Biologique Recherche Dermokozmetik Cilt Bakım Aşamaları

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Biologique Recherche Dermokozmetik Cilt Bakım Aşamaları"

Transkript

1 Biologique Recherche Dermokozmetik Cilt Bakım Aşamaları

2 Başlangıç Aşaması Epidermisin doğal yenilenme özelliklerinin onarılarak yenilenmesi için,cilt hazırlanmış ve temizlenmiştir. Bu Başlangıç Aşaması Biologique Recherche Metodolojisinin çok önemli bir parçasıdır. Bu aşamada epidermis bütünüyle temizlenir ph seviyesi dengelenir, nazikçe ölü derilerin dökülmesi sağlanır ve proteolipit tabakası onarılarak yenilenir. Kirlilikler ve ölü hücreler aşamalı olarak yüzeye taşınır ve ortadan kaldırılır. Makyajın çıkartılmasından oluşan bu aşamadan sonra eksfoliasyon ve maske gelir, cilt Tedavi Aşaması ürünlerinin. uygulanması için hazırdır

3 1-Tem izlik Sütleri Temizlik sütleri, makyajın ve hava kirliliğinin tüm kalıntılarını çıkartma özelliğine sahiptir. Yüz, boyun ve dekolte bölgesindeki kirlilikleri çıkartmak için aşağıdan yukarıya doğru artan hareketlerle boyundan başlayarak yüzün üst kısmına, dışa doğru masaj yaparak uygulanır. Nemlendirilmiş pamukla durulanır. Aktif bileşenler güzellik bakım tedavisini başlatır ve cildi yumuşak, tazelenmiş bir forma sokar. Ürünler her Biologique Recherche güzellik bakım programının ilk aşamasında her sabah ve akşam kullanılır. Makyaj çıkartma işlemine göz bölgesinde temiz bir pamuk ped kullanarak başlanmalıdır. Lait E.V. Ürün Tanımı : Cildi rahatlatan, ferahlatan özelliği ile gün içindeki kirliliği nazikçe temizler ve cildin doğal nemlendirme işlemini destekler.cildin kadife gibi yumuşak olmasını sağlar. Susuz kalmış, cansızlığını kaybetmiş ciltler için tavsiye edilir. Kullanma Talimatı : Az miktarda Lait E.V. ürününü yüz, boyun ve dekolte bölgesine uygulayınız. Küçük hareketlerle hafifçe masaj yapınız ve sonra temizleyiniz. Sonuç : Cildi temizler ve nemlendirir. Lait U Ürün Tanımı: Bu yağ içermeyen temizlik sütü cildin doğal nemlendirme işlemini gözetir. Genç, normal ciltler, karma ciltler ve/veya seboreik ciltler için tavsiye edilir. Kullanma Talimatı: Az miktarda Lait U temizleme sütü nü uygulayınız. Küçük hareketlerle hafifçe masaj yapınız ve sonra temizleyiniz. yüz, boyun ve dekolte bölgesine Sonuç: Ciltteki kirlenmeyi ve makyajı nazikçe çıkartır ve cildin hidro-lipit tabakasını gözetir. Lait VIP O2 Ürün Tanımı: Bu temizleme sütü kirlilikleri ortadan kaldırır ve epidermisi (üst deriyi) rahatlatır, ciltteki genel, ten renginin standart bir yapıya kavuşmasını sağlar, yüzü aydınlatır. Zorlu, kuru hava şartlarına, hava kirliliğine maruz kalmış kişiler veya sıklıkla seyahat edenler ve de strese maruz kalmış, canlılığını kaybetmiş ciltler için idealdir. Kullanma Talimatı: Az miktarda Lait VIP O2 ürününü yüz, boyun ve dekolte bölgesine uygulayınız. Küçük hareketlerle hafifçe masaj yapınız, sonra nemli bir bezle veya pamuk ile siliniz. Sonuç: Cildi temizler canlandırır ve standart bir yapı kazandırır.

4 2 - P50 Dengeleyici Eksfoliyasyon Uygulayıcılar Ürün Tanımı : Dengeleyici, ölü deri dökücü olan P50, P50V ve P50W ürünleri 30 yıllık yansımanın ve tecrübenin eşsiz meyveleridir. P50 dengeleyici ölü deri dökücüler epidermisin doğal eksfoliyasyon sürecini hızlandırır ve epidermal kalkanı yeniden yapılandırır. Kuvvetlendirilmiş epidermis koruyucu fonksiyonlarını tam olarak yerine getirebilir, cildin kendiliğinden yeniden oluşum yeteneğini arttırır. Lotion P50, en meşhur ve talep gören ürünümüz, Biologique Recherche cilt bakım tedavisinin kilometre taşıdır. Bütün Biologique Recherche cilt bakım tedavileri, ister evde uygulansın isterse güzellik enstitüsünde, P50 ritüeli ile başlar. Kullanma Talimatı : Sabahları ve akşamları uygulanır. Sonuç : Nazikçe ciltteki ölü derileri döker, fazlalık yağ salınımını düzenler, epidermisi nemlendirir ve epidermisin asit ph seviyesinin korunmasına yardımcı olur. Uzamakta olan tüyleri engeller ve tedavi eder ve bu yüzden tıraş öncesi ve sonrası cilt bakımı için idealdir P 50 İçerik Bilgisi Malic Acid: Stratum corneumdaki ölü hücre kohezyonunu azaltır.yeni hücre rejenerasyonunu stimüle eder.epidermisin üst seviyelerinin hidrasyonunu sağlar. Elma sirkesi vardır. Zengin meyve asitleri içerir.(sitrik ve malik asit) Hücresel yenilenmeyi ve rejenerasyonu destekler. Beta Hydroxy Acid (BHA):Salicylic Acid söğütten sentezlenmiştir.anti inflamasyon etkisi vardır. Lipofilik etkisi vardır.epidermik yenilenmeyi destekler. Poly Hydroxy Acid (PHA): Exfoliation sağlar. Gluconolactone balda bulunur.aha lardan kaynaklanan iritasyonu önlemeye yardımcı olur ve sakinleştirir.ölü hücreleri ortamdan ilimine eder. Phytic Acid: Pirinçten elde edilir. Phytic asit kalsiyum iyonlarını bağlama kapasitesine sahiptir.stratum corneumda buluna cadherin korneosit adezyonunda önemli rol oynar.bu proteinin fonksiyonları kalsiyum iyonlarına bağlıdır.cadherinin fonksiyonu kalsiyum iyonlarıyla ilişkilidir. Bu iyonların kaybı korneosit adezyonunu sağlar. Bu da hücresel yenilenmeyi destekler. Sülfür:Volkanik bölgelerden elde edilir.özellikle seboroik yağlı cilt tedavisinde kullanılır.kerotililtik etkiye sahiptir. Magnesium Chloride:Akne tedavisinde antiseptik temizleyici, sebum dengeleyici ve iyileştirici özelliklerinden dolayı kullanılmaktadır.egzama gibi diğer cilt problemlerinde de önerilir.

5 Horseradish Extract (Yaban Turbu): Flavonoid, coumarine, ve phenol den zengindir.sebum üretimini dengeler, saflaştırıcı temizleyici ve antibakteriyel özelliklere sahiptir. Vitamin B3(or PP): Suda çözünen bir vitamindir.anti inflamatuar özelliklerinden dolayı akne tedavisinde kullanılır. Burdock Extract: Polisakkaritten zengindir.nemlendirici, iyileştirici ve sakinleştirici özellikleri bilinir.özellikle saflaştırma, sebum dengelemede burdock extractı kuru bölgeleri nemlendirirken yağlı bölgeleri de arındırıp dengeler. Panama Wood(Bark extract):saponosid den zengindir.uygulanan bölgeyi hassas bir şekilde temizler. Capsicum Extract:Biber familyasından elde edilir.biber familyası capsicum dan zengindir. Carotenoid ve flavonoid den zengindir.antiseptik ve saflaştırma özelliğine sahiptir. Calming Platform: Arnica Extract :Arnika anti inflamasyon ve iyileştirme özelliğine sahiptir.karbonhidratlar phenolıc ve terpenoidler vardır. P50V içerik bilgisi (P50 den farklı olarak) Natural Sponge Extract(Doğal Sünger):Süngerin iğneleri ciltte peeling etkisi yaratır.yenilenme süresinde kolojen üretimini stimüle eder. Sebum üretimini kısıtlar. Yeast Extract: Mineral tuzlardan,karbonhidratlardan, lipitlerden ve vitaminlerden oluşturulur.cildin akne ve seboroik gibi sorunlarından kaynaklanan iyileşme sürecini uyarır, dengeler ve cilt bütünlüğünü sağlar.ayrıca firming,smoothing, eudermic ve bio-aktivasyon özelliği vardır. Yaşlı ciltlerin onarımında kırışıklık ve ince çizgilerin giderilmesinde etkindir. Yaşlı ciltlerdeki cilt tedavisinde kullanılır.amaç kırışıklık tedavisidir. Walnut Extract:Çevresel streslere ve yaşlanmaya karşı cildi korur.anti oksidantlarla vücudu dış etkenlere karşı korur. Walnut extract kozmetolojide anti-aging ve sıkılaştırma özelliğinde faydalanır.

6 3 - Arındırıcı ve Dengeleyici Arındırıcı ve Dengeleyiciler, tedavi aşamasından önce uygulanan son ürünlerdir. Bu ürünler, epidermisi dengelemek, arındırmak ve daha önce alınan tedavilerin sağladığı faydaların korunması için yoğun konsantrasyonlu aktif maddeler içermektedirler. Aynı zamanda bu ürünler ölü deri dökme işleminden sonra cildin proteo-lipit tabakasını yenilemek için ve Tedavi Aşaması boyunca uygulanan diğer ürünlere cildi hazırlamak için Esas Yağ Asitleri içermektedirler. Diğer markaların aksine, Biologique Recherche'de maskeler cilt bakım programının sonunda değil ortasında uygulanır. Tedavi Aşamasında kullanılan aktif maddelerin maske ile birlikte çıkarılmasını engellemek için bilerek bu şekilde uygulanmaktadır. Biomagic Mask Ürün Tanımı : Bu enerji veren maske minerallerin ve toprakta yetişen bileşenlerin nazik kombinasyonu ile formüle edilmiştir. Cilde parıldayan, yumuşak ve arındırılmış bir form kazandırır ve cansızlaşmış ve/veya formunu kaybetmiş ciltler için tavsiye edilir. Kullanma Talimatı : Cilde uygulayın ve L'Eauxygénante sprey ürünü ile nemlendirerek 10 dakika bekletin. Ilık su ile durulayınız. Sonuç : Cildin genel görüntüsüne, ten rengine standart bir yapı ve parlaklık kazandırır. Cold Mask Ürün Tanımı : Soğuk Maske,rahatlatıcı ve arındırıcı olduğu gibi soyularak çıkartılan bir maskedir. Mikronize edilmiş Laminaria ve Diyatom Algae açısından zengindir. Seboreik ciltler için tavsiye edilir. Kullanım Talimatı: Sadece Profesyonel Kullanım içindir. Sonuç : Cildi ışıltılı ve taze bir görünüme kavuşturur.

