Bu aşamaya geldiysen, adım atın, bizleri ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz ve sizleri tanımakta sabırsızlanıyoruz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bu aşamaya geldiysen, adım atın, bizleri ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz ve sizleri tanımakta sabırsızlanıyoruz."

Transkript

1 Kiralama Vade ve Şartları Işbu metin, rezervasyon adımlarını takip ederken destek olmak amaçlı oluşturulmuştur. Böylelikle, burada, bizimle birlikte bulunduğun sürece gizli maliyetler olmayacağından emin olmak için hizmetlerimiz için ücret ve ödenek ayrıntılarını bulabileceksin. Bu aşamaya geldiysen, adım atın, bizleri ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz ve sizleri tanımakta sabırsızlanıyoruz. Hakkımızda daha çok bilgiler, arkadaş ve müşterilerimizin Autoboca/ Rent a Car hizmetlerini seçme sonucu tecrübeleri ile birçok sürprizler için newsletter kaydolun. Şikayet ve önerileriniz için lütfen reclamatii@autoboca.ro. adresinden bize ulaşınız. 1.Müşteri yaşı ile sürücü belgesinin geçerliliği: Gerekli asgari yaş 19 yaştır. 21 yaş sınırı altında müşterileriniz için kiralama anında üstlendikleri risk seviyesini tespit etmek üzere, günlük kiralama ücretinden farklı olarak %20 değerinde bir ücret uygulanacaktır; üstelik, bu durumda garanti iki katına çıkarılır. +21 yaş sınırı için, şartlar normal olanlardır: günlük kiralama ücreti, Araba detayları bölümünde belirtilen garanti ve CDW/SCDW sigortalarını seçebilme olanağı. Autoboca araba filosunun belirli sınıfları için özel koşullar vardır. Böylece: Yaş arası: -sürücü belgesi kıdemi < 3 yıl: bu kategorilerden araba kiralanmamaktadır; - sürücü belgesi kıdemi > 3 yıl: çift garantiyle ücretlendirilecektir, dolayısıyla CDW/SCDW den yana tercihini kullanamayacaktır; Yaş 25 üzeri: - sürücü belgesi kıdemi < 3 yıl: çift garantiyle ücretlendirilecektir, dolayısıyla CDW/SCDW den yana tercihini kullanamayacaktır; - sürücü belgesi kıdemi > 3 yıl: normal ganrati ve CDW/SCDW ek sigorta. Bu araba kategorileri sitenin rezervasyon adımlarında ayırt edilecektir. Herbir yedek şoför için 10 EUR/kiralama ücret tahsil edilecektir.

2 Müşteri, zorunlu olarak, kiralama tarihinden en az 1 yıl geçerli bir sürücü belgesi bulundurmalıdır; 1 yıl altında seçeneği işaretlendiği zaman, DİKKAT! Sürcü belgesi için Kabul edilen asgari geçerlilik süre limiti 1 yıldır! ikaz mesajı çıkacaktır. Hem kiralayan kişiler hem de yedek şoförler, geçerli ulusal/uluslararası bir sürücü belgesi bulundumalıdırlar. sürücü belgesinin fotokopisi, dolaşım izni veya süresi geçmiş sürücü belgesi Kabul edilmemektedir. 3. Teslim alma şehri / ek ücretler seçeneği: Herbir acentenin özel filosu mevcuttur; teslim alındığı şehirden, farklı bir şehirde araba teslimatı talebinin sözkonusu olması halinde, teslim alındığı ve teslim edileceği şehirler arasındaki mesafeye göre, minimum 30 euro değerinde teslimat ücreti tahsil edilecektir. Havalimanında araba teslim alınma/teslim havalimanı ücreti tahsil edilecektir. edilme talepleri durumnda, 20 euro değerinde bir Extra Hours, veya mesai saatleri dışı zaman diliminde bir araba teslimatı için, euro, duruma göre ücret tahsil edilecektir. 4. Arabanın teslim edilmesi/ ek ücretler: Arabanın teslimatı araba kiralama hizmetleri görevlisi ile birlikte kararlaştırılan ve kiralama sözleşmesinde yer alan yer, tarih ve saatte gerçekleşecektir. Teslim alma ve teslim etme hizmetleri bölümü talep üzerine isteğe göre ve araba kiralama hizmetleri görevlisinin müsaitlik duruma bağlıdır. Teslim alma ve teslim etme talepleri en az 24 saat öncesinden gönderilecektir. Arabalar mesai saatleri içerisinde ücretsiz iade teslim edilebilecektir. (Pazartesi Cuma 07:00-21:00). Diğer bir şubede araba iadesi ücreti, sözkonusu şehirler (teslim etme/teslim alma) arasındaki kilometre sayısını 0,30 eur/km ye otomatik / manuel çarpılarak tespit edilmektedir; hesaplama 7,5l/100km ve 75km/saatte ortalama yakıt tüketim için yapılmıştır; işbu ücretin uygulanmasıyla aracı kayıtlı bulunduğu filoya getirilmesini amaçlamaktadır. Pazar günlerinde teslim alma/ iade teslim edilmeler için, 10 euro değerinde bir ücret tahsil eidlecektir. İade teslimatın maxsimum 3 saatlik bir gecikmeyle yapılması durumda ek ücret talep edilmeyecektir; 3 6 saat arası bir gecikme halinde, günlük bir kiralama ücretinden %50 oranında ücret alınacaktır. 6 saati aşan gecikmeler sözkonusu olduğunda, günlük bir kiralama ücretinin %100 oranında ücrete tabi tutulacaktır.

3 On-line ödemelerinde, system otomatik olarak seçilen gecikme saatlerine göre, ücretleri hesaplamaktadır. (ör: teslim alma saati 08.00, teslim etme => gecikme ücreti günlük kiralama ücretinden % 50.) Sezon dönemlerinde, daha doğrusu Haziran Ağustos ve Aralık aylarında, siteye geri dönme fiyatları %20 daha yüksek olacaktır. 5.Arabanın teslim alınması sırasında gerekli belgeler: - geçerli hüviyet cüzdanı veya pasaport; - geçerli sürücü belgesi. 6. Akaryakıt Teslim edildiği sırada arabanın deposu dolu olacak ve iade teslim edilirken yine depose dolu teslim edilecektir; aksi halde araba kiralama hizmetleri görevlisi eksik akaryakıt değerini belirleyecek ve kullanılan akaryakıt maliyetini karşılamak üzere 1,5 euro/litre baz alarak hesaplama yapacaktır. 7.On-line rezervasyonları: Online rezervasyonları ister: - arabayi teslim alma sırasında ödeme - rezervasyon teydi için kredi kartı ile online olarak %15 peşin ödeyerek; kiralama değerinden geri kalan %85 oranındaki fark ise arabayı teslim alırken ödenecektir; - ister %5 oranında indirimden faydalanarak, kartla tam ödeme. Teminat bedeli nakit olarak arabanın teslim alındığı sırada nakit olarak ödenecek veya duruma göre tutar banka kartı üzerinde bloke edilecektir. On-line/banka havalesi/şirket merkezinde nakit rezervasyon yapılmış ve bunun iptal edilmesi istenmesi halinde: - rezervasyonun yürürlüğe girmeden 48 saat öncesinden bildirilmesi halinde, peşin ödeme/tam ödemenin tamamı iade edilmektedir. - Rezervasyon yürürlüğe girmeden saatler aralığında yapılan iptaller için yapılan peşin ödemenin iadesi yapılmaz. Tam ödemenin iadesi ise, tam ödeme oranından %15 iptal ücreti kesilerek kısmen yapılmaktadır saat altında bir sure içerisinde bildirilen iptaller durumunda, peşin ödeme iade edilmeyecek, tam ödeme durumlarında, tam ödeme oranından %25 iptal ücreti kesilerek kısmen yapılacaktır.

