulüp Üyeliği B Kulüp Üyeliği C Hak sahibi fonu katkısı * Ek Luxus minimum1 TOPLAM * İsmimi açıklamak istemiyorum

9 FORMU.org) üzerinden üyelik başvurusunda bulunabilir ya da üyeliğinizi yenileyebilirsiniz. Eğer Aile Seyahat Yardımı planını işaretlediyseniz, (bir defaya mahsus ücret 20) aile üyelerinin (yalnızca evli olduğunuz veya birlikte yaşadığınız partneriniz ile çocuklarınız) isimlerini ve doğum tarihlerini aşağıya yazın: SADECE EĞİTMENLER, EĞİTMEN YARDIMCILARI VE DIVE MASTERLAR İÇİN Lütfen sigorta planımı şu dalış eğitimi kuruluşuna bildirin: Sertifika numarası: ÖDEMESEÇENEĞİ: Aşağıdaki hesaba banka havalesi: BANK OF VALLETTA Naxxar Road - St. Gwann - Malta Swift Kodu: VALLMTMT DAN Avrupa Vakfı hesap numaraları: Avro ödemeler için: , IBAN MT29VALL Kredi kartı tipi American Express Master Card Eurocard VISA Kart Numarası Son kullanma tarihi Kart sahibinin adı Tarih DAN a üye olmak istiyorum ve sigorta kapsamıyla ilgili koşulları kabul ediyorum. İMZA DAN ı nereden duydunuz? Eğitmen Arkadaş Dalış mağazası Dalış dergisi Dalış Gösterisi Konferans Diğer: DAN Sponsor N (DAN kartındaki ilk 6 rakam)

10 DAN ÜYELİĞİ BİREYSEL PLANLAR KAPSAM Tıbbi ulaşım Hastane masrafları Hiperbarik tedavi Dalış kazalarında acil tıbbi müdahale masrafları Geri dönüş masrafları Dalış kazası nedeniyle zorunlu olarak uzatılan konaklama ve havayolu ulaşım masrafları Kapsam dahilinde yer alan dalış kazasının tedavisi ile ilgili her türlü Tıbbi Uzman masrafı Kazadan sonra tıbbi tahliye sırasında kaybolan dalış malzemesi Üçüncü şahıslara karşı hukuki sorumluluklar Yasal savunma Uluslararası dalışlarla ilgili hukuki danışmanlık hizmeti Yurtdışında yasal koruma: - acil durumlara ilişkin yasal masraflar - acil durumlara ilişkin tercüman masrafları Tazminata tabi bir kazayı takiben hastanede kalım durumunda günlük hastane masrafları Kalıcı sakatlık Arama ve Kurtarma Cenazenin iade edilmesi YILLIK ÜCRET * Sadece DAN ın organize ve müdahale ettiği acil durumlarda, maksimum kapsam için herhangi bir üst limi LUXUS Yasal Savunma (sadece profesyonel dalıcılar için) KAPSAM Kapsam limitleri (Avro cinsinden) Yasal Savunma Sınırsız* YILLIK ÜCRET 1 24 Yasal Savunma kapsam limitlerini artırmaya yönelik Luxus ek ücreti, PADI Uluslararası tarafından belirlenen yeni koşulları sağlayabilmek için gereklidir. Bu ek ücreti, seçmiş olduğunuz Profesyonel Üyelik Seçeneğine ekleyin. * Sadece DAN ın sağladığı ya da DAN Avrupa ve ilgili Sigorta Kurumları tarafından önceden onaylanmış olan hizmetlerde, maksimum kapsam için herhangi bir üst limit bulunmamaktadır. Bunların dışındaki her durumda maksimum kapsam için avroluk bir üst limit mevcuttur. Hukuki sorumluluk ve yasal savunma Ek (sadece profesyonel dalıcılar için) KAPSAM SEÇENEK EK KAPSAM OSEÇENEK EK OSEÇENEK EK LUXUS Kapsam sınırları (Avro cinsinden) Kapsam sınırları (Avro cinsinden) Üçüncü şahıslara karşı hukuki sorumluluklar , ,00 Yasal Savunma ,00 Sınırsız* YILLIK ÜCRET Hukuki Sorumluluk ve Yasal Savunma kapsam limitlerini artırmaya yönelik Ek ek ücreti, PADI Uluslararası tarafından belirlenen yeni koşulları sağlayabilmek için gereklidir. Bu ek ücreti, seçmiş olduğunuz Profesyonel Üyelik Seçeneğine ekleyin. * Sadece DAN ın sağladığı ya da DAN Avrupa ve ilgili Sigorta Kurumları tarafından önceden onaylanmış olan hizmetlerde, maksimum kapsam için herhangi bir üst limit bulunmamaktadır. Bunların dışındaki her durumda maksimum kapsam için avroluk bir üst limit mevcuttur. AİLE DESTEĞ SEÇENEĞİ (hem sportif hem de profesyonel dalıcılar için) KAPSAM SEÇENEK A - kapsam sınırları SEÇENEK B kapsam sınırları (Avro cinsinden) (Avro cinsinden) Dalış kazası , ,00 nedeniyle ölüm* (Hak sahiplerine ölümü takiben avro, daha sonraki 10 yıl boyunca da yılda avro ödenir) YILLIK ÜCRET * Sadece hava ve nitrox dalışları kapsam dahilindedir. Bu seçenekle ilgilenen teknik dalıcılar DAN Avrupa yla irtibata geçebilir.

11 BİREYSEL ÜYELİK SPORTİF DALICILAR PROFESYONEL DALICILAR (Profesyonel dalıcılar, eğitmenler, eğitmen yardımcıları ve sualtı rehberleri) Temel Üyelik Master Üyelik Süper Üyelik Temel Profesyonel Master Profesyonel Süper Profesyonel Kapsam limitleri (Avro cinsinden) Sınırsız* Sınırsız* Sınırsız* Sınırsız* Sınırsız* Sınırsız* 1.600, , , , , , , , ,00 1,000, , , , , , , , , , , ,00 Evet Evet Evet 8.000, , , ,00 1,000,00 1,000,00 55,00 55, , , , , , , , , , , , ,00 Sınırsız* Sınırsız* Sınırsız* Sınırsız* Sınırsız* Sınırsız* u 68 u 139 u 195 u 135 u 193 u 250 bulunmamaktadır. ( adresli web sitemizde yer alan Sigorta Koşulları başlıklı bölümü inceleyin) BİREYSEL OLMAYAN ÜYELİK Okullar, dalış kulüpleri, dalış merkezleri, dalış organizasyonları için DAN Kulüp Üyeliği KAPSAM Üçüncü şahıslara karşı hukuki sorumluluklar Yasal savunma Uluslararası dalışlarla ilgili hukuki danışmanlık hizmeti YILLIK ÜCRET KULÜP A KULÜP A Plus KULÜP B KULÜP A MAKSİMUM (Avro cinsinden) , ,00 EVET u , ,00 EVET u , ,00 EVET u , ,00 EVET u dalış okulu kulüp üyeliğine başvururken, şu bilgileri DAN Avrupa ya bildirmelidir: sorumlu kiğinin adı; okulda çalışan tüm dalış eğitmenlerinin adları, adresleri, doğum tarihleri; dalış okulunun posta adresi. Not: Kurumun birden fazla merkezi olması durumunda ek bir anlaşma yapılması gereklidir: daha fazla bilgi için DAN ile iletişime geçin.

