Mükemmel olan var mı? Buna cevap veriyoruz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Mükemmel olan var mı? Buna cevap veriyoruz."

Transkript

1 C-Serisi.

2 Mükemmel olan var mı? Buna cevap veriyoruz.

3 Yeni C-Serisi: Nereden geldiğini ve nereye gideceğini biliyor. İddiası hem ileri hem yukarı doğru yol göstermek. Teknolojisi, tasarımı, malzemesi fevkalade. O kendi kurallarına sahip yeni bir jenerasyon.

4

5 Karşıdan gelen ışığı bile gölgede bırakıyor. Her şeye aynı anda sahip olabilirsiniz. Ancak eğlence ile birlikte sorumluluk geliyor. Seçici amortisör sistemi ve opsiyonel sürüş dinamiği paketi ile donatılmış AGILITY CONTROL yürüyüş takımları sayesinde bir taraftan atak, öte yandan BlueEFFICIENCY ve direkt enjeksiyon sistemleri sayesinde sorumluluğunun bilincinde. Karşı konulamaz şekilde mantıklı: Bugünü yaşamak, yarını düşünmek.

6 Lütfen dış görünüşten içi hakkında bir fikir oluşturun. Yeni C-Serisi nin güçlü ve baştan çıkarıcı ön tasarımı nabzınızı hızlandıracak. On yeni yardım sistemi, yeni jenerasyon telamatik ve opsiyonel koltuk ısıtma sistemi, konforunuzu ve güvenliğinizi üst seviyelere taşır. Baktığınız her yerde yeni bir stil göreceksiniz: yeni gösterge paneli, yeni kaplamalar, yeni süs malzemeleri; içten gelen bir devrim.

7

8

9 Güzel bir yüzeyin altında ne saklıdır? Daha fazla güzel yüzey.

10 Kon for. Çev re. Otomobil mi yoksa lüks bir otel mi? Yeni C-Serisinin karşılıksız bıraktığı pek fazla arzu yoktur. Akıllı teknolojiler, son yenilikler ve sıradışı konfor, sürücüyü ve yolcuları her metrede gözetir ve birinci sınıf hizmette olması gerektiği gibi arka planda çalışır. 7G-TRONIC otomatik şanzıman standart (V6 silindirli ve 4MATIC versiyonları ile C 250 BlueEFFICIENCY) AGILITY CONTROL süspansiyon Park yönlendirmesi dahil PARKTRONIC (isteğe bağlı) İstendiğinde Becker MAP (harita) PILOT ve internet örün tarayıcısı (COMAND Online) ile birlikte alınabilen yeni telematik jenerasyonu Önde isteğe bağlı koltuk ısıtıcısı Klas olan, ileriyi düşünendir. Yeni C-Serisi, atak sürüş keyfi ile ekolojik sorumluluğun bilincinde olan güçlü tahrik sistemleri anlamına gelir. Neredeyse tüm motor tipleri standart olarak ECO Start-Stop fonksiyonu ile donatılmıştır. Buna ek olarak, yakıt tüketimini ve emisyonu etkili bir şekilde azaltan BlueEFFICIENCY: Direkt enjeksiyonlu benzinli ve dizel motorların yanı sıra, iyileştirilmiş şanzımanlar, daha etkin bir enerji yönetimi ve yuvarlanma direnci azaltılmış lastikler vardır. Tüm bu iyileştirmelerin toplamı görmeye değer: C 220 CDI BlueEFFICIENCY çok daha az yakıt harcamaktadır. Kademeli doğrudan püskürtmeli V6 benzinli motor Ver i m l i l i ğ i a r t ı r ı l m ı ş 7G -T RON IC otomat i k ş a n z ı ma n Akıllı klima sistemi Ağırlık optimizasyonu, enerjiden tasarruf ettiren sürüş tarzı için sürücü bilgileri, kısmen örtülü radyatör panjuru sayesinde iyileştirilmiş aerodinamik olmak üzere geniş kapsamlı BlueEFFICIENCY paketi Hammaddelerin kolay geri kazanılması için geri dönüşüme uygun tasarım Mercedes-Benz in ömrü biten araçlar için ürettiği geri dönüşüm çözümleri Yeni C-Serisi. Ayrı bir sınıf.