4 8. AutoBoca merkezinde rezervasyonlar: Bir rezervasyon yapılması istendiğinde, - İster kiralama değeri üzerinden %15 peşin nakit / RO65 BTRL L503 72XX, Swift/BIC BTRLRO22 Euro hesabı ya da - RO90 BTRL L503 72XX Ron hesabına Banka Ödeme Emriyle hesaba yatırılarak, kalan ödeme farkı ise arabanın teslim alındığı sırada (sözleşme imzalanırken) - İster kiralama bedelinin tamamı nakit / RO65 BTRL L503 72XX, Swift/BIC BTRLRO22 Euro hesabı ya da - RO90 BTRL L503 72XX Ron hesabına yatırılarak Banka Ödeme Emriyle ödenecektir. Anında kiralama durumlarında, müşteri Sözleşmenin imzalandığı sırada, araba kiralama bedelini ve hizmetler / isteğe basil ürünlerin bedelini, zorunlu ve seçmeli sigorta ile muhtemel ek ödemeleri tamamını peşinen ödeyecektir. Sözleşme değerine dahil edilmeyenler: Yakıt maliyeti ; Kamu yollarında yürürlükteki trafik kurallarının veya ulusal kanun öngörülerinin çiğnenmesi sonucu müşterinin tabi tutulduğu ceza ya da kiralama süresince işbu sözleşme konusunu oluşturan Araçla ilgili olarak Yerel makamların uyguladığı harç ve ödemeler. 9.Teminat: Türü farketmeksizin (minimum, medium, komple) ek sigorta yapılmadığı durumlarda, teminat ücreti uygulanacaktır; sözkonusu tutar Araba detayları sayfasında (on-line rezervasyonlarında) yer almakta ve araba kiralama hizmetleri görevlisi tarafından bildirilecektir. Arabayı teslim alırken ödeme durumunda, teminat kiralama sözleşmesinin imzalandığı anda tahsil edilecektir. 10.Sigorta: Arabaların RCA (Zorunlu araç sigortası) ile KASKO isteğe bağlı sigortaları mevcuttur. Sözleşmeyi imzalarken müşteri garantisini ödemeye karşılık, aşağıda sıralanan ek sigortalardan birini seçecektir:

5 CDW MINIMUM kaza durumunda müşteri mali sorumluluğunun kısmen azalması (500 euro değerine kadar sigortalıdır); minimum CDW - arabanın kategorisine göre belirlenmektedir: Mini Arac / Ucuz arac - 5 euro Kompact arac / Standart arac - 7 euro Premium arac / Suv/Minibüs / Dube - 9 euro. CDW MEDIUM - kaza durumunda müşteri mali sorumluluğunun kısmen azalması (900 euro değerine kadar sigortalıdır); medium CDW - arabanın kategorisine göre belirlenmektedir: Mini Arac / Ucuz arac - 7 euro Kompact arac / Standart arac - 9 euro Premium arac / Suv/Minibüs / Dube - 14 euro. CDW KOMPLE = SCDW - kaza durumunda müşterinin mali sorumluluğu ortadan kalkmaktadır (sorumluluktan tamamen muaftır); SCDW arabanın kategorisine göre belirlenmektedir: Mini Arac / Ucuz arac - 7 euro Kompact arac / Standart arac - 9 euro Premium arac / Suv/Minibüs / Dube - 14 euro. CDW minimum otomatik olarak sitede hesaplanmaktadır; CDW medium ile SCDW durumunda araba kiralama hizmetleri görevlisi, arabanın teslim alınması sırasında, müşteri talebi üzerine göre, farkı hesaplayacaktır. Romanya sınırları dışında seyahat edilmesi istenmesi halinde, kiralanan araba değeri ile transit geçilecek ülkelere gore, 10 euro ile 30 euro arası, ek bir ücret gerektiren, Kasko poliçesi genişletilmesi gereklidir.

6 Kiralama gün sayısına göre, fazlalık toplam tutarında indirimler uygulanacaktır:: CDW TİP uyarınca Kapsayan risk seviyesi 1 7 gün 8 14 gün gün >30 gün Mini Arac/ Ucuz arac Kompact arac/ Standart arac Premium arac / SUV/ Dube / MİNİBÜS İndirim / Discount İndirim / Discount İndirim / Discount MINIMUM MEDIUM % 20 %25 %35 TOPLAM / SCDW Hasar / kaza durumunda prosedürler: Kiraladığı araçta tespit ettiği herhangi hasar durumunda istemci ivedilikte AUTOBOCA şirketini aramak ve Polise raporlamakla yükümlüdür. Hasara sebep olanın kimliği belirsiz ise, İstemci, arabayı iade etmeden once, Polis makamlarından Onarı İzin belgesini temin etmekle yükümlüdür. Kazanın İstemciden kaynaklanan sebeplerden oluşmuş olması halinde, Onarım İzin belgesi yanısıra, aracı teslim ettiği sırada, Polis tarafından düzenlenen Kaza Tutanağını da ibraz etmekle yükümlüdür; ayrıca, İstemci Autoboca merkezinde bir beyanda bulunmakla yükümlüdür. Kazanın oluşumundan İstemci veya diğer trafikte bulunan kişi sorumlu olması halinde, İstemci Sulh yoluyla doldurulan tespit tutanağını oluşturmak veya kaza tespit raporuyle birlikte Polis onarım izni ile Kabul etmesi halinde, kaza suçlusundan sigorta belgesi fotokopisini almakla yükümlüdür; ayrıca, İstemci Autoboca merkezinde yazılı beyanda bulunmakla yükümlüdür. Yukarıda tanımlanan tüm durumlarda, İstemci Polis Onarım İzin belgesinde tespit edilen hasarların tümünün yazılıp yazılmadığını kontrol etmekle yükümlüdür.

7 11. Extra Hizmet ekle: Extra hizmet Mini arac/ucuz arac Kompact araq /Standart Araq SUV/ Dube/ Minibüs Çocuk koltuğu /gün Zar zingirleri /gün GPS Sistemi /gün Internet To Go/gün Kayak destekği/gün Romanya dışında araç kiralama: Romanya dışında araç kiralama SADECE Autoboca Rent A Car önceki yazılı muvafakatıyla yapılır. Bu durumdaki şartlar ve ücret, Romanya içindeki kiralamaya uygulanan şartlar ve ücretten farklıdır. Fiyatlara KDV dahildir. Kiralama/ek hizmetlerin toplam değeri Merkez Bankası satış kurundan RON bazında faturalandırılacak + %0,5 arabayı teslim alırken ödemeler durumunda; on-line ödemeleri durumunda ise değer Merkez Bankası döviz kuru üzerinden hesaplanacaktır.

Toplam 3 saati aşan gecikmelerde CDW (Kasko) dahil tüm gün ücreti alınır.

Toplam 3 saati aşan gecikmelerde CDW (Kasko) dahil tüm gün ücreti alınır. Kiralama Koşulları Dizel Araçlara %10 Fiyat Farkı Uygulanır. Fiyatlara %18 KDV Dahil değildir. Fiyatlar Yeni Türk Lirasıdır. Kiralama Süresi En kısa kiralama süresi 24 saattir. Teslim gecikmelerinde her

Detaylı

Asgari Genç Sürücü Ehliyet Yılı Ekonomi Konfor Premium Asgari Ehliyet yılı. Sürücü Yaşı

Asgari Genç Sürücü Ehliyet Yılı Ekonomi Konfor Premium Asgari Ehliyet yılı. Sürücü Yaşı ARAÇ KİRALAMA KOŞULLARI Araç gruplarına bağlı minimum yaş ve ehliyet yılı bilgileri aşağıdaki tabloda verilmiştir. Asgari Yaş Asgari Ehliyet yılı Asgari Genç Sürücü Yaşı Asgari Genç Sürücü Ehliyet Yılı

Detaylı

TEKNOKOM Araç Kiralama Takip Sistemi SİSTEMİN YAPISI

TEKNOKOM Araç Kiralama Takip Sistemi SİSTEMİN YAPISI TEKNOKOM Araç Kiralama Takip Sistemi SİSTEMİN YAPISI Araç kiralama takip sistemi, aşağıda listelenen modüllerden bir araya gelmek üzere, web tabanlı uygulama olarak programlanmıştır. Web tabanlı uygulamalar,

Detaylı

SIXT RENT A CAR. Sixt rent a car Araç Kiralama Koşulları. Araç Kiralama Talep Belgesi (*) SAYIN SELIM HELVACI

SIXT RENT A CAR. Sixt rent a car Araç Kiralama Koşulları. Araç Kiralama Talep Belgesi (*) SAYIN SELIM HELVACI SAYIN SELIM HELVACI Araç Kiralama Talep Belgesi (*) Tel: 5492046709 E-Posta: helvaci.selim@gmail.com Tarih: 20.09.2013 06:12:37 Rezervasyon Numaranız: 2009113036 Rezervasyon Kodu: RI2009113036 Alış Tarih

Detaylı

Şirketiniz için özel olarak hazırlanan teklifimizi bilgilerinize arz ederiz.

