AKILLI OFİS UYGULAMALARI.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "AKILLI OFİS UYGULAMALARI. www.setcombt.com..."

Transkript

1 AKILLI OFİS UYGULAMALARI...

2 AKILLI OFİS ÇÖZÜMLERİ İletişim 10 inch dokunmatik kontrol panelleri ile güvenlik,resepsiyon,iş merkezindeki herhangi bir aktivite yerleşkesi ve diğer ofisleri arayabilirsiniz. Sesli -görüntülü görüşebilirsiniz, mesaj bırakabilirsiniz. Ofisiniz kapalı iken gelen ziyaretciler ile cep telefonunuzdan görüşebilirsiniz. Çevre kameraları gözetleyebilirsiniz. Güvenlik Ofisiniz hırsız,yangın,su baskını,gaz sızıntısına karşı sisteme entegre dedektör ve sensörler ile korunur.güvenlil sistemini telefon ve tabletler ile uzaktan yönetebilirsiniz. Alarm anında 4 adet resim çeker ve belirlenen 4 telefon aranır. Güvenlik binadaki tüm alarm kayıtlarını görebilir. Gelişmiş güvenlik sistemi özellikleri. Aydınlatma /Perde Ofisinizdeki tüm aydınlatma ve perdeleri otomasyon sistemi içinde kontrol edebilirsiniz. Farklı senaryolarda hangilerinin açık kapalı olacağını ve aydınlatma seviyelerini belirleyebilirsiniz. Zamanlayabilirsiniz tek dokunuşla tümünü aç/kapat uygulayabilirsiniz. Güvenlik binadaki tüm alarm kayıtlarını görebilir. Zamanlama Ofisinizdeki Aydınlatma, Perde,Klima,Tv,Ses Sistemi belirli gün ve saatlerde çalışacak şekilde zamanlayabilirsiniz. Sabah Perdeleriniz Otomatik açılacak,hava kararınca aydınlatmlarınız devreye girecektir. Sabah siz gelmeden ofisiniz istediğiniz sıcaklıkda olacaktır. Zamanlamaları ve özellikleri ipad,iphone,android ile kontrol edebilirsiniz. Merkezi Yönetim Bina Yönetimi size mesaj,duyuru,bülten,gönder ebilir. Siz ilgili görevlilerden servis talep edebilirsiniz. Asansörünüzü çağırabilirsiniz. Zamanlamaları ve özellikleri ipad,iphone,android ile kontrol edebilirsiniz. Güvenlik loglarınızı görevliler online görebilir. Mobil Kontrol Ofis içindeki kameraları telefonunuzdan görebilirsiniz. Güvenlik Sistemini uzaktan kontrol edebilirsiniz Isıtma/Soğutma/Havaland ırma sistemini uzaktan kontrol edebilirsiniz. Tüm cihaz ve senaryoları uzaktan kontrol edebilirsiniz.

3 1.Home Prestige Fiyat ve Ürün Listesi Açıklama: Firmamız ve Bechamp ile ortak üretilen, tasarım ve fonksiyon olarak oldukça kaliteli binlerce referans uygulaması olan ürünümüzdür. Öne çıkan özellikleri İnterkom, Güvenlik, Otomasyon ve Bina Yönetimini aynı ürün gamında çözmesi birbiri ile entegre çalışan kusursuz çözümler sunmasıdır. Firmamız Ortadoğu, Türkî Cumhuriyetler ve Türkiye deki satış ve distribütörlük haklarını elinde bulundurmaktadır. Ayrıca Philips, LG, Samsung, Bosch, Honeywall, Hometouch gibi firmalara OEM olarak üretim yapılmaktadır.partnerlerimiz ile ilgili detaylı bilgi için adresini ziyaret edebilirsiniz. Dünyada Rf /Zigbee ile otomasyonlar ile ürün ve sistem geliştiren ilk firmadır.marka ve tasarımı firmamıza ait olan 12 adet ürün mevcuttur. Fortune 500 de yer alan, teknloji ve arge alanlarında bir çok ödül sahibi firmamız projelerinize değer katmaya devam edecektir. 1. İnterkom ve Bina Otomasyonları Sistem Şeması Bina Otomasyon Sistemimizin temel özelliklerinden birisi interkomdur.ofis içlerinde bulunan 7 veya 10 inch paneller ile oldukça gelişmiş bir iletişim sistemine sahip olursunuz. Sadece İnterkom Sistemi değil tüm projede kullanılacak olan 1 adet server yazılımı ile Yönetimsel ve Güvenlik ile ilgili bir çok özellikleri içeren bir sistemi içermektedir.

4 Şekilde görüldüğü üzere her ofisdeki panel ve diğer bina cihazları aynı networkde olmalı.mesafeye bağlı olarak her panelden tek parça merkezdeki bir switch e kablo çekilebilir yada ara katlarda örneğin 4 katta bir switch kullanılıp bu switchler merkezi switchde birleştirebilir.ayrıca aynı networkde bina önü modülleri ve management panel modülü bağlı olmalıdır.bilgisayar ağı kurmakda tecrubeliyseniz şu şekilde düşünebilirseniz tüm ofisler,bina önü modulü ve management panel aynı ağda olacak bilgisayarların aynı switche bağlanması gibi.iletişimin gerçekleşeceği her noktadan merkezi switche cat5 yada cat6 kablo çekilmelidir. İNTERKOM ÖZELLİKLERİ İş merkezindeki farklı hizmet noktaları ile direkt görüşme,mesajlaşma. Giriş ile sesli görüntülü konuşabilme. Ziyaretçilere mesaj bırakabilme. Tüm ofisler ile sesli görüntülü konuşabilme. Yaşam alanındaki istenilen yerle sesli görüntülü konuşma yapabilme. Belirlenen saat ve günlerde rahatsız edilmeme. Opsiyonel olarak siz iş yerinizde yokken kapınızdaki kişi ile cep telefonunuzdan görüşme (Voip). İstediğiniz yerlerden gelen çağrılarda sadece sesli görüşme (kamera nın pasif hale gelmesi) Çevre güvenliğine bağlı kameraları panel üzerinden monitör edebilme. Yaşam alanları ile görüşme, sipariş,haberleşme(sinema Salonu,Kuaför,Spa,Market,Taxi vb) SERVER VE İŞ MERKEZİ YÖNETİMİ Belirlenen blok yada bölümlere, tüm panellere duyuru,bülten,mesaj gönderebilme.plaza ile ilgili haberleri,duyuruları tek tuşla gönderebilirsiniz.aidat bilgileri, Hizmet bilgileri,düğün,nişan,toplantı davetleri vb. Flash formatında dosyalar gönderebilme reklam,organizasyon etkinlik bilgileri. Panellereden günlük hava durumunu öğrenebilme. Site ile ilgili 3 boyutlu dijital harita oluşturup herhangi bir alarm anında program ekranından görebilirsiniz bu görüntüyü Lcd ekranlara aktarabilirsiniz.sitede meydana gelen herhangi gaz,duman,yangın,hırsızlık..vb tehlikeleri izleyebilirsiniz erken müdahalede bulunabilirsiniz. Online alış-veriş yapabilir, taksi ve asansör çağırabilirsiniz.

5 2. Ofis İçi Sistem Şeması ve Özellikleri Yukarıdaki diyagram aslında ofis içindeki tüm kablolamayı özetlemektedir. 1.Security Card ile panel arası Mor renkli belirtilen 5 telli kablo (cat5 yada cat6 ) 2.Kameralardan panele yeşil renkle gösterilen video kablosu. 3.Dedektörlerden Security Modül e 2 kırmızı ile gösterilen 2 telli güvenlik kablosu. 4.Telefon ile kontrol için Security Modül e mavirenkli telefon kablosu pstn den (telefon şebekesinden) 5.Villa Önü modülden dijital kilit e 2 telli kablo çekilmelidir. 6.Aydınlatma,perde,cihaz,senaryo kontrolü ise kablosuz gerçekleşmektedir.