12 SEYAHAT YARDIMI - DAN ÜYELERİNE SAĞLANAN AVANTAJLAR DAN Bireysel Üyelik sahipleri, seyahat sırasında meydana gelebilecek öngörülemeyen rahatsızlıklar ve yaralanmalar için dünya genelinde 24 saat hizmet veren ücretsiz DAN Seyahat Yardımı servisinden yararlanma hakkına sahiptir. (Konaklama noktasının 80 km uzağından itibaren) KAPSAM TIBBİ YARDIM Hastaneye Ulaşım Tıbbi Geri Ulaşım Cenazenin Geri Gönderilmesi Gerekli ilaç ve tıbbi malzemelerin gönderilmesi KAPSAM LİMİTLERİ (Avro cinsinden) SINIRSIZ* Yalnızca yardımı içerir. Masraflar. üye tarafından karşılanır. Tıbbi harcamalar için nakit avans 5.000,00 Yerel tıbbi personel ile sürdürülmesi gereken uzman seviyede tıbbi iletişim Dünya genelinde tıbbi bilgi ve yardım (Sadece yurtdışında geçerli olmak üzere) Yaralanan üyenin en az iki gün arka arkaya hastanede kalması durumunda, hastanede tıbbi bakım masrafları SEYAHAT YARDIMI Hastanede kalınan sürenin 5 günü geçmesi halinde, aile bireyleri için gidiş-dönüş seyahat biletleri Çocukların refakatçi eşliğinde geri dönmesi Seyahat arkadaşının geri dönmesi * Sadece DAN ın organize ve müdahale ettiği acil durumlarda, maksimum kapsam için herhangi bir üst limit bulunmamaktadır. İstisnai durumlar hariç olmak üzere, doğrudan DAN Seyahat Yardımı tarafından sağlanmayan ya da organize edilmeyen hizmetlerle ilgili masraflar DAN tarafından karşılanmaz. ( adresli web sitemizde yer alan Sigorta Koşulları başlıklı bölümü inceleyin) evet evet ,00 Gerçek masraf Gerçek masraf Gerçek masraf Aracın eve gönderilmesi ya da araç kiralama servisine iade edilmesi 1.000,00 KİŞİSEL YARDIM Yolculuk öncesi bilgiler: vize, pasaport, hava durumu, aşılar, döviz kurları, önceden varolan hastalıkların seyahat öncesi bildirilmesi evet Tıbbi acil durumlarda yerel para birimi cinsinden nakit krediler 300,00 Kişisel evrakların kaybolması durumunda yardım Acil mesajların iletilmesi Tercüme yardımı YASAL YARDIM Yalnızca yardımı içerir. Masraflar üye tarafından karşılanır. evet evet Teminat (kredi) 4.000,00

13 SEYAHAT YARDIMI AİLE YARDIMI PLANI Tüm DAN üyeleri, DAN Seyahat yardımı Hizmetlerini aşağıdaki aile bireylerini de kapsayacak şekilde genişletebilir: Eşi / Birlikte yaşadığı partneri Evli olmayan ve 18 yaşından küçük çocukları Resmi olarak tanınan bir okul ya da yüksekokul/üniversitede tam zamanlı öğrenci veya işsiz durumunda olup ailesi ile aynı evi paylaşan, 23 yaşına kadar olan çocukları Aile Planı, dalış kazalarını kapsamadığı için, dalış yapan aile üyeleri için tavsiye edilmemektedir! Aile Üyeliği, aile tipi DAN üyeliği listesinde ismi bulunan her bireyin DAN Seyahat Yardımı hizmetlerinden yararlanabilmesini sağlamaktadır. Söz konusu aile üyelerinin bu hizmetlerden yararlanabilmek için grup halinde seyahat etmelerine gerek yoktur. Her aile üyesinin kendine ait AİLE KARTI vardır.. YILLIK TOPLAM ÜCRET: 1 20

14 İlk Yardım Kursları Denizde Yaşanan Acil Durumlarda Oksijen İlk Yardımı Scuba Dalışı Kazalarında Oksijen İlk Yardımı Tıbbi Oksijen Rebreather Kursu (MO2R) İleri Seviye Oksijen İlk Yardımı Tehlikeli Deniz Canlılarının Neden Olduğu Yaralanmalarda İlk Yardım Otomatik Dış Defibrilasyon (Automated External Defibrillation - AED) Tüm scuba dalıcıları, bir dalış kazısı olması halinde ilk yardımda bulunmaya hazırlıklı olmalıdır.

15 Divers Alert Network, dünya genelinde mümkün olan en iyi yardımı sağlamayı garanti etmektedir. DAN EUROPE DAN JAPAN DAN AMERICA DAN SOUTHERN AFRICA DAN S.E.A.P.

16 DUTCH 4/2006 DAN Europe Türkiye Alan ve Medikal Direktor: Dr. Ramiro Cali Corleo Ulusal Medikal Direktor: Dr Salih Aydin, Bolge Yoneticileri : Murat Egi, Ali Olcay Konuklu C/o Galatasaray University, MTF, Çırağan C, 34357, Besiktas ISTANBUL Phone: / DAN EUROPE FOUNDATION Operations Head Office: P.O. Box DAN, Roseto, Italy Phone , Fax mail@daneurope.org - Registered Address and Headquarters: 26, Triq Fidiel Zarb - Gharghur NXR07 - Malta DAN EUROPE

DAN, dalış güvenliğini, ilk yardımı ve tıbbi tedaviyi geliştirmeyi hedeflediğinden dolayı sualtı dalış araştırmalarını ve eğitimlerini destekler.

DAN, dalış güvenliğini, ilk yardımı ve tıbbi tedaviyi geliştirmeyi hedeflediğinden dolayı sualtı dalış araştırmalarını ve eğitimlerini destekler. DAN Europe NEDİR? DAN Europe DALIŞ GÜVENLİK KURUMUNUZ Dünya çapında scuba dalıcılar için, DAN güvenlik, sağlık ve gönül rahatlığı anlamına gelir. DAN kâr amacı gütmeyen bir güvenlik organizasyonudur ve

Detaylı

Hobi Kulüpleri. Psikolojik Destek. Kişisel Çözüm Danışmanı VIP Hizmetler Alışveriş İndirimi. Medikal Asistans

Hobi Kulüpleri. Psikolojik Destek. Kişisel Çözüm Danışmanı VIP Hizmetler Alışveriş İndirimi. Medikal Asistans Hobi Kulüpleri Vakıf Emeklilik te bireysel emeklilik sözleşmesi bulunanlar ayrıcalıklı Yaşam Kulüpleri dünyasında kapsamlı sağlık hizmetlerinden danışmanlığa, eğitimden spora birçok alanda hayatlarına

Detaylı

Sağlık Yöneticileri Derneği Sağlık Sistemleri ve Sağlık Politikaları İnceleme Çalıştayı II

Sağlık Yöneticileri Derneği Sağlık Sistemleri ve Sağlık Politikaları İnceleme Çalıştayı II Çalıştaya Davet, Şu ana kadar Sağlık Yöneticileri Derneği olarak ülkemizde pek çok Kongre, Seminer ve Eğitim çalışmalarına imza attık. Bu çalışmalarda hem akademik hem de uygulamalardaki tecrübe paylaşımlarına

Detaylı

SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI TAZMİNAT TALEP FORMU

SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI TAZMİNAT TALEP FORMU SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI TAZMİNAT TALEP FORMU * Lütfen, tüm soruları yanıtlayınız Gerekli durumda ek kağıt kullanabilirsiniz * Tüm fatura asılları ve medikal belgeleri forma ekleyiniz Poliçe No: Başlangıç

Detaylı

Ödeyen Değişiklik Talep Formu

Ödeyen Değişiklik Talep Formu Bildirim Tarihi Ödeyen Değişiklik Talep Formu Katılımcı Ad ve Hesabına Katkı Payı Ödeyen Kişi Bilgileri Gerçek Kişi - Kişisel Bilgiler Sözleşme No T.C. Kimlik No Kimlik Belge Türü n Ehliyet n Nüfus Cüzdanı

Detaylı

www.hyundai.com.tr 0216 571 63 01 MÜŞTERİ DANIŞMA HATTI YOL YARDIM 0212 233 32 62

www.hyundai.com.tr 0216 571 63 01 MÜŞTERİ DANIŞMA HATTI YOL YARDIM 0212 233 32 62 www.hyundai.com.tr facebook.com/hyundaiturkiye twitter.com/hyundaiturkiye instagram.com/hyundaitr 0216 571 63 01 MÜŞTERİ DANIŞMA HATTI YOL YARDIM 0212 233 32 62 Hyundai nizi ve sizi yolda bırakmayan tek

Detaylı

OTO SİGORTALARI MEHMETÇİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO

OTO SİGORTALARI MEHMETÇİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO OTO SİGORTALARI MEHMETÇİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO Türk Silahlı Kuvvetleri Mensupları (subay, astsubay, istisnai memur, sivil memur, jandarma uzman, uzman erbaş, işçi ve bunların emeklileri)

Detaylı

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU Kayıt konaklama formunu doldurarak, aşağıdaki iletişim bilgileri ile a iletmenizi rica ederiz. Göksu Evleri Çamlık Cad. No:191, Anadolu Hisarı, İstanbul-Türkiye Faks: +90 (216) 46540 48 : thed@eaorganizasyon.com.tr

Detaylı

KAYIT FORMU Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır.