Şirketiniz için özel olarak hazırlanan teklifimizi bilgilerinize arz ederiz. İstanbul, 2016 Şirketiniz için özel olarak hazırlanan teklifimizi bilgilerinize arz ederiz. Anadolu Grubu nun 1960 yılından beri sadece otomotiv sektöründe faaliyet gösteren şirketi Çelik Motor; eşsiz

Detaylı

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR Hizmet Veren : ABP Ölçü ve Kontrol Sistemleri İth. Paz. Tur. Tic. Ltd. Şti. Hizmet Alan : 2. HİZMET SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme Eskişehir Yolu 17. Km Çamlık Park

Detaylı

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI * :

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI * : İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İŞYERİ KREDİSİ / KONUT KREDİSİ (Konut Finansmanı Harici) Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı

Detaylı

Öncelikle Dedeman Ankara ya göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve işbirliğinize teşekkür ederiz.

Öncelikle Dedeman Ankara ya göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve işbirliğinize teşekkür ederiz. Kime : Sayın Dilek ÇETİNKAYA Firma : ANKARA YMM ODASI Telefon : 0312 467 70 01 Faks : Lütfen Bildiriniz E-mail : dilekcetinkaya@aymmo.org.tr Bilgi : FOM Konu : Fiyat Teklifi Tarih : 19 Aralık 2013 Faksın

Detaylı

ARAÇ KİRALAMA SÖZLEŞMESİ FORMU KART TİPİ KART SAHİBİ BANKA ADI KART NUMARASI SON K. TAR. G KODU. ...l...l...l...l...l... İLAVE SÜRÜCÜ BİLGİLERİ

ARAÇ KİRALAMA SÖZLEŞMESİ FORMU KART TİPİ KART SAHİBİ BANKA ADI KART NUMARASI SON K. TAR. G KODU. ...l...l...l...l...l... İLAVE SÜRÜCÜ BİLGİLERİ KİRACI BİLGİLERİ ADI SOYADI : DOĞUM TAR. ve YERİ : EHLİYET SINIFI ve NO : EHL.VER. YER ve TAR : EV ADRESİ : İŞ ADRESİ : KREDİ KARTI BİLGİLERİ ARAÇ KİRALAMA SÖZLEŞMESİ FORMU KEFİL BİLGİLERİ ADI SOYADI :

Detaylı

SIXT RENT A CAR. Araç Kiralama Talep Belgesi (*) SAYIN ALI TUNçER. Tel: 5333756084 E-Posta: ali.tuncer@microsoft.com. Tarih: 27.03.

SIXT RENT A CAR. Araç Kiralama Talep Belgesi (*) SAYIN ALI TUNçER. Tel: 5333756084 E-Posta: ali.tuncer@microsoft.com. Tarih: 27.03. SAYIN ALI TUNçER Araç Kiralama Talep Belgesi (*) Tel: 5333756084 E-Posta: ali.tuncer@microsoft.com Tarih: 27.03.2013 15:05:18 Rezervasyon Numaranız: 2703034586 Rezervasyon Kodu: RI2703034586 Alış Tarih

Detaylı

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI (*):

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI (*): İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İHTİYAÇ KREDİSİ Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI (*): MASRAFIN ADI Faiz Oranı

Detaylı

KURUMSAL İŞ BİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ

KURUMSAL İŞ BİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ KURUMSAL İŞ BİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ Bir tarafta Bir tarafta Büyük İstanbul Otogarı No: 49 / 50 Bayrampaşa / Esenler / İstanbul adresinde mukim İSTANBUL METRO TURİZM SEYAHAT LİMİTED ŞİRKETİ (ki bundan sonra

Detaylı

Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 4* IZMAILOVO ALFA

Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 4* IZMAILOVO ALFA Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 24 AĞUSTOS 2014 TK417 SEFER SAYILI UÇAĞI İLE 08:30 DA MOSKOVA YA HAREKET VARIŞ : 12:20 29 AĞUSTOS 2014 TK414 SEFER SAYILI UÇAĞI İLE 13:30 DA İSTANBUL A HAREKET VARIŞ:

Detaylı

ATAK FİLO ARAÇ KİRALAMA A.Ş.

ATAK FİLO ARAÇ KİRALAMA A.Ş. ATAK FİLO ARAÇ KİRALAMA A.Ş. 25 yıllık ticari deneyimi ile Araç Kiralama sektöründe saygın firmalarından biridir. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma anlayışıyla hizmet verdiği alanlarda ilklerin de uygulayıcısı

Detaylı

BES İNİZE VE GELECEĞİNİZE BESBELLİ DESTEK!

BES İNİZE VE GELECEĞİNİZE BESBELLİ DESTEK! BES İNİZE VE GELECEĞİNİZE BESBELLİ DESTEK! BESBELLİ DESTEK HAYAT SİGORTASI AVANTAJLARINIZ I. Hedeflediğiniz Birikimleriniz Güvence Altında BESBELLİ DESTEK Hayat Sigortası ile sigortalının vefat riskine

Detaylı

2015 GULET SEZON FİYATLARI ( Günlük ) SINIFI KODU MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM

2015 GULET SEZON FİYATLARI ( Günlük ) SINIFI KODU MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM STANDART EKONOMİK E02-107 375 375 500 500 375 375 E03-114 450 500 675 975 450 400 E03-116 450 550 650 650 550 450 E03-130 325 435 550 550 435 325 E04-135 375 400 550 625 450 375 E05-105 450 500 625 625

Detaylı

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İHTİYAÇ KREDİSİ Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı TAHSİL EDİLECEK FAİZ ÜCRET ve MASRAF TUTARLARI (*): FAİZİN/MASRAFIN/ÜCRETİN FAİZ MASRAF

Detaylı

KATiLiM BAŞVURU FORMU

KATiLiM BAŞVURU FORMU o ULUSLARARASI TEKSTİL MAKİNELERİ FUARI ITM 201 B'e katılacak olan firmaların, katılım tutarlarının %20'sini başvuruları sürecinde peşin olarak ödemeleri gerekmektedir. Fuar katılım başvuru formunu doldurup

Detaylı

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU 1. TANIMLAR KİRAYA VEREN: Ticaret Unvanı: Mobicar Araç Paylaşım Hizmetleri A.Ş. Adresi: Eski Büyükdere Cad. Ayazağa Yolu

Detaylı

SCHENGEN VE DIGER ÜLKELER

SCHENGEN VE DIGER ÜLKELER SCHENGEN VE DIGER ÜLKELER DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER Umumu mahsus(bordo) pasaport sahipleri vizeye tabidir. Hususi(Yeşil), Hizmet(Gri) ve Diplomatik(Siyah) pasaportlardan vize istenmemektedir. Pasaport

Detaylı

TEMEL SİGORTACILIK. Gerçekleşen hasar oranı, sigorta tarifesinde öngörülen hasar oranından daha düşük olursa aşağıdaki seçeneklerden hangisi doğrudur?