6 2.1 Güvenlik Sistemi Özellikleri Sisteme entegre edilen hareket, yangın, su baskını gibi sensörler ile eviniz, acil durumlara karşı kendini otomatik olarak hazırlar ve korur. Sisteme 16 adet hareket, duman, gaz, vb. dedektör eklenebilir. Sisteme ofis içindeki kameraları entegre edebilirsiniz.örneğin salondaki dedektör algılama yaptığında girişteki kamera 4 adet fotoğraf çeker ve telefonla bildirir. Dedektörlerle senaryoları tetikliyebilirsiniz örneğin hareket dedektörü algılama yaptığında tüm perdeler açılsın ışıklar yansın tv çalışsın, telefondan bana haber versin. Sistemdeki kameraları internet üzerinden izleyip kayıt yapabilirsiniz. Gaz ve Su valfi bağlayıp tehlike anında otomatik kesilmesini sağlayabilirsiniz. Bina Otomasyonuna bağlı server programında alarm ikazı görüntülenir. Uzaktan telefon yada bilgisayarınızdan alarm sistemini yönetebilir, logları görebilirsiniz. Not : Güvenlik sistemi diğer otomasyon özellikleri ve cihazlar ile entegre çalışır.bunun anlamı şudur siz gece_çocuk adında bir senaryo oluşturdunuz, gece modunda çocuk odasındaki haereket dedektörü bir hareket algıladı salonun,odanın ve Wc nin aydınlatmalarını otomatik olarak yakabilir.yada Motorlu penceriniz var ise herhangi bir gaz kaçağı durumunda pencelerenizi açtırabilir, otomatik havalandırma sistemini çalıştırabilirsiniz.bu ve benzer senaryolar çoğaltılabilir önemli olan nokta sensör ve dedektörler ile senaryoların tetiklenebilmesinir,senaryoları ise kendi yaşamınıza ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirebilirsiniz. 2.2 Aydınlatma ve Perde Otomasyonu Özellikleri

7 Yukarıdaki şemada görüldüğü üzere aydınlatma ve perde kontrolü Rf olarak gerçekleştirilmektedir ve elektrik kablolama alt yapısında bir değişiklik gerektirmemektir, sadece kullanılan kasa (buat) olarak ingiliz standartında kare kasa kullanılmaktadır. Tek bir dokunuşla ofisinizdeki tüm aydınlatmasını; panel, akıllı kumanda veya interneti kullanarak tüm ışıklarınızı kontrol edebilirsiniz. Güvenlik ve diğer senaryolara ekleyebilirsiniz (Örneğin: Toplantı senaryosunda, ortamın aydınlatmasını otomatik olarak ayarlayabilirsiniz. Işık seviyelerini de ayarlayabilirsiniz(dim Edebilme). Aydınlatmalarınızı bölgesel ve tüm olarak zamanlayabilirsiniz.her sabah yada akşam belirlediğiniz perde ve aydınlatmaların konumunu ayarlayabilirsiniz. Dışarı Modunda ofisde herhangi bir hareket algılandığında ışıklarınızın yanmasını perdelerinizin açılmasını sağlayabilirsiniz. Enerji Tasarrufu sağlayabilirsiniz. Tüm aydınlatma ve perdelerinizi merkezi kumanda vasıtasıyla yada portable tablet (ipad/iphone/android) ler vasıtasıyla kontrol edebilirsiniz. Farklı türlerdeki aydınlatmalar sistemimizde kontrol edebilirsiniz spot lambalar,enerji tasarruf sistemleri ve Floresan tipi. Sadece perde değil panjur,motorlu kepenk,motorlu penceler sistemimizde kablosuz olarak kontrol edilebilir. 2.3 Elektrikli Cihaz Kontrolü Sistemde kumandası olan tüm elektrikli cihazların tüm fonksiyonları kontrol edilebilir.örneğin klimayı açıp kapatabilir,sıcak,soğuk moda geçirebilir,dereceleri ayrı ayrı yarlayabilirsiniz.televizyonu açıp kağatabilir,ses seviyelerini, kaynak (source) ayarlayabilirsiniz özet olarak kumanda üzerindeki tüm fonksiyonları sistemde kontrol edebilir ve senaryolara dahil edebilirsiniz.bu RF /IR dönüştürü ile kablosuz sağlanır.klima,tv,dvd,ses sistemi gibi kumandalı cihazlar bu şekilde kontrol edilmektedir. Kumandası olmayan tüm cihazlar ise akıllı soket (priz) vasıtası ile sadece on/off şeklinde kontrol edilmektedir.fırın,bulaşık,çamaşır makinası, buz dolabı vb cihazlar bu şekilde kontrol edilebilir.akıllı Prizi kontrol paneli ile kablosuz haberleşir ve extra bir kablolamaya gerek yoktur. Tüm cihazları kontrol edebilir, senaryolara dahil edebilirsiniz. Tüm cihazları internetten kontrol edebilirsiniz. Tv,DVD,Klima,Ses Sistemi, Jakuzi,Buzdolabı, Çamaşır,Bulaşık Mak,...vb tüm elektriksel cihazlarınız. Sınırsız senaryo üretebilirsiniz. Örneğin Film senaryosunda perdeler kapanır, ışık parlaklıkları artar, klima 20 dereceye gelir TV, DVD Player ve ses sistemi devreye girer.

8 Siz iş yerinizden çıkarken tüm ışıkları kapatır güvenlik modülünü aktif hale getirebilirsiniz. Kolay kullanıcı arayüzü ile kendi senaryolarınızı üretebilirsiniz. 2.4 Mobil Kontrol Otomasyon sisteminizi ; 1.Cep telefonu ile kontrol edebilirsiniz. 2.Ipad/iphone veya Android tabletler vasıtasıyla kontrol edebilirsiniz. 3.Bilgisayar yada Laptop dan kontrol edebilirsiniz. Tüm bu özelliklerde dışarıdan kotrol için sadece internet bağlantısı ve modem olması gerekmektedir.extradan bir uygulama yüklemek gerekli değildir, web üzerinden kontroller sağlanır. 2.5 Backround Müzik &Görüntü Özellikleri Opsiyonel olarak sistemimizde kullanılan 16 Zone ses ve görüntü dağıtıcı ile merkezi görüntü kaynaklarını odalara yerleştirilen keypad ler vasıtası ile tv ve hoporlörlerden seçebilirsiniz. Her zone yerleştirilmiş Dijital keypad üzerinden Kaynak seçilebilmesi ( Receiver Uydu, DVD/cd Player...) Her zonda bulunan keyped üzerinden Volume kontrol yapılabilmesi. uzaktan kumanda kullanımı ve Video kaynağı seçebilme üstünlüğü,ses çıkışlarının her zone için stereo olması. Bir işyeri düşünelim bu iş yerinde 8 oda var bu işyerinde bir alan belirlenmiş bu alanda Kamera kayıt cihazı var ve işyeri kameraları bu alanda DVR cihazına kayıt yapılıyor ve bu işyerinin toplantı odası için bir dvd ye ihtiyacı var müzik dinlemek için bir ses sistemine ihtiyacı var tv haber seyretmek için bir receiver uydu ya ihtiyacı var Ama bu işyerinde bir kaç odada dvd receiver cd player kullanılmak isteniyor ayrıca ses sistemine de ihtiyaç var 4 oda da da bir çok dvd bir çok receiver bir çok cd player ihtiyacı ortaya çıkıyor ve karışık bi durum işte bu anda multiroom 800 en iyi çözüm. 8 odaya yerleştirilen hoparlör 8 odaya yerleştirilen 1 dijital keypad ve evin belirlenmiş bir noktası mesela Dvr kayıt cihazının bulunduğu nokta buraya Multiroom cihazımız koyuluyor bunun üzerine bir dvd player bir cd player ekleniyor şimdi her odada da birer tvmiz var her şey hazır. Örneğin salonda keypad üzerinden dvd den film izleniyorken diğer ofis bölümlerinde cd player üzerinden müzik dilenebilir başka bir oda dan tv üzerinden bahçedeki kameraların görüntüleri izlenebilir veya başka bir odadan aynı dvd yayını izlenebilir. 2.6 Isıtma /Soğutma Hvac Özellikleri Otomasyon Sistemimizde Vrf/Vrv sistemlerinin kontrolünü sağlayabilirsiniz burada ofis içinde kullanılacak termostadın kumandalı olması gerekmektedir.eğer kullanılacak sistemde kumandalı termostad yok ise ürünlerimiz ile sorunsuz çalışan 2,4 borulu kumandalı termostadlar firmamız tarafından sağlanmaktadır.

9 Resim : Kumandalı Termostad. Bağımsız çalışan Klima Sistemleri sistemimizde kontrol edilebilmektedir.klimaların kumanda fonksiyonları sisteme teker teker tanımlanarak gelişmiş özelliklere sahip bir hvac otomasyonuna sahip olabilirsiniz. Yerden ısıtma /soğutma sistemleri de sistemimizde kontrol edilebilmektedir. Sistemimizde ısıtma/soğutma sistemlerini senaryolara dahil edebilir,zamanlayabilir,sensör ve dedektörler ile otomatik çalıştırabilirsiniz. Resim :Klimaların Kontrolü 3.OTOMASYON SİSTEMİ ÇÖZÜMLER AÇIKLAMALARI 3.1 Aydınlatma Anahtarları

10 Şekil -1 Aydınlatma Çözümü Yukarıdaki şekilden görüldüğü üzere aydınlatmalarınızı ve perdelerinizi otomasyon sistemine almak için Extra bir kablolamaya ihtiyaç yoktur Sistem Rf 433 mhz ile kablosuz çalışmaktadır.perde anahtarları için de aynı şey geçerlidir burada önemli olan nokta aydınlatma kasalarının ingiliz standartında kare kasa olması gerekmektedir. Şekil -2 Kare Kasa (Buat ) Eğer Aydınlatmalar için grup priz kullanılacaksa priz ve aydınlatmaların birbirinden ayrılması gerekmektedir çünkü kare kasalar teklidir. Önemli Not : Anahtarların 1,2 ve 3 butonlu modelleri mevcuttur kontrol edilecek aydınlatma sayısındaki sınırlama 980 watt her anahtar için max yük miktarıdır. Önemli Not : Talep edilirse modul şeklinde istenilen marka,model anahtarın arkasına anahtar modülleri entegre edilebilir.