KAYIT FORMU Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır. Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır. Katılımcı Bilgileri Kayit No (Kayıt yetkilisi tarafından verilecektir)...

Detaylı

TÜRKİYE İÇ DENETİM ENSTİTÜSÜ ÜYELİK BAŞVURU FORMU

TÜRKİYE İÇ DENETİM ENSTİTÜSÜ ÜYELİK BAŞVURU FORMU TÜRKİYE İÇ DENETİM ENSTİTÜSÜ ÜYELİK BAŞVURU FORMU *Tüm bilgilerin doldurulması zorunludur. KİŞİSEL BİLGİLER T.C.Kimlik No Adı Soyadı Mesleği İş Telefonu Ev Telefonu Cep Telefonu İş E-Posta Adresi Kişisel

Detaylı

İNGİLTERE TASLAK VİZE BAŞVURU FORMU

İNGİLTERE TASLAK VİZE BAŞVURU FORMU Randevu Talep Edilen Şehir: o İstanbul o Ankara o İzmir o Gaziantep o Bursa Bu bölüm ATUS tarafından doldurulacaktır Tarih / İsim İNGİLTERE TASLAK VİZE BAŞVURU FORMU Bu formdaki cevaplarınız birebir konsolosluk

Detaylı

SAĞLIK TURİZMİNDE ARACILIK ve ASİSTAN KURULUŞLAR. Ahmet Genç, MSc, MBA

SAĞLIK TURİZMİNDE ARACILIK ve ASİSTAN KURULUŞLAR. Ahmet Genç, MSc, MBA SAĞLIK TURİZMİNDE ARACILIK ve ASİSTAN KURULUŞLAR Ahmet Genç, MSc, MBA Tıp Turizmi... süreci yurtdışında tedavi seçeneklerini araştırma ile başlar Yurtdışından bir hastanın bir başka ülkeye seyahat etmesini,

Detaylı

CONCORDIA nın sigortaları ve hizmetleri

CONCORDIA nın sigortaları ve hizmetleri KVG uyarınca zorunlu hasta bakım sigortası Lütfen açın VVG uyarınca ilave sigortalar Lütfen sayfayı çevirin CONCORDIA nın sigortaları ve hizmetleri DIVERSA premium DIVERSA plus Yatısız müdahalede hastanede

Detaylı

460 ARTI FERDİ KAZA SİGORTASI. Ürün Yönetim Müdürlüğü

460 ARTI FERDİ KAZA SİGORTASI. Ürün Yönetim Müdürlüğü 460 ARTI FERDİ KAZA SİGORTASI Ürün Tanımı Artı Ferdi Kaza Sigortası; NEDİR? Gerçekleşebilecek bir kaza halinde, sigortalının seçmiş olduğu limitler dahilinde Vefat ve Sürekli Sakatlık risklerini bir yıl

Detaylı

ITMA BARCELONA Haziran 2019 Uluslararası Tekstil ve Konfeksiyon Makinaları Fuarı

ITMA BARCELONA Haziran 2019 Uluslararası Tekstil ve Konfeksiyon Makinaları Fuarı ITMA BARCELONA 20-26 Haziran 2019 İTMA Barcelona Fuarı / Program Detayları ve Tur Kayıt Formları : PROGRAM 1 : TK 1 Türk HavaYolları ile 19 23 Haziran Gidiş Dönüş Barcelona / 4 gece 5 gün (4 gece Barcelona)

Detaylı

(2) Her takvim yılı içerisinde bir şirketin gerçekleştirdiği en fazla 10 (on) adet yurt dışı pazar araştırması gezisi desteklenir.

(2) Her takvim yılı içerisinde bir şirketin gerçekleştirdiği en fazla 10 (on) adet yurt dışı pazar araştırması gezisi desteklenir. YURTDIŞI PAZAR ARAŞTIRMA VE SEYAHAT DESTEĞİ (1)Sınai ve/veya ticari şirketler ile yazılım sektöründe faaliyet gösteren şirketlerce gerçekleştirilen yurt dışı pazar araştırması gezilerine ilişkin giderler,

Detaylı

Limitsiz 0% Limitsiz 0% Limitli (9) 0%

Limitsiz 0% Limitsiz 0% Limitli (9) 0% 27 Şubat 2015 Sayın BAY, ERGOCAN Sağlık Sigortası'nın size sağlamış olduğu avantajlar ile ihtiyaçlarınıza uygun olarak hazırladığımız geniş ürün yelpazemizdeki planlarımızdan birini seçerek, ERGO güvencesinde

Detaylı

BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: MAYIS 2017 Tur Tarihi: MAYIS 2017

BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: MAYIS 2017 Tur Tarihi: MAYIS 2017 BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: 04-06 MAYIS 2017 Tur Tarihi: 03-07 MAYIS 2017 Emerald Hotel Fuar alanına 13 km Opera Hotel Fuar alanına 15 km Divan Express Hotel Fuar alanına 16 km Hilton Bakü Hotel

Detaylı

TIP TURİZMİNDE ARACI KURUMLAR. Ahmet Genç, MSc, MBA

TIP TURİZMİNDE ARACI KURUMLAR. Ahmet Genç, MSc, MBA TIP TURİZMİNDE ARACI KURUMLAR Ahmet Genç, MSc, MBA Aracı Firmalar IN...yapı ile etkileşimi Aracı firma hizmetlerine talep artışı Yurtdışına gitmeyi tercih eden hastaların sayısı hızla artıyor aracı kurum

Detaylı

OTO SİGORTALARI BİRLEŞİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO

OTO SİGORTALARI BİRLEŞİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO OTO SİGORTALARI KAZA SONUCU KAN PARASI OLARAK ADLANDIRILAN MADDİ VE MANEVİ TAZMİNAT TALEPLERİ SINIRSIZ teminat verilebilir. BİRLEŞİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO Birleşik Kasko Sigortası Genişletilmiş

Detaylı

M.Y.O. LİSANS TAMAMLAMA KOMİSYONU DUYURUSU

M.Y.O. LİSANS TAMAMLAMA KOMİSYONU DUYURUSU M.Y.O. LİSANS TAMAMLAMA KOMİSYONU DUYURUSU Lisans tamamlama çalışmalarını yürütmek üzere Lisans tamamlama komisyonu kurulmuştur. Lisans tamamlama komisyonumuz Yurtiçi ve Yurtdışı Örgün, Açık, Uzaktan,

Detaylı

MASSİAD MARMARA SAĞLIK SEKTÖRÜ İŞADAMLARI DERNEĞİ TÜZEL KİŞİLER İÇİN ÜYE MÜRACAAT FORMU. Adı ve Soyadı: Doğum Yeri ve Tarihi (Gün / Ay / Yıl) :..

