Rüzgara yönünü gösterir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Rüzgara yönünü gösterir."

Transkript

1 CLA-Serisi.

2 Rüzgara yönünü gösterir. Bildiğin yol, çoğu zaman hızlı olandır. Çünkü alışılan yol güven verir. Peki harekete geçiren nedir? Yeni CLA, kendisini engelleyebilecek her şeye karşı çıkıyor. Sahip olduğu son derece düşük hava direnciyle seri üretim araçlara yeni standartlar getiriyor. Sunduğu benzersiz aerodinamizm, etkileyici bir biçimde görünür hale geliyor. Rüzgar karşınızdan ne kadar sert eserse essin çizginizi korumanın büyüleyici şekli. Yeni CLA.

3

4

5 Şekil: Uyumsuz. Yeni CLA ya bir kez bakın, tüm göz alışkanlıklarınız artık geride kalacak. Etkileyici tasarımı, dinamik coupé formuna yeni bir ifade kazandırıyor. Gergin hatlara sahip yan panelleri, asfaltın üzerinde derin bir pusuya yatmış arka kısmıyla bütünleşiyor. Bu öncü ayrıntılar, onu seçecek kişiyi arıyor. Mercedes-Benz bu güçlü hamlenin farkıyla emin adımlar atarak sahneye doğru ilerliyor. İlk bakışta sizi standarttan uzaklaştıran, meydan okuyan, beklenmedik ve şaşırtıcı olan da bu değil mi zaten?

6 Sıradanlık yeni CLA nın standartları arasında değil. O, kendini zorla bir modelin içine sokmaktansa iç mekanındaki tezatlarla insanı etkiliyor. Dinamik hava çıkışları, bir jet motorunu andırıyor. Tüp parçalarla güçlendirilmiş gösterge paneli, spor otomobilleri kıskandıracak türden. Bağımsız ve geniş ekranı tüm bakışları üzerine çekiyor. Dekoratif dikişleri, direksiyon simidi ve koltukları şekillendiriyor. Sonunda bu koltuğa oturduğunuzda, aracı çalıştırmak için yeni CLA nın sizi nasıl kışkırttığını hissedeceksiniz.

7

8 Takım elbiseli türbülans. Bir rüyanın yoğunlaştırılmış gücü yeni CLA. O içinde Mercedes-Benz in teknik tecrübesini, bilgi ve birikimini barındırıyor. Hem turbo dizel hem de benzinli motor seçeneklerinde dört silindirden azami güç üretiyor. Dört bağlantı kollu arka aks ve sportif yürüyen aksam uyarlaması, mükemmel yol tutuşuyla birleşip çevik bir sürüş sağlar. Direkt direksiyon, isteğinizi anında asfalta iletir. Üst motor modellerinde standart çift kavramalı şanzıman 7G-DCT, sürüşünüze olağanüstü tepkiler vererek gerçek bir sürüş deneyimi sunuyor. Sonuç: Medeni ve sportif. Yeni CLA sportif yürüyen aksamıyla mükemmel yol tutuşu sunuyor, tüketimini de minimumda tutuyor.

9

10 Tasarım. Aerodinamizmin en güzel hali. Dört kapılı coupé modeli, öncü dış tasarımını sıra dışı ayrıntılarla birleştiriyor. İsteğe bağlı elmas görünümlü ızgarasıyla ön kısmı ilk bakışta etkiliyor. Coupé modellerine özgü tavan çizgisi ve yüksek yükleme kenarı, yan çizgileriyle birlikte yeni CLA nın aerodinamik silüetini tamamlıyor. Sonuç; kusursuz bir yapı ve seri üretim otomobiller için hava direnci konusunda zirve noktası. Seri otomobillerde en düşük cw değeri 0,23 A RT I C O s u n i d e r i/ku m a ş d ö ş e m e l i s p o r ko l t u kl a r (e nteg r e ko l t u k), i s te k ü ze r i n e ARTICO, ARTICO/Mikrofiber DINAMICA veya deri ARTICO suni deri döşemeli, isteğe bağlı konfor tipi koltuklar İsteğe bağlı olarak iki donanım konsepti: Urban ile kendinden emin ve atletik veya AMG Line donanım konsepti ile güçlü En üst model motorlar, Urban ve AMG Line donanım konseptleri için ve ayrıca gece paketi ile bağlantılı olarak çift çıkışlı egzoz İsteğe bağlı olarak üç tasarım paketi: Gösterişli dış detaylarla parlak siyah gece paketi, özellikle şık iç vurgular için Exclusive paketi ve sportif iç vurgular için AMG Exclusive paketi Sportiflik. Yeni CLAʼnın çekiciliği sadece dış tasarımında değil, iç mekanında da göze çarpıyor. Direkt enjeksiyonlu, turbo şarjlı ve ECO Start-Stop fonksiyonlu dinamik ve verimli dört silindir motor, 155 kw (211 BG) gücüne kadar ulaşıyor. Böylesine büyük bir tahrik gücünün aynı şekilde yollara da yansıması için, yeni CLA standart olarak 6 vitesli bir mekanik şanzımanla donatıldı. Buna ilave olarak tüm motor tipleri 7 vitesli bir çift kavramalı şanzımanla kombine edilebilir. En üst model motorlar CLA 220 CDI ve CLA 250 için bunlar standart donanımdır. Konforlu yürüyen aksam (isteğe bağlı olarak spor yürüyen aksam şeklinde de mevcuttur), dört bağlantı kollu arka aks ile birlikte dinamik ve çevik bir sürüşle birlikte stabiliteyi garanti eder. 125 kw (170 BG) gücünde bir adet 4 silindirli dizel motor, ileri bir tarihte sunulacaktır 90 kw (122 BG) ila 155 kw (211 BG) arasında üç adet 4 silindirli benzinli motor Direct Steer Dört bağlantı kollu arka aks Extended Traction Control özellikle virajlarda artırılmış stabilite ve çeviklik sağlar Direksiyonda vites değiştirme kulakçıkları ile 7 vitesli çift kavramalı şanzıman 7G-DCT ve en üst model motorlar için standart İsteğe bağlı 4MATIC, ileri bir tarihte sunulacaktır Yeni CLA. Evcilleştirilmemiş.