TEMEL SİGORTACILIK. Gerçekleşen hasar oranı, sigorta tarifesinde öngörülen hasar oranından daha düşük olursa aşağıdaki seçeneklerden hangisi doğrudur? TEMEL SİGORTACILIK SORU 1: Gerçekleşen hasar oranı, sigorta tarifesinde öngörülen hasar oranından daha düşük olursa aşağıdaki seçeneklerden hangisi doğrudur? A) Toplam Risk Primi, Toplam Ödenen Tazminat

Detaylı

G E N E L G E 2009-25

G E N E L G E 2009-25 T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Sosyal Sigortalar Genel Müdürlüğü Prim Tahsilat Daire Başkanlığı Sayı : B.13.2.SSK.5.01.08.00/ 73-034/121 9.2.2009 Konu : Tarım sigortası primlerinin tahakkuk ve

Detaylı

TAMAMLAYICI TRAFİK PAKETLERİ SIKÇA SORULAN SORULAR

TAMAMLAYICI TRAFİK PAKETLERİ SIKÇA SORULAN SORULAR TAMAMLAYICI TRAFİK PAKETLERİ (SATIŞ SÜRECİ) SATIŞ Müşteri İhtiyacına göre ürün kapsamı belirlenebilir mi? Evet modüler yapısı ve sabit primler ile istenilen paket seçilerek poliçeyi oluşturabilirsiniz.

Detaylı

EV DEĞİŞTİREN MORTGAGE SABİT FAİZLİ KONUT FİNANSMAN KREDİSİ VE TEMİNAT SÖZLEŞMESİ KREDİYE İLİŞKİN BİLGİLER

EV DEĞİŞTİREN MORTGAGE SABİT FAİZLİ KONUT FİNANSMAN KREDİSİ VE TEMİNAT SÖZLEŞMESİ KREDİYE İLİŞKİN BİLGİLER Müşteri No. İşbu Ev Değiştiren Mortgage Krediye şkin Bilgiler sayfası, Ödeme Planı, Ev Değiştiren Mortgage Konut Finansman Kredisi İle İlgili Sözleşme Öncesi Bilgi Formu Kapak Sayfası, Sözleşme Öncesi

Detaylı

KONUT FİNANSMANI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU

KONUT FİNANSMANI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU KONUT FİNANSMANI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU KREDİ VERECEK KURULUŞ : ICBC TURKEY BANK A.Ş. KREDİ TALEBİNDE BULUNAN : Müşterinin Adı Soyadı, Adresi ve Telefonu KREDİ TÜRÜ TEMİNAT GÖSTERİLEN) : KONUT KREDİSİ

Detaylı

14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION

14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION 14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION FUAR TARİHİ 04-07 EYLÜL 2014 TUR TARİHİ 03-08 EYLÜL 2014 Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 03 EYLÜL 2014 TK882 SEFER SAYILI UÇAĞ I I LE 00:25 DE TEBRI Z E HAREKET VARIŞ 04:25

Detaylı

ETİK KURALLAR KLAVUZU TOKKDER TÜM OTO KİRALAMA KURULUŞLARI DERNEĞİ ETİK KURALLARI

ETİK KURALLAR KLAVUZU TOKKDER TÜM OTO KİRALAMA KURULUŞLARI DERNEĞİ ETİK KURALLARI ETİK KURALLAR KLAVUZU T O K K D E R TÜM OTO KİRALAMA KURULUŞLARI DERNEĞİ TOKKDER ETİK KURALLARI TOKKDER TOKKDER ETİK KURALLAR KILAVUZU Dernek üyelerinin uyması gereken iş prensipleri ve uygulamalarını

Detaylı

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Bu Sözleşme, Ofisim.com 'un Müşteri ye CRM hizmetlerinin satış ve kullanım şartlarını düzenlemektedir. Müşteri ve Ofisim.com, aşağıda belirtilen şartlar üzerinde tam bir

Detaylı

f) Kaza ile ilgili tüm evrakların kazanın gerçekleşmesinden itibaren yirmi dört saat içinde Kiraya Verene ulaştırmak.

f) Kaza ile ilgili tüm evrakların kazanın gerçekleşmesinden itibaren yirmi dört saat içinde Kiraya Verene ulaştırmak. İşbu Araç Kira Sözleşmesi (Kısaca Sözleşme ) taraflar arasında imzalanan ARAÇ TESLİM FORMU nun (Kısaca Form ) eki ve ayrılmaz bir parçasıdır. İşbu sözleşme ile Teknik Rent a Car (Kısaca Kiraya Veren )

Detaylı

İPOTEK TEMİNATLI İHTİYAÇ KREDİSİ ÜRÜN BİLGİ FORMU

İPOTEK TEMİNATLI İHTİYAÇ KREDİSİ ÜRÜN BİLGİ FORMU Sermayesi: 1.250.000.000 MÜŞTERİYE AİT BİLGİLER : Müşterinin Adı Soyadı TCKN/YKN - Müşteri Numarası İPOTEK TEMİNAI İHTİYAÇ KREDİSİ ÜRÜN BİLGİ FORMU KREDİ KURULUŞUNA AİT BİLGİLER: Kredi Kuruluşu (İşbu bilgi

Detaylı

SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI TAZMİNAT TALEP FORMU

SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI TAZMİNAT TALEP FORMU SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI TAZMİNAT TALEP FORMU * Lütfen, tüm soruları yanıtlayınız Gerekli durumda ek kağıt kullanabilirsiniz * Tüm fatura asılları ve medikal belgeleri forma ekleyiniz Poliçe No: Başlangıç

Detaylı

EDRİNE ENERJİ İNŞ. TAHH. MÜH. TUR. TEM. REST. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.

EDRİNE ENERJİ İNŞ. TAHH. MÜH. TUR. TEM. REST. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. EDRİNE ENERJİ İNŞ. TAHH. MÜH. TUR. TEM. REST. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. 25 yıllık ticari deneyimi ile Araç Kiralama sektöründe saygın firmalarından biridir. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma anlayışıyla

Detaylı

T.C DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ KONFERANS SALONLARI VE STANT KİRA SÖZLEŞMESİ VE KULLANIM ESASLARI

T.C DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ KONFERANS SALONLARI VE STANT KİRA SÖZLEŞMESİ VE KULLANIM ESASLARI T.C DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ KONFERANS SALONLARI VE STANT KİRA SÖZLEŞMESİ VE KULLANIM ESASLARI 1) Kiralanan Standın veya konferans salonunun kullanım alanı ve süresi (sahne düzenlemesi ve provalar

Detaylı

MADDE 2 SÖZLEŞME KONUSU

MADDE 2 SÖZLEŞME KONUSU SERVİS SÖZLEŞMESİ MADDE 1 TARAFLAR A- Kapanlar Otomotiv Ltd.Şti. Ozan Abay Cd.No:38 Salhane Bayraklı-İZMİR B- Müşteri MADDE 2 SÖZLEŞME KONUSU Müşterinin iş bu sözleşmede öngörülen ve tanımlanan şekilde

Detaylı

24.10.2012 B-21 Hazırlayan:Elif ÇAM. Sayın İlgili,

24.10.2012 B-21 Hazırlayan:Elif ÇAM. Sayın İlgili, 24.10.2012 B-21 Hazırlayan:Elif ÇAM Sayın İlgili, Aşağıda teknik ve idari şartnamesi verilen İzmir Ticaret Odası na ait makam araçlarının kasko ve zorunlu trafik sigorta poliçelerinin yaptırılması işi

Detaylı

BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: MAYIS 2017 Tur Tarihi: MAYIS 2017

BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: MAYIS 2017 Tur Tarihi: MAYIS 2017 BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: 04-06 MAYIS 2017 Tur Tarihi: 03-07 MAYIS 2017 Emerald Hotel Fuar alanına 13 km Opera Hotel Fuar alanına 15 km Divan Express Hotel Fuar alanına 16 km Hilton Bakü Hotel

Detaylı

KATILIM BAŞVURU FORMU

KATILIM BAŞVURU FORMU KATILIM BAŞVURU FORMU ITM 2020 ye katılacak olan firmaların, katılım tutarlarının %20 sini başvuruları sürecinde peşin olarak ödemeleri gerekmektedir. Fuar katılım başvuru formunu doldurup gönderen firmalara,