11 Tasa r ı m. Güvenlik. Tarz açısından büyük bir çıkış. Görsel açıdan keskinleştirilen yeni C-Serisi, şıklıktan taviz vermeksizin daha sportif ve daha geniş bir görünüme sahiptir. Tampon, farlar ve motor kaputu gibi yeniden şekillendirilmiş karoseri parçaları aracın önüne daha baskın bir duruş sağlar, arkadaki LED lambalar insanı heyecanlandırır. İç mekanda sürücüyü merkezi bir ekranın ilave edilmiş kaliteli gösterge tablosu, şık yüzeyler ile asil süslemeler karşılar: En küçük ayrıntısına kadar mükemmel. Dinamik farlar ve güçlü tamponlarla ifade kabiliyeti yüksek yeni yüz Karakteristik krom çerçeve, LED gündüz seyir lambaları (opsiyonel) Daha fazla çeşitlilik ve daha bireysel kombinasyonlar için zengin kapsamlı hafif metal jant sunumu Dört yeni boya Yeni renkler, kumaşlar ve koltuk yüzleri ile üstün kaliteli, modern iç mekan Kombi göstergede yüksek çözünürlüklü yeni renkli ekran (ELEGANCE ve AVANTGARDE da standart) Kombi gösterge ve merkezi ekranın üzerinde yer alan şık biçimli gösterge tablosu Torpido gözünün üzerinde geniş alüminyum veya ahşap süs lemeler Standart dört kollu, deri kaplı çok fonksiyonlu direksiyon simidi Galvaniz süslemeli hava kanalları Segmentindeki en güvenli otomobillerden birinde yerinizi alın. İsteğe bağlı olarak alınabilen PRE-SAFE ile yeni C-Serisi, kritik sürüş durumlarında önleyici ve koruyucu sistemleri devreye sokarak araçta bulunan herkesi etkin bir şekilde koruyabilen bir güvenlik sistemine sahiptir. Sürüş asistanı paketi Plus ın bir parçası olan radara dayalı DISTRONIC PLUS takip mesafesi ayar tempomatı önde giden araç takip mesafesine uyulmasına yardımcı olur. Aktif şerit takip ve ölü nokta asistanları sürücüyü tehlikeli ve güvensiz şerit değiştirme sırasında uyarır. ATTENTION ASSIST yorgunluk algılayan sistem sürücüde dikkatsizlik berlitileri farkettiğinde sürücüyü mola vermesi gerektiğini hatırlatır. PRE-SAFE fren ve BAS PLUS da dahil olmak üzere DISTRONIC PLUS, ölü nokta asistanı ve aktif şerit takip asistanı ile birlikte isteğe bağlı olarak sunulan zengin kapsamlı sürüş asistanı paketi Plus Opsiyonel hız sınırı asistanı Rampada kalkış yardımcısı ve HOLD fonksiyonu ile donatılmış ADAPTIVE BRAKE elektronik fren sistemi LED gündüz seyir farlarını içeren opsiyonel akıllı far sistemi ve yolun olabilecek en iyi şekilde aydınlatılmasını sağlayan uyarlamalı uzun far asistanı Opsiyonel geri gidiş kamerası NECK- PRO ön koltuk başlıkları İki kademede açılan sürücü ve ön yolcu hava yastığı, önde yan hava yastıkları ile perde hava yastıkları, sürücü tarafında diz hava yastığı, opsiyonel olarak arka bölümde yan hava yastıkları

12 Yardım sistemleri. Yeni C-Serisi için çeşitli opsiyonel asistanlar arasında seçim yapılabilir. Hız sınırı asistanı veya uyarlamalı uzun far asistanı olabildiğince güvenli bir yolculuk sağlar. ATTENTION ASSIST yorgunluk algılayıcı sürücüyü tam zamanında mola vermesi için uyarır. Bir çarpışmayı önlemek veya çarpışmanın sonuçlarını olabildiğince hafifletmek için sürüş yardımcısı Plus gibi sistemler destekleyici şekilde müdahalede bulunabilir. Yine de bir kaza olması durumunda isteğe bağlı olarak sunulan PRE-SAFE sistemi araçta bulunanlar için koruyucu önlemleri devreye sokar. Mercedes-Benz in güvenlik konsepti, kazasız sürüş vizyonuna dayanır. Bu mantık paralelinde kritik durumlarda sürücüye destek sağlayan ve bir kazanın önlenmesine yardımcı olan çok sayıda opsiyonel sürüş yardımcısı sunulmaktadır.

13 St a nda r t dona n ı m. Daha fazla konfor ve daha iyi kalite Yeni C-Serisi geliştirilmiş standart donanımı ile sizlere çok daha fazla seçenek sunuyor. Dış görünüşü tamamen yenilenen C-Serisi nde sportif karakteri ön plana çıkaran yeni tampon tasarımı ve LED sis farları hemen göze çarpar. İç mekanda yeniden tasarlanan gösterge tablosu, daha kaliteli yüzeyler, nappa deri kaplı çok fonksiyonlu direksiyon simidi ve vites kolu ile üstün kaliteli koltuk desenleri ve özel cilalı ahşap süslemeler standart donanımın bir parçasıdır. Kromajlı radyatör panjuru ve 7 kollu tasarımlı hafif metal jantlar ile klasik C-Serisi standardını oluşturur. Standart Audio 20 sistemi yeni jenerasyon telematik teknolojisini içerir ve torpido gözündeki USB arabirimi ile kulanılabilir. Siyah/mavi veya siyah/bej renklerde koltuk döşemeleri ile siyah veya alpaka grisi renkte iç mekan şık bir görünüme sahiptir. Krom detaylar ve ahşap döşemeler birbirini mükemmel şekilde tamamlar. THERMATIC otomatik klima araç içi ısıyı ve nemi düzenleyerek C-Serisinin içinde olabilecek en iyi klima şartlarını sağlar.

14 Donanım versiyonları. E L E G A N C E. Sıcak iç mekan renkleri, mat kahverengi ahşap süslemeler ve dışta belirgin krom süslemeler üzerinde 12 adet tuş bulunan 4 kollu, çok fonksiyonlu direksiyon simidi, NECK-PRO konforlu koltuk başlıkları ve ambiyans aydınlatması etkileyicidir. AVANTGARDE. Dışta krom detaylar ile birlikte merkezi yıldız büyüleyicidir, içte siyah temel ambiyans ile birlikte kontrast yapıcı iç mekan renkleri etkileyicidir. Üç kollu yeni direksiyon simidi, kombi göstergedeki renkli ekran ve ilave krom çerçeveli vites kolu şık bir şekilde iç mekanı tamamlar. Çok sayıda krom süsleme ve parlak alüminyumdan kenar süs çıtası ile C-Serisi ELEGANCE modası hiç geçmeyen bir bıklığa sahiptir. 9 çift kollu tasarımlı yeni hafif metal jantlar bu şıklığı tamamlar. C-Serisi AVANTGARDE ortasında yıldız olan belirgin bir radyatör panjuruna sahiptir. Alüminyumdan yapılmış kenar süs çıtaları ve krom detaylar ile yeni hafif metal jantlar aracın etkileyici görünüşünü tamamlar. C-Serisi ELEGANCE ın iç mekanı çeşitli tonda renkleri ile etkileyicidir. Siyah, badem beji veya alpaka grisi renkler, mat kahverengi dişbudak ağacından modern ahşap süslemeleri ile kombine edilmiştir. Aralarında siyah ve cappuccino renkleri ile lüks alpaka grisinin de olduğu beş renk konsepti seçime sunulmuştur. Bunun dışında siyah/alpaka grisi ve siyah/sahra beji yapım şekilleri de mevcuttur.