11 Güvenlik. Güvenlik konusunda da yeni CLA duruşunu gösteriyor. Karoseri yapısının yanı sıra, hava yastıkları ve diğer güvenlik sistemlerinden oluşan geniş donanımı sayesinde dört kapılı coupé modeli kapsamlı bir koruma sağlar. Bunun dışında yüksek kalitede sayısız yardımcı ve emniyet sistemleri kullanılır. Mercedes-Benzʼin entegre güvenlik konseptinin bir parçası olan adaptif fren destekli COLLISION PREVENTION ASSIST (çarpışma önleme yardımcısı), önde giden araca olan mesafe çok az olduğunda sürücüyü uyarabilir ve tehlike anında frenlemeye destek verebilir. Diğer yardımcı sistemler HOLD fonksiyonu ve yokuşta kalkış desteğidir. Standart olarak HOLD fonksiyonu, ıslak zeminde kuru frenleme ve yokuşta kalkış desteği gibi entegre yardımcı fonksiyonları olan ADAPTIVE BRAKE ATTENTION ASSIST konsantrasyon kaybı yardımcısı Standart olarak sürücü ve ön yolcu hava yastığı, önde yan hava yastıkları, sürücü için diz hava yastığı, ayrıca her iki koltuk sırası üzerinde pencere hava yastıkları ve isteğe bağlı olarak arka bölümde yan hava yastıkları Adaptif fren destekli çarpışma önleme uyarısı COLLISION PREVENTION ASSIST Takip mesafesi ayar tempomatı DISTRONIC PLUS (isteğe bağlı donanım) Şerit takip ve kör nokta yardımcısı dahil şerit takip paketi (isteğe bağlı donanım) Bi-Xenon farlar, LED gündüz farları ve LED arka aydınlatmaları olan adaptif uzun far yardımcısı dahil Intelligent Light System (akıllı ışık sistemi) (isteğe bağlı donanım) Önde, ters yönde gerdirilen kemer gerdiricileri ve yan camlar için kapatma fonksiyonu olan PRE-SAFE sistemi (isteğe bağlı donanım) Konfor. Real digital. İlerici tasarım ve yenilikçi teknoloji: Yeni CLA her ikisini de sunar. Ortada bulunan TFT medya ekran mobil bir iletişim merkezidir. iphone için isteğe bağlı Drive Kit Plus ile iphone 4/4Sʼiniz kapsamlı şekilde CLA-Serisiʼne entegre edilir. Buna uygun Digital DriveStyle uygulaması ücretsiz olarak itunes App Storeʼda bulunur. Audio 20 CD ve COMAND Online uygulamaları ile iphone ʼunuzun içerikleri tek tuşla aracın ekranında gösterilir ve orta kol dayamasındaki kontrol düğmesi üzerinden güvenli ve konforlu şekilde kumanda edilebilir. 12 tuşlu çok fonksiyonlu direksiyon simidi 14,7 cmʼlik boyutu, USB ve Bluetooth arabirimi olan bağımsız ekranı ile Audio 20 CD Becker MAP PILOT (isteğe bağlı donanım) Sabit disk navigasyonu, 17,8 cm boyutunda ekranı ve hız sınırı yardımcısı olan, internet özellikli multimedya sistemi COMAND Online (isteğe bağlı donanım) Harman Kardon Logic 7 Surround ses sistemi (isteğe bağlı donanım) Panoramik sunroof (isteğe bağlı donanım) PARKTRONIC ve geri görüş kamerası dahil enine ve boyuna park fonksiyonu olan aktif park yardımcısı (her biri isteğe bağlı donanım) Ambiyans aydınlatması olan ışık ve görüş paketi (isteğe bağlı donanım) El e k t r i kl i p a r k f r e n i

12 Aerodinamizmde dünya şampiyonu. Yeni CLA aerodinamiktir. Bu yüzden sadece rüzgar kanalında değil, yollarda da düşük bir hava direnci sağlar. Sonuç: Etkileyici dış tasarımın yanı sıra, şu anda bir seri üretim otomobil için benzersiz olan 0,23ʼlük bir hava direnci katsayısı. Yalnızca yeni CLAʼnın kendisi tarafından daha da düşürülebilen bir performans göstergesidir. Böylece CLA 180 BlueEFFICIENCY Edition (ileri bir tarihte sunulacaktır), ileri teknolojik yenilikler sayesinde bir kez daha düşürülmüş olan 0,22ʼlik bir c W değeri sunar. Bundan sizin kazancınız nedir? Aracın etrafındaki optimize edilmiş hava akışı, ölçülebilir derecede daha düşük seyir direnci için önemli bir katkıda bulunur. Bu sadece azaltılmış yakıt tüketimi ile kendini olumlu bir şekilde göstermez: Ön ve arka akstaki itme değerleri; çevik bir hareket kabiliyeti, daha yüksek hız aralıklarında yüksek bir sürüş stabilitesi ve ayrıca yan rüzgarda güvenli bir sürüş hissi sağlar. Üstün aerodinamik yapısı iç mekana kadar etki eder: Orada, bu Seriʼde daha önce hiç ulaşılmamış bir rüzgar gürültüsü konforunun keyfini çıkaracaksınız. Böylece, iyi bir aerodinamiğin asla asıl amaç olmadığı, ama birçok yönden kalıcı bir etkiye sahip olduğu bir kez daha ispatlanmış oldu. Yeni CLA-Serisi standart olarak bugüne kadar hiçbir seri otomobilin ulaşamadığı en iyi aerodinamik değerlere sahiptir.