MASSİAD MARMARA SAĞLIK SEKTÖRÜ İŞADAMLARI DERNEĞİ TÜZEL KİŞİLER İÇİN ÜYE MÜRACAAT FORMU. Adı ve Soyadı: Doğum Yeri ve Tarihi (Gün / Ay / Yıl) :.. MASSİAD MARMARA SAĞLIK SEKTÖRÜ İŞADAMLARI DERNEĞİ TÜZEL KİŞİLER İÇİN ÜYE MÜRACAAT FORMU Fotoğraf Yapıştırınız Form No: Müracaat Tarihi : / /. 1. Firmayı Temsil Edecek Üye Bilgileri Adı ve Soyadı: Doğum

Detaylı

TEMİNAT UYGULAMALARI BESTMED(2) KATILIMI. Limitsiz 0% Limitsiz 0% Limitli (9) 0% Limitli 20% Limitli 0-10% Limitli 40%

TEMİNAT UYGULAMALARI BESTMED(2) KATILIMI. Limitsiz 0% Limitsiz 0% Limitli (9) 0% Limitli 20% Limitli 0-10% Limitli 40% 27 Şubat 2015 Sayın BAY, ERGOCAN Sağlık Sigortası'nın size sağlamış olduğu avantajlar ile ihtiyaçlarınıza uygun olarak hazırladığımız geniş ürün yelpazemizdeki planlarımızdan birini seçerek, ERGO güvencesinde

Detaylı

SCHENGEN SEYAHAT VİZE SİGORTASI

SCHENGEN SEYAHAT VİZE SİGORTASI Travel Guard Seyahat Sigortası poliçesi, seyahatin başlangıç noktasında sigorta düzenleme lisans ve yetkisine sahip olan American International Group bünyesindeki sigorta şirketi tarafından hazırlanmıştır.

Detaylı

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI HİZMET SEKTÖRLERİNE SAĞLANAN DEVLET DESTEKLERİ SERBEST BÖLGELER, YURTDIŞI YATIRIM VE HİZMETLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 19 OCAK 2018 Sunuş Planı Desteklere Genel Bakış Genel Destek Programı

Detaylı

Borsa İstanbul A.Ş. Swap Piyasası Takas ve Merkezi Karşı Taraf Hizmetleri Hk.

Borsa İstanbul A.Ş. Swap Piyasası Takas ve Merkezi Karşı Taraf Hizmetleri Hk. *BEZE34HC6* Genel Mektup : İstanbul, 1459 24/09/2018 PAY ve BORÇLANMA ARAÇLARI TAKAS BÖLÜMÜ Konu İlgili Borsa İstanbul A.Ş. Takas ve Merkezi Karşı Taraf Hizmetleri Hk. Bankalar Sayın Genel Müdür, Bilindiği

Detaylı

NISSAN ÖZEL ASİSTANIM 32 HİZMETİMİZLE HER AN YANINIZDA!

NISSAN ÖZEL ASİSTANIM 32 HİZMETİMİZLE HER AN YANINIZDA! NISSAN ÖZEL ASİSTANIM 32 HİZMETİMİZLE HER AN YANINIZDA! Araç Hizmetleri Ferdi Hizmetler Konut Hizmetleri Bilgilendirme Servisi Araç Hizmetleri Olur da Nissan ınızla yolda kalırsanız ne yapacağınızı düşünmenize

Detaylı

GREEN CARD DS-260 TASLAK FORMUDUR İNGİLİZCE OLAN ONLİNE FORM UZMANIMIZCA DOLDURULACAKTIR

GREEN CARD DS-260 TASLAK FORMUDUR İNGİLİZCE OLAN ONLİNE FORM UZMANIMIZCA DOLDURULACAKTIR GREEN CARD DS-260 TASLAK FORMUDUR İNGİLİZCE OLAN ONLİNE FORM UZMANIMIZCA DOLDURULACAKTIR AD SOYAD VARSA KIZLIK SOYADINIZ BOŞANMIŞSANIZ BOŞANMA SOYADINIZ İSİM DEĞİŞİKLİĞİ YAPMIŞSANIZ YAZINIZ CİNSİYETİNİZ

Detaylı

Limitsiz 0% Limitsiz 0% Limitli (9) 0%

Limitsiz 0% Limitsiz 0% Limitli (9) 0% 27 Şubat 2015 Sayın BAY, ERGOCAN Sağlık Sigortası'nın size sağlamış olduğu avantajlar ile ihtiyaçlarınıza uygun olarak hazırladığımız geniş ürün yelpazemizdeki planlarımızdan birini seçerek, ERGO güvencesinde

Detaylı

İŞLETME STATÜSÜ: Anonim Limited Kollektif Şahıs İşletmesi Diğer

İŞLETME STATÜSÜ: Anonim Limited Kollektif Şahıs İşletmesi Diğer 1 İŞLETME ADI: HİBE DANIŞMANLIĞI HİZMET TALEP FORMU İŞLETMENİN ANA FAALİYET KODU (NACE) (Vergi levhasında yer alır.) İŞLETMENİN VERGİ NUMARASI: İŞLETME YETKİLİSİNİN ADI SOYADI: E-POSTA ADRESİ: SABİT TELEFON

Detaylı

ERGO Yüzde 100 Sağlık Sigortası

ERGO Yüzde 100 Sağlık Sigortası AKDENİZ ŞİFA OLİMPOS MEDİCAL PARK ANTALYA DOĞUM DAHİL ANTALYA ANADOLU HASTANELERİ GRUBU (DOĞUM DAHİL.) ERGO Yüzde 100 Sağlık Sigortası Tamamlayıcı sağlık sigortası Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından

Detaylı

Ferdi Kaza Sigortası kapsamına giren teminatlar aşağıda belirtilmiştir: Ölüm Sürekli sakatlık Gündelik tazminat Tedavi masrafları Deprem

Ferdi Kaza Sigortası kapsamına giren teminatlar aşağıda belirtilmiştir: Ölüm Sürekli sakatlık Gündelik tazminat Tedavi masrafları Deprem Ferdi Kaza Sigortası Ferdi Kaza Sigortası kapsamına giren teminatlar aşağıda belirtilmiştir: Ölüm Sürekli sakatlık Gündelik tazminat Tedavi masrafları Deprem Ölüm Teminatı Poliçe ile temin edilen bir kaza

Detaylı

KONGRE/KURS KAYIT - KONAKLAMA & TRANSFER FORMU

KONGRE/KURS KAYIT - KONAKLAMA & TRANSFER FORMU KONGRE/KURS KAYIT - KONAKLAMA & TRANSFER FORMU KATILIMCININ Unvanı :. Adı :.. Soyadı :. Kurum :.. Adres :... Tel :. Fax :. E-posta : FATURA BİLGİLERİ Fatura İsmi :. TC Kimlik No :.Firma Adı :. Vergi Dairesi

Detaylı

Canning Açık Kurslar Tarihler & Ücretler (Tem 2014 Haz 2015)

Canning Açık Kurslar Tarihler & Ücretler (Tem 2014 Haz 2015) Canning Açık Kurslar Tarihler & Ücretler (Tem 2014 Haz 2015) İş İngilizcesi Yoğun Grup 1 Bir Grup içinde 1 Haftalık Eğitim 29 14/41 14 Tem 18 Tem 2014 1295 Londra 2 15/01 05 Ocak 09 Ocak 2015 1335 Londra

Detaylı

Canning Açık Kurslar Tarihler & Ücretler 2015

Canning Açık Kurslar Tarihler & Ücretler 2015 Canning Açık Kurslar Tarihler & Ücretler 2015 İş İngilizcesi Yoğun Grup 1 Bir Grup içinde 1 Haftalık Eğitim 2 15/01 05 Ocak 09 Ocak 2015 1335 London 28 15/41 06 Tem 10 Tem 2015 1335 London 3 15/02 12 Ocak

Detaylı

TEMİNAT UYGULAMALARI BESTMED(2) KATILIMI. Limitsiz 0% Limitsiz 0% Limitli (9) 0% Limitli 20% Limitli 0-10% Limitli 40%

TEMİNAT UYGULAMALARI BESTMED(2) KATILIMI. Limitsiz 0% Limitsiz 0% Limitli (9) 0% Limitli 20% Limitli 0-10% Limitli 40% 27 Şubat 2015 Sayın BAY, ERGOCAN Sağlık Sigortası'nın size sağlamış olduğu avantajlar ile ihtiyaçlarınıza uygun olarak hazırladığımız geniş ürün yelpazemizdeki planlarımızdan birini seçerek, ERGO güvencesinde

Detaylı

!!!!!!!!!!Genel!Bilgi!&!Fiyatlandırma!Dosyası!