7 Lift C.V.S. Ürün Tanımı: Lift C.V.S. ürünü manuel yüz gerdirmeyi mümkün kılar. Losyon ve ölü deri dökücü, yeniden düzenleyici bir pudradan oluşur. Pürüzsüzleştirme, çimdikleme, titreşimli ve şekillendirici hareketler ile birlikte bu ürün epidermisi harekete geçirir ve yüzün çehresini yeniden tanımlar. Cansızlaşmış ve/veya Seborheik ciltler için tavsiye edilir. Kullanım Talimatı: Sadece Profesyonel Kullanım içindir. Sonuç: Cilde eksfoliyasyon uygular ve sarkıklığı giderir ve yüzü yeniden şekillendirir. Masque aux Acides de Fruits Ürün Tanımı: Masque aux Acides de Fruits ürünü keratinize olmuş cildi arındırır, temizler ve yeniler. Formülasyonu cildi yenileyen Elma, Üzüm ve Zencefil Meyve Asitleri açısından zengindir. Kalın, keratinize olmuş, yaşlanmakta olan ciltler için tavsiye edilir. Kullanım Talimatı: Sadece Profesyonel Kullanım içindir. Sonuç: Cildi yenileme özelliği olan maskedir. Masque Crème Biofixine Ürün Tanımı: Bu form kazandırıcı, kırışıklık önleyici tedavi hem maske hem de kremdir. Epidermise form kazandıran ve pürüzsüzleştiren, cilde ferahlamış hissi veren, çok yönlü kullanımı olan yenilikçi bir üründür. Cansızlaşmış ve yaşlanmanın izlerini gösteren ciltler için tavsiye edilir. Kullanma Talimatı: Maske olarak kullanmak için: Yüzün tamamına, boyun ve dekolteye kalın bir tabaka halinde uygulayınız. Fazlalık kalan ürünü nazikçe nemli bir pamuk parçasıyla siliniz. Dengesini kaybetmiş veya seboreik ciltlerde kırışıklık önleyici krem olarak kullanmak için: Çok ince bir tabaka halinde ürünü sabahları veya akşamları yüzün tamamına, boyun ve dekolteye uygulayınız. Yüze aşağıdan yukarıya doğru artan hareketlerle ürün tamamen emilinceye kadar masaj yapınız. Masque Crème Biofixine tavsiye edilen, Lotion P50 ve uygun serum kullanıldıktan sonra uygulanır. Sonuç: Kırışıklıkları ve ince çizgileri pürüzsüzleştirir ve ten rengini, cildi standart bir yapıya sokar.

8 Masque VIP O2 Ürün Tanımı: Bu oksijen sağlayıcı ve nemlendirici maske, strese girmiş, oksijensiz kalmış cildin parlaklığını yeniden kazandırır. Formülü nemlendirici botanik bileşenler açısından zengindir ve epidermisin yeniden düzenlenmesini ve çalışmasını harekete geçiren, cilde yeniden canlılık kazandıran Özel Biologique Recherche Oksijen Sağlayıcı Kompleks içerir. Güneş yanıklarını ferahlatmak, rahatlatmak için idealdir ve kullanmadan önce buzdolabında bekletilebilir ve cildi ferahlatmak, rahatlatmak için kalın bir tabaka halinde uygulanabilir. Donuklaşmış, yorgun ve/veya strese maruz kalmış ciltler için tavsiye edilir. Kullanma Talimatı: Masque VIP O 2 ince bir tabaka halinde yüzün tamamına, boyun ve dekolteye uygulayınız. Daha kalın bir tabaka halinde göz bölgesine uygulama yapınız dakika beklettikten sonra durulayınız. Sonuç: Cilde yumuşaklık ve parlaklık kazandırır. Masque Visolastine Ürün Tanımı: Elastinin Çoklu-Doymamış Yağ Asitleri ile birleşmesinden meydana gelen Kompleks; cildi nemlendirir ve elastikiyetini arttırır. Beyaz Kilin hafif tekstürü cildi kurutmadan gözenekleri arındırır, temizler. Bu maske susuz kalmış ciltler için tavsiye edilir. Kullanma Talimatı: Masque Visolastine ince bir tabaka halinde yüzün tamamına, boyun ve dekolteye uygulayınız. 15 dakika beklettikten sonra durulayınız. Maskenin etkisini göstermesi için bekletilirken Sérum Amniotique E.veya Elastine serum içeren pamuk yada göz pedlerini gözlerin üzerine yerleştiriniz. Sonuç: Cilde elastiklik kazandırır ve tazelenmiş bir cilt sağlar. Masque Visolastine E Ürün Tanımı: Masque Visolastine E., su ihtiyacını karşılayan ve yeniden canlılık kazandıran, cildin elastikiyetini arttıran, gerginlik hissini önleyen ve cildi yumuşatan bir maskedir. Cildin ihtiyacı olan tüm rahatlığı sağlayan, ten rengini, genel görüntüyü tazeleyen ve aydınlatan Hücresel Olipeptit ve Çoklu Doymamış Yağ Asitleri ile zenginleştirilmiş bir cilt bakım ürünüdür. Kullanma Talimatı: Masque Visolastine E. ince bir tabaka halinde yüzün tamamına, boyun ve dekolteye uygulayınız. 15 dakika beklettikten sonra durulayınız. Maske etkisini göstermesi için bekletilirken Sérum Amniotique E. içeren pamuk yada göz pedlerini gözlerin üzerine yerleştiriniz. Sonuç: Su ihtiyacını giderici ve canlandırıcı maske.

9 Tedavi Aşaması Bu esas aşamada uygulanan tedavi ten rengine, cilde güzel ve alımlı bir form kazandırmak için tasarlanmıştır. Bu aşama Biologique Recherche cilt bakım programının en aktif anıdır. Bu aşamada kullanılan ürünler yoğun oranda botanik, marin ve biyolojik ekstraktların konsantrasyonlarını içermektedirler. Biologique Recherche Metodolojisine bağlı olarak uygulandıklarında epidermisi dengeler, su ihtiyacını giderir ve canlılık kazandırırlar. Aktif bileşenler, cildin kalitesini yükseltmek ve genel görünüme, göz alıcı bir form kazandırmak için artan bir şekilde, sürekli olarak çalışırlar.

10 1 - Serumlar Serumlar Biologique Recherche serisinde en saf özelliğe sahip formülasyonlardır. Tek aktif bileşenler amino asitler veya kısa peptitlerdir ve en az seviyede koruyucu içerir. Belirli cilt dengesizliklerini (susuz kalmış, cansızlaşmış, çizgi oluşumları olan ve/veya seboreik ciltler, vb.) tedavi etmek için tasarlanmışlardır. Serumlar tek olarak veya birbirleriyle karıştırılarak kullanılabilirler. Remodeling Face Cihazı (Yüzün Yeniden Şekillendirilmesi İçin kullanılan cihaz ) güzellik enstitüsünde yapılan tedavilerde bu serumların etkilerini optimize etmek için kullanılabilir. Sérum Amniotique E. Ürün Tanımı: Bu yoğun olarak canlandırma ve rahatlama, ferahlık sağlayan bio-serum bütün cilt türleri için tavsiye edilmektedir. Strese maruz kalmış, cansızlaşmış, susuz kalmış ve/veya hassas ciltler için idealdir. Kullanma Talimatı: 1 cc Sérum Amniotique E. ürününü enjektör ile şişeden çekiniz.elinize aldığınız serumu, temiz cilde yüzün tamamına, boyun ve dekolteye aşağıdan yukarıya doğru artan hafif hareketlerle ürün tamamen emilinceye kadar masaj yaparak uygulayınız. Sonuç: Cildin genel görünümüne, ten rengine standart bir yapı kazandırır. Sérum Collagène Marin Ürün Tanımı: Bu serum ciltteki gözenekleri sıkılaştıran ve cildi, yeniden tanımlayan sıkılaştırıcı ve sıkıştırıcı bio-marin serumdur. Tüm cilt türleri hatta çok narin olanlar için bile tavsiye edilir ve susuz kalmış ciltler için idealdir ve boyun, dekolte de bulunan kırışıklıklar için mükemmeldir. Kullanma Talimatı: Yarım (½ ) cc Sérum Collagène Marin ürününü temiz cilde,yüzün tamamı, boyun ve dekolteye ürün tamamen emilinceye kadar hafif aşağıdan yukarıya doğru artan hareketlerle masaj yaparak uygulayınız. Sonuç: Cildi ve gözeneleri sıkılaştırma özelliği vardır. Sérum Collagène Natif Ürün Tanımı: Bu ürün sıkılaştırıcı özelliğinde bio-serumdur. Kolojen mükemmel bir sıkılaştırıcı maddedir. Cilt gözeneklerini sıkılaştırır ve yüz çehresini daha düzgün hale getirir. Tüm cilt türleri için tavsiye edilir ve susuz kalmış, formunu kaybetmiş veya kalın, gözenekleri genişlemiş ciltler için idealdir. Kullanma Talimatı: Yarım (½) cc Sérum Collagène Natif ürününü temiz cilt üzerine yüzün tamamına, boyun ve dekolte bölgesine aşağıdan yukarıya doğru artan hafif hareketlerle cilt ürünü tamamen eminceye kadar masaj yaparak uygulayınız. Sonuç: Cildi forma sokar ve gözenekleri sıkılaştırır.