13 Standart donanım. Donanım konsepti Urban. Yeni CLA zaten standart olan sportif ve modern iç mekanını özel bir görünümle birleştirir. Fabrika çıkışlı gümüş lamelli ve krom uygulamalı siyah radyatör ızgarası, ayrıca 205/55 R 16 lastikleri olan 10 kol tasarımlı hafif alaşım jantlar buna dahildir. CLA 250 ve CLA 220 CDI standart olarak 225/45 R 17 lastikleri olan 10 kol tasarımlı hafif alaşım jantlara sahiptir. İç mekan, entegre görünümlü spor koltuklar, 12 tuşlu 3 kol tasarımlı çok fonksiyonlu direksiyon simidi, direkt direksiyon, gösterge panelinde çok fonksiyonlu renkli ekran, klima tertibatı, ön tarafında eşya koyma gözü olan kol dayama yeri, elektrikli park freni ve ayrıca USB arabirimi dahil Audio 20 CD ile ikna edicidir. İstek üzerine edinilebilen donanım konsepti Urban, 225/40 R 18 lastikleri olan 5 çift kol tasarımlı hafif alaşım jantlar, gümüş lamelli ve krom uygulamalı parlak siyah radyatör ızgarası, ayrıca polisajlı paslanmaz çelikten köşeli egzoz çıkışı olan iki akışlı egzoz tertibatı ile yeni CLAʼnın, özellikle sportif bir görünümle sahne almasını sağlar. İç mekan, kontrast süsleme dikişli ARTICO suni deri/corumba kumaşı veya isteğe bağlı ARTICO döşemeli spor koltuklar, dalga görünümlü süsleme parçaları, kontrast süsleme dikişli ve perfore derili çok fonksiyonlu direksiyon simidi sayesinde, kendini dinamik bir görünümle sunar. Ayrıca istek üzerine, konfor tipi koltuklar ARTICO modeliyle mevcuttur. Alçaltılmış spor yürüyen aksam, alçaltılmış karoserisi ile öyle ya da böyle, daha güçlü bir görünüm ve özellikle çevik bir sürüş tutumu sağlar. Siyah matris görünümlü süsleme parçaları olan sportif modern iç mekan. İki akışlı egzoz tertibatı ve krom uygulamalı difüzörü ile donanım konsepti Urban.

14 Gece paketi.exclusive paketi. Olağan dışı tasarım fikirleri ve özel talepler, istek üzerine temin edilebilen gece paketini oluşturur. Siyah lamelli siyah veya gümüş renkli elmas görünümlü radyatör ızgarası, siyah dış aynalar, yükleme kenarı süs çıtası ve parlak siyah cam kenarları, ve ayrıca arka cam ve arka kapılardaki ısı yalıtımlı, karartılmış camları kapsar. Gece paketi, sadece bireyselleştirme amaçlı bir dış paket konsepti olarak tasarlanmıştır ve genel olarak Urban veya AMG Line donanım konseptlerinden birini geliştirmek içindir. Urban konseptinde, siyah renkli ve parlak tornalanmış hafif alaşım jantlar 5 çift kol tasarımlı ve 225/40 R 18 lastikli olarak mevcuttur. Yeni CLA, AMG Line donanım konsepti ile bağlantılı olarak siyah parlak tornalanmış 5 çift kol tasarımlı 225/40 R 18 lastikli AMG hafif alaşım jantlara sahiptir. İsteğe bağlı Exclusive paketi, ısıtmalı spor koltuklar, sürücü ve ön yolcu için 4 yönlü sırt desteği, ayrıca siyah, kristal grisi veya fındık kahvesi deri koltuk döşemesine sahip bir iç mekan ile istekleri üst sınıf seviyesinde yerine getirir. Yükleme yeri kenarları ve gösterge paneli siyah ve kahverengi ARTICO suni deri ile renk olarak eşleştirilmiştir ve ilave olarak kontrast süsleme dikişleriyle süslenmiştir. Kapı orta alanları ve kol dayanakları tercihe göre siyah, gri veya kahverengi ARTICO suni deri ile sunulur. Direksiyon simidinin tutma bölgesi ve vites kolu, perfore siyah deri ile kaplanmıştır. Süsleme parçaları trapez taşlanmış kabartmalı alüminyumdan, isteğe bağlı olarak da ahşap parlak siyah dişbudak ağacından veya koyu kahverengi parlak ceviz ağacından oluşur. Fitilli kadifeden kontrast süsleme dikişli paspas iç mekanı tamamlıyor. Kızılötesi uzaktan kumanda ile yan camların dahi açılmasını ve kapatılmasını mümkün kılan bir anahtar da Exclusive paketinin bir bileşenidir. Siyah renkli hafif alaşım jantlara ve karartılmış camlara sahip gece paketi. Fındık kahvesi deri spor koltuklar ve ARTICO suni deri gösterge panelli Exclusive paketi.