!!!!!!!!!!Genel!Bilgi!&!Fiyatlandırma!Dosyası! Raja Ampat, West Papua Papua Explorers Resort GenelBilgi&FiyatlandırmaDosyası Raja Ampat, West Papua RAJAAMPATVEPAPUAEXPLORERSRESORT: PapuaExplorersResort,BatıPapua'nınkuşkafasıyarımadasıolaraktabiredilenkısmınınucunda

Detaylı

KGK BAĞIMSIZ DENETÇİLİK SINAVI 2019 / 1

KGK BAĞIMSIZ DENETÇİLİK SINAVI 2019 / 1 2019 / 1 11 Mart - 09 Mayıs 2019 Değerli Meslek Mensuplarımız ve Stajyerlerimiz, Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu (KGK)tarafından yapılacak 2019/1. Dönem Bağımsız Denetçilik sınavlarına

Detaylı

Neden Sağlık Sigortası?

Neden Sağlık Sigortası? Neden Sağlık Sigortası? Olası sağlık sorunlarına çağdaş ve kapsamlı çözümler getirir Kişiler, diledikleri doktor veya sağlık kurumunu seçmek özgürlüğüne sahiptir. Kişiler, sağlık sigorta primlerini vergiden

Detaylı

Sigorta ve Hizmetler Özlü Çözüm

Sigorta ve Hizmetler Özlü Çözüm Sana güveniyorum Sigorta ve Hizmetler Özlü Çözüm Aşağıdaki sunum CONCORDIA sigortalarının sağladığı hizmetlerin kısa bir özetidir. Sorun oluştuğunda, sadece coğrafi olarak değil her bakımdan yanınızda

Detaylı

INFORMS REVENUE MANAGEMENT & PRICING CONFERENCE - 2014 Istanbul Technical University (ITU) Macka Campus, Turkey

INFORMS REVENUE MANAGEMENT & PRICING CONFERENCE - 2014 Istanbul Technical University (ITU) Macka Campus, Turkey REVENUE MANAGEMENT & PRICING CONFERENCE - 2014 Istanbul Technical University (ITU) Macka Campus, Turkey 4-6 June 2014 SPONSORLUK DOSYASI INFORMS 2014 Gelir Yönetimi ve Fiyatlandırma Konferansı, İstanbul

Detaylı

Erasmus+ Yükseköğretim personel ders verme ve eğitim alma hareketliliği için hibe sözleşmesi modeli

Erasmus+ Yükseköğretim personel ders verme ve eğitim alma hareketliliği için hibe sözleşmesi modeli GfNA-II-B-Erasmus+ Hibe Sözleşmesi - Personel ders verme ve eğitim alma hareketliliği 23 Haziran 2014 versiyonu Erasmus+ Yükseköğretim personel ders verme ve eğitim alma hareketliliği için hibe sözleşmesi

Detaylı

ŞİRKET KREDİ KARTI BAŞVURU FORMU

ŞİRKET KREDİ KARTI BAŞVURU FORMU ŞİRKET KREDİ KARTI BAŞVURU FORMU Şirket Adı / Ünvanı: Kartın Üzerine basılmasını istediğiniz Şirket Adı: Boşluklar dahil en fazla 21 karakterdir. Şirket Tipi: Adi Şirket Limited Şirket Anonim Şirket Komandit

Detaylı

DOĞRU ADIM TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI HAKKINDA SIK SORULAN SORULAR Doğru Adım Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir? Sigortalının Doğa Sigorta

DOĞRU ADIM TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI HAKKINDA SIK SORULAN SORULAR Doğru Adım Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir? Sigortalının Doğa Sigorta DOĞRU ADIM TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI HAKKINDA SIK SORULAN SORULAR Doğru Adım Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir? Sigortalının Doğa Sigorta tarafından belirlenmiş anlaşmalı kurum listesinde yer alan

Detaylı

BEZMİALEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

BEZMİALEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM BEZMİALEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Kuruluş MADDE 1- Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Yönergesi; 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 3. maddesinin

Detaylı

THY Mobil Uygulama Kullanım Kılavuzu. İstanbul, Türkiye

THY Mobil Uygulama Kullanım Kılavuzu. İstanbul, Türkiye THY Mobil Uygulama Kullanım Kılavuzu İstanbul, Türkiye 10 AĞUSTOS 2009 2 Konu Başlıkları 1 KONTROLLER... 6 2 GENEL AÇIKLAMA... 6 3 BAŞLANGIÇ... 7 4 ANA EKRAN... 10 5 MOBİL BİLET... 11 5.1 Uçuş Planlama...

Detaylı

A) GENEL KURALLAR B) ÖDEMELERİN GERÇEKLEŞTİRİLMESİ

A) GENEL KURALLAR B) ÖDEMELERİN GERÇEKLEŞTİRİLMESİ SINAV VE BELGE ÜCRETLERİNİN İŞSİZLİK SİGORTASI FONUNDAN KARŞILANMASINA İLİŞKİN USUL VE ESASLARIN UYGULANMASINDA GEÇERLİ OLAN GENEL KURALLAR ( SIRA NO:2) A) GENEL KURALLAR 1) Bu usul ve esas kapsamındaki

Detaylı

STEPTEMBER 2017 TAKIM KAPTANLARI İÇİN YOL HARİTASI

STEPTEMBER 2017 TAKIM KAPTANLARI İÇİN YOL HARİTASI STEPTEMBER 2017 TAKIM KAPTANLARI İÇİN YOL HARİTASI 1 STEPTEMBER Bu yol haritası siz sevgili Stepper larımız için, Steptember boyunca gerek duyacağınız bilgileri paylaşmak amacıyla hazırlanmıştır. Steptember

Detaylı

(LÜTFEN FORMU EKSİKSİZ DOLDURUNUZ)

(LÜTFEN FORMU EKSİKSİZ DOLDURUNUZ) Türkiye- KİK 2. İş ve Yatırım Forumu, TOBB, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), FGCCC, Bahreyn Ticaret ve Sanayi Odası (BCCI) ve KİK işbirliğinde, Bahreyn Başbakanı Şeyh Khalifa bin Salman Al Khalifa

Detaylı

Sayın Katılımcı, Ek Faydanın Sağlanacağı Hesap ve/veya Ürünler Sağlık Kulübü:

Sayın Katılımcı, Ek Faydanın Sağlanacağı Hesap ve/veya Ürünler Sağlık Kulübü: Sayın Katılımcı, Sahip olduğunuz emeklilik planında Yaşam Kulüpleri Hizmet Paketi uygulaması bulunmaktadır. Söz konusu uygulama, aşağıda belirlenen esas ve usullere göre Şirketimizce yapılan hediye ürün

Detaylı

TÜRKİYE YATIRIM DESTEK VE TANITIM AJANSI BAŞKANLIĞI 2013 YILI SAYIŞTAY DENETİM RAPORU

TÜRKİYE YATIRIM DESTEK VE TANITIM AJANSI BAŞKANLIĞI 2013 YILI SAYIŞTAY DENETİM RAPORU TÜRKİYE YATIRIM DESTEK VE TANITIM AJANSI BAŞKANLIĞI 2013 YILI SAYIŞTAY DENETİM RAPORU Ağustos 2014 İÇİNDEKİLER KAMU İDARESİNİN MALİ YAPISI VE MALİ TABLOLARI HAKKINDA BİLGİ... 1 DENETLENEN KAMU İDARESİ