15 Donanım paketi. AMG Spor Paketi (isteğe bağlı donanım). AMG nin ayrıcalıklı tasarımı sayesinde daha dinamik bir dış görünüme sahip olan otomobil, özel ön ve arka tamponları, yan etekleri, önde 225/45 R 17, arkada 245/40 R 17 ölçüsünde 5 çift kollu parlak AMG hafif metal jantlara ve 15 mm alçaltılmış spor yürüyen aksama sahiptir. İçeride ise ön spor koltuklar, deri/alüminyum görünümlü bir vites kolu ve polisajlı paslanmaz çelikten spor pedallar etkileyicidir. Kombi gösterge, görsel olarak C 63 AMG deki tüp tasarımından esinlenmiştir. Spor süspansiyonları, hıza duyarlı sportif direksiyon ve önde delikli fren diskleri ve kaliperleriyle sıradışı bir çevikliğe sahiptir ve sürüş keyfini garanti eder. Üzerinde 12 adet tuş bulunan, alt kısmı düz ve nappa deri kaplı yeni üç kollu çok fonksiyonlu spor direksiyon simidi, gerçek bir yarış otomobili atmosferi sağlar. Standart olarak siyah veya alpaka grisi renkte ARTICO yapay deri/liverpool kumaştan koltuk döşemesi, isteğe bağlı olarak başka renk kombinasyonlarında deri koltuklar seçenek olarak sunulmaktadır.

16 OPAK RENKLER METALİK RENKLER 1 METALİK-ÖZEL RENKLER 1 STANDART DONANIM Renkler STANDART DONANIM Döşemeler 021 Brighton kumaş 040 Siyah 183 Manyetit siyahı 779 Alabandin grisi Siyah 122 ARTICO1, 2 deri 590 Ateş opali 197 Obsidiyan siyahı 799 Elmas beyazı 028 Brighton kumaş Alpaka grisi 128 ARTICO1, 2 deri 650 Kalsit beyazı 497 Kübrit kahverengisi 062 Brighton kumaş 775 İridyum gümüşü Siyah/mavi 792 Paladyum gümüşü 065 Brighton kumaş Siyah/bej 794 İnci beji STANDART DONANIM Süs parçaları H80 Parlak siyah piyano boyası 890 Kavansit mavisi 734 Ahşap Okaliptüs 1

17 ELEGANCE Renkler ELEGANCE Döşemeler AVANTGARDE Renkler AVANTGARDE Döşemeler 421 Newcastle kumaş 721 ARTICO 2 deri/liverpool kumaş Siyah 122 1, Deri Siyah /Siyah 221 Deri Newcastle kumaş 728 ARTICO 2 deri/liverpool kumaş Badem beji 125 1, Deri Siyah / Alpaka grisi 228 Deri Newcastle kumaş 224 Deri 1 Alpaka grisi 128 1, Deri Siyah /Cappuccino 235 Deri 1 Siyah / Sahara beji ELEGANCE Süs parçaları AVANTGARDE Süs parçaları H06 Mat kahverengi dişbudak ağacı 739 Polisajlı alüminyum 1 Özel donanım. 731 Parlak koyu kahverengi ceviz ahşabı Parlak siyah dişbudak ağaç 1 2 ARTICO suni deri.

18 Ölç ü ler Tüm veriler milimetre cinsindendir. Verilen ölçüler ortalama değerlerdir. Temel donanıma sahip ve yüksüz durumdaki araçlar için geçerlidir.