15 Donanım konsepti AMG Line. AMG Exclusive paketi. İsteğe bağlı donanım konsepti AMG Line, görsel ve teknolojik olarak, özel sürüş dinamiği ile ilgili en yüksek talepleri kendine özgü bir kombinasyon altında birleştirir: Bunun için önemli özellikler; sportif AMG tasarımına ait ön çamurluk, arka apron ve yan marşpiyeller, gümüş lamelli ve krom uygulamalı gümüş renkli elmas görünümlü radyatör ızgarası, ayrıca köşeli egzoz çıkışlı iki çıkışlı egzoz tertibatıdır. Alçaltılmış spor yürüyen aksam ve direkt direksiyon, ayrıca 225/40 R 18 lastikleri olan 5 kol tasarımlı hafif alaşım AMG jantlar ve önde delikli fren diskleri, daha iyi hareket kabiliyeti ve sürüş keyfi sağlar. Kırmızı kontrast süsleme dikişli siyah ARTICO suni deri/dinamica spor koltuklar, kırmızı kontrast dikişli Nappa deri kaplı, tutma bölgesi delikli, alt kısmı düzleştirilmiş 3 kol tasarımlı çok fonksiyonlu spor direksiyon simidi, boylamasına taşlanmış açık alüminyum süsleme parçaları, ayrıca spor pedallar ve AMG paspaslar, iç mekan için tarz belirleyicidir. AMG Line donanım konseptini temel alan genişletilmiş bir Exclusive paketi sunulur. Bu paket, sürücü ve ön yolcu için 4 yönlü sırt desteği olan ısıtmalı spor koltukların konforunu, siyah perfore RED CUT deri kesim, kırmızı kontrast süsleme dikişli döşeme ve boylamasına taşlanmış açık alüminyum süsleme parçaları gibi özel tasarımlarla birleştirir. Kapı orta alanları, yükleme kenarları, kol dayanakları ve gösterge paneli kırmızı kontrast süsleme dikişli ARTICO suni deri ile kaplıdır. Yan camlar ve isteğe bağlı panoramik sunroof anahtardaki kızıl ötesi kumanda ile uzaktan da açılıp kapatılabilir. Bu donanım paketi yüksek kaliteli görünüm bakımından iç mekanı mükemmel bir şekilde tamamlar ve sadece donanım konsepti AMG Line ile bağlantılı olarak temin edilebilir. Elmas görünümlü gümüş radyatör ızgaraya, spor yürüyen aksama ve AMG hafif alaşım jantlara sahip donanım konsepti AMG Line. Deri RED CUT siyah renkli döşemeli, alüminyum süsleme parçalı ve kontrast süsleme dikişli AMG Exclusive paketi.

16 Opak renkler Metalik renkler 1 Standart donanım Donanım konsepti Urban1 589 Jüpiter kırmızısı 761 Kutup gümüşü Spor koltuk Konfor koltuk 1 Spor koltuk 351 ARTICO2 /Siyah kumaş Coari 101 ARTICO2 siyah 361 ARTICO2 /Siyah kumaş Corumba 650 Sirrus beyazı 787 Dağ grisi 358 ARTICO2 / Kristal grisi kumaş Coari 108 ARTICO2 kristal grisi 368 ARTICO2 /Kristal grisi kumaş Corumba 696 Gece siyahı 894 Evren mavisi 151 ARTICO 2, 6 siyah 363 ARTICO2 /siyah/turuncu 3 / Kumaş Corumba Metalik renkler 1 Özel renkler ARTICO 2, 6 kristal grisi H88 Matris görünümlü siyah H88 Matris görünümlü siyah H50 Dalga görünümlü gümüş 191 Kozmos siyahı 991 designo magno kutup gümüşü 4 H73 AMG Karbon1, 4 H73 AMG Karbon1, 4 H51 Dalga görünümlü antrasit5 H73 AMG Karbon1, Kuzey ışıkları menekşe rengi 993 designo patagonia kırmızısı metalik BRIGHT4 1 Özel donanım. 2 Suni deri. 3 Karo görünümlü. 4 Muhtemelen 2013ʼün 3. çeyreğinden itibaren temin edilebilir. 5 İstek üzerine ek bir ücret ödemeden temin edilebilir. 6 İsteğe bağlı olarak ek bir ücret karşılığında temin edilebilir. 7 Mikrofiber.

17 Exclusive paketi1 Donanım konsepti AMG Line 1 AMG Exclusive-Paket1 Konfor koltuk 1 Spor koltuk Spor koltuk Spor koltuk 151 ARTICO2, 6 siyah 101 ARTICO2 siyah 801 Deri siyah 651 ARTICO 2 /DINAMICA 7 /siyah 811 Deri RED CUT siyah 158 ARTICO2, 6 kristal grisi 108 ARTICO2 kristal grisi 808 Deri kristal grisi 155 ARTICO2, 6 komo beji 804 Deri fındık kahvesi H50 Dalga görünümlü gümüş 739 Trapez taşlanmış alüminyum H79 Boylamasına taşlanmış açık alüminyum H79 Boylamasına taşlanmış açık alüminyum H51 Dalga görünümlü antrasit5 736 Parlak siyah dişbudak ağacı1 H73 AMG Karbon1, 4 H73 AMG Karbon1, 4 H73 AMG Karbon1, 4 H14 Parlak koyu kahverengi ceviz ağacı 1 H73 AMG Karbon1, 4

18 Ölçüler Tüm veriler milimetre cinsindendir. Verilen ölçüler ortalama değerlerdir. Temel donanıma sahip ve yüksüz durumdaki araçlar için geçerlidir.