11 3.2 Güvenlik Kablolama Sistemde Güvenlik Kartı ve Yönetim Paneli arasında 5 telli kablo kullnılacaktır.dedektör ve sensörlerden güvenlik kartına ise normal 2 telli güvenlik kablosunun çekilmesi yeterlidir. Şekil- 3 Güvenlik Kartı Görünümü

12 3.3 Priz Kontrolü Otomasyon sisteminde prizler kontrol edilebilir on/off yapılabilir bunun için soket modülünün kullanılması gereklidir yine aydınlatma anahtarlarında olduğu gibi kare kasa kullanılması yeterlidir.şekil-2 Kare Kasa. Şekil -5 Soket Montajı 3.4 Kameralar Sistemde Yönetim paneli üzerinde 1 adet kamera vardır ayrıca istenirse 3 adet kamera bağlanabilir.bu kameralar internetten ve Ipad/Iphone dan gözlemlenebilir, kayıt yapılabilir.kameraların normal cctv kamera olması yeterlidir.kameralar panelin arkasındaki cctv portuna entegre edilir. Yukarıda panelin arka görünümü vardır normal cctv kablosu ile kameralar panelin arkasına kablolaması yapılmaktadır.

13 3.5 Panelin Kablolama Detayları Daire Önü İnterkom Yukarıdaki şekilde görüldüğü üzere 7 veya 10 inch panel arkasında Ethernet çıkışı vardır (Rj45) villa door station ile bir hub vasıtasıyla birlerştirilir yada direkt kablo ile de bağlanabilir.switch yada hub kullanılması tavsiye edilir. Not : İnternet üzerinden erişim sağlanacak ise yada ipad /iphone dan kontrol sağlanacak ise Wireless modem kullanılmalıdır.modemler genelde 4 port ethernet içerdiğinden hub yerine Adsl Modem kullanılabilir. 3.6 Bina İnterkom ve Yönetim Kablolama Şekilde görüldüğü üzere her ofisdeki panel ve diğer bina cihazları aynı networkde olmalı.mesafeye bağlı olarak her ofisden tek parça merkezdeki bir switche kablo çekilebilir yada ara katlarda örneğin 4 katta bir switch kullanılıp bu switchler merkezi switchde birleştirebilir.ayrıca aynı networkde bina önü modülleri ve management

14 panel modülü bağlı olmalıdır.bilgisayar ağı kurmakda tecrubeliyseniz şu şekilde düşünebilirseniz tüm bölümler,bina önü modulü ve management panel aynı ağda olacak bilgisayarların aynı switche bağlanması gibi.iletişimin gerçekleşeceği her noktadan merkezi switche cat5 yada cat6 kablo çekilmelidir. 3.7 Ofis İçi Kablolama Şeması Yukarıdaki diyagram aslında ofis içindeki tüm kablolamayı özetlemektedir.

15 1.Security Card ile panel arası Mor renkli belirtilen 5 telli kablo (cat5 yada cat6 ) 2.Kameralardan panele yeşil renkle gösterilen video kablosu. 3.Dedektörlerden Security Modül e 2 kırmızı ile gösterilen 2 telli güvenlik kablosu. 4.Telefon ile kontrol için Security Modül e mavirenkli telefon kablosu pstn den (telefon şebekesinden) 5.Villa Önü modülden dijital kilit e 2 telli kablo çekilmelidir. 6.Aydınlatma,perde,cihaz,senaryo kontrolü ise kablosuz gerçekleşmektedir. 3.8 Özelliklere ve Çözümlere göre blok Diyagramlar

16

17 4.ÜRÜNLER 4.1 Yönetim Panelleri

18

19

20 4.2 İNTERKOM GÖRÜNTÜLÜ HABERLEŞME ÜRÜNLERİ

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30 Not : Minumum sipariş,100 adet için yukarıdaki fiyatlar geçerlidir.100 adet altı siparişleriniz için %10 fark gösterebilir 5.SİSTEM AVANTAJLARI 1.Sistemimiz birbiri ile entegre çalışan ve haberleşen bir sistemdir.örneğin dedektörler ile aydınlatma sistemi haberleşir yani gece çocuk odasında bir hareket algılandığında WC nin ışığını yaktırabilirsiniz yada Klimayı çalıştırabilirsiniz. 2.Sistemimiz İnterkom +Güvenlik + Otomasyon birlikte çözüm sunar. 3.Elektrik Tesisatına müdahale edilmemektedir bundan dolayı en kötü senaryoda tüm aydınlatma,perde,ısıtmasoğutma sistemi manuel olarak çalışmaya devam edecektir. 4.Sistemimizde interkom,güvenlik gibi temel ve önemli noktalar kablolu çalışmaktadır.aydınlatma, Perde,Klima,Tv..vb kontroller ise kablosuz çalışmaktadır. a) Sorun gidermek ve arıza tespiti yapmak çok kolaydır.kablolu bir sistemde bir arıza meydana geldiği zaman kablo tesisatını ve kabloyu kontrol etmek zorundasınız bu hem vakit alıcı bir olay hem de zahmetlidir. b) Aydınlatma,perde,Tv,Klima..vb kablosuz çalıştığından daire başı size hatırı sayılır ölçüde kablo maliyetinden kar ettirecektir ortalama bir dairede TL. c)örneğin aydınlatma otomasyonunda sorun var anahtar değiştirilir sorun çözülür en kötü ihtimal normal anahtar takılır sistem yine çalışır manuel.kablolu sistemde ise 1.anahtar 2.kablo 3.röle modülünü kontrol etmek ve değiştirmek gerekebilir. Örneğin Isıtma Soğutma otomasyonunda sorun oldu ; sistemimizde Rf modülü kontrol etmek kötü ihtimal değiştirmek yeterlidir, bu modül 12 volt adaptör ile çalışır.kablolu sistemde ise 1.Hvac modülünü 2.kabloyu 3.programı kontrol etmek zorundasınız bu bazen 1-2 gün alabilir bu arada sisteminiz manuel olarak da çalışmayabilir. 5.İstenilen yer ile görüşme rezervasyon gibi işlemler yapıldığı için Rezidans ve yaşam alanı çok olan yerlerde tercih edilmektedir.(kuaför,spor salonu,taksi,eczane vb) 6.Servis ve Destek : Firma ofislerimizden farklı illerde yaptığımız projelerde o ilin en iyi 4-5 firması ile görüşürüz bu firmalara sisteme müdahale sorun tespiti,giderilmesi vb eğitimlerini verir,eğitim sonunda yapılan sınavda başarılı olan firmaya SetcomBt Yetkili Teknik Servis Belgesi verilir.2 yıl boyunca size arıza ve destek durumunda bu yetkili servisler hizmet verirler ücretleri ay sonunda firmamız tarafından banka hesaplarına yatırılır.herhangi çağrı anından 2 saat içinde teknik servis personeli gelir ve müdahale eder bunu sözleşmelerimizde de açıkca bildiririz. 7.Sadece belirli cihaz ve sistemler değil kumadası olan her türlü cihaz otomasyona dahil edilebilir kontrol edilebilir. 8.Dedektör ve Sensör marka bağımsızdır, her marka sensör ve dedektör ile çalışabilmektedir. 9.Site Yönetimi Modülü ile duyuru,bülten,anket yayınlayabilme. 10.Site yazılımı ile yetki verilen kişilerin tehlike anında hangi dairede hangi katta ve odada tehlike var uyarı msjı olarak alabilirler. 11.Avrupada ve Asyada Binlerce konut projesinde kullanılmıştır özellikle Almanya,İngiltere,Rusya,Hollanda,Portekiz vb binlerce mevcut referansı vardır.2009 da üretici yılın otomasyon üreticisi kalite ödülünü almıştır.

31 12.Arayüz ve sesli komutlar tamamen türkçedir, kolay kullanımı ve arayüzü sayesinde herkes tarafından kullanılabilir zorluk çekilmemektedir. 13.İletişimde 128 bitlik şifreleme kullanıldığından tamamen güvenlidir %99,9 iletişim taahhütü verilmiş ve laboratuvar testlerinde belirtilmiştir.

SETCOMBT SİSTEM AÇIKLAMALARI. www.setcombt.com...