19 Teknik değerler. C 180 CDI C 200 CDI C 220 CDI C 250 CDI C 250 CDI 4MATIC C 300 CDI 4MATIC DİZEL MOTORLAR BlueEFFICIENCY BlueEFFICIENCY BlueEFFICIENCY BlueEFFICIENCY BlueEFFICIENCY BlueEFFICIENCY1 Toplam hacim (cm3 ) Nominal güç2 (kw (HP) d/d da) 88/ / / / / /3800 Hızlanma km/s (sn) 10,5 (10,8) 9,2 (9,1) 8,4 (8,1) 7,0 (7,1) (7,1) (6,4) Azami hız yakl. (km/h) 208 (206) 218 (215) 232 (231) 240 (240) (240) (250) 3 Yakıt tüketimi3 (lt/100 km) şehir içi 5,9 6,3 (6,1 6,4) 5,9 6,3 (6,1 6,4) 5,6 6,3 (6,0 6,4) 6,1 6,7 (6,0 6,4) (8,7 9,0) (9,1 9,2) şehir dışı 4,1 4,7 (4,3 4,7) 4,1 4,7 (4,3 4,7) 3,7 4,3 (4,1 4,5) 4,0 4,5 (4,1 4,5) (5,0 5,4) (5,9 6,1) ortalama 4,8 5,3 (4,9 5,3) 4,8 5,3 (4,9 5,3) 4,4 5,1 (4,8 5,2) 4,8 5,3 (4,8 5,2) (6,4 6,8) (7,0 7,2) CO 2 Emisyonları 3 (g/km) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) Emisyon sınıfı Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 C 180 C 200 C 250 C 350 C 350 4MATIC BENZİNLİ MOTORLAR BlueEFFICIENCY BlueEFFICIENCY BlueEFFICIENCY BlueEFFICIENCY BlueEFFICIENCY Toplam hacim (cm3 ) Nominal güç2 (kw (HP) d/d da) 115/ / / / /6500 Hızlanma km/s (sn) 9,0 (8,9) 8,2 (7,8) (7,2) (6,0) (6,0) Azami hız yakl. (km/h) 225 (223) 237 (235) (240) (250) 3 (250) 3 Yakıt tüketimi3 (lt/100 km) şehir içi 9,3 9,6 (8,7 8,9) 9,3 9,8 (8,7 9,0) (8,7 9,0) (9,4 9,6) (10,0 10,1) şehir dışı 5,2 5,9 (5,0 5,7) 5,2 5,8 (5,1 5,6) (5,1 5,6) (5,3 5,6) (5,9 6,1) ortalama 6,7 7,3 (6,4 6,9) 6,6 7,2 (6,4 6,9) (6,4 6,9) (6,8 7,0) (7,4 7,6) CO 2 Emisyonları 3 (g/km) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) Emisyon sınıfı Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 1 Tahminen 2011 yılının 2. Çeyreğinin sonundan itibaren alınabilecek /99/AT metnindeki 80/1269/EWG yönetmeliğine göre veriler. 3 Verilen değerler öngörülen ölçüm yöntemine (80/1268/EWG yönetmeliğinin o an geçerli olan metnine göre) göre belirlenmiştir. Veriler tek bir araç modeline dayanmamaktadır ve bir teklifin parçası değildir, aksine farklı otomobil modelleri arasında karşılaştırma yapmaya yöneliktir. Daha başka teknik verileri adresinde bulabilrsiniz. 4 Elektronik olarak sınırlandırılmış.

20 Bu broşürde da yer alan verilerle ilgili açıklamalar: Bu baskının redaksiyonunun bitiminden sonra ( ) üründe değişiklikler yapılmış olabilir. Teslimat süresi dahilinde, konstrüksiyon ve şekil değişiklikleri, renk tonunda sapmalar ve teslimat kapsamında üretici tarafından değişiklik yapma hakkı, değişiklikler ve sapmalar, satıcının menfaatleri gözetilerek, satın alan için kabul edilebilir sınırlar dahilinde kalması şartıyla saklıdır. Satıcı veya üretici, siparişi veya sipariş edilen satın alma konusunu işaret veya numaralarla tanımlıyorsa, sadece bu husustan hiçbir hak talebi türetilemez. Resim ve çizimler, standart teslimat kapsamında bulunmayan özel donanım ve aksesuarlar da içerebilir. Renk sapmaları, baskı tekniğiyle ilgilidir. Bu katalog her ülkede sunulmayan tip ve hizmetler içerebilir. Bu basılı belge, bazı ülkelerde sunulmayan tipler ve hizmetler içerebilir. Yasal, hukuki ve vergi ile ilgili ifadeler ve etkiler sadece Almanya Federal Cumhuriyeti için ve bu broşürün redaksiyon işlemlerinin bitiş tarihi itibariyle geçerlidir. Bu nedenle bağlayıcı olan son durumu lütfen Mercedes-Benz. Türk A.Ş. bayisine danışınız. İletişim Hattı: Daimler AG, Stuttgart BC/MR /0111 Printed in Germany

Tüm hatlarıyla tam bir coupé.

Tüm hatlarıyla tam bir coupé. C-Serisi Coupé Tüm hatlarıyla tam bir coupé. Ok biçiminde uzanan ön kısmıyla alçak bir silüet oluşturuyor. Dik ve ortasında yıldız olan 2 lameli radyatör panjuru, kaslı hatlar, kısa çıkıntılar, güçlü bir

Detaylı

Yeni C-Serisi. Hissedilir derecede daha klas.

Yeni C-Serisi. Hissedilir derecede daha klas. C-Serisi. Yeni C-Serisi. Hissedilir derecede daha klas. Dirence karşı zarif manevralar yapan bir aerodinamizme sahip, gelişime adını veren üstün hafiflik. İstek üzerine, akıllı ve düzgün dozajlanmış bir

Detaylı

On: Konfor. Off: Günlük yaşam. Daha siz motoru çalıştırmadan M-Serisi konfor moduna geçer. Cömert M-Serisi nde günlük yaşamı arkanızda bırakın.

On: Konfor. Off: Günlük yaşam. Daha siz motoru çalıştırmadan M-Serisi konfor moduna geçer. Cömert M-Serisi nde günlük yaşamı arkanızda bırakın. M-Serisi. On: Konfor. Off: Günlük yaşam. Daha siz motoru çalıştırmadan M-Serisi konfor moduna geçer. Cömert M-Serisi nde günlük yaşamı arkanızda bırakın. Yüksek: Güvenlik. Düşük: Tansiyon. Daha yüksekte

Detaylı

Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak.

Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak. GLE. Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak. Dinamizm. Atılganlık. Her şeyi oluruna bırakma sanatı. Bu yetenekleri birleştirebilenler etraflarına huzur yayar, elde edilenlerin değerini bilir ve her

Detaylı

Duygu ve mantık birbirine hiç bu kadar yakın olmamıştı.

Duygu ve mantık birbirine hiç bu kadar yakın olmamıştı. Yeni CLS-Serisi. Duygu ve mantık birbirine hiç bu kadar yakın olmamıştı. Duyguların kontrol edilmesi zordur. Özellikle yeni CLS ye bakarken. Onun şık çizgileri sadece bir hedefe, kalbinize doğru yönelir.