Detaylı

DEVLET DESTEKLİ KÜÇÜKBAŞ HAYVAN HAYAT SİGORTASI TARİFE VE TALİMATLAR 2017

DEVLET DESTEKLİ KÜÇÜKBAŞ HAYVAN HAYAT SİGORTASI TARİFE VE TALİMATLAR 2017 1. Amaç ve Kapsam DEVLET DESTEKLİ KÜÇÜKBAŞ HAYVAN HAYAT SİGORTASI TARİFE VE TALİMATLAR 2017 (1) 5363 sayılı Tarım Sigortaları Kanununun 12 nci maddesine istinaden, Bakanlar Kurulu kararı ile kapsamı belirlenen,

Detaylı

ANKARA YEMINLI MALI MUSAVIRLER ODASI

ANKARA YEMINLI MALI MUSAVIRLER ODASI Kime : Sayın Dilek ÇETİNKAYA Firma : ANKARA YEMINLI MALI MUSAVIRLER ODASI Telefon : 0312 4677001 Faks : 0312 4675795 E-mail : dilekcetinkaya@aymmo.org.tr Bilgi : FOM Konu : Fiyat Teklifi Tarih : 10 Aralık

Detaylı

KONUT FİNANSMANI SİSTEMİ KAPSAMINDA ÜCRETLERE İLİŞKİN BİLGİLENDİRME FORMU 1. ÜRÜNE AİT BİLGİLER:

KONUT FİNANSMANI SİSTEMİ KAPSAMINDA ÜCRETLERE İLİŞKİN BİLGİLENDİRME FORMU 1. ÜRÜNE AİT BİLGİLER: KONUT FİNANSMANI SİSTEMİ KAPSAMINDA ÜCRETLERE İLİŞKİN BİLGİLENDİRME FORMU 1. ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı /Tanımı Finansman Süresi (Vadesi) Finansman Tutarı KONUT FİNANSMANI DESTEĞİ Ay TAHSİL EDİLECEK

Detaylı

KAYIT FORMU Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır.

KAYIT FORMU Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır. Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır. Katılımcı Bilgileri Kayit No (Kayıt yetkilisi tarafından verilecektir)...

Detaylı

KARMA KASKO SİGORTASI ASISTANS HİZMETİ ÖZEL ŞARTLARI

KARMA KASKO SİGORTASI ASISTANS HİZMETİ ÖZEL ŞARTLARI KARMA KASKO SİGORTASI ASISTANS HİZMETİ ÖZEL ŞARTLARI Hususi ve Kamyonet Kullanım Tarzları İçin Geçerli Yardım Hizmeti Özel Şartları A)Yardım Hizmeti Özel Şartları A. 1. Lehtar /lar Sigorta poliçesinde

Detaylı

7143 VERGİ VE DİĞER BAZI ALACAKLARIN YAPILANDIRMASI KANUNU MATRAH VE VERGİ ARTIRIMI

7143 VERGİ VE DİĞER BAZI ALACAKLARIN YAPILANDIRMASI KANUNU MATRAH VE VERGİ ARTIRIMI 7143 VERGİ VE DİĞER BAZI ALACAKLARIN YAPILANDIRMASI KANUNU MATRAH VE VERGİ ARTIRIMI Ataşehir Bulvarı Ata 2-3 Plaza Kat 10 No: 88 Ataşehir-İSTANBUL Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına

Detaylı

T.C. NEW YORK BAŞKONSOLOSLUĞU 2016

T.C. NEW YORK BAŞKONSOLOSLUĞU 2016 14. ADRES BEYANI T.C. NEW YORK BAŞKONSOLOSLUĞU 2016 Vatandaşlarımızın ikamet adreslerine taşındıkları tarihten itibaren 20 iş günü içinde adres beyanında bulunmaları zorunludur. Öte yandan, ülkemizde yapılacak

Detaylı

Bono İhracı Sunumu NİSAN 2018

Bono İhracı Sunumu NİSAN 2018 Bono İhracı Sunumu NİSAN 2018 İhraç Bilgileri İHRAÇ BİLGİLERİ İhraççı İhraç Tutarı Kıymet Türü TURKISHBANK A.Ş. 10 Milyon TL Finansman Bonosu İhraç Şekli Nitelikli yatırımcıya satış Vade 171 Gün Talep

Detaylı

FATURANI PAYLAŞ TARİFE 1-2-3 KAMPANYASI BİREYSEL ABONE (ÇALIŞAN) TAAHHÜTNAMESİ

FATURANI PAYLAŞ TARİFE 1-2-3 KAMPANYASI BİREYSEL ABONE (ÇALIŞAN) TAAHHÜTNAMESİ FATURANI PAYLAŞ TARİFE 1-2-3 KAMPANYASI BİREYSEL ABONE (ÇALIŞAN) TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri nin ( AVEA ) Faturanı Paylaş Modeli nde 3 farklı tarife üzerinden başlattığı Kampanya uygulamasından

Detaylı

SİGORTAYA TABİ MEVDUAT VE KATILIM FONLARI İLE TASARRUF MEVDUATI SİGORTA FONUNCA TAHSİL OLUNACAK PRİMLERE DAİR YÖNETMELİK

SİGORTAYA TABİ MEVDUAT VE KATILIM FONLARI İLE TASARRUF MEVDUATI SİGORTA FONUNCA TAHSİL OLUNACAK PRİMLERE DAİR YÖNETMELİK SİGORTAYA TABİ MEVDUAT VE KATILIM FONLARI İLE TASARRUF MEVDUATI SİGORTA FONUNCA TAHSİL OLUNACAK PRİMLERE DAİR YÖNETMELİK 07/11/ 2006 Tarih ve 26339 Sayılı Resmî Gazete de yayımlanmıştır. TASARRUF MEVDUATI

Detaylı

TURA DAHİL OLAN HİZMETLER:

TURA DAHİL OLAN HİZMETLER: ULUDAĞ KAYAK KAMPI 2 gece - 3 gün TUR PROGRAMI: 1.GÜN: Sabah saat 07:00 da okuldan hareket. Öğlen otele varış. Öğle yemeği, odalara yerleşme ve yarım gün kayak yapma imkanı, akşam yemeği ve konaklama.

Detaylı

Esenkent Mahallesi Onur Güvener Sok. Truva Evleri No:8 Bahçeşehir / İstanbul Tel : Fax :

Esenkent Mahallesi Onur Güvener Sok. Truva Evleri No:8 Bahçeşehir / İstanbul Tel : Fax : BALIKESİR - EDREMİT 2 GECE - 3 GÜN 1.Gün ; 05.30 Bahçeköy Açı Lisesi Buluşma 05.40 Okuldan hareket 07.00 Yenikapı-Bandırma Feribot 09.30 Feribottan iniş 11.30 Öğle Yemeği (Eti Maden İşletmeleri) 12.45

Detaylı

T.C. TARSUS KAYMAKAMLIĞI ÖZEL TARSUS SEV İLKÖĞRETİM OKULU

T.C. TARSUS KAYMAKAMLIĞI ÖZEL TARSUS SEV İLKÖĞRETİM OKULU Sayın Veli, T.C. TARSUS KAYMAKAMLIĞI ÖZEL TARSUS SEV İLKÖĞRETİM OKULU 2015-2016 Öğretim Yılı kayıt işlemleri aşağıda belirtilen tarihlerde okulumuzda yapılacaktır. Kayıt süreci başlamadan önce, işlemlerinizin

Detaylı

ÖZEL ŞARTLAR. 1.6 Sigorta Bedeli Poliçe üzerinde belirtilen ilgili Sigorta Yılı na ait teminat tutarıdır.