SETCOMBT SİSTEM AÇIKLAMALARI. www.setcombt.com... SETCOMBT SİSTEM AÇIKLAMALARI... 1.Home Prestige Fiyat ve Ürün Listesi Açıklama: Firmamız ve Bechamp ile ortak üretilen, tasarım ve fonksiyon olarak oldukça kaliteli binlerce referans uygulaması olan ürünümüzdür.

Detaylı

SETCOMBT HP SİSTEM AÇIKLAMALARI

SETCOMBT HP SİSTEM AÇIKLAMALARI SETCOMBT HP SİSTEM AÇIKLAMALARI meren SETCOMBT wwwsetcombtcom 1Home Prestige Fiyat ve Ürün Listesi Açıklama: Firmamız ve Bechamp ile ortak üretilen, tasarım ve fonksiyon olarak oldukça kaliteli binlerce

Detaylı

SETRON ÖZEL EĞİTİM, TEKNOLOJİ

SETRON ÖZEL EĞİTİM, TEKNOLOJİ Kablosuz Home Prestige Sisteminin Temel Özellikleri 1. Güvenlik Sisteme entegre edilen hareket, yangın, su baskını gibi sensörler ile eviniz, acil durumlara karşı kendini otomatik olarak hazırlar ve korur

Detaylı

MODERN, LÜX, YENİLKÇİ PROJELER İÇİN SETCOMBT

MODERN, LÜX, YENİLKÇİ PROJELER İÇİN SETCOMBT MODERN, LÜX, YENİLKÇİ PROJELER İÇİN SETCOMBT REZİDANS PROJELERİ - İŞ YERLERİ - OFİSLER - MAĞAZALAR - HASTANELER İÇİN OTOMASYON ÇÖZÜMLERİ - ENERJİ TASARRUF PROJE VE OTOMASYONLARI - AKILLI BİNA TEKNOLOJİLERİ

Detaylı

ÜRÜN VE SİSTEM TANITIMI ERN800P 2013 Multiroom Profesyonel Ses ve Görüntü Dağıtımı Sistemleri. www.ernmuhendislik.net

ÜRÜN VE SİSTEM TANITIMI ERN800P 2013 Multiroom Profesyonel Ses ve Görüntü Dağıtımı Sistemleri. www.ernmuhendislik.net ÜRÜN VE SİSTEM TANITIMI ERN800P 2013 Multiroom Profesyonel Ses ve Görüntü Dağıtımı Sistemleri www.ernmuhendislik.net UYGULAMALAR ÇÖZÜMLER Ern 800 ile oldukça fonksiyonel ve kullanışlı Ses ve Görüntü Sistemleri

Detaylı

SETCOMBT FİYAT HAZIRLAMA KLAVUZU. www.setcombt.com...

SETCOMBT FİYAT HAZIRLAMA KLAVUZU. www.setcombt.com... SETCOMBT FİYAT HAZIRLAMA KLAVUZU... FİYAT HAZIRLAMA KLAVUZU Bu klavuz projeleriniz için kolay bir şekilde fiyat belirlemeniz için hazırlanmış.aşağıdaki aşamaları takip ettiğinizde projeniz için doğru fiyatlar

Detaylı

Multitek IP Interkom. VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı

Multitek IP Interkom. VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı Multitek IP Interkom VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı Multitek IP interkom sistemleri ve Somfy RTS kablosuz akıllı ev teknolojisinin bir araya gelmesi ile geliştirilen VIP70 Somfy daire monitörleri ile

Detaylı

Düşünsenize... Hoş Geldiniz...

Düşünsenize... Hoş Geldiniz... Düşünsenize... Evinizle bağınız nerede olursanız olun hiç kopmayacak. Işıklarınız ihtiyacınız kadar aydınlatsa, Oda ısısı istediğiniz seviyeye ayarlansa ve televizyonunuz açılsa yada yoğun bir işgünün

Detaylı

Yaşam alanlarına akıl katar

Yaşam alanlarına akıl katar Yaşam alanlarına akıl katar Güvenliğin, konforun ve enerji verimliliğinin yeni adresi Akıllı Ev ve Ofis Sistemleri! Kısaca Zipato Merkez Ofis Zagreb, Hırvatistan Bulut tabanlı M2M platformu konusunda uzman

Detaylı

Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR. Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri

Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR. Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri Akıllı Ev ÇÖZÜMLERİ Güvenlik Sistemi Aydınlatma Otomasyonu Priz Kontrol Isıtma Otomasyonu Senaryolar İklimlendirme Enerji Tasarufu Smart BS Kurumsal

Detaylı

www.levelteknoloji.com

www.levelteknoloji.com home Akıllı Ev / Bina Sistemleri Evinizin Aklı Sizde Kalsın... www.levelteknoloji.com Akıllı ev nedir Cep telefonunuzdaki basit bir uygulama ile evinizdeki tüm cihazlarınızı ve güvenliğinizi yönetebileceğiniz,

Detaylı

IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP?

IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP? IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP? IP İnterkom Üretilen tüm elektronik cihazlar, Ethernet çıkışlı olarak üretilmekte ve dış dünyaya bağlanabilmektedir. Bu sebeple İnterkom sistemleri de aynı yapıya uygun

Detaylı

HAYALLERİNİZDEKİ GÜVENLİ YAŞAM

HAYALLERİNİZDEKİ GÜVENLİ YAŞAM LİMİTSİZ IP SİSTEM İçindekiler 05 Uygulama Alanları 07 Botech ile Neler Yapabilirim 09 Görüntülü IP Interkom Sistemleri 11 Zil Paneli 13 Daire Monitörü 18 Villa Tipi Zil Paneli 19 Güvenlik Ünitesi 21 Uzak

Detaylı

PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ

PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ STARFON TEKNOLOJİ PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ Geleceğin intercom ve smart home teknolojisini bizimle yaşayın... SF 90 Dış Ünite SF 66 İç Ünite FARK YARATAN TASARIMI BENZERSİZ KALİTESİ İLE EVİNİZDE

Detaylı

Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi

Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi anlaşılacak şekilde üretme alışkanlığı kazandırmıştır. EMT

Detaylı

IP Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri

IP Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri IP AKS Sistemi IP Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri Özellikleri: Sınırsız kapasite Daireler arası görüşme Çevre birimi olarak sadece switch kullanılır Bloklar birbiriyle switchler üzerinden bağlanır

Detaylı

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU Versiyon: V1.1 Tarih: 09.07.2018 Yetkili Email: info@akuvoxinterkom.com. Yetkili Telefon: 0212 216 4466 KULLANIM KILAVUZU HAKKINDA R29 Serisi Kullanım

Detaylı

otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri

otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com H ayatımıza hergün başka bir elektrikli cihaz girmekte. Ses sistemlerinden güvenlik sistemlerine, sinema sistemleri, akıllı televizyonlardan media

Detaylı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Bina Teknolojileri Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Yaşam kalitesi İhtiyaçlarımı karşılayacak, evimin tasarımıyla uyumlu, kullanımı kolay ve güvenli bir çözüm istiyorum. İhtiyaç Evinizde yüksek

Detaylı

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series 2 Easy Series Güvenlik Paneli Kolay ve güvenilir koruma sağlar Konut projelerinize değer katın Prestijli apartman blokları, yüksek binalar ve

Detaylı

İhtiyacınıza En Uygun Çözümler

İhtiyacınıza En Uygun Çözümler İhtiyacınıza En Uygun Çözümler Yangın Alarm Sistemleri - LPCB, VDS, TSE Sertifikalı Ürünler - Kısa Devre İzolatörlü Dedektörler, Butonlar ve Modüller - Lan/Wan İzleme ve Programlanan Paneller - Acil Anons

Detaylı

Network IP Çözümleri Digital Signage

Network IP Çözümleri Digital Signage Altındağ Mh. Yüzüncü Yıl Cd. İlke Apt. No: 31/7 Antalya / Türkiye T. 242 247 5001 F. 242 247 5002 aira@aira.com.tr Network IP Çözümleri Digital Signage Index 1. Network / Ağ Çözümleri 1.1 Yapısal Kablolama

Detaylı

Network IP Çözümleri Digital Signage

Network IP Çözümleri Digital Signage Altındağ Mh. Yüzüncü Yıl Cd. İlke Apt. No: 31/7 Antalya / Türkiye T. 242 247 5001 F. 242 247 5002 aira@aira.com.tr Network IP Çözümleri Digital Signage Index 1. Network / Ağ Çözümleri 1.1 Wireless / Kablosuz

Detaylı

ABB i-bus KNX Akıllı Ev ve Bina Sistemleri Ender Eser HALAÇ

ABB i-bus KNX Akıllı Ev ve Bina Sistemleri Ender Eser HALAÇ place picture here ABB i-bus KNX Akıllı Ev ve Bina Sistemleri Ender Eser HALAÇ Akıllı Ev? Maksimum enerji verimliliği Konfor Kolay kullanım Modern, geleceğe dönük yapı Esnek, genişletilebilir, güvenli