Detaylı

MercedesServiceCard hizmetleri

MercedesServiceCard hizmetleri MercedesServiceCard hizmetleri Mercedes-Benz Service 24h Mercedes-Benz Yetkili Servisi Faturalandırma Hizmeti MercedesServiceCard a ilişkin sorularınız için her zaman hizmetinizdeyiz. MercedesServiceCard

Detaylı

Araç Teminatları. Aracın çekilmesi ve kurtarılması

Araç Teminatları. Aracın çekilmesi ve kurtarılması Araç Teminatları Aracın çekilmesi, kurtarılması, oto kapı kilit, lastik değiştirilmesi ve benzin bitmesi durumunda aracın çekilmesi hizmetleri Daimi İkametgah'tan 0 km den itibaren, geri kalan diğer hizmetler

Detaylı

ARTI FERDİ KAZA SİGORTASI

ARTI FERDİ KAZA SİGORTASI ARTI FERDİ KAZA SİGORTASI Ürün Tanımı Artı Ferdi Kaza Sigortası; NEDİR? Gerçekleşebilecek bir kaza halinde, sigortalının seçmiş olduğu limitler dahilinde Vefat ve Sürekli Sakatlık risklerini bir yıl süreyle

Detaylı

ADANA TİCARET ODASI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI

ADANA TİCARET ODASI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI ADANA TİCARET ODASI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI Adana Ticaret Odası üyelerinin sektörleriyle ilgili bilgi ve tecrübelerinin arttırılması, kurumsal kapasitelerinin geliştirilmesi, yurtiçi ve yurtdışı

Detaylı

Canning Açık Kurslar 2013 Tarih & Ücretler

Canning Açık Kurslar 2013 Tarih & Ücretler Canning Açık Kurslar 2013 Tarih & Ücretler İş İngilizcesi Yoğun Grup 1 Bir Grup içinde 1 Haftalık Eğitim Hafta Kurs Tarihler Fiyat Konum Hafta Kurs Tarihler Fiyat Konum 2 13/01 07 Ocak 11 Ocak 2013 1240

Detaylı

Sivil Düşün bir Avrupa Birliği programıdır.

Sivil Düşün bir Avrupa Birliği programıdır. Sivil Düşün bir Avrupa Birliği programıdır. Facebook / SivilDusun Twitter / SivilDusun YouTube / sivildusunab Instagram / sivildusun Çalışmalarınızla ilgili duyuruları haber@sivildusun.eu adresine iletebilirsiniz.

Detaylı

Sağlık Turizmi Sektörüne Yönelik Devlet Destekleri

Sağlık Turizmi Sektörüne Yönelik Devlet Destekleri Sağlık Turizmi Sektörüne Yönelik Devlet Destekleri 27.12.1994 tarihli ve 94/6401 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan İhracata Yönelik Devlet Yardımları Kararı na dayanılarak hazırlanan

Detaylı

Asistanlık Hizmetlerinde Süreçler. Dr. Joseph Choi Medikal Maliyet Kontrolü Bölüm Yöneticisi

Asistanlık Hizmetlerinde Süreçler. Dr. Joseph Choi Medikal Maliyet Kontrolü Bölüm Yöneticisi Asistanlık Hizmetlerinde Süreçler Dr. Joseph Choi Medikal Maliyet Kontrolü Bölüm Yöneticisi Marmassistance Hakkında 1986 yılında İzmir de kuruldu Hizmet bölgesi: Türkiye ve komşu ülkeleri Yıllık medikal

Detaylı

i Saloni Nisan 2019 Milano - ITALYA Uluslararası Mobilya, Aksesuarlari, Aydinlatma ve Ofis Mobilyaları Fuarı

i Saloni Nisan 2019 Milano - ITALYA Uluslararası Mobilya, Aksesuarlari, Aydinlatma ve Ofis Mobilyaları Fuarı İ Saloni Fuarı / Program Detayları ve Tur Kayıt Formları : PROGRAM 1: TK 1 Türk HavaYolları ile 09 13 Nisan Gidiş Dönüş Milano uçuşu / 4 gece 5 gün (4 gece Milano) GİDİŞ uçağı : İstanbul MILANO TK 1873

Detaylı

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız?

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart uygulaması; kişi veya firmaların sisteme üye olarak sevdiklerine, dostlarına, çözüm ortaklarına, personeline fidan bağışını e-kart olarak

Detaylı

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI İŞLEM ÜCRETİ/ORANI MİNİMUM MAKSİMUM PARA AKTARMA İŞLEMLERİ HAVALE (TL) Hesaptan Hesaba Havale Komisyonu 20 TL Hesaptan İsme Havale Komisyonu %0.5 30 TL 22 Kasadan Hesaba Havale Komisyonu %0.5 30 TL 250

Detaylı

TÜRKİYE- ALMANYA EĞİTMEN DEĞİŞİM PROGRAMI KATILIMCI ÇAĞRISI

TÜRKİYE- ALMANYA EĞİTMEN DEĞİŞİM PROGRAMI KATILIMCI ÇAĞRISI TÜRKİYE- ALMANYA EĞİTMEN DEĞİŞİM PROGRAMI KATILIMCI ÇAĞRISI Program Hakkında YFU-Youth For Understanding 1951 yılında kurulmuş, kar amacı gütmeyen uluslararası bir kuruluştur. YFU, dünya çapında 50 den

Detaylı

EKONOMİ BAKANLİĞ İ PAZAR ARAŞTİRMASİ VE PAZARA Ğİ Rİ Ş DESTEĞ İ

EKONOMİ BAKANLİĞ İ PAZAR ARAŞTİRMASİ VE PAZARA Ğİ Rİ Ş DESTEĞ İ EKONOMİ BAKANLİĞ İ PAZAR ARAŞTİRMASİ VE PAZARA Ğİ Rİ Ş DESTEĞ İ NEVŞEHİR YATIRIM DESTEK OFİSİ PAZAR ARAŞTIRMASI VE PAZARA GİRİŞ Şirketlerimizin, kuruluşlarımızın yurt dışı pazarlara giriş stratejilerine

Detaylı

Değer Aktarımı Sistem Kullanım Kılavuzu

Değer Aktarımı Sistem Kullanım Kılavuzu Değer Aktarımı Sistem Kullanım Kılavuzu Amaç Bu kılavuzun amacı ruhsat/izin (ilaç firması) sahibi tarafından veri girişi için kullanılacak http://ebs.titck.gov.tr adresinde yer alan Online Değer Aktarım

Detaylı

AVRUPA BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Bülent ÖZCAN Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Proje Uygulama Başkanı

AVRUPA BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Bülent ÖZCAN Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Proje Uygulama Başkanı AVRUPA BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ İLLERİMİZ AVRUPA BİRLİĞİNE HAZIRLANIYOR PROGRAMI PROJE TEKLİF ÇAĞRISI 23 Şubat 2011 Bülent ÖZCAN Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Proje Uygulama Başkanı SUNUM İÇERİĞİ

Detaylı

SOCIETY OF EXPLORATION GEOPYSICISTS (SEG) (ARAMA JEOFİZİKÇİLERİ TOPLULUĞU)

SOCIETY OF EXPLORATION GEOPYSICISTS (SEG) (ARAMA JEOFİZİKÇİLERİ TOPLULUĞU) SOCIETY OF EXPLORATION GEOPYSICISTS (SEG) (ARAMA JEOFİZİKÇİLERİ TOPLULUĞU) 11 Mart 1930 yılında Hauston Üniversitesinde bir grup Jeofizikçi tarafından Ekonomik Jeofizik Mühendisleri Topluluğu (SOCIETY

Detaylı

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Yüzyılın Fırsatı Sürekli kazanç imkanı Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Ücretsiz Üyelik = %25 Bireysel Kazanç = %25 Sermayesiz Ticaret = %25 Lisanslı Kazanç %40 - %80 Sürekli kazanç imkanı

Detaylı

KKH yi Tercih Etmek İçin 5 İyi Neden. Çünkü önemli olan hizmettir!