11 Sérum Colostrum Ürün Tanımı: Bu yoğun olarak nemlendirme sağlayan bio-serum cildin doğal savunma mekanizmalarını arttıran ve elastikiyetini geliştiren Süt Proteinleri içermektedir. Susuz kalmış, sarkmış ciltler için acil tedavi sağlar ve tavsiye edilir. Kullanma Talimatı: Yarım ( ½) cc Sérum Colostrum Pure ürününü yüzün tamamı, boyun ve dekolte bölgesine aşağıdan yukarıya doğru artan hareketlerle ürün tamamen emilinceye kadar masaj yaparak uygulayınız. Bir kaç damla Sérum Colostrum Pure ürünü daha fazla rahatlık için kremlere eklenebilir. Sérum Colostrum Pure ürünü bütün diğer Serumlar ile kombine edilebilir. Daha da yoğun nemlendirme ve sıkılaştırma etkisi için Sérum Colostrum Pure ürünü ile birlikte Sérum Elastine Pure karıştırılarak kullanılabilir. Sonuç: Yoğun olarak su ihtiyacını giderir. Sérum Elastine Marine Ürün Tanımı: Bu bio-marine serum, epidermisi (üst deriyi) pürüzsüzleştirir, cildin kaybolan esnekliğinin dengelenmesine yardımcı olur ve aynı zamanda kırışıklıkların ve ince çizgilerin oluşumunu geçiktirir. Tüm cilt türleri için tavsiye edilmektedir ve seboreik ciltler tarafından çok iyi karşılanmaktadır. İlk kırışıklıklar, mimiklere dayalı oluşan çizgiler ile göz ve ağız çevrelerinde yapılacak tedaviler için idealdir. Kullanma Talimatı: 1 cc Sérum Elastine Marine ürününü enjektör yardımıyla şişeden çekiniz. Temiz cilde yüzün tamamına, boyun ve dekolteye aşağıdan yukarıya doğru artan hafif hareketlerle ürün tamamen emilinceye kadar masaj yaparak uygulayınız. Sonuç: Epidermis tabakasını pürüzsüzleştirmek için kullanılır. Sérum Extraits Tissulaires Ürün Tanımı: Bu bio-marine serum, epidermisi (üst deriyi) pürüzsüzleştirir, cildin kaybolan esnekliğinin dengelenmesine yardımcı olur ve aynı zamanda kırışıklıkların ve ince çizgilerin oluşumunu geçiktirir. Tüm cilt türleri için tavsiye edilmektedir ve ilk kırışıklıklar, mimiklere dayalı oluşan çizgiler ile göz ve ağız çevrelerinde yapılacak tedaviler için idealdir. Kullanma Talimatı: Yarım (½) cc Sérum Extrait Tissulaire ürününü alınız. Ürünü temiz cilde, yüzün tamamına, boyun ve dekolte bölgesine ürün tamamen emilinceye kadar yukarıya doğru masaj yaparak uygulayınız. Sonuç: Cildi nemlendirir ve canlandırır. Sérum Placenta Sonuç: Cildi yeniden canlandırır ve form kazandırır. Ürün Tanımı: Bu onarıcı serum cilt kusurlarının azaltılmasına yardımcı olur, göz çevresine canlılık verir ve epidermal elastikiyeti onararak yeniler ve form kazandırır. Kusurları olan ve/veya seboreik ciltler için tavsiye edilir. Kullanma Talimatı: Yarım (½) cc Sérum Placenta temiz cilde, yüzün tamamına, boyun ve dekolteye veya direkt olarak cilt kusurlarının üzerine uygulayınız. Aşağıdan yukarıya doğru artan hafif hareketlerle ürün tamamen emilinceye kadar masaj yapınız.

12 Sérum Splénodermine Ürün Tanımı: Bu yoğun olarak sıkılaştıran serum, form kazandıran epidermal hücre yenilenmesinin hızlanmasına yardımcı olur. Donuk, cansızlaşmış ciltler için tavsiye edilir. Kullanma Talimatı: Yarım (½ ) cc Splénodermine ürününü alınız. Serumu temiz cilde yüzün tamamına, boyun ve dekolteye ürün tamamen emilinceye kadar yukarıya doğru hafifçe masaj yaparak uygulayınız. Sonuç: Cildi sıkılaştırır ve forma sokar. Sérum VG Tensil Ürün Tanımı: Sérum VG Tensil, sıkılaştırıcı botanik bir serumdur. Cilde form kazandıran Buğday proteinleri içerir. Donuklaşmış, cansızlaşmış ve/veya kalın ciltler için tavsiye edilir ve karma ve/veya seboreik ciltler için idealdir. Kullanma Talimatı: Yarım (½) cc VG Tensil temiz cilde, yüzün tamamına, boyun ve dekolteye aşağıdan yukarıya doğru artan hafif hareketlerle ürün emilinceye kadar masaj yaparak uygulayınız. Sonuç: Cildi sıkılaştırır ve forma sokar. Complexe Iribiol Sonuç: Cildi dengeler ve arındırır özellikle yağlı ciltler için tavsiye edilir. Ürün Tanımı: Bu dengeleyici serum sebum salgılanmasının düzenlenmesine yardımcı olur ve gözenekleri sıkılaştırır. Kişiye özel tasarlanmış cilt kusurlarının tedavisi için Zambak ve Çinko ekstraktları ile yapılmıştır. Cilt kusurları ve/veya karma ve seboreik ciltler için tavsiye edilir. Kullanma Talimatı: Yarım (½ ) cc Complexe Iribiol ürününü temiz cilt üzerine, yüzün tamamına, boyun ve dekolte bölgesine aşağıdan yukarıya artan hafif hareketlerle cilt ürünü tamamen eminceye kadar masaj yaparak uygulayınız. Yağ bezlerinin genellikle daha yoğun olduğu T- Bölgesine yoğunlaşınız.

13 2 - Krem ler Kremler yüz, boyun ve dekolte bölgesine uygulanır ve cilde dengeli botanik, biyolojik ve denize ait elementler ile katkıda bulunurlar. Serumlarla beraber daha etkili bir bariyer görevi görürler. Kremler cildi nemlendiren ve yağlı tabaka bırakmayan özel bir yapıya sahiptirler. Uygulamaları kolaydır ve fındık büyüklüğünde bir miktarla optimum sonuç sağlayacak şekilde aktif maddeler yönünden zengindirler. Biologique Recherche Güzellik ve Tedavi programlarının çoğu iki farklı kremi içermektedir; gündüz için bir tane, gece için bir tane. Ürün serimiz üç farklı türde kremi kapsamaktadır: Ana /(Gerekli Kremler), Özel Kremler ve Yoğun Bakım Kremleri. ANA /GEREKLİ KREMLER Crème au Collagène Marin Ürün Tanımı: Bu yeni krem, marin ekstraktları açısından zengindir. Cildin doğal parlaklığını, elastikiyetini onararak yeniler ve epidermisi forma sokar. Karma ciltler için tavsiye edilir.. Kullanma Talimatı: Fındık büyüklüğünde Crème au Collagène Marin yüzün tamamına, boyun ve dekolte bölgesine önceden tavsiye edilmiş Lotion P50 ve uygun Serumlar kullandıktan uygulayın. Sonuç: Cilde form kazandırır. Crème Elastine Marine Ürün Tanımı: Bu krem kırışıklıkların ve ince çizgilerin oluşmasını önler, epidermalin elastikeyini onararak yeniler, normal ve/veya susuz kalmış ciltler için tavsiye edilir. Kullanma Talimatı: Fındık büyüklüğünde Crème Elastine Marine yüzün tamamına, boyun ve dekolte bölgesine daha önceden tavsiye edilen Lotion P50 ve uygun Serum kullandıktan sonra uygulayınız. Sonuç: Kırışıklıkların önlenmesine yardımcı olur, epidermisi nemlendirir ve besler.

14 Crème Hydravit's Ürün Tanımı: Bu nemlendirici krem Maya ve Termal Su Yosunları içermektedir. Cansız cildi canlandırır ve susuz kalmış ciltler için tavsiye edilir. Kullanma Talimatı: Fındık büyüklüğünde Crème Hydravit'S ürününü yüzün tamamına, boyun ve dekolte bölgesine daha önceden tavsiye edilen Lotion P50 ürününü ve Serumları kullandıktan sonra uygulayınız. Sonuç: Strese maruz kalmış cildi nemlendirir ve canlandırır. Crème Placenta Ürün Tanımı: Bu krem genç ciltleri canlandırır ve arındırır. Seboreik hassasiyeti olan karma ciltler için tavsiye edilir. Kullanma Talimatı: Fındık büyüklüğünde Crème Placenta yüzün tamamına, boyun ve dekolte bölgesine daha önceden tavsiye edilmiş Lotion P50 ve cilde uygun Serumları kullandıktan sonra uygulayınız. Seboreik, hassas ciltler için dengeleyici tedavi ile veya yenileyici, ölü deri dökücü tedavi ile kombine edilebilir. Pigment kusurlarının tedavisi için, Crème Placenta ile Crème PIGM 400 ile dönüşümlü kullanılmasını tavsiye ederiz. Sonuç: Epidermisi yeniden canlandırır ve arındırır. Crème VG Derm Ürün Tanımı: Bu gösterişli nemlendirici, koruyucu botanik ekstraktlar ve onarıcı, yenileyici Esas Yağ Asitleri açısından zengindir. Epidermal yapıyı kuvvetlendirir ve kuru iklimler için mükemmeldir. Yaşlanmakta olan, susuz kalmış ciltler için tavsiye edilir ve çok kuru ciltler için idealdir. Kullanma Talimatı: Fındık büyüklüğünde Crème VG Derm ürünü yüzün tamamına, boyun ve dekolteye önceden tavsiye edilmiş Lotion P50 ve uygun Serumlar kullandıktan sonra uygulayınız. Sonuç: Cildi nemlendirir, besler ve cildin hidro-lipid tabakasını onararak yeniler.

15 YOĞUN BAKIM KREMLERİ Crème aux Acides de Fruits Ürün Tanımı: Yeniden yapılandırılmış Doğal Nemlendirici Faktörler ile Meyve Asidi Kompleksinin kombine edilmesiyle kadifemsi eşsiz formülü cildi yumuşatır ve arındırır. Bu krem cilde, ten rengine anında canlılık verir ve cansızlaşmış, donuklaşmış ve/veya strese maruz kalmış ciltler için tavsiye edilir. Kullanma Talimatı: Fındık büyüklüğünde Crème Aux Acides de Fruits yüzün tamamına, boyun ve dekolte bölgesine önceden tavsiye edilen Lotion P50 ve uygun Serumlar kullandıktan sonra uygulayınız. Bu krem 1 aylık tedavi kürü olarak epidermal döngü dikkate alınarak uygulanmalıdır. kavuşturur. Sonuç: Cildi yeniden canlandırarak ve dezenfekte ederek cildi sağlıklı şeftali formunda bir yapıya Crème ADN Elastine Marine Collagène Marin Ürün Tanımı: Bu bütünsel yaşlanmayı önleyici krem, yapılandırıcı proteinlerin (Kolojen ve Elastin) DNA ekstraktları ile ustaca oluşturulmuş kombinasyonu cildin doğal çizgisini yeniden tanımlamak için kullanılmaktadır. Yaşlanmakta olan kuru ciltler için tavsiye edilmektedir. Kullanma Talimatı: Fındık büyüklüğünde Crème ADN Elastine Marine Collagène Marin yüzün tamamına, boyun ve dekolte bölgesine sabahları ve akşamları daha önceden tavsiye edilmiş Lotion P50 ve uygun Serum kullandıktan sonra uygulayınız. Sonuç: Cildi besler, yeniden yapılandırır ve forma sokar. Crème Amnios Ürün Tanımı: Bu gençleştirici, tazeleyici krem hücresel oligopeptitler açısından zengidir, cildin orijinal güzelliğini yenilerken, arındırarak temizler. Seboreik hassasiyeti olan normal ve karma ciltler için tavsiye edilir. Kullanma Talimatı: Fındık büyüklüğünde Crème Amnios ürününü yüzün tamamına, boyun ve dekolte hattına önceden tavsiye edilmiş P50 Losyonu ve uygun Serumlar kullandıktan sonra uygulayınız. Sonuç: Epidermisi yeniden canlandırır ve genişlemiş gözenekleri sıkılaştırır.