Detaylı

Yeni Yasam ç Stiliniz

Yeni Yasam ç Stiliniz Akıllı Yaşam Alanları http://www.smartbs.com.tr SMART Bilişim Sistemleri 19 Mayıs Mah. İnönü Cad. Sümer Sok. Sümko Sitesi L3 Blok K:16 D:83 Kozyatağı 34736 Kadıköy İstanbul Türkiye Telefon : +90 216 3625656

Detaylı

IP İNTERKOM TESİSATI KISA TEKNİK ŞARTNAME A. Genel Bu şartname. Projesi için imalatı yapılacak olan IP İnterkom sisteminin kurulumu işlerinin teknik

IP İNTERKOM TESİSATI KISA TEKNİK ŞARTNAME A. Genel Bu şartname. Projesi için imalatı yapılacak olan IP İnterkom sisteminin kurulumu işlerinin teknik IP İNTERKOM TESİSATI KISA TEKNİK ŞARTNAME A. Genel Bu şartname. Projesi için imalatı yapılacak olan IP İnterkom sisteminin kurulumu işlerinin teknik özelliklerini, kontrolünü ve diğer hususlarla ilgili

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-1631 MAXLOGIC SUPERVISOR ENTERPRİSE GRAFİKSEL İZLEME VE YÖNETİM YAZILIMI Supervisor Enterpise; akıllı adresli yangın algılama sistemlerindeki yangın, hata olaylarının ve aynı zamanda

Detaylı

BĐNA GÜVENLĐK YÖNETĐM SĐSTEMLERĐ

BĐNA GÜVENLĐK YÖNETĐM SĐSTEMLERĐ BĐNA GÜVENLĐK YÖNETĐM SĐSTEMLERĐ Ahmet BEKTAŞ ahmet.bektas@karadag.com.tr Emniyet Evleri Mahallesi, Yeniçeri Sokak, No:17, 4.Levent/Đstanbul Tel : 0212 280 27 81 Fax: 0212 270 03 22 ÖZET Gelişen yüksek

Detaylı

Modüler Akıllı Ev ve Güvenlik Sistemleri

Modüler Akıllı Ev ve Güvenlik Sistemleri Modüler Akıllı Ev ve Güvenlik Sistemleri 1. Giriş Akıllı Ev ve Güvenlik Sistemi ilk kurulumda modüler olarak eklenip çıkartılabilen 3. Bölümde detayları verilen bileşenlerden oluşur. Fiyatlar daire alanına

Detaylı

NA GRUP otomasyon ZA akım sistemleri ve Bina Otomasyonu. Firma olarak müşterilerine verdiği. Yerleşim ve Eğitim vs.dir.

NA GRUP otomasyon ZA akım sistemleri ve Bina Otomasyonu. Firma olarak müşterilerine verdiği. Yerleşim ve Eğitim vs.dir. HAKKIMIZDA NA GRUP otomasyon ZA akım sistemleri ve Bina Otomasyonu konusunda siz değerli müşterilerine hizmet vermek için kurulmuştur. Sektöreltecrübesi tecrübesi yaklaşık 15 yıldır. Firma olarak müşterilerine

Detaylı

Yeni Yasam ç Stiliniz

Yeni Yasam ç Stiliniz Akıllı Yaşam Alanları Hastane Odaları Bayi : Gençlik Mah. 1312 Sok. Tekeli Apt. Kat: 1 No:4/4 07100 Muratpaşa Antalya TÜRKİYE Tel: +90 (242) 243 35 03 - Tel: +90 (555) 353 49 49 1 Merkez : Yenisehir Mah.

Detaylı

GENEL SİSTEM ŞEMASI. arayüzler SMART LIFE. input. pano. output KABLO TÜRLERİ. MAX.3 7" ekran. telekom dahili telefon. internet DT-2 SENSÖRLER MAX.

GENEL SİSTEM ŞEMASI. arayüzler SMART LIFE. input. pano. output KABLO TÜRLERİ. MAX.3 7 ekran. telekom dahili telefon. internet DT-2 SENSÖRLER MAX. GENEL SİSTEM ŞEMASI MAX.10 kart okuyucu MAX.10 2,8" ekran MAX.3 7" ekran 1 X CAT 6 DT-2 internet DT-2 SENSÖRLER su duman gaz pır 1 X CAT 6 1 X CAT 6 MAX.10 ısı sensörü panik butonu 2 X 0.75mm siren su

Detaylı

SESLİ KOMUT İLE EVİNİZİ KONTOL EDİN

SESLİ KOMUT İLE EVİNİZİ KONTOL EDİN SESLİ KOMUT İLE EVİNİZİ KONTOL EDİN Akıllı Kumandalar, cep Aydınlatma telefonları, tablet bilgisayarlar gibi tüm Perde, Panjur ürünler ile uyumlu çalışabilen sistem, bütün TV-DVD, Ses Sistemi cihazlarınızı

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME A.OTOMASYON SİSTEMİ İLE İLGİLİ ÖZELLİKLER 1 SESLİ GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME VE MESAJLAŞMA SİSTEMİ

TEKNİK ŞARTNAME A.OTOMASYON SİSTEMİ İLE İLGİLİ ÖZELLİKLER 1 SESLİ GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME VE MESAJLAŞMA SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAME A.OTOMASYON SİSTEMİ İLE İLGİLİ ÖZELLİKLER 1 SESLİ GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME VE MESAJLAŞMA SİSTEMİ Her daireye 10 inc interkom paneli montajı yapılacaktır (BC2-D10E).Bina önlerine montajı yapılan

Detaylı

FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB

FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB TEKNİK ÖZELLİKLER 8 bölge kablolu, 32 bölge kablosuz toplam 40 bölge Türkçe sesli yönlendirme özelliği, 85 db dahili siren Sökülmelere karşı tamper swich PTSN

Detaylı

SY-4156 CCD Sony 1/3 520 TV LİNE Renkli 36 HIGH Ledli 4 mm Lensli Gece Görüşlü Kamera 58$

SY-4156 CCD Sony 1/3 520 TV LİNE Renkli 36 HIGH Ledli 4 mm Lensli Gece Görüşlü Kamera 58$ SY-4156 CCD Sony 1/3 520 TV LİNE Renkli 36 HIGH Ledli 4 mm Lensli Gece Görüşlü Kamera 58$ SY-4136 CCD Sony 1/3 480 TV LİNE Renkli 48 IR Ledli 4 mm Lensli Gece Görüşlü Kamera 40$ SY-2448 CCD Sony 1/3 480

Detaylı

Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri. Ürün Kataloğu

Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri.   Ürün Kataloğu Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com 2019 Ürün Kataloğu OTYOO Ayrıcalıkları... Düşük Maliyet Donanım ve yazılımlarımız yerli üretimdir. Bunun yanısıra donanımlarımızı kullanırken ihtiyaç duyabileceğiniz

Detaylı

Ziebers AKILLI EV SISTEMLERI

Ziebers AKILLI EV SISTEMLERI AKILLI EV SISTEMLERI Akıllı Ev Sistemleri ne Hoşgeldiniz Akıllı Ev Sistemleri ile eviniz hiç olmadığı kadar konforlu olacak. Evinizdeki bütün cihazları tek merkezden kontrol etme imkanı sunan Akıllı Ev

Detaylı

RADYO ZIGBEE teknolojisi ile Duvarlara zarar vermeden kablosuz özgürlük

RADYO ZIGBEE teknolojisi ile Duvarlara zarar vermeden kablosuz özgürlük EV OTOMASYONU RADYO ZIGBEE teknolojisi ile Duvarlara zarar vermeden kablosuz özgürlük Yeni yapılar ve yenileme çalışmaları için kablosuz (RF) çözüm standardı. Duvarlara zarar vermeden kontrol noktaları

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-1632 MAXLOGIC SUPERVISOR ÇEVRE SİSTEMLER İLE ENTEGRE GRAFİKSEL İZLEME VE YÖNETİM ML-1632 Supervisor yazılımı; akıllı adresli yangın algılama sistemlerindeki yangın ve hata olaylarının

Detaylı

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi arvento Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemleri ile araçlarınızı 7 gün 24 saat on-line ve geçmişe yönelik olarak izleyebilir, hızlarını, izlemiş oldukları güzergahı, duraklama yaptıkları yerleri uzaktan

Detaylı

AKILLI EV 2017 SİSTEMLERİ

AKILLI EV 2017 SİSTEMLERİ 2017 AKILLI EV SİSTEMLERİ Centrum Dış Ticaret ve Elektronik Limited Şirketi 1992 yılından bugüne çeyrek asırdır, ev ve araç güvenlik sistemleri alanında siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir.

Detaylı

AKILLI EV OTOMASYONU (Analiz)

AKILLI EV OTOMASYONU (Analiz) T.C. OKAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ AKILLI EV OTOMASYONU (Analiz) Danışman Meltem Turhan Yöndem Hazırlayan Hüseyin Serkan Özaydin İstanbul-2017 1.Akıllı Ev Sistemi Nedir?