19 Teknik değerler. Dieselmotor Benzinmotoren CLA 220 CDI CLA 180 CLA 180 BlueEFFICIENCY Edition 1 CLA 200 CLA 250 Silindir sayısı/yerleşim düzeni 4/R 4/R 4/R 4/R 4/R Silindir hacmi cm d/dk.ʼdaki nominal güç2 kw (BG) 125 (170)/ (122)/ (122)/ (156)/ (211)/5500 d/dk.ʼdaki nominal tork2 Nm 350/ / / / / Şanzıman 7G-DCT 6 vitesli mekanik 6 vitesli mekanik 6 vitesli mekanik [7G-DCT] 7G-DCT Hızlanma km/h (sn) [otomatik şanzıman] [8,2] 9,3 [ ] 9,9 [ ] 8,6 [8,5] [6,7] Azami hız yakl. (km/h) [otomatik şanzıman] [230] 210 [ ] 190 [ ] 230 [230] [240] Lastik ebadı, Ön aks 205/55 R /55 R /65 R /55 R /45 R 17 Lastik ebadı, Arka aks 205/55 R /55 R /65 R /55 R /45 R 17 Yakıt Dizel Süper Benzin Süper Benzin Süper Benzin Süper Benzin Yakıt tüketimi 3 (l/100 km) Şehir içi [otomatik şanzıman] Şehir dışı [otomatik şanzıman] Karma [otomatik şanzıman] [5,6 5,3] [3,8 3,6] [4,5 4,2] 7,5 7,4 [ ] 4,5 4,3 [ ] 5,6 5,4 [ ] 6,8 6,8 [ ] 4,0 4,0 [ ] 5,0 5,0 [ ] 7,5 7,4 [7,1 6,9] 4,5 4,4 [4,6 4,2] 5,7 5,5 [5,5 5,2] [8,4 8,4] [4,9 4,7] [6,2 6,1] CO 2 emisyonları 3 (g/km) karma [otomatik şanzıman] [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] Emisyon sınıfı Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Depo hacmi (lt) [bundan yaklaşık rez. kısmı] 50/6,0 50/6,0 40/6,0 50/6,0 50/6,0 Bagaj hacmi Dönüş çapı (m) 11,00 11,00 11,00 11,00 11,00 Boş ağırlık 4 (kg) [otomatik şanzıman] [1525] 1395 [ ] 1390 [ ] 1395 [1430] [1480] İzin verilen toplam ağırlık (kg) [otomatik şanzıman] [2005] 1920 [ ] 1850 [ ] 1920 [1915] [1965] 1 İleri bir tarihte sunulacaktır /99/AT metnindeki 80/1269/EWG yönetmeliğine göre veriler. 3 Belirtilen değerler, öngörülmüş olan ölçme yöntemine ([AT] 715/2007 sayılı direktifin halen geçerli olan şekline) göre belirlenmiştir. Bilgiler münferit bir araç için olmayıp bir teklifin parçasını oluşturmaz, sadece ceşitli araç tipleri arasında karşılaştırma yapma amaçlıdır. 4 Değerler 92/21/EG direktifindeki 95/48/EG metnine (şasi sürüşe hazır durumda, yakıt deposu % 90 dolu, sürücü dahil 68 kg ve bagaj 7 kg) göre standart donanıma sahip araçlar için geçerlidir. Özel donanımlar ve aksesuarlar genel olarak bu değeri artırır, bu nedenle taşıma kapasitesi buna uygun olarak azalır. 5 Standart olarak 225/45 R 17 lastikleri olan 10 kol tasarımlı hafif alaşım jantlar ile teslim edilir. Ayrıntılı teknik değerleri adresinde bulabilirsiniz.

20 Eski araçların geri alınması. Uzun bir çalışma hayatından sonra CLA-Serisi otomobilinizi ABʼnin (Avrupa Birliği) Ömrünü Tamamlamış Araçlar yönetmeliğince çevreye zarar vermeyecek şekilde bertaraf etmek için memnuniyetle geri alıyoruz, ama o zamana kadar daha çok vakit var. Ulusal talimatlara göre 3,5 tona varana kadar izin verilmiş yüklü ağırlığı olan araçlar için geçerlidir. Geri dönüşüme ve değerlendirmeye uygun tasarım ile ilgili yasal talepleri Mercedes-Benz araçları yıllardan beri yerine getirmektedir. Eski araçların geri alınması için aracınızı çevreye uygun olarak değerlendiren bir geri alma yerleri ve sökme işletmeleri ağı mevcuttur. Bu arada araçların ve parçaların değerlendirilmesi ile ilgili olanaklar sürekli daha da geliştirilmekte ve iyileştirilmektedir. Dolayısıyla CLA-Serisi yasal geri dönüşüm paylarının artırılmasını gelecekte de süreye uygun olarak yerine getirecektir. Eski araçların geri dönüşümü, değerlendirilmesi ve geri alım şartları ile ilgili ayrıntılı bilgileri ulusal Mercedes-Benz ana sayfasında bulabilirsiniz. Bu katalogda yer alan verilerle ilgili açıklamalar: Bu baskının redaksiyonunun bitiminden sonra ( ) üründe değişiklikler yapılmış olabilir. Teslimat süresi dahilinde, konstrüksiyon ve şekil değişiklikleri, renk tonunda sapmalar ve teslimat kapsamında üretici tarafından değişiklik yapma hakkı, değişiklikler ve sapmalar, satıcının menfaatleri gözetilerek, satın alan için kabul edilebilir sınırlar dahilinde kalması şartıyla saklıdır. Satıcı veya üretici, siparişi veya sipariş edilen satın alma konusunu işaret veya numaralarla tanımlıyorsa, sadece bu husustan hiçbir hak talebi türetilemez. Resim ve çizimler, standart teslimat kapsamında bulunmayan özel donanım ve aksesuarlar da içerebilir. Renk sapmaları, baskı tekniğiyle ilgilidir. Bu katalog her ülkede sunulmayan tip ve hizmetler içerebilir. Bu katalog uluslararası düzeyde kullanılmaktadır. Yasal, hukuksal ve vergi mevzuatı ile ilgili ifadeler, sadece Federal Alman Cumhuriyeti için bu katalogun redaksiyonunun bitim tarihinde geçerlidir. Bu nedenle sizin ülkenizde geçerli uygulamalar, bunların etkileri ve bağlayıcı son durum için lütfen Mercedes-Benz Türk A.Ş bayinize danışınız. Daimler AG, Mercedesstr. 137, Stuttgart BC/MC /0113

Yeni GLA. Özgürlük bulaşıcıdır.