16 Crème Biofixine Ürün Tanımı: Bu ilk kırışıklıkları gerdirici krem tüm cilt türleri için ince çizgilerin ilk kez belirginleştiği zaman kullanılmak üzere tavsiye edilir. Kullanma Talimatı: Fındık büyüklüğünde Crème Biofixine yüzün tamamına, boyun ve dekolte bölgesine daha önceden tavsiye edilen Lotion P50 kullandıktan sonra uygulayınız. Sonuç: Kırışıklıkları ve ince çizgilerin oluşumunu engeller ve azaltır. Crème Grand Millésime Ürün Tanımı: Bu yeniden canlandırıcı güzellik kremi hücresel ekstraktlar ile yüksek etki gücüne sahip bitki kaynaklı biyolojik anti-oksidan kompleksi, cildi günlük olarak gençleştirmek için çalışır. Cansız ciltler için tavsiye edilir. Kullanma Talimatı: Fındık büyüklüğünde Crème Grand Millésime yüzün tamamına, boyun ve dekolte bölgesine daha önceden tavsiye edilen Lotion P50 kullandıktan sonra uygulayınız. Sonuç: Epidermisi canlandırır. Crème Métamorphique Ürün Tanımı: Bu krem cildin parlaklığını ve formunu onararak yenileyen canlandırırır. Koruyucu maddeler açısında zengindir. Olgun, formunu kaybetmiş ve cansızlaşmış ciltler için tavsiye edilir. Kullanma Talimatı: Fındık büyüklüğünde Crème Métamorphique yüzün tamamına, boyun ve dekolte daha önceden bölgesine tavsiye edilen Lotion P50 ve uygun Serum kullandıktan sonra uygulayınız. Sonuç: Epidermisi yeniden yapılandırır ve forma sokar. Crème Splendide Sonuç: Epidermisin yoğun olarak sıkılaştırılması ve elastikiyetin kazandırılmasına yardımcıdır. Ürün Tanımı: Bu krem enerji veren aktif bileşenler açısından zengindir ve Biologique Recherche'e ait yüksek verimli Özel Botanik Kompleks ve Maya ekstratını da içermektedir. Sıkılaştırıcı etkiler ilk uygulamadan itibaren hissedilmektedir. Yaşlanmakta olan, formunu kaybetmiş ciltler için tavsiye edilir. Kullanma Talimatı: Fındık büyüklüğünde Crème Splendide yüzün tamamına, boyun ve dekolte bölgesine daha önceden tavsiye edilmiş Lotion P50 ve uygun Serum kullandıktan sonra uygulayınız.

17 Crème VIP O 2 Ürün Tanımı: Yeniden Yaşam Verici, Düzenleyici Maddeler ile Özel Biologique Recherche Oksijen Sağlayıcı Kompleksin devrim niteliğindeki kombinasyonu bu ürünü anında sağlıklı bir cilde sahip olmak için mükemmel bir kirlenme önleyici, oksijen sağlayacı krem yapmaktadır. Yorgun, cansızlaşmış ciltler için tavsiye edilir. Kullanma Talimatı: Fındık büyüklüğünde Crème VIP O2 ürününü yüzün tamamına, boyun ve dekolte bölgesine daha önceden tavsiye edilen Lotion P50 ve Serumları kullandıktan sonra uygulayınız. Bu Gündüz Kremi aynı zamanda donuk ve/veya açık gözenekli ciltler için geceleri de kullanılabilir. Sonuç: Ten rengini, çehreyi parlatır, cildi forma sokar ve epidermis için doğal koruma sağlar. Émulsion Originelle Régénérante Ürün Tanımı: Bu kremin formülasyonu Esas Yağ Asitleri ile Botanik Kompleksleri kombine ederek kuru cilt oluşmasını engelleyen ve epidermisi rahatlatan, ferahlatan iyi bir nemlendirme çözeltisi üretir. Kuru ve/ veya susuz kalmış ciltler için tavsiye edilir. Kullanma Talimatı: Emulsion Originelle Régénérante yüzün, boyunun ve dekolte bölgesinin tamamına, tavsiye edilen Lotion P50 ve uygun Serumları kullandıktan sonra, 2 veya 3 doz (pompa) olarak uygulayınız. Sonuç: Epidermisin hidro-proteo-lipit bariyerini onararak yeniler, nemlendirir ve susuz kalmasını önler. Émulsion Végétale Grand Millésime Ürün Tanımı: Bu kremin formülasyonu anti-oksidan, enerji verici, harekete geçirici arındırıcı maddeler açısından zengindir ve ten rengini canlandırır. Genç, donuk, cansızlaşmış ciltler için tavsiye edilir ve 2 aylık tedavi kürleri halinde kullanılır, gerek duyulduğunda tekrarlanabilir. Kullanma Talimatı: Fındık büyüklüğündeki Emulsion Végétale Grand Millésime yüzün tamamına, boyun ve dekolte bölgesine, daha önceden tavsiye edilmiş Lotion P50 ve uygun Serum kullandıktan sonra uygulayınız. Bu ürün gündüz kremi olarak idealdir ama aynı zamanda gece kremi olarak da kullanılabilir. katar. Sonuç: Toksinlerden arındırır, cildin yeniden minerallenmesini sağlar ve cildi aydınlatır, parlaklık

18 Gel ADN Silkgen Ürün Tanımı: Bu taze, nemlendirici jel DNA ile epidermisi susuz kalmaya karşı koruyan yeniden yapılandırıcı Amino Asit İpek proteinlerinin kombine edilmesiyle yenilikçi, yaratıcı bir formül ile yapılmıştır.cilt anında ipeksi, taze ve aydınlık bir form kazanır. Sık seyahat edenler, kuru hava şartlarına maruz kalanlar veya estetik ameliyat sonrası kullanılması idealdir. Tüm cilt türleri için tavsiye edilir. Kullanma Talimatı: Gel ADN Silkgen ürününü daha önceden tavsiye edilmiş Lotion P50 ve Serum seçeneklerinden birini kullandıktan sonra yüzün tamamına, boyun ve dekolte bölgesine uygulayınız. Bir aylık yoğun tedavi kürü olarak kullanınız veya koruyucu tedavi olarak haftada bir veya iki defa kullanınız. Sonuç: Cildi forma sokar, nemlendirir, korur ve yumuşatır.

19 ÖZEL KREMLER Crème UVA Ürün Tanımı: Crème UVA ürünü su ihtiyacını giderici ve dermo-koruma sağlayan güneşe çıkmadan önce kullanılacak kusursuz bir kremdir. Epidermis ile güneş koruyucuları arasında akıllı bir ara yüzey gibi etki eder, formülü Botanik ve Biyolojik Ekstraktlar ile birlikte serbest radikal önleyici, lipit onarıcı, yenileştirici ve sakinleştirici özellikler açısından zengindir. Bu çok amaçlı kullanım özelliğine sahip cilt bakım ürünü epidermisin elastikeyetinin devam ettirilmesine ve cildin dış etkenlere karşı kumdan, tuzdan, klordan tekrar tekrar kullanılan kimyasal güneş koruyuculardan korunmasına yardım eder. Kullanma Talimatı: Crème UVA ürününü yüzün ve vücudun tamamına koruyucu güneş kremi sürmeden 15 dakika önce uygulayınız. Güneş banyosu süresince tekrar ediniz. Sonuç: Su ihtiyacını giderici ve koruyucu Biokiss Ürün Tanımı: Bu balsam dudakları dış etkenlerden korur ve tüm cilt türleri hatta en hassas olanlar için bile uygundur. Yoğun ve rahatsızlık vermeyen formülü botanik lipitlerle birlikte besleyici ve onarıcı özellikler açısından zengindir. Tüm aile fertleri tarafından hem yazları hem de kışları kullanılabilir. Kullanma Talimatı: BioKiss ürününü dilediğiniz sıklıkta dudaklara ve dudak bölgesine uygulayınız. Sonuç: Dudakları besler ve onarır.

20 Crème Dermopurifiante Ürün Tanımı: Bu arındırıcı krem aknenin sebep olduğu kızarıklıkları azaltır ve sebum salgılanmasını düzenler. Epidermisi (üst deriyi) dış etkenlere karşı korur. Seboreik ciltler için epidermisi kurutmadan etkili tedavi sağlar. Dengesiz ve/veya duyarlı, tepkisel ciltler için tavsiye edilir. Kullanma Talimatı: Fındık büyüklüğünde Crème Dermopurifiante yüz bölgesine önceden tavsiye edilen Lotion P50 ürününü ve uygun Serum kullandıktan sonra uygulayınız. Cildinizde gerginlik hissediyorsanız, kremden önce yoğun olarak nemlendirici serum uygulayınız. Sonuç: Cildi parlatır, yağlı görüntüsünden uzaklaştırır ve cilde tazelenmiş canlı form kazandır. Crème Echinoderm au Complexe Biomarin Ürün Tanımı: Bu enerji veren marine kremi epidermise form kazandırır ve genel yüz çehresine, ten rengine standart bir yapı verir.tüm cilt tipleri için tavsiye edilmektedir. Kullanma Talimatı: Fındık büyüklüğünde Crème Echinoderm au Complexe Bio-Marin yüzün tamamına, boyun ve dekolte bölgesine daha önce tavsiye edilen Lotion P50 ve uygun Serumlar kullanıldıktan sonra uygulayınız. Sonuç: Strese maruz kalmış cildi yeniden canlandırır ve cildi rahatlatır. Crème PIGM 400 Ürün Tanımı: Bu krem hafifleştirici özellikleri ile bilinen marin ve botanik aktif bileşenlerin dinamik kombinasyonu ile formüle edilmiştir ve pigment izlerinin azalmasına yardımcı olur. Pigment lekelenmelerinin olduğu bölgelerde lokalleştirilmiş tedaviler için tavsiye edilir. Kullanma Talimatı: Pigment lekelerini hafifletmek için: Crème PIGM 200 ürününü sabahları ve akşamları Lotion Alpha Kérato-Régulatrice kullandıktan sonra lekelerin üzerine sürerek uygulayınız. Tedavi süresince ve tedaviden sonra 2 ila 3 hafta boyunca koruyucu güneş kremi kullanınız. Ciltteki pigment sorunlarının tedavi edilmesi için Crème Placenta ile Crème PIGM 200 dönüşümlü olarak kullanılmasını tavsiye ederiz. Sonuç: Cildin genel görüntüsüne, ten rengine standart bir yapı ve parlaklık kazandırır.