Detaylı

TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU

TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU 1 2 3 B 4 5 6 7 8 9 10 11 legrand HIRSIZ ALARM SİSTEMİ CELEST SERİSİ Tüm modeller TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU CELEST CELEST HIRSIZ ALARM Alarm Sisteminin

Detaylı

CLASSE 300. Wi-Fi İNTERKOM SİSTEMİ

CLASSE 300. Wi-Fi İNTERKOM SİSTEMİ CLASSE 300 Wi-Fi İNTERKOM SİSTEMİ CLASSE 300X13E iç ünite ile evler, her yerden ulaşılabilen bağlı evlere dönüşüyor. Nerede olursanız olun evinizle hep iletişim halinde olursunuz. Eliot (nesnelerin interneti)

Detaylı

AKILLI EV SİSTEMLERİ

AKILLI EV SİSTEMLERİ AKILLI EV SİSTEMLERİ Centrum Dış Ticaret ve Elektronik Limited Şirketi 1992 yılından bugüne çeyrek asırdır, ev ve araç güvenlik sistemleri alanında siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. Yılların

Detaylı

Ağ Uzmanı. www.samsungsns.com sales.smarthome@samsung.com. 2013.04 Telif Hakları (c) 2013 SAMSUNG SNS CO. LTD (Tüm Hakları Saklıdır).

Ağ Uzmanı. www.samsungsns.com sales.smarthome@samsung.com. 2013.04 Telif Hakları (c) 2013 SAMSUNG SNS CO. LTD (Tüm Hakları Saklıdır). * Tasarım ve özellikler önceden haber verilmeksizin daha iyi bir kalite için değiştirilebilir. Ağ Uzmanı www.samsungsns.com sales.smarthome@samsung.com 2013.04 Telif Hakları (c) 2013 SAMSUNG SNS CO. LTD

Detaylı

VL-MVN511. Ek Bilgi. Ana Monitör İstasyonu. Model No.

VL-MVN511. Ek Bilgi. Ana Monitör İstasyonu. Model No. Ek Bilgi Ana Monitör İstasyonu Model No. VL-MVN511 Bu belge Apartman Daireleri için Video İnterkom Sistemi ile birlikte kullanılan bu ürün hakkında bilgi sağlar. Bu belgenin asıl amacı ürünün Kullanım

Detaylı

www.teknimaelektronik.com

www.teknimaelektronik.com www.teknimaelektronik.com Ücretsiz Eğitim Seminerleri, Kurulum, Teknik Yardım ve Satış Sonrası Destek İçin; 0212 547 48 03 Numaralı Telefondan, info@teknimaelektronik.com Mail Adresinden İrtibata Geçiniz

Detaylı

ÖZEL ÜRÜNLER VİLLA TİPİ SETLER APARTMAN TİPİ X5 SİSTEMİ AKILLI EV ve OTOMASYON SİSTEMİ KABLOLU AKILLI EV SİSTEMİ ÖZEL ÜRÜNLER

ÖZEL ÜRÜNLER VİLLA TİPİ SETLER APARTMAN TİPİ X5 SİSTEMİ AKILLI EV ve OTOMASYON SİSTEMİ KABLOLU AKILLI EV SİSTEMİ ÖZEL ÜRÜNLER ÖZEL ÜRÜNLER VİLLA TİPİ SETLER APARTMAN TİPİ X5 SİSTEMİ AKILLI EV ve OTOMASYON SİSTEMİ KABLOLU AKILLI EV SİSTEMİ ÖZEL ÜRÜNLER Satış Kodu: AYPSV220 Tek Yollu Motorlu Su Vanası Satış Kodu: AYPKD430 Hareket

Detaylı

UZAKTAN KONTROL SİSTEMLERİ OCAK 2016 NİGRA. www.aydinlatmakontrol.com www.arvaenerji.com

UZAKTAN KONTROL SİSTEMLERİ OCAK 2016 NİGRA. www.aydinlatmakontrol.com www.arvaenerji.com UZAKTAN KONTROL SİSTEMLERİ OCAK 2016 NİGRA www.aydinlatmakontrol.com www.arvaenerji.com AKILLI TASARIM Günümüz akıllı teknolojilerine ayak uyduran yenilikçi bir tasarım. Nigra ailesi, enerji verimliliği

Detaylı

SENSPLORER v3 Plus & Basic

SENSPLORER v3 Plus & Basic SENSPLORER v3 Plus & Basic SAREKS DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ M.NURETTİN SELÇUK CAD. NO:66/2 KIZILTOPRAK/İSTANBUL TEL:0216 38 12 8 FAX:0216 38 50 9 SİSTEM VE GENİŞLEME ÖZELLİĞİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME... SENSPLORERv3

Detaylı

Smartnet PRO-W Kullanım Kılavuzu

Smartnet PRO-W Kullanım Kılavuzu Sayfa 1 / 22 Kutu Đçeriği 1-) Smartnet PRO-W Kablosuz Adsl2+ 1Port Modem 2-) Güç adaptörü 3-) Sesli görüntülü interaktif kurulum CD si 4-) Türkçe Kulanım kitapçığı ve Garanti Belgesi 5-) Ayırıcı Splitter.

Detaylı

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (7" DOKUNMATİK DAİRE CİHAZLI)

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (7 DOKUNMATİK DAİRE CİHAZLI) GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (7" DOKUNMATİK DAİRE CİHAZLI) 1. SİSTEM ÖZELLİKLERİ - Sistem Daire-kapı-kapıcı ve/varsa Güvenlik kombinasyonun da çalışacaktır. - Sistemin kablo yapısı DT8/CAT5

Detaylı

"Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı

Alarm Paneli Devrede Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı "Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı 2 Önce güvenlik Doğal olarak, ev veya küçük iş yeriniz için mümkün

Detaylı

AKUVOX E10 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU

AKUVOX E10 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU AKUVOX E10 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU Versiyon: V1.1 Tarih: 09.07.2018 Yetkili Email: info@akuvoxinterkom.com. Yetkili Telefon: 0212 216 4466 KULLANIM KILAVUZU HAKKINDA E10 Serisi Kullanım

Detaylı

GÜVENİN TEKNOLOJİK ADI

GÜVENİN TEKNOLOJİK ADI Eyedius Teknoloji; hayatın her alanında güvenliği sağlamak için görüntü anlamlandırma ve yüz tanıma teknolojileri geliştiren, tamamen yerli bir yüksek teknoloji firmasıdır. 2 GÜVENİN TEKNOLOJİK ADI TÜBİTAK

Detaylı

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03 LCD li Kablosuz Ev Otomasyon Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Ana Ünite 0 V (AC) A (SPDT) Oda Ünitesi V (DC) (x,v AA Alkaline pil) HT 00 HT 00 0 HT 00 0 HT 00 0 Kullanım

Detaylı

kurumsal katalog

kurumsal katalog www.udmuhendislik.com kurumsal katalog www.udmuhendislik.com Web Sitemizi ziyaret ederek şirke mizin tüm detaylarına erişim sağlayabilirsiniz. AG - ALÇAK GERİLİM Alçak Gerilim Sistemleri Alanında; Elektrik

Detaylı

AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ

AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ Kapınızı akıllı bir çözüme dönüştürün. akıllı kilitleme çözümü, kapı kilidinizi akıllı telefonunuzdan, tablet bilgisayarınızdan ve çok sayıda geçiş kontrol cihazından kontrol etmenize

Detaylı

1.Baskı Çözümleri: 2. Bilgisayar Bileşenleri: 1.Baskı Ürünleri. 1.1. Faks Cihazları. 1.2. Fotokopi Cihazları. 1.3. Tarayıcılar. 1.4.

1.Baskı Çözümleri: 2. Bilgisayar Bileşenleri: 1.Baskı Ürünleri. 1.1. Faks Cihazları. 1.2. Fotokopi Cihazları. 1.3. Tarayıcılar. 1.4. Yıldırım Bilişim - 2014 1.Baskı Çözümleri: 1.Baskı Ürünleri 1.1. Faks Cihazları 1.2. Fotokopi Cihazları 1.3. Tarayıcılar 1.4. Yazıcılar 2. Bilgisayar Bileşenleri: 2.1. Anakartlar 2.2. Bellekler 2.3. Ekran

Detaylı

Dokunmatik Panel Ürün Ailesi. Eğitim Sunumu: Proje Uyarlama Kılavuzu

Dokunmatik Panel Ürün Ailesi. Eğitim Sunumu: Proje Uyarlama Kılavuzu Dokunmatik Panel Ürün Ailesi Eğitim Sunumu: Proje Uyarlama Kılavuzu By Sunum Gündemi Bölüm 1 : Ön Hazırlık Aşaması Bölüm 2 : Kurulum Bölüm 3 : Uygulama Yükleme Bölüm 4 : Konfigürasyon Yükleme Bölüm 5 :

Detaylı

Toplantı Salonları ve Elektronik www.labirent.com.tr Bina Otomasyon ve Elektronik Sistemler Ltd. Şti.