Yeni GLA. Özgürlük bulaşıcıdır. GLA-Serisi. Yeni GLA. Özgürlük bulaşıcıdır. Yeni GLA, daha ilk bakışta sonsuz imkanlar sunar. Hangisiyle başlamalı? En iyisi, kaslı olduğu kadar aerodinamik olan tasarımın ileriye atılma arzusu ile başlamalı.

Detaylı

Bir bakışta * *Muhteşem bir Mercedes olduğunu anlayacaksınız!

Bir bakışta * *Muhteşem bir Mercedes olduğunu anlayacaksınız! A-Serisi. Bir bakışta * *Muhteşem bir Mercedes olduğunu anlayacaksınız! Ya evet ya da hayır, fark etmez demek bir seçenek değildir. Dışı sıra dışı, içi tam bir stil simgesi. Yollardaki sıkıcılığı ortadan

Detaylı

Yeni C-Serisi. Hissedilir derecede daha klas.

Yeni C-Serisi. Hissedilir derecede daha klas. C-Serisi. Yeni C-Serisi. Hissedilir derecede daha klas. Dirence karşı zarif manevralar yapan bir aerodinamizme sahip, gelişime adını veren üstün hafiflik. İstek üzerine, akıllı ve düzgün dozajlanmış bir

Detaylı

Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak.

Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak. GLE. Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak. Dinamizm. Atılganlık. Her şeyi oluruna bırakma sanatı. Bu yetenekleri birleştirebilenler etraflarına huzur yayar, elde edilenlerin değerini bilir ve her

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 14U 15U 16U 17U Akıllı telefon entegrasyon paketi Benz Link

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri Kod 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri

Detaylı

Tüm hatlarıyla tam bir coupé.

Tüm hatlarıyla tam bir coupé. C-Serisi Coupé Tüm hatlarıyla tam bir coupé. Ok biçiminde uzanan ön kısmıyla alçak bir silüet oluşturuyor. Dik ve ortasında yıldız olan 2 lameli radyatör panjuru, kaslı hatlar, kısa çıkıntılar, güçlü bir

Detaylı

Yeni Mercedes-AMG GT.

Yeni Mercedes-AMG GT. Mercedes-AMG GT. T Yeni Mercedes-AMG GT. Handcrafted by racers. S Sizi büyülemek için geldi. Geldi. Affalterbach ın bu konu hakkındaki beyanı: Uzun motor kaputu, iyice geriye doğru konumlandırılmış ön

Detaylı

CLA Coupé ve Shooting Brake

CLA Coupé ve Shooting Brake CLA Coupé ve Shooting Brake Rock yıldızı. Yeni nesil Rock yıldızları için sahne açılsın: CLA Shooting Brake ve CLA Coupé. Pek az kişinin bu kadar çok takipçisi vardır. Sportif tasarım bir kez daha vurgulandığı

Detaylı

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Daha yükseklerde. Daha ileride. Yeni GLC ile her yolculuğu, tamamen yeni bir seviyede karşılayın. Her zamankinden daha da gelişmiş ve daha atletik, ancak neredeyse

Detaylı

Mutluluğu yolda bulun.

Mutluluğu yolda bulun. E-Serisi. Sedan. Mutluluğu yolda bulun. Gözünüzde bıraktığı ilk izlenimden parmak uçlarınızdaki son karıncalanmaya kadar yeni E-Serisi AVANTGARDE, karşılaşmanın ilk saniyesinden son saniyesine kadar ikna

Detaylı

İnsanlar yanılır, aracınız asla.

İnsanlar yanılır, aracınız asla. E-Serisi. Coupé. Güneş, farların atılgan şekilde parlamasını sağlar, kıvrımlı kenarlar üzerinde ışıldar ve benzersiz Coupé silüetini taklit eder... Yeni E-Serisiʼnin Coupéʼsi, tek bir kelime dahi etmeden

Detaylı

Tasarladığınız GLK-Serisi: GLK 350 CDI 4MATIC Premium

Tasarladığınız GLK-Serisi: GLK 350 CDI 4MATIC Premium Örnek resim Örnek resim Özet Motor GLK 350 CDI 4MATIC Premium Renk Siyah Jantlar 19 inç, 5 üçlü kollu hafif alaşım jantlar Döşeme Siyah DINAMICA kumaş / ARTICO suni deri Süslemeler Alüminyum Süslemeler

Detaylı

Tek bir metre yol katetmeden geleceğe ulaşacaksınız.

Tek bir metre yol katetmeden geleceğe ulaşacaksınız. S-Serisi. Tek bir metre yol katetmeden geleceğe ulaşacaksınız. Gün hala yazılmamışken yeni S-Serisi nin radyatörü, kaputunda yıldızı ile heybetli bir şekilde garajdan sabaha karşı uzanırken, yeni zamanın

Detaylı

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri Yeni S-Serisi Donanım Özellikleri 801 Siyah nappa deri döşeme 501 Siyah Exclusive nappa deri döşeme 08U 09U 11R 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri Uzaktan araç durum bilgisine erişim

Detaylı

E-Serisi. Cabriolet.

E-Serisi. Cabriolet. E-Serisi. Cabriolet. Bu zevk tamamen size ait. Hayatla iletişiminizi tazeleyin: Güneş, mutluluk hormonlarını serbest bırakırken şehrin üzerinde süzülün. Motorun gücü, iç mekânın zarafeti ve dinamik yüz

Detaylı

Hayatın ciddi yönleri de keyifli olabilir.