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik İMDİ YENİLENME ZAMANI! IT'S TIME TO SLOW DOWN! EXCLUSIVE Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik ŞİMDİ YENİLENME ZAMANI! Ultra Enerji Kremi Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Cildi yenilemek için olağanüstü

Detaylı

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur G İ R İ Ş %100 Doğal Hiçbir katkı maddesi içermez Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar Cildi nemlendirir Doğal nem dengesine kavuşturur Cilde taze ve duru bir görünüm

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

SPAKARE Kenevir yağı ile

SPAKARE Kenevir yağı ile Kenevir yağı ile Kenevir oldukça çok yönlü bir bitkidir. Geleneksel olarak, kenevir yelkenli gemilerde halatlar yapmak için kullanılır. Daha yakın zamanlarda, moda tasarımcıları kenevir liflerini elbise

Detaylı

TIENS. Aprotie Organics. Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz!

TIENS. Aprotie Organics. Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz! TIENS Aprotie Organics Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz! APROTIE ORGANICS Aprotie Organics, organik portakal suyunu su yerine kullanır, çünkü bu, vitamin ve mineraller gibi besleyici maddeler açısından

Detaylı

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi GÜZELLİĞİNİZ İÇİN Cilt Bakımları Bu bakım, cildin doğal parlaklığını ortaya çıkararak yüzün ışıldamasını sağlar. Ölü deri giderme, yüz ve boyun masajı ile başlar, özel bir maskenin uygulanması ile devam

Detaylı

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir, benzersiz, olağanüstü bir bitkidir. Geleneksel olarak kenevir, yelkenli gemi halatlarının imalatında kullanılır. Yakın geçmişte moda tasarımcıları,

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ ŞAMPUANLAR İçeriğinde bulunan zeytinyağı, ısırgan özü, sarımsak özü, argan yağı ve defne özü sayesinde saçlarınızda bulunan tüm sorunları çözebilirsiniz. Saç ve saç

Detaylı

DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE

DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE GERÇEK BİLİM Experalta Platinum serisinin inanılmaz dönüşüm gücünün sırrı bitkisel ve ileri bileşenlerin etkili birleşimindedir. DÖNÜŞÜM FORMÜLÜ: Х50 MOLEKÜLÜ Hedeflenen,

Detaylı

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc.

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. 90 yıllık bir Bulgaristan şirketidir. Üretim sahası olarak Balkanların

Detaylı

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & TEDAVİ DEVAM ÜRÜNLERİ KOZMESÖTİK BAKIM

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & TEDAVİ DEVAM ÜRÜNLERİ KOZMESÖTİK BAKIM PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & TEDAVİ DEVAM ÜRÜNLERİ KOZMESÖTİK BAKIM ESTETİK DERMATOLOJİDE. FELSEFEMIZ : Araştırma, Geliştirme ve Yüksek Performans Dermaceutic Laboratuvarlarının ana amacı, doktorlara

Detaylı

anti-age güzelliðinizin sýrrý

anti-age güzelliðinizin sýrrý anti-age güzelliðinizin sýrrý 1 Lubex anti-age Lubex in Vizyonu 2 güzelliðinizin sýrrý 3 day light Cildinizin ideal þekilde nemlenmesini, cilt elastikiyetinin saðlanmasýný, serbest radikallere karþý korunmasýný,

Detaylı

PROFESYONEL SAÇ BAKIM SERİSİ THE COMPLETE NOURISHING THERAPY FOR SCALP & HAIR

PROFESYONEL SAÇ BAKIM SERİSİ THE COMPLETE NOURISHING THERAPY FOR SCALP & HAIR PROFESYONEL SAÇ BAKIM SERİSİ THE COMPLETE NOURISHING THERAPY FOR SCALP & HAIR Tam bir tedavi için, Nutri+ Şampuan haftada en az 2 kere olmak üzere düzenli olarak kullanılmalıdır. Haftada en az 1 kez Nutri+

Detaylı

KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ

KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ Anew Vitale +25 Serisi -Pro Energy Kompleksi ile formüle edilen Anew Vitale serisi ilk yaşlanma belirtileri ile mücadelede ince çizgi görünümü, genişlemiş gözenek görünümü,

Detaylı

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice.

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Yeni Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Cildin yaşlanması ile ilgili gerçekler Kabul edelim, kadınlar da erkekler de mümkün olduğunca uzun süre genç görünümünü korumak ister. Zamanın ilerleyişini durdurmayı,

Detaylı

Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir.

Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir. CORONA Tarihçe Şirketler-Laboratuvarlar Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir. Firmamız 1985 yılında kurulmuştur ve o zamandan beri kendini

Detaylı

%98 OKSİJEN GEÇİRGEN RENKLİ MİNERAL FONDÖTEN

%98 OKSİJEN GEÇİRGEN RENKLİ MİNERAL FONDÖTEN %98 OKSİJEN GEÇİRGEN RENKLİ MİNERAL FONDÖTEN SPF30 Mineral güneş koruyucu Temel olarak cildin tüm dokularına oksijen geçirgenliği sağlayan üçlü silika retiküler taşıyıcı sistem. FDA nın cilt iyileştirici

Detaylı

SECRETS DE SOTHYS. Sothys'in Prestij Serisi. Haz ve teknolojinin simyası. 19 janv 04

SECRETS DE SOTHYS. Sothys'in Prestij Serisi. Haz ve teknolojinin simyası. 19 janv 04 SECRETS DE SOTHYS Sothys'in Prestij Serisi Haz ve teknolojinin simyası 1 Sothys uzmanlığı Cilt yaşlanmasında uzmanlık 2 yıl boyunca süren araştırmalar Yeni buluş Cilt stresine karşı zafer Hormonal ve beslenme

Detaylı

Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder

Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder www.dermadolin.com.tr www.minidolin.com.tr www.seranem.com.tr Büyükler de kullanabilir 1- Hodan Yağı (Borago Officinalis) 2- Bal Özütü (Ekstraktı) 3-

Detaylı

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cilt kırışıklıkları herhangi bir hastalık belirtisi değil, doğal bir süreçtir. Ciltte oluşan kırışıklıkların

Detaylı

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi Bitkisel Şampuan Serisi Active Shine, her saç tipine özel olarak tasarlanmış, bitkisel aktiflerle zenginleştirilmiş bir seridir. Bitkisel içeriğiyle herhangi bir yan etkiye neden olamadan doğrudan saçlara

Detaylı

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI Dermaceutic, dünya çapında 30.000 i aşkın dermatoloji uzmanının tercih ettiği bir markadır. İçeriğinde, hyaluronik asit, stabilize

Detaylı

w w w.sanovis.com.tr

w w w.sanovis.com.tr w w w.sanovis.com.tr WWW.MELINESKIN.COM NEDEN MELINE? ÇÜNKÜ HER CİLT KENDİNE ÖZEL BİR YAPIYA SAHİPTİR, MELINE BU BİLİNÇLE ÜRETİLMİŞTİR. FELSEFEMİZ Meline; nedeni ve yerleşim yeri neresi olursa olsun, her

Detaylı

Güzellik... Asırlardır.

Güzellik... Asırlardır. www.syorell.com Güzellik... Asırlardır. Anadolu... Efsanevi karakterleri ve tanrıçaları temsil eden güzellik ve dişil enerjinin ana vatanı. Güzeller güzeli Helen, estetik ve dişiliğin simgesi Kleopatra,

Detaylı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı 1 Deri en geniş ve en ağır organ (9 kg) tüm vücut ağırlığının ~ % 16 sını kaplar ve alanı yetişkinlerde ~ 1.8 m²- 2 m 2, bebeklerde ~ 0.25 m²dir

Detaylı

YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı

YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı Menalind professional Yaşlı ve hassas cilt için profesyonel cilt bakım serisi YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı Cildin koruyuculuğuna mükemmel destek: Nutriskin Protection Complex Yeni Nutriskin Protection

Detaylı

Burada kısa sürede ve fazla masrafa girmeden uygulayabileceğiniz birkaç Vücut bakım önerisi bulacaksınız.

Burada kısa sürede ve fazla masrafa girmeden uygulayabileceğiniz birkaç Vücut bakım önerisi bulacaksınız. Tepeden Tırnağa Vücut bakımı Burada kısa sürede ve fazla masrafa girmeden uygulayabileceğiniz birkaç Vücut bakım önerisi bulacaksınız. Bakım için Duş Yapılan araştırmalarda en çok tercih edilen yıkanma

Detaylı

CİLT BESLENMESİ: 7 7 GÜNDE ETKİ

CİLT BESLENMESİ: 7 7 GÜNDE ETKİ ÜRÜN EĞİTİMİ 7 günde daha parlak, pürüzsüz ve genç görünümlü bir cilde sahip olmanıza yardımcı cilt bakım ürünleri* ETKİLİ CİLT BESLENMESİ: 7 GÜNDE ETKİ İçeriğinde 15 in üzerinde vitamin ve bitkisel içerik

Detaylı

Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü GHESER ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK

Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü GHESER ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK ERKEK KOZMETİK SERİSİNDE İLKİ* ULTRA KONFOR TRAŞ JELİ Bu ferahlatıcı jel mükemmel tıraş için olağanüstü ipeksi kopük oluşturur. Jel sadece

Detaylı

Synergy+ Nedir? Bu bakımları farklı çalışma modu ve ayrı başlık ile gerçekleştirir.