ÖZEL ŞARTLAR. 1.6 Sigorta Bedeli Poliçe üzerinde belirtilen ilgili Sigorta Yılı na ait teminat tutarıdır. PR M ADEL HAYAT S GORTASI ÖZEL ŞARTLAR şbu Sözleşme, bu Sözleşmenin parçasını oluşturan Başvuru Formu, Poliçe, Özel Şartlar, Hayat Sigortaları Genel Şartları ve Poliçeye ait her türlü form, ek zeyilleriyle

Detaylı

Filo Kiralamanın Avantajlarından Bireysel Olarak Yararlanın

Filo Kiralamanın Avantajlarından Bireysel Olarak Yararlanın Filo Kiralamanın Avantajlarından Bireysel Olarak Yararlanın BİR ARAÇ KİRALAMAK İSTEYENLERE ÖZEL Bireysel Araç Kiralama Nedir? Aracınızı satın alma maliyetine katlanmaksızın, gönül rahatlığıyla kullanabilmenizin

Detaylı

Araç Kiralama Talep Belgesi (*) Sürücü Soyadı: YILDIZ İkinci Sürücü: -

Araç Kiralama Talep Belgesi (*) Sürücü Soyadı: YILDIZ İkinci Sürücü: - SAYIN GÜVEN YILDIZ Araç Kiralama Talep Belgesi (*) Tel: 5325738715 E-Posta: guvenyildiz@medapano.com Tarih: 22.05.2015 19:28:58 Rezervasyon Numaranız: 2205233358 Rezervasyon Kodu: RI2205233358 Alış Tarih

Detaylı

Ö z e t B ü l t e n Tarih : Sayı : 2017/19

Ö z e t B ü l t e n Tarih : Sayı : 2017/19 Değerli Müşterimiz, Ö z e t B ü l t e n Tarih : 28.03.2017 Sayı : 2017/19 Son günlerde mevzuatımızda meydana gelen gelişmeleri özetle bilgilerinize sunuyoruz. 1. 2017 Yılında Uygulanacak Asgari Ücret Desteği

Detaylı

CEZAYİR DECOREXPO FUARI TUR PROGRAMI Fuar Tarihi: KASIM 2017 Tur Tarihi: KASIM 2017

CEZAYİR DECOREXPO FUARI TUR PROGRAMI Fuar Tarihi: KASIM 2017 Tur Tarihi: KASIM 2017 CEZAYİR DECOREXPO FUARI TUR PROGRAMI Fuar Tarihi: 23-26 KASIM 2017 Tur Tarihi: 22-27 KASIM 2017 Ibis Alger Aeroport Hotel Fuar alanına 4 km Web Sitesi Mercure Hotel Fuar alanına 4 km Web Sitesi Hilton

Detaylı

MUHTELİF ASFALT KAPLAMA VE PARK SAHASI İŞLERİ SÖZLEŞMESİ (TASLAK)

MUHTELİF ASFALT KAPLAMA VE PARK SAHASI İŞLERİ SÖZLEŞMESİ (TASLAK) TUSAŞ - TÜRK HAVACILIK VE UZAY SANAYİİ A.Ş Kazan ANKARA MUHTELİF ASFALT KAPLAMA VE PARK SAHASI İŞLERİ SÖZLEŞMESİ (TASLAK) İDARE :TUSAŞ - Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. YÜKLENİCİ : TUSAŞ-Türk Havacılık

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş.

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. TÜKETİCİ KREDİLERİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU 1- Giriş İşbu Sözleşme Öncesi Bilgi Formu, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun un 23. maddesi uyarınca tüketiciye tüketici

Detaylı

KURUMSAL CİHAZ VE FATURA İNDİRİMİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL CİHAZ VE FATURA İNDİRİMİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ 1. Taahhüt Süresi: ÖNYÜZ 12 ay 18 ay 24 ay 2. Taahhüt tutarı (tüm vergiler dahil TL) : 100 250 500 750 1,000 2,500 5,000 7,500 10,000 15,000 3. İndirimi istiyorum İşbu Taahhütname yi imzaladığımız tarihte

Detaylı

KURUMSAL CİHAZ VE FATURA İNDİRİMİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL CİHAZ VE FATURA İNDİRİMİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ 1. Taahhüt Süresi: ÖNYÜZ 12 ay 18 ay 24 ay 2. Taahhüt tutarı (tüm vergiler dahil TL) : 100 250 500 750 1,000 2,500 5,000 7,500 10,000 15,000 3. İndirimi istiyorum İşbu Taahhütname yi imzaladığımız tarihte

Detaylı

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU FAİZ ORANI %..

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU FAİZ ORANI %.. İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İŞYERİ KREDİSİ / KONUT KREDİSİ (Konut Finansmanı Harici) Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı

Detaylı

INNOVICE TURİZM. Kurumsal Seyahat Hizmetleri Sözleşmesi. 0(212)

INNOVICE TURİZM. Kurumsal Seyahat Hizmetleri Sözleşmesi. 0(212) INNOVICE TURİZM Kurumsal Seyahat Hizmetleri Sözleşmesi bilgi@anatola.com.tr 0(212) 589 40 50 1- TARAFLAR 1-1. Bu sözleşme, bir tarafta faaliyet merkezi Kocatepe Mah. Dolapdere Taksim Cd. No: 27/1 Taksim,

Detaylı

GEZİLERDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN KONULAR

GEZİLERDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN KONULAR GEZİLERDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN KONULAR 1- Kursun bulunduğu İlçe sınırları içinde yapılacak gezilerle ilgili onay, Kurs yöneticiliğinin teklifi üzerine İl/İlçe Müftülüğünce verilir. 2- İl sınırları dışına

Detaylı

Bono İhracı Sunumu ARALIK 2016

Bono İhracı Sunumu ARALIK 2016 Bono İhracı Sunumu ARALIK 2016 İHRAÇ BİLGİLERİ İhraç Bilgileri İhraççı : TURKISHBANK A.Ş. İhraç Tutarı : 15 Milyon TL Kıymet Türü : Banka Bonosu İhraç Şekli : Nitelikli yatırımcıya satış Vade : 150 gün

Detaylı

S.N Hizmetin Adı İstenen Belgeler Hizmetin Tamamlanma Süresi GİRİŞ ÇIKIŞ 1-Nüfus cüzdan aslı ve fotokopisi BELGESİ

S.N Hizmetin Adı İstenen Belgeler Hizmetin Tamamlanma Süresi GİRİŞ ÇIKIŞ 1-Nüfus cüzdan aslı ve fotokopisi BELGESİ T.C. HANÖNÜ KAYMAKAMLIĞI İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU S.N Hizmetin Adı İstenen Belgeler Hizmetin Tamamlanma Süresi GİRİŞ ÇIKIŞ 1-Nüfus cüzdan aslı ve fotokopisi BELGESİ 15 DAKİKA 2-Dilekçe

Detaylı

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş.

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. ARAÇ/ İŞ MAKİNASI SATIŞI TEKNİK ŞARTNAMESİ İK, DESTEK VE REGÜLASYON BAŞKANLIĞI, TESİS YÖNETİMİ VE LOJİSTİK HİZMETLERİ DİREKTÖRLÜĞÜ KONU: Bu Teknik Şartname; Türk Telekom tarafından

Detaylı

DÜŞÜK KULLANIMA SAHİP KULLANICILARA YÖNELİK HACİM BAZLI İNDİRİM TABLOSU

DÜŞÜK KULLANIMA SAHİP KULLANICILARA YÖNELİK HACİM BAZLI İNDİRİM TABLOSU DÜŞÜK KULLANIMA SAHİP KULLANICILARA YÖNELİK HACİM BAZLI İNDİRİM TABLOSU (1, 2, 3) İndirime Esas Aylık Tutar (TL)* Taahhüt Süresi -den itibaren -e kadar 5 yıl 7 yıl 350.000 350.000 0,75% 1,00% 350.000 750.000

Detaylı

KATiLiM BAŞVURU FORMU

KATiLiM BAŞVURU FORMU o ULUSLARARASI TEKSTİL MAKİNELERİ FUARI ITM 201 B'e katılacak olan firmaların, katılım tutarlarının %30'unu başvuruları sürecinde peşin olarak ödemeleri gerekmektedir. Fuar katılım başvuru formunu doldurup

Detaylı

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU Kayıt konaklama formunu doldurarak, aşağıdaki iletişim bilgileri ile a iletmenizi rica ederiz. Göksu Evleri Çamlık Cad. No:191, Anadolu Hisarı, İstanbul-Türkiye Faks: +90 (216) 46540 48 : thed@eaorganizasyon.com.tr