KKH yi Tercih Etmek İçin 5 İyi Neden. Çünkü önemli olan hizmettir! KKH yi Tercih Etmek İçin 5 İyi Neden Çünkü önemli olan hizmettir! KKH iyi seçim(im) 5 iyi neden kendiniz keşfedin! çünkü burada önemli olan bizim için sizsiniz çünkü biz kalite sağlıyoruz çünkü hizmetimiz

Detaylı

İHRACAT KREDİ SİGORTALARI BAŞVURU FORMU

İHRACAT KREDİ SİGORTALARI BAŞVURU FORMU İHRACAT KREDİ SİGORTALARI BAŞVURU FORMU ÖNEMLİ UYARI : İhracat alacak sigortalarında ağırlıklı olarak hangi para birimi ile satış yapıyorsanız formdaki tüm bilgileri o para birimi cinsinden ve tüm sorulara

Detaylı

ADANA TİCARET ODASI 2016 YILI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI

ADANA TİCARET ODASI 2016 YILI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI ADANA TİCARET ODASI 2016 YILI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI Adana Ticaret Odası üyelerinin sektörleriyle ilgili bilgi ve tecrübelerinin arttırılması, kurumsal kapasitelerinin geliştirilmesi, yurtiçi

Detaylı

1. SINAVLARA BAŞVURU ÜCRETLER... 3

1. SINAVLARA BAŞVURU ÜCRETLER... 3 1 / 31 İÇİNDEKİLER 1. SINAVLARA BAŞVURU... 1 2. ÜCRETLER... 3 1. SINAVLARA BAŞVURU Sınavlara başvurmak isteyen adaylar BAŞVURU FORMUNU eksiksiz bir biçimde doldurur ve ıslak imzalı olacak şekilde RAYTEST

Detaylı

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak?

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak? Sizleri, PERYÖN Trakya Şubesi tarafından 17 Kasım 2018 tarihlerinde, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu nda düzenlenecek olan Dün Bugün Gelecek temalı İnsan Yönetimine ve iş hayatına dair

Detaylı

TABLO 1.13 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI 213.673.947,88

TABLO 1.13 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI 213.673.947,88 TABLO 1. FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU Yılı : 24 GİDERLER HESABI 2.673.947,88 GELİRLER HESABI 192.726.482,23 PERSONEL GİDERLERİ 86.447.235,27 Teşebbüs ve Mülkiyet Gelirleri.278.474,82 MEMURLAR 83.368.572,95

Detaylı

ĐNGĐLTERE TASLAK VĐZE BAŞVURU FORMU

ĐNGĐLTERE TASLAK VĐZE BAŞVURU FORMU Randevu Talep Edilen Şehir: Đstanbul / Ankara / Đzmir / Gaziantep/ Bursa ĐNGĐLTERE TASLAK VĐZE BAŞVURU FORMU Bu formdaki cevaplarınız birebir konsolosluk sistemine işlenmektedir. Konsolosluk memuru verilen

Detaylı

Şikayet formu. 1. Kişisel detaylar: Şikâyetçi. 2. İş detayları

Şikayet formu. 1. Kişisel detaylar: Şikâyetçi. 2. İş detayları Şikayet formu 1. Kişisel detaylar: Şikâyetçi Bir veya daha fazla şikayetçinin Aborijin veya Torres Strait Adalı menşeli olarak tanımlanması durumunda lütfen burayı işaretleyin (isteğe bağlı) Bu kutuyu

Detaylı

Poliçe tüm Türkiye de geçerlidir. SGK ile anlaşması olan 63 ilde 345 kurum da poliçemiz kullanılabilmektedir.

Poliçe tüm Türkiye de geçerlidir. SGK ile anlaşması olan 63 ilde 345 kurum da poliçemiz kullanılabilmektedir. SAHRAYICEDİD MAH.MÜMİDERESİ SOK. RÜSTEMOĞLU APT.NO:42 D:12 KADIKÖY/İSTANBUL Tel: (216) 386 19 05 /359 70 70 Fax: (216) 386 19 06 info@oykum.com http:// www.oykum.com Sayın Üyelerimiz Allianz Sigorta yetkili

Detaylı

OCT Organisation Congress Travel

OCT Organisation Congress Travel OCT Organisation Congress Travel OCT müşterilerinin vazgeçilmez çözüm ortağı olma hedefini 1996 yılından bu yana tutkuyla sürdürmektedir. Bu dinamizm ve butik hizmet anlayışı ile OCT imza attığı yüzlerce

Detaylı

Motorsiklet kasko yardım Araç Teminatları

Motorsiklet kasko yardım Araç Teminatları Motorsiklet kasko yardım Araç Teminatları Şirket aracın çekilmesi, kurtarılması, lastik değiştirilmesi ve benzin bitmesi durumunda aracın çekilmesi hizmetlerini Daimi İkametgah tan 0 km'den itibaren, geri

Detaylı

Havayolu bagajları için sigorta ve kayıp düzenleme hizmetleri.

Havayolu bagajları için sigorta ve kayıp düzenleme hizmetleri. Havayolu bagajları için sigorta ve kayıp düzenleme hizmetleri. Luggage Loss Adjusters bağımsız bir hasar işlem uzman şirketidir. Talep işlemlerinde deneyimli uzman hasar tespit görevlilerimiz ile havayolları

Detaylı

Nüfus Cüzdanı No: Sürücü Belgesi No: Pasaport No: İkamet Tezkeresi No: Diğer (Adı ve Numarası): Ev:

Nüfus Cüzdanı No: Sürücü Belgesi No: Pasaport No: İkamet Tezkeresi No: Diğer (Adı ve Numarası): Ev: KARA PARA ŞÜPHELİ İŞLEM DAHİLİ BİLDİRİM FORMU GİZLİDİR Gönderilecek Adres: Uyum Birimi Groupama Genel Müdürlük Eski Büyükdere Caddesi No:2 Groupama Plaza Maslak - İstanbul A- FORMU DÜZENLEYEN PERSONELİN

Detaylı

Turistik İşletme Sigortası

Turistik İşletme Sigortası Turistik İşletme Sigortası Türkiye artık bir tatil cenneti olarak adlandırılıyor. Turistleri en iyi koşullarda ağırlamak gerçek bir profesyonellik gerektiriyor. Tabii, değeri milyarlarla ölçülen turistik

Detaylı

T.C. LONDRA BÜYÜKELÇİLİĞİ EĞİTİM MÜŞAVİRLİĞİNE,

T.C. LONDRA BÜYÜKELÇİLİĞİ EĞİTİM MÜŞAVİRLİĞİNE, T.C. LONDRA BÜYÜKELÇİLİĞİ EĞİTİM MÜŞAVİRLİĞİ GERİ ÖDEME TALEP FORMU B-1 T.C. LONDRA BÜYÜKELÇİLİĞİ EĞİTİM MÜŞAVİRLİĞİNE, 1416 Sayılı Kanuna göre MEB (... Üniversitesi) adına resmi burslu statüde öğrenim

Detaylı

Gidiş Tarihi: Dönüş Tarihi: Müşteri Temsilcisi :. Kabul eden temsilci: Referans: Tarih / / Fotoğraf VİZE TAKİP SÖZLEŞMESİ

Gidiş Tarihi: Dönüş Tarihi: Müşteri Temsilcisi :. Kabul eden temsilci: Referans: Tarih / / Fotoğraf VİZE TAKİP SÖZLEŞMESİ Fotoğraf Tarih / / VİZE TAKİP SÖZLEŞMESİ a. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI Vİize Merkezi Adnan Saygun Cd. Körkadı Sok. Turizm Sitesi 6. Blk D:4 Ulus İSTANBUL Müşteri. Adres b. KONU: İş bu sözleşmenin konusu vize

Detaylı

SUALTI TEKNOLOJİSİ TEKNİKERİ

SUALTI TEKNOLOJİSİ TEKNİKERİ TANIM Tüplü ve tüpsüz dalış malzemelerini giyerek sualtındaki tüm iş ve hizmetleri yapan kişidir. A- GÖREVLER KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN - Dalış için gereken hazırlığı yapar; alet ve malzemelerini

Detaylı

ADANA TİCARET ODASI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI

ADANA TİCARET ODASI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI ADANA TİCARET ODASI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI Adana Ticaret Odası üyelerinin sektörleriyle ilgili bilgi ve tecrübelerinin arttırılması, kurumsal kapasitelerinin geliştirilmesi, yurtiçi ve yurtdışı

Detaylı

2018 yılı burs başvurusu için son gün 31 Temmuz 2017 dir.