Hayatın ciddi yönleri de keyifli olabilir. B-Serisi. Ailenize bir kişi daha eklendiğinde, aileden biri sayılan B-Serisi ile her şeye hazırlıklı olursunuz. Yeni B-Serisi, yolun birkaç metre ilerisinde sizi ne gibi sürprizlerin beklediğini algılayabildiği

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri S-Serisi Donanım Özellikleri Kod 801 Siyah Nappa Deri 501 Siyah Exclusive Nappa Deri 11R 14U 15U 16U 17U 19 inç, çok kollu hafif alaşım jantlar Akıllı telefon entegrasyonu Benz link ön hazırlığı Apple

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

On: Konfor. Off: Günlük yaşam. Daha siz motoru çalıştırmadan M-Serisi konfor moduna geçer. Cömert M-Serisi nde günlük yaşamı arkanızda bırakın.

On: Konfor. Off: Günlük yaşam. Daha siz motoru çalıştırmadan M-Serisi konfor moduna geçer. Cömert M-Serisi nde günlük yaşamı arkanızda bırakın. M-Serisi. On: Konfor. Off: Günlük yaşam. Daha siz motoru çalıştırmadan M-Serisi konfor moduna geçer. Cömert M-Serisi nde günlük yaşamı arkanızda bırakın. Yüksek: Güvenlik. Düşük: Tansiyon. Daha yüksekte

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Yeni S-Serisi Coupé. Gran Performer.

Yeni S-Serisi Coupé. Gran Performer. S-Serisi. Coupé. Yeni S-Serisi Coupé. Gran Performer. Şaşırtan bir tasarım dili ile başladı her şey. Sportif ve büyük bir Coupé nin kendine özgü orantıları, üzerinde güç bombeleri olan uzatılmış motor

Detaylı

Bakışları kaçınılmaz kılar.

Bakışları kaçınılmaz kılar. E-Serisi Coupé Geleceğin ikonu. Kaliteli elmas görünümlü radyatör ızgarası ve isteğe bağlı MULTIBEAM LED farlar uzakları aydınlatır: Başka hiçbir Coupéʼde aynı oranda bu kadar dinamik, konforlu ve emniyetli

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Mükemmel olan var mı? Buna cevap veriyoruz.

Mükemmel olan var mı? Buna cevap veriyoruz. C-Serisi. Mükemmel olan var mı? Buna cevap veriyoruz. Yeni C-Serisi: Nereden geldiğini ve nereye gideceğini biliyor. İddiası hem ileri hem yukarı doğru yol göstermek. Teknolojisi, tasarımı, malzemesi fevkalade.

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

Sadece sürüş için değil, yön veren insanlar için tasarlandı.

Sadece sürüş için değil, yön veren insanlar için tasarlandı. GL-Serisi. Sadece sürüş için değil, yön veren insanlar için tasarlandı. Etkili şekilde yol almak önemlidir, mükemmel olanını bulmaya çalışmak ise bunun daha ilerisidir. Amaç, standartlar oluşturan bir

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

Her arazinin üstesinden gelecek kadar iyi formda.

Her arazinin üstesinden gelecek kadar iyi formda. GLC Coupé Her arazinin üstesinden gelecek kadar iyi formda. Bir Coupé gibi dinamik, bir SUV kadar güçlü. Sadece kulağa benzersiz gelmiyor, sürüşü de aynı şekildedir. Modern lüksü, yeni büyüleyici şekliyle

Detaylı

S-Serisi Sedan Uzun Donanım Özellikleri

S-Serisi Sedan Uzun Donanım Özellikleri 201 Siyah deri döşeme 501 Siyah Exclusive nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U 26U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri Uzaktan araç durum bilgisine erişim hizmeti Akıllı telefon entegrasyonu paketi

Detaylı

Vito Select Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik Güç

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde

Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde İlan no: 386944 Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde Sahibinden Mercedes - Benz C C 180 2014 model 46000 km de. İSTOÇ OTO 144.500 TL İlan tarihi: 1 Şubat 2017 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

Olabilecek her şey için. B-Serisi.

Olabilecek her şey için. B-Serisi. B-Serisi. Olabilecek her şey için. B-Serisi. Aileler belki her şeyi planlayamaz ama her şeyi bekleyebilir. B-Serisi, hayatın bize her gün sunduğu her şeye cevap verir. Geniş alan düzeni sağlar. Kendine

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Vito Minibüs. Yeni kartvizitiniz.

Vito Minibüs. Yeni kartvizitiniz. Vito Minibüs Vito Minibüs. Yeni kartvizitiniz. İlk izlenimdeki etki kalıcıdır. Vito Minibüs sizi ilk andan itibaren büyüler. Profesyonel taşımacılık uzmanı olarak, yolcularınıza ilk andan itibaren hoş

Detaylı

Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar

Style donanım seviyesine ek olarak 16 aluminyum jantlar 17 Aluminyum jantlar Style Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır yan aynalar Karartılmış arka camlar "Ford Power" anahtarsız çalıştırma sistemi Elektrikli,

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

En büyük zorlukların üstesinden gelmek ve bunun çok kolay görünmesini sağlamak, büyük bir sanattır. Bu büyüleyiciliği, daha önce sizi hiç olmadığı

En büyük zorlukların üstesinden gelmek ve bunun çok kolay görünmesini sağlamak, büyük bir sanattır. Bu büyüleyiciliği, daha önce sizi hiç olmadığı E-Serisi Sedan En büyük zorlukların üstesinden gelmek ve bunun çok kolay görünmesini sağlamak, büyük bir sanattır. Bu büyüleyiciliği, daha önce sizi hiç olmadığı kadar destekleyen, yükünüzü hafifleten

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER MOTOR 1.2 Puretech 110hp S&S 1.6 BlueHDi 100 HP EAT6 Tam Otomatik BVM5

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia RS Fabia RS Fabia RS, güvenli viraj geçişlerine imkan tanıyan döner modüllü halojen projektör farlara sahiptir. RS logolu ön ızgara dostça bir görünüm verirken, sağlam ön tamponu

Detaylı

Duygu ve mantık birbirine hiç bu kadar yakın olmamıştı.