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI NA AİT 35 TC 950 PLAKALI MAKAM ARACININ FULL KASKO SİGORTASININ YAPTIRILMASI İŞİ İÇİN TEKNİK VE İDARİ ŞARTNAME

İZMİR TİCARET ODASI NA AİT 35 TC 950 PLAKALI MAKAM ARACININ FULL KASKO SİGORTASININ YAPTIRILMASI İŞİ İÇİN TEKNİK VE İDARİ ŞARTNAME 31.05.2018 B-21 Sayın İlgili, Aşağıda teknik ve idari şartnamesi verilen Odamızca 35 TC 950 plakalı makam aracının Full kasko yaptırılması işi için fiyat teklifinizi ve ön yeterlilik belgelerinizi, kapalı

Detaylı

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İHTİYAÇ KREDİSİ Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı TAHSİL EDİLECEK FAİZ ÜCRET ve MASRAF TUTARLARI (*): FAİZİN/MASRAFIN/ÜCRETİN FAİZ MASRAF

Detaylı

Gayrimenkul satışlarından doğan zarar, kurum kazancından indirilebilir mi?

Gayrimenkul satışlarından doğan zarar, kurum kazancından indirilebilir mi? Gayrimenkul satışlarından doğan zarar, kurum kazancından indirilebilir mi? 1. Varlık barışı yasası neyi amaçlıyor? Cevap) Varlık barışı yasası şirketler açısından 01/01/2008 tarihi önceki dönemler için

Detaylı

İspanyolca Kursları Nisan 2018

İspanyolca Kursları Nisan 2018 İspanyolca Kursları Nisan 2018 İstanbul Cervantes Enstitüsü Tarlabaşı Bulvarı No:9 34435 Beyoğlu Tel.: (212) 292 65 36 Fax: (212) 292 65 37 cenest@cervantes.es infoest@cervantes.es http://estambul.cervantes.es

Detaylı

Sadakat Programı. Avis Preferred. Avis Preferred Plus. Avis President s Club. Ücretsiz Katılım - Sadece Çevrimiçi Kayıt yeterlidir...

Sadakat Programı. Avis Preferred. Avis Preferred Plus. Avis President s Club. Ücretsiz Katılım - Sadece Çevrimiçi Kayıt yeterlidir... Sadakat Programı Avis Preferred Ücretsiz Katılım - Sadece Çevrimiçi Kayıt yeterlidir... Avis Preferred Plus Sadakat yılınız içinde 5 kiralama ve 1.000 harcama ile bu kademeye ulaşırsınız... Avis President

Detaylı

SIKÇA SORULAN SORULAR

SIKÇA SORULAN SORULAR SIKÇA SORULAN SORULAR Soru 1- Uzun süreli kredi hayat poliçelerinin iptalleri için hangi evraklar gerekmektedir? *Kredi kapanmış ise; Müşteri dilekçesi üzerine Uygundur" yazısı ile -alt bölümde kaşe ile

Detaylı

INNOVICE TURİZM. Kurumsal Seyahat Hizmetleri Sözleşmesi. bilgi@anatola.com.tr 0(212) 589 40 50

INNOVICE TURİZM. Kurumsal Seyahat Hizmetleri Sözleşmesi. bilgi@anatola.com.tr 0(212) 589 40 50 INNOVICE TURİZM Kurumsal Seyahat Hizmetleri Sözleşmesi bilgi@anatola.com.tr 0(212) 589 40 50 1- TARAFLAR 1-1. Bu sözleşme, bir tarafta faaliyet merkezi Kocatepe Mah. Dolapdere Taksim Cd. No: 27/1 Taksim,

Detaylı

KREDİ BİLGİLERİ VE ÖDEME PLANI Ek 1

KREDİ BİLGİLERİ VE ÖDEME PLANI Ek 1 Tarih:.. Müşteri Müşteri Numarası Kredi Numarası...... KREDİ BİLGİLERİ VE ÖDEME PLANI Ek 1 Krediniz ile ilgili detaylar aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Kredinizin hayırlı olmasını dileriz. Kredinizi

Detaylı

KİŞİYE ÖZEL DOĞUM SİGORTASI BAŞVURU FORMU

KİŞİYE ÖZEL DOĞUM SİGORTASI BAŞVURU FORMU KİŞİY ÖZL DOĞUM SİGORTASI BAŞVURU FORMU Lütfen, Başvuru Formu üzerinde yer alan tüm alanları büyük harf kullanarak okunaklı bir şekilde doldurunuz. Bu form, teklif niteliğinde değildir. Aracı / KRY No

Detaylı

SULTANGAZİ BELEDİYESİ PERSONEL ANONİM ŞİRKETİ BANKA PROMOSYON ŞARTNAMESİ. : Sultangazi Belediyesi Personel Anonim Şirketi Toplantı

SULTANGAZİ BELEDİYESİ PERSONEL ANONİM ŞİRKETİ BANKA PROMOSYON ŞARTNAMESİ. : Sultangazi Belediyesi Personel Anonim Şirketi Toplantı SULTANGAZİ BELEDİYESİ PERSONEL ANONİM ŞİRKETİ BANKA PROMOSYON ŞARTNAMESİ Kurum Adı Adresi : Sultangazi Belediyesi Peronel Anonim Şirketi : Uğur Mumcu Mahallesi Atatürk Bulvarı No:54 Sultangazi/ İstanbul

Detaylı

Bulgaristan Vizesi Gerekli Evraklar

Bulgaristan Vizesi Gerekli Evraklar Bulgaristan Vizesi Gerekli Evraklar 1. Gerekli Evrak Listesi 2. Dilekçe Örneği 3. Vize Başvuru Formu 1-) BULGARİSTAN VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAK LİSTESİ Ticari vize 1 adet tam doldurulmuş ve imzalanmış vize

Detaylı

HACİM BAZLI İNDİRİM UYGULAMASI

HACİM BAZLI İNDİRİM UYGULAMASI HACİM BAZLI İNDİRİM UYGULAMASI İlgi: 11.01.2013 tarih ve 2013/DK-ETD/26 sayılı Kurul Kararı. İlgide kayıtlı Kurul Kararı ile; Türk Telekomünikasyon AŞ (Türk Telekom) nin 06.07.2012 tarihli ve 1579 sayılı

Detaylı

T.C. TARSUS KAYMAKAMLIĞI ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ

T.C. TARSUS KAYMAKAMLIĞI ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ T.C. TARSUS KAYMAKAMLIĞI ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ 27 Haziran, 2018 Sayın Velimiz, Mali Kayıt süreci işlemlerinizin daha hızlı ve kolay yapılabilmesi amacı ile, aşağıda bahsi geçen konulara dikkatinizi

Detaylı

ANKARA ANITKABİR 2 Gece/3 Gün

ANKARA ANITKABİR 2 Gece/3 Gün ANKARA ANITKABİR 2 Gece/3 Gün 1.GÜN 06:00 Okul önünden Hareket 13:00 Öğle yemeği 14:30 Anıtkabir Kurtuluş Müzeleri gezisi, 17:00 Otele varış ve odalara yerleşme 19:30 Akşam yemeği 22:30 Uyku saati 2.GÜN

Detaylı

ERGO Yüzde 100 Sağlık Sigortası

ERGO Yüzde 100 Sağlık Sigortası AKDENİZ ŞİFA OLİMPOS MEDİCAL PARK ANTALYA DOĞUM DAHİL ANTALYA ANADOLU HASTANELERİ GRUBU (DOĞUM DAHİL.) ERGO Yüzde 100 Sağlık Sigortası Tamamlayıcı sağlık sigortası Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından

Detaylı

ARAB HEALTH 2018 SAĞLIK FUARI SEYAHAT PROGRAMI

ARAB HEALTH 2018 SAĞLIK FUARI SEYAHAT PROGRAMI EXPOLAND TOUR TG EXPO FUARCILIK A.Ş RESMİ SEYAHAT ACENTESİDİR. ARAB HEALTH 2018 SAĞLIK FUARI SEYAHAT PROGRAMI 29 Ocak- 01 Şubat 2018 Giriş:27 Ocak 2018 - Çıkış:02 Şubat 2018 PAKET PROGRAM (Uçak bileti,

Detaylı

InnGenius. InnGenius Ana Ekran...2. Rezervasyon İşlemleri...4. Grup Rezervasyon İşlemleri...8. Housekeeping...10

InnGenius. InnGenius Ana Ekran...2. Rezervasyon İşlemleri...4. Grup Rezervasyon İşlemleri...8. Housekeeping...10 InnGenius Vega Yazılım ın en son ürünü InnGenius PMS küçük ve orta ölçekli otel,motel, pansiyon gibi misafir ağırlayan işletmelerin oda kontrolü, satış kanallarının yönetimi ve perakende satışlarını kontrol

Detaylı

3 Gece 4 Gün Prag Turu

3 Gece 4 Gün Prag Turu 3 Gece 4 Gün Prag Turu Prag 12/07/2018-15/07/2018 1.GÜN ISTANBUL - PRAG Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali kontuarda saat 09:00 da buluşma. Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Hava Yolları TK

Detaylı

TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI(UPS) YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ

TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI(UPS) YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI(UPS) YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ 1- SÖZLEŞME KONUSU, TARAFLAR VE TANIMLARI: Bu sözleşme Oğuzlar mahallesi 1366 Sk. No:3 Balgat/ANKARA

Detaylı

1 MBİT/S HIZ SINIRLI KONTRATLI İNTERNET PAKETİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

1 MBİT/S HIZ SINIRLI KONTRATLI İNTERNET PAKETİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ 1 MBİT/S HIZ SINIRLI KONTRATLI İNTERNET PAKETİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. ye; Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. nin (bundan böyle TURKCELL olarak anılacaktır) 08.11.2011 tarihinden

Detaylı

ESNEK VODAPARA KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ÖNYÜZ

ESNEK VODAPARA KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ÖNYÜZ URUMSAL KAANYASI TAAHHÜTNAMESİ 1. Taahhüt Süresi : ÖNYÜZ 12 ay 18 ay 24 ay 2. Aylık Taahhüt tutarı (KDV, ÖİV dahil TL) : 50 100 250 500 750 1,000 2,500 5,000 7,500 10,000 15,000 3. Fatura tutarı taahhüdünün

Detaylı

ASGARİ ÜCRET. Ancak, 5510 sayılı Yasanın 4/c maddesinde belirtilen kamu görevlileri için herhangi bir tavan bulunmamaktadır.

ASGARİ ÜCRET. Ancak, 5510 sayılı Yasanın 4/c maddesinde belirtilen kamu görevlileri için herhangi bir tavan bulunmamaktadır. ASGARİ ÜCRET Bilindiği üzere, 01.10.2008 tarihinden itibaren yürürlüğe giren 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu nun 82 nci maddesinde, bu Kanun gereğince alınacak prim ve verilecek

Detaylı

Akreditasyon Hizmet Ücretleri Rehberi

Akreditasyon Hizmet Ücretleri Rehberi R10.02 Revizyon No : 05 Yürürlük Tarihi : 18.08. 2014 Akreditasyon Hizmet Ücretleri Rehberi Hazırlayan: Kontrol: Onay: Turgay ÖZTÜRK Ahmet GÖZÜKÜÇÜK Dr. Halil İbrahim ÇETİN 1. AKREDİTASYON BEDELİ 1.1.

Detaylı

Bono İhracı Sunumu MAYIS 2016

Bono İhracı Sunumu MAYIS 2016 Bono İhracı Sunumu MAYIS 2016 Öngörülen İhraç Yapısı İhraç Bilgileri İhraççı : TURKISHBANK A.Ş. İhraç Tutarı : 18,000,000 TL, Talebe göre artırılabilir. Kıymet Türü : Banka Bonosu İhraç Şekli : Nitelikli

Detaylı

CUMALIKIZIK - BURSA & ULUDAĞ Günübirlik

CUMALIKIZIK - BURSA & ULUDAĞ Günübirlik CUMALIKIZIK - BURSA & ULUDAĞ Günübirlik PROGRAM 06.00 Okul önünden Cumalıkızık a hareket 09.00 Bursa ya varış ve Cumalıkızık köyü gezisi,serpme Köy Kahvaltısı 10:15 Uludağ a Hareket 12:30 Öğle Yemeği 15:00

Detaylı

KOBİLER İÇİN DEVLET DESTEKLİ ALACAK SİGORTASI SİSTEMİ 28 ARALIK 2018

KOBİLER İÇİN DEVLET DESTEKLİ ALACAK SİGORTASI SİSTEMİ 28 ARALIK 2018 KOBİLER İÇİN DEVLET DESTEKLİ ALACAK SİGORTASI SİSTEMİ 28 ARALIK 2018 KAPSAM İşbu çalışma, 24.12.2018 tarih ve 30635 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelere Yönelik Ticari Alacak

Detaylı

SİRKÜLER. Brüt AÜ Brüt AÜ Net AÜ İşverene Toplam Maliyeti (Aylık) (*)

SİRKÜLER. Brüt AÜ Brüt AÜ Net AÜ İşverene Toplam Maliyeti (Aylık) (*) WWW. O N E R Y M M.COM.TR 20 14 Tarih-Sıra No 2.1.2014 2 Başlık SİRKÜLER Asgari Ücret Ve Bu Ücret Esas Alınarak Belirlenen Bazı Had ve Tutarlar Özet 4857 sayılı İş Kanunu nun 39. maddesi gereğince, iş

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI. 5510 SAYILI KANUNUN GETĐRDĐĞĐ DEĞĐŞĐKLĐKLER ve ĐK(ĐK/Tiger2Bordro/GoBordro/Bordro/TigerBordro) ÜRÜNLERĐNE ETKĐLERĐ

DESTEK DOKÜMANI. 5510 SAYILI KANUNUN GETĐRDĐĞĐ DEĞĐŞĐKLĐKLER ve ĐK(ĐK/Tiger2Bordro/GoBordro/Bordro/TigerBordro) ÜRÜNLERĐNE ETKĐLERĐ 5510 SAYILI KANUNUN GETĐRDĐĞĐ DEĞĐŞĐKLĐKLER ve ĐK(ĐK/Tiger2Bordro/GoBordro/Bordro/TigerBordro) ÜRÜNLERĐNE ETKĐLERĐ Sosyal güvenlik reformu kapsamında 5510 sayılı kanun 01.10.2008 tarihinden itibaren yürürlüğe

Detaylı

Krediniz ile ilgili detaylar aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Kredinizin hayırlı olmasını dileriz. Kredinizi iyi günlerde kullanmanızı dileriz.

Krediniz ile ilgili detaylar aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Kredinizin hayırlı olmasını dileriz. Kredinizi iyi günlerde kullanmanızı dileriz. : Müşteri Adı Soyadı Müşteri Numarası Kredi Numarası :.. :.. :.. (Kredi sabit faizli ise) EK1 - SABİT FAİZLİ KONUT KREDİSİ ÖDEME PLANI (Kredi düşen faizli ise) EK1 - DÜŞEN FAİZLİ KONUT KREDİSİ ÖDEME PLANI

Detaylı

Bono İhracı Sunumu EKİM 2016

Bono İhracı Sunumu EKİM 2016 Bono İhracı Sunumu EKİM 2016 İHRAÇ BİLGİLERİ İhraç Bilgileri İhraççı : TURKISHBANK A.Ş. İhraç Tutarı : 20,000,000 TL (Talebe göre artırılabilir.) Kıymet Türü : Banka Bonosu İhraç Şekli : Nitelikli yatırımcıya

Detaylı

İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER VE İŞ BİTİRME SÜRELERİ

İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER VE İŞ BİTİRME SÜRELERİ İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER VE İŞ BİTİRME SÜRELERİ YAPIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Ödenek Teminine

Detaylı