Synergy+ Nedir? Bu bakımları farklı çalışma modu ve ayrı başlık ile gerçekleştirir. SYNERGY + Synergy+ Nedir? Synergy + cildin derinlemesine temizliğini bakımını sağlayan, çeşitli cilt problemlerine çözüm bulmayı hedefleyen kombine bir bakım cihazıdır. Bu bakımları farklı çalışma modu

Detaylı

Deriye Uygulanan Ürünler. 9. Hafta

Deriye Uygulanan Ürünler. 9. Hafta Deriye Uygulanan Ürünler 9. Hafta Cilt bakım ürünlerinin temel amaçları: Cildin sağlıklı ve iyi durumda kalmasını sağlamak, Derinin temizlenmesi Derinin nem dengesinin korunması Derinin yaşlanması belirtilerinin

Detaylı

Cildinizi değiştirin. 0% Asit, 100% Doğal

Cildinizi değiştirin. 0% Asit, 100% Doğal Cildinizi değiştirin 0% Asit, 100% Doğal Yağlı ciltler, açıcılar, pre-aging bakımları için multi-etnik kozmesötik* marka... SALONDA Pre-aging Bakımı 3 Olgun cilt Bakımı 4 Açıcı Bakımı 5 Yağlı ve akne eğilimli

Detaylı

BABOR SKINOVAGE PX VITA BALANCE. Bireysel ihtiyaçlara tam uyarlanmış Akıllı ve premium cilt bakım sistemi

BABOR SKINOVAGE PX VITA BALANCE. Bireysel ihtiyaçlara tam uyarlanmış Akıllı ve premium cilt bakım sistemi BABOR SKINOVAGE PX Bireysel ihtiyaçlara tam uyarlanmış Akıllı ve premium cilt bakım sistemi Doğal güzelliğin sınırlarını zorlamak için tasarlanmış bir cilt bakımı sistemi. SKINOVAGE PX cildinizin doğal

Detaylı

Güzellik... Asırlardır.

Güzellik... Asırlardır. www.syorell.com Güzellik... Asırlardır. Anadolu... Efsanevi karakterleri ve tanrıçaları temsil eden güzellik ve dişil enerjinin ana vatanı. Güzeller güzeli Helen, estetik ve dişiliğin simgesi Kleopatra,

Detaylı

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü 3 %100 Bitkisel Krem Reishi 50 ml Total kırışıklık bakımı %100

Detaylı

Deriye Uygulanan Ürünler. 7. Hafta

Deriye Uygulanan Ürünler. 7. Hafta Deriye Uygulanan Ürünler 7. Hafta Deriye uygulanan preparatlar Günlük deri bakım preparatları Yaşlanmayı önleyici preparatlar Dekoratif kozmetik ürünler Deodorant ve antiperspiranlar Güneş preparatları

Detaylı

DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE

DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE EXPERALTA PLATINUM NEDİR? Experalta Platinum cilt bakımınızda yeni bir seviyedir: Bilim ve Araştırma Merkezimizde faaliyetlerini sürdüren biyoteknoloji uzmanlarının

Detaylı

Keratin Saç Düzleştirme Sistemi KERA-FORCE TREATMENT. Straight, Smooth, Shine

Keratin Saç Düzleştirme Sistemi KERA-FORCE TREATMENT. Straight, Smooth, Shine Keratin Saç Düzleştirme Sistemi KERA-FORCE TREATMENT Straight, Smooth, Shine KERATİN SAÇ DÜZLEŞTİRME SİSTEMİ Ceylinn Keratin Systems Keratin Saç Düzleştirme Sistemi, tüm saç tipleri için geliştirilmiş,

Detaylı

Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri

Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri Mescare ürünleri, insanların kaliteli ve doğal ürün isteklerine cevap verebilmek için, uzun ve özenli bir ar-ge sürecinden sonra Polattürk güvencesi ile üretilmiştir.

Detaylı

Glikolik Asit Bazlı. Cilt Bakım Ürünleri

Glikolik Asit Bazlı. Cilt Bakım Ürünleri Glikolik Asit Bazlı Cilt Bakım Ürünleri Cosmoscience Laboratuvarları nda geliştirilmiştir ve Fransa da üretimi yapılmaktadır. Bitki ekstraktları ve glikolik asit bazlı amenokozmetk ürün serisine sahiptir.

Detaylı

OSMANLI HANEDAN KİMYA KOZMETİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

OSMANLI HANEDAN KİMYA KOZMETİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Kremler 1.Acıbademli El ve Yüz Kremi: Badem Yağı Kremi Faydaları, Badem yağı kremi uzun yıllardır faydaları bilinen ve özellikle cilt bakımı için kullanılan badem yağından yapılmakta ve badem yağına nazaran,

Detaylı

Kozmetik dünyasında kaliteli ve vazgeçilmez ürünlerin yaratıcısı olmak amacıyla sektöre giren Dermosed, gün geçtikçe gücüne güç, bilgisine bilgi

Kozmetik dünyasında kaliteli ve vazgeçilmez ürünlerin yaratıcısı olmak amacıyla sektöre giren Dermosed, gün geçtikçe gücüne güç, bilgisine bilgi Dermosed Ürün Kataloğu 2018-2019 Kozmetik dünyasında kaliteli ve vazgeçilmez ürünlerin yaratıcısı olmak amacıyla sektöre giren Dermosed, gün geçtikçe gücüne güç, bilgisine bilgi katıyor. Uzman ekip kadrosuyla

Detaylı

Aloe Vera SSS. Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar

Aloe Vera SSS. Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar Aloe Vera SSS Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar s Aloe Vera nedir ve bakım için neden uygundur? Aloe Vera binlerce yıldır bilinmektedir. Aloe Vera bitkisinin içeriğindeki sayısız madde özellikle de

Detaylı

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma Gıdalar ve Güzellik Besinlerin dengeli bir şekilde tüketilmesi cildin sağlıklı bir görünüme sahip olmasını sağlar. Aşağıda cilt sağlığına katkıları olan besinler ve içerdikleri vitaminler ile mineraller

Detaylı

TEMEL CİLT BAKIM REHBERİ

TEMEL CİLT BAKIM REHBERİ TEMEL CİLT BAKIM REHBERİ UZMANLIĞIMIZ Cilt bakımı uzmanlığımız 50 seneye yakın süredir gerçekleştirdiğimiz ürün geliştirme ve gelişmiş cilt bakımı araştırmalarından gelmektedir. Bugün farklı teknik tecrübeleri

Detaylı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 3.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 3.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER 3.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı 1 Cilt Nemlendirici Ürünler Amaç; Cildin nem dengesini korumak, kuru cildi önlemek Çevresel faktörlerin cilt üzerinde yarattığı hasarları önlemek

Detaylı

Ürünlerimiz paraben içermez

Ürünlerimiz paraben içermez Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder Ürünlerimiz paraben içermez www.dermadolin.com.tr www.minidolin.com.tr SLES, SLS, Sabun, Boyar Madde, Fenoksietanol, Paraben içermez Nemlendirici bileşenler

Detaylı

İntİm Temİzleme Ürünlerİ

İntİm Temİzleme Ürünlerİ İntİm Temİzleme Ürünlerİ 2 Gvyna, özel bölgenizin günlük bakım ve temizliğini sağlamak için güvenebileceğiniz bir yardımcıya ihtiyacınız olduğunun farkındadır. Bu nedenle size özellikle ihtiyaçlarınıza

Detaylı

w w w. f u m e k o z. c o m

w w w. f u m e k o z. c o m www.fumekoz.com www.fumekoz.com KLAPROOS ANTİ-WRİNKLE KREM kırışıklıkların hızlı onarımına muhteşem destek Cildinizin içten dışa nemlendirilmesinde kırışıklıkların düzgünleşip azalmasında katkı sağlar.

Detaylı

Cilt sorunlarının çözümü. Tıbbi etki. Doğal bakım.

Cilt sorunlarının çözümü. Tıbbi etki. Doğal bakım. Cilt sorunlarının çözümü Tıbbi etki. Doğal bakım. Yeni doğmuş bebek cildi gibi Cildiniz için sorun giderici DADO SENS DADO SENS olarak amacımız cildinizin ihtiyacı olanı vermektir. DADO SENS ürünlerini

Detaylı

Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke

Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke ! Saç bakım eko-ürünlerinin tasarımı, doğa ile bilimin sentezi temelinde yenilikçi ürünleri yaratabilen profesyonellere bırakılmalıdır. Saç bakımı

Detaylı

Genç kalmanın sırrını keşfedin

Genç kalmanın sırrını keşfedin Genç kalmanın sırrını keşfedin GÜZELLEŞTİREN sizsiniz vitale +25 REVERSALIST +35 ultimate +45 clinical TÜM YAŞLAR 2014 Global Araştırma ve Geliştirme Merkezi. New York AVON un, güzellik teknolojilerini

Detaylı

Ürün Tanıtım Kataloğu

Ürün Tanıtım Kataloğu SHILIBA O DOĞAL KİŞİSEL BA KIM ÜRÜNLE Rİ Ürün Tanıtım Kataloğu Kendi Güzelliğinizin Uzmanı Olun S H I L I B A O D OĞ A L Kİ Ş İ S E L B A KI M Ü R Ü N L E R İ Kendi Güzelliğinizin Uzmanı Olun Altıntepe

Detaylı

Yeni nem programı. hpm* Ha. b1055. Boletus extract. bpm. Exclusively in beauty institutes & spas.

Yeni nem programı. hpm* Ha. b1055. Boletus extract. bpm. Exclusively in beauty institutes & spas. Yeni nem programı Ha. hpm* Ha. bpm * b1055. * Boletus extract. Exclusively in beauty institutes & spas. Hydra3Ha_Tr.indd 1 11.02.2016 15:53:48 İyi nemlendirilmiş cilt daha genç görünür ve dış etkenlere

Detaylı

www.efendikozmetik.com

www.efendikozmetik.com www.efendikozmetik.com HAKKIMIZDA 2005 yılında kurulan Efendi Kozmetik, kurucularının kozmetik ve perakende sektöründeki 17 yıllık deneyimini de birleştirerek, müşterilerine doğal kozmetik alanında uzun

Detaylı

Kusursuz Saç Güzelliği

Kusursuz Saç Güzelliği Kusursuz Saç Güzelliği CEYLINN PROFESSIONAL FELSEFESİ Ceylinn Professional, saç güzelliği ve estetiği felsefesini benimser. Bu düşünceden hareketle, profesyonel saç bakımı alanında bilimsel, çözümsel,

Detaylı

Bio-Oil Cilt Bakım Yağı 125 ml. 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu. Hassas Dişler İçin Beyazlatıcı Diş Macunu. Diş Minesi Onarıcı Diş Macunu

Bio-Oil Cilt Bakım Yağı 125 ml. 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu. Hassas Dişler İçin Beyazlatıcı Diş Macunu. Diş Minesi Onarıcı Diş Macunu DUDAK BAKIM ÜRÜNLERİ İsmi 2940F 2940F Happy Lips Strawberry 14,00 TL 2950F 2950F Happy Lips Mango 14,00 TL 1100F 1100F MedPlus Stick 14,50 TL 8002F 8002F Lip Protector 14,00 TL 1001F 1001F European MedPlus

Detaylı

MASKE Normal Ciltler için

MASKE Normal Ciltler için MASKE Normal Ciltler için Normal, kuru, yağlı ve akneli cilt tipleri için 4 farklı çeşidi bulunmaktadır. İçeriğinde zengin bileşimlerin (Demir, Magnezyum, Kalsiyum, Bakır, Fosfor) yanı sıra, Susam Yağı,

Detaylı

ELECTA Classic. 9 FONKSİYONLU CİLT BAKIM CİHAZI - Kullanım Kılavuzu - www.estemarket.net

ELECTA Classic. 9 FONKSİYONLU CİLT BAKIM CİHAZI - Kullanım Kılavuzu - www.estemarket.net ELECTA Classic 9 FONKSİYONLU CİLT BAKIM CİHAZI - Kullanım Kılavuzu - 1 1 PANEL DİAGRAMI 1. Zaman göstergesi 2. Zaman ayarı 3. Power On/Off 4. Ultrasonik güç göstergesi 5. Göz probu ışığı 6. Yüz probu ışığı

Detaylı

SILVERLINE Genç Normal Karma Cilt Serisi

SILVERLINE Genç Normal Karma Cilt Serisi Yoğun olarak, ilk kez bitkisel ve denizsel içerikleri bir arada Corona de Oro üretmiştir. Yüksek kalitede sinerjik etkilerle cildin sağlığına, güzelliğine kavuşmasını gözle görülür şekilde ispatlanmıştır.