Duygu ve mantık birbirine hiç bu kadar yakın olmamıştı. Yeni CLS-Serisi. Duygu ve mantık birbirine hiç bu kadar yakın olmamıştı. Duyguların kontrol edilmesi zordur. Özellikle yeni CLS ye bakarken. Onun şık çizgileri sadece bir hedefe, kalbinize doğru yönelir.

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Style Titanium Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Hassas sürücü hassas makina ile buluşuyor.

Hassas sürücü hassas makina ile buluşuyor. SLK-Serisi. Hassas sürücü hassas makina ile buluşuyor. Yol tutuş raporu: Kendinizi iyi hissettirir. Mühendislik sanatı denilince, bilgi bu sanatın en önemli araçlarından biridir. SLK bu bilgi ile ilericiliği

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 MİNİBÜS Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Fiyat Listesi Temmuz 17

Fiyat Listesi Temmuz 17 Fiyat Listesi Temmuz 17 Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve

Detaylı

Yeni Vito 9+1 Minibüs

Yeni Vito 9+1 Minibüs Yeni Vito 9+1 Minibüs 1 2 Yeni Vito 9+1 Minibüs Turizm sektörünün vazgeçilmezi. İlk izlenimdeki etki kalıcıdır. Yeni Vito 9+1 Minibüs sizi ilk andan itibaren büyüler. Profesyonel taşımacılık uzmanı olarak,

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Türkiye Genel Distribütörü TOFAŞ Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. www.alfaromeo.com.tr

Türkiye Genel Distribütörü TOFAŞ Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. www.alfaromeo.com.tr Tüm ürün çizimleri ve özellikleri, dosyanın hazırlandığı tarihlerdeki mevcut bilgilere dayandırılmıștır. Katalogdaki ürünler ülkeden ülkeye farklılık gösterebilir. TOFAȘ Türk Otomobil Fabrikası A.Ș. gerekli

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

Mercedes S Serisi S 500 4Matic Aut.

Mercedes S Serisi S 500 4Matic Aut. İlan no: 239810 Mercedes S Serisi S 500 4Matic Aut. Sahibinden 370.000 EUR YALVAÇ GRUP FARKIYLA MERCEDES S500 COUPE 4MATIC AMG İlan tarihi: 3 Temmuz 2015 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul Model

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi 115 İlan no: 186963 İlan detayları 72.000 TL 17 Şub 2014 72.000 TL 15 Şub 2014 75.000 TL HP Titanium 4 Kapı (2013) İlan tarihi:

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport Yakıt tüketim değerleri, ideal şartlarda ölçülmüş minimum tüketim değerleridir. Kullanım koşulları ve çevresel şartlara göre farklılık gösterebilir. DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir

Detaylı

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1598 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 120/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160/4250 Uzunluk - Genişlik (mm) 4275-1810 Yükseklik - Dingil

Detaylı

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline İlan no: 209679 Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline Sahibinden Kiralık Scirocco - SİYAH - Günlük : 149 TL Haftalık : 148 TL Aylık : 147 TL BEYAZ - GRİ - UYGUN FİYAT GARANTİ İlan tarihi: 17 Ekim

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Peugeot HDi Premium Otomatik

Peugeot HDi Premium Otomatik Peugeot 308 1.6 HDi Premium Otomatik İlan no: 322237 İlan detayları Sahibinden 47.500 TL 12 Oca 2017 47.500 TL 18 Eyl 2016 52.500 TL ÖZEL ÜRETİM TÜRKİYEDE TEK DİYENLER BİDAHA DÜŞÜNSÜN KAZASIZ İlan tarihi:

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1248 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 190 / 1750 Vites kutusu 5 ileri düz vites Uzunluk - Genişlik (mm)

Detaylı

YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ

YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ YOLCULARINIZ ÖZELSE, ARACINIZ DA ÖZEL OLMALI. Benzersiz özellikleriyle özel yolcu taşımacılığı için tasarlanan, herkesin ilk tercihi olacak. TÜM ÖZEL İHTİYAÇLAR

Detaylı

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler.

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler. Toyota kodu 28LezU9 Corolla 1.6 Advance Multidrive S Model Corolla 1.6 Advance Multidrive S İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler Bej Kumaş (FD01) Teknik özellikler Yakıt Tüketimi ve Emisyon

Detaylı

Mercedes-Benz Sport. Tutkularınızı takip edin.

Mercedes-Benz Sport. Tutkularınızı takip edin. Mercedes-Benz Sport. Tutkularınızı takip edin. A-Serinizin atletik görünümünü zarif bir donanım ile taçlandırın. Mercedes-Benz Sport Deri Direksiyon A17246016039E38 / 808 TL Özel, siyah deri kaplamalı

Detaylı

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG İlan no: 302363 Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG Sahibinden Garantisi Devam eden, SEAT LEON 1.6 TDI 105 HP DSG S&S, 2013 64.000 TL İlan tarihi: 9 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Adana,

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Basım tarihi: Nisan 2018

Basım tarihi: Nisan 2018 www.fiat.com.tr TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş. Büyükdere Caddesi 145 Tofaş Han 34394 Zincirlikuyu - İstanbul Tel: (0212) 275 29 60 Faks: (0212) 275 03 57 Basım tarihi: Nisan 2018 Fiat ın en yeni modellerini,

Detaylı

Mercedes Viano 2.2 CDI V336 Ambiente Activity Orta 5+1

Mercedes Viano 2.2 CDI V336 Ambiente Activity Orta 5+1 İlan no: 218701 Mercedes Viano 2.2 CDI V336 Ambiente Activity Orta 5+1 Sahibinden Mercedes - Benz Viano 2.2 CDI Ambiente Activity Orta 2012 155.000 TL İlan tarihi: 17 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları

Detaylı