Toplantı Salonları ve Elektronik www.labirent.com.tr Bina Otomasyon ve Elektronik Sistemler Ltd. Şti. Toplantı Salonları ve Elektronik Sistemler Tasarımı 2014 www.labirent.com.tr Toplantı Salonları Elektronik Sistemleri Görüntüleme sistemleri: Büyük monitörler, Video Wall Sistemleri Toplantı Masası Hareketli

Detaylı

Kümes fonksiyonlarına erişim, bir cep telefonu üzerinden internet tarayıcı ile veya SMS ile gerçekleştirilebilir.

Kümes fonksiyonlarına erişim, bir cep telefonu üzerinden internet tarayıcı ile veya SMS ile gerçekleştirilebilir. Tanıtım Tavuklar üzerine etkili çevre koşulları çok çeşitlidir. Bunlardan bakım, besleme ve iklim faktörleri tavuk yetiştiriciliğinde büyük önem taşır. İklim faktörleri içinde de tavuk yetiştiriciliği

Detaylı

www.setcombt.com / bilgi@setcombt.com EV ve BİNA OTOMASYONLARI

www.setcombt.com / bilgi@setcombt.com EV ve BİNA OTOMASYONLARI www.setcombt.com / bilgi@setcombt.com EV ve BİNA OTOMASYONLARI KONFOR & TEKNOLOJİ ZAMANI GELİŞMİŞ FONKSİYONLARI VE ESTETİK TASARIMLARIYLA AKILLI EV ÜRÜNLERİMİZ PROJENİZE DEĞER KATIYOR. DÜNYA'NIN TEK BÜTÜNLEŞİK

Detaylı

Yeni Yasam ç Stiliniz

Yeni Yasam ç Stiliniz Akıllı Yaşam Alanları SMARTBS Otomasyon ve Mühendislik http://www.smartbs.com.tr Merkez : Yenisehir Mah. TEM Yanyol. Aral Sok. No:17 Özkanca İş Merkezi K:4 D:5 34779 Ataşehir İstanbul - TÜRKİYE Şube :

Detaylı

Zariflik, sadelik ve ince dizayn...

Zariflik, sadelik ve ince dizayn... Zariflik, sadelik ve ince dizayn... IUK50 3,5 ekran genişliği ile hands-free özellikli kolay iletişim, Dokunmatik yüzeyli Ultra ince estetik tasarım, OSD menü yardımı ile 10 farklı nokta ile iletişim sağlayabilme,

Detaylı

www.setcombt.com / bilgi@setcombt.com EV ve BİNA OTOMASYONLARI

www.setcombt.com / bilgi@setcombt.com EV ve BİNA OTOMASYONLARI www.setcombt.com / bilgi@setcombt.com EV ve BİNA OTOMASYONLARI KONFOR & TEKNOLOJİ ZAMANI GELİŞMİŞ FONKSİYONLARI VE ESTETİK TASARIMLARIYLA AKILLI EV ÜRÜNLERİMİZ PROJENİZE DEĞER KATIYOR. DÜNYA'NIN TEK BÜTÜNLEŞİK

Detaylı

EYLÜL 2015 FİYAT LİSTESİ

EYLÜL 2015 FİYAT LİSTESİ EYLÜL 2015 FİYAT LİSTESİ VİLLA GÖRÜNTÜLÜ DİAFON SİSTEMLERİ SETLERİ 03.09.2015 ART-43MS VİLLA SET-1 ART-43MB VİLLA SET-2 Açma Monitor 15V. Besleme Adaptörü Dahildir. Enerji :15 Volt DC Siyah Renk, Monitor

Detaylı

Video Konferans ve Kurumsal İletişim Sistemi

Video Konferans ve Kurumsal İletişim Sistemi PlaceCam Video Konferans ve Kurumsal İletişim Sistemi 2014 Telif Hakkı: Bu doküman kısmın veya tamamen kopyalanamaz. İçindeki fikirler ve iş modeli paylaşılamaz. İletişim: Bilgin Yazar, bilginyazar@etgigrup.com,

Detaylı

MODELLER D6330, D6530

MODELLER D6330, D6530 IR Dome IP Kamera Hızlı Kurulum Kılavuzu MODELLER D6330, D6530 UYARI! Kurulum işlemine geçmeden önce kurulum kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Bu kılavuzunun içeriği, fonksiyonlardaki değişiklikler önceden

Detaylı

SETCOMBT İŞ ORTAKLIĞI

SETCOMBT İŞ ORTAKLIĞI SETCOMBT İŞ ORTAKLIĞI İŞ ORTAKLIĞI TANITIMI PARTNER PROGRAMLARI PARTNER PROGRAMI 4 FARKLI SEÇENEKDEN OLUŞMAKTADIR. 1.A TİPİ PARTNER 2.B TİPİ PARTNER 3.C TİPİ PARTNER 4.AYRICALIKLI MÜŞTERİ MODELİ Tümü Aynı

Detaylı

SAFİR EFES KULLANMA KILAVUZU

SAFİR EFES KULLANMA KILAVUZU SAFİR EFES KULLANMA KILAVUZU Eylül 201 1. Giriş Kullandığınız ürün yüksek teknolojiyi kullanarak üretilmiş, üstün tasarıma sahip bir üründür. Bu gelişmiş teknolojili sistem size, karışık kodları ezberlemek

Detaylı

Toplantı Salonları ve Elektronik

Toplantı Salonları ve Elektronik Toplantı Salonları ve Elektronik Sistemler Tasarımı 2015 www.labirent.com.tr Toplantı Salonları Elektronik Sistemleri Görüntüleme üe e ss sistemleri: e Büyük monitörler, Video Wall Sistemleri Toplantı

Detaylı

UltraView IP XP3 Gündüz/Gece Sabit Kamera Hızlı Başlangıç Kılavuzu

UltraView IP XP3 Gündüz/Gece Sabit Kamera Hızlı Başlangıç Kılavuzu UltraView IP XP3 Gündüz/Gece Sabit Kamera Hızlı Başlangıç Kılavuzu P/N 1070300-TR REV B ISS 17NOV10 Telif Hakkı 2010 UTC Fire & Security. Tüm hakları saklıdır. Ticari markalar ve patentler UltraView adı

Detaylı

Before the light. www.logiba.com. AKILLI ŞEHiR AYDINLATMA SiSTEMi

Before the light. www.logiba.com. AKILLI ŞEHiR AYDINLATMA SiSTEMi Before the light www.logiba.com AKILLI ŞEHiR AYDINLATMA SiSTEMi Sanayi Siteleri Depolar Otopark Alanları Alışveriş Merkezleri Hayat ışığın kontrolünde, ışık ise sizin... Sokak Aydınlatmaları Park ve Bahçeler

Detaylı

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ D45 YÜKSEK PERFORMANSLI İNTERKOM SİSTEMİ GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMLERİNDE UZMAN 4.600 den fazla patent yılda 17.000 saatten fazla teknik ve çevresel eğitimler 70 ten fazla ülkede

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-1630 MAXLOGIC SUPERVISOR GRAFİKSEL İZLEME VE YÖNETİM YAZILIMI ML-1630 Supervisor yazılımı; akıllı adresli yangın algılama sistemlerindeki yangın ve hata olaylarının grafiksel olarak

Detaylı

OCAK 2016 FİYAT LİSTESİ

OCAK 2016 FİYAT LİSTESİ VİLLA GÖRÜNTÜLÜ DİAFON SİSTEMLERİ SETLERİ OCAK 2016 FİYAT LİSTESİ ART-43MS VİLLA SET-1 ART-43MB VİLLA SET-2 Villa renkli monitor,4,3" inç LED LCD ekran, akrilik tuşlar, duvara montaj ve Monitor 15V. Besleme

Detaylı

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK Oteller, Restoranlar, Pastaneler, Fast Food Zincirleri, Barlar, Cafeler Konuk Ağırlama Sektöründeki Tüm İşletmeler İçin En Uygun Çözüm Donanım Bağımsız 7/24 Destek Opsiyonel

Detaylı

ZAYIF AKIM SİSTEMLERİ VE AKILLI BİNALAR

ZAYIF AKIM SİSTEMLERİ VE AKILLI BİNALAR ZAYIF AKIM SİSTEMLERİ VE AKILLI BİNALAR ALİ YİĞİT ELEKTRİK - ELEKTRONİK MÜHENDİSİ aliyigit@mericgroup.com.tr EMO KONFERANS SALONU 16 MAYIS 2018 ANKARA ZAYIF AKIM SİSTEMLERİ NELERDİR? Teknolojinin gelişimiyle