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri Kod 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 14U 15U 16U 17U Akıllı telefon entegrasyon paketi Benz Link

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

Mutluluğu yolda bulun.

Mutluluğu yolda bulun. E-Serisi. Sedan. Mutluluğu yolda bulun. Gözünüzde bıraktığı ilk izlenimden parmak uçlarınızdaki son karıncalanmaya kadar yeni E-Serisi AVANTGARDE, karşılaşmanın ilk saniyesinden son saniyesine kadar ikna

Detaylı

Bir bakışta * *Muhteşem bir Mercedes olduğunu anlayacaksınız!

Bir bakışta * *Muhteşem bir Mercedes olduğunu anlayacaksınız! A-Serisi. Bir bakışta * *Muhteşem bir Mercedes olduğunu anlayacaksınız! Ya evet ya da hayır, fark etmez demek bir seçenek değildir. Dışı sıra dışı, içi tam bir stil simgesi. Yollardaki sıkıcılığı ortadan

Detaylı

E-Serisi. Cabriolet.

E-Serisi. Cabriolet. E-Serisi. Cabriolet. Bu zevk tamamen size ait. Hayatla iletişiminizi tazeleyin: Güneş, mutluluk hormonlarını serbest bırakırken şehrin üzerinde süzülün. Motorun gücü, iç mekânın zarafeti ve dinamik yüz

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

İnsanlar yanılır, aracınız asla.

İnsanlar yanılır, aracınız asla. E-Serisi. Coupé. Güneş, farların atılgan şekilde parlamasını sağlar, kıvrımlı kenarlar üzerinde ışıldar ve benzersiz Coupé silüetini taklit eder... Yeni E-Serisiʼnin Coupéʼsi, tek bir kelime dahi etmeden

Detaylı

Hassas sürücü hassas makina ile buluşuyor.

Hassas sürücü hassas makina ile buluşuyor. SLK-Serisi. Hassas sürücü hassas makina ile buluşuyor. Yol tutuş raporu: Kendinizi iyi hissettirir. Mühendislik sanatı denilince, bilgi bu sanatın en önemli araçlarından biridir. SLK bu bilgi ile ilericiliği

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

Vito Select Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik Güç

Detaylı

Tek bir metre yol katetmeden geleceğe ulaşacaksınız.

Tek bir metre yol katetmeden geleceğe ulaşacaksınız. S-Serisi. Tek bir metre yol katetmeden geleceğe ulaşacaksınız. Gün hala yazılmamışken yeni S-Serisi nin radyatörü, kaputunda yıldızı ile heybetli bir şekilde garajdan sabaha karşı uzanırken, yeni zamanın

Detaylı

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Daha yükseklerde. Daha ileride. Yeni GLC ile her yolculuğu, tamamen yeni bir seviyede karşılayın. Her zamankinden daha da gelişmiş ve daha atletik, ancak neredeyse

Detaylı

Hayatın ciddi yönleri de keyifli olabilir.

Hayatın ciddi yönleri de keyifli olabilir. B-Serisi. Ailenize bir kişi daha eklendiğinde, aileden biri sayılan B-Serisi ile her şeye hazırlıklı olursunuz. Yeni B-Serisi, yolun birkaç metre ilerisinde sizi ne gibi sürprizlerin beklediğini algılayabildiği

Detaylı

Sadece sürüş için değil, yön veren insanlar için tasarlandı.

Sadece sürüş için değil, yön veren insanlar için tasarlandı. GL-Serisi. Sadece sürüş için değil, yön veren insanlar için tasarlandı. Etkili şekilde yol almak önemlidir, mükemmel olanını bulmaya çalışmak ise bunun daha ilerisidir. Amaç, standartlar oluşturan bir

Detaylı

Tasarladığınız GLK-Serisi: GLK 350 CDI 4MATIC Premium

Tasarladığınız GLK-Serisi: GLK 350 CDI 4MATIC Premium Örnek resim Örnek resim Özet Motor GLK 350 CDI 4MATIC Premium Renk Siyah Jantlar 19 inç, 5 üçlü kollu hafif alaşım jantlar Döşeme Siyah DINAMICA kumaş / ARTICO suni deri Süslemeler Alüminyum Süslemeler

Detaylı

Vito Minibüs. Yeni kartvizitiniz.

Vito Minibüs. Yeni kartvizitiniz. Vito Minibüs Vito Minibüs. Yeni kartvizitiniz. İlk izlenimdeki etki kalıcıdır. Vito Minibüs sizi ilk andan itibaren büyüler. Profesyonel taşımacılık uzmanı olarak, yolcularınıza ilk andan itibaren hoş

Detaylı

CLA Coupé ve Shooting Brake

CLA Coupé ve Shooting Brake CLA Coupé ve Shooting Brake Rock yıldızı. Yeni nesil Rock yıldızları için sahne açılsın: CLA Shooting Brake ve CLA Coupé. Pek az kişinin bu kadar çok takipçisi vardır. Sportif tasarım bir kez daha vurgulandığı

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Yeni Vito 9+1 Minibüs

Yeni Vito 9+1 Minibüs Yeni Vito 9+1 Minibüs 1 2 Yeni Vito 9+1 Minibüs Turizm sektörünün vazgeçilmezi. İlk izlenimdeki etki kalıcıdır. Yeni Vito 9+1 Minibüs sizi ilk andan itibaren büyüler. Profesyonel taşımacılık uzmanı olarak,

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Yeni S-Serisi Coupé. Gran Performer.

Yeni S-Serisi Coupé. Gran Performer. S-Serisi. Coupé. Yeni S-Serisi Coupé. Gran Performer. Şaşırtan bir tasarım dili ile başladı her şey. Sportif ve büyük bir Coupé nin kendine özgü orantıları, üzerinde güç bombeleri olan uzatılmış motor

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

BlueEFFICIENCY teknolojisinin özellikleri:

BlueEFFICIENCY teknolojisinin özellikleri: BlueEFFICIENCY teknolojisinin özellikleri: Yeni motor nesli, ihtiyaca göre ayarlanan, elektrik destekli hidrolik direksiyon ve vites değiştirme göstergesi, ekonomik sürüşün temelleridir. BlueEFFICIENCY

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

Yeni GLA. Özgürlük bulaşıcıdır.

Yeni GLA. Özgürlük bulaşıcıdır. GLA-Serisi. Yeni GLA. Özgürlük bulaşıcıdır. Yeni GLA, daha ilk bakışta sonsuz imkanlar sunar. Hangisiyle başlamalı? En iyisi, kaslı olduğu kadar aerodinamik olan tasarımın ileriye atılma arzusu ile başlamalı.

Detaylı

Yeni Mercedes-AMG GT.

Yeni Mercedes-AMG GT. Mercedes-AMG GT. T Yeni Mercedes-AMG GT. Handcrafted by racers. S Sizi büyülemek için geldi. Geldi. Affalterbach ın bu konu hakkındaki beyanı: Uzun motor kaputu, iyice geriye doğru konumlandırılmış ön

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia RS Fabia RS Fabia RS, güvenli viraj geçişlerine imkan tanıyan döner modüllü halojen projektör farlara sahiptir. RS logolu ön ızgara dostça bir görünüm verirken, sağlam ön tamponu

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

S-Serisi Sedan Uzun Donanım Özellikleri

S-Serisi Sedan Uzun Donanım Özellikleri 201 Siyah deri döşeme 501 Siyah Exclusive nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U 26U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri Uzaktan araç durum bilgisine erişim hizmeti Akıllı telefon entegrasyonu paketi

Detaylı

En büyük zorlukların üstesinden gelmek ve bunun çok kolay görünmesini sağlamak, büyük bir sanattır. Bu büyüleyiciliği, daha önce sizi hiç olmadığı

En büyük zorlukların üstesinden gelmek ve bunun çok kolay görünmesini sağlamak, büyük bir sanattır. Bu büyüleyiciliği, daha önce sizi hiç olmadığı E-Serisi Sedan En büyük zorlukların üstesinden gelmek ve bunun çok kolay görünmesini sağlamak, büyük bir sanattır. Bu büyüleyiciliği, daha önce sizi hiç olmadığı kadar destekleyen, yükünüzü hafifleten

Detaylı

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri Yeni S-Serisi Donanım Özellikleri 801 Siyah nappa deri döşeme 501 Siyah Exclusive nappa deri döşeme 08U 09U 11R 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri Uzaktan araç durum bilgisine erişim

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri S-Serisi Donanım Özellikleri Kod 801 Siyah Nappa Deri 501 Siyah Exclusive Nappa Deri 11R 14U 15U 16U 17U 19 inç, çok kollu hafif alaşım jantlar Akıllı telefon entegrasyonu Benz link ön hazırlığı Apple

Detaylı

Rüzgara yönünü gösterir.

Rüzgara yönünü gösterir. CLA-Serisi. Rüzgara yönünü gösterir. Bildiğin yol, çoğu zaman hızlı olandır. Çünkü alışılan yol güven verir. Peki harekete geçiren nedir? Yeni CLA, kendisini engelleyebilecek her şeye karşı çıkıyor. Sahip

Detaylı

Mercedes-Benz Sport. Tutkularınızı takip edin.

Mercedes-Benz Sport. Tutkularınızı takip edin. Mercedes-Benz Sport. Tutkularınızı takip edin. A-Serinizin atletik görünümünü zarif bir donanım ile taçlandırın. Mercedes-Benz Sport Deri Direksiyon A17246016039E38 / 808 TL Özel, siyah deri kaplamalı

Detaylı

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI!

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! ZEKASI İÇİNDE SAKLI! MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

Donanımlar 22 Standart donanım 22 Özel donanımlar 23 Hafif metal jantlar 24

Donanımlar 22 Standart donanım 22 Özel donanımlar 23 Hafif metal jantlar 24 M - Serisi. İçindekiler. M - Serisi. 1 Tasarım 2 Çeviklik 8 BlueEFFICIENCY 8 Dizel motorlar 10 Benzinli motorlar 12 Off - road yetenekleri 14 Konfor 16 İç mekan 16 Güvenlik 18 AMG 20 ML 63 AMG 20 Donanımlar

Detaylı

Bakışları kaçınılmaz kılar.

Bakışları kaçınılmaz kılar. E-Serisi Coupé Geleceğin ikonu. Kaliteli elmas görünümlü radyatör ızgarası ve isteğe bağlı MULTIBEAM LED farlar uzakları aydınlatır: Başka hiçbir Coupéʼde aynı oranda bu kadar dinamik, konforlu ve emniyetli

Detaylı

Kusursuz zarafet. Mükemmel orantılar ve sade tasarlanmış yüzeyler tümüyle kendine has bir yan görünüm ve büyüleyici bir Cabriolet tasarımı sağlar.

Kusursuz zarafet. Mükemmel orantılar ve sade tasarlanmış yüzeyler tümüyle kendine has bir yan görünüm ve büyüleyici bir Cabriolet tasarımı sağlar. E-Serisi Cabriolet Kusursuz zarafet. Mükemmel orantılar ve sade tasarlanmış yüzeyler tümüyle kendine has bir yan görünüm ve büyüleyici bir Cabriolet tasarımı sağlar. Beklentiler: duyumsal ve net. Organik

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra classic III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Electronik Stabilite

Detaylı

Donanımlar 18 Spor paketi 18 Standart donanım 20 Özel donanımlar 21 Hafif metal jantlar 22

Donanımlar 18 Spor paketi 18 Standart donanım 20 Özel donanımlar 21 Hafif metal jantlar 22 CLC - Serisi. İçindekiler. CLC - Serisi 1 Dizayn 2 Çeviklik 6 Dizel motorlar 6 Benzinli motorlar 8 Şanzıman, süspansiyon, direksiyon 10 Güvenlik 12 Konfor 14 Oturma konforu 14 Mekan konforu 16 Multimedya

Detaylı

Deluxe (Trend donanım seviyesine ek olarak)

Deluxe (Trend donanım seviyesine ek olarak) Dış Tasarım Çift tarafta arka kayar kapılar Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Halojen Farlar Gündüz yanan Farlar Far Yükseklik ayarı İç Tasarım Trend Tek dokunuşta açılan sürücü camı Yük bölümü aydınlatması

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Türkiye Genel Distribütörü TOFAŞ Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. www.alfaromeo.com.tr

Türkiye Genel Distribütörü TOFAŞ Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. www.alfaromeo.com.tr Tüm ürün çizimleri ve özellikleri, dosyanın hazırlandığı tarihlerdeki mevcut bilgilere dayandırılmıștır. Katalogdaki ürünler ülkeden ülkeye farklılık gösterebilir. TOFAȘ Türk Otomobil Fabrikası A.Ș. gerekli

Detaylı

OPEL Astra Classic ][][

OPEL Astra Classic ][][ OPEL Astra Classic ][][ Astra Classic ][][ nin sunduğu keyif sınırsız. Yüksek standartları ve üstün özellikleri ile son derece etkileyici bir otomobil. Astra Classic ][][! Çarpıcı bir görünüm, üstün bir

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA!

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! HEYECAN VERİCİ İÇ TASARIM MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru duyarlılık

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Var olmanın yeni hafifliği.

Var olmanın yeni hafifliği. GLS SUV Var olmanın yeni hafifliği. Zamanla, başarıyla ve deneyimle hedefler azalmaz. Sadece, onlara uzanan yol güzelleşir. Daha üstün. Daha güvenli. S-Serisiʼnin SUVʼu yeni GLS ile yoldayken her şey daha

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

CITROËN BERLINGO COMBI

CITROËN BERLINGO COMBI CITROËN BERLINGO COMBI MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör ızgarası

Detaylı

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER MOTOR 1.2 Puretech 110hp S&S 1.6 BlueHDi 100 HP EAT6 Tam Otomatik BVM5

Detaylı

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını sizin için açmaya hazır. 100 kilometrede 4,3 litre yakıt tüketimiyle* sınıfının

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra classic III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Electronik Stabilite

Detaylı

Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar

Style donanım seviyesine ek olarak 16 aluminyum jantlar 17 Aluminyum jantlar Style Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır yan aynalar Karartılmış arka camlar "Ford Power" anahtarsız çalıştırma sistemi Elektrikli,

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde

Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde İlan no: 386944 Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde Sahibinden Mercedes - Benz C C 180 2014 model 46000 km de. İSTOÇ OTO 144.500 TL İlan tarihi: 1 Şubat 2017 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

Her arazinin üstesinden gelecek kadar iyi formda.

Her arazinin üstesinden gelecek kadar iyi formda. GLC Coupé Her arazinin üstesinden gelecek kadar iyi formda. Bir Coupé gibi dinamik, bir SUV kadar güçlü. Sadece kulağa benzersiz gelmiyor, sürüşü de aynı şekildedir. Modern lüksü, yeni büyüleyici şekliyle

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra CLASSIC III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Elektronik Stabilite

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

MICRA BROSUR 22x15.indd :21

MICRA BROSUR 22x15.indd :21 MICRA BROSUR 22x15.indd 1 10.02.2012 11:21 MICRA BROSUR 22x15.indd 2 10.02.2012 11:21 ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını

Detaylı

Olabilecek her şey için. B-Serisi.

Olabilecek her şey için. B-Serisi. B-Serisi. Olabilecek her şey için. B-Serisi. Aileler belki her şeyi planlayamaz ama her şeyi bekleyebilir. B-Serisi, hayatın bize her gün sunduğu her şeye cevap verir. Geniş alan düzeni sağlar. Kendine

Detaylı

Özgürlüğün değeri nedir?

Özgürlüğün değeri nedir? S-Serisi Cabriolet Özgürlüğün değeri nedir? Yeni S-Serisi Cabriolet, en üst seviyedeki bu özgürlüğün ispatıdır. Sürüşü paha biçilemez şekilde keyifli hale getiren bir Mercedes. Şıklığı, lüks görünümü ve

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

Lameccanicadelleemozioni

Lameccanicadelleemozioni Lameccanicadelleemozioni Nisan 2016 Tüm ürün çizimleri ve özellikleri, dosyanın hazırlandığı tarihlerdeki mevcut bilgilere dayandırılmıștır. Katalogdaki ürünler ülkeden ülkeye farklılık gösterebilir. TOFAȘ

Detaylı

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi SUZUKI SX4 Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Orta konsolda yer alan bir ayar düğmesiyle kolayca 4 farklı sürüş modu arasında seçim yapabilirsiniz. Allgrip

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

Yeni Mercedes-Benz tasarım felsefesinin klasik bir örneği.

Yeni Mercedes-Benz tasarım felsefesinin klasik bir örneği. E-Serisi Coupé Yeni Mercedes-Benz tasarım felsefesinin klasik bir örneği. Modern tarzı ve zarif sportifliği temsil eder. Mütevazi zarafetindeki mükemmel orantılar ve atletik stil elemanları sayesinde E-Serisi

Detaylı

VİRAJLAR DAHA YAKIN, DÜZLÜKLER DAHA KISA.

VİRAJLAR DAHA YAKIN, DÜZLÜKLER DAHA KISA. OPEL Astra OPC VİRAJLAR DAHA YAKIN, DÜZLÜKLER DAHA KISA. Yeni Opel Astra OPC gelmiş geçmiş en güçlü Astra unvanına sahip safkan bir yarış otomobilidir. Güç gösterisi için 2.0 turbo motora sahip Astra OPC

Detaylı

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ 2 MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör

Detaylı

larınızın altında döşemelerin gıcırdama sesleri, bildiğiniz kokular, benzersiz bir silü. Net şekli, arazi efsanesi olan G-Serisiʼni hatırlatıyor.

larınızın altında döşemelerin gıcırdama sesleri, bildiğiniz kokular, benzersiz bir silü. Net şekli, arazi efsanesi olan G-Serisiʼni hatırlatıyor. GLK-Serisi. larınızın altında döşemelerin gıcırdama sesleri, bildiğiniz kokular, benzersiz bir silü. Net şekli, arazi efsanesi olan G-Serisiʼni hatırlatıyor. Tamponda LED gündüz seyir l in birer göstergesidir

Detaylı

YENİ. Yüksek teknolojili Uconnect radyo, Apple CarPlay desteği ile telefonunuz Fiat 500 le çok daha uyumlu.

YENİ. Yüksek teknolojili Uconnect radyo, Apple CarPlay desteği ile telefonunuz Fiat 500 le çok daha uyumlu. YENİ Yüksek teknolojili Uconnect radyo, Apple CarPlay desteği ile telefonunuz Fiat 500 le çok daha uyumlu. www.fiat.com.tr Kendinize en uygun ortam sıcaklığını otomatik havalandırmayla ayarlayın! Fiat

Detaylı

2014 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi

2014 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi 2014 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi 1.2 i Twinport 14" kapak jantlı Essentia 43.566 37.666 1.2 i Twinport Easytronic Şanzıman 14" kapak jantlı Essentia 46.318 40.418

Detaylı

Yeni Passat Büyük Fikir

Yeni Passat Büyük Fikir Yeni Passat Büyük Fikir Gövde Passat Sedan'daki değişiklikler Gövde Passat variant'deki değişiklikler Dış boyutlar Uzunluk Genişlik Yükseklik Dingil mesafesi Lastik iz genişliği - ön Lastik iz genişliği

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ Teknik Özellikler 330S 330S 470ELD Çekiş Arka Arka Arka Arka Arka Arka Arka Arka Motor 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

SAFİR PLUS ve SAFİR PLUS VIP. Yepyeni Yüzüyle Yollarda...

SAFİR PLUS ve SAFİR PLUS VIP. Yepyeni Yüzüyle Yollarda... SAFİR PLUS ve SAFİR PLUS VIP Yepyeni Yüzüyle Yollarda... Safir Plus ile yolculuğunuz daha konforlu... Beklenti ve taleplerin her gün arttığı yolcu taşımacılığı sektöründe Temsa, yolculuk keyfinin tanımını

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Style Titanium Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır

Detaylı

ALFA ROMEO GIULIETTA TEKNİK BİLGİ

ALFA ROMEO GIULIETTA TEKNİK BİLGİ ALFA ROMEO GIULIETTA TEKNİK BİLGİ ALFA ROMEO GIULIETTA TEKNİK BİLGİ 1.4 TB Multiair 170 HP TCT (Benzinli Otomatik) 1.6 JTDM2 120 HP TCT (Dizel Otomatik) MOTOR Silindir Adedi 4 4 Çap x Strok (mm) 72x84

Detaylı

Güneşin doğuşunu coşkuyla karşılayın.

Güneşin doğuşunu coşkuyla karşılayın. SLC Roadster Güç ve ritim. Şehrin ritmi birden hızlanmaya başladı, çünkü artık tempoyu yeni SLC belirliyor. Yeni ön kısmı, elmas görünümlü ızgarası ve belirgin krom kanatları ile sokakları canlandırıyor.

Detaylı

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler.

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler. Toyota kodu 28LezU9 Corolla 1.6 Advance Multidrive S Model Corolla 1.6 Advance Multidrive S İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler Bej Kumaş (FD01) Teknik özellikler Yakıt Tüketimi ve Emisyon

Detaylı

EKİM AYI FİYATLARI 2015 MODEL YILI TAVSİYE EDİLEN LİSTE SATIŞ FİYATI

EKİM AYI FİYATLARI 2015 MODEL YILI TAVSİYE EDİLEN LİSTE SATIŞ FİYATI EKİM AYI FİYATLARI Yeni 208 LİSTE SATIŞ OTOMATİK VİTES Benzin 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp 46.950 TL 46.950 TL 43.500 TL 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik 208 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik

Detaylı

ALFA ROMEO GIULIETTA TEKNİK BİLGİ

ALFA ROMEO GIULIETTA TEKNİK BİLGİ La meccanica delle emozioni Nisan 2016 Tüm ürün çizimleri ve özellikleri, dosyanın hazırlandığı tarihlerdeki mevcut bilgilere dayandırılmıștır. Katalogdaki ürünler ülkeden ülkeye farklılık gösterebilir.

Detaylı

2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi

2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi 2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi Astra HB Astra HB 1.6 115 HP MT Edition 61.313 50.421 Astra HB 1.4 140 HP MT Enjoy Active 64.124 57.871 Astra HB 1.4 140 HP Active

Detaylı