Detaylı

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

LinErase, tıbbi cihaz sınıfı III'dür. LinErase Cllagen, bağ dokusunun restorasyonu için en uygun koşulları üretir. Dermal biyo-yeniden canlandırmada

LinErase, tıbbi cihaz sınıfı III'dür. LinErase Cllagen, bağ dokusunun restorasyonu için en uygun koşulları üretir. Dermal biyo-yeniden canlandırmada LinErase, tıbbi cihaz sınıfı III'dür. LinErase Cllagen, bağ dokusunun restorasyonu için en uygun koşulları üretir. Dermal biyo-yeniden canlandırmada yardımcı bir madde olarak gösterilir ve dermişin bağ

Detaylı

Eau de Perfumes 50 ml / 100 ml for men. 580-5: Active -100 ml

Eau de Perfumes 50 ml / 100 ml for men. 580-5: Active -100 ml 2 3 Eau de Perfumes 50 ml / 100 ml for men 580-1: Hazal -100 ml 580-2: VIE -100 ml 580-3: Blue -100 ml 580-4: Sport -100 ml 580-5: Active -100 ml 4 570-1-Sport -50 ml 570-2-Blue -50 ml 570-3-VIE -50 ml

Detaylı

ÜRÜN TANIMI. TEMİZLEME - CANLANDIRMA Claril Wash Gel Hydra-foam Tonic Fresh Tonic Mild Efficage Double - Phase Gentle Face Scrub Mask Beautenova

ÜRÜN TANIMI. TEMİZLEME - CANLANDIRMA Claril Wash Gel Hydra-foam Tonic Fresh Tonic Mild Efficage Double - Phase Gentle Face Scrub Mask Beautenova skin perfection ÜRÜN TANIMI TEMİZLEME - CANLANDIRMA Claril Wash Gel Hydra-foam Tonic Fresh Tonic Mild Efficage Double - Phase Gentle Face Scrub Mask Beautenoa KORUMA - NEMLENDİRME Aqua Moist Suplex DENGELEME

Detaylı

Estetik Dermatoloji Alanının Lider Markası DermaCeutic ten ANTI AGING ve PEELING Bakım Ürünleri

Estetik Dermatoloji Alanının Lider Markası DermaCeutic ten ANTI AGING ve PEELING Bakım Ürünleri Estetik Dermatoloji Alanının Lider Markası DermaCeutic ten ANTI AGING ve PEELING Bakım Ürünleri 1 DermaCeutic yaşlanma, leke ve akne tedavisinde profesyonel peeling bakım serisi ve devamında ev bakım ürünleri

Detaylı

Masajlar. Bölgesel Pythia Masajı 30 min. 90 TL. Geleneksel Bali Masajı 50 min. 170 TL. Reflexology 50 min. 170 TL

Masajlar. Bölgesel Pythia Masajı 30 min. 90 TL. Geleneksel Bali Masajı 50 min. 170 TL. Reflexology 50 min. 170 TL Masajlar Bölgesel Pythia Masajı 30 min. 90 TL Beden ve ruhunuzda derinlemesine rahatlama hissi uyandıran, özel aroma yağları ile yapılan yumuşak bölgesel bir masaj terapisidir. Pythia Masajı 50 min. 140

Detaylı

Yenilenmiş ve geliştirilmiş anti-aging favori serisi CHRONOLONG.

Yenilenmiş ve geliştirilmiş anti-aging favori serisi CHRONOLONG. КРАСОТА HER YAŞTA В GÜZELLİK! ЛЮБОМ ВОЗРАСТЕ! ПРЕДСТАВЛЯЕМ ВАМ ОБНОВЛЕННУЮ И УСОВЕРШЕНСТВОВАННУЮ СЕРИЮ ЛЮБИМЫХ АНТИВОЗРАСТНЫХ СРЕДСТВ CHRONOLONG Yenilenmiş ve geliştirilmiş anti-aging favori serisi CHRONOLONG.

Detaylı

Cilt İçin Moleküler Koruma! Klinik Testlerle kanıtlanmış üstün koruma ve onarım

Cilt İçin Moleküler Koruma! Klinik Testlerle kanıtlanmış üstün koruma ve onarım Tuz Gölleri, Çöller ve Buzullara Dayanabilen Mucize; Ectoin Cilt İçin Moleküler Koruma! Klinik Testlerle kanıtlanmış üstün koruma ve onarım Hücresel Koruma Çevre Kirliliğine Karşı Doğal UVA ve AVB Koruması

Detaylı

Aroma Terapi (60 dk.)

Aroma Terapi (60 dk.) Masajlar İsveç Masajı (60 dk.) Orta ve derin baskı tekniklerinin kullanıldığı, tüm vücuda uygulanan bir terapidir. Kan dolaşımını hızlandırır, kas gerilimini azaltarak konsantrasyonu güçlendirir. Anti-Stres

Detaylı

Günde bir elma doktoru evden uzak tutar.

Günde bir elma doktoru evden uzak tutar. ELMANIN FAYDALARI Günde bir elma doktoru evden uzak tutar. Elmanın Sağlığa Faydaları Elma A, E, B6, C, K vitamin kaynağıdır, bunun yanında yüksek miktarda potasyum ve çeşitli mineralleri içeren su içerir.

Detaylı

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE TEDAVİ ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE TEDAVİ ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE TEDAVİ ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI Profesyonel Kimyasal Pe Leke Tedavi Kimyasal peeling, cilt soymanın kimyasal ajanlarla gerçekleştirilen hızlandırılmış

Detaylı

INTENSIVE SKINCARE GELĠġMĠġ CĠLT TAMAMLAYICI

INTENSIVE SKINCARE GELĠġMĠġ CĠLT TAMAMLAYICI INTENSIVE SKINCARE KADĠFE YUMUġAKLIĞI. ANINDA ARINMA. Cilde pürüzsüz görünüm sağlayan faydalarıyla profesyonel fraksiyonel lazer tedavisiyle karģılaģtırılabilecek Yeni "Akıllı Gözenek Silici" *.* *Sonuçlar

Detaylı

DERMACEUTIC LEKE GİDERİMİNDE YENİ YAKLAŞIM

DERMACEUTIC LEKE GİDERİMİNDE YENİ YAKLAŞIM DERMACEUTIC LEKE GİDERİMİNDE YENİ YAKLAŞIM LEKE GİDERİMİNDE YENİ YAKLAŞIM HEDEF Ciltteki pigment lekelerinin karmaşıklığına yönelim ; - Çeşitli cilt tipleri ve fototipler -Orijin çeşitlilikleri -Pigment

Detaylı

Saç dökülmelerinde*: Saçları güçlendirir. YENİ. * Hastalığa bağlı olmayan saç dökülmelerinde.

Saç dökülmelerinde*: Saçları güçlendirir. YENİ. * Hastalığa bağlı olmayan saç dökülmelerinde. Saç dökülmelerinde*: Saçları güçlendirir. YENİ * Hastalığa bağlı olmayan saç dökülmelerinde. Saçımız: doğanın bir mucizesi Saçlar, insan vücudunun en gösterişli yerlerinden biridir. Kişiliğimizi vurgular,

Detaylı

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

Dolgu Mucizesi... Saf Argan Yağı. doğanın bilimsel gücü... Enjekte Gerektirmeyen. DNA üzerinde etkisi kanıtlanmış anti-aging seriler ORGANIC COSMETIC

Dolgu Mucizesi... Saf Argan Yağı. doğanın bilimsel gücü... Enjekte Gerektirmeyen. DNA üzerinde etkisi kanıtlanmış anti-aging seriler ORGANIC COSMETIC ITALY doğanın bilimsel gücü... Enjekte Gerektirmeyen Dolgu Mucizesi... Saf Argan Yağı DNA üzerinde etkisi kanıtlanmış anti-aging seriler ORGANIC COSMETIC PARABEN İÇERMEZ SLS İÇERMEZ NİKEL TESTİ YAPILMIŞTIR

Detaylı

INTENSIVE SKINCARE GELĠġMĠġ CĠLT TAMAMLAYICI

INTENSIVE SKINCARE GELĠġMĠġ CĠLT TAMAMLAYICI INTENSIVE SKINCARE KADĠFE YUMUġAKLIĞI. ANINDA ARINMA. Cilde pürüzsüz görünüm sağlayan faydalarıyla profesyonel fraksiyonel lazer tedavisiyle karģılaģtırılabilecek Yeni "Akıllı Gözenek Silici" *.* *Sonuçlar

Detaylı

INTRACEL - Altın İğne RF İyi Haftalar

INTRACEL - Altın İğne RF İyi Haftalar INTRACEL - Altın İğne RF 16.02.2015 İyi Haftalar Intracel nedir? INTRACELL Altın iğne uygulamasında cildin yüzeyinin altında kalan tabakalarına onarılabilir ölçüde ufak bir hasar vererek ilgili bölgedeki

Detaylı

1. DOĞAL ve ORGANİK KOZMETİK AKTİFLERİ... 1 1.1 AKNE TEDAVİSİ İÇİN AKTİFLER... 1 1.2 KIRIŞIKLIK GİDERİCİ AKTİFLER... 1

1. DOĞAL ve ORGANİK KOZMETİK AKTİFLERİ... 1 1.1 AKNE TEDAVİSİ İÇİN AKTİFLER... 1 1.2 KIRIŞIKLIK GİDERİCİ AKTİFLER... 1 İçindekiler Tablosu 1. DOĞAL ve ORGANİK KOZMETİK AKTİFLERİ... 1 1.1 AKNE TEDAVİSİ İÇİN AKTİFLER... 1 1.2 KIRIŞIKLIK GİDERİCİ AKTİFLER... 1 1.3 GÖZ BÖLGESİ PROBLEMLERİ İÇİN AKTİFLER... 2 1.4 SELÜLİT VE

Detaylı

EĞİTİM KİTAPÇIĞI EĞİTİM KİT

EĞİTİM KİTAPÇIĞI EĞİTİM KİT EĞİTİM KİTAPÇIĞI İLE DOĞAL SAÇ BAKIMI %100 Türk malı olan Bota Care; Uzun yıllar yapılan araştırmaların, güzel ülkemizin ve coğrafyamızın bize sunduğu bitkisel mucizelerin, bitkisel saha tecrübelerinin

Detaylı

Galvanik Tedavı: Ön Bakım

Galvanik Tedavı: Ön Bakım Galvanik Tedavı: Ön Bakım Nu Skin Galvanik Spa II sistemi Hakkında Bilgi: Patentli, ayarlanabilir Galvanik akım özelliğine sahip ve yüz, kafa derisi ve vücut için değiştirilebilir başlıkları olan programlanan

Detaylı

BASIC HYDRO 3 BASIC HYDRO TÜM CİLTLER İÇİN TEMEL BAKIM SERİSİ 4 BASIC CLEAR AKNELİ VE YAĞLI CİLTLER İÇİN ARINDIRICI BAKIM SERİSİ

BASIC HYDRO 3 BASIC HYDRO TÜM CİLTLER İÇİN TEMEL BAKIM SERİSİ 4 BASIC CLEAR AKNELİ VE YAĞLI CİLTLER İÇİN ARINDIRICI BAKIM SERİSİ CLEANSER (Ref. No: 710 ve 710.1) Bu hafif kıvamdaki temizleme sütü; kiri, yağ fazlasını ve makyaj artıklarını cildinizden yumuşak bir şekilde arındırır. 3 BASIC HYDRO TÜM CİLTLER İÇİN TEMEL BAKIM SERİSİ

Detaylı

www.havrano.com 0 212 210 4595-0 505 147 1919 NATÜREL SIZMA ZEYTİNYAĞI Havran ın Edremit Körfezi ne bakan yamaçlarından, özenle toplanan zeytinlerden eşsiz ve enfes Havrano natürel sızma zeytinyağı üretildi.

Detaylı

COLOR ILLUSION UZUN SÜRE KALICI FONDÖTEN. Doğal, Mat ve Parlamayan. Bir Cilt Görünümü. Açık Fildişi Naturel

COLOR ILLUSION UZUN SÜRE KALICI FONDÖTEN. Doğal, Mat ve Parlamayan. Bir Cilt Görünümü. Açık Fildişi Naturel MAKYAJ COLOR ILLUSION UZUN SÜRE KALICI FONDÖTEN Doğal, Mat ve Parlamayan Bir Cilt Görünümü Açık Fildişi 80439 Naturel 80440 Bronz 80441 COLOR ILLUSION UZUN SÜRE KALICI FONDÖTEN Doğal, Mat ve Parlamayan

Detaylı

Daha önce hiç GÖRMEDİĞİNİZ, HİSSETMEDİĞİNİZ, ve hatta HAYAL DAHİ etmediğiniz bir anti-ageing cilt bakımı

Daha önce hiç GÖRMEDİĞİNİZ, HİSSETMEDİĞİNİZ, ve hatta HAYAL DAHİ etmediğiniz bir anti-ageing cilt bakımı Daha önce hiç GÖRMEDİĞİNİZ, HİSSETMEDİĞİNİZ, ve hatta HAYAL DAHİ etmediğiniz bir anti-ageing cilt bakımı TRENDİN ARKASINDAKİ GERÇEKLER Müşterilerin 1/3 ü pazarda yer alan birbirinden farklı anti-ageing

Detaylı

GÜZELLİK VE YENİLENME KATALOĞU 2013/01

GÜZELLİK VE YENİLENME KATALOĞU 2013/01 GÜZELLİK VE YENİLENME KATALOĞU 2013/01 Experalta koleksiyonu içeriğindeki Reishi mantarı cildin gençliğini ve esnekliğini destekler. Güzelliğin Doğal laboratuvarı Güzel olan her şey benzersizdir. Kar tanelerinin

Detaylı

55 Çeşit Cilt Hastalığına 55 Çeşit Sabun

55 Çeşit Cilt Hastalığına 55 Çeşit Sabun On5yirmi5.com 55 Çeşit Cilt Hastalığına 55 Çeşit Sabun Mardinli sabun üreticisi Mehmet Yüksel, 55 çeşit sabun ile 55 çeşit cilt hastalığına şifa kaynağı olduğunu söylüyor. Yayın Tarihi : 24 Şubat 2012

Detaylı

DERMOAROMA PEELİNG SİSTEMİ

DERMOAROMA PEELİNG SİSTEMİ PEELING SYSTEM DERMOAROMA PEELİNG SİSTEMİ Cildin Kimyasal Stimülasyonu UYGUNLUK AVANTAJLARI Sert kimyasal peeling yapma fikri konusunda tereddütlü hastalarda ilk adımdır. Dermal dolgu etkilerini destekler.

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri

Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri KİŞİSEL TEMİZLİK ve HİJYEN ÜRÜNLERİ M101 El Yıkama Ürünü - Sedefli Beyaz M101 El Yıkama Ürünü - Sedefli Pembe El temizliği için idealdir. Yumuşak formülü sayesinde

Detaylı

KOZMETİK ÜRÜNLERDE FORMÜLASYON TASARIMI VE KALİTE KONTROL İŞLEMLERİ - ECZ 963

KOZMETİK ÜRÜNLERDE FORMÜLASYON TASARIMI VE KALİTE KONTROL İŞLEMLERİ - ECZ 963 KOZMETİK ÜRÜNLERDE FORMÜLASYON TASARIMI VE KALİTE KONTROL İŞLEMLERİ - ECZ 963 6. HAFTA Ön formülasyon çalışmaları ve uygun kozmetik taşıyıcı sistem seçim kriterleri Kozmetik Taşıyıcı Sistemler Taşıyıcı

Detaylı

YENİ SERİ C RENEWAL SYSTEM. ile H2CR CİLDİNİZ CANLILIĞINI YİTİRDİĞİNDE ACİL MÜDAHALE ETMEK GEREKİR

YENİ SERİ C RENEWAL SYSTEM. ile H2CR CİLDİNİZ CANLILIĞINI YİTİRDİĞİNDE ACİL MÜDAHALE ETMEK GEREKİR YENİ SERİ C RENEWAL SYSTEM ile H2CR CİLDİNİZ CANLILIĞINI YİTİRDİĞİNDE ACİL MÜDAHALE ETMEK GEREKİR Pazar Sothys : pazar içerisinde yer alan bir marka Kozmetiğin 3 temel trendine özel yanıt. «Doğal» Kozmetik

Detaylı

Laboratorios Indermo S.L.

Laboratorios Indermo S.L. Laboratorios Indermo S.L. Basit spa ve temizleme Tam Spa Temel Spa Temel ağlar Doğal SIAM Thai Masajı Sıcak Volkanik Taşlar Basit Spa Küçük güzellik salonları için fazla altyapı gerektirmez Duş gerektirmez

Detaylı

Bioform SPA & Eğitim Merkezi

Bioform SPA & Eğitim Merkezi Bioform SPA & Eğitim Merkezi Day Spa ve Genel Spa merkezlerinde yapılabilecek vücut uygulamaları eğitimi Marine and Vegetal Spa Basit spa ve temizleme Tam Spa Temel Spa Temel ağlar Doğal SIAM Thai Masajı

Detaylı

DOCTOR BABOR UN İSABETLİ FORMÜLLERİ DAHA ETKİLİ. DAHA HASSAS. DAHA YENİLİKÇİ.

DOCTOR BABOR UN İSABETLİ FORMÜLLERİ DAHA ETKİLİ. DAHA HASSAS. DAHA YENİLİKÇİ. DOCTOR BABOR UN İSABETLİ FORMÜLLERİ DAHA ETKİLİ. DAHA HASSAS. DAHA YENİLİKÇİ. TECRÜBE & KÖKEN DAHA ETKİLİ: Firmanın kurucusu Dr. Michael Babor bir biyokimyagerdi. Çığır açan araştırmasıyla DOCTOR BABOR

Detaylı

ANTI-AGE BAKIM SİSTEMİ ETKİLİ. YENİLİKÇİ. PROFESYONEL. Sadece 3 adımda daha genç bir cilt. ADIM ADIM TEMİZLEME 2. ADIM ANTI-AGE 3.

ANTI-AGE BAKIM SİSTEMİ ETKİLİ. YENİLİKÇİ. PROFESYONEL. Sadece 3 adımda daha genç bir cilt. ADIM ADIM TEMİZLEME 2. ADIM ANTI-AGE 3. ADIM 1-3 ANTI-AGE BAKIM SİSTEMİ LR ZEITGARD ANTI AGE YÖNETİMİ 35 1. ADIM TEMİZLEME ETKİLİ. YENİLİKÇİ. PROFESYONEL. Sadece 3 adımda daha genç bir cilt. 2. ADIM ANTI-AGE ZEITGARD tamamlayıcı Anti-Age bakım

Detaylı

M ERH ABA M UTLU Cİ L T YENİ

M ERH ABA M UTLU Cİ L T YENİ M ERH ABA M UTLU Cİ L T V I TAMIN C ISILT I VER E N NEMLEN DIRICI YOĞUN VE STRESLİ YAŞAMLAR, SAĞLIKLI GÖRÜNEN CİLTLER Isıltılı cilt ile ilgili olarak dünya genelinde her ay internette yarım milyona yakın

Detaylı

İÇERİĞİ Krem bazı, Hümik asit, Gliserin, Kayısı çekirdek yağı, Fenoksietanol, Parfüm Paraben içermez.

İÇERİĞİ Krem bazı, Hümik asit, Gliserin, Kayısı çekirdek yağı, Fenoksietanol, Parfüm Paraben içermez. Cildi beslemeye, pürüzsüzleştirmeye ve yumuşatmaya yardımcı olmak üzere formüle edilmiştir. Temizlenmiş ve kurulanmış cildinize yukarı ve dışa doğru hareketlerle uygulayınız. Krem bazı, Hümik asit, Gliserin,

Detaylı

2017 ÖNERİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ

2017 ÖNERİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ 2017 ÖNERİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ Tüm Cilt Tipleri için Yüksek Anti-Aging Etkili Bakım Serisi SKIN ACTIVE Stok Kodu Barkod No Ürün Adı Açıklama Fiyatı TL NEO3010 732013300104 Skin Active Exfoliating

Detaylı

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı