ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ VALİDE MALHATUN UYGULAMA VE ARAŞTIRMA ANAOKULU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ VALİDE MALHATUN UYGULAMA VE ARAŞTIRMA ANAOKULU"

Transkript

1 ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ VALİDE MALHATUN UYGULAMA VE ARAŞTIRMA ANAOKULU EĞİTİM İLE İLGİLİ BİLGİLER; v Valide Malhatun Anaokulu, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesine bağlıdır. v Okulumuz, Milli Eğitim Bakanlığı Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokolü olan bir okuldur. Bu protokol gereği, çocuklarımız e-okul sistemine kayıtlıdır ve öğretmenlerimiz Milli Eğitim Bakanlığı kadrolu öğretmenleridir. v Okulumuzda Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim Programı uygulanmaktadır. Program kapsamında aylık ve günlük planlar yapılmakta, gelişim rapor ve dosyaları hazırlanmaktadır. v Tam günlük eğitim akışı içerisinde güne başlama saati, oyun zamanı, etkinlik zamanı, öğlen yemeği, dinlenme zamanı ve günü değerlendirme etkinliklerini gerçekleştirilmektedir. v Ailenin, okul yönetimince uygun görülen ve uygulanan eğitim programına uyması gerekmektedir. Eğitim programı ailelere aylık eğitim planı ve aylık bültenlerle iletilmektedir. v Eğitim programında yer alan aile katılım etkinlikleri adı altında aileler eğitim etkinliklerine, her dönem içerisinde bir kez öğretmen rehberliğinde sınıflarında katılır. v Öğretmen ailelerle görüşerek oluşturacağı takvim doğrultusunda yılda bir kez ev ziyareti gerçekleştirir. v Aile, okul yönetimi ve öğretmenlerin düzenlendiği toplantı ve seminerlere katılması gerekmektedir. Ailelere dönem sonunda seminer katılım belgeleri takdim edilmektedir. v Okul yönetiminin bilgisi dâhilinde öğretmen ve aileler arasında okul dışında ayrıca etkinlikler yapılabilir. v Aileler, öğretmenle ve idare ile görüşmek istediklerinde, bir gün önceden randevu alarak bireysel görüşme yapabilirler. v Okul web sayfasında her bir sınıf için sadece o sınıfın ailelerinin girebileceği şifreli giriş oluşturulmuştur. Sınıfın web sayfasında ve aile katılımının gerçekleştiği okul etkinliklerinde kullanılmak üzerine çocukların etkinlik sırasında fotoğraf ve videoları çekilmektedir.

2 v Çocukların sanal ortamlarda fotoğraflarının paylaşılması yasaktır. Bu nedenle çocukların fotoğrafının sanal ortamlarda paylaşılmaması, bu konuda gerekli özenin gösterilmesi gerekmektedir. v Çocukların etkinliklerinin bölünmemesi için ailelerin ayda bir defa Cuma günü saatleri arasında okul ziyareti yapılmaktadır. Ziyaret günleri haricinde okul içine ve sınıfa giriş için yönetim ve öğretmenden özel izin alınması gerekmektedir. v Çocukların öz bakım becerilerinin gelişmesi için ayakkabı ve kıyafetlerini kendilerinin giyip çıkarmaları gerekmektedir. Bu nedenle ailelerin vestiyer alanına girmeden aile bekleme salonunda beklemeleri gerekmektedir. Çocuklar öğretmenin rehberliğinde kendileri giriş ve çıkış için hazırlanmaktadır. v Ailelerden çocuklarına kışlık tulum almaları istenmektedir. Çocuklar, eğitim programının öngördüğü üzere bahçeye günde en az bir defa çıkarılmaktadır. Bahçe etkinlikleri saatinde, çocukların tamamı bahçe etkinliğine katılmaktadır. Okula gönderilen çocuğun hasta olmadığı kabul edilmektedir. v Çocuklar eğitim saatleri içinde zorunlu olunmadığı sürece eğitim öğretimin aksamaması için okuldan alınmamalıdır. Alınması gerekli durumlar için mutlaka önceden öğretmene bilgi verilmelidir. v Öğretmenlerimiz 1. ve 2. dönem olmak üzere yılda iki kez çocuğun gelişim değerlendirmesini yapmak üzere ailelerimizle bireysel görüşme yapmaktadırlar. Ailenin ve öğretmenin talebi doğrultusunda bireysel görüşme sayısı artabilmektedir. Yapılan görüşmeler bireysel görüşme formu ile kayıt altına alınmaktadır. v saatleri arası 3 yaş çocuklar için uykuya hazırlık, uyku, etkinliğe hazırlık zaman dilimi olarak belirlenmiştir. 4 ve 5 yaş çocuklarının uyku saatleri bulunmamaktadır. Ancak bu yaş grubu çocukları için saatleri arasında rahatlatıcı ve dinlendirici müzik ya da hikâye okuma etkinlikleri yapılmaktadır. v saatleri arasında kahvaltı saati olarak belirlenmiştir. Çocukların kahvaltı yapabilmeleri için bu saatler arasında okulda olmaları gerekmektedir. Daha sonra gelen çocukların kahvaltı yaparak geldikleri kabul edilmektedir. v 3 yaş grubu çocuklar arasında, 4 ve 5 yaş grubu çocuklar için ise arasında öğlen yemeklerini yemektedir. v Çocuklarımızın seçme, karar verme, değerlendirme ve el becerilerini geliştirebilmeleri amacıyla öğle yemekleri servisle sunulmakta ve çocuklar kendileri almaktadır. Öğretmenler, çocukların yanında oturarak rehber olmakta ve yemek saati öğretmen tarafından etkinlik saati olarak değerlendirilmektedir. v İkindi kahvaltısı, saatleri arasında verilmektedir. Kahvaltılar için çocukların tabaklarına hazır servis yapılmakta, isteyen çocuklar için yeniden servis yapılabilmektedir.

3 v Ailelerimize okul ve uygulamalar hakkındaki duyurular, aile bekleme salonundaki duyuru panolarından, televizyon ekranından ve okul web sayfasından yapılmaktadır. v Okul gezilerinin duyuruları bekleme salonunda yer alan takvim üzerinde ve web sayfasındaki etkinlik takvimde gösterilmektedir. v Öğretmen ve aile işbirliğini gerçekleştirmek amacıyla iletişim defteri tutulmakta ve çocuğun dolabında giriş çıkışlarda verilmek üzere muhafaza edilmektedir. v Okulumuz güvenlik tedbiri açısından 24 saat kamera kaydı altındadır. Ayrıca girişte görev yapan güvenlik görevlisi bulunmaktadır. v Ailenin yaşadığı beklenmedik durumlar ya da ev içerisinde meydana gelen farklılıklara yönelik işbirliği sağlanabilmesi için aileler öğretmene bilgi vermelidir. v Okulumuz rehberlik servisi sınıflarda düzenli gözlemler yapmakta ve ailelerle bireysel görüşmeler yapılmaktadır. Aileler çocukları hakkında görüşmek istediklerinde ayrıca randevu alarak bireysel görüşme yapabilmektedir. v Okulumuzdaki çocukların her biri için ayrı doğum günü kutlaması yapılmamaktadır. Her ay, o ay içerisinde doğmuş olan çocuklar için öğretmenin belirlediği bir günde toplu doğum günü kutlaması gerçekleştirilmektedir. v Okuldaki etkinlik ve organizasyonlar okul yönetimi ve öğretmenlerin işbirliğinde planlanmakta ve aileler bilgilendirilmektedirler. v Öğretmenler günü kutlaması için çocukların kendi yaptıkları resim ve çiçek gibi hediyelerin dışında maddi değeri olan hediyeler kabul edilmemektedir. v Öğretmen ve yardımcı öğretmenlerle, haftada bir ayrı ayrı, ayda bir birlikte olmak üzere eğitim programı değerlendirme toplantısı yapılmaktadır. Eksik ve ihtiyaçlar belirlenmekte ve giderilmektedir. v Öğretmenler dönem içerisinde mesleki gelişim seminerleri almaktadır. v Dönem başında yapılacak gezi ve etkinlikler ailelere duyurulur ve ihtiyaç talepleri okul yönetimi ve öğretmen tarafından ailelere bildirilir. v Okulun aylık yemek menüsü diyetisyen kontrolünde hazırlanmakta ve okullara yemek yapan özel bir şirketten hizmet alımı ile öğlen yemekleri temin edilmektedir. v Her sınıfta kadrolu ve yardımcı öğretmen bulunmaktadır. Ayrıca koridorlarda destek personeli görev almaktadır.

4 v Aileler eğitim uygulamalarına yönelik doğrudan öğretmenlerden bilgi almalıdır. Giriş ve çıkışlarda ise yardımcı öğretmenlerden bilgi almalıdır. Giriş ve çıkışlarda yardımcı öğretmenlerden genel işleyiş hakkında bilgi alınabilir. v 9:00-15:30 saatleri arasında kadrolu öğretmenler görev yapmaktadır. 15:30-16:00 arası ise kahvaltı saatidir. Daha sonrasında yardımcı öğretmenlerle etkinlikler devam etmekte ya da ailelerin onayladığı kulüp çalışmaları (halk müziği, halk oyunları, satranç, vb.) gerçekleştirilmektedir. Kulüp çalışmasına katılan çocukların çalışmaları bitmeden okuldan alınmaması gerekmektedir. ANAOKULU İŞLEYİŞİ İLE BİLGİLER; Okulumuz saat ile arasında hizmet vermektedir. Çocukların okulumuza sabahları en geç 09.00'a kadar getirilmesi, akşamları ise; en erken da, en geç saat 17.00'a kadar okulumuzdan alınması gerekmektedir. Anaokulu Milli Eğitim Bakanlığı ve ya Eskişehir Valiliğinin aldığı karar doğrultusunda uygulanan tatil günlerinde ve resmi tatillerde kapalıdır. Çocuğun her türlü hastalığından anaokulu idaresi yazılı veya sözel olarak haberdar edilmeli, bulaşıcı hastalık, ateş, kusma gibi rahatsızlığı olan çocuklar okula getirilmemelidir. Bulaşıcı bir hastalık nedeniyle okula gelemeyen çocuklar, hastalık sonrasında sağlık kuruluşundan Okula devamında sakınca yoktur. ifadesinin yer aldığı doktor raporu getirilmelidir. Çocuğu anaokulundan ailesinin dışında alacak kişiler aile tarafından öğretmene ve güvenliğe önceden bildirmelidir. Okul yönetimince gerekli görülerek yaptırılan sağlık taramaları ile gezi, tiyatro vb. eğitim etkinliklerinin ücreti aile tarafından karşılanır. Çocuklara maddi değeri yüksek olan kolye, küpe vb. süs eşyaları takılmamalıdır. Üzerinde isim yazılmayan çocuğa ait eşyanın ve izinsiz takılan süs eşyalarının kaybolması durumunda öğretmen ya da okul yönetimi sorumlu değildir. Dekanlık tarafından belirlenen bir aylık sürede fiziksel çevre düzenlemesi, bakım, onarım gibi yıllık hazırlıkların yapılması amacıyla sadece çocuklara tatil verilir. Bu ayda aileler ücret ödemesi yapmazlar. Facebook, WhatsApp, Twitter gibi sanal ortamlarda anaokulu ve anaokulu personeli hakkında suçlayıcı, anaokulunu zedeleyici bilgi paylaşımımı yapılmamalıdır. İlgili sorunlar yönetime bilgi verilerek ilgili kişilere bireysel görüşme yapılması yolu ile çözümlenmelidir. Aksi hareket edenler için yasal yollara başvurulur.

5 Öğretmenlerimiz sınıflarda telefonlarını kullanmamaktadırlar. Aileler, öğretmen ile telefon görüşmesi yapmak istediklerinde öğretmenimizi öğle arası saatinde (12:30-13:30) aramalıdır. Nöbet günlerinde nöbetçi öğretmenlerin kendi sorumlu bulundukları alanda bulunmaktadır. ÜCRET VE İLİŞİK KESMEYE YÖNELİK BİLGİLER; ü Okul ücreti her ayın si arasında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Döner Sermaye İşletmesine yatırılır. Ödemelerde doğacak aksaklıklarda aylık yasal gecikme zammı uygulanır. Ödemelerde sürekli aksaklık yaşanması takdirde herhangi bir uyarıda bulunmadan ve aileye sorulmaksızın çocuğun okul ile ilişkisi kesilir. ü Okula kayıt yapıldığı tarihten itibaren çocuğun okula ilişkisi kesilene kadar okula devam etsin ya da etmesin aylık ücretler tam olarak alınır. Aylık ücretler hastalık, seyahat, izin vb. nedenlerle çocuğun gelmemesi durumunda iade edilemez ve başka aya devredilemez. ü Yaz tatili döneminde çocukların kaydının geçici süre ile sildirilip tekrar kaydının yaptırılması mümkün değildir. ü İlişik kesmek isteyen aile bu talebi 20 iş gün öncesinde Okul Müdürlüğüne yazılı olarak bildirmek zorundadır. Aksi takdirde aile, takip eden aya ait okul aidatını ödemek zorundadır. Çocuğun okuldan ilişiğini kesebilmek için geçmişe dönük olarak bütün aylık ödemelerinin yapılmış olması gerekmektedir. Kaydın silinmesi ve ilişik kesme; Aylık ödemelerini düzensiz ve gecikmeli olarak ödemeyi alışkanlık haline getirmesi durumunda, yetkili idari makamca yapılacak yazılı uyarının dikkate alınmaması veya aylık ödeme gününü bir aydan fazla geciktirmeleri halinde, uyarı yapılmasına gerek kalmadan, Kabul ve esas bilgi ve belgelerde gerçek dışı beyanın sabit olduğunun anlaşılması durumunda, Okulun işleyiş, yönerge ve düzeni ile belirlenen esaslara uymama durumunda, Çocuğun okulda bulunduğu süre içerisinde üç ayı aşan davranış bozukluğu ve gruba uyumsuzluğu okul koordinatör veya müdürün yazılı başvurusu ile dekanlıkça görevlendirilen uzman bir psikolog raporu ile saptandığında ilişik kesilir.

ANITTEPE JANDARMA LOJMANLARI ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Çankaya/ANKARA

ANITTEPE JANDARMA LOJMANLARI ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Çankaya/ANKARA ANITTEPE JANDARMA LOJMANLARI ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Çankaya/ANKARA.doğumlu oğlum/kızım 2015/2016 Eğitim Öğretim Yılı için okulunuza kaydetmek istiyorum. Gereğini arz ederim. Öğrenci Velisi Adı-Soyadı Tarih/Ġmza

Detaylı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BOLU BAĞIŞÇILAR VAKFI KREŞİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM (Kapsam, Amaç, Tanımlar)

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BOLU BAĞIŞÇILAR VAKFI KREŞİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM (Kapsam, Amaç, Tanımlar) KARAR TARİHİ : 12.01.2012 KARAR SAYISI : 2012/2 KURULUŞ Rektörlük Merkez Kreş Eğitim Koordinatörü ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BOLU BAĞIŞÇILAR VAKFI KREŞİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM (Kapsam, Amaç, Tanımlar)

Detaylı

Tel: +90 (216) 325 08 26. Fotoğraf ÖZEL GÜNDÜZ BAKIM EVİ

Tel: +90 (216) 325 08 26. Fotoğraf ÖZEL GÜNDÜZ BAKIM EVİ K A Y I T F O R M U Fotoğraf ÇOCUK BİLGİLERİ Adı-Soyadı : TC numarası : Doğum Yeri ve Tarihi : Okula Başlama Tarihi : Ayrılma Tarihi : Kan Grubu : En Son İkâmetgâh Adresi : Ev Tel : ANNE BİLGİLERİ Adı-Soyadı

Detaylı

1.Sınıflar Tanışma Toplantısı. 17 Eylül -2014

1.Sınıflar Tanışma Toplantısı. 17 Eylül -2014 1.Sınıflar Tanışma Toplantısı 17 Eylül -2014 Ders Saatleri Türkçe 10 İngilizce 8 Matematik 5 Hayat Bilgisi 4 Görsel Sanatlar 2 Beden Eğitimi 2 Jimnastik 1 Satranç 1 Drama 1 Müzik 2 Oyun ve Fiziki Etkinlikler

Detaylı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BOLU BAĞIŞÇILAR VAKFI KREŞİ YÖNERGESİ

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BOLU BAĞIŞÇILAR VAKFI KREŞİ YÖNERGESİ Sayfa No 1 / 10 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BOLU BAĞIŞÇILAR (Senatonun 12.01.2012 tarih ve 2012/2sayılı kararıyla kabul edilmiştir.) BİRİNCİ BÖLÜM (Kapsam, Amaç, Tanımlar) KURULUŞ Madde 1- Abant İzzet

Detaylı

GÜL ANAOKULU ADAY KAYIT FORMU

GÜL ANAOKULU ADAY KAYIT FORMU GÜL ANAOKULU ADAY KAYIT FORMU ÇOCUĞUN ÖZEL EĞİTİM GEREKSİNİMİ TC. Kimlik No :. -Davranış Bozukluğu Adı-Soyadı -Dil ve Konuşma Cinsiyeti :. -Görme ve Az Gören (*) Velisi Kim? -Görme ve Görmeyen Anne Baba

Detaylı

ÖZEL NURAY TEMİZ ANAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT FORMU

ÖZEL NURAY TEMİZ ANAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT FORMU ÖZEL NURAY TEMİZ ANAOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT FORMU EK:1 ÖĞRENCİ BİLGİLERİ TC. NO : DOĞUM YERİ VE TARİHİ: CİNSİYETİ: KAN RUBU: OKULA BAŞLAMA TARİHİ: ANNE BİLGİLERİ: TC NO : DOĞUM

Detaylı

Veli toplantıları, veli öğretmen görüşme gün ve saatlerine düzenli olarak katılmak,

Veli toplantıları, veli öğretmen görüşme gün ve saatlerine düzenli olarak katılmak, Veli toplantıları, veli öğretmen görüşme gün ve saatlerine düzenli olarak katılmak, Çocuğunun internette zararlı içeriklerin yer aldığı sitelere erişmesini engellemek, 51 Okul rehberlik servisi ile işbirliği

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM/STAJ/GRUP ÖĞRENCİ TEMSİLCİLERİ SEÇİMİ VE GÖREVLERİNE DAİR USUL VE ESASLAR

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM/STAJ/GRUP ÖĞRENCİ TEMSİLCİLERİ SEÇİMİ VE GÖREVLERİNE DAİR USUL VE ESASLAR ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM/STAJ/GRUP ÖĞRENCİ TEMSİLCİLERİ SEÇİMİ VE GÖREVLERİNE DAİR USUL VE ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM Amaç MADDE 1 (1) Bu yönergenin amacı, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi

Detaylı

Aşağıda sizlerle paylaşmak istediğimiz başlıklar bu konuda yol gösterici olacaktır.

Aşağıda sizlerle paylaşmak istediğimiz başlıklar bu konuda yol gösterici olacaktır. Yeni çocuklarımızla tanışmanın, devam eden çocuklarımızı yeniden görmenin heyecanını yaşıyoruz. Hep birlikte keyifli bir eğitim yılı geçireceğimize inanıyoruz. Birlikte geçireceğimiz bu süre, çocuklarımız

Detaylı

ÇOCUK VE AĠLE TANIMA FORMU

ÇOCUK VE AĠLE TANIMA FORMU Form- 4 ÇOCUK VE AĠLE TANIMA FORMU Değerli Anne - Babalar, Okulumuza hoş geldiniz. Yaşamının en erken döneminden itibaren çocukların eğitim alması konusunda gösterdiğiniz duyarlılık için sizi kutluyoruz.

Detaylı

ANASINIFI ( ) 1.SINIF ( ) DİĞER ( )

ANASINIFI ( ) 1.SINIF ( ) DİĞER ( ) ANASINIFI ( ) 1.SINIF ( ) DİĞER ( ) 2017-2018 ÖĞRETİM YILI NEJAT SABUNCU İLKOKULU E- OKUL ÖĞRENCİ BİLGİ FORMU ÖĞRENCİ BİLGİLERİ T.C. Kimlik No(Öğrencinin) Doğum Yeri Doğum Tarihi Kan Grubu GENEL BİLGİLER

Detaylı

ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU

ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU Uyguladığı kooperatif modeli ile eğitimde ülkemizde tek ve örnek bir kurum olan Çağdaş Eğitim Kooperatifi, kurulduğu tarihten bu yana hep eğitimin

Detaylı

Süreç içinde yapılan tüm çalışmalarımızı oyun temelli planlıyor ve öğrenciyi merkeze alıyoruz.

Süreç içinde yapılan tüm çalışmalarımızı oyun temelli planlıyor ve öğrenciyi merkeze alıyoruz. EĞİTİM YAKLAŞIMIMIZ Öğrencilerimiz yaşamlarının en hızlı gelişim dönemindeler. Bu dönemi en güzel şekilde geçirmeleri için onların fiziksel, duygusal ve akademik olarak kendilerini güvende hissedebilecekleri

Detaylı

Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır.

Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır. PANSİYON İÇ YÖNERGESİ Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır. PANSİYON GÜNLÜK ZAMAN ÇİZELGESİNİN UYGULANMASI: 07.00 da Öğrenciler nöbetçi

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ ANAOKULU YÖNERGESİ

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ ANAOKULU YÖNERGESİ DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ ANAOKULU YÖNERGESİ I.BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER Madde 1- Düzce Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı na bağlı olarak kurulan Düzce Üniversitesi

Detaylı

PİNOKYO AÇI ANAOKULU

PİNOKYO AÇI ANAOKULU Hoş geldiniz! Bir Pinokyo yılında daha birlikteyiz. Tüm Pinokyo Açı ekibi çocuklarımızla yeniden birlikte olmanın ve yeni başlayanlarla tanışmanın heyecanı içindeyiz. Hep birlikte keyifli bir eğitim yılı

Detaylı

Neşe ve Eğlence dolu tatil..

Neşe ve Eğlence dolu tatil.. Eğitimde ZİRVE - Hizmette KALİTE Neşe ve Eğlence dolu tatil.. Eğitim yılı kayıtlarımız devam ediyor.. 2 Sayın velimiz; Bu broşürde yalnızca YAZ OKULUMUZUN Bazı özet bilgileri bulunmaktadır. Okulumuzun

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI 22.10.2011 TOPLANTI PLANI 14:00 Veli Bilgilendirme Semineri Okul Müdürü 14:30 14:45 15:30 Sınıf Öğretmenleri Toplantısı Her sınıf kendi sınıfının dersliğinde

Detaylı

PİNOKYO AÇI ANAOKULU

PİNOKYO AÇI ANAOKULU Hoş geldiniz! Bir Pinokyo yılında daha birlikteyiz. Bundan böyle Pinokyo Açı olarak anılacak olan okulumuzda çocuklarımızla yeniden birlikte olmanın ve yeni başlayanlarla tanışmanın heyecanı içindeyiz.

Detaylı

ANASINIFI EYLÜL AYI BÜLTENİ

ANASINIFI EYLÜL AYI BÜLTENİ ANASINIFI EYLÜL AYI BÜLTENİ OMÜ VAKFI KOLEJİ OKUL KURALLARIMIZ: Anasınıfımızda eğitim-öğretim sabah saat 8:50 da başlamakta, akşam 16:50 da sona ermektedir.ancak çocuklarımızı okula daha erken getirmek

Detaylı

PEKER MAHALLESİ ORTAOKULU YÖNETİCİLERİMİZİN GÖREV DAĞILIMI. Ramazan BULUŞ (Okul Müdürü) Görev Yetki Ve Sorumlulukları

PEKER MAHALLESİ ORTAOKULU YÖNETİCİLERİMİZİN GÖREV DAĞILIMI. Ramazan BULUŞ (Okul Müdürü) Görev Yetki Ve Sorumlulukları PEKER MAHALLESİ ORTAOKULU YÖNETİCİLERİMİZİN GÖREV DAĞILIMI Ramazan BULUŞ (Okul Müdürü) Görev Yetki Ve Sorumlulukları İlköğretim Kurumları Yönetmeliği Madde 60: İlköğretim okulu, demokratik eğitim-öğretim

Detaylı

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL MERSİN İLKOKULU. BİZE ULAŞABİLECEĞİNİZ TELEFON NUMARALARIMIZ ve E-POSTA ADRESLERİMİZ ANASINIFI 4 YAŞ BİLGİ KILAVUZU

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL MERSİN İLKOKULU. BİZE ULAŞABİLECEĞİNİZ TELEFON NUMARALARIMIZ ve E-POSTA ADRESLERİMİZ ANASINIFI 4 YAŞ BİLGİ KILAVUZU BİZE ULAŞABİLECEĞİNİZ TELEFON NUMARALARIMIZ ve E-POSTA ADRESLERİMİZ Sekreterlik: (0 324) 224 13 47 (0 324) 224 13 49 (0 324) 224 13 33 (0 324) 224 13 35 Web Adresi: www.odtugvo.k12.tr ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI

Detaylı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı www.fmv.edu.tr kisokulu@fmv.edu.tr Önce İyi İnsan Yetiştirir. Sayın Velimiz, Günümüzde şehir yaşantısının olumsuz koşulları, teknolojik gelişime bağlı olarak bilgisayar kullanımı

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Pedagojik Formasyon Eğitimi Yönergesi. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Pedagojik Formasyon Eğitimi Yönergesi. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Pedagojik Formasyon Eğitimi Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu Yönergenin amacı; Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı

Detaylı

ŞANLIURFA MEHMET AKİF İNAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ ÇALIŞMA TALİMATI

ŞANLIURFA MEHMET AKİF İNAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ ÇALIŞMA TALİMATI ŞANLIURFA MEHMET AKİF İNAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ ÇALIŞMA TALİMATI 1.AMAÇ: Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kreş ve Gündüz Bakımevinde yürütülen hizmetlerin

Detaylı

Biz dünyayı merkeze alıyoruz çünkü bizim dünyamız çocuklarımız.

Biz dünyayı merkeze alıyoruz çünkü bizim dünyamız çocuklarımız. Biz dünyayı merkeze alıyoruz çünkü bizim dünyamız çocuklarımız. Milli Eğitim Bakanlığı nın genel amaçları doğrultusunda öğrencilerimizin; evrensel dünya görüşü çerçevesinde çağının çizgilerini yeniden

Detaylı

KÜTÜPHANE ŞEFLİĞİ İŞ AKIŞ ANALİZİ

KÜTÜPHANE ŞEFLİĞİ İŞ AKIŞ ANALİZİ KÜTÜPHANE ŞEFLİĞİ İŞ AKIŞ ANALİZİ 1. İDARİ HİZMETLER : 1.1 Yazışmalar : Rektörlük, Dekanlık, Bölüm Başkanlıkları ve diğer kurumlarla yazışma ve iletişimle ilgili işlerin yapılması sürecidir. 1.1.1. Gelen

Detaylı

YALOVA ÜNİVERSİTESİ SPOR TESİSLERİ İŞLETME YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YALOVA ÜNİVERSİTESİ SPOR TESİSLERİ İŞLETME YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Senato:08.12.2015/95 Madde:9 un ekidir. YALOVA ÜNİVERSİTESİ SPOR TESİSLERİ İŞLETME YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu Yönergenin amacı; Yalova Üniversitesine ait

Detaylı

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ ORTAK EĞİTİM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ ORTAK EĞİTİM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Amaç MADDE 1 İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) de Ortak Eğitim esaslarını düzenlemektir. MADDE 2 - Bu Yönerge, İYTE de yürütülen Ortak Eğitim ile ilgili esasları

Detaylı

BEŞİKDÜZÜ İMKB FEN LİSESİ ÖĞRENCİ EL KİTAPÇIĞI

BEŞİKDÜZÜ İMKB FEN LİSESİ ÖĞRENCİ EL KİTAPÇIĞI BEŞİKDÜZÜ İMKB FEN LİSESİ ÖĞRENCİ EL KİTAPÇIĞI 2017 İÇİNDEKİLER SUNUŞ... 3 TARİHÇEMİZ... 3 PERSONELİMİZ... 3 FİZİKİ YAPI... 4 Derslikler... 4 Bilişim Teknolojileri Sınıfı... 4 Spor Salonu ve Spor Alanları...

Detaylı

T.C. ŞİLE KAYMAKAMLIĞI Şile Oya Ali Osman Keçici Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü

T.C. ŞİLE KAYMAKAMLIĞI Şile Oya Ali Osman Keçici Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü (EVCĠ ĠZĠN BELGESĠ) ÖĞRENCĠNĠN Adı ve... Doğum Yeri ve Yılı :... Cep Telefonu :. Email :.. VELĠSĠNĠN Adı ve... Mesleği :... İş i :... Ev i :...... Ev Tel No :... İş Tel No :... Cep Telefonu : Email : Evci

Detaylı

5.Sınıflar Veli Bilgilendirme ve Tanışma Toplantısı

5.Sınıflar Veli Bilgilendirme ve Tanışma Toplantısı 5.Sınıflar Veli Bilgilendirme ve Tanışma Toplantısı DERS SAATLERİ İngilizce Main Course 12 Skills- Native 5+1 Türkçe 6 Matematik 5 Fen ve Teknoloji 4 Sosyal Bilgiler- 3 Beden Eğitimi 2 Din Kültürü - 2

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Özel İlkokulu ve Ortaokulunun 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılı Kayıt, Ücretlendirme Esasları ve Diğer Kurallar Ondokuz

Detaylı

Özel Dr. Sedat Üründül Anaokulu. 2015-2016 Veli Oryantasyonu

Özel Dr. Sedat Üründül Anaokulu. 2015-2016 Veli Oryantasyonu Özel Dr. Sedat Üründül Anaokulu 2015-2016 Veli Oryantasyonu 2015-2016 AKADEMİK YILI AÇILIŞ TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ KURUM VE BÖLÜM TANITI YÖNETİM KURULU BAŞKANI GENEL MÜDÜR MÜDÜR MÜDÜR YARDIMCILARI EĞİTİM

Detaylı

2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı. Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi

2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı. Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi 2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi Amacı öğrenmeye ilgi uyandırmak olan anaokulu; bilgi aktaran değil, çocukta var olan

Detaylı

BİLİM VE SANAT MERKEZLERİ ÖĞRENCİ TANILAMA SÜRECİ MANAVGAT REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

BİLİM VE SANAT MERKEZLERİ ÖĞRENCİ TANILAMA SÜRECİ MANAVGAT REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ BİLİM VE SANAT MERKEZLERİ ÖĞRENCİ TANILAMA SÜRECİ MANAVGAT REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ TANILAMA SÜRECİ O Türkiye de özel yeteneklilerin eğitimi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açılmış olan Bilim ve

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ YÖNERGESİ

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ YÖNERGESİ T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezinin

Detaylı

ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL YURT İÇİ VE YURT DIŞI GÖREVLENDİRME YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL YURT İÇİ VE YURT DIŞI GÖREVLENDİRME YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL YURT İÇİ VE YURT DIŞI GÖREVLENDİRME YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Ankara Sosyal Bilimler

Detaylı

MISYONUMUZ ANASINIFINDA EĞİTİM SÜRECİ

MISYONUMUZ ANASINIFINDA EĞİTİM SÜRECİ MISYONUMUZ Özel Esayan Ermeni İlk Orta ve Lisesi, anasınıfından 12. sınıfa kadar eğitim veren 118 yıllık köklü bir eğitim kurumudur. Okulumuz, güncel öğretim teknik ve yöntemleri ile zenginleştirilmiş

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ OKUL ÖNCESİ EĞİTİM BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ OKUL ÖNCESİ EĞİTİM BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ OKUL ÖNCESİ EĞİTİM BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu yönergenin amacı, Yıldız Teknik Üniversitesi çalışanlarının, 36 72 aylık

Detaylı

EK 1: Z.K.Ü. OKUL ÖNCESİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ SAĞLIK BİRİMLERİ KAMPÜSÜ ANAOKULU

EK 1: Z.K.Ü. OKUL ÖNCESİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ SAĞLIK BİRİMLERİ KAMPÜSÜ ANAOKULU EK 1: Z.K.Ü. OKUL ÖNCESİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ SAĞLIK BİRİMLERİ KAMPÜSÜ ANAOKULU İş bu sözleşme, Anaokulu Müdürlüğü ile... arasında aşağıdaki şartlarla imza edilmiştir. 1- Z.K.Ü. Rektörlüğü

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

MASA GÖREVLİLERİ YÖNERGESİ

MASA GÖREVLİLERİ YÖNERGESİ MASA GÖREVLİLERİ YÖNERGESİ Masa Görevlileri Yönergesi - 2 - İÇİNDEKİLER GENEL HÜKÜMLER 5 1. AMAÇ 5 2. KAPSAM 5 3. DAYANAK 5 4. TANIMLAR 5 ESAS HÜKÜMLER 6 5. MASA GÖREVLİSİ OLABİLME ŞARTLARI 6 6. BAŞVURULAR

Detaylı

T.C İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI

T.C İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI Çalışma Ayı: 2016-NİSAN AYI T.C İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI EK- 3/B Sorumlu Birim: Okul Yöneticisi GÜN Okul Yıllık Akademik, Sosyal, sportif, kültürel etkinliklerde

Detaylı

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KULÜP TÜZÜĞÜ ŞABLONU

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KULÜP TÜZÜĞÜ ŞABLONU ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KULÜP TÜZÜĞÜ ŞABLONU İtalik yazıyla belirtilen ifadeler kulüp üyeleri tarafından kulüp amaçlarına uygun olarak doldurulacaktır. Normal yazı tipi ile yazılmış diğer

Detaylı

ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 12. SINIFLAR

ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 12. SINIFLAR ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 12. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı aşkındır heyecanımızdan kaybetmeden,

Detaylı

Dilek ERCAN dercan@odtugvo.k12.tr 1

Dilek ERCAN dercan@odtugvo.k12.tr 1 BİZE ULAŞABİLECEĞİNİZ TELEFON NUMARALARIMIZ ve E-POSTA ADRESLERİMİZ ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL MERSİN İLKOKULU ANASINIFI BİLGİ KILAVUZU Sekreterlik: (0 324) 224 13 47 (0 324) 224 13 49 (0 324) 224 13 33

Detaylı

VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Liseye Giriş Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

T.C OVACIK KAYMAKAMLIĞI YEŞİLYAZI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İDARİ ÇALIŞMA PROGRAMI

T.C OVACIK KAYMAKAMLIĞI YEŞİLYAZI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İDARİ ÇALIŞMA PROGRAMI Pazartesi 1 8 15 22 29 Salı 2 9 16 23 30 Çarşamba 3 10 17 24 Perşembe 4 11 18 25 Cuma 5 12 19 26 Cumartesi 6 13 20 27 Pazar 7 14 21 28 12 İş günü 1-15-19 Eylül İlköğretim Haftası. 2-19 Eylül Gaziler Günü.

Detaylı

FATİH İLKOKULU 2015/2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI

FATİH İLKOKULU 2015/2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI FATİH İLKOKULU 2015/2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI AY: EKİM KONU LER UYG. Görev: Fatih İlkokulu müdürünün himayesinde, okul Eğitim öğretim kalitesini eğitim öğretim kalitesini

Detaylı

istekli olanlara öncelik verilerek okul müdürünün teklifi ve milli eğitim müdürünün onayı

istekli olanlara öncelik verilerek okul müdürünün teklifi ve milli eğitim müdürünün onayı NÖBET YÖNERGESİ İÇİN TALEPLERİMİZ Belleticiler, okulda görevli öğretmenlerden, yeterli sayıda öğretmen olmaması halinde aynı yerleşim yerindeki diğer eğitim kurumlarında görevli öğretmenler arasından istekli

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 2 Öğretmenlik Uygulaması Dersi: Usul ve Esaslar Fakültemizin dördüncü sınıf öğrencileri ve Formasyon Programı öğrencilerimiz

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI Sayın Velimiz, Aramıza yeni katılan tüm öğrenci ve velilerimize sımsıcak bir hoş geldin diyor; yeni eğitim-öğretim yılı için en iyi dileklerimizi sunuyoruz. Birlikte olacağımız yeni eğitim-öğretim yılı

Detaylı

oranında arttırmak Diploma notu ortalamasını her yıl % 2 oranında arttırmak (76.069 )

oranında arttırmak Diploma notu ortalamasını her yıl % 2 oranında arttırmak (76.069 ) EĞİTİME DESTEK HİZMETLERİ KURUMSAL YAPININ İYİLEŞTİRİLMESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM EĞİTİM-ÖĞRETİM 1 ÖĞRENCİLERİN AKADEMİK BAŞARILARINI ARTTIRMAK DUMLUPINAR İLKÖĞRETİM OKULU PLAN- HEDEF LUK TABLOSU TEMA AMAÇ HEDEFLER

Detaylı

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ SPOR TESİSLERİ İŞLETME YÖNERGESİ

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ SPOR TESİSLERİ İŞLETME YÖNERGESİ YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ SPOR TESİSLERİ İŞLETME YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1. Bu Yönergenin amacı; Yüzüncü Yıl Üniversitesine ait her türlü spor tesislerinin eğitim,

Detaylı

EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU HAZİRAN AYI BÜLTENİ EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU 2016 2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK KELEBEK-UĞURBÖCEĞİ GRUPLARI Değerli Velilerimiz ve Sevgili Çocuklarımız, Başlangıçlar güzeldir, bitişler zor Tanışmalar heyecanlı

Detaylı

ACiL DURUMLARDA BAŞVURU FORMU ÇOCUĞUN Adı :.. Soyadı:.. ACİL DURUMLARDA BAŞVURULACAK ADRES VE TELEFONLAR

ACiL DURUMLARDA BAŞVURU FORMU ÇOCUĞUN Adı :.. Soyadı:.. ACİL DURUMLARDA BAŞVURULACAK ADRES VE TELEFONLAR ACiL DURUMLARDA BAŞVURU FORMU ÇOCUĞUN Adı :.. Soyadı:.. ACİL DURUMLARDA BAŞVURULACAK ADRES VE TELEFONLAR EK-1 ÇOCUĞUN ANNESİ AÇIKLAMALAR Adı Soyadı :. Fotoğraf Ev Adresi :. Ev Telefonu :. FOTOĞRAF İş Adresi

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR YENİ YIL ETKİNLİĞİ Okul Öncesi öğrencilerimiz için planladığımız Yeni Yıl Etkinliği okulların kar tatili olması dolayısıyla yapılamadı. Bu

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Bahar Dönemi ECE 302 Okul Deneyimi

Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Bahar Dönemi ECE 302 Okul Deneyimi Değerli Öğretmenimiz; Hacettepe Üniversitesi 2013-2014 Bahar Dönemi ECE 302 Okul Deneyimi 3. Sınıf öğrencimiz 2013-2014 Akademik Yılı Bahar Dönemi Okul Deneyimi dersinin uygulamasını sınıfınızda yapacaktır.

Detaylı

MAL İHRACATINA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ

MAL İHRACATINA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ MAL İHRACATINA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI (DFİF) MEVCUT DESTEKLER İhracata Hazırlık Destekleri Pazarlama Destekleri Yüksek Katma Değere Yönelik Destekler UR-GE Pazara

Detaylı

Özel Dr. Sedat Üründül Anaokulu. 2013-2014 Veli Oryantasyonu

Özel Dr. Sedat Üründül Anaokulu. 2013-2014 Veli Oryantasyonu Özel Dr. Sedat Üründül Anaokulu 2013-2014 Veli Oryantasyonu 2013-2014 2014 AKADEMİK K YILI AÇILIŞ TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ Veli Tanıtım KARTLARI ORYANTASYON GÜN G N VE SAATLERİ Merkur 1. Grup: Merkur

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğü SAĞLIK MESLEK LİSELERİ REHBERLİK HİZMETLERİ YÖNERGESİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğü SAĞLIK MESLEK LİSELERİ REHBERLİK HİZMETLERİ YÖNERGESİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğü SAĞLIK MESLEK LİSELERİ REHBERLİK HİZMETLERİ YÖNERGESİ SAĞLIK MESLEK LİSELERİ REHBERLİK HİZMETLERİ YÖNERGESİ 1. BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ PRATİK DİNİ HİZMETLERVE MESLEKİ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ PRATİK DİNİ HİZMETLERVE MESLEKİ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ PRATİK DİNİ HİZMETLERVE MESLEKİ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı, din görevlisi adaylarının, din görevliliği

Detaylı

TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU EĞİTİM KURULU

TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU EĞİTİM KURULU EK:1-1- TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU EĞİTİM KURULU ANTRENÖR STAJ EĞİTİM PROGRAMI ESASLARI Bölüm I AMAÇ Madde 1- Antrenör Staj Eğitim Programı Esaslarının amacı; antrenör adaylarının eğitimöğretim programlarında

Detaylı

MAVİ SINIF UCPA - Hisarönü Otel

MAVİ SINIF UCPA - Hisarönü Otel MAVİ SINIF 2018-2019 UCPA - Hisarönü Otel UCPA / MARMARİS MAVİ SINIF NEDİR? Hedefler / amaçlar : Öğrencilere farklı bir çalışma ve okul kavramı sunmak. Aynı seviyedeki öğrenci grupları arasında birlik

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ FARABİ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ

GAZİ ÜNİVERSİTESİ FARABİ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ FARABİ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ 2017 Faaliyet Raporu Özeti Farabi Kurum Koordinatörlüğünce yürütülen hizmetlerle ilgili mevcut süreçler ve alt süreçlerin maddeler halinde

Detaylı

(2) Her takvim yılı içerisinde bir şirketin gerçekleştirdiği en fazla 10 (on) adet yurt dışı pazar araştırması gezisi desteklenir.

(2) Her takvim yılı içerisinde bir şirketin gerçekleştirdiği en fazla 10 (on) adet yurt dışı pazar araştırması gezisi desteklenir. YURTDIŞI PAZAR ARAŞTIRMA VE SEYAHAT DESTEĞİ (1)Sınai ve/veya ticari şirketler ile yazılım sektöründe faaliyet gösteren şirketlerce gerçekleştirilen yurt dışı pazar araştırması gezilerine ilişkin giderler,

Detaylı

KKTC MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI İLKÖĞETİM DAİRESİ Öğretim Yılı Akademik Takvimi

KKTC MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI İLKÖĞETİM DAİRESİ Öğretim Yılı Akademik Takvimi KKTC MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI İLKÖĞETİM DAİRESİ 2018 2019 Öğretim Yılı Akademik Takvimi 1 Eylül 2018 3-7 Eylül 2018 - Dünya Barış Günü Hizmet İçi Eğitim 10-11-12 Eylül 2018-2018-2019 Öğretim Yılı

Detaylı

ETİMESGUT ŞEHİT SALİH HELVACI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NÖBET GÖREVİ VE UYULMASI GEREKEN ESASLAR 1- Günlük vakit

ETİMESGUT ŞEHİT SALİH HELVACI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NÖBET GÖREVİ VE UYULMASI GEREKEN ESASLAR 1- Günlük vakit ETİMESGUT ŞEHİT SALİH HELVACI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NÖBET GÖREVİ VE UYULMASI GEREKEN ESASLAR 1- Günlük vakit çizelgesini uygulamak, 2-Öğretmenlerin derslere zamanında

Detaylı

ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 10. SINIFLAR

ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 10. SINIFLAR ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 10. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı aşkındır heyecanımızdan kaybetmeden,

Detaylı

BOZOK ÜNİVERSİTESİ UYGULAMALI KREŞ VE ANAOKULU YÖNERGESİ

BOZOK ÜNİVERSİTESİ UYGULAMALI KREŞ VE ANAOKULU YÖNERGESİ BOZOK ÜNİVERSİTESİ UYGULAMALI KREŞ VE ANAOKULU YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve Kapsam Madde 1- Bu yönerge, Bozok Üniversitesinde çalışan akademik ve idari personelin çocukları öncelikli

Detaylı

DESTEK EĞİTİM ODASI HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER

DESTEK EĞİTİM ODASI HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER DESTEK EĞİTİM ODASI HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER Destek Eğitim Odası Nedir? Destek Eğitim Odası, okul ve kurumlarda, kaynaştırma/bütünleştirme yoluyla eğitim uygulamaları kapsamında yetersizliği olmayan

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİNDE NELER DEĞİŞTİ

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİNDE NELER DEĞİŞTİ MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİNDE NELER DEĞİŞTİ Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği, 1 Temmuz 2015 tarihi itibariyle değişti. ÖĞRENCİ DEVAMSIZLIĞINDA KURAL

Detaylı

EK- 3/B T.C İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İMAM HATİP LİSELERİ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI GÜN KONU EYLEMLER EYLEM GERÇEKLEŞME SAYISI

EK- 3/B T.C İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İMAM HATİP LİSELERİ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI GÜN KONU EYLEMLER EYLEM GERÇEKLEŞME SAYISI EK- 3/B T.C İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İMAM HATİP LİSELERİ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI Çalışma Ayı: 2016 - NİSAN AYI Sorumlu Birim: Okul Yöneticisi GÜN KONU EYLEMLER EYLEM GERÇEKLEŞME

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI DERSİ ÇALIŞMA VE UYGULAMA YÖNERGESİ Aralık, 2016 Bu yönerge, Pedagojik Formasyon Sertifika Programında

Detaylı

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK EVİ ÇALIŞMA ESASLARI

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK EVİ ÇALIŞMA ESASLARI NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK EVİ ÇALIŞMA ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Amaç Madde 1- Bu çalışma esaslarının amacı, Namık Kemal Üniversitesi çalışanlarının ve öğrencilerinin 3-6 yaş arasındaki

Detaylı

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ DANIŞMANLIĞI YÖNERGESİ

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ DANIŞMANLIĞI YÖNERGESİ T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ DANIŞMANLIĞI YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı; İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi ndeki tüm fakülte ve yüksekokullarda öğrenim görmekte olan öğrencilere

Detaylı

Yeditepe Üniversitesi Öğrenci Birliği Yönergesi BİRİNCİ KISIM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Yeditepe Üniversitesi Öğrenci Birliği Yönergesi BİRİNCİ KISIM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Yeditepe Üniversitesi Öğrenci Birliği Yönergesi BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 Bu Yönerge nin amacı, Yeditepe Üniversitesi ne kayıtlı öğrencilerin eğitim, sağlık, spor ve

Detaylı

BİREYSEL PLANLAMA MÜDAHALE HİZMETLERİ. Okula yeni başlayan. öğrencilere yönelik. gözlem çalışmaları yapılması.

BİREYSEL PLANLAMA MÜDAHALE HİZMETLERİ. Okula yeni başlayan. öğrencilere yönelik. gözlem çalışmaları yapılması. LÜLEBURGAZ REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2013/2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ANALARI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ YILLIK ÇERÇEVE PROGRAM TASLAĞI EYLÜL 23-27 EYLÜL 16-20 EYLÜL 9-13 EYLÜL

Detaylı

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ / TERME KAYMAKAMLIĞI TERME LİSESİ

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ / TERME KAYMAKAMLIĞI TERME LİSESİ T.C. SAMSUN VALİLİĞİ / TERME KAYMAKAMLIĞI TERME LİSESİ PROJE ADI OKULUM TEMİZ HAZIRLAYANLAR Demet CANSU Tarık UÇAR Gülsen YILDIRIM Reyhan KAR Nuray GÜNDÜZ Emine ŞERBETÇİ 2013 Proje Adı OKULUM TEMİZ Proje

Detaylı

tarihli Öğretmenler Genel Kurulu kararı ile aşağıda yazılı bulunan Okul Kuralları yürürlüğe alınmıştır.

tarihli Öğretmenler Genel Kurulu kararı ile aşağıda yazılı bulunan Okul Kuralları yürürlüğe alınmıştır. 09.09.2016 tarihli Öğretmenler Genel Kurulu kararı ile aşağıda yazılı bulunan Okul Kuralları yürürlüğe alınmıştır. Önsöz Bizler; öğrenciler, öğretmenler, veliler ve eğitim / öğretimden sorumlu kişiler

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMLARININ ve DERSLERİNİN YÜRÜTÜLMESİNE YÖNELİK YÖNERGE. Dokuz Eylül Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMLARININ ve DERSLERİNİN YÜRÜTÜLMESİNE YÖNELİK YÖNERGE. Dokuz Eylül Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMLARININ ve DERSLERİNİN YÜRÜTÜLMESİNE YÖNELİK YÖNERGE Dokuz Eylül Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi İzmir, Aralık 2012 İÇİNDEKİLER 1. Uzaktan Eğitim Programlarının

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART UNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİGİ YE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART UNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİGİ YE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART UNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİGİ YE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ YÖNERGENİN AMACI MADDE 1- Bu yönergenin amacı, Turizm İşletmeciliği ye Otelcilik Yüksekokulu öğrencilerinin

Detaylı

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KÜLTÜR VE SANAT BİRLİĞİ İTÜ HAVACILIK KULÜBÜ TÜZÜĞÜ

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KÜLTÜR VE SANAT BİRLİĞİ İTÜ HAVACILIK KULÜBÜ TÜZÜĞÜ İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KÜLTÜR VE SANAT BİRLİĞİ İTÜ HAVACILIK KULÜBÜ TÜZÜĞÜ 1. İsim İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ HAVACILIK KULÜBÜ - İTÜHAVK 2. Amaç Kulübün amacı İTÜ bünyesinde yamaç paraşütü sporu

Detaylı

ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ

ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ MEVCUT DURUM Öğretim Çalışmaları: Destekleme ve yetiştirme kursları düzenlendi. Pansiyon etüt ve kursları düzenlendi Deneme sınavları uygulandı. Sınavlara

Detaylı

İNGİLİZCE EĞİTİM UYGULAMA PROSEDÜRÜ P17-IK-009

İNGİLİZCE EĞİTİM UYGULAMA PROSEDÜRÜ P17-IK-009 Sayfa : 1 / 4 1. AMAÇ İngilizce Eğitim Programı, Koç Üniversitesi nin ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak çalışanlarının gelişimine katkıda bulunulması ve İngilizce yabancı dil bilgi ve becerisinin

Detaylı

OMÜ EĞĐTĐM FAKÜLTESĐ OKULLARDA UYGULAMA ÇALIŞMALARI YÖNERGESĐ

OMÜ EĞĐTĐM FAKÜLTESĐ OKULLARDA UYGULAMA ÇALIŞMALARI YÖNERGESĐ OMÜ EĞĐTĐM FAKÜLTESĐ OKULLARDA UYGULAMA ÇALIŞMALARI YÖNERGESĐ BĐRĐNCĐ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı; öğretmen adaylarının, öğretmenlik mesleğine daha iyi hazırlanmalarını; öğrenimleri

Detaylı

SİMEP. (Sanayici İşbirliğinde Mesleki Eğitim Projesi)

SİMEP. (Sanayici İşbirliğinde Mesleki Eğitim Projesi) SİMEP (Sanayici İşbirliğinde Mesleki Eğitim Projesi) SİMEP AMACI İş piyasasının talep ettiği niteliklerde meslekî yeterliliklere ve sosyal becerilere sahip insan gücünün yetiştirilmesi ve istihdam edilmesinin

Detaylı

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ NEŞET ERTAŞ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖZEL YETENEK SINAVI YÖNERGESİ

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ NEŞET ERTAŞ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖZEL YETENEK SINAVI YÖNERGESİ AMAÇ T.C AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTESİ ÖZEL YETENEK SINAVI (Senatonun 04.05.2016 tarih ve 2016/08-03 sayılı kararıyla kabul edilmiştir.) Madde 1) Bu yönergenin amacı AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ Neşet Ertaş

Detaylı

ZİHİN ENGELLİLER SINIF ÖĞRETMENİ

ZİHİN ENGELLİLER SINIF ÖĞRETMENİ TANIM Çalıştığı eğitim kurumunda zihinsel engelli öğrencilere çeşitli bilgi, beceri ve tutumları kazandırmak üzere eğitim veren kişidir. A- GÖREVLER Zihin Engelliler Sınıf Öğretmeninin, zihin engelli öğrencilere

Detaylı

KKTC. Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı. İlköğretim Dairesi Müdürlüğü Öğretim Yılı Akademik Takvimi

KKTC. Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı. İlköğretim Dairesi Müdürlüğü Öğretim Yılı Akademik Takvimi KKTC Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı İlköğretim Dairesi Müdürlüğü 2010-2011 Öğretim Yılı Akademik Takvimi 01.09.2010 Çarşamba Dünya Barış Günü 1 7 Eylül 2010 Çarşamba Salı 2010 yılı Hizmet İçi

Detaylı

OKUL DENEYİMİ, ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI I ve ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI II DERSLERİ UYGULAMA ESASLARI

OKUL DENEYİMİ, ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI I ve ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI II DERSLERİ UYGULAMA ESASLARI OKUL DENEYİMİ, ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI I ve ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI II DERSLERİ UYGULAMA ESASLARI T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ OKUL DENEYİMİ, ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI I ve ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI

Detaylı

ÖZ DEĞERLENDİRME EYLEM PLANI ŞABLONU- KURUM DÜZEYİNDE Öz Değerlendirme Eylem Planı

ÖZ DEĞERLENDİRME EYLEM PLANI ŞABLONU- KURUM DÜZEYİNDE Öz Değerlendirme Eylem Planı ÖZ DEĞERLENDİRME EYLEM PLANI ŞABLONU- KURUM DÜZEYİNDE Öz Değerlendirme Eylem Planı Okul: VAN TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ Eylem Planının Süresi: 6 ay Geliştirilecek Alanlar (ÖD Raporundan Aktarılacak)

Detaylı

VELİ EL KİTAPÇIĞI. www.mazeretyokfarklicocuk.com

VELİ EL KİTAPÇIĞI. www.mazeretyokfarklicocuk.com VELİ EL KİTAPÇIĞI www.mazeretyokfarklicocuk.com İÇİNDEKİLER SUNUŞ VİZYONUMUZ MİSYONUMUZ EĞİTİM FELSEFEMİZ OKULDA YAŞAM KILIK KIYAFET YEMEK DÜZENİ UYKU DÜZENİ SERVİS HİZMETLERİ GELİŞİM DEĞERLENDİRME BİLGİLENDİRMESİ

Detaylı

T.C. MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ. Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Yönergesi. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ. Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Yönergesi. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Yönergesi Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 (1) Bu yönergenin amacı, eğitim fakültelerinde

Detaylı

AİLE VE TÜKETİCİ BİLİMLERİ GÖRGÜ KURALLARI KURS PROGRAMI

AİLE VE TÜKETİCİ BİLİMLERİ GÖRGÜ KURALLARI KURS PROGRAMI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü AİLE VE TÜKETİCİ BİLİMLERİ GÖRGÜ KURALLARI KURS PROGRAMI Ankara, 2016 İÇİNDEKİLER PROGRAMIN ADI... Hata! Yer işareti tanımlanmamış. PROGRAMIN

Detaylı

Özel Dr. Sedat Üründül Anaokulu Veli Oryantasyonu

Özel Dr. Sedat Üründül Anaokulu Veli Oryantasyonu Özel Dr. Sedat Üründül Anaokulu 2016-2017 Veli Oryantasyonu 2016-2017 AKADEMİK YILI AÇILIŞ TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ 05.09.2016 Veli Oryantasyonu Okul Açılışı 06 Eylül 2016 Salı 09:30-10:30 Atlas ve Venüs

Detaylı

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü. Zorunlu Staj Yönergesi

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü. Zorunlu Staj Yönergesi İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü Zorunlu Staj Yönergesi Amaç ve Kapsam Madde 1. Bu yönerge, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Sosyal ve Beşeri

Detaylı