2018 yılı burs başvurusu için son gün 31 Temmuz 2017 dir. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 1995 yılından bu yana kardeş kenti olan Almanya'nın Bremen kenti, her yıl kendi kardeş kentlerindeki Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerine yönelik bir Sanat Bursu vermektedir.

Detaylı

Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 4* IZMAILOVO ALFA

Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 4* IZMAILOVO ALFA Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 24 AĞUSTOS 2014 TK417 SEFER SAYILI UÇAĞI İLE 08:30 DA MOSKOVA YA HAREKET VARIŞ : 12:20 29 AĞUSTOS 2014 TK414 SEFER SAYILI UÇAĞI İLE 13:30 DA İSTANBUL A HAREKET VARIŞ:

Detaylı

YURTİÇİ KREDİ SİGORTALARI BAŞVURU FORMU

YURTİÇİ KREDİ SİGORTALARI BAŞVURU FORMU Şirket Adı: YURTİÇİ KREDİ SİGORTALARI BAŞVURU FORMU Lütfen tüm bölümleri eksiksiz olarak doldurunuz, gerekirse sayfa ilave ediniz. Lütfen tüm sorulara cevap veriniz. 1)MÜŞTERİ BİLGİLERİ Ticaret Siciline

Detaylı

Katılımla ilgili aşağıda yer alan kısıtlar bulunmaktadır; Staj Programı,

Katılımla ilgili aşağıda yer alan kısıtlar bulunmaktadır; Staj Programı, (TERCÜME) 1 IRZ 6 Eylül 2018 Telefon: +49 228 95 55 120 Fax: +49 228 95 55 2 120 E-posta: vitzthum@irz.de Avukatlar için 24 Nisan 1 Haziran 2019 tarihleri arası çok taraflı Staj Programı Sayın Prof. Dr.

Detaylı

KKH yi Tercih Etmek İçin 5 İyi Neden. Çünkü önemli olan hizmettir!

KKH yi Tercih Etmek İçin 5 İyi Neden. Çünkü önemli olan hizmettir! KKH yi Tercih Etmek İçin 5 İyi Neden Çünkü önemli olan hizmettir! KKH iyi seçim(im) 5 iyi neden kendiniz keşfedin! çünkü burada önemli olan bizim için sizsiniz çünkü biz kalite sağlıyoruz Aile: Burada

Detaylı

Ayrıca son yıllarda giderek artan şekilde kullanılan PET-BT görüntülemenin Radyoterapi simülasyonunda kullanılmasından da toplantıda bahsedilecektir.

Ayrıca son yıllarda giderek artan şekilde kullanılan PET-BT görüntülemenin Radyoterapi simülasyonunda kullanılmasından da toplantıda bahsedilecektir. DUYURU Değerli Meslektaşlarımız, Tüm dünya ile beraber ülkemizdeki PET-BT cihazlarında ve moleküler görüntüleme yapılan hasta sayısında da çok hızlı bir artış meydana gelmiştir. Son 2 yıl içinde PET-BT

Detaylı

PATENT TESCİL BAŞVURU FORMU

PATENT TESCİL BAŞVURU FORMU PATENT TESCİL BAŞVURU FORMU 1- Başvuru Sahibine Ait Bilgiler: Firma / Kişi Adı Adresi Uyruk Telefon *Gerçek Kişi İse TC Kimlik No Vergi Dairesi Posta Kodu Faks E-mail Vergi No 2- Buluşu Yapan / Yapanlara

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞINA

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞINA KARABÜK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞINA.. Kulübü olarak.../ /20... tarihinde a teknik / sosyal gezi talebimiz bulunmaktadır. Gezi ile ilgili detaylar formda belirtilmiştir. Bilgilerinize

Detaylı

SİGORTALIMIZ ANADOLU SİGORTA İLE ANLAŞMALI OLAN SAĞLIK KURULUŞUNA GİDER

SİGORTALIMIZ ANADOLU SİGORTA İLE ANLAŞMALI OLAN SAĞLIK KURULUŞUNA GİDER SAĞLIK ANLAŞMALI KURUMLAR YATIŞSIZ TEDAVİ SÜRECİ SİGORTALIMIZ ANADOLU SİGORTA İLE ANLAŞMALI OLAN SAĞLIK KURULUŞUNA GİDER ANLAŞMALI KURUMLAR BANKOSUNA GİDEREK ANADOLU SİGORTA LI OLDUĞUNU BEYAN EDER. (SAĞLIK

Detaylı

ÜRETİCİNİN KURUMA CİDDİ İSTENMEYEN ETKİ (CİE) BİLDİRİM FORMU

ÜRETİCİNİN KURUMA CİDDİ İSTENMEYEN ETKİ (CİE) BİLDİRİM FORMU 1) Vaka raporu 2) Üretici Üretici rapor numarası: Kurum kod numarası: Rapor tipi: Başlangıç İzleme (devam, takip) Son Üretici adı (Kozmetik Kanunu na göre): Adresi: Üretici alış tarihi (üreticiye vaka

Detaylı

4. Dönem Kayıt Tipi. 2. Dönem. 1 Ekim 2016 ve sonrası PERYÖN Üyesi 1530 TL 1695 TL 1860 TL 2035 TL Önceki Dönem Katılımcısı* 30 Nisan 15 Temmuz 2016

4. Dönem Kayıt Tipi. 2. Dönem. 1 Ekim 2016 ve sonrası PERYÖN Üyesi 1530 TL 1695 TL 1860 TL 2035 TL Önceki Dönem Katılımcısı* 30 Nisan 15 Temmuz 2016 Lütfen formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır. Katılımcı Bilgileri Kayıt No (Yetkili tarafından doldurulacaktır)... Ünvan

Detaylı

Akademik Yıla Başlangıç. Öğrenci El Kitabı

Akademik Yıla Başlangıç. Öğrenci El Kitabı Akademik Yıla Başlangıç - Öğrenci El Kitabı Akademik Yıl Programları 1 Öğrenci Vize Şartları 2 Banka Hesabı Nasıl Açılır 3 Öğrenci Vizesi Nasıl Alınır 4 Tatil Yönetmeliği 4 Kurs Sonu Sınavı (Öğrenci Vize

Detaylı

STEPTEMBER 2017 TAKIM ÜYELERİ İÇİN YOL HARİTASI

STEPTEMBER 2017 TAKIM ÜYELERİ İÇİN YOL HARİTASI STEPTEMBER 2017 TAKIM ÜYELERİ İÇİN YOL HARİTASI 1 STEPTEMBER Bu yol haritası siz sevgili Stepparlarımız için, Steptember boyunca gerek duyacağınız bilgileri paylaşmak amacıyla hazırlanmıştır. Steptember

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ STAJ BAŞVURU FORMU

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ STAJ BAŞVURU FORMU İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ STAJ BAŞVURU FORMU EK-1 Sayın Firma/Kurum Yetkilisi;...... Bölümü Darende Bekir Ilıcak MYO öğrencilerinin öğrenim süresi sonuna kadar staj yapma zorunluluğu vardır. Aşağıda bilgileri

Detaylı