Detaylı

Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri. Ürün Kataloğu

Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri.  Ürün Kataloğu Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com 2017 Ürün Kataloğu OTYOO Ayrıcalıkları... Düşük Maliyet Donanım ve yazılımlarımız yerli üretimdir. Bunun yanısıra donanımlarımızı kullanırken ihtiyaç duyabileceğiniz

Detaylı

ZAYIF AKIM. EMO 23. Dönem Yapı Denetim Komisyonu 1

ZAYIF AKIM. EMO 23. Dönem Yapı Denetim Komisyonu 1 ZAYIF AKIM 1 ZAYIF AKIM NELERİ KAPSAR Telefon Tesisatı TV tesisatı Güvenlik tesisatı Data Tesisatı Akıllı binanın bir kısmı Yangın Algılama ve İhbar tesisatı Anons sistemi Sinyalizasyon İntercom tesisatı

Detaylı

7/24 destek hattı 444 0 239. AirTouch. Üç yıl garanti. Üç yıl garanti. www.airties.com YM.AP.4410.UM.TR.D01REV22092011

7/24 destek hattı 444 0 239. AirTouch. Üç yıl garanti. Üç yıl garanti. www.airties.com YM.AP.4410.UM.TR.D01REV22092011 www.airties.com AirTouch 7/24 destek hattı 444 0 239 Üç yıl garanti 7/24 destek hattı 444 0 239 Tüm teknik destek telefon numaralarının listesi için www.airties.com adresini ziyaret edin. Üç yıl garanti

Detaylı

Turk Telekom A.S. BuluTT Konferans. Sık Sorulan Sorular

Turk Telekom A.S. BuluTT Konferans. Sık Sorulan Sorular Turk Telekom A.S. BuluTT Konferans Sık Sorulan Sorular 1. BuluTT Konferans nedir? Bulutt Konferans Türk Telekom Veri Merkezinde kurulmuş olan Video Konferans ve Web Konferans uygulamaları sayesinde; kullanıcıların

Detaylı

www.airties.com 7/24 destek hattı 444 0 239 Kolay kurulum CD si Üç yıl garanti Üç yıl garanti YM.WR.5341.UM.TR.D01REV07062011

www.airties.com 7/24 destek hattı 444 0 239 Kolay kurulum CD si Üç yıl garanti Üç yıl garanti YM.WR.5341.UM.TR.D01REV07062011 www.airties.com Kolay kurulum CD si Üç yıl garanti 7/24 destek hattı 444 0 239 7/24 destek hattı 444 0 239 Üç yıl garanti YM.WR.5341.UM.TR.D01REV07062011 Kablosuz yaşam Hızlı kurulum kılavuzu Kablosuz

Detaylı

SEESAW 24V DC BARİYER KONTROL KARTI KULLANIM KİTABI V 2.0

SEESAW 24V DC BARİYER KONTROL KARTI KULLANIM KİTABI V 2.0 SEESAW 24V DC BARİYER KONTROL KARTI KULLANIM KİTABI V 2.0 EKİM, 2010 KONTAL ELEKTRONİK :: SEESAW BARİYER KONTROL KARTI KULLANIM KİTABI V2.0 0 SEESAW 24V DC BARİYER KONTROL KARTI KARTI VE KULLANIMI Seesaw

Detaylı

Hızlı Kurulum Kılavuzu MODELLER P4320, P4520 UYARI!

Hızlı Kurulum Kılavuzu MODELLER P4320, P4520 UYARI! Fisheye IP Kamera Hızlı Kurulum Kılavuzu MODELLER P4320, P4520 UYARI! Kurulum işlemine geçmeden önce kurulum kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Bu kılavuzunun içeriği, fonksiyonlardaki değişiklikler önceden

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Hüseyin BULGURCU Prof. Dr. Cemal OKUYAN 25-27 MAYIS 2012 ÇANKIRI

Yrd. Doç. Dr. Hüseyin BULGURCU Prof. Dr. Cemal OKUYAN 25-27 MAYIS 2012 ÇANKIRI Yrd. Doç. Dr. Hüseyin BULGURCU Prof. Dr. Cemal OKUYAN 25-27 MAYIS 2012 ÇANKIRI 1 1. Ev tipi soğutma 2. Ticari tip soğutma 3. Endüstriyel soğutma 2 1. Bireysel iklimlendirme (Split, paket, vb.) 2. Ticari

Detaylı

Airbox. Klimalar için elektrik tasarruf cihazı

Airbox. Klimalar için elektrik tasarruf cihazı Klimalar için elektrik tasarruf cihazı %20 - %40 arasında enerji tasarrufu 9.000 48.000 btu duvar, pencere, dolap, tavan klimaları ve ufak güç merkezli klimalara uygun Isıtma ve soğutma konumunda etkili

Detaylı

fiyat listesi

fiyat listesi SENS ORIA 2 0 1 5 fiyat listesi www.layt.com.tr 420,00 420,00 190 27 105 Daireden Dış Kapı ile Görüşme Daireden Blok Görevlisini Arayabilme Daireden Ana Güvenliği Arayabilme Giriş Kapısı Otomatiği Açma

Detaylı

www.airties.com 7/24 destek hattı 444 0 239 Kolay kurulum CD si Üç yıl garanti Üç yıl garanti YM.WR.6372.UM.TR.D00REV24032011

www.airties.com 7/24 destek hattı 444 0 239 Kolay kurulum CD si Üç yıl garanti Üç yıl garanti YM.WR.6372.UM.TR.D00REV24032011 www.airties.com Kolay kurulum CD si Üç yıl garanti 7/24 destek hattı 444 0 239 7/24 destek hattı 444 0 239 Üç yıl garanti YM.WR.6372.UM.TR.D00REV24032011 Kablosuz yaşam Hızlı kurulum kılavuzu 2 VoIP Portlu

Detaylı

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ Firma Tarihçesi SetcomBt 2000 yılından bu yana ev ve bina otomasyonları konusunda kablosuz teknoloji ile çalışan ürünlerin Ar-Ge, üretim

Detaylı

JENERATÖR VE KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞİ

JENERATÖR VE KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞİ M FS FSM Jİ LO O KN TE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ TİC. LTD. ŞTİ. JENERATÖR VE KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞİ UZAKTAN KONTROL VE İZLEME SİSTEMİ Uzaktan Kontrol ve İzleme Sistemleri Fsm Jeneratör ve Kesintisiz Güç Kaynağı

Detaylı

AKUVOX R23 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU

AKUVOX R23 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU AKUVOX R23 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU Versiyon: V1.1 Tarih: 09.07.2018 Yetkili Email: info@akuvoxinterkom.com. Yetkili Telefon: 0212 216 4466 KULLANIM KILAVUZU HAKKINDA R23 Serisi Kullanım

Detaylı

PAKETLERE MODÜL İLAVE EDEBİLİRSİNİZ

PAKETLERE MODÜL İLAVE EDEBİLİRSİNİZ 001840 001810 2100 TL 12V-24V Güç Kaynağı 001825 400 TL 001813 30 TL AKILLI EV PAKETLERİ 1- AKILLI EV BAŞLANGIÇ PAKETİ 2530 TL PAKET ÖZELLİKLERİ 1 2 3 4 5 6 7 Senaryolarla Kullanım Bağlantı Şeması Sayfa

Detaylı

EDELWEISS RESIDENCE AKILLI EV OTOMASYON SİSTEMİ

EDELWEISS RESIDENCE AKILLI EV OTOMASYON SİSTEMİ EDELWEISS RESIDENCE AKILLI EV OTOMASYON SİSTEMİ 1. GİRİŞ 2. SİSTEM TANIMI VE KAPSAMI 3. SİSTEM BİLEŞENLERİ 3.1 GÜVENLİK ALARM SİSTEMİ 3.2 VİDEO İNTERKOM SİSTEMİ 3.3 IP TELEFON SİSTEMİ 3.4 IP TV SİSTEMİ

Detaylı

Görüntülü Sistemler 3

Görüntülü Sistemler 3 1 2 Görüntülü Sistemler 3 7 LCD ekran,butonlu,handsfree (eller serbest konuşma), dekoratif görünümlü, kızaklı (duvar askı aparatlı), sıva üstü, 2 konuşma kanallı (bir daire kapı ile görüşürken, diğer daire

Detaylı

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU MEGAPİKSEL IP KAMERA TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU MODELLER BLW-2201IP-D, BLW-2201IP-DV, BLW-2202IP, BLW-2203IP-V, BLW-2204IP-V, BLW-2205IP, BLW-2206IP-B UYARI! Kurulum işlemine geçmeden

Detaylı

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (4,3" DAİRE CİHAZLI)

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (4,3 DAİRE CİHAZLI) GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (4,3" DAİRE CİHAZLI) 1. SİSTEM ÖZELLİKLERİ - Sistem Daire-kapı-kapıcı ve/varsa Güvenlik kombinasyonun da çalışacaktır. - Sistemin kablo yapısı CAT5/CAT6/ DT8

